FORTUNA:LIGA - preview 1. kola: Zlín se pokusí zaskočit Slavii

24.07.2021, 08:32, aktualizováno 25.07.2021, 08:45
Previews
Na startovní čáře stojí druhá polovina prvoligových českých klubů a hrát se dnes bude v Plzni, Zlíně, Liberci a Českých Budějovicích. Na Viktorii čeká Mladá Boleslav, Severočeši poměří síly se Slováckem, na jih Čech dorazí Teplice a Zlín hostí mistrovskou Slavii...
Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav  (neděle 16:00)
Souboj dvou ambiciózních celků s nepříliš povedenou sezonou v zádech bude k vidění v neděli odpoledne ve Štruncových sadech. Domácí Viktoria se popere s Mladou Boleslaví o to, kdo lépe vykročí k světlejším zítřkům.

Pro Středočechy to nebude vůbec snadný úkol, neboť Plzeň nepatří mezi její oblíbené soupeře. Z posledních sedmi střetů sice jednou vyhráli a dvakrát remizovali, zároveň ale během tohoto období schytali šestigólový a sedmigólový debakl. V minulé sezoně šlo ale o podstatně vyrovnanější zápasy, v září Viktorka uhájila domácí prostředí poměrem 2:1, únorový střet v Mladé Boleslavi pak skončil remízou 2:2. Po úvodní Šulcově trefě totiž otočili Ladra se Škodou, v závěru ale vyrovnal Matějka.

Plzeňští disponují tou výhodou, že už za sebou mají jeden ostrý zápas. Proti běloruskému Brestu však příliš nepřesvědčili, i když vstup vypadal nadějně. Po půlhodině díky trefám Šulce a Kaši vedli o dvě branky, nicméně skóre poté snížil Šestjuk a odveta v arménském Jerevanu tak bude otevřená.

Přáteláky ale svými výsledky dostaly Západočechy do dobré nálady, nejinak tomu ale je v Mladé Boleslavi, která ze sedmi utkání jen jednou prohrála. Povzbuzující pro ni může být i závěr minulé sezony, kdy se ze sestupových příček postupně prokousala prakticky až do středu tabulky a patřila mezi nejlepší celky jara.

Domácí celek trápí početná marodka, chybět totiž budou Gabriel, Havel, Hejda, Kalvach, Kaša, Míka a Staněk, nejisté jsou rovněž starty Buchy a Kopice. Na straně hostí nejsou k dispozici Jirásek s Mužíkem, Pechem a Šimkem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Hybš, Brabec, Pernica, Falta - Ndiaye - Ba Loua, Šulc, Hlavatý, Mosquera - Beauguel
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Suchý, Karafiát, Preisler - Matějovský, Dancák - Skalák, Ladra, Ewerton - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.83 - 4.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dynamo České Budějovice - FK Teplice  (neděle 16:00)
Honem rychle budou chtít na předchozí tragickou sezonu chtít zapomenout Teplice. Na úvod je ale nečeká vůbec snadný los, v prvním kole zamíří do Českých Budějovicích, které v přestupovém období naznačily vysoké ambice.

Jihočeši v létě posílili o velká jména jako Michal Škoda, Jakub Hora, Patrik Hellebrand nebo Ondřej Mihálik, naopak co do odchodů je může výrazněji mrzet snad jen ztráta Karola Mészárose. V přípravě ale slibně vypadající kádr své kvality příliš nepotvrdil, i přes několik slabších soupeřů přišla jediná výhra v pěti utkáních. "Skláři" na druhou stranu příliš neposílili a patři mezi ta mužstva, která by se reálně měla obávat pádu do nižších pater - a po výsledcích přátelských zápasů obzvláště.

Od postupu Dynama do ligy se tato mužstva střetla čtyřikrát, přičemž v prvních třech případech slavili vítězství právě Budějovičtí. V květnu ale radost panovala na severu Čech, když o výhře 2:0 rozhodli Moulis s Marečkem.

Nyní David Horejš nemůže počítat se startem nové posily Sladkého, trenér Radim Kučera postrádá svého jmenovce Tomáše, Shejbala, Žitného a možná i Mazucha.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Havel, Králik, Skovajsa - Čavoš, Javorek - Brandner, Hora, Mršič - Škoda
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Vondrášek, Knapík, Chlumecký, Droenhle - Laňka, Trubač, Jukl, Mareček, Moulis - Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.85 - 4.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - 1. FC Slovácko  (neděle 16:00)
Loni byly tyto dva celky po většinu sezony v boji o evropské poháry, nakonec se z nich radovalo ale pouze Slovácko a zkušenější Liberec ostrouhal. Letos bude cesta do předkol ještě těžší, právě proto je vzájemný zápas tolik důležitý.

Severočeši sehráli velké množství přípravných zápasů, během nichž se potkali s nejrůznějšími soupeře. Žádný z nich ale nebyl prvoligový český celek, tudíž těžko předpovídat, jak na tom Slovan je. Každopádně úspěch s ruským Achmatem Groznyj, vyrovnaný zápas s BW Linc či vysoká výhra nad Žižkovem mohou týmu před sezonou dodat potřebnou sebedůvěru.

"Odešli velmi důležití hráči. Mužstvo bude určitě zase hledat svou tvář a na začátku to nebude jednoduché. Potřebujeme dobře odstartovat do sezony, abychom se nadechli. Postupně chceme krok za krokem čeřit vody, co nejvýše to půjde a snažit se dotírat na špičková mužstva v lize," komentuje situaci ve svém týmu kouč Pavel Hoftych.

Slovácko je jedním ze tří českých celků, které už za sebou mají první ostrý zápas. Při svém premiérovém postupu do evropských pohárů ve čtvrtek sehrálo v rámci druhého předkola Konferenční ligy zápas v bulharském Plovdivu, kde to z jejich strany dlouho vypadalo na slušný výsledek, trefa Vitanova z devětaosmdesáté minuty ale rozhodla o vítězství domácích 1:0.

Ve prospěch mužů z Podještědí před tímto zápasem hovoří i to, že v posledních pěti ligových zápasech byla výrazně úspěšnější domácí mužstva. Čtyřikrát slavila vítězství a jednou, před Vánoci právě U Nisy, to skončilo remízou. Dubnový mač sice díky Jurečkově penaltě vyhráli Jihomoravané, ti však zároveň ještě nikdy v Liberci nedokázali zvítězit.

Slovan nemůže počítat se zdravotně indisponovanými Marou a Šulcem, v hostujícím dresu se kvůli dohodě o hostování nepředstaví Nguyen a v ohrožení je i start Ondřeje Šašinky s Tomičem.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Fukala, Gebre Selassie, Chaluš, Mikula - Havelka, Purzitidis - Koscelník, Faško, Mészáros - Rabušic
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Daníček, Havlík - Navrátil, Sadílek, Jurečka - Cicilia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.20 - 3.51
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Spousta fotbalistů se sotva stihla vrátit z mistrovství Evropy a Slavia už začíná další koloběh sezony. Jako první se představí v ligové soutěži, kde jejím soupeřem bude loni o záchranu bojující Zlín.

Ten je pro červenobílé v poslední době konečně oblíbeným soupeřem. Červenobílí se "Ševci" dlouhý čas ztráceli body, až poslední dvě sezony byly v jejich podání stoprocentní. Loni v lednu dokonce soupeře zesměšnili výhrou 6:2, při níž hattrickem už v první půli zazářil Kuchta, další trefy přidali Sima, Olayinka a Musa. Dubnová odveta už tak přesvědčivá nebyla, po Potočného penaltě ale na konečných 2:1 otočili Stanciu s Kuchtou.

Jihomoravané v přátelských utkáních nepoznali hořkost porážky, zároveň ale ve čtyřech z pěti zápasů remizovali. V lize ale naopak už dlouho neví, jaké to je zvítězit. To se jim totiž naposledy povedlo v první polovině března, od té doby v jedenácti zápasech získali jen tři body za nerozhodné výsledky.

Vršovičtí v přípravném období sehráli pouze jeden přátelský zápas, proti polským Gliwicím neudrželi Stanciuem získané vedení a remizovali. To jim ale pomohlo v tom, že stále čekají na přemožitele od vypadnutí ve čtvrtfinále Evropské ligy s Arsenalem, ve FORTUNA:LIZE naposledy ze hřiště odcházeli bez bodu po porážce se Slováckem. Ta se datuje dokonce k 1. březnu 2020.

Domácí tým se kvůli zdravotním obtížím nemůže spolehnout na Filla s Jawem, hosty trápí podstatně větší neduhy. Provoda s Hovorkou nepustí do hry zranění, Oscara zase nemoc. V ohrožení jsou i starty Bořila, Ekpaie, Holeše, Masopusta, Olayinky, Ševčíka a Takácse.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Vraštil, Procházka, Simerský, Matejov - Dramé, Hlinka, Hrubý, Čanturišvili - Reiter, Poznar
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Kúdela, Kačaraba, Zima - Traoré - Van Buren, Stanciu, Lingr, Plavšič - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.14 - 4.94 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
V mladoboleslavském azylu budou hrát fotbalisté Hradce domácí zápasy po postupu do FORTUNA:LIGY, neboť jejich stadion prvoligové parametry nesplňuje. Paradoxně v prvním kole přivítá Bohemku, která mezitím svůj Ďolíček půjčuje dalšímu východočeskému celku z Pardubic.

V přípravných utkáních se Votroci s Klokany setkávají pravidelně, bylo tomu tak i zhruba před měsícem, kdy slavil vítězství Hradečtí. Na soutěžní duel už se ale čeká přes čtyři roky, tehdy v posledním kole díky trefě Čecha slavili rovněž černo-bílí. Na záchranu jim to ale nestačilo a další čtyři sezony museli bojovat ve druhé lize, z níž se přesvědčivým způsobem prokousali až loni.

Vršovičtí na jaře ukazovali dobrou formu a vyšplhali se téměř až do horní poloviny tabulky, na solidní výsledky navázali znovu v závěru přípravy. Výhra s Achmatem Groznyj či pětigólový výprask slovenské Senici jsou určitě faktory, které jim před ostrým zápasem nalejí optimismus do žil.

"Na start ligy jsme naladěni dobře. Pět týdnů jsme se na soutěž připravovali. V prvním kole nás čeká ligový nováček, ale bude se hrát v jeho azylu. S Hradcem jsme hráli už na začátku přípravy, ale teď očekávám jiný zápas," říká asistent trenéra Klusáčka Erich Brabec.

Východočeši se při svém návratu mezi elitu musí obejít bez zraněného gólmana Reichla, ještě větší potíže ale trápí Pražany. Ti nemají k dispozici Hůlku, Nového, Vránu, Jindřiška, Osmančíka ani Ugwua.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Vízek - Mejdr, Donát, Klíma, Urma - Soukeník, Rada - Rezek, Dvořák, Vlkanova - Vašulín
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Dostál, Köstl, Bederka, Vondra - Fulnek, Hronek, Vacek, Kovařík - Puškáč, Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.18 - 2.51
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Pardubice - MFK Karviná  (sobota 16:00)
Nadmíru úspěšnou premiérovou sezonu v nejvyšší soutěži za sebou mají fotbalisté Pardubic, kteří ji zakončili na sedmém místě. Nyní budou čelit soupeři, jenž by mohl být vážným tabulkovým konkurentem - Karviné.

V uplynulém ročníku na sebe tyto celky narazily znova po čtyřech a půl letech, předchozí střety ale vždy byly ve druhé lize. Den před Vánocemi Východočechům zajistili výhru 0:2 Petráň s Hufem, odveta v Ďolíčku pak vítěze nepřinesla. Po Qoseho penaltě dokázali otočit Černý s Caduem, avšak v závěru znovu srovnal Bartošák.

Pardubičtí nakonec nebyli úplně daleko od pohárů daleko. Na pátou Plzeň ztráceli šest bodů, a kdyby zvládli i první vzájemný zápas, mohli se do Konferenční ligy třeba podívat. Naopak Karviná byla spíše blíže sestupu, nakonec se ale zachránila pohodlně s náskokem třinácti bodů.

Ani jedno z mužstev se nepotýká s četnou marodkou. Zřejmě jediným, koho zdravotní problémy nepustí do hry, je dlouhodobě zraněný pardubický gólman Boháč.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Prosek, Čihák, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Kostka, Solil, Červ, Sláma - Černý
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Neuman - Křapka, Santos, Buchta, Bartošák - Mangabeira, Nešický - Čmelík, Qose, Mikuš - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.25 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Baník Ostrava  (sobota 16:00)
Fotbalisté Jablonce jsou jedním ze dvou účastníků evropských pohárů, kteří ještě do předkol nezasáhli. Vůbec prvním soutěžním zápasem sezony tak pro ně je klání s ostravským Baníkem, jenž by rád vylepšil osmé místo z minulé sezony.

Slezanům v posledním vzájemném zápase v únoru vzepřeli překvapivě uspěli a ze vzájemného klání si odnesli všechny tři body. Zásluhu na tom měl zejména Azevedo, jenž dvakrát poslal svůj tým do vedení. Na první gól ještě odpověděl Kubista, druhý ale zůstal bez odezvy a Baník tak po šesti duelech s Jabloncem bez výhry uspěl, stále však platí, že na Střelnici slavil naposledy před více než patnácti lety.

Severočechům se sice poslední tři kola předchozí sezony nevyvedla úplně na jedničku, celkově vzato ale druhá polovina sezony vynesla družině Petra Rady třetí místo v tabulce, což zejména po rozpačitém vstupu do jara můžeme hodnotit jako úspěch. V přípravě měli Jablonečtí různorodé soupeře, po porážce s Dynamem Drážďany remizovali se sparťanským "béčkem" a nakonec zdolali moskevské Dinamo.

"Těšíme se všichni už hodně. Příprava nám utekla docela rychle, teď už jen do toho dobře vstoupit. Myslím si, že jsme připraveni dobře. Soustředění proběhlo v pořádku a vyhýbala se nám zranění. Musíme to teď jen potvrdit na hřišti," nabádá jablonecký středopolař či stoper Vojtěch Kubista.

Ostravští sehráli přátelských utkání dvojnásobek, přičemž v nich nepoznali horkost porážky. Nutno však dodat, ze po soupeřích z nižších lig z Česka i Slovenska můžeme za těžký kalibr označit asi jen Gornik Zabrze, který byl Baníkem zdolán před týdnem.

"Tím, že to je první zápas sezony, jsme měli větší prostor soupeře analyzovat, a věřím, že jsme to udělali dobře a budeme dobře připraveni. Jsem rád, že jsme si na poslední přípravu vybrali právě Górnik, což je tým, který má podobné parametry jako Jablonec. Také umí hrát na rychlé protiútoky, umí hrát kvalitní postupný útok, věřím, že nás to dobře připravilo," věří kouč Ondřej Smetana.

Na straně domácích bude ještě chybět nová posila David Houska, který se k týmu připojil teprve v pátek. Hosté dorazí bez indisponované trojice Chvěja, Juroška, Viktor Budinský.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Martinec, Zelený, Krob - Pleštil, Považanec, Kubista, Kratochvíl, Pilař - Doležal
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman - De Azevedo, Jánoš, Kuzmanovič, Kaloč, Buchta - Almási
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.37 - 4.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Sigma Olomouc  (sobota 19:00)
Porážkou skončil první zápas Sparty v letošní sezoně, když v předkole Ligy mistrů nestačila na Rapid Vídeň. Nyní je na řadě také debut ve FORTUNA:LIZE, na Letné se pokusí překvapit a získat body Sigma.

Letenští ve Vídni začali dobře, s novým logem na hrudi vsítili gól již ve třetí minutě, kdy otevřel skóre Krejčí mladší. Jenže dvě branky Knasmüllnera po přestávce znamenaly, že utkání skončilo vítězstvím domácího celku 2:1. Sparta tak nenavázal na výsledkově docela povedenou přípravu i konec minulé sezony, kdy rozstřílela Brno šesti brankami.

"Rozladění z prohry ve Vídni je. Jsme ale nastaveni tak, že teď je správný čas na to, abychom na Rapid zapomněli. Soustředíme se na Olomouc. Styl Olomouce by nám mohl vyhovovat. Je lepší, když každý tým chce proti nám hrát fotbal, než když zaleze k velkému vápnu. Uvidíme, s čím na nás trenér Jílek přijde," říká asistent trenéra Pavla Vrby Libor Loučka.

Hanáci mají ze závěru uplynulého ročníku dobré vzpomínky na venkovní zápasy, dokázali si totiž přivézt plný počet bodů z Opavy i Liberce. I přátelská utkání dopadla v jejich podání relativně dobře, byť nebyla k vidění ani jedna konfrontace s českým prvoligovým týmem. Za zmínku stojí zejména těsná porážka po dobrém výkonu s dánským Midtjyllandem.

Václav Jílek se hned ve svém prvním zápase po návratu do Olomouce setká se svým posledním zaměstnavatelem. "Připadá mi, že už je to dávno. Současné mužstvo je pod Pavlem Vrbou poměrně jiné, takže nějak čerpat ze svých poznatků nemohu. Ale i tak to pro mě bude trochu pikantní. Rád bych na Letné uspěl, jako nějakou satisfakci bych to nebral," tvrdí bývalý sparťanský kouč.

Bilance vzájemných střetů z nedávné doby je překvapivě poměrně vyrovnaná, Pražané ovládli jen polovinu z posledních osmi zápasů, naopak třikrát se radovala Olomouc. Blízko úspěchu byla Sigma i minule při debutu Pavla Vrby. Tehdy díky dobrým vstupům do poločasů a trefám Daňka s Gonzálezem vedla o dva góly, nicméně španělský středopolař po trefách Krejčího s Karlssonem pohrdnul penaltovou možností vrátit svůj tým do vedení, načež z pokutového puntíku v nastavení rozhodl Karlsson.

Domácí celek se při vstupu do ligové soutěže musí obejít bez zdravotně indisponovaného Čelůstky, v ohrožení je pak i start Juliše. Na straně hostí pak zranění nepustí do hry Yunise a Jemelku, otazník pak visí nad Gonzálezem.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Štetina, Hancko, Höjer - Karlsson, Pavelka, Karabec, Ladislav Krejčí II, Pešek - Hložek
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Látal, Hubník, Beneš, Vepřek - Sedlák, Breite - Zahradníček, Chytil, Hála - Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.45 - 10.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Hradec Králové00000:00
 Bohemians Praha 190500000:00
 Sparta Praha00000:00
 Sigma Olomouc00000:00
 Viktoria Plzeň00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 Dynamo České Budějovice00000:00
 FK Teplice00000:00
 FK Pardubice00000:00
 MFK Karviná00000:00
 Fastav Zlín00000:00
 Slavia Praha00000:00
 FK Jablonec00000:00
 Baník Ostrava00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 1. FC Slovácko00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (745)

Přidat komentář
Greny

Nejlepší liga na světě je zpět

Reagovat
didosh

Ty hnusný, hnusný Brněnský palcohonič

Reagovat
bobis21

Baník mistr!

Ale dnes zápas naštěstí asi nestihnu, protože v Jablonci vůbec nic nečekám. Ale snad to konečně vyjde, v minulé sezoně jsme konečně porazili Jablonec i Liberec, takže je čas to ukázat i venku!

Reagovat
Pablos

nedělá se tabulka podle abecedy ?

Reagovat
Hafna

Byla někde tipovacka?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Here we go boys!

Tabulka (vítěz, skupiny, sestupující):

Nejlepší hráč:

Nejlepší střelec:

Nejlepší asistent:

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont):

Nejlepší mladý hráč ligy:

Nejlepší trenér sezóny:

První vyhozený trenér:

Nejhorší hráč ligy:

Překvapení ligy (hráč):

Zklamání ligy (hráč):

Překvapení ligy (tým):

Zklamání ligy (tým):

Postupující z 2. ligy:

Je toho trošku více, zapojte fantazii!

NEJLEPŠÍ LIGA NA SVĚTĚ JE TADYYYYYY

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tabulka (vítěz, skupiny, sestupující):

1. Slavka

2. Sparta

3. Jablonec

4. Liberec

5. Baník

6. Plzeň

7. Slovácko

8. Boleslav

9. Sigma

10. Pardubice

11. Bohemka

12. Karviná

13. Hradec

14. Budějky

15. Zlín

16. Teplice

Nejlepší hráč: Hložek

Nejlepší střelec: Hložek (hned za ním nebo děleně s ním Krmenčík )

Nejlepší asistent: Stanciu (pokud zůstane)

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Kolář

Nejlepší mladý hráč ligy: Buchta z Baníku

Nejlepší trenér sezóny: Trpišovský

První vyhozený trenér: Kučera z Teplic

Nejhorší hráč ligy: Někdo z Teplic

Překvapení ligy (hráč): Krmenčík

Zklamání ligy (hráč): Plavšič ve Slávii

Překvapení ligy (tým): Baník (svou hrou)

Zklamání ligy (tým): Teplice (na odpis)

Postupující z 2. ligy: Brno!

Reagovat
bobis21

Tabulka:

1. Slavia

2. Sparta

3. Jablonec

4. Plzeň

5. Baník

6. Slovácko

7. Liberec

8. Olomouc

9. Boleslav

10. Bohemians

11. Budějovice

12. Pardubice

13. Zlín

14. Hradec

15. Teplice

16. Karviná

Nejlepší hráč: Hložek

Nejlepší střelec: Krmenčík

Nejlepší asistent: Dočkal

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Laštůvka

Nejlepší mladý hráč ligy: Šulc

Nejlepší trenér sezóny: Vrba

První vyhozený trenér: Weber

Překvapení ligy (hráč): ten záložník z Táborska v Plzni

Zklamání ligy (hráč): Plavšič

Překvapení ligy (tým): Olomouc (převedenou hrou, ne výsledky)

Zklamání ligy (tým): Karviná

Postupující z 2. ligy: Brno (pak zase rychle zpátky)

Reagovat
Euphael

Reagovat
fabec1222

Tabulka

1. Slavia

2. Sparta

3. Liberec

4. Plzeň

5. Jablonec

6. Baník

7. Sigma

8. Slovácko

9. Boleslav

10. Bohemians

11. Budějovice

12. Zlín

13. Pardubice

14. Karviná

15. Hradec Králové

16. Teplice

Nej hráč: Hložek

Nej střelec: Hložek

Nej asistent: Malinský

Nej brankář: Kolář

Nej mladý hráč: Hložek

Nej trenér: Hoftych

První vyhozený: Kučera

Nejhorší hráč: Grigar

Překvapení: Kryštof Daněk

Zklamání: Krmenčík

Překvapení: Liberec

Zklamání: Teplice

Postup: Ústí nad Labem, Brno

Reagovat
SpartaOvenka

Tabulka:

1. Sparta

2. Slavia

3. Jablonec

4. Plzeň

5. Slovácko

6. Boleslav

7. Liberec

8. Baník

9. Budějovice

10. Pardubice

11. Olomouc

12. Bohemians

13. Karviná

14. Zlín

15. Hradec

16. Teplice

Nejlepší hráč: Hložek

Nejlepší střelec: Hložek

Nejlepší asistent: Dočkal

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Kolář

Nejlepší mladý hráč ligy: Hložek (Karabec)

Nejlepší trenér sezóny: Vrba

První vyhozený trenér: Kučera

Nejhorší hráč ligy: Matoušek

Překvapení ligy (hráč): Chramosta

Zklamání ligy (hráč): Krmenčík

Překvapení ligy (tým): Boleslav

Zklamání ligy (tým): Olomouc

Postupující z 2. ligy: Příbram

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
SpartaOvenka

?

Reagovat
veikko

Tabulka:

1. Slavia

2. Sparta

3. Jablonec

4. Plzeň

5. Budějovice

6. Baník

7. Liberec

8. Boleslav

9. Slovácko

10. Karviná

11. Bohemians

12. Sigma

13. Pardubice

14. Teplice

15. Zlín

16. Hradec

Nejlepší hráč: Stanciu

Nejlepší střelec: Hložek

Nejlepší asistent: Stanciu

Nejlepší brankář: Kolář

Nejlepší mladý hráč: Zych

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Jelínek

Překvapení (hráč): Zych

Zklamání (hráč): Suchý

Překvapení (tým): Budějovice

Zklamání (tým): Sigma

Postupující z 2. ligy: Příbram

Reagovat
John Obi Mikel

1. Slavia

2. Plzeň

3. Jablonec

4. Sparta

5. Boleslav

6. Liberec

7. Baník

8. Bohemka

9. Slovácko

10. Pardubice

11. Karviná

12. Budějovice

13. Sigma

14. Zlín

15. Hradec

16. Teplice

Hráč: Holeš

střelec: Škoda+Kuchta

asistent: Ševčík

Brankář: Kolář

Mladík: Hlavatý

Trenér: Trpišovský

Vyhozen: Jílek

Nejhorší hráč: Dočkal

Překvapení h.: Ševčík

Zklamání h.: Dočkal a Krmenčík

Překvapení: Jablonec a Boleslav

Zklamání: Sparta a Sigma

Postupující z 2.ligy: Dukla, Příbram přes baráž s Hradcem po nějaké ostudě

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Baronne

Reagovat
HorajzmAmmann

Tabulka:

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. BANÍK

5. Jablonec

6. Slovácko

7. Boleslav

8. Olomouc

9. Liberec

10. Bohemians

11. Budějovice

12. Zlín

13. Pardubice

14. Hradec

15. Teplice

16. Karviná

Nejlepší hráč: Hložek

Nejlepší střelec: Krmenčík

Nejlepší asistent: Budínský

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Laštůvka

Nejlepší mladý hráč ligy: Buchta

Nejlepší trenér sezóny: Smetana

První vyhozený trenér: Hoftych

Překvapení ligy (hráč): Almásí

Zklamání ligy (hráč): Kuchta

Překvapení ligy (tým): Baník

Zklamání ligy (tým): Liberec

Postupující z 2. ligy: Opava

Reagovat
ZB 07

1. Slavia

2. Sparta

3. Baník

4. Plzeň

5. Jablonec

6. Slovácko

7. Liberec

8. Mladá Boleslav

9. Hradec Králové

10. Olomouc

11. Karviná

12. Bohemians

13. Pardubice

14. Zlín

15. Teplice

16. Budějovice

Nejlepší hráč: Hložek

Nejlepší střelec: Hložek

Nejlepší asistent: Dočkal

Nejlepší brankář: Kolář

Nejlepší mladý hráč ligy: Šulc

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Kučera

Nejhorší hráč ligy: Brabec

Překvapení ligy: Krmenčík

Zklamání ligy: Kuchta

Překvapení tým: Baník

Zklamání tým: Olomouc

Postup z 2. ligy: Příbram a Brno

Reagovat
Imos

Tabulka:

1. Slavia

2. Sparta

3. Jablonec

4. Plzeň

5. Baník

6. Slovácko

7. Liberec (Bereme mega )

8. Olomouc

9. Boleslav

10. Bohemians

11. Budějovice

12. Karviná

13. Pardubice

14. Hradec

15. Zlín

16. Teplice

Nejlepší hráč: Hložek

Nejlepší střelec: Krmenčík

Nejlepší asistent: Stanciu

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Kolář(pokud neodejde)/Vliegen

Nejlepší mladý hráč ligy: Fukala

Nejlepší trenér sezóny: JT

První vyhozený trenér: Kučera

Překvapení ligy (hráč): Rondič

Zklamání ligy (hráč): Bořek Plival

Překvapení ligy (tým): Jablonec

Zklamání ligy (tým): Boleslav

Postupující z 2. ligy: Ústí

Reagovat
Pablos

kdo je Vliegen ...to je nějákej ten mladej Belgičan ? Chytal vůbec už ligu ?

Reagovat
Imos

ještě ne, celý Liberec doufá, že ještě během léta vystřídá Knoblocha jako jedničku minulou sezonu hostovačky ve Vlašimi a Senici, ze Slovenska dobré doporučení a v přípravě obstál samozřejmě to je hipster tip

Reagovat
Pablos

Knobloch je špatnej ? Já myslel, že ten horší je hypeNguen ?

Reagovat
Pablos

* Nguyen

Reagovat
Imos

vůbec nechápu, kde jste na tuhle blbost všichni mimoliberečtí přišli ten horší byl dycky Knobloch a Nguyen u nás většinu zápasů byl top5 golman ligy

Reagovat
Imos

a hype bych stopro oproti Nguyenovi nazval Mandouse

Reagovat
Pablos

to souhlasím

Reagovat
Pablos

Ale jo líbil se mi dřív... ale pak už mi přišlo, že jsem se spíš trošku spletl v úsudku, že je přeceňovanej. Ale přít se o to nebudu, je to můj pohled na něj.

Reagovat
Imos

samozřejmě, já jako Liberečák ho cením trochu víc on už tu předminulou sezonu (tuším) neměl tak dobrou jako tu první co odchytal celou, ale furt to byl top golman k tomu u nás se gólmani hodnotí blbě, protože nároky na ně tu jsou obrovský ale Knobloch se zařadil do sorty golmanů (což už jsem někde psal) k Hladkýmu, Hroššovi a co jsem slyšel i Hauzrovi, což jsou nejhorší golmáni Slovanu co něco odchytali ale pokaždé když sezonu začínala hrozná jednička tak vylítla dvojka, Kolář u Hrošša, Nguyen u Hladkýho a teďka věřím, že se Vliegen vyšvihne nad Knoblocha a připravíme lize dalšího top golmána

Reagovat
Pablos

Hauzra jsem měl docela rád ...už si ani nepamatuju, že byl špatnej

Reagovat
Imos

já jsem zas nezažil jak chytá, tak hodnotím zprostředkovaně k tomu buď pomáhal prodávat zápasy nebo i párkrát pomohl nějakýmu šméčku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
meno

Tabulka:

1. Slavia

2. Sparta

3. Jablonec

4. Slovácko

5. Boleslav

6. Plzeň

7. Baník

8. Pardubice

9. Budějovice

10. Liberec

11. Karviná

12. Bohemka

13. Sigma

14. Zlín

15. Hradec

16. Teplice

Nejlepší hráč: Bah

Nejlepší střelec: Krmenčík (Nejlepší střelec první půlky sezony bude Hložek a půjde ven za hroznej ranec)

Nejlepší asistent: Bah

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Kolář

Nejlepší mladý hráč ligy: Šulc

Nejlepší trenér sezóny: Trpiš

První vyhozený trenér: Kučera

Nejhorší hráč ligy: Tohle je pěkně debilní kategorie Nejhorší hráč nemůže hrát, jinak je trenér hňup. Ale ať tu mám jméno - Dočkal.

Překvapení ligy (hráč): Ekpai

Zklamání ligy (hráč): Staněk

Překvapení ligy (tým): Slovácko

Zklamání ligy (tým): Plzeň za hru i výsledkový propad, Baník za stálou stagnaci a Teplice. Možná i Liberec, kterej sice majiteli asi vydělává, ale trpí tím klub, fanoušci, liga.

Postupující z 2. ligy: Dukla

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ta kategorie Nejhorší hráč je dost píčovina, my bad. Mělo to být něco jako Zklamání ligy, které je o řádek níž.

Reagovat
db18

Tabulka (vítěz, skupiny, sestupující):

1. Slavia

2. Viktorka

3. Sparta

4. Jablonec

5. Baník

6. Slovácko

___

7. Sigma

8. Dynamo

9. Slovan (vítěz "turnaje" prostřední skupiny)

10. Pardubice

___

11. Bohemians

12. Boleslav

13. Karviná

14. Zlín (sestup)

15. Teplice

16. Hradec (sestup)

Nejlepší hráč: Hložek (pokud nezůstane, tak Holeš)

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Ševčík

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Kolář

Nejlepší mladý hráč ligy: Pavel Šulc

Nejlepší trenér sezóny: Trpíšovský

První vyhozený trenér: Jelínek (nahradí ho Páník)

Nejhorší hráč ligy: David Černý

Překvapení ligy (hráč): Koželuh

Zklamání ligy (hráč): Krmenčík (zde je to spíš přání, než objektivní tip)

Překvapení ligy (tým): Sigma

Zklamání ligy (tým): Hradec

Postupující z 2. ligy: Zbrojovka, Jihlava

Reagovat
martin1

Tabulka (vítěz, skupiny, sestupující):

1. Plzeň

2. Sparta

3. Slavia

4. Jablonec

5. Mladá Boleslav

6. Liberec

7. Ostrava

8. Slovácko

9. Bohemians

10. Olomouc

11. Pardubice

12. České Budějovice

13. Zlín

14. Karviná

15. Teplice

16. Hradec

Nejlepší hráč: Bucha

Nejlepší střelec: JDB

Nejlepší asistent: Bucha

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Staněk

Nejlepší mladý hráč ligy: Šulc

Nejlepší trenér sezóny: Bílek

První vyhozený trenér: Kučera

Nejhorší hráč ligy:

Překvapení ligy (hráč): Modou Ndiaye

Zklamání ligy (hráč): Krmenčík

Překvapení ligy (tým): Mladá Boleslav

Zklamání ligy (tým): Teplice

Postupující z 2. ligy: Příbram

Reagovat
Baronne

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Hyrax

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ondrasch77

Tabulka:

1. Slavia

2. Sparta

3. Jablonec

4. Slovácko

5. Plzeň

6. MB

7. Liberec

8. Baník

9. ČB

10. Karviná

11. Pardubice

12. Sigma

13. Bohemka

14. Hradec

15. Teplice

16. Zlín

Nejlepší hráč: Hložek / Holeš (oba v zimě odejdou do zahraničí)

Nejlepší střelec: Doležal / Schranz

Nejlepší asistent: Dočkal

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Kolář

Nejlepší mladý hráč ligy: Pleštil

Nejlepší trenér sezóny: Rada

První vyhozený trenér: teplický

Reagovat
smazaný uživatel

1. Sparta

2. Jablonec

3. MB

4. Plzeň

5. Baník

6. Bohemians

7. Liberec

8. Slovácko

9. Slavia

10. Karviná

11. ČB

12. Pardubice

13. Olomouc

14. Teplice

15. Zlín

16. HK

Nejlepší hráč: Hložek

Nejlepší střelec: Hložek 26

Nejlepší asistent: Hložek 18

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Laštůvka 18

Nejlepší mladý hráč ligy: Hložek

Nejlepší trenér sezóny: Jarolím

První vyhozený trenér: Trpišovský (po 7. kole)

Nejhorší hráč ligy: Krmenčík

Překvapení ligy (hráč): Højer (4G, 10A)

Zklamání ligy (hráč): Stanciu (2G, 3A, v zimě přestup do Torpedo Kutaisi)

Překvapení ligy (tým): MB

Zklamání ligy (tým): Slavia

Postupující z 2. ligy: Žižkov

Fantazii jsem snad zapojil dost.

Reagovat
martin1

I to 4. místo takhle nevypadá tak zle

Reagovat
exse

Tabulka:

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Bolka

5. Jablonec

6. Slovácko

7. Liberec

8. Sigma

9. Bohemians

10. Budějovice

11. Baník

12. Pardubice

13. Karviná

14. Teplice

15. Zlín

16. Hradec

Nejlepší hráč: Dočkal

Nejlepší střelec: Škoda

Nejlepší asistent: Dočkal

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Staněk

Nejlepší mladý hráč ligy: Karabec

Nejlepší trenér sezóny: Trpiš

První vyhozený trenér: Smetana

Nejhorší hráč ligy: Mikula

Překvapení ligy (hráč): Hlavatý

Zklamání ligy (hráč): Hancko

Překvapení ligy (tým): Bolka

Zklamání ligy (tým): Baník

Postupující z 2. ligy: Jihlava

Reagovat
Hafna

Tabulka (vítěz, skupiny, sestupující):

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Jablonec

5. Boleslav

6. Liberec

7. Ostrava

8. Slovácko

9. Olomouc

10. Hradec

11. Bohemians

12. Zlin

13. Karviná

14. Pardubice

15. Teplice

16. Budějovice

Nejlepší hráč: Hložek

Nejlepší střelec: Krmencik

Nejlepší asistent: Pešek

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Kolář

Nejlepší mladý hráč ligy: Hložek

Nejlepší trenér sezóny: Trpisovsky

První vyhozený trenér: Kucera

Nejhorší hráč ligy: Kovář

Překvapení ligy (hráč): Vlkanova

Zklamání ligy (hráč): Stanciu

Překvapení ligy (tým): Boleslav

Zklamání ligy (tým): Budějovice

Postupující z 2. ligy: Opava

Reagovat
Čivrss

Tabulka (vítěz, skupiny, sestupující):

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Jablonec

5. Liberec

6. Boleslav

7. Baník

8. Slovácko

9. Sigma

10. Budějky

11. Bohemka

12. Teplice

13. Zlín

14. Hradec

15. Pardubice

16. Karviná

Nejlepší hráč: Krmenčík

Nejlepší střelec: Krmenčík

Nejlepší asistent: Ševčík

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Kolář

Nejlepší mladý hráč ligy: Karabec

Nejlepší trenér sezóny: Trpišovský

První vyhozený trenér: Jarolím

Překvapení ligy (hráč): Hojer

Zklamání ligy (hráč): Sima

Překvapení ligy (tým): Plzeň (návrat téměř na vrchol)

Zklamání ligy (tým): Pardubice (klasická druhá sezóna nováčka)

Postupující z 2. ligy: Opava

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jo...

1. SLA

2. SPA

3. PLZ

4. LIB

5. JAB

6. OST

------

7. MBO

8. KAR

9. SLO

10. OLO

------

11. PAR

12. BOH

13. TEP (těsná záchrana)

14. HRK

15. ČBU

16. ZLN

Holeš

Hložek

Dočkal

Nita

Hložek

JT

Kučera je jasnej

Hruška

Ekpai, Šulc

Sima (hype skončí)

nikdo

Budějovice

1. Příbram

2. Opava nezvládne baráž s ČB

3. Brno postoupí v baráží přes HK

Reagovat
Akinfeev

Tabulka:

1. Slavia

2. Sparta

3. Jablonec

4. Plzeň

5. Liberec

6. Boleslav

7. Budějovice

8. Slovácko

9. Baník

10. Sigma

11. Karviná

12. Zlín

13. Bohemians

14. Pardubice

15. Hradec

16. Teplice

Nejlepší hráč: Hložek

Nejlepší střelec: Krmenčík

Nejlepší asistent: Hložek

Nejlepší brankář: Hanuš

Nejlepší mladý hráč ligy: Zima

Nejlepší trenér: Trpiš

První vyhozený trenér: Kučera

Zklámání ligy (hráč): Mosquera

Překvapení ligy (tým): Boleslav

Zklamání ligy (tým): Baník

Postupující z. 2. ligy: Jihlava, Brno

Reagovat
ACSeRw!n

Tabulka (vítěz, skupiny, sestupující):

1. Sparta

2. Slavie

3. Plzen

4. Jablonec

5. Boleslav

6. Liberec

7. Banik

8. Slovacko

9. Hradec

10. Olomouc

11. Karvina

12. Budejovice

13. Bohemka

14. Teplice

15. Zlin

16. Pardubice

Nejlepší hráč: Hlozek

Nejlepší střelec: Hlozek

Nejlepší asistent: Hojer

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Nita

Nejlepší mladý hráč ligy: Hlozek, Masek

Nejlepší trenér sezóny: Vrba

První vyhozený trenér: Krejci

Nejhorší hráč ligy: Poznar

Překvapení ligy (hráč): Plechaty

Zklamání ligy (hráč): Plavsic

Překvapení ligy (tým): Hradec

Zklamání ligy (tým): Pardubice

Postupující z 2. ligy: Sparta :)

Reagovat
Pan.Antonin

Zapojíme trochu více fantazii.

1. Slavia

2. Sparta

3. Liberec

4. Boleslav

5. Jablonec

6. Plzeň

7. Slovácko

8. Bohemians 1905

9. Baník Ostrava

10. Hradec Králové

11. Karviná

12. Pardubice

13. Olomouc

14. Budějovice

15. Teplice

16. Zlín

Hráč: Rondič

Střelec: Rondič

Asistent: Houska

Brankář: Kolář

Mladý hráč: Buchta

Trenér: Trpiš/Hoftych

Vyhozený: Jílek

Nejhorší: Chlumecký

Překvapení: Rondič

Zklamání: Potočný

Překvapení: Liberec nebo Hradec Králové

Zklamání: Zlín

Postupující: Brno, Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

1. Slavia

2. Sparta

3. Liberec

4. Jablonec

5. Slovacko

6. Baník

7. Plzen

8. Boleslav

9. Hradec

10. Bohemians

11. Budejovice

12. Teplice

13. Olomouc

14. Pardubice

15. Karvina

16. Zlin

Nejlepší hráč: Stanciu

Nejlepší střelec: Krmencik

Nejlepší asistent: Hlozek

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Nica

Nejlepší mladý hráč ligy: Hlozek

Nejlepší trenér sezóny: Trpisovsky

První vyhozený trenér: Jarabek

Nejhorší hráč ligy: Poznar

Překvapení ligy (hráč): Plavsic

Zklamání ligy (hráč): Hruska

Překvapení ligy (tým): Liberec

Zklamání ligy (tým): Plzen

Postupující z 2. ligy: Dukla

Reagovat
Imos

Teplice

Reagovat
KingMaster13

Takže můj přehled

1. Slavia

2. Sparta

3. Jablonec

4. Plzeň

5. Liberec

6. Slovácko

7. Sigma

8. Baník

9. Bohemians

10. Mladá Boleslav

11. Pardubice

12. Budějovice

13. Karviná

14. Zlín

15. Hradec

16. Teplice

Nejlepší hráč: Hložek

Nejlepší střelec: Hložek

Nejlepší asistent: Stanciu

Nejlepší brankář: Kolář

Nejlepší mladý hráč: Šulc

Nejlepší trenér sezony: Trpišovský

První vyhozený trenér: Kučera

Nejhorší hráč ligy: Chlumecký

Překvapení ligy (hráč): Červ

Zklamání ligy (hráč): Vindheim

Překvapení ligy (tým): Sigma Olomouc

Zklamání ligy (tým): Mladá Boleslav

Postupující: Brno, barážisté nepostoupí

Reagovat
czechfant

Tabulka (vítěz, skupiny, sestupující):

1. Slavia

2. Sparta

3. Jablonec

4. Liberec

5. Plzeň

6. Boleslav

7. Slovácko

8. Ostrava

9. Bohemians

10. Olomouc

11. Pardubice

12. Zlín

13. Budějovice

14. Hradec

15. Karviná

16. Teplice

Nejlepší hráč: Stanciu(celou dobu jsem tam měl Hložka a nakonec jsem to změnil :D)

Nejlepší střelec: Krmenčík

Nejlepší asistent: Stanciu

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Kolář

Nejlepší mladý hráč ligy: Hložek(co je mladý hráč?:D)

Nejlepší trenér sezóny: Trpišovský

První vyhozený trenér: Kučera z Teplic

Nejhorší hráč ligy: Michal Škoda

Překvapení ligy (hráč): Vlkanova

Zklamání ligy (hráč): Jakub Pešek(dopadne jak Travnik)

Překvapení ligy (tým): Boleslav(TOP6)

Zklamání ligy (tým): Teplice (spadnou)

Postupující z 2. ligy: Brno

Reagovat
ratusek

Tabulka (vítěz, skupiny, sestupující):

1. Slavia

2. Sparta

3. Jablonec

4. Plzeň

5. Liberec

6. Slovácko

7. Pardubice

8. Baník

9. Bohemians

10. Boleslav

11. Sigma

12. Karviná

13. Budějovice

14. Hradec Králové

15. Zlín

16. Teplice

Nejlepší hráč: Hložek

Nejlepší střelec: Hložek a Krmenčík

Nejlepší asistent: Dočkal

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Kolář

Nejlepší mladý hráč ligy: náš Buchtič

Nejlepší trenér sezóny: Trpišovský

První vyhozený trenér: Kučera z Teplic nebo Jílek z Olomouce

Nejhorší hráč ligy: Někdo z Teplic

Překvapení ligy (hráč): náš Buchtič

Zklamání ligy (hráč): Schranz / Kuchta

Překvapení ligy (tým): Jablonec (že skončí opět třetí)

Zklamání ligy (tým): Teplice

Postupující z 2. ligy: snad Brno

Reagovat
Greny

Tabulka (vítěz, skupiny, sestupující):

1. Slavka

2. Sparta

3. Plzen

4. Boleslav

5. Jablonec

6. Banik

7. Liberec

8. Slovacko

9. Sigma

10. Karvina

11. Bohemka

12. Pardubice

13. Budejky

14. Zlin

15. Teplice

16. HK

Nejlepší hráč: Hložek

Nejlepší střelec: Hložek

Nejlepší asistent: Stanciu

Nejlepší brankář (nejvíce čistých kont): Kolář

Nejlepší mladý hráč ligy: Fila

Nejlepší trenér sezóny: Trpišovský

První vyhozený trenér: Kučera

Nejhorší hráč ligy: toto netipuju

Překvapení ligy (hráč): Skalák

Zklamání ligy (hráč): Krmencik

Překvapení ligy (tým): Boleslav

Zklamání ligy (tým): Teplice

Postupující z 2. ligy: Brno a Pribram (jeden pres baraz)

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá nejlepší liga je zpět!!

Reagovat
Imos

první nejlepší liga začala už včera velkým šlágrem Táborsko Brno

Reagovat
Pablos

1. Slavia

2. Mladá Boleslav

3. Sparta

4. Jablonec

5. Plzeň

6. Baník Ostrava

7. Slovácko

8. Karviná

9. Liberec

10. Hradec Králové

11. České Budějovice

12. Pardubice

13. Teplice

14. Bohemians

15. Olomouc

16. Zlín

Nej. střelec = Škoda

Nej. asistence ´= Stanciu

Nej. hráč celkově = Holeš

Nej. mladý hráč = Hložek

Nej. překvapení = Ndiaye

Nej. zklamání = Bucha

Nej. brankář = Kolář

Nej. trenér = Trpišovský

1. vyhozený trenér = Hořejš

Reagovat
smazaný uživatel

Top 5

Slavia

Sparta

Plzeň

Slovácko

Jabloně

Reagovat
smazaný uživatel

*Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Po základní části...první šestka (Slavia, Sparta, Jablonec, Boleslav, Plzeň, Pardubice)..střed (Slovácko, Ostrava, Olomouc, Hradec)...o sestup (Liberec, Karviná, Budějovice, Bohemians, Zlín, Teplice).

Reagovat
smazaný uživatel

No a Dukla si vymění místo s Teplicema....alespoň tak by se mi to líbilo

Reagovat
Kepy_FCB

PEL-FCB 1:0

CEB-TEP 3:0

LIB-SLO 2:1

ZLI-SLA 0:2

ACS-OLO 3:0

PAR-KAR 1:1

HRK-BOH 1:1

PLZ-BOL 2:2

První vyhoz.trenér: Antitrenér z Teplic

Mistr Slavia Vice Sparta

Baník 7.-9.

Začátkem jara se bude hrát bez diváků

Postup: Brno

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

https://www.youtube.com/watch?v=axdZyoASK6I

Absolutne iny futbal s takmer plnym stadionom, dobre ze som to vcera zapol. Vynikajuci futbal, hlavne v prvej polke to prvu polhodinu malo skvele tempo.

Reagovat
Kepy_FCB

ono to vypadá že čím zkorumpovanější stát, tím tvrdší a delší kovidismus

Reagovat
Stana95

Reagovat
bobis21

Už na Rapidu byla skvělá atmosféra proti Spartě

Reagovat
Freedo

Horší liga než naše, ale dobrá atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakouská liga není horší jak naše. To jen nám absolutně chybí přehled a pak jsme vždycky ze všeho vyvalení.

Reagovat
stas87

No nemyslim si..spodok tabulky bude zrejme horsi ako v CR, spicka podla mna lepsi v Rakusku a prostredok vyrovnany.

Reagovat
HorajzmAmmann

Slavia = Salzburg

Sparta = Rapid

Plzeň = LASK

střed tabulky ČR>RAK

spodek ČR>RAK

Baník hrál nedávno s nějakým Hartbergem a vyhrál 4:1

Reagovat
stas87

Salzburg > Slavia

Rapid < Sparta

LASK > Plzen

Potom uz to je za mna pre cesku ligu. Tie financne slabe rakuske kluby neudrzi tych dvoch ci troch pre nich rozdielovych hracov a maju velke vykyvy vykonnosti. Austria je z hlavneho mesta, peniaze zozenie lahsie ako v takom Altachu a aj tak sa pravidelne nedostane do top4. Sturm by tiez mohol byt medzi tromi najlepsimi pravidelne a nie ze v nadstavbe si ani neuhra predkolo.

Ale rakuske stadiony sa mi paci dost, aj tie mensie kluby maju relativne pekne a futbalove. LASK snad coskoro postavi tiez novy, len Wolfsberger ma bohuzial oval. Skoda ze vypadol St.Polten, ten ma podla mna naprosto luxusny stadion.

Reagovat
HorajzmAmmann

Salzburg by nejdřív musel mít úspěchy jako SKS v EL

Reagovat
ACSeRw!n

jaktoze je tam povolenej plnej stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kaspar

Zrovna kdyz zacina liga, tak musi mit banka udrzbu systemu a nemuzu si poslat penizky abych mohl koukat, snad to do odpoledne stihnou

Reagovat
bobis21

Jestli jsi u ČS, tak s tím dnes nepočítej, nasazujeme desítky nových věcí ve všech systémech přes víkend

Reagovat
Kaspar

kurva bych zasel na pobocku, ale vazy v koleni jsou proti

Reagovat
Coutinho10

nebo pres kartu si vloz...to je lepsi, rychlejsi

Reagovat
Kaspar

ale ono jim nejde ted nic

Reagovat
bobis21

Platby kartou fungují. Nebo to nejde to potvrzení přes George klíč?

Reagovat
Kaspar

Nejde. Kdyz jdu na tipac na vklady, tak jediny co je k dispozici je bankovni prevod a ten trva nekolik dni.

Reagovat
Coutinho10

kartou to určitě musí jít, ale musíš si jí tam nastavit a pak ověřit...to je asi jediná šance

Reagovat
Greny

Taxík

Reagovat
ACSeRw!n

Hradec a Sparta dnes vyhra

Reagovat
Freedo

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Jablonec

5. Liberec

6. Baník

7. Bohemians

8. Olomouc

9. Mladá Boleslav

10. Slovácko

11. České Budějovice

12. Pardubice

13. Zlín

14. Karviná

15. Teplice

16. Hradec Králové

Nej. střelec = Hložek

Nej. asistence = Stanciu

Nej. hráč celkově = Bah

Nej. mladý hráč = Karabec

Nej. překvapení = Chramosta

Nej. zklamání = Suchý

Nej. brankář = Kolář

Nej. trenér = Trpišovský

1. vyhozený trenér = Kučera

Reagovat
smazaný uživatel

Béčko

Reagovat
smazaný uživatel

Oni můžou v té druhé lize klidně hrát o postup, i když teda postoupit nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neon

1. Sparta

2. Slavia

3. Jablonec

4. Liberec

5. Plzeň

6. Baník

7. Olomouc

8. Mladá Boleslav

9. Slovácko

10. Bohemians

11. České Budějovice

12. Pardubice

13. Karviná

14. Hradec Králové

15. Teplice

16. Zlín

Nej. střelec = Hložek

Nej. asistence = Casper Højer

Nej. hráč celkově = Holeš

Nej. mladý hráč = Karabec

Nej. překvapení = Casper Højer

Nej. zklamání = Kuchta

Nej. brankář = Hugo

Nej. trenér = Trpišovský

1. vyhozený trenér = Jelínek

Reagovat
Coutinho10

koukám, že na O2 mají v programu i preview od 15:00 tak to jsem zvědavej + pak od 15:30 už nové studio

Reagovat
Kaspar
Reagovat
Coutinho10

jo aha, ona byla premiera už včera, tak jdu kouknout

Reagovat
Coutinho10

no asi souhlas no...na ČT byly dobré ty rozhovory mimo fotbal....tady na O2 vše ze studia, nabrali teda nějakou novou moderátorku, ale k jednotlivým zápasům toho moc neřekli...zase klasický analýza, rozhovory z příprav apod., uvidíme, co na 2. kolo, ale čekal jsem taky víc

Reagovat
ZB 07

Doufám, že budou mít nějakou adekvátní náhradu za Dohráno

Reagovat
Pan.Antonin

Dohráno taky končí?

Reagovat
ZB 07

V programu jsem to nenašel, ale možná jen špatně hledám Každopádně by to dávalo smysl, když přišli komplet o práva.

Reagovat
Pablos

smysl by to nedávalo právě... o to víc by to dohráno měli udržet. Předtím taky měli právo jen na jeden zápas. Přeci jen koupit balíček sestřihů asi mohli.

Reagovat
ZB 07

Je to možný, tak snad to po OH do programu zařadí.

Reagovat
Pablos

já doufám, páč teď ani nevidím dohráno plus, což bych úplně nechápal, tam teoreticky nic pouštěj ani nemusí a můžou jenom debatovat Snad jen tedy kvůli OH

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

jsem zvedavej, ale ma to 40 minut, takze snad uvidime vic nez jenom goly

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Pablos

tak dohráno si myslím pojede pořád dál na ČT né ?

Reagovat
FiX

Václav Jílek @sparta.cz

Reagovat
podnebný

Tip: 1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Ostrava

5. Jablonec

6. Slovácko

7. Liberec

8. Pardubice

9. České Budějovice

10.Bohemians

11.Mladá Boleslav

12.Olomouc

13.Zlín

14.Karviná

15.Hradec Králové

16.Teplice

Král střelců: Hložek

Král asistencí: Dočkal

Nejlepší hráč: Kúdela

Nejlepší mladík: Zima

Nejlepší brankář: Kolář

Nejlepší trenér: Trpišovský

Největší překvapení: Hlavatý

Největší zklamání: Bořil

První vyhozený trenér: Klusáček

Postup do ligy: Brno

Reagovat
Banikovec7

No tak ta zaloha dnes

Reagovat
Banikovec7

Melo byt a ne

Reagovat
doshcz

melo byt

Reagovat
PavlíčeQ

Hanuš - Štěpánek, Martinec, Zelený, Krob - Považanec - Pleštil, Kubista, Kratochvíl, Malínský - Doležal (c)

Vajner - Vaníček, Hübschman, Holík, Čvančara, Pilař, Smejkal

Sestava dobrá, Kubista na svojí silnější pozici v záloze

1:0 nebo 2:0

Reagovat
Kaspar

Jovovic uz nekam prestoupil nebo je porad moznost ze by se vratil?

Reagovat
PavlíčeQ

Jovovič by měl trénovat doma se Sutjeskou Niksič a hledat si angažmá. V Jablonci mu skončila smlouva a na novou nepřistoupil.

Reagovat
Coutinho10

studio hodne dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reportéři na streaming přenosech

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

ta barva je odporná

Reagovat
Coutinho10

tak je to barva ligy...takze pomerne logicky, kdyz bude LM, tak bude jina barva, pokud ji teda budou vysilat

Reagovat
smazaný uživatel

LM mít asi nebudou, rozhodně ne jen pro sebe, budou se s někým dělit, práva od překupníka jsou drahé jak praxe

Reagovat
Coutinho10

jj...Sveceny se k tomu vyjadroval, ze snad...takze barva studia bude modra, kdyz ji budou mit

Reagovat
smazaný uživatel

Kindernay na Twitteru psal něco o novém kanálu, možná vznikne pro LM nový a bude ho mít víc operátorů jako při PL a studio budou mít tohle

Reagovat
Coutinho10

jj to je posledni info, co jsem cetl, ze 1 zapas by mohl byt primo pod O2TV a 2. by mohl byt pod jinym kanalem

Reagovat
smazaný uživatel

Bude v tom hrozný bordel a to ještě za rok přejde PL jinde

Reagovat
Coutinho10

j, ta PL me dost stve...doufam, ze bude dostupny nejaky podobny balicek, jako ma O2TV ten sport pack za 2 kila mesicne bez nejakych zavazku a zdlouhave registrace apod.

Reagovat
db18

Barva ligy je žlutá, jim z toho vylezla zas ta hnusná lipová...

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu že liga povolila aby dva kluby kteří hrají nejvyšší soutěž nemají svůj stadion, měli jim říct bez stadionu do ligy nelez! Jsou strašně benevolentní!

Reagovat
Imos

ne, nemáš pravdu, raději dám výjimku na dva roky Hradci a Pardubicím než furt dokola v lize držet Příbram a spol

Reagovat
John Obi Mikel

Proč svého nejlepšího komentátora Štěrbu udělali reportérem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě ten zápas bude zároveň i komentovat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
exse

Ok, to je asi nejhnusnější studio v historii fotbalových přenosů. Ta kombinace šedé s vyblitou žlutou je šílená a ten ministoleček je třešnička na dortu.

Reagovat
John Obi Mikel

Graficky příšernost, ale obsahově je to pěkný.

Podaný a Svěcený

Reagovat
smazaný uživatel

Obsahově je to top, něco jak má ČT Buly

Reagovat
czechfant

Jedem! Votroci!

Reagovat
ZB 07

Nějak málo lidí v Jablonci

Reagovat
John Obi Mikel

Brambory

Reagovat
Registrujisejenproto

Karvina

Reagovat
slonzacky_lenoch

1. Gól v ročníku pro nás akorát mám tušení že Qose po sezoně pryč

Reagovat
Imos

jak hraje ten Sinyavskyi, koukám, že se prosadil do základu

Reagovat
Registrujisejenproto

Zatim dobre + vyrobil penaltu

Reagovat
Imos

díky, tak snad mu to vydrží!

Reagovat
Pablos

Karviná už útočí na poháry

Reagovat
John Obi Mikel

Hradec taky

Reagovat
Pablos

Reagovat
Banikovec7

No už 3 slušné šance Laco

Reagovat
czechfant

Gooool! Votroci!!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
John Obi Mikel

Aby se z Klokaního podzimu nestal stejný pojem jako ze Zlínského jara.

Reagovat
SpecialOne

Když toho Zeleného vidím, tak by asi měla být zmíněna myšlenka, že pokud Slavia nepřivedla své první dva cíle do středu obrany, a vsadí na Kačarabu, mohla si rovnou Zeleného nechat, vypadá skvěle.

Reagovat
John Obi Mikel

Vůbec by mi to nevadilo. Kačaraba na jaře nepřesvědčil.

Reagovat
Freedo

Vidím to tak, že jsme jim ho museli prodat, aby došel Schranz, kterýho trenéři hodně chtěli.

Reagovat
ACSeRw!n

kral hned v prvnim zapase na kolotoci

Reagovat
Banikovec7

Možná by stálo za úvahu poslat tam Sanneha a Ndefeho přesunout doleva, Flaška už docela slušně dozadu nestíhá.

Reagovat
czechfant

Vzadu to řešíme spíš na bojovnost a štěstí než na nějakou fotbalovost a přehled. Na druhou stranu bojovnost se klukům zatím nedá vůbec upřít.

Škoda, že Prekopovi pořád nikdo nevysvětlil, že fotbal je týmová hra a zase si zakončil brejk 2v1 sám.

Bohemka bude ve druhým poločase určitě kousat, tak jsem zvědavej :)

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem si klasicky vybral jediný zápas, kde zatím nepadl gól . Ale aspoň Banik-Jablonec má docela dobré tempo.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kaspar

nejaky stream plsplspls

Reagovat
John Obi Mikel

Koukám na O2, ale zkus něco tady.

https://sportavsekolemnej.cz/zive-fortuna-liga-1-kolo/

Reagovat
srandamač

Jedinej gól ze hry zatím nějakej šulín.

Reagovat
Registrujisejenproto

Papadopulos skvele i Cmelik a Sinyavskyi

Reagovat
czechfant

To je těžký,. když prorhaješ 5 soubojů za sebou :/

Reagovat
John Obi Mikel

Martinec mohl zavěsit.

Reagovat
ratusek

Almasi

Reagovat
AjaxFans

Hraje dobře?A co není zajíc ani na lavce?

Reagovat
Banikovec7

Je

Reagovat
AjaxFans

Tak to bylo na Livesportu asi hodně před zápasem,že nebyl ani na lavce

Reagovat
db18

Zelený vedle něj působí tak na 150 cm...

Reagovat
ratusek

no je to první zápas. Ale vypadá, že to bude ta typická věž, výskok, krytí míče, vše super, ale když dojde na zakončení, tak bude potřebovat 10 loženek

Reagovat
smazaný uživatel

taky se bojím. No na začátek měl proti sobě solidní obranu, uvidíme jak mu to půjde proti slabším

Reagovat
slonzacky_lenoch

Papa letos to bude jiné žrádlo

Reagovat
John Obi Mikel

Ofsajd.

Reagovat
John Obi Mikel

Tam jeden z ofsajdu blokoval obránce.

Reagovat
ratusek

jo vlastně, máš pravdu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Podle mne tam i ten asistující hráč vyběhl moc rychle, ale ten "pasivní" hráč Baníku ho taky ovlivnil no...

Reagovat
John Obi Mikel

To si neodvážím tvrdit. Tam to bylo těsný.

Reagovat
PavlíčeQ

Ještě že tak. Standardka vůbec neměla být.

Reagovat
Banikovec7

to nemyslíš vážně, o žluté se dalo pochybovat, ale faul naprosto jasný, ikdyby Krob první zahrál balon, tak pak Buchtu dojel přes nohy

Reagovat
PavlíčeQ

Myslím to smrtelně vážně

Reagovat
Banikovec7

Tak to bych si radši dostudoval pravidla, protože to faul byl.

Reagovat
ratusek

Jasně pičo, chceme méně zásahů VAR jakej offside? Děláte si prdel?

Reagovat
ratusek

beru zpět. Nahoře vysvětleno

Reagovat
ratusek

Žižkov jede od prvního kola tvrdě za postupem

Reagovat
John Obi Mikel

Příbram taky. Pilík z penalty.

Reagovat
monty25

Hm, tys to teda zakřiknul...

Reagovat
KingMaster13

Na postup jede Ústí které si prohodí místo s Teplicema a stane se novým hegemonem kraje

Reagovat
monty25

Ústí horko těžko vyhrálo v Třinci a už jede na postup?

Reagovat
Banikovec7

Potok klasik, ale tady mu teda nic jiného nezbývalo.

Reagovat
John Obi Mikel

Baník hrozí ze vzduchu.

Reagovat
John Obi Mikel

Pardubice Že já na ně nekoukám.

Reagovat
ratusek

no jo, radši se díváš na nás

Reagovat
Pablos

Pardubice... Tischler

Reagovat
John Obi Mikel

Slávistická Vlašim

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo Tischler tohle strašně mrzí že odešel

Reagovat
AjaxFans

To teda

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze to komplet přesunutí ligy na O2, může byt paradoxně v konečném důsledku výborné rozhodnutí. O2 se to snaží dělat hodně moderně, a pokud vydrží, tak se z ligy stane fakt exkluzivní produkt.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

však je to furt strašná tragédie ...druhá bundesliga je před nima tak o 20let napřed Turecko... tam se nepříblíží O2 ani za 50 let

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
honza.kvapill

Sor skvela individuální akce

Reagovat
fabec1222

Opava krása, to jsem si zas vsadil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fabec1222

Jsem to skrečoval a hned easy otočka v 10ti

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Tak tě to asi mrzet nemusí.

Reagovat
fabec1222

Vypadá to tak, pač jsem to měl na tiketu se Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

Sor pěkný pressing.. raketka

Reagovat
ratusek

Sor zase zbrklé zakončení. Ale dobrý

Reagovat
ratusek

Klasika, vůbec mě to nepřekvapuje

Reagovat
ACSeRw!n

Ndefe traged

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co měl dělat s Pilařem na zádech.. Tam byla chyba někde jinde

Reagovat
John Obi Mikel

Dostat góla hlavou od Pilaře.

Reagovat
ratusek

Goblin nám dá gol hlavou. panebože tvl. běžte do prdele

Reagovat
John Obi Mikel

Co znamená ten červený obdelník u Jablonce v ukazateli skóre?

Reagovat
JarousFCB

Že ten co se stará o grafiku je lempl

Reagovat
John Obi Mikel

Už to zmizelo.

Reagovat
Pablos

moderní pojetí exluzivního produktu

Reagovat
Pablos

Jablonecký Messi

Reagovat
Banikovec7

No můžem si za to sami, velkých šancí jsme měli rozhodně více než Jablonec a měli jsme něco dát. Ale výkon hlavně ve druhém poločase bych řekl docela slušný, tak příště už výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Los celkem vklidu, tak snad jo.. Škoda, dneska to mělo být minimálně za bod, jsem nasranej

Reagovat
Pride

Asi jsem zaspal, ale co ten Podaný? On ukončil kariéru nebo jak?

Reagovat
honza.kvapill

Jj ukončil.

Reagovat
C-M@ster

Líšeň mazácky zkouší Csaplára... Příbram pentle v 7. minutě, v druhé lize mimo kamery to bude s něma zajímavý.

Reagovat
fabec1222

Už je tam Jožka

Reagovat
C-M@ster

Opava otáčí v desíti.

Reagovat
fabec1222

Mrdky

Reagovat
Coutinho10

super, ze jsou rozhovory i z tech nehlavnich zapasu primo po zapase ve studiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Nita - Wiesner, Štetina, Krejčí, Hojer - Karlsson, Pavelka, Sáček, Pešek - Dočkal (c), Hložek

Hancko nehraje kvůli drobnému zranění a prevenci proti Rapidu.

Reagovat
John Obi Mikel

Jirkal

Reagovat
John Obi Mikel

Ale tady se mnou (respektive já s ním) souhlasím.

Reagovat
C-M@ster

Líšeň je fakt do té Csaplárovy pasti chytila

Reagovat
smazaný uživatel

To už je na vrácení licence trenéra Žižkova, tohle by se mělo vyučovat na školách

Reagovat
monty25

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Žižkov a Vlašim

Reagovat
smazaný uživatel

Podme Olomouc 3 body!

Reagovat
John Obi Mikel

Homolka na Spartu. Dočkal v základu. To zas bude vypadat.

Reagovat
pingla

rok 1920?

Reagovat
John Obi Mikel

19/20

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Daněk je mega talent.

Reagovat
pingla

daněěěěěěk nazdááááááár

Reagovat
John Obi Mikel

Daněk

Reagovat
ratusek

začali jsme brzo

Reagovat
Akinfeev

Daněk

Reagovat
Selänne

Reagovat
osobnostx

Chodí Pešek okolo, nedívej se na něho.......

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek se nechal ale obejít, jak někde v okresu Šilhavý asi vedel o tímto bránění, tak ho nechával radsi na tribune.

Reagovat
smazaný uživatel

JŠVCD

Reagovat
smazaný uživatel

I ta žlutá pro Borila byla taktická. Kdyby hral proti Holandsku, jsme venku

Reagovat
Selänne

Byl to Pešek ale ok

Reagovat
smazaný uživatel

Číslo 20

Reagovat
Selänne

Číslo 21 no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máš pravdu

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Daněk byl výborný už loni, letos to ještě vylepší a po sezoně do Slavie

Reagovat
KingMaster13

Toho Daňka musíme získat prostě

Reagovat
Miguel19

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dinss

Aby chodil po hostování?

Reagovat
ACSeRw!n

jesteze to na tipaci nejde a nevidel sem to.. nekdo stream ?

Reagovat
vinetou

Jílek už si maže hatery na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina jak hoří

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě se ten Štětina diví.

Reagovat
pingla

co tam ukazoval, že chtěl rovnou do kabin? idiot

Reagovat
Registrujisejenproto

Presne oranzova karta a on tam rve jak na lesy, lopatak

Reagovat
Neon

Starý dobrý Štetina

Reagovat
Registrujisejenproto

Stetina to je traged dej tam Panaka

Reagovat
John Obi Mikel

To bych řekl, že přímák.

Reagovat
smazaný uživatel

To je venku

Reagovat
vinetou

To je komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

To není penalta

Reagovat
osobnostx

Kde je VAR ?

Reagovat
smazaný uživatel

První kolo a hned sporné rozhodnutí

Reagovat
ACSeRw!n

gooool DMK

Reagovat
smazaný uživatel

faul byl na lajně a čára bere.

Reagovat
Neon

Faul jasnej, jestli penalta, nevim. Byla tam závora mimo a šlápnutí na nohu vevnitř.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě se asi teda bere to výhodnější pro faulovaný tým, takže vevnitř.

Reagovat
hrundy

1. kolo a hned takova sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me to vypadalo venku, ale tim pohybem se dostal az na lajnu, takže penalta.

Reagovat
exse

Ty vole, ať sedí na svazu kdo chce, VAR Sparty bude stejně vždycky řídit Chovanec, alespoň nějaké jistoty v tomhle státě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GreatWhite

Člověk se těší po delší době na ligu a hned mu to takhle znechutí. Penalta nebyla a Matoušek by šel předtím sám na gólmana a za to se dřív dávala červená.

Reagovat
ACSeRw!n

Hojer kurva dobrej nakup

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

zdá se

Reagovat
smazaný uživatel

Vyslovuje se to Hujer.

Reagovat
pingla

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Já když jsem makal v Dánsku, tak jsem bydlel v podnájmu u nějakýho Højera, ale neslyšel jsem a ani já ho nikdy neoslovoval Hujer.....

Reagovat
exse

A kde se ti líbilo víc, u Hojerových nebo u Karlssonových když si makal ve Švédsku?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ty vůbec nemáš představu, jak se tam žije, jak se tam maj dobře

Reagovat
AjaxFans

Kámoš teď maká v Dánsku a nestěžuju si.Pres 4000 euro tam má.Jake tam jsou ceny chlastu?

Reagovat
db18

10 let zpátky začínalo čepované pivo na 4 eurech...

Reagovat
AjaxFans

No v nl je to teď tak 4.5 za tocaka.V Československem baru v centru Amsterdamu.to bylo za nějaký český ležák 5.5 euro.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To je taky tak nějak deset let, co jsem tam skončil. Točený tuborg v obyč bowlingovým baru na periferii stál 50 dánských, což je raketa i dneska No ale když jsi tam jel vydělat, tak si je tam nemohl moc obracet .....A ještě k těm výdělkům, první rok platíš jen minimální daně a pak na tebe finančák skočí a platíš cca polovinu z příjmu, ale máš v tom všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

penalta jasná vy diliny

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ve sparťanském vesmíru, v tom fotbalem ani náhodou

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

adámek

Reagovat
Miguel19
Reagovat
John Obi Mikel

Hezky

Reagovat
exse

Ok, co ví starej Látal na lidi ze Sigmy, že ten jeho mladej stále hraje?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dejvikker

On byl tragéd už před čtyřma rokama v Pardubicích ve druhý lize a potom záhadně začal hrát, když začal trénovat tatík

Reagovat
hrundy

Ta byla taky uplne jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: V tom hokeji jsme prostě strašně v prdeli, první draftovany Čech číslo 69 Stanislav Svozil

Reagovat
smazaný uživatel

Expert Štětina už měl podruhý dostat červenou. Ten se vyplatí.

Reagovat
dinss

Ten Štětina je tak hrozně nesympatickej dement.

Reagovat
Neon

Zdá se mi to, nebo už podruhé řekl Rousek?

Reagovat
John Obi Mikel

Štětina letos druhý zápas a podruhé si zahrává s možností červené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

To sem zvědavej jestli nějakou podobnou penaltu rozhodčí pískne Spartě i proti Rapidu, protože to jinak nevypadá že by měla na to vyhrát o 2 góly.

Reagovat
ACSeRw!n

Pesek = Plavsic, ale aspon je levnejsi

Reagovat
doshcz

Reagovat
monty25

Teď jsem viděl opakovačku té penaltové situace a podle mě to je penalta. Dneska na olympijském turnaji žen byla tohle taky penalta...

https://pbs.twimg.com/media/E7D9WQ6XIAYMh7N?format=jpg

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
exse

No tak jestli to bylo v olympijském turnaji žen taky, tak potom není o čem

Reagovat
monty25

Potvrzeno VARem dokonce. Jako taky jsem se v první chvíli divil, ale přestože to byla penalta proti mému oblíbenému týmu, tak nemám problém uznat, že ta faulovaná hráčka už byla jednou nohou ve vápně...

Reagovat
dave30

Myslím, že tam nejde o nohu útočníce, ale ruku obránkyně (hrozné slovo). Ten faul musí proběhnout v pok. území (čára se počítá).

Reagovat
monty25

Tak to je otázka, jestli už tou rukou byla na čáře, ale těsně asi jo.

Reagovat
dave30

Nohou je tak metr před vápnem. Je v záklonu a má nataženou ruku. Myslím, že jasně ve vápně. VAR si tam dá lajnu a vidí to jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ne, po lajně

Reagovat
dave30

Reagovat
dinss

Ještě jsem zvědavý na opakovačky ale vypadalo to, ze to je venku.

Reagovat
dave30

Viz výše.

Reagovat
Freedo

Pro pobavení doporučuju sestřih Nizozemsko vs. Zambie. Nic pro FDF. Z africké brankářky nemůžu https://www.youtube.com/watch?v=R8fGa61EZVQ

Jinak ať jen nekritizuju, dneska první gól Miedemy výbornej, pravou otočka a levou k tyči. Snad bude zdravotně OK, Nizozemsku fandím. A přímák na 3:3 taky super, to by bylo ozdobou i v mužském fotbale.

Reagovat
monty25

Taky fandím Nizozemkám, hlavně Lieke Martens. Zápas se Zambií jsem viděl ze záznamu a bavilo mě to. Ještě si musím pustit aspoň highlighty ze zápasu Čína - Zambie (4:4), ten asi taky nenudil. Hlavně nikdo nečekal, že po druhých zápasech ve skupinách bude nejlepší střelkyní spolu s Miedemou zambijská hráčka Barbra Banda, která dala jako první fotbalistka v historii OH ve dvou zápasech dva hattricky.

Reagovat
Freedo

Martens mi včera přišla trochu utopená u lajny, umí zahrát líp. Kdyby Miedema nemohla hrát kvůli zranění, zvládne Martens hrot? Ta Pelova určitě není adekvátní náhrada. I tak by se ale musel trochu měnit styl hry. Miedema je hrozně silná také ve vzduchu. Přijde mi jako takovej ženskej Zlatan stylem.

Jinak koho nejvíc favorizuješ? Já sleduju hlavně MS a Olympiádu, takže se tolik nevyznám. Je prohra USA se Švédskem velký překvapení a co další silný státy Francie, Německo, Anglie? I Brazílie včera vypadala dobře.

Reagovat
monty25

Lieke hraje vždycky z křídla. Adekvátní náhrada za Miedemu tam není, Pelova je na svém prvním turnaji za reprezentační áčko. Miedema je ve vápně jedna z nejlepších hráček na světě, jenom v mezihře má občas rezervy.

No, dal jsem tři kila na Nizozemky, ale to jsem vsadil spíš srdíčkem a byl tam pěknej kurz. Jinak největším favoritem jsou asi pořád Američanky, přestože dostaly trojku od Švédek. To bylo určitě překvapení, ale víc než výhra Švédska mě překvapilo to skóre a že je Švédky fakt přehrávaly. Ta samotná výhra až taková senzace není, protože Švédky jsou dlouhodobě neoblíbeným soupeřem Američanek... Jinak hodně záleží na tom, jak bude po skupinách vypadat ten pavouk. Teď právě Nizozemkám hrozí, že jestli vyhrajou skupinu, tak půjdou ve čtvrtfinále na Američanky. Šanci mají určitě i Švédky, akorát se jim včera asi zranila Stina Blackstenius, která dala ve dvou zápasech tři góly. A potom bych jako kandidátky na medaili viděl taky Britky.

Reagovat
dinss

Ta milionová posila ze Serie A je zase zkurvenej?

Reagovat
John Obi Mikel

Preventivně šetřenej s lehčím zraněním

Reagovat
dinss

Za ty prachy docela vtip, když bude na 50% zápasů a to ani ta jeho výkonnost není kdo ví jaká…

Reagovat
dinss

Pešek se nám pod Vrbou nějak rozlítal..

Reagovat
ratusek

Matoušek je pěkná kurva, jak mu stoupl umyslně na nohu

Reagovat
John Obi Mikel

Leží ti tam hráč Orle

Reagovat
Pipo123

Karlsson má na tej pravej strane plnú prdel miesta a vždy tu akciu zajebe niekde do prdele, keby bol o niečo efektívnejší tak ten zápas vyzerá inak.

Reagovat
Ross Geller

Přesně tak, řeší ty situace špatně. Ale na druhé straně Pešek není o nic lepší, raději bych tam viděl Krejčího staršího.

Reagovat
dinss

Však ten je z nich nejhorší

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ross Geller

Mě se v utkání s Rapidem líbil, měl tam dobré náběhy za obranu a dával dobré centry do vápna.

Reagovat
Selänne

Reagovat
ACSeRw!n

je dobre, ze to bere na sebe, ale dneska to celkem prehani.. mel tam minimalne pri dvou akcich lip postaveny spoluhrace

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mne spis prijde, ze furt hraje to samy, furt dela klicku doleva, aby mohl zakoncovat levou nohou. Chybi uz tomu nejakej moment prekvapeni.

Reagovat
jsemdement

Je stejne genialni jako Robben .

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdycky to zajebou Spartani finalni prihravkou jak Kayamba.

Reagovat
John Obi Mikel

Podle těchto záběrů Štětina jasná červená

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě se ten blbec vztekal

Reagovat
GreatWhite

Za mě větší chyba než ta penalta. O té se dá polemizovat, ačkoliv si pořád myslím, že spíš nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Studio

Reagovat
dinss

Červená pro Štětinu, pecka v žádným případě..

Všechno pri starým takže doufám, že se nám proti Bolce taky bude pomáhat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Reagovat
osobnostx

Snaží se dělat studio k věci....to je sůl do ran ČT

Reagovat
Selänne

Dočkal by se na to měl pomalu vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Pešek hroznej hasič

Reagovat
ACSeRw!n

sileny.. to zas bude sezona

Reagovat
Ross Geller

Ten Karlsson to je tragédie...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo Karlsson ten to dneska snad kazí schválně

Reagovat
Neon

DMK zapomněl hrát fotbal?

Reagovat
ratusek

Karl Karlsson plavšičovatí

Reagovat
KingMaster13

Čas na přestup k nám

Reagovat
Neon

Hanousek by to napral do toho bránícího, Hojer luxusně po zemi.

Reagovat
John Obi Mikel

Hubník zažene přihrávkou Beneše skoro až do autu

Koment: "To je dobré uklidnění situace".

Reagovat
smazaný uživatel

Největší zmrd dá gól

Reagovat
John Obi Mikel

Látal

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooooooooooooooool zmrdečeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam někdo mává belgickou vlajkou?

Reagovat
hrundy

Jak se borec jako je Latal ocitl v lize ?

Reagovat
Ross Geller

Hložek na hrotu opět nic nepředvedl, ta pozice mu asi nesedí...

Reagovat
smazaný uživatel

Loni z ní dal 15 gólů

Reagovat
Ross Geller

Loni na hrotu vůbec nehrál.

Reagovat
db18

Reagovat
Selänne

Měl asi týdenní dovolenou, skoro žádnou fyzickou přípravu, takže je jasný, že mu bude chvilku trvat než se dostane optimální formy. Ale potřeboval by někoho k sobě. Tahle hraje furt zády k brance a proti 2/3 bekům. Strašně těžký pro něj.

Reagovat
dinss

Opravdu se za tyhle prachy neumíš naucit jméno daného hráče?

Rousek -> Růsek

Reagovat
Selänne

Dej tam Karabce do píči

Reagovat
Neon

Ten střed strašně hoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Hubník, ten si to dneska nezasloužil. Ale je tam gólík.

Reagovat
Pipo123

Hraje paradne, na to koľko má rokov tak stále tam je vidieť kvalita, pritom aj rýchlostne stíha, Hložek má sním veľké problémy v súbojoch

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyl tam faul ma Breiteho?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no, dneska měla Sparta štěstí že jim pomohl sudí, měli hrát v 10ti

Reagovat
GreatWhite

No nic, zkusil bych to ještě uhrát tzv. na Rangers přes Poulola. Jinak to už nepůjde.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Už je to tam.

Reagovat
Neon

Reagovat
Neon

Už je to tam

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Igner Farnsworth

Krvácí mi oči, při divani na český klub snažící se útočit.

Reagovat
jsemdement

Tak to neposlouchej.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jsemdement

Proste vypnes zvuk.

Reagovat
Akinfeev

Vypnutim zvuku nezastaví krvácení očí ale

Reagovat
jsemdement

To uz nam musi potvrdit Igner Farnsworth.

Reagovat
GreatWhite

Každopádně sezonu vidím optimisticky. Stačí hrát na 3 stopery a nepustit už Látal na hřiště. Mladí vypadají dobře, mělo by to fungovat.

Reagovat
Pipo123

Co ten Hložek? Priznám sa že moc nesledujem zápasy Sparty, ale keď už nejaké vidím tak mi nepríde nič extra

Reagovat
db18

Nemůže hrát sám na hrotu... navíc měl dovolenou asi tak 5 dnů...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Se začínám obávat o to jeho koleno. Ten měl dostat na konci sezóny dva týdny volno.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

tu dovolenou měl dostat větší, takto ho brzo odrovnaji a dopadne jak Kadlec

Reagovat
Pipo123

Tak to má docela problém ne? Alebo lepšie hraje niekde na krídle ?

Reagovat
KingMaster13

No má no, když je doba že většina týmů hraje s 1 hráčem na hrotu

Reagovat
Selänne

Ale málokdo hraje na nakopávaný balony.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

To je další věc, že mu nikdo nepošle průnikovou přihrávku a nebo si s ním nejdou narazit... 30 m od brány? No tak to nakopnem na stopery, ať se s tim Hložek popere...

Reagovat
dinss

Přijde mi, že se z něj stává ve Spartě ten hráč na kterýho se to má kopnout a on si nějak poradí. Přitom on v tomhle není zrovna nejlepší. Svoje přednosti má úplně někde jinde.. byť s jeho postavou to k tomu celkem svádí.

Reagovat
ratusek

stačilo by, aby hrál podhrot. Před ním aspon trochu golovej utočník a asistence budou přibývat a semtam i goly

Reagovat
db18

Podhrot ideál... a nebo by stačilo, kdyby u něj byl někdo jako Müller... ve Spartě skoro nemá podporu od spoluhráčů...

Reagovat
dinss

Ideální stav pro něj by byl ten podhrot alá Muller s tím, že by se dostával do zakončení z druhý vlny.

Reagovat
John Obi Mikel

Musíš si počkat na nějakého soupeře od 10.místa dolů.

Reagovat
Igner Farnsworth

Však není, jestli to dotáhne tak daleko jako gebre nebo kaderabek,tak to bude úspěch.

Reagovat
Selänne

Reagovat
bartes

potřebuje volno, je utavený. A jestli ho bude Vrba pořád stavět, tak si spíš zadělává na dlouhodobé zranění

Reagovat
ACSeRw!n

Vanecku ty mrdko

Reagovat
John Obi Mikel

Štětina druhá žlutá.

Reagovat
John Obi Mikel

Nedostal.

Reagovat
Coutinho10

tak to je logicky, kdyz uz jednu mel

Reagovat
GreatWhite

To je masakr, že je Štětina pořád na hřišti.

Reagovat
vinetou

Vaněček dobrej výmaz, hodil by se do Sparťanskýho kotle.

Reagovat
Pipo123

Macik výborné zákroky

Reagovat
ACSeRw!n

HLOZEK!!!

Reagovat
Luc-Luc

Hlozek !! Udelat to Bosak, tak je tady hejt jak prase

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neon

Ještě že mám celý druhý poločas vypnutý komentář a mám tam jen zvuk ze staďáku

Reagovat
Pablos

co udělal ? řekl Pumlíč ? nebo proč Bosák ?

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyl ofsajd.

Reagovat
John Obi Mikel

V nastavení VAR. Tak kolik přidá ke 4 minutám?

Reagovat
ratusek

Nitovi dá žlutou hned, ale Macíkovi ne

Reagovat
JeséRodriguez

Morava může a Praha ne

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta měla toho Hložka prodat, dokud kolem něho byl takový megahype. S těmito výkony to vypadá, že za rok půjde na hostovačku do Vlašimi.

Reagovat
ACSeRw!n

za kolik ze sel ven ten vas cernej Messi ?

Reagovat
Spalovač šancí

Za každou procházku platí do kasy pětilitr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to tady! První ligový zápas sezóny, nemám dnes velká očekávání, remíza by byla zlatá, blbý gól v 90 minutě, cestování, všechno hraje pro Liberec, snad to nebude velký debakl! Aspoň ten bodík!

Jsem zvědavý jestli bude za zaplatíme startovné Nguyena nebo tam bude chytat Bajza

Reagovat
AjaxFans

Musíme doufat.Kdo to vlastně píská?

Reagovat
John Obi Mikel

Se Zlínem jsme začínali 2 roky dozadu a bylo to těžké utkání (pamatuji jak tam Poznar školil Hovorku), které rozhodl Hušbauer. I poslední ligový zápas s nima byl složitý a to byli tehdy v krizi. Ani dnes nás nebude čekat nic snadného. Nesmíme je podcenit.

Jsem zvědavý na sestavu, jak moc se změní oproti generálce s Piastem. Hlavně kdo nastoupí na LB, jestli zase Zima, nebo se vrátí Bořil/Masopust, protože Oscar měl myslím Covid.

Reagovat
meno

Navíc pokud nás chtějí obrat o body, teď mají nejlepší šanci.

Reagovat
Losinho

každá výhra zlatá

Reagovat
Coutinho10

lehky to nebude, maji nove zkusene posily a ikdyz posledni zapas u nich dopadl jednoznacne, tak i tam meli nekolik sanci

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
stas87

Madsen bude na lavicke? Chcem to sledovat kvoli nemu, tak ci sa na to mam teraz vysrat a pockat si tyzden?

Reagovat
Coutinho10

na lavicce by byt mohl a treba na 5-10 minut by ho tam mohl poslat...uvidime hodinu pred zapasem

Reagovat
stas87

To nebudem zapinat kvoli 10. minutam. Zaklad by mohol hrat o 2 tyzdne?

Reagovat
mistr129

Podle mě si poprvé víc zahraje právě mezi těma zápasama s Ferencvárosem no. Ale Trpiš je schopný překvapit a poslat ho do základu i v Budapešti

Reagovat
Coutinho10

tam bych cekal tak 30 minut v tech Teplicich v patek

Reagovat
Coutinho10

j myslim, ze by mohl, ale jako klidne Trpis muze prekvapit a da ho tam...v 18:00 uvidime

Reagovat
Freedo

Pokud by měl někdy hrát základ, tak největší šance je teď, dokud jsou mimo hru reprezentanti Holeš a Ševčík a Hromada má taky po Euru.

Sport do základu tipuje zálohu Traoré, Lingr, Stanciu. Nico je jasnej. Madsen je typologicky box to box a nejdefenzivnějšího v záložní trojici nedá, ne? Potom by soupeřil o místo jedině s Lingrem, kterej si svoje odehraje všude, ale není to někdo, na kom bychom stavěli, takže šance tam určitě je. Bude záležet, jak hráči vypadali běžecky v přípravě a jestli se Madsen za 3 týdny v očích trenéra přizpůsobil herním mechanismům.

Reagovat
meno

Nejspíš jo, není v klubu dlouho a zrovna střed je na spolupráci asi nejvíc závislej. Tipuju sestavu

Kolář - Bah, Kúdela, Zima, Oscar - Sima, Stanciu, Ibra, Lingr, Schranz - Kuchta

Reagovat
John Obi Mikel

Neměl Oskar koronu?

Reagovat
Coutinho10

Oscar dnes asi ne

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nakonec ano.

Reagovat
Freedo

Kolar - Bah, Kudela, Kacaraba, Zima - Plavsic, Stanciu, Ibra, Lingr, Olayinka - Kuchta

Reagovat
meno

Olí se prej vrátil z Afriky nepřipravenej.

Reagovat
Freedo

Já si to uvědomil až potom. Nejvíc pravděpodobný teda je Buren a Plavšič. I když u Micka stejně tipuju, že zas půjde hostovat, takže bych tam raději viděl Schranze.

Reagovat
meno

I když ten Sima... Spíš bude hrát van Buren.

Reagovat
John Obi Mikel

Slyšel jsem, že nějaký nový hráč prý bude v základu. Tipuju Plavšiče, ale mohl by to být i Madsen. Holeš zatím asi nebude.

Reagovat
Coutinho10

Plavsic podle me na 100% zaklad

Reagovat
Coutinho10

jinak dnes nehrajeme jenom o prvni body v sezone, ale i prodlouzeni serie neporazitelnosti...ted mame 46 a kdyz budeme opet bodovat, tak vyrovname napr. Dinamo Bukurest z 90. let

http://www.rsssf.com/miscellaneous/unbeaten.html#leag

Reagovat
Freedo

Cíl je 109

Reagovat
Coutinho10

bylo by lepsi, aby nejlepsi tym byl z Evropy....ale to musime vydrzet jeste necele 2 sezony

Reagovat
dinss

OT: koukáte teď někdo na tenis? Ten Sousa je neskutečný klaun…

Reagovat
Greny

strasnej komediant

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Debil

Machač pěkně otočil, nebyl favorit a aspoň tam nejel zbytečně a má vyhraný zápas, tohle Česko potřebuje aby se dařilo i v mužském tenise, ten rozdíl oproti ženským je hrozný

Snad se zadaří dostat i do smíšené čtyřhry, když se někdo odhlásí

Reagovat
smazaný uživatel

Podle kurzů favorit byl.

Je někde entry list do toho mixu? S tím kombinovaným rankingem cca 150 to moc reálně na účast nevypadá.

Reagovat
ACSeRw!n

dobre to na nej zkousel nahodou

Reagovat
Greny

kdyz jsme u te OH tak .. Francie porazila USA v basketu..to budou kluci z USA tezce kousat a to je jeste za par dni vypraskame my

Reagovat
Nadržený šimpanz

Hm, dostaneme o dvacet a budem rádi, stejně tak s Francií

Reagovat
Rolf

Zbytečná snaha Zlína.Slátancí hrají opět ve 12-ti,s nejlepším hráčem Zelinkou v základu,

Jak mohl největší lump zůstat na listině sudích!

Reagovat
smazaný uživatel

A nejspíš s Plavšičem v základu. To budou letecké dny a minimálně 3 penalty.

Reagovat
mistr129

Bude chvíli trvat, než se odnaučí některé prvky z cirkusu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Krmenčík, Kuchta, Plavčič , docela se nám ty simulantský mrtky množí

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/E7IrjorXIAAgK9S?format=jpg&name=4096x4096

Co to je za střed zálohy? A proč Nečas místo Faška, nechápu. Opět se ukazuje amatérismus našeho vedení, kdy od začátku přípravy je jasný, že potřebujem minimálně 1 dalšího středního záložníka... Chaluš mimo a musí tam jít Nečas nebo kdo

Reagovat
stas87

Vliegen bude dvojka ci to v polke podzimu Hoftych vymeni? Knobloch je ako zaskok fajn, no nejako v nom nevidim nic, co by mu malo zaistit miesto jednotky.

Reagovat
FCSL

To asi nikdo no, kromě Hoftycha... Je fakt, že jsme měli minulou sezonu 2. nejlepší deffenzivu a Knobloch toho odchytal dost, ale spíš to bylo dobrou deffenzivou než že by nás nějak držel. Při zranění Nguyena se tam dostal a udělali jsme dobrou sérii a od tý doby tam je

Reagovat
Greny

Mara je zranenej ?

Reagovat
FCSL

Mara je prej nemocnej, ale hlavně na to zase sere a chce odejít

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že ještě není v jednom z S

Reagovat
Imos

na pražský S to nikdy nebylo upřímně a s hlavou co Mara má se budu divit jestli ho prodáme komukoliv

Reagovat
Imos

by mě zajímalo, kdo po dnešku z mimolibereckých začne obhajovat že skončíme v první šestce, naprosto šílený výkon, Nečas ať zůstane na tribuně, Gembický lepší a k tomu odchovanec mladší, střed neexistoval, chudák Gebre se tam může přetrhnout aby to tam obrana odkopávala fakt na jednoduché hlavičky pro Slovácko, první poločas naprosto nic, druhý poločas je něco od čeho se můžeme odpíchnout, ale s půlkou základu jinou

Reagovat
smazaný uživatel

Bajza, Reinberk, Šimko, Kadlec, Divíšek, Danicek, Mareček, Petržela, Sadilek, Holzer, Jurečka

No, je vidět že se šetří hráči na odvetu + Nguyen hrát nemůže, remíza bude zlata

Reagovat
meno

Liberec vás neporazí. Tuten ne.

Reagovat
FCSL

0:0

Reagovat
$$CaptainKokotko

Šetříme se na odvetu, ale ta sestava me nepřijde vůbec špatná. Bajza v přípravě chytal dobře. Snad uhrajem bod.

Reagovat
dinss

Proč je úplně mimo Nemrava? Minulou sezónu nechytal tak špatně a je z něj najednou trojka?

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě nevím, Svědík mu zřejmě moc nevěří, Bajza začal chytat v závěru minulé sezony a chytal dobře, takže asi on bude dvojka, nemrava dnes není ani na lavičce

Reagovat
meno

https://tdanicekt.medium.com/2021-22-team-preview-1-fc-slov%C3%A1cko-4013682f95c2

Nejsou to gólmani pro tým, co chce hrát poháry a pravidelně o ně bojovat v lize.

Reagovat
Imos

i s tímhle úplně v klidu, ale posledních čtyřicet minut toho vašeho zdržování bylo na zblití, což byl i výkon Slovanu, z naprostýho hovna jste zaslouženě vyhráli 0:1 to je kouzelný

Reagovat
Salfovic

5 na výhru MB, to nejde nedat.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

SLOVÁCKO!!

Reagovat
$dolar$

Tohle je jasna cervena pro Karafiata

Reagovat
Greny

nerekl bych .. nastavil nejakej metr takze zluta asi v pohode

Reagovat
$dolar$

Kacer mel dostat zlutou jednoznacne. Ale tohle je cervena, kdyz jde kolikama na koleno. A je jedno, ze chtel hrat balon, to chtel hrat i Roofe..

Reagovat
Banikovec7

Vždyť tu nohu na poslední chvíli stáhl a kolíkama ho netrefil

Reagovat
$dolar$

a na co VAR asi koukal, na to jak nohu stahuje?

Reagovat
Banikovec7

no vzhledem k tomu, že tu červenou nedal, tak jo

Reagovat
$dolar$

Ted to ukazovali znova, trefil ho, ale castecne nohu stahoval.

Reagovat
Mirek na tenisu

fotbal není baseball kolego.

Reagovat
czechfant

Ten Douděra je kolosální dřevák. Naopak Ewerton celkem zajímavej hráč

Reagovat
Salfovic

To je ten z Pardubic? Ten je slušnej.

Reagovat
czechfant

To je on. Ale on už je dlouho v Bolce, v pardubkách jen hostoval

Reagovat
Mirek na tenisu

Klub bez fanoušků Bolka si zase koupil nové mužstvo...

Reagovat
Banikovec7

Holzer první zápas a asistence

Reagovat
AjaxFans

Jen houst

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooool!!! milaaan

A hned po gólu vypadl přenos

Reagovat
Imos

hezky si udělal Gebreho, ale jakým způsobem bránili naši tu situaci předtím fakt nepochopím

Reagovat
Mirek na tenisu

Fotbal nemá logiku. Čajová Plzeň dává góly Bolka vzadu kalamita.

Reagovat
dinss

Bylo by fajn, kdyby se vrátil ten starej dobrej Řízek.

Reagovat
$dolar$

Herne je hroznej. ALe furt lepsi, nez Havel.

Reagovat
Martin9719

Nechává tam okna, ale dopředu je občas celkem aktivní, gól mu může pomoct.

Reagovat
dinss

Btw Suchý je totální kopyto.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kopyto je hlavně Douděra. Kdyby nechápal byl by Kačer v ofsidu.

Reagovat
dinss

Stejně je kopyto Suchý.

Reagovat
Martin9719

Hlavně nechápu jak jak může někdo jako Boleslav dostávat takový góly s Karlem na lavičce

Reagovat
Salfovic

Nevěřil jsem tomu, že by o něj Pelta stál.

Reagovat
monty25

Teplice takových šancí a nic z toho.

Reagovat
Mönchengladbach

Bolehlav snad konečně sestoupí.

Reagovat
Mirek na tenisu

Letos spadnou Teplice a Hradec. Dole budou i Zlín Pardubice, Karviná, Budějovice...

Reagovat
John Obi Mikel

V Plzni Csaplárova past?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve čtvrtek se málem chytli

Reagovat
Salfovic

Nehraje se v MB.

Reagovat
smazaný uživatel

Říct o černochovi že je zabržděný...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobrý, začátek dost nervózní, ale jinak hrajeme dobře

Reagovat
Greny

Mosquera a Kayamba hraji jeste hur nez ve ctvrtek to je silene

Reagovat
Martin9719

Ten Kayamba aspoň občas zabere, něco vybojoval, ale Petrželka i v 38 letech by byl asi lepší no.

Reagovat
smazaný uživatel

38 Kaymbovi zase není, spíš tak 35 bych řekl.

Reagovat
Martin9719

V tom případě Costovi je 45

Reagovat
Salfovic

To v případě Kayamby ještě jde

Reagovat
$dolar$

Kayamba hraje slusne, hodne pomaha dozadu. Mosquera je uplne mimo, vubec si neveri a zadrbe snad kazdou akci. Me by zajimalo, jestli je Kopic fakt zranenej, nebo je out proto, ze byl vcera s Krmelcem na Stvanici.

Reagovat
Martin9719

Měl by spíš jít Ba loua místo Mosquery.

Reagovat
$dolar$

Jj souhlas. Ja bych tam Kopiceho nechtel, ale jen me to zaujalo.

Reagovat
Greny

BaLoua byl v poharu jeste horsi nez ti dva

Reagovat
Martin9719

to souhlas, ale teď už to bylo lepší

Reagovat
dinss

Kayamba fakt ať jde do prdele… určitě bych ho teď vystřídal za Baluho.

Normálně jsem se začal těšit na Kopice.

Reagovat
dinss

Snad už někdo z Plzně pochopí, že by pravý křídlo mohl hrát Bucha.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Martin9719

Proč by měl, ten snad patří do středu ne?

Reagovat
dinss

Protoze v MB prave hrál zprava a hrál velmi slušně. Střed by mohl být v klidu Hlavatý-Kalvach-Šulc..

Reagovat
Martin9719

Teď třeba klidně ano když je tu Hlavatý, ale stejně je Bucha mimo teď.

Reagovat
$dolar$

Protoze ve stredu pole mame plno super hracu a na kridlech prave moc ne.

Reagovat
Greny

koukam Pachlopnik ani na lavce... nechapu proc jste ho brali

Reagovat
dinss

V přípravě nebyl nic moc ale tak je to hráč hlavně do budoucna. Určitě bude dostávat šance.

Reagovat
Greny

noo je tam jen na hostovani ... jsem zvedav.. ono s nim to nebude jednoduchy pokud mu ty sance nedaji tak se sekne

Reagovat
$dolar$

To hostovani v Budejicich pro Mihalika je zas sracka. Jsem doufal, ze tam konecne bude hrat na hrotu a oni ho cpou na kridlo i tam.

Reagovat
Martin9719

A ty se divíš, když si přivedli Škodu?

Reagovat
dinss

Je lepší než Škoda kort pro tyhle týmy.

Reagovat
Martin9719

Já bych teda v boji o záchranu vsadil radši na toho Škodu, můžou ho dát i na podhrot ale.

Reagovat
$dolar$

Tak divim, ja se nedivim, ale meli mu vybrat tym, kde bude na hrotu. Tohle je zase uplne k nicemu. Na kridle bude tragickej, nema k tomu zadny predpoklady a casem ho posadi.

Reagovat
Salfovic

Kterej tým si dá dobrovolně na hrot takového dřeváka.

Reagovat
Salfovic

Bolku podle mě dost přeceňuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle výsledku Plzně to vypadá že letos bude dost silná a to jim ještě dost hráčů chybí, bude to tento rok hodně vyrovnaná liga v první 6, Slavia, Sparta, Slovácko, Plzeň, Jablonec, Liberec a určitě se někdo přidá

Reagovat
exse

Plzeň bude silná, to je pravda, ale liga vyrovnaná rozhodně ne. Slavia, Sparta a Plzeň budou odskočeni ještě víc než kdy předtím.

Reagovat
czechfant

Jablka budou letos ještě silnější než loni

Reagovat
Salfovic

Odskočená bude jen Slavie, pak to bude asi dost našlapané.

Reagovat
bartes

Reagovat
bartes

jediná Slávia má silné vyrovnané mužstvo. Sparta má výborný útok a šílenou obranu, Bolka je horší Sparta, Plzeň neskutečně haluzí, 2 zápasy, 4 střely na bránu, 4 góly. Pokud Sparta a Bolka vylepší obranu, tak je 2. a 3. místo jasné. Zbytek si to rozdá o ostatní místa.

Reagovat
Banikovec7

to snad ne s tou Boleslaví...

Reagovat
bartes

tak v tom případě tam nemá co dělat ani Plzeň. Teď byla Bolka minimálně vyrovnaná Plzni a kdyby dal Škoda gól místo břevna, tak věřím, že to otočí.

Reagovat
Banikovec7

Vždyť to je jeden zápas, navíc Plzeň bez 10 hráčů a 3 dny po poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka má ke Spartě daleko, ta ve skupině o titul nebude

Reagovat
dinss

Boleslav

Reagovat
Imos

proč tam počítáš ten Slovan?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Martin9719

Tak po tom co nás každý vidí ve druhý lize a nemáme ustálenou sestavu a jestě asi dlouho mít nebudeme tak těžko říct...

Reagovat
$dolar$

Jinak dneska snad prvni zapas, kdy Kacer neco hraje a neni tam k hovnu. Asi i proto, ze je z ty trojky vytazenej nejvyse a celkem mu to jde.

Reagovat
dinss

Taky se mi líbí.

Reagovat
$dolar$

To je zase nastup do druhy pulky

Reagovat
dinss

Skalak šel strašně dolu od jeho návratu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš už od odchodu...

Reagovat
czechfant

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec i Boleslav jsem zvědavý. První zápas samozřejmě, ale nedivil bych se, kdyby oba tuto sezónu naprosto vyhořeli.

Reagovat
Imos

sice to říkáme dlouho a každý rok, tak Liberec má teď suverénně nejhorší kádr za dlouhou dobu a 9. místo bude hezký

Reagovat
$dolar$

Ty pico, to si delaji prdel? Ewerton tam umota sam tri hrace a Reznika jeste 3x v rade

Reagovat
vinetou

Řezník

Ten už fakt měl jít do důchodu.

Reagovat
mistr129

Obrana Škoďák

Reagovat
monty25

ČB hrajou pět minut a dají gól, to se dalo čekat...

Reagovat
Gelu28

pod netrenérem Kučerou Vám pšenka nepokvete

Reagovat
monty25

V 1. půli byly Teplice jasně lepší, ale když jde Hyčka sám na gólmana a nedá, to je potom těžký.

Reagovat
John Obi Mikel

Hyčka taky není žádný střelec.

Reagovat
monty25

Kdyby jenom střelec.

Reagovat
$dolar$

Ale zaslouzene, zase naprosto prisernej druhej polocas.

Reagovat
Martin9719

jako za dob prvního titulu..

Reagovat
Salfovic

Falta jde rozhýbat kraj hřiště

Reagovat
Pablos

Pišta to tam už sází

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci to prostě bez červené nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě ještě přijde penalta pro Liberec

Reagovat
Greny

tak jako sorry ale malem zlamal Gebremu nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Však červená ok, taková naše klasika tam, vždycky přijde nějaký zbytečný blikanec

Reagovat
FCSL

Hrajete klasicky jak prasata no. Skončí Rada a přivedete dalšího zmrda

Reagovat
oli9

Jo o a vy herečku z Německa....

Reagovat
Imos

jako upřímně, tak naše zápasy Slovácko Liberec jsou jedny z nejhorších v lize a vůbec nechápu kde se vzala ta horká krev, že každý zápas tam je buď redka, nebo zářez, pencle nebo se na to nedá dívat

Reagovat
Greny

Cicilia takovej zbytecnej zakrok...

Reagovat
Miguel19

Lol, ono za nás hraje furt to kopyto Chorý?

Reagovat
smazaný uživatel

návrat krále

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, proti Brestu skoro dal gól z půlky.

Reagovat
Gimme

Musím smeknout nad Chorým. Je až neuvěřitelný, že takový vemeno to dotáhlo až do ligy, ba dokonce do týmu co hraje špičku

Reagovat
Coutinho10

tak Madsen ani na lavicce, ale vpoho sestava i tak

Sestava: Kolář - Bah, Kúdela, Kačaraba, Oscar - Traoré - Ekpai, Stanciu, Lingr, Plavšić - Kuchta

Lavička: Mandous, Zima, Tecl, Samek, van Buren, Schranz, Musa

Reagovat
John Obi Mikel

Ekpai

Oscar

Reagovat
John Obi Mikel

Kačaraba

Reagovat
Coutinho10

ten jedinej me tam trochu vadi, ale co uz

Reagovat
mistr129

Ekpai

Reagovat
Coutinho10

v priprave byl, takze je ready

Reagovat
dinss

Na Ekpaie se fakt těším.

Reagovat
Coutinho10

taky jsem hodne zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsic aspoň 1+1 ať je sranda

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Vlastnak a redku

Reagovat
Coutinho10

btw. co ze jsi neslozil sestavu ve fante ?

Reagovat
Greny

Ale.. u nás je pouť, plus jsme měli nějake bečky takže jsem včera neviděl ani jeden zápas

Reagovat
Coutinho10

jojo KingMaster13 se urcite nezlobi

Reagovat
Greny

Je třeba dát náskok no

Reagovat
KingMaster13

A já děkuji, budou se mi hodit

Reagovat
meno

Je fanta? Máte ještě místo?

Reagovat
Coutinho10

na Sazkafantasy...pripoj se do 2. EF miniligy...ucast tam je slaba, takze kazdy aktivni bude super

Reagovat
meno

Pošli odkaz prosím

Reagovat
Coutinho10

luciassvoboda ses ty ?

Reagovat
meno

Nejsu, buď jsem tam jako meno anebo jménem Marián

Reagovat
Coutinho10

zatim te tam nevidim...zkus na to kliknout jeste jednou, protoze nikdo jiny novy tam neni

Reagovat
meno

Já bych hrozně rád požádal o vstup, ale po kliknutí mám jenom textovej bar a pak to nikam nevede...

Reagovat
meno

Tak dobrý, bylo to prohlížečem.

Reagovat
Coutinho10

potvrzeno, jses tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ty vole měl by rozehrávat Zimu Je hezký že tam dá Kačarabu ale Kúdela v Maďarsku asi bude hrát těžko Ekpai Jestli dnes vyhrajeme tak to pro mě bude zázrak

Reagovat
Freedo

Už to začíná. Tak po zápase nezapomeň přijít napsat, jak to bylo skvěle poskládaný.

Reagovat
KingMaster13

Ikdyby vyhráli 5:0 tak je to prostě chyba

Reagovat
Coutinho10

taky jsem ho cekal spis, ale jestli treba Zimu nechce preorientovat na krajniho obrance

Reagovat
KingMaster13

To raději snad ne

Reagovat
Freedo

Podle mě to bude mít důvod buď ve zdravotním stavu Zimy, nebo v taktice, kdy Taras je o dost silovější typ

Reagovat
John Obi Mikel

To bych nedělal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ewerton vypadá hodně dobře

Reagovat
dinss

Ted jsem viděl tu červenou kartu v Liberci a Gebre tam pak tancoval hezkej breakdance.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokračuje v natáčení videí na TikTok.

Reagovat
kecipep

Reagovat
Imos

tak ten zákrok byl dost přes čáru, ale solidně tam na zemi zatancoval

Reagovat
John Obi Mikel

Doufám, že to studio (vzhledově) změní, co nejdřív. To je příšernost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta žlutá barva je hrozná, jak studio Kouzelný školky.

Reagovat
Mass

Reagovat
Salfovic

Forma se krásně snoubí s obsahem.

Reagovat
Konspirator

Dobrá příprava.. jsem zvědav.. ideál 0:5

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska to nebude jednostranné.

Reagovat
Konspirator

Tak uvidíme.. Zlín by jsme měli přejet, jinak trapas..

Reagovat
John Obi Mikel

Stopeři

Reagovat
KingMaster13

To bylo chytrý no, že prvního nového stopera přivedli na začátku ligy a ještě 18 letýho kluka.

Reagovat
Banikovec7

Dobře se na to oba týmy vykašlaly slávisti nechali Reitera a zlínští ho nedoplnili, že to neměl půl minuty komu dát.

Reagovat
Greny

a Kolář taky nevěděl co má delat

Reagovat
Banikovec7

no trošku jsem už čekal že ho sestřelí

Reagovat
smazaný uživatel

zatim se bavim :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si musel zase hned vypnout tne slávistickej komentář na O2.

Reagovat
DieFohlenBMG

Conde sem, Conde tam

Reagovat
Mass

Ekpai v základu

Reagovat
meno

A je jak politej živou vodou

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím výborný zápas na Letné. Přispívá k tomu i to, že Zlín už netrenuje betonar Panik.

Reagovat
FCSL

S Pánikem to před půl rokem skončilo 2:6

Reagovat
Remt

Spíš černá ruka to byla podle mě

Reagovat
Neon

Že by byl Plavšič až takový nacionalista?

Reagovat
Remt

ta ruka byla Oscara

Reagovat
dinss

U Ekpaie mi chybí uz jenom aby furt čuměl na Trpiše, jestli to udělal dobře.

Reagovat
Mass

Twl jak teď neviděli ten roh

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti tragédie vzhledem k individuálním kvalitám hráčům. Zlíňáci zase, kromě Poznara, směrem dopředu líný na krok.

Reagovat
KingMaster13

Vzhledem k výběru sestavy, k tomu jak vypadala příprava (skoro žádná nebyla) a že to je první začátek soutěže který nám nikdy nešel tak zatím to není tak špatné

Reagovat
meno

Zatím je to hrozně těžkopádný, ale tak to se dalo čekat.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

no, bude to jeste hodne tezky...Ekpai se snazi, ale prijde mi to teda, ze to do kvality neni uplne ono

Reagovat
KingMaster13

S kvalitou se ten týpek nepotkal nikdy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Děsivá půle, to je výkonem hodně vzdálené včerejšímu duelu Sparty s Olomoucí. Nedá se na to dívat.

Reagovat
KingMaster13

Naše úvodní ligové zápasy vždy vypadají takhle

Reagovat
John Obi Mikel

Loni taková malá výjimka.

Reagovat
KingMaster13

Protože Tecl si vystřílel poslední náboje které měl a naivky z Budějovic si to chtěli otevřeně rozdat

Reagovat
John Obi Mikel

A já to zrovna neviděl.

Reagovat
KingMaster13

Já kdybych to neviděl tak nikdy nevěřím tomu že Tecl je schopný dát gol a dokonce 3 v jednom zápase A jak jsem správně lonil předpověděl po tom zápase tak že se trefí až někde zase v 26. kole a ono to docela hezky vyšlo na tu Spartu

Reagovat
John Obi Mikel

+ mezitim ještě hattrick v poháru v "slávistickém derby"

Reagovat
KingMaster13

Tím bych se moc nechlubil tam i Višinský vypadal jako De Bruyne

Reagovat
John Obi Mikel

Zase naše obrana tam občas vypadala jak proti Manchesteru City.

Reagovat
KingMaster13

To je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

První zápas pod Trpišovským myslím Slavie dokonce prohrála v Jihlavě

Reagovat
John Obi Mikel

Pamatuješ si to dobře.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Čekal jsem to ještě horší, přesto nic moc. Chce to lepší podporu útoku od křídel a Lingra. A aby Stanciu nestřílel z dálky na tribunu. Kačaraba má s Poznarem velké problémy, já mu na tu kvaldu LM vůbec nevěřím. Nejlepší od nás asi Traoré.

A musím říct, že komentátoři jsou dnes naprosto příšerní. Hrůza.

Reagovat
Greny

Komentátoři z O2 kdy nejsou špatní?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia TV

Reagovat
John Obi Mikel

Co je s ní?

Reagovat
smazaný uživatel

Ekpai bude největší pestupovy fail za ery Tspirovskeho.

Reagovat
KingMaster13

Byl zadarmo, takže maximálně to bude levl alá Karafiát ale že to nedopadne dobře jsme tak nějak vycítili všichni. Nechci ho ještě odepisovat ale to fakt není fotbalista co by měl na špičku ligy. Nevím co by se muselo stát aby byl platnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Dej mu měsíc a bude z něj bestie

Reagovat
KingMaster13

Tomu snad nevěříš ani ty ne?

Reagovat
meno

Podle mě to bude překvapení sezony

Reagovat
KingMaster13

Jestli se prosadí a stane se důležitým hráčem tak normálně odletím na Filipíny a najdu si tam ženu.

Reagovat
meno

Pošli pohled

Reagovat
KingMaster13

Stane-li se tak ho očekávej. Teď je otázka kolik tomu dát času? 2 roky?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

do měsíce se zraní a do konce zimy bude nepoužitelnej.

Reagovat
Stannis Baratheon

Trpiš z něj udělá dělo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale dnes by tam byl platný tahový Maso. Tema nabehama by tu zlinskou obranu roztrrhal. Zvlast takhle ke konci zapasu, kdyz je obrana unavena.

Reagovat
Remt

Plavsic ma ale obcas zajimave chvile. A to jsem tedy s jeho prestupem vubec ale vubec nesouhlasil

Reagovat
jsemdement

To mel vzdy.

Reagovat
Riviera Kid

Dal jsem teď barák na van burena. Můžu vyhrát osm baráků, tak mi držte palce.

Reagovat
KingMaster13

Tak to aby sis sehnal stan a přestěhoval se do Ostravy

Reagovat
jsemdement

Tak to aby sis sehnal stan a přestěhoval se do Ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik stojí tvůj barák?

Reagovat
mistr129

Kuchtič

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

:D :D

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaal Kuchtiiiic konecne....tichej zabijak

Reagovat
Mass

Oscar first touch Kuchta

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchtaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Oscardinhoooo, holt datová analytika sklízí úspěchy

Reagovat
Mass

Dneska hrál fakt dobře, i v obraně byl jistej, měl tam asi tři získaný míče. Bořil může odpočívat dál

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Byl super

Reagovat
Mass

Trpiš

Reagovat
smazaný uživatel

To, jak si furt hladil obočí a čelo?

Reagovat
Fakt

Sima je zranenej nebo proč není ani na lavičce?

Reagovat
KingMaster13

Vyjednává o přestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Přijel z Afriky v horším stavu a nemá natrénováno

Reagovat
Mass

I v horšim stavu je lepší jak Ekpai, jestli to spíš nebude nějakej truc kvůli tomu přestupu

Reagovat
KingMaster13

To je spíš Olayinky případ. Sima fakt vyjednává o přestupu ačkoli připravenej na sezonu taky asi není ideálně

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia 6 hráčů, kteří měli nad 10 km. Zlín jenom Poznar nad 10 km. Tady se dela fotbal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

a ze zrovna Poznar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele