FORTUNA:LIGA - souhrn 15. kola: Slavia zvýšila náskok na čele

20.11.2021, 16:59, aktualizováno 21.11.2021, 19:53
Komentáře a souhrny
Slavia deklasovala Jablonec výsledkem 5:0 a na prvním místě má tříbodový náskok na Slovácko, které doma rozstřílelo Spartu. Plzeň v Ostravě neudržela dvougólové vedení a nakonec si s Baníkem rozdělila body za remízu 2:2. Také Olomouc přišla o dvougólové vedení, ovšem doma s Hradcem Králové. Mladá Boleslav doma potřetí v řadě zvítězila, tentokrát si poradila se Zlínem. Bohemians 1905 zapsali tři body proti Českým Budějovicím...

Slavia Praha - FK Jablonec 5:0

21.11.2021 18:00

Góly: 15. Peter Olayinka, 33. Jan Kuchta, 40. Alexander Bah, 77. Ondřej Lingr, 90+1. Ondřej Lingr

Skóre utkání otevřel v 15. minutě Peter Olayinka, na kterého ještě do přestávky navázal Jan Kuchta v 34. minutě a skvělý poločas sešívaných dokonal Alexander Bah. Po přestávce se ještě dvakrát trefil Ondřej Lingr. Slavia si po dnešní výhře upevnila první místo v tabulce, k čemuž jí pomohla i porážka Sparty se Slováckem. Jablonec se dál v lize trápí a je až na 13. příčce.

Úvodní šanci si vypracoval hostující Pilař, jehož nebezpečnou ránu Mandous vytěsnil mimo tři tyče. Ve 13. minutě se naopak na druhé straně řítil z úhlu na Hanuše Masopust. Slávistický záložník, poslal na gólmana tvrdý pokus, který Hanuš očividně vytáhl nad břevno, ovšem rozhodčí si jeho kontaktu s míčem nevšimli, Hanuš se nepřiznal a rozehrávalo se tak od branky.

Křivda slavistů ale netrvala dlouho, protože hned o dvě minuty později domácí udeřili. Dnešní kapitán Stanciu brilantním křižným pasem vysunul Oscara, který balón přesně naservíroval Olayinkovi před prázdnou bránu - 1:0.

Ve 32. minutě mohl srovnat Houska, který se po rohovém kopu opřel do odraženého míče a jeho projektil jen těsně minul Mandousovu svatyni. A jak to bývá, nedáš - dostaneš. A slavistická odpověď ze 34. minuty stála za to! Stanciu si přesně vyčíhal moment na průnikovou přihrávku a jeho načasovaný oblouček perfektně našel rozběhnutého Kuchtu. Forvard sešívaných míč skvěle zpracoval do strany, čímž obehrál vyběhnutého Hanuše a v pohodě poslal balón do prázdné branky.

Domácí neměli dost a natěšené tribuny je hnaly za dalším gólovým úspěchem. V 39. minutě si ještě Eden musel počkat, poté co Olayinku skvěle vychytal Hanuš, ale o minutu později už potřetí vypukly nadšené oslavy. Tentokrát se trefil obránce Bah, který nehlídaný naběhl na Holešův centr a přesně zavěsil - 3:0.

V nastavení mohl ještě další hřebíček do jablonecké rakve přidat Olayinka, ale z nadějné pozice přestřelil. Hosté byli zralí na ručník a po přestávce museli výrazně přidat, aby se na sever Čech nevraceli s debaklem.

V druhém poločase sešívaní viditelně ubrali nohu z plynu a lehce šetřili síly. Přitom ale nepouštěli soupeře do větších příležitostí a dále kontrolovali příznivě se vyvíjející průběh utkání.

V 71. minutě se na hřiště dostali také Ivan Schranz a Michael Krmenčík, asi nejskloňovanější český fotbalista posledních týdnů. A právě explzeňský forvard se výrazně zasloužil již o čtvrtý úspěšný zásah v pohodě hrajících domácích. Po přesné kombinaci odcentroval z levé strany Oscar a Krmenčík míč ze vzduchu perfektně sklepl pro dobře postaveného Lingra, který z voleje propálil jabloneckého gólmana Hanuše.

Tempo zápasu poté výrazně opadlo a slávisté v pohodě kombinovali. Přesto si ještě jeden zásah připsali, když se po dobré práci a centru Madsena po druhé trefil Lingr a přisoudil Jablonci nelítostný pátý políček - 5:0.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Slovan Liberec 1:2

21.11.2021 15:00

Góly: 17. Marco Túlio - 38. Michael Rabušic, 90+1. Abdulla Yusuf Helal

Počtvrté v řadě dokázali fotbalisté Liberce naplno bodovat. Jejich vítězství v Karviné se však nerodilo lehce, po Túliově brance totiž prohrávali. Jenže pak z penalty srovnal Rabušic a v nastavení rozhodl o konečném výsledku Júsuf.

Hned ve čtvrté minutě musel Knobloch do akce, neboť po Bartošákově centru zajímavě hlavičkoval Papadopulos. Napodruhé už se centr karvinského levého záložník ujal. Našel totiž hlavu Marca Túlia, který dokázal prudce hlavičkovat mimo gólmanův dosah a otevřel tak gólový účet utkání.

Nedlouho před odchodem do šaten byl sudí přivolán k videozáznamu, aby posoudil Stropkův obranný zákrok. Nakonec dospěl k závěru, že šlo o hru rukou, tudíž se kopala penalta. Michael Rabušic šikovným lobem překonal brankáře a vyrovnal na 1:1. Obrat mohl vzápětí dokonat Rondić, jenž ale nevyužil Gebre Selassieho pobídky.

Druhá půle po dlouhou dobu nepřinesla žádné větší vzrušení, až čtvrt hodiny před koncem dokázal Slezané procpat balón do sítě. Jenže Čmelíkův souboj s Knoblochem byl posouzen jako nedovolený. Karvinský záložník si za něj kromě neuznání gólu vysloužil i ocenění žlutou kartou.

Zanedlouho na opačném konci hřiště Rondić obešel bránícího hráče a ranou ze střední vzdálenosti prověřil Bolka, jenž míč horko těžko vytěsnil na břevno. Nakonec to však Slovan nemuselo mrzet. Na Faškův roh si totiž naskočil střídající Júsuf Hilál, který dokázal hlavičkou rozvlnit síť a rozhodnout tak o vítězství Kozlovy družiny.

Ta se tak v tabulce vytáhla už na osmou příčku se ztrátou pouhého bodu na skupinu o titul. Karviná je naopak nadále předposlední jen o skóre před Teplicemi, má však stále dva zápasy k dobru.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sparta Praha 4:0

21.11.2021 15:00

Góly: 16. Jan Kalabiška, 43. Václav Jurečka, 57. Daniel Holzer, 85. Rigino Cicilia

Mělo to být vyrovnané utkání dvou celků nacházejících se na těch nejvyšších příčkách. Jenže duel Slovácka se Spartou se zvrhnul v jednoznačnou záležitost. Domácí už o poločase vedli o dva góly díky Kalabiškovi s Jurečkou, po pauze na konečných 4:0 navyšovali Holzer a Cicilia.

Z lepší výchozí pozice do utkání vstupovali Vrbovi svěřenci, kteří se mohli minimálně do zápasu Slavie dostat ze třetího na první místo. Slovácko však bylo hned o bod za nimi. Obě mužstva každopádně na ligovou porážku čekala od druhého zářijového víkendu, kdy modro-bílí prohráli v Edenu a rudí v Plzni.

První větší příležitost v zápase přitom měli Letenští. Minčev si v pokutovém území posunul míč na pravačku a technickým pokusem jen těsně minul vzdálenější šibenici. Zanedlouho se však do vedení dostali Jihomoravané. Kohút předal balón Petrželovi, načež se mu oklikou přes Jurečku vrátil zpátky. Přetaženým centrem následně našel Jana Kalabišku, jehož hlavička skončila za Nitovými zády.

Zvýšit vedení mohli domácí po Nitově špatné rozehrávce. Sadílkův centr úspěch neslavil, po následném Reinberkově pasu se rumunský gólman musel činit proti Kohútově zakončení. Slovácko bylo nadále lepším týmem, což dokázal i kombinace Holzera s Kohútem a Sadílkem, bohužel ten se k ohrožení gólmana nedostal. Panákova hlavička na druhé straně skončila jen ve Nguyenově náručí. Dvojnásobné výše dosáhl náskok Svědíkovy družiny krátce před pauzou. Po Reinberkově dlouhém pasu nedokázal Štetina přetlačit Václava Jurečku, který šikovně zakončil mimo dosah Nity. A nedá se říci, že by poločasová přestávka Letenským pomohla. Po necelé hodině hry totiž Jurečka prodloužil na Holzera. I on uspěl v souboji se Štetinou a následně přinutil brankáře Sparty kapitulovat potřetí.

Od čtvrtého lovení míče ze sítě jej zachránila jen tyč, kterou nastřelil po Petrželově centru Kohútu. Následná dorážka letěla příliš vysoko. Slovácko to ale mrzet nemuselo, neboť pár minut před koncem se na ose hřiště dostal na balón Rigino Cicilia. Naznačil přihrávku na levou stranu, načež vypálil směrem na Nitovu bránu. Gólman si sice na kulatý nesmysl sáhl, v cestě za čáru mu ale zabránit nedokázal.

Muži z Uherského Hradiště se tak díky tomuto vítězství vyšvihli nejen před Spartu, ale i před Plzeň. Po polovině základní části jim tak v tabulce patří druhá příčka za vedoucí Slavií. Naopak Sparta se propadla na čtvrtou pozici, která neznamená jistotu evropských pohárů.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Pardubice 1:2

21.11.2021 15:00

Góly: 90+8. Martin Chlumecký - 39. Mojmír Chytil, 79. Lukáš Červ (pen.)

Za Pardubice skóroval v 39. minutě Chytil a v 80. proměnil penaltu Červ. Krátce předtím měly Pardubice také možnost pokutového kopu, ovšem Grigar se zaskvěl. V dlouhém nastavení alespoň snížil Chlumecký. Teplice jsou beznadějně poslední, Pardubice okupují 14. příčku.

První šanci utkání viděly tribuny stadionu Na Stínadlech už v 7. minutě. Po nevydařeném útoku Pardubic podcenil situaci domácí Vondrášek, čehož využil Lupač, ale z úhlu neuspěl. Ve 14. minutě se naopak do brankové příležitosti dostali tepličtí a Boháč se vytáhl proti ráně Kodada z pokutového území. Aktivní domácí však zapomněli na zadní vrátka a ve 39. minutě inkasovali. Lupač si na levé straně zakombinoval s Tischlerem a přesný centr do vápna si našel Mojmír Chytil, který v pohodě překonal Grigara - 0:1.

Druhý poločas začal ve velmi tvrdém duchu a sudí v krátké době rozdal hned několik žlutých karet na obě strany. Trenér Jarošík se v 60. minutě rozhodl výrazně osvěžit mužstvo a na hřiště poslal Succara, Fortelného a Krunerta. V 73. minutě byli "Skláři" blízko srovnání, ale Černého skvěle vychytal pohotový Boháč.

A tak měli naopak příležitost ke skórování hosté, kteří dostali možnost zahrávat penaltu po faulu na Chytila. Brankář Grigar se však stal mužem okamžiku a bravurně zlikvidoval jak Hufovu penaltu, tak i následnou dorážku!

Jenže v 80. minutě Pardubice opět zahrávaly penaltu a z té Grigara už překonal Lukáš Červ. Naděje domácích na zisk bodů z dnešního utkání tak klesala hluboko ke dnu.

V rámci nastavení se domácí snažili alespoň o snížení, ovšem Vondrášek v nastavení jen orazítkoval tyč. O minutu se domácí dočkali alespoň čestného úspěchu, když Fortelného centr z rohového kopu usměrnil do branky Martin Chlumecký. Více už ale Teplice nestihly.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 2:2

20.11.2021 18:00

Góly: 67. Jiří Klíma, 83. Jiří Klíma - 12. Jhon Mosquera, 36. Jean-David Beauguel (pen.)

Zápas dvou odlišných poločasů byl k vidění v hitu sobotního programu FORTUNA:LIGY v Ostravě. Plzeň tam po gólech Mosquery s Beauguelem vedla už o dvě branky, po přestávce však na konečných 2:2 srovnal Klíma.

První větší příležitost se zrodila na straně Západočechů. Po chybě Budinského střílel do poloodkryté klece Kopic, gólman ale svou chybu napravil a míč ještě stihl vyrazit. Pak taktovku přebrali Baníkovci. Nejprve po Kaločově pobídce pálil jen těsně vedle Kuzmanović, vzápětí sice Almási skóroval, nicméně situaci předcházel jeho vlastní ofsajd.

Namísto toho se dokázali prosadit hosté. Výborný Janoškův dlouhý pas si našel Havel, který od rohového praporku odcentroval. Juroška nedokázal uhlídat Jhona Mosqueru, který hlavou zatloukl míč do sítě.

Po půlhodině hry přišla další kritická situace pro Slezany. Souboj Ndefeho s Kopicem nejprve zůstal bez povšimnutí, nicméně po zhlédnutí opakovaných záběrů sudí došel k závěru, že Ndefe Kopice přišlápnul a kopala se tak penalta. Té se ujal Jean-David Beauguel, směr jeho rány sice Budinský vystihnul, gólu ale nezabránil.

Ještě před odchodem do šaten mohl Beauguel rozdíl ve skóre zvýšit, nicméně zamířil mimo prostor tří tyčí. Po návratu ze šaten naopak aktivněji působili Ostravští. Nejprve po Azevedově přiťuknutí napálil Kaloč břevno, poté se řešilo, zda viktoriáni nezahráli ve vlastním pokutovém území rukou.

Ve čtyřiašedesáté minutě dokázali domácí znovu dostat balón do sítě, ani napodruhé ale trefa nebyla uznána. V úvodu akce, na jejímž konci Fleišman s přispěním bránícího hráče skóroval, totiž bylo rovněž postavení mimo hru. Zanedlouho se už ale obecenstvo dočkalo i regulérní branky. Ndefe našel v pokutovém území Jiřího Klímu, který si dokázal poradit s Hruškou a dostat svůj tým na rozdíl jednoho gólu.

A sám Jiří Klíma také dokázal srovnat. Tentokráte jej pěkným pasem za obranu našel Sor, Klíma pak tvrdou ranou propálil brankáře a běžel se radovat. Vrátit Plzni vedení mohl bleskově Bucha, jenže po dobrém centru pálil příliš vysoko.

Viktorka tak v průběžné tabulce nedokázala předstihnout Slavii, navíc hrozí, že ji zítra předběhne Sparta, nebo Slovácko, pokud jeden z nich ve vzájemném duelu zvítězí. Baník si vzhledem k remíze Hradce Králové udržel svůj čtyřbodový náskok na páté pozici, navíc má stále zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Dynamo České Budějovice 3:1

20.11.2021 15:00

Góly: 24. Ibrahim Keïta, 35. Petr Hronek, 88. Matěj Koubek - 59. Fortune Bassey

Bohemians 1905 vyhráli utkání patnáctého ligového kola s Českými Budějovicemi 3:1. Domácí zvítězili díky trefám Keïty, Hronka a Koubka, za hosty si čestnou trefu připsal Bassey.

Sladký v šesté minutě vyslal zajímavý centr až do vápna Bohemky z levé strany. Míč nikdo nedokázal tečovat a brankář Bačkovský se tvářil, že je vše v pořádku. Nakonec se ale solidně vyděsil, když viděl, jak balon ťukl na tyč jeho svatyně, od níž se naštěstí pro gólmana "Klokanů" odrazil jen do zámezí. Poté to ještě zkusil Matej Mršić, tentokrát z větší vzdálenosti. Paradoxně nadělal Bačkovskému podstatně víc starostí. Přesto brankář Bohemky dokázal zasáhnout.

Ve 24. minutě Bohemians využili tlaku a ujali se vedení. Pražané poslali z levé strany vysoký míč až do vápna Dynama, tam se po hlavičkovém souboji dostal k parádnímu voleji Hronek, jehož ještě lepším zákrokem vychytal Vorel. Balon se ale odrazil k Ibrahimu Keïtovi, jenž ho rychle vrátil pod břevno Dynama.

Dvojnásobné vedení pak domácí získali ve 35. minutě. Roman Květ si nejprve ve vápně soupeře ukázkově narazil míč s Dostálem a následně ho dostal zpět téměř až k brankové čáře. Poté přihrávkou z pravé strany na malé vápno našel Petra Hronka, jenž tvrdou ranou na přední tyč pod břevno zvýšil na 2:0.

V 58. minutě byli hosté blízko snížení. Fortune Bassey se na pravé straně rozhodl pro tvrdou střelu přes beka Bederku. Jeho rána skončila na tyčce a následně se míč odrazil od zad gólmana Bačkovského zpět k brankové čáře. Obránci Bohemians pak zvládli balon odkopnout do bezpečí.

Krátce po své předchozí akci se však už Fortune Bassey trefil. Útočník Dynama nejprve pěknou kličkou vykoupal Köstla a tvrdou přízemní ranou pokořil Bačkovského. Ten šel po míči letícím nízko nad zemí rukou, zasáhl jej, ale balon se od jeho paže odrazil jen pod horní tyč branky Bohemky a skončil v síti. Brankář Pražanů nepředvedl dobrý zákrok.

Po několika dalších šancích na obou stranách se z gólu radoval David Bartek, ale sudí poté jeho branku odvolal kvůli jeho předchozímu ofsajdu. A tak domácí pojistili vedení až v 88. minutě. Vojtěch Novák si krásně seběhl s míčem na levé straně až k brankové čáře a následně poslal míč pod sebe na Matěje Koubka, jenž krásnou ranou do vzdálenější šibenice nedal Vorlovi šanci.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FC Hradec Králové 2:2

20.11.2021 15:00

Góly: 28. Antonín Růsek, 47. Radim Breite - 63. Jakub Rada (pen.), 77. Adam Vlkanova

Olomouc ztratila dvougólový náskok v souboji s Hradcem Králové, odmítla tedy šanci se na svého protivníka dotáhnout po bodové úrovni a dokonce ho v tabulce zásluhou lepšího rozdílu vstřelených a obdržených branek předskočit, poněvadž zavděk musela vzít pouze remízu. O tu se tým z východu Čech postaral v průběhu druhého dějství, jednou mu pomohl pokutový kop.

První poločas nepřinesl vyloženější možnosti. V 18. minutě se do jakési takové propracoval Král poté, co ho centrem od rohového praporku vyhledal Mejdr, avšak mířil jen do míst, kde byl připravený domácí gólman Macík. Ve 22. minutě se poprvé osmělila výrazněji i Olomouc, po pasu zleva od Zmrzlého však hlavičkoval Růsek nad bránu.

Ve 28. minutě došlo na první změnu skóre v tomto střetnutí. Zahradníček rozehrál standardku obloučkem do šestnáctky, tam našel na hranici brankového území nabéhajícího Růska, který z blízkosti hlavou tentokráte našel cestu za přesným zásahem. Ve 31. minutě se pokoušel překvapivou střelou z úhlu srovnat Vlkanova, Macík se ovšem u bližší tyče nenechal nachytat.

Hradec Králové pořádně zaspal na startu druhé půle a jeho sok tuto skutečnost zužitkoval ve svůj prospěch. Druhou asistenci si zapsal na své konto Zahradníček, jenž uvolnil do vápna svého spoluhráče Breiteho, a ten, i když nebyl v ideálním postavení, překonal brankáře Fendricha, jemuž nepomohl v zabránění inkasování ani ten fakt, že si na balón stačil sáhnout.

Hosté se nicméně v poslední třetině zápasu nevzdali a urvali nakonec aspoň bod. V 62. minutě Vlkanova zakličkoval fantasticky v soupeřově pokutovém území, tam ho evidentně fauloval bránící Pablo González. Nařízenou penaltu pak využil Rada. A v 76. minutě Votroci udeřili podruhé, to když Dvořákův centr sklepl Vepřek smolně přímo k nohám skórujícího protihráče Vlkanovy.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín 1:0

20.11.2021 15:00

Góly: 25. Milan Škoda

Jediný gól přineslo utkání mezi Mladou Boleslaví a Zlínem, byl však stylový. Vstřelil jej totiž v průběhu první půle Milan Škoda, pro nějž to vedle vítězného zásahu byl i jubilejní stý v české nejvyšší soutěži.

První šance Středočechů se zrodila velmi brzy, Ewertonův pokus z úhlu dokázal Rakovan zneškodnit, následnou dorážku Škody zablokovala obrana. Po čtvrtině utkání už ale šli do vedení. Preislerův rohový kop našel přesně hlavu Milana Škody, od níž balón putoval za záda bezmocného Rakovana.

Nedlouho po návratu ze šaten mohl skóre zvyšovat znovu čerstvý stovkař, zakončení mu ale na poslední chvíli zhatil Procházka. Ewertonova následná střela skončila mimo prostor tří tyčí. Na opačném konci hřiště zahrozil Poznar, jeho střelu ze střední vzdálenosti zneškodnil skvělý Šeda.

Ve zlínském dresu se nadále činil Procházka, který po sedmdesáti minutách zastavil Ladrovu ránu. Právě Ladra od rohového praporku odcentroval tak, že Vraštil si málem vstřelil vlastní gól. Tomu zabránil jen skvělý zákrok gólmana. Středočeši i tak udrželi vítězství a vyšvihli se na sedmou příčku, Zlín se propadl na pozici dvanáctou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha15122142:1138
2.1. FC Slovácko15112231:1435
3.Viktoria Plzeň15112225:1235
4.Sparta Praha15103236:1933
5.Baník Ostrava1474327:1825
6.FC Hradec Králové1556421:2221
7.FK Mladá Boleslav1562725:2320
8.Slovan Liberec1562715:2120
9.Sigma Olomouc1546524:2318
10.Dynamo České Budějovice1553720:2318
11.Bohemians Praha 19051443721:2915
12.Fastav Zlín1542917:2914
13.FK Jablonec1527611:2813
14.FK Pardubice1525818:3011
15.MFK Karviná1305813:255
16.FK Teplice15121213:325

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (199)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Boleslav Škoda Bohemka Hradec

Zatím docela pěkné výsledky, jak tady tak v PL (škoda jen WHU)

Reagovat
meno

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Až na ten Liverpool

Reagovat
Coutinho10

to byla tresnicka ... Leicester zklamal

Reagovat
ratusek

Boleslav Bohemka i Hradec souhlas

Reagovat
Seydou Doumbia

whu krásně prohrálo konečně

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příchod Křetínského se projevil rychle.

Reagovat
Pan.Antonin

Milan Škoda šampión

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Remíza dobrý výsledek

Reagovat
John Obi Mikel

Csaplárova past opět sklapla

Reagovat
db18

Ostuda...

Reagovat
bobis21

Výsledek nebudu brát jako špatný, ale další zápas ze kterého je větší pachuť z výkonu rozhodčího než jakýkoliv jiný dojem. Kaloč i Sor slušný výkon, z Budinského fakt jednička nebude ... Výkon rozhodčího naznačuje, že to Plzeň se soubojem o titul myslí vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Sora je mi líto. Představ si, jak se musíš divat z lavičky na potoka. To bolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho rozhodčího bych nechal maximálně rozvážet pizzu.. Co to mělo být v tom nastavení? A tomu chorému člověku bych nechal dát posilující dávku charakteru, protože je to čistý z. rd.

Reagovat
Greny

Přitom ale Svozil na druhé straně dělá úplně to stejny co Chory

Reagovat
bobis21

Dělá no. A taky ho za to pravidelně posíláme do prdele. Což teda Chorého taky nijak neomlouvá, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Neomlouvá jen že by si pro tu dávku charakteru nemusel jít sam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju si, že by svozil někomu rychtoval rypák loktem. Za to u choreho je to standard. Chory za ty simulace dostává karty a každý sudí by to o něm měl vědět, kor když hraje zo chore stvoření na stoperu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Svozil. Když se jednou naučíš podvádět. Už se toho nezbavíš.

Reagovat
Kepy_FCB

První inkasovanej naše trapnost, druhej z velepřísné pencle jaká se píská jen protekčním

Okradeni jsme byli i penaltu za jasnou ruku a další situaci měl minimálně zkoumat VAR. Remíza tedy těžce nespravedlivá, v zákulisí jsme furt proti top3 a Peltovi za šašky.

Bod je na hovno neboť vysněné poháry se opět vzdálili Teď čekám (ale odmítám) kompenzaci v Karviné nebo Zlíně (nebo i obou rovnou dopředu za zápas se Slávií )

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

No, jaké jsou pocity? Nasranost smíšená se zoufalstvím. taktika zvolená absolutně na hovno, dkyž tam mají na stoperu Chorého, pak samozřejmě nakloněná rovina a ještě že dnes byl Potok vykartovanej, protože by tutově hrál základ, stejně jako Kuzma, který nedá tutové šance.

Bohužel Budínský mě přesvědčuje, že z toho asi nic moc nebude. A Klíma se po dnešku snad probere, doufám, že to nebyla vlaštovka. Protože jinak obě posily z Bolky jsou fakt jen "posily"

Reagovat
ratusek

Akorát jsem zvědavej na komentář toho principála Příhody, protože dneska ten sudí si zapískal asi na dlouhou dobu naposledy. Jak někdo správně napsal "živej nanuk"

Reagovat
Rišan

Ten sudí poškodil Ostravu nejmíň třikrát komise ho snad zkritizuje ale dohromady nic se mu nestane. To je jako v naší justici kde největší prasárny soudců nejsou také náležitě potrestány.

Reagovat
smetos

I ti lajnovi byli mimo. Ofsajdy mavat uz nemusi, jelikoz to stejne prezkouma VAR a trepat vlajeckou uplne na konci akce nebo po jejim dohrani muze i sestilete dite.

Reagovat
smazaný uživatel

You have been csaplared.

Reagovat
Papra

Chory na stoperu tragedie, ale asi mu to nelze uplne vycitat, krome postavz na to nema absolutne predpoklady + to nikdy nehral

Reagovat
Seydou Doumbia

jaká marnotrapnost musí v týmu být, aby si dvoumetrového psyhouše co hraje hrotaka postavil na stopera?

Reagovat
Martin9719

bohužel ten zápas jsme nevyhráli tímhle už před zápasem

Reagovat
frankiefcb

Proč není Klíma na fotce? Jinak jeden dobrý poločas bohužel takové zápasy nevyhrává.

Reagovat
Pan.Antonin

Co říkali ve studiu na ty sporné situace?

Reagovat
Liquid

všechny sudí posoudil správně, byla tam jediná diskutabilní situace a to zdali Beaugelovi nedat druhou žlutou, což bylo na hraně s tím, že si sudí obhájí oboje a tak to i sudí popsal po zápase kde měl vstup do TV

Reagovat
Banikovec7

Jo, třeba tu ruku vyhodnotil naprosto správně.

Reagovat
Liquid

padalo to z výšky mezi chumel hráčů kde se to nějak odráželo, pokud by to jen štrejklo rameno jednoho hráče a šlo do ruky od těla druhého tak se to nyní nepíská, v tom chumlu navíc ty ruce neměli nějak nepřirozeně od těla

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Skalda29

Vždyť to vypadalo jak by se oba stopeři chytli za ruce

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Liquid

sudí pískal rovinu, tu to jen baníkovci nezvládaj, ale je to pochopitelný když nevyhráli asi 2 měsíce

Reagovat
GariCZ

To si myslíš jen ty no.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Rovina v naší lize neexistuje , už několik desetiletí , ty vemeno , to tady ví skoro všichni

Reagovat
ratusek

on jako nejrespektovanější uživatel EF to samozřejmě ví taky, jen vás prudí

Reagovat
didosh

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FCB1922

Plzeň, ať shoří pico.

Ale překvapivě mě to na stadionu včera bavilo více, než s vandraky, když se hrálo se Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadavalo se na to, kde jsou ti vandraci, co chodi jenom na spartu

Reagovat
BaggioRoberto

Líbil se mi ten mladej Novák z Bohemky, vypadá nadějně.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Firkraag

ruce pryč

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Ahoj

Reagovat
BaggioRoberto

Ne na přestup, prostě jako hráč pro U21.

Reagovat
Fodbalysta

Ta Sigma by měla mít normálně už záznam v knize rekordů. Protože je neuvěřitelný kolik zápasů prodrbala za poslední roky svoji neschopností, nedisciplinovaností a mámvpičismem. Nerozumím tomu, že se tam pořád všichni tváří, jak je všechno v pohodě. Být někým, kdo do toho dává peníze, tak po tomhle zápase vletím do šatny vyslíknu je z dresů a pošlu je všechny do prdele. Nechápu, že to nikomu nevadí a furt se dělá, jak je všechno cajk.

Reagovat
dave30

Tam zřejmě nějaký generální sponzor není (to je jejich velký problém), ale více menších, kteří si zas tak vyskakovat nemůžou. Zbytek rozpočtu lepí prodejem hráčů. Velký problém bude asi Minář. Taková žába na prameni, která se má dobře z nákupů a prodejů hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím výkony pod Pulpitem naprostá fantazie. https://m.onlajny.com/match/index/date/2021-11-21/id/336592

MARTIN PULPIT

Reagovat
smazaný uživatel

Střely na branku: 0:0

Reagovat
John Obi Mikel

Brno zajímavý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko!

Reagovat
mistr129

Blahopřeji Spartě k tomu velkému vzestupu pod Vrbou, díky které v lize drží senzační 4. místo po polovině základní části, a k tomu ještě velké výkony v evropských pohárech.

- vyřadili 6. tým rakouské ligy

- vypadli s celkovým skóre 1:5 s 8. týmem francouzské ligy

- získali neuvěřitelné 4 body ze 4 zápasů ve skupině s mistrem Skotska, 10. týmem francouzské ligy a 5. týmem dánské ligy.

Doufám že vzestup bude pokračovat, stejně jako že bude pokračovat forma Teplic

Reagovat
Firkraag

Co ti Teplice udělaly

Reagovat
dondinho

Co se týká pohárů tak raději takticky pomlč...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak u nás se nemluví o vzestupu

Reagovat
mistr129

Naopak, u nás to před měsícem po internetech vypadalo, že je ten tým zralý na rozpuštění, kdežto Sparta byla vyzdvihována jak za Evropu, tak za ligu

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je prdel, že letošní účinkování v pohárech nám bude vyčítat někdo, jehož tým vypadl s předposledním týmem polské ligy.

Reagovat
John Obi Mikel

Který zatím získal v Evropské lize v těžší skupině více bodů než vy.

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
kilobyte

A Maďaři?

Reagovat
John Obi Mikel

Maj těžkou skupinu.

Reagovat
kilobyte

Jasně, všichni soupeři Slavie mají těžkou skupinu a Slavia má dokonce skupinu smrti.

Reagovat
John Obi Mikel

Správně

Reagovat
ratusek

A ještě ve všech předkolech měla smůlu

Reagovat
kilobyte

A spoustu zraněných, rozhodčí byli proti nim, dokonce i trávník jim škodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
eleven11

Aspo vidno kde sa nachádza česká liga,keď predposledný tím extraklasy je lepší ako majster FL!

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoko nad Polskou jako vždy po léta letoucí.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pablos

strašně nesoudný někteří Slávisti

Reagovat
db18

Reagovat
Fakt

Být fanouškem týmu, který vypadl s předposledním týmem polský ligy, tak bych radši mlčel.

Reagovat
dave30

Problém je v tom, že přesně před měsícem se psalo o Spartě jako o týmu, který našel svou tvář a je na správné cestě. Zato Slavii mnozí posílali ven z pohárů a do souboje o 3. místo v lize.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

A měli pravdu, což ukážou další týdny a měsíce

Reagovat
dave30

I to je možné, ale já to až tak nevidím. Prostě uvidíme. Zajíci se počítají až po honu (v tomto případě po sezóně).

Reagovat
Bakary3

A taky tu psali, jak to Trpis nezvlada, a ze az ted se ukaze, jakej je trener

Reagovat
Greny

Však to se ukáže teď v tydnu

Reagovat
Bakary3

To se ukazalo uz davno a dlouhodobe, to neni otazka jednoho nebo nekolika malo zapasu

Reagovat
r.mrazik

mockrat diky...

a dekuji taky v madarsku a polsku za predkola...

tyvoe,vy jste desny komici

Reagovat
smazaný uživatel

Ne - komici jste byli vy, když jste před pár týdny hulákali něco o tom, že Slavii došel dech a že si jde Sparta pro titul. Pravda - zmrvili jsme předkola a zmrvili jsme derby. Ale furt jsme na tom líp, než vy. Takže teď si to můžete vyžírat, já se těm chlapům nedivím, že vám to budou vracet.

Reagovat
r.mrazik

jj, v pulce souteze je na tom cina bodove lepe...hraje hovno pohary a prohrala derby...a komici se tu placaji do zad

Reagovat
Bakary3

Musím říct, že s tvým pohledem nesouhlasím.

Jde o to, že Slavii se sešlo hodně okolností, který jí dostaly dolu - Kúdela na předkola mimo, pak se hned zranil... další zranění Bořil, Hovorka, Provod, z formy Kolář, Stanciu, neproměňování šancí. Vynucený prodej Zimy a Simy. I blbý tahy Trpiše. Tohle by složilo i kdejakej kvalitnějí mančaft.

Výsledek - nebylo to ono, ale v lize se držela pořád i s touhle bídou na pár bodů.

Ale milion keců, jak dochází dech, Trpiš půjde, konec éry a bla bla.

Sparta ve svým topu, sem tam až na mladýho krejčího (starýho nepočítám) nějaký krátkodobý zranění. Pár slušných zápasů, vyřazení nepříliš kvalitních týmů v předkolech, derby ubojovaný, se štěstím, nic víc.

Výsledek? Už si to sedlo, velký oči, teď už to všechno půjde.

Přitom pořád byl teda rozdíl mezi Slavií nejhorší za pár let a Spartou v TOPu pár bodů, už tehdy jsem psal, že jestli je jeden tým fanoušky i médii prezentován jako vyhořelej, zničenej, na ústupu, a druhej jako válec, jasnej adept na titul a klub, kterej bude kralovat, je to poklona Slavii...

A Sparta, tohle jí stačí? To je teda hodně nízká laťka, a jak se ukazuje, tak je to tak. Spokojila se s hodně málem.

Reagovat
lichna.

Sparta v Topu? Krejčí po zranění, tak samo Hložek. V útoku jim běhá Minchev, v obraně Štětina.

Ja se nechci nijak zastávat Sparty, ale na to, jaký nadpozemsky kadr pokemonu máte, tak Sparta za vámi zas tak daleko není...

Reagovat
Bakary3

Krejciho jsem zmínil.

Hlozek je většinu sezony k dispozici, rekl bych tak nejak stridave - u Slavie taky nezninuju treba Sevcika, Krmencika...

Minchev - pustili kozaka, maji drchala a pulkraba, presto je tam on, tak ho proste vyhodnotili jako nejlepšího.

Stetina - to je jen a jen jejich fail, ze mu prodlouzili smlouvu

Reagovat
r.mrazik

Jo jo.a proto nám vypadl hráč na levého obránce na půl roku a jeho zaskok taky nevydržel.

Stoperi se tam taky točí podle zdraví.

Mladý Krejčí nehrál hrozně dlouho.

Ale prostě to tak je...ostatně zranění a pokles formy k tomu patří

Ale že přiběhne Číňan a začne se smát po tomhle zápasez, kdy ta úžasná Slavie vypadne s Maďary a Poláky a prohraje derby...to je prostě směšný

Reagovat
Bakary3

Hojer pravda, omlouvam se, vlastne se mi nestihl dostat do povedomi, tak jsem ho opomnel.

Stoperi, porad tam nebyla kalamita jako u slavie, celustka stridave zranenej, jinak ostatni vicemene drzi.

Porad se sparta nepotykala vubec s problemy jako slavia, ktery se to rozpadlo uplne, i holes doouho v prdeli.

Jinak neuspechy slavie neomlouvam, ale prezentovani vykonnosti obou tymu bylo v takovým kontrastu, a opravdu fanousky i medii, ze to bylo opravdu velmi vtipny na to, ze sparta taky nic moc velkyho neukazala.

Reagovat
r.mrazik

fakt se mi nechce brecet o tom,kdo mel mene a kdo vice zranenych

vykonnost byla takova,ze slavie v lize nehrala nic moc,v evrope totalne propadla a prohrala derby...kdezto sparta nehrala po dlouhe dobe totalni tuzku

pribehnout ted po zapase na slovacku je proste usmevny

Reagovat
Bakary3

Tak ono tohle kolo vyeskalovalo v to, že Slavia je první a Sparta čtvrtá, ale není to záležitost jednoho zápasu.

Ale ok

Reagovat
Mönchengladbach

Kozelball

Reagovat
oli9

Slovácko válec Sparta totálně trapná, jedná polostrela za zápas od Slovácka famózní výkon, napadání, akce, atmosféra

Reagovat
AjaxFans

Atmosféra

Reagovat
jeb_ka

Štětina - MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo regulérně k zblití. Stetina

Ale pořád budeme poslouchat jak máme super kvalitní tým. A pak nám vypadnou 2-3 hráči a jsme v prdeli.

Reagovat
eder

Takovou Spartu máme rádi, jen tak dál.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dojel na zápas i Limba, toho s Milanem nikdo dva dny neuvidí

Reagovat
John Obi Mikel

To bude na instagramu veselo.

Reagovat
Greny

Vůbec to nechápeš Limba tam byl celou repre pauzu a třešnička na dortu byl fotbal a hned točil volantem směr Plzen

Reagovat
ratusek

tvl on s něma dá Kozel ještě první skupinu

Reagovat
bobis21

V pohodě skončí před náma, protože jsme to prostě promrdali, ale pro některé je příliš těžké to přiznat ...

Reagovat
lichna.

Neskončí. Měli ted super los. A ty goly v 90 taky nebudou porad padat.

Reagovat
Imos

před pár měsíci by mě fakt nenapadlo, že domácí zápas s Hradcem bude boj o 6. místo místo 16.

Reagovat
Kepy_FCB

v Karviný vyhraje každej

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Imos

tak vy jdete na titul, vás boj o šestý místo zajímat nemusí

Reagovat
AjaxFans

Po těch x červených a pod mám na vás pifku.A to jsem měl LBC za sympatický tým,ale teď se u mě propadl na úroveň m.b

Reagovat
Imos

To je dost vztahovačný, ale tyhle zápasy s redkami a penclema máme proti sobě už hodně let tak chápu, ale úplně zbytečně křivdíš sympatickýmu klubu

Reagovat
Rolf

Slovácko hrálo na hranici agresivity,prohlásil Blekota na O2!Už se těším,až tak budou hrát v EP,ale tam to Fráňa pískat nebude!!

Reagovat
Fakt

Reagovat
Lof

Reagovat
Arnar Resmusonn

Luxusní výkon Slovácko. Skvělá atmosféra, moc jsem si to užil na stadionu.

Celý zápas lepší, běhavější a rozhodně fotbalovějši. Jen tak dál

Reagovat
bakasa

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Fernando_Torres

Skvělej zápas, skvělá atmosféra, kdybych měl říct, kterej tým má větší rozpočet, řekl bych Slovácko, fakt působili, že jsou o parník jinde...

Reagovat
Kluivert9

Sparta

Reagovat
Front hell

Nemělo si to pomalu v té Spartě sedat?

Reagovat
dave30

V žádném případě. Tam už si to sedlo a byli na správné cestě... Já to ale chápu. Po těch letech hrůzy to před měsícem začalo vypadat jako v rajské zahradě.

Reagovat
Salfovic

Holt zase najeli na stabilizační sezonu, asi patnáctou pod kabelkářem.

Reagovat
Kepy_FCB

Sparto vyhoď Vrbu ať ho můžeme vzít..

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec nejmin vstrelenych golu v lize, to je v konkurenci Teplic a Karvine docela na povazenou

Reagovat
smazaný uživatel

Za to může Doležal, my experti jsme čekali, že bude mít touhle dobou tak 10 gólů.

Reagovat
John Obi Mikel

Super víkend. Chelsea vysoká výhra, Slavia vysoká výhra a jako bonus vysoké porážky United a Sparty.

Reagovat
Kiosek

Konečně víkend bez nervů.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

až na jednu drobnost Chelsea ==>> Liverpool

Reagovat
Remt

?

Reagovat
Coutinho10

ze podle me to spravne melo byt takto:

Super víkend. Liverpool vysoká výhra, Slavia vysoká výhra a jako bonus vysoké porážky United a Sparty.

na vysvetlenou jde o nas oblibeny tym v PL (u nej Chelsea, u me Liverpool)..u obou ten popis vysoka vyhra sedi, proto jsem.ho opravil pouze v nazvu tymu, jinak zbytek toho prispevku je podle naseho spolecneho gusta

Reagovat
John Obi Mikel

Remt asi tu šipku pochopil jako matematické znaménko. Chelsea je větší než (nebo rovna) Liverpool, což by bylo samozřejmě taky správně.

Reagovat
Coutinho10

jo takto nene

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Lof

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska od Slavie exkluzivní první půlka, ve druhé jsme trochu ubrali, přesto to sneslo vysoká měřítka. Jsem hodně spokojený, zdá se mi, že po té výsledkové a hlavně herní krizi si to začíná sedat. Snad nám ve čtvrtek Feyenoord zase neveme vítr z plachet, jako když jsme s ním hráli posledně. Tam jsme se taky pomalu zvedali.

Reagovat
Greny

No ale furt tam je pachuť z předkol ne? Hlavně ta ostuda s Legii

Reagovat
John Obi Mikel

To už je minulostí, soustředíme se na ligu a na postup z EKL. Víc mě tudíž štve derby a Izrael, což přišlo právě po prohře v Rotterdamu.

Reagovat
Losinho

Mě teda o dost víc sere Ferencváros. Upřímně necejtím nějakej rozdíl mezi EL a EKL, ale Liga mistrů je prostě jinde.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

jako jo ale ten Ferencvaros aspon dejme tomu neco v lize hraje ale ta Legia oni jsou snad predposledni

Reagovat
Losinho

To je mi asi jedno, obojí by měli porážet.

Reagovat
kilobyte

Tam je jediný rozdíl v "prestiži" EL je soutěž poražených, EKL je soutěž "zbytečných".

Reagovat
Losinho

Jako já neříkám, že není EL lepší/kvalitnější/prestižnější.. jen že když na ten zápas čumím, tak nevidím rozdíl oproti zápasům před rokem v EL

LM je prostě jinde, tohle jsou takový šmudly pro nás, co prohráváme s Maďarama apod.

Takže předkolo s Legií, tam jsem se tomu i zasmál. U Fere jsem měl ke smíchu daleko.

Reagovat
kilobyte

Tak půlka týmů z EKL by loni hrála v EL. Takže v každé skupině budou asi 2 týmy s kvalitou loňské EL.

Jenže v základních skupinách ty lepší kluby hrály jen co potřebovali a snažit se začaly až v PO a to hlavně kvůli možnému postupu do LM.

Reagovat
Losinho

Jako Bořil říkal, že EKL jdeme vyhrát, takže mně je to vlastně jedno

Reagovat
Alons0

Tohle už Rada asi neustojí.

Reagovat
Salfovic

Jasně, určitě ho budou teď odvolávat, když jsou ve hře o postup ze skupiny EKLu.

Reagovat
Losinho

Ale jo, zažil jsem i horší neděle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mě tuplem mrzí to 0:1 se Spartou...

Reagovat
Coutinho10

mohl to být zápas číslo 61 bez porážky a byli bysme v top 10 nejdelších šňůr v neporazitelnosti v historii

http://www.rsssf.com/miscellaneous/unbeaten.html#leag

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedavej co zejtra vyleze na titulek deniku Spart

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je na čase si přiznat, že jestli chce Sparta atakovat titul, tak se musí zbavit hráčů typu Štětina, Pavelka, Krejčí st., Vinheim na jejich místo dát klidně hráče z béčka, hůř než tihle by rozhodně nehráli.

Reagovat
oli9

Do béčka snima na lavku.. To by potom Vácha na lavičce měl silnou sestavu na pokec

Reagovat
smazaný uživatel

To je další věc kterou nechápu. Já bych Teda rozhodně nechtěl, aby si mladí kluci brali příklad zrovna z Váchy.

Reagovat
kilobyte

Je tam jako odstrašující příklad. Když se nebudete věnovat fotbalu naplno, tak budete hrát druhou, třetí ligu.

Reagovat
Gelu28

přesně tak ...on byl pak místo fotbalisty módní ikona a král akcí a ted je už několik roků v B- týmu

Reagovat
dave30

Ten Štětina mě fat včera dostal. Ne že by předtím podával nějaké luxusní výkony. Ale připadalo mi, že je silově velice dobře vybavený a že je to v podstatě jeho hlavní (možná jediná) přednost. Ovšem při tom 2. a 3. gólu vypadal opravdu jako nějaký 60 kilový dorostenec.

Reagovat
smazaný uživatel

On prostě není hráč pro Spartu. No dokonce Chorý je lepší stoper než Štětina. Vrba musí v zimě udělat v kádru průvan.

Reagovat
Squinty

Štětina už tak nemá 3 roky co dělat, nevím na kterou P mu tu smlouvu prodlužovali

Reagovat
Pablos

plus Sáček hlavně

Reagovat
Spalovač šancí

Já tedy béčko nesleduji, ale když občas někoho z béčka vytáhnou, tak to není žádná sláva (Wiesner, Vitík, Drchal). Ti, kteří na to měli (Hložek, Karabec), vyčnívali dávno, ale zbytek?

Reagovat
r.mrazik

pry mlady gabriel je celkem sikovny...plus patrak

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný, ale tihle mladí kluci by se mohli časem zlepšit narozdíl od těchle kopyt. Ti už pujdou výkonnostně jenom dolů. Horší než tihle určitě nejsou

Reagovat
San Iker

Hložek pro mě celkově vzhledem k talentu a potenciálu začíná být zklamáním. Nejen že se nechytá proti papírově silným týmům, ale často ani proti týmům, které nejsou papírově tak silné, ale hrají ve výborné formě. Rozdílový jen proti slabochům. Ale spousta hráčů ACS bohužel ani to

Reagovat
Spalovač šancí

U sparty je to problém systémový. Nevědí, jak hrát, když jsou horší. Pokud by třeba dokázali hrát fungující beton a občas nějaký rychlý brejk, tak by Hložek byl užitečný i v zápasech proti lepším. Jenže sparta hraje furt stejně bez ohledu na soupeře a když je někdo lepší, tak se jim to celý rozpadne do souboru 10 individuí nezávislých na ostatních. A v takové situaci to má těžký i Messi, natož Hložek

Reagovat
San Iker

Souhlas, bohužel

Reagovat
Radin

Hložek těžil jako mnoho jiných z postavy ve svém věku. Zase takovej talent to není. Bude max v průměru v bundeslize..

Reagovat
dave30

Díval jsem se ještě na ten 3: gól Slovácka. Mladý Krejčí absolutně vypustil hlavičkový souboj s Jurečkou. Ten byl max. metr za Krejčím a hlavičkoval téměř bez výskoku. To znamená, že kdyby Krejčí vyskočil (s jeho výskokem), tak to musel mít. Asi se již viděl na lavičce, protože po tom (ne)souboji ani nepokračoval směrem k brance. Asi aby to neměl daleko na střídačku, kam vzápětí odešel...

Reagovat
ratusek

Tak už zase nuda. Slavia náskok a bude to o druhé místo mezi Plzní a Slováckem, a třeba i Spartou. Dole sestup Teplice a baráž Karviná a možná Pardubice/Zlín, ale Sparta B skončí nejhůře deuhá ve druhé lize

Reagovat
Pablos

a Vy to asi zase zakončíte na bezvýznámném 6. místě

Reagovat
ratusek

Tomu moc nevěřím a to právě nás čeká ještě dost zápasů před pauzou kde kromě Slavie by každá ztráta bolela dvojnásob.

Reagovat
naheCZ

Čistě teoreticky: Kdyby Sparta B skončila první, jak by to vůbec bylo? Druhej s posledním a třetí s předposledním baráž?

Reagovat
ratusek

netuším. s tím asi ani nevedení svazu nepočítalo

Reagovat
Pablos

podle toho kdo tam bude, jestli Teplice tak přímý sestup (škodná)

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta B bude za Brnem, Líšní a Opavou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele