FORTUNA:LIGA - preview 3. kolo: Plzeň vyzve Slovácko

07.08.2021, 11:36, aktualizováno 08.08.2021, 11:58
Previews
Doosan Arena (© FC Viktoria Plzeň)
Nedělní program FORTUNA:LIGY přináší tři zápasy. Stoprocentní bilanci budou chtít ve vzájemném duelu udržet Plzeň a Slovácko. Pardubice si brousí zuby na první výhru proti Mladé Boleslavi a Jablonec bude plnit roli favorita proti Bohemians...
FK Jablonec - Bohemians Praha 1905  (neděle 16:00)
Souboj dvou celků vyznávajících zeleno-bílé barvy bude k vidění v neděli odpoledne v Jablonci. Domácí družina se po nezdaru s Celticem představí proti Bohemians, ani jeden tým zatím letos nezískal velké množství bodů.

Severočeši sice i přes nepřesvědčivý výkon vstoupili do sezony vítězstvím proti Baníku, o týden později ale skončili s prázdnou. V Mladé Boleslavi po trefách Fily s Milanem Škodou už po čtvrthodině prohrávali o dvě branky, na konečných 3:0 pečetil ve druhé půli svým druhým zásahem Škoda.

A to jako by byla předzvěst dalšího nepovedeného utkání, v úvodním zápase třetího předkola Evropské ligy totiž Jablonec podlehl Celticu 2:4. Po gólech Abady s Furuhashim vsítil kontaktní branku Pilař, po Forrestově navýšení zase pomohl Bittonův vlastenec, Christieho trefa v nastavení ale českému týmu pozici do odvety ještě více zkomplikovala.

"Klokani" si docela nečekanou ztrátu připsali hned v prvním kole, kdy v azylu jediného nováčka z Hradce Králové jen remizovali, a to poté, co po Vašulínově gólu Puškáč vyrovnal na konečných 1:1. Tentýž hráč dal Vršovickým vedení i před týdnem proti Plzni, to ale dokázali otočit Beauguel s Káčerem.

Ve vzájemných duelech se v poslední době daří zejména domácím týmům. Od roku 2018 jich bylo sehráno 7, přičemž v šesti případech tým na své půdě uhájil tříbodový zisk. Nestalo se tomu tak až v dubnu, kdy jediný gól Bohemky padl z ofsajdu a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Trenér Petr Rada nemůže pro utkání počítat se zraněným Hrubým, jeho protějšek Luděk Klusáček s Hůlkou, Jindřiškem, Novým, Osmančíkem, Ugwuem a Vránou. Kvůli dohodě klubů nemůže na jedné straně nastoupit Vaníček, na druhé zase Chramosta.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Martinec, Zelený, Krob - Hübschman - Pleštil, Kubista, Považanec, Malínský - Doležal
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Bederka, Köstl, Vondra - Dostál, Květ, Hronek, Ljovin, Kovařík - Puškáč, Necid
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.43 - 4.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - FK Mladá Boleslav  (neděle 16:00)
Loňské překvapení z Pardubic v prvních dvou kolech na výkony z minulé sezony nenavázalo a zatím se tak krčí na spodních příčkách tabulky. Změnit to bude chtít proti Mladé Boleslavi, ta se ale minulý týden dostala do velké pohody.

Východočeši se letos zatím prezentují zápasy s mnoha brankami na obou stranách, ten první ale vedl jen k remíze 2:2 proti Karviné, v Olomouci pak ještě dostali jednu branku navíc a prohráli. Mladá Boleslav sice nezvládla samotný vstup do soutěže a prohrála v Plzni, Jablonec ale po skvělém výkonu přehrála poměrem 3:0. Dvěma góly se na tom podílel Milan Škoda, přičteme-li k tomu i jeden zásah z prvního zápasu, znamená to, že se vyhřívá na čele tabulky střelců.

V minulé sezoně byly vzájemné duely přehlídkou ofenzivních choutek. Na podzim Mladá Boleslav na své půdě zvítězila 4:1, odveta v Ďolíčku skončila 2:2.

Domácí mužstvo nadále trápí zranění brankáře Boháče, hosté se musí obejít bez indisponovaných Jiráska, Mužíka, Pecha a Šimka.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Cadu, Čihák, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Beran, Solil, Kostka - Černý
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Suchý, Karafiát, Preisler - Ladra, Matějovský, Dancák, Ewerton - Škoda, Fila
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.79 - 3.88 - 1.93
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (neděle 19:00)
Dva reprezentanti českého fotbalu v předkolech Konferenční ligy se střetnou v rámci třetího kola FORTUNA:LIGY. Na půdu Plzně, která vstřebává šok ze zápasu ve Walesu, dorazí Slovácko. To vypadlo hned v prvním dvojutkání.

Viktoriáni odstartovali sezonu nepříliš hvězdnými výkony, ale zároveň cennými výhrami. Poměrem 2:1 zvládli obě střetnutí s Dynamem Brest, ligový vstup s Mladou Boleslaví a minulý týden i klání s Bohemians. To bylo z nich nejtěžší, jelikož tentokráte museli po Puškáčově trefě Plzeňští otáčet, což se jim povedlo díky zásahům Beauguela a Káčera. Tato výsledková rutina ale byla nabourána ve čtvrtek ve Walesu proti The New Saints. Po Hudsonově brance a hattricku McManuse tam Západočeši prohrávali dokonce o čtyři branky, v závěru díky Beauguelovi a Ba Louovi vykřesali naději v podobě výsledku 4:2.

Muži z Uherského Hradiště se při premiérové účasti rozloučili s evropskými předkoly hned na začátku, kvůli nepovedenému penaltovému rozstřelu totiž nestačili na Plovdiv. V domácí soutěži se jim ovšem zatím především díky pevné defenzivě daří, jediným gólem dokázali zdolat Liberec a naposledy i České Budějovice, proti nimž o vítězství rozhodl Kohút.

"Já si myslím, že nám to do karet hrát může. Jsou tam nějaké absence kvůli zranění a budou mít v nohách pohárové utkání. Hrají venku, takže budou mít za sebou cestování, to týmu taky nepřidá. Takže jakási výhoda to pro nás být může, ale to neznamená, že na to můžeme spoléhat," říká Milan Petržela, jenž na Slovácko přišel právě po dlouhém angažmá ve Štruncových sadech.

Poslední vzájemný duel patřil Plzni, která v dubnu po boji zvítězila 2:1. Na Ba Louovu trefu dokázal sice odpovědět Kalabiška, Kalvachův zásah už ale zůstal bez odezvy. Předtím se však více dařilo Slovácku, které ovládlo tři předcházející utkání s celkovým skóre 8:1.

Domácí nadále trápí početná marodka, chybět budou Čermák, Havel, Kaša, Kalvach, Kopic, Míka a Staněk. Na straně hostí není k dispozici potrestaný Cicilia a zranění Navrátil s Ondřejem Šašinkou.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Pernica, Hybš - Ndiaye - Kayamba, Bucha, Šulc, Falta - Beauguel
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Daníček, Havlík - Petržela, Sadílek, Kohút - Jurečka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.31 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Teplice  (sobota 16:00)
Černá série Zlína nemá konce. Po dvou porážkách na úvod sezony se dál protahuje čekání "Ševců" na další ligové vítězství. V sobotu navíc k řece Dřevnici zavítají Teplice, jež z posledních čtyř duelů s Moravany vydolovaly vždy alespoň jeden bod.

Ani Severočechům ale není do zpěvu. V prvních dvou kolech se sice prezentovali lepšími výkony, než se s ohledem na mizernou přípravu očekávalo, avšak i tak Českým Budějovicím i Slavii podlehli. "Zápas je důležitý pro oba týmy, protože jsou oba bez bodu, ale myslím si, že výkony, které jsme podali v těch dvou zápasech, byly celkem slušné. To se opravňuje k tomu jet do Zlína s určitým sebevědomím, zápas chceme zvládnout nejenom herně ale i výsledkově," sdělil asistent hlavního kouče "Sklářů" Josef Dvorník.

Na Moravě sebevědomí naopak absentuje. Zlín totiž o minulém víkendu schytal potupný debakl v Ostravě. "Zápas s Baníkem se nám nepovedl. Především první poločas byl z naší strany tragický. Ukázali jsme si už s trenérem na tréninku, kde byly chyby a doufám, že se jich už v dalším zápase vyvarujeme a výkon bude značně odlišný," věří obránce Ševců Róbert Matejov.

Domácím bude scházet jen dlouhodobě zraněný útočník Lamin Jawo, s hosty do Zlína neodcestují zranění stoper Jan Shejbal se záložníky Tomášem Kučerou a Patrikem Žitný. Nejistý je start krajního obránce Teplic Tomáše Vondráška.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Procházka, Simerský, Matejov - Hlinka, Conde - Janetzký, Hrubý, Dramé - Poznar
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Černý, Knapík, Chlumecký, Hyčka - Laňka, Mareček, Jukl, Trubač, Moulis - Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.70 - 4.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Slovan Liberec  (sobota 16:00)
Liberecký Slovan za dosavadních 180 minut ani jednou neskóroval, sám naopak inkasoval šestkrát, kvůli čemuž uzavírá ligový peloton. Třetí pokus na první góly i body čeká Slovan proti doposud sebevědomému Hradci Králové.

Zatím to není špatné, vítězství by se nicméně nováčkovi hodilo do krámu. Hradec zatopil již v úvodním kole pražským Bohemians, týden nato překvapil též Karvinou. Oba soupeři měli se svěžími "Votroky" co dělat, alespoň remízu ale vydolovali v obou případech.

Ačkoli tedy Hradec patří mezi outsidery ligy, asistent hlavního trenéra Stanislav Hejkal si je vědom, že z prvních dvou klání šlo vytěžit víc. "Jak se říká, lepší je jednou prohrát a jednou vyhrát než dvakrát remizovat. Musíme být jako takové veverky a hrabat body pod sebe, ať jich máme co nejvíc," řekl bývalý lodivod Teplic.

Zatímco Votroci protivníkům zle zatápěli, Liberec si v úvodních dvou kolech ani neškrtl. Slovan nejprve přenechal všechny body Slovácko, aby se následně nechal znásilnit pražskou Spartou. Poslední místo patří Severočechům zcela zaslouženě.

Kouč Liberce Pavel Hoftych ale flintu do žita nehází. "Nula bodů ze dvou zápasů, velmi těžký vstup do sezony pro nás. Jdeme dál. Každý začátek je těžký, tenhle je pro nás extra těžký. Potřebujeme s Hradcem bodovat," uvedl trenér, jenž znovu po roce bude zřejmě spoléhat na "last minute" posily.

Na východ Čech se nevypraví hlavní hvězda Slovanu Theodor Gebre Selassie, jež proti Spartě viděla červenou kartu. Na marodce Severočechů figuruje záložník Jan Šulc, na té hradecké pak brankář Michal Reichl. O startu zadáka Michala Leibla se teprve rozhodne.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Mejdr, Donát, Klíma, Urma - Kodeš, Rada - Prekop, Dvořák, Vlkanova - Vašulín
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Fukala, Chaluš, Purzitidis, Mikula - Koscelník, Havelka, Faško, Matoušek, Mészáros - Rondić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.10 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - MFK Karviná  (sobota 16:00)
Sparta v úterý bolestivě přišla o iluze. Nejen že se Letenským rozplývá sen o Lize mistrů, zároveň ale mají co dohánět též v práci s vlastními příznivci. Na těžký týden hodlají Pražané zapomenout proti Karviné.

Před týdnem vše vypadalo tak růžově. Sparta po těžkém dvojzápase přemohla vídeňský Rapid, následně si s chutí zastřílela v Liberci. Získané sebevědomí hodlali Letenští prodat v utkání 3. předkola Ligy mistrů proti Monaku, to se jim ale moc nevyvedlo. Favorit z francouzské soutěže nedal Pražanům sebemenší šanci a už před odvetou stojí jednou nohou před branami skupinové fáze Champions League.

A aby toho nebylo málo, musí vedení Sparty řešit rasistické chování části vlastních fanoušků. I když řešit... na Letné mají priority očividně seřazeny trochu jinak. Brzy ale sparťanům moc do smíchu nebude. Pro podzimní pokračování v pohárové Evropě se s diváky ochozech mohou pomalu rozloučit, kvůli primitivním jednotlivcům to navíc klub schytal také v domácí soutěži, kde vedle podmínky musí zaplatit tučnou pokutu.

Hráči samotní se každopádně chtě nechtě musí soustředit pouze na vlastní výkony. "Nebudu říkat, že jsme z výsledku s Monakem nebyli zklamaní, ale teď už se plně soustředíme na Karvinou. Chceme hrát nátlakový fotbal se spoustou šancí a jasnou dominancí na naší straně," uvedl asistent hlavního kouče Letenských Luboš Loučka.

Slezané na rozdíl od Pražanů řeší v probíhajících dnech a týdnech jen a pouze českou ligu, v níž se zatím dělí o pozici remízového krále. V prvním kole plichtila Karviná s Pardubicemi, o týden později dělila body též s nováčkem z Hradce Králové. Před Spartou se pak vedení MFK odhodlalo k aktivitě na přestupovém trhu, když z Bosny přivedlo krajního beka Eldara Šehiće.

Karviná může na Letné pouze překvapit, o šanci na body se ale hodlá za každou cenu poprat. "Sparta je favoritem, ale nejedeme tam s poraženeckou náladou. V týdnu bylo z týmu cítit, že si uvědomuje nepovedený duel s Hradcem Králové. Nebyl to optimální výkon," řekl trenér Slezanů Jozef Weber.

Zatímco MFK dorazí do Prahy v plné síle, domácím budou scházet obránci Casper Højer s Lukášem Štetinou a oba Ladislavové Krejčí ze záložní řady. Při nejistém startu Ondřeje Čelůstky je tak pravděpodobné, že proti svému bývalému zaměstnavateli nastoupí Filip Panák, jenž se po vleklých zdravotních potížích konečně rozehrává.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Panák, Hancko, Polidar - Karlsson, Pavelka, Sáček, Dočkal, Pešek - Hložek
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Neuman - Křapka, Santos, Buchta, Bartošák - Mangabeira, Nešický - Čmelík, Qose, Sinjavskij - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.75 - 14.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava  (sobota 16:00)
Ostravský Baník v minulém kole potěšil své fanoušky, teď ale hodlá vydolovat první body v sezoně na hřišti soupeře. Slezané zavítají do Českých Budějovic, které ovšem v uplynulém ročníku ani jednou neporazili.

V nečekanou gólovou exhibici se zvrhl nedělní duel Ostravanů se Zlínem. Svěřenci trenéra Ondřeje Smetany si již během první půlhodiny vypracovali tříbrankový náskok, nakonec se celkově prosadili pětkrát. Výhrou 5:1 naznačil Baník svůj střelecký potenciál, zároveň by ale bylo chybou skalp slaboučkých Moravanů zbytečně přeceňovat.

To ostatně dobře ví Smetanův asistent Tomáš Galásek. "Věřím, že pozitivní atmosféra bude pokračovat i po víkendu. Budějovice nebudou lehký soupeř. Na Slovácku se tahaly o dobrý výsledek, je to kvalitní tým, který v úvodu sezony málo gólů dává i dostává. Jestli ovšem chceme být úspěšní, musíme dělat body a vyhrávat i venku. A to my chceme. Jedeme se porvat o vítězství," vzkázal bývalý vynikající středopolař.

Jihočeši na rozdíl od Slezanů zatím divákům mnoho fotbalové radosti nenabídli. Na úvod sezony jim stačila jediná branka k udolání houževnatých Teplic, před týdnem v Uherském Hradišti pak Dynamo dlouho dřímalo, tentokrát však jediný gól utkání vsítil soupeř. Budějovice každopádně doposud získaly do tabulky tři body, tedy stejně jako Baník.

Díky dvouzápasové zkušenosti už může kouč Jihočechů David Horejš lépe pilovat mužstvo. "Oba zápasy jsme si zhodnotili a rozebrali. Objevovaly se tam věci, na kterých můžeme stavět, ale samozřejmě i prvky, které musíme zlepšit. Věřím, že naše výkony půjdou nahoru a budeme mít šanci úspěch," uvedl.

Budějovice by se na Střeleckém ostrově měly představit v plné síle, Ostravanům bude scházet zadák Ondřej Kukučka. Další obránce Jan Juroška už ale po zranění začal s tréninkem, lepší se též stav náhradního brankáře Viktora Budinského a Ondřej Chvěja již před týdnem získal zápasovou praxi, když nastoupil za B-tým.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolić, Havel, Králik, Sladký - Čavoš, Javorek - Mihálik, Hellebrand, Hora - Škoda
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman - Sor, Kaloč, Kuzmanovič, Tetour, Buchta - Almási
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.92 - 3.37 - 2.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha22008:26
2.Slavia Praha22004:16
3.Viktoria Plzeň22004:26
4.1. FC Slovácko22002:06
5.Baník Ostrava21015:23
6.FK Mladá Boleslav21014:23
7.Sigma Olomouc21015:53
8.Dynamo České Budějovice21011:13
9.FK Jablonec21011:33
10.MFK Karviná20203:32
11.FC Hradec Králové20202:22
12.FK Pardubice20114:51
13.Bohemians Praha 190520112:31
14.FK Teplice20021:40
15.Fastav Zlín20021:60
16.Slovan Liberec20020:60
Zbývající zápasy
07.08. 19:00Slavia Praha - Sigma Olomouc (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (379)

Přidat komentář
Kepy_FCB

https://youtu.be/3PGbhu3BOns

Budějovice moc pěkné dresy především ty černobílé! Být jejich fanda už je mám doma.

Tip: 1:1 Almási

Reagovat
Puskas

Musíme potvrdit výhru a vozit tři body i z venku.

Reagovat
thewall

Nemůžeme být spokojeni s ničím jiným než se 3 body.

Reagovat
db18

Koukám, že se to pěkně sešlo... Hvězda proti Bčku a teď Baník, obojí v Budějovicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Hora Vorel Králik za mě bych zvolil trojici Škoda Sladký Králik

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Laštůvka > Vorel

Lischka > Králík.

Reagovat
andrew96

Víc čistý Juventus by byl lepší.

Reagovat
Mass

No vidíš, mě se zase víc líbil "špinavější" Juventus z 20/21.

Reagovat
andrew96

Pořád jsou tam ale zřetelné bílé pruhy. To mně u Budějc chybí.

Reagovat
Mass

Moc pěkný, jen bych jmenovky posunul nad čísla.

Reagovat
Mass

Btw co je ta značka "Černý kůže?" Asi to bude nějaká přezdívka Budějovičáků, ale aby to nějakýho černocha neurazilo

Reagovat
smazaný uživatel

V Budkách 0:2 pro nás, není důvod nechtít výhru. Pekelná atmosféra domácích tam není, výjezd je to pro fans oblíbený, herně můžeme být celkem se sebedůvěrou.

Ovšem pokud nedáme zase 3-4 loženky, tak můžeme padnout podobně, jako na jabkách. Ale věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky jsou marné, u nás mohli dostat 4-5 gólů kdy jsme nebyli marní v zakončení

Reagovat
JarousFCB

Po hodně dlouhé době věřím ve tři body z venku... Tak jsem zvědavý

Reagovat
PISTOLERO

Dnes se snad dočkáme Karabce v základu. Šanci by mohl dostat i Souček, Pulkrab a Gabriel 3:0

Reagovat
ACSeRw!n

Vrba nema moc rad velky toceni sestavy

Reagovat
FCSL

Christián Frýdek Tak snad ho oživíme, jak to umíme

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Gelu28

Tu sestavu na budějky vymýšlel kdo ? Sor sedí a hraje lempl co udělá max kartu....Potočný

Reagovat
bobis21

Úplně v pohodě sestava. Sor přijde z lavičky a zničí je v poslední půlhodině. Máme široký kádr, nemůžeme hrát v jedné jedenáctce celou sezonu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Firkraag

Měli jste si raději odložit zápas, jako někteří ubrečenci.

Reagovat
HorajzmAmmann

lempl Potočný prý maká v treninku nejvíc ze všech... dneska 2 branky.

Reagovat
Gelu28

k čemu mu to je když to pak nikdy neprodá na hřišti.....plno hráčů je v tréninku dobrých....jinak by v lize ani hrát nemohli...to musí bejt u většiny samozřejmost

Reagovat
HorajzmAmmann

Zatím je dobrý, tak uvidíme...

Reagovat
Gelu28

mně dnes bohužel nejde stream na tipsportu tak to nemůžu soudit....ale podle livesport komentáře měl jednu šanci no..abych mu nekřivdil

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

tak si zapni livesport komenty a pak ho vyhejtuj znova

Reagovat
Gelu28

nemůžu za to že dnes je na tipáči celá čr protože se hrajou všechny zápasy v jeden čas a nejde mi to ...díky za pochopení

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/E8La8L3XMAYbbjn?format=jpg&name=4096x4096

Gembi 4-4-2 Hoftych začíná zmatkovat. 2,9 na nás už mě lákalo vsadit, ale po sestavě na to kašlu teda

Reagovat
doocetung

Ten Matoušek musí být solidně v prdeli když sedí aji v tak slabém Slovanu.. Neví někdo kolik muze mit cca od te slávky plat? Jestli tam šel za skoro dvě mega € jak se někde psalo tak třeba 400k měsíčně by mít mohl ne

Reagovat
Imos

Gemba dneska dobrej ale to 4-4-2

Reagovat
HorajzmAmmann

Christian FRÝDEK přestupuje ze Sparty do Liberce. Letenští mají právo zpětného odkupu.

Už to začíná

Reagovat
KingMaster13

Ten je do roka u nás Sparťan co prošel Libercem to nemůže dopadnout jinak

Reagovat
Pablos

Pablos30.07.2021 11:27#

Liberec - Sparta ...v tomto zápasu se rozhodne o posilách na hostovačku

Můj tip: výhra Sparty a 2 hráči do týdne směr Libe.

Tak ještě rychle jeden ...šup šup

Reagovat
Pablos

i když Frýdek je přestup no

Reagovat
smazaný uživatel

Když mají právo zpětného odkupu, tak je to teoreticky hostování

Reagovat
Mass

Tak Liberec jim pustil zápas, tak teď dostali aspoň mladýho Frýdka.

Reagovat
Miguel19

Pešek furt slušnej kurzík 4,5

Reagovat
M0rb1D4S

Hlavně, aby to dneska nebyl úplný debakl. I když se ho po těch prvních dvou kolech vážně obávám.

Reagovat
KingMaster13

Sparta letos doma ty bídy rozdávat bude, tým na to mají stvořenej.

Reagovat
M0rb1D4S

Na nás jim stačí jenom Hložek, který nám dává góly pravidelně

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

0:7 (2x Almasi, Potočný, Buchta, Tetour, Azevedo, Lischka)

Reagovat
PISTOLERO

Tak Karabec zase nic

Reagovat
John Obi Mikel

Buďte rádi aspoň za Vitíka.

Reagovat
Pablos

Ten Polidar je hroznej

Reagovat
Pablos

nelíbil se mi proti Monaku ani teď na začátku ...ale pak už to docela šlo a přihrávka na Hancka byla fajn... tak beru trošku zpět.

Reagovat
Pablos

pěkně Hancko a Hložek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Karviné mu to jde no, ale měl dát gól Monaku

Reagovat
Losinho

Tam bude zas tragickej.

Reagovat
Kiwi-21

Přesně proti nám se mu daří pravidelně ale jakmile se objeví těžší soupeř tak Hložka nikde není

Reagovat
John Obi Mikel

Já to říkám pořád, že proti slabším soupeřům je výborný.

Reagovat
Skalda29

to bude takový česky Ronaldo, slabým dává, silným ne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ahaha, ne?

Reagovat
Skalda29

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Promiň

Reagovat
Pablos

ale je mu 19let tvl, co není může být.

Reagovat
Skalda29

jááááj Karviná, vždyť mu tam nechali celé vápno

Reagovat
bobis21

Ty vole Lašty Může být rád že má rozhodčí dobrou náladu, protože i červenou by si podle mě obhájil

Reagovat
Fakt

Laštuvka

Reagovat
John Obi Mikel

Santos

Reagovat
monty25

Teplice To je zase bránění.

Reagovat
John Obi Mikel

Havelka červená Liberec

Reagovat
Rarášek

Co udělal?

Reagovat
John Obi Mikel

Netuším. Jen, že Liberci se druhý zápas v řadě vykartoval střeďák.

Reagovat
mistr129

Nesmyslně u lajny zajel zezadu do hráče, co mu utíkal. Navíc ho trefil někam na lýtko.

Reagovat
KingMaster13

Vypadalo to fakt hnusně

Reagovat
Rarášek

Díky všem, tak snad bude Vlkanova v pohodě.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Nechápu na co si Sparta nechává takovýho hráče.

Reagovat
dinss

Vyměníme Santose za Brabce..okamžitě.

Reagovat
ACSeRw!n

,. ;nechapu, ze ho furt nikdo nekoupil

Reagovat
John Obi Mikel

Ta Karviná z těch nadějných akcí nedokáže ani vystřelit na bránu.

Reagovat
Skalda29

to mohl Qose ještě posunout doleva no

Reagovat
dinss

Hložek měl teď moře času a takhle to zakončí

Reagovat
Rarášek

Reagovat
doshcz

mít moře času je nejhorší situace no

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle bych čekal spíš od Burena či Tecla, no.

Reagovat
bobis21

Kuzma paradoxně jsme dali gól zrovna když jsme asi 10 minut hráli špatně

Reagovat
HorajzmAmmann

ale zaslouženě, Potok už dneska mohl mít 2 branky. A Kuzma spálil fakt tutovku

Reagovat
bobis21

Potočný i Kuzmanovic se dostali do několika šancí samozřejmě ti, na které se v sestavě nejvíc nadává, jako vždy...

Reagovat
Pablos

tak to jsou strašný tragédii, když z těch šancí dali jen jednu

Reagovat
bobis21

No Kuzma nedal gól když byl sám někde na penaltě a pak dal gól z toho co bylo asi jeho nejtěžší zakončení - prostě gambáč liga

Reagovat
Pablos

já si dělal jenom prdel. Já koukal na Spartu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Potočný herně nejlepší, je všude, dře, skluzuje. Výborný zápas od něj. Moc se mi nelíbí Kaloč, dneska to není jeho den. Ale jinak slušný výkon.

Reagovat
Alan_Shearer

Retard Havelka do pici, zbytecnej zakernej skluz zezadu. My jsme fakt marnej tym. Hradec hraje lip, urcite gola daj.

Reagovat
Rarášek

To zní hrozně, nezranil nikoho?

Reagovat
Gimme

Vlkanova to rozchodil, nicméně ten zákrok byl nehezkej

Reagovat
John Obi Mikel

Teď jsem si to pouštěl a vystihl jsi to naprosto přesně. Ošklivý nesmyslný zákrok.

Reagovat
Skalda29

Karviná si docela vzadu zahrává

Reagovat
John Obi Mikel

Kdy tam pošlete Papadopulose?

Reagovat
Skalda29

To netuším. Já jsem doma na židli. Ale o přestávce si zajdu do ledničky pro Míšu, jestli ti to nějak pomůže

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
$dolar$

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
bobis21

Reagovat
$dolar$

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Banikovec7

Herně se mi to teda dnes moc nelíbí (prvních 15 minut jsem ale neviděl), ale šancí bylo hodně a mělo to být o více než o gól. Poslal bych tam Jánoše místo Kaloče, který tam hrozně zmatkuje. Kuzma střídá super momenty s jinými, kdy úplně zbytečně zadrbe brejk nebo tutovku.

Reagovat
FCSL

Havelka je fakt hovado. Klíčovej zápas pro nás, vedem a on udělá tohle Tekhle oslabit tým, neomluvitelný. A navíc bude mít stopku, když nemáme střední záložníky. Gebre se z tý zálohy jen tak nedostane. No jako tohle neudržíme ani náhodou, bod bude úspěch

Reagovat
John Obi Mikel

Potřebujete nutně střeďáka.

Máte někoho vyhlédnutého vůbec?

Reagovat
bobis21

To záleží na tom, koho budete vy pouštět ne?

Reagovat
dinss

Zrovna z toho středu asi těžko někoho pustí, ne? Však tam moc hráčů nemají..

Reagovat
bobis21

Netuším, já je nijak nesleduji. Napadá mě asi jen Takacs - na tu defenzivní pozici je tam teď Holeš, Hromada a Traore, takže si asi nekopne.

Reagovat
John Obi Mikel

Jde taky o to, jestli nepustíme někam hostovat Ousoua a nebudeme ho mít jako čtvrtého stopera.

Reagovat
FCSL

Přišel Frýdek a lepíme to stoperama Ještě by to někoho chtělo, ale my a posily...

Reagovat
dinss

Jakej Frýdek?

Reagovat
John Obi Mikel

Mladší bratr

Reagovat
dinss

Já furt v něm vidím docela zajímavého hráče. Je tomu ještě tak?

Reagovat
$dolar$

Kdyz jsme u Frydka, nevite nekdo neco o Martinu Haskovi?

Reagovat
John Obi Mikel

Naposledy jsem ho zaznamenal na tréninkovém kempu volných hráčů.

Reagovat
$dolar$

Jeste nejaky zajimavy jmena tam?

Reagovat
John Obi Mikel

Martin Hašek str. (trenér), Pavel Hašek (organizátor), Filip Hašek, který už si myslím našel angažmá

On ten kemp byl na začáku července.

Reagovat
John Obi Mikel

Z těch dalších, co jsem našel, jsem ještě slyšel (z druhé ligy) o Fotrovi a Venclovi.

Reagovat
Rarášek

Kikin

Reagovat
$dolar$

Co udelal?

Reagovat
John Obi Mikel

Nebezpečný skluz u postranní čáry

Reagovat
Rarášek

Proč komunikuje s varem tohle?

Reagovat
John Obi Mikel

Jurásek do hry

Reagovat
Banikovec7

super

Reagovat
monty25

Teplice Tři střídání o poločase, ale obraz hry se vůbec nezměnil.

Reagovat
Pablos

Ty Teplice.. to je teda bída

Reagovat
monty25

Dneska suverénně nejhorší výkon z těch 3 zápasů.

Reagovat
andrew96

20/21 vibes

Reagovat
Pablos

zrovna proti tragickýmu Zlínu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nespadnou letos tak už nikdy

Reagovat
bobis21

Fleišman už má více asistencí než v celé minulé sezoně

Reagovat
Rarášek

Minchev

Reagovat
Banikovec7

Ty vole Kaloč

Reagovat
bobis21

Tohle jde podle mě spíš za Svozilem, vždyť se toho prvního souboje ani nezúčastnil a pak ho už nechytil

Reagovat
Banikovec7

No ten se taky nepředvedl, ale Kaloč mu regulérně uhnul z cesty bez nějaké snahy

Reagovat
bobis21

Nechtěl udělat penaltu no ... jako neříkám že to nemohl vyřešit lépe, ale řekl bych že tak 70% zavinil Svozil a 30% Kaloč

Reagovat
Banikovec7

Jsem se podíval znova a oba úplně školácké bránění no

Reagovat
John Obi Mikel

Spa-Kar; Střely na bránu 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná ještě vyrovná

Reagovat
Pablos

Ta Sparta je bez Dočkala úplně v prdeli

Reagovat
dinss

Však to s ním nebylo o moc lepší... jenom Karviná začla hrát.

Reagovat
Pablos

střed se rozpadl Spartě... to není jenom tím, že by Karviná přitlačila. Neříkám, že to bylo terno, ale Sáček je hroznej i s Dočkalem a bez něj je tam jenom do počtu uplně.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Pablos

teď to teda Sáček zrovna neposral a i to udělal luxusně

Reagovat
John Obi Mikel

Čmelík

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mohli to posrat a dostat na 1-1 v 90 minutě

Reagovat
Banikovec7

Dej už tam Jánoše ale ten Sor jak tam po útočné akci zůstane stát vepředu

Reagovat
dinss

Já třeba moc nechápu ten hejt na Hoftycha. Copa s tímhle má dělat?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rarášek

Asi bych radši nechal hrát kluka z juniorky na svý pozici než se snažit přeškolovat třicátníky třeba ..

Reagovat
dinss

Nechal hrát toho Michala Kristiána nebo jak se jmenuje a ten byl jeden z nejhorších na place minulý zápas.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rarášek

Pořád podal kvalitnější výkon než Gebre .. V týhle situaci v který Liberec je, tak je to přirozená variant. Jo, možná to bude chvíli trvat, ale pořád to bude mít větší smysl.

Reagovat
dinss

Reagovat
Rarášek

Vážně si tak hloupoučkej?

Reagovat
dinss

Rarášku neblázni. Stačí jakou tady máš pověst a někoho se budeš ptát, jestli je hloupoučkej.

Reagovat
Rarášek

To není můj problém vůbec. Ale jestli ti příjde lepší hrát tam třicátníka mimo pozcii, kterej je mimo, než dát šanci perspektivě, tak se už nemusíme bavit. Možná bys vůbec neměl ten fotbal sledovat.

Reagovat
dinss

Reagovat
Imos

Krikri fakt není dobrá varianta do základu

Reagovat
Selänne

Ten kluk reálně na ligu zatím vůbec nemá.

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

No ale potrebuje tu ligu hrat aby na ni mel

Reagovat
lampas

A to proti Spartě podal nejlepší výkon co je ve Slovanu.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak špatně musel hrát ostatní zápasy?

Reagovat
Rarášek

A není lepší nechat vyhrát mladýho kluka než tam trpět třicátníka mimo svojí pozici, kterýmu to tam vůbec nejde, nemá návyky, nic?

Samozřejmě, že vás ten junior nepotáhne na titul, to ani nikdo nečeká.

Reagovat
Pablos

a japato, že si trošku nedupne... však jim vydělal v EL.

Reagovat
dinss

Víš o jakým klubu se bavíme jo?

Reagovat
Pablos

Vím, že nesmí kecat a prostě hrát s tím co má. Ale po EL bych řekl, že měl trošku vyjednávací pozici. A zase Liberec to takhle má vždy... že je výprodej... ale i hráče přivádí... letos prostě sice návrat Gebreho, ale jinak jsou v prdeli.. to i ten Karl musí vidět... zase druhou ligu hrát určitě nechce.

Reagovat
dinss

To tam nikoho nezajímá. Vyhodí ho a pokusí se to ukopat s někym jiným.

Reagovat
Pablos

Já v to moc nevěřím, že ho vyhodí ...nejdřív přeci jen mu někoho přivedou si myslím a pak až kdyžtak. I když neříkám, že tvůj scénář není pravděpodobnější.

Reagovat
dinss

Tak je jasný, že mu dají ještě pár kol po příchodu posil ale otázka je kolik...

Reagovat
FCSL

Odešla mu celá záloha a lehký to nemá, ale ono to neklape už od konce minulý sezony. U něj je chyba, že se vyloženě spoléhá na brejky. Když máme tvořit, tak nevíme co hrát. V tom je fakt tragickej. Dřív jsme ty horší týmy v lize přehrávali, v poslední době se nedá říct ani to. Fakt se na to nedá koukat. Navíc všechny nasral s Nguyenem, kdy si protlačuje Knoblocha do brány. Do půlky minulý sezony odváděl dobrou práci a nadplán, ale od tý doby to jde do hajzlu. Ale vedení mu to zrovna neulehčuje, o tom žádná

Reagovat
dinss

Tak on ten Knobloch vyloženě špatně nechytá ale chápu to protože je Nguyen určitě lepší golman.

Reagovat
Imos

on ten Knobloch vyloženě špatně chytá bohužel

Reagovat
lampas

Reagovat
bobis21

My si říkáme o druhý, to bránění je hrozně laxní

Reagovat
Banikovec7

Pokorného jsem chtěl zrovna chválit, že ikdyž jsem to střídání nechápal, tak to zvládá velmi dobře a on tam hned vypustí souboj v obraně a pak zahodí tutovku.

Reagovat
Rarášek

Mincheva bych zkusil na hrotu, na křídlo nemá techniku vůbec.

Reagovat
Banikovec7

Lischka si jde pro korunu krále střelců

Reagovat
Rarášek

Reagovat
bobis21

Má to v kapse, vůbec o tom nepochybuji

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
martin1

Reagovat
Pablos

Reagovat
monty25

Teplice Ještě pár takových "výkonů" a Kučera si může balit.

Reagovat
smazaný uživatel

To už měl loni... Však to je tragédie... Na pohhlrd i výsledky... Všude kde byl, tam nic nepředvedl

Reagovat
Pablos

Reagovat
Liquid

Reagovat
Akinfeev

Druhej Nádvorník

Reagovat
Liquid

dobře víš, že vůbec neměl přijít, zachrání vás jedině Pulpit

Reagovat
monty25

Straka, až ho vyhodí z Třince.

Reagovat
Liquid

jako stačí porazit doma Hradec a ikdyž herně HK zatím solidní, tak prostě v 3bodovým systému ty plichty jsou prostě málo

Reagovat
SuperBanikovec

Tak na jeho obranu, s tím co tam má by to neuhrál ani ten zmiňovaný Pulpit. Teplice ještě zkrátily rozpočet proti minulé sezóně. Sestup, sropro.

Reagovat
monty25

Já Pulpita rozhodně nechci, s tím přišel Liquid. Podle mě už tam mají předem připravenýho Frťalu. Je fakt, že ten kádr za moc nestojí, ale dneska tam nebyla ani žádná bojovnost, prostě nic. Byli zralí na bůra, protože Zlín trefil ještě dvě tyčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Lišák nejlepší střelec ligy... Má opcí Baník?

Reagovat
bobis21

Má, ale celkem vysokou (přibližně 15m Kč). Ale když se chytne tak si to asi můžeme dovolit - letos jsme kupovali hráče za podobnou částku.

Reagovat
smazaný uživatel

23 let, pokud bude mít formu, tak ho za 2 roky prodáte za dvojnásob... Však dneska nějakých 1mil eur nic není...

Reagovat
Pablos

a zpátky do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

to už obě pražská S několikrát předvedla... To je prostě loterie

Reagovat
bobis21

Jasně, proto říkám že si to nejspíš dovolit můžeme, zvlášť pokud už to bude hráč který je rok v týmu a třeba i oporou. Ale pořád je to pro klub jako Baník velký přestup, byl by myslím 3. nebo 4. nejdražší posilou klubu v historii (1. Vydra, 2. Fantiš + nevím přesně za kolik šel Holzer).

Reagovat
Banikovec7

Taky je ale otázka, jak se k tomu postaví on, bude chtít zůstat tam, kde se chytl, za cenu menšího platu nebo si počká na nějakou nabídku odjinud, kde by dorovnali plat ze smlouvy na Spartě?

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš to mi připomíná i dalšího, Varadiho například to byli kanonýři

Reagovat
bobis21

Tak Fantiš tehdy měl v 18 letech odehrané 2 sezóny v lize a byl považován za velký talent. Dopadlo to jinak no...

Reagovat
Selänne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Serg!o

Má.

Reagovat
dinss

patnáct mega

Reagovat
smazaný uživatel

Banik hezky s takovym fotbalem to bude stika ligy letos

Reagovat
$$CaptainKokotko

Moc bych jim to přál, ale pořád jsou to jen 3kola. Budějovice jsou zatím špatné a Zlín je Zlín. Těším se na další zápasy.

Reagovat
Pablos

Tak od 16h dnes asi dám tu Bolku s Pardubicemi ...přeci jen Jabka s Klokanama to nevěstí nic hezkého

Reagovat
Coutinho10

za Pardubice dnes konecne v brane Markovic

Reagovat
dtaire

Dokonce i Červ v sestavě? Snad přinesou body

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mario23

Jablonec hroznej výkon, stejná bída, jako proti Celticu. S tímhle je vypráská i Žilina.

Reagovat
oli9

Tak to že je Žilina porazí je snad jasné každému

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

Reagovat
Freedo

Abyste se nedivili. V Žilině každej druhej leje

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Beran moc pěkně

Reagovat
Coutinho10

krasny acko

Reagovat
Kaspar

Zatim oba zapasy naprosto naopak

Reagovat
dtaire

Proč? Pardubice si konečně pohlídaly začátek a zaslouženě vedou. Markovič parádní

Reagovat
Kaspar

naopak oproti sazce

Reagovat
Pablos

jeden už máš dobrej a druhej napůl

Reagovat
smazaný uživatel

To nestačí, Bolka měla být tutovka, když mají Škodu

Reagovat
Pablos

taky jsem čekal, že vyhraje ...ale nesázel jsem nic a dobře jsem udělal

Reagovat
John Obi Mikel

Tak dvě plichty nakonec.

Reagovat
Pablos

a jo... ještě penaltička byla

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Beran je mega fotbalový. I Červ vypadá dost dobře na míči.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Lukáš Mašek se mi taky líbí. Velký talent

Reagovat
ACSeRw!n

to je velkej talent

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Selänne

Nedávno o něj měla zájem Sparta i Slavia ale Boleslav ho nechtěla pustit. Už minulou sezonu se mi hrozně líbil, tak snad si to přenese do letošní sezony a bude hrát co nejvíc.

Reagovat
John Obi Mikel

Beran MOTM.

Reagovat
Mirek na tenisu

Sudí v Gablonz standard. Pentli si asi obhájí ten gólman tam šel blbě. Ale jinak šíleně domácím připiskuje kde se dá....jdu blejt pane Řada.

Reagovat
John Obi Mikel

Kovařík penalta a dvě asistence

Reagovat
Firkraag

Penalta po jasným faulu toho Jablonečáka. Ubohost.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Pelta prý o polocase v kabině rozhodčích

Reagovat
Coutinho10

hodne zajimave info od Klusacka

Reagovat
Salfovic

Tak Klusáček je vyhlášená fňukna.

Reagovat
PISTOLERO

Pojďme Slovácko

Reagovat
Gimme

Ten Chorý je opravdu kokot

Reagovat
Pablos

No potom co jsem dokoukal zápas Pardubic s MB, tak to byla kreativní oslava fotbalu oproti tomuhle Plzeň Slovácko ...Teď se to teda trošku zlepšilo (jen od Plzně)

Reagovat
Pablos

já věděl, že to nemám psát

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Petržela

Reagovat
Pablos

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Pablos

Míšo hoď tam beton, jen 0:1 je dobrý, to ber

Reagovat
Gimme

Reagovat
Selänne

Reagovat
mario23

Ta levá strana Plzně hrozná tragédie a Brabec taky marný. S Chorým v útoku to je prostě tak vyčpělý... Měli si nechat Gulu.

Reagovat
Fakt

Gula měl zůstat

Reagovat
dinss

Píčo tyvole. Nechápu, že prohráváme 0:1. Jurečka ani nevěděl, jak to trefil....

Reagovat
Pablos

Tvl... všechno doprostřed

Reagovat
mario23

Tvl to tam nemají normálního útočníka ? Chorý je totální mentál...

Reagovat
Salfovic

Božola asi šetří na Welšany.

Reagovat
Pablos

a i tak je to strašný, ale mít vůbec Chorýho jako druhou volbu

Reagovat
Miguel19

Ten by měl dělat druhou volbu ve druhé lize.

Reagovat
ratusek

Hofman tvl

Reagovat
Salfovic

Ale hovno.

Reagovat
stas87

Hofmann blbec, cervena za mna ano. Nohu nestiahol, lopta prec.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle červená?

Reagovat
dinss

A za co jinýho tyvole? Natažená noha s kolíky na před a to rovnou na koleno. Měl jít dát rovnou a ne čekat na VAR.

Reagovat
Pablos

bylo to spíš na stehno né ? Jinak za mě červená taky v poho. Jen se to musí pískat vždy, jdeš podrážkou tak jdeš.

Reagovat
dinss

No, bylo to někde okolo kolena ale prostě zbytečně vysoko. V životě tam nemohl mít balon.

Reagovat
Pablos

mě přišlo že už to tak prostě chtěl dohrát ...nebo jestli je to takový dřevo, že si toho ani nevšiml, že míč je mimo... tak i tak dobře mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný úmysl v tom nebyl

Reagovat
dinss

No a? To je úplně jedno. Když zahraješ neúmyslně rukou tak se to jako nepíská nebo?

Reagovat
oli9

Tohle může napsat jen plzenak, už se těším až v Evropě zas něco pisknou a vy se budete divit jako vždycky

Reagovat
dinss

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Reagovat
Steve Stifler

Tohle nebylo na červenou ani omylem

Reagovat
bunnovv

toto není červená ani hovno kurva...

Reagovat
oli9

Ať ta zkurvena Plzeň shnije, snad je Žilina výpraska

Reagovat
dinss

Reagovat
oli9

No já se budu smát jako všichni zase proti těm rybářům, tam vás tlačit nebudou

Reagovat
Fakt

Reagovat
oli9

Reagovat
Fakt

Reagovat
dinss

Reagovat
Salfovic

Ve skupině Konfederační ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten welšský tým je vyřadí a bude klid

Reagovat
Pablos

Jako asi v pohodě... šel do něj jako prase, všechno podrážkou by mělo znamenat čus.

Reagovat
smazaný uživatel

Správně, tohle se už musí začít trestat.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mimalu

hodně směšná červená

Reagovat
stas87

Nie, podla sucasneho trendu je to vylucenie spravne. Hrac je za seba zodpovedny, Hofmann tam do toho siel nebezpecne a hlavne hlupo. Za taku cervenu kartu som rad, hracov to snad pouci, ze tam nemozu ist do toho tymto sposobom.

Reagovat
Mimalu

nebezpečně? Vždyť měl jednu nohu na zemi a šel do toho míče z místa, intenzita 0

Reagovat
Pablos

ale Ba Loua byl docela v rychlosti, nepřišlo ti ?

Reagovat
Selänne

Ještě nedávno bych řekl přísná, ale je fajn tenhle trend držet. Zbytečnej zákrok bez balónu, při kterým se BaLoula naštěstí dokázal vyhnout.

Reagovat
Salfovic

Ten trend je na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

no v tomhle zrovna né

Reagovat
Selänne

Takže budeme čekat, až se takhle odrovná třeba Karabec nebo Hložek?

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná šance Slovácka je teď vyprovokovat Chorého, aby dostal druhou žlutou.

Reagovat
Martin9719

Snad ho brzo stáhne, o ty jeho lokty bych měl strach

Reagovat
John Obi Mikel

Přísná červená, ale asi si ji obhájí. V současnosti se chce po rozhodčích tohle trestat.

Reagovat
Martin9719

Mě to připomněl souboj Zápotočný - Kolář z roku 2012 myslím? Za stavu 1-3 na Letný.

Reagovat
mario23

No tak ať se Plzeň v druhý půlce ukáže, protože takhle budou dobývat Welšany ve čtvrtek.

Reagovat
Liquid

žlutá by tomu zákroku slušela, šel tam nebezpečně, ale téměř ho nezasáhl, když vezmu za jaký saně se Frýdek nevylučoval, či dokonce po VARu omilostnil, tak nerozumím, jak za takový slabý štrejkanec teď vylučuje, minule ten Laňka na Plavšiče to byl daleko horší zákrok a tu se vůbec neřešil

Reagovat
Selänne

"šel tam nebezpečně, ale téměř ho nezasáhl"

Nezasáhl ho jenom díky tomu, že se Ba Loua dokázal samotnému střehnu vyhnout. Tohle fakt není polehčující okolnost.

Reagovat
Liquid

tak kde jsou ty 4 červené pro Krejčího mladšího a Frýdka, když prasili ještě víc

Reagovat
Selänne

A co teprve Bořil, nu

Reagovat
Spalovač šancí

Bořil neprasí nataženou nohou kolíkama napřed, Bořil rempluje

Reagovat
mistr129

U Bořila si takový zákroky nepamatuju

Reagovat
dinss

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

Ale tak je jasný, že se to musí pískat pořád... né jen teď. A to za to nevyloučení Laňky bylo vyhodnoceno jako hrubka rozhodčích né ? A je úplně zbytečný se vracet k nějakému Frýdkovi, Costovi, Matějovskému apod.

Reagovat
dinss

Reagovat
oli9

tak ono se tohle píská jen na Spartě, Slavii, Plzni... A vdzy jejich soupeřům

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Martin9719

Jinak takticky slušně prokaučováno. Ono asi nebylo na výběr, nevím kde je Hybš, ale levá strana bez obránce na Petrželu je docela risk což se potvrdilo. Každopádně na malým čtvrci mít tolik prostoru??

Reagovat
Liquid

ale "mladík" Falta a frnkne mu důchodce Petržela, Chorýmu frnkne další důchodce Kadlec a on ještě zbytečně fauluje za žlutou

Reagovat
John Obi Mikel

Slovácko 26% držení míče

Reagovat
John Obi Mikel

Střely 14:1

Reagovat
John Obi Mikel

*11:1

Reagovat
Selänne

Chorý

Reagovat
John Obi Mikel

Chorý

Reagovat
dinss

Tohle otřesný Slovácko musíme porazit...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no, dalo se čekat

Zkurvena korupcnicka Plzeň, ať tažné zmizí do 2 ligy

Reagovat
dinss

Takhle ublíženýho jsem tě tady ještě neviděl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dinss

Nebo jo?

Reagovat
John Obi Mikel

Ten si furt na něco stěžuje.

Reagovat
dinss

Já ho tady asi moc nevnímal. Ten jeho nick asi mluví za vše. Tam už stačí jenom Q.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

Škoda? Měli jste jednu povedenou gólovou akci, jinak celý zápas nic. Zasloužená prohra a nebýt naší neschopnosti, tak nejmíň o 6 golů.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Gelu28

Berbrovci to ještě obrátěj bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
Fakt

Tenhle domov důchodců musíme porazit

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda. Remíza byla lepší.

Reagovat
fabec1222

Sem čůrák twle, kurva už, vždycky se zeseru, a všechny tikety skrečuju. Plzeň pochopitelně poslední na tiketu, ale zase jsem se zesral, když ještě v 60. minutě prohrávala, a zase jsem to jak kokot zkurvenej vybral předčasně

Reagovat
Pablos

Proto jsem přestal s tím... I z toho fotbalu mám najednou o dost víc, jsem takovej volnej

Reagovat
dinss

Šulc a jeho zakončení..to je tragédie.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten je úplně marnej tenhle týden.

Reagovat
dinss

On se mi líbí,jak hraje a ani dneska nehrál nějak špatně ale to zakončení je u něj dlouhodobě tragický.

Reagovat
martin1

Reagovat
Pablos

To řešení našich hráčů v těch brejcích to je vždy komedie

Reagovat
John Obi Mikel

Šulc

Reagovat
smazaný uživatel

Karma pro Slovácko za to vypadnutí z KL příště se nemají sr*t na pohárový místa.

Reagovat
John Obi Mikel

Jako kdybyste vy nikdy v poslední době nevypadli zuž v předkolech.

Reagovat
dinss

Za tohle někoho tepat..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, šulin, co do mě jde.

Reagovat
John Obi Mikel

*už

Reagovat
mario23

Ba Loua musí hrát ve čtvrtek základ. Pokud navíc nebude hrát Chorý v základu, tak už je Plzeň musí přejet aspoň 4:0

Reagovat
dinss

Šulc dneska mohl dát hattrick tyvole

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

To chce klid. Je to takový Petržela v 27 letech. V hlavě a plicích to má, jen nohy se mu u každýho zakončení pletou, ale to se dá naučit, potřebuje mít klid v zakončení.

Reagovat
vinetou

tvl ten Šulc v zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

MB 2.1

Reagovat
John Obi Mikel

Míša Bílek 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Novej merč

Reagovat
Martin9719

Takže ve čtvrtek proměňovat šance, jinak bude zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko už je z pohárů venku.

Reagovat
Martin9719

??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

Jestli je pointa v tom, že my už žádný poháry "jakoby" nehrajeme, tak dobrý no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele