FORTUNA:LIGA - preview 5. kola nadstavby: Derby pražských S

14.05.2022 09:32, aktualizováno 15.05.2022 09:47 - Previews
Doosan Arena (© fcviktoria.cz)
 
Plzeň si v týdnu zajistila mistrovský titul a trofej převezme dnes, stane se tak po utkání proti Baníku Ostrava. Závěrečný program přinese derby mezi Slavií a Spartou, v němž se Letenští potřebují naladit na pohárové finále se Slováckem, to bude v neděli měřit síly s Hradcem...
O titul
Viktoria Plzeň - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
První výstřely špuntů ze šampaňských zazněly již ve středu, tyto salvy ovšem rozhodně neznamenají konec plzeňských oslav. Hlavní ceremoniál si Viktoria užije až doma ve Štruncových sadech, kde po utkání proti ostravskému Baníku převezme titul pro mistra ligy.

Máme hledat symboliku? Před jedenácti lety se Západočeši poprvé ve své historii umístili po finálním zúčtování na špici tabulky. Tehdy jejich korunovaci přihlížel... Baník. A to ještě v kulisách starého stadionu, jehož hrací vzali příznivci Viktorie po závěrečném hvizdu útokem. Trávník, sítě, branková konstrukce... nic z toho neuniklo revizi hostů valících se z ochodů. Na stejném místě měl totiž zanedlouho vyrůst nový fotbalový svatostánek.

Ten nakonec světlo světa skutečně spatřil a plzeňští fotbalisté na něm v poslední desetiletce zažili řadu úspěchů. Poslední z nich se dostavil před několika dny, kdy Západočeši využili zaváhání konkurenční Slavie a vítězstvím proti Hradci Králové si dopředu zajistili konečné prvenství. V neděli mohou triumf konečně zapít doma u zdrojnic řeky Berounky.

A opět u toho všeho budou hosté z Ostravy. Avšak kde přesně je ta symbolika? Inu, už pár měsíců se šušká, že zlatá éra Plzně má v dohledné době skončit. Západočeši sice navzdory omezenému rozpočtu již několikrát podobné spekulace vyvrátili, avšak jeden nikdy neví. A to, že by Baník pozoroval začátek i konec dlouholeté plzeňské jízdy, by bylo zkrátka symbolické.

V samotném nedělním utkání už o tolik nepůjde. Na domácí straně bude mít o motivaci postaráno možná jen útočník Jean-David Beauguel, jenž si chce pohlídat korunu pro krále ligových střelců. Na tu může ještě dosáhnout také ostravský Ladislav Almási, jenž však na Beauguela ztrácí dvě trefy. Musel by se tedy pořádně rozstřílet, aby náskok francouzského forvarda stáhl.

Slezanům pak půjde především o to, aby se důstojně rozloučili se sezónou. "To znamená prezentovat se podobným výkonem jako proti Slavii, snažit se být aktivní a nebojácní a soupeři to v posledním utkání maximálně znepříjemnit. Ideálně ukončit tu dlouhou dobu, kterou Baník v Plzni čeká na vítězství. Máme ale trochu problémy se sestavou a na zápas bereme i několik mladých kluků z juniorky," řekl kouč Baníku Tomáš Galásek, jenž s Ostravany jistě skončí na pátém místě ligové tabulky.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.97 - 7.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Možná nejzbytečnější derby za poslední léta? Slávisté dlouho chovali naději, že na závěr ročníku oslaví obhajobu titulu přímo před zraky nesmiřitelného rivala. Nakonec však duelem proti Spartě jen stvrdí druhé místo v tabulce. Hosté z Letné zase udělají tečku za rovněž neuspokojivou třetí pozicí.

Achjo... projekt ligové nadstavby to dlouhodobě schytává z různých stran. Je nadbytečný, žádnou přidanou hodnotu nepřináší a o dramatické zápletce nemůže být řeč. Letos se zdálo (pro jiné pořád zdá), že alespoň poslední bod padl. Ve skupině o udržení se mužstva po každém kole všelijak prohodí a také souboj o titul sliboval napínavou podívanou do závěrečného hvizdu.

Jenže Slavia to celé pokazila. Do nadstavby přitom vstupovala jako nejlepší tuzemský celek po základní části, ve skupině o titul se jí však vůbec nedařilo podle plánu. Na druhou příčku srazila sešívané již úvodní prohra proti Hradci Králové. Následně výběr trenéra Jindřicha Trpišovského propásl možnost prodrat se zpět na čelo v utkání proti Plzni. A definitivně se klub z Vršovic připravil o prodloužení svého panování ve středu remízou v Ostravě s tamním Baníkem.

Sešívaní tak českému fotbalu vládli tři roky v řadě, čtvrtý triumf již ovšem nepřidali. A hledáním fazóny v posledních letech uštědřili další ránu nadstavbě. Do středy měli ve skupině o titul o co hrát alespoň Slavia s Plzní, závěrečné kolo už ale nepřinese vůbec nic. Že předešlé mače stály za to? Statistiky návštěv na stadionech o tom moc neujišťují. Vyvrcholení celoročního snažení by si zasloužilo vyšší zájem, často je tomu ale paradoxně naopak.

Kdepak, nadstavba zkrátka fanoušky do hledišť nepřitahuje, ať už je tabulka jakkoli zamotaná. Výjimku by mělo představovat nedělní derby pražských "S", které bylo dopředu vyprodané. Tato informace se ovšem na veřejnost dostala v době, kdy Slavia ještě věřila v titul. Je tedy otázkou, kolik diváků do vršovického Edenu skutečně dorazí. Na internetu už se ostatně objevily nabídky na prodej vstupenek.

Bude to prostě zvláštní derby. Dost možná bez pořádné atmosféry. A taky derby zklamaných. Zatímco sešívaní ještě vstřebávají opuštění trůnu, Sparta rozmýšlí, kam dál. Boji o první místo se v ligovém finiši pořádně nepřiblížila, kvůli čemuž se zbavila kouče Pavla Vrby. Fanouškům Letenských to ovšem nestačí. Změn na trenérském počtu zažili v posledních letech nespočet, odpovědné manažerské funkce si však pořád hlídají tytéž tváře.

Jistou náplastí na další nepovedený ročník může být vítězství v národním poháru, v němž se sparťané utkají v Uherském Hradišti s tamním Slováckem. Jenže se moc nezdá, že by se Letenští nacházeli v ideální formě. Naposledy ve středu podlehli právě Slovácku a před týdnem zase schytali debakl od plzeňské Viktorie. Z posledních pěti soutěžních zápasů se Sparta z výhry radovala v jednom jediném případě.

Jistou motivací pro oba pražské rivaly může být alespoň souboj o krále derby v ročníku 2021/22. Zatímco Sparta uspěla v podzimním vzájemném měření sil, Slavia uspěla v březnové odvetě. Vedle nejvyšší soutěže na sebe obě S narazila také v MOL Cupu, kdy osmifinálový duel zvládli lépe Letenští. Oproti letům minulým tak mají sešívaní sousedovi z druhého břehu Vltavy co vracet.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.15 - 5.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
Ještě jednu přípravu si střihnou fotbalisté Slovácka před jedním z největších zápasů klubové historie. Moravané se v závěrečném utkání ligové sezóny chtějí co nejlépe připravit na finále národního poháru. Na druhé straně barikády budou v neděli stát hradečtí "Votroci".

Svou formu otestovalo Slovácko již ve středu, kdy se postavilo proti pohárovému vyzyvateli, tedy pražské Spartě. A nevedlo si vůbec špatně. Moravané sice na pražské Letné prohráli první poločas, po změně stran ovšem díky zásahům Daniela Holzera a Marka Havlíka skóre otočili a domů do Uherského Hradiště se poněkud nečekaně vraceli s plným bodovým ziskem.

Díky vítězství se Slovácko v ligové tabulce přiblížilo právě Spartě, aktuální čtvrté místo už nicméně nevylepší. Přesto si Uherskohradišťští mohou průběh ročníku pochvalovat. Po loňském výletu mezi nejlepší týmy potvrdili, že se s nimi musí nadále počítat. Za odměnu si minimálně zkraje příští sezóny zahrají evropské poháry.

Také Hradec bude na právě končící ročník rozhodně vzpomínat v dobrém. Východočeši se do první ligy vrátili po několika letech a zprvu počítali především s tuhým bojem o záchranu. Nakonec ale překvapili všechny experty i sebe sama a po základní části si zajistili účast ve skupině o titul. Ani zde se rozhodně neztratili, když se stali pomyslným jazýčkem na vahách při boji o titul.

Ne snad, že by si sami Votroci dělali ambice na ligové prvenství. Avšak výhrou 4:3 poslali Slavii na druhé místo za Plzeň, která si zisk titulu zajistila v utkání proti Hradci. Východočeši již několik týdnů vědí, že v tabulce skončí na šesté příčce, zápas v Uherském Hradišti si tak mohou užít bez zbytečného stresu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.95 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň34257262:2182
2.Slavia Praha34246479:2578
3.Sparta Praha34217670:3970
4.1. FC Slovácko34205956:3865
5.Baník Ostrava341510960:4755
6.FC Hradec Králové3410141044:4944
O udržení
FK Teplice - FK Pardubice  (sobota 18:00)
Teplice se po ztrátě dvou bodů v minulém kole samy definitivně poslaly do baráže. Předtím však ještě mohou zkomplikovat život Pardubicím. Východočeši sice v nadstavbě ani jednou neprohráli, o jistotě záchrany ovšem ještě hovořit nemohou.

Pardubičtí by si jistě přáli, aby jejich vítězná šňůra ještě chvíli vydržela. Nakonec však v úterý ztratili vedení proti Zlínu a s Moravany jen remizovali. I plichta sice Východočechy přiblížila k udržení, stále se ale nad nimi vznáší hrozba baráže. K tomu "stačí", aby v Teplicích selhali, Bohemians ve vzájemně hraném utkání přemohli Karvinou a Jablonec zase uhrál potřebný bod na zlínské Letné.

Budou však mít Teplice ještě zájem za honbou za třemi body? Inu, měly by mít. "Skláři" totiž nadále mohou vylepšit předposlední pozici v tabulce a posunout se na 14. místo v tabulce. Baráž tím již sice neodvrátí, pokud by se ovšem na vyšší příčku propracovali, sehráli by následný boj o přežití proti třetímu nejlepšímu mužstvu druhé ligy, přičemž by vzájemný dvojzápas začínali na domácích Stínadlech.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.70 - 3.82 - 1.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - FK Jablonec  (sobota 18:00)
Jablonec v úterý prováhal možnost definitivně se zachránit, v posledním kole nadstavby má ale situaci nadále ve svých rukou. Severočeši navíc cestují na půdu oblíbeného Zlína. Domácí "Ševce" nicméně čeká speciální zápas, a z toho důvodu se určitě budou chtít předvést v co nejlepším světle.

I s již nastíněnou negativní bilancí proti Jablonci už to není z pohledu Moravanů tak horké jako dřív. Ševci sice Severočechy porazili naposledy před 14 lety, v aktuálním ročníku ale zeleno-bílým zatím ani jednou nepohledli. Před měsícem dokonce poprvé po svém sedm let starém návratu do nejvyšší soutěže uhráli na jablonecké Střelnici alespoň bod za remízu.

Navzdory nepříliš oslnivé formě již mají Zlínští zajištěnou záchranu v první lize a mohlo by se zdát, že pro poslední mač sezóny postrádají motivaci. Střetnutím z Jablonce však domácí fotbalisté oslaví 700leté výročí založení města, jež dalo světu slavné boty či ikonické cihlové domky. A kdo by chtěl v takový památný den selhat, že?

Severočeši tak u řeky Dřevnice nedostanou nic zadarmo. Na Moravu přitom mohli cestovat v mnohem uvolněnější pozici, to by ovšem museli zvládnout úterní duel s Bohemians, kdy až v samotném závěru přišli o vítězství. Ve Zlíně bude Jablonci k jistotě udržení stačit i remíza, v případě porážky pak zeleno-bílí budou muset doufat, že pražská Bohemka neporazí již sestupující Karvinou. Jinak je čeká ošemetná baráž.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.31 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - MFK Karviná  (sobota 18:00)
Bohemians ještě uchovávají naději na to, aby se vyhnuli baráži, situaci nicméně nemají ve svých rukou. Ani výhra v posledním kole totiž "Klokanům" automaticky nezaručí udržení. Přesto Pražané budou chtít alespoň pro udržení šance porazit Karvinou.

Do spárů baráže přitom mohla Bohemka spadnout již po minulém utkání. A taky se dlouho zdálo, že mužstvo z Ďolíčku skutečně nabere nesmazatelné manko. Klokani v úterý na půdě Jablonce dlouho prohrávali, nakonec je však v samotném závěru spasil Petr Hronek, jenž zařídil vyrovnávací branku. Vzhledem k vývoji zápasu museli Pražané plichtu brát, zas tolik jim ovšem nepomohla.

Před sobotním mačem nasbírali Bohemians 31 bodů, přičemž na Jablonec ztrácí dva a na Pardubice rovnou tři body. Je tak jasné, že Pražanům ani remíza proti Karviné nikterak nepomůže. A pokud zvítězí, budou muset doufat, že Pardubice podlehnou Teplicím, případně se Klokani budou modlit i za neúspěch Jablonce ve Zlíně.

Karviná dohrává konec sezóny bez většího vzrušení. Trochu adrenalinu by ale Slezané spíš přivítali a vyměnili jej za jistotu pádu do nižší soutěže. Bohužel pro MFK je však o držiteli posledního místa v ligové tabulce delší dobu jasno. Před definitivním pádem do druhé ligy se Karvinští mohou v Ďolíčku s elitní soutěží naposledy rozloučit vítězstvím.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.05 - 11.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
11.Fastav Zlín34981742:5935
12.FK Pardubice348101640:6834
13.FK Jablonec346151326:4733
14.Bohemians Praha 1905347101741:6131
15.FK Teplice34852133:5729
16.MFK Karviná343102133:5919
Autor: EuroFotbal.cz
Komentáře (263 / 0 nových)
Pablos
14.05.2022 10:06
#
Pardubice, Jablonec výhra, Bohemka remíza ...bude to Bohemka no.
gulbis
14.05.2022 10:15
#
Dost možná jedno z nejzbytečnějších derby v dějinách. Oboum týmům už o nic nejde, u nás ještě očekávám i nějaké šetření na pohár a k tomu nás bude v sektoru málo.
Axelrose
14.05.2022 10:25
#
Teď to tak vyšlo, ale kdyby Slavie ještě hrála o titul a Sparta o něm mohla rozhodnout, věřím, že by bylo plno i ve vašem sektoru, ne?
Nicméně, na kdyby se nehraje, takže teď ten zápas pro vás může být i dost kontraproduktivní, hlavně kvůli tomu odloženému finále poháru. Zranění, případná prohra. Na druhou stranu by vám výhra mohla alespoň zvednout sebevědomí na Slovácko.
gulbis
14.05.2022 10:35
#
Naopak si myslím, že pokud by Slavia měla reálnou šanci na titul, tak by nás bylo ještě méně nebo se vyhlásil bojkot jak při první nadstavbě.
Ten zápas bude podle mě celkem o ničem, já chci abychom nastoupili v plné sestavě a šli do zápasu s jasným cílem ho vyhrát, ale už ten zápas v Plzni nejen mě, ale tak nějak všem asi naznačil, s jakou motivací a přístupem se jde dohrát nadstavba. Následný domácí zápas se Slováckem to jen podtrhl. Vše je směřováno ke středě. No uvidíme.
John Obi Mikel
14.05.2022 10:26
#
Je to derby, to se nikdy nevypouští
Salfovic
14.05.2022 13:46
#
Tohle je je jednoznačně nejdebilnější derby v historii.
John Obi Mikel
14.05.2022 10:24
#
Zrušit nadstavbu
Coutinho10
14.05.2022 10:32
#
tak aspoň dnes se bude na co koukat, kdy se o něco bude hrát
John Obi Mikel
14.05.2022 10:45
#
Ty nebudeš sledovat FA Cup?
Coutinho10
14.05.2022 10:57
#
obojí
Neon
14.05.2022 10:40
#
Hezký, jak se tu celou nadstavbu ignoruje prostřední skupina
dtaire
14.05.2022 10:48
#
Příští rok se tam třeba propadne Sparta, pak bude pokrytí lepší
gulbis
14.05.2022 10:56
#
Jinak co si tak čtu, tak velká většina lidí je proti nadstavbě, ale za mě osobně s nadstavbou jako takovou nemám problém, ten mám se současným formátem.

Základem by ale bylo mít 4 místa v pohárové Evropě. Pak by se to dalo rozdělil stylem:

Skupina o titul: Top 4 týmy a každý s každým doma - venku.
Skupina o pohárovou šanci: 8 týmu formou vyřazovačky.
Skupina o záchranu: poslední 4 týmy, každý s každým doma venku.

V první skupině by platilo, že první 3 místa by šli do Evropy automaticky, čtvrtý tým by se utkal o poslední pohárové místo s vítězem prostřední části. V poslední skupině by platilo, že poslední padá, předposlední jde hrát baráž s druhým týmem 2.ligy.

Samozřejmě já jsem zastánce snížení počtu účastníků v lize, pak by formát vypadal jinak, ale beru to tak jak to je. V tuhle chvíli je teda spíš problém s těmi postupovými místy z ligy do Evropy. Muselo by se to vymyslet stylem, že by si play off o poslední místo v poháru dal krom čtvrtého i třetí tým z první skupiny a stejně tak by se přidal ještě jeden tým z prostřední.

Ale jinak naše liga potřebuje víc atraktivních zápasů a zápasů ve kterých o něco jde a hráči se naučili hrát pod tlakem. Sice se argumentuje, že tím ztratí velké zápasy kouzlo, ale já si to nemyslím. Musí se jen vymyslet, aby každá skupina měla smysl a pro všechny by platili stejné podmínky. To v tuhle chvíli neplatí a proto je to pro hodně lidí o hovně.
Coutinho10
14.05.2022 11:06
#
když už ta nadstavba musí bejt, tak jak píšeš, tak by se ten formát měl změnit nebo aspoň uzpůsobovat tomu, jaký máme koeficient a kolik míst do Evropy

Před startem nadstavby bylo plno teorií, nástřelů, který systém by byl nejlepší a asi souhlas, že ten 4-8-4 by se i mě líbil nejvíc

každopádně bez nadstavby ta liga byla taky zajímavá a může se hrát o titul či o sestup až do posledního kola a několikrát v minulosti a vlastně i v této sezoně by to drama o titulu bylo rozhodnuté až v závěru, takže takto se to jenom natahuje a v dost zápasech o nic nejde (např. zápasy mezi Baníkem, Hradcem a Slováckem) jak je vidět, takže sice máme víc větších zápasů, ale většinou to stojí za nic a za chvilku třeba i derby nebude takovej svátek, jako býval dříve, když třeba v této sezoně ho máme 4x
Fakt
14.05.2022 12:00
#
Základ je snížit počet účastníků na 12.
Pablos
14.05.2022 12:11
#
Fakt
14.05.2022 12:26
#
Zvedne to kvalitu první i druhé ligy. 16 týmu na naší kapr ligu je strašně moc. Většina týmu ze druhé ligy nemá zájem o postup, nebo nemají vyhovující stadion.
Pablos
14.05.2022 13:02
#
Já mám jiný názor...absolutně to nic nezvedne, že klub spadne do druhé ligy a ke všemu do větší než současné konkurence je dál jak jeden rok ve 2.lize prakticky likvidační na několik let... spíš tím zabiješ více klubů prostě.
Pablos
14.05.2022 13:06
#
plus ještě dodám, že mi je úroveň druhé ligy totálně u prdele Takže se mnou se moc nepobavíš asi
Cotton
15.05.2022 16:06
#
No ale to je zrovna důležitý. Máme v lize 2 týmy bez stadionu a letos o postup hrály další dva (Líšeň, Vlašim). Ve druhé lize prostě není konkurence, protože postoupit v podstatě může jen Brno, teď se teda finiš povedl i Opavě.

To samý potom ohledně postupu z 3. ligy, vedou Zápy a Vltavín a ti asi těžko můžou hrát FNL.
Kiwi-21
15.05.2022 16:41
#
Vltavin pokud vím tak 2 ligu už hrál a nejen 1 sezónu
eleven11
16.05.2022 08:32
#
romeo351
16.05.2022 08:34
#
Tak zrovna u Líšně je to, že by hrála na Zbrojovce klidně i delší období asi minimální problém. Brno nebude mít 2 ligový stadiony. Buďme soudní. Tak tak má ten jeden.
Pablos
14.05.2022 13:19
#
A když se budeme bavit čistě o první lize. Tak si myslím, že by to přineslo větší korupci, více sázení na starý koně (hráči, trenéři), neatraktivní betonářský zápasy ještě více než občas jsou, výprodeje hráčů v mladém věku okamžitě do ciziny ve velkém, atraktivita ligy celkově nižší. Toť jsou mé názory, neříkám že nutně správné... jsou subjektivní, ale spíš, že jsem asi hodně vzdálen uvažovat o nějakém plusu snížení na 12. týmů ...vlastně nevidím absolutně žádný, ale jako hrob českého fotbalu definitvní.
bartes
14.05.2022 12:33
#
měli by se inspirovat v cizině. Státy o naši velikosti hrají často na míň účastníků. Rakousko, Chorvatsko, Slovensko. A taky souhlasím s tím, že by měla být jednoznačná kritéria pro 1.a 2.ligu. Jedním z nich by měl být vlastní vyhovující stadion, jinak smůla.
Pablos
14.05.2022 13:04
#
Měly nebo neměly ...to je věc názoru.
Pablos
14.05.2022 13:04
#
S měkkým i ...nevím proč jsem si tam dosadil kluby a né lidi
Lord Beilish
14.05.2022 15:08
#
Chorvatsko a Slovensko nejsou srovnatelné státy, nemají ani polovinu obyvatel ČR. ...můžeme se porovnat s Belgií - 18 klubů v nejvyšší lize, stejně tak Portugalsko. Dále Švédsko a Bělorusko , oba po 16ti klubech. .... A jako vzor zdravého rozumu třeba Srbsko, účastník MS, rovněž 16 klubů, podstatně menší stát než my a podobně velké ( malé ) Norsko, rovněž 16 klubů, a přitom s vyšším koeficientem než má ČR. ....... Snížení počtu klubů v lize je cesta mezi fotbalový odpad Evropy. Je s podivem, že takové přitroublé nápady pochází od fotbalových fanoušků.
Cotton
15.05.2022 16:08
#
Rakousko, Švýcarsko, Skotsko, Dánsko, Chorvatsko jsou pro tebe odpad Evropy? Třeba i ve Francii snížují počet týmů v lize...
Salfovic
14.05.2022 13:51
#
Ale tyhle naprosto zbytečné debaty mě už serou, kapříci si sami rybník neupustí.
John Obi Mikel
14.05.2022 14:47
#
ACSeRw!n
15.05.2022 12:47
#
Cotton
15.05.2022 16:03
#
Fairplay
14.05.2022 13:12
#
Kdo vůbec z druhé ligy uvažuje o postupu a účasti v první lize? Zbrojovka, Opava..? Líšeň by dostala výjimku za stadion jako Pardubice? Vlašim jako béčko Slavie připadá v úvahu?
Salfovic
14.05.2022 13:45
#
Líšeň by normálně hrála na městském stadionu, jako Zbrojovka.
Axelrose
14.05.2022 14:49
#
Přesně, pochybuji že by tam stavěli nějaký stadion.
Hráli by na Zbrojovce, respektive městském stadionu.
A kdyby byl opravdu podmínkou nový stadion, tzn. už ho mít, né že se jako bude stavět, žádné vyjímky, tak by mohla postoupit snad jen Opava, Jihlava, teď i Karviná. Kdo tam ještě je? Příbram, Dukla, ale to jsou taky hrozný staďáky.
A jsem si jistý, že u nás v Pcích by se taky žádný stadion nestavěl, kdyby se nepostoupilo.
Protože vyjímky jako např.pro Hradec, kde staví stadion skoro stejně dlouho, jako se hraje samostatná liga mě přijdou nesmyslný. Nic proti Hradci jako takovému.
fabec1222
14.05.2022 16:21
#
Dukla chce postoupit příští rok, Příbram je v háji finančně. Nemyslim si, že by letos z druhé ligy z baráže někdo postoupil. Opava už má nějakého sponzora, nebo jsou finančně taky furt v háji?
doNny
14.05.2022 17:26
#
V háji je možná ještě mírné slovo a k tomu odchází ještě personál a i (minimálně) hráč, o kterých můžeš s jistotou říct, že jsou srdcari, ale děje se tam takový bordel, že "musí" odejít...
Axelrose
15.05.2022 09:25
#
O Opavě nemám info, ale myslím, že se tam těžko budou shánět peníze. Přece jenom, mít v tom regionu tři ligové kluby, to musí být záhul sehnat peníze.
C.1922
14.05.2022 16:18
#
Návrat krále !
Salfovic
14.05.2022 17:49
#
Snad se baráži vyhnou Pardubice, těm jediným bych v ní úplně nevěřil.
Coutinho10
14.05.2022 19:00
#
vypada to, ze to zvladnou
Puskas
14.05.2022 18:32
#
Puškáč kapitánem ve Fantě, pěkně.
Coutinho10
14.05.2022 18:59
#
hezka trefa
djiros
14.05.2022 19:51
#
mít ho taky s céčkem, tak věřím, že tu nadstavbu vyhraju
HorajzmAmmann
14.05.2022 22:20
#
Firkraag
14.05.2022 21:27
#
DieFohlenBMG
14.05.2022 18:48
#
Co to hraje v těch Teplicích za směsku? Egypťan, Zambijec, Moldavec, Hora na stoperu
FCSL
14.05.2022 18:50
#
Líšeň
Banikovec7
14.05.2022 18:53
#
Žižkov 25 kol bez výhry a teď vezmou Líšni baráž
John Obi Mikel
14.05.2022 19:05
#
Wtf Líšeň s Opavou
pingla
14.05.2022 19:05
#
ty píčo vole, Procházka gól roku, wow
Pablos
14.05.2022 19:06
#
pěknou jí tam poslal
John Obi Mikel
14.05.2022 19:06
#
Jablonec si zahrává
HorajzmAmmann
15.05.2022 09:19
#
Dneska čekám proti oslavujícím mistrům 3 body. Všichni se budou chtít ukázat před Vrbou 1:2 (JDB - Almásí 2x)
gulbis
15.05.2022 10:59
#
170 prodaných lístků do sektoru. Děkujeme našemu vedení, do jakých sraček nás až zatáhlo.
KoryVCF
15.05.2022 11:09
#
co to ?? bojkot ?
gulbis
15.05.2022 11:11
#
Právě že ne, hlavní jádro normálně jde. Jenže to je asi tak vše. Samozřejmě systém prodeje lístků tomu dal jen korunu.
KoryVCF
15.05.2022 11:21
#
ach jo :( to je smutný
Salfovic
15.05.2022 15:09
#
Jadérko.
HorajzmAmmann
15.05.2022 11:33
#
ACSeRw!n
15.05.2022 12:44
#
RM1999
15.05.2022 16:09
#
Kaspar
15.05.2022 12:56
#
dinss
15.05.2022 13:29
#
Příští rok sestup. Sorry ale za toho debila si ani snad nic jinýho nezaslouží.
Kaspar
15.05.2022 14:51
#
Bohuzel, ale vypadalo to tu po letech zase nadejne
Pablos
15.05.2022 14:58
#
Abysme se nakonec nedivili a on si nás všechny namazal na chleba a fakt to pozvedl ještě na vyšší úroveň ty Budějky.
monty25
15.05.2022 15:04
#
Stejně je zvláštní, jak se ze sympaťáka může stát takhle neoblíbený člověk. Asi měl zůstat u toho Litvínova...
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/fanousek-ktery-zaplatil-litvinovu-let.A150427_090057_hokej_par
Pablos
15.05.2022 15:14
#
Coutinho10
15.05.2022 16:02
#
v zakladu Sor a na lavce Usor

Sestava: Mandous – Ousou, Kúdela, Hovorka, Jurásek – Samek, Holeš – Oscar, Traoré, Lingr – Sor

Lavička: Kolář, Talovjerov, Plavšić, Fila, Kačaraba, Lingr, Usor
mistr129
15.05.2022 16:05
#
Ještě bychom mohli Aihama přejmenovat na Ousora
Banikovec7
15.05.2022 16:13
#
Sor tam není ne?
Coutinho10
15.05.2022 17:01
#
pravda, maji to tam spatne
FCSL
15.05.2022 16:14
#
Na hrotu je Teclík
Coutinho10
15.05.2022 17:01
#
chyba na webu
Greny
15.05.2022 16:22
#
Na hrotu je Fernando ne?
Coutinho10
15.05.2022 17:01
#
j, maji to tam spatne prepsany
HorajzmAmmann
15.05.2022 16:05
#
Budínský - Boula,Pokorný,Chlumecký,Fleišman - Jaroň, Budínský, Klíma, Kuzmanovič, Buchta - Almásí.

Bez středního def. záložníka? Fantazie. 5:6 výhra
Banikovec7
15.05.2022 16:12
#
Beztak bude Kuzma na beku
HorajzmAmmann
15.05.2022 16:15
#
lepší varianta
Banikovec7
15.05.2022 17:04
#
tak ne
Salfovic
15.05.2022 16:16
#
Sparta teda před pohárem hráče moc nešetří, spíš vůbec.
ratusek
15.05.2022 16:31
#
Oni to odchodí a zůstanou v zápasovém tempu než aby jen trénovali. I když ten trénink by vyšel nastejno
Greny
15.05.2022 16:41
#
Posetrili před týdnem a se Slovackem
Selänne
15.05.2022 16:47
#
RM1999
15.05.2022 17:18
#
Kepy_FCB
15.05.2022 16:24
#
Má někdo uloženej předsezónní článek kde se tipovalo pořadí a tak
Salfovic
15.05.2022 16:26
#
V minulém kole to sem někdo dával, souhr nebo preview.
Kepy_FCB
15.05.2022 16:34
#
v souhrnu je jen tohle:https://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-2021-22-na-startovnim-rostu-4-4-507586/
Já bych chtěl jak tipovali diskutující
Tromas
15.05.2022 16:25
#
Tak dneska po jasném ligovém titulu aspoň remíza a udržení domácí neporazitelnosti (jediný v lize) a JDB by mohl dát gól a udržet si tím korunu pro krále střelců.
ratusek
15.05.2022 16:30
#
Tak nejzbytečnější kolo v dějinách dnes zbývá odehrát. At žije nadstavba
KingMaster13
15.05.2022 16:31
#
Ale jdi ty Na souboj Fernanda proti Hečovi se docela i těším
ratusek
15.05.2022 16:39
#
Jo i já. To bude lahůdka. Celý zápas plný emocí, a náboje
KingMaster13
15.05.2022 16:41
#
Schválně kdo udělá něco dementnějšího
Greny
15.05.2022 16:43
#
Taky jsem zvědav zda to bude jen takový pratelacek nebo se dokopou jako prase
Kepy_FCB
15.05.2022 16:36
#
Když nic o nic nejde tak tam vyhrajem, mám tucha
ratusek
15.05.2022 16:40
#
Ksyž jsem viděl sestavu, tak to absolutně nehrozí. Leda by hrála celá Plzeň s trojkou v krvi
Greny
15.05.2022 16:42
#
Tomu bych se ale nedivil když vezmu jak dopadali zápasy Plzně po zisku titulu v minulosti
mistr129
15.05.2022 16:40
#
A když nadstavba nebyla, jako třeba loni, tak bylo poslední kolo plné dramat?
OTASi
15.05.2022 17:00
#
chavi.27
15.05.2022 17:45
#
Bozeee tyhle kecy uplne miluju uplne stejne to muze bejt bez nadstavby ve 30. Kole kde se rozhodne jen kdo bude 11. a kdo 12. ... tak zrusime ligu uplne?
ratusek
15.05.2022 17:51
#
srovnávat základní část, která má svou atraktivitu celoročně s paskvilem, který vznikl jen pro to, že to mělo být ještě víc atraktivní a přitom to ve finále nebaví vůbec nikoho. Možná ted plzeňské, ale jinak to nebaví nikoho.
Salfovic
15.05.2022 17:56
#
Já bych strašně rád znal ten ekonomický přínos pro kluby, o ničem jiném to není.
Cotton
15.05.2022 20:06
#
Mně to třeba atraktivní přijde. Slavia hrála o titul s Plzní, kdyby porazila Baník, tak o něj hraje znovu se Spartou. Skupina o záchranu byla taky hodně zajímavá.

Ale je to ročník od ročníku jiný a určitě jsou i lepší modely, než ta hloupá skupina 7-10.
verv
16.05.2022 08:56
#
Cotton
15.05.2022 20:05
#
Jestli je kolo zbytečný nezávisí na nadstavbě, může být i v základní části
HorajzmAmmann
15.05.2022 16:39
#
Šádek
Kepy_FCB
15.05.2022 17:03
#
Ve v Plzni slaví titul a stejně ochozy prořídlé
Salfovic
15.05.2022 17:28
#
No právě, slaví po hospodách, zahrádkách a tak.
dinss
16.05.2022 00:45
#
Co to meleš?
Greny
15.05.2022 17:11
#
Tecl
Byleth
15.05.2022 17:11
#
naheCZ
15.05.2022 17:12
#
Selänne
15.05.2022 17:12
#
20DollarsInMyPocket
15.05.2022 17:16
#
Pablos
15.05.2022 17:28
#
že já chodím chcát
KingMaster13
15.05.2022 17:37
#
Momo9
15.05.2022 18:50
#
Pristi sezonu utocnik cislo 1. A zacnu fandit Vlasimi.
Losinho
15.05.2022 17:12
#
Tecl Suchomel bude asi taky dost hloupoučkej podle toho chování
mistr129
15.05.2022 17:14
#
Tyvole o nic nejde a oni stejně hrajou jak vesnický dobytci
Losinho
15.05.2022 17:19
#
Tak snad pošestý za sebou o x bodů za náma, tam už je ten komplex slušnej. Když jsme hráli hovno, tak jsme je taky kosili.
mistr129
15.05.2022 17:24
#
Ale tehdy to bylo prostě tím, že za nás hráli samí dřeváci, který nic jinýho neumějí, ne desetimilionoví hráči
ACSeRw!n
15.05.2022 18:30
#
naheCZ
15.05.2022 17:22
#
Na jaře ty standardky bráníme fakt skvěle
Losinho
15.05.2022 17:22
#
Zas hrajem takový nezáživný nic.. fakt hrozný od začátku nadstavby.
mistr129
15.05.2022 17:23
#
Coutinho10
15.05.2022 17:26
#
je to uz o nicem a tak to z nasi strany vypada
KingMaster13
15.05.2022 17:37
#
Pablos
15.05.2022 17:28
#
Sparta pro mě byla v tomhle utkání favorit... takže zatím vše dle plánu
Greny
15.05.2022 17:31
#
Sparta teda vypadá že ten zápas chce mnohem víc vyhrát... Fakt jedou dost od podlahy
naheCZ
15.05.2022 17:36
#
Od nás je to bohužel děsně bez energie...
mistr129
15.05.2022 17:37
#
Vicemistrovská kocovina
$$CaptainKokotko
15.05.2022 17:34
#
Proč střídal Juroška?
Banikovec7
15.05.2022 17:35
#
Daníček si chtěl kopnout penaltu
mistr129
15.05.2022 17:40
#
mike.84
15.05.2022 17:42
#
https://youtu.be/5KEahJpfknw poslechněte si novou epizodu EPL podcastu :)
Pablos
15.05.2022 17:43
#
Tak co, Bílek betonuje i poslední zápas kde o nic nejde ? Nebo ?
Selänne
15.05.2022 17:44
#
Co to je v Plzni za penaltu?
bobis21
15.05.2022 17:45
#
Plzeňská
Pablos
15.05.2022 17:47
#
zpožděná platba
Banikovec7
15.05.2022 17:52
#
Áda jen zapomněl zrušit trvalý příkaz
Pablos
15.05.2022 17:55
#
KingMaster13
15.05.2022 17:55
#
20DollarsInMyPocket
15.05.2022 17:57
#
mistr129
15.05.2022 17:57
#
Greny
15.05.2022 18:01
#
Selänne
15.05.2022 18:01
#
Wyrda
15.05.2022 18:01
#
bobis21
15.05.2022 18:03
#
RM1999
15.05.2022 18:38
#
ratusek
15.05.2022 19:03
#
Cotton
15.05.2022 20:08
#
GabrielBatistuta
15.05.2022 20:32
#
JeséRodriguez
15.05.2022 20:56
#
andrew96
16.05.2022 12:27
#
mistr129
15.05.2022 17:57
#
Odkoukáno od Trusy
Kepy_FCB
15.05.2022 18:02
#
Nemáte na to koukat!
Banikovec7
15.05.2022 17:44
#
Nevím jestli jsem slepý já nebo komentátoři, ale podle mě se teda Budinský míče ještě po Sýkorovi dotkl
bobis21
15.05.2022 17:45
#
Taková penalta na Pilaře
Pablos
15.05.2022 17:50
#
Dobrej nápad při podmíněně zavřené tribuně
SIRBRANIKE
15.05.2022 17:51
#
Proti čvančarovi je i Diego Costa sympaťák.
ratusek
15.05.2022 17:52
#
Koukám, že karavana jede dál i když ten titul už mají. Holt setrvačnost a už je asi i zaplaceno předem
Stannis Baratheon
15.05.2022 18:00
#
dinss
16.05.2022 00:47
#
Kaspar
15.05.2022 18:10
#
Vychval si tu kameru treba do pici uz
Losinho
15.05.2022 18:14
#
přitom ten záběr úplně k hovnu, nepřehlednej
Stannis Baratheon
15.05.2022 18:17
#
Náhodou je super
mistr129
15.05.2022 18:19
#
Greny
15.05.2022 18:18
#
zase milion zaberu z te kamery jak nedavno kdyz zase byli zabery furt na divaky
Selänne
15.05.2022 18:19
#
ACSMan
15.05.2022 18:22
#
Jsem myslel, že se to používá hlavně na prostředek hřiště to lano. Takhle je to o něco bližší klasická kamera
naheCZ
15.05.2022 18:10
#
Jak se tam musí pořád chlubit s tou kamerou
KingMaster13
15.05.2022 18:12
#
S tím Samkem pracuje Trpišák špatně Takhle ho zabije. Po 1 nepovedeném zápase (Karviná) ho nestaví skoro celé jaro aby pak hrál derby kde nepředvádí logicky nerozehranej nejlepší výkon aby ho hned sundal po půli. Mazlíček Stáník dostává 3 prdele šancí, kde akorát jen ukazuje neustále jak je hroznej ale dalších 3 prdele dostane ještě. Samkovi nevyjde 1 zápas na soustředění a už ho vylejou na hostování někam kde mu to nesedne a pak ho ve finále za pár šupů dáme Liberci odkud se už nevykope
Greny
15.05.2022 18:20
#
do kdy ma smlouvu ?
KingMaster13
15.05.2022 18:45
#
Hledal jsem ale nedohledal jestli myslíš Samka Teclíka smlouvu bych na TM našel, ta je beztak do konce jeho kariéry
bobis21
15.05.2022 18:47
#
Nemá Tvrdík ještě jednu dceru? Protože už fakt nevím jak jinak vysvětlit že je Tecl pořád v kádru
KingMaster13
15.05.2022 18:52
#
Jo má dvojčata kluka a holku ale ta je ještě nezletilá Pokud jí fakt balí tak chudák holka, protože v posteli by se do ní netrefil
bobis21
15.05.2022 18:54
#
No jestli je nezletilá tak je dobře že se netrefí
RM1999
15.05.2022 18:55
#
Jako když to srovnávám s CR7, který se trefil o díru vedle, tak u Tecla se bojím, že by to odneslo její oko.
Salfovic
15.05.2022 18:54
#
Dceru nevím, ale má manželku.
exse
15.05.2022 18:30
#
Momo9
15.05.2022 18:49
#
Trpis uz to zacina pekne kurvit. Vlezla mu slava na mozek.
KingMaster13
15.05.2022 18:52
#
Ta jeho tlačenka oblíbenců ho zničí se bojím
RM1999
15.05.2022 18:53
#
Hapal je volnej.
Losinho
15.05.2022 18:12
#
Heča
Losinho
15.05.2022 18:14
#
Existuje už nějaká petice za vykopnutí Tecla?
mistr129
15.05.2022 18:19
#
Wiesner - Čvančara - Krejčí je trio jak z nějakýho ústavu, to i Bořil je podle mě chytřejší než tihle tři dohromady
Salfovic
15.05.2022 18:27
#
Sparťanská osa zla
dinss
16.05.2022 00:48
#
Bořil? Opravdu mluvíme o tom dementovi?
ACSMan
15.05.2022 18:29
#
Přišlo mi to nebo se to od ruky Lingra odrazilo do ruky Hancka?
Losinho
15.05.2022 18:38
#
Wiesner
mistr129
15.05.2022 18:38
#
Hele že se ten debil v takovýmhle pouťáku vykartoval na finále poháru?
ACSMan
15.05.2022 18:39
#
S jeho formou to možná není úplně hrozná zpráva.
Selänne
15.05.2022 18:40
#
S jeho "formou" je to spiš posílení.
Salfovic
15.05.2022 18:45
#
Děláte jak kdybyste měli jiného RB.
adoxx
15.05.2022 20:08
#
Gabriel
dinss
16.05.2022 00:48
#
Ten co si nezahrál za Wiesnerem. To je jako jít s Frodem do Mordoru.
verv
16.05.2022 08:57
#
Ten se vykartoval za béčko
ACSeRw!n
15.05.2022 18:38
#
Wiesy kdyz uz o nic nejde, tak jim aspon co nejvic nalozit
adoxx
15.05.2022 20:08
#
Pablos
15.05.2022 18:39
#
Wiesner mi je šíleně nesympatickej... ještě že je venku už
thewall
15.05.2022 18:54
#
Z tohoto pohledu číslo 1 ve Spartě.
Pablos
15.05.2022 18:55
#
ACSMan
15.05.2022 18:39
#
Naprosto důležitý taktický zákrok, který za tu červenou stál.
KingMaster13
15.05.2022 18:39
#
TO je dement V Pouťáku se nechá vylejt na finále poháru
Greny
15.05.2022 18:41
#
Ted ji mel dat taky Traoremu
mistr129
15.05.2022 18:41
#
Ibra
Greny
15.05.2022 18:42
#
Hložek
Pablos
15.05.2022 18:42
#
Dobrá
naheCZ
15.05.2022 18:42
#
mistr129
15.05.2022 18:43
#
Úplně debilní faul
Salfovic
15.05.2022 18:43
#
Tak už dal gól i Slavii, takže může klidně odejít.
mistr129
15.05.2022 18:43
#
v pouťáku
KingMaster13
15.05.2022 18:44
#
V nejlepší odejít, lepšího achievmentu už tu nedosáhne
SIRBRANIKE
15.05.2022 18:45
#
A jaký nádherný.
Pablos
15.05.2022 18:46
#
Cotton
15.05.2022 20:08
#
adoxx
15.05.2022 20:09
#
martin1
15.05.2022 22:22
#
ACSeRw!n
15.05.2022 18:44
#
v Neapoli uz se tesi na nastupce Maradony
Kiwi-21
15.05.2022 19:02
#
No nevím za koho by měl nastupovat v základu
RM1999
15.05.2022 18:47
#
Ale Slavia je teda ve větší žumpě než Sparta, ti nemají pro příští sezónu snad ani 1 hráče, na kterém by se dalo stavět.
Selänne
15.05.2022 18:47
#
KingMaster13
15.05.2022 18:48
#
Příští rok Sor napodobí Pepiho a dá 120 golů během sezony
Salfovic
15.05.2022 18:53
#
Mají nejlepšího fotbalistu sezony
adoxx
15.05.2022 20:10
#
No zato my jich teda máme 3 prdele
RM1999
15.05.2022 22:29
#
Krejčí, Hancko, Pešek, možná Čelůstka. U Slavie 38letý Kúdela a Provod po těžkém zranění, to je na tom Sparta pořád líp. I když jako favorita č. 1 vidím Plzeň, protože má nejlepšího trenéra a nejlíp sestavený tým. Akorát bude otázka, jak budou ve 13 hráčích zvládat ligu zároveň s Evropou.
ACSMan
15.05.2022 18:47
#
Plavsic si mel lehnout spíš než za zeď tak do horního rohu branky
Pablos
15.05.2022 18:49
#
naheCZ
15.05.2022 18:49
#
Hovorka
Greny
15.05.2022 18:50
#
Plavsic to je dement ... jinak snad Hovorka bude ok a je to jen svalovy.
mistr129
15.05.2022 18:51
#
celou sezonu ti ve vzájemných zápasech jdou jak zmrdi po nohách... sice mě Plavšićova herní inteligence pravidelně vysírá, ale zrovna v tomhle případě pro něj mám pochopení
Greny
15.05.2022 18:54
#
jasny chapu, ale s tim zase musel asi pocitat .... kdyby aspon taky nekoho poradne zprasil
verv
15.05.2022 19:29
#
ty to pěkně neunášíš,na to že to byl podle tebe pouťák
JeséRodriguez
15.05.2022 21:02
#
to je šílený,co předvádí
dinss
16.05.2022 00:50
#
ACSeRw!n
15.05.2022 18:51
#
mrdka srbska
Losinho
15.05.2022 18:51
#
Konečně si to nenechal líbit
mistr129
15.05.2022 18:52
#
lichna.
15.05.2022 19:41
#
Ale to plivani bylo zbytečné.
Selänne
15.05.2022 18:51
#
S Plavšičem teď dobře vyjebali
Coutinho10
15.05.2022 18:52
#
Plavsic tak mu dam aspon ranu a ne toto...
Salfovic
15.05.2022 18:56
#
Greny
15.05.2022 18:58
#
czechfant
15.05.2022 18:52
#
Není za to červená přehulená v rámci všech těch strkanic? Řekl bych, že to jak pak strčili zpatky do nej bylo ještě ve větší intezitě :D
Pablos
15.05.2022 18:52
#
No trošku se musím Plavšiče zastat, tohle určitě nebylo na červenou, aby taková krysa malá sundala normálně rostlého týpka chycením za ruku
mistr129
15.05.2022 18:53
#
on to Haraslín nečekal, tak bych se pro změnu zastal i jeho, ale na červenou málo
KoryVCF
15.05.2022 19:41
#
mistr129
15.05.2022 18:53
#
Tyvole výborně jste se sami ubránili
DeformFCB
15.05.2022 18:53
#
krysa srbská
exse
15.05.2022 18:57
#
wut, vzdyť je slovák
Jinders
15.05.2022 18:53
#
Hoši fakt děkujem...
djiros
15.05.2022 18:54
#
Traoré je tak hloupý, tak to zazdít
Losinho
15.05.2022 18:55
#
Konečně si to nenechal líbit
ACSeRw!n
15.05.2022 18:56
#
170 lidi prehlusi slavnou tribunu sever
Momo9
15.05.2022 20:40
#
Ja ti rozhodne nechci pritakavat. Ale kotel Linze byl v edenu taky slyset mnohem vic nez my.
czechfant
15.05.2022 18:58
#
Jako nemůžu si pomoct, kdyby se za tohle dávala červená běžně, tak třeba zrovna Krejčí jich má v sezone v každým zápase
ACSMan
15.05.2022 19:01
#
V Plzni ty pivka v ruce to si nedocedu představit v Premier League jak tam KDB a spol mají toho Guinesse
dinss
16.05.2022 00:51
#
A co je na tom spatnyho?
dinss
16.05.2022 00:52
#
Rovnou tady můžeš hlásat sračky typu “to by se v Anglii nestalo”, kde si frajer z MC a anglický repre vodí kurvy na hotel
ACSMan
16.05.2022 11:41
#
To si asi špatně pochopil, vůbec neříkám, že je to špatný. Jenom, že v tý anglii by to na mě působilo vtipně kdyby ještě měli ty plechovky, chtějí tam působit co nejvíce výchovně pro mladé. Samozřejmě vím že třeba v Německu se taky slaví s pivkem.
dinss
16.05.2022 17:37
#
Dyť já na tom nevidím nic špatného. Plechovky jsou pro sponzora ideální ukázkou do tv.
Sledování komentářů
Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.
sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé
Nový komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.
Registrace nového uživatele
Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.