FORTUNA:LIGA - preview dohrávek (20.1.)

20.01.2021, 08:59
Previews
Dnešek se v tuzemské lize ponese v duchu dohrávek a na programu jsou hned tři. Spartě se o víkendu nepovedl zápas v Ostravě a reputaci si nyní chce napravit na půdě Opavy, České Budějovice hostí Příbram, Ostrava bude měřit síly se Slováckem...
Baník Ostrava - 1. FC Slovácko  (středa 16:00)
Přímý souboj o čtvrtou příčku bude k vidění v rámci dohrávky osmého kola FORTUNA:LIGY ve Vítkovicích. Domácí Baník tam hostí Slovácko, oba týmy přitom mají dobrou aktuální formu.

Slezané za sebou mají nedělní utkání proti rivalovi z Letné, které po nepříliš atraktivní podívané skončilo bez branek. Protáhli tak svou sérii bez porážky, která se nyní táhne už od listopadu a trvá sedm zápasů, z nichž pět bylo dokonce vítězných. Kozlova družina se pyšní skvostnou defenzivou, méně gólů inkasovala jen pražská Slavia. Naopak v ofenzivě to trochu skřípe, Ostravští oproti dalším celkům z horní poloviny tabulky zaostávají.

"Věřím, že i přes náročný program jsme připraveni a motivace bude velká. Po herní stránce jsme proti Spartě podali velmi slušný výkon, to, kde nás tlačí bota, je koncovka a finální fáze. Někdy to je o tom dát branku, to se může odrazit na psychice a řešení situací je pak někdy snazší. V tabulce je od čtvrtého do desátého místa rozdíl jen čtyř bodů. To je velká motivace pro nás, ale i pro soupeře, který cítí šanci se udržet nahoře. Ztrácíme na ně dva body a chceme vyhrát, ale víme, že Slovácko je silný soupeř," říká asistent trenéra Ivan Kopecký.

Muži z Uherského Hradiště neměli povedené období okolo poloviny prosince, kdy podlehli Spartě i Zbrojovce, to ale také byly jejich jediné dvě porážky v posledních deseti zápasech. Naposledy v sobotu si Slovácko poradilo s Karvinou poměrem 2:0, o což se brankami postarali z penalty Daníček a Kliment.

Po návratu Baníku do nejvyšší soutěže dokázalo Slovácko ve vzájemných zápasech uspět čtyřikrát v řadě, v minulé sezoně ale obě klání patřila Slezanům, a to bez jediné obdržené branky. V polovině února na jihu Moravy rozhodl o jejich vítězství 0:1 Jakub Pokorný.

Domácí tým bude postrádat zdravotně indisponované Šašinku a Jurošku, na straně hostí se nepředstaví Cicilia, Petržela a Tomič. V ohrožení je navíc i start Daníčka.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - De Azevedo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Holzer - Kuzmanovič
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Jurečka, Sadílek, Kohút, Havlík, Navrátil - Kliment
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.17 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - 1. FK Příbram  (středa 16:00)
Budějovice v prvním soutěžním zápase nového kalendářního roku zaskočily silné Pardubice a již se pomalu blíží směrem k první polovině tabulky. Mezi nejlepších devět mužstev ligy mohou Jihočeši nakouknout v případě vítězného duelu s Příbramí.

První zápas a hned gól. Marko Alvir zahájil hostování v Budějovicích nejlépe jak mohl. Proti Pardubicím patřil po celý zápas k nejnebezpečnějším hráčům Dynama a svůj výkon korunoval brankou na konečných 2:0. Celek ze Střeleckého ostrova tak zahájil jarní část sezony na výbornou. K dalšímu vzestupu by navíc měl přispět Dame Diop, senegalský útočník, jenž se do českých luhů a hájů vrací po roční odmlce.

Kouč jihočeského klubu David Horejš by na zisk proti Pardubicím rád navázal též ve středu proti ještě slabšímu protivníkovi. Víme, že Příbram také potřebuje body. Musíme se co nejlíp připravit a uděláme vše pro to, abychom to zvládli. Utkání jdou v rychlém sledu a každé bude strašně těžké. Je to ještě složitější tím, že nikdy nevíte, jestli vám někdo nevypadne kvůli covidu." sdělil talentovaný lodivod.

Horejš i jeho příbramský protějšek Pavel Horváth patří k trenérskému mládí, které víří stojaté vody. Přestože z postavení v tabulce se může víc radovat budějovický kormidelník, také Horváth si již stihl vybudovat respekt. Se slabými Středočechy totiž bojuje jako lev a v úvodním lednovém kole dokonce získal bod proti silné Viktorii Plzeň.

Přesto Příbram nadále zůstává na sestupových pozicích. "Proti Plzni hráči předvedli kvalitní výkon, plnili přesně to, co jsme si řekli v kabině. Věřím, že to bude pro nás odrazový můstek do dalších zápasů. Každým dalším utkáním musíme bodovat a šplhat vzhůru tabulkou. V Budějovicích nám bude chybět i Pilík, který dostal čtvrtou žlutou kartu. Máme tři zápasy během jednoho týdne, musíme vymyslet nějaké složení, které nám přinese body," uvedl Horváth.

Vedle vykartovaného středopolaře Tomáše Pilíka nepomůžou hostům také zranění útočníci Christ Cortez s Janem Rezkem. Nejistý pak zůstává start univerzála na křídlo Emmanuela Antwiho, totéž platí i o forvardovi Dynama Karolu Mészárosovi.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Talověrov, Králik, Novák - Čavoš, Havelka - Brandner, Javorek, Mršič - Alvir
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Laňka, Tregler, Kingue, Cmiljanovič - Nový, Hájek, Soldát, Zorvan, Vávra - Voltr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 3.85 - 5.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Sparta Praha  (středa 18:00)
Sparta se proti Baníku moc nepředvedla, své příznivce tak proti Opavě hodlá v první řadě uklidnit tříbodovým ziskem. Domácí nicméně určitě najdou důvody pro to, aby se proti favoritovi vyhecovali.

Hned sedm nových mužů využil opavský trenér Radoslav Kováč v sobotním utkání proti Zlínu. Někteří jistě zaujali, jiní zase mají na čem pracovat. Kováč každopádně ukázal, že kádr nebyl posílen pouze z kvantitativních důvodů a nové tváře hodlá co nejvíce využít. Proti Moravanům vybojovali Slezané jeden bod, což je slušné, avšak zároveň nijak fantastický vklad.

Mnozí fanoušci SFC možná ve středu nedoufají ani v remízu, ovšem lodivod Slezanů naprosto odhodlaně touží po třech bodech. "Už bychom nutně potřebovali vyhrát. Víme, že proti nám stojí Sparta, ale v naší situaci potřebujeme zvládnout každý zápas, ať už hrajeme proti komukoliv," prohlásil Kováč, jenž před přesunem do Opavy sbíral první trenérské zkušenosti právě na pražské Letné.

Pražané snad ani nemuseli po víkendu cestovat zpět do Čech a rovnou mohli zůstat v severovýchodním koutě republiky. Letenští totiž v neděli odehráli zápas v ostravských Vítkovicích a v mrazivém počasí získali podobně jako Opava bod za bezbrankovou remízu. Sparťané zkraje roku bojují s četnými absencemi, přesto proti Baníku zůstali dost za očekáváním - minimálně tedy směrem do ofenzivy.

V Opavě by se již Letenští měli více ukázat. "Opavu vede trenér, který Spartu skvěle zná, bude nás mít dobře načtené. "Kovi" určitě hráče namotivuje a myslím, že v šatně vypíše nějakou speciální prémii. Ale bude to jen o nás. S veškerým respektem k Opavě si myslím, že nebudou mít takovou hráčskou kvalitu, jakou měla Ostrava. Jediné, proč tam jet, je výhra. Nic jiného nebereme," řekl asistent hlavního trenéra Sparty Luboš Loučka.

Z důvodu zranění neodcestují s hosty do Slezska stoper Lukáš Štetina, záložníci Ladislav Krejčí "starší" s Janem Fortelným a útočník Adam Hložek. Navíc ještě z podzimu si odpykává disciplinární trest řízný defenzivní univerzál Ladislav Krejčí "mladší". Do obrany by se po lehčích problémech mohl vrátit Ondřej Čelůstka, totéž platí o křídelnících Davidu Mobergu Karlssonovi, Srdjanu Plavšićovi a Matěji Polidarovi.

Jiří Kulhánek hostuje v Opavě ze Sparty a kvůli pravidlům proti svému mateřskému klubu nemůže nastoupit. Na marodce SFC pak zůstává jiný zadák Josef Hnaníček, zranění limituje též krajního beka Štěpána Harazima, záložníka Bartosze Pikula a forvard René Dedič.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Březina, Didiba, Žídek - Mondek, Hellebrand, Tiéhi, Nešický, Helešic - Smola, Čvančara
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Vitík, Pavelka, Hancko - Vindheim, Sáček, Dočkal, Souček, Hanousek - Juliš, Minčev
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.83 - 4.40 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha14122039:538
2.FK Jablonec15102331:1532
3.Sparta Praha1492329:1829
4.1. FC Slovácko1473425:1524
5.Baník Ostrava1364318:1022
6.Slovan Liberec1464421:1622
7.Sigma Olomouc1557321:1822
8.FK Pardubice1564515:1722
9.Viktoria Plzeň1563628:2121
10.MFK Karviná1555514:2020
11.Dynamo České Budějovice1446419:2218
12.Fastav Zlín1452715:1717
13.FK Teplice1551916:3316
14.Bohemians Praha 19051443717:1915
15.FK Mladá Boleslav1524917:2910
16.Zbrojovka Brno1524913:2810
17.1. FK Příbram1424810:2810
18.SFC Opava1314810:277

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (394)

Přidat komentář
ratusek

U nás tipuju 1:1 a Opava by zdecimovanou Spartu mohla porazit.

Reagovat
frankiefcb

My 2:0, Opava 0:0

Reagovat
FCB1922

Reagovat
braveheart

Sparta už moc zdecimovaná není, ale jestli zahraje tak mizerně, jako v neděli, Opava by bodovat mohla.

Reagovat
ACSeRw!n

5°, slunicko.. tentokrat si to pohlidame.. ne jak v tom Falloutu posledne

Reagovat
bobis21

No doufám že ta pravděpodobná sestava není správná a bude nějaká rotace. Čekám že šanci dostane Ndefe i změny v ofenzivě - např. na hrotu.

Reagovat
frankiefcb

No vzhledem k nabitému programu by nějaká změna byla na místě.

Reagovat
HorajzmAmmann

Fleišman a Fillo vypadají sice jako stroj, ale oba potřebujeme čerstvé. Zvlášť, když na jejich místě může hrát Ndefe a Holzer, což je určitě zajímavá varianta.

Akorát místo Jánoše tam úplně nevidím "odpovídající" náhradu. Hrát třeba proti Příbrami tak jsem v klidu i s Kaločem a Drozdem, ale teď bude muset Jánoš asi máknout ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Budínský - Fillo, Zio, Svozil, Ndefe - Jánoš, Tetour - Azevedo, Mena, Buchta - Zajíc

Reagovat
frankiefcb

4 jiní hráči to mi přijde docela silný zásah do sestavy. Max dva hráče.

Reagovat
ratusek

Dopředu potřebujeme změnu. Vázne nám finálka a zakončení

Reagovat
frankiefcb

Já jsem pro Buchtu a Menu.

Reagovat
Puskas

Ndefe a další podle mne až o víkendu ve Zlíně, na silnější Slovácko nechá klasickou sestavu.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak co je klasická sestava? Vystřídat Kuzmu, Kaloče, Holzera a Flešimana a dát tam Zajíce, Menu, Buchtu a Ndefeho by neměl být takový rozdíl. Naopak Menu bych uvítal Ať má Kozelball trošku finálku...

Reagovat
Puskas

Ta, co hrála od začátku.

Reagovat
HorajzmAmmann

bez Kaloče ale...

Reagovat
frankiefcb

Jo Buchtu i Menu bych chtěl vidět. Na Menu už nebude taková zima, bo v Ostravě jsou pro změnu dnes úplné "tropy" (4°C)

Reagovat
smazaný uživatel

To snad jenom okopíroval tu nedělní...

Reagovat
smazaný uživatel

Opavě bude chybět trenér Kováč- covid pozitivní. A kdo ví kdo z hráčů ještě.

Reagovat
pingla

Budějky s Příbramí píská Matějček jak ho mohl někdo vrátit zpátky mezi zbylé rozhodčí

Reagovat
bourbon

Jarda Starka

Reagovat
Greny

To je to hovado z baráže ne?

Reagovat
pingla

ano

Reagovat
ratusek

Protože sudí zapletení v aféře s Berbrinhem nemůžou pískat, tak aby tam někdo zůstal. I když jestli tenhle pískal baráž, tak se divím, že tam nefiguruje taky

Reagovat
pingla

já vím, stojí minimálně 3 sudí (Královec, Rejžek a Ardeleanu), ale i tak mě prostě tohle nasralo. vím, že celý podzim dělal 4. rozhodčího v zápasech FL, jenže zpátky píšťalku do úst by si fakt vzít neměl...

Reagovat
ondrasch77

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 1:1

Dynamo České Budějovice - 1. FK Příbram 3:1

SFC Opava - Sparta Praha 2:2

Reagovat
czechfant

Baník-Slovácko by nemusel bejt uplně spatnej fotbal. Snad :D

Reagovat
ondrasch77

Trošku se obávám, že jedinej koukatelnej fotbal bude CEB - PŘÍ....

Reagovat
oli9

Právě od toho čekám holomajznu 0:0 nebo 1:1

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
czechfant

Je to možný, ale protože se budu koukat, tak to doufám nebude platit

Reagovat
Marv

Baník - Synot 1:0

Budějovice - Příbram 4:2

Opava - Sparta 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Baník - Slovácko X2

Budějovice - Příbram 1

Opava - Sparta X2

Reagovat
ratusek

Bodík nám nechte

Případně vyhrajeme a rozhodne ten chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím na remízu

Reagovat
AjaxFans

To snad neé Ještě,kdyby ten gól slavil S chacharama bude i bod dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Co sázkovky nechtějí, abyste věděli!

Baník x Slovácko 0:1

Budějovice - Příbram 2:0

Opava - Sparta 0:2

Reagovat
Kepy_FCB

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 2:0

Dynamo České Budějovice - 1. FK Příbram 3:1

SFC Opava - Sparta Praha 0:1

Reagovat
Kepy_FCB

Diop v Budějkách

Reagovat
Shevchenko

Dneska hodně důležitý zápas proti nepřijemnému soupeři, chtělo by to vyhrát a potvrdit zlepšenou formu, ale trochu mám strach.

Reagovat
Shevchenko

A už by to taky chtělo porazit silnějšího soupeře, z 6 výher máme 5 proti nejhorším týmům ligy + Pardubice.

Reagovat
Banikovec7

Dnes mám z toho zápasu docela strach, přijde mi, že nám ty zápasy po sobě moc nesvědčí a měli jsme ještě o den méně než Slovácko. Určitě bych vyměnil Ndefeho za jednoho z krajních obránců a taky nějaké změny ve středu zálohy, u těch mi ta únava vždy přijde nejhorší. Jinak nevyjde někdo jestli je ve fotbale to pravidlo co bývalo v hokeji, že hráč nemůže v jednom kole nastoupit za 2 kluby? Abychom pak neměli za Ndefeho kontumaci.

Reagovat
Wyrda

Schvalne jsem se koukl do prehledu pravidel pro rocnik 20/21 se nic takoveho nepise v sekci neopravneho nastoupeni hrace za klub. Ale trena ke to jeste jinak

Reagovat
žrout

Přál bych Baníku, ať dneska vyhraje a sympatický herní projev přetaví v góly a body. K tomu ale bude potřeba mj. také větší odvaha Kozla, než jakou ukázal proti Spartě (2 DM, bez klasického hroťáka skoro celý zápas, malá rotace pro oživení ofenzívy...).

Reagovat
HorajzmAmmann

Proti Bolce nasadil Kozel taky málo odvážnou sestavu?

Reagovat
Stannis Baratheon

A kdo se tu teď baví o zápase proti

zoufalé Bolce, od kterého už uběhla nějaká doba?

Reagovat
HorajzmAmmann

protože v Bolce hrál Baník asi nejlepší fotbal tak proti Spartě postavil to stejné...

Naprosto normální střed Akorát se jebe do Kozla kvůli každé blbosti ... Postavil bych to úplně stejně.

Reagovat
žrout

Když hraješ uprostřed na 3 záložníky a z toho 2 z nich jsou DZ, tak bys to pojmenoval jako odvážné složení? Ale tam aspoň hrál hroťák, takže v tomhle ohledu to trochu odvážnější bylo.

To, že jste porazili tragickou Bouli ještě nic nevypovídá o odvážném složení základní 11.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzmanovič ale je ofenzivní univerzál a dokáže zahrát i v útoku.

Reagovat
žrout

V útoku dokáže zahrát i Azevedo nebo Potok, ale nikdo z nich není prostě hrotový hráč, který se dobře orientuje ve vápně, je ve správných prostorech a zúročí práci zálohy. Navíc Kuzma tam byl platný hlavně v systému Pánika 4-4-2, kdy hrál s někým vysokým po boku a nemusel se tam bít sám. Pak měl víc prostoru a to dávalo větší smysl.

To je jako bys řekl, že pravý bek dokáže zahrát i na křídle. No, dokáže, ale asi pak nebude to křídlo tak ofenzivní, jako když tam hraje ofenzivní křídelník právě typu Azeveda, který umí 1na1, je silný v kombinaci, má kreativitu, dobrou techniku, rychlost, hbitost...

Reagovat
doocetung

Pleteš jabky s hruškama... To že na hrotu není typický hroťák fakt neznamená, že to je defenzivnější a méně odvážná sestava.. Nebo si myslíš, že měl Kuzma víc pokynů bránit, než kdyby tam byl například Zajíc?.. S dvěma DZ máš samozřejmě pravdu, ale Kuzmu dám dal protože chtěl překvapit, ne proto že by byl posraný..

Reagovat
žrout

Nemyslím si, že by měl větší pokyny bránit, ale přijde mi víc silný v mezihře nebo naopak při pressingu a napadání soupeře než třeba Zajíc. Zato ve vápně neviditelný, když držíš míč a posíláš tam centry. Rychlostně a typologicky by Kuzma spíš seděl do zápasu, kde hraješ na brejky, ne kde dominuješ a máš převahu. Podle mě pokud jsi přesvědčen jako trenér, že tam ten gól prostě chceš nějak dát, tak tam toho hroťáka dáš. Mi jen prostě přijde, že o tom ani sám Kozel nebyl přesvědčený a hrál to ve stylu když to tam spadne, tak super, když ne, tak bodík se Spartou je fajn. To je celé.

Jinak aby bylo jasno, já vůbec nemám touhu do Kozla kopat, naopak jsem rád za každého trenéra, který učí svůj tým fotbal a ne nakopávanou a jsem rád, že někdo takový v Baníku je. Jen jsem prostě čekal proti Spartě s tolika absencemi o něco větší odvahu a vůli zvítězit. Na druhou stranu je Baník pořád v procesu přerodu a takový stále "křehký", takže jistá opatrnost se dá chápat. Jen už bych Baníku přál, aby v téhle sezóně porazil někoho z adeptů na pohárové příčky

Reagovat
Blasphemer

A vy zase mlátíte černochy!

Reagovat
Greny

Takže horší kvalita za větší cenu... No neber to

Těším se až si koupím českého tuňáka

Reagovat
naheCZ

To stejně bude zrušený, bohužel to však bude nějakou dobu platné no. Toman s Andrejem si přihrály prachy

Reagovat
Greny

Třeba to zarazi EU... Konečně by aspoň k něčemu ta EU byla

Reagovat
naheCZ

Zarazí, ono to půjde už u nás k ústavnímu soudu, kterej to zarazí nejspíš taky už dřív. Ale pořád to bude nějakou dobu platit. Si tím přihrají nemálo peněz, vůbec bych se nedivil, kdyby na to vypsali nějaký speciální dotace na zvětšení výroby...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí to ještě projít přes Senát? EU to určitě zarazí, před pár lety to samé zarazili myslím Rumunsku.

Reagovat
mistr129

Pravicová Trikolora no

Reagovat
ratusek

tohle je asi špatně, spíš bych řešil dvojí kvalitu potravin a že češi mají specifickou chuť a chtějí žrát sračky

Reagovat
Blasphemer

Ta dvojí kvalita asi dost souvisí s tím "že češi mají specifickou chuť a chtějí žrát sračky", no. Prostě tady si lidi radši dají k večeři vlašák a tři rohlíky za 30,- Kč než aby si koupili něco o pár korun dražšího, z čeho možná nebudou mít žaludeční vředy.

Reagovat
ratusek

já to beru tak, že se na nás nahlíží jako na odpad Evropy, přitom se pořád chceme pasovat na ten západ. A jelikož je to tak, jak to je, tak chceme pít hnusnější kolu, fantu, mirindu atd, žereme horší výrobky ze zahraničí za vyšší cenu , rádi platíme tolik za telefon, za data atd

ale souhlasím s tebou, že osobně nemám problém si připlatit za kvalitu. Navíc ty kvalitnější věci nestojí o moc více - třeba párky, šunky, jogurty. Na druhou stranu dávat za šunku 100g 45 korun fakt nebudu

mno a ta tvá šmakuláda vlašák+rohlíky, hele jednou za čas na to mám taky chuť a koupím si to. čerstvé rohlíčky a ktomu vlašáček, mňamka

Reagovat
frankiefcb

jj taky si někdy dám vlašáček nebo mexickou.

Reagovat
ratusek

od koho ti to chutná nejvíc? nebo je ti to jedno?

mě chutná Boneco, Varmuža, Sláma, i ten se značkou Albert

Reagovat
Blasphemer

Sláma dělá dobrý věci, ale zrovna tyhle saláty moc nežeru.

Reagovat
frankiefcb

Varmuža asi nejvíce, ale moc to nehrotím. Někdy si to dám.

Reagovat
Blasphemer

Jo, já si taky myslím, že kdo kvalitu chce, tak si za ní rád zaplatí. Ty možnosti tady jsou. Ale spousta lidí si místo šunky s 95% masa za 35,- Kč radši koupí nějakej šunkovej nářez za 15,- Kč. A přijde mi, že takový pak nejvíc křičí, že nám tady Evropa prodává odpad. Samozřejmě u určitých výrobků tady nemáš moc na výběr, ale to se taky vyřeší jedině tak, že ty lidi to přestanou kupovat, dokud jim nezačnou tu požadovanou kvalitu dodávat.

Ty data a telefony, to už je zase na jinou debatu, ale taky jsme v tom topka v Evropě, no.

Reagovat
ratusek

jo nebo chtějí kvalitní klobásu za cenu točeňáku

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ondrasch77

Tohle není tak úplně pravda...

Srovnatelné věci stojí v ČR nebo Německu +/- stejně, akorát že v Německu je ta kvalita daleko vyšší.

O to jde.

Já ty babišovy hovna žrát nechci

Reagovat
Blasphemer

Já do Německa jezdil nakupovat pravidelně, než začala tahle doba a za stejný košík potravin tam opravdu nezaplatíš stejně jako v ČR. Jo, určitý věci se tam dají pořídit za +- stejně, některé dokonce levněji, ale většina věcí je tam furt dražší. Něco o málo, něco o dost. Ale velký nákup tě ve výsledku vyjde určitě dráž.

Reagovat
ondrasch77

Samozřejmě..., třeba klasické maso nebo některá zelenina je dražší než v ČR, ale salámy , sýr nebo drogerie je +/- stejně...

Reagovat
Blasphemer

Maso, uzeniny, ovoce, zelenina strašně drahý oproti ČR Sýry jak který, ale obecně mám pocit, že ty nejlevnější jsou na úrovni cen ČR, ale ta pro Němce "větší" kvalita, už je pro Čecha hodně drahá. Ale třeba mlíko beru vždycky, protože je fakt levný a hlavně o dost lepší. Drogerii tam moc nekupuju, takže nevím.

Reagovat
ondrasch77

Čím stoupá kvalita, tím je to dražší.

Ale pokud nakupuješ klasický sýry nebo uzeniny, tak je to o.k.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce kvalitní potraviny, má možnost si je koupit. Že si za ně připlatí, to je pochopitelný.

Reagovat
Losinho

Sračky á la Babica

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nejgeniálnější je ta jeho sekaná na broskvích s černým pivem, kokosovým mlékem, medem a zázvorem. To jsem si říkal, že nás fakt měl Hitler radši vyhladit.

https://www.youtube.com/watch?v=PPOEEdwOzaI&ab_channel=KrokotPolokrk

Reagovat
ratusek

to patří té druhé větě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

SPD jsou banda dementů a teď to jen potvrdili

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Ndefe, Pokorný, Stronati, Fleišman - Jánoš, Kaloč - Azevedo, Tetour, Holzer - Zajíc

Tak aspoň Ndefe, Zajíc

Reagovat
ratusek

mohl být Mena, tak snad do druhého poločasu spolu s Buchtou

Reagovat
lichna.

K čemu máme v týmu Buchtu a Menu, to fakt nevím..

Samozřejmě do toho nevidím a nevím, jestli třeba někdo z nich nebyl částečně nemocný, ale už je to zvláštní.

Reagovat
Wyrda

Spis si mysl ze hrajeme s primym konkurentem o nejake 4-5. Misto a je to teprve druhy zapas tak je nesmysl experimentovat. V tomhle hude daleko zajimavejsi zapas se zlinem kse teda naopak nepostaveni sirsiho kadru aspon castecne by byl nesmysl

Reagovat
braveheart

Reagovat
lichna.

Hele u toho Meny to ještě chápu. Ale Buchta je snad v každém přípraváku nejlepší a tu šanci místo Holzera nedostane. A za 10 minut toho moc neukáže...

Reagovat
frankiefcb

souhlas Buchta by si tu šanci měl zasloužit. Ale jak říkáš nevíme, jestli není třeba nemocný.

Reagovat
lichna.

Pak by asi neměl být ideálně ani na lavičce no. Hráčů v širším kádru máme aktuálně snad dost..

Reagovat
ratusek

tak zrovna s Bobovým Zlínem navíc venku moc ne

Reagovat
braveheart

Ndefe v základu, tož se ukaž.

Reagovat
Gelu28

Mohl by něco ukázat...když se představili s velkou pompou....chce to už kvalitní posily...a ne furt jednou že zahrajou a pak dlouho nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Kubala na křídle to sem zvědavý, Daníček ani na lavičce, Šimko místo Reinberka

Reagovat
smazaný uživatel

Jede vam O2 ?

Reagovat
John Obi Mikel

Ano.

Reagovat
Greny

Jo

Reagovat
ratusek

15.minut a zatím dost usínám

Reagovat
Greny

Nebyla to ruka před tím golem Příbrami?..

Reagovat
Liquid

iba Starkova ruka

Reagovat
ratusek

nesleduju, ale ruce se prý před goly už nepískají. nevím jeslti to platí pro všechny týmy, nebo jen pro jeden

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

to já jentak

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
žrout

Reagovat
Liquid

baníkovské slzy po každé výhře Slavie

Reagovat
ratusek

jen 4? zaberte, čekal jsem vaši letku početnější

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

No za pár minut jsou 4 celkem dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Ten Ndefe nevím no, trochu jsem se bál, že by to písknout mohl

Reagovat
Fabregas@ole

Lašty čaroděj

Reagovat
Mirek na tenisu

Laštůvka je už několik špílů v úžasné formě! Chytá jak v házené. Kdysi se říkalo, že je "posypaný"

Reagovat
John Obi Mikel

Laštůvka

Reagovat
iamek

Lasty jaký zákrok

Reagovat
ratusek

Lašty zatím hnus. do druhé půli Mena za Kaloče

Reagovat
Shevchenko

Kozelball

Reagovat
Gelu28

když už chce hrát ten svůj atraktivní fotbal tak at si na to seženě jiné hráče....tam kombinace není skoro žádná....dyt to Slovácko má více ze hry...hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

To rikas jakoby bylo Slovacko oproti Baniku neco podradnyho. Vzdyt Slovacko ma momentalne celkem formu.

Reagovat
Gelu28

Slovácko není podadné ale je to soubor bojovníků a lítačů bez nějakých osobností a individualit....Starý Kadlec už je rád že je rád....to u mně není osobnost....už je rád že stíhá sotva českou ligu....tam dnes málem hlavou namazal do šance zase.

Reagovat
Gelu28

oprava: podřadné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 90% zapasu cekse ligy je soubor litacu a bojovniku. Proto se tu tak tezko prosazuje cizincum ze zapadu... tady si fotbal nikdo moc nezahraje.

Reagovat
AjaxFans

Nehrajeme vůbec zle

Reagovat
HanzBP

Spíš my hrajeme naprosto otřesně.

Reagovat
Liquid

čili jako každé kolo pod Kozlem

Reagovat
HanzBP

To bych zase neřekl, ale dneska to je zatím šílený "výkon".

Reagovat
AjaxFans

Chtělo by to Gola do šaten

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tam něco padne, zatím zodpovědný výkon venku

Reagovat
frankiefcb

hrajete dobře. Úplně jste vymazali náš střed.

Reagovat
John Obi Mikel

Kingue

Reagovat
Greny

Kingue , Kočí to je dvojka

Reagovat
Banikovec7

Jak jsem se bál, nestíháme, chtělo by to asi dost prostřídat.

Reagovat
PISTOLERO

Slovácko o parník lepší, snad to přetaví v góly.

Reagovat
frankiefcb

Dneska teda solidní tragédie zatím. A Ndefe asi nejvíce tragický.

Reagovat
Shevchenko

Ani jedna střela za poločas zoufalost. Jsem zvědav na druhý poločas a kolik bude změn, protože takhle to dál fakt nejde.

Reagovat
lichna.

Poločas doma bez jakékoliv střely? To tu už dlouho nebylo...

Reagovat
frankiefcb

ta hlava na konci to zachraňuje.

Reagovat
lichna.

Offside ne? Takže to nebude počítáno ani jako střela.

Reagovat
frankiefcb

V tom byl snad Kaloč, jak to Tetour dorážel a Kaloč byl v brance a šel do dorážení. Jiný ofsajd jsem tam neviděl

Reagovat
Banikovec7

Podle mě hned Zio u té hlavy

Reagovat
Mirek na tenisu

Na Baníku je znát náročnost zápasu se Spartou. Nefunguje mu střed hřiště, neexistuje útok. Hradiště o něco lepší. Zase VAR. Ndefe jasně fauloval Kubalu před vápnem a nic? Budu se těšit na vysvětlení komise rozhodčích.S jakou békovinou zase ti potrati přijdou.

Reagovat
frankiefcb

Nepřišlo mi to jako faul, ale jak sám říkáš bylo to před vápnem a to VAR neřeší.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak slušné sáně No nevím...

Reagovat
HanzBP

VAR těžko může řešit faul před vápnem, když to nebylo na červenou.

Reagovat
Mirek na tenisu

Jo vlastně. To mi uniklo.

Reagovat
John Obi Mikel

Komise rozhodčích přijde s vysvětlením, že VAR neřeší přímé kopy. Tohle měl vidět hlavní rozhodčí.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pechanec? Nomen omen

Reagovat
smazaný uživatel

No Fillo, no party.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mirek na tenisu

Filo chybí. O tom žádná. Proč vlastně nehraje? Je na lavce...

Reagovat
ondrasch77

Soustředí se na lavičce, aby v sobotu podpořil trevora proti Pánikovi...

Reagovat
lichna.

Reagovat
Banikovec7

Bez střídání

Reagovat
lichna.

Reagovat
pingla

pentle jak vyšitá

Reagovat
Losinho

Kingue to je něco hroznýho tenhle týpek

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta správně

Reagovat
ratusek

panebože, to jsou fakt blbci

Reagovat
smazaný uživatel

KLIMENT

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool!!

Reagovat
veikko

Bože... Doufám, že aspoň Pokorný dostal 4. žlutou a nebude příště hrát, dement.

Reagovat
Banikovec7

No hlavně měl dostat i teď dvě najednou

Reagovat
bobis21

Tak náskok jsme jim dali, teď můžeme začít hrát.

Reagovat
andrew96

Fantastické záběry.

Reagovat
Mirek na tenisu

od komentátora po posledního kameramana....oni se to snad dneska učí.

Reagovat
Greny

Ten Kočí je takovej idiot že v lize jich víc nebude...

A ten správce nebo kdo tam na něj celej zápas řve je boží

Reagovat
braveheart

Tohle zas bolí.. doufám, že budem zas střídat v 80. minutě..

Reagovat
Mirek na tenisu

Gól dal Klimenta Zahoď mikrofon, ty ...... zahoď mikrofon!

Reagovat
Banikovec7

To brzo střídáš ty vole

Reagovat
lichna.

A Buchta s Pepem můžou hrat Šachy

Reagovat
ratusek

Ještě tam dá toho lempla Potoka, panebože, to je den

Reagovat
braveheart

Reagovat
Horcmen

Katka Bužková v zajícovi, snad se monty dívá

Reagovat
monty25

Já se na to nedívám ani normálně, natož s Bužkovou.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlasatel

Reagovat
Mirek na tenisu

To by viděl i slepý Dalínek Suchánek blahé paměti.

Reagovat
John Obi Mikel

Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Navrc

Reagovat
pingla

navrátil

Reagovat
smazaný uživatel

NAAAAVRC! Paráda

Reagovat
Mimalu

Navrc

Reagovat
Fabregas@ole

0:8 na střely na bránu, to je šílený

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Shevchenko

No ty vole

Reagovat
Posledni Kovboj

kOzElBalL

Reagovat
doshcz

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
ratusek

Slovácko výborné, my zoufalí. tak zase zpátky na zem. ve Zlíně to taky bude šichta

Reagovat
iamek

To je strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne se potvrzuje, ze Banik sel nahoru jenom diky nahode, par dobrym posilam a neschopnosti tymu, ktery by jim mohly konkurovat.

Zadnej progres na klub alespon urovne Jablonce se zdaleka nekona, takticky jsou na tom porad stejne mizerne a nejaka dlouhodoba perspektiva pod Kozlem je ta tam.

Ajéje.

Reagovat
Banikovec7

Dnes to jde jasně za Kozlem, to si nevšiml na podzim, že hlavně střeďáci nestíhají když jdou zápasy 3 dny po sobě? A završil to nestřídáním v půlce. Teď tam Jánoš s Tetourem budou celých 90 minut a v sobotu zase půjdou do základu.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ratusek

no nic. dnes nekoukatelná sračka. žádný progres vidět není. sice sme furt pátí, ale to je spíš dílem náhody. navíc na Spartu se umí hecnout každej

Reagovat
andrew96

Baník se ale dopředu nedostal díky zápasu se Spartou.

Reagovat
LH171186

Baník nejlepší u nás , nebo jak to vždy křičí ?! Možná tak ve Slezsku , tam v konkurenci Opavy a Karviné možná ano, ale průměrnej moravskej tým vás přehrává o třídu....Tragédie jménem Baník....

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo zbytečný gól

Reagovat
czechfant

Ekpai dá Zorvanovi loktem a komentátor vidí teatralni pád Zorvana

Ten tu Příbram hodně nemá rad

Reagovat
Wyrda

golaso! jinak ten komentator na o2 je strasne marny

Reagovat
veikko

Ty vole, Stronati není schopný dát přihrávku po zemi na 20 m a pak vystřihne takové nůžky. Já ho nechápu.

Reagovat
iamek

Ofsajd

Reagovat
Han střelil první

Tak takhle špatným fotbalem se Baník neprezentoval od sestupové sezóny. Na únavu se nemá cenu vymlouvat, protože Slovácko mělo jenom o den víc. Tohle je normální zoufalství bez hlavy a paty a zodpovědnost jde za trenérem, který zatím neukázal ani to, že je lepší než jeho předchůdce, natož aby nás dotáhl do Evropy. Dneska je to tak netaktické... ať už z hlediska sestavy nebo předváděné hry. ZIOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Reagovat
Han střelil první

Kurva...

Reagovat
ratusek

já ten optimismus některých nesdílím. hrajeme proti trochu silnějšímu týmu a hrajeme totální sračku. na Spartu se hecne každej. a ve Zlíne rupnem taky s Bobem

Reagovat
John Obi Mikel

Zlín i Liberec porazíte, nebo s nima minimálně neprohrajete. Oba vypadají slabší než na podzim.

Reagovat
Bakary3

Dyt Banik se ani na tu Spartu nehecnul

To at se nikdo nezlobi, ale to nebyl Banik, kterej tam vzdycky spartany kouse, mlati, kope, neda nic zadarmo.

To bylo uplne suchy.

Reagovat
ratusek

to ano, narážel sem spíš na to, že to mělo i fotbalové momenty. dneska to byla totální sračka z dob temna. na víc než střed tabulky nemáme. dnes se to ukázalo, a ve Zlíně taky ztratíme.

Reagovat
Bakary3

ale ve Zline by me neprekvapila tzv. "falesna vyhra"

Reagovat
Han střelil první

To bych vůbec nebral v potaz ten zápas - hrozný terén, zima, celkově náročné podmínky. Tam se nesešlo nic, aby to byl pěkný zápas.

Reagovat
Bakary3

tvoje prispevky mam rad, ale ja tady nesouhlasim.

Nemusel to byt pekny fotbal, ale prostě tam nebylo to banikovsky srdce a zarputilost.

Bylo to uplne vlazny...

Reagovat
Han střelil první

Já nevím, no... asi by sis měl jít v takových podmínkách zasportovat.

Reagovat
Bakary3

Ja taky ne

Taky jsme hrali v zime.. nevím, jestli v takovy...

Hrali jsme i mistrak, nekecam, ve 20 cm snehu.

Na hristi, ktery bylo jedna velka louze.

Na hristi, kde byly jen krtince a propadliny.

Tyhle veci muzou byt omluvou pro technicky nepřesnosti, ale nemyslim si, ze to byl duvod toho, proc Banik prpti Sparte nehral se zaujetim jalo jindy.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc štěstí než rozumu ty vole

Reagovat
pingla

jsem si říkal, kam Nemrava proboha šel, vždyť byl úplně mimo branku

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mirek na tenisu

Nemrava a Pechanec

Reagovat
Banikovec7

Měli jsme v tom zápase akci kde by nenašli ofsajd?

Reagovat
ratusek

Tak nic, nicméně ten gol by šel kdyžtak za Nemravou, nevím kam se vydal

Reagovat
Sztanda

byl blíž láhvi na vodou za čárou než u míče

Reagovat
smazaný uživatel

Taky máte na O2TV zvuk s ozvěnou?

Reagovat
veikko

Ne, ale dost tě lituju, jestli tu parodii na komentář slyšíš dvakrát.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí to byl jen rozhovor s trenérem u čáry. Pak už to snad doladili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Kočí to dnes nerozryl jako krtek

Reagovat
Greny

Borec mu tam dává sadu celej zapas

Reagovat
Registrujisejenproto

V podstatě čtvrtí

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
lichna.

Reagovat
Banikovec7

Jsi 17 minut hledal heslo?

Reagovat
Stannis Baratheon

Nene, jen 11. Dalších 6 jsem hledal správně smajlíky.

Reagovat
bourbon

Reagovat
Greny

Dneska neměl šanci Kočí penaltu rozkopat... Borec tam na něj celej zápas řve .. nech ten trávník, co ty drny já to po tobě nebudu opravovat ... To si delej na Litavce.....

Reagovat
czechfant

Se to ale kvůli tomu kokotovi nedá poslouchat. To je tak iq 60

Reagovat
Greny

Horvath dostává žlutou.. z tribuny ten "kokot": nesmíš pít před zapasem

Reagovat
czechfant

Bych se nedivil, kdyby to byl někdo z klubu, jak o nich Drobný mluvil, že jim vlastně neprejou.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Díváte se na US inauguraci?

Proč tam furt mluví ta piča s velků hubů Klobucharová? To je strasná chlebárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik a Slovácko klobouček

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

"Já jsem vůbec nezaregistroval gól Baníku"

Reagovat
Shevchenko

Neuvěřitelné

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
braveheart

Reagovat
Banikovec7

Klimenta, Klimenta, Klimenta

Reagovat
John Obi Mikel

On to řekne i pri sestrihu.

Reagovat
smazaný uživatel

A do pici

Reagovat
Shevchenko

Jediný, kdo dneska podává horší výkon než Baník, je komentátor. "Jsem vůbec nezaregistroval gól Baníku"

Reagovat
smazaný uživatel

To si delas picu ne?

Reagovat
Banikovec7

neskutečný dement

Reagovat
Zephyr

Takže se mi to nezdálo. On to fakt řekl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, řekl. Neměl čas, protože sledoval ukazatel kolik se nastavuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Frantovi Strakovi se to tuhle stalo taky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, on právě zaregistroval o gól víc. V té slavné baráži to bylo 2:1, on si myslel, že 2:2.

Reagovat
bobis21

A to byla jen třešnička na dortu, mě z něj normálně bolí hlava Slovo "teďka" doufám zase nějakou dobu neuslyším, protože 100x za 2 hodiny úplně stačilo

Reagovat
Banikovec7

O víkendu 5 minut hejtoval statistiku zápasu v Opavě, kdy nechápal že má Zlín 0 střel na branku, když si přece všichni pamatujeme jak na začátku zápasu Jawo střílel do boční sítě.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Čapoun taky kdysi nezaregistroval kartu, a když ten hráč dostal potom druhou, řekl něco ve smyslu, že o té první nemluvil, protože jsme si toho určitě sami všimli.

Reagovat
Greny

prostě když si myslíš že už se nic nového v lize stát nemůže.... Tak liga vždy překvapí

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mirek na tenisu

Komentátor špílu Baník-Slovácko se jmenuje Lukáš Hudeček a je mj. tiskovým mluvčím Magistrátu v Karviné....

Reagovat
smazaný uživatel

No jo Karviná, tím se to vysvětluje

Reagovat
smazaný uživatel

Banik dva zapasy doma = 1 bod. A to se teprve shitstorm los rozjizdi.. Aby nebyl unor posledni Kozluv slezskej mesic.

Reagovat
Liquid

jen ať tam náš "trojský vršovický" kůň Kozel zůstane co nejdéle #BanikVPoharechNechceme

Reagovat
pingla

tak vystřídá Kováče v Opavě

Reagovat
ondrasch77

Nevím kdo se tu do krve dohadoval, že Baník bude po dohrávkách 4. v tabulce... Nechci být škodolibý, ale po těch samolibních pindech si to neodpustím...

https://www.livesport.cz/tabulka/8jeNp7n8/lxRGIuND/#table/overall

Reagovat
bobis21

Kdo to kde psal?

Reagovat
bobis21

A pořád teda může být, když Slovácko prohraje a Baník 2x vyhraje.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Freedo

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-488943/?forum=1#post12258203

Tak hlavně, že jste se s Banikovec7 ve vlákně zapojili.

Reagovat
Banikovec7

Přesně jak píšu níž, podle procentuální úspěšnosti.

Reagovat
Freedo

Podle Horajze máte být čtvrtí na 99,7%.

Reagovat
Banikovec7

No, tak to zrovna vyšlo na těch 0,3 no, se stane

Reagovat
bobis21

V tom samém komentu napsal: "a raději pro jistotu tam dám ty smajlíky znovu aby ta nadsázka z toho byla poznat ještě víc. To některým tady dělá poslední dobou problém" ... měl pravdu, některým to dělá problém

Reagovat
Freedo

Ne, zase nemáš pravdu. To s nadsázkou psal v úplně jiném komentáři než 99,7% - https://www.eurofotbal.cz/clanky/-488943/?forum=1#post12258860

Reagovat
bobis21

1. To že je to nadsázka napsal už před tímto komentem no. Tak sorry že to neopakuje v každém. Napsal to přesně, někteří tady mají problém to pochopit.

2.. Pořád na tom 4. po dohrávkách být můžeme

3. 99,7% znamená, že se může stát i opak. Ale vysvětlovat tady někomu jak pravděpodobnost funguje asi nemá cenu

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako priznam se, že uděláme jenom 2 body se Spartou a Slováckem jsem nečekal. Dnesni prohra je pro mě fakt překvapení. Prostě výpadek. Šílený výkon. Což se ale ve Sportu může stát.

Ale asi jediný jsi pochopil jak jsem to myslel, nevadí... Někdo to tady musí brát všechno hned vážně a hned mě chytat za každé slovo.

Na druhou stranu ať si kopnou, proč ne... Kdo se směje naposled...

Reagovat
HorajzmAmmann

* 1 bod...

Reagovat
Banikovec7

kéžby 2 body

Reagovat
PlackaSKS

tak bud v klidu, dva body jste neudělali

Reagovat
bobis21

Po 3,5 měsících Baník prohrál, tak dementi vyskakují z děr na kolektivní onanii. Ať si užijí, zase za pár měsíců (opět to nemyslím jako 100% predikci našich výsledků v příštích měsících - to pro ty kdo nechápou jak čeština funguje)

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole... Radši takhle:

Zase na pár měsíců (smích) haha

Reagovat
Stannis Baratheon

Nedělej že je ti do smíchu

Reagovat
HorajzmAmmann

Do smíchu mi z dnešního výkonu rozhodně není. Přiznal jsem několikrát, že jsem prohru nečekal. Co jako? To už se tady ani nemůže napsat ze po dohravkach budeme nejspíš 4.

Můj bože..

Reagovat
PlackaSKS

njn, kdybys to napsal takhle už předtím, nikdo se ti nesměje...

Reagovat
HorajzmAmmann

Napsal jsem to úplně přesně takhle. V kontextu s tím, co psal Liquid

Reagovat
PlackaSKS

ani ne

Reagovat
HorajzmAmmann

Liquid napsal "Karviná se vrátí před Baník, tam kam patří"

Moje odpověď v nadsázce byla, že Baník bude (spíš) 4. než aby se Karviná dostala před Baník

Možná jsem tam měl to spíš napsat a 2x podrthnout! Ale smysl je stejný... nic víc, nic míň. Ale už to nechme být....

4. nejsme, takže jen do toho

Reagovat
PlackaSKS

tak já se zrovna tobě smát nechtěl a umístění baníku je pro mě zatím nad očekávání. Jen " To už se tady ani nemůže napsat ze po dohravkach budeme nejspíš 4." mi přijde zbytečně ukřivděný a vlastně i nepravdivý.

že jste dneska hráli fakt šílenou sračku a jde to hlavně za trenérem (neprotočení sestavy, pozdní střídání, bla bla bla) už je věc jina, tam se budu smát do dalšího kola. ale to spíš na tajnym sektářkym chatu, kde to můžu nechat vyžrat lichnu

Reagovat
lichna.

A tam se nám ani nesmějes.

Reagovat
PlackaSKS

dej mi čas, byla výměna, pak malý lásky... náročnej večer

Reagovat
Bakary3

Reagovat
HorajzmAmmann

tak s tím s tebou souhlasím Ukřivděný to není, prostě konstatuju fakta - Baníku jsem věřil, že z těch zápasů Sparta, Slovácko, Liberec budou nahoře. Že budeme mít zatím 1 bod jsem fakt nečekal, na minimálně 5 bodů bych vsadil svojí výplatu (10 000 k )

Že je z toho 1 bod je špatný, fakt špatný. Ale tragedie určitě ne... Baník prohrál bitvu, ale ve válce si vede relativně dobře.

Reagovat
HorajzmAmmann

5 bodů ze všech 3 zápasů. Ještě tam je vlastně Zlín na ten jsem tak nějak zapomněl. Tak těžký. Bod by byl normálně fajn, teď by to teda chtělo asi zabrat a vyhrát...

Reagovat
Stannis Baratheon

A dokonce jste neudělali ani ty dva

Reagovat
HorajzmAmmann

Ano... A dokonce jsem se hned opravil. Coz jsem napsal o 3 minuty před tebou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Po dohravkach (stále nás čeká ještě jedna). I když nevím jestli Slovácko teď můžeme přeskočit.

A vlastně bobis to napsal za mě... Proč se vůbec rozčiluju.

Reagovat
bobis21

Tak hlavně jsem tam nikde nenapsal že budeme 4. A jen jeden člověk tam napsal že budeme 4. a ten v tom samém komentu ještě dopsal že to je nadsázka. Takže platí co říkám, v té diskuzi cos poslal to nikdo netvrdil.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Banikovec7

Taky nevím, asi nikdo, spíš jsme jen v nadsázce psali, že podle procentuální úspěšnosti jsme 4. byli.

Reagovat
ondrasch77

Hele sorry, ale někde na to jela dost impulzivní debata, neúčastnil jsem se, jen se smál...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkný pohled na tabulku, i to skóre máme fakt hodně dobré! Snad zas nepřijde klasické uspokojení

Reagovat
John Obi Mikel

Však jim to taky Bambuch oplatil a potrestal je. To když to takhle zakřikneš tak je velká šance, že to skončí přesně naopak.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ještě není po dohravkach.

Reagovat
ondrasch77

Sorry Horajzm, jsi můj oblíbenec...., ale tohle byl fail

Reagovat
HorajzmAmmann

V pohodě, ten výsměch si tady zasloužím.

Výsměch jsem dostal i když hrál Baník 2. ligu, že budeme hrát další sezónu 5-7. Že není tak těžký dostat se v naší lize do boje o poháry.

Povedlo se to až tu další.

Jednou 4. taky budeme pokud se mi moje prognózy splní o trochu později zlobit se nebudu...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Bakary3

Reagovat
mistr129

Taky jsem si na to vzpomněl

Reagovat
HorajzmAmmann

Slušný výpadek. Přijde mi, že ty dohravky nemáme moc pohyb... nevím čím to je

Nevadí, jedeme dál... Ve Zlíně už za 3 body

Reagovat
Banikovec7

No nejspíš tím, že se to vůbec nerotuje a nestíhají fyzicky, v sobotu to očekávám ještě horší.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak pořád je to 2. zápas... Fyzicky by to mělo být ok. Ale není... coz mi prostě přijde divný. Jako kdyby jim chyběla poradna připrava. To mají ale všichni podobný. Každopádně Slovácko dneska všude dřív.

Reagovat
Banikovec7

No nejsem nějaký expert na fyzičku, ale podle mě je rozdíl nějaká krátkodobá a dlouhodobá únava. Pokud by měli být zničeni po 2 nebo 3 zápasech do konce sezóny, tak je tak samozřejmě špatně, ale v takhle nahušteném programu určitě hraji roli i den navíc. Nejvíc to je podle mě vidět na Jánošovi s Tetourem, stejně tak to bylo i v prosinci se Sigmou.

Reagovat
ratusek

To jsem zvědavej na ten střed ve Zlíně. to bude horor

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, nevím proč to více netočí. V příštím zápase bych chtěl vidět v základu Buchtu a Menu, zahrát by si mohl i Svozil pokud je ready.

Reagovat
Kepy_FCB

Zase se opakuju že Kozel je schopen porážet jen zoufalce a to ještě s problémy a štěstím jak narazí na trochu nadprůmer je v prdeli jak Baťa s dřevákama osobně bych ho vyhodil klidně hned teď!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bourbon

dočkal ses

Reagovat
Kepy_FCB

Zápas jsem naštěstí zaspal.

Jak hrála ta kozlova božská Mana kterou konečně vypustil, ona posila jaká tady ještě nebyla...

Reagovat
John Obi Mikel

Však je viditelné, že ho šetříte na dobu, kdy bude lepší počasí.

Reagovat
Kepy_FCB

asi jo na boj o krásné 8.místo

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam jednu pěknou přihrávku na Potoka do křídla jinak jsem si ho ani nevšiml. Taky hrál asi 20minut

Reagovat
Greny

OT: Kosticyn v Pardubicích... A to má přijít ještě Barulin

Reagovat
Imos

brácha už skončil?

Reagovat
Greny

Ten podepsal myslím ten v Bratislava Capitals (EBEL liga)

Reagovat
Liquid

byl na zkoušce ale co jsem viděl jejich zápas s Vídní v TV tak komentátoři říkali, že na zkoušce neuspěl, a bratr "bubřina" šel hodně dolů, ale co nestačí na KHL může stačit klidně na tu naši rybníkářskou ligu

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Vitíkovi bude zítra 18 járů

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko na 4. místě

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
HorajzmAmmann

Přeju vám to užijte si to

Reagovat
Kepy_FCB

Mají trenéra o tom to je!

Reagovat
kecipep

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
oli9

Reagovat
ratusek

to sezení náhradníků v roušce tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš snad aby tam umřeli?

Reagovat
ratusek

ale jsem v klidu. koupím respirátor za 30 korun a budu ho nosit do doby než mi upadnou šňůrky. roušku si aspon peru. ale za respirátor fakt platit nebudu

Reagovat
Kepy_FCB

jenže jak budou plošně povinné tak cena vystřelí úplně někam jinam

Reagovat
Greny

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ministr-zdravotnictvi-jan-blatny-protiepidemicky-system-pes-zprisneni-opatreni.A210120_102244_domaci_misl

Největší pecka je : britská mutace je nakažlivé jsi vědecká shoda panuje na 10-70 procentech...

No tak ty Pico .. shoda eurofotbalu je 5-7 %

Reagovat
Greny

Nakažlivejsi*

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si 95% lidí koupí jeden a bude ho nosit půl roku v kuse. Tohle je fakt píčovina

Reagovat
Greny

Však jednorázová rouška je na jednu vlnu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zidek je prisernej. Ted prvni vec co mohl udelat dobre a radsi spadne.

Reagovat
doshcz

Reagovat
bobis21

Od začátku mi přišlo že jsme pro dnešek opustili tu kombinační hru a snažili se to hrát na brejky a nákopy (možná i proto že nás k tomu Slovácko donutilo), což dopadlo přesně tak jak se dalo čekat. Tak přiště zase zpátky k plánu A. Snad výsledek aspoň vyvolá nějakou větší rotaci sestavy. Potok dal gól, tak příště asi na hrot

Reagovat
ratusek

Tyhle ruce se přece nepískají ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Hanousek úplnej Ronaldinho

Reagovat
Banikovec7

U Kotala nechápu stejně jako u Kozla, proč to víc neprotočil, však se to muselo nějak projevit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych sázel, tak bych tu Opavu risknul. Jaký je aktuální kruz? Sparta úplná srajda. Kombinace nic. Nebezpeční jsme, jen když Nica překopne hřiště a trefí Karlsona. Zálohu nemáme. Karabec u míče vůbec, Sáček jednou, kdy to krásně zatáhl a Dočkal má pravděpodobně víc faulů, než úpsěšných přihrávek. Nezávidím Kotalovi.

Reagovat
Greny

Na výhru Opavy 17

Reagovat
smazaný uživatel

dík. Asi se registrovat nebudu.

Reagovat
doshcz

je to blbé no, když posadí Dočkala tak se záloha dle mě zvedne ale zase Dočkal zničí kabinu asi, tak je to těžký no

Reagovat
John Obi Mikel

OT: Ten Milan Škoda se zase nějak rozestřílel. V posledních 9 ligových zápasech 7 gólů.

Reagovat
John Obi Mikel

A nechápu, proč dnes nekopal tu druhou penaltu, když mohl završit hattrick.

Reagovat
ondrasch77

To jsem taky nepochopil..., ale počítám, že ten opičák (Samu) byl u balónu dřív a nic jinýho ho nezajímalo..., něco jako kdysi Kanga / Lafata...

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle jsem viděl v psolední době hodněkrát i u United...

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k tomu, kolik kopou penalt se tomu nedivim.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem rád, že to tu Kotal i komentátoři O2 čtou a že Karabec jde dolů a místo něj Pavelka

Reagovat
czechfant

Co to je za nový trend, pískat naběhnutí Nity do utocniku, jako faul utocniku?:D

Reagovat
doshcz

to se tak píská všude, je to debilita no

Reagovat
czechfant

Jako jo, ale dneska mi to přišlo extremni. V tom prvním poločase tam hlavně opavák v tom souboji ani nebyl

Reagovat
Greny

Jak piskl teď faul tomu Březinovi tak se čuměl úplně na druhou stranu a stejně to piskl

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool už jsem usínal.

Reagovat
ACSMan

Zaslouženě

Reagovat
mario23

Reagovat
doshcz

Reagovat
Greny

Cvancara potvrdil že ve vápně je zabijak

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mario23

My hrajeme takovou bídu, že z toho gólu nejde mít skoro radost.

Reagovat
Selänne

Reagovat
guzman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
czechfant

Tak nějak by si to Opava zsloužila víc teda...

Reagovat
Selänne

Hrůza, děs běs a utrpení. Vrba / Svědík na plac.

Reagovat
PISTOLERO

Utrpěli jsme vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Kráááása. Vyplatilo se koukat do konce. Konečně fotbal

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Srdjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, prodluzte mu smlouvu hned. zas na rok si ho pojistete, zebraka.

Reagovat
Liquid

Reagovat
guzman

konečně něco pěkného dnes

Reagovat
Petr325

Hellebrandovo ego bych chtěl mít...

Reagovat
smazaný uživatel

Drzé čelo je lepší než poplužní dvůr

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele