FORTUNA:LIGA - souhrn 1. kola nadstavby

03.05.2019, 19:55, aktualizováno 05.05.2019, 19:58
Komentáře a souhrny
Slavia pouze remizovala v Liberci a na Plzeň, která otočila zápas s Jabloncem, má k dobru už jenom dva body. Sparta má druhou výhru v řadě, tentokráte porazila Ostravu. Mladá Boleslav ve skupině o Evropu rozstřílela Teplice vysoko 8:0 a má prakticky jistý postup do finále. Ve druhém semifinále Zlín doma zdolal olomouckou Sigmu. Ve skupině o záchranu zaznamenaly důležité výhry Slovácko a Opava, naopak opět ztratila Dukla...
O titul

Viktoria Plzeň - FK Jablonec 2:1

05.05.2019 18:00

Góly: 84. Tomáš Holeš (vl.), 88. Jean-David Beauguel - 11. Martin Doležal

Pro jablonecké fotbalisty velmi kruté utkání bylo k vidění v neděli večer ve Štruncových sadech. Hosté se tam v úvodu zásluhou Doležala dostali do vedení, avšak v dalším průběhu spálili několik šancí, za což je Viktorka potrestala. Nejprve si srazil míč do vlastní brány Holeš, poté Kayambova centru využil Beauguel.

Od začátku byli aktivnější hosté. Jako první prověřil brankáře Hrušku Kratochvíl, nijak zvlášť těžká střela to ovšem nebyla. Mnohem úspěšněji už zelenobílí zakončili o pár okamžiků později. Po Limberského ztrátě se vydali do protiútoku. Kratochvíl rozehrál na Trávníka a ten našel ve vápně volného Martina Doležala, jenž přízemní střelou otevřel skóre.

Velmi aktivní Kratochvíl mohl brzo mít prsty v další brance, avšak Hejda před ním na poslední chvíli zasáhl. Jablonec nadále pálil šance, v té další se ocitl Považanec, který unikl po pravé straně, ale nakonec ani nevystřelil. Do brejku posléze vyslal Hübschman Jovoviće, Srb sice utekl obraně, ale jeho oblouček směřoval mimo bránu.

Kromě znovu pálícího Doležala byl velmi aktivní za postranní čarou Petr Rada, jenž byl sudím Berkou vykázán na tribunu. V samotném závěru poločasu mohl srovnávat Hořava, jenže to by musel z voleje pálit na bránu.

Po pauze se delší čas nic nedělo, až zhruba v době, kdy byla odehrána hodina, se do velké šance dostal Řezník, ovšem díky včasnému zásahu Holeše se mu skórovat nepodařilo. Zmar Severočechů v soupeřově vápně pokračoval, po obrovské minele Řezníka se Doležal rozhodl nevystřelit a přenechal míč Kratochvílovi, proti němuž se stihl přesunout Hruška.

Při Plzni stála ve velkém i štěstěna, především po Vătăjelově úniku. Ten Hruškovi propadl pod tělem, avšak atypickým způsobem se o zem odrazil nad bránu a skončil jen na síti. Občas však Viktoriáni také vystrčili růžky, třeba když Hejda hlavičkoval těsně vedle. Jinak nadále útočil Jablonec, Hrušku však nedokázal propálit ani Doležal, po následném rohu hlavičkoval vedle Břečka.

Co se stalo potom, to bylo šokem pro všechny diváky. Střídající Kayamba odcentroval z pravé strany na Kovaříka, před nímž ukopl do vlastní sítě míč Tomáš Holeš a nechtěně srovnal. Podobná akce přišla i po pár minutách, tentokrát Kayambů centr skončil na hlavě Jeana-Davida Beauguela, jenž hlavičkou rozvlnil síť.

Plzeňští tak v tabulce drží s jistotou druhé místo se ztrátou pouhých dvou bodů na Slavii, na jejíž hřiště míří za týden. Jablonec je čtvrtý, na třetí pozici ztrácí tři výhry, náskok na pátý Baník je ve velikosti dvou vítězství.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha 0:0

04.05.2019 20:00

Góly: -

Jedinou výhru z posledních čtyřech utkání ve FORTUNA:LIZE mají na kontě fotbalisté pražské Slavie. Nejčerstvější ztrátou je bezbranková remíza v Liberci, o které se nedá říci více, než že je zasloužená, neboť ani jeden z gólmanů se příliš nenadřel.

Na první větší vzrušení se nějaký čas čekalo. Přišlo po dvanácti minutách, leč nechtěné. Po souboji tělo na tělo mezi Delim a Kozákem nedokázal liberecký forvard ubrzdit a ošklivě se srazil s brankářem Kolářem, vše bylo následováno strkanicí mezi oběma tábory.

Nejblíže brance v dosavadním průběhu byl po úniku Mick van Buren, avšak předtím chybující Kačaraba zabral a obral holandského útočníka o balón. Tentýž hráč se ocitl v příležitosti i na konci první půle, to jeho volej pro změnu zblokoval Hybš.

Tento střelecký pokus byl ohraničen dvěma souboji mezi Potočným a Součkem, po nichž chtěl slávistický záložník penaltu - ani jednou ale neuspěl. A když v samotném závěru poločasu trefil Hušbauer z přímého kopu pouze zeď, odcházelo se do kabin za nerozhodného stavu.

Po pauze přišla konečně větší šance pro Slavii. Ve velkém vápně se balón dostal až k Olayinkovi, jehož skvělý pokus překonal Nguyena a z brankové čáry jej vykopával až Hybš. Na druhé straně rozehrával volný kop Potočný a zvolením střely namísto centru překvapil všechny, bohužel pro něj se míč snesl jen nad břevno.

V době, kdy do konce zbývalo zhruba dvacet minut, přišly další dvě nadějné situace pro hosty. Nejprve povedenou ranou poslal van Buren míč do boční sítě, následně Nguyen v souboji se Škodou neudržel balón v rukavicích, avšak slávisté měli k míči moc daleko a nebezpečí bylo zažehnáno.

A jelikož několik pokusů při závaru před Nguyenovou brankou vyšlo nazmar a bídně dopadl i Stochova střela zpoza vápna, skončilo utkání remízou. Náskok Slavie na čele se tak v případě vítězství Plzně může ztenčit na dva body, Liberec se naopak dostal na dostřel páté Ostravě.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 3:0

04.05.2019 17:30

Góly: 29. Václav Drchal, 51. David Moberg Karlsson (pen.), 90+5. Adam Hložek

Přestože Baník sehrál se Spartou vcelku vyrovnanou partii, nakonec se musí smířit s porážkou o tři branky. Výhru letenských navíc kazí výkon sudího Královce, jenž minimálně jednou hrubou chybou poškodil Slezany.

Přestože měl kouč Pražanů Horňák již k dispozici špílmachra týmu Kangu, nechal trenér gabonského fotbalistu pouze na lavici náhradníků a vsadil na téměř totožnou sestavu, která před týdnem vybojovala výhru v Opavě. Jen zraněného stopera Štetinu nahradil Costa. Na straně hostů se do sestavy zařadili navrátilci Fleišman s Fillem a místo Hrubého dostal ve středu pole přednost Jirásek.

Po chmurném úvodu, kdy celá Letná věnovala vzpomínku tragicky zesnulému Josefu Šuralovi, zahrozili jako první domácí, když v osmé minutě pálil po kombinaci s Drchalem Hašek, jeho pokus ovšem lapil gólman Laštůvka. Ostrava odpověděla hned za minutu. Holzer z levé strany našel v pokutovém území Kuzmanoviće, ale ani jeho střela z otočky se neujala.

Následná pasáž hry patřila spíše Baníku a ve 23. minutě vypálil nebezpečně, leč opět nepřesně Kuzmanović. Za dalších šest minut ale nečekaně udeřila Sparta, která vyšachovala soupeře na levé straně, odkud Karlsson pláchl směrem k šestnáctce, kde našel volného Drchala, jenž uklidil míč do brány - 1:0. Hned z protiakce mohlo být srovnáno, jenže Diopa v tutovce vychytal brankář Heča. Ve 31. minutě chtěl Hašek překvapit Laštůvku, avšak strážce svatyně Slezanů stihl zasáhnout.

Letenští mohli ještě před odchodem do kabin přijít o Costu, ten však za surový zákrok na Filla k údivu všech viděl od sudího Královce pouze žlutou kartu. Ve 36. minutě sice Stronati ubránil Drchala, následně ale zachyboval a nechybělo mnoho, aby jeho zaváhání potrestal Hložek. O tři minuty později se Jánoš pokoušel přelobovat Heču, ten však jeho úmysl s vypětím všech sil přečetl a balón vyrazil nad břevno. Ve 43. minutě vykouzlil Hašek pěknou přihrávku na Drchala, jenž tváří v tvář ztroskotal na Laštůvkovi.

Krátce po změně stran se domácí hnali do útoku, Hložek v šestnáctce přepadl přes nohu Fleišmana a Královec až s pomocí videa nařídil pokutový kop pro Pražany. Ten bezpečně proměnil Karlsson a zvýšil vedení svého týmu. I nyní chtěla Ostrava rychle odpovědět, jenže Pazderova rána z dálky skončila pouze v rukavicích Hečy. V 56. minutě vyrobil Procházka obrovskou minelu v rozehráce, kterou nepotrestal Drchal, jenž ve své další velké šanci trefil po obloučku přes Laštůvku břevno.

Po hodině hry se po příhře od Jiráska protlačil přes Costu k míči Diop, kterého vychytal Heča. Slezané se začali víc osmělovat a v 71. minutě byli opět blízko snížení, když Jánoš těžkou střelou trefil tyč. Postupem času ale snaha hostů opadla, v závěru navíc museli zkousnout ještě jeden inkasovaný gól, když střídající Kanga vyslal do úniku Hložka, který obešel Laštůvku a upravil stav na konečných 3:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha31234472:2373
2.Viktoria Plzeň31225449:2871
3.Sparta Praha31186755:2760
4.FK Jablonec311561054:2851
5.Baník Ostrava311361238:3945
6.Slovan Liberec3111101033:2843
1. zápasy

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 0:8

03.05.2019 18:00

Góly: 2. Tomáš Přikryl, 4. Muris Mešanović, 16. Pavel Bucha, 25. Muris Mešanović, 35. Nikolaj Komličenko (pen.), 45. Nikolaj Komličenko, 82. Ladislav Takács, 85. Ladislav Takács

Hodně jednoznačné utkání mohli vidět fanoušci, kteří přišli na úvodní utkání play-off o Evropskou ligu do Teplic. Domácí absolutně nezvládli vstup a Mladé Boleslavi podlehli 0:8. Po dvou brankách nasázeli Takács, Mešanović a Komličenko, další trefy přidali Bucha a Přikryl.

Na první gól nečekali přihlížející dlouho. Už po minutě hry rozjeli hosté pohlednou kombinaci, na jejímž konci Mešanović patičkou prostrčil míč za obranu na Přikryla. Ten si tváří v tvář gólmanovi poradil a dal svému celku vedení, branka byla navíc kýženou venkovní trefou.

To ještě Středočeši netušili, že na žádné venkovní góly se hrát nebude. Po autovém vhazování z pravé strany se pěkně uvolnil u brankové čáry Bucha a předložil míč Mešanovićovi. Ten se z poměrně snadné pozice nemýlil a dobře nalitého míče využil k navýšení náskoku. Po třech minutách to tak bylo 0:2.

Poté se konečně osmělili domácí a proti Moulisově pokusu musel zasahovat Šeda. Naděje na obrat však nevydržely dlouho. Teplice bídně rozehrály rohový kop, na druhou stranu se do protiútoku vydali Bucha a Komličenko. První jmenovaný vzal střelu na sebe a znovu překonal Grigara.

Znovu se poté činil Šeda, když zneškodňoval Ljevakovićovu dělovku. Na druhé straně pokračoval den otevřených dveří, Komličenko napálil tyč. Po další akci propadl míč k Mešanovićovi za obranu, ten si ještě pohrál s míčem i brankářem a přízemní ranou k tyči úspěšně zakončil.

Skláři měli problém i s disciplínou, před poločasem trefil Shejbal Jugase do obličeje a sudí nařídil penaltu. Té se ujal Nikolaj Komličenko a ranou doprostřed skóroval. A viník Shejbal po chvíli fauloval zbytečně podruhé a pakoval se do sprch.

Kanonáda modrobílých ovšem nekončila. Přikryl obral soupeře o míč a luxusním pasem za obranu našel Komličenka, který hravě překonal brankáře a prosadil se v této sezóně již po šestadvacáté, čímž překonal doposud nejlepšího střelce v historii Lafatu.

Po pauze dlouho Grigar nemusel lovit míči zpoza svých zad, toho se dočkal až deset minut před koncem. Na Marešův rohový kop se obránci nekoncentrovali a nechali Takácse skákat zcela osamoceného, ten šancí nepohrdl a bez potíží o zem zakončil. 0:7!

Laco Takács ale poslední slovo neřekl a opět to bylo po asistenci Mareše. Ten tentokráte ze hry načechral centr do vápna, kde defenziva znovu nezafungovala ideálně a Takács si v klidu vyskočil pro svou druhou trefu v utkání. O prvním finalistovi skupiny o Evropskou ligu je tak de facto rozhodnuto, Teplice by musely ve městě automobilky vyhrát osmibrankovým rozdílem.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Sigma Olomouc 1:0

03.05.2019 18:00

Góly: 20. Marek Hlinka

Premiéra trenéra Kameníka na lavičce Zlína dopadla vítězně. Ševci poněkud překvapivě porazili v domácím prostředí Olomouc a do odvety si nesou jednobrankový náskok. Jedinou trefu zajistil hostům v prvním poločase záložník Hlinka.

Oba týmy musely v sestavách řešit několik absencí. Na straně domácích se tak na levý kraj obrany musel ze zálohy posunout Jiráček. Od začátku tentokrát nastoupil také středopolař Čanturišvili a vepředu dostal znovu prostor mladík Slaměna. Sigmu trápí především kraje defenzivy, kde zraněného Vepřeka se Sladkým zastoupili Chvátal a Polom. Mezi tři tyče se po jednozápasové pauze vrátil gólman Buchta.

V úvodu oplýval aktivitou především Zlín, až později se začala probouzet i Olomouc, ale Plškova střela z desáté minuty letěla až za tribunu směrem k řece Dřevnici. Za dalších deset minut už se gólově urodilo, avšak na druhé straně. Podio poslal výborný centr ze standardní situace do pokutového území, kde našel hlavu Hlinky, jenž poslal Ševce do vedení.

Hosté mohli odpovědět dvě minuty po Hlinkově brance taktéž ze standardní situace, po které vznikl před bránou domácích velký závar, avšak se střelou Yunise si poradil brankář Rakovan. O dvě minuty později se zase ukázal Zlín, kdy Holík po centru Hnaníčka z pravé strany hlavičkoval do tyče. Krajní bek Ševců zkoušel štěstí i o minutu později, tentokrát však Buchta míč bez potíží zkrotil.

Delší dobu temna co se šancí tyče utnul až ve 39. minutě rychlý útok domácích, kdy se přes Poznara a Slaměnu dostal balón na levou stranu k Jiráčkovi, jehož pohotovou střelu vyrazil Buchta. Aktivita Zlína pokračovala i nadále, kdy Poznar pálil nad břevno. Sigma mohla v závěru první půle i přes celkově slabý výkon vyrovnat, avšak Beneš těsně nedosáhl na Zahradníčkův centr a po následném rohovém kopu zakončoval nepřesně Polom.

Po změně stran se domácí víc zaměřili na defenzivu a Olomouc musela dobývat obranný val soupeře. Až v 68. minutě vyslal Houska průnikovou přihrávkou Faltu, jenže toho v tutovce vychytal Rakovan. Za dalších devět minut si na pas za obranu naběhl Zahradníček, jenž v další obrovské šanci taktéž pohořel na Rakovanovi a dorážku poslal nad bránu.

V závěru se již ale hosté do další gólovky nedostali. Naopak v 89. minutě je zachránil Buchta, který vyrazil nebezpečnou hlavičku domácího Gajiće po rohovém kopu. Nastavení již odehráli Ševci v poklidu na útočné polovině a pohlídali si jakýkoliv odpor protivníka.

Více informací k zápasu
O udržení

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 5:1

05.05.2019 15:30

Góly: 5. Jan Kalabiška, 9. Jan Kalabiška, 17. Dominik Janošek, 65. Jan Kalabiška, 74. Stanislav Hofmann - 39. Jan Matoušek

Slovácko hned na úvod nadstavby učinilo rázný a důležitý krok směrem k záchraně. V domácím prostředí porazilo pěti brankami Příbram a dostalo se do čela skupiny o udržení. Poražení Středočeši naopak zůstávají na barážové čtrnácté příčce.

V sestavě Moravanů se nově objevil stoper Šimko, jenž ve středu obrany nahradil Franiće. Kalabiška na křídle zastoupil Diviše a místo Hološka dostal na hrotu přednost Zajíc. Hostům scházel pravý bek Nový, díky čemuž dostal šanci od začátku Nitrianský. Do základní jedenáctky se naopak na úkor Polidara vrátil Fantiš.

Nitrianský však trenéra Nádvorníka příliš nepotěšil, jelikož v páté minutě při akci Slovácka po levé straně odvrátil míč pouze ke Kalabiškovi, jenž zblízka poslal svůj tým do vedení. Kalabiška se úvodním gólem navnadil a hned o čtyři minuty později skóroval podruhé, když k tyči uklidil centr Reinberka. Moravané byli v úvodu při chuti. Brankář Příbrami Kočí musel likvidovat střelu Havlíka a po Juroškově centru zprava zase hlavičkoval těsně nad břevno Reinberk.

Třetí branky se příznivci domácích dočkali v sedmnácté minutě. Obrana Středočechů vyrobila další hrubku při rozehrávce, následně Navrátil předložil míč Janoškovi, jenž uklidil balón za Kočího záda. Bezzubí hosté se z hrůzného průběhu otrkali až těsně před koncem první půle. Nejprve se Matoušek ve 39. minutě pokoušel o vymodlení penalty při kontaktu s gólmanem Trmalem, sudí Matějíček ale nechal hru dál plynout. Hned za pár okamžiků se však Matoušek po přihrávce od Fantiše dostal ke střele, která po nešťastné teči Šimka skončila v síti - 3:1.

Čtyři minuty po přestávce si mohlo Slovácko vrátit tříbrankový náskok zpět, jenže Navrátil po přesném pasu od Janoška neprostřelil Kočího. To se podařilo až v 66. minutě Kalabiškovi, který využil další chyby v defenzivě soupeře. Chaluš zpracoval míč přesně do běhu Kalabišky, ten pohotově obstřelil vyběhnutého Kočího a zkompletoval hattrick. Šest minut poté se Kalabiška hnal za dalším gólem, ale při samostatném úniku se kličkou Kočímu vyhnal do ostrého úhlu a následně strážce hostující svatyně míč vyrazil.

Pátou a nakonec poslední branku Moravanů vstřelil v 74. minutě Hofmann, který se prosadil hlavou po rohovém kopu Havlíka, jenž střídající Hološko ještě prodloužil na zadní tyč, kde stál právě pohotový Hofmann. V nastavení mohl alespoň další čestný úspěch Příbrami zařídit Keïta, toho však vychytal Trmal a skóre zůstalo neměnné.

Více informací k zápasu

SFC Opava - MFK Karviná 1:0

05.05.2019 15:30

Góly: 90+2. Pavel Zavadil (pen.)

Až nastavení přineslo rozuzlení slezského derby. V něm opavský Zavadil proměnil penaltu a zařídil tak domácím důležitý tříbodový zisk. Pro Karvinou skončila série tří vítězství v řadě a zůstává patnáctá, SFC se naopak dostalo na dvanácté místo.

Kouč domácích Kopecký učinil v sestavě svého týmu jedinou změnu, když Stáňu nahradil v záložní řadě Řezníček. Hostům se pod vedením trenéra Straky daří a ten tak neměl důvod k jakýmkoliv změnám.

K první brance byla v deváté minutě blízko Opava. Smola efektivně napadal rozehrávku soupeře, brankář Karviné Berkovec odkopl míč pouze k Řezníčkovi, ten však z dálky těsně minul prázdnou branku. Další slibnou možnost měli domácí ve 27. minutě, kdy po Jursově centru z pravé strany pálil do připraveného Berkovce Jurečka.

Aktivní Opava si ve 40. minutě vypracovala další gólovou šanci. Rohový kop Zavadila propadl na zadní tyč, kde se balón odrazil od Svozila na břevno. Z následné dorážky trefil Žídek tyč, poté ještě opět střílel Svozil, tentokrát již ale minul bránu soupeře.

Karviná byla nečekaně pasivní a až v 68. minutě měla opravdu slibnou možnost. Ba Loua obdržel pas na hranici pokutového území, odkud pálil na přední tyč, gólman domácích Šrom však zasáhl včas. Domácí se k dalšímu zajímavému střeleckému pokusu dostali v 85. minutě, jenže Zavadilovu ránu chytil pohotový Berkovec.

V dresu hostů opět nejvíce hrozil Ba Loua, který měl dobrou šanci v 89. minutě, kdy se k němu při rychlém brejku dostal míč od Wágnera, avšak záložník Pobřeží slonoviny střílel pouze do Šroma. Když už se zdálo, že utkání skončí bezbrankovou remízou, dočkala se Opava v nastavení gólu. Karvinský Rundić stáhl v pokutovém území jednoho z protihráčů a nařízenou penaltu proměnil zkušený Zavadil.

Ihned po rozehrávce mohl vyrovnat Ba Loua, jenž se do míče krásně opřel z velké dálky a Šrom jen taktak vytěsnil balón na rohový kop. V závěrečných minutách si Karviná vytvořila velký tlak, ani z něj se však vyrovnávací branky nedočkala.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 1:1

03.05.2019 18:00

Góly: 69. Daniel Tetour - 83. Lukáš Hůlka

Podle svého trenéra již hráči Dukly odpískali zbytek sezóny, v malém pražském derby to tak ale nevypadlo. Po sedmdesáti minutách otevřel skóre Tetour, vedení domácích ovšem vydrželo jen patnáct minut, než srovnal Hůlka.

Do první šance se po pěti minutách dostal Holík, jehož pokus z pravé strany letěl těsně vedle vzdálenější tyče. Za Klokany se v obrovské příležitosti ocitl Puškáč, jenže v tutové šanci selhal a místo poloprázdné brány napálil jen nohy přesouvajícího se Rady.

Do akce se znovu dostal armádní klub, jmenovitě Hanousek, jehož prudký pokus zpoza vápna mířil nad břevno Fryštákovy brány. Podobně neúspěšně dopadl i po dvaceti minutách González. Krátce před dokončením první půlhodiny hry měli dvě příležitosti i hosté. Reiterův pokus musel blokovat Ostojić, Hůlkova hlavička zase letěla mimo prostor tří tyčí. Do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu.

Druhou půli odšpuntoval po deseti minutách Dostál, jenž si pumelicí na Radu nepřišel. Stejně kvalitní zákrok si na druhé straně hřiště připsal Fryšták proti Holendově ráně. Branka přišla až zhruba pětadvacet minut před koncem. Tetour si vyměnil míč s Hadaščokem, následně z hranice vápna vyslal obstřel na zadní tyč, na nějž byl Fryšták krátký. Domácí se tak dostali do vedení.

Klokani mohli srovnat brzy, na zadní tyči číhajícímu Jindřiškovi chybělo k trefě pár centimetrů. Co nezvládl on, to se povedlo Hůlkovi. Ten byl po Jusufově centru ve vápně zcela sám a fantasticky trefeným volejem prostřelil Radu mezi nohama. V samotném závěru ještě spálil tutovou šanci z úniku Záviška, a tudíž se oba celky rozešly smírně a drží pozice na opačných pólech skupiny o záchranu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
11.1. FC Slovácko311141637:4637
12.SFC Opava311061540:4936
13.Bohemians Praha 1905318111230:3835
14.1. FK Příbram31871634:6831
15.MFK Karviná31851839:5429
16.Dukla Praha31562026:6321

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (689)

Přidat komentář
Pride

Teplice

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohemka

Každopádně tohle asi Teplice neotočí

Reagovat
Salfovic

Bohemka

Reagovat
Fakt

V EL by to Bolka dokazala posrat.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Dron

Asi né no

Reagovat
Kang & Kodos

"Teďka Ludva vedle dává do excelu pokuty, a to jsou vole takový pokuty, že se z toho poserete vole."

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pride

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
RUF

Reagovat
PP

Reagovat
Spejbl

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bex5

Reagovat
krisa

Reagovat
Manik...

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlinka na EL budeme potrebovat rozsirit kadr, mohl by se vratit

Reagovat
meno

Škoda, že EL hrát nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za info.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, co by tam Baník jako dělal?

Reagovat
bobis21

nejhorší varianta je, že tam budeme dělat to co vy letos ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
didosh

Zmrde! Ale i tak to byla skvělá sezóna po těch hovnech z minulých let...

Reagovat
smazaný uživatel

Budou. Brabec > Tvrdík.

Reagovat
Euphael

kdyz jim nevyjde pohar, tak jeste budou hrat s vitezem prostredni skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

To není jisté, Liberec může získat o 4 body víc než my...Důležité je, ať je "S" v prvních dvou zápasech porazí, pak už to budeme moci ukončit ve vzájemném zápase ve Vítkovicích, nebo lépe, kontrolovat a ukončit, myslím, že minimálně v Jablonci můžeme bodovat, což sice vyznívá hodně troufale po minulém týdnu, ale já jsem o tom přesvědčen, že v dobré kondici na ně máme...

Jestli budeme hrát s vítězem prostřední skupiny, tak nám věřím, i proti Boleslavi, hra na jeden zápas, vítěz bere vše, domácí prostředí, týden na trénink, to nám prostě pomáhá...Samozřejmě lehké to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, přepište dějiny. Takovouhle dardu asi doma ještě nikdo v lize nedostal ne ?

Reagovat
Kixi Syhimour

20:16 Mladá Boleslav vyrovnala ligový rekord

Hráči Mladé Boleslavi vyhráli v úvodním semifinále skupiny o Evropu nadstavby první ligy v Teplicích 8:0 a vyrovnali nejvyšší výhru v samostatné historii soutěže. Teprve potřetí skončil ligový zápas osmibrankovým rozdílem, předtím v roce 1995 zvítězila Slavia Praha nad Uherským Hradištěm 9:1 a Jablonec nad Českými Budějovice v roce 1998 8:0. (ČTK)

Vzhledem k expresní zprávě, máš pravdu

Reagovat
Salfovic

Tak aspoň rekordní domácí prohra.

Reagovat
smazaný uživatel

A druhá nejvyšší prohra doma bude ta jak dali Slavii sedmičku ne ? Teplice to mají dobře pokrytý

Reagovat
Kepy_FCB

Pokryté anály

Reagovat
didosh

Reagovat
Liquid

Výborný výsledky, snad to Sigma neotočí, jen dotaz při její výhře 2:1 postupuje Zlín ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Luc-Luc

fotbal docela ok na pomery ceske ligy, skoda, ze Falta nebo Zahradnicek nedali 100% sance, ale i tak je to hratelny do odvety...skoda neodpiskane jasne penalty, ale rozhodci byl celkove hodne spatnej

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

A jak mu padne

Reagovat
smazaný uživatel

na křupana

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Btw můj tip je, že pár najatejch fandu na hokejovým MS se s těma čepicema vloudí do záběru a udělá si tak relativně levnou kampaň.

Usuzuju tak z věty, co o tom prohlásil ve volbením klipu, pak z toho, že vlastní Ticketportal a nápis "Silné Česko" se v tomto případě dá použít relativně univerzálně.

Reagovat
Kepy_FCB

A ti najatí trotli budou mít navíc ty nové dresy s tou slepičí hlavou místo znaku

Reagovat
C-M@ster

Asi jo, no...

Jsem zvědavej, na co to změní, lidi si spíš nezvyknou

Reagovat
didosh

To je neskutečný humus,dresy našich repre. týmů

Reagovat
BaggioRoberto

Ty dresy jsou strašný. Ty snad navrhoval Radek Štěpánek.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto genialni kampan. Defakto mohli udelat nejvetsi kampan posledni doby za 500 korun. Prchal je proste novodobej genius.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
taws

Prchal je žabař...to takovej Mára Vocel je génius. Ten dokázal zfanatizovat davy študáků, aby volili politicky polomrtvýho člověka, který byl zajímavý akorát schopností prospat veškeré sněmovní schůze a čerpáním dotací..a navíc proti němu půl roku zpátky protestovali v maskách Anonymous. Stačily mu k tomu jen placky s pankáčskou fotkou a sedanky u piva. Za to by měl Mára Vocel dostat nějakou cenu...jo aha, on ji vlastně dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

ani jim nevadilo ze nezná státní hymnu

Reagovat
smazaný uživatel

To vase narodni citeni

Reagovat
Kepy_FCB

kdo chce být prezident znát by ji měl

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, nevnimal jsem kontext.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Hlavne je v CR za drsnaka v trumpovym stylu... pritom je v EP snad v nejvice ''eurohujerske'' frakci...

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, takovej hubeňour a prej "silné česko"

Reagovat
smazaný uživatel

Monty

Reagovat
monty25

Dík, aspoň už to sem nemusím psát...

Reagovat
KingMaster13

Monty

Reagovat
Elliasson

Za to, že fandí Dynamu Moskva.

Reagovat
monty25

Ale jenom v hokeji.

Reagovat
Elliasson

A fotbalově ani nesleduješ Dynamo? Mimochodem, jak se Ti líbí VTB Aréna?

Reagovat
monty25

Ne, ruskou fotbalovou ligu nesleduju vůbec. VTB Arena super. Nevím jak na fotbale, ale na hokeji se tam neskutečně zvedla atmosféra.

Reagovat
didosh

Reagovat
Kepy_FCB

Teplice sympatie - tak se mají jebat nesmysly

Reagovat
hraca

Všude píšou, jak Komličenko překonal Lafatův rekord, ale už nezmíní, že Komličenko má na to víc než 30 zápasů. Lafata by dávala další góly, kdyby na to měl zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Oba hráli 28 zápasů.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Reagovat
hraca

To sice ano, ale ta nadstavba vytváří podmínky, kdy se to nedá srovnávat s historickými zápisy. Mělo by to být oddělené, jak play-off hokeje od základní části

Reagovat
smazaný uživatel

To dava smysl.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale toje odlišný sport, v LM se, do vyřazovacích soubojů goly taky, nenulujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Lafi 2509 minut na 25 branek, Komličenko 2458 minut na 26 branek.. prostě ho překonal no

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť to je jedno. To by se mohlo řešit i to, kdo dal víc gólů z penalt nebo kdo dal hezčí góly. U obou to jsou úctyhodný výkony a jsem zvědavej, za kolik a kam Rusák půjde. Oproti podzimu trochu ubral plyn, ale stejně je to famózní bilance

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Hrozně bych si přál aby zůstal v lize, ten kluk mě baví ale obávám se, že na něj máme prachy jen my a vy

Reagovat
Hokaido

Já si dokonce myslím, že ani my ani vy na něj prachy nemáme. Nebo spíš nebudeme ochotni zaplatit takovou částku, jakou bude Bolka chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak horky to nebude... ten nepujde vic nez za 60 mega

Reagovat
ondrasch77

Bolka bude chtít aspoň 100..., ale hlavně Komli bude chtít jít víc na západ a hrát za Euráky...

Reagovat
Pablos

to se dá hrát i na Slovensku za euráky

Reagovat
ondrasch77

To jo, ale já psal o západě

Reagovat
Pablos

vždyť já vím přece

Reagovat
didosh

Za to aby zůstal v lize

Reagovat
PlackaSKS

tak všude byly ty kecy, že jsme bolce pomohli s odkupem a tim si zajistili předkupní právo. ale moc se mi tomu snad ani nechce věřit

Reagovat
Logan

V zimě se jim snad nabízel Trubač + Chaluš na přestup a k tomu prachy a nechtěli. A teď jsem zaslechl, že ho nechce Trpiš, tak nevím.

Podle mě po něm nepůjdeme, jedině že by se někam uklidil Škoda.

Reagovat
PlackaSKS

tak škoda se uklidí určitě, i kdyby zůstal jen jusuf a tecl. ale myslim, že komlichenko v český lize prostě nezůstane. přes 20golů je prostě lístek ven

Reagovat
ondrasch77

Vždyť je to úplná debilita, výkupka byla cca 12 mil., to by dokázalo zaplatit i Slovácko, natož MB...

Reagovat
PlackaSKS

já četl víc, nějaký 2 v eurech. ale taky píšu i výš, že tomu moc nevěřim. nebylo to nikde od důvěryhodnějších zdrojů

Reagovat
ondrasch77

Víc určitě ne, ta výkupka byla opravdu směšná 11 nebo 12 mil.

Vždyť on byl do letoška celkem marnej, v Liberci 3 góly a Krasnodaru hrál za juniorku...

Reagovat
PlackaSKS

o těch 12 jsem kdysi četl taky. ale upřímně je mi to celkem jedno, podle mě v čechách nezůstane už jen proto, že nebude chtít

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi blbecek.

Reagovat
hraca

Napsal jsem svůj názor. Nečekal jsem osobní útok. Trochu slušného chování by neuškodilo

Reagovat
Posledni Kovboj

vitam te na internetu, jaky jsou pocity z prvniho dne?

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Firkraag

Reagovat
uff

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jo?

Reagovat
doshcz

Hejkala na tiskovce je mi teda líto

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
didosh

Mě je strašně nesympaticky

Reagovat
doshcz

tak vypadá jak nějakej štamgast no ale jinak mluvil dobře

Reagovat
PP

Páník, Pivarník, Kameník, Holík, Železník..

Reagovat
smazaný uživatel

ty teplice to prodaly ne?

Reagovat
Hokaido

Prodaný zápasy nekončí 0:8.

Reagovat
smazaný uživatel

proc by ne, praveze mohlo byt na pocet golu

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně to ženeš do extrémů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
RadekVonCZE

Teplice můžou hrát o Evropu a oni se na to už vyserou v 1. kole semifinále. To nevymyslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlejší dovolená

Reagovat
smazaný uživatel

jako vzdycky se po 30. kole sli vozrat

Reagovat
Dru Zeree

Tohle byla čistá sabotáž. U těch gólů z rohů se obránci Teplic ani nesnažili předstírat, že skáčou.

Reagovat
h8_sfatto

Komličenko nemůže mít rekord,když hrál o zápas víc

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm, nehrál.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
dinss

Reagovat
Kepy_FCB

Slovan 100 let oslavil famozne

https://1url.cz/UMje9

Reagovat
Salfovic

Zapálil Bratislavu

Reagovat
ZB 07

Moc pěkný A nejvíc obdivuju lidi, co z tama jedou rovnou do Sokolova.

Reagovat
Kepy_FCB

Oni v té Blavě to měli povolené?

Reagovat
ZB 07

Mám pocit, že jo. Celkově 1000 lidí, částečně se na tom podílel i klub, kterej to celý monitoroval.

Reagovat
didosh

Reagovat
dinss

Reagovat
Zaschrona

Proč se na to lidi ve Zlíně a Teplicích vykašlali? Že by trest za hloupej formát?

Reagovat
andrew96

Ve Zlíně spíš sehrála roli skepse vůči současným výkonům a situaci okolo klubu. Ani jsem od klubu nezaznamenal nějakou větší propagaci, že už to není další ligové kolo, ale play off.

Reagovat
ZB 07

Jinak co je pravdy na tom, že by mohl jít Csaplár do Zlína?

Reagovat
Kang & Kodos

Však furt říkal, jak skrz nemocnýho syna může kdykoli skončit, a bůhví, jestli to v jeho konci v Příbrami nakonec nehrálo roli. Podle mě píčovina.

Reagovat
ZB 07

právě. Ale asi bych se tomu ani nedivil, Skuhravý taky končil v Opavě kvůli rodině...

Reagovat
Kang & Kodos

Nevěřim tomu, že budou ve Zlíně tak blbý a zkusí ho.

Reagovat
ZB 07

Zkusili Pivarníka po angažmá u nás, takže tohle je taky klidně možný

Reagovat
Kang & Kodos

Vždycky po dobrým tahu udělají úplnou píčovinu. Páník-Petržela-Bílek-Pivarník. Teď by měla přijít trefa.

Reagovat
Losinho

No proto ten Csaplár.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
salami

to si teda nemyslim, jednak Csaplar neni žádná záruka úspěchu a navíc pokaždý, když se Zlínu dařilo, tak to vycházelo z dobrý defenzivy, což neni upně Csaplarova parketa

Reagovat
Losinho

Nebylo to myšlený úplně vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera už byl ve Zlíně se podívat na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes tam sedel na tribune.

Reagovat
Salfovic

Takže tutovka.

Reagovat
Kang & Kodos

Pulpit byl nedávno na Spartě. Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit by Spartu zvednul

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by se tam pres pulku statu netrmacel.

Reagovat
Whitemedia

Na podzim dobrej.. a na jaro teda ten Straka

Reagovat
smazaný uživatel

Sezóna skončila sestoupit nemůžou a poháry reálně také hrát nemohli takže pohoda aspoň je prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik byl kurz na handicap 7:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlí někdo, co se v těch Teplicích dělo? 0:4 nebo 0:5 bych ještě třeba pochopil, ale 8? To se na to museli rekulérně vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

rekulérně

Reagovat
Mönchengladbach

Taktický výsledek, tohle je play-off a před odvetou je lepší doma uhrát 0:8 než 1:9 či 2:10.

Reagovat
smazaný uživatel

Hejkal do Sparty!

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Olomouca taká, že som mal chuť vypichnúť si oči... Čo s touto hrou robia v playoff EL nechápem tragické vo všetkých smeroch...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/YMjoJ

Král Thajska

Reagovat
Pablos

cože to ...no toto

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel ten trun zdedil a krale delat nechce no..

Reagovat
bobis21

teď jsem zahlédl reportáž primy k dnešnímu zápasu a to je fakt něco neskutečného. Úplně to popisovali jako by ten stadion byla nějaká válečná zóna + dramatická hudba na pozadí nesmí chybět prostě žumpa

Reagovat
smazaný uživatel

Dost průměrné, Sparta není v pohodě, Baník se rozpadne po prvním gólu, venku vlastně vždycky a pak je to na náhodu. Jsem rád za Bolfa a jeho větší minutáž. Costa by se měl zamyslet, než někomu zlomí nohu...Od Sparty velmi dobří mladí, Drchal, Hašek, Hložek, tak trochu tradičně, klidně bych ho i nominoval do dospělé repre, ten kluk stabilizoval své výkony a je fakt skvělý.

Reagovat
bobis21

škoda že se Bolfovi nepovedlo jednu z těch situací vyřešit pořádně (natáhnout se po tom centru, nebo pak zpracovat ten pas za obranu) - mohlo by mu to hodně pomoct

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kang & Kodos

Zrovna Hašek se mi nelíbil vůbec. Překvapil mě Uroš

Reagovat
Wat
Reagovat
Bakary3

Tenhle negramotnej kri-l nema na hristich co pohledavat

Reagovat
ondrasch77

Že nemá na hřišti,co pohledávat, s tím souhlasím..., ale proč myslíš, že je negramot? Vsadím se, že umí víc jazyků slovem i písmem než ty

Reagovat
Bakary3

A?

Na tom neni nic moc zvlastniho, kdyz to proste k jeho praci patri.

Nebudu tu slovickarit.

Tak jo, pro tebe - je to proste totalni vymastenec.

Reagovat
ondrasch77

lepší...

Reagovat
smetos

kde bereš tu jistotu? umí rodný jazyk, nějaké to křepčení ala XiXao, a pak asi jazyk, kterým se domlouval v evropě. asi angličtina? Ohledně jeho češtiny si nejsem jistej jak na tom je. A stačí se podivat na ušopleska Baleho, který za X roků v Realu neví ani, co je vamos, takže jeho češtinou, považovanou za eden z nejtěžších jazyků na světě, bych si nebyl moc jistej. Takže asi zas tak blbej jako bakary3 nebude, když se u nás druhej jazyk učí od 4. třídy

Reagovat
smazaný uživatel

Česky umí.

Reagovat
Hokaido

No ty ses debil. Alespoň si o Costovi něco zjisti, než tady budeš takhle skatulkovat.

Reagovat
smetos

kdo kde někoho škatulkuje? já budu jenom rád, že se dozvím že se Costa naučil česky a rozumí a mluví po našimu. já narážel pouze na to, že uživatel ondrasch77 rovnou nadával Bakary3. radši si nejdřív přečti kontext diskuze hokaido

Reagovat
Hokaido

Běž doprdele.

Reagovat
ondrasch77

Když tak pilně sleduješ vlákno, tak mi prosím najdi, kde " rovnou nadávám" Bakarymu

Reagovat
ondrasch77

Kde beru jistotu? Stačí občas juknout na nějaký rozhovor a trochu se zajímat...

Česky rozumí a mluví docela obstojně. V Polsku se taky naučil. V Zimbabwe bude úřední jazyk angličtina nebo francouzština (nevím či to byla kolonie) a pak asi nějaký místní nářečí...

Já znám spoustu lidí, kteří se nedomluví jinak než česky i přestože se učili druhý jazyk od 2. stupně

Reagovat
PlackaSKS

angličtina a pak spousta "domorodých"

Reagovat
smazaný uživatel

Patří už spíš do kriminálu než na hřiště

Reagovat
frankiefcb

Jako je to totální dement. Ten zápas nebyl vůbec vyhecovaný, úplně v poklidu. A on udělá tohle. Fakt ti pičusové čekají až někomu ukončí kariéru.

Reagovat
Kang & Kodos

Oba stejně

Reagovat
smazaný uživatel

nebrec, neni to balet

Reagovat
Wat

Ajo.

Reagovat
Raylan

Do gólů Baník lepší, pak se úplně sesypali. Costa měl jít ven. Dneska překvapivě slusnej Frýdek, dobrý Hložek, Drchal, Karlsson a Hašek.

Reagovat
Pride

Ten Hašek je strašná píča. Při nástupu kdy se vzpomínalo na Šurala a hráči aspoň dělali, že jsou smutní tak on se tam při pozdravu tlemí jak dement.

Reagovat
Posledni Kovboj

On se ale jako dement tlemi porad. To je jeho jedinej vyraz. Je mi tim uplne neskutecne protivnej.

Reagovat
Pride

Přesně taky mě to úplně sere, ale v takové situaci to bylo normálně na pěst.

Reagovat
didosh

On má ten rypak pořád na pěst

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mladý Hložek už v 16 letech patří mezi 3-5 nejlepších hráčů ligy. Proč ho ten zasranec Šilhavý ještě nenominoval?!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný příspěvek. Děkujeme za názor

Reagovat
Mass

Jakože hráč co má 4 kanadský body je 3.-5. v lize? Komličenko 33, Stoch 22, Hušbauer 20, Doležal 19, Přikryl 18, Trávník 17 atd. atd. Zasranec seš sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Měřit to podle kanadských bodů

Reagovat
Han střelil první

Tak kanadské body nejsou všechno. Hložek by si vzhledem k té křídelní bídě klidně nominaci zasloužil.

Reagovat
Mass

Ano, neni to ideální porovnávat podle bodů. Ale pořád má jen 4. Čtyři. Masopust, Hora, Přikryl jsou jistější volby na ten post.

Reagovat
Han střelil první

To je přesně ten přístup, se kterým se nikam neposuneme. Máme mladého talentovaného hráče, který není o nic horší než tebou vyjmenovaní a na rozdíl od nich má šanci se výrazně zlepšit, ale nepovoláme ho, protože je méně produktivní. Ach jo, jestli se v repre místo Hložka opravdu objeví Hora nebo Přikryl, tak je to na rezignaci.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Podle bodů je 2-3x míň produktivní. Horší prostě je, jen je kolem něj dočasnej hype, jako byl taky třeba kolem Matouška nebo V. Černého. Ať si Hložek zahraje za U21. Seniorská repre tu neni od toho, aby se v ní rozehrávali mladíci.

Reagovat
Firkraag

S tím souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli rezignuješ, tak já rezignuju s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

S prvním poločasem celkem spokojenost, od druhého gólu už jasná věc pro Spartu. Bohužel, Diop dneska mohl klidně dát 1-2 góly. Mít tam většího zabijáka, mohlo to být ještě velmi napínavé. Nedá se nic dělat, jedeme dál..

Co se týče výkonů, líbil se mi Janoš, který nabral neskutečnou formu. Filla bych vrátil na beka a snad se dá do kupy Granec..

Reagovat
ratusek

No po dnešním grcu se bojím, že to bdue v nadstavbě 5 výprasků. I když doma aspoň bod s někým uhrajeme.

Jinak se ukazuje, že ten kádr je výš než patří. Ale to tu píšeme celé jaro. S tímhle doufám do další sezony nepůjdeme. Ať už s kádrem tak se stereotypní taktikou

Reagovat
db18

Nebýt kokoti v utkání s Příbramí, tak jdem zítra na první místo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ještě si stěžujte, každej druhej zápas vyhrajete o gól a budete tu ještě brečet

Reagovat
Blasphemer

Zkušený mužstva tak hrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Tak hraje se na body.

Reagovat
Coutinho10

tak tohle je bohuzel fatalni ztrata...ted uz to ma Plzen ve svoji moci

Reagovat
Bex5

No to nevim

Reagovat
Coutinho10

no vzhledem k okolnostem (bez TS a jakym zpusobem funguje video v poslednich zapasech), tak ted uz to pro nas bude tezky

Reagovat
Bex5

Ja spis mluvil o nasi uzasny sezone. Ale jo, muzete si to posrat akorat tak sami.

Reagovat
Coutinho10

sice nehrajete nějak úžasně, ale až na výjimky ty zápasy zvládáte, takže o to je to složitější

Reagovat
exse

Škoda no, mít místo Breiteho fotbalistu a k tomu alespoň průměrný ligový křídla, tak dneska vyhrajem. Ale i tak absolutorium Zsoltovi, z toho kádru mačká maximum.

Reagovat
C-M@ster

Zsolt je pro mě překvapení jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý jedna se Spartou. Já bych mu šanci dal

Reagovat
Aldeano

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale no tak, dvakrát jste vykopávali míč z lajny, byly tam další šance. Liberec měl nula nula nic.

Reagovat
exse

Tak zaprvé Slavie taky neměla nic. Jinak je pravda, že jsme neměli nic vyloženýho, ale to je právě protože nám prostě ta kvalita vepředu chybí. Těch nadějných situací, ze kterých by při větší individuální kvalitě byly gólové šance, tam ale bylo mnoho.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dvakrát odkopávali hráči Liberce míč z čáry, to je nic? Jestli jo, tak se asi nemáme o čem bavit

Reagovat
exse

Ano, závary po standardkách neberu jako gólové šance. Což potvrdil i Trpiš.

Reagovat
mayday

Po tom šíleným prvním dojmu, když ho angažovali, tak musím říct, že super.

Reagovat
PlackaSKS

čim dál tim víc se mi přestává systém s nadstavbou líbit...

Reagovat
ratusek

v klidu, Plzeń zítra nevyhraje a ikdyby tak jim dáte doma zase debakl a bude klid

Reagovat
PlackaSKS

v to tiše doufám.. ale upřímně tomu nevěřim. přijde mi, že až na ty dva zápasy se spartou a evropu to v lize neni ono už delší dobu. a plzni stačí dál po mizerný hře vyhrávat 1:0

Reagovat
KingMaster13

Jenže Plzeň vyhraje 1:0 po sračce a trochu se bojím, že ta absence TS a těhle víc faktorů se tam promítne

Reagovat
mistr129

Ve vzájemných zápasech naposledy domácí nevyhráli před pěti lety, tak snad se to nezmění

Reagovat
KingMaster13

Ona popravdě i remíza by byla teď málo Chce to vyhrát. Věřím, že vyhrajeme v Ostravě která se bude soustředit spíš na pohár ale musíme porazit i Jablonec, protože poslední kolo proti Spartě by to bylo kurva ošidný

Reagovat
db18

Chodil si, než se pořádně začalo dařit a začli chodit lidi, na stadion jinam než na TS?

Reagovat
KingMaster13

Já na TS nechodím, já chodím na západ a tu atmosféru si užívám Na TS chodím jen v zimě, když se to na sedačkách nedá fakt vydržet Absence tý tribuny bude ti říkám ale sakra znát. Je možné, že bude kotel na jihu ale nebude to prostě ono

Reagovat
Losinho

Já asi půjdu proti proudu, ale ta zavřená tribuna nebude mít vliv. A rozhodne první gól, jako vždycky v těhle zápasech.

Reagovat
KingMaster13

Tak to je vždy

Reagovat
db18

Já když byl v sektoru hostů, nebo na hlavní a jih byl prázdný, tak to bylo kurva znát, jak se to odráželo... Akorát je fakt, že tam teď nebudou jen lidi, co chtějí aktivně fandit celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra zprava je, ze uz to mame v nasich rukou. Spatna je, ze to abychom 5x vyhrali a z toho jednou na hristi Slavie, je nerealny.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti jsou psychicky úplně rozložení. Vy u nich sice uhrajete jen plichtu, ale bude vám to stačit, oni v nadstavbě nevyhrajou ani zápas, max. na Baníku, když si dohodnou výměnu za pohár.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Blasphemer

Šádek u nich zařídí tu kontumaci. Easy.

Reagovat
Greny

tak jako pokud by proslo to odvolani .. a treba neco priletlo z TS a trefilo to hrace Plzne tak je to klidne mozny

Reagovat
Blasphemer

Budeme mít dvojitý agenty na TS.

Reagovat
KingMaster13

alespoň už vás můžeme regulérně obvinit

Reagovat
db18

To neni potřeba, Hejda už se těší na své klasické teplé pivo do obličeje.

Reagovat
KingMaster13

Ježiš já bych se tak smál, kdyby přilítlo něco od vás a nakonec se to kontumovalo pro nás

Reagovat
db18

Já bych se akorát smál těm retardům, kteří v tom vidí jasnou konspiraci Šádka, který to má domyšlené do detailu a nepočítají s ničím jiným, než že Viktorka vyhraje 0:3 kontumačně a Slavii to bude stát titul. (já věřim, že něco udělají jen proto, aby pak řekli, že to říkali )

Reagovat
KingMaster13

Snad takhle vypatlaný nejsou Nicméně nedivil bych se ani té teorii, že k nám do kotle přijde pár Plzeňáků a budou tam dělat bordel Já jsem doufal, že si to oba týmy férově rozdají a bude to vrchol sezony a místo toho to vypadá spíš na trapas sezony, když vidím co se kolem toho odehrává

Reagovat
db18

tak maximálně nějaká gorila od Šádka

Reagovat
KingMaster13

Hele neříkej dvakrát Uvidíme no ale tak vyhráli jste loni. Letos by jste to mohli nechat nám. My vám vybojujeme koeficient aby jste zase někdy mohli přímo do LM za to

Reagovat
martin1

Reagovat
Losinho

Šádek je novej Kalousek

Reagovat
mistr129

S Pospíšilem prý taky nevychází ne?

Reagovat
Losinho

Tak to je prej v osobní rovině hroznej debil..

Reagovat
mistr129

Kterýho myslíš?

Reagovat
Losinho

Politika

Reagovat
Firkraag

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

A kdo jo?

Reagovat
Blasphemer

Prej jsou to oba vesmírný ještěři. A dokonce i ze stejný galaxie.

Reagovat
Losinho

A je v tý galaxii EU?

Reagovat
db18

Reagovat
Bex5

Reagovat
ZB 07

Liberec hraje proti silnejm týmům fakt parádně. Neskutečný, jak je každej jejich hráč schopnej plnit přesně pokyny trenéra celej zápas

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hornyák

Reagovat
mistr129

"Boli sme jednozačne lepším mužstvom" Co Zsolt fetuje?

Reagovat
Mass

Liberec 0 střel

Reagovat
Coutinho10

madar no

Reagovat
KingMaster13

Poslouchám ho delší dobu a je to hrozně nesoudnej idiot Liberec si dneska remízu zasloužil ale opravdu nebyl lepším týmem

Reagovat
Losinho

radši jsem to rychle vypnul

Reagovat
Euphael

on je uplny vyprcanec slovensky...uz minuly tyden po karvine mluvil nesmysly...jako jestli o nem Sparta realne uvazovala, tak jsou dementi, takovej čurak čobolsky tu iu dlouho nebyl

Reagovat
Fakt

Takže očekávám že to zítra odchodíme a prohrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Zsolt

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo jo, šli jednoznačně za vítězstvím, a proto zdržovali Ten Hornyák je nějaká fotbalová inkarnace Babiše, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se spíš tak nějak počítá s tím, že slavie proti nám bude slavit titul, vlastně s tím počítám i já. Ale co kdybychom je v posledním kole o titul připravili?

Jinak dnes výkon žádná sláva, i když chápu, že to muselo být psychicky pro hráče dost těžké. Na druhou stranu je nutnost pro příští sezonu koupit pravého beka a 2 kvalitní stopery, protože obrana je vážně příšerná a bez kvalitní obrany se úspěch udělat nedá. No nic, příští týden porazit Liberec ať tak nějak máme jisté třetí místo a pak to s čistou hlavou a tím pádem o s lepšími výkony dohrát. V létě nás asi čeká zase zábava.

Reagovat
mistr129

A co kdybychom proti vám oslavili titul a vy postup do Ligy mistrů?

Reagovat
Losinho

Praha sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Nešilte, v klidu - máme za sebou nejtěžší zápas, s Libercem to prostě neumíme už dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně musíme porazit Plzeň a pak to půjde. Pokud nějak výrazně nezasáhnou rozhodčí, tak si dovedu představit i situaci, kdy už všechno vyhrajem. Trpišovský podle mě dnes udělal chybu už tím, že neměnil sestavu, rotace je potřeba a zápas s Olomoucí nebyl nějaký výjimečný.

Reagovat
Losinho

Nevím no, viděl jsem jen druhou půli, ale za mě zasloužená remíza, stejně jako to ve Zlíně byla zasloužená prohra. Což je hodně špatný. Liberec dopředu nulovej, ale dozadu naprostá paráda.

Naštěstí myslím, že Plzeň doma zase přejedeme a bude to o pět. Co se týče léta, tak prioritou by měl bejt gólman (!!!!!!!!!!) a levej bek, jestli teda Zelený neudělá v létě nějakej progres.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kacharaba a hlavně Mara parádní.

Reagovat
F.Torres

Bod... zajíci se počítají po honu, tak uvidíme zda to bude stačit. Každopádně když budem plichtit s Plzní i Spartou a porazíme Baník a Jablonec, tak titul máme. Tato remíza nám umožnuje ještě jednu remízu a neprohru s plzní a pořád máme titul. Navíc Liberec je možná nejhorší soupeř. Příští kolo za 3 body a titul bude náš

Reagovat
KingMaster13

Baník věřím, že jo ale ten Jablonec to bude taky sranda to porazit

Reagovat
montaigne33

Trenér Liberce prokázal roztomilou zaslepenost: BYLI JSME JASNĚ LEPŠÍ... Trpišovský, z mého pohledu, neměl střídat Micka... Celkově to byl víc boj než fotbal. Pokud SKS prodá Ngadeua, pak Mara z Liberce by se mohl ve Slávii uplatnit v defenzivě.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Chystáte se vstoupit na stránky s erotickou a sexuální tematikou... Dál jsem nešel, promiň

Reagovat
diskoschlampe

Dneska slavisti nějaký podrážděný, po každým odpiskanym zákroku hned hrozen žalujících hráčů u sudího. A měl jsem za to, že video má pomáhat zamezit kecání s rozhodčím, dneska Souček non stop u něj...

Reagovat
Greny

to neni jen dnes Souček to dela v kazdym zapase ligy.. staci se na to zamerit

Reagovat
Losinho

Nemyslím si, že by zrovna tomuhle mělo video nějak pomoct

Reagovat
JeséRodriguez

Mě překvapilo, že v první půli nekontroloval to přistrčení Kozáka do Koláře, tuším od Deliho. Stejně tak v našem zápase měl dostat Costa červenou, tak bych přemýšlel, jestli to video má vůbec smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Slavie porazí Plzeň, tak bude mít náskok 6 bodů a ve hře jich bude 9.

Takže příští týden za tři body a je to doma.

Reagovat
Greny

docela by me zajimalo jak jsi prisel na 6 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduše. Při rovnosti je 1. Slavia. Takže Plzeň musí na Slavii uhrát během nadstavby o 3 body víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyhraje Plzeň, tak to bude o dva, když je potom Slavia porazí, tak o pět. Se Spartou hraje Plzeň od 17:30, kdyby nevyhrála, tak Slavia bude vstupovat do zápasu s Jabloncem od 20 hodin s tím, že výhra = definitiva titulu, kdyby FCVP s ACS prohrála, tak jim bude stačit i remíza s Jabkama. Kdyby šel matchball pro Slavii do Ostravy s pětibodovým náskokem na Plzeň, tak by to byl podle mě hodně klidný, remízový zápas z obou stran, což by za jistých okolností mohlo stačit i Baníku k definitivě 5. místa (když porazíme Liberec, oni nic neuhrajou na Spartě příští kolo), takže bych fakt nepočítal s tím, že by někdo nějak extra bláznil, pro Baník by bylo asi i lepší, kdyby Slavia slavila definitivu titulu ve Vítkovicích, před pohárem...Ať si říká, kdo chce, co chce, minimálně v pondělí by moc netrénovali a takové to mentální nastavení by bylo asi taky trochu jiné, a i Slavia potom vypadá porazitelněji, když není v ideálním nastavení...

Pro Plzeň moc šancí porazit Slavii v Edenu nevidím, ale jasně, může to být ještě komedie...

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie to byla i dnes na Letný. Kdyby dostal Costa červenou (naprosto jasná), tak Baník neprohraje. Škoda šancí Diopa........

Reagovat
smazaný uživatel

V únoru jsme proti nim hráli přesilovku 30 minut a dělali si z nás prdel, nebýt té jedné šance Baroše, tak to byla od nás naprostá katastrofa. Tady bysme ji měli nějakých 50 minut, Horňák by tam musel dát Plechatého nebo Váchu, kvůli četným absencím v jejich kádru, což by nám hrálo do karet, ale stejně tak by mohli jejich o třídu rychlejší hráči než kdokoliv od nás (DMK, Hložek, Drchal, Sáček, Hanousek...) utéci šnekům Pazderovi či Procházkovi a mohlo být 2:0 pro Spartu a utápěli bysme se v tom jako v únoru, i když ten gól bysme asi dali, ale remíza či dokonce výhra...Nevím, nevím...Nám chybí rychlost, na všech postech, venku s top týmy to jde jasně vidět, ale já jsem za to rád, tohle majiteli a ostatním otevírá oči.

Costou by se měla zabývat DK, dva prasácké zákroky během dvou týdnů Mám ho celkem rád, ale tohle není normální, bylo by fajn s tím něco dělat než někomu něco fakt udělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Především Fillo je proti němu pan Fotbalista. Nicméně když se podívám na Baník tři roky zpět a nebo v prosinci 2017...

Jdete kupředu a i když máte hodně bohatýho majitele, tak to dělá rozumně a postupně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v současnosti patříme mezi tu silnou pětku za top trojkou, společně s Jabloncem, Bolkou, Libercem a Sigmou, rozdíly mezi námi minimální, ještě se sníží, jestli prodají Jabka další klíčové hráče v létě, což asi prodají. Pan Brabec je hodně bohatý, ale současně lidový majitel, což mi k majiteli Baníku prostě sedí, je to obrovská změna proti minulým, kteří nás dotáhli až na hranu bankrotu. Teď je třeba ať se chytnou i sponzoři, abysme nepřeslapovali na místě, mohli nakupovat nejlépe každý přestupák kvalitní hráče a pokud možno si hráli takovou svou vlastní ligu, jako č.4 v ČR a krůček po krůčku se dotahovali i na ty giganty, to ale minimálně tři roky potrvá, věřím, že kolem oslavy 100 let klubu, v sezóně 2022/23, bysme mohli být ve hře o titul a v tu dobu už za sebou nejlépe měli aspoň jeden postup do EL, či EL2, co bude od ročníku 2021/22. Taky byl Baník známý skvělou mládeží, tak doufám v aspoň tři kluky z vlastní líhně co budou mít reprezentační potenciál, tím pádem možnost prodeje do lepší ligy, tam tomu dávám ale delší čas, tak 5 let minimálně.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Coutinho10

prave ty komedie se pristi tyden bojim

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň to neuběhá, ani se 14 hráči , ale snad to na vás nedolehne, titul si zasloužíte, tady není o čem, byl by to skandál kdyby to dopadlo jinak...

Reagovat
Coutinho10

j jako normalne bych se jich doma ani nejak vic nebal, protoze na ne umime, ale takhle se ta vyhoda domaciho zapasu trochu smazava, takze se preci jenom muze stat i neco, co by se za normalnich okolnosti nestalo...kazdopadne pro neutralni fanouska to bude super a my ostatni budeme v napeti, co se stane

a stve me, ze si asi teda budu muset i pres to, ze mam permici koupit listek na jih, kdyz je sever zavrenej...leda, ze by vyslo to odvolani, ale to je asi utopie

Reagovat
smazaný uživatel

Prosba ACS aby ses slitoval. ... Kolik golu tolik sal...

Reagovat
Kang & Kodos

Výsledek až moc příznivej, Baník nehrál špatně a první poločas byl i o trochu lepší. Costa měl jít jasně ven, tohle jsou úplně nesmyslný a nic neřešící saně na půlce. Sice zrovna na toho kripla Filla, ale tohle bylo o zlomenou nohu. S timhle ať jde do píči, v Evropě za tohle okamžitě půjde a ještě se bude divit. Kangu na lávce taky nechápu, Frýdek mi stačil už někdy v 5. vteřině, kdy hned po rozehře poslal balon do diváků. Jestli se chce Horňák někomu zavděčit...

Reagovat
HorajzmAmmann

ale zápas se vyhrává ve vápně, tam ten váš dorostenec ukázal 10x lepší zakončení než Diop, tak k čemu nám ty šance jsou

Reagovat
JeséRodriguez

ten Frýdek, to byla katastrofa. Ok vybojoval hodně míčů, ale následně je odevzdal, když kazil jednoduchý nahrávky. Zajímal by mě střed Sáček - Kanga - Hašek, k Panákovi koupit pořádnýho stopera a ještě RB. Jinak mě překvapil Hanousek, docela se chytl

Reagovat
osobnostx

Už jste mohli mít k Panákovi Lischku !

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych s tim Panákem brzdil, ještě jsme ho neviděli.

Reagovat
KingMaster13

stoper evropských rozměrů přeci nemůže být průser

Reagovat
JeséRodriguez

To asi jo, ale já mu prostě věřím. Nebo takhle, jsou mi sympatičtí hráči, kterým nepřekáží míč a umí konstruktivně rozehrát, to podle mě Panák splňuje skvěle. Jak píše osobnostx, s tím Lischkou by to byla za mě super stoperská dvojice. Ale zase by to k nim pak chtělo i někoho zkušenějšího.

Reagovat
Raylan

Pravej bek je nutnost. Stopery klidně dva, bůhví jak na tom Panák bude, kdyžtak bude aspoň prostor k rotaci. Hanousek si to odmaká, ale fotbalista to moc není, ale když bude fungovat tým, tak to bude ok. Já bych hrozně rád do zálohy viděl Pavelku.

Reagovat
JeséRodriguez

Pavelka by byl fajn, ale on má v Turecku celkem pevnou pozici, ne? Stopery bych taky klidně obměnil komplet tu trojici a k nim třeba Plechatý, i když pro toho by bylo asi lepší hrát pravidelně třeba 2.ligu. Na Hanouska to přesně sedí.

Reagovat
PBLead

Kolem Pavelky už asi rok a půl každé přestupové období krouží Slavia. Vzhledem k tomu, ze je ve Slavii Nezmar a Trpisovsky, tak bych se ani nedivil, kdyby jim Pavelka dal přednost (potkal se s nima v Liberci). Navíc my proste už nejsme tak atraktivni jako v minulosti. Stačí se podívat na Brabce, který si šel radsi sednout na lavičku do Plzně.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A na O2 Frýdka ještě chválili

Reagovat
HorajzmAmmann

za poslední 2 zápasy skore 0:7

a zase do Jablonce... ať už ta sezona je raději u konce

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak k fans, to čurákování sestavy s tím už běžte do prdele, je to trapný a řvát "jebat spartu" už při rozcvičce je taky dost na hovno... at se to zařve jednou za zápas a hotovo, jinak by se měl podporovat Baník.

ale za Šurala naopak palec nahoru

Reagovat
taws

Jebat na prohru...po takových událostech to stejně člověku přijde jako úplná malichernost...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Letne neprohral horsi tym... Nebo jo? Diop si zaslouzi stejnou kritiku jako Panik...ale to se na Baniku rikat nesmi.

Reagovat
Kepy_FCB

Každý král má svého šaška - Páník Diopa

Reagovat
ratusek

Každopádně největší zoufalec je Královec. Je tak strašnej už hodně dlouhou dobu. Na zápasy v Evropě se nedívám, tam to taky tak kurví? nebo si to nedovolí? Mě přijde, že to tady sabotuje schválěn, ať už z hrací plochy nebo od videa. naprostej kokot. Hrubeš to stejné.

Jedienj dobrej Příhoda (ikdyž mu párkrát taky samozřejmě nevyšlo) už bohužel skončil

Reagovat
Coutinho10

par zapasu jsem v LM videl a tam si to bohuzel nedovoli....asi ti z lidi uefy, co nominujou rozhodci, tak by se na nakej jeho zapas z nasi ligy meli podivat

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Coutinho10

ten pozapasovej rozhovor, jak Vizek popisuje, tak to fakt tak vyznelo, ze mu je vlastne jedno, kde bude Dukla pristi rok hrat, ale kdyz tam prisel, tak jsem si myslel, ze Dukle fakt pomuze, ale bohuzel...

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

bohuzel, jemu jde jen o krasu, vysledky az na druhem miste

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Po tomhle rozhovoru by měl letět... K čemu pak chtít postoupit, když by se stejně hrálo o sestup?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pride

Vízka nemám rád, ale ohledně Skuhravýho má od prvního dne pravdu. Ten člověk je strašnej nýmand. Ať si jde trénovat Sokolov, kde si může ten tým předělávat podle sebe a hrát si ten jeho debilní styl. Snad ho už nikdy v první lize neuvidím.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iHawX

Skuhravý není zdaleka jedinej, komu je v Dukle jedno, že spadnou. Pod Kozlem to tam ještě trochu vypadalo, od tý doby co odešel to má jen sestupnou tendenci. Když se před rokem těsně zachránili, tak se toho Paukner snažil co nejrychleji zbavit, protože mu bylo jasný, že ty prachy co do toho nalil se mu už nikdy nevrátí. Hráči absolutně bez motivace, hlavně že maj peníze, který by jim za takový výkony nikde nedali a nemusí z Prahy. Až sestoupí, tak by si měli hlavně říct, jestli maj chuť v tom vůbec pokračovat a jestli netak se můžou třeba spojit s tím řeckým paklubem z Radotína a stát se ultimátní štací pro hráče a trenéry, který už jinde nechtěj.

Reagovat
osobnostx

Za kozla ještě dostávali prachy a mohli leckoho slušného koupit. Teď je vidět že už do toho prostě Paukner peníze nedá.

Reagovat
oli9

Hložek jen at hraje, je radost se na něj dívat...už ted má fotbalovejší myšlení než 3/4 hráčů z ligy , techniku i fyzičku.. ještě at se vyhraje 2 roky ve spartě a nebojím se že nepůjde někam do Evropy

Reagovat
osobnostx

Zrovna dnes měl dost zbytečných ztrát. Což není kritika, jen poznámka.

Reagovat
smazaný uživatel

Citát L.Mádla:

“Rozhodčí asi dostali pokyn nenarušovat vylučováním Costovu přípravu na příští ZOH, kde bude patrně reprezentovat Zimbabwe v jízdě na saních.”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace do Plzne, ted si to snad uz pohlidate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň - ACS

Ve volném prodeji jednotlivých vstupenek na utkání nadstavby je možné na zápas proti AC Sparta Praha zakoupit jen 2 vstupenky na osobu, a to po předložení průkazu totožnosti s trvalým bydlištěm v Plzeňském kraji či po předložení permanentní vstupenky. Průkaz totožnosti či permanentní vstupenka bude následně kontrolována i při vstupu a stadion a návštěvníkům, kteří u vstupu neprokáží svůj trvalý pobyt v Plzeňském kraji či neukáží permanentní vstupenku, bude možno odepřít vstup na stadion, a to bez ohledu na platnou vstupenku a bez nároku na odškodnění!

Reagovat
Blasphemer

To už se ví docela dlouho.

Ale kontrolou občanek vyhrožovali i proti Záhřebu a nikdo jí po mě samozřejmě nechtěl.

Reagovat
dinss

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
mistr129

vždyť to snad ani nemůže být legální

Reagovat
Kang & Kodos

Ať jim to tam spadne, mrdkám

Reagovat
Hokaido

Ty bydlíš v Plzni, ne? Nechceš tam udělat malinko céres?

Reagovat
Kang & Kodos

Nemám trvalej pobyt, jinak bych to neřešil

Reagovat
db18

Sracka no...

Reagovat
KingMaster13

A že třeba nějaký fanda Plzně bydlí třeba v Příbrami jim vůbec nedochází a naopak Sparta má fanoušky i v Plzni takže tohle je úplně na hovno argument

Reagovat
smazaný uživatel

Přijede fanoušek Plzně někde z východních Čech. Doma má na zdi Limberskýho a Vrbu, na povlečení Šádka. Šťastný, že se konečně dostal i za zápas na stadionu. U vchodu mu skouknou občanku a řeknou: "Víš co? Jdi do prdele."

Reagovat
KingMaster13

A Sparťani z Plzně se tam dostanou To nevymyslíš prostě

Reagovat
lampas

Reagovat
Pablos

Na povlečení Šádka

Reagovat
smazaný uživatel

Opava naprosto zaslouženě Zavadil fakt může hrát ještě rok nebo dva, neuvěřitelně vitální na ty roky

Reagovat
PavlíčeQ

Koukal jsem na vás druhou půlku a neměli jste jedinou šanci, naopak Karviná párkrát zahrozila, to je naprosto zasloužený?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tím, co jsi napsal, nevylučuje se to ale s tím, co jsem napsal já Nedokážu ani popsat, co jsme dokázali v prvním poločase spálit, to bys musel vidět Hlavičky z malého vápna vedle, netrefená prázdná brána po špatném odkopu Berkovce, střela skoro z malého vápna... Ten první poločas měl skončit 3-0, tam Karviná neměla snad ani jednu střelu. Takže za druhou půli remíza, za první jasná výhra, proto píšu zaslouženě Opava

Reagovat
PavlíčeQ

Jo je fakt, že jsem četl na isportu popisek u nějakýho videa něco jako "i tohle jde nedat"

Reagovat
JeséRodriguez

Zápas jsem sledoval a musím souhlasit. Zároveň musím říct, že bych oba týmy rád viděl i v dalším ročníku, protože fotbal to byl pohlednej.

Reagovat
Banikovec7

Ale ta penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě jsem neviděl, co se tam stalo, budu si to muset pustit ze záznamu

Reagovat
Banikovec7

Podle mě jste měli kopat jasnou penaltu v prvním poločase, kdy dostal Svozil kopačku do hlavy, ale tahle byla směšná.

Reagovat
smazaný uživatel

První reakce byla podobná, že se tam Juřena svalil na zem spíš sám od sebe. Mrknu, jestli tam byl kontakt, doufám, že jo. Nechci, ať vyhrajeme nespravedlností. Každopádně asi kompenzoval. Hlavně to v tu chvíli mělo být nejméně 2-0 a nic se nemuselo řešit. Doufám, že se zachráníme, zatím to je rozehrané dobře. Těšil bych se na další 2 derby s váma

Reagovat
Banikovec7

Byl to myslim Simersky a prislo mi, ze se drzeli vzajemne, minimalne ze zacatku spis Simersky Rundice. A pak kdyz videl, ze mic nestihne, tak sebou placl.

Pokud porazite priste Duklu, tak je si myslim hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 13. místo bude stačit 40 bodů, když porazí Duklu a jsem si jistý, že je porazí, tak budou mít a tři zápasy do konce, to už zachrání určitě. Já za to budu rád, ale doufám, že si tam vyřeší ty finanční trable, jinak mohou mít další sezónu jako my v sezóně 2015/16, když si z tebe dělá srandu i Příbram a podobná sorta...To nepřeju fakt nikomu. Kuzmanovič a Kayamba jim chybí moc, jestli jim odejde Svozil, Smola, Janetzkého si stáhne Jablonec zpátky a ještě třeba Hrabina a budou posilovat stylem Manzii či Bernardiny, tak to jinak ani nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

*budou mít 39 a tři zápasy do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu Hrubému, našel jsem si ten článek s podpisem smlouvy v historii u nás na webu, konkrétně podepsal na 3,5 roku, tedy do 30.6.2020, ale i tak, kdyby měl od vás nabídku, nebo od kohokoliv bohatšího, tak by musel být Brabec rád za max. 10 mega, lepší mít něco, než nic a jen tu trpět celou sezónu nasraného borce, u něj by šly výkony nejspíš hodně dolů. Teď už smůla

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo patřit o vlákno níž

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Han střelil první

Ty vole... se divím, že Straka nevypěnil. Podle toho záběru moc nejde poznat, jestli to penalta byla, ale vzhledem k tomu slavení Simerský moc dobře věděl, co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ústí to nakonec neprodalo

Měl jsem to dát za víc než dvě stovky

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze jsem tomu neveril, jinak bych to dal taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

oooj, tto zamrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Ta obrana Příbrami, to je vskutku exkluzivní materiál.

Reagovat
PanAu

OT:diskuze k avengers prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PanAu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
osobnostx

Ty vole, tak takhle to ta Plzeň fakt vyhraje. Přestát asi 6 tutovek Jablonce a pak to takhle otočit...

Reagovat
PavlíčeQ

Plzeň zaslouženě, za to co předvedli ti naši tragédi by to mělo být kontumačně.

Reagovat
Salfovic

Plzeň v suchém triku

Reagovat
montaigne33

Kdyby FKJ proměňoval, tak v suchém triku dostali hoši z Plz nařezáno

Reagovat
kecipep

Penalta v Opavě naprostý nesmysl Letošní sezóna je opravdu zvrácená. Sudí to soudí jak z prdele

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak jestli tuhle Plzeň neporazime, tak si ten titul fakt nezasloužíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene. To co predvedl Jablonec v zakonceni, za to si nezaslouzi ani boda.

Reagovat
montaigne33

Jablonec urazil fotbalová božstva... Jinak pan rozhodčí připískával Plzni... ale i tak měl Peltov jednoznačně vyhrát.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
montaigne33

Velká škoda, ještě jste mohli tlačit na Spartu... Na většině postů má FKJ kvalitnějšího hráče než dnešní Plz- ale zakončování bylo bohorovné= zoufalé...

Reagovat
ondrasch77

co chceš od Doliho, pro kterého bylo do letoška maximem 9 gólů v sezóně...

Reagovat
Kang & Kodos

Jak tenhle soubor zoufalců, kde je tak 4-5 fotbalistů, dokáže hrát o titul, to je otázka pro záhadology. Kayamba za 10 minut udělal zápas.

A my máme aspoň do konce sezony klid, 11 bodů nahoru, 9 dolů. to bude nudnej závěr. V ideálním případě obrat v posledním kole Slavii o titul

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
C-M@ster

Takhle se hraje o titul

Reagovat
Losinho

Reagovat
mistr129

Horst Sígr

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Coutinho10

i na konci studia to zminil

Reagovat
Greny

Příští kolo bude rozhodující pokud Plzeň vyhraje tak už titul neztratí

Reagovat
montaigne33

SKS, pokud zahrají jako s Chelsea, tak musí současnou Plz zničit. Pokud by s touto zoufalou partou nevyhráli, tak si opravdu titul nezaslouží...

Reagovat
ondrasch77

My ty zoufalce mačkáme 75 minut, při pohledu na Vrbu si musíš myslet, že ho každou chvíli raní mrtvice..., pak přijde Kayamba a udělá zápas

Hruška hrdina utkání, jak to chytil Vatovi, netuší ani on sám, Dolimu chytil další dva góly...

Reagovat
montaigne33

Vata měl nastoupit dříve... Berbrovec dobře věděl proč Plukovníka poslal na tribunu

Reagovat
ondrasch77

Tam se to nahromadilo na konci 1. půle, nejdřív Bakoš sestřelí Hovorku, pak Kovařík Holeše, v obou případech jako kdyby se nic nestalo a vyvrcholilo to Radou na tribunu...

Finále je takový, že si za to Rada může sám..., nestřídá ikdyž je evidentní, že někteří už tahaj nohy...

Reagovat
dinss

Tak doufám, že Kájá bude hrát pořád. Dnes dvě fantastický příhry. Jak jinak vypadala hra? Asi bída, co?

Reagovat
Bex5

To byla hruza do 70.minuty

Reagovat
osobnostx

Kdyby dal Jablonec 4 góly, nikdo by se nemohl divit.

Reagovat
Kang & Kodos

Představa, že by tyhle tragédi vyfoukli titul nabouchaný Slavii, kde je cca tak 30 hráčů, co by mohli hrát základ, udělali čtvrtfinále EL a ze všech od 7. místa si dělají regulérně prdel, mě neskutečně baví

Reagovat
Greny

Ja doufám že vyfouknou.. z jednoho jediného důvodu: chci vidět jak Tvrdík případně vyvodí osobní zodpovědnost

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Aby nás ještě nezačal trénovat.

Reagovat
kilobyte

Napíše něco o tom, že pro něho jsou vítězové a i tak vyplatí hráčům bonusy za titul.

Reagovat
PlackaSKS

na to bych si klidně vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám po sezóně na Slavii strašnou komedii. Tvrdík prostřednictvím Twitteru vydá knihu, pak odstoupí, pak to vezme zpátky, odvolá Trpišovského, Číňani pak odvolají Tvrdíka, Nezmar rezignuje a budou na tom hůř než Sparta za Zdendy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

To by bylo fakt neskutečný.

Ale s největší pravděpodobností fásne Plzeň příští tejden bůra a bude vymalováno.

Reagovat
Elliasson

Doufejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Fantazie, takže sparťanským žebrákům vykopeme v poháru skupinu EL a sami budeme hrát nemistrovskou část LM

Reagovat
Kang & Kodos

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapný diskutér

dáte výměnu body za pohár, ne? .. ale i kdyby ne, tak chelsea stejně vyhraje EL a bude po prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

EL vyhraje Chelsea, která se z ligy dostane do LM. Snad. Takže Sparta bude muset do předkol. A my to pořád máme ve svých rukou - musíme porazit Plzeň a pak nepropadnout ve zbytku zápasů, takže titul je pořád hodně pravděpodobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten příští týden to rozsekne - kdo vyhraje, má titul. Při remíze o mistrovi rozhodne Sparta

Reagovat
mistr129

Jinak jsem se divil, že to Šádek nepošéfil, ale na Facebooku už je vysvětlení, prý zaplatil Jablonci. Dobrý vědět

Reagovat
ondrasch77

Tak když je to na FB, tak to bude určitě pravda

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

A co teprve kdyby to bylo na Twitteru..

Reagovat
ondrasch77

Pak bych o tom začal uvažovat i já

Reagovat
smazaný uživatel

Tam píše pravdu jen Tvrdík, všechno ostatní jsou blbosti.

Reagovat
Greny

V tom případě to Jablonec dnes sehrál geniálně..

Reagovat
Kang & Kodos

Teplice by se mohly učit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Plzeň Slavia má tak těžkej los, že to klidně můžou ukopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia má o něco jednodušší los než my.

Reagovat
Losinho

hlavně 3 ze 4 zápasů doma.. ale stejně rozhodne dost možná už ten příští

Reagovat
ZB 07

No nevím hele S Jabloncem doma budou mít problémy, v Ostravě obzvlášť...a se Spartou hrát poslední kolo není zrovna výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to my v Liberci a Ostravě problémy mít nebudeme.

Reagovat
Losinho

Ostravu máte doma.

Reagovat
Kang & Kodos

To na věci nic nemění

Reagovat
ZB 07

Liberec už se vyčerpal se Slavií, Ostrava doma by neměla bejt problém.

Reagovat
frankiefcb

s náma klidně může být výměna

Reagovat
ZB 07

to je fakt

Reagovat
Blasphemer

Joel <3

Reagovat
Wat

Proč nehrává od začátku?

Reagovat
smazaný uživatel

On byl zraněnej. A předtím byl zoufale neproduktivni. Doteď snad měl jenom jednu přihrávku.

Reagovat
Wat

Ale na začátku angažmá si to docela vodil a byl platnej v mezihře, ne? Takže zatím taková průměrná spokojenost?

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky se na něj dívá, ale neefektivní. Uvidíme, potenciál velkéj.

Reagovat
Blasphemer

Neproduktivní byl proto, že ty lopaty nedokázaly trefit bránu, i když jim posadil centr na hlavu na před malý vápno.

Reagovat
Hokaido

Prostě nechápu, jak může mít Plzeň s tímhle herním projevem 71 bodů. Jen o dva body méně než Slavia, která je herně tak o dva levely výš.

Nevěřím, že to Slavia nedá... Ale bylo by krásný, kdybychom ji v posledním kole v Edenu přípravili o titul.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Neudělala si Plzeň taky nějakej bodovej rekord po 30ti kolech? To je fakt neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia to už pár zápasů nedává v hlavě - a teď je ten tlak ještě mnohem větší. Ale byl by to samozřejmě ideální scénář, připravit je o titul v posledním kole gólem v 95. minutě.

Reagovat
Greny

No úplně geniální by byla penalta po zásahu VARu za nějaké držení po rohu v 95. Minutě

Reagovat
smazaný uživatel

ideálně za vzájemné držení

Reagovat
Hokaido

95. minuta zápasu, Slavia vede 1:0. K rohovému kopu se staví Ondřej Zahustel, centruje do vápna , kde prodlužuje Uroš Radakovič na Lukáše Váchu, který zpracovává míč, nasazuje housle Součkovi a posílá míč pod víko. ♥

Reagovat
Kang & Kodos

<3

Reagovat
Losinho

96. minuta zápasu: hlavní rozhodčí kreslí do vzduchu obdélník a jde přezkoumat situaci k monitoru..

Reagovat
mistr129

A dospěl k závěru, že ten dvoumetrový ofsajd nejde z dostupných záběru jednoznačně posoudit

Reagovat
andrew96

Druhý den bude Adolf Šádek napaden neznámým útočníkem. Jaroslav Tvrdík beze stopy zmizí. Mezitím se Roman Skuhravý stále na Dukle pokouší o kombinační fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Hokaido

To už je trošku přitažený za vlasy, ne?

Reagovat
Posledni Kovboj

nikde neni psano, ze se na to video fakt koukne

Reagovat
mistr129
Reagovat
SpartaOvenka

97. minuta: Chovanec usedá k videu a odpojuje ho.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Firkraag

v 95.minutě dá Slavie gól na 2:1, pak bude VAR a Sparta bude kopat penaltu, Kanga ji dá, načež dostane za sundání dresu červenou. To bych těm zmrdům přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád bolí…

Reagovat
Kang & Kodos

Kromě toho pohárovýho derby, což byla z naší strany totální fraška, mají poslední dobou velký problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlíp nějakým kontroverzním způsobem v poslední minutě.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Greny

Tak dáme tipy ? Na příští týden ?

Slavia - Plzeň 0:3 K

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 - nebo ta kontumačka, záleží na náladě "TS"

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
Pablos

Jasná plichta 0:0 nebo 1:1

Reagovat
doshcz

Jablonec jinak Frankfurt dnes taky na Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

ÚJČAVČR se prý bude zabývat Costou ....

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně se má jednat o zařazení nových slovních pojmů do slovníku češtiny.

Tak jako se tam v moderní době dostalo třeba vygooglit ...

Má to být vycostit.

A má to být s tím související Costovy sáně ....

Reagovat
Posledni Kovboj

...ba dum tss

Reagovat
smazaný uživatel

A sice Plzeň nesnáším, ale musí se jim nechat, že tohle dělá velké týmy - vyhrát zápas, kde hrajou na piču, jsou zralí na trojku a pak to otočí v posledních 5 minutách. Sparta to "kdysi" taky uměla. Slavia dokáže vyhrávat 4:0, ale zlomit zápas, kde se jí nedaří, dokáže tak 1 z 5 případů.

Reagovat
dinss

Jenže my ze sebe děláme ''velký'' tým celou sezonu výhrami 1:0.

Reagovat
Bex5

Jsme fakt velky ...

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
db18

Kayamba

A Chory s Horavou jsou parodii na fotbalisty...

Reagovat
Bex5

Horava snad fakt po sezone cau ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Už aj Chorý?

Každopádne, Joel je neskutočný frajer, jemu to prajem ako nikomu

Reagovat
Blasphemer

Dnes byl opravdu špatný. A v poslední době taktéž. Prostě nemá formu, no... to se stane. Já ho nevyhazuju, ale momentálně by měl sedět na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne príde aj z lavičky platnejší...

Reagovat
Blasphemer

Asi jo. Pokud by to nevadilo ani jemu, tak by to pro něj ideální role.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že po návrate Krmelca mu ani iná možnosť neostane. Beaugel je proste lepší...

Reagovat
Blasphemer

Jo, já jsem sám zvědavej, jak to bude vypadat, až se vrátí. Krmelec ani Bogy nejsou hráči na lavičku, ale hrát bude moct jen jeden. Myslím, že po tom dnešku Vrbu ten nápad s hrou na dva hroťáky hodně rychle přejde.

No, a do toho ještě Chorý... mít tyhle tři mi přijde jako zbytečnej luxus a hlavně by to určitě nedělalo dobrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím pochváliť vedenie za tú super reakciu po zranení Krmelca, teda okamžitý príchod Beaugela. Fakt super posila, spolu s Kayambom parádne nákupy za pakatel. Chorý to bude mať teraz veľmi ťažké, čo nie je ideálne vzhľadom k tomu, že by potreboval čo najviac hrávať. Navyše pochybujem, že Krmelca po tom zranení hneď v lete niekto kúpi. Ale vždy lepšie vyberať si z troch kvalitných alternatív, ako nemať z čoho brať

Reagovat
Blasphemer

Jo, příchod to byl skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Ze nema formu se stane.. Ale on nechodi ani do souboju...

Reagovat
Blasphemer

Chorý byl dnes opravdu špatnej. U Hořavy jsem si na to zvykl.

Reagovat
Miguel19

S Chorým to bylo jasný hned, že to bude fail.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosímte.

Reagovat
Lof

Reagovat
dinss

Hořka snad půjde do Olmíku výměnou za kohokoliv z toho středu. Ale Chorý? Já to teda neviděl takže...

Reagovat
Bex5

Prosim at je to Kalvach

Reagovat
dinss

Jako ať Houska, Plšek či Kalvach...ani jeden by mi nevadil. Plšek místo Koláře, Kalvach by se střídal s Procházkou a Houska je podobný typ jako Hořava.

Reagovat
Blasphemer

Na střed nikoho nepotřebujeme. Bucha i Janošek jsou hotoví fotbalisti, což ukazujou celý jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Bucha sa v tej Bolke presadil? Veľmi ten tím nesledujem...

Reagovat
Blasphemer

Pravidelně nastupuje a teď dal dokonce i gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosadil, ale hraje tam pravyho zaloznika. Coz ostatne neni na skodu, Hrosovsky to hraval ve Znojme taky.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka obom...

Reagovat
dinss

Janošek se nevypadá špatně ale Bucha hraje povětšinou PZ či něco jako Jankto. Tedy takovýho krajního střeďáka.

Reagovat
Blasphemer

Jako tenkrát Hrošovský, no. Důležitý je, že pravidelně hraje v prvoligovým mužstvu. "Dodělat" už si ho můžeme sami.

Reagovat
dinss

Hlavně aby u nás hrál. Každopádně když si vezmeš, že odejde Hrošovský a Hořka.. Máš na CDM/CM jen Procházku, který má taky ''svoje'' dny. Takže by do sezony šlo trio Janošek, Bucha a Procházka což je strašně riskantní. Proto asi pracujem na Považancovi. Ten mi ale přijde jako typologicky podobný hráč Prochymu. 100% bych někoho zkušenějšího bral. Hrubý teď moc v Baníku nehraje ale nevím jestli to je jeho výkony nebo jen Pánikovo neschopnost. Ten by se mi u nás docela líbil. Tvořivý a celkem i produktivní hráč ale jak jsem psal nahoře...každý z tý trojky ze Sigmy by se mi u nás líbil. Plšek místo Koláře a Houska jest podobný Hořce (v jeho lepších letech kariéry) a Kalvach má v Olmíku celkem konzistentní výkony. Možná bych zkusil klidně toho Pospíšila z Polska...chce hrát v Evropě a tam si jí zatím nezahrál a vypadá to, že ani nezahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubý podepsal před nedávnem smlouvu s námi až do konce roku 2022, takže 30 milionů a Hejdu s Řezníkem k tomu, prosím Není důvod, aby se Brabec zachoval nějak jinak, než jsem teď napsal. Jinak, jo, myslím, že je to i Páníkem, pod Kučerou se mu dařilo mnohem lépe, ale nesváděl bych to jen na Boba, Hrubý je někdy dost ležérní.

Reagovat
Blasphemer

Dřív jsem tady psal, že bych ho bral, ale je pravda, že od doby, co to vzal Bob, se mi vůbec nezdá tak dobrý, jako se mi zdál dřív.

A přeplácet ho by byl úplný nesmysl. Pro nás teď asi hráč, kterého nemá cenu a námi nějak spojovat.

Reagovat
mistr129

Reagovat
dinss

Pls...nikdo Baníku nedá třicet mega za hráče, který se ještě nepředstavil v Evropě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale může se označovat za reprezentanta

Já jsem ti jenom napsal, jak si myslím, že by to řekl Brabec, 30 mega za hráče, bez pohárových zkušeností + dva vaše dobré hráče k tomu je samozřejmě nesmysl, Plzeň by určitě takový přestup neudělala, ale z pohledu byznysu, za hráče se smlouvou do 31.12.2022, celkem klíčového, v relativně bohatém klubu a v dobrém věku, nemůžeš čekat, ano, dejte mi 5 mega a Roberta vám pošleme do Plzně Pendolinem expresně, to by byla zase blbec od Brabce, když za něj dal Slavii 5 mega za přestup a investoval do něj v průběhu jeho působení u nás dalších cca 5 ve výplatách a bonusech...Šance pro vás byla, měl smlouvu jen do konce kalendářního roku 2019, o nové smlouvě jednali celkem dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

*blbost

Reagovat
Blasphemer

Tak teď jsme šli do jara s triem Hrošovský, Hořava a Procházka. Úplně stejnej risk podle mě.

Těm sigmákům úplně nevěřím. Chorý je určitě o něco za očekáváním, Radakovič ve Spartě je naprostá katastrofa. Aby ti ostatní nakonec taky u nás nedopadli stejně.

Přeci jen, v Olomouci je to teď hodně specifické, ti kluci spolu hrají většinou už od juniorských kategorií, trenér je s nimi na český poměry taky dost dlouho. To dělá fakt hodně.

Úplně nevím, kolik z nich má na to individuálně se prosadit v lepším klubu, úplně jistý bych si jima asi nebyl.

Reagovat
dinss

No, právě! A jak se nám to vymstilo...

Já nevím, myslíš si, že by někdo byl horší než Hořava či Kolář s jejich formou?

Reagovat
Blasphemer

To by asi nebyli, ale taky bychom chtěli chtít trošku víc než jen to, aby nebyli vyložení tragédi.

Reagovat
ratusek

I Šulc vám.pomůže

Reagovat
Blasphemer

Ten jestli nedostane alespoň přípravu s Áčkem, tak ať jde Vrba do prdele.

Reagovat
ratusek

Myslím, že Vrba už tam nebude. Jedině, že uděláte titul

Reagovat
Bex5

Uvidime. I to je mozny. Vysledky ma neskutecny. Hra je ale strasna. Ale po sezone ma odejit Kolar, Petrzela, Bakos, Horava a (bohuzel) Hrosovsky.

Reagovat
ratusek

Plzeň potřebuje dravce, ne stavět na zásluhách a starých strukturách. Šulc, Janošek,Bucha může být zajimavý střed, ale dostane někdo pod Vrbou šanci? Otázka co s Limbou a Kozáčikem

Reagovat
Blasphemer

Vypadá to tak, no.

Reagovat
lichna.

Já to s tím Chorým psal, už když k vám přicházel.. Takový trochu golovější Poznar no.

Reagovat
Lof

Reagovat
Blasphemer

Jinak teda Hořava dnes snad definitivně dohrál a už si snad v našem dresu nekopne. Fakt mi to mrzí, že to musím takhle říct, protože x sezón tady podával velice kvalitní výkony a patřil k mým oblíbeným hráčům, ale ty jeho letošní výkony neobhájí žádný zásluhy. Děkujeme, ale už běž pryč.

Alespoň jeden z dvojice Bucha/Janošek musí dostat příští rok pořádnou šanci. Ideálně oba, protože Hrošovský nejspíš taky odejde.

A Hubník bude snad na Slavii ready a dá ještě sezónu, protože ti naši stopeři jsou opravdu kašpaři a bez něj je ta obrana úplnej chaos.

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho Hubníka fakt nevím kdo. U nás to stalo vždycky na zkušených stoperech - Rada, Bystron, Cisovsky, Sevinsky.. Bude muset přijít někdo takovej.

Reagovat
Blasphemer

Taky vůbec nevim, no. V lize nikdo takovej neběhá, takže jsem opravdu zvědavej, jestli si myslí, že to pravdu můžou postavit na těch, které máme teď v kádru, nebo někoho už aktivně vyhlíží. Protože by fakt měli.

Reagovat
Rarášek

Dáme vám Štetinu.

Reagovat
Blasphemer

To už si vezmeme radši Plechatýho. Prej to má slušně nahnutý u vás, jsem slyšel.

Reagovat
Rarášek

To nevím, ale Horňák by radši Chervaka, než jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

A při rychlém jednání 1 Radakovič zdarma.

Reagovat
Losinho

Sivok

Reagovat
Blasphemer

Ten je starej už i na Plzeň.

Reagovat
Greny

Sivok

Reagovat
dinss

Beneš...

Reagovat
Salfovic

Ten Hořava je pro mě naprostou zàhadou. Jednak jak se z něj mohla stát taková troska. A jak je možné, že ho i tak Vrba pořád staví.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam nebylo koho postavit. Cermak i Prochazka jsou zraneni a Bucha s Janosekem na hostovani.

Reagovat
exse

Možná to bude tím. že se z něho žádná troska nestala. Vůbec nechápu ten hate na něho tady. Hraje průměrně, stejně jako další půlka Plzně. To co třeba dneska předváděl Chorý nebo Kovařík bylo daleko horší.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Salfovic

Celou sezonu předvádí vÿkony tak na divizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje, hraje fakt hrozne.

Reagovat
dinss

Klidně ho vyměníme za Oscara.

Reagovat
exse

Tak Oscar, jakožto nejlepší CM ligy, je samozřejmě někde jinde, ale za takovýho Breiteho bych ho bral hned.

Reagovat
dinss

Ok, takže 10M + Hořava a spokojenost za Oscara, jo?

Reagovat
exse

To spíše 8M + Hořava, ale vezmete s Oscarem i Breiteho.

Reagovat
dinss

Dneska Pernica ani Hejda nic? Oba už by měli taky patřit mezi ty zkušenější...však je z nich nejmladší Brabec.

Reagovat
Blasphemer

Oba šílení. Ale Pernica ještě o level horší než Hejda. Ten jak vedle sebe nemá Hubníka, tak je taky marnej.

Ale nutno podotknout, že gól jsme dostali po (další) chybě Limberského. Takže sice hořeli hrozně, ale nějakým zázrakem žádnej gól přímo nezavinili.

Reagovat
dinss

To nechápu... Tak zkusit toho Beneše.

Reagovat
Blasphemer

Tenkrát v Jablonci hrál jednu dobu skvěle, ale to Pernica taky... Těžko říct, jestli by se chytil nebo ne, ale asi bych nebyl proti, kdyby se to zkusilo. Nikdo lepší asi fakt odnikud nevyskočí.

Reagovat
dinss

Viděl jsem pár her Olmíku a nehrál vůbec zle. Pernica má strašný výkyvy výkonů což mi u něj hrozně mrzí. Myslel jsem, že to bude hráč do základu a spíš je to tak napůl.

Reagovat
Han střelil první

Beneš hraje v Olomouci fakt dobře.

Reagovat
Blasphemer

Je to možný, Olomouc jsem na jaře viděl jednou a to zrovna proti Spartě, kde udělal zrovna on dost hloupou penaltu.

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak stále držíme pozici nejlepšího týmu jara, Plzeň ztrácí 2 body, Slavie dokonce 4.

#haterisuvpici #LumirpulMistr

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolat v zimě Zdendu, tak z toho byl ještě titul.

Reagovat
Blasphemer

Gratulujeme k trofeji.

Reagovat
Kang & Kodos

Díky, cením

Reagovat
Bex5

Reagovat
wyqinac

no jo, kdybyste nemeli cinklyho videorozhodciho v derby, meli bysme stejne

Reagovat
Greny

OT : Moravčík zase na MS v hokeji... jak on to dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej traged. Podprumer v extralize. Nechapu to. Za nas delal jednu chybu za druhou.

Reagovat
Greny

a nejede třeba Jeřábek nebo Krejčík

Reagovat
Kixi Syhimour

Kde je diskuse?

Reagovat
Losinho

Hvězda AHL

Reagovat
Greny

Vždyť ho poslali na farmu farmy a vrátil se do Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

A ani na ty farme farmy nehral..

Reagovat
Salfovic

Tak na farmě farmy asi jen okopával záhony.

Reagovat
Losinho

Ironie.. byl tragickej právě i na tý farmě

Reagovat
Wat

Novodobej Barinka

Reagovat
lichna.

No počkat, minule na MS začal taky bídně byl na něj hejt ale pak začal střílet góly a být celkem produktivní ne? Nebo si to s někým pletu?

Reagovat
Banikovec7

Na MS byl super.

Reagovat
Kaspar

spis brankari oproti minulym letum, ne ze by byli spatny, ale minuly roky tento post byl v narodaku top

Reagovat
C-M@ster

Bartošák vynuloval Švédy, Hrubec má za sebou povedený Play off.

Reagovat
lichna.

Tak Bartošák teď chytá fakt dobře. Podle mě v bráně rozhodně strádat nebudeme..

Reagovat
Kixi Syhimour

Přiznám se, že jsem repre letos neviděl, ale ten Kovář to vcelku schytává, jen aby nehrál

Reagovat
andrew96

Taky mně přijde hate na Kováře přestřelený, ale Bartošák je lepší. A taky bych rád viděl magora, který je schopný dát Rusům přes držku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
frankiefcb

Kovář nechatá špatně, ale Bartošák má fazónu. Ten hejt na Kováře, ež nic nehcytne je rpostě úsměvný. Za góly proti Rusům nechytl, plus předvedl plno super zákorků.

Reagovat
Greny

Jo a neví někdo v kolik je ten vlak v Brně? Že bych vzal nějaký hokejky a bagl a počkal v Židenicích a odjel také na MS ... Poslední vagon říkali že?

Reagovat
C-M@ster

Neříkali to na tiskovce i s časama?

Si ju kdyžtak pusť zpětně na webu čt - posunout čas.

Reagovat
andrew96

Jsem myslel, že Krejčík je tutovka. Moravčík vypadá vtipně, ale ještě větší úlet mně přijde Musil. A nevím, v čem je H. Zohorna lepší než Zaťovič.

Reagovat
Greny

V tom že Zatovic odmítl jet?

Reagovat
andrew96

Ok tak to potom jo

Reagovat
Kixi Syhimour

Založte někde diskusi

Reagovat
stas87

Clanok pripraveny uz mam, zajtra odpoledne to sem dal. A nadpis vas urcite potesi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, podzě

Reagovat
smazaný uživatel

OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT OT

Reagovat
Salfovic

Ta penalta v Opavě to byl zase prvotřídní hnus A zase proti Karviné.

Reagovat
Salfovic

A ten čůrák Simerský ještě řekne že to byla jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a Plzen ma titul ve svych rukou Jestli s nima nevyhrajem, tak je konec

Reagovat
Blasphemer

"2282. Průměrně tolik diváků přilákaly zápasy skupiny o Evropu a o záchranu do hlediště. Celkem na pět utkání mimo skupinu o titul dorazilo jen a pouze 11 412 diváků. Téměř úplně stejně, kolik zavítalo na sobotní duel Sparty s Baníkem. A to Letná byla zaplněná jen ze 60 procent celkové kapacity."

Cíl přilákat víc lidí splněn.

Reagovat
db18

Ale na Teplice přišlo o 4 diváky více! (než v základní části)

Reagovat
Blasphemer

Tak ti určitě nelitovali.

Reagovat
lichna.

Já mám asi nějaké pokřivené vnímání reality. Ale já prostě na té nadstavbě nic špatného nevidím. Minimálně v tom ohledu že se hraje více zápasu a že si můžu zajít vícekrát na fotbal... Dementní je samozřejmě to že 6.tym je na tom hůře než 7. Ale to je věc druhá..

Reagovat
Blasphemer

Já mám největší výhrady taky k tomu debilnímu systému. A prostě jsem tak nějak zvyklej, že v těch top ligách nic takovýho není, takže kdyby to bylo tak super, tak by to přece v tý Anglii nebo v Německu mělo.

To, že většina týmů hraje stejně už o hovno, za to asi nemůže systém samotnej, ale letos se to tak ještě sešlo.

A poslední věc - že se budou atraktivní zápasy hrát víckrát neznamená, že budou nadále atraktivní. Třeba derby S jsem si nenechal ujít nikdy, i když jsem nikdy nikomu z nich nefandil. Ale teď se utkali dvakrát v základní části, k tomu ještě v poháru a už je to takhle dost. Počtvrtý za rok už mě to fakt nezajímá.

Reagovat
lichna.

Jako chápu, na atraktivitě to asi nepřidá, když se to sejde tak, jako u derby teďka.. Na druhou stranu, pořád řešíme to, že našim týmům chybí větší počet těžkých zápasů. Tak pak jediné řešení je snížit počer týmů v lize na 14 nebo 12 a hrát každý s každým 4 krát v základní části.. My prostě nemůžeme mít stejný systém, jako mají TOP ligy. Protože my top nejsme. Třeba v Belgii nebo Švýcarsku to taky mají upravené..

Reagovat
Blasphemer

Já s tímhle moc nesouhlasím, podle mě by byla s nižším počtem týmů větší nuda. Už teď se prostě stane, že v nějakém regionu (Vysočina, Budějky, Brno, Hradec, pardubice, Ústí atd.) chybí tým v první lize. Takhle by se to jetě umocnilo.

Už takhle se najde vždycky nějaká Dukla nebo Příbram, která se v tý lize udrží, i když nikoho nezajímá.Takže ve finále by těch zajímavých týmů a zápasů nebylo.

Reagovat
lichna.

Jako já bych taky nechtěl ubírat týmy. Na druhou stranu ale, pokud máme mít týmy konkurenceschopné v Evropě, tak zápasy s Duklou nebo Příbramí vám, Slavii apod. nic nedají..

Na základní zábavu v lize je asi ideální ten 30kolový systém. Ale pro nějaký progres je to podle mě k ničemu.

Reagovat
Kepy_FCB

V evropě se budou stále střídat slabé a lepší sezony. Papouškuješ tu jen pseudoargument těch nymandu co to vymysleli. Koukni na NL jak jim systém uškodil dlouhodobě

Reagovat
lichna.

Nic nepapouškuju, ale tobě to asi těžko vysvětlím. Co dá hráčům více? Když si zahrají 4 těžké zápasy proti Slavii, Spartě nebo když budou hrát proti Příbrami a podobným týmům?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti lepším se naučí více bránit, proti horším mají prostor tvořit

Reagovat
Kang & Kodos

O hovno právě nejde skoro nikomu. Akorát Sparta už měla před nadstavbou prakticky hotovo, a Teplice si ten konec udělaly sami. Jinak díky nadstavbě máme o víkendu přímej souboj o titul, do toho se bude hrát o místa v EL, ve skupině o záchranu to taky ještě není úplně jistý, i když Dukla tam už zůstane, Sigma se Zlínem taky slibuje zajímavej zápas.

Derby 3x do měsíce (ještě 3x v Edenu, dopiče) není úplně šťastný, ale holt se sešel los ligy a poháru takhle blbě. Jinak mít o zápas víc s Baníkem, Plzní, ale i s Libercem je fajn, to jsou přesně ty zápasy, na který se těšíš.

A my fakt nejsme top liga, kde i zápas Liverpoolu s Cardiffem sledujou stovky milionů lidí na celý planetě. Tak musíme tomu štěstíčku jít naproti.

Reagovat
db18

Teplicím... Skuhravýmu...

Reagovat
lichna.

Reagovat
Blasphemer

O přímým sestupu je jasno. A ještě nevíme, jaká nakonec bude ta baráž komedie, takže dole se pro mě úplně nic zajímavýho zatím neděje.

V prostřední skupině se na to Teplice už radši rovnou vysrali.

Ve skupině o titul je ve hře překvapivě ještě ten titul, ale tam bude jasno taky hned po příštím zápase. Jinak tam už nikdo jiný opravdu o nic nehraje. Bodový rozestupy jsou už jasný.

Takže jo, zatím ještě můžeme tvrdit, že jasno není o titulu, ale jinak tam žádnej jinej atraktivní souboj o nějakou pozici pro mě není. A to jsem člověk, co naší ligu sleduje podrobně, jako většina lidí tady.

Běžnej divák, kterej vidí nanejvýš jeden zápas tejdně doma nebo v hospodě, a na kterýho to mělo předpokládám cílit především, si v tom fakt nic nenajde.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Sparta-Baník je atraktivní sám o sobě, o derby ani nemluvě. Tam neni potřeba, aby ty týmy byly vyloženě bod od sebe. Jasnýho není nic, Baník může stejně tak udělat 4. místo, jako spadnout za Liberec. Do baráže půjde určitě Jihlava a pak někdo z trojice Ústí, Hradec, Brno. Počítám, že o ligu budou chtít hrát všichni, zázemí na to mají. Tam snad komedie nehrozí. Že za Teplice hrajou dementi a místo rohlíků na hlavu si přijdou doma pro osm kousků, s tim žádnej systém nic neudělá

Reagovat
Blasphemer

No, jak píšu vejš, třetí Sparta s Baníkem a čtvrtý derby už je pro mě atraktivní daleko míň.

Reagovat
Kang & Kodos

A obrovský plus nadstavby je už jenom v tom, že odpadl ten klidnej střed (což by letos bylo od 6. do 13. místa), kterej poslední 3-4 kola hraje akorát o prémie k výplatám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Reagovat
db18

Mne to přijde takové nedotažené... a spíš bych byl asi pro zúžení ligy a pak to dejme tomu rozdělit na skupinu o udržení a o titul... tohle je trochu takový kočkopes... i když osobně jsem trochu rád, že sezona má víc zápasů + dostanu šanci na 2 výjezdy, který jsem přes sezonu zanedbal.

Reagovat
lichna.

Jo, vidím to asi podobně..

Reagovat
db18

btw. návštěvnost celkem v porovnání se zápasy v základní části:

https://pbs.twimg.com/media/D53Wf9sWAAAtxLM.png:large

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

V Teplicích máš o 4 více tak co byste chtěli

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

No sorry, ale mas dlouhodoby cisla a porovnavas to s tim, kdyz byla zima jako kokot. To je strasne o nicem srovnani.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, aspoň je vidět v plné nahotě smysl nadstavby. Lidi nechodí, rozhodčí si jedou vlastní ligu, umístění je vlastně už skoro taky dané, tam je to jen mezi Plzní a Slavií a nakonec Teplice, ti to mají úplně v piči.

Třeba náš zápas v Jablonci, co teď bude, ten mi úplně postrádá smysl. To bude naprostý zápas o ničem. Jablonec tak jako tak skončí čtvrtý, my se spíše asi budem připravovat na finále poháru, tudíž mi příjde, že tyhle zápasy máme jako přípravu.

Zlatých 30 klasických kol a nazdar...

Reagovat
Kepy_FCB

Zajímala by mě i sledovanost přenosů, ta musela též výrazně klesnout a s lepšícím se počasím klesat bude dálvítěz.

Baník vítěz poháru

Reagovat
db18

Tak teď bylo právě hrozné počasí a zápasy se vzájemně nekryly, tak bych se nedivil, kdyby sledovanost v tv vzrostla.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je předežene Plzeň v lize, tak to finále bude řežba, tam bych se nedivil ničemu, Jarda musí vykázat nějaké úspěchy přeci, jinak bude do půl roka nezvěstný někde na Sachalinu

Reagovat
ratusek

Přesně je to o ničem. Hraje se akorát o titul a to kdo nepůjde do baráže o záchranu. Divácky to taky lidi neláká. Akorát zápas Slavia-Plzeň, ani derby v posledním kole nebude vyprodané. Nebo nebylo by, ale jelikož Slavia bude slavit titul tak bude plno

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas v Jablonci o ničem? 6x v řadě jsme venku prohráli, to není dobré, jako pořád je to Jablonec, hráči s realizákem tam nemohou přijet a mít hned poraženeckou náladu, to ať jdou někam, nemluvě o tom, že Liberec na nás ztrácí jen 2 body ze 6. místa. Takže čekám tvrdou válku o body od hráčů a minimálně bod, kdybysme vyhráli, tak na Jablonec tři body ztráty a oni ještě mají venku Slavii, Spartu a derby s Libercem, my doma Liberec, Slavii a venku Plzeň, máme o něco lehčí los, že mají o dost lepší skóre mě nezajímá, to má Slavia ve srovnání s Plzní taky, a bojuje s nimi o titul, primárně důležité jsou body. Já ze dvou dalších zápasů čekám minimálně 4 body, pak se uvidí, jak na tom bude Slavia, ale jestli na nás bude ztrácet Liberec 6 bodů po zápase s námi, tak je 5. místo v suchu a proč bysme nemohli zkusit Slavii ve Vítkovicích obrat o další body? Finále poháru se hraje až za tři dny, Slavia bude mít naprosto stejný program, my nebudeme skoro vůbec cestovat...

Nadstavba je něco nového, ale já si nemyslím, že je to špatná věc, hlavně si ji odsouhlasili přímo kluby, mj. i Baník...Já bych tomu dal čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neříká, že přijedeme s poraženeckou náladou. Jde o to, že utkání na Střelnici bude o ničem v tom smyslu, že u nás je jedno, zda pátí či šestí (ono bude stačit porazit doma Lbc a pohoda), spíše máme prioritu v podobě finále poháru.

Jablonec, ten se taky nemá kam posunout, tudíž proto sem tento zápas označil, že je to vlastně takový přátelák, co nikdo nikomu nedá (snad jen s jednou vyjímkou, že Páník nasadí od začátku mladé, čemuž asi věří málokdo ).

A to nemluvím o jazdě, 2x za dva týdny do Jablonce, to je chuťovka a je jedno, zda jsi z Ostravy nebo z Čech. Tam to bude vyložene snad jen za čárku, že jsi byl přítomen.

Reagovat
smazaný uživatel

No stačí vyhrát finále poháru Pořád je to Slavia, i kdyby na ten zápas byla koncentrovaná z 50%, tak bude strašně nebezpečná...Já jako věřím, že je ubojujeme, ale spíš to mám jako takový sen, že Bary zvedá na závěr kariéry svou poslední trofej nad hlavu jako kapitán a ještě, že Čechíno vychytá ve finále EL na penalty klub, kde se proslavil, vyhraje svou poslední trofej kariéry a nás tím pádem posune přímo do skupiny EL, ale fakt se k tomu nějak neupínám, to by byla pohádka, navíc, je to za dlouho...Teď prostě v hlavách našich hráčů, ale i fanoušků, musí být to, že venku pořád jen prohráváme a musí tam nechat všechno, aby se pokusili to zlomit, když vyhrajeme, tak fakt ještě můžeme dostat Jabka pod tlak, samozřejmě nám to pomůže i do toho úterního zápasu proti Slovanu. Ale říkám, kdyby byl bod, tak dobrý, když Liberec prohraje na Spartě a my je potom v úterý porazíme, tak aspoň to 5. místo, tedy jistota případné dodatečné šance o předkolo, kdyby nevyšlo finále poháru...Vím, že to z pozice pravidelného výjezďáka bereš jinak a ty počty nejen chacharů pro tebe byly o víkendu zklamáním, ale ještě bych to úplně neodsuzoval, mě se třeba líbí to, že nám jako týmu, který není top, dají zápasy proti S, Plzni, ale i Jablonci daleko víc než proti Příbrami nebo Dukle v klasickém systému, aspoň tedy z pozice personálního složení kádru, uvidí se, kdo na to má a naopak, kdo ne. Ale asi to mám jinak nastavené.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zklamáním... Paradoxně za náš výjezdový počet jsem rád, ubylo ožralých, retardovaných vandráků, což beru jako malé, bezvýznamné plus

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak čekám jen Mešaninova místo Procházky, který kdyby dostal v Jbc další ŽK, tak stojí v pro nás nejklíčovéjším utkání proti Liberci, což by byl prostě problém, i když není Procházka v takové formě jaké by měl být...Rád bych tam toho Mešiho viděl, jestli na to vůbec má, jestli by tam nebyl lepší třeba Jánoš, kdyby se někomu ze stabilní dvojice něco stalo nebo měli karty. Šindelář je nejspíš out do konce sezóny. Filla čekám na beku, ale nad ním buď Hrubého nebo Holzera, když se Granec uzdraví. Bolfa do základu nedá, takový optimista fakt nejsem

Reagovat
lichna.

Reagovat
lichna.

Nesmysl. Každý bod z toho zápasu je pro nás enormně důležitý.. Já osobně vidím mnohem větší šanci v tom pátem místu, než v tom, že najednou rozkveteme a porazíme Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu a rozumím ti, pojedeš dle svého, že nadstavba je dobrá a každý bod je super.

To ti neberu, mám na to osobní pohled, který je z pohledů výjezdů a hlavně předvedené hry.

30 kolo v Jablonci na pohodu, nikoho ta porážka netrápila.

Na Spartě jsme nehráli špatně, dostalo se 3:0 a zas bylo tak nějak vidět, že to nikoho netrápí, nikdo nebyl nasraný. Není tohle špatné právě?

A to sem zvědav na ten přátelák, co nás čeká v sobotu... Tam snad jen čekám, že zas padne hodně branek

Reagovat
lichna.

Ne, nejedu dle svého. Jedu dle racionálního uvažování. Liberec nás může porazit a pak se bude hodit každý bod navíc. Možná si všichni myslí, že pohár vyhrajeme na pohodu. Ale já to fakt nečekám.

Co se týče výjezdů, tam jsme se už o tom bavili. Když se povede výjezd, tak je jedno, jak to dopadne, ať jde skoro o jakýkoliv zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, může nás porazit, to neříkám. Ale Baník je dle mého rád, že je vůbec tam, kde je. A tohle honění bodů asi moc neřeší, jinak by ty pocity po zápasech byly jiné než co bylo k vidění.

Proto se spíše soustředí na pohár a tyhle nic neříkající utkání má... Asi na sehrání, kdo ví.

Reagovat
lichna.

Já jsem ale taky rád, že jsme tam kde jsme. Ale když je dvojitá šance na to se dostat do Evropy, tak pochybuju, že jednu vzdáme, protože věříme ve vítězství poháru. I to je možná důvod, proč ty prohry nikomu nevadí. Ne kvůli nadstavbě, ale kvůli toho, že hodně lidí čeká, že vyhrajeme pohár..

Já osobně byl během zápasu s Jabloncem i zápasu se Spartou nasraný stejně, jako by se hrálo v třetím kole. Ale znovu opakuju, na výjezdech, pokud se povedou, tak je to prostě jiné. Sám jsem to tehdy zažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná nebyli nasraní, na oko, kvůli tomu, že zápas v Jablonci byl po náročném týdnu, kde jsme hráli derby a semifinále poháru, klíčové zápasy, které jsme zvládli. Navíc jsme tam jeli prakticky bez odpovídající kvality na lavičce.

Na Spartě byla trochu zvláštní atmosféra, kvůli Pepovi, taková přátelštější, vyjma Costy, jak od hráčů obou klubů, tak i od fanoušků obou klubů. Navíc ta hra, v prvním poločase určitě, nebyla vůbec zlá, že jsme nedali gól bylo dáno smůlou a nekvalitou, celkově jsme měli 6 dobrých šancích minimálně + situace, které se daly vyřešit ve finále taky lépe, takže nemuseli z té hry mít takové deprese, jako třeba na Slavii, kde to byla kočka - myš celý zápas, taková celkem dobrá ukázka jaký je rozdíl mezi top týmem a lehce nadprůměrným...V Jablonci už to bude snad jiné, ale čekám určitě slabší návštěvu než byla v lize, bohužel. Jabka mohou být trochu pod dekou z toho, jak místo 0:2, 0:3 nakonec prohráli v Plzni 1:2 a se Spartou už skoro ani teoreticky nemohou bojovat o 3. místo, když zvládneme začátek, dáme jim první gól, tak body nebudou viset tak vysoko, jak by se mohlo zdát. Kdyby to byla zase nula, tak už bych tu naštvanost od hráčů i trenéra, ale i fanoušků na stadionu očekával...Pojistit si 5. místo, nejlépe už před ligovým zápasem se Slavií je důležité, takový ten největší tlak by z nich mohl spadnout a ani Jablonec by nemusel být teoreticky nepřekonatelný. Jistota toho, že i kdyby finále poháru prohráli, tak že budou mít ještě při nejhorším jednu šanci doma poprat se o předkolo z někým z té skupiny o Evropu by mohla taky znamenat velké uvolnění do finále...Jediné utkání, které by mohli nějak vzdát, nebo dát šanci širšímu kádru je proti Plzni, když vyhrajeme pohár, nebo budeme jistě pátí, aby klíčoví hráči mohli odpočívat, stejně tam čekám komedii, jestli půjde Viktorce ještě o titul.

Reagovat
lichna.

Reagovat
lichna.

A ještě jedna věc. Každý rok se tu řešilo, jak poslední 3-4 kola je spoustu nudných zápasů, prodané zápasy, dohodnuté zápasy apod. Teď do posledního kola měli víceméně všichni o co hrát. A momentálně snad krom Sparty taky.. To že jsou Teplice lamy, za to nikdo nemůže.

Reagovat
lichna.

A ještě poslední věc, strašně moc tu návštěvnost ovlivnilo nezvykle chladné počasí. Těžko říct, kolik lidí by přišlo, kdyby bylo krásně a třeba 20 stupňů.

Reagovat
Blasphemer

V Plzni celý jaro počasí nehraje roli. Ať je hezky nebo ne, tak pokaždý tak těch 7-8.

Reagovat
Kepy_FCB

Zapoměls jaké bylo počasí Sparta-Baník 3:2 začátkem března

Reagovat
lichna.

Já ale řeším obecně všechny zápasy, ne jeden konkrétní..

Reagovat
wyqinac

Moc nechapu ty zdejsi komentare, ze to ma Plzen ve svych rukou? Vzdyt Slavii porad staci s Plzni i remiza a pak muzou zremizovat klidne jeste jeden i kdyz plzen vsechny vyhraje

Reagovat
Salfovic

Jednoduché, když Plzeň vyhraje čtyři zápasy, tak je mistrem, takže to má ve svých rukou. Samozřejmě stejně tak i Slavie.

Reagovat
db18

Reagovat
Bex5

Presne tak je to myslene ...

Reagovat
wyqinac

no tak prave proto to snad ma ve svych rukou i Slavie, ne? Tak nechapu, proc tu vsichni pisou, ze to ma ve svych rukou jen Plzen

Reagovat
Mimalu

kdo tu psal že to má ve svých rukou JEN Plzeň?

Reagovat
Bex5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele