FORTUNA:LIGA - souhrn 2. kola nadstavby

23.06.2020, 19:23, aktualizováno 24.06.2020, 21:56
Komentáře a souhrny
Slavia doma přehrála Plzeň a s předstihem slaví obhajobu titulu. Sparta porazila Baník Ostrava a sedmou výhrou v řadě si upevnila průběžné třetí místo. Jablonec remizoval s Libercem a na svého konkurenta si drží dvoubodový odstup. Týmy bojující o záchranu za sebou mají druhé kolo nadstavby a po něm se zvyšuje rozestup mezi třetím Zlínem a čtvrtou Karvinou. Fastav doma porazil Příbram...
O titul
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (neděle 16:30)
Na druhém místě plzeňské Viktorie v aktuálním ročníku FORTUNA:LIGY se už nic nezmění, přesto Západočeši mají motivaci v posledním červnovém utkání zvítězit. Hostí totiž Spartu.

Plzeňští si od restartu soutěží po koronavirové přestávce připsali šest vítězství z devíti pokusů, ty tři zbylá utkání je ale mohou mrzet. Jediný bod totiž získali ze dvou zápasů proti Slavii, což je stálo všechny zbylé naděje na zisk titulu. Prohráli i proti druhému z pražských "S", v pohárovém semifinále na Letné nestačili poměrem 2:1. Spartu poslali před pauzou do vedení Kanga a Kozák, v závěru skóre korigoval Havel.

"Hrajeme doma proti rivalovi, který nás porazil v semifinále domácího poháru. Máme jednoznačnou a velkou motivaci vyhrát nejbližší domácí zápas," připomíná duel MOL Cupu Adrian Guľa.

Toto vítězství bylo jen jedním z mnoha (přesněji osmi) v řadě, které si rudí připsali. Poslední jejich ztrátou byla porážka ve Štruncových sadech před měsícem, od té doby zvládli i vypjatá utkání a v tabulce se posunuli na třetí místo. Pokud v nedělním utkání vyhrají, z pódiové pozice je už nikdo nesrazí a předkolo evropských pohárů bude jistotou.

Utkání je zajímavé i z pohledu boje o krále střelců. Na čele tabulky kanonýrů totiž momentálně jsou sparťanští Kozák a Kanga se dvanácti přesnými zásahy, plzeňský Bucha je však jen o dva góly zpět. Co se týče absencí, v mnohem lepší pozici je trenér Guľa. Jeho týmu totiž bude chybět pravděpodobně jen Kayamba, kdežto hosté přijedou bez velkého množství zraněných hráčů - Vindheima, Lischky, Kayi, Plavšiće a Graiciara.

Zápas začíná v nedělních 16:30, s lehce lepšími vyhlídkami do něj vstupují červeno-modří. Jednak díky domácímu prostředí, jednak zásluhou pozitivní bilance vzájemných střetů. Z posledních čtrnácti totiž hned deset skončilo úspěchem právě Západočechů.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Hejda, Brabec, Limberský - Hořava, Kalvach, Čermák - Kopic, Beauguel, Kovařík
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Štetina, Costa, Hanousek - Hložek, Krejčí, Trávník, Karabec, Frýdek - Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.63 - 4.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (neděle 19:00)
Jen čtyři dny po zajištění titulu musí hráči Slavie znovu do akce. V dalším utkání v Edenu přivítají Jablonec, proti kterému se jim po dřívějším trápení začalo v poslední době dařit...

Červenobílí čekali na ligové vítězství s Jabloncem pět a půl roku, když ale před Vánoci v roce 2018 konečně přišlo, navazovala na něj hned další. Nyní tak Slavia porazila svého nadcházejícího soupeře čtyřikrát v řadě, přičemž obzvláště poslední výhra 5:0 stála opravdu za to.

Sešívaní v posledních pěti zápasech narazili jen na tři různé soupeře. Jednou se vítězně střetli se Zlínem, po dvou utkáních odehráli s Baníkem a Plzní - z každého dvojzápasu přitom vytěžili čtyři body. Právě středeční vítězství, zajištěné Petrem Ševčíkem, proti nejbližšímu pronásledovateli ze Štruncových sadů dalo družině Jindřicha Trpišovského definitivní jistotu druhého mistrovského poháru v řadě.

Severočeši naopak v poslední době mnoho důvodů k radosti nemají. Nevydařil se jim už vstup do jarní části, kdy vyhráli jediné ze čtyř utkání, a dlouhá přestávka jim také nepomohla. Tři vítězství v osmi zápasech je pro tým bojující o poháry málo, zvlášť když nyní třikrát v řadě nedokázal zvítězit. Naposledy v závěru zachránil alespoň remízu v podještědském derby Hübschman, díky čemuž Jablonec stále drží čtvrtou příčku.

Petr Rada nespoléhá na to, že soupeř nastoupí s "béčkovou" sestavou. "Slavia zaslouženě udělala titul po tom, jak prošla sezonou. Nemyslím si, že to nějak ovlivní náš zápas. Mají kvalitní kádr, 25 vyrovnaných hráčů. Je jedno, kdo nastoupí, mají ty nejlepší hráče. Rozdíl může být jen v herní praxi, že třeba tolik nenastupují, ale kvalita je u všech hráčů podobná," říká zkušený lodivod.

Jindřich Trpišovský nemůže počítat s indisponovanými Hovorkou a Olayinkou, k nim se možná na marodce přidá Holeš. Mnohem hůře je na tom ale trenér Rada. Kratochvíl chybí kvůli karetnímu trestu, trio Sýkora, Matoušek, Jugas na základě dohody klubů a zranění nepustí do hry Jovoviće s Kubistou a možná ani Pleštila a Chramostu.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Markovič - Coufal, Frydrych, Zima, Bořil - Takács, Oscar - Hellebrand, Stanciu, Provod - Musa
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jeřábek, Plechatý, Krob - Hübschman - Pilík, Považanec, Hämäläinen, Černák (Acosta) - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.07 - 7.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Baník Ostrava  (sobota 20:00)
Liberec i Baník čeká další klíčový zápas o místenku v evropských pohárech. Ani jeden z celků nemá situaci zcela pod kontrolou, tudíž zaváhání jednoho z nich může mít fatální následky, zejména pak v případě hostů.

Závěr základní části zastihl Slovan ve výborné formě, díky níž se Severočeši probojovali do skupiny o titul. Na začátku nadstavby si pak Liberec dokonce brousil zuby na třetí místo, jenže iluze mu vzala vysoká porážka na hřišti Sparty, ve středu navíc svěřenci trenéra Pavla Hoftycha nezvítězili ani v Podještědském derby proti Jablonci. Borci od Nisy tak zamrzli na pátém místě, přičemž na vylepšení své pozice již nemají kvůli časové tísni i těžkému losu mnoho prostoru.

Po mači v Jablonci se Hoftych hlasitě rozčiloval kvůli výkonu rozhodčího Pechance. "S kolegy Pavlem Medynským a Márou Čechem občas hrajeme prší a myslím si, že pan Pechanec se k nám asi přidá a může být čtvrtým do party, protože jak roztočil karetní show, to se jen tak nevidí. Upozorňovali jsme hráče, že to bude emotivní zápas. První karty ale byly přísné," zhodnotil kouč Liberce, který v derby taktéž viděl žlutou kartu a v sobotu bude na lavičce svého mužstva chybět.

V ještě zapeklitější situaci se nachází Baník. Slezané započali dohrávku ligy jako nejhůře postavený celek ve skupině o titul a už jejich výchozí pozice předurčovala nelehkou fušku. Nyní je jejich stav ještě horší. Ostravané v úvodních dvou kolech podlehli oběma pražským S a zůstávají šestí, tedy mimo pozice zaručující pohárovou Evropu. Na pátý Liberec pak ztrácí tři body, tudíž duel u Nisy musí Baník zvládnout vítězně, jinak pro něj sezona de facto končí.

To ostatně potvrdil i lodivod Slezanů Luboš Kozel. "To utkání je pro nás zrcadlo, na co opravdu máme. Jestliže chceme někam výše, musíme zvládnout zápasy s Libercem a Jabloncem. Minulé zápasy nám ukázaly, že herně nám na ty první tři mužstva určitě ještě něco chybí,” řekl trenér "Chacharů".

Baník se naposledy v Liberci objevil relativně nedávno, přesněji řečeno před necelými dvěma týdny. Lepším celkem byl tehdy domácí Slovan, ovšem z jeho aktivity nic kloudného nevzešlo a zápas skončil bezbrankovou remízou. Mnoho povyku vyvolal také vzájemný duel ze samotného úvodu ročníku. Po střetnutí z poloviny loňského července se dosti diskutovalo o simulaci ostravského Tomáše Smoly, z níž vzešla penalta pro domácí, a následné vítězné brance Severočechů z hlavy Romana Potočného, který již dnes hájí barvy Slezanů.

Liberec se v sobotu bude muset vypořádat s absencí klíčových záložníků Tomáše Malinského a Alexandra Băluţy. Oba si podobně jako Nemanja Kuzmanović na straně Ostravanů musí odpykat trest za žluté karty. Zranění pak do hry nepustí obránce domácích Matěje Chaluše a Matěje Hybše a hostující krajní hráče Martina Filla s Danielem Holzerem. O startech středopolaře Slovanu Achmeda Alibekova a Roberta Hrubého s Dyjanem Carlosem de Azevedem z Baníku se teprve rozhodne.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Mikula - Pešek, Alibekov (Michal), Hromada, Mara, Zeman - Kuchta
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Reiter, Procházka, Svozil, Stronati, Fleišman - Potočný, Jánoš, Jirásek, Lalkovič - Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.37 - 3.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha32246262:1178
2.Viktoria Plzeň32216562:2369
3.Sparta Praha32168862:3856
4.FK Jablonec321481047:4450
5.Slovan Liberec321461252:4348
6.Baník Ostrava321291145:4045
O Evropu - odvety semifinále
Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav  (sobota 15:00), první zápas: 1:2
V Českých Budějovicích se rozhodne o prvním postupujícím v play-off skupiny o Evropskou ligu. Domácí Dynamo bude stahovat jednogólové manko z úvodní seance, kterou v Mladé Boleslavi zvládl lépe středočeský protivník.

Vzhledem k formě na konci základní části vstupovali Jihočeši do play-off v roli mírného favorita. Své postavení v úvodu utkání v Mladé Boleslavi také potvrzovali, když je po čtrnácti minutách hry poslal Pavel Novák svým premiérovým gólem v nejvyšší soutěži do vedení. Jenže poté převzali iniciativu domácí. Jejich aktivita vyvrcholila po změně stran a zásahy Tomáše Ladry a Dominika Maška zajistily výsledkový obrat.

V Budějovicích i přes ztrátu nadějného vedení věří ve zdárný konec, kterým by zužitkovali vydařený nováčkovský ročník. "Do odvety to není špatné, protože jsme vstřelili gól venku, což se hodí. Ale je škoda, že jsme prohráli, protože jsme to měli dobře rozehrané. Myslím si, že i doma nás čeká vyrovnané utkání a uděláme maximum, abychom postoupili dál," sdělil jediný šťastný střelec Jihočechů Novák.

Mladé Boleslavi přišel nedělní úspěch nesmírně vhod. Družina kouče Jozefa Webera na jaře výsledkově strádala, vypadla z bojů o postup do nejlepší šestice ligy a nakonec málem spadla do skupiny o udržení. Stačilo však jedno vydařené utkání a rázem mají Středočeši vcelku solidní šanci na záchranu závěru sezóny.

Tomáš Ladra si nemyslí, že by hosté měli na Střeleckém ostrově hrát vyloženě defenzivně. "Máme náskok jednoho gólu, ale Budějovice jsou doma silné a my tam určitě nepojedeme zalézt. Pokusíme se dát první branku a pak to snad nějak uhrajeme. Úvodní jarní porážka už je nějaký pátek stará. V hlavě jí nemáme a žádnou roli by to hrát nemělo," připomněl hráč Boleslavi tříbrankový výprask, který Středočeši utržili u soutoku Vltavy a Malše v únoru.

Dynamu schází zkušený brankář Jaroslav Drobný, nejisté jsou pak starty lídra obrany Tomáše Sivoka a středopolaře Filipa Havelky. Po karetním trestu by již měl být k dispozici levý bek Jiří Kladrubský. Středočeši zase dlouhodobě pracují bez tria marodů Marka Matějovského, Tomáše Wiesnera a Davida Pecha, o účasti Michala Hubínka se teprve rozhodne.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek — Čolić, Havel, Talovierov, Novák — Čavoš, Javorek — Mészáros, Šulc, Mršić — Schranz
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Túlio - Janošek, Hubínek - Ladra, Budínský, Fulnek - Jiří Klíma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.81 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko  (sobota 17:30), první zápas: 2:1
Bohemians proplouvají závěrem sezony jako lodě španělských conquistadorů v čerstvě objevené Americe. Jejich putování přitom stále nemá konce a je pravděpodobné, že bude pokračovat i po odvetě prvního kola playoff proti Slovácku. Moravané by totiž museli podat vynikající výkon, aby cestu Pražanů ukončili.

Slovácko musí mít z "Klokanů" v poslední době slušnou depresi. Bohemians navštívili východní Moravu v měsíci červnu již dvakrát a pokaždé se do Vršovic vraceli s plným ziskem, shodou okolností vždy po výsledku 2:1 v jejich prospěch. Minulý víkend jim do karet nahrála i technická vymoženost dnešní doby, neboť obě branky Pražanů potvrdil hlavní sudí až po konzultaci s kolegou u videa. Díky těsné výhře si družina kouče Luďka Klusáčka vytvořila dobrou pozici pro to, aby na domácí půdě zdárně dokončila rozdělanou práci.

Mužstvu od Botiče prospívá, že hraje v uvolněné atmosféře. "Cílem bylo vyhnout se tomu, co nás potkalo minulou sezonu. Ve skupině o udržení se vám chtě nechtě sevře žaludek. Neuvolníte se, na hřišti nejste schopný zahrát to, co byste chtěl. Můžeme něco získat, ale předtím jsme mohli ztratit. A hodně. Tlak je pořád, ale je rozdílný, z tohohle pohledu je to příjemnější," prozradil stoper Lukáš Hůlka tajemství úspěchu Bohemky.

Pokud si hosté chtějí prodloužit sezónu, musí v Ďolíčku bezpodmínečně zvítězit jakýmkoliv jiným způsobem než 1:0, výhra 2:1 pak zajistí prodloužení duelu. Slovácko tedy čeká pořádná fuška, jelikož obrana Bohemians patří mezi vyhlášené zdi, zvlášť přímo ve Vršovicích. Vyřazení by pro Moravany bylo celkem velkým zklamáním, neboť v průběhu ročníku dlouho usilovali dokonce o postup do skupiny o titul. Jenže mírný výpadek formy v závěru základní části odsoudil trenéra Martina Svědíka a spol do nevyzpytatelného playoff.

Zkušený stoper Michal Kadlec ale rozhodně nehází flintu do žita. "Kdo fotbal sleduje, tak ví, že se dokázaly otočit i jiné výsledky jak 1:2. Pro nás se nic nemění, musíme vstřelit dvě branky, a i kdybychom inkasovali, tak to pořád nic neznamená. Je to buď a nebo. Dáme do toho všechno a pokusíme se ten nepříznivý vývoj zvrátit," burcuje někdejší reprezentant.

Na druhou stranu dorazí Moravané výrazně oslabeni. Milan Petržela si nadále odpykává disciplinární trest a mimo hru zůstává také gólmanská jednička Matouš Trmal. Fit nejsou ani Jan Kliment s Ondřejem Zahustelem a Filipem Vechetou. U domácích absentuje útočník Matěj Pulkrab a nejisté jsou starty dalšího forvarda Ibrahima Keity s levým bekem Jakubem Podaným.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang — Köstl, Hůlka, Krch — Bartek, Jindřišek, Ljovin, Schumacher — Hronek, Nečas, Vodháněl
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Porcal — Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek — Havlík, Daníček — Navrátil, Dvořák, Kalabiška — Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.15 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
O udržení
SFC Opava - 1. FK Příbram  (neděle 14:30)
Do konce nadstavbové části FORTUNA:LIGY zbývají už jenom tři kola, a tak je každý zápas důležitý. Obzvláště ten, ve kterém se střetnou dva hlavní kandidáti na sestup - Opavu nad Příbramí drží pouze skóre.

Pro Slezany hraje v boji o umístění na barážové pozici jednak domácí prostředí v tomto vzájemném zápase, jednak lepší pozice po základní části. Pokud by tedy s Příbramí vyhráli, byli by ve velmi komfortní pozici, zároveň však v případě porážky by zůstali stále na dostřel.

Oba týmy se po koronavirové přestávce zvedli. Žluto-modří z osmi zápasů prohráli pouze tři, ačkoliv kromě jediného vítězství proti Českým Budějovicím zbytek remizovali. A to včetně posledního utkání v nedaleké Karviné, čímž definitivně promarnili šanci na přímou záchranu. Opavu může utěšovat alespoň aktuální domácí bilance, z posledních pěti zápasů na svém hřišti vytěžila osm bodů.

Vzestup Příbrami se nesl v úplně opačném gardu, než v případě jejího nedělního soupeře. Středočeši totiž už sedm utkání v řadě neremizovali, třikrát však dokázali zvítězit. Dokonce i v závěru května v Olomouci, čímž získali vůbec první venkovní body v sezóně! Proti Příbrami však hraje bilance vzájemných zápasů. V posledních letech se tito dva soupeři potkávají pravidelně, přičemž z osmi utkání nedokázal ani jednou zvítězit tým hostí.

Pavel Horváth si uvědomuje, že jeho tým balancuje nad propastí. "Pořád nad námi visí Damoklův meč, což není příjemné. Ale musíme se s tím tlakem vyrovnat. Pojedeme do Opavy si to rozdat," říká trenér oficiálně uváděný jen jako asistent.

Slezané se musí obejít bez zraněných Schaffartzika, Dediče a Šroma, v ohrožení je i start Rychlého. Na druhé straně chybí vykartovaný Dramé a možná i Nový. Nadále nejsou k dispozici dva turečtí hráči.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Harazim, Hrabina, Hošek, Žídek, Helešic - Souček, Zavadil, Dordič - Texl - Juřena
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Kvída, Kleščík, Kingue, Cmiljanovič - Tregler, Rezek - Škoda, Zorvan, Antwi - Polidar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.17 - 3.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - MFK Karviná  (neděle 14:30)
Karviná má stále alespoň teoretickou šanci na to, aby se vyhnula baráži, už si však nemůže dovolit zaváhání. V neděli vyrazí Slezané do Olomouce, kde už po jaru plném zklamání vyhlíží letní pauzu.

Má cenu na zápasy Sigmy ve zbytku ročníku vůbec koukat? Snad jen z důvodu snažení protivníka Hanáku. Sami hráči Olomouce totiž po přestávce vyvolané koronavirovou pandemií diváky ze sedadel zrovna nevytrhávají. Není divu, že svěřenci trenéra Radoslava Látala kráčí od prohry k prohře a dá se říct, že čekají na Godota, tedy na konec herního utrpení.

Jen jeden celek je po obnovení fotbalových kratochvílí ve větší mizérii, a to právě Karviná. Na to, jak se Slezané v únoru rozjeli, je jejich současné trápení překvapením. Realita je však neúprosná. Družině kouče Juraje Jarábka to skřípe v ofenzivě i defenzivě a v MFK všem pomalu začíná docházet, že ani letos se baráži nevyhne. V nejhorším případě může Karviná stále ještě přímo spadnout do druhé ligy.

To si ale na východě republiky vůbec nepřipouští. "Mužstvu věříme. Troufám si tvrdit, a možná si budou někteří klepat na čelo, že my takhle dolů nepatříme. Věřím, že následující tři duely zvládneme a půjdeme do baráže. Pochopitelně se ještě popereme i o třináctou příčku, ale to už nemáme ve své moci," řekl asistent hlavního trenéra Marek Bielan.

Měření Sigmy a MFK v probíhající sezóně doposud mnoho fotbalové krásy nepřineslo. V Olomouci i Karviné se totiž urodily dvě remízy 1:1. Pokaždé přitom vedli Hanáci, aby v závěrečných minutách nadějný náskok ztratili.

Sigmě schází levý obránce Milan Kerbr, nejisté jsou pak starty stopera Víta Beneše, záložníka Václava Pilaře a útočníka Martina Nešpora. Na straně hostů zase absentují univerzál Jan Moravec s forvardem Michalem Petráněm.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Radek Látal, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Breite - Hála, Zmrzlý, Chytil, Falta - Yunis
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Šindelář, Rundič, Čonka - Smrž, Mangabeira, Janečka - Ba Loua, Lingr, Taiwo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.41 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Fastav Zlín  (neděle 14:30)
Střetnutí tabulkových sousedů bude k vidění v neděli po obědě Na Stínadlech. Domácí Teplice se tam utkají se Zlínem, přičemž minimálně jeden z celků si zajistí záchranu - za příznivých okolností i oba.

"Sklářům" k definitivní jistotě příslušnosti mezi elitou i v příštím roce stačí i remíza nebo jakákoliv ztráta Karviné v souběžně hraném zápase v Olomouci. "Ševci" zase potřebují uhrát alespoň stejný výsledek jako Jarábkova družina. Pokud by však náhodou prohráli a Karvinští zvítězili, rázem se boj o třinácté místo výrazně zdramatizuje - ve vzájemném zápase příští víkend by se totiž mohly týmy dostat na stejný počet bodů.

Severočeši bravurně zvládli vůbec první zápase po dlouhé přestávce a v dohrávce porazili Liberec, následný náročný los jim však dovolil pouze bod z pěti utkání. Se slabšími soupeři ale přišly i vyšší bodové zisky a z posledních tří duelů s Karvinou, Příbramí a v Olomouci vytěžili bodů hned sedm.

Zlínští naopak prožívají pod Bohumilem Páníkem vzestup. Od doby, co se kouč ujal kormidla, Fastav prohrál jen v těžkých zápasech v Jablonci, Plzni a na Slavii, přičemž kromě duelu ve Štruncových sadech nebyl neměl k bodu daleko. Klíčové pro záchranu však mohou být zejména první dvě utkání nadstavbové části, v nichž postupně porazil Opavu i Příbram.

Trenér Stanislav Hejkal bude v nadcházejícím duelu postrádat vykartované Kučeru s Marečkem a zraněné Knapíka a Vyhnala, na druhé straně bude vinou zdravotních problémů chybět Ikaunieks.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Nazarov, Čmovš, Hyčka - Černý, Žitný, Trubač, Moulis - J. Mareš, Řezníček
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Buchta, Simerský, Bartošák - Džafič, Hlinka, Jiráček, Čanturišvili - Poznar, Janetzký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.16 - 3.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
11.Sigma Olomouc328131136:3937
12.FK Teplice328111333:5035
13.Fastav Zlín32961729:4833
14.MFK Karviná325121524:4327
15.SFC Opava32591817:5024
16.1. FK Příbram32662021:5524

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (446)

Přidat komentář
Alan_Shearer

Díl je jedinej, kdo se v Pribrami neboji neco zkusit. Priste musi byt v zakladu. Jinak Pribram tragedie.

Reagovat
REPLIKATOR

FDF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Ba Loua v té Karviné vypadá jak když si kluk, co jednu dobu hrával divizi, přijde zahrát hanspaulku proti týmu pivních pupků.

Reagovat
ratusek

byl výborný dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný? Vždyť půlka akcí u něj končila, protože neumí kopnout pravou nohou. Nechápu, co na něm Plzeň vidí. Neříkám v té Karvinské bídě vyčnívá, ale na nic víc to není.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak rychlej je, techniku taky má, ale ještě nedal gól z milionu šancí, Plzeň v něm asi vidí back up za Kayambu.

Reagovat
Liquid

teda ta penalta byla přísná, za mě teda čistá simulace "na Šurala" vidí nohu před sebou tak přes ní schválně brnkne a rozplácne se

Reagovat
Salfovic

To tu fakt nikdo nebude komentovat prohru Příbrami penaltou, která nevypadala moc jasně.

Reagovat
Zdechlina

Nene. Co bylo?

Reagovat
Kepy_FCB

Očkovací plukovník u Soukupa...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten závěr

Reagovat
bobis21

Škoda že jsme si nedokázali vytvořit pořádný tlak na konci za stavu 3:2 - od 75. do 85. jsme se nedostali ani k centru. Vyrovnat moc nebylo z čeho ...

Sparťani se zase chovali jak největší dementi. I kdyby byl Baník před Libercem a výhra Sparty v poháru by pro nás znamenala Evropu, Spartě to přát prostě nejde

Reagovat
bobis21

Ještě bych teda dodal že od Sparty všechny ty centry / přihrávky za obranu vypadají hrozně nebezpečně. Ta ofenziva teď fakt nevypadá špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty standardky dost zlepšili. Snad Kotala v lété vyhodí a nasadí zas nějakého Jílka apod.

Reagovat
Raylan

Toho se taky bojim, ale prijde mi ze v ČR není moc koho by tam natáhli. Leda zas nejakej zahraniční nesmysl

Reagovat
PH8

Tak šáhněte do Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadá. To je taky jeden z prvků nového realizáku :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

víc mě ale mrzí ty "šance" za stavu 0:1. Centr Jiráska nebo střela Fleišmana to mohla zlomit úplně. No ale celkově ty poslední 2 zápasy Baník tak marný nebyl, což je fajn. S Libercem hrál Baník mnohem hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak čtu co píšete o tom začátku co jsem neviděl, asi to ani vidět nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem neviděl začátek, ale kromě plačky Frýdka, což je dement sám o sobě a Štetiny, který si hraje na Řepku, i když nebýt Kotala, zranění Káji, Panáka a kdo ví ještě čeho, by mohl kopat tak brambory Takže jen ti dva.

A v tom čase co říkáš, jsem po příchodu Baryho, který si to umí pokrýt a Smoly, který hned po kontaktu spadne (a okusil vlastní medicínu od Costy, hlavně poslední zákrok byl Black lives matter) čekal, že alespoň nějaké tři přímáky kopat budeme...škoda. Podle mě nás dnes více potopily vlastní chyby, než soupeř a na Spartu ohledně EL seru, prostě je třetí nejlepší díky velkému zlepšení a Kotalovi, Hložkovi, Kangovi, Hanckovi a asi i díky Štetinovi, který se bude v EL divit, až za první výběh na rozhodčího dostane žlutou a pak za další dva fauly druhou žlutou...

Ale ta penalta pro nás, nevím, no...já bych to nepískal nikde, většinou se to píská na polovině a v šestnáctce ne, ale je to takové, že borec se zastaví na špičkách a už je skoro na přepadnutí dopředu, do toho přiběhne soupeř a borec spadne už jen průvanem. A i když Dočkal do něj naběhl, zrovna tady bych zkousnul i to, že to nepískne, zvlášť na hřišti domácího týmu.

Dnešní výkon na Spartě beru, Sparta je v laufu, my se hledáme, bojujeme a stejně jsme je potrápili a nepřijeli jsme to odchodit

Reagovat
smazaný uživatel

za názor na penaltu

Reagovat
Bakary3

Ja bych ji tedy foukl bez debat.

To byla jen Dockala hloupost, ze tam takhle vlitne.

Koukal jsem, jak to pitvali, jak se na to zezacatku akce vysral a pak "tyvole, co ted, ten je muj" a prilit tam hasit jak cvok.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že Baroš, Smola, Procházka, Lastuvka se chovali normálně Baroš pro mě největší zklamání. On se na hřišti chce jen dohadovat a když to jde někoho zákeřně faulovat

Reagovat
verv

Jasně, Sparťani se chovali jako největší dementi ale takovej Procházka, kterej nejdřív dá ramenem do ksichtu Hanouskovi, potom mimo hru loktem do ksichtu Hložkovi, zákeřná svině Baroš, kterej nastoupí jenom aby prasil, nebo simulant Smola, kterej sestřelí borce a ještě na něj něco pořvává když leží na zemi, to sou všechno super slušní kluci a největší sympaťáci

Reagovat
bobis21

A co z toho omlouvá to, že na náhodné lidi řvete cikáne? Olomouc ty lidi kteří řvali podobné prasárny hned vyvedla a zakázala jim vstup na stadion, přesto dostala pokutu. Sparta to tolerovala, takže pokuta musí být řádově vyšší, případně i další tresty.

Reagovat
verv

Fakt srovnáváš opičí zvuky v Olomouci se řvaním na Baroše? To má s rasismem společnýho asi tolik jako pokřik Judeslavie. Kdyby se Baroš proti Spartě nechoval vždycky jako totální vypatlanec, tak se na něj neřve.

Reagovat
bobis21

Takže řvaní cikáne nemá nic společného s etnicitou? Nevím teda proč to řvou na Baroše, ale rozhodně to neřvou jako lichotu ani na něj, ani na cikány

Reagovat
verv

Jak společnýho s etnicitou? On je Baroš snad cikán? Nebo všichni Slávisti jsou židi? S tebou to nemá cenu o tomhle debatovat, pamtuju si že sme to řešili pár let zpátky a je to furt stejný.

Reagovat
bobis21

Není. Ale když na něj jako urážku používají nějakou etnicitu tak je to prostě hnus. To samé si myslím i o tom nazývání "židi" jak na slávisty tak na nás včera

Reagovat
verv

Tak není to nic chytrýho, ale k té rivalitě to prostě patří. Stejně jako pokřik smrt Spartě asi neznamená, že si ti lidi přejou, aby všichni Sparťani pomřeli.

Reagovat
bobis21

Ne Sparťani, ale klub jako takový

A urážení nějakých etnik nebo náboženství nemá s fotbalovou rivalitou společného vůbec nic. To je jen tvá marná snaha to omlouvat.

Reagovat
verv

Já si nic omlouvat nemusím. Pokud nevidíš, že tohle je součástí fotbalu všude na světě, tak asi nemáš moc velkej přehled.

A urážení etnik to fakt není. Leda, že by cikány nebo židy uráželo, že k nim někdo přirovnává Baroše respektive slavii.

Reagovat
bobis21

Otázka na tebe - proč na něj řvou zrovna tohle? Nemyslíš že to je myšleno nějak negativně? A pokud to teda není myšleno negativně, proč to teda řvou?

Reagovat
smazaný uživatel

Řvou to na něj, protože tak vypadá. Třeba Rytmus oproti němu vypadá jak jeho bledší bratranec

Reagovat
bobis21

No a za jakým účelem teda? Není to myšleno jako žádná urážka? Je to pochvala nebo co to je?

Reagovat
lichna.

Panebože.. Řvou to na něj, protože jej chtějí tím urazit. Myslím si ale že Baroš to má na parku. Pořád je to ale lepší než kdyby mu uráželi rodinu apod.

Reagovat
bobis21

Právě. Jde mi jen o konzistenci trestů. Olomouc lidi kteří řvali rasistické sračky hned vyvedla a zakázala jim vstup na stadion, přesto dostala pokutu. Sparta nic takového neudělala, takže její trest musí být vyšší. Jinak je to kurvarna vůči Olomouci

Reagovat
smazaný uživatel

Bary si naposledy "zařádil" proti Spartě a "Hulkovi", fanoušci ACS mu dali naposledy pocítit co si o něm myslí...Víc bych to neřešil a rozhodně neberu cikána jako nějaký rasismus. Jako blbost jo, ale že by Bary byl nějaký milius proti ACS se říct určitě nedá, navíc, on není typ jak třeba JDB z Plzně, aby se z takových věcí psychicky sesypal, spíš je jak Kanga, prostě takové typy mají u prdele co kdo řve, spíš je to posiluje. Bary zažil třeba Turecko, působil v největším klubu země, víme jak obrovský tam musí být tlak a jak obtížné muselo být hrát kdekoliv venku...Naštvali mě tehdy, když to řvali na Rosově rozlučce.

Reagovat
bobis21

Opět- nejde o Baryho, ale o to že používají název etnika jako urážku - tam prostě nejde okecat to, že je to rasismus. Podle toho musí být potrestáni. A vzhledem k tomu srovnání s chováním klubu v Olomouci ten trest musí být podle mě vyšší.

Reagovat
lichna.

Když budes skandovat na Frydka negre, je to stejné jako když budeš negre řvát na Tetteha? Nemyslím si.

Reagovat
bobis21

Stejné možná ne, to ale neznamená že je kterákoliv varianta v pořádku.

Reagovat
verv

Nikde neříkám, že to není myšleno negativně. Ale není to ani žádnej rasismus nebo urážení etnik, jak se tady snažíš tvrdit. Řvou to proto, že se proti Spartě vždycky choval jako debil. Stejně jako se na Limberskýho řve, že je hovado (taky urážka ovádů?). A tímhle končím tuhle diskuzi, protože s tebou je to furt dokola v tomhle.

Reagovat
bobis21

Tak pokud používáš název nějakého etnika jako urážku, nemůžeš pak dělat že to není urážka etnika

Reagovat
didosh

Ani v Glasgow?

Reagovat
bobis21

A co má Glasgow společného s tím, že sparťani rivaly nazývají židi a cikáni? A i tam je stupidní někoho urážet kvůli náboženství, to není v pořádku nikde na světě.

Reagovat
didosh

...já jen že tam to bylo běžné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, simulant Smola...Včera naopak snad víc nahecovaný než Bary, který se jen smál. Ten tam šel snad jen kvůli tomu, že ho sparta nenávidí a aby se pozdravil se Štětinou

Ale Smolík, ten i hodně schytal a po zápase to chvílema vypadalo na třetí poločas s někmy z ACS na tribuně

Reagovat
verv

Narážel sem na tu simulaci někdy 2 týdny zpátky, kdy si chtěl vymodlit penaltu. A potom když on někoho sundá, tak na něj ještě řve ať se neválí Já to beru, je to vyhecovanej zápas (i když ty lokty do ksichtu už byly trochu přes čáru) a patří to k tomu. Ale vyplakávat pak tady, jaký sou Sparťani bezmozci mě přijde docela směšný.

Jo toho sem si všiml, že ho tam museli držet, jinak by vlítl na tribunu O co šlo? Nějaký urážky od fans Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tohle... Jo, to jo, to sem se mu vysmál taky, velmi trapné a naivní Ale taky vím, že svět se kvůli tomu nezboří. Stalo se, jedeme dál, o té doby zas seká latinu. Asi si uvědomil, že to bylo spíše k pláči.

Jestli někdo vyplakává, to nevím. Upřímně, mi to včera bavilo. Ani kunda Frýdek nehrál jako kunda. Možná to bylo tím, že Bary byl na střídačce

Takže jediný, kdo mi vadil, ale ne zas nějak hystericky byl rozhodčí.

Avšak ten za naší prohru nemůže, tam jsou jiné aspekt, proč se tak stalo. Ale co. Stejně to nemá moc cenu to řešit, nadstavba je zbytečná.

Nevím právě moc. Byla děkovačka, my byli na horní galerii a vidím, jak je brácha brunatný a ukazuje gesta někam směrem dolů, za bránu a chvílemi to vypadalo vcelku zajímavě.

Reagovat
verv

To vyplakávání nebylo na tebe, ale na pár souputníků tady v diskuzi.

Souhlasím, lepší takovej vyhecovanej zápas než nuda jako třeba loni v létě a vlastně i na konci podzimu. No kdyby Frýdka nestáhli o poločase, tak pak ke konci by se určitě taky dokázal projevit

Btw pokud dneska Plzeň vyhraje, tak by ta nadstavba ještě nemusela bejt úplně zbytečná

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Z osobní stránky, na sektoru naše silná sestava, 0.00001% vandráků, žádné provokace od securitky, fízlů atd.

Na hřišti bylo na co se dívat, hecovačka na konci. Vaše nenávist na Baroše, naši hráči si to zas nenechali líbit (zahlédl sem třeba fotku našeho Zia, jak důrazně cosi vysvětluje Krejčímu a ten má u toho takový ten spratkovský obličej )

Sparťanská pyroshow taky dobrá. My prý taky ostudu co se týče supportu neudělali. Ale jo, vážně spoko, bez stresu.

Plzni to přeju po těch stupidních kecech židů, ale myslím si, že to doma nenechají jen tak ležet a ten titul si vezmou.

Reagovat
verv

Taky tomu moc nevěřím, ale bylo by to zpříjemnění téhle nic moc sezóny. Lepší titul kdekoliv jinde, než na slavii.

Reagovat
Fernando_Torres

Krejčí snad jinej než tenhle spratkovskej ksicht neumí takovej hráč tý Spartě ve středu hodně dlouho chyběl...

Reagovat
didosh

Reagovat
BaggioRoberto

Typickej Baník, přijedou na Spartu s cílem aby to soupeře bolelo, na posledních 20 minut tam daj ještě Baroše se Smolou jenom aby provokovali a rozdali rány, ale sebereflexe nikde. Sparta chce především hrát kombinační fotbal, ake když přijede banda dobytků, tak si nenechaj srát na hlavu.

Reagovat
bobis21

S ničím takovým Baník nepřijel, Sparta od začátku prasila úplně stejně. Ale to vy si nepřiznáte, sparta samozřejmě hodná a dokonalá a všichni ostatní jsou na vás zlí

Reagovat
Banikovec7

Po tom obratu jsem se bál ostudy, nakonec celkem důstojná prohra. U sudího těžko říct, jestli tlačil Spartu nebo to jen neumí, každou chvíli to vypadalo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Řekl bych že neumí, karty vytahoval úplně náhodně - sice je víc dával nám (hlavně v 1. poločase), ale to tak u hostujících týmů bývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Sudí byl úplně mimo.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Toto je ten typ zápasu, co Sparta předtím ztrácela.

Jinak Baroš vs Štetina Ten ho tam bude nahánět ještě po staionu na hajzlech.

Reagovat
montaigne33

Dobře Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

Misto Kozaka Hlozka na foto

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Budu se opakovat, ale Štetina mě neuvěřitelně vytáčí. Jak se tady dřív kritizoval Hušbauer a Souček, jak furt běhaj za rozhodčím, tak Štetina je ještě o level výš. Co faul, to úprk za rozhodčím...

Reagovat
Bakary3

A jeste k tomu debil.

Reagovat
Losinho

A ještě k tomu furt stejně levej.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
shitcool

Reagovat
Pyroman

Štětina Jeden gól klasicky dosral, ale na konci si to vyžehlil. Tetteha v létě fakt prodat komukoliv, kdo za něj dá aspoň euro, za tu chvíli stihl zmrvit minimálně 3 brejky, mohlo to být 4:2 a konec v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh zadarmo drahej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tetteh je náhodou frajer. Jak vždycky protáhne krok, míč klasicky u nohy, že ano, a pak to úplně vymrdá

Reagovat
Raylan

Jako ja jsem se ho docela dlouho zastával, a furt si myslím, ze je to z velký části jeho menatlitou. Pokud ale prijde nějaká slušná nabídka, tak bych ho určitě prodal.

Reagovat
Pyroman

Po těchhle výkonech ten zájem asi nic extra nebude. On už ale teď je v podstatě zbytečnej, do základu je už nějakou dobu lepší Kozák a jako střídající je Tetteh absolutně nepoužitelnej: občas vyhraje hlavu, v čemž má výhodu proti Drchalovi, ale jeho řešení situací je naprosto šílený.

Reagovat
guzman

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn bylo, jak vzal střelu Sáčkovi

Reagovat
smazaný uživatel

do toho ale mel jit sacek pres mrtvoly a ne davat prednost, a pak si to rozmyslet..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by se navzájem zranili

Reagovat
mayday

Ty brejky na konci, to byl masakr. Hráč úplně k hovnu.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí trošku nakloněná rovina na naší stranu, jinak celkem slušnej mariáš.

Hložek klasicky famózní. Spolu s Kangou MOTM.

Reagovat
SuperBanikovec

Lalkovič vypadá dobře, říká si o základ. Snad mu vydrží zdraví.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

Já jen doufám že nedostane smlouvu a pak spadne zpátky do původního stavu. Od zápasu v Liberci ale vypadá jako solidní křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi z hráčů Baníku líbil nejvíce

Reagovat
Raylan

A jinak Kanga je proste famózní hráč

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, ale to asi musí vidět všichni

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
lichna.

Sparta asi zaslouženě, ale stejně ten konec byl přesně to, co mi poslední dobou u zápasů se Spartou chybělo.. Jsem rád, že jsou hráči jako Baroš, Štětina, Krejčí a dneska jsem fandil i Smolovi.. Ty emoce tam prostě musí být.

Reagovat
bobis21

Jen bych řekl že je škoda že jsme si nevytvořili žádné šance na vyrovnání. To že se v nastavení spíš nehrálo taky pomohlo Spartě (proto to Štětina dělal...)

Reagovat
lichna.

Tak těch šancí jsme si nevytvořili moc ani za celý zápas.. Takže jsem ani nic nečekal a byl jsem rád aspon za ty emoce.

Reagovat
HorajzmAmmann

já právě nečekal nic ani ohledně těch šancí a ze hry toho měl Baník snad víc než Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem doufal, ale jinak po proklikání i těch prvních 30 minut asi souhlas

Reagovat
verv

Kdyby Baroš nebyl debil, tak se mohlo hrát normálně, rozkouskoval to hlavně on tím svým prasením.

Reagovat
bobis21

Rozkouskoval to Štětina tím že je nervák - ale já ho chápu, jeho cíl byl právě aby se nehrálo

Reagovat
verv

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt jednoduchej ty kluku

Reagovat
Bakary3

Takze Stetina vyvolal rozmisku, aby hral na cas?

Tak to jsem ještě neslysel

Reagovat
bobis21

A ne? Vždyť tam vyřvával jak pomatený. A Smola se samozřejmě rád zapojil (což vzhledem k situaci v zápasu bylo zbytečné), první byl Štětina.

Reagovat
Losinho

Tak on tam vyřvával prostě proto, že je to vylízanej magor, nějaký hraní o čas bych v tom neviděl

Reagovat
bobis21

No takticky to bylo pro Spartu dokonalé, protože když se nehraje tak nemůžeme vyrovnat. Chtěl jsem mu přiznat nějaké zásluhy, ale když myslíš že ho přeceňuji, úplně aktivně ho bránit nebudu

Reagovat
Losinho

Jj to bylo

Reagovat
Bakary3

Proste mel jen rudou po zakroku Barose, jak tu někdo psal, tam byla i nejaksa historie.

Zadnej kalkul a hra o cas fakt ne, to je pekna blbost

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pyroman

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JarousFCB

Proč Sparta prodlužovala to kopyto Štětinu? Však už ukazuje nějaký ten pátek, že na to nemá ne?

Reagovat
kilobyte

Na některé týmy to stačí.

Reagovat
JarousFCB

Super důvod k tomu si vydržovat takové dřevo

Reagovat
smazaný uživatel

Na průměrné, nebo ty, co měnili majitele, obměňovali kádr kvůli financím (prodeje), ale vy máte stejného (extrémně bohatého) majitele, vedení podle toho kdo z kámošů má zrovna čas...možná proto se divíme U vás vůbec nechápu Tetteha, Štetinu, Hanouska, Frýdka...nebo Zahustela, Součka (z Opavy), Polidara. Někteří jsou jen na zkoušku díky vidině peněz jako Kozák, ale od toho zbytku jste fakt něco čekali/čekáte?

Reagovat
Greny

OT : Souček první gól v PL

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Salfovic

Za tohle se mu nejde ani vysmívat (ne že by to tedy někteří nezvládli)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Losinho

vítěznej

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Shevchenko

Škoda, Spartě stačilo zapnout na 10 minut Ale jinak se na to dalo dívat. Teď o víkendu rozhodující zápas.

Reagovat
bobis21

Pokud Liberec zítra vyhraje tak už v sobotu asi nebude o co hrát...

Reagovat
Shevchenko

No to asi ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

Doležal se taky už někdy trefit musí. - 2:1

Reagovat
ondrasch77

snad

Reagovat
smazaný uživatel

jako na Banik, ze se dalo divat?

Reagovat
Zephyr

Kdyby Sparta kolem Hancka, Kangy a Hložka posbírala kvalitní tým, tak jim tihle borci ten titul vykopou sami. Dočkal a Kozák zatím daleko za očekáváním a lepší to s něma asi nebude. Někteří (Štětina, Sáček, DMK) mají sice náznaky, ale furt to není kdovíjaká úroveň. Zbytek je buď moc mladý (Krejčí, Karabec), nebo je to hráč level Frýdek/Tetteh/Hanousek/Trávník

Jestli Sparta ty nejlepší hráče udrží, tak bych jim pod Kotalem i dost věřil, klidně i na titul. Jestli je neudrží, tak příští sezona pro ně bude podobná sranda jak tahle

Reagovat
Wyrda

Mi přijde Kozák na jaře spís nad očekáváním

Reagovat
Zephyr

Asi čekám moc no Naivně věřím, že Dočkal i Kozák konečně s pevným zdravím zúročí dlouholeté zkušenosti a ukážou jednu/dvě fakt vrcholové sezony. Ten tým je ale celkově na vzestupu, tak snad i oni přispějí pořádně

Reagovat
JeséRodriguez

Herně se mi zatím Kozák moc nelíbí, ale je produktivní. Dočkal taky těch povedených zápasů neměl tolik, ale zase ty jeho rozdílový nahrávky udělaly už dost bodů.

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.eurofotbal.cz/clanky/olomouc-dostala-za-buceni-fanousku-na-beauguela-pokutu-120-tisic-468498/

Jsem zvědavý, zda dostane něco i Sparta za cigána. Ale to už je asi v pořádku...

Reagovat
bobis21

pochybuji, Sparta přeci může

Reagovat
frankiefcb

Ta Mádl už rozjíždí kampaň proti Spartě, asi se to je tak nepřejde.

Reagovat
HorajzmAmmann

jako já osobně bych to klidně přešel. Tyhle "hecovačky" mi nijak nevadí. Možná cigán je trošku moc, ale tak aspoň ty zápasy se Spartou mají trošku grády. Jen jsem si vzpomněl na tu Olomouc a rasismus

Reagovat
braveheart

Jasně, ale jde tu o princip. Každé zabučení na černocha se bude trestat, ale nadávky na ''cigána'' už ne

Reagovat
Hokaido

My na něj ale řveme „cikáne“ už strašně dlouho, nepamatuju snad zápas, kdy bychom to neřvali. Čímž to samozřejmě neobhajuju, jen mě překvapuje, že se to najednou řeší.

Reagovat
braveheart

Ty nadávky k tomu fotbalu asi patří a bylo to tu od nepaměti. Ale..huknu na Beauguela a je strašný problem.. Budu nadávat Kopicovi, Barošovi, ehm i Limbovi a je vše ok, nic se neřeší, nikdo z ligy neodchází

Reagovat
braveheart

Spíš by mě zajímalo, kdyby někde na stadionu zařval nějaký černoch, vietnamec, nebo cikán na Limberského, že je hovado, zda by to mělo takovou mediální publicitu. Nejsem a nikdy jsem nebyl žádný rasista, jen mi tahle doba začíná připadat trochu ujetě

Reagovat
ACSeRw!n

opet srovnani mimo misu

Reagovat
braveheart

Jaké jiné srovnání chceš?

Reagovat
ACSeRw!n

opravdu ti prijde nadavani do hovad a rasisticke urazky jako stejna vec ?

Reagovat
braveheart

To samozřejmě ne. Ale ty jsi mě nepochopil

Reagovat
PH8

Kdyby na něj řvali 'ty bílí rovnoočko', tak by se to v médiích asi objevilo.

Reagovat
bobis21

Já vás názvu retardy vždy když to řvete. Protože vždy když to řvete tak se tak chováte.

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš měl hlavně dostat dělo od Štetiny. To by si za ten zákeřný loket zasloužil

Reagovat
braveheart

Štětina by už hlavně mohl dostat červenou za ty neustálé sprinty na rozhodčího..a není to jen o tomhle zápasu

Reagovat
kilobyte

Ale Baroš není rok, ne?

Reagovat
kilobyte

*rom

Reagovat
Liquid

podle jednoho z nejrespektovanějších uživatelů je Baroš vigantický rom

Reagovat
bobis21

Není. Ale to je zbytečné těm bezmozkům vysvětlovat. Snad nechceš od idiotů kteří něco takového řvou že budou i něco vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, ale osobně si myslím, že Bary to má u prdele. Spíš ho to dle mého i potěší, že na to, kolik mu je, že ho Sparta nenávidí. A jeho to jen nahecuje.

Nicméně mi budou chybět souboje se Štětinou. To jsou kámoši jak hrom

Reagovat
kilobyte

Tak to bude asi ten problém proč se to neřeší. Kdyby byl tak to potrestají jako rasismus. Což je docela zvláštní, že jednou jo a podruhé nic.

Ale zase abych nekřivdil, tak třeba za hovado Limberský byla taky pokuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečné drama z toho bylo, každopádně hlavní je výhra. Teď stačí doma porazit Jablonec a 3 místo máme hotové. A musím říct, že po 1 poločase v Karviné jsem čekal hodně věcí, ale bodový náskok na 3 místě ne.

Dneska naprosto šílený Tetteh, to byl výkon na úrovni okresního přeboru, všechno špatně. Naopak co bych pochválil, tak naše standartky a centrované míče. V tom jsme se hodně zlepšili. A pak také v tom, že je konečně z týmu cítít jednota a hráči bojují jeden za druhého.

No nic, teď o víkendu pošetřit síly, nechat si zahrát i náhradníky a za týden hurá na finále.

Reagovat
Hokaido

Tettéh dnes fakt unikátní výkon, to zůstává rozum stát, že za nás něco takovýho hraje.

Reagovat
kilobyte

Možná ani nebude potřeba ten Jablonec porážet.

Reagovat
tnt03

V aktuální formě si myslím že to nebude pro Vás ale problém nás porazit

Reagovat
braveheart

Asi konečně žádný trenerský experiment, angažování docela ''neprobádáneho'' jmena udělalo své. Dal dohromady kabinu, na hřišti to konečně vypadá zase jako jeden tým. Pro vás asi priorita udržet Kangu, Hancka a nepouštět ven ještě Hložka s Karabcem

Reagovat
mayday

Fakt by mě zajímalo, co s tím Tettehem dělají na tréninku, jak s ním kdo mluví, jak funguje na tréninku apod. Naprosto šílenej borec delší dobu, aspoň teda co já jsem viděl Spartu. Bez techniky, zakončení šílený a hlavně to rozhodování, kdy jít do klíčky, kdy nahrát, komu nahrát, ten borec udělá všechno špatně mi přijde. Neprodejný zboží.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

A jsem rád, že klub pustil fanoušky Baníku na stadion, za to si zaslouží potlesk.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to borci

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Banikovec7

To zařídili vaši fanoušci ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Fans zařídili 50 lístků a klub je pustil. Vzhledem k tomu, že někde se nepouštěli fans hostů s platnými lupeny, tak proto píšu i o pochvale pro klub, že nic nevymysleli a normálně je pustili.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že v HK nepustili fans Žižkova i Brna. V Bolce zas vyvedli s policejním doprovodem fanouška Budějovic..

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Chci vidět od Baníku aspoň emoce, když ta fotbalovost tam prostě zatím není dostatečná. Rozhodně to nebyl chladný výkon, který jsem tak často vyčítal mužstvu pod Páníkem, naopak. Škoda, že to tam třeba Flaškovi nespadlo, to on umí trefovat, 2:0 už by bylo zajímavější...Celkově ale Sparta zaslouženě.

Reagovat
braveheart

v první půli byla ta obrana na ručník.. kdyby tam neprojebali těch deset minut, mohlo to být mnohem zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

To byly hrozné chyby, no...S tímhle se ale potýkáme celé jaro, ty standardky prostě dobře nebráníme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně se v jiných diskuzích řeší, že nadstavba je blbost (s čímž celkem souhlasím), tady to bude asi číst nejvíc lidí, tak kdo navrhne lepší? Nebo ligu zúžit/rozšířit?

Mě napadá udělat to jako v Polsku, takže 2 skupiny po 8, hrálo by se teda 37 zápasů + baráž nechat, jak je teď. Je otázka, jestli je vůbec nadstavba potřeba, ale asi jo, když už jí má většina soutěží a 30 zápasů je málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Spartě za lístky a solidaritu.

Taky se poprvé sbsd6v historii Sparta nejebala a co sem slyšel, tak snad ani oni nás.

Zápas bavil. Konečně po x letech. 0.00001% vandraku, 50 x fanatiků, stará škola fandění, na hřišti branky, zkurveny rozhodčí a emoce v závěru TOP.

Jak starý pan Baroš dokáže rozhicovat Spartu

A Smola dnes u mne obrovsky stoupl, jak bránil své spoluhráče, když byla v závěru ta savlovacka.

A při dekovacce málem naběhl na nějaké frustraty z řad normálu ACS, co tam jebali na Baník. Tři frajeri ho museli držet.

Brácha je fajn.

Co se týče hry. Hložek extra klasa. A i když nás Lasty 484832984852 x podržel, dnes jdou dvě branky na jeho vrub.

Ale co, i tak sme si vypracovali málo šanci.

Proto sem nechtel nadstavbu. Tým je v přestavbě, zas tam jsme za panáky.

Sparto, pikantní klobásky super, ale ten Staropramen si strc do prdele. Zlatý Jablonec se Svijany

Reagovat
HorajzmAmmann

za panáky rozhodně nejsme, nejlepší zápas v nadstavbě z těch 7. Liberec už 0:1 porazíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je fakt, máme na píču obranu.

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co ti na to říct.

Samozřejmě, oproti minulému roku hrajeme po zemi, jsou mladí. Ale my na tu nadstavbu a ještě, kdyz je přestavba kádru nemáme.

Pro nás by byla idealka to play off. Kdybychom vypadli, o to více času na tu zmíněnou přestavbu a odpočinek.

Teď sice hrajeme s elitou ligy, ale co nám to dá? Zase nic. Jen zbytečně mrhany čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vám to dá? Můžete si tím vybojovat poháry, případně aspoň vaše mladé pušky naberou zkušenosti proti těm nejlepším

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sám tu Evropu nechceš, že je ještě čas, ale tlačíš nás do nějakého play-off mezi průměráky, které porážíme vlastně pořád...Právě, že takové zápasy, které zvládáme (OK až na tu Boleslav), tak nám nic nedají, ale měření proti špičce ano a o to jde. V tomhle se ukáže jakákoliv chyba, špatný systém a minule do toho zasáhli čtyři mladí, dnes dva, pro ně obrovské zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nemá nic společného s Evropou.

A zrovna v tom playoff jsou týmy, které pořád neporazime.

Jasne, zkušenost... Ale stejně zas porážka.

Pak máme Plzeň Liberec, Jablonec. Tyto týmy, kor na jejich hřištích, tam vyhráváme taky jednou za uherak.

Nevím, mi to prostě přijde zbytečné tam hrát, když zatím těch kvalit nedosahujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě i chápu, ale...Slovácko, Budějky a Bohemku jsme letos porazili 6x ze 6 pokusů. Rozhodně se mi ta nadstavba od nás líbí víc než ta minulý rok. Už 3 góly, loni jsme měli jeden a to ještě v posledním kole na Plzni, když už jim o nic nešlo a v tom zápasu ještě vedli. Bod se Slavií, kdy se tlačili za výhrou v prvním poločase, ale ve druhém už vážně ne a kontrolovali to, my jsme jim k tomu ochotně sekundovali, až na Kuzmu a jeho krásnou střelu. Jasně, Páník točil 13 hráčů, i kvůli zraněním, jako teď třeba Liberec, ale ta hra a nasazení byly brutálně podprůměrně, u toho si usínal...Teď přijela Slavia, která byla koncentrovaná jak na LM a jeli jsme na Spartu, která má největší lauf za posledních x let...Všechno lámat se bude v Liberci, i bez Kuzmy tam musíme pokračovat v dobrém trendu, ukázat fotbal a chtít vyhrát, jak psal Horajzm, tak se to může podařit. Loni bych tomu věřil při xy nepravděpodobných možnostech. Tím neříkám, že jsme nějak skvělí, ale ten pokrok od loňska, kdy jsme tam byli opravdu za panáky tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

No, sám víš, že zrovna se "Šohaji" máme celkem problémy :-)

Máš pravdu, pokroky tam jsou, je to vidět, se vším souhlasím. Avšak stále si stojím za tím, že jsme nejslabší v té TOP 6, což je nehodno Baníku. Proto, když už být v TOP 6, tak ať bojujeme minimálně o bronz...

Ale ber to spíše jako můj poled na věc, rozhodně to nikomu nevnucuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, chápu tvůj pohled a já po zápasu s Plzní v lize sám psal, ať tam na Olomouc dá dorostence a necpe se tam...Realita byla jiná a vyhráli. To vlastně stačilo.

Teď tam prostě jsme, pořád je ten fotbal strašný kočkopes, hrůza, až na malé světlé výjimky, ale už tam jdou vidět jeho návyky a nevypadáme tak připosraně, jak pod Bobem, což je pozitivní (jo, stačí mi málo ). Takže ať do toho zápasu v Liberci dají všechno a uvidí se, minimálně jedno vítězství nad klubem z top 6 v této sezóně by bylo fajn, trochu sebevědomí aspoň do další sezóny, i kdyby to nemělo znamenat Evropu v této, což by pořád bylo ještě lepší, fakt tam nemáme jestě co dělat - i když těch klubů, které tam neměly co dělat se tam taky z ligy v poslední době dostalo spoustu, nemluvě o tom, že kdo ví jak to bude s diváky v pohárech...

Reagovat
smazaný uživatel

Však to máme stejné. Mi stačí taky jen to, že se snažíme hrát po zemi, útočíme, každý zápas jiná sestava. Pod Páníkem by to bylo stejně jak přes šablonu, však to znáš

Reagovat
JeséRodriguez

Příští rok už čekám Baník v TOP4. Letos by z toho mohlo být ještě nějaké předkolo, aby ten tým posbíral zase nové zkušenosti. Jinak ta nadstavba je v tomhle fajn, těžké zápasy navíc, přijde mi to prostě atraktivní. I když klasických 30 kol je určitě spravedlivější no.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela nám věříš Je třeba si přiznat, že ten tým má spoustu problémů a je třeba přestavba, takže s top 4 bych to neviděl úplně optimisticky...Na druhou stranu Slavia, Plzeň a Sparta (i když u vás si úplně jistý pořád nejsem stabilitou kádru) jsou jasná top 3 a pak bude záležet na spoustě okolností.

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak si myslím, že tohle je pro Baník nejlepší scénář. 5 těžkých zápasů, kdy ani v jednom není v roli favorita. Vlastně nikdo nic moc neočekává a ti kluci mají super možnost se ukázat, zda mají na to, aby hráli o špičku ligy. Doufám, že to tak vidí vedení a v létě ten kádr zas hezky doplní. Tým to rozhodně není špatný, teď jde o to, tam dotáhnout 2 až 3 hráče, kteří tam zapadnou.

Reagovat
braveheart

Reagovat
bobis21

K pivu na Spartě bych jen dodal, že na hokeji je ten staropramen ještě hnusnější (v O2 aréně). Tam po hokeji prostě nejde dělat nic jiného než jít spravit chuť do kozlovny vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale naopak, ty klobásy mají smakovni!

Reagovat
Hokaido

Za panáky určitě nejste a podle mě ani nebudete. Dnes fajn výkon, nemáte se za co stydět. Určitě jste dnes byli lepší jak na podzim na Letné, tenkrát to vypadalo, že vaši hráči ani nevědí, že hrajou za Baník a proti Spartě.

Reagovat
ACSeRw!n

kolik bylo rumu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Myslíš kvůli tomu paskvilu, co mi tam na začátku vyskočil? Mobil, no

Ale žádný, přes týden nepiju.

Reagovat
ACSeRw!n

jj, sem myslel, ze uz pletes paty pres devaty

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, když sem to vyplodil, polsla a pak přečetl, tak sem si říkal to samé, cos vlastně napsal

Ale kdepak. Jsem na to expert, když něco na mobilu píšu, že mi tam někdy vyskočí tyto patvary.

Reagovat
Liquid

cením za názor na sudího

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovci mně zklamali.Štetina a Krejčí měli dostat každý dělo mezi oči, hlavně Krejčí, takovej drzej fakan a dobytek..Baroš ať ukončí kariéru, dělá si jen ostudu.Rouzhodčí by měl dostat pěknej flastr, zápas nezvládl a to, co si tak rudý dobytek dovoloval, to jde za ním.Kozák měl být jasně vyloučen a Štetina taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

aj Krejčí už se neměl žluté za strkanici dožít, měl 2 žluté fauly na Potoka, nesmyslně bez karty

Reagovat
Losinho

Jinak Tetteh včera zoufalec

Reagovat
Bakary3

Parodie na fotbalistu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jen včera?

Reagovat
Werkrider

Videl som, nechápal som

Reagovat
ACSeRw!n

strasidelny na profesionalniho fotbalistu

Reagovat
Liquid

Rennes už pravděpodobně ztrácí zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to vypadalo na celkem pěkný večer, pak ale přišla Sparta

Jinak takhle má vypadat boj o záchranu (až na tu penaltu)

Reagovat
ratusek

Tvl vážně včera měla Sparta na děkovačce jen bílé?

Reagovat
frankiefcb

Údajně jen pod kotlem. P.S: A to si myslím, že Kanga měl problém s kotlem dlouhoběji.

Reagovat
ratusek

Tak je pravda, že v kotli nějací myslitelé nejsou. Jak tady někdo psal že nějakej týpek postoval výhru 2:1 a skutečnost byla 3:1 a on ten jeden gol odečetl, jelikož ho dal Kanga a on nebere goly od černých. To že další gol dal Costa, to už mu jaksi nedošlo

(Výsledek nevím přesně, ale smysl zůstává)

Reagovat
meno

Vzal doslova tu Štáfkovu kampaň

Reagovat
verv

Prej tam bylo nějaký hučení z kotle na vlastní černý hráče, takže asi proto.

Reagovat
Salfovic

To se mi moc nezdá. Spíš někdo bučel na toho tragéda Tetteha, a ty hysterky to špatně pochopily.

Reagovat
verv

Já taky o ničem nevím, jenom že se tohle psalo někde v diskuzi na fb.

Reagovat
didosh

Reagovat
bobis21

Kolega co v kotli byl říkal že tam těch individálních výkřiků bylo dost. Že by kotel nějak jednotně něco takového řval, to ne. Hlavně to tam není nový problém, ale běžná věc ...

Reagovat
ACSeRw!n

naprosto logicky tam neprisli, moc dobre vedi, co za lidi tam chodi.. taky bych na dekovacku nesel, kdyz tam vesi white lives matter (coz je jasna provokace, at si kazdej rika co chce) a furt na ne rasisticky nadavaj a nekteri ani neslavi jejich goly

Reagovat
Pyroman

Zase v klidu, rasistický projevy vůči Kangovi, Tettehovi a Costovi se teda nijak pravidelně nedějí a neslavení gólů praktikuje jen pár exotů. Tohle je z jejich strany vyloženě reakce na ten WLM banner.

Reagovat
Liquid

pravej sparťan nikdy nepřijme černocha nebo cygána za svého

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zvláštni, ale dávam ti za nazor palec nahoru

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Losinho

Aspoň bude mít Kanga s případným prodloužením jasno

Reagovat
ratusek

Ho podepíšete vy

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýho idiota do kabiny asi nikdo nechce, ale asi by to stálo za to naštvat Spartu ještě víc

Reagovat
ratusek

bez Malinského a Baluty, to musíme o víkendu dát ty jo

Reagovat
Banikovec7

Oslabený a unavený Liberec musíme porazit a pak si to rozdat v Jablonci o EL. Jestli to neuhrajem, tak tam stejně nemáme co dělat.

Reagovat
Liquid

nemáte tam co dělat ikdybyste to uhráli

Reagovat
bobis21

Reagovat
didosh

Reagovat
icemike

Reagovat
tnt03

Bude to ještě zajímavé

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

ti dva, to je jejich celá ofenzíva, jestli si i tak od nich necháme dát gól, tak to bude ostuda.

Reagovat
ratusek

No od toho retarda Kuchty určitě dostanem

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy mi to tak nepřišlo, ale ten Hoftych je hrozný buran

Reagovat
Kaspar

Hoftych skvely zakonceni rozhovoru

Reagovat
Banikovec7

Top rozhovory obou trenérů

Reagovat
Kaspar

Priste budeme hrat bez Baluty ktery ma kotnik na, na...nashledanou

Reagovat
Alan_Shearer

Za druhej polocas jsme si zaslouzili prohrat. Fakt to nechapu. Nicmene i ten bod navic na Banik muze byt zasadni, jen 4. misto uz je passe. V pristim zapase musime ubojovat remizu, ale moc nam neverim. A rozhovor s Radou

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Ty bláho, dlouho jsem nezažil takový močky jako dnes Liberec Strašný dno ten klub.

Každopádně škoda, že Bůh je úplně z formy, šancí na hattrick a nic z toho. Liberec jedna šance, jeden gól a my to pak honíme aspoň na tu remízu.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
meno

Taky tam mohl někdo skočit ve vápně, když už jsem nasolil na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Dno je, jak rozhodčí tlačil Jablonec

Reagovat
PavlíčeQ

To nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si prdel? Druhý poločas jednoznačně tendenční vedení utkání ve prospěch Jablonce

Reagovat
PavlíčeQ

Tendenčně vedený utkání? Co já se tady ještě dnes nedočtu Rozhodčí utkání nezvládl celkově. Liberec se určitě nemůže cítit poškozen. Navíc několik lidí co to sledovali v televizi, tak mi psali, že Kuchta mohl hned v 2. minutě klidně vidět redku.

Reagovat
tnt03

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lampas

Reagovat
ondrasch77

Jasně, ale že měl jít Kuchta pod sprchy už v 2. minutě..., to je tlak pro Jablonec

Reagovat
tnt03

Tak kam jsi koukal mi řekni Rozhodčí tam dával jednu žlutou za druhou, Liberečáci se pořád váleli a Jabka tlačili a doplatili jenom na to jak jsou aktuálně jaloví v šestnáctce. ANI JEDEN souboj nebyl jak píšeš tlačenej jak pro JBC tak pro LBC. Na to jak rozhodčí s kartama nešetřil tak tam nebylo nic sporného. Naopak ještě nám správně neuznal první branku a správně odebral naší penaltu s pomocí VAR.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
tnt03

Jojo v zakončení jsme totálně jaloví a Liberec hrál totální tužku. Je pravda že jsem nikdy snad v derby neviděl od nich tak špatnej fotbal. Je ale o to větší průser že jsme to nedokázali otočit. Doli prostě aktuálně z formy.

Rád jsem si ale po dlouhé době zařval jméno střelce našeho gólu. Nedokážu si představit až Tom pověsí kopačky na hřebík, jak budeme fungovat

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Jo, gól Hübschy jsem si v tý současný mizérii taky užil Nicméně nejsem úplně přesvědčen, že by měl prodloužit i pro příští sezónu. Ty jeho výkony už jsou fakt dost na hraně.

Reagovat
ratusek

Třeba pod novým koučem ještě ožije a dostane jiné úkoly, které mu třeba budou víc sedět

Reagovat
PavlíčeQ

No těžko říct, jestli by ho ještě dokázal někdo nakopnout k lepším výkonům a dát mu lepší úkoly než Rada. Navíc se obávám, že Rada brzy podepíše novou smlouvu.

Reagovat
ratusek

Čoveče vy jste ve stejné situaci jak jsme byli my s Bobem. Ostatní se diví, proč nechcete trenéra se kterým hrajete nahoře, ale vy sami to cítíte moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

A ani nevíš, jakou mám radost, že to tak mají, když nás ostatní za to jebali.

Reagovat
Salfovic

Kurva, jak mi tohle mohlo uniknout

https://tinyurl.com/y9ow4t4q

Reagovat
Greny

Gratulace Slavii titul mají zaslouženě podzim rozhodl... Tak si to užijte a třeba se někdy dockam za dvacet let

Reagovat
Losinho

moc Chelsea nevěříš

Reagovat
Greny

Myslel jsem Zbrojovku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Chelsea snad dříve.

Jinak se Zbrojovkou se to těžce předvídá. Kdo by před 15-20 lety řekl, že Plzeň získá tolik titulů. Může vyskočit kdokoliv.

Reagovat
AjaxFans

A taky spadnout

Reagovat
Salfovic

Před deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Asi fandové LOTRa.

Reagovat
Mass

My v Praze sme spíš fandové trpaslíků

Reagovat
REPLIKATOR

Hlavně aby se časem nepropadl do země.

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Ať ty prachy radši dá do Baníku ......

Reagovat
iamek

Nadhera <3

Reagovat
Shevchenko

238 m

Reagovat
AjaxFans

Tož sesivky gratulace.Jsem rád,že to neurvala Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

MISTŘI MISTŘI MISTŘI

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Riviera Kid

Ale příšti sezona by mohla být zajímavá. Slavia, Plzen a i Sparta už si konečně sedla. No a Zbrojovka je bude prohánět.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že uvidíme sezónu, kde nebude už takhle brzo rozhodnuto a třeba se o titul budou prát aspoň tři kluby.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych si pral, aby lidrem byl nejakej ofenzivni klub, v jehoz zapasech pada hodne branek a ne tym, co dominuje perfektni defenzivou.

Reagovat
meno

Koukni na to takhle, když dáš 5 gólů, ale 6 dostaneš, budeš mít bodů přesně 0. Když nedostaneš ani jeden, máš minimálně bod zaručenej.

Reagovat
Liquid

Zbrojovka bude zase nahánět leda tak východní předměstí

Reagovat
Kaspar

uz aby zacla dalsi sezona, Sparta je konecne zpatky a zase zacne ten tradicni souboj

Reagovat
smazaný uživatel

ta trojka ať bojuje o titul až do posledního kola

Reagovat
smazaný uživatel

Sparticce s povedlo par zapasu, ale tu euforii bych brzdil

Utece nedocenenej Kanga a zase se to rozpadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Je to tam, šampioni fantazie, jen tak dale i v nasledujicich letech

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace SKS

Reagovat
Stannis Baratheon

Díky Pyčo

Reagovat
meno

Tak jsme mistři no a coooo no a coooooo no a coooo o oooo

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratulace Slavii

Reagovat
Rolf

Kolik juanů dostal ten největší podvodník s píšťalkou?V 1.půli pískal proti Plzni každý dotek.

Jinak oboustranná bída.2 střely na branku a ti blábolové z O2 breptají jaký to je fotbal-

bída s nouzí.

Reagovat
Dru Zeree

jen kvič...kvič

Reagovat
Bakary3

Jo, hudba pro usi, narky tohohle prasopsa

Reagovat
žrout

Reagovat
PH8

přesně takhle vypadá hrubé nezvládnutí zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři yes..

Reagovat
REPLIKATOR

Rakousko: Druhý tým doma proti prvnímu, aktuálně 1:7 Tolik ke kvalitě rakouské ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

nic nevypovídající o kvalitě ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Rakouská liga je stejně kvalitní jako naše. A navíc se jmenuje Typičo Bundesliga, to jsou plusový body pro ně.

Reagovat
Elliasson

Tohle snad musí být pro Rapid rekord, nepočítám-li tu Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohárový koeficient nesouhlasí.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Myslím si, že drtivá většina hráču z naší ligy by dala nevim co, aby si tam zahrála

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázalo se, že nadstavba v tomhle formátu nemá smysl, stejně je rozhodnuto 3 kola před koncem. Zajímavější (a hlavně spravedlivější) by bylo po 30. kole hrát od nuly, mít 3x domácí prostředí je dostatečná výhoda, kterou si týmy na 1. - 3. místě uhrály v základní části.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejvetsi picovina.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
db18

Reagovat
naheCZ

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
bobis21

Jakože by Baník který má o 30 bodů míň mohl nějak během 3 týdnů uhaluzit titul? To by pak neměla smysl celá liga a můžeme si udělat turnájek v létě místo toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dejvikker

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát od nuly je blbost, to by pak rovnou mohlo být hloupý playoff jako v hokeji

Reagovat
Allianz_Arena

Sorry, ale jak si tohle může někdo myslet Nejlepší a nejspravedlivější je určitě každý s každým dvakrát a konec. Začalo se trochu kombinovat a tlačit na více zápasů. Ten náš systém je až na tu prostřední skupinu relativně dobrý. Od nuly by to byla pitomost, stejně tak nějaké to dělení bodů v Rakousku apod.

Reagovat
Salfovic

Celé je to pitomost, což jen potvrzuje to, že nejlepší ligy to vůbec neřeší.

Reagovat
Allianz_Arena

Tak jasně, ale chtějí více zápasů, takže tohle je ještě snesitelné. Když chtějí více kvalitních zápasů, tak by podobným soutěžím vůbec neuškodilo snížení počtu účastníků s více vzájemnými zápasy bez nějakých nadstaveb.

Reagovat
chavi.27

Protoze tam maj 20 tymu a 38 zapasu, trosku rozdil nemyslis?

Reagovat
dejvikker

Reagovat
Losinho

Reagovat
F.Torres

to je ale hovadina

Reagovat
vanGomm

Nadstavba 3 skupin,kde nejsou jednotná pravidla se jim vůbec nepovedla.Když už po té nadstavbě tolik touží,tak snížit ligu na 12 týmů a po 22.kolech nadstavba 1-6 a 7-12 zde by každý tým odehrál 10 kol celkem tedy 32 kol.Poslední dva přímý sestup.Asi ještě lepší by bylo liga o 10 týmech.Zde by se hrálo 36 kol.Poslední 2 přímý sestup.To samé i ve II. lize.Myslím,že 20 profi týmů je na naše poměry až až.

Reagovat
Allianz_Arena

Já bych klidně snížil na 10 týmů, hráli by spolu čtyřikrát, tedy 36 kol a na nadstavbu bych se vykašlal. Myslím, že to tak měli ještě před několika lety třeba v Rakousku.

Reagovat
Allianz_Arena

Vlastně Švýcaři tak hrají také.

Reagovat
vanGomm

Však to pišu 10 týmů jak v 1. tak i ve 2.lize.Obě ligy by byly potom herně kvalitnější a součastně i lépe finančně zajištěny.Také by odpadl ten jejich klidný střed tabulky. Místo 32 profi týmů by jich bylo 20.Ovšem potom by takových 250 fotbalistů přišlo o práci a vlastně nejen fotbalistů.K nějakému snižování týmů proto samozřejmě nikdy nedojde,protože o tom rozhodují ti,kterých se to týká

Reagovat
Allianz_Arena

Sorry, já to nedočetl do konce a hned jsem reagoval na ten tebou první popisovaný systém ten je v Rakousku teď.

V takovém případě to vidím úplně stejně, samozřejmě i s tím, že k tomu bohužel nedojde no.

Reagovat
smazaný uživatel

To "hlavně spravedlivější" byl trolling, nebo idiocie?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Spalovač šancí

A pokud by se začínalo od nuly, tak by bylo ještě mnohem zajímavější a hlavně spravedlivější, kdyby se do skupiny o titul/ Evropu/ udržení týmy losovaly.

Reagovat
Salfovic

To by se ti líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Nejspravedlivější by bylo rozšířit ligu na 20, aby se Starka nemusel bát sestupu, Žižkov se dostal do ligy a každej tým by měl 38 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz radsi titul pro Spartu, nez Slavii, strasne nechutnej tym atletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Ale tak Stanciu, Ševčík nebo Oscar nesouhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia vyborna defenziva, ale na ten jejich fotbal, kde vycniva beh nad fotbalovym umem, se absolutne neda divat

Reagovat
Dru Zeree

blbečku, se podívej na skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim, ze dostali pouze 11 golu a maji vybornou defenzivu, coz pisu. Pokud clovek neni Slavista, tak se mu ten fotbal nemuze libit. Ledaze by byl masochista.

Reagovat
montaigne33

SKS v držení míče i v počtu šancí- nejen v naběhaných km- byla velice zajímavá v EL i LM... V evr. měřítku SKS pracuje s bezejmennými hráči a s nízkým rozpočtem- vzhledem k tomu je obdivuhodně konkurenceschopná Ale pokud vidíte věc "jinak", tak Vám to nikdo nemůže vyvrátit...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak to bude teď s FNL, když je Třinec v karanténě? Pokud jí odloží a dohrajou třeba o dva týdny později než první, tak bude baráž celkem nefér, protože prvoligový týmy budou mít dva týdny volno, ale druholigový třeba jen tři dny. Snad na to Brno nedoplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Anuluji výsledky jak druhé, tak první ligy. Jediné možné řešení

Reagovat
Liquid

samozřejmě to tak bude a oba druholigové celky budou ve velké nevýhodě, ale to samé byly v obrovské nevýhodě týmy jako Jablonec, Liberec, ČB když před Covidem byli před Spartou a díky úzkému kádru dojely na to, že najednou Liberec hraje v 32 dnech 10 zápasů na což v zimě nemohli reagovat rozšířením kádru, btw Brno má šanci jedině proti Opavě, na Příbram ani Karvinou kvalitnou ani tempem nestačí, leda by je zase tlačil rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o to teď nejde, kdo na koho má atd. Spíš jde o to, aby to pokud možno bylo co nejregulérnější.

Reagovat
kilobyte

Neříkal Coufal dvakrát Liga mistrů?

Reagovat
Losinho

Že by mohla být.

Reagovat
kilobyte

Ok, já to poslouchal na jedno ucho.

Reagovat
KingMaster13

Je to tam a jsem moc rád ale na ty tituly z minulých let budu vzpomínat přeci jen lépe. Tahle sezona byla zvláštní ale jsem rád, že jsme to dotáhli

Reagovat
Coutinho10

taky to tak citim...ty emoce nejsou tak velky jako proti Brnu nebo loni, ale i tak si toho hodne vazim a hlavne toho vyuzit a znova se dostat do LM

Reagovat
KingMaster13

Tam to bude asi těžší protože ten tým mi přijde slabší než na podzim ale tak snad se někdo koupí

Reagovat
Coutinho10

j tjn, na druhou stranu krome Součka se uplne v techto zapasech na ty odesle hrace nesazelo (Škoda, Hušbauer, Mick), ale bude zalezet hodne na losu no...minule jsme meli stesti, ze nam padla Kluz...to se jen tak nepostesti a kdyz WHU spadne, tak mozna i Suk pomuze s LM

Reagovat
žrout

Myslím, že ty emoce jsou takové "slabší", protože se prostě s titulem po půlce sezony počítalo a teď se jen splnila "povinnost".

Reagovat
Coutinho10

asi jo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
F.Torres

Super kluci, krása. Jsem rád, že rohodl sympoš jako Šéva Tak příští rok dotřetice a snad i LM

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Slavii. Trpišákovi to přeju, S rozpočtem asi 6x větším, než my, je to sice prakticky povinnost, ale peníze nejsou automaticky všechno ...... Ale přijde den ..... Váááclav Brááábec !!

Reagovat
Liquid

Plzeň se nad sebou musí zamyslet jak říkal Koubek. Ta finální fáze ale proti Slavii i ta předfinální je mizerná, oni si za 3 zápasy se Slavií vytvořili snad jen 1 vyloženou šanci a to na podzim doma. Nemají kvalitního útočníka alespoň na průměrné evropské parametry. Takto opět konečná na nějakým Lutychu, Linci, Dinamu Záhřeb.

Co se týče Slavie tak rovněž budu kritický k útoku, Tecla se musíme zbavit a buď přizpůsobit fotbal Musovi, nebo koupit alespoň toho útočníka průměrných evropských kvalit, jinak to bude zas trápení v koncovce. Díky zbytečné nadstavbě co nic neřešila bude méně času na odpočinek, čeká nás sezóna co bude končit Eurem a ještě tu můžou být další vlny covidů s pauzami + repre zápasy, takže pro někerý hráče "otrocký až robotický" přetížení.

A opět zopakuji co jsem psal hned před restartem. Liga tím znovu zahájením zcela ztratila regulérnost, oba severočeský celky, ČB, Slovácko byli velmi znevýhodněny tím rychlý tempem zápasů se kterým se nepočítalo a širší a kvalitní kádry zkrátka jinak nepotřebují.

Reagovat
Modi6

Tak regulérní samozřejmě úplně není. Ale třeba já, i když jsem z města kde je klub s úzkým kádrem, je rád, že se ten fotbal vůbec hraje. Lepší něco než nic. To je jedna věc.

K tomu druhému. Tam s Tebou souhlasím, pokud se chtějí Slavia a Plzeň dostat do skupinové fáze alespoň EL, potřebují útočníky. Ty teď nemají. Stejně tak ale potřebují posílit na každém postu jinak skutečně ztroskotají na podobných týmech, které jsi zmínil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten Chorý je fakt absolutně zbytečný. K čemu je hráč, který si v každém zápase koleduje o vyloučení? Je tak neohrabaný, že skoro každý jeho pohyb směrem k soupeři může rozhodčí v klidu posoudit jako faul a taky to dnes Zelinka dělal a měl na to plné právo. Do běhu mu balon dát nemůžeš, protože z takové situace gól těžko dá, zbývá na něj jenom centrovat, ale to je taky k ničemu, když i přes svoje dva metry je POŘÁD na zemi a kvalita ve sklepávání míčů taky nestojí za zmínku. Já být trenérem, tak si ho už jenom kvůli sobě netroufnu do zápasů vůbec nasazovat. A že mu něco pětkrát za sezonu spadne na hlavu na tom nic nemění.

Reagovat
Liquid

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže kde chceš sehnat v Československu útočníka? Já si takového střelce u nás za posledních 20 let nepamatuji. Lafata pálil v lize a v Evropě už ne. Pochybuji, že by senekomu chtěli vyplaznour 100 míčů plus, aby potom v lize dál 12 gólů a pět v Evropě.

Reagovat
Liquid

lepší skauting, takovej Tanzánec Samata, šel z Afriky do Genku, belgická liga není zas tak ovela lepší než naše, Slavie má teď ve světe lepší jméno než dříve, kvalita se musí zaplatit, i ten drahej Matoušek se gólem a postupem v EL díky jeho gólu zaplatil, i ve slabších tureckých celcích by se dali najít nějací střelci

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Deli, tak Ngadeu tvrdí pravý opak.Lepší místo k životu, více peněz a je to tam samej muslim, takže se tam cítí lépe.Kdyby to bylo takl jednoduché, tak už tu útočníka dávno mají, myslíš, že jsi chytřejší, než management Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně souhlas. Všichni chytrý jak rádia

Reagovat
Liquid

netvrdím a máš pravdu ve všem, je to těžký, ale zkoušet se to musí, Tecl nemá evropský parametry to si vedení Slavie musí uvědomit

Reagovat
kilobyte

Co se týče peněz, tak je Belgie o parník před námi.

Reagovat
kilobyte

Když byl Lafatu na vrcholu, tak dál dvakrát za sebou 20 gólů v lize a 5 v EL. To není špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata bilance v Evropě 52 zápasů 26 gólů. Miluji rádoby odborníky, který vědí o fotbale úplnou tužku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

No pamatuji si že dával Lafata i gól na Schalke

Ale celkově je to historicky nejlepší střelec Sparty v evropských pohárech

Reagovat
Stannis Baratheon

NEBREČ PYČO

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Příští sezóna ale bude fakt zajímavá, Sparta je zpět a Plzeň bude zase o něco lepší než jaře. Fakt se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude jako 2016/17, kdy jsme čekali souboj Slavie a Sparty s novýma posilama a ono to bylo po podzimu jasný, protože Plzeň prvních 15 zápasů vyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

*2017/18

Reagovat
Salfovic

Tehdy ale s Plzní v souboji o titul nikdo nepočítal. Takže k té analogii by se spíš hodilo, že titul vyhraje Baník.

Reagovat
Banikovec7

S tím ale počítáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím jste se připravili o šanci, titul získá Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Neumím si představit, že by baník hrál do konce roku 2023 v nadstavbě o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie Slavie Slavie.. heja heja Slavie Plíseň Sparta heja heja Slavie

Reagovat
Spalovač šancí

Gratulace Slavii k titulu, byla v této sezoně suverénně nejlepší.

Reagovat
Creespoo

Nastavba fakt super. Ve skupině o titul se po 2. kole není o co hrát. Respektive o nic více než by se hrálo v posledních kolech běžného ročníku.

Prostřední skupina je zajímavá jen tím, že 10. tým z ligy má stejnou, ne-li lepší šanci na poháry.

Nevím jestli nabízí skupina o udržení, nesleduji, ale atraktivita to určitě není.

Shrnuto podrženo, je to hrozný paskvil. Pokud chtěli ligu (fotbal) nějak zatraktivnit, měli ji podle mě když už tak zúžit, nebo radši na nic nesahat. Případně ji zkrášlovat řešením svých problémů jako jsou rozhodčí, výtržnosti na stadionech, VAR apod...

Reagovat
Liquid

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
iamek

Reagovat
Dejl

Jarní část fakt super, Slávia pořád první, Plzeň druhá. Po Vánocích to mohli zabalit a soustředit se na další rok. Možná bych další rok ani nezačínal, ať si rovnou hodí korunou o to kdo ten titul vyhraje, aspoň by měla šanci i Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych 16 týmů, ale po 30 kolech to rozdělil na 8 a 8, takže by hráli dalších 7 kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný rozbor. Co ti poradit? Tak se na to nedivej, alespoň odpadnou ty tvoje chytrý moudra tady

Reagovat
Creespoo

Jen jsem sdilel muj nazor, ze ta nadstavba neprinasi temer nic zajimaveho.

Dle stejne logiky: tak to tu necti, kdyz nedokazes prijmout jinou myslenku..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že v dalších zápasech uvidíme Markoviče, Tijaniho a Joaa Felipeho. A Musu, ať si zkusí vystřílet krále střelců.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Markovice. Nejlepsi golman od P. Cecha.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že to tak postaví? Já byl byl jen rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal. Hlavně ten Markovič, třeba Kosek, Oscar... Joãa bych tam taky viděl moc rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Tijaniho vraťte, prosím pěkně.

Reagovat
Losinho

Kúdela, Hovorka, Zima, Frydrych, Takács.. je to dost možný

Reagovat
ratusek

Nadstavba hotová po 2 kolech, aspon nějaký plus za to, že ubrečenci mají titul

Příští sezona by konečně mohla být zajímavá, ale jak to známe, bude to zase o jednom týmu. Slavia ukázala, že je zranitelná, tak.by to mohlo být zajimavější, ale nemyslím si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč to píšeš, když si to nemyslíš?Kde je Slavia zranitelná?Slavia je úplně jinde, než zbytek ligy včetně Plzně, jediná její slabina je hroťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se děsím toho, jak teď Slávka a Plzeň pojmou zbylé 3 zápasy. Plus je ve zkoušení mladých a méně vytížených hráčů, to nicméně nutně ovlivní pořadí na 3. - 6. místě. Jasně, Sparta v laufu by si to uhrála tak či onak, celkově se to ale projeví. Nadstavba se prostě zatím ukazuje jako naprostá zbytečnost, ale třeba si to příští rok rozdá TOP3 až do konce a bude to vyrovnané, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vymyslí tu rudý pako Svoboda, to stojí vždycky za vyližprdel.Juniorská liga, nadstavba.Plzeň by to měla pojmout tak, že bude hrát naplno, na Slavii se podepíší asi oslavy titulu, přesto by měla všechny zápasy vyhrát.Ale nakonec co bude na 3.- 6. místě nám může být fuk.MISTŘI!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Těžké říct...Myslím, že před domácím publikem se prostě nahecuješ, zvlášť vy teď máte doma Spartu a budete jim chtít vrátit porážku z poháru, pak jedete do Ostravy a tam už těžko říct jak budete hledat motivaci...450 km kvůli "přáteláku", zvlášť, když víš, že soupeř hraje hodně fyzický fotbal s "blázny" jako Fleišman a spol., tam se prostě do soubojů podvědomě můžou bát chodit, aby kvůli nějaké Ostravě přišli třeba o část podzimu. Peníze jsou sice vždycky fajn věc, ale v pohárech budou ty bonusy znatelně větší než za ligový zápas, takže bych se nedivil, kdyby u nás nastoupili hráči vašeho širšího kádru, kteří by měli být hladoví po tom ukázat, že na Plzeň mají. Proti Liberci doma si nemyslím, že by si chtěli způsobit nějakou ostudu před domácím publikem a zakončit sezónu sebevědomím z vítězství je fajn, zvlášť, když jdeš za 14 dnů zase do přípravy na novou sezónu.

Slavia má doma Jablonec, ale tam je vůbec otázkou jak to Jablonec zase slepí, ta síla toho mančaftu strašně klesne směrem do ofenzivy a i nějaké kreativity, když mají vykartovaného Kratochvíla...Myslím, že s nimi nebudou mít problém a motivaci najdou v domácím prostředí. V Liberci to je to pro Slavii (i Spartu) podobné maso jako v Ostravě, ale soupeř hrající o 13 lidech ještě bez Baluty a Hromady, 4 dny po finále poháru prostě může a pravděpodobně i bude za chvíli totálně zatavený, zvlášť, když hraje proti atleticky nejlepším týmu v lize, tam buď to Liberec bude neskutečně prasit, že se skoro vůbec nebude hrát nebo nevím, takže Slavii věřím i tam a potom mají derby, předání poháru, derby, tam opravdu nechceš prohrát, nic podcenit, spíš ideálně ponížit rivala...

Reagovat
smazaný uživatel

U té Slavie máš asi pravdu, Jabka budou hodně oslabené, Liberec taky + ta únava z poháru. Na druhou stranu to včera vypadalo, že budou chlastat fakt hodně :) A Trpiš bude chtít zkusit kluky z kraje sestavy a Béčka, jsem zvědav.

Horší to bude s námi, na Spartu teď nenajdeme motivaci, kluci budou po zdrblí a nemají fakt o co hrát. Pokud ale trenér postaví Alvira, Díaze a třeba Herce, ať to dopadne jakkoliv. Vás se úplně nebojím, sedí nám vaše defenzivní hra a to, že můžeme tvořit. S Libercem ale prohrajeme, myslím... :)

Reagovat
vanGomm

Já tipuju,že Plzeň Spartu porazí,protože Sparta určitě upřednostní víc finále domácího poháru.Myslím,že Plzeň udělala velkou chybu,že se v SF poháru se Spartou málo "snažila".V titul mohl věřit pouze veliký snílek,ale o tu pohárovou trofej se měli zabojovat.Ted nemají niic.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Slavia ani Plzeň nic záměrně vypouštět nebudou. Trenéři můžou dát příležitost míň stavěným hráčům, jiným možná končí smlouva a není ještě úplně jasno, co dál, takže můžou hrát o setrvání. Může jít dolů kvalita, ale přístup bych neviděl automaticky bledě. Gulaje navíc pořád "nový", kdo zatím neví - tak to nevypustí ....... U Slavie bych se obával i toho, že jim seknou po bonusech, pokud by závěr odflákli a to hráči vědí ...... Trochu otazník mám u Jablonce. Pelta hraje u soudu pomalu nesvéprávného, neví se, jak z toho vyjde a co to bude značit pro chod ...... i když plukovník jim nic trpět nebude, nevím, jestli to bude stačit...... U Liberce trochu taky, záleží, jak pokročile hráči mají rozjednané odchody, kdo se chce ještě ukázat nebo ne ..... U Sparty je čas na odvolání Kotala, protože Sparta ....Tam hrozí nové koště - dobře mete - hráči se budou chtít ukázat

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jen jsem napsal nějakou svou předpověď , motivaci na Spartu najdou, nevěřím, že ne a jinak, myslím si, že po Spartě už takový Limberský dostane dovolenou (oficiálně kvůli zranění), aby mohl déle regenerovat po sezóně, nedivil bych se v těch dvou zápasech ani Staňkovi v bráně, aby tedy ukázal, jestli na tu Plzeň má nebo ne. Proti Liberci rozloučení Hubníka s Plzní v základní sestavě. Jasně, že slávisti chlastali až do rána, ale celý den se z toho budou dostávat a zítra už do toho zase půjdou, kdyby hráli v sobotu, tak věřím, že to nějaký větší vliv mít na ně bude, ale neděle v 19:00...To je času dost.

Reagovat
Greny

pri nejhorsim : Slavia na Baniku jezdi celej zapas po prdeli makaji na 110% a pak to proti Jablonci a Liberci odchodi

Reagovat
BaggioRoberto

Sparta postaví béčko v Plzni. Ve středu je finále poháru a ke třetímu místu nám stačí bod doma s Jabloncem.

Reagovat
Losinho

Radši bych méně bodů a víc protočených hráčů, ale uvidíme. Na oslabenej Jablonec s Libercem to může stačit i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal u Plzně a Limberského, tak i Slavia si myslím, že nechá odpočívat proti Jablonci a Liberci Bořila, Coufala, Kúdelu, jeden zápas odchytá Kovář, druhý Markovič, Stancia taky. Určitě nasadí Tijaniho, aby ukázal zda na Slavii má (i když myslím, že ho koupíte i tak, kvůli mládí a nízké opci a pošlete na rok hostovat někde do Liberce, aby pravidelně hrál). Celkem by mě zajímal třeba ten Felipe, spousta lidí o něm mluvila jako o skvělém talentu.

Reagovat
Losinho

Nedá se říct, že by v béčku nějak vyčníval.. ale to momentálně asi nikdo.

Reagovat
BaggioRoberto

Souhlasim s tou zbytečnou nadstavbou, ale na druhou stranu po tej tříměsíční pauze jsem rád, že se teď hraje.

Reagovat
Miguel19

Chorýho už snad kopnou do prdele nebo někam do druhý ligy. Horší útočník tu dlouho nebyl.

Reagovat
John Obi Mikel

Musím vyzdvihnout Traorého. Spolu se Ševčíkem tu vychvalovanou zálohu Plzně dokonale vymazal.

Reagovat
Liquid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele