FORTUNA:LIGA - souhrn 24. kola

07.03.2020, 16:23, aktualizováno 09.03.2020, 20:05
Komentáře a souhrny
Slavia v nastaveném čase srovnala derby se Spartou a po tomto kole bude mít na čele tabulky náskok osmi bodů na Plzeň, která těsně zdolala České Budějovice. Další zaváhání má na kontě Jablonec, jenž remizoval v Olomouci. Baník jej ale nedokázal vystřídat na třetím místě, protože doma prohrál s Mladou Boleslaví. Dobrou formu z posledních kol potvrdily Liberec a Karviná...

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 2:3

09.03.2020 18:00

Góly: 43. Patrizio Stronati (pen.), 86. Jaroslav Svozil - 8. Lukáš Budínský, 15. Tomáš Ladra, 88. Roman Potočný (vl.)

Stejně jako ve středu padlo v zápase Baníku pět branek, ani tentokráte ale Ostravané vítězství neslavili. Proti Mladé Boleslavi rychle prohrávali 0:2 po trefách Budínského a Ladry. Srovnat sice dokázali stopeři Stronati se Svozilem, avšak vlastenec Potočného znamenal vítězství hostů.

Středočeši byli od začátku aktivnější, avšak první Klímova rána se neujala. V osmé minutě ale Zelený jednoduše obešel Filla a po zemi předal na střed Lukáši Budínskému, jehož rána vymetla šibenici Laštůvkovy brány. Ani to domácí neprobralo a Budínský brzy mohl skórovat podruhé, tým však zachránil Stronati.

Po čtvrthodině to už bylo o dva góly. Asistoval u toho opět Zelený, který prošel po levé straně jako nůž máslem a vybídl Tomáše Ladru, který střelou z deseti metrů rozvlnila síť. Další pohromě zabránil Laštůvka zákrokem proti Douděrově pumelici.

Nedlouho před pauzou přišla pro Baník naděje. Videorozhodčí si zavolal hlavního sudího, aby si prohlédl souboj ve vápně mezi Tatajevem a Smolou, načež ten rozhodl, že se bude zahrávat pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Patrizio Stronati, jenž i s trochou štěstí snížil rozdíl ve skóre.

Vstup do druhé půle přeci jen Slezané zvládli lépe, Smola mohl ze samostatného úniku srovnat, avšak selhal. Boleslav se osmělila až po necelých třech čtvrtinách utkání. Neujala se ale ani Klímova hlavička, ani Ladrův tečovaný pokus. Na druhé straně pohlídal Jiráskovu střelu Šeda.

Patnáct minut před koncem došlo k souboji Zeleného s Buchtou, který sudí k překvapení většiny vyhodnotil jako penaltu pro Baník. K ní se opět postavil poprvé úspěšný Stronati, jenže tentokráte se nechal Šedou vychytat.

Stronatiho selhání částečně napravil jeho stoperský parťák Jaroslav Svozil, který po Potočným tečovaném centru ve skluzu protlačil míč do brány. Jenže radost domácím nevydržela dlouho, vzápětí totiž po krkolomné akci doputoval balón od Romana Potočného nešťastně do vlastní sítě a tři body tak putují do města automobilky.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sparta Praha 1:1

08.03.2020 17:00

Góly: 90+3. Petar Musa - 83. Benjamin Tetteh

Emoce na hřišti i v hledišti, přesně to přineslo derby pražských S. Fotbalové krásy už bylo k vidění méně, přesto se diváci v ochozech dočkali dvou branek, po jedné na každé straně. Že samotného zápasu bude víc zklamaná Sparta, která šla do vedení deset minut před koncem díky Benjaminu Tettehovi, ovšem v nastaveném čase vyrovnal domácí Petar Musa.

Co se zúčtování v tabulce týče, tak remíza asi víc bolí Slavii. Její náskok po podzimu se totiž po čtyřech jarních kolech smrskl na polovinu a druhá Plzeň s osmibodovým odstupem vyhlíží svou šanci. Letenští si o podobných ambicích mohou letos nechat jen zdát, v tabulce totiž po derby figurují až na osmém místě.

Do základní jedenáctky sešívaných se vrátil uzdravený kapitán Bořil, jenž na levé straně obrany vystrnadil Holeše. Obrana Slavie doznala změn také ve středu, kde místo Tijaniho dostal šanci další navrátilec Takács. Znovu fit byl také Ševčík, jenž zaujal místo ve středu zálohy, kde spolupracoval s Traorém a Stanciuem. Na krajích operovali Masopust s Olayinkou, v útoku se zase představil Tecl.

U hostů podle očekávání nedošlo po vítězném čtvrtfinále MOL Cupu proti Baníku Ostrava k zásadním změnám. Chyběl pouze pravý křídelník Karlsson, jehož zastoupil Plavšić. Ještě nedávno nepostradatelný Kanga zahájil utkání opět pouze na lavici náhradníků, neboť ve středu hřiště zase spolupracovali Dočkal, Krejčí a Sáček.

Úvodní minuty připomínaly spíš válku přes kolíky a štulpny, v níž svého protivníka aktivně okopávali zejména sparťané. Z brankářů musel první nepříjemnost řešit domácí Kolář. Ten ve čtrnácté minutě vyrazil pobídku od Hložka jen k Tettehovi, jehož pokus však obránci Slavie včas zablokovali. O osm minut později se Hložek sám dostal ke střele, když si z levé strany navedl přes Traorého a Takácse míč do středu, odkud po zemi zamířil těsně vedle tyče.

Hložkův moment byl nicméně jeden z mála, z nichž v první půlhodině mohl padnout gól. Letenští nadále pokračovali v důrazné hře, což pociťoval zejména Ševčík. Ve 32. minutě o sobě konečně dalo vědět také sešívání, kdy Stanciu pálil z úhlu do připraveného gólmana Heči. Ten se musel pořádně protáhnout za dalších šest minut proti štiplavému pokusu Masopusta. V závěru první půle o sobě dali vědět už jen příznivci Slavie, kteří zadýmili celý Eden.

Pět minut po změně stran vystřihli pěknou akci Ševčík, jenž se parádně opřel do rohového kopu, a zasahující Heča, který nebezpečný volej skvěle vytáhl nad břevno. Dvě minuty nato už se ale Heča moc nevyznamenal, když zaváhal v rozehrávce a před napadajícím Teclem odkopl balón jen k Ševčíkovi, který však z dálky opuštěnou svatyni netrefil. Domácí začali utahovat šrouby, což v 57. minutě podtrhl Stanciu, jenž z otočky pálili těsně vedle tyče.

Veškerá snaha sešívaných ovšem málem vyšla na zmar. Minutu po příležitosti Stanciua unikal na druhé straně dopředu Tetteh, v souboji postrčil Takácse na poněkud nesmyslně vyběhnuvšího Koláře, který se s kolegou v červeno-bílem srazil, načež útočník Sparty uklidil míč do prázdné svatyně. Radost hostů nicméně pokazil videorozhodčí, který doporučil hlavními sudímu Fraňkovi, aby celou situaci prozkoumal. Franěk následně usoudil, že Tetteh odstavil Takácse nedovolené, a gól letenských tedy neuznal.

Po delší neuhlazené pasáži měl velkou šanci v 76. minutě Bořil, jehož centrem našel Coufal, ale kapitán domácích po zpracování prsama z voleje vůbec netrefil zamýšlený prostor. A tak přišel o čtyři minuty později od soupeře trest, tentokrát regulérní. Dočkal vyslal za obranu Tetteha, který se vyhnul ofsajdové pasti, následně oklamal a položil na zem Takácse, přes něhož i s trochou štěstí dostal míč za Kolářova záda - 0:1.

Slávisté se poté horko těžko dostávali do nějakého tlaku. V 90. minutě hlavičkoval střídající Musa nad břevno, v nastavení už ale chorvatský forvard sešteloval mířidla. Po standardní situaci zahrané Bořilem si naskočil do vzduchu, přesnou hlavičkou vyrovnal a rozveselil celý Eden. Konečná plichta je ale pro domácí spíš ztrátou.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Slovácko 0:0

08.03.2020 15:00

Góly: -

Teplice, ještě usilující o účast v první desítce, a Slovácko, které by se rádo udrželo v první šestce, se ve vzájemném zápase o body podělily. Za celých devadesát minut se diváci na Na Stínadlech žádné branky nedočkali, a ačkoli aktivnější v ofenzívě byli hlavně ve druhé půli hosté, nakonec díky bezgólové plichtě odmítli posun v tabulce na čtvrtou příčku.

Moravský klub dlouhodobě na ten ze severu Čech neumí. Naposledy se z vítězství nad ním radoval v roce 2015, od té doby v sedmi případech za sebou maximálně remizoval. Tuhle nevalně vypadající bilanci se mu nepodařilo vylepšit ani na osmý pokus. Domácí, kteří nejsou aktuálně v nejlepším rozpoložení, tak po dvou porážkách znovu bodovali.

Slovácko drželo míč na kopačkách daleko častěji, číselně hovoříme o sedmdesáti procentech. Vyprodukovalo taktéž dvakrát více střel na bránu, na druhou stranu těch, co mířily přímo mezi tři tyče, mělo na svém kontě stejně jako jeho protivník, tedy čtyři. Suma sumárum byl konečný rezultát asi logickým a nejspravedlivějším vyústěním dění na hrací ploše.

První půlhodina tohoto klání nenabdla nějaké větší šance. Jako první se osmělily Teplice ve 3. minutě, a to zásluhou Řezníčka, který vypálil z hranice šestnáctky, nicméně brankář Trmal byl na jeho pokus připravený. Ve 27. minutě se po standardce Kučery snažil Trmala hlavou překonat Shejbal, avšak ani on se svým zakončením neuspěl.

Hosté poprvé zahrozili až šest minut před obrátkou. Po rychlém brejku uvolnil Navrátil na levé straně Jurečku, který pronikl do šestnáctky, gólman Grigar proti němu ovšem včas vyběhl, vytlačil ho do složitého střeleckého úhlu a nakonec jeho podnikání zamezil. Těsně předtím mohly zaúřadovat zase Teplice, jenže Řezníčkovi střelba vůbec nevyšla.

V 57. minutě mohl změnit vyrovnaný stav Zajíc, a to po tečovaném pasu od Navrátila, jenže jeho hlavička nebyla ani důrazná, ani přesná, a tak skončila v náruči Grigara. V 66. minutě mohl teplického muže v rukavicích překonat taktéž Kohút, ani on ho ovšem nedokázal propálit. O tři minuty později minul svými nůžkami domácí bránu Hofmann.

Slovácko pokračovalo v honbě za přesným zásahem i nadále. Situaci ze 76. minuty opětovně vyřešil až Grigar, jenž vytěsnil Havlíkovu pumelici do zámezí, v 77. minutě neskóroval ani Navrátil. Těsně před koncem šly Teplice do deseti, druhou žlutou a červenou kartu totiž za udeření do Petrželova obličeje obdržel Hyčka, krátké oslabení však přežily.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - SFC Opava 4:0

08.03.2020 14:30

Góly: 27. Jan Kuchta, 30. Kamso Mara (pen.), 47. Jan Kuchta, 87. Tomáš Malínský

Opava nenavázala na vítězství z minulého kola a spadla z hrušky tvrdě na zem. V Liberci schytala čtyřgólový direkt, přičemž domácí v prvé řadě trestali hloupé chyby soupeře. I díky dvoubrankovému příspěvku Jana Kuchty vyletěl Slovan alespoň dočasně do skupiny o titul. Opava zůstává předposlední.

Domácí nastoupili ve víceméně očekávaném složení. Otazník se vznášel zejména nad postem ve středu pole vedle Mary, který místo Alibekova nakonec obsadil Hromada. Na straně hostů se hlavní změna odehrála v útoku. Kvůli karetnímu trestu chyběl Dedič, jehož zastoupil Juřena. Šanci dostali také záložníci Jursa s Texlem, přičemž druhý jmenovaný se vrátil poté, co kvůli dohodě o hostování chyběl před týdnem v duelu proti Olomouci.

Do vedení mohli jít po sedmi minutách hry Slezané, ovšem Dordić nedosáhl na přihrávku Juřeny. Šest minut poté se směrem dopředu předvedl i Liberec. Brankáře SFC Fendricha prověřil střelou z úhlu Malinský.  Za dalších pět minut bylo zase rušno na druhé straně. Po standardní situaci pálil Jursa, jehož pokus kryl gólman Severočechů Nguyen.

V 27. minutě už padla úvodní branka zápasu. Po nepřesné rozehrávce hostů poslal Mara centr na Kuchtu, jenž se zjevil za obranou a tváří v tvář Fendrichovi si poradil - 1:0. O dvě minuty později navíc útočník Slovanu vybojoval pokutový kop, z něhož se nekompromisně trefil Mara, čímž navýšil vedení domácích. Sám Kuchta mohl další gól přidat ve 40. minutě, jenže Fendricha tentokrát nepřekonal a následně míč padající do brány odkopl Hrabina. Aktivní konec první půle ze strany Liberce uzavřela Malinského tečovaná rána mimo bránu.

Jestli Opavané spoléhali, že Slovan se chytne do pasti Josefa Csaplára, tak je ve 47. minutě potkalo kruté vystřízlivění. Fendrich totiž na nerovném terénu netrefil míč ideálně a jeho chybu nekompromisně potrestal blízko přítomný Kuchta - 3:0. Forvard Severočechů uzavřel před svým vystřídáním své učinkování v utkání vybojovaným míčem a následnou přihrávkou do šance Băluţovi, ale rumunský záložník pálil nad břevno.

Slezané se nevzdali a pokoušeli se zdramatizovat klání u Nisy. V 63. minutě byl tomu blízko Rychlý, jenž prodloužil balón od Zavadila do břevna. Krátce poté skončil Jursův pokus po rohovém kopu těsně vedle tyče. Liberec zahrozil v 66. minutě z brejku, po němž po přiťuknutí od Băluţy střílel nepřesně Mara. Pár okamžiků nato našel Hromada v pokutovém území Băluţu, jenž z otočky mířil do tyče. Aktivní Rumun nevyzrál na Fendricha ani v 72. minutě po nájezdu z levé strany a po následném rohovém kopu pálil stejný hráč akrobaticky vedle brány.

Tempo hry poté opadlo, až v 83. minutě se opět předvedl Băluţă, jenž to tentokrát zkusil technicky, avšak jeho pokus skončil na boční síti. Čtyři minuty poté už se fanoušci Slovanu radovali počtvrté. Rychlý pokazil rozehrávku pod tlakem Malinského, který následně vystřelil nekompromisně pod břevno Fendrichovy svatyně. V samém závěru zase zkoušel štěstí Băluţă, jen ale potvrdil, že neměl střelecký den. V konečném účtování zápasu jej to ale nemuselo mrzet.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - 1. FK Příbram 2:0

08.03.2020 14:30

Góly: 43. Kristi Qose, 75. Taiwo Abdulrahman

Karviná potvrdila skvělý vstup do jarní části sezóny a nyní potřetí ze čtyř předchozích utkání zvítězila, načež se opět přiblížila k přímé záchraně. Díky deseti získaným bodům ve druhé polovině tohoto ročníku poskočila už na třináctou příčku o bod před Zlín, na kontě má třiadvacet bodů. Naopak hosté prodloužili svou hodně dlouhou sérii bez vítězství, na ligové scéně nedokázali naplno bodovat od konce srpna, tedy již sedmnáctkrát za sebou.

V tabulce české nejvyšší soutěže se nacházejí na poslední šestnácté pozici se čtrnácti body a za patnáctou Opavou stále zaostávají o body tři. Po úvodní opatrné čtvrthodině málem využil zaváhání příbramské defenzivy rozběhnutý Taiwo Abdulrahman, ale svůj přízemní pokus usměrnil daleko od vzdálenější tyče. Ve 20. minutě zahrozil na opačné straně Milan Škoda, po samostatném úniku však nevyzrál tváří v tvář proti vyběhnutému brankáři Neumanovi.

Po následném rychlém brejku musel na opačné straně zasahovat gólman Kočí proti střele Qoseho, vzápětí po spolupráci Ba Louy s Lingrem stanul před odkrytou brankou Taiwo a prostor tří tyčí trestuhodně netrefil. Krátce po odehrané půlhodině dvakrát zahrozili Středočeši, jenže Neuman odvrátil Polidarův centr nad břevno a poté pálil nepřesně Pazdera. Slezané se dokázali z ničeho nic prosadit těsně před poločasovou přestávkou.

Ve 43. minutě se k přímému volnému kopu z levé strany postavil Ba Loua a jeho pas do šestnáctky protivníka se po nechtěném zásahu Janečky odrazil na kopačku Qoseho, který z bezprostřední blízkosti nasměroval balón přímo do bližší šibenice. Krátce po změně stran mohla Karviná svůj náskok pojistit. Do první možnosti se dostal Lingr a Kočí jeho přízemní projektil vyrazil, o pár minut později musel hostující strážce branky zasahovat znovu.

Ba Loua krásně uvolnil Taiwa, jenomže ten trefil jen nohy Kočího. Od tohoto okamžiku Středočeši zabrali, nicméně vytvořili si pouze hlavičkový pokus Treglera, který snadno ukryl ve svém náručí Neumann. Domácí se uklidnili v 75. minutě. Jejich druhý gól vsítil nigerijský záložník Taiwo, když prudký centr Ba Louy před branku tečoval přímo do pravého spodního rohu mimo dosah bezmocného Kočího. Ve zbývajícím průběhu mířili nepřesně Lingr se střídajícím Vukadinovićem, v nastavení pak Bukata nevyzrál na výtečného Kočího.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Dynamo České Budějovice 1:0

07.03.2020 17:00

Góly: 89. Ondřej Mihálik

Až branka v 89. minutě rozhodla o vítězství Viktorie Plzeň nad Českými Budějovicemi. Jihočeši se za svůj výkon rozhodně nemusí stydět, Viktorii byli více než vyrovnaným soupeřem a dokonce jako první vstřelili gól, který po zásahu VAR nebyl uznán. Viktoria vytvořila další tlak na vedoucí Slavii a před zítřejším derby pražských "S" snížila náskok Sešívaných na sedm bodů.

Kdo v sobotu odpoledne dorazil do Doosan Arény, ten rozhodně nemusel litovat. Od úvodní minuty se hrál velmi aktivní fotbal a svým dílem k tomu přispěli i Budějovičtí. První velkou šanci si vytvořila Plzeň, Kayambova perfektní kolmice a následná přihrávka napříč vápnem doputovala až k Davidu Limberskému, který ale ani nadvakrát nepřekonal Jaroslava Drobného. Na druhé straně zase zakončoval nepřesně Schranz.

Viktoriáni byli přeci jen o něco nebezpečnější a před Drobným docházelo k velkým závarům. Po jednom z nich střílel nepřesně Kalvach a branku netrefil ani Čermák. České Budějovice rozhodně nezalezly a Mršič se připomněl rovněž nepřesnou ranou. Těsně před koncem prvního poločasu přilétl do vápna Viktoriánů centr a Tomáš Sivok hlavou protáhl Davida Hrušku. Stoper hostí se pak rozčiloval, že sudí nenechal rozehrát rohový kop a raději odpískal konec prvního poločasu.

České Budějovice po změně stran svého soupeře zaskočily a v 56. minutě dokonce vstřelily gól. Akci středem hřiště neomylně zakončil Mészáros, ale následnou radost vystřídalo zklamání, protože sudí si situaci zkontroloval u videa a protože Čolič fauloval, nebyla branka uznána. Hosté pak vystrašili domácí publikum ještě jednou, Brandner hlavičkoval mimo a Ledecký hodně přestřelil. Budějovice byly v této fázi zápasu rozhodně nebezpečnější.

Plzeň převzala iniciativu zase čtvrthodinu před koncem a začala stupňovat svůj tlak. Řezník po rohovém kopu hlavičkoval nad a postupně to vypadalo, že žádný gól nepadne. V 89. minutě ale přišla nenápadná akce, která přinesla rozřešení. Střídající Ondřej Mihálik hledal přihrávkou lépe postaveného spoluhráče, ale do balónu se vložil Novák a brankář Drobný na změnu směru nemohl zareagovat. Viktoria tak udolala České Budějovice 1:0 a vytvořila na Slavii další tlak.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 2:3

07.03.2020 14:30

Góly: 39. Dominik Simerský, 83. Lamin Jawo - 16. Matěj Pulkrab, 37. Antonín Vaníček, 65. Matěj Pulkrab

Jarní mizérie Zlína nemá konce. Ševci nadále čekají výhru, v klíčovém utkání totiž podlehli pražským Bohemians. Moravané opět doplnili na děravou obranu, přes kterou se hosté prosadili hned třikrát. Za klokany exceloval zejména dvougólový Matěj Pulkrab.

Zlín si ve čtyřech jarních kolech připsal do tabulky jediný bod a po neděli může klidně spadnout na barážové pozice. Bohemians se naopak stejnému ohrožení vzdálili. Aktuálně si upevnili jedenácté místo v tabulce, přičemž na ševce disponují pětibodovým náskokem.

Do základní jedenáctky domácích se po jednozápasové pauze vrátil pravý bek Matejov. Autor vyrovnávacího gólu na 2:2 proti Spartě vystrnadil ze sestavy Bartošáka. Obranu hostů zase vyztužili Šmíd s uzdraveným Krchem, šanci dostali také záložník Vaníček s útočníkem Vodhánělem.

Klokani poprvé zahrozili v deváté minutě, kdy brankáře Zlína Rakovana prověřil svou střelou Vodháněl. Stejný hráč byl za dalších sedm minut u první branky zápasu, kdy rozjel akci na Vaníčka, ten v pokutovém území našel Pulkraba, jenž se zblízka nemýlil - 0:1.

Další slabší chvilku si obrana ševců vybrala ve 37. minutě. Hůlka odcentroval na volného Vaníčka, který střelou k tyči zvýšil náskok Bohemians na rozdíl dvou branek. Tento stav nicméně vydržel jen dvě minuty, kdy Moravané konečně přišli s kloudnou akcí. Třetí gól zápasu opět padl po centrovaném míči, jehož autorem byl tentokrát Jiráček a zakončovatelem Simerský. Vyrovnat mohl těsně před přestávkou Poznar, jenže z nadějné pozice pálil vedle brány gólmana hostů Le Gianga.

Zlín po změně stran vystupňoval tlak a v 61. minutě se málem prosadil Čanturišvili, ovšem po pasu od Matejova zlikvidoval jeho volej Le Giang. O čtyři minuty později se zničehonic prosadili Bohemias. Standardní stiuace proletěla pokutovým územím k Pulkrabovi, který se ani podruhé v zápase nemýlil. Za dalších pět minut mohlo být domácím ještě hůř. Schumacher se na levé straně uvolnil přes Matejova, ale střídající Nečas jeho nabídkou pohrdl a mířil nad Rakovanovu svatyni.

Ševci se však ještě nevzdali. Sedm minut před uplynutím řádné hrací doby přihrál Matejojv na Jawa, jenž se trefil přesně k tyči - 2:3. Stejný hráč mohl v samotném závěru i vyrovnat, jenže po centru Fantiše hlavičkoval mimo prostor tří tyčí.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Jablonec 1:1

07.03.2020 14:30

Góly: 25. Lukáš Juliš - 75. Kasper Hämäläinen

Remízu 1:1 viděli diváci na Hané, kam k souboji se Sigmou zavítal Jablonec. Hanáci šli po aktivním začátku do vedení, ale pak přišli o vyloučeného španělského hráče Pabla Gonzáleze, čehož čtvrthodinu před koncem využil finský záložník Kasper Hämäläinen.

Po osmi minutách dal Jablonci první velké varování útočník Juliš, bohužel pro Sigmu ale v dobré pozici netrefil branku. To ho vzápětí mohlo mrzet, protože hosté po standardní situaci mohli skórovat, kdyby si dorážející Chramosta nevylámal zuby na brankáři Mandousovi.

Začátek zápasu nabídl dobrý fotbal a i dál se bylo na co koukat. Ve 13. minutě Hanáci vstřelili gól, ale protože se Chytil nacházel v ofsajdu, nemohl gól platit. Všechno z pohledu regulí správně posoudil systém VAR. I tak se nakonec nemuselo na vedoucí branku dlouho čekat, ve 25. minutě vrátil přetažený centr Hály před branku Greššák a Lukáš Juliš už se z bezprostřední blízkosti nemýlil.

Jablonec kontroval střelou Považance, který jen prověřil Mandouse. To nejdůležitější se stalo o chvíli později, Pablo González zastavil nedovoleně útočníka Doležala a sudí španělského fotbalistu obdaroval nejprve žlutou kartou a po chvilce rozmýšlení změnil svůj verdikt na červenou. Vyloučení Gonzáleze výrazně ovlivnilo průběh celého utkání. Jablonec sice do přestávky nevyrovnal i proto, že Pilíkův přímák zlikvidoval Mandous, ale co víc, ještě do přestávky mohl k překvapení všech inkasovat.

Ve třetí minutě nastavení se Olomouci naskytla jedinečná šance odskočit na rozdíl dvou branek. Greššák postupoval sám na branku a ještě mu přitom sekundoval Houska, jeho přihrávka na druhého jmenovaného však byla natolik mizerná, že Hrubý dokázal zasáhnout a situaci "poslat" na rohový kop. Jak se později ukázalo, šlo o jeden z klíčových momentů celého utkání, protože kdo ví, jak by se Jablonec s dvoubrankovou ztrátou popasoval.

Hosté začali po změně stran více přitápět pod kotlem a před Mandousem bylo chvílemi pořádně horko. Olomoucký brankář udržel čistý štít až do 75. minuty, kdy jej překonal hlavou finský záložník Kasper Hämäläinen. Vyrovnávací brance předcházela ještě slušná možnost Sigmy, která neskončila gólem. I závěr zápasu měl co nabídnout, Jablonec cítil šanci na zvrat a Považanec orazítkoval v poslední minutě zápasu břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha24184248:858
2.Viktoria Plzeň24155445:2050
3.FK Jablonec24117642:3140
4.Baník Ostrava24115836:2738
5.FK Mladá Boleslav24114942:3737
6.1. FC Slovácko24107730:2737
7.Slovan Liberec23113942:3136
8.Dynamo České Budějovice241131039:3836
9.Sparta Praha2498742:3235
10.Sigma Olomouc24711631:2932
11.Bohemians Praha 190524761125:3727
12.FK Teplice2359919:3524
13.MFK Karviná24581120:3023
14.Fastav Zlín24641422:4022
15.SFC Opava24451511:4117
16.1. FK Příbram24351615:4614

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (886)

Přidat komentář
Banikovec7

škoda Sigma

Reagovat
papanegra

Pulkrab a Juliš jen co odejdou, tak jsou kanonýři

Reagovat
Selänne

Tak snad tam zůstanou na furt. Všichni budou happy.

Reagovat
JeséRodriguez

vyměníme Juliše za Chytila

Reagovat
PavlíčeQ

Otřesný. Celá obrana na facku a zejména Jugas by měl dostat volno, místo něj zkusit Jeřábka nebo Štěpánka. Víc jak poločas přesilovka a div jsme neprohráli

Reagovat
meno

Nebo stáhnout Hübsche na stopera a zapracovávat Macháčka na DZ.

Reagovat
PavlíčeQ

Hübsch na stoperu opravdu ne, to ať tu sezónu radši doklepe v záloze.

Reagovat
meno

Už je moc pomalej? Dneska jsem vás sledoval po dlouhý době a jenom na jedno oko

Reagovat
PavlíčeQ

Tuhle sezónu má takovou výkonnost, že po sezóně podle mě ukončí kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho koupi jeste Sparta, ktera najede na model starsi odkopnuti/odmitnuti Spartani a Hubsch jim tam bude delat kapitana jako kluk do kabiny

Reagovat
El-Pistolero-68

Bude s Vašonem dirigovat béčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo půjde do Příbrami

Reagovat
mxyzptllk

A co Plechatý? Jak mu to jde?

Reagovat
PavlíčeQ

Ten vypadá docela v pohodě, určitě líp jak Jugas momentálně. Navíc mu je furt 20 let. Nicméně za poslední týden jsme dostali takových zbytečných gólů, že doufám, že je plukovník pořádně profackuje, aby se probrali.

Reagovat
ondrasch77

Přišlo mi, že v sobotu taky docela zmatkoval, nicméně Jugas oba zápasy v Olomouci úplně mimo...

Jeřábek in...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přišel snad ještě horší ten Plechatý.

Reagovat
djwenca

Hamalainen

Reagovat
smazaný uživatel

Každý, koho Sparta nechce v jiném dresu září.Zajímá vůbec někoho z "vedení" rudých, čím to může být?Křeténa zřejmě nejvíc zajímá, jak udělat ze stadionu hotel a tohle jde mimo něj.

Reagovat
Selänne

Kdo konkrétně někde září?

Reagovat
meno

Juliš, Půlkrab gól, minulej zápas Zahustel gól. Radakovič se našel v Rusku. Plechatý si svoje odehraje. Kadlec od toho, co je na Slovácku hraje skvěle...

Reagovat
Selänne

Tak tyhle jména vyloženě zářej.

Reagovat
meno

Tak to popírej dál, mně je to egál ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Selänne

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab dva góly dnes..je ti to málo?:

Reagovat
Selänne

Dva góly ve Zlíně má jako znamenat, že v Bohemce září?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, znamená, co by Sparta za takovýho střelce dala.jenže ona si ho...hádej co.....p-u-s-t-i-l-a a nechala si duot ragikomiků Kozák- Tettéh.

Reagovat
El-Pistolero-68

Uprimne Pulky, Kozak a Tetteh jsou plus minus na stejne urovni. Je naivni si myslet, ze Pulkrab by to po 2 golech tragickemu Zlinu ve Sparte nejak vytrhl.

Reagovat
El-Pistolero-68

Radakovic pry v Rusku fakt jo, vybrali ho tam tusim do sestavy podzimu. Julis zatim v Olomouci taky, i kdyz je to jen par zapasu a vim, ze na Spartu to neni.

Reagovat
Selänne
Reagovat
ondrasch77

sorry, ale ve Spartě je podle mě taková depka, že jsou z toho všichni v hajzlu, jak vytáhnou paty někam jinam, tak prostě hrají dobře...

Reagovat
Selänne

Ale co znamená hrát dobře? Jasný, hrát ve Spartě nebo Slavii není pro každého. Ten tlak spousty hráčů semele. Ale jestli tady chce dotyčný argumentovat Zahustelem, Pulkrabem nebo Plechatým, tak nemá cenu tuhle debatu dál rozvíjet.

Reagovat
ondrasch77

Proč by to nemělo mít cenu?

Já například jsem zahustelovým obhájcem, protože vím, že před příchodem do Sparty hrál v Bolce křídlo a to velmi dobře... Je pouze chybou trenérů Sparty, že se z něj snažili dělat beka...

Půlkrab - ve Spartě v podstatě nedostal šanci, místo toho koupili vyhajpovanýho Tetteha a Kozáka

Nejlepším příkladem poslední doby je však Schick..., ve Spartě bez šance, pak hned povedená sezóna v Itálii a dneska je v jednom z nejlepších týmů Evropy, kde pravidelně hraje a dává góly...

Reagovat
Selänne

Schick měl být od sezony 16-17 jedničkou v útoku, ale rozhodl se odejít do Itálie.

Reagovat
ondrasch77

A podle mě udělal nejlíp, jak mohl...

Protože by si pod Stramou stejně ani nekopl...

Reagovat
Selänne

To nás ale trenoval Ščasný. Strama přišel až další rok.

Reagovat
ondrasch77

No tak tím spíš nevěřím, že by dostal šanci

Reagovat
Selänne

V přípravě byl o parník nejlepší hráč, takže šanci by dostal určitě v základu. Dokonce i sám Ščasný řekl něco podobnýho.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Zahustel září na lavičce Slovácka.

Reagovat
r.mrazik

vsak je to jednoduchy...samotni hraci jsou na nasi ligu docela kvalitni...ale ne kazdy to predvede ve vetsim klubu

to je stejny jak treba sykora nebo matousek...ve slavii nic moc,ale v mensich klubech jsou hvezdy...

mas tam neco dalsiho chytryho od sesivek?

Reagovat
Kang & Kodos

Zrovna u Pulkraba to ale neni poprvý. A teď na jaře by bylo mnohem lepší mít jeho než Kozáka s Tettehem, který se občas trefí, ale žádnej zázrak to rozhodně neni

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak ono to v podstate sedi i na Pulkyho. Obcas se trefi, ale zadny zazrak to neni. I kdyz by byl urcite levnejsim a sympatictejsim resenim nez ti dva.

Reagovat
Losinho

Co si pamatuju, tak ve Spartě byl Pulkrab úplně zoufalej.

Reagovat
r.mrazik

Občas byl ok...ale většinu času byl na marodce nebo nebyl vyhraný

Reagovat
r.mrazik

Tak on měl třeba smůlu v těch jeho zraněních...však nebyl pořádně delší dobu zdravý...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady záříš ty s těma tvýma nesmyslama, co tady píšeš

Reagovat
Kuchta

Zlín v solidní křeči, zítra jdou na 14. místo

Reagovat
8lampard8

Jejich standartni jaro

Reagovat
pingla

standartní

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to dlouho psal blbě, ale pak mi to tady na Eurofotbalu někdo opravil a už to umím psát správně.

Reagovat
Salfovic

Eurofotbal vzdělává

Reagovat
icemike

Lepší jak sama doma

Reagovat
Banikovec7

Páník se teď může rozhodnout, jestli chce na přípravu na zápas s náma týden nebo dva

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma bože...

Reagovat
Fodbalysta

Tak hráli od 36. minuty v 10ti. I tak si troufnu říct, že měla Sigma vyhrát. Tutovky na to měla, škoda. Červená po zásahu videa sporná, určitě být mohla, ale i nemusela.

Reagovat
Mirek na tenisu

Redka v žádném případě. Jemelka měl k brance blíž a Doležala mohl atakovat. Ten nový rozhodčí tuším se jmenoval Honek běhal jak parádní kůň ale to bylo asi tak vše čím zaujal. Nepřesné posuzování faulů, ŽK za běžné fauly, některé přifilmované a samozřejmě vyloučené Španěla. Rozhodčí jsou momentálně největší slabina ligy.

Reagovat
Fodbalysta

Já bych ji taky nedal, ale víme proti komu Sigma nastoupila, že jo. V druhém poločase měl v tom případě Hubschman dostat druhou žlutou za faul na Housku před vápnem.

Reagovat
PavlíčeQ

Jo my máme v zádech mohutnou podporu rozhodčích

Reagovat
Fodbalysta

Rozhodně větší než Olomouc.

Reagovat
PavlíčeQ

To nevim, Olomouc nesleduju. Nicméně dneska nám rozhodčí určitě nijak extra nepomohl. Akorát karta pro Juliše přísná, totéž se ale dát říct o kartě pro Hübschmana o 5 minut později.

Reagovat
Fodbalysta

Jo já ani neříkám, že kvůli rozhodčím Sigma nevyhrála. Pískal divně na obě strany a zrovna se pár diskutabilních momentů sešlo spíše ve prospěch Jablonce. Každopádně si stojím za tím, že červená je obhajitelná úplně v pohodě. Dost podobný jako minulý týden na Spartě, po faulu na Poznara.

Reagovat
PavlíčeQ

K brance to měl Jemelka možná blíž, ale zakončení Doležala by dokázal zabránit jen těžko.

Reagovat
ratusek

Tak kdy nastoupí Bob?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlínští ho na FB už vyvolávají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, když tě předběhne Doležal, tak si červenou zasloužíš.

Reagovat
Mirek na tenisu

drsný. Snad to Doli nečte.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám celkem rád, kvalitní útočník.

Ale González má celkem atletičtější postavu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
jk

Co ta česká holomajzna dělá v sekci PL.

Reagovat
Modi6

To jsou kurvy ty sudí v té Plzni. Nejdřív neprodlouží 1.půli a nedovolí Dynamu zahrát roh. Teď k tomu neuznají gól, když hráč Plzně v běžném souboji spadne a vzápětí Viktorka dostane gól

Reagovat
Kaká10

Nechápu, kvůli tomu odvolat gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Běžný souboj Faul to byl

Reagovat
Modi6

To je na posouzení hlavního sudího. Do kolika minut zpět se bude posuzovat každý gól. Jestliže HLAVNÍ sudí nějaké to přistrčení tak tohle by už zpětně VARem přezkoumáváno být nemělo.

Něco jiného jsou jasné fauly ve vápně a jasné ofsajdy, které sudí přehlédnou. Tam je VAR v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Když v pondělí vyhrajeme, jde se na 3.misto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
dinss

Kdo jiný když né vy? Sparta je k smíchu, Boleslav v prdeli, Jablonec rozprodaj...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Snad navážou na výkon v budejicich a ne z Letné

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle byl zářez jako prase.

Reagovat
Greny

Jak jsem psal vedle... Nepiskal bych to ale ty ruce tam byli

Reagovat
Mirek na tenisu

Ruce tam byly....fotbal je kontaktní sport ne šachy.

Reagovat
JeséRodriguez

Ale bylo tam zbytečný postrčení zezadu...bylo to přísný, ale obhájí si to

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Vždyť to byl faul Kovaříka. Opět zmrdi koupili rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže právě rukama to faul je.

Já tu situaci vidím spíš jako ostudu pro rozhodčí, že to nepískli hned. Pokud je k tomu vracel VAR, tak je to na přeřazení do divize. A VAR , když už ho máme, tak má řešit naprosto jasné problémy - třeba kdyby to strčení bylo ve vápně těsně před gólem. Tohle je fakt komedie

Reagovat
montaigne33

Totální SVINSTVO- STBerbr, Šádek a spol. se rozjeli... Chyby uvnitř SKS (viz Hušbauer atd.) jim vrátily naději... Chovancova komise žádné pochybení nezjistí...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam žádné pochybení nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Kde byl ten rozhovor s Gulou?.

Reagovat
Sosi

Taky jsem cekal a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda toho neuznanyho golu. Budejky hrali celkem dobre a klidne mohli bod z Plzne odvezt

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bod?Všechny tři, kdyby to rozhodčí uznal.Plzeň by dnes gól nedala,ani kdyby se hrálo desetkrát 45 minut.Vždyť si ho Budějky daly samy......

Reagovat
smazaný uživatel

Mysleno, ze si zaslouzili minalne ten bod. Tezko rict, jak by to dopadlo kdyby ho uznal no. Taky si myslim, ze uz by Plzen nestacila ani srovnat

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Kladrubský

Reagovat
meno

Plzeň dneska nezaslouženě

Reagovat
Mirek na tenisu

Pokud bude VAR používán jako dneska v Plzni tak ho raději zrušte. Jak hlavní rozhodčí Pechanec tak obsluha VAR jménem Berka by měli dostat STOP do konce sezóny. Prokázali tak mizerný cit pro hru, že nemají v kaprlize co dělat. Takových postrčení jakým se Čolič dostal přes Kovaříka je v každém zápase desítky. Ta dvě hovada vůbec nevzala v úvahu intenzitu strčení a hlavně to, že Kovařík ještě dva tři kroky běžel a teprve pak nafilmoval pád. Je to SKANDÁL a já jen smekám před Horejšem a Sivokem, že zachovali dekorum.

Reagovat
montaigne33

Berka dostane POCHVALU!!!

Reagovat
Mirek na tenisu

Při rozhovoru se ani nezačervenal...

Reagovat
-Pato-

Reagovat
Kostomlat

SDÍLEJTE, NEŽ TO SMAŽOU!!!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Brno promluvilo

Reagovat
dinss

Reagovat
Bex5

Stop do konce sezony za nedostatek citu pro hru

No tak, Mirku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co všichni blaznite, Plzni nefandim, ale faul to prostě byl

Reagovat
Liquid

co jsem říkal, Zlín do baráže, remízoval jen na hřišti zoufalého týmu a zbytek na jaře prohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Gula > Trpišovský

Reagovat
RadekVonCZE

Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, už jenom 7 bodů. Tak snad zejtra Sparta pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Koronavir v ČR a prvok jako ty nechcípne. To budou oslavy.

Reagovat
ratusek

Musíme dát ty venkovní zoufalce a budeme třetí k tomu Webera odvolají

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ať se nechytnou zrovna na nás. Proti Boleslavi se nám vůbec nedaří.

Reagovat
HorajzmAmmann

připomíná mi to naší sezonu 2008/2009, kdy v jednom přestupáku odešel Svěrkoš, Galásek a ještě zranil se Řezník.

Bolka ten přestupák vůbec nezvládla, přijít o Murise, Buchu, Komlichenka a Matějovskýho to je celkem slušný. Weber by tam měl zůstat protože tohle by nezvládl žádný trenér. Jestli tohle nevyhrajeme tak jsem kokoti... Stačí si pohlídat Budínskýho.

Reagovat
HorajzmAmmann

jsme *

Reagovat
smazaný uživatel

Komličenka *

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Galáska nahradil Hable a místo Svěrkoše se stal útočníkem číslo 1 Zeher (to měl podzim jako žolík super).

Reagovat
smazaný uživatel

Galaska nahradil Hable...

Tak tohle stačí, to je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Temný půlrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem se lekl, žes to myslel vážně

Jo, ten půlrok byl výživný. Pak to ještě převzal Verner a to byla teprve konečná.

Nicméně hned další sezónu sme hráli o titul.

Reagovat
HorajzmAmmann

nejlepší sezona tým táhnul Mičola, Neves, Lička a na i jaře Vydra. Nikdy nezapomenu na ty poslední 2 zápasy kdy Baník projebal titul Po zápase s MB největší zklamání ... navíc mě hrozně překvapilo, že na tu Bolku nebylo vyprodáno a 2 týdny před tím nešlo na Spartu lístky skoro sehnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vandraci šli na spartu, no.

Ale i tak, byla to dobrá sezóna, zklamání bylo velké, ale s odstupem času to beru pozitivně. Byla bedna.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, měl jsem tu myšlenku více rozvést

Reagovat
HorajzmAmmann

nedalo mi to a musel jsem se kouknout - Galáska nahradil Hable a za 3 zápasy hrála legenda Baníku Vácha Ještě se zranil Bolf na poslední zápasy a hrál Pavlík. Ale i tak mi ta soupiska nepřišla tak hrozná na to jak se Baník sesypal...

Reagovat
smazaný uživatel

Byly problemy s vyplatama a cast hracu v cele s Otepkou to pak totalne sabotovala.

Reagovat
HorajzmAmmann

pamatuju si, že hlavně s Otepkou tam něco bylo... myslím, že nějaký konflikt přímo s fans a když odcházel tak se na něj nadávalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Chce jít blíže k domovu, každý čekal Příbram, ten vocas šel do Olomouce a ještě plival na FCB

Reagovat
HorajzmAmmann

takže on si tenkrát vydupal odchod? Nebo v čem si to posral? Tohle si moc nepamatuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak psal cukrous. Byly tam problémy s penězi, on to hned natrel do novin a na všechno začal srat, no.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Otepkovi to nemám vůbec za zlé, byl to frajer, který tady ve svých letech předváděl skvělé věci. Radost se na něj dívat.

Já vím, že fotbal vnímá spousta lidí jinak, ale ruku na srdce, kdo by z nás v práci bez výplaty neremcal a nadále podával 100% výkony? Jak to měl Ruda konkrétně v osobním životě v takové situaci fakt nevíme

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, fotbalista byl výborný, ale pro mě to vše zadupal tak, jak se pak choval k FCB, potažmo i k nám...

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ten první zápas v Brne, jak Langer prosadil policii mimo stadión a hned v prvním zápase vběhli dementi na hřiště o přestávce? a Gola nám dal Marek Heinz

Reagovat
lichna.

Hableho nejlepší okamžik, co si pamatuju.

https://youtu.be/h5DgO3_NwAk?t=21

Reagovat
Blasphemer

Jestli ho po tom výprodeji odvolají, tak jsou dobří dementi. Ale vůbec bych se vlastně nedivil.

Reagovat
JeséRodriguez

to dáte

Reagovat
HorajzmAmmann

dobře že nás Sparta vyklepala. To jim pomůže vrátit se zpátky na zem a zase máknout... snad, doufám.

Reagovat
C-M@ster

Pochybuju, ze ho odvolaji

Reagovat
ratusek

tak asi neodvolají, ale víš jak to je. jsme s trenérem spokojeni, ale mužstvo potřebuje impuls atd atd.

Reagovat
Losinho

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

co už no

Reagovat
Blasphemer

V prvním poločase jsme gól dát rozhodně měli a ne jen jeden. Ta efektivita byla docela zoufalá.

Druhý poločas už to bylo o dost horší, ale zaplaťpánbůh že to tam za pět minut dvanáct nakonec spadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplať Šádek.

Reagovat
Blasphemer

Adolf je miláček.

Reagovat
JessePinkman

Zaplať Berbr.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je přesně ten příklad, kdy je lepší nedělat nic než se takhle znemožnit.

Reagovat
stas87

http://www.dalibor-durcak.9e.cz/wp-content/uploads/2.-11.-2013.jpg

Toto tiez nie je vrchol kreativity...ale ta Plzen je fakt vrchol trapnosti. Zbytocny klub.

Reagovat
dinss

Slovák z Trenčína nás tady bude poučovat o kreativitě.

Reagovat
stas87

Nie som z Trencina, ale skusil si no. Co tam mas dalej?

Reagovat
dinss

že seš píča z východu.

Reagovat
stas87

Pekne. Nepomahal si nahodou s tym choreom? To by dost veci vysvetlovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi prostě tragéd. Hoď si to jako Rajty a Bystroň.

Reagovat
dinss

Ty vole a já myslel, že už ´tady ze sebe čůráka dělat nebudeš.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Salfovic

z kterého je to zápasu ?

Reagovat
stas87

Teplice, rok 2013 myslim.

Reagovat
Losinho

Zlín, 2020

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo za starého vedení kotle. Ostuda, ale naštěstí minulost.

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Reagovat
bobis21

Co mají za problém s Budějovicemi? Nějak jsem to asi nezachytil...

Reagovat
Bakary3

Ja teda taky ne, ale to je asi to nejsmutnejsi, ze zadnej problem nemaji a presto předvedou takovou traparnu

Reagovat
dinss

za netušení

Reagovat
bobis21

Tak vysvětli

Reagovat
dinss

Je to prostě lokální derby stejně jako třeba u vás s Karvinou - nikdo to moc neřeší ale ''derby'' to je. A to již dlouhodobě akorát nebylo tolik vidět jelikož je tohle po dlouhé době sezona, kdy Budějky hrajou ligu. Momentálně se tohle ''derby'' už úplně neřeší ale vím, jak to prožívají starší generace, kteří to měli s Dynamem asi trošku jinak než máme teď třeba my. Momentálně se na něj nekoukalo tak jako na ''''''derby''''''' se Spartou/SKS ale to je hlavně díky mediím a výrokům Limby kort prosti Spartě. Úplně ti neřeknu, kdy a proč vzniklo ale již je tady dlouho.

Reagovat
bobis21

Vždyť jsou ty města od sebe asi 130 km, Ostrava a Karviná je od sebe 20km a stejně to jako derby hodně lidí nebere (většina jen nemá ráda některé lidi z jejich vedení). A jestli je důvod pro takové choreo jen to, že jste od sebe 130 km, tak je tam hate na to zasloužený.

Reagovat
Bakary3

Tyjo, tak ted uz jsem úplně v obraze !

Porad mi to prijde trapny.

"Derby"...

A takhle duchaplny choreo.

Tak jo, ted to uplne meni situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic o tom nevíš, bylo ti to vysvětleno, slušně, ale máš potřebu to stejne zesmesnovat. Klasika u tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Rivalita Plzen x Budejovice je tady asi 20let( nejspis z dob, kdy spolu valcili o zachranu ) Ale analfabeti ze synagogy zase objevujou Ameriku...

Reagovat
Blasphemer

Ale tak musí nám sdělit svůj názor, i když o tom ví úplné hovno.

Reagovat
Bakary3

Mam, protože mi to smesny hlavne diky provedeni toho chorea prijde.

To neni vtipny, nic, jen ubohy a trapny.

Ta "rivalita" aspon vysvetluje ten utok na Budejky, provedeni, no uz jsem psal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně normálně provedené, jako x dalších u jiných soupeřů, když mají derby.

A jelikož jsi asi grafik a umíš malovat, prihlas se Plzni, pomoz jim malovat, když zas chytrý až na půdu.

Reagovat
dinss

Tohle bych od tebe nečekal... Myšleno naprosto vážně.

Reagovat
Bakary3

Dyt mne nejde o to, jak je to zpracovany graficky

Jde mi o "napad" - tohle je na urovni toaletna, bahnik, zidi, cina... (ale vim, ze tahle uroven je u tebe asi ok...)

Tak uz?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš hodně blbé měřítko, nebo se z toho neumíš vykroutit.

Tohle je normalni obrácený znak soupeře. Měl to žid, měla to Sparta, my, Opava, ve světě je to taky běžné. Žádné zkomolovani názvu.

Zas ses holt vrtal v něčem, čemuž nerozumíš, no.

Kdybys to aspon uznal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

A protože se to dela ve svete, tak nemuzu rict, ze se mi to nelibi?

Ja nevim, co se mi snazis porad vnutit.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbit se ti to nemusí, v pořádku. Ale ty ses tomu smál, jak té kose, tak i te plachte, i když ti to bylo vysvětleno více lidma.

A stejně si hledáš svou cestičku, aby sis to obhájil leč dosti na sílu

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Tak pokud si to nenecháš vysvětlit... To je potom těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jste v úplně jiným kraji

Reagovat
martin1

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
dinss

To děláš schválně?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak derby to může být, každopadně lokální určitě ne.

Reagovat
db18

Není to o lokalitě, ale o tom, že se s nima vlastně pořád bojovalo o udržení a byli hlavním konkurentem (případně o postup do ligy). A Budějky to taky furt maj v paměti...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Však v našem zápase hecovali na výjezd k vám.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jejich kosa je dlouhodobá. Není to nic nového.

Možná až pak začala nenávist se zidama, ale to, ať už radši poví Willi..

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Firkraag

Hádají se o to, kdo vymyslel tadytuten.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to chtěl tady vytáhnout, ale nějak jsem na to zapomněl.

Reagovat
twl

Zápas v Plzni jsem viděl a faul to byl a rozhodčí to přes hráče neviděl a protože z toho gól padnul jednalo se o zjevnou chybu rozhodčího, který to přehlédl..nevím na co si Budějovice stěžujou karet žlutých mohly dostat víc možná i červenou !To že góla dostali,za to si můžou sami, protože všichni 11plzně jakoby zůstala v kabině.a že hráli na remízu Budějovice,tak je štěstí potrestalo..nic víc nic míň

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Strojmír

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
dinss

Ajajaj, tady je zase breku.

Reagovat
martin1

No jo, trénink na zítra

Reagovat
Kaspar

OT: Davis cup, Vesely skvela otocka, prohrat prvni set a ve druhym prohravat 5 : 2 a nakonec vyhrat

Reagovat
Mirek na tenisu

Hrozná holomajzna. Někdejší slávu českého tenisu připomínaly jenom teplákovky našeho týmu a Černoškova prostějovská klaka ožungrů a dědků s trumpetou. Slovač bez Kližana neměla šanci. Otázka je, zda by jim ten chaot pomohl k výhře. Kaderka

Reagovat
Losinho

Slováci se klasicky posrali.

Reagovat
Pablos

OT: jinak když jsem tak koukal na tabulky lig v Evropě, tak jako celkem dost českých hráčů je skoro jednou nohou už v druhý lize... celkem dobrá bída.

Reagovat
Mirek na tenisu

...a někteří jako Hušbaur ve třetí

Reagovat
Pablos

jj vím no

Reagovat
stas87

Bol by Tvrdik ochotný zaplatiť za Pavlenku v lete dva milióny?

Reagovat
Wyrda

K cemu? Pavlenka nema zapotrebi se vracet do cr, o nej bude zajem v zahranici. Druha vec je ta ze ten typek nikdy neumel hrat nohama a byl vynikajici na care. Cili presny opak Kolare a typu brankare ktereho chce trpis v tymu

Reagovat
stas87

Ja si aj tak myslim, ze keby sa Werder zachrani, tak ho budu chciet predat aj tak. V ramci BL nema velmi kam ist, ale skusit moze inu ligu. Ja osobne by som ho predal, pretoze na tu prvu sezonu uz bohuzial nedokazal nadviazat a ako pises, hra nohami je jeho obrovska slabina. To fakt clovek trpne, ked dostane malu domov kam to kopne. Ked zostupi Werder, tak kvoli zmluve pojde 100%. Uvidime v lete, ako to dopadne s nim.

Reagovat
Liquid

ak se Werder zachrání, zůstane tam, vedení s ním je spokojeno

Reagovat
db18

Schalke?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by predali Kolářa za 15, tak by za Pavlenku dal možno aj 3

Ale je to absolútne nereálne, takú zmluvu, akú ma vo Werderi, mu v Slavii nedajú ani z polovice a myslím, že vonku sa nájde dosť klubov, ktoré ho zoberú ak ho Werder bude chcieť predať.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bere v Bremach?

Reagovat
JozkokozleJ

2,5m €.

Reagovat
dinss

Reagovat
Bakary3

Ne.

Myslim, ze obecne Slavia po tech hracich, co uz je poslala ven, chodit nebude a bude hledat dalsi, ktery se ziskem proda.

A kestli je pravda, ze trochu setri, tak by nedavalo smysl privest hrace, ktery ma i na pomery Slavie vysoky plat.

Reagovat
Losinho

Ano. Ale z Pavlenkova pohledu by to asi smysl nedávalo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se Pavlenka bude vracet do ČR, tak jedině do Baníku.

Reagovat
Liquid

Myslíš že by si chtěl kazit fotbalový důchod ? O Barošovi bys toto napsal taky, že nebude v 1.lize hrát jinde než v Baníku a jak to dopadlo.....

Reagovat
smazaný uživatel

No jak, dal Baníku milion, hrál zdarma a když prohlédl, co za zmrda (Šafarčík) Baník vede, nechtěl se likvidace účastnit a s těžkým srdcem šel jinam Ale teď jsem ti to trochu pokazil, že?

Reagovat
Liquid

nijak si mi to nepokazil, když to směřovalo k sestupu tak jako kapitán lodi opustil potápějící korábku jako první a ukázal, že to je jen takový pseudobaníkovec, boj o evropské poháry pro něj byla silnější motivace než bojovat za záchranu Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas a sílu

Reagovat
Liquid

není, prostě mu byl víc jeden šéfik než tisíce fanoušků co ho "slepě" uctívalo a tak přeběhl ke konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ho jen nemáš rád, ale neboj, možná, že už dojíždí poslední sezonu jako hráč a bude tě srát odjinud

Reagovat
rufus

S těžkým srdcem.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář někam jde?

Reagovat
Losinho

Nice bude v létě shánět gólmana, pokud nabídnou těch 15, tak bych jeho odchod pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

15 mega za něho nikdo nedá. On zase není nejakej spickovej golman

Reagovat
Losinho

Což neznamená, že to za něj nikdo nedá.

Reagovat
Rolf

Dnes ukázal v plné nahotě svojí "formu",co rozehrávka to kiks,hrubka po které se dostal Teteh do šance,takovou udělá málokterý brankář ve 4.třídě.Je drahý zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

ale no tak slavisti, buďme rádi, že je aspoň Plzeň trochu silná a aspoň maličko v ní můžeme cítit konkurenci, když všichni ostatní jsou o 4 parníky za náma, být liga jen o 1 týmu tak by to vedlo k naší stagnaci a postupnýmu úpadku, takto se stále musí pracovat na zlepšení

Reagovat
Bex5

Hmmm. Respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, byli bychom rádi, kdy\\by k tomu nedocházelo podvodem.Cítíš ten rozdíl?Kdyby jim Plzeň dala po skvělém výkonu trojku, nikdo ani necekne.Ale když neuznají Budějovicím regulérní gól a pak uznají Plzni gól, když předtím hraje Limberský rukou, to asi není důvod k jásotu, spíš to vyvolává nevolnost a řadu otázek.

Reagovat
Liquid

na zápas jsem nekoukal, v sestřizích jsem ale viděl zřetelný faul na Kovaříka, který sudí přehlédl, daleko horší bylo rozhodnutí VAR když Slavii proti někomu neuznali Škodův gól když 3 minuty předtím míč asi o centimetr překročil brankovou čáru vedle branky

Reagovat
smazaný uživatel

Před gólem Budejek byl faul, tudíž gól nemohl být regulérní

Reagovat
Bex5

Pro objektivitu ... muze sem nekdo dat odkaz na ty 3 momenty

1) postrceni Kovarika

2) Sivokuv faul na Kayambu

3) Limberskeho ruku

... ja tam byl, ale chci si udelat fakt strizlivej obrazek

Danke

Reagovat
db18

1) https://twitter.com/lucass_1892/status/1236352883144220679

2) to jsem zatím znovu neviděl, ale ze sektoru to vypadalo tak, že Kayamba je debil a radši skočí do Sivoka, který už nemohl stihnout udělat nic jiného než mu postavit strom. Přitom si krásně hodil balon po lajně a mohl běžet sám dopředu.

3) ruku teď už nemůžu najít, ale vypadalo to, že jí měl položenou na stehně a tam někam ho balon trefil, jestli to bylo do ruky nebo ne, to nevim, ale jestli do ruky tak to dle nových pravidel nemělo platit

Reagovat
Bex5

Tu 2) jsem myslel ten slapak ve vapne

Jinak dik

Reagovat
db18

Aha tam jsem měl prvně pocit, že Kayamba promáchnul a nakouřil obránce Dynama do nohy... podruhé jsem to už neviděl.

Reagovat
Bex5

No faul je to jasnej, ale Kovarna je taky dobrej simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by se v tom dalo vidět Kovaříkovo bránění ve hře - když ho křižoval. Ale pravidla tak dobře neznám. Jen nadhazuji otázku.

Reagovat
Bex5

Tak to ti nevim, jestli nejdes uz do moc velkejch teorii ale budiz

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jdu

Reagovat
Spalovač šancí

Faul jasný, tam není o čem. Ale zajímalo by mě, zda VAR nekontroloval tu ruku. Mají jasný příkaz celou akci před golem zkontrolovat a hodně by pomohlo, kdyby VAR dával po regulérních golech hlášku, že je zkontrolováno a je to OK.

Reagovat
Bex5

Je na hovno, ze nekde to kontrolujou a jindy ne. Je teda otazka, jak dlouho by trvalo pred kazdym golem zkoumat situaci treba 3 minuty zpatky. Ale to neni podstatny, holt by se cekalo.

O ty ruce pise db18 nahore ... jestli je to takhle v pravidlech.

Reagovat
Spalovač šancí

Je to tak s tou rukou. Od letošního roku platí - aby se předešlo sporům - že v případech, kdy útočící tým zahraje během útočné jakkoliv rukou (a to dokonce i povoleným způsobem), gol se neuznává

Reagovat
Bex5

Asi to tak bude spravedlivejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak faul je úplně jasnej.

Reagovat
dinss

1) Faul asi jasnej. Bohužel situaci a nějakým dohadům nepomohlo to, jak Kovárna padal... a hlavně pozdě

2) Pořádně jsem to neviděl ale pecka to klidně mohla být.

3) Tahle situace mi přijde nejvtipnější. Ruka? Kde jako. Měl ji položenou na těle/stehně...

Reagovat
Bex5

1) padal jako kokot - za tohle jsem dostal jednou na hokeji pres drzku

2) mne se to taky zdalo jako slapak nazivo ... ale to vis, ja sedim v Ecku, to je prece jen dalka

3) nevim - nerikam tak ani tak, ale na moje slova dojde

Reagovat
smazaný uživatel

1) Od spoluhráčů?

Reagovat
Bex5

Ne, od toho pravyho beka, kterej sel na 2 minuty ven. Je fakt, ze podrazeni uplne jasny. Ja to ale ustal a kdyz mi po pul vterine dosla stava, normalne jsem skocil

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak návštěvnost ligy stále roste:

2016/17 - 4886

2017/18 - 5546

2018/19 - 5553 (pouze základní část)

2019/20 - 5644, a to se ještě asi zvýší, protože na jaře bude chodit víc lidí

Reagovat
KingMaster13

Jenže taky hrozí že třeba kvůli koronaviru uzavřou časem stadiony. Zatím teda ne ale kdo ví jaká situace bude za 14 dní

Reagovat
Losinho

slušný

Reagovat
HorajzmAmmann

16/17 Baník ve 2. lize

19/20 Dukla v 2. lize

to tak asi sedí. Teď ještě místo Příbrami třeba Zbrojovka a zase se to o něco zlepší.

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně Slavia průměrná návštěvnost 14 291 je celkem slušný na naše poměry

Reagovat
KingMaster13

A to ještě na začátku sezony jsme měli zákazy jinak by to bylo asi ještě lepší

Reagovat
dinss

Tak ještě aby neměli....

Reagovat
HorajzmAmmann

když Sparta vyhrála naposledy titul tak byl průměr 11 300. Takže ne, nemá to každý...

Reagovat
ratusek

Tak to by měl každej tým. Divím se, že není víc

Reagovat
KingMaster13

My na začátku měli ty zákazy, což nám dost snížilo průměr

Reagovat
Losinho

Reagovat
Bex5

Klobouk

Reagovat
Bex5

Ale jeste dodam, aby jim to vydrzelo i pristi rok ...

Reagovat
smazaný uživatel

Že by to Brno nějak vytrhlo...

Reagovat
Wyrda

Ale je to jenom o tom jestli se dari tymum s dobrou fanoskovskou zakladnou :D neni to o tom ze by se kvalita atd zlepsovala. Ta jde spis do prdele

Reagovat
db18

VAR

Výsledek s odřenýma ušima a za druhý poločas absolutně nezasloužený. Hrozný, jak skoro nikdo nedokázal zpracovat balon.

Pišta

Reagovat
Spalovač šancí

Spíše Novák Mihálik byl podělaný vystřelit. Se nedivím, že nedává goly. V ty akci to měl napálit po zemi na zadní tyč (buď by byl gol, nebo by Bogi dorážel).

Reagovat
montaigne33

Objektivní VIKTORIÁN! Klobouk dolů

Reagovat
Spalovač šancí

Jinak viděl jsem jen druhý poločas a ty Budějovice hrajou snad ještě líp než na podzim. Hráči evidentně zamakali na zlepšení invidiuálních dovedností, které už tak nepolkuhávají za systémem. Snad bude Hořejš takhle pokračovat dál

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže nejtěžší je většinou ta druhá sezóna, tak se může stát, že Budejice budou na podzim na sestup a Hořejš poletí..

Reagovat
dinss

Reagovat
KingMaster13

Moc jim fandím, tohle je přesně impuls co naše liga potřebovala. Nějakej dravej nováček co bude super překvapením soutěže

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu, jak jsem tu vždycky nadával na Budějky jako na tým bez ambicí... Tohle je opravdu vzpruha

Reagovat
lichna.

Oni a Hradec to bylo vždycky jasné, že půjdou na sestup. Naštěstí to ale v Budějkách vzali za správný konec.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

myslis casy tradicniho pingpongu Tobi a Cipis?

Reagovat
Wyrda

V lete muze skoncit sivok, drobny, havel pujde do sparty a defenziva je v pici. Prachy na nove hrace nebudou a doplnit ten kadr nejak obstojne bude fuska. Budejkam ten uspech preju ale je treba na to koukat trochu s odstupem

Reagovat
lichna.

Reagovat
Blasphemer

První poločas byli na ručník. To jsem fakt čuměl, co tam hlavně vzadu a v rozehrávce předváděli. Ale druhý poločas hráli dost dobře, to máš pravdu.

Reagovat
dinss

V první půlce měli opravdu štěstí, že jim tam toho nespadlo víc.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

vic, nez nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Alan_Shearer

Opava je totalne nezajimavej tym. A k tomu vsemu naprosto slabej. Druha liga vola.

Reagovat
martin1

Karviná na jaře super

Reagovat
FCSL

Opava naprosto příšerná, neuvěřitelný minely Pro nás snadná výhra a ani jsme se moc nenadřeli... Ted to chce ukopat na tom oraništi Teplice a neprohrát v Budějkách...

Posledních 5 a 10 kol 2. místo v tabulce a nejvíc vstřelených golů, Hoftych jede

https://www.livesport.cz/zapas/EeWGp301/#tabulka;form;overall;10

Reagovat
AjaxFans

Ten terén je jako ulet

Reagovat
Rothbard

Teplice nezajímavý klub s nezajímavými hráči. Ani ten Žitný není, co býval dřív. Navíc to hřiště. Jako tohle chceme v roce 2020?

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečná ztráta co tam nedal Návrátil Jurečka lepší jak Zajíc, snad ho vytlačí ze sestavy

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
montaigne33

Masopust je zatím jak z divokých vajec...

Reagovat
Zdechlina

Teplice hráli hovno a my též. Ale ty 2 body můžou v konečné tabulce chybět.Tady se mělo vyhrát. Jenže co my nedáme, šupáci v koncovce. Ale za VAR Konečně se ozval tehdy když měl

Reagovat
meno

Dýmovnice jsou největší číčovina, kterou můžeš přitáhnout na choreo. I ta debilní dýmovnice udělá alespoň hluk a máš nějaký efekt leknutí/ leknutí se. Kreténská dýmovnice ti zasere celou plochu, takže nevidíš, hráči nevidí, sudí častokrát přerušuje a ještě to smrdí a pálí do očí. Člověk, co vymyslel, že by bylo fajn tahat dýmovnice na fotbal byl kripl a jeho následovníci jsou kriplové všech kriplů.

Reagovat
meno

debilní puma*

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chod do divadla a neser se do fandeni

Reagovat
smazaný uživatel

Fandění se nerovná dělání mlhy

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se nehodlam hadat s gaucakama co je a co neni fandeni. Pyro dodava jak choreu, tak i atmosfere stavu a oboji pomaha tymu, kterymu fandis vic nez hloupy kecy o tom jaky jsou fans kriplove kdyz zapalujou pyro tecka

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvil o dýmovnici. Jen o dýmovnici.

Reagovat
meno

Reagovat
mistr129

Já jsem teda přes to hovno videl, kvůli čemuž jsem dvě minuty stejně jako většina lidi okolo mě nadával a nefandil. Nevím v čem to atmosféře pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je zrovna priklad, kdy to pomohlo choreu. Kdyz se to odpali po vstrelenym golu tak taky kolem sebe nadavas?

Reagovat
meno

Jo. Debilní dýmovnice. Je to na dvě věci.

Reagovat
mistr129

To nechápu smysl toho odpálení, ale nenadávám, kdyz to nezasere cely hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano, tim ze se 2 minuty nehraje se velmi pomáhá týmu (je fakt, že někteří - Sparta tuším, nebo také Chorvati na MS - to dokážou vyslat v horší chvilce). A ostatním fanouškům jak píše dole Mistr (nikdo nic nevidí), nebo nahoře Meno (může to i pálit do očí) to taky nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle v Nemecku se kolikrat prerusi zapas kvuli fanouskum, v Polsku to samy. U obou narodu maj skvely fanousky a v klidu tam ultras pri choreografiich dymovnice pouzivaji. Ale u nas lidi breci kvuli tomu, ze chvilku nic nevidi a paleji oci z dymovnic a zaroven pak nekteri ty oci priviraji, kdyz se nekde resi otazka rasismu. Tim nerikam, ze treba zrovna ty. Jen poukazuju, ze jsou dulezitejsi veci k diskuzi

Reagovat
jenage

Je to dým, ne mlha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pravda,

Reagovat
Salfovic

To by to byla mlhovnice.

Reagovat
icemike

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
OranžováKarkulka

dýmovnice

Reagovat
Mirek na tenisu

Dýmovnice, petardy a chorea na Emirates, Anfield, Wembley....to je absurdné čo, Kefalín?

Reagovat
mistr129

Reagovat
rufus

Dělobuchy jsou absolutní nesmysl, k čemu to je, že něco bouchne bez efektu. Dýmovnice naopak naprosto v pořádku.

Reagovat
meno

Vybírat si mezi dělbuchy a dýmovnicemi, je jako vybírat si, jestli si usekneš malíček na ruce nebo na druhý.

Reagovat
lichna.

Dymovnici můžeš někoho vážně zranit tak jako u delobuchu?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
rufus

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tato diskuze už tu dlouho nebyla ♥️

Reagovat
ACSMan

A to ještě navíc asi mluvíš o světlicích že?

Reagovat
Sosi

Co ten Trpisak v tom utoku porad vymysli?

Reagovat
Blasphemer

Škoda, že neprohráli oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

To nejde.

Reagovat
Blasphemer

Fakt?

Reagovat
Zdechlina

Pry ne, no. Taky sem to nekde slysel.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Právě takovýhle ztráty s týmama z prostřední skupiny budou Slavii nakonec stát titul

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Sešívky aby se začali modlit, aby WHU spadli.

Reagovat
insane

Ja do toho nastaveni sel uplne automaticky s tim, ze Slavia vyrovna Fakt bych byl spis v soku, kdyby se to nestalo. Nepamatuju si uz pomalu zapas, v kterym by obrana takhle udrzela vedeni.

Reagovat
Kixi Syhimour

Race is on?

Reagovat
Rothbard

Slavia doma s Jabloncem či Plzní, venku s Baníkem, ale pořád má Plzeň ten los daleko těžší (venku Sparta, Slavia, Baník i Olomouc bude kousat).

Reagovat
ratusek

taky myslím, že je nereálný to ztratit. navíc vzájemný zápas, kde Plzeň už prohrává u Rokycan

Reagovat
Hokaido

Dneska Heča top.

Ten gol mě mrzí, bohužel jde celý za Hložkem. Faul zbytečný a když už fauluje, nesmí nechat hráče takhle hned rozehrát. Snad si na to dá příště pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu velkou hrubku, jak střílel Ševčík

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo pro pobavení diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

i Štetina hrál dobře. Frýdek ale docela hořel, i co se týče jeho nahrávek, byly to spíš odevzdaný míče a nákopy na náhodu. Každopádně výkon týmu dobrej, škoda, že se to nedotáhlo.

Reagovat
Liquid

Štetina neměl dohrát 1.půli

Reagovat
ratusek

No oba mají podobný los, Plzeň těžší. s oběma ještě hrajeme my doma, tak sem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Baník do předkol ligy mistrů

Reagovat
PBLead

škoda, že nepřišel kanga místo Kozáka. Kozák tam byl úplně k hovnu...

Reagovat
Neon

Akorát tam místo podržení míče u šestnáctky slávky podklouzl, což se stát může,ale to taky dost pomohlo slavce pokračovat v tlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam sebou plácl, když mohl jít do prázdný kasy ... On je fakt komik.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vidět vztekajícího se Dočkala bušícího rukou do země...

Reagovat
smazaný uživatel

seš píča no

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Bílej Kuffour.

Reagovat
luismiksak

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět, že mu to fakt není jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec plichta v pořádku. Pro Spartu je to spíš plusový bod. Slávie ztratila další 2. Ještě bude o titul boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dost nám dnes chyběli Souček, Stoch a hlavně Hušbauer a jeho rohové kopy. Kupodivu nejlepší centr dnes vyprodukoval Bořil a alespoň Musa by do budoucna Škoďáka nahradit mohl. Alespoň co se týče vyrovnávajících gólů Spartě v nastavení.

Reagovat
Blasphemer

Musa bude dobrej. Tak snad bude hrát co nejvíc Standa.

Reagovat
martin1

Přijde Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš To by se musel dost zlepšit.

Reagovat
martin1

No nedivil bych se, pokud si udrží gólovou formu, tak si to rozdá s Doležalem o krále střelců

Reagovat
vestinustarychdubu

Kuchta vs. Doležal na krále střelců, to je solidní paralympiáda

Reagovat
martin1

To by trumflo i Milana Ivanu, i když ...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Salfovic

Příště by už ale měli hrát

Reagovat
martin1

Snad vydrží Standa ještě několik zápasů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil už musí kopat všechny rohy a přímáky, Stancia ať už tam nepouští.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vůbec hodnotíš příchod Nica?

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer > Stanciu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to frustrující. Pokud střílí nejvíc z ligy a má z toho dva góly, tak to nemůžu hodnotit stoprocentně pozitivně. Jinak ve tvorbě hry ale nekazí a má i vyloženě hvězdné momenty. Co na tom, když mu ale nejdou ani standardky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Ale co, Slavia aspoň ztratila 2 body, to se taky počítá. Bude to ještě zábava.

Reagovat
Jackmaker1989

Dočkal sa plazí po ihrisku, hlavne že Kanga ako najproduktívnejší hráč ligy sedí na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal má asistenci

Reagovat
Jackmaker1989

úprimne? nechcem mu krivdiť ale to bolo asi tak všetko čo som od neho videl.

Reagovat
Kaspar

ale hovno, tu ma Takacsova prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Asistenci má tetteh, protože ten balon se odrazil do brány od Takácse

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to bylo neskutečně vtipný z tvé strany

Reagovat
smazaný uživatel

Do té formy, co měl před zraněním mu ještě dost chybí Ale u něj se nebojím, že by nešel nahoru.

Reagovat
luismiksak

Dočkal je fakt chodec!

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia mnohem lepší, statistiky hovoří jasně, bohužel když Šéva netrefí ani prázdnou bránu, to je pak těžký.A Stanciu prosím na lavičku, nejslabší článek

Reagovat
insane

Jasne lepsi? Ale no tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podívej na střely, na ofsajdy, na všechno.

Reagovat
insane

Ja se koukal na zapas.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, statistika ofsajdu je hodně vypovídající

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, budeš se divit,ale je.Pokud obrana pracuje tak, že hráč je neustále za ní, znamená to, že pracuje na jedničku.To ty ovšem nemůžeš pochopit, tebe já už znám.

Reagovat
smazaný uživatel

Dementní Sheldon

Reagovat
JeséRodriguez

na góly 1:2

Reagovat
-Pato-

ale nepovídej

Reagovat
JeséRodriguez

povídám, podobná výpovědní hodnota jako střely do 30. řady, nebo držení míče, který bylo takový hlavně díky konci zápasu

Reagovat
Rarášek

Holt mají čínani víc než Dan no.

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat haluzácké seshity...Sieg heil!

Reagovat
insane

Zobni si neurol. Nebo kyanid.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PBLead

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Rarášek

Reagovat
doshcz

Reagovat
Euphael

wtf?

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ta naše impotence je něco šílenýho. A Trpiš ji ještě přiživuje Teclem

Reagovat
Rarášek

Doufám, že Franěk dostane pár zápasů oddych. Jinak bída, Tetteh s Vindheimem fajn výkony, ale jinak z toho boleli oči. Hložek by si měl chvíli odpočinout na lavičce, třeba až se vráti DMK. Kozák totální tragédie. Hancko musí hrát nalevo, protože všechny Frýdky a Hanousky prostě musí vypakovat daleko od Sparty. Štetina klame tělem, ale ani ty dva vcelku povedený zápasy by ho neměli zachránit, taky do prdele s ním. Dočkal je taky k hovnu, hlavně že Kanga sedí. Kotal ven, čus.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Rolf

Ztratil si všechny smysly,nebo jsi úplně zblbnul?Vypadá to,že obojí.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak zrovna od takového pičusíčka jako ty to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. I Rolfa to udivilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

skoro se vším souhlasím, Franěk oddych za to, že nevyloučil Štetinu když měl + žlutá pro Dočkala a Traoreho neměla být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Osobně bych jí dal jak Bořilovi tak Štetinovi, bezmozci.

Reagovat
smazaný uživatel

Bořilovi za co? Za dvě žluté ? (první dostal na konci, předtím tam měl pár zákroků, ale to by si pak třeba dal pozor)

Reagovat
Rarášek

Jojo, spíš za víc karet než že by měl červenej zákrok, ale dohrát to podle mě neměl stejně jako ani Štetina.

Reagovat
PBLead

Slavia většinu zápasu v tlaku, remíza je tak pro nás ještě pěkný výsledek. Nadruhou stranu cítím nemalé zklamání. Takhle dostat gól v nastavení je úplně zbytečné. Zbytečně několik odevzdaných míčů v nastavení (hlavně Kozák WTF?), zbytečný faul Hložka a naivně odbráněná standardka....Na Slavii bylo oproti minulým derby vidět, že jí chybí ti hlavní tahouni, kteří v těžkých zápasech skórovali. Uvidíme v dalších zápasech, ale Slavii hodně chybí pohoda v zakončení. O titul se asi bude bojovat do posledních kol. Sparta do útoku nic moc nepředvedla. Hra na protiútoky je OK, ale aspoň někdy (ideálně v tom nastavení) měli udržet míč a ne jen naslepo nakopávat. Bohužel asi na více Sparta v současnosti nemá...

Reagovat
JeséRodriguez

většinu zápasu v tlaku? prvních cca 10 minut z druhé půlky, a pak od gólu do konce...

Reagovat
PBLead

58 % držení míče, 15-4 na střely a 9-0 na rohy pro Slavii, pocitově měli snad každý odražený míč.... Zas si nenalhávejme, že to bylo vyrovnané... Remíza je asi spravedlivá, ale herně nás Slavia převýšila, a to říkám přesto, že jsem nasraný, že jsme nevyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, že to ještě bude boj o titul. Chybí samozřejmě Souček, ale i Hušbauer by se hodil…

Reagovat
PBLead

No když jsem viděl ty dnešní rohy, tak jsem byl dneska rád, že tam neběhá Souček, ten by nám to tam z rohu šoupl...

Reagovat
smazaný uživatel

Musa super, díky mu za bod,ale totálně to zazdil tím, že místo,aby okamžitě dali míč na půlku a zkusili to zlomit, sundá dres a jde se dvě minuty radovat s fanoušky.To je takticky hodně špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na tom bude , naopak ve srovnání Bořil po faulu na nic nečekal a rovnou ten přímák kopl. A to parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Musovo zdržování mě taky dostalo Ale pro nás dobře

Reagovat
Raylan

Skoda no. Nejlepší Hancko, Vindheim, a i Krejčí než sel dolu.

Reagovat
-Pato-

krejčí jít dolů musel, jinak by neměl šanci ten zápas dohrát

Reagovat
smazaný uživatel

A Hancko neuhlídal Musu....Windheim si tam přes bořila taky moc nezahrál.. no holt každý má jinou optiku

Reagovat
Neon

Vindheimovi tam chyběl DMK

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je Bořil o třídu lepší a k ničemu ho nepustil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Hancko není stroper, je to krajní bek. To ho ale za nezvládnutí souboje s Musou neomlouvá. Ovšem Chorvat do toho šel jako zabiják. Skvělý výskok, timing, dokonalé.

Reagovat
Rolf

Mohameda spolu s Teclem prodá Luftjarda za miliardy,jsou to borcí.Ti stopeři slátanců mají na finále PM,hlavně rychlostně.Ještě,že to pískal ten lump,první branka Sparty regulérní.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně tam dneska Vindheim taky přišel spíš jako takový horší Zahustel. Ale je to i o tom, kolik má místa a času, v tom mu Slávisti moc nedopřáli. Aspoň ví, že na sobě ještě musí pracovat

Reagovat
Selänne

Vindheim? Jeden z nejhorších na hřišti.

Reagovat
Raylan

Tak to mi nepřišlo, hrozně toho oběhal a před sebou měl hlavně totálně tragickýho Plavšiče.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Hancko? Gól přes něj, dnes průměr

Reagovat
dave30

92 minut vysoce nadprůměr, potom se podílel na gólu. Určitě ho nezavinil pouze on, špatně rozebraní hráči soupeře po rychle rozehraném faulu není chybou jednoho hráče. Navíc Hložek neměl připustit tak rychlou rozehrávku (i za cenu žluté) a bez viny není ani brankář (v momentě rozehrávky stál tak 4 metry od místa, odkud hlavičkoval Musa, udělal tak 2 kroky k míči a potom začal couvat). Takže pro mě Hancko pořád nadprůměr.

Reagovat
JeséRodriguez

Heča na ty vysoký míče nechodí dlouhodobě, to je přesně důvod, proč bych nechal radši chytat Nitu

Reagovat
Mirek na tenisu

Pechanec to je jméno nebo přezdívka?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Podzim : Pavlenka - Vindheim, Hancko, Hovorka, Frýdek - Hložek, Dočkal, Krejčí, Sáček, Karlsson - Balotelli

Reagovat
Losinho

Takács bída, totéž Stanciu a obě křídla. Plichta za mě sedí, Kotal měl určitě poslat na hřiště Kangu. Krejčí celkem nezvladajko.

Ztratit 8 bodů za 4 kola, klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

A cos čekal???Po tom výprodeji?když jsem to tu psal, tak jsi mi psal, že jsem posranej strachy.Už chápeš, proč jsem to psal?Že nebudeme takovej válec, to říkali hráči, Trpiš, ten řekl, že jaro je příprava a sehrání se na další sezonu...cos čekal?Že je Trpiš opravdu génius a budeme to drtit rozdílem třídy dál?Měl bys chodit na twitter, na SN a ne sem, tady se dozvíš hovno.Pak bys nebyl tak překvapenej.

Reagovat
Losinho

To je snad jasný, že to nebude jako na podzim, ty vyjebanej debile.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co tu brečíš, ty píčo?

Reagovat
PBLead

Tak pánové, zítra před Edenem srovnat účty.

Reagovat
ratusek

V 5

Reagovat
Losinho

Miiiiiiilan Škoda!

Reagovat
smazaný uživatel

Je naštěstí v prdeli a máme místo něj útočníka.Sice typologicky sterného,ale mladého, nenamyšleného, pokorného a hrajícího s chutí.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Vy si snad roztrhate permice

Reagovat
JeséRodriguez

čekal 5:1, když jsi to tady předpovídal...ty píčo

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Souček, Hušbauer (+Deli, Ngadeu,Stoch, Zmrhal) (a v předchozích zápasech i Škoda) chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím.To, že Deli i Ngadeu byli nahrazeni Kúdelou a Hovorkou už víme.Teď chybí hlavně Hovorka.Stocfhovi se povel začátek ve Slavii, pak se propadal do stále větších sraček, skončil na lavičce a završil to mizerným angažmá v Řecku.Škoda, nechybí vůbe.Starý hráč, bez jiskry a zápalu, jeho tragická bilance za poslední dva roky mluví jasně.Bez Hušbauera jsme odehráli většinu zápasů v pohárech a fungovalo to.jediná tragédie je ztráta Součka.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím Stanciua, tak Hušbauer chybí moc a moc. A nikdo jiný neumí pořádně kopnout roh.

A Hovorka je super, ale právě kvůli tomu zranění nam někdo z těch 3 chybí, proto jsem je vypsal taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo, s tím souhlasím, ten Stanciu je otřesnej a nzačíná mi silně vadit.Sere se ke všem standardkám a všechny kope špatně..Je utrpení se dívat, jak se snaží dát za každou cenu gól, místo,aby přihrál.Tam jak to kopl vedle tyče měl na prostředku úplně volného Musu,ale ne, on to musí z úhlu kopnout vedle...

Reagovat
mistr129

jo, protože když to kopal Ševčík, tak to stálo za to

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ze Ševčíka se nedělá superstar, jako ze Stanciua.Hraje pro tým a nestřílí jak blázen z každé pozice jen proto, aby si dal gól, ale u hry myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt hroznej dement

Reagovat
verv

Taky nechápu, že tam Kangu nedal aspoň na posledních pár minut, kdy yblo třeba trochu podržet míč.

Jinak Krejčí nezvladajko proč?

Reagovat
Losinho

Přišel mi s Baníkem i včera nějakej vytočenej, přemotivovanej.. nevím. Ale tak je mladej, chápu to. Naopak třeba Frýdek včera úplně v klidu, jsem ho nepoznával

Reagovat
verv

Tak včera tam měl 2 ostřejší zákroky, ale zase nic, co by nějak překračovalo ten rámec derby. S Baníkem si neuvědomuju nic takovýho, ale nějak speciálně jsem se na něj nesoustředil.

Já mám podezření, že po zápase se Zlínem Štětinu nějak naklonovali a toho pravýho drží někde ve sklepě na Letné, tak možná, že to postihlo i Frýdka

Reagovat
Losinho

Štetina tam včera měl zas svojí random hlavičku do vlastního vápna, akorát z toho nic nebylo ale jinak jistej výkon, celkově obranná řada dost slušná

Reagovat
verv

Jo Ale jestli si to dobře pamatuju, tak tím hasil už hlavičku nějakýho spoluhráče, kterej to ve vápně hlavičkoval nesmyslně nad sebe Ale každopádně kdo by viděl Štetinu proti Zlínu poprvé a pak ty dva zápasy z minulýho týdne, tak by si musel myslet, že mu někdo ukradl identitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dnes lepší,takže bod beru.Bořilová s Coufalovou hrozný,pořád brečí a žalují.

Reagovat
Stannis Baratheon

To ve Spartě nic takového není. Tam jsou všichni se všema verkiktama spokojený, zejména Frýdek, Dočkal a Krejčí. Už aj ten Hložek to od nich chytá.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás je to taky a pěkně mě to sere,ale vždycky si toho víc všímáš u soupeřů.Tihle dva jsou fakt extrém.

Reagovat
Spalovač šancí

Bořil je kapitán, ten musí! A Dočkal si v ničem s ním nezadal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Odchovanec Slavie Dočkal se nehne od rozhodčího ani na krok.Nechápu, že to flusání tak dokonale ovládá, že se do sudího nikdy netrefí

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jede 10 plivnutí za minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rolf

Hlavně sleduj ten houf slátanských debilů,kteří se okamžitě po přerušení hry hrnou k rozhodčímu a řvou jak pominutý,bez karty!!!Dočkala to naučil slavný trenér slátanců zvaný Fantomas,ten plival kolem postarnní čáry od začátku do konce utkání a dotáh to až k národnímu mužstvu.Tam udělal "velkou" slávu českému fotbalu.

Reagovat
Spalovač šancí

A jsi sledoval ten houf sparťanských geniů, co okamžitě dělali po přerušení hry?

Reagovat
luismiksak

Tvl Coufal naprosto skvělý výkon, hlavně v první půli poslal Hlozka zpátky do dorostu.

SuperCuf !!!

Reagovat
Pyroman

Dobrý derby, solidně odpískaný, mělo to emoce, tvrdý souboje, prasárny a na obou stranách i pár slušnejch výkonů. Defenzivně od nás výbornej zápas, gól v nastavení samozřejmě sere, ale na tomhle se stavět dá. Kotal

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
checitto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Počítají se do historických tabulek body z nadstavby ?

Reagovat
martin1

Na stránkách ligy to počítají, tak asi jo.

https://www.fortunaliga.cz/tabulka/2020/historicka?id_stage=1

Reagovat
Salfovic

Dík. Ale přijde mi to jako blbost. Třeba pro šestý tým je daleko těžší bodovat v první skupině než pro sedmý v prostřední.

Reagovat
wyqinac

Tak prostřední se hraje pavoukem ne? Takže tam je otázka, jestli jsou nějaký body.

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/nze5R

Novoslávista

Reagovat
Salfovic

Kde má roušku

Reagovat
Bakary3

Sice herne o neco lepsi Slavia, ale dyt tam neni nikdo nebezpecnej..

Leda cekat, ze se nekdo ukopne.

Az Musa do vapna prines nejakej vitr.

Jinak to derby obecne stoji za ho...

Vetsina dementu, kteri si jen honi triko, kdo komu vic nalozi.

Tech uplne zbytecnych zakroku, nicneresicich faulu vysvobozujicich soupere z bezvychodny situace, to boli oci, vrazda fotbalu.

Rozhodčí by to meli rezat vic, pak by se mozna zacal hrat fotbal.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
mistr129

Reagovat
meno

Olej tam měl úplně debilní zákroky a celej zápas byl jak mentál. Štětina neměl za ten skluz s výskokem dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsi neslyšel po zápase Ševčíka. Hráč, který dostal jasně nejvíc naloženo to bral jako součást derby a vůbec nebrečel. Kdo ví, jestli se vůbec hodí do Slávie

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bakary3

Bohuzel soucast naseho derby. Je to smesny, souboj kriplu na hristi a casto i v hledisti.

Ale bohuzel, co cekat, kdyz ti hraci casto nemaji cim zaujmout.

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc vyniká ten Ševčík

Reagovat
smazaný uživatel

Venca Kadlec II.

Reagovat
verv

Však nebrečí. Jestli jsi četl rozhovor s Damkovou před jarem o školení na VAR pro trenéry a kapitány, tak přesně to co říká on tam říkala i ona.

Reagovat
verv

Reagovat
Coutinho10

tak sice z domaciho derby jenom remiza, ale i tak ta prichut toho bodu je velka a hodne sladka, kdyz jsme jim v poslednich chvilkach prekazili radost z vitezstvi golem primo pod Tribunou Sever

jinak ale i tak jsme alespon 3 goly dat mohli...hlavne 2x Stanciu to aspon 1x musi trefit a to sami Sevcik neni schopny trefit prazdnou branu

moc nerozumim, kde chrapala obrana, ze se nechala prebehnout Tettehem, ktery si tam mohl udelat co chtel, ale nastesti teda klic od Prahy zustava v Edenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

Ze sport.idnes.cz, rozhovor s Kotalem:

Čím si inkasované góly v poslední minutě vysvětlujete?

"Je to hlavně věc asistentů, kteří mají na starosti standardky."

Takový alibista. Řekl mu někdo, že on je hlavní trenér?

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Mates_Matesović

Hezky si to vytrhl z kontextu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Pokahontas08.03.2020 16:16#

Nejpravděpodobnější výsledek=1:1.

Všechno mluví pro něj,dlouhodobá statistika nelže

-Slávie jarní ligová derby v základní části nevyhrává,ze všech v samostatné české lize vyhrála jediné(1999),oproti devíti(!) podzimním (99,05,07,08,12,15,16,17,19)

-1:1 je výsledek v jarním derby suverénně nejčastější.

-mezi týmy je velký bodový rozestup,což šanci na 1:1 výrazně zvyšuje,tehdy je šance na něj mnohem vyšší než když jsou si týmy bodově blízko-1998,2002,2005,2012,2017 i 2019 to vždycky při tomhle výsledku bylo v tabulce o parník,jen 1997 a 2008 to bylo bodově těsné.(tehdy bývá naopak na jaře remíza jen velmi zřídka)

-a navíc se hraje na Slávii,kde je plichta 1:1 taky daleko častější než na Spartě.

Sibyla

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš zašel za kolegou šamanem.

Reagovat
smazaný uživatel

*zašla

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii muze spasit uz jedine hrac s cislem 19.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemehla

Reagovat
cristiano.K.

Bohužel a je to špatně, Slavie má největší kvalitu na krajích obrany. Coufal a Bořil jsou něco jako Robertson a Trent, akorát samozřejmě s nižší kvalitou. Naše hra středu zálohy je naprosto příšerná. Remíza zasloužená, první poločas jen bojiště, druhý už to mělo nějakou kvalitu.

Takacs a Kolář příšernost. Neskutečný štěstí, že Teteh opravdu tam ty ruce měl o něco víc než se toleruje. Když golman tam takhle jde, tak to musí mít nebo tam nechodit vůbec.

Musa a jeho zbytečný útočný fauly, na to si nikdy nezvyknu. Gol super samozřejmě.

Reagovat
OranžováKarkulka

zas na druhou stranu utocny fauly nejsou nic, co by ho neslo odnaucit

Reagovat
cristiano.K.

včera měl za 30. minut dva. Na Slovácku asi čtyři.

Reagovat
OranžováKarkulka

vsak ja to nepopiram, mne to v tech zapasech prislo frustrujici i jako nestrannymu

Reagovat
luismiksak

Pan Optimista

Reagovat
cristiano.K.

Nejsem jeden z těch, co by vyloženě včera hanil Nica. V druhé půli se krásně obtočil a střela šla pár cm vedle. Nicméně jeho statistiky ve Slavii a Spartě jsou dost diametrální.

Dřív ve Slavii byli tři borci s úžasnou kopací technikou (Hušbauer,Nico,Stoch), teď máme jenom jednoho, který navíc statisticky ty body nesbírá. Hušba v kanadském bodování patřil k nejlepším, Stoch to samé. A nám zbyl ten nejmín produktivní a světě div se, je to problém.

Reagovat
luismiksak

Jo, souhlasím! Dle me měl Husbauer zůstat, ale nevím, jestli za tím byl požadavek hráče na angažmá venku nebo Slavie, která chce hrát “moderní, atletický fotbal” s hraci jako Hellebrand a Zima. Včerejší derby mělo kvalitu, Slavie se konečně vrátila k podzimní osvědčené sestavě a Spartu oživil Kotal.

Kolář je dle me skvělý gólman, který děla hru Slavie hrou po zemi, někdy i s hazardem, ale to k tomu patří. Dokonce bylo vidět, ze obdobný styl s hrou na zemi od gólmana teď chce hrát i Sparta. Tedy bez zoufalých nakopu na Kozaka.

Stanciu- stále se hledá, souhlas, druhá půle lepší. Lepší hráč než chodec Dočkal.

Masopust - paradni výkon

Coufal s Borilem - skvělá forma, tihle hraci jsou ozdobou ligy.

Sefcik, Olejnik - opět paradni

Ze Sparty překvapil Tetteh, včera jeden z nejlepších výkonu ve Sparte

Štětina - jak Terminátor ! Hancko opět super

Plavsic - marný, Hložek marný kromě jedné možnosti vymazaný Coufalem

Reagovat
naheCZ

Olayinka: má míč

Sparťanský kotel: bububu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za to si může trochu sám.Vypadá teď jako kretén a chová se jako kretén..Jindra by si s ním měl vážně promluvit.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho chtěj vystrašit.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne o tomhle jsem psal, kdyz si na me reagoval o trochu vejs. Jses proste jedna z tech lopat, co buli kvuli blbymu kouri z dymovnic a zaroven zlehcujes dulezitejsi veci k reseni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Ať si kurva straší koho chcou, ale ve chvíli kdy tam pískají na Bořila a hned po přihrávce na Olejníka začnou dělat tohle, tak pro to prostě není omluva...

Reagovat
smazaný uživatel

A nejses nejakej domyslivej? Co jako ma znamenat bububu? Snad za tim nevidis rasismus, ze ne?

Potom bys byl nejvetsi rasista ty, pokud vidis za bububu rasismus.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dělám si samozřejmě legraci. Ať to příslušná komise řeší.

Reagovat
smazaný uživatel

A on si jich lekl? Nebo v cem je problem?

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Vzdyt je cernej, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnusnej negr.

Reagovat
cristiano.K.

byli tam dva pohledy. Olej u spartanskýho kotle reklamující cokoliv házejícího na hrací plochu a roh šel zahrávat Stanciu, na něj se samozřejmě házelo taky a ten nic nereklamoval. Rumun je holt zvyklej

Reagovat
h8_sfatto

Poprvé bude play off ku prospěchu ligy až Plzeň s gulema udolá tu pražskou sebranku

Reagovat
raduinho

33 bodů ve hře a dva vzájemné zápasy. Plzen titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvni prohre, kde jim spadla ta vitezna aura a po tom amaterskym vyprodeji a adekvatnim nedoplneni kadru jsem o tom uvazoval. Byl tehdy kurz 100.

Pokud bude porad dobrej kurz, tak ted uz neni o cem vahat.

Reagovat
Losinho

Tak žes to tam nenaložil ani za drobný

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem uvažoval, teď už to nemá cenu, minulý týden byl na Fortuně kurz 9, teď tam zatím nabídku nevidím, ale určitě to půjde ještě o něco dolů.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto kole musi kazdej povinne nalozit Plzen titul Slavia na to absolutne nema a takovou potupu by si zaslouzili za svou aroganci. Obecne nemam rad ty, co si mysli, ze se vsechno udela samo a bouchaji sampano v polovine prace. Rozprodat kadr a neprivest adekvatni posilu? Jeste, ze toho Nezmara udrzeli hrace typu Laco Takacs, co na Slavii nemaji, bych jim vyskautoval taky.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak to dej za barák a pak sem hoď ticket, ty rozumbrado

Reagovat
ratusek

nechápu hysterii. Máte 8 bodů, 2x doma s Plzní, kde je Plzeň zesraná od začátku a ještě derby, ale Plzeň má ty zápasy taky. Oni můžou litovat akorát toho, že na to Vrba sral na podzim, být ten náskok jen 10, tak už je teď dva a to byste měli už po titulu. Ovše takhle ještě v klidu.

Ale je pravda, že každý kolo ztrácíte a kromě derby ste neměli pořádnýho soupeře

Reagovat
JeséRodriguez

navíc Plzeň ztratí už s náma o víkendu, tam to vidím taky na kříž

Reagovat
Losinho

Takže náskok zůstane stejnej ne, tuhle Bolku porazit fakt musíme

Reagovat
JeséRodriguez

Sice to bude zápas venku, ale tam určitě vyhrajete. A hlavně Plzeň Vás doma dvakrát určitě neporazí.

Reagovat
Losinho

Jj, s Plzní čekám, že zahrajem na stejnej počet bodů, klidně i dvě remízy. Což bude prakticky znamenat o dva zápasy míň na sundání náskoku.

Reagovat
JeséRodriguez

Já teda čekám jednu Vaši výhru a jednu jejich, ale ve finále to je to samý. Hlavně doufám, že bude u Vás dostávat šance Zima na pozici stopera, tam má náš nároďák slabinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Zima? Na Slovácku vypadal, že nikdy nehrál fotbal. Velmi slaboučkej

Reagovat
dave30

Většina stoperů by v záloze vypadala podobně. Nechápu, proč ho tam stavěli. Od kámoše z Olomouce vím, že je to čistý stoper, který snad nikdy nic jiného nehrál...

Reagovat
luismiksak

Reagovat
smazaný uživatel

Ban už, ty kolovrátku posranej…

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že to, co provedli v zimním přestupáku, byla šílenost, odešli 2 nejproduktivnější hráči + kapitán, žádná pořádná náhrada nepřišla, jaro chtěl Trpiš stavět třeba i na Zimovi, který paběrkoval i v kádru Olomouce, tam je jediný vysvětlení, že mu ten podzim natolik stoupnul do hlavy, že uvěřil, že na co sáhne, to se promění ve zlato a že ten titul dokáže uhrát, i kdyby měli hrát v základu Nezmar s Tvrdíkem.

Reagovat
Papra

Jenom si to tu odlozim....

Neuznanej gol Sparty naprosto totozna situace jako vcera ten plzenskej, ale najednou uz to pro slaviety takovej zarez a fraska neni

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera faul jasnej, fraska byla spis ta ruka Limberskyho pred 'rekulernim' golem. Jinak souhlas situace stejna

Reagovat
smazaný uživatel

Situace včera a dnes rozhodně nebyla stejná - dnes strčení zezadu rukama, včera přišlápnutí nohy zezadu- fauly samozřejmě v obou případech.

Reagovat
Spalovač šancí

Já ti nevím ...

Reagovat
wyqinac

No když rozebírali obě situace ve studiu, tak mi moc stejně nepřišli.. ale něco společného mají, to jo.

Reagovat
Blasphemer

V obou bylo jasné přistrčení rukama.

Je pravda to, co říkal Holoubek včera ve studiu, a to že ve zpomaleném záběru se pak už těžce hodnotí intenzita, a tyhle situace by se měli pískat hned v reálu nebo vůbec. Po videu to pak dopadne přesně takto. Ten kontakt na faul si tam skoro vždycky najdeš, když to z pěti různých úhlů a navíc ještě zpomaleně, uvidíš.

A naši rozhodčí jsou takoví alibisti, že to právě jako faul posoudí, i když tam je minimální intenzita, aby pak neměli průser. V podstatě spíš chrání sami sebe než fotbal. Bohužel.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej souhrn

Reagovat
Papra

Ja absolutne souhlasim s tim co pises.

Jen se smeju jakej se sas strhnul shitstorm (zacal to hrdlicka ve stufiu) po tom neuznanym golu budejek a po vcerejsku tu za +- strjnej zakrok neni ani zminka o jakykoliv nepravosti.

Reagovat
Blasphemer

Jo, já tady v sobotu taky viděl pár komentářů od lidí se Slavií v oblíbených, kteří se po VAR v Plzni mohli posrat, ale včerejší rozhodnutí je bez komentáře nebo dokonce v pořádku.

Situace hodně podobné, u obou ten hráč strčil rukama do toho druhého. Rozdíl byl akorát ve vzdálenosti od brány (a barvě dresů ). Jediné o čem se můžeme bavit, je akorát intenzita a metr. Tj. jestli to mohl Kovařík nebo Takács ustát. A jestli bylo odpískání v souladu s metrem rozhodčího. Protože ten byl včera hodně benevolentní, a v sobotu to také dost pouštěl. Takže tady vyvstává otázka, jestli by tyhle zákroky vůbec v obou případech odpískal, kdyby po nich nepadla branka. V obou případech mám pochybnosti, i právě vzhledem k tomu, co se vše v obou utkáních pouštělo.

Reagovat
db18

V tomhle metru mohla být tohle taky penalta https://twitter.com/kozaklituje/status/1236732828508991488

Reagovat
Blasphemer

Jako jo, taky jsem se včera docela divil, že se to neřešilo. Minimálně ta intenzita byla určitě větší než u Tetteha, zájem hrát míč žádnej... je otázka, jestli to bylo rameno na rameno, rameno do hrudníku nebo dokonce loket, to se tady z toho záběru poznává hodně těžko.

Reagovat
db18

Mne to přijde jako rameno do hrudníku... dost se divím, že na to nekoukli znova, no. Přitom řešili i jiný blbosti (jako asi Štetinu, který zůstal po hlavičce ležet ve vápně Slavie).

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád tady řešíte Kovaříkovo přistrčení, ten ale faul ustál, ale potom mu šlápl zezadu protihráč na nohu a pak teprve Kovařík upadl - proto to vypadalo jako že to nafilmoval.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
martin1

Ale nic nového ..

Reagovat
smazaný uživatel

Slavisti musej brat pozitiva, treba se Kolarovi po tom stouchnuti od Takacse konecne rozsvítí a nauci se vybihat.

Reagovat
dave30

Kolářovi bych nic nevyčítal. Chce jít ven a půl miliardy (které chce Jarda) za něho nikdo nedá. Takže "pracuje" na snížení své ceny a v létě tradááá.

Reagovat
Losinho

V zimě přestup odmítl.

Reagovat
dave30

Jestli to opravdu odmítl pouze on, tak se mu (i Slavii) hodně divím. Na co čekají? Že mu 15 jarních zápasů v kaprlize nějak pomůže? Nebo že na podzim se bude opakovat loňský rok? Je mi jasné, že nechtěli rozprodat úplně všechno a přednost dostali ti starší + cenově atraktivní Souček. Ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kecáš?Odmítl Montpelier i přesto, že tam vyrůstal, umí francouzsky a má tam k tomu vztah..Přestaňte tu vy magoří dokola lhát, když nevíte, která bije.Pak sde toho kdejakej neználek chytí a papouškuje to.

Reagovat
dave30

Klídek. V nadsázce jsem napsal pouze to, co nechápu (viz. příspěvek nad tebou). Myslím, že všem trochu rozumným musí být jasné, že žádný hráč si svou cenu snižovat nebude. Nicméně proč nepřestoupil, to opravdu nevím...

Reagovat
Salfovic

Mezi řádky lze vyčíst, že vás brzo čeká bankrot.

Reagovat
db18

Škoda, že tam místo Tetteha přišel Kozák a ne Kanga (Dočkal na kraj, Hložek na hrot), s ním by podle mne z brejku něco dali. (narozdíl od Kozáka na hrotu)

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání byla lepší než za Jílka, ale i Kotal má na čem pracovat a co pilovat

Reagovat
ratusek

Ten Kozák jak mohl dát gol tak radši zakopl a spadl. To dokumentovalo jeho snažení

Reagovat
dave30

Již před rokem se kámoši z Jablonce smáli, když byl Kozák povolán do repre. Ještě více se smáli, když ho v létě kupovala Sparta. Oni tan fotbal ale berou hodně s nadhledem...

Reagovat
kilobyte

Jenže Hložek už uvadal a Kanga by to neubránil. Těch variant na střídání bohužel moc není.

Reagovat
luismiksak

Coufal si namazal Hlozka na chleba! Dobre Cuf!

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
doshcz

to by bylo taky docela smutný kdyby ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

útok ramenem + možná loktem, bez zájmu hrát míč... no...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to uplne jasna penalta, to se na to VAR nekoukal?

Reagovat
Greny

jako jasná bych nerekl :) ale piskat se bez problemu dala

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nezvedl loket, tak s tebou souhlasim, ale za me naprosto jasna.

Reagovat
martin1

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Greny

zde si mohl vybrat a obhaji si jak to ze ji nepiskl tak to kdyby ji piskl

Reagovat
Blasphemer

Je to sice blbý, ale je to tak.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
verv

A k smíchu je na tomhle co konkrétně?

Reagovat
mistr129

Že takhle se běžně míč pokrývá? Sám to udělám několikrát za zapas a protihráč mně taky a v životě to nebylo písknutý jako faul

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
frankiefcb

no tak to prr. Míč si pokryješ tak, že se dostaneš před hráče anebo jdeš rameno na rameno. ne že mu vletíš do hrudi.

Reagovat
verv

Reagovat
dave30

To ho měl oběhnout, aby se mu dostal na rameno? Jasné krytí míče tělem (byl k míči blíže), kterých je v zápase nepočítaně. Kozák to neustál, protože se právě zvedal ze země a vůbec na ten souboj nebyl připravený. To je ale jeho chyba...

Reagovat
frankiefcb

ne, prostě ramenem do hrudi nemůžeš. Měl být rychlejší.

Reagovat
dave30

Kdyby byl Kozák zpevněný, tak se od něho prcek Bořil odrazí a spadne on... Tyto souboje jsou zcela běžné, když jeden z hráčů kontroluje míč a pouští ho do zámezí. Je jasné, že to mohl vyřešit bez kontaktu (dát tělo mezi míč a Kozáka), ten prostor tam byl. Je to ale Bořil a využil situace (kdy se Kozák zvedá ze země) a tak mu za tu jeho nešikovnost ještě naložil. Za mě nic nenormálního.

Reagovat
frankiefcb

jak říkám, ramenem do hrudi není čistý zákrok. Je otázka v jaké to bylo intenzitě, ale na hraně faulu to nepochybně je. Určitě se nejedná o nic čistého.

Reagovat
mistr129

Mně na tom právě jediný potenciálně špatný přišla ta intenzita, která byla zbytečně velká

Reagovat
dave30

Už jsem psal. Je to prostě Bořil a využil nemotornosti Kozáka, aby mu naložil. Ale hledat za tím spiknutí VAR a jiné spekulace?

Reagovat
frankiefcb

ale hovno správně dali pokyn rozhodčímu, aby se nešel dívat na video. VAR má být použit jen v případě zjevného pochybení. V tomto případě je to zákrok, který je na hraně. Tudíž žádné zjevné pochybení.

Reagovat
dave30

Myslí, že tento zákrok vůbec v VAR neřešil...

Reagovat
dave30

Je to věc pohledu. Já to vidím jako jasnou chybu Kozáka (způsobenou jeho pádem). V tomto postavení (čelem k Bořilovi) vůbec neměl být. To měl Bořil čekat, až se Kozák po tom pádu srovná a otočí se, aby byli rameno na rameno?

Reagovat
frankiefcb

ne prostě neměl do neho chodit takhle. To je snadné, prostě měl být dříve před Kozákem. Čisté to nebylo, ale aby to pak zkoumal rozhodčí na videu, tak taky ne.

Reagovat
dave30

Šel do toho souboje tak, jako by šel, kdyby si chtěl míč pokrýt Kozák. Ten na to ale nebyl připravený a proto to takto dopadlo a tak vypadalo. To ale není Bořilova chyba.

Reagovat
frankiefcb

no vidíš. To jsem taky říkal v případě, jak Bary sejmul Součka, že taky počítal s tím ,ež povyskočí a netrefí hlavu a přesto měl Bary pranýř za ten zákrok, že to nikoho nezajímá To je stejný případ to nikoho nezajímá, že Kozák nebyl připravený.

Reagovat
dave30

Nevím, co máš přesně na mysli (nesleduji v kaprlize úplně vše). Takže nemůžu porovnat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Zrovna ke Kozákovi, který hrál na ostrovech mi tento brekot nesedí...

Reagovat
verv

Smím vědět, kde Kozák brečí? Však po tomhle zákroku se zvedl a bežel pryč, ani žádná gestikulace směrem k rozhodčímu nebo něco takovýho.

Reagovat
dave30

To uklouznutí je hruza. Ale následný faul? I proto jsem byl na VAR vytočený. Je to prostě dvojí metr posuzování.

A to je co?

Reagovat
verv

Ale to není twitter účet Kozáka

Reagovat
dave30

V tom případě se p. Kozakovi (tobě samozřejmě také) omlouvám.

Reagovat
dave30

Kdyby se Kozák zrovna nezvedal ze země, tak by se on snažil dát tělo mezi míč a Bořila a úplně stejně by mohl odletět Bořil. A také bych to neviděl jako faul.

Reagovat
Greny

podle me tam je rozdil ze v tech pripadech stojis pred hrace a branis tam telem nebo jdete do toho souboje oba a ne ze mu vletis ramenem nebo loktem do hrudniku

Reagovat
frankiefcb

přesně tak.

Reagovat
mistr129

Jestli to byl loket, jakoze ho tam nevidím, tak samozřejmě penalta. Jinak vzhledem k tomu, že Kozák stal bokem k balonu, tak šlo Bořil mohl těžko hrát rameno na rameno.

Reagovat
Greny

noo tak do nej nemel vletet jak smyslu zbavenej a jen se postavit mezi balon a Kozaka kdyz se na to podivas tam bylo dost prostoru to udelat uplne jinak nez zrovna takhle ...

Reagovat
dave30

Je to prostě Bořil... ale pouze využil toho, že se Kozák právě zvedl ze země a vůbec není na souboj připravený.

Reagovat
verv

Reagovat
verv

A co ten loket, taky běžný pokrytí míče?

Reagovat
mistr129

Viz výše

Reagovat
verv

No mě přijde hlavně zajímavý, že u Tetteha všichni tvrdíte jak je to jasnej faul, ale tady se vysmíváš tomu, že někdo zmíní, že by to taky mohl být faul.

Reagovat
mistr129

Tak tam ho oběma rukama odstrčil, stejně jako v případě Plzeň-Dynamo nechápu, jak se tomu muže někdo divit

Reagovat
mistr129

A ještě dodám, že nechápu, proč se za strčení hráče proti brankari nedává minimálně žlutá

Reagovat
verv

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Losinho

klidně tu mohl bejt další tankista

Reagovat
verv

O Plzni nemluvím, to je jinej zápas, jinej rozhodčí a nijak to s tímhle nesouvisí. Jde mi o to, že u Tetteha mluvíš o jasným faulu ale tady se vysmíváš tomu, že to někdo zmínil, jako potenciální faul.

Reagovat
mistr129

Protože to bylo něco úplně jinýho

Reagovat
frankiefcb

Tetteh byl jasný faul.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
verv

Pokud je Tetteh jasnej faul, tak tohle stálo minimálně za přezkoumání.

Reagovat
frankiefcb

Tak přezkoumání určitě, ale ne přes rozhodčího na ploše. VAR by měl dávat pokyn jen v případě pokud je si vědom výrazného pochybení hlavního. Taková je metodika, kterou razí UEFA.

Reagovat
Losinho

Ale u nás se to dělá každej zápas jinak.

Reagovat
dave30

Zcela běžné pokrytí míče hráčem, který má blíže k míči. Tady někdo dobře brečí, ale na špatném hrobě.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se prostě vůbec nikdy nepiska a nepiskalo.

Reagovat
ratusek

Tak že slávistům VAR opět pomohl?

Reagovat
smazaný uživatel

Však si nestěžoval ani "faulovaný" Kozák, protože ví, že to byl klasický souboj tělo na tělo

Reagovat
frankiefcb

bez snahy hrát míč. červená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si na to vzpomněl.

Reagovat
rufus

Pokud fauloval Tetteh, tak byl samozřejmě faul i tenhle zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle člověk, co někdy hrál nějaký kontaktní nemůže napsat.

Reagovat
Losinho

dobře Béřík

Reagovat
cristiano.K.

strašně složité na posouzení. Míč by stejně neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je ale nulové kritérium, viz ty penalty, kdy hráč kopne míč do autu a sundá ho brankar/hrac

Reagovat
cristiano.K.

to co říkáš je pravda, ale podle mě ty lidi,co to řeší tak neberou

Reagovat
Pablos

Za to můžu já... Měl jsem vsazeno na penaltu v zápase. Takže by jí rozhodčí nepískl ani, kdyby dostal loktem do spánku

Reagovat
Shevchenko

Zlín čeká až prohraje v Jablonci a pak odvolá Kameníka před zápasem s námi?

Reagovat
Losinho

Páník vs Baník

Reagovat
Shevchenko

Ten byl teď na Příbrami, takže s ním budeme hrát už tenhle víkend

Reagovat
Losinho

Vlastně jo

Reagovat
Liquid

a Páník si Kozla namaže na chleba a ty 3 body potažmo 2 pokud bude kříž vám budou nakonec chybět do pohárů

Reagovat
PavlíčeQ

Na jaře zatím jediná výhra ze 4 ligových zápasů a přesto pořád držíme 3. místo, hrozná haluz

Reagovat
skat

už jsme ale na dohled

Reagovat
ondrasch77

Dokonce už máme identické skóre

Reagovat
bobis21

Vím že to bude vzhledem k výsledku znít divně, ale s výkonem tak od 30. minuty jsem dneska spokojen. Smůla že Boleslav proměnila všechny šance co měla. Neproduktivita ofenzivních hráčů zatím největší problém. Buchta stihl udělat dojem, snad bude dostávat víc prostoru

Reagovat
Kepy_FCB

Bolka měla i další šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo, kdo to vidí podobně. Zklamali jen Smola, Hrubý a Jirásek. Možná i Azevedo. Ale nebylo to tím, že by se nesnažili - prostě jim to nejde, na boj o poháry asi nemají.

Potočný se hlásil celý druhý poločas pod Béčkama a dostával jen balóny na paty, takže to musel pořád sklepávat Fleišmanovi.

Ale po tom začátku, kdy jsme to kopali vzduchem jsme to dali na zem a pak už to bylo dobré a byli jsme lepší. Zase ta efektivita, no.

Reagovat
frankiefcb

Možní i Azevedo? Ten byl snad nejhorší na hřišti a sekundoval mu Jirásek.

Reagovat
smazaný uživatel

*ok, bez "možná".

Ale s celkovou hrou jsem poměrně spokojený (prvních 10-15 minut jsem neviděl), pořád je to začátek Kozla a když se nezapomenou a míč drží na zemi, chvílemi je to pěkný fotbal.

Reagovat
lichna.

Souhlas, Potočný byl v prvním poločase tragický, ale v tom druhém už většina útoků šla přes jeho stranu s Fleišmanem, protože Azevedo zadupal uplně všechno.

Reagovat
HorajzmAmmann

Aha, takže jedna facka se Spartou nestačila...

Smola prosím zpátky do Opavy a Potočný do Liberce. Příště ať hraje Kaloč a Buchta od začátku...

Reagovat
ratusek

Kaloč v Budějkách excelentní výkon, ale dneska seděl no Kozlovi to dnes snad otevřelo oči. dneska to jde za ním

Reagovat
Losinho

Nebyli dead po poháru?

Reagovat
HorajzmAmmann

ne... prostě byla Boleslav lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav měla taky pohár.

Reagovat
bobis21

Psychicky možná, fyzicky určitě ne.

Reagovat
Losinho

Napsal jsem to blbě, myslel jsem konkrétně Kaloče.

Reagovat
icemike

Potocny na hrot už konečně

Reagovat
bobis21

A pod ním Holzer - Šašinka - Kuzmanovič?

Reagovat
icemike

Sasinka jen na hrot, níže by hrát neměl

Reagovat
bobis21

Na Slovácku mu podhrot seděl

Reagovat
icemike

Tam mi přišlo, že podhrot byl jen na papíře a stejně lítal pořád vepředu. A dobře lítal

Reagovat
icemike

Bez facepalmu

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

no tohle jde i za Kozlem ta prohra. takovej střed, Azevedo na křídle, a Holzer se nedostal ani na hřiště. divné. Křídla i střed komplet vyměnit a na hrot musí hrát Ondra, Smola je tam k ničemu. škoda. příští 2 zápasy venku u týmu ze spodku, tam určitě nevyhrajeme, takže ze 3 zápasů 1 nebo 2 body

Reagovat
HorajzmAmmann

Hubínek i Janošek úplně vymazal ten náš střed zálohy.

Reagovat
Kepy_FCB

Oranjes zasloužená výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sme si to prohrali sami prospanym prvnim polocasem a neschopnosti v zaveru. Hruby,Potocny totalne zoufali, je dobre ze maji karty a pujdou ze sestavy do pice. Buchta za par minut ukazal vic nez cerna mrdka za cely zapas. Souhra Kuzma - Smola top, skoda ze se nepripojovali i dalsi... Porad je na cem pracovat, ale opet se ukazalo ze pod panem trenerem Kozlem jdeme spravnym smerem.

Reagovat
Stamby

Reagovat
frankiefcb

až na smolu. Radši uvidím spolupraci Ondry s Kuzmou než borce co je furt v ofsajdu. Jinak snad Buchta ukázal kozlíkovi že do základu patří více než zmrdecek.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nam odmavali jenom 4 ofsajdy, to zas takova hruza neni. Se Smolou sem dneska celkem spokojeny, mozna i diky tomu, ze sem od nej moc necekal a videl ho uz zahrat daleko hur.

Reagovat
smazaný uživatel

Smola si nehlídal ofsajdy (stejně jako Šaša v ČB), padá jako malá holka (jako když hrál za Opavu), když mohl nahrát Kuzmovi před branku tak to zaseknul, všichni se vrátili a pak dal nepřesnou přihrávku. U toho jak šel sám, tak tou slabou střelou netrefil branku. Včera si pamatuju jen dva světlé momenty, penalta a pak když se jednou na půlce dobře rozběhl (obránce stál), ale Hrubý mu to dal hloupě na to místo, odkud se rozbíhal. K dobru bych mu možná přičetl že vynechal ty zbytečné fauly.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera spadl, když mu rusák vrazil loket do držky a byla z toho penalta.

Právě, že už nepadá pořád, jako v SFC.

Reagovat
skat

škoda, že jsme s vámi hráli, když ty návyky ještě měl... podle mě je to pořád stejný simulant. Na to jaký je to chlap jak hora, tak i s jeho vizáží vypadá fakt směšně, když se do něj opře o hlavu menší hráč, on se chytne za obličej a kácí se k zemi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ránu loktem měl vydržet, protože prostě musí...

Reagovat
bobis21

Tak já mu ještě neodpustil ten první zápas s Libercem A v ofsajdu byl jak Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

To je pak těžké, no...

Taky za to dostal zjeba.

Reagovat
bobis21

Já to beru tak, že přišel od rivala, tak bych čekal že se bude chtít v prvním domácím zápase předvést - a on předvede tohle?

Reagovat
Puskas

Co se u rivala naučíš, u nás jak když najdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím, co ti na to říct. Souhlasím, že se ukázal v prvním zápase jako ten zmrdeček z SFC. A taky za ten pád dostal zjebáno.

Pak šel do sebe, pracoval na sobě a i pro mužstvo.

Neříkám, že to má být naše numero uno v útoku, to má být Onasis, ale to, že se nepovede zápas jiným hráčům a zloba postihne jeho, aniž by udělal něco špatně, to je prostě ujeté.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera dojel i na to, že nedostával moc dobré balóny, tam by nepomohl ani Ibrahimovič (nemyslím našeho), ale pořád má hodně prostoru na zlepšení, které rozhodně je v jeho silách.

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlasím, že má stále na čem pracovat :-)

Reagovat
lichna.

Tak mi třeba jeho simulace vadí snad nejmíň na tom všem. Nepřeju si to, ale spíše mě to pobaví a je pravda, že poslední dobou tolik neskáče..

Za mě to ale hlavně není útočník pro Baník, neumí si pohlídat ofsajdy, do těch soubojů chodí často později. V tomhle už je Ondra úplně jinde, ale respektuju, že momentálně jiné čisté hroťáky nemáme a i ten Smola občas dá gól, tak jako v Budějovicích, takže ho teď tak nějak toleruju..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zrovna tohle jsem nemyslel, to chápu. Bylo to někdy ve druhém poločase, po normálním kontaktu, kdy do něj přitlačili tělem v hlavičkovém souboji - místo aby se se svou postavou zapřel, tak to prostě zkusil a lehnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt pisu, ze vcera sme meli jenom 4 ofsajdy. To je i s nastavenim nejaky 1 za 25 minut... To si ho hlidal celkem slusne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, nasral mě hlavně ten jeden ofsajd Míč skoro nebyl v pohybu, obránci stáli v lajně a on stál metr nebo půl metru za nimi.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ten hon na čarodějnice. Kdyby byl špatný, trenér ho sundá a útok vymodeluje jinak. Nehrál tak tragicky, aby si o něj lidi otírali své špinavé podrážky.

Reagovat
frankiefcb

Máš moc růžové brýle u Smoly. Nesundal ho pouze proto, bo neměl nikoho místo něho. Ondra je daleko více platnější.

Reagovat
frankiefcb

a zapomněl jsem dodat. Smola nebyl včera nejhroší na hřišti. To byli jiní. Hlavně střed (Hrubý, Jirásek, a Potočný)

Reagovat
smazaný uživatel

To jebaní do Hrubase je taky trochu liché. Jak musel jednou střídat a nevypadalo to dobře, tak má astma a problémy okolo toho. Proto to vypadá, že je všude o 10 minut později. Musí si naučit s tím žít, s tím hrát.

Zas bych ho taky neházel kvůli tomu přes palubu.

Reagovat
frankiefcb

No jebání, Já prostě konstatuji, že hrál špatně. To je fakt. Určitě nevolám u Hrubého potom, aby nehrál další zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám růžové brýle. Teď mi jde primárně o včerejšek. Tam si stojím za tím, že nehrál tak špatně, jak každý interpretuje. V prvním poločase bohužel neměl žádnou podporu, jak už středních záložníku, tak křídel. Azevedo si asi někde dělal depilaci koulí, Potočný je taky zatím nic moc a většinou utopený na lajně.

Proto, když TS prodlužoval balony, tak leda hráčům soupeře, protože už tam z našich nikdo neběžel.

A přesto udělal penaltu.

Přesto, když šel centr, strčil tu svou plešatou hlavu do chumlu kopaček protihráčů, aby trkl balón do sítě.

Ve druhém poločase, kdy se týmová hra kromě azeveda zvedla, začal být ještě platnější. Konečně, když podržel míč, měl i komu nahrát. Ano, zajebal tam tu střelu, nemysli si, pamatuji si to.

A když spadl, tak jen díky tomu, že dostal loktem do držky. Ukaž mi, kdo by to ustál. Superman to zas není.

Ale jinak si své penzum práce odvedl a kdyby byl špatný, Kozel ho stáhne a na hrot by šel třeba Kuzma, potažmo i ten Potočný.

Neříkám, že má hrát hrot, tam vidím mladého Onasise, on potřebuje mít tu velkou důvěru. Ale jako druhé hroťáka, nemám s tím problém. Nebo ho používat na soupeře, jenž mají v obraně chasníky.

Už z něj není ten zmrdeček, když hrál za SFC, šel do sebe. A stojím si za tím, že je platný pro Baník.

Reagovat
frankiefcb

Já se vyjadřoval k tomu, že spolupráce Kuzma - Smola byla top.Což nebyla. Dokážu zkousnout to, že je Smola útočník druhého sledu v Baníku. + vůči čemu mám hroznou averzi je to, když si útočník nepohlídá ofsajd. P.S: Beru, že máš pro Smolu slabost a ceníš si útočníka tohoto typu. Já asi avšak myslím, že Smola je dost na hraně toho mít na Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, kolikrát za zápas byl v ofsajdu třeba Pippo Inzhaghi? Zkoušet se to musí.

Ano, souhlasím, Smola je útočník druhého sledu. Taky počítám s tím, že klidně v létě odejde, že se začne tvořit tým dle Kozla. Stát se to klidně může. Ten tým se má na jaře ukázat, kdo na to má být do budoucna součástí FCB.

Pokud by si ho ale Kozel nechal, to by taky o něčem vypovídalo...

Ale za včerejšek prostě jebání nezaslouží.

I v Budějicích dal branku a než, aby byl fanoušek rád, smál se mu

Reagovat
frankiefcb

Počkat Pippo byl v ofsajdech, které byly často po náběhu. Já tady mluvím především o ofsajdech, kdy jde do hlavičkového souboje, aniž by si předtím pohlídal ofsajdovou linii. A to je podle mě hrozný nešvar u mnohých útočníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera byl právě po náběhu x krát. Ale jde mi primárně o ofsajdové postavení. Útočník by si to měl hlídat, souhlasím. Ale taky by měl pokusit štěstěnu, nikdy nevíš, kdy se to povede. To bych mu vážně nezazlíval.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Losinho

Bolehlav výhra venku tak snad příští víkend to nebudou hrotit

Reagovat
Logan

Budou bez obrany. Tataev s Pudilem kvůli kartám a Zelený kvůli hostování.

Reagovat
Sztanda

Ví někdo jak to vypadá s Jánošem? Bez něj bude ten střed prostě průchozí, nejistý. Hrubý opravdu špatný, a to ho mám rád. Celkově to nebylo zas tak strašné, krom toho začátku. Ale všichni musí ukázat víc, hlavně směrem dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle fanoušci FCB chtěli ne? Fotbal, který baví diváky a výsledky jsou až druhá věc. Mě Baník bavil i na Spartě

Reagovat
Salfovic

Na spartě to bylo vo hovně, ale dneska dobrej zápas

Reagovat
hodjohn

Ano, chtěli. Čas ukáže...

Reagovat
icemike

Má bavit nás, ne cizí diváky

Reagovat
PP

aaale.. už ser na to.. Já jim taky škodolibě přál neúspěch, za ty kecy na Pánika, ale ani ne za to "proč" jako spíš za to "jak, ale je potřeba přijmout fakt, že ten Kozel k nim sednul a ta herní změna je očividná.. a to tam je krátce.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěli jsme to, dá se na to konečně dívat - až na tu Spartu. Ale ty to stále neunášíš

Reagovat
Banikovec7

Jedine dnesni pozitivum Buchta, priste spolu s Sasinkou a asi Reiterem do zakladu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já teda nevim, ale Holzer zahraje po roce celkem slušně a pak se nedostane na hřiště?

Fillo, Stronati, Pokorný, Fleišman - Kaloč,Drozd - Reiter, Kuzmanovič,Holzer - Šašinka

Reagovat
HorajzmAmmann

ten Buchta nevím co je za post. Křídlo?

Reagovat
Banikovec7

Na nej jsem zapomnel, tak on vlevo a Buchta vpravo. Fillo neverim, ze bude hrat, on by jen tak nestridal.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak místo Filla bude hrát další pravý bek v Baníku...

Reagovat
bobis21

Mám obavu že tam půjde někdo z dvojice Procházka / Pokorný (nebo měl procházka 4. žlutou?)

Reagovat
smazaný uživatel

Prochy ma 4 zlute. Zustane tam Svozil, me se tam dneska jeho vykon docela libil.

Reagovat
Wyrda

Jo svozil to tam dneska v pohode ubranil ikdyz ono toho nebylo tolik

Reagovat
bobis21

V přípravě tam zkoušel i Reitera, ale to byla hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruza to je od nej i vepredu. Zatim je Ruda docela zahada, Kuzluv fotbal mu mel sedet...

Reagovat
HorajzmAmmann

možná na 3 stopery a na kraji Reiter?

Reagovat
Liquid

Baník

Reagovat
dave30

OT: Italové bez sportu do 3. dubna, Slováci 14 dní. Jak dlouho to bude u nás?

Reagovat
HorajzmAmmann

před týdnem to bylo akorát...

Reagovat
dave30

Tak schválně. Odvolají příští kolo, nebo až to další?

Reagovat
Kepy_FCB

Slováci Proč jako??

Reagovat
penepi

Lepsie to podchytit hned v uvode.

Reagovat
Banikovec7

nechápu na co se všude čeká, ať se podívají jak to zastavili v Číně, jediná možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli chřipce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Netrvalo to dlouho..

Reagovat
oli9

Sparta 9. místo

Reagovat
bobis21

Podle livesportu má Potočný 1. gól v Baníku, tak se snad rozstřílel

Reagovat
HorajzmAmmann

Potočný tuhle sezonu 2 branky v nastavení a zařídil 2 ze 3 proher doma tuhle sezonu

Reagovat
bobis21

Takže příště nejpozději v 85. dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám Baník rozehrál dalšího příštího ligového soupeře, co měl předtím bídnou formu, tentokrát Boleslav. Děkujeme do Vítkovic

Jinak to byl celkem vyrovnaný zápas, Boleslav nakonec zaslouženě šťastnější, mimochodem vykartovalo se snad 5 hráčů (v součtu obou mančaftů), což nebývá úplně obvyklé. A ten třetí gól Boleslavi byl moc pěkný

Nejlepší hráč za mě Hubínek. Přišlo mi, že druhá penalta Baníku, kterou Stronati zahodil, se neměla kopat a druhý gól Baníku byl po těsné ofsajdové situaci, ale ukázali jenom jeden záběr, takže si jistý nejsem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hubínek skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mě potěšil Pudil, že nechce hrát proti svému bývalému týmu, šel to říct asistentovi a dostal čtvrtou žlutou.

Reagovat
bobis21

Ofsajd spíš ne, podle mě byli nastejno: https://imgur.com/PWac1BP (snažil jsem se to zastavit v co nejlepší moment, ale ten přehrávač na livesportu není úplně dokonalý, takže to moc nešlo, možná to není úplně ten správný moment). Druhou penaltu bych taky nepískal.

Vykartování ke konci sezony bývá víc. Naštěstí se nám nevykartoval žádný z klíčových hráčů.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten úhel je úplně z piče, strašně to zkresluje. podle mě taky nebyl ofsajd. Penaltu bych taky nepískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to zastavovat je docela těžký, snad to pro dobrý pocit z regulérnosti VAR kontroloval.

Škoda, že to O2 neukázala pořádně. Každopádně je to celkem jedno, o zápase to nerozhodlo.

Vy hlavně doufejte, že nic nebude Fillovi.

Reagovat
Salfovic

Tak vzhledem k tomu s kým MB příště hraje to není moc překvapující

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Z Hubínka jsem taky příjemně překvapený..., po tom intermzu v Bohemce jsem si myslel, že se v Bolce úplně ztratí a dneska je z něj kapitán v nadprůměrným týmu

Reagovat
skat

To už jste tak v háji, že potřebujete soupeře bez formy a bojíte se Boleslavi po jedné jejich výhře?

Reagovat
Logan

Taky jsem v prvním momentu při opakovačce myslel, že bude ofsajd nebo minimálně hodně těsný a překvapilo mě, jak rychle to pustili hrát.

Penaltu bych nepískal, nicméně za to, co tam Zelí předvedl to jinak dopadnout ani nemohlo. Místo aby to odehrál hned se nechá takhle vyškolit To je důvod, proč nehraje ve Slavii, bohužel. Skvělej první poločas málem zadupoval takovou chujovinou a v druhý půli tam měl ještě asi 2 další blbý situace.

Reagovat
Banikovec7

A Smola dnes snad musel překonat Kozákovy a Tettehovy rekordy v době strávené v ofsajdu. A tím zakončením, kdy šel sám v druhém poločase jen ukázal jaká haluz byla ta střela v Budějkách.

Reagovat
icemike

Byl z úhlu, gól by byl překvapení

Reagovat
Banikovec7

Netvrdím že to musel být gól, ale tomu co vyslal se snad ani nedá říct střela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

však nahrával ...

Reagovat
Alan_Shearer

Hlavne at nam Banik neposila Potocnyho zpatky

Reagovat
HorajzmAmmann

Potočný, Smola směr Liberec a do Baníku Malinský

Reagovat
smazaný uživatel

A zkurvite ho stejně, jako Reitera

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ho pak pošleme zpátky do Liberce no... místo Kuchty, který bude v té době králem střelců a bude na euru.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
skat

jo na minci, až ji zavedeme........

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný zůstat, Malinský k nám v žádném případě ne Raději se zaměřit na středního záložníka, to musí být při případném posilování priorita č.1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

lehčí OT: dnes Zmrhal na hrotu s Balotellim, gól z toho sice nebyl, ale aspoň má Šilhavý alternativu na hrot

Reagovat
HorajzmAmmann

Balotelli vedle Schicka by byl fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Vládci druhé poloviny tabulky

Reagovat
Kaspar
Reagovat
mistr129

Jako jeden z mála má koule něco říct, i když se vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

No, moc toho neřekl

Reagovat
mistr129

pravda

Reagovat
Puskas

Reagovat
krisa

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

To udělat Vrba tak to má na talíři ještě pěkné dlouho

Reagovat
Banikovec7

Tak to začíná vypadat, že jsme dnes byli pro letošní sezónu na fotbale naposled

Reagovat
smazaný uživatel

Weber brečí, ale na na podzim na Slovácku se vysmíval Svědíkovi

Reagovat
ratusek

dement no

Reagovat
smazaný uživatel

Dement ses tak možná ty se svými předpověďmi, jak po Baníku webera vyhodi

Reagovat
ratusek

Ty ses nikdy nespletl troubo? Nečekal jsem, že prohrajeme doma s venkovníma zoufalcema. A Weber dement je, smál se Svědíkovi, ale když se stane něco stejného jemu, tak hned brečí

Reagovat
smazaný uživatel

ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si pustil dvakrát derby a tak nějak nechápu co kdo řeší. Sparta od léta ve stejným složení naprosto ubohá, Slavie v přestavbě a stejně jasně lepší.

Ale nejlepší je srovnání fanoušků.

Na Letný banda tragédů, v Edenu ti nejlepší kreténi z republiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to byla tendence mezi Baníkem a Bolkou jako prase

Na Boleslav ze zvedal kurs až k 5,8 a na Baník rapidně klesal z 1,9 až na 1,6*

Což není jen tak, někdo víc při peněz si na Baník vsadil a dělal co mohl, aby Baník vyhrál naštěstí se tak nestalo, ale celá republika to viděla...

Reagovat
bobis21

Nebylo by to spíš tak, že si někdo vsadí na Boleslav, když na ni byl vysoký kurz? (samozřejmě vím že to je nesmysl, ale ty tvoje konstrukce taky)

Reagovat
smazaný uživatel

to je opravdu nesmysl

Reagovat
bobis21

A tvoje konstrukce ne? Tým vede v 15. minutě 2:0 a ty jsi překvapený, že kurz na jeho výhru klesne? To asi netušíš jak kurzy fungují, protože nic jiného se s kurzem v té situaci ani stát nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty jsi fakt jelito.

Aby ten kurz před zápasem takhle klesl, respektive stoupl, tak tam někdo musí narvat velkou částku a pak se to zase pokryje navzájem... V sázkovách joudové jako ty nedělaj.

Reagovat
bobis21

Před zápasem se ale nijak neměnil (díval jsem se na to, protože mi bratr psal že dává na Boleslav, protože je kurz přes 5 těsně před zápasem - Fortuna). Kleslo to až potom, co šla Boleslav do vedení - což je úplně normální.

Reagovat
smazaný uživatel

teď prostě lžeš

Reagovat
bobis21

Máš nějaký důkaz? Podle livesportu byl před zápasem kurz na Boleslav 5.99 na tipsportu. Máš někde důkaz o tom, že klesal už před tím než šla boleslav do vedení? Když chceš někoho takto obviňovat, bylo by pěkné to podložit.

Reagovat
smazaný uživatel

klesal podle nej ale kurz na banik, ne na boleslav, takze nejaky gol boleslavi, ktery tu furt omilas, s tim nema nic spolecneho. protoze po golu boleslavi by asi tezko klesl kurz na banik.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

nemám důkaz, ten by byl printscreen. Ale sledoval jsem to, věřit můžeš a nemusíš.

Pohyboval se dříve kolem 3,8, pak během týdne vyskočil někam k 4,6 a pak rychlostí blesku, jak píšeš, TĚSNĚ PŘED utkáním v sázkovkách 5,4 a více.

Reagovat
bobis21

Máš důkaz toho, že se pohyboval někde výrazně níž?

Reagovat
C-M@ster

Nebylo to poprve

Reagovat
ratusek

Celá republika? Myslíš těch pár lidí na streamu a lidi na stadioně?

Reagovat
smazaný uživatel

tak propírá se to všude na internetu, to je ti málo ? Ryješ do nepravého..

Reagovat
ratusek

Všude na internetu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak mám na mysli videa, fotky...ale tak chápu, že fandům Baníku to přijde vtipné...jsem rád, že jste se pobavili, oba

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdový děd vševěd!

Reagovat
smazaný uživatel

to má být vtipné ? fakt jsi potřeboval takový komentář sdělit jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné ani ne, spíše ironické, zvýrazňující veliký rozdíl mezi významem přezdívky autora a neznalostí v jeho komentáři.

Reagovat
Losinho

To se děje celkem normálně, že se kurzy trochu hýbou.

Reagovat
smazaný uživatel

tady jsem trošku jiného názoru, z důvodu, v jaké době k tomu poklesu přijde (zda náhle a nebo postupně)

Reagovat
Losinho

Děje se obojí.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, děje

Reagovat
smazaný uživatel

Co teda řešíš ? Pohyb kursů před zápasem bývá někdy vyšší, kdyby sázkovky něco cítily jako levárnu, tak to stáhnou úplně z nabídky. Baník je hodně sledované mužstvo, navíc s novým trenérem, po debaklu v poháru ..... taky to byla samostatná dohrávka, to též udělá trochu svoje .....Bylo na něj dost sázek, tak to bookmakeři korigovali.....A Boleslav dost marná, nebylo nic tak divného, že se sázelo nadprůměrně proti ní......

Pohyb kursu online během zápasu ? Pokud vedeš po 15 minutách 2-0, tak je logické, že na tebe kurs okamžitě výrazně klesne a na soupeře stoupne......

Reagovat
smazaný uživatel

hej dementi, vůbec neřeším kurs během utkání..tady to je banda trotlů, sorry

Jako bych nic nenapsal, neřšte to.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem oba případy, abys měl klid. Kdo je trotl by bylo na jinou debatu, ale nemá smysl tě dál trápit a taky škoda času .....

Reagovat
smazaný uživatel

ale já jsem řešil to, že TĚSNĚ před výkopem byl velký sešup kursem dolů..to jsi neuvedl...to je vždy divné a s otazníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je těsně ? Den, půlden, hodinu před výkopem ? Nevím, nesledoval jsem.Pokud myšleno třeba "po víkendu", tak si sázkaři vybírají víkendové výhry a někteří protáčí vklad na dohrávku.... Můžeš se sázkovky zeptat, proč to takto stahovala a jestli sázkovek bylo víc současně.....

Reagovat
bobis21

neřešíš nic, jen lžeš. Nic jsi nepodložil. Jedeš tady jen anti-Baník agitku.

Reagovat
Losinho

Já taky neřešil kurz během utkání. Těsně před výkopem to je třeba ovlivněný základníma sestavama.

Reagovat
Logan

Boleslav další kolo bez obrany. Tataev a Pudil vykartovaní a Zelený na hostování. Jestli tam nevyhrajem, tak už nevím.

Na Baníku je strašně znát, jak jim chybí Jánoš, vůbec neměli střed zálohy. Tam by potřebovali fakt nutně posílit imho, Jinak to byl celkem pěknej zápas pro nestrannýho diváka. Ten začátek Baníku šílenej. Budínský krásná střela. Laštůvka jak si ho pamatuju z SKS. Heča by tuhle ránu chytil, zmrd. Překvapilo mě, že po tom prostě ani neskoč, zas tak daleko od něj nešla. Imho by měli dát důvěru Budínskému, na Laštym stejně stavět nemůžou.

Pod Kozlem půjdou ještě nahoru, bylo by fajn mít je v top 4 místo Jablek třeba, nebo v TOP 5 prostě. Víc kvality, lepší liga

Reagovat
lichna.

Já to viděl jen na stadionu, ale přišlo mi, že s tou střelou toho moc dělat nemohl.. Co se týče středu pole, tam je vážně naše slabina. Hrubý ani Jirásek prostě neodehrají více zápasů za sebou s nějakým ligovým standartem Když jsou ti dva vedle sebe tak jako včera, tak je to absolutní tragédie..

Reagovat
Logan

Neříkám, že by to nutně chytl, byla opravdu povedená, ale šla tak metr - metr a půl od něj a ani neskočil. Kdyby takhle chytal Heča v derby, tak dostal dva fíky. Prostě mě hrozně sere, když na to golman jen kouká.

Tak o Hrubém mi to nemusíš vyprávět, sám sem to zažil i v SKS. On prostě umí zahrát jako bůh, ale pak 4 zápasy totální hovno. Nedůraznej, a když se mu nedaří ani standardky tak uplně k hovnu. Přijde mi, že má tak na týmstředu tabulky, kde přesně tohle často stačí, ale jak se chcete posunout do té skupiny o titul, bude to málo. Může to být hráč do rotace, ale ne základní kámen úspěchu. Když se bude dařit, tak se s týmem sveze, ale ze sraček ho táhnout nebude. Btw podle mě by mu víc seděla role podhrota (to jsem říkal už v sks). Hrál tam někdy v Baníku nebo ne?

Reagovat
lichna.

No podle mě ještě pod Petrželou hrával rozhodně výše. Pak pod Pánikem šel hlouběji sestavou a když přišel Kozel, vypadalo to, že ho chce dávat právě na podhrot, ale nakonec ho dal zpátky více dozadu, nejspíše proto, aby podhrot mohl hrát Kuzma, který skutečně ožil.

Ale celkově nám prostě chybí jeden nadstandartní mozek, který by to ze středu zálohy vymýšlel a rozdával. Janoš je ve středu zálohy super, ale on tam není od vymýšlení.

Reagovat
Puskas

Ale koho. Hodně dobře se jeví Schulz, ale toho Viktorka nepustí a navíc ještě není hotový hráč. Havlík trochu stagnuje, navíc je podle mne trošku jiný typově, stejně tak Žitný. Někdo ze Sigmy? Není moc kde brát.

Reagovat
Logan

Jako ideální by tam byl asi Houska, otázka je, kolik by chtěla Sigma peněz.

Jánoš je někdo, s kým může Hrubý hrát, kdo mu trochu ubere zodpovědnosti, ale pořád bude asi nevyrovnanej.

Reagovat
Puskas

Houska mě taky napadl, ale že by šel do Sigmy k nám, se mi nezdá.

Reagovat
lichna.

No to je problém, já bych tam nejraději viděl našeho Drozda, ale na to, aby to na něm stálo je na pozici SZ ještě asi moc mladý. Budeme to muset asi ještě nějakou dobu vydržet.

Škoda možná, že nevyšel Budinský. Mít vedle sebe běhavého Janoše, tak bychom ani nemuseli tolik propadat. Protože Jirásek a Hrubý taky nejsou nějací rychlíci.

Reagovat
Logan

Můžeš tam strčit jednoho z dvojice Kaloč/Drozd a druhýho mít do rotace. Imho teda já bych to taky udělal, strčit tam oba na delší čas si koleduje o průser. Mít Jánoše, Kaloče, Drozda a k nim Housku/posilu + třeba Hrubého, tak podle mě ideál.

Reagovat
lichna.

Jo to asi jo. Paradoxně ale tím kreativnějším z dvojice Hrubý Jirásek se poslední dobou jeví Jirásek. I když teda zrovna včera posral snad všechno.

Reagovat
Losinho

Schulz

Reagovat
Puskas

Jo on je Šulc...

Reagovat
smazaný uživatel

Cítim to stejně, na Hrubém se nedá stavět, pokud máme mluvit o posunu k TOP 3-4 .....Přesně - výborný zápas a pak několikrát o ničem. A to je pravidlem. On je dost "rybí krev" ..... a potřebuje nemít jistotu sestavy. Klíčový chlap zálohy je dnes u nás Jánoš. Přestože je defenzivní, ale když není, je to hodně poznat .....

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Kucerou tam hral a dostal se az do repre

Reagovat
ratusek

Zaspal včera Kozlík s tou zálohou. Nevím co od toho čekal. Příští zápasy musí hrát Kaloč jako alternace Jánoše a k němu klidně Buchta nebo Drozd. Relativně nám o nic nejde, tak at se oba mladí otrkají. Horší než Hrubas s Jiráskem nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba zkouší s kým se dá a nedá počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Panik vazne do Zlejna

Reagovat
Puskas

Takže ne Příbram...

Reagovat
mayday

Vole Sparta devátá Kam ještě můžou klesnout?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele