FORTUNA:LIGA - preview 9. kola: Odpoledne se hraje severočeské derby

25.09.2021, 08:24, aktualizováno 26.09.2021, 09:01
Previews
Sparta i Plzeň v sobotu braly tři body a totéž se očekává i od Slavie, ta přivítá nováčka z Hradce Králové. V severočeském derby poměří síly Jablonec a Liberec, Slovácko čeká cesta do Mladé Boleslavi, Olomouc se chystá loupit v Teplicích...
FK Teplice - Sigma Olomouc  (neděle 16:00)
Ve zcela odlišném rozpoložení se nacházejí týmy Teplic a Olomouce, které se spolu střetnou v posledním zářijovém kole FORTUNA:LIGY. Zatímco domácí se krčí na chvostu tabulky, Sigma je na dostřel pohárům.

Skláři ve středu příliš nepřesvědčili ani v poháru, kde až díky pozdní Moulisově trefě přešli přes Třinec, a nezvedli si tak sebevědomí po mdlých ligových výkonech. Před týdnem přitom měli jedinečnou šanci na odpich, když se prali v záchranářské bitvě s Karvinou. Tam ale po Čmelíkově trefě dokázali jen srovnat na konečných 1:1.

To Hanáci mohou být podstatně spokojenější, neboť od prvního kola nepoznali napříč soutěžemi přemožitele. V poháru postoupili přes Uničov a naposledy i Vlašim, v lize zvládli z posledních tří kol s potenciálními tabulkovými konkurenty získat pět bodů. Naposledy proti Baníku po Hálově gólu vedli, avšak Zifčákovo vyloučení a Almásiho branka znamenaly nerozhodný výsledek.

V minulé sezoně skončily oba vzájemné duely remízou, v tom posledním na Andrově stadionu poslal domácí do vedení Zifčák, hosté srovnali po pauze zásluhou Vukadinoviće. Celkově však Teplice čekají na plný bodový zisk ve vzájemném souboji od března 2013, tedy už jedenáct zápasů.

Severočeši se v utkání musí obejít bez zraněných Kučery, Ledeckého, Marečka, Mareše, Shejbala a Žitného, obavy navíc panují i nad Radostou. Olomouc nastoupí bez Fialy, Hubníka, Vaněčka, Vepřeka, Yunise a Greššáka, ti všichni laborují se zdravotními potížemi.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Vondrášek, Mazuch, Knapík, Chlumecký - Jukl, Fortelný - Černý, Trubač, Moulis - Succar
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Poulolo, Jemelka, Zmrzlý - Breite, González - Zahradníček, Daněk, Hála - Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.60 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko  (neděle 16:00)
Za očekáváním zatím zaostávají fotbalisté Mladé Boleslavi, kteří se po osmi kolech nachází ve spodních patrech tabulky. Naopak Slovácko se oklepalo z evropského nezdaru a opět se drží v elitní šestce.

Středočeši si zastříleli v úterním pohárovém zápase v Opavě, kde zvítězili 2:4 díky brankám Fily, Stránského, Ewertona a Hlavatého. V lize to ovšem zdaleka není tak veselé, na výhru totiž čekají už přes měsíc. Od té doby nestačili na Baník, remizovali s Olomoucí a překvapivě odjeli s prázdnou i ze hřiště posledního Liberce, kde před týdnem díky Douděrově trefě sice vedli, avšak Skalákova vyloučení spolu s následnými góly Júsufa a Tupty znamenalo porážku.

To Jihomoravané zatím ztrácí jen s dalšími účastníky evropských pohárů. Bez bodu odjížděli z Edenu a Štruncových sadů, remízu si odvezli z Jablonce. Jejich jedinou venkovní výhrou je tak ta z Liberce, nicméně bohatě si vše kompenzují v Uherském Hradišti, kde naposledy uspěli v derby proti Zlínu. Po červené Procházkově kartě a bezbrankové první půli po návratu ze šaten udeřili Havlík, Hofmann a Holzer, díky čemuž modro-bílí vyhráli 3:0.

Mladoboleslavští pro utkání nemohou počítat se zdravotně indisponovanými Maškem a Preislerem, v ohrožení je i start Jiráska. Na straně hostí se nepředstaví zraněný Daníček.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Halouska - Douděra, Karafiát, Suchý, Jurásek - Hlavatý, Matějovský - Skalák, Ladra, Ewerton - Škoda
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Mareček, Havlík - Petržela, Sadílek, Holzer - Jurečka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.63 - 3.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Slovan Liberec  (neděle 16:00)
V Podještědí nepanuje po osmi ligových kolech spokojenost s ligovými výsledky a nezáleží na tom, jestli se díváme do Jablonce, nebo Liberce. Právě tito dva rivalové se o cenné body střetnou v rámci devátého kola.

Na straně zelenobílých sice nepanuje spokojenost s umístěním v tabulce, dění po reprezentační přestávce už je ale veselejší. S Karvinou přišlo první vítězství v domácí soutěží od úvodního kola, v Konferenční lize se podařilo zdolat i Kluž a k zahození není ani bod ze hřiště Sparty, kde minulý víkend po Drchalově trefě srovnával na konečných 1:1 Čvančara. V pohárovém duelu na hřišti Přepeř se prvním gólem v novém dresu uvedl Martin Nešpor, tato trefa byla v utkání jedinou.

"Je to pro nás důležitý zápas, umocněný tím, že je to derby. Týmy jsou kousek od sebe, znají se navzájem. Liberec má nového trenéra, z posledních dvou zápasů udělal čtyři body. Porazili silnou Mladou Boleslav, remizovali 2:2 s Pardubicemi. Takže nějaký impulz tam určitě přišel. Navíc přišli někteří noví hráči, naposledy teď Stoch. My bychom chtěli doma vyhrát, i když derby jsou vždy složitá. Bývají vyhecovaná, emotivní. Doufám, že to proběhne tak, jak by derby mělo proběhnout," věří trenér Petr Rada.

Slovan během prvních šesti ligových kol získal pouhý jeden bod a navíc v mezidobí vypadl z MOL Cupu na úkor Zbuzan, zářijové výsledky jsou ale stejně jako v případě soupeře výrazně lepší. Blízko první výhře byli Liberečtí už proti Pardubicím, s nimiž během druhé půle ztratili dvougólové vedení, proti Mladé Boleslavi už ale před týdnem uspěli. Po Douděrově gólu sice prohrávali, avšak v závěru využili Skalákova vyloučení z penalty Júsuf a ze hry Tupta.

V soubojích těchto dvou rivalů je poměrně častým výsledkem remíza, která se zrodila v pěti z posledních devíti případů. V neprospěch Liberce aktuálně hovoří zejména dvě statistiky. Jednak od roku 2013 zvítězil ve venkovním derby jen jednou, jednak prohrál oba zápasy v minulé sezoně. V březnu Jablonec na domácí půdě vedl po Schranzově gólu, Rabušic sice z penalty srovnal, avšak bleskově rozhodl o jeho vítězství Kubista.

Petr Rada nemůže pro utkání počítat se zraněným Štěpánkem a možná ani s Martincem, hosté mají vykartovaného Koscelníka a zdravotně indisponovaného Šulce a otazník visí i nad Mészárosem a Rabušicem.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Kubista, Zelený, Krob - Považanec - Pleštil, Kratochvíl, Houska, Pilař - Doležal
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Gebre Selassie, Chaluš, Plechatý, Mikula - Tiéhi, Havelka - Matoušek, Faško, Nečas - Rondič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.52 - 4.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FC Hradec Králové  (neděle 19:00)
Spokojena můžou být s dosavadním vývojem FORTUNA:LIGY obě mužstva, která uzavřou program devátého kola. Domácí Slavia se po dohrání zápasů může dostat na první místo, nováček z Hradce Králové je v klidném středu tabulky.

Sešívaní se ve středu nečekaně zapotili v pohárovém klání na hřišti Velvar. O přestávce tam totiž prohrávali 2:0, ve druhé půli ale zpevnili obranu a díky Traorého trefě a Stanciuově hattricku postoupili. Otáčet museli i před týdnem na půdě vršovického rivala. Bohemians vedli zásluhou Chramosty, po návratu ze šaten ovšem Stanciu, Lingr, Kuchta, Krmenčík a Schranz rozhodli o debaklu 1:5.

Rovněž "Votroci" za sebou mají regionální derby, ve svém mladoboleslavském azylu minulý víkend porazili Pardubice 2:0 díky gólům Krále a Vašulína. V součtu s jednoznačným vítězstvím v MOL Cupu v Zápách tak aktuálně mají na kontě pět soutěžních výher v řadě, a to aniž by inkasovali jedinou branku! V tabulce tak po tomto kole za žádných okolností nebudou horší než osmí.

V soutěžním klání se tyto dva týmy naposledy potkaly před více než čtyřmi lety, Slavia tehdy ve své mistrovské sezoně soupeře dvakrát přejela. Na jaře v Edenu o úspěchu poměrem 4:0 rozhodli Frydrych, Škoda, Mingazov a Hušbauer, z aktérů tehdejšího utkání v sešívaném dresu už ale nikdo nepůsobí. Východočechům se na hřišti Slavie dlouhodobě nedaří, ze čtrnácti ligových duelů tam získali jen dva body.

Červenobílí se v nadcházejícím utkání musí obejít bez zdravotně indisponovaných Hromady, Kačaraby, Kúdely, Takácse, Hovorky a Provoda, v ohrožení je i start brankáře Koláře. Na straně hostí nenastoupí vykartovaný Kodeš, zranění Doležal a Leibl a možná ani Urma s Reichlem.

Utkání v pražském Edenu začíná v neděli v 19 hodin, jeho hlavním sudím bude Jan Petřík.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Bah, Holeš, Ousou, Bořil - Samek, Ševčík - Masopust, Stanciu, Schranz - Kuchta
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Donát, Král, Čech - Mejdr, Soukeník, Rada, Novotný - Dvořák, Vlkanova - Vašulín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.45 - 18.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
V lize najdeme už jen tři mužstva, která na svém hřišti ještě nenašla rovnocenného soupeře. Jedním z nich je i Baník, který nyní přivítá Klokany z Ďolíčku. Ti zase patří mezi nejlepší na soupeřových stadionech.

Slezané po prodloužení zvládli středeční pohárový zápas s Vltavínem a navázali tak na šňůru bez proher, která se táhne už od nezdaru na Slavii. Aktuálně čítá pět soutěžních zápasů, mezi nimi i domácí úspěch nad Mladou Boleslaví, výhru v Teplicích a týden starou remízu v Olomouci. Tam po Hálově brance prohrávali, nicméně Zifčákovo vyloučení a následná Almásiho trefa znamenaly konečný výsledek 1:1.

"Věřím, že jsme připraveni dobře a že potvrdíme domácí formu. Pohárový zápas jsme si rozebrali, ale už se k tomu více nebudeme vracet a soustředíme se na to, abychom zvládli ligové utkání. Bohemka není tým, který by byl nebezpečný jen doma. Nejsou to jen bojovníci, jsou tam i hráči, kteří umí hrát fotbal a snaží se kombinovat, mají tam dva výborné útočníky, dobrou středovou řadu a i obranu, a pokud nastoupí v tom svém obvyklém rozestavení, jsou nebezpeční," upozorňuje asistent trenéra Smetany Jan Baránek

V podání Vršovických je určitě poslední měsíc zdařilejší než předchozí období. Hladce totiž v MOL Cupu přešli přes Sokolov i Prostějovu, v dlouhodobé soutěži navíc zvládli ofenzivní klání s Teplicemi i Zlínem a jedinou kaňkou tak zůstává debakl od Slavie z minulého víkendu. Proti ní sice Klokani o poločase vedli díky Chramostově přesné mušce, nicméně po návratu ze šaten se prosadili Stanciu, Lingr, Kuchta, Krmenčík a Schranz, kteří tak upravili na 1:5.

Vzájemné duely jsou v nedávné době jasnou dominantou Baníku. Ten z posledních osmi střetů sedmkrát zvítězil, ztratil jen v posledním případě, když v dubnu v Ďolíčku remizoval 1:1. Rozhodovali přitom pozdní trefy, ve čtyřiaosmdesáté minutě otevřel skóre Azevedo, v nastavení pak vyrovnal Novák.

Baníkovci pro utkání nemohou počítat se zdravotně indisponovaným Kukučkou, na straně hostí se nepředstaví zraněný Hůlka a možná ani Bartek s Puškáčem.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman - Sor, Kaloč, Kuzmanovič, Tetour, Potočný - Almási
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Bederka, Krch, Vondra - Dostál, Květ, Ljovin, Hronek, Fulnek - Keita, Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.68 - 4.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - Viktoria Plzeň  (sobota 16:00)
Loni spolu ještě v posledním kole bojovali o účast v evropských pohárech, letos jsou dva sobotní soci v rámci osmého kola v úplně odlišném rozpoložení. Zatímco Plzeň se vyhřívá na čele tabulky, Pardubice najdeme až hluboko v poli poražených.

Východočeši si v osmi odehraných kolech připsali jediné vítězství, když zdolali svého azylanta Bohemians. Na druhou stranu je potřeba zmínit, že v domácích zápasech neprohrávají - zbylé tři duely v Ďolíčku skončily remízou včetně toho posledního s Libercem a bílo-červené tak sráží zejména venkovní výlety, které vždy končí porážkou. Stejně tak tomu bylo i před týdnem v Mladé Boleslavi, kde je přivítal regionální rival Hradec Králové. Za ten se prosadili Král a Vašulín, kteří tak svému týmu zajistili vítězství 2:0.

Právě "Votroci" jsou dosud jediným týmem, který nejenže dokázal Plzeň obrat, ale dokonce i porazit. Viktoriáni se z toho ale přes reprezentační pauzu oklepali a ve veledůležitém duelu zdolali Spartu, naposledy pak i České Budějovice. Proti těm museli obracet, když prohrávali po trefě Basseyho na startu druhé půle. Zásahy Řezníka a Hejdy ale znamenaly tři body za výhru 2:1.

Ve vzájemných duelech v minulé sezoně pokaždé slavil domácí tým. V květnové odvetě Pardubice uspěly poměrem 3:0, po Caduově gólu byl totiž vyloučen Kaša, čehož využili ještě Černý a Surzyn.

Na straně domácích se nepředstaví Čihák, jenž je potrestán za červenou kartu, a Matějka, kterému to neumožní dohoda klubů o hostování. Západočeši se musí obejít bez Míky, Ndiayeho a Pachlopníka.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Cadu, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Beran, Solil, Kostka - Chytil
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Pernica, Hejda, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Sýkora, Mosquera - Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.25 - 3.90 - 1.69
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dynamo České Budějovice - MFK Karviná  (sobota 16:00)
Dva celky ze spodních pater tabulky se střetnou v sobotu v Českých Budějovicích. Domácí tým tam ze dvanácté příčky bude hájit tříbodový náskok na patnáctou Karvinou, která jako jediný tým stále čeká na první výhru.

Dynamo sice okolo poloviny srpna získalo dobré výsledky, pak ale i kvůli náročnému losu třikrát prohrálo. Mrzet jej to může o to více, že se Spartou, Hradcem Králové i naposledy s Plzní to bylo pokaždé o jeden gól. Ve Štruncových sadech navíc po Basseyho trefě Jihočeši vedli, Řezník s Hejdou však dokázali otočit.

Slezané si připsali dvě remízy v prvních dvou kolech, od té doby ale sbírají body jen sporadicky, byť naposledy se jim to povedlo. V domácím klání po plichtě se Slavií ovšem čekali asi více, než že v souboji s aktuálně posledními Teplicemi po Čmelíkově trefě pouze remizují 1:1.

Zatímco domácí by mohli nastoupit v plném počtu, hosté se musí obejít bez zraněných Mangabeiry a Tavarese.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Sladký, Králik, Talověrov, Novák - Čavoš, Hellebrand - Van Buren, Hora, Mihálik - Bassey
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Křapka, Santos, Buchta, Šehič - Stropek, Túlio - Čmelík, Qose, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.66 - 4.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Sparta Praha  (sobota 19:00)
Ani jeden z aktérů závěrečného sobotního utkání na zlínské Letné nemůže být spokojen se svými zářijovými výsledky. Domácí mužstvo dvakrát prohrálo, hosté v podobě Sparty získali jen bod.

Ševci po slibném startu do sezony, během něhož získali tři výhry ze šesti zápasů, nezvládli dva duely po reprezentační přestávce, přestože nešlo zrovna o nepřekonatelné soupeře. Nejprve doma podlehli Bohemians, minulý týden nezvládli jihomoravské derby v Uherském Hradišti. Slovácko využilo dlouhé přesilovky po vyloučení Procházky ve čtyřiadvacáté minutě a vyhráli trefami Havlíka, Hofmanna a Holzera ve druhé půli.

Sparťani se první soutěžní výhry v září dočkali až na čtvrtý pokus, když ve středu v poháru díky dvěma brankám Drchala a jedné Minčevově zdolali Líšeň. Předtím prohráli v Plzni a remizovali s Bröndby a před týdnem i Jabloncem. Proti tomu sice po brzkém Drchalově gólu vedli, nicméně nedlouho po přestávce srovnal Čvančara na konečných 1:1. Rudí tak rychle ztratili své prvenství v tabulce, na Plzeň aktuálně ztrácí už čtyři body, na Slavii sice jen dva, mají ale o zápas více.

Ve vzájemných střetech se v posledních letech výrazně více daří Spartě, jež z předchozích pěti duelů získala třináct bodů. Na sto procent zvládla i oba duely z minulé sezony, naposledy v únoru ve Zlíně uspěla 0:3 zásluhou Karabce, Hancka a Kozáka. Na jihu Moravy to ovšem dlouhodobě taková sláva není, od postupu ševců do ligy tam Pražané uspěli jen třikrát ze sedmi pokusů.

Žluto-modří nyní nemohou počítat se vykartovaným Procházkou a zdravotně indisponovanými Dostálem, Hlinkou, Matejovem, Kolářem, Reiterem a Jawem. Na straně Vrbovy družiny nenastoupí zranění Höjer, Juliš, Pulkrab a Krejčí mladší, nemoc nepustí do hry jeho staršího jmenovce a otazník visí i nad Dočkalem.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Fillo, Cedidla, Simerský, Vraštil - Conde - Dramé, Tkáč, Hrubý, Čanturišvili - Poznar
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Vindheim, Čelůstka, Hancko, Wiesner - Pavelka, Sáček - Pešek, Hložek, Haraslín - Drchal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.22 - 4.49 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň870114:721
2.Slavia Praha761020:619
3.Sparta Praha852119:717
4.Baník Ostrava851215:1016
5.1. FC Slovácko851211:616
6.Sigma Olomouc733120:1312
7.FC Hradec Králové83327:812
8.Bohemians Praha 1905823313:179
9.FK Jablonec82336:129
10.Fastav Zlín830510:189
11.FK Mladá Boleslav822412:128
12.Dynamo České Budějovice82157:117
13.FK Pardubice813412:156
14.Slovan Liberec81255:135
15.MFK Karviná80449:154
16.FK Teplice81167:174

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (302)

Přidat komentář
Kepy_FCB
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
žrout

Reagovat
ACSeRw!n

tradicni nejtezsi venkovni zapas je tu.. bod by byl zlatej

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ten zlin je mizerny, cokoliv mensiho nez o dva goly bude odstuda. Ale hadam vrbovi by ten bod stacil, to je fakt

Reagovat
žrout

Na jaře jste je dali jak nic a ani nekousali, teď jsou úplně marní a ještě bez Procházky

Reagovat
Shevchenko

A já tady musím číst jak chcete titul, když se přitom bojíte zápasů ve Zlíně

Reagovat
NataženýTříslo

Když chci na Sazkabet vsadit, že Slavie vyhraje min o 3 góly, tak vsadím Slavia -2 za 1.95? To je nějak málo, ne? Nikdy jsem handicap nesazel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezi jestli mas evropsky nebo asijsky hadicap (2 nebo 3 moznosti ke vsazeni). U asijskeho pri vyhre o 2 se vklad vraci, u evropskeho prohra

Reagovat
AnthonyR

Proč ten zlínskej stadion má to VIP parkoviště takhle divně? Ty pozemky patří někomu jinýmu?

Reagovat
Pablos

to je drive in... přijedeš zaparkuješ a koukáš

Reagovat
Firkraag

Je tam slabý připojení, stadion se holt nenačetl celý.

Reagovat
ratusek

Reagovat
thewall

Reagovat
Mass

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska bych zkusil Jánoše v základu:

Laštůvka - Juroška, Svozil, Lischka, Fleišman - Jánoš, Kaloč - Buchta, Tetour, Ndefe - Almásí

2:1

Almásí, Ndefe

Reagovat
ratusek

ideální sestava. Ale opět bude hrát Kuzma s Potokem

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak mi se zamlouvají oba, ale je potřeba to něčím oživit a něco změnit. Ideální zápas to trošku protočit.

Juroška nevypadá špatně a šanci si zaslouží, stejně jako Buchta, který má výborné zakončení. Low budget Greenwood.

Sor je rychlík, ale když dá z 8 nájezdů 1 branku tak to je asi špatně. Na tom by měl ještě zapracovat.

A nedávno dával homor na twitter nějakou statistiku:

HonzaM

@homor1922

·

17. 9.

Roman Potočný je v této sezoně z krajních záložníků Baníku nejlepší v těchto ofenzivních parametrech (přepočteno na 90 min.):

- počet úspěšných ofenzivních akcí

- xG

- počet střel i počet střel na branku

- xA

- počet centrů

- úspěšnost driblinků

- % vyhraných ofenzivních soubojů

takže Potočný proč ne, klidně bych ho tam nechal. Ale jak jsem psal nahoře, v rámci nějaké rotace tak rád uvidím Buchtu a Jurošku. Navíc Ndefe má výborné centry a dneska budeme tlačit.

Reagovat
lichna.

Ty statistiky mě hodně překvapily. Pocitově mi totiž přijde na tom hristi vždycky suverénně nejslabší.

Reagovat
doocetung

No..je to z krajních záložníků Baníku,takže asi jen ze čtverice sor,carlos,buchta a potok..to mi nejak šokující neprijde

Reagovat
HorajzmAmmann

díky za normální odpověď a reakci do diskuze

Reagovat
doocetung

Tyvole także když dá sor z 8najezdu 1branku tak je neco spatne , ale kdyz má potok z asi 20ti poslednich zapasu 0+1 tak spatne neni nic,hlavne ze ma nejvic strel a xG uz to s tou jeho obhajobou prehanis, i kdyz ted jakoze na oko nenasilne (proč ne,klidně,nějaká statistika )

Reagovat
HorajzmAmmann

Stejně jako vy to přeháníte s tím Potokem. KAŽDÝ týden, kurva KAŽDÝ týden se tady probírá Potočný a proč hraje atp... vždyť je to úplně k smíchu. Je jedno jak hraje, stejně se bude hejtovat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Napsal jsem jenom sestavu a stejně se prostě našel někdo (ratusek) kdo musel připomenout Potoka

To už je slušná ujetost.

Reagovat
Gelu28

já ti ho rád vždy připomenu taky...netáhlo jedno....plus netrenér Kučera....mohli by spolu s ním jít hrát 6.bulharskou ligu

Reagovat
PlackaSKS

ratusek ti tam naprosto normálně napsal, že tebou vytvořena sestava je podle něj dobrá, ale bohužel bude hrát kuzma a potok. úplně normálně se vyjádřil a ještě se navíc trefil...

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

ratusek možná jo, ale pokud doocetunga uráží, že se někoho zastávám a nehejtuju týden co týden tak to ať jde do píče.

Reagovat
PlackaSKS

"Napsal jsem jenom sestavu a stejně se prostě našel někdo (ratusek)"...

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

prostě mě Potok pije krev a nějaká statistika je mi u prdele, protože jeho reálný přínos je nulový. Kuzma je na tom trochu lépe, ale pořád taky žádná sláva a za tím si stojím. Ne nadarmo měl minulou sezonu už namále s přestupem

Reagovat
doocetung

Jenže ono právě není jedno jak hraje.Hraje hovno a proto se bude hejtovat,logicky..Naopak tobě je jedno jak hraje a budeš se ho KAŽDÝ týden zastávat a omlouvat ho věcma jako že nic nevypustí,udela dva skluzy za zápas a má nejvíc střel z krajních záložníků

Reagovat
PlackaSKS

prostě mu dej facku nebo dvě a on s tebou začne souhlasit

Reagovat
Kaspar

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
C.1922

Tobě to nedá spát víc než jemu. Jako bys je dostal ty...

Reagovat
PlackaSKS

občas, když se v noci vzbudím, tak mam ten pocit...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HanzBP

On hraje jenom protože tam nic moc lepšího nemáme. Každopádně pokud se chce Baník někam posunout, tak musíme mít na jeho post větší kvalitu. Pokud je navíc pravdivá částka za jeho přestup, tak je to absolutní fail.

Reagovat
Gelu28

Buchta dnes snad základ proti Bohemce(za B-tým ukázal že umí po zranění hrát)... Potočný maximálně lavička...spíše tribuna....šašek arogantní

Reagovat
HorajzmAmmann

sestava:

Lašty - Ndefe, Svozil, Lischka, Jirka - Kuzma, Tetour, Budínský, Potočný - Almásí, Klíma

RIP ratusek

Výborná sestava

Reagovat
Banikovec7

A branit tam bude kdo?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Buďa

Reagovat
PlackaSKS

prostě všichni dozadu i dopředu no

Reagovat
John Obi Mikel

Totální fotbal.

Reagovat
HorajzmAmmann

no čekal jsem, že Tetour bude aspoň dělat, že brání... ale nějak to nevyšlo.

Reagovat
doocetung

Spíš Klíma z kraje a Kuzma podhrot ne ? Ale zajímavá, vypadá dost ofenzivně

Reagovat
monty25

Baník Po 10 minutách Fantasy v háji.

Reagovat
Registrujisejenproto

Karviná. Evidentně vést déle než jednu minutu tuhle sezónu asi nikdy nebude

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka skvělé bránění. Jaký to rozdíl oproti loňsku.

Reagovat
monty25

Budínský dobrej kauf do Fantasy za 6,2 mega.

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník gól zřejmě po neodpiskanem fauliku na Hronka. Kyslik zase není schopen souboj ukázat zblízka. Amatéři. Franěk další sousto pro sekerníka Příhodu....

Reagovat
thewall

Čistá hra tělem. Nepískal bych, byť to k faulu nemělo daleko.

Reagovat
PlackaSKS

tam jde spíš o to jestli ho rukou trefil do obličeje. pokud ne, tak čistý. ale z toho jedinýho záberu co sem viděl nevim a sem línej to přetáčet.

Reagovat
thewall

Taky soudím jen z toho, co bylo k vidění. Možná se pletu. Uvidíme, jestli bude lepší záběr.

Reagovat
Mirek na tenisu

O pauze to řešil Svěcenej s Koktou. Souboj byl tvrdý ale čistý. Problém byl asi v úderu rukou do Hronkova obličeje. Kyslík není schopný tohle odhalit.

Reagovat
bobis21

Kdyby někdo i bránil, bylo by to lepší. Ale aspoň je z toho atraktivní zápas, věřím že z toho výhra bude

Reagovat
thewall

S organizací obrany se musí něco udělat. Dneska snad Bohemku gólově přetlačíme, ale dlouhodobě je náš způsob bránění cesta směrem ke středu tabulky.

Reagovat
Banikovec7

Ta obrana je hrozne derava no, nastesti stoperi Bohemky si taky nevi rady s Klimou a Almasim, tak to je rozjete na rekord v poctu strel.

Reagovat
žrout

Baník očividně hraje vzadu na 3, ale to komentátoři na O2 nejsou schopní rozklíčovat. Jinak uprostřed to dost hoří, k Tetourovi bych tam viděl spíš Kaloče, Budínský dozadu neumí a neuběhá to. Nalevo je dost nevýrazný Potočný. Celkově měl Baník zatím dost štěstí, Bohemka si chodila do naprosto otevřené obrany díky děravému středu zálohy a zbytečným ztrátám Baníku.

Reagovat
bobis21

Kuzma mi teda přijde více mimo. Potočný naopak není špatný.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hoříme slušně.

Musím říct, že dneska teču z Ndefeho, ani ne tak z toho golu, ale to jeho řešení ofenzivních situací.

Celkem bych pochválil Kuzmu, Almásího, Klímu a Laštůvku. Jinak špatné. Snad se zlepšíme a uděláme 3 body

Reagovat
žrout

Ve studiu Holoubek přesně ukázal, proč ten střed hoří. A úplně zbytečně, jakoby nikdo z těch střeďáků neměl defenzivní povinnosti nebo je nedokážou plnit. Snad se zlepší, s takovou je to strašný průchoďák. Přitom stačí zlepšit postavení a komunikaci prostřední trojky.

Reagovat
John Obi Mikel

Bačkovský Ať chytá Le Giang

Reagovat
dinss

Tak zrovna s váma mu to moc nevyšlo.

Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

Před druhým golem Budějovic typickej Mick jak to narval do golmana Naštěstí odraz na Horu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Lašty taky pěkně. Má štěstí, že je Bederka stoper.

Reagovat
bobis21

Bederka

Reagovat
iamek

Reagovat
Mirek na tenisu

Almasi loket do Vondrová krku Franěk nevidí VAR asi chrápe. Baník si v poslední době na rozhodčí stěžovat opravdu nemůže...

Reagovat
Pablos

Pro Bohomeku docela kruté, přišli mi fotbalově sympatičtější. Každopádně.. zase se nedáří, že by to bylo nezasloužené, Baník byl prostě v pokutovém území lepší.

Reagovat
Pablos

*nedá říct

Reagovat
veikko

První poločas lepší byli, ale ten druhý byl ze strany Bohemky jedna velká křeč. Za mě zasloužená výhra. V tom prvním poločase měl i Baník dost šancí, ačkoliv Bohemka asi větší.

Reagovat
dinss

Hejda?

Reagovat
Pablos

jako dobrá byla to určitě, ale nalákal si mě na to, abych přepnul utkání a čekal jsem minimálně nůžky... dlužíš

Reagovat
dinss

Jako od stopera je to většinou odkop na tramvaj. Tyhle uměl hodně dobře hlavně Číša.

Reagovat
Pablos

Né, byla to pěkná ráná... to určitě ano.

Reagovat
martin1

Reagovat
bobis21

Kuzmova žlutá jasná, ale taky klidně mohly být 2 žluté na něj...

Reagovat
HorajzmAmmann

ten komentátor Není to nějaký uživatel na eurofotbalu?

Do 30. minuty ten Baník hejtuje jak mohl prohrávat 4:0 a v 60. mluví o titulu

Nutno říct, jsme produktivní A Almásí je naprosto skvělej

Reagovat
John Obi Mikel

Taky jste mohli prohrávat 4:0.

Reagovat
bobis21

Však jo, ty jeho kecy o titulu tady pobavily celý sport bar

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
braveheart

Reagovat
thewall

Almási s krátkým na konci. A souhlas, skvělá posila

Reagovat
HorajzmAmmann

já nevim jak se píše správně, Almáši, Almási...

Hlavně, že hraje výborně.

Reagovat
thewall

... ši čteš, ...si píšeš

Já mám zase problém s Budinský a Budínský

Reagovat
HorajzmAmmann

Ndefe nakonec slušný.. to co mi vadilo 1. poločas zlepšil a posadil 2 slušné centry na hlavu Almásímu při 2. brance a hlavně při 4. brance

Reagovat
John Obi Mikel

Bačkovský

Reagovat
HorajzmAmmann

žlutá Bačkovského?

Reagovat
Firkraag

To bude asi rudá

Reagovat
bobis21

Jasná červená, není co řešit

Reagovat
HorajzmAmmann

rozhovor s Radimem Kučerou? Kepy si volá záchranku teď...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

"Rozhovory s trenéry: Radim Kučera a Luděk Klusáček." O2

Reagovat
monty25

Baník nakonec i bez čistého konta celkem fajn.

Reagovat
John Obi Mikel

A situaci Sor-Bačkovský neukážou.

Reagovat
žrout

Baníček super, doufám, že skončí do 4. místa, poháry by byly super

Na druhou stranu mi přijde, že hraje takový neurovnaný, celkem živelný fotbal trochu na náhodu a může to skončit jakkoli viz první půle. Ale zatím to vychází. Podle mě by se ale v tomhle potřebovali zlepšit.

2. poločas už nebyl takový průchoďák jako v 1. a hned to bylo znát.

Reagovat
John Obi Mikel

Holoubek Plzeň má finanční problémy a on řekne, že vypadnutí z Evropy je její výhoda.

Reagovat
Pablos

Vždyť to řekl úplně normálně... ještě to i hned dodal, že paradoxně výhoda na soustředění se na ligu a Mol cup... zrovna ty mi tady příjdeš normální, aby ti uteklo, že to myslel úplně jasně, že vypadnutí určitě super není, ale výhoda to teď je.

Reagovat
John Obi Mikel

Nech mě bejt. Mám 39 horečku. Horečku 39. Jak Okamura.

Reagovat
Pablos

Dneska vyhraje tým z Letné

Reagovat
thewall

A co kříž?

Reagovat
Firkraag

na dně orlíku

Reagovat
Pablos

Reagovat
žrout

Reagovat
icka

Reagovat
KingMaster13

Ten leží na dně Orlíku v sudu

Reagovat
Pablos

i když si nebyl první tak ti ho dám

Reagovat
thewall

Velký Kříž asi ano, případně je rozpuštěný a vypuštěný.

Ale kříž s malým je ztráta pro týmy s Letné a zisk pro ostatní.

Reagovat
db18

tam se z Berounky těžko dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho hodili do Berounky, tak už dávno někde vyplaval.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Pablos

to není můj tip

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Co když bude remíza?

Reagovat
Pablos

Nebude prostě

Reagovat
Desmond Glazebrook
Reagovat
ACSeRw!n

celo

Reagovat
OTASi

Tohle omouvání se po skórování

Reagovat
John Obi Mikel

Potvrzuje se, co se říkalo ve studiu - Zlín neumí bránit standardky.

Reagovat
ratusek

Pešek stejně jako minule zase sobecky

Reagovat
John Obi Mikel

Simerský Oba stopeři Zlína

Reagovat
John Obi Mikel

*tak to byl Vraštil

Reagovat
John Obi Mikel

Tak všichni 3, já jsem nějakej marnej

Reagovat
ratusek

zrovna jsem chtěl napsat, že Zlín je naprosto zoufalej

Reagovat
mario23

To je zas holomajzna, z toho bolí oči.Jako proti Zlínu za poločas minimum šancí je prostě bída.

Reagovat
djiros

Zlín slabý jak čaj, nepodrží jediný balón a Sparta si stejně nechá vyrovnat. Ve sparťanské hře není nic, žádný systém, žádná osobnost.

Reagovat
John Obi Mikel

Máte standardky

Reagovat
ratusek

Zlín je uplně zoufalej. To má Sparta přejet jak válec

Reagovat
djiros

Tato Sparta těžko. Systém a organizace veškerá žádná. O nápadu ani nemluvě. A ty nesmyslné ztráty, to je na vypíchnutí očí. Takhle budou zase poslední kola jen boj o druhý flek.

Reagovat
Selänne

A ty se divíš? Hrajeme prakticky furt bez beků. Střední záloha je výsměch. Hrot nemáme vůbec.

Bohužel to vidí všichni kromě Rosickýho a Čupra...

Reagovat
John Obi Mikel

Roh a gól stopera, už potřetí za poločas.

Reagovat
John Obi Mikel

*standardka. To prvni nebyl roh.

Reagovat
mario23

Ještě že je Zlín tak marnej.

Reagovat
ratusek

Tentokrát Pešek luxusně

Reagovat
Selänne

Drchal na hrotu je fakt parodie.

Reagovat
Selänne

To je fakt vymrdanec. Balon někde úplně v hajzlu a on ho takhle sundá zezadu.

Reagovat
Squinty

Kretén

Reagovat
Mass

Úplně zbytečnej a dementní faul.

Reagovat
ratusek

ježiš to je piča, proč to přerušuje

Reagovat
mistr129

Praha může a Morava ne?

Reagovat
mistr129

Každopádně hráč číslo 88 uklidňující rasistické fanoušky, to jsem dnes potřeboval vidět

Reagovat
ACSeRw!n

sudi je dobrej kokot

Reagovat
Mass

Zlínští chuligáni se snaží vyrovnat těm sparťanským, jenže Sparta nemá žádného černocha, tak aspoň uráží Nitu. A pak že nemůže být rasismus i vůči bílím

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

je z Rumunska = cikan a i tak trosku vypada, to kotelnikum bohate staci

Reagovat
Mass

Nj dementi z Letné

Reagovat
ACSeRw!n

furt lepsi nez dementi ze zidenu, to si nevyberes

Reagovat
Mass

Pár se jich tam taky najde, třeba ta banda s transparentem na Kamaru, ale už nejsou tak hloupý, aby se takhle vyjadřovali veřejně.

Reagovat
FCB1922

co ještě kouří zaglebii sosnowiec..

Reagovat
Mada

Reagovat
adoxx

Reagovat
icka

Reagovat
Remt

dementi z Letné < dementi z Letné

Reagovat
ACSeRw!n

Mincev > Drchal

Reagovat
mario23

Snad ho Vrba zkusí místo Drchala v EL.

Reagovat
monty25

OT: Pardubice - Plzeň pro změnu v 1. lize žen, kdyby se chtěl někdo podívat.

https://www.youtube.com/watch?v=kYgrFtzqyOE

Reagovat
PavlíčeQ

Když zmiňuješ ty ženský, tak doporučuju kouknout na toto:

https://www.youtube.com/watch?v=NTL1oEheiFI

Normálně bych se na to asi nepodíval, ale když šlo o hráčku Bayernu, tak jsem tomu tu půlhodinku obětoval a bylo to v pohodě

Reagovat
monty25

Podívám se.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
KingMaster13

Alijagič je bůh

Reagovat
oli9

ten musí být za rok v lize. Škoda že není Čech

Reagovat
Selänne

On má dvojí občanství. Teď se navíc řeší jeho přesun do naší repre. Snad to vyjde.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Liquid

ne je to Bosňan a tím zůstane

Reagovat
žrout

Je to tak a má zájem Česko reprezentovat. Tam šlo o to, že dříve reprezentoval nás, pak ho přestali zvát na srazy a když už čekali dlouho, rozhodl se kývnout Bosně na pár zápasů. Ale prý je pořád možné, aby teda hrál za nás. Prý dělají vše pro to, aby mohl hrát už na říjnovém srazu v kvalifikaci.

Reagovat
Mass

Ve Slavii je zrovna v útoku docela přetlak

Reagovat
PavlíčeQ

Hanuš - Holík, Kubista, Zelený, Krob - Houska, Považanec - Pleštil, Kratochvíl, Pilař - Doležal

Nejsilnější možná

2:1

Reagovat
ratusek

doufám, že to dáte. budu vás sledovat

Reagovat
Mimalu

v Boleslavi je tak 300 lidí max...

Reagovat
smazaný uživatel

Kohuuuuut! Super akce!

Reagovat
Kaspar

Cicilia uz neni ve Slovacku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je ale hraje spíš za B tým a myslím že brzo odejde

Reagovat
Kaspar

Ma nejaky neshody ? aspon v mediich jsem si niceho nevsiml

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík s ním není spokojený v tréninku, málo maká

Reagovat
oli9

Sere na to... Pod Svedikem musí ti hráči žrát trávu a jezdit po prdeli..

Reagovat
Mimalu

Jurečka

Reagovat
smazaný uživatel

Jurečkaaaa! Hrajeme výborně!

Reagovat
Kaspar

sakra to Slovacko je valec

Reagovat
Mimalu

není možné, po letech co byla pro nás Boleslav zakletá a nemohli jsme z tama přivést ani bod je současné vedení 3:0 asi nějakou chybou v Matrixu...

Reagovat
Banikovec7

my jsme to tak měli stejně do loňska

Reagovat
Edgar Davids

demolice v Boleslavi, 28. minuta KJVCD ted poslal do hry 3 novy hrace, to nevymyslis

Reagovat
John Obi Mikel

2 nove hrace

Reagovat
Liquid

KJVCD to bude mít asi pěkně nahnuté

Reagovat
Radin

Slovácko válec :)

Reagovat
HorajzmAmmann

Čekal bych, že Slovácku po odchodu Klimenta dojde dech, ale oni jsou snad ještě lepší...

Reagovat
John Obi Mikel

Liberec konečně sehnal posily a najednou to jde.

Reagovat
John Obi Mikel

Ewerton

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda pěkná přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Ewertona bych si klidně odvezl do Hradiště, škoda ho v Bolce

Reagovat
Liquid

sudí Hrubeš dost cocot, nejhorší faul za první půli předvedl Pilař, aj komentátor mluvil, že i za žlutou by mohl být rád, nedostal žádnou kartu, a libereckým pak dá 2 žluté za běžné zákroky, s tím že Mikula se toho jablonečáka skoro ani nedotkl a to bylo u lajny

Reagovat
ratusek

Liberec z hovna a Slovácko dobře s paklubem

Reagovat
PavlíčeQ

To jsem mohl čekat. Liberec vůbec netuší, dřevák Mikula to narve do tyče vlastní brány a když se Liberec jednou podívá na naši půlku, tak je z toho gól

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tady vážně hnus a to jsem tu 10 let nebyl. Snad Vám to tu s komínem, nechají zbourat všechno a tahle díra upadne v zapomnění. Už máte kino, nebo ještě posloucháte rozhlas?

Reagovat
PavlíčeQ

Jirko, ty jsi opravdu pica

Reagovat
Pablos

Slovácko

Reagovat
PISTOLERO

Snd to Slovácko udrží nad tím paklubem

Reagovat
smazaný uživatel

2 poločas bude ještě těžký, snad se nezačnem bát o výsledek a nebo nepřijde nějaký zářez

Reagovat
John Obi Mikel

Slovácko má skvěle zvládnuté brejky.

Reagovat
Mimalu

parádní akce

Reagovat
smazaný uživatel

Milaaaaaaan!!!! Krásný brejk!!

Reagovat
exse

Panebože, ten Mikula je tak strašný kopyto, jaktože už není dávno někde v divizi je mi záhadou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečas to je největši tragéd, který kdy hrál za Slovan.

Reagovat
monty25

Teplice a Olomouc by si za tenhle fotbal zasloužily spíš mínus bod.

Reagovat
Liquid

oba sestup

Reagovat
Pablos

Dobrej hokej... 3:6

Reagovat
Pablos

tak né, škoda

Reagovat
monty25

V Boleslavi se hraje tenis?

Reagovat
Pablos

málem

Reagovat
monty25

Hm, nakonec ten set nedohráli.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Dal bych Oskara místo Ševčíka

Reagovat
Coutinho10

neni roh

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mass

dík

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaal Kuchtic zase tresta

Reagovat
Mass

Problém je, že on zase nedá gól z normální šance

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle měl dát

Reagovat
Mass

Na jeho obranu, bylo to dál jak 5 metrů

Reagovat
Skalda29

Šilhavý a holky

Reagovat
Mass
Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

chtelo by to asi pridat....

Reagovat
Mass

Máš to tam

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Ten střed obrany je hodně nejistý. Kdy se někdo uzdraví?

Reagovat
John Obi Mikel

Sameeeeeek Nádhera

Reagovat
naheCZ

Sameeeeeeek

Reagovat
Selänne

Samek dpč, to bude fakt dělo

Reagovat
John Obi Mikel

Má úžasnou kopací techniku.

Reagovat
Pablos

Pěkne Samek Jinak by netrvalo asi dlouho a Hradec zaslouženě vyrovnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Samek

Teď už i sparťani musí uznat, že je o třídu větším talentem než hypeHložek.

Reagovat
Greny

V týmu co šlape proti týmu co hrál loni druhou ligu? Proti silným týmům ještě ani nenastoupil

Reagovat
mistr129

To Hložek taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Samek

Teď už i sparťani musí uznat, že je o třídu větším talentem než hypeHložek.

Reagovat
Coutinho10

to neni redka ? kde je VAR

Reagovat
Mass

No twl tmavě oranžová

Reagovat
Coutinho10

za me jasna...mic byl uplne mimo a chtel jenom trefit Schranze, coz se mu povedlo

Reagovat
Mass

Já bych vyloučil Mandouse, za to jak trefil Masopusta

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

to mi pripomnelo starsi rocniky fify, kdy v momente kdy si nedas pozor, tak pri odkopu trefis nejblizsiho hrace pred sebou ...tomu se neda nic jinyho nez zasmat myslel jsem si, ze na teto urovni se to uz nevidi, ale bohuzel jo

Reagovat
John Obi Mikel

Střídání gólmana

Reagovat
Liquid

už jsem si říkal, že to si snad Mandous nezaslouží......

Reagovat
Coutinho10

pritom tu chybu pak odcinil

Reagovat
John Obi Mikel

Taky jsem si říkal. Třeba se nějak zranil.

Reagovat
Coutinho10

uvidime po zapase, co k tomu Koubek rekne

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec jo...neco s kolenem, nebyl na 100%

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

takhle laxne jim predlozit sanci

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchtaaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Kuchtaaaaaaaaaa a Maso

Reagovat
naheCZ

Kuchta a Maso

Reagovat
Mass

If you smell what Kuchta is cooking

Reagovat
Coutinho10

a hezky gol konecne od Kuchty

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, už mohl mít hattrick

Reagovat
Mass

Ale hustej zákrok brankáře....

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň ale z rohu gól

Reagovat
naheCZ

A teď to zas nedá

Reagovat
John Obi Mikel

Traoreeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

hezkej signal

Reagovat
Mass

Reagovat
naheCZ

Skvěle zahráno

Reagovat
naheCZ

On ten třetí gól dát nechce

Reagovat
Mass

Trochu mu tam překáží brankář

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

No on by chtěl, ale to nestačí.

Reagovat
veikko

Ty Mejdrovy centry jsou úplně super. Má to oči i kvalitu.

Reagovat
Remt

Jestli je drilluje jak Zlatanuv wonder gól, tak se nedivím:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

na pulce to klidne muzeme dohrat

Reagovat
veikko

Samek je nový Horváth. Jen mu chybí břicho a je o malinko rychlejší, ale zase ne o moc.

Reagovat
Remt

Byl jsem ze začátku opatrný na ten hype.. jakože mladý kluk se trefil ale zas bych to nepřeháněl.. Ale musím uznat že je fakt šikovnej na míči. Baví mě

Reagovat
veikko

Jasně, netřeba mu dát možnost, aby na sobě přestal pracovat, ale ta elegance s míčem na noze a smysl pro kreativní přihrávku je luxusní. Těmi obloučky za obranu mi fakt připomíná Horvátha.

Reagovat
Losinho

myslím že Horvi když zapnul, tak byl možná i rychlejší

Reagovat
Remt

To je Samek tak pomalej?:D

Reagovat
John Obi Mikel

Takovej Jorginho.

Reagovat
Mass

Hele, Standa se trefil

Reagovat
Fakt

Tecl konečně skóroval

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous jak je nasraný, že nemá nulu

Tecl vole tohle trefíš

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

ale hlavne Ekpai mel rychleji reagovat...byl otoceny smerem k Mandousovi, kdyz oni rozehrali roh na kratko

Reagovat
naheCZ

Do vlastní to takhle krásně prodlouží

Reagovat
monty25

Dva góly Kuchty i gól Hradce se mi ve Fantasy celkem hodí.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak nenechal tu výhodu Aspoň že už o nic nejde.

Reagovat
Remt

Přijde mi že v zápasech čím dál tím míň v podobných zápasech nechávají výhodu. Přitom tady si to o to vyloženě říkalo.. Změnilo se snad něco v pravidlech?

Reagovat
John Obi Mikel

Pochybuju. Jen se podle mně upískl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je takova zbytecna existence ten Tecl do pice... borec uz ma davno tahat Vyksov a ne se srat do ligy...

Reagovat
jsemdement

Standa Tecl, budouci manager u17 SKS.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele