FORTUNA:LIGA - souhrn 1. kola nadstavby: Hradec Králové šokoval Slavii

23.04.2022, 19:00, aktualizováno 24.04.2022, 21:03
Komentáře a souhrny
Slavia nezvládla sedmigólovou přestřelku s Hradcem Králové a přepustila první místo Plzni, která nezaváhala proti Slovácku. Sparta po přestávce definitivně zlomila odpor Baníku a ještě jednou tlačí na vedoucí duo. První kolo nadstavbové skupiny o udržení přineslo jen jednoho vítěze, když Pardubice zužitkovaly přesilovku v Jablonci. Karviná dohrávala v devíti, přesto se Zlínem remizovala, Bohemians v Teplicích dvakrát přišli o vedení...
O titul

FC Hradec Králové - Slavia Praha 4:3

24.04.2022 19:00

Góly: 13. Daniel Vašulín, 34. Filip Kubala, 35. Jakub Kučera, 58. Adam Vlkanova - 19. David Jurásek, 40. Daniel Fila, 73. Ondřej Kúdela

Zápas sezony? Hradec Králové proti Slavii zcela naplnil svůj zábavný potenciál a Pražanům pořádně zkomplikoval cestu za obhajobou. Nečekaný, avšak právoplatný člen skupiny o titul pokořil obranu sešívaných hned čtyřikrát, a přestože sám lovil míč z vlastní sítě ve třech případech, velké vítězství nakonec uhájil.

Hradečtí "Votroci" se tak z pozice třetí strany stávají zajímavým hybatelem v závodě o první místo. V neděli poražení slávisté totiž přišli o průběžné vedení a najednou ztrácejí dva body na plzeňskou Viktorii, s níž v klíčovém souboji změří síly již zanedlouho.

Gólovou přestřelku v mladoboleslavském azylu odstartovala akce z desáté minuty. Vlkanova ani Kodeš sice balón do sítě neprotlačili, sudí u videa nicméně odhalili, že Vlkanova při své střele trefil do ruky bránícího Hovorku. Jelikož se celá situace odehrála v pokutovém území hostů, kopali Východočeši penaltu. S ní příkladně naložil Vašulín, jenž obalamutil gólmana Slavie Koláře a svůj pokus poslal na opačnou stranu, než na jakou skákal strážce svatyně Pražanů.

Na první gól našli sešívaní odpověď poměrně rychle. Centr Olayinky z 19. minuty zakončil umístěným volejem z levé strany Jurásek. Další minuty ovšem patřily domácím. Nejprve se po autovém vhazování dostal k zakončení Kučera, radost mu ale zkazil pohotový Kolář. Po půlhodině hry však Klíma narýsoval kolmici za obranu soupeře, za níž prostřelil Koláře Kubala. A téměř ihned se dočkal také napoprvé neúspěšný Kučera. Ten se k balónu opět dostal po autovém vhazování a perfektní technickou střelou upravil stav utkání na 3:1.

Gólová exploze, jež v první půli vybouchla, tím ovšem neskončila. Pět minut před přestávkou vyhledal Schranz na zadní tyči Filu, který se dokázal prosadit. Následně mohla Slavia dokonce vyrovnat, když Jurásek hledal svým vyhlášeným přízemním centrem nabíhající spoluhráče, ti ovšem nabídku levého beka Pražanů nevyužili.

Ani deset minut po změně stran se sešívaní gólu na 3:3 nedočkali, neboť po pasu od Holeše zastavil hlavičku Lingra hradecký brankář Vízek. Udeřilo naopak na druhé straně. Protiútok "Votroků" rozjel Vlkanova, který akci domácím po dobré práci Kubaly sám zakončil prostřelením Koláře - 4:2.

Zatímco Východočeši dokonale trestali sebemenší pochybení protivníka, Pražané čím dál víc naráželi na skvěle chytajícího Vízka. Ten si po hodině hry poradil s důrazným Lingrem i dorážejícím Sorem, v 71. minutě zase po centru od Baha vytěsnil zakončení Traorého hlavou. O minutu později ale Vízek jen přihlížel tomu, jak se pohledný volej Kúdely odráží od tyče za jeho záda.

Slavia se díky svému kapitánovi konečně dostala Hradci na dostřel a v závěru usilovala alespoň o bod za plichtu. Když však Vízek zastavil v nastaveném čase další hlavičku Traorého, bylo jasné, že na poslední dubnovou neděli roku 2022 nebudou sešívaní vzpomínat v dobrém.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 3:1

24.04.2022 16:00

Góly: 5. Jean-David Beauguel, 35. Jan Sýkora, 75. Jean-David Beauguel (pen.) - 28. Rigino Cicilia (pen.)

Plzeňská Viktoria měla se Slováckem nemalé potíže, mohla se však spolehnout na skvělého gólmana. Jindřich Staněk předvedl úžasný výkon a především díky jeho práci získali Západočeši tři body. Po zaváhání Slavie navíc svěřenci trenéra Michala Bílka poskočili do čela skupiny o titul.

Domácím vyšel skvěle vstup do utkání. Kalvach rozehrál v šesté minutě standardní situaci na Beauguela, jenž brankáře Moravanů Nguyena přelstil poněkud neortodoxně ramenem. Poté si ovšem Plzeň vytrpěla těžké chvilky, v nichž se ovšem vyznamenal Staněk. Ten nejprve famózně vychytal hlavičku Reinberka po rohovém kopu, následně zneškodnil i únik Jurečky, jehož vyslal "exviktorián" Petržela.

Těsně před uplynutím půlhodiny hry už ale ani Staněk nezmohl nic s pokutovým kopem, který Slovácko dostalo k dispozici poté, co Čermák v šestnáctce přišlápl nohu Sadílka. Exekuci penalty vzal na svá bedra Cicilia a útočník hostů přesnou střelou vyrovnal. Ve 31. minutě se na druhé straně mohl revanšovat Čermák, jenže po centru od Mosquery pálil těsně vedle brány hostů.

Čtyři minuty nato už si ale Viktoria vzala vedení zpět. Beauguel v pokutovém území udržel míč a přes Hofmanna vyhledal před bránou Sýkoru, který pobídkou od spoluhráče nepohrdl. Ani druhá branka však odpor Slovácka nezlomila. Výrazně mohl pomoct hostům Havel, který čtyři minuty po změně stran riskantně hasil přihrávku mířící na Reinberka. I za spolupráce se Staňkem nicméně obrana Západočechů zase pro jednou obstála.

Po hodině hry dostal práci také Nguyen, jehož zpoza vápna prověřil Sýkora. V 68. minutě se zaměstnání dočkal také Staněk, proti němuž stanul Reinberk, jemuž ale gólovou radost vzala pravá horní končetina fantasticky chytajícího brankáře. A tak místo vyrovnání přišla branka na 3:1. Daníček v 73. minutě povalil před vlastní bránou Chorého a tak i Plzeň dostala k dispozici penaltu. Z 11 metrů pak Nguyena, který se levou rukou natahoval marně, překonal Beauguel.

V závěru sice z brejku pálil nepřesně Havel, Viktorii už to ovšem mrzet nemuselo. Západočeši mají po skalpu Slovácka týden na přípravu před zřejmě nejdůležitějším utkáním sezony na půdě pražské Slavie. Pro Moravany se navzdory porážce nic nemění, neboť nadále zůstávají na čtvrtém místě daleko za třetí Spartou i bezpečně před pátým Baníkem.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 3:1

23.04.2022 20:00

Góly: 41. Ladislav Krejčí, 75. Tomáš Čvančara, 81. Lukáš Haraslín - 90+3. Ladislav Almási

Úvodní duel nadstavbové skupiny o titul přinesl vítězství Sparty, která si stejně jako před třemi týdny dokázala poradit s ostravským Baníkem, tentokrát v poměru 3:1. Do dvougólového trháku se domácí dostali po hlavičkách Ladislava Krejčího mladšího a Tomáše Čvančary. Zimní posila z Jablonce má na svém kontě již osm jarních soutěžních branek.

Ostravský Baník se na pražskou Letnou vrátil po třech týdnech. Tehdy ještě byla Sparta na počátku stíhací jízdy vedoucího tandemu, který se jí nakonec skutečně podařilo dotáhnout, nicméně porážka v Olomouci z posledního kola základní části její šance na titul opět zchladila. Slezané na závěr základní části přerušili šestizápasovou sérii bez výhry. Tříbodový zisk s Jabloncem zařídil mladík David Buchta.

Ač udělal trenér Pavel Vrba oproti olomouckému propadáku pět změn v základní sestavě a sparťané si v úvodu vytvořili poziční převahu, jejich obrana při likvidaci rychlých protiútoků Baníku ne vždy působila jistě a fanouškům na Letné několikrát pořádně zatrnulo. První gólovku si přesto vytvořili Rudí, Adam Karabec si ve vápně zpracoval přesný centr a dělovkou rozvibroval pravou tyč. Stejně neúspěsný byl o 10 minut později z obdobné pozice Jakub Pešek, který střílel křížem a branku těsně minul. Stupňovaný tlak ve 41. minutě vygradoval ve změnu skóre, Adam Hložek odcentroval z pravé strany a Krejčí mladší hlavou procedil míč skrz přesouvajícího se Jana Laštůvku.

Do druhé části poslal hostující trenér Ladislava Takácse a střelecké eso Ladislava Almásiho a hru Ostravanů to v porovnání s koncem prvního poločasu viditelně pozvedlo. Baník ovládl střed hřiště, nedařilo se mu však přes sparťanský val prorazit do zajímavých pozic v pokutovém území. Oba týmy nejvíce hrozily ze vzduchu, a to jak z rohových kopů, tak z centrů ze strany. Jeden takový poslal před bránu Tomáš Wiesner a Čvančara v 75. minutě v pádu dopravil hlavou míč za Laštůvkova záda. O pár minut později mohl přidat Čvančara druhý zásah, centr na malém vápně však trestuhodně minul. Další gól Sparty tak přidal 10 minut před koncem milimetrovou ranou pod břevno Lukáš Haraslín. V samém závěru se o čisté konto připravil Milan Heča, který kolosální minelou daroval Almásimu alespoň čestný úspěch.

Baník tak prodloužil svoji sérii porážek na hřišti Sparty již na devět zápasů. V příštím zápase se 30. dubna představí v Uherském Hradišti. Rudí tentýž den přivítají Hradec Králové.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň31236256:2075
2.Slavia Praha31234474:2373
3.Sparta Praha31216468:3369
4.1. FC Slovácko31185851:3359
5.Baník Ostrava31149855:4251
6.FC Hradec Králové311013842:4343
O udržení

FK Jablonec - FK Pardubice 0:1

23.04.2022 17:00

Góly: 71. Tomáš Solil

Dlouho to bylo v Jablonci vyrovnané utkání, v němž šlo jen mimořádně obtížně hádat vítěze. Když ale v padesáté minutě uviděl červenou kartu domácí Surzyn, rázem se staly favoritem Pardubice, pro něž utkání rozhodl Solil.

Byl to právě Surzyn, kdo proti svému bývalému klubu jako první zahrozil ranou nad břevno. Podobně zajímavě pálil po Kratochvílově křižné přihrávce Malínský. Po půlhodině hry se osmělili i Východočeši, ani Rezkovi se ovšem nepovedlo usměrnit Vackův centr tam, kam by potřeboval.

Po návratu ze šaten přišel pořádný problém pro Jablonec. Intervence videoasistenta vedla k vyloučení Michala Surzyna za to, že skopnul nabíhajícího Rezka. Mohlo trvat jen deset minut, než hosté přesilovku využijí, Jeřábkovu hlavičku ale zastavilo břevno. Pardubice sílily svůj tlak, ovšem udeřit mohl i Martinec z rohového kopu.

Rozuzlení se utkání dostalo v jednasedmdesáté minutě. Čelůstkův centr si našel Tomáš Solil, který jej trknul za Hanušova záda. Severočeši se ve zbytku zápasu na žádnou odpověď nezmohli a propadli se tak na patnácté místo.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Bohemians Praha 1905 2:2

23.04.2022 17:00

Góly: 51. Daniel Trubač, 71. Tomáš Vondrášek - 33. Antonín Křapka, 55. Petr Hronek

Hned dvakrát se ve veledůležitém zápase dostali Bohemians do vedení, a to zásluhou nejprve Křapky a poté Hronka. Teplice ale pokaždé dokázaly zareagovat, o vyrovnávací trefy se postarali Trubač a Vondrášek.

Na první větší příležitost se čekalo přes dvacet minut. Po kolmici Květa se pak Chramosta zjevil sám před Grigarem, vyběhnutého brankáře ovšem překonat nedokázal. Na opačném konci hřiště prověřil Valeše Sejk.

Po půlhodině už se Klokani dočkali úvodní branky. Po několika odrazech Chramosta pořádně zatopil v souboji bránícím hráčům, načež balón vyplaval před Antonínem Křapkou. Tomu se sice střela nepovedla tak, jak si přál, ovšem to vedlo k lobu přes Grigara, proti němuž nedokázali zasáhnout ani obránci.

Ještě před odchodem do šaten mohl srovnat Kučera, jeho dalekonosná rána však skončila jen na břevně. Po padesáti minutách hry už se skláři dočkali kýženého srovnání. Květ zblokoval přihrávku jen k Danielu Trubačovi, jehož přesná rána k přední tyči zaplula mimo gólmanův dosah.

Jenže nerozhodný stav nevydržel dlouho. Tentokrát k němu vedlo zaváhání Grigara, jenž nejistě vyboxoval centr pouze k Petru Hronkovi. Ten uspěl v souboji s Kodadem a vrátil Vršovickým vedení. Brzy mohl tentýž hráč zdvojnásobit rozdíl ve skóre, tentokráte ovšem pálil jen do boční sítě.

Výsledkem pěkné útočné akce Bohemky ve čtyřiašedesáté minutě byla jen Bartkem trefená tyč, skórovaly tak podruhé Teplice. Trubačův centr se od Marečka odrazil k Tomáši Vondráškovi, jemuž se z blízkosti povedlo procedit míč za brankovou čáru.

Ve zbytku utkání měl ještě několik zajímavých příležitostí Mareček, ani jednu ale mezi tři tyče nenasměroval a utkání tak skončilo remízou.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Fastav Zlín 1:1

23.04.2022 17:00

Góly: 60. Lukáš Bartošák - 36. Vachtang Čanturišvili

Karviná šla do nadstavby s vědomím, že musí prakticky v každém zápase zvítězit, chce-li pomýšlet na záchranu. Její plány zhatil už první zápas se Zlínem - na Čanturišviliho gól sice odpověděl Bartošák, vyloučení Mikuše a Zorvana ovšem Slezany připravila o závěrečný tlak.

Jako první výrazněji zahrozili domácí, v osmnácté minutě Bartošák skákavou ranou protáhnul Rakovana. Z gólu se ale jako první radovali ševci. Vachtang Čanturišvili využil nedůsledného bránění a dostal se s balónem až k vápnu, odkud přesnou ranou poslal Zlín do vedení. V závěru první půle mohl zvýšit vedení hostů Vraštil, hlavičkoval ale nepřesně.

Po hodině hry se Slezané radovali z vyrovnání. Mikuš si napravo poradil s Matejovem, načež na přední tyči našel Lukáše Bartošáka a ten už si pohotovým způsobem věděl rady. I tentokráte mohly přijít dva góly za sebou, Túliův centr totiž trochu nečekaně přistál až na břevně.

Šance na dokonání obratu Karviné sebrala dvě vyloučení. Mikuš nejprve uviděl červenou kartu za svůj nebezpečný zákrok na Matejova, v závěru se předčasně poslal do sprch nesmyslně i Zorvan.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
11.Fastav Zlín31871637:5431
12.FK Teplice31841931:5128
13.Bohemians Praha 190531691636:5827
14.FK Pardubice31691636:6727
15.FK Jablonec314141322:4626
16.MFK Karviná31391931:5318

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (268)

Přidat komentář
bobis21

Rada ten sestup ještě dá

Reagovat
Salfovic

Vše nasvědčuje tomu, že se žádná baráž hrát nebude.

Nevíte někdo, co se stalo s Líšní ?

Reagovat
bobis21

No pak se teda vlastně hraje celá tahle část zbytečně, protože Karviná je jasná

Jedině už pak nějaký zázrak u Líšně/Opavy

Reagovat
Cotton

Vlašim chce hrát a Opava dá 3. místo, podle mě baráž bude

Reagovat
fabec1222

Kde by Vlašim hrála a kde by stavěla stadion?

Reagovat
Salfovic

Opava má poslední dobou podobně tragické výsledky jako Líšeň. A Vlašim chtít může, ale bez sebemenší šance na stadion má prostě smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by nehrála na svém. Nebyla by první a asi ani poslední. V posledních letech vidím jasnou snahu těch, co o tom rozhodují, aby ti co si to vybojují, tam taky hrály. O Pardubicích a Hradci se tady na Eurofotbalu taky s jistotou psalo, že jsou bez šance.

Reagovat
Salfovic

Právě naopak. Teď už prostě není možné hrát v pohodě v azylu a o stadionu jen žvanit. Pokud by Vlašim do konce příští sezony nezačala stavět, tak sestoupí snad do třetí ligy a ještě s pořádnou pokutou.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Ale bavíme se o příští sezóně a tam by je spíš pustili. Pokud by pak nezačali nic dělat, tak by to bylo jak říkáš. Ale teď baráž bude. A o té byla řeč.

Reagovat
smetos

myslim ze nemusi zacit stavet. Do urciteho data by museli prinest projekt na svaz, dokumentaci ke stavbe, kde sezenou prostredky, atd. Ono to je pak zavazne, hlida se to a kdyby si rekli ze jim tam jenom strci naky car papiru, tak budou dostavat jednu pokutu za druhou a odecitat jim body.

Reagovat
fabec1222

Prodali to, protože stejně postoupit nechtějí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude.

Reagovat
ZB 07

Kádr Líšně je slabej. V zimě jim odešla základní osa sestavy v podobě Kučery a Silného, takže v tom týmu už není v podstatě jedinej hráč schopnej dát gól. Baráž by prostě byla asi velký sousto.

Reagovat
veikko

Si pamatuju, že asi minulý týden někdo psal, že by se mu líbil Rada v Baníku. Jen to ne proboha...

Reagovat
Banikovec7

No já se bojím toho, že by se tam líbil i našemu vedení.

Reagovat
veikko

Snad ne, ale taky mi přijde, že se zatím Baník chová jako takový lokální velkoklub v pubertě. Máme nějakou koncepci, ale při prvním neúspěchu se začne pochybovat, jestli to vlastně funguje. Angažování největšího trenérského konzervativce (nechci napsat přímo dinosaura) ve střední Evropě by bylo zradou jakékoliv aspoň trochu moderní koncepce, kterou kdy vedení mělo. A to nemluvím o tom, že Rada je nekoncepční už jen proto, že mu každou chvilkou může prasknout cévka.

Reagovat
meno

Dumla do sportovního úseku, Horejše jako trenéra a Plíška ať se vám stará o U21. Vždyť to není tak těžký!

Reagovat
smetos

To at se radsi trenujou sami

Reagovat
Wambasen

Ztracené dva body, ale na druhou stranu to vzhledem ke zbylým dnešním výsledkům tak nevadí.

Reagovat
John Obi Mikel

V Teplicích díky druhé půli nakonec docela dobrý zápas a asi zasloužená plichta. MOTM Trubač

Reagovat
ratusek

Vítěz tohoto kola: Pardubice

A v Jablonci už se budou muset solidně začít bát. I když baráž v pohodě zvládnou. Akorát už nepíská Hrubeš a Ardeleánu. Ovšem takový Proske taky umí plnit zadání

Reagovat
ondrasch77

Tak v Jablonci si říkáme, že už to další kolo zvládneme, že na to máme... A furt nic, dva zápasy za sebou bez střely do branky , furt ta radova taktika - přes křídlo centr do vápna..., tohle za 4 roky už rozklíčovali v lize úplně všichni, každý se na to připraví. A pokud to někdo nevezme na sebe (jako Krob proti Slavii), tak ani nevystřelíme.

Jinak Proske dneska fakt nijak nepomohl, spíš naopak. VAR zkoumal 3 minuty, aby Surzynovi nadělil redku a cca 94. minutě nechal gólmana hostů snad minutu a půl než rozehrál, žlutá nic...

Jinak pískal tak nějak normálně, akorát pomezák zapomněl v druhý půlce mávat ofsajdy Pardubic

Reagovat
ratusek

jo tak s těma sudíma jsem si trochu rýpnul.

jinak my to máme stejně. Hrajeme tak okatě, kde to do poloviny podzimu fungovalo, a pak to akždý prokoukl a my přesto hrajeme pořád stejně.

jménama máte kádr na top6 nebo aspoň boj o ní, ale v hlavách musíte být totálně v prdeli, navíc po dnešku. Ale někdo tu psal, že dlužíte obrovský peníze na výplatách. Tak to asi bude taky důvod

Reagovat
ondrasch77

Zpožděním výplat je fakt (2-3 měsíce po splatnosti), ale není to žádná novinka, Takhle to v Jablonci chodí už spousty měsíců. A loni z toho byla EKL...Navíc hráči většinou hrají s nasazením, "jen" nedokážou dát finální přihrávku do vápna, dát gól.

Ale jak píšu..., je to spíš lpěním na jedné jediné taktice, neschopnosti víc se drát do šance. Včera daly Pardubky šmoulagól a stačilo to..., my opět bez střely mezi 3 tyče, protože každý před kým se byť i ten prostor uprostřed otevře, tak je tak zmagořený radovou taktikou, že to stejně nahraje do strany

Reagovat
Fodbalysta

To třeba kamos v Příbramí neviděl výplatu už od srpna

Reagovat
Greny

Starka je taky v prdeli?.. se divím že tam teda šel Wagner v zimě ted

Reagovat
Fodbalysta

Už par měsíců se to táhne.

Reagovat
ondrasch77

Wagner se vrátil defacto domů, aby se zotavil ze zranění, dotrénoval a v létě se ucházel u prvoligové angažmá..., peněz má teď z Kypru a Rumunska dost, takže ho to asi ani moc netrápí.

Reagovat
Martin9719

Ten výkop od branky trval minutu a půl díky zkoumání ruky přes VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

Přes křídlo centr do vapna je taktika kterou praktikuje úplně každý tým na světě.

Reagovat
ondrasch77

To je jistě v pořádku, pokud však nespoléhaš pouze na ni...

Reagovat
Kepy_FCB

V Peltonci ví že stejně budou bez licence já to říkal

Reagovat
3M

Tvl ten Jablonec u nas to jde do prdele uz pet let v kuse, ale u nich jsem takhle rychlej sesup necekal

Reagovat
ondrasch77

Pokud Radu neodstaví a nedostanou šanci i další hráči místo těch, co jsou totálně z formy, tak asi spadnem

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevím na co Pelta čeká

Reagovat
ACSeRw!n

naopak sesup byl jasnej, kdyz ma Pelta svy problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že všichni mají rádi ta svá koryta, jinak by druhá liga (pakliže by v první hrálo 12. týmů), vypadala zajímavě:

Bohemians, Jablonec, Karviná, Pardubice, Brno, Vlašim, Líšeň, Opava, Dukla, Jihlava, Příbram, Varnsdorf.

Reagovat
smazaný uživatel

Do 20 let včetně tam má pouze 30 českých hráčů připsáno 15 startů z 25 zápasů.

Z toho 10 z farmy Slavie a Sparty.

Do top 10 dle minutáže se dostali 2 Slavisté a 4 Sparťané.

Kdyby to číslo bylo alespoň na dvojnásobku....

https://www.fnliga.cz/statistiky/2021?id_position=0&games=15&id_nationality=CZE&id_age=20&order=7&order_direction=2#scroll

Reagovat
Losinho

hrozný

Reagovat
Aldeano

Reagovat
dtaire

Nevidím na tom zajímavého nic

Reagovat
Salfovic

Tak holt: Bohemians, Baník, Karviná, Pardubice, Brno, Vlašim, Líšeň, Opava, Dukla, Jihlava, Příbram, Varnsdorf

Reagovat
dtaire

Dobrý vtip, ale Pardubicím, Opavě, Jihlavě nebo i tomu Brnu by bylo lépe v první lize

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smetos

Skoda je ze si o nikdy neodhlasujou

Reagovat
Uwe háže buly

Jenom to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se naopak líbila loňská liga s 18 týmy. Nebyla žádná nadstavba a ještě přibyly zajímavé výjezdy do exotických míst jako např. Brno.

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Reagovat
Imos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Jason_

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gunner123

Reagovat
Pablos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Radin

Tady se ukazuje, jak to roky chodilo. Dokud byl Pelta a jeho prachy, korupce , tak Jablonec jel. Teď i s kádrem, který rozhodně nemá být na sestup nic.. Kdyby se jelo celkově férově, asi by bylo daleko víc překvapení. Teď v tomhle vede Slavie, které se občas pomůže, i když má top kádr na ČR

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
ondrasch77

Nějak tvé teorie odporuje postavení Plzně a Sparty

Reagovat
kardous

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě největším překvapením kola Karabec. Jakým způsobem rozdával balóny kolem vápna to jsem dlouho neviděl. Hrozně mu pomohlo, že dostával přesné přihrávky do nohy od Hojera a Hancka. Dočkala bych klidně poslal už pryč. Lepší nebude. Protože se vrátí z hostování Fortelný a v Hradci je Vlkanova.

Reagovat
kilobyte

Karabec umí, ale přijde mi, že to často odflákne. Nebo to aspoň tak vypadá.

Reagovat
Selänne

To je hloupost. U něj je problém, že v sobě nemá herní návyky typu: přenesení balonu, zklidnění hry a nesnažit se za každou cenu hrnout všechno dopředu. Do toho je fyzicky strašně sloubčkej a nemá moc velkou rychlost. To první se dá odstranit pouze větší minutáží a tím pádem větším sebevědomím. Pořád má teprve 18 (!). To druhý už je na Spartě, aby se systematicky postarala o jeho správný směřování. To ale moc nefunguje.

Reagovat
Losinho

Minimálně vyvolává ten dojem.. něco jako Schick nebo Barák. U trenérů to úplně nepomáhá.

Reagovat
HorajzmAmmann

Prosím zrušte nadstavbu. Jezdit 2x za 1 měsíc na Letnou opravdu není atraktivní. Nikoho to nebaví. To že bude 100 závodů ve Formuli 1 za rok taky ničemu nepomůže. Kazí se tím exkluzivita sportu nebo zápasu. Zápasy se Spartou jsou výjimečné, každý se na ně těší, ale mám pocit, že Baník hrál se Spartou za poslední 4 sezóny asi 18x. Vždyť i ta návštěva byla včera špatná...

Včerejší výkon mi přišel lepší než minule, ale pak jsem si poslechnul studio a komentáře na netu a nevím co si o tom mám myslet. Ano, Sparta byla lepší, ale znovu opakuji, se Spartou se rovnat nemůžeme. Výkon mi přišel celkem slušný, hlavně po vystřídání ve 2. poločase. Takacs výborný výkon, , Almásí taky podržel hodně balónu. Nic moc Boula, Klima.

Osobně bych dal Takacse na stopera a Janoška do zálohy vedle Kaloče.

Reagovat
Nadržený šimpanz

To vysvětluj klubům nebo promotérům F1. Oni serou na lidi, jim jde jen o prodej televizních prív, reklamy atd....čim víckrát je to vidět, tim líp pro ně. Liga třeba s 14 týmama, nebo F1 s 18 závdy by nevydělali tolik

Reagovat
mistr129

"Oni serou na lidi, jim jde jen o prodej televizních práv" - no a platil by někdo za televizní práva, kdyby na to lidi nekoukali? Dával by si tam reklamu?

Reagovat
John Obi Mikel

Souhlas. Třeba pamatuju pár let zpět, jak jsme hráli takhle derby třikrát za krátký čas (protože jsme je ještě potkali v poháru), to se na to pak člověk taky netěší tolik, jako když je to exkluzivně jednou za půl roku.

P.S. Taky je to jeden z důvodů, proč nechci zúžení ligy a hrát pak s jedním soupeřem čtyřikrát za sezónu.

Reagovat
Wambasen

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Freedo

Tak je smůla, že vám to vyšlo takhle losem. Kdyby byl druhej zápas v únoru, tak možná takový pocit nemáš. Ale souhlasím, že nadstavba je na hovno a taky bych ji zrušil.

Reagovat
lampas

Myslím, že je v praxi stále víc a víc vidět, že pokud má nějaká změna v počtu zápasů v lize smysl, tak rozšířit ligu na 18 týmů, jako tomu bylo loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

jednoznačně

Reagovat
Bakary3

Vzdyt to bylo hrozný, uz takhle je v lize x tymu do poctu, co to placaj jak to jde z odlozencu, tak takhle tam bylo jeste o 2 vic ...

Reagovat
ratusek

ale pořád lepší než zpičená nadstavba, kterou nechce hrát snad nikdo

Reagovat
Cotton

Kdyby se udělala nějak normálně a ne s prostřední skupinou, co hraje o hovno...

Reagovat
Uwe háže buly

Stejně by to stalo za hovno

Reagovat
Cotton

Kdo by pak postupoval? Kdyby sestupovaly 3 týmy, kde najdeš další 3, co je můžou nahradit? 21 týmů na ligu fakt nemáme, to by se tam pořád točily ty stejné.

Reagovat
Salfovic

My nemáme ani 16 týmů na ligu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cotton

no právě

Reagovat
Manik...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pingla

nesmysl, však ligu by akorát doplnili týmy, co mají zázemí a peníze na ligu první a v té druhé by se skoro o nic nehrálo

Reagovat
Salfovic

Tak nadstavba se zavedla jen kvůli prachům, výdaje na platy to prakticky nezvedlo, jen to mělo zvednout příjmy. Ale strašně by mě zajímalo, kolik na tom ty kluby vydělávají, vždyť to musí být směšné částky.

Reagovat
lichna.

Se Spartou se rovnat nemůžeme... Proč? Vždyť i za Safarcika jsme tam odehráli lepší zápasy nebo minimálně srovnatelné.

Mame minimálně na to, abychom je trápili jako třeba Slovácko..

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak dlouho trénuje Svedik Slovácko? Vždyť jsou úplně někde jinde v budování kádru. V 1. řadě potřebujeme najít trenéra, herní systém, najít si k tomu potřebné hráče a sehnat sponzora, pak se můžeme bavit o TOP3. ..

A taky by to chtělo doma porážet Karvinou, Liberec, Hradec, Teplice...

Reagovat
Martin9719

Chete se někam posunout nebo nadávat na to co hrajete? Zápasy jako je na Letný vás jedině můžou někam dostat, pokud tedy budete chtít. Podle toho co tady píšeš byste radši jezdily do Líšně nebo do Vyškova časem. Snadná výhra, krátký výjezd, poháry nikde. Tohle naší lize opravdu pomůže. To radši nadstavba.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Martin9719

Jen se tlem, za rok na to budete úplně stejně, a úplně stejně nadávat.

Reagovat
eder

Není na tom obrázku ten chlapec z té reklamy s Ester Ledeckou a Machmudem Muradovem?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Super zápas. Zase škoda. Třetí zápas s Plzní a třikrát smůla.Ale je to hlavně o neproměňování šancí a dělání hloupých chyb. Staněk fakt top. Hráč zápasu. Beaguel taky skvělý.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Salfovic

Ta jeho akcička před přihrávkou na gól To se v lize nevidí.

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
Greny

Já jsem zvědav jak zahraje Plzeň příští týden... Vůbec bych se nedivil kdyby zase hráli duraznej beton a brali i remizu

Reagovat
John Obi Mikel

To záleží na našem dnešním výsledku

Reagovat
Greny

No nemyslím si

Reagovat
Martin9719

přesně tak, určitě když dneska Slavie neztratí, tak tam budeme hrát na výhru, slušná utopie

Reagovat
John Obi Mikel

Tak je to jedno. Příště budou hrát hodně zezadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dojdou si zkušeně (betonem) pro remízu (příp. rozhodnou z brejku) a to jim bude stačit, protože zbylá 3 kola mají jednoduchý los (Sparta jim to pustí), zatímco Slavia v posledních 2 kolech udělá max. 2 body.

Reagovat
Martin9719

To je asi stejně krásný odhad jako ten Limberského ve Sportu

Reagovat
Shevchenko

ty vole už si tu psal sracky co ti nevyšly tak to zkoušíš znova?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba docela baví pamatuju ještě tak rok zpět, to byl těžký cringe, ale vypracoval se

Reagovat
Bakary3

? vzdyt je cim dál trapnejsi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Shevchenko

Jako to se tu teď budou ignorovat zápasy z prostřední skupiny?

Reagovat
ZB 07

Přáteláky nikoho nezajímají

Reagovat
oli9

K čemu se to vůbec hraje... Celkově je ta nadstavba totální picovina

Reagovat
meno

Pro ten mega

Reagovat
Greny

Na jejich místě bych to zabalil a domluvil bych se že si každej tým nechá 250 litru

Reagovat
Selänne

Lepší pozice na draftu.

Reagovat
Neri04

Reagovat
Cotton

to by pak právě bylo lepší prohrát, ne? jako v NHL

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Akinfeev

Vítěz z těch 4 týmu si zahraje se Slováckem o KL

Reagovat
Fakt

Ne

Reagovat
Akinfeev

Takhle to bylo 2 roky nazpět, tušim

Reagovat
Fakt

Bylo, ale to do Evropy postupovalo 5 týmu.

Reagovat
Akinfeev

ok.

Reagovat
iHawX

uřž tenkrát mi ten systém moc nevoněl...tým, co si vybojoval poháry po dlouhý sezóně a uhrál si je ve skupině s nejlepšíma o ně mohl přijít protože mu nevyšel jeden (dvou)zápas

teď už je ta prostřední skupina úplnej výsměch teda, to ať už radši udělaj jen 2 skupiny, o titul a sestup, rozdělený v půlce tabulky

Reagovat
Imos

tu jedinou sezonu kdy se to takhle reálně hrálo to prosral Baník s Bolkou ne?

Reagovat
lampas

A pak Bolka se Slovanem.

Reagovat
Imos

Reagovat
John Obi Mikel

No nemám slov. S touhle defenzivou těžko něco vyhrajem.

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
Svatej

Me přišla v pohodě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
frankiefcb

Koubek je prostě machr, škoda, že to tenkrát s námi nedotáhl na titul. Chybělo pár vteřin.

Reagovat
Selänne

Kucka na hrad

Reagovat
Salfovic

Jste to nějak pozrali v předposledním kole doma s Bolkou, nějak úplně v závěru, co?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Táborský vyrovnal na 2-2 v 90. minutě a pak provokoval pod tribunami. Od té doby ho máme velmi rádi

Reagovat
Martin9719

Je to min. top 3 trenér v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak, že naše liga nemá kvalitu. Když spolu hrají týmy z top 6 letos ty zápasy mají úroveň... snížit počet ligových týmů postupně na 10 a každý s každým 4x by dával obrovský smysl.

Reagovat
Abbe Faria

at to rovnou hraje tech 6

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než nadstavba by byla snad jen ta tvá liga s 10 týmy a 4x každý s každým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Nadstavba je totální picovina...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako říct, že play off v hokeji je blbost... :D prostě bažant co fotbalu nerozumí

Reagovat
smetos

Prohlasil fotbalovy guru

Reagovat
smazaný uživatel

postav mi sochu díky bažante

Reagovat
Abbe Faria

jak by vypadala nadstavba v lize s 10 kluby ?

Reagovat
smazaný uživatel

nijak 4x každý s každým = 36 zápasů což by odpovídalo top ligám bez nadstavby. Já jsem proti nadstavbě, ale teď to kritizovat může jen někdo kdo nefandí sportu a je fanatik. Máme nějaký systém od začátku sezóny a dodržet ho je určitě správně... ne jak Berbr a jeho ryby, kteří zrušili baráž.

Reagovat
Imos

prosimtě jak liga o 10 4x spolu odpovídá top ligám? Ty počty mi nějak nevychází

Reagovat
smazaný uživatel

Úplný nesmysl

Reagovat
Salfovic

Však je.

Reagovat
oli9

někdo kdo srovnává hokej a fotbal... Ještě začít vylucovat na 2 minuty nebo nájezdy ne...

Reagovat
deporpepa

nájezdy se někde hráli, myslím, že v USA

Reagovat
Pablos

jj hrály

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že je. Hrajou kol jak natentovaných a pak jich dál postoupí 12!!.

Reagovat
$dolar$

PO v hokeji je mega blbost.

Reagovat
deporpepa

play off, je ale už zajeté a lidé jsou na to zvyklí, až si lidé zvyknou na nadstavbu, pak už to nikdo kritizovat nebude, krom týmu, který skončí 30 kolech na prvním místě a nezíská titul

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
db18

Reagovat
Mass

Po dnešku si to myslím taky

Ale co, třeba Plzeň a Spartu porazíme.

Reagovat
oli9

Já už to říkám od začátku že nadstavba je kktina.. Chápu že to dělali v době kdy to mělo nějakou váhu kvůli místům pro evropské soutěže.. Ale raději jak to bylo dřív máš na to 30 kol

Reagovat
Greny

Já slyšel že by kluby klidně hráli jako minulý rok 18 týmu doma venku... Ale neví se při co udělat v takovém případě s FNL..

Reagovat
Salfovic

Zrušit a mít rovnou třetí ligy

Reagovat
Imos

rozdělit druhou ligu na Čechy a Moravu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Hovorku myslím úspěšný víkend. Včera jako pravidelný fanoušek v sektoru vedle kotle oslavil výhru hokejové Sparty a dneska 4 fíky od HK.

Reagovat
Blasphemer

Koubek nejlepší trenér v lize samozřejmě po Bílkovi

Reagovat
deporpepa

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne

Reagovat
Greny

Jako co si budeme kdyby Slavia nezískala titul tak je to její strašná ostuda

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím proč tady schazuješ skvělou práci trenéra Bílka nějakou ostudou ze strany SKS.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím... Bílek udělal 71 bodů po 30 zápasech... v historii se nikdy nestalo, že by druhý tým měl tolik bodů. Často to stačilo na titul.

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně tak. My jsme třeba měli nejvíc bodů po 30 kolech v novodobé historii a tady se mluví o ostudě.

Reagovat
Salfovic

Jestli v historii nikdy neměl druhý tým tolik bodů, tak to na titul muselo stačit pokaždé.

Reagovat
John Obi Mikel

Ne nutně. Myšleno pravděpodobně takto:

V historii nikdy neměl druhý tým tolik bodů a často to neměl ani první tým..

Reagovat
Salfovic

No takže 71 bodů k titulu stačilo vždycky.

Reagovat
Shevchenko

Ne no

Reagovat
7kaka7

Takže BY 71 bodů stačilo na titul vždycky

Reagovat
Shevchenko

Možná nevím jak to myslíte, ale Sparta udělala titul se 79 body a Slavia se dostala na 72 bodů pokaždé za poslední 4 roky.

Reagovat
Salfovic

Jenže na zisk titulu by jim stačilo méně bodů.

Reagovat
mistr129

Jim Jo, ale ostatním ne. Kdežto v sezóně, kdy mistr získal třeba 65 bodů, by to stačilo všem

Reagovat
Salfovic

Takže mistr ze které sezony potřebovatl k titulu víc než 71 bodů?

Reagovat
Shevchenko

Absolutně nechápu o čem mluvíš. DanielRahl to napsal docela jasně, 71 bodů na titul stačilo často, ale ne vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi uplne blbej ne? nereknu napoprve ale 3x??

Reagovat
Salfovic

Viz níž, nenapadlo mě to brát jinak než ročník po ročníku.

Reagovat
John Obi Mikel

My si nerozumíme. Kdybys dosadil letošní Plzeň do některé sezóny, tak občas by to stačilo na titul, občas ne.

Reagovat
Salfovic

Aha, tak tohle meziročníkové přesazování mě nenapadlo.

Reagovat
fabec1222

Takže všichni ostatní s tím titul udělali, ale jeho je třeba chválit za to, že to s tím neudělal?

Reagovat
deporpepa

72

Reagovat
Neri04

I proto to te Plzni preji. Bilek si to po tech letech urazek od pivnich mozku fakt zaslouzi.

Reagovat
Imos

Bílek možná, ale jak je v Plzni tak ať to vyhraje kdokoliv jiný

Reagovat
John Obi Mikel

Bílka mám rád, ale ať si radši vyhrává tituly v zahraničních ligách

Reagovat
Greny

Neshazuji Bílek odvádí výbornou práci a hráči za ním jdou ale nevylučuje to :) že cokoli než titul by mělo být pro Slavii v lize velké zklamání když se navíc podíváš na situaci v klubech například finanční

Reagovat
John Obi Mikel

Jak píšu výš. My těch bodů nemáme málo, akorát Plzeň jich má ještě víc, protože hrajou fakt dobře.

Reagovat
Martin9719

Bílek i přes občas předváděnou hru už je teď min. třetí nejlepší trenér jakého jsme kdy měli, pokud by získal titul, řadil bych ho už na stejnou čáru s Koubkem, kdyby jsme předváděli občas lepší hru tak bych ho řadil výš, vzhledem k protivníkům v boji o titul, Sparta za Koubka u nás nebyla jako Slavie teď rozhodně.

Reagovat
Pablos

Jenže jak vyjedete mimo hranice, tak se projeví jak je to najednou 20let zpět fotbal… na ligu ideál to jo.

Reagovat
Martin9719

Podívej se na naši sestavu a formu některých opor v posledních zápasech v pohárech a to vlastně nechybělo moc aby jsme postoupili do konferenční ligy jako vy i tak. Tenhle tým co je teď by TNS a Sofii smáznul už jak nic.

Reagovat
Pablos

Nehodnotím teď co bylo… spis píšu ve stylu, ze tomuhle fotbalu nevěřím v Evropě, kde např. vás nejlepší hráč Beauguel je jak z pravěku v Evropě (aspoň takhle mi tam vždy přišel). To neber jako hejt ale, nechci do Vás šít…proste Vám moc nevěřím, ale rad se klidně budu mýlit a uznám chybu.

Reagovat
Martin9719

Tak JDB by nejdřív musel někdo přemluvit. Ale minulý léto chyběly v Evropě Bucha, Kalvach, Hejda, Kopic, Mosquera se ještě nesžil, nebyl v kádru Sýkora. Střed zálohy byl Káčer, Ndaye, Janošek který sedí v baníku na lavičce. Chorý z podzimu a teď je taky jiný fotbalista. My kvalitu máme, Slavie je o level nebo dva výš, ale Sparta i Jablonec se kvalifokovali a my rozhodně nemáme menší kvalitu. Naopak, defenziva je to v čem jsme propadli ve Walesu i v Sofii + třeba i Alkmaar. Bílek zkrátka vyladil to, na co ten tým upadal pod mikrotrenérem Gulou a teď se snaží i o ten zbytek.

Reagovat
Martin9719

Bílek prostě v tý době ještě stavěl tým, vštěpoval mu svůj herní styl a počítal zraněný opory.

Reagovat
Pablos

Třeba to fungovat bude… musí je potřeba, abyste hráli poháry. Ale proste stejnak mám ten pocit, ze jste skvěle i díky tomu vypadnuti načetli ligu a hrajete účelnej fotbal na body.

Reagovat
Martin9719

Ten fotbal má ale svůj podpis, a dostat ani ne 20 gólů za 30 kol není náhoda a zároveň ten tým nemá až takovou kvalitu aby mohl dávat všem 3-4:0 jako Slavie ve formě. A dokud ten gól nedáme, tak ofenzivně hrajeme.

Reagovat
Pablos

Ale jo s tímhle souhlasím, ale bavíme se o lize… tam klobouk dolu před Vama. Já mám jen obavy z Evropy a ty naopak víru v tým, ze to bude cajk… o ničem jiném to není. A jak říkám, rad budu, když ty mé obavy budou zbytečné

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bakary3

Ja bych ti to i pral, at si trosku zahojis ten tvuj mindracek

Ale strasna ostuda pri tom, ze Plzeň proste skoro neztraci, urcite ne - dalsi prubeh to muze jeste trosku zmenit, ale hezky zvelicujes.

Reagovat
Lof

Reagovat
mistr129

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak s tímhle jsi úplňe mimo. Pořád dali čtvrtfinále KL a Plzeň poháry nehrála. To je velká výhoda. Navíc podle expected points má Plzeň štěstí. Což všichni víme. Navíc Bílek odvádí fakt super práci. Staňek je top. Takže strášná ostuda určitě ne.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Štěstí, že klidňe mohli mít o 5-10bodů míň a nikdo by se nedivil. Zase na druhou stranu se expected poinst musí brát s rezervou a ten tým má vítěznou mentalitu a na tom hřišti to jde znát.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jinak Sparta podle expected points taky štěstí. Jsem fakt zvědavý jak budou v příští sezoně fungovat bez Hložka.

Reagovat
andrew96

Cringe.

Reagovat
Kepy_FCB

Hradec Borec

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
thewall

Obvykle se to týká hlavně hokeje, ale aktuálně to vypadá, že o titulu rozhodne rozdíl formy/kvality na postu brankáře. Hodně zajímavý nedělní večer za týden.

Reagovat
iHawX

hm, asi špatnej terén

Reagovat
delfin

Hradec. Dneska jsem se fakt při fočuse po delší době bavil.

Reagovat
hromdopolice

Neviděl si Dynamo? To byl taky super fotbal, jen houšť

Reagovat
C-M@ster

Pískej konec.

Reagovat
Pablos

Tak Plzeň ztratí se Slavií zase, takže bych z toho nedělal vědu. Každopádně potřebuje spadnout na držku Slavia za to podcenění přestupáků už asi rok a půl.

Reagovat
bartes

slávia přestala právě před 1,5 rokem kupovat drahé hráče a najela na "koupit levně, vychovat a prodat", což se jí docela daří. Oni to jinak dělat nebudou. Na ligu to stačí a když vydrží v pohárech do jara, tak jsou spoko. Vědí, že to je v strop v českých možnostech. A je ti mnohem lepší cesta, než kupovat hráče za 50 mega a čekat, jestli se vyplatí.........bohužel je v poslední době nedrží gólmani a obrana, na které se dříve mohla spolehnout. Např. Kolář je zadarmo drahý. Prostě je úplně mimo. Nechytí nic navíc, ty góly dneska byly z velké části jeho a ještě si dovolí kličku na malém vápně za stavu 3:2 pro Hradec. Prostě hráč na facku, kterému to je evidentně všechno jedno

Reagovat
Pablos

Naivita…jen bude upadat. Najela na něco co stačit nebude časem právě… jelikož je ty ,,levny” faily nakonec budou potápět.

Reagovat
bartes

proč? Kuchta se zpeněžil, Stanciu odešel za stejné prachy + se zbavili vysokého platu, Sor snad odejde za něco navíc, mají Provoda a další hráče, kteří se dají dobře prodat. Předtím Sima, Král, Souček,...pořád jsou hodně v plusu. I kdyby nakoupili drahé hráče, tak na LM to stačit nebude, takže se spokojí s EL nebo EKL a nejspíš si spočítali, že se jim víc vyplatí kupovat hráče do 30 mega než dávat 100 mega jako třeba za Stancia a spoléhat se na úspěch v LM, aby se vyplatil

Reagovat
Pablos

Protože si myslím ze neudrží kvalitu základu …Když jim pak zkurvi sezónu nakonec prumeraci až podprumeraci, protože zase vše co bude umět něco lehce navíc půjde pryč.

Reagovat
bartes

no, zrovna Slávia je na tom co se týká vyrovnanosti a šířky kádru z té TOP3 nejlíp. Dokáže postavit 2 vyrovnané 11, což se o Spartě říct nedá a o Plzni už vůbec ne. Akorát teď Slávia doplácí na nevyrovnanou dvojici brankářů, na které dříve mohla spoléhat. Hlavně Kolář, který dříve několik let Slávii držel, je úplně mimo od té doby, co dostal ten zákrok do hlavy. Ale hlavně kvůli té Tvrdíkově dceři. Jakoby se viděl už někde v představenstvu Slávie, že ho Tvrdík protlačí a na fotbal jako takový kašle. A Mandous asi potřebuje mít tu důvěru, že je 1 a nestřídá se s tím labilem. Pak má Slávia přestárlou obranu Hovorka, Kúdela, kteří už nestíhají a mají je nahradit 20letí kluci Kačaraba, Ousou, kteří ty velké zápasy nezvládají v hlavě. Viz Feyenord....ale podobné problémy má i Sparta. Jen Plzeň ne, protože vše hraje na svých 13 lidí. Plzeň má jen obrovské štěstí, že se jí vyhýbá marodka. Kdyby jim padlo 6 hráčů základní sestavy jako u Slávie, nebo Sparty, tak nejspíš dohrává s dorostenci.

Reagovat
Imos

Kolář musí rozhodně odejít pro dobro Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář má ve Slavii měsíční plat 1,5 mil měsíčně, 250 tis za výhru, 150 tis za vychytanou nulu. Na odchod nemá ani pomyšlení

Reagovat
Imos

O to větší to je problém slavie

Reagovat
thewall

Šílené. To je naprostý úlet. V podstatě tunelování Slavie. Malá domů Tvrdíkovic rodinky.

Reagovat
Martin9719

Spíš by mě zajímalo jak to mají ti ostatní. i dorostenci u vás berou skoro to co důležití hráči někde v Teplicích.

Reagovat
Losinho

Pod 250 už nemá v áčku nikdo.

Reagovat
KingMaster13

Ty pičo Tomu se říká zabezpečit dceru

Reagovat
Salfovic

Právě v létě jí snad chybělo až osm hráčů, většinou ze základu, a stejně to lidem nebrání k tomu ji prcat za nepostup do EKLu a vyvozovat z toho, že nemá na poháry.

Reagovat
Fairplay

Jak píše Pablos výše, take se priklanim k nazoru, ze jim to prumeraci dodrbou. Dneska bylo krasne videt, jak treba Kacaraba rozhodne neni nejaka top kvalita a ten tym takhle zacina stagnovat na cim dal vice postech. Ostatne prave i z toho duvodu, ze se ten tym posledni prestupaky hodne doplnuje nejakyma Ekpaiema a podobnou nekvalitou.. Par let zpet to bylo co post, to reprezentant a extratrida.

Reagovat
Freedo

Když si vezmeš základ včera, tak až na Filu a Koláře by snad všichni byli povolaní do repre, kdyby se dnes dělala nominace.

Reagovat
r.mrazik

prichody: 20/21 - 5,4 mega euro

21/22 - 6,4 mega euro

koupit levne je nejaka mistni urban legend ne?

Reagovat
Pablos

Před 30.kolem byl můj tip: 1.Plzeň, 2. Sparta, 3. Slavia… a to jsem počítal, ze Sparta vyhraje v Olmíku, tak schválně

Reagovat
hromdopolice

Copa, že ten Baník to na tý Letný nezválcoval, když už je pryč hlavní strůjce neúspěchu..?

Reagovat
PalibrkUros

tady někdo přikládá pod rendlíček

Reagovat
hromdopolice

To viš, čekám na výživné argumenty těch přesvědčených o nekonečné kvalité jejich kádru.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník NEMÁ kádr na top3 ani náhodou, co chceš slyšet víc. Nikdo tady nepíše že má...

Reagovat
martin1

Hradec

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
czechfant

Měl jsem přání abychom alespoň trochu zamíchali kartama v boji o titul a nebyla to ostuda, když už jsme se tam dostali.

Nečekal jsem, že oboje splníme v prvním zápase. Navíc mi přišlo, že Slavia nehrála vyloženě špatně, spíš tak průměrně, ale nám to prostě sedlo. Dost udělal asi první gól, kdy se kluci přesvědčili, že to může jít.

Reagovat
Coutinho10

no nic no....musíme porazit Plzeň a pak už je tam nepustit...doufám, že Hradec podá stejný výkon i proti Plzni

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen rupne se Slavii i se Spartou, Spart do toho porazi jeste Slavii a mame tu jeste drama o titul

Reagovat
ratusek

Titul bude mít Plzeň, škoda. Mohlo být zajimavé léto z hlediska jejich financí

Reagovat
Jinders

Hradec klobouk dolů, my jsme se ale téhle prohře podali ruku svou arogancí...

Reagovat
Fernando_Torres

Hrát proti Hradci, brejkovýmu týmu s extrémně rychlým přechodem do útoku vzadu skoro celej zápas jeden na jednoho (občas ani to ne), absolutně bez zajištění, to jde prostě jasně za trenérským týmem...

Reagovat
meno

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rothbard

Rada končí v Jablonci.

Reagovat
Greny

To je ideální doba a místo pro Franze

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Fakt

Včera byli pozdě.

Reagovat
božský John

KDE MAM CLANEK KILY KDE MAM CLANEK??????

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele