FORTUNA:LIGA - preview 4. kola: Dva zápasy na severu Čech

14.08.2021, 08:38, aktualizováno 15.08.2021, 08:54
Previews
Plzeň vydřela postup přes TNS a nyní se musí rychle přeladit na ligu, dnes cestuje do Liberce, v severočeském derby si to pak rozdají Teplice a Jablonec. Slovácko bude favoritem souboje s Hradcem Králové, Ostrava chce povedený vstup do sezony ještě vylepšit proti Pardubicím.
1. FC Slovácko - FC Hradec Králové  (neděle 16:00)
Slovácko před týdnem přišlo o neporazitelnost a ztratilo kontakt s čelem tabulky. Proti Hradci Králové, který ještě nepoznal přemožitele, si tak Moravané budou chtít spravit chuť.

Těžko říct, proč hráli svěřenci Martina Svědíka v Plzni tak ustrašeně. Na Západočechy si přitom mohli věřit, neboť pod současným lodivodem to na Viktorii umí. Jenže Moravané ve Štruncových sadech jen nekonstruktivně bránili jednobrankový náskok a za svou pasivitu byli potrestáni.

V domácím prostředí už se Slovácko hodlá prezentovat zcela jinak. "Musíme být mnohem aktivnější, více hrát s balonem směrem dopředu. Hradec bude ale těžký oříšek. Má výborné standardní situace, dokáže se dobře orientovat ve vápně. Naší povinností je ale vyhrát," uvedl Svědíkův asistent Jan Palinek.

Nováček z východu Čech sice zatím ani jednou neprohrál, přesto si musí rvát zápasy. Ani v jednom ze třech kol nebyl Hradec vyloženě horším mužstvem, přesto remizoval s Bohemians, Karvinou i naposledy oslabeným Libercem.

Právě z posledního duelu se "Votroci" chtějí poučit. "Rádi bychom z naší strany viděli většínasazení, než jaké jsme měli na začátku utkání s Libercem. Nechceme se podřizovat soupeři, budeme hrát svou hru jako v Karviné, kde jsme díky tomu byli lepší," prohlásil asistent hlavního kouče Hradce Stanislav Hejkal.

Moravané budou postrádat stopera Stanislava Hofmanna, jenž v Plzni obdržel červenou kartu, a zraněného křídelníka Jana Navrátila. Na straně "Votroků" nadále marodí brankář Michal Reichl.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Šimko, Kadlec, Kalabiška - Daníček, Havlík - Petržela, Sadílek, Kohút - Jurečka
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Mejdr, Donát, Klíma, Urma - Kodeš, Rada - Prekop, Dvořák, Vlkanova - Vašulín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.78 - 5.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - FK Pardubice  (neděle 16:00)
Ačkoliv loni se spolu prali o pozice za pohárovými příčkami, letos jsou zatím v úplně odlišném rozpoložení. Zatímco ostravský Baník se po dobrých výkonech vyhřívá na třetí příčce, Pardubice na výhru stále čekají.

Slezané na úvod po dobrém výkonu v Jablonci prohráli, na své představení ale navázali i v dalších zápasech a tentokrát už to slavilo úspěch. Pěti góly totiž smetli Zlín a před týdnem si plný počet bodů přivezli i z Českých Budějovic, kde se o výhru 1:3 zasadili Kuzmanović, Tetour a Lischka. Právě poslední jmenovaný je se třemi zásahy z pozice stopera nejen nejlepším střelcem týmu, ale spolu s další čtveřicí hráčů i soutěže.

V zápasech Východočechů zatím padá více branek než v minulé sezoně, což je možná i příčinou ne tak uspokojivých výsledků. Pardubičtí si dojeli pro porážku do Olomouce a doma pak dvakrát remizovali, po Karviné i minulý víkend s Mladou Boleslaví. V tomto utkání sice skóre otevřel Kostka, ve druhé půli ale srovnal střídající Skalák.

Tyto dva celky se zatím utkaly čtyřikrát. Ve druhé lize před pěti lety skončily oba duely remízou, loni si každý z týmů uhájil domácí prostředí. Naposledy v únoru Pardubice zvítězily 3:2 po trefách Jeřábka, Čiháka a Hufa, hosté kontrovali Tetourem a Stronatim.

Nyní se Baník nemůže opřít o zdravotně indisponované Jurošku s Kukučkou, na straně Pardubic je vedle dlouhodobě zraněného Boháče v ohrožení i start Jeřábka.

Utkání ve Vítkovicích začíná v neděli v 16 hodin, pokyn k výkopu dá sudí Petřík.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman - Buchta, Tetour, Kuzmanovič, Kaloč, Potočný - Almási
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Cadu, Čihák, Toml, Čelůstka - Solil, Červ - Kostka, Beran, Tischler - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.68 - 7.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - FK Jablonec  (neděle 16:00)
Ani jeden z nedělních soupeřů Na Stínadlech asi není s dosavadním vývojem této sezony spokojen. Teplice stále čekají na první bod, zbytečně ztrácel i Jablonec, který navíc vypadl z Evropské ligy.

Skláři na úvod sezony po dobrém výkonu prohráli v Českých Budějovicích, další porážky už ale byly naprosto zasloužené. Po nezvládnutém domácím zápase se Slavií přišel výjezd do Zlína, kde Tepličtí za soupeřem jasně zaostávali a po brankách Matejova, Vraštila a Poznara prohráli jasně 3:0.

Muži z Podještědí se z pěti soutěžních zápasů mohli zatím radovat jen jednou. Hned v prvním kole zdolali ostravský Baník, pak ale jednoznačně prohráli v Mladé Boleslavi a dvakrát s Celticem, do toho přišla remíza 2:2 s Bohemians. Jablonečtí sice po Puškáčově trefě otočili zásluhou Pilaře s Čvančarou, v nastavení ovšem znovu srovnal Kovařík.

Vzájemné zápasy jsou v poslední době jasnou doménou Jablonce, který v nich vyhrál už sedmkrát v řadě. Minulou sezonu dokonce s celkovým skóre 9:1, přičemž o výsledek 4:1 na Střelnici se zasadil hattrickem Doležal a jednu trefu přidal Kubista. Za žluto-modré kontroval Jukl.

Domácí se v tomto duelu musí obejít bez zdravotně indisponovaných Kučery, Shejbala, Žitného a Fortelného, otazník navíc visí nad Vondráškem. Naopak hosté by mohli nastoupit v plné síle, je ale otázkou, jestli po čtvrtečním zápase ve Skotsku nebudou někoho šetřit.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Laňka, Knapík, Chlumecký, Hyčka - Černý, Mareček, Jukl, Trubač, Moulis - Ledecký
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Kubista, Zelený, Krob - Považanec - Pleštil, Kratochvíl, Houska, Malínský - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.36 - 3.70 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Viktoria Plzeň  (neděle 19:00)
Po odvrácení blamáže v Evropské konferenční lize bude Plzeň hájit v domácí soutěži stoprocentní bilanci. Viktoria nicméně cestuje na půdu Liberce, kde před rokem škaredě narazila. Ačkoliv má Slovan aktuálně svých problému dost, je odhodlán Západočechům znovu pořádně zatopit.

Také loni se zkraje sezony živě spekulovalo o síle Liberce. Také loni Slovan nedisponoval příliš širokým kádrem a spoléhal se na hostující hráče, kterým zprvu chyběla sehranost s novými spoluhráči. Přesto Severočeši před rokem šokovali, když Plzeň hravě přehráli výsledkem 4:1. A aby toho nebylo málo, byli svěřenci trenéra Pavla Hoftycha úspěšnější též v jarní odvetě.

Teď je ale situace pod Ještědem přece jen kritičtější. Slovan může děkovat Teplicím, jinak by palba kritika pálila právě k řece Nise. Liberec start ročníku absolutně podcenil a nyní musí kvapně sondovat přestupový trh, jinak se může nadcházejícími měsíci nepěkně protrápit. Vždyť i ten jediný bod proti Hradci vydřeli Severočeši s velkým štěstím.

Naději vidí Slovan v prožití Déjà vu. "Před rokem se nám povedlo U Nisy Plzeň porazit, takže do zápasu půjdeme s cílem to zopakovat. Tříbodový zisk při pohledu na tabulku jednoznačně potřebujeme," uvedl Hoftychův asistent Miroslav Holeňák.

Západočeši se pohybují na přesně opačném tabulky, když se naučili vítězit pouze výsledkem 2:1. Navzdory stoprocentní bilanci z domácí soutěže je však úvod sezony v podání Plzně rozpačitý. Viktoria totiž málem ostudně vypadla v předkole Evropské konferenční ligy s velšským outsiderem The New Saints. Nakonec ale pro českého zástupce vše dobře dopadlo.

Čtvrteční thriller má tedy Plzeň zdárně za sebou, v neděli se nicméně vydává na půdu hladového protivníka. "Liberec je doma vždy nepříjemný soupeř, je tedy opět namístě taková ta fráze, že nás nečeká nic lehkého. V tuto chvíli to platí dvojnásob. Soupeř do zápasu půjde s tím, že bude věřit tomu, že budeme unavení a že má šanci nás porazit," varoval asistent hlavního kouče Viktorie Pavel Horváth.

Viktorii nadále trápí rozsáhlá marodka. Z obránců absentují Lukáš Hejda s Václavem Míkou, v záloze nemohou nastoupit Modou Ndiaye s Lukášem Kalvachem a Janem Kopicem, zranění dál trápí též brankáře Jindřicha Staňka a o nasazení křídelníka Adriela Ba Louy se teprve rozhodne. Domácí postrádají záložníka Jana Šulce, další středopolař Filip Havelka bude jen na tribuně pykat za červenou kartu z minulého kola.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Chaluš, Mikula, Fukala - Purzitidis, Gebre Selassie - Nečas, Faško, Meszáros - Rondić
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Brabec, Hybš - Janošek - Kayamba, Bucha, Šulc, Mosquera - Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.34 - 2.48
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice  (sobota 14:00)
Minulý týden měli fotbalisté Olomouce pauzu, neboť se dohodli s pražskou Slavií na odložení zápasu. Teď se hlásí zpět do akce, v souboji o předpokládané pozice ve středu tabulky se utkají s budějovickým Dynamem.

Hanáci se zatím prezentují velmi otevřenými zápasy s velkým množstvím gólů. Po návratu Václava Jílka v prvním kole prohráli na Spartě 3:2, poté na Andrově stadionu dokázali stejným poměrem porazit Pardubice. Skóre otevřel Vepřek, na což dokázal zareagovat Toml, po zásazích Zifčáka a Hály už ale Solil už jen snížil.

Jihočeši i přes slušné letní posílení zatím příliš nezáří. S notnou dávkou štěstěny vstoupili do ligy vítězně proti Teplicím, poté ovšem podlehli Slovácku a naposledy i Ostravě. Proti té prohrávali o dvě branky vstřelené Kuzmanovićem a Tetourem, pak sice Bassey dokázal snížit, ovšem v závěru vítězství Slezanů pojistil Lischka.

Od návratu Dynama do ligy byly sehrány čtyři vzájemná utkání, z nichž dvě ovládly Budějovičtí a zbylá dvě skončila remízou. A to včetně toho posledního dubnového, v němž sice Jihočeši po trefách Valenty s Havlem brzy vedli o dvě branky, jenže po pauze dokázali srovnat González s Daňkem.

Sigma nemůže počítat se zraněnými Hubníkem, Benešem, Látalem, Yunisem a Greššákem, hosté mají marodku prázdnou.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Poulolo, Jemelka, Vepřek - Breite, Sedlák - Zifčák, Daněk, Hála - Růsek
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Králik, Talověrov, Sladký - Javorek, Čavoš - Mihálik, Škoda, Hora - Bassey
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.60 - 4.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Fastav Zlín  (sobota 16:00)
Zlín v Karviné zvítězil v nejvyšší soutěži doposud jedinkrát. V sobotu by se ze tří bodů rád radoval znovu, Slezané ale budou hladově kousat po první výhře v ročníku.

Zápasy "Ševců" začínají být zárukou gólových hodů. Po brankově skromném vstupu do sezony obdržel Zlín pět gólů v Ostravě, aby si před týdnem spravil chuť vítězstvím 3:0 nad Teplicemi. Právě proti soupeři ze severu Čech získali Moravané první body v sezoně a v tabulce přeskočili svého nejbližšího protivníka.

Karviná totiž v prvních dvou utkáních remizovala s Pardubicemi i Hradcem Králové a naposledy padla na pražské Letné. Slezané tak doposud posbírali jen dva body. Asistent hlavního trenéra MFK Jan Baránek doufá, že celé mužstvo zapracuje na střelecké produkci. "Hlavně v domácím utkání se musíme tlačit do zakončení, víc střílet. A samozřejmě je potřeba být i kvalitnější v mezihře a ve finální přihrávce," uvedl.

Na straně domácích nastoupí obránce Petr Buchta, který se do Karviné vydal v létě právě ze Zlína. "Bude nepříjemný, ale kluci ho znají. Vědí, jak hraje, jak reaguje. Doufám, že nám to bude spíš ku prospěchu," věří hostující kouč Jan Jelínek.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Neuman - Křapka, Santos, Buchta, S. Dramé, Bartošák - Čmelík, Mangabeira, Qose, Sinjavskij - Papadopulos
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Vraštil, Procházka, Kolář, Matejov - Y. Dramé, Conde, Hlinka, Hrubý, Reiter - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.35 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Slavia Praha  (sobota 16:00)
Fanoušci Slavie snad ještě dnes koušou těžkou ránu, kterou jim přinesl úterní nezdar z evropské půdy. Na lepší myšlenky se Pražané pokusí přijít v Mladé Boleslavi, která oproti uplynulému ročníku nabrala na síle.

Středočeši prožívají rozhodně lepší vstup do sezony než před rokem. Zatímco loni svítila u Boleslavi v kolonce bodů výmluvná nula, letos našlo mužstvo z automobilového města jediného přemožitele. Z porážky ze hřiště silné Plzně se však svěřenci trenéra Karla Jarolíma rychle oklepali — doma třemi góly nedali šanci Jablonci a o týden později uhráli cennou remízu s nepříjemnými Pardubicemi.

Teď do Boleslavi přijede Slavia, s níž je mnoho mužů z domácí strany barikády silně spjato. Jarolím zde prožil nejúspěšnější trenérská léta, stoper Marek Suchý zahájil velkou kariéru právě ve Vršovicích a útočník Milan Škoda se stal miláčkem fanoušků. "Slavia pro mě znamená strašně moc. V životě mi toho dala hodně a dovolila mi plnit si sny," řekl Škoda, jenž od prvního kola potvrzuje roli elitního střelce týmu.

V dresu sešívaných už se rovněž předvedl jeden kanonýr. Ivan Schranz zatím za Slavii odehrál jediný kompletní zápas, uvedl se v něm ovšem znamenitě. Slovenský reprezentant hattrickem řídil výhru svého mužstva v Teplicích, kde Pražané brali druhou výhru v ligovém ročníku.

Minulý víkend sešívaní nehráli, neboť se chystali na nesmírně důležitou odvetu 3. předkola Ligy mistrů proti maďarskému Ferencvárosi. Vršovičtí však zápas podzimu nezvládli. Maďarského protivníka sice v Edenu porazili, dvoubrankové manko z budapešťské seance ale nesmazali. Slavia si tak místo Champions League zahraje maximálně Evropskou ligu, o kterou se navíc ještě musí porvat proti Legii Varšava.

Ještě předtím se však obhájce titulu musí připravit na cestu do Boleslavi, kterou rozhodně nehodlají podcenit. "Už se zúročuje práce trenéra Karla Jarolíma, takže si myslím, že nás nečeká nic lehkého, zvlášť po programu, který jsme měli po zápasu s Ferencvárosem. Ten nám přinesl spoustu negativních emocí, ale půjdeme dál za svým cílem v lize. Potřebujeme co nejvíc vítězství," uvedl asistent hlavního kouče Jaroslav Köstl, jenž zároveň potvrdil, že na marodce zůstávají záložník Petr Ševčík a křídelník Peter Olayinka. Obránce Jan Bořil již alespoň začal s tréninkem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Suchý, Karafiát, Preisler - Ladra, Matějovský, Dancák, Ewerton - Škoda, Fila
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Kúdela, Kačaraba, Oscar - Holeš, Hromada - Masopust, Stanciu, Sima - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.62 - 3.76 - 1.79
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha  (sobota 19:00)
Malé pražské derby je na programu jako vrchol sobotního programu čtvrtého kola FORTUNA:LIGY. Po vypadnutí z předkola Ligy mistrů Sparta zase přechází na volnější program, nyní si zahraje na hřišti Bohemky.

Klokani se zatím co do výsledků docela trápí, byť je třeba podotknout, že v posledních dvou kolech měli těžké soupeře. Mrzet je může zejména úvodní remíza na půdě Hradce Králové, porážka s Plzní a naposledy remíza v Jablonci nejsou žádné ostudy. Na severu Čech dokonce Bohemians po Puškáčově trefě vedli, nicméně průběh utkání otočili Pilař s Čvančarou a na konečných 2:2 srovnal v nastavení z penalty Kovařík.

"Krom prvního utkání s Hradcem jsme zbylá utkání herně zvládli poměrně dobře. Vyhodnotili jsme si situace, s nimiž jsme měli problémy. Doufáme, že v derby proti Spartě ukážeme to nejlepší, co v nás je. Netuším, jak jsou na tom hráči Sparty zdravotně. Sezona teprve začíná. Ve čtvrtém kole asi nebude chtít kouč Vrba nasazovat hráče, kteří jsou třeba trochu nakřáplí. Jestliže má někdo problémy, tak ho nechá odpočinout. Jinak ale počítám s tím, že Sparta přijede v nejsilnějším možném složení," upozorňuje asistent trenéra Klusáčka Erich Brabec.

Letenští už za sebou v této sezoně mají více než dvojnásobek soutěžních zápasů. Vše začalo utkáním s Rapidem Vídeň, který nakonec ve dvojzápase vyřadili, v dalším předkole Champions League ovšem ztroskotali na Monaku. V domácí soutěži jsou zatím stoprocentní, po Olomouci a Liberci minulý víkend zdolali i Karvinou, a to poměrem 2:0. Brankami se o to přičinili Hložek a Pavelka.

Ve vzájemných zápasech je dlouhodobě úspěšnější Sparta, jež v Ďolíčku prohrála naposledy v roce 2001. Loni si ale připsala porážku na domácí půdě, na konci ledna totiž svému soupeři podlehla poměrem 0:1 kvůli trefě Necida. V květnové odvetě se ovšem pomstila a díky zásahům Juliše s Pavelkou si z Vršovic odvezla tři body.

Domácí se vinou dohody klubů musí obejít bez gólmana Bačkovského, zranění do hry nepustí Hůlku, Jindřiška, Nového, Osmančíka, Ugwua a Vránu. V ohrožení je navíc start Necida stejně jako na druhé straně Peška. Ten by za postranní čarou doplnil zdravotně indisponované Čelůstku, Dočkala, Höjera, Juliše a oba Krejčí.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Köstl, Bederka, Vondra - Ljovin, Květ - Fulnek, Hronek, Kovařík - Puškáč
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Panák, Hancko, Polidar - Karlsson, Karabec, Sáček, Pavelka, Pešek - Hložek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.53 - 3.70 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha330010:29
2.Viktoria Plzeň33006:39
3.Baník Ostrava32018:36
4.Slavia Praha22004:16
5.1. FC Slovácko32013:26
6.FK Mladá Boleslav31115:34
7.FK Jablonec31113:54
8.Sigma Olomouc21015:53
9.FC Hradec Králové30303:33
10.Fastav Zlín31024:63
11.Dynamo České Budějovice31022:43
12.FK Pardubice30215:62
13.Bohemians Praha 190530214:52
14.MFK Karviná30213:52
15.Slovan Liberec30121:71
16.FK Teplice30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (383)

Přidat komentář
Kepy_FCB

rl.cz/NKlc7

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
inferno08

Nebude se to při hře houpat?

Reagovat
Kepy_FCB

ty nevíš že moderní obří lodě se už nehoupají vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Až na těch lodích budou do Evropy vozit migranty, tak si budou moct krátit čas fotbalem.

Reagovat
Kepy_FCB

Bartoš jim bude dělat čubku

Reagovat
Witcher

Jablonec vyhrál posledních 7 zápasů se skóre 21:6 ,ale mohl by být unavený.

Věřím v bodík

Reagovat
ondrasch77

Klidně můžou být i 3...

Naše obrana je naprosto příšerná a útok impotentní.

Reagovat
monty25

Tak to platí hlavně o Teplicích, když mají po třech zápasech skóre 1:7. Proto nezbývá než spoléhat na tu únavu Jablonce.

Reagovat
ondrasch77

Ta únava je klidně možná, navíc by mohlo hrát roli, že ve čtvrtek hrajeme se Žilinou...

Ale blázen Rada tam stejně pošle stejný hráče, co hráli v základu v Glasgow. Možná změna je pouze Pilař / Malina a Holík / Surzyn / Haitl.

Reagovat
db18

Ba Loua asi za 30 mega do Lechu...

Reagovat
Fakt

To snad ne

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
exse

Snad uděláte aspoň tu KL a on zůstane, jinak by to bylo hodně smutný, takovej obří propad.

Reagovat
db18

Reagovat
Sosi

Kolik stal? Pokud by se na nem slusne vydelalo, pustil bych ho. PLZNI ty penize pomuzou, kdo vi, jak na tom by byl on dal se svym pristupem v hlave...

Reagovat
db18

stál asi 1/3... ale ta cena je vzhledem ke sportovní stránce malá... to jsou dvě výhry a jedna plichta ve skupině KL

Reagovat
Sosi

Je ale otazkou, jestli si to pod Bilkem srovna v hlave. Jestli zabojuje, ok. Pokud by ale jit do kopru, jak se to obcas cernym stava, tak po nem za rok nestekne ani pes. A zas tak neppstradatrlmy podle me neni, zvladnoi ho nahradit nekym vlastnim.

Reagovat
db18

Tak on je i teď, kdy ho Bílek dlouho dusil na lavičce, jedním z klíčových hráčů směrem do ofenzivy a naše nejlepší křídlo...

Reagovat
Axelrose

Ano, to jsou, ale ještě je potřeba se do té skupiny dostat. A co si budeme vyprávět, CSKA Sofia nejsou amatéři z Walesu.

I když to Plzni, jako správný domorodec, přeji. Jen je potřeba trefovat řádně to zařízení, no. Ale to je problém i u Slavie.

Tak snad to vyjde.

Jinak Ba Loua dopředu dobrý, ale dozadu se mu moc nechce. Co ten Kayamba, ještě se u vás trápí, nebo jste ho poslali zpátky do Opavy?

Reagovat
db18

Jasně, že je potřeba se tam dostat - ale co čtu, tak ty zprávy jsou podané tak, že Ba Loua odejde po play-off, a ne v případě, že Plzeň nepostoupí do skupiny EKL.

Kayamba se furt trápí, teď ho Bílek zkouší na beku...

Reagovat
ACSeRw!n

psonkum nejlepsi hrace neprodavat!

Reagovat
RadekVonCZE

Já bych ho za tu cenu Lechu střelil, kdo ví co bude potom.

Reagovat
Kiwi-21

Zkusil bych navýšit na 40 a doufal alespoň v 35

Reagovat
cubinho

Kdyz se ted divam na Sigmuu s CB, tak v Budejkach beha dost dobra nahrada

Reagovat
db18

Neeee (navíc hostuje do konce sezony)

Reagovat
ratusek

hele za ty výkony bych ho střelil a dovezl do Polska. Nezdá se mi, že by hrál nějak výrazně dobře. I když je asi vaše nejlepší křídlo, ale i tak.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme si pro další 3 body.

Reagovat
eder

Sparta dnes padne.

Reagovat
Coutinho10

jo ono se hraje už od 14:00 málem bych nestihl sestavu

Reagovat
monty25

Taky jsem to složil na poslední chvíli.

Reagovat
Coutinho10

j jako nepodivat se na livesport, tak bych s jistotou se sel v 15:00 podivat na sestavy a pak bych zjistil, ze Olomouc uz hraje

Reagovat
monty25

Já se podíval sem na diskusi a viděl jsem tvůj komentář. Ale zatím mi to moc nevychází, mám tam dva hráče z Olomouce...

Reagovat
Coutinho10

ja tam puvodne taky cpal asi 2-3 hrace z Olomouce, ale nastesti jsem to jeste prekopal a s Kazim mame jenom 4 hrace odlisny a to jsem tam Dolezala chvilku taky mel, ale nakonec jsem vymenil za Schranze

Reagovat
Coutinho10

ty jo ten Sima mi uplne vypadl z hlavy, toho bych bejval dal

Reagovat
Greny

Já včera stavěl PL tak jsem si vzpomněl tak snad jsem to nezkurvil

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ACSeRw!n

celkem prestrelenej kurz na Boleslav.. nedivil bych se prekvapeni

Reagovat
Greny

Suchy , Škoda zařídí

Reagovat
ACSeRw!n

Venca Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka je pro mě favorit, jestli to Škoda nebude záměrně sabotovat. A 1,90 na Spartu je taky úlet.

Reagovat
Greny

Já si myslím opak

Reagovat
Greny

Hala

Reagovat
Zephyr

Poslední minuty to je fakt strašný fotbal a Hála to jen korunoval

Reagovat
Banikovec7

ten druhý gol Budějovic

Reagovat
lichna.

Reagovat
andrew96

Reagovat
cubinho

Ten Bassey se v CB dlouho neohreje.

Reagovat
Zephyr

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Ekpai ma dnes sanci predvest vic, na Lingra jsem zvedavej a Sima v zakladu zaslouzene

https://www.slavia.cz/foto/sestava_boleslav_twitter.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

LIDI..TEN RADA Z JABLINCE JE FAKTVTAK BLBEJ NEBO TO jen HRAJE? SNAD SI NEMYSLI TO ZE KDYZ HRAJI NAHOŘE A POHÁRY HRAJI KVULI TOMU JAKY JE DOBRY TRENER A NE PROTO ZE PELTA MA POD PALCEM SUDÍ...CO MYSLÍTE? JE VAZNE TAK TUPEJ A VYMAZANEJ?

Reagovat
Salfovic

Řveš jak on

Reagovat
andrew96

Z špatně písknutého rohu

Reagovat
Banikovec7

Ten odkop Jemelky do Macíka a pak dorážka do tyče

Reagovat
John Obi Mikel

Karafiát v základu. Už zase hráčům na hostování proti nám hrát povolujeme? Nebo jak to je?

Reagovat
KingMaster13

Upřímně..... Já jsem nadšený že hraje Karafiát

Reagovat
Coutinho10

asi sme si to vyhodnotili, ze v tomto pripade to nevadi

Reagovat
Greny

Vždyť to není váš hráč ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Je v Bolce na hostování

Reagovat
Greny

Nebo si to Bolka zaplatila

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ten Tulio v naší sestavě je chyba nebo jako fakt?

Reagovat
John Obi Mikel

V létě jste ho testovali, ne?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jo ale na fcb psali že neprošel

Reagovat
John Obi Mikel

Takticky jste zalhali.

Reagovat
John Obi Mikel

Hrdlička jak se chlubí

Reagovat
andrew96

Reagovat
cubinho

Sigma - CB paradni fotbal se skvelym zaveren. Budejky zdrzovaly, co se dalo, dobre jim tak.

Reagovat
thewall

Gól dostaly v sedmé minutě, což byla minuta navíc, kterou Budějky "inkasovaly" za zdržování v nastaveném čase.

Chápu, když se tým hájící vedení nehrne do rozehrávky, ale nemusí to být taková šaškárna, kterou hosté předvedli při rozehrávce rohu v nastavení.

Oba týmy jsou mi celkem u zadní části těla, ale to vyrovnání jsem Sigmě celkem přál.

Reagovat
John Obi Mikel

Budějovice

Reagovat
cubinho

ale fakt dobry fotbal

Reagovat
Greny

Brankář Sigmy krásná prace před vyrovnávacím golem

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda

Reagovat
Coutinho10

Kuchta

Reagovat
John Obi Mikel

Kedel

Reagovat
smazaný uživatel

Jejíprdel

Reagovat
pospec7

Hezky Skalák

Reagovat
monty25

Skalák je nějak ve formě.

Reagovat
monty25

Tak nic.

Reagovat
Banikovec7

to snad nemůže být faul

Reagovat
John Obi Mikel

Jasnej faul

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůže být posouzený jako faul.

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť to je jasný faul

Reagovat
smazaný uživatel

Jak faul? Že se ho dotkl ramenem a Oscar teatrálně upadl? Výsměch.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale no tak. Trochu objektivity

Reagovat
smazaný uživatel

Být to na druhou stranu, tak se tu Slávisti pose*ou, jak je řežou a jak se na svazu nic nezměnilo a pořád se jede pro Plzeň.

Reagovat
thewall

A ty přece nechceš být jako oni?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslí vážně prostě tělo na tělo

Reagovat
Salfovic

Reagovat
exse

Proč takovej jasnej faul doprdele nepískl hned a místo toho zabije 5 minut videem?

Reagovat
Coutinho10

taky nechapu

Reagovat
KingMaster13

Pak se akorát bude nastavovat 10 minut jak v Olomouci

Reagovat
Greny

jasnej? to teda nevim

Reagovat
slonzacky_lenoch

Buchta

Reagovat
John Obi Mikel

O poločas Ekpai dolů, Schranz do hry.

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchtaaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Kuuuuchtiiiiiic

Reagovat
Greny

V mém zájmu je aby Slavia vyhrála (tiket) ale kurva co to piskl při tom gólů Skaláka...sorry .. ale bud teda chceme volnější režim ala euro a nebo si zde budeme hrát na východním Písecku ... Vždyť to byl normální souboj ... fakt to nechápu sorry

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle fakt nebyl normální souboj.

Reagovat
Greny

Nevím já ti viděl teda jen z té hlavní kamery a přišlo mě to úplně v pohodě... Je teda pravda že mám vedle puštěnou PL

Reagovat
John Obi Mikel

Z opakovačky bylo vidět jasné postrčení. I komentátoři říkali, že je to faul.

Reagovat
Greny

Na vyprcance z O2 séru..to jsou pražský kurvy

Ale ok pokud tam bylo no problém .. ale furt mě tyto zákroky prostě vadí při standardkach ruce nepiskaji a říká se málo intenzivní nebo že to bude při každém rohu ale ve hře jo (o to mi jde)

Reagovat
Banikovec7

Mi to z hlavní kamery taky přišlo vpohodě, pak tam byl záběr zezadu, kde už to vypadalo hůř, ale jako "jasný faul" bych si to asi nedovolil nazvat.

Reagovat
exse

Co je kurva na vražení loktem do zad normální souboj?

Reagovat
thewall

To jsou strašní plácalové, ti komentátoři.

Reagovat
smazaný uživatel

Na O2 se to naštěstí dá pustit bez komentáře používám pravidelně.

Reagovat
PaYaB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Nekoukám, byl faul nebo jel někdo od nás zase na oranžovou?

Reagovat
Salfovic

Pěkně Skalák

Reagovat
Coutinho10

loket do hlavy...redka jasna

Reagovat
John Obi Mikel

On mu dal pěstú do hlavy

Reagovat
John Obi Mikel

*předloktím

Reagovat
exse

Jak by řekli místní, naprosto normální souboj, hraj dál.

Reagovat
exse

Ok dopiče, ale tohle je na zákaz do konce sezóny, jak může týpek dát loktem do zátylku?

Reagovat
Salfovic

No, takhle.

Reagovat
Selänne

A komentátor ti řekne, že zasloužená žlutá. Vyprcanci z outů

Reagovat
DieFohlenBMG

Co to udělalo to hovado?

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle je ultra prasárna. Boleslavskej dobytek

Reagovat
Greny

Zde se není o čem bavit o tom ani potom

Reagovat
John Obi Mikel

"Jestli tady pudeš, dostaneš flákanec."

Reagovat
frankiefcb

Tomu Smržovi regulérně hráblo

Reagovat
Banikovec7

On byl vždycky docela magor ne?

Reagovat
frankiefcb

jo byl, ale tohle je úplný extrém. Vždyť mu Lingr nic neudělal.

Reagovat
Greny

Nehráli spolu v Karviné? Co víme co mu udelal

Reagovat
slonzacky_lenoch

Hráli.Smrž se ale moc neprosazoval.

Reagovat
Greny

A jsme doma It's coming home

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

V tý Karviný musel dělat věci. Když tam přijel posledně se Slavii, tak na něm zkoušel Bolek karate.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Mu dali do flašky místo vody kořalku.

Reagovat
Banikovec7

No něco tam mezi nimi asi proběhlo, když Lingr kolem něj mohl jen proběhnout, ale zastavil se a šel do něj první.

Reagovat
frankiefcb

Tak hlavně už ten skluz předtím od Smrže s tou nohou nahoru. Už viděl rudě.

Reagovat
Salfovic

Bijte je, bijte je.

Reagovat
smazaný uživatel

To že to bylo na Slávistu ho omlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

SlaVARia

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska hodně spoléhají oba týmy na nákopy za obranu. Teď to je vidět ve studiu.

Reagovat
monty25

Papadopulos

Reagovat
slonzacky_lenoch

Papa Já toho chlapa prostě žeru

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl vím, že proti 10 neumíme. Nestrašte mne.

Reagovat
Banikovec7

Fillo parádní gól

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ty naše kopyta jsou schopné to ještě zmrsit jak s Pardubkama

Reagovat
Banikovec7

no nebýt Reiter lopata, tak už mohlo být i srovnáno

Reagovat
andrew96

Tam to asi jiné ani nebude, bohužel.

Jinak v první půli měl Fillo co dělat, nicméně záloha Karviné si umělá skvěle vyhovět a místo Bartošáka po lajně často zabíhal Túlio. Vůbec střed Mangabeira-Túlio-Qose vypadal skvěle. Dopředu každopádně Fillo výborný, což ale nepřekvapí.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
slonzacky_lenoch

Mangabeira mi když přišel nepřipadal kdoví jaký ale hraje fakt dobře.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Banikovec7

Co se dívám na druhý poločas, tak Fillo zatím skvělý, gól a dvě přihrávky do tutovek.

Reagovat
John Obi Mikel

To řešení útočných situací je katastrofa.

Reagovat
Losinho

Tecl vyrovnání bude za chvíli

Reagovat
Selänne

Bude hrát proti Legii zase v základu?

Reagovat
Losinho

Chci jít po dlouhý době na stadion, takže jestli jo..

Reagovat
John Obi Mikel

Tecliku

Reagovat
Banikovec7

slušná kosa

Reagovat
John Obi Mikel

Karviná

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě to dojebeme v 93.my a bude hotovo

Reagovat
andrew96

Tkáč Remember that name.

Reagovat
John Obi Mikel

Teclde

Reagovat
John Obi Mikel

*bez d

Reagovat
slonzacky_lenoch

Bože to jsou kopyta

Reagovat
John Obi Mikel

Schranz Konečně

Reagovat
Coutinho10

Ivaaaaaan a i Nico opet super

Reagovat
KingMaster13

Ivan zatím teda naprosto top přestup

Reagovat
Skalda29

Co to řve ten komentátor Karviné Vítejte ve společnosti hráčů, kteří snad nikdy nedají gól ... Co to má být

Reagovat
John Obi Mikel

Karviná

Reagovat
John Obi Mikel

Jelínek geniální střídání?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ty vole to je fakt na grc

Reagovat
Skalda29

Tak to Karviná dobře zazdila no. Jsem zvědav co na to Weber

Reagovat
slonzacky_lenoch

Už jsem to psal v souhrnu.Myslim že ho odvolají.

Reagovat
John Obi Mikel

Švancara

Reagovat
Afrokrecek

kde koukáte na spartu?

Reagovat
Neon

Doma.

Reagovat
John Obi Mikel

O2

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka takové šance

Reagovat
Ross Geller

Zatím hrozný výkon od nás...

Reagovat
Ross Geller

Hložek úplně utopenej na hrotu, on musí hrát ze strany nebo podhrot.

Reagovat
osobnostx

Hložek se musí aktivněji zapojovat do hry a nepředržovat balóny...

Reagovat
ondrasch77

Bohemians 1905 - Sparta Praha

info

15.08. 16:00

1. FC Slovácko - Hradec Král. - 2:0

Baník Ostrava - FK Pardubice - 3:1

FK Teplice - FK Jablonec - 1:2

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň - 2:1

Reagovat
ratusek

kdyby to Pešek dával hned na DMK

Reagovat
John Obi Mikel

Nezaujatého diváka to musí bavit. Fotbal nahoru dolu.

Reagovat
Ross Geller

Bohužel Bohemka zaslouženě.... Štetina tam je k hovnu, ať raději hraje Panák nebo Vitík.

Reagovat
ratusek

no jo, Wiesner zavře oči a namrdá to do golmana a vlastně všechny ty šance Peška taky to stejné. Bohemka naopak s rozumem a až do kuchyně

Reagovat
John Obi Mikel

Klokani nádherný gól

Reagovat
John Obi Mikel

Taková kombinace

Reagovat
Salfovic

Hronek, Dostál

Reagovat
Steve Stifler

Lacinej gól, kterej jde za stopery. Nejdřív tam nechají díru jak kráva a pak je tam jedinej chlap úplně volnej. Štetina ven

Reagovat
mario23

Chybí nám pořádnej střeďák. Karabec zatím nic moc, spoustu ztrát i když pár pěkných přihrávek měl, tak celkově slabý výkon. Hložek utopenej k ničemu se skoro nedostal. Nedokážeme si to ani vykombinovat z obrany, zatím zaslouženě prohráváme bohužel.

Reagovat
John Obi Mikel

Zvládne Bohemka napotřetí udržet vedení 1:0?

Reagovat
John Obi Mikel

Nezvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hložek je megatragický. Sranda, že ho tu ještě před půl rokem někteří sparťani viděli za balík v Liverpoolu nebo Dortmundu. Zdá se, že bublina splaskla.

Reagovat
mario23

Reagovat
osobnostx

Mně přijde bohorovný. Hraju jen když mám míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem tu něco jako Sima? Pardon, to se mi asi jen zdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sima je odepsanej, neprosadil se ani proti oslabené Bolce. Tvrdíka čeká složité vysvětlování Číňanům, proč za něj nevzal těch 10 milionů, co se nabízelo v zimě.

Reagovat
mario23

DMK dnes nejlepší ze Sparty.

Reagovat
John Obi Mikel

A komentátor ho teď dost zkritizoval

Reagovat
mario23

To nechápu, v tý bídě mi přišel z těch lepší.

Reagovat
John Obi Mikel

"Marně si vzpomínám na nějakou povedenou akci Davida Moberga Karlssona"

Reagovat
mario23

Hlavně že nahrál na gól :D

Reagovat
John Obi Mikel

Tak má jen Pilný špatnou paměť.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, tohle by byl krásný gól

Reagovat
John Obi Mikel

Chramosta

Reagovat
mario23

to je za m*dky bohemácký ? Proč nám nevrátili balon...

Reagovat
ACSeRw!n

hrajte kurva, prece nenechame temhle zebrakum bod

Reagovat
smazaný uživatel

nastupuje král Minčev

Reagovat
John Obi Mikel

Ljovin

Reagovat
mario23

Proč tam dává Minčeva proboha ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek utopenej na hrotu >Půlkrab

Reagovat
John Obi Mikel

Splést si Necida s Pulkrabem

Reagovat
Steve Stifler

Já chápu, že jim bod s náma stačí, ale tak do prdele, vždyť z posledních deseti minut se hrálo tak dvě

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka se shlédla v TNS.

Reagovat
mario23

Dneska hodně slabej výkon, ztráta 2 bodů, ale bohužel zaslouženě, nic jsme nepředvedli. Od zápasu doma s Monakem jsme v herním útlumu.

Reagovat
dondinho

To je marnost,začít pouštět body těmhle záchranářům typu klokanů hned od 4.kola

Reagovat
John Obi Mikel

Rezek hodnotí penaltu

Reagovat
John Obi Mikel

Rajnoch (na Hrdličku): "Tady je vyhraný souboj tvýho švagra"

Reagovat
Sosi

Karabec uplne jak Limba, ale zadny hejt na nej nevidim...?

Reagovat
ACSeRw!n

mela to bejt penalta, tak nevim co resis

Reagovat
Sosi

Sel uplne stejne jak tehda Limba

Reagovat
ondrasch77

Souboj Teplic s Jabloncem není žádné derby!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stejné derby jako Jablonec a Liberec

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

To jsi se registroval jen kvůli té píčovině, kterou jsi zrovna napsal?

Reagovat
PavlíčeQ

Lidi jsou zvláštní

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

To je furt dokola. Zápas co zápas s nima se objeví tenhle nesmysl.

Reagovat
ondrasch77

Mimochodem, jak to vidíš?

Podle sestavy ve fantasy poměrně dost optimisticky

Reagovat
PavlíčeQ

Upřímně nevim Já už bych plukovníka odvolal a před Žilinou povolal do služby Franze Tataráčka. Vstup do sezóny katastrofální a před námi duel se Žilinou, který musíme bezpodmínečně zvládnout. Ve hře je spousta peněz, který pro další fungování nutně potřebujeme získat.

Každopádně tu sestavu ve fantasy jsem skládal v rychlosti "na koleni" v hotelu, kdy jsem ani pořádně nevěděl kdo s kým hraje a šel jsem na jistotu hlavně abych měl složeno

Reagovat
ondrasch77

Vím, že jsi plukovníkův kritik..., jenže kdo místo něj? Franze fakt ne, tenhle pseudotrenér je stejnej nýmand jak Csaplár... Furt ještě věřím tomu, že má týmu co dát. Trošku mě serou ty jeho poslední mediální výstupy

Za mě klidně Voda. Je progresivní, nebojí se hrát, jen nikdy netrénoval první ligu...

Strašně hoří obrana, ale není se co divit, když děláš stopery z pravýho křídla a ofenzivního záložníka... A útok impotentní jako obvykle (zejména po odchodu Schranziho). Vzhledem k absenci Hübschmanna v základu hrozně stouply výkony Považance, už na jaře hrál velmi dobře.

Každopádně si myslím, že v Teplicích bychom měli vyhrát.

Reagovat
PavlíčeQ

Franze brigádně na dvojzápas se Žilinou a Haška na HPP

Reagovat
ondrasch77

Tak to radši furt Rada...

Pokud Hašek, tak snad jedině Ivan, ale rodina Hašků (pardubickoliberecká) stojí úplně za prd...., Dominikem počínaje a nejmladším Martinem konče

Reagovat
RENO44

Buduci rok budete mať derby s Varnsdorfom!

Reagovat
Aik29

Reagovat
ACSeRw!n

to nekdo prohlasil ? Teplie maj derby s Ustim

Reagovat
ondrasch77

Třetí řádek...

Reagovat
ACSeRw!n

clanek no.. netreba brat vazne

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska 3:0 a posun na 2. místo

A doufám, že bude Potočný v základu. Těším se zase na ty hejty...

Reagovat
HorajzmAmmann

Sestavu bych dal:

Laštůvka - Ndefe, Lischka, Svozil, Fleisman - Janoš, Tetour - Buchta, Kuzmanovič , Potočný - Almásí

Btw ta záloha je fakt mazec, na lavičce při téhle sestavě Sor, Azevedo, Budinský, Kaloč, Chvěja. Klidně bych poslal někoho do Slovanu na hostování

Reagovat
doocetung

Pokorný místo svozila prosím, nechápu co na něm Smetana vidí.. Jak ho minule ten Bassey poslal k praporku a šel do vápna bylo až komické.. Taky bych už radši viděl místo Kuzmy Budínského ale po gólu ho asi neposadí tak to přežiju.. A ten Potočný.. Všímám si jak se ho tu pořád zastáváš a jako mi nevadí tak jak ostatním, ale on je prostě hráč který pokud nemá čísla tak je k hovnu.. A on je prostě u nás nemá a šancí už dostal dost.. To že bojuje a udělá pár skluzů je sice fajn, ale ve výsledku je daleko platnější Buchta, který není většinu zápasu vidět, ale většinou se nějak k tomu gólu nebo asistenci dostane.. A Dyjan nebo Sor jsou prostě taky produktivnější..

Reagovat
HorajzmAmmann

Potočný byl poslední zápas nejlepší hráč Baníku a řekl si o základ...

Svozil je dle mého lepší než Pokorny jak v rozehrávce tak defenzivně

Reagovat
doocetung

Dali jsme tři góly a křídlo, které není nijak extra platné v mezihře mělo 0+0, podle kterých ukazatelů byl teda nejlepší hráč

Reagovat
HorajzmAmmann

V mezihře

Reagovat
Gelu28

kozla jsi hájil do roztrhání těla a to samý děláš s potočným...nechápu tě

Reagovat
HorajzmAmmann

Jojo... Hejtovani na netu a hádání se do krve je totiž lepší varianta

Reagovat
ondrasch77

souhlas s Potokem..., občas dokáže zahrát že je nejlepší na hřišti, má skvělou kopací techniku, ale jinak je to úplnej magor.... Když mu hraješ do těla nebo se ho snažíš vyvést z koncentrace, tak je schopnej se nechat vylejt už do poločasu. Neřízená střela.

Reagovat
ondrasch77

Dneska vám docela věřím, jen si nemyslím že to bude tak jednoduché.

Reagovat
braveheart

Dneska tři body povinnost.. takže čekám trápení.

Reagovat
PavlíčeQ

To už fakt sleduješ tabulku takhle brzo?

Reagovat
HorajzmAmmann

Samozřejmě. Nebudu jí sledovat když jsme na 8. místě přece

Reagovat
Banikovec7

konečně v podstatě čtvrtí a zakazujou ti se na to dívat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tohle nikdy neomrzi. Přál bych si Top4 Slovácko i Baník.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň výhra a jdeme do čela ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám, že se zápasy play-off EL a EKL překrývají. To bude takhle celou sezónu, že EL a EKL se budou ve čtvrtek překrývat co?

Reagovat
JackDaniels.

OT:nepozera tu niekto Toma Clancy's Jack Ryan?

Predvcerom natacali par km odtial kde byvam, urobili z toho "Estonsko-Rusku hranicu"

Reagovat
bobis21

Vidím že se tu už před zápasem nadává na Potočného v sestavě, takže jdu naložit že dá gól

Reagovat
smetos

Spis vsad, ze dostane kartu

Reagovat
monty25

Góóól!!! Krunert 1. gól za Teplice

Reagovat
Liquid

říkal jsem si, že Radu vyhodí až vypadne se Žilinou, ale už to skoro vypadá, že se ty Žiliny možná ani nedočká

Reagovat
vinetou

tvl Jablonec teče Teplicema, to zas bude tiskovka od Rady.

Reagovat
bobis21

Pelta zajde rozhodčím vysvětlit co je v jejich zájmu a ve 2. poločase Jablonec otočí

Reagovat
monty25

Teď zrovna komentátor říkal, že Rada zatím prožívá zápas v klidu, tak se Pelta nemusí chodit omlouvat...

Reagovat
Losinho

Jablonec makáme, letos už se těch Teplic snad chceme zbavit

Reagovat
monty25

Mluv za sebe.

Reagovat
ondrasch77

My jsme marní, oni ještě marnější... Hrozný fotbal

Reagovat
PavlíčeQ

Zelený škoda, to mohl být gól roku. Každopádně snad poločas od konce Rady

Reagovat
bobis21

Věřím že tam něco spadne, do vápna se z křídel dostáváme + zatím kopeme dobře standardky.

Markovič už teď vypadá lepší než Kolář, z toho fakt něco bude

Reagovat
monty25

Před týdnem jsem byl na Pardubicích proti Boleslavi a taky se mi Markovič líbil. Docela mě ale překvapilo, že dneska nedali do základu Berana, ten hrál minule opravdu dobře. Chytil je tam asi proto, aby Baník neměl takovou převahu při hlavičkových soubojích, jiný důvod mě nenapadá.

BTW: Co je s Buchtou?

Reagovat
bobis21

Prý jen něco malého. Myslím že příští týden bude hrát.

Reagovat
monty25

Aha, to je škoda. Mám ho ve Fantasy a nebyl zrovna levnej.

Reagovat
bobis21

Celkově to vypadá tak, že Baník bude tu sestavu hodně rotovat, takže se tohle u našich hráčů může stávat často

Reagovat
martin1

Reagovat
John Obi Mikel

Markovič skvělý

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mělo to být minimálně 2:0. Achjo .

Reagovat
ondrasch77

Jsem v němém úžasu, Plukovník vystřídal Doliho o poločase...

Reagovat
John Obi Mikel

Dej tam Berana

Reagovat
bobis21

Před touto sezonou jsem Almasiho samozřejmě hrát neviděl, ale zatím to vypadá na nejlepšího hrota který u nás byl od odchodu Svěrkoše do Sochaux. Skoro 2 metry a navíc umí nohama? Už chápu tu šílenou cenu

Reagovat
Remt

Za kolik přišel? Někde jsem viděl 400k euro? Já ho vidím hrát poprvé ale dnes je fakt zajimavej

Reagovat
bobis21

No tak nějak, mělo to být asi 12m českých, což přibližně odpovídá. Chápu že z pohledu Slavie a Sparty to nezní tak šíleně, ale pro Baník je to největší přestup za více než 10 let a v top 5 v historii.

Reagovat
Salfovic

Rekord je kdo a za kolik ?

Reagovat
bobis21

Vydra za 25m CZK. Po půl roce odcházel za několikanásobně více, takže se 100% vyplatil. Horší je kdo byl 2. - Fantiš za skoro stejnou částku

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra stál cca kolem 20 a šlo to z Peterovy kapsy. Nejdražší je návrat Svěrkoše 2007 za cca 30.

Reagovat
bobis21

Svěrkoš se tehdy vracel za mnohem méně, co jsem našel tak to bylo kolem 10. Vydra je určitě nejdražší nákup Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jsi to našel? Já si ještě z těch dob pamatuju, že se hovořilo o vysoké částce přes 25M. Svěrkoš měl v Gladbachu smlouvu ještě na dva roky.

Vydra nebyl nákup Baníku, ale jiného soukromého subjektu. Petera to sice prezentoval jinak při jeho prodeji, ale pár mega € se jen tak nevypaří.

Reagovat
Banikovec7

Taky pamatuju, ze se mluvilo o 30.

Reagovat
bobis21

No všude kde jsem zmínku o částce našel. Smlouvu sice měl, ale byl to trenérem nechtěný hráč který chodil z jednoho hostování na druhé...

Samozřejmě že z Vydrova odchodu Baník nic neměl, proto měl takové desetiletí jaké měl a proto se Petera neodvážil v Ostravě ani ukázat. Ale byl to nejdražší přestup hráče do Baníku.

Reagovat
bobis21
Reagovat
smazaný uživatel

někdo to musí přijít rozseknout

Reagovat
vinetou

Ten Almasi vypadá hodně slušně, ten v Baníku dlouho nevydrží.

Reagovat
Selänne

Reagovat
meno

Peltič by měl brnknout Lavičkovi, jestli nemá zájem o trénování a Radovi dát ultimátum s tím, že jestli neudělá EKL, tak končí.

Reagovat
bobis21

Lavička by byl dobrá volba, ten mi v lize chybí hravá dobrý fotbal a nasazuje mladé

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Oba góly z brejků

Reagovat
John Obi Mikel

Pardubice

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík král

Reagovat
thewall

Proč se tak vztekal?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože rozhodčí je kokot, nepiskl několik jasných faulů Hradce a nakonec když Rada fauloval Havlíka, kde měl dát minimálně žlutou tak se prostě neudržel

Reagovat
thewall

OK. Pustil jsem si jen pasáž s ČK Svědíkovi. Takže faul Rady pověstná poslední kapka...

Reagovat
ratusek

no vyjel tam pěkně. to bude pokuta a stop na lavičku

Vtipný ale bylo, jak tam na něj žaloval asistent rozhodčího

Reagovat
monty25

Laňka sotva přišel a už má kartu.

Reagovat
John Obi Mikel

Beran

Reagovat
iamek

Neskutečný rozdíl oproti Kozlovi. Po dlouhé době, co se dá na nás dívat

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ta chuť jít dopředu i za rozhodnutého stavu. Žádný zanďour, ale snaha hrát. Kozlův fotbal byl in tak deset let zpět.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Musím uznat, že to je o dost lepší a rychlejší ... Tak snad to bude pokračovat.

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
Aik29

tři body jsou dobré, snad na to navážeme..

Reagovat
smazaný uživatel

To zas zašplouchalo

Reagovat
bobis21

Jojo, Teplice které nemají ani na trávník tady přeplácejí Peltu

Reagovat
monty25

Někomu tady šplouchá na maják...

Reagovat
run

to teda

Reagovat
John Obi Mikel

Pelta musí splatit pokutu

Reagovat
ratusek

Reagovat
mario23

Jablonec hodně špatný. Plukovníka budou muset vyrazit, jinak je Žilina vypráská.

Reagovat
ratusek

a my tam rupnem

Reagovat
montaigne33

To js si přesně říkal- a místo plukovníka by mohli zkusit LIBEREČÁKA CSAPLÁRA... Jabka i Slovan se zatím trápí...

Reagovat
vinetou

Jak ten Kayamba může furt hrát proboha

Reagovat
mario23

Hrozně marnej.

Reagovat
$dolar$

Mosquera je mnohem mnohem horší.

Reagovat
db18

Nechápu jak furt můžou hrát oba dva...

Reagovat
$dolar$

Jednoduchý, není tam koho dat. Kopic zranenej, Baloua odehrál ca 100 minut par dní zpátky. Já bych tam dal Šulce a místo Šulce Kačera.

Reagovat
db18

A místo Buchy Hlavatýho...

...jinak za Bčko hraje ještě Pachlopník - sice moc nedává defenzivě, ale dneska fakt není potřeba bránit.

Reagovat
$dolar$

Hlavatyho je mi teda hodně lito. Nevim proč to tak odsral. Jsem rád, že hraje Janosek, protože si o to svýma vykonama řekl, ale není důvod držet Hlavatyho v béčku, Pardubice by nám kvůli němu utrhali ruce..

Reagovat
db18

Tak on by stejně nemohl hrát místo Janoška/Modoua/Kalvacha... ale Bucha si odpočinout mohl... navíc i první zápas s Brestem hrál dobře, v Bčku proti Hostouni taky výborný výkon... a pak nic. nebo by si mohl odpočinout Šulcík, který taky odehrál snad všechno. (taky by pak v 85. minutě měl nějaký síly na zakončení a neposílal to do hajzlu... )

Reagovat
$dolar$

Jj souhlas se vším.

Reagovat
Martin9719

Tak zrovna Šulc má dvojí plíce a vždycky se vydá, navíc dnes 2 šance vytvořený defakto v závěru.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Selänne

Bílkův rukopis

Reagovat
Selänne

Kayamba

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Chorý? Za mě teda červená.

Reagovat
$dolar$

To snad nemyslíš vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vypadá to, že si chtěl šlápnout.

Reagovat
$dolar$

Koukal úplně jinam, netušil kam padá.

Reagovat
Greny

Těžko říci co měl udělat jinak?

Reagovat
Martin9719

Jo možná stáhnout nohu a spadnout na něj celým tělem nebo spadnout kolenem do břicha.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
$dolar$

Janosek to kope parádně, ať už rohy nebo primáky.

Reagovat
Blasphemer

GOAT

Reagovat
mario23

Reagovat
db18

Reagovat
Selänne

Ale přihrávku za obranu nedá snad ani jednu.

Reagovat
$dolar$

Nemel komu. Zkousel to v prvni pulce na Reznika a ten bezel nekam do hoven

Reagovat
Martin9719

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že první výhru Slovan připíše v prosinci doma s Hradcem. Po Zlínu to bude série na chvost, ale kdo chce kam, že Ludvo? Stavím se ve vipku na poslední donut, než se zhasne. Minule to zežral Škorpil.

Reagovat
Greny

Ja doufám že jim tentokrát Sparta a Slavia nepomůžou...

Reagovat
mario23

Ale jo, já bych jim půjčil Minčeva :D

Reagovat
FCSL

Však my jim na oplátku posíláme naše nejlepší hráče, takže by se mohli smilovat. Konkurence už nebudem a i máme vzájemný zápasy odehraný s nima

Reagovat
ratusek

Vždyť se ho ani nedotkl

Reagovat
thewall

On je fakt chorý charakter.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim nejvetsi Jablonecke vykony jsou radovy vylevy na tiskovkach. Vypadne s Zilinou (jakoze ti je fakt prejedou) a pujde o dum dal. Za pul roku vezme Teplice a zachrani je v lize

Reagovat
mario23

Já doufám, že Radu vyhodí ještě dřív, aby se Jablonec probral a vyřadil Žilinu

Reagovat
FCSL

My dát gola nemůžem, takže tady je hotovo už. Plzen, Sparta a Slovácko všichni mezi pohárama a stejně jsme všechno projeli. A v Hradci pro změnu při vedení dostanem ve 30.minutě redku. Banda dementů fakt. Od vedení po Hoftycha i hráče. Ted rupnem v Budějkách a Hoftych končí

Reagovat
Selänne

Mně je váš normálně líto. Sledovat tam třeba takového Nečase musí být fakt utrpení.

Reagovat
$dolar$

Nevidim zadnej duvod vyhazovat Hoftycha. Kazdej rok mu prodate pulku tymu a kazdej rok ho musi znova stavet. Vysledky jsou nadprumerne.

Reagovat
FCSL

Tak já se ho naopak zastávám, však mu odešla celá záloha... Karl s Koukalem jsou hlavní viníci, že to došlo až tak daleko. Ale pravda je, že už od půlky minulý sezony hrajem hroznej fotbal. Hoftych umí jenom bránit a brejk. Když tečem, nevíme co hrát. Ty brejky mu fungovali, protože jsme měli Mosqueru ve formě a Peška, nejrychlejší křídla v lize. Haluz postupem do EL si podle mě zachránil krk, konec sezony se nezvládnul, jinak by šel už po sezoně. Nečekám že se Karl chytne za nos a koupí mu pár hráčů. To radši odstřelí Hoftycha a bude doufat, že to zabere

Reagovat
$dolar$

Nj on to neni zadnej taktickej genius. Ale nadruhou stranu to prave proto je idealni kouc. Protoze to takhle bude fungovat porad dokola. Chvili to porva, ale pak zase pujdete nahoru. Bude stred tabulky.

Reagovat
Salfovic

Mosquera byť ve formě a nejrychlejší křídlo v lize ?

Reagovat
mario23

Tak i když Hoftycha vyhodí, tak se asi moc nezvednete, protože ta kvalita kádru oproti loňsku je daleko horší.

Reagovat
FCSL

NEMŮŽEM DÁT GOLA, NIKDY!!

Reagovat
FCSL

Když jim ani tohle nepomůže, tak já už nevim 3 domácí zápasy ze 4, 1 bod, 1 vstřelenej gol, poslední místo Bravo

Reagovat
FCSL

Fandit Slovanu a Arsenalu, to je fakt bolest, velká bolest

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška na vlnách TNS.

Reagovat
andrew96

To je ale příšerná dohrávka od Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky poslední měsíc cestuje po celé Evropě, od pomalu nejzápadnější hranice Evropy po tu nejvýchodnější.

Reagovat
andrew96

Tak třeba Brabcova žlutá z nějakého vyčerpání nebyla. Ten tam šel prostě jak vemeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto nebyl v základu.

Reagovat
andrew96

Však on se vrátí a pak bude v Plzni po srandě.

Reagovat
smazaný uživatel

Šádek ho pošle několikrát do solárka a pak jim ho prodá do Polska místo Ba Louy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sedm žlutých, žádná červená.

Reagovat
Blasphemer

suchý triko

Reagovat
mario23

Frýdek slušnej výkon, mohl by se dostat do základu, což by nemělo bejt moc složitý při takový slabý konkurenci.

Reagovat
$dolar$

Rozhodne by mel hrat misto Necase, to vubec nechapu co tam dela.

Reagovat
SaianSupaCrew

Chápu, že to Baníku šlape, ale Jánoše je na lavičce prostě hrozná škoda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele