FORTUNA:LIGA - preview 3. kola nadstavby

27.06.2020, 08:50, aktualizováno 28.06.2020, 08:41
Previews
Sparta hostí ve skupině o titul Plzeň a bod jí stačí k jistotě třetího místa. Čerstvý mistr Slavia přivítá Jablonec. Zlín si může definitivně zajistit záchranu, pokud by uspěl v Teplicích. Že se mu to nepodaří doufá Karviná, která jede do Olomouce a ještě by se chtěla poprat o to, aby nemusela do baráže. Naprosto zásadní duel se ale hraje v Opavě. Domácí s Příbramí si to rozdají o předposlední místo. Poražený by to měl se záchranou nejspíš už dost složité.
O titul
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (neděle 16:30)
Na druhém místě plzeňské Viktorie v aktuálním ročníku FORTUNA:LIGY se už nic nezmění, přesto Západočeši mají motivaci v posledním červnovém utkání zvítězit. Hostí totiž Spartu.

Plzeňští si od restartu soutěží po koronavirové přestávce připsali šest vítězství z devíti pokusů, ty tři zbylá utkání je ale mohou mrzet. Jediný bod totiž získali ze dvou zápasů proti Slavii, což je stálo všechny zbylé naděje na zisk titulu. Prohráli i proti druhému z pražských "S", v pohárovém semifinále na Letné nestačili poměrem 2:1. Spartu poslali před pauzou do vedení Kanga a Kozák, v závěru skóre korigoval Havel.

"Hrajeme doma proti rivalovi, který nás porazil v semifinále domácího poháru. Máme jednoznačnou a velkou motivaci vyhrát nejbližší domácí zápas," připomíná duel MOL Cupu Adrian Guľa.

Toto vítězství bylo jen jedním z mnoha (přesněji osmi) v řadě, které si rudí připsali. Poslední jejich ztrátou byla porážka ve Štruncových sadech před měsícem, od té doby zvládli i vypjatá utkání a v tabulce se posunuli na třetí místo. Pokud v nedělním utkání vyhrají, z pódiové pozice je už nikdo nesrazí a předkolo evropských pohárů bude jistotou.

Utkání je zajímavé i z pohledu boje o krále střelců. Na čele tabulky kanonýrů totiž momentálně jsou sparťanští Kozák a Kanga se dvanácti přesnými zásahy, plzeňský Bucha je však jen o dva góly zpět. Co se týče absencí, v mnohem lepší pozici je trenér Guľa. Jeho týmu totiž bude chybět pravděpodobně jen Kayamba, kdežto hosté přijedou bez velkého množství zraněných hráčů - Vindheima, Lischky, Kayi, Plavšiće a Graiciara.

Zápas začíná v nedělních 16:30, s lehce lepšími vyhlídkami do něj vstupují červeno-modří. Jednak díky domácímu prostředí, jednak zásluhou pozitivní bilance vzájemných střetů. Z posledních čtrnácti totiž hned deset skončilo úspěchem právě Západočechů.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Hejda, Brabec, Limberský - Hořava, Kalvach, Čermák - Kopic, Beauguel, Kovařík
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Štetina, Costa, Hanousek - Hložek, Krejčí, Trávník, Karabec, Frýdek - Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.63 - 4.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (neděle 19:00)
Jen čtyři dny po zajištění titulu musí hráči Slavie znovu do akce. V dalším utkání v Edenu přivítají Jablonec, proti kterému se jim po dřívějším trápení začalo v poslední době dařit...

Červenobílí čekali na ligové vítězství s Jabloncem pět a půl roku, když ale před Vánoci v roce 2018 konečně přišlo, navazovala na něj hned další. Nyní tak Slavia porazila svého nadcházejícího soupeře čtyřikrát v řadě, přičemž obzvláště poslední výhra 5:0 stála opravdu za to.

Sešívaní v posledních pěti zápasech narazili jen na tři různé soupeře. Jednou se vítězně střetli se Zlínem, po dvou utkáních odehráli s Baníkem a Plzní - z každého dvojzápasu přitom vytěžili čtyři body. Právě středeční vítězství, zajištěné Petrem Ševčíkem, proti nejbližšímu pronásledovateli ze Štruncových sadů dalo družině Jindřicha Trpišovského definitivní jistotu druhého mistrovského poháru v řadě.

Severočeši naopak v poslední době mnoho důvodů k radosti nemají. Nevydařil se jim už vstup do jarní části, kdy vyhráli jediné ze čtyř utkání, a dlouhá přestávka jim také nepomohla. Tři vítězství v osmi zápasech je pro tým bojující o poháry málo, zvlášť když nyní třikrát v řadě nedokázal zvítězit. Naposledy v závěru zachránil alespoň remízu v podještědském derby Hübschman, díky čemuž Jablonec stále drží čtvrtou příčku.

Petr Rada nespoléhá na to, že soupeř nastoupí s "béčkovou" sestavou. "Slavia zaslouženě udělala titul po tom, jak prošla sezonou. Nemyslím si, že to nějak ovlivní náš zápas. Mají kvalitní kádr, 25 vyrovnaných hráčů. Je jedno, kdo nastoupí, mají ty nejlepší hráče. Rozdíl může být jen v herní praxi, že třeba tolik nenastupují, ale kvalita je u všech hráčů podobná," říká zkušený lodivod.

Jindřich Trpišovský nemůže počítat s indisponovanými Hovorkou a Olayinkou, k nim se možná na marodce přidá Holeš. Mnohem hůře je na tom ale trenér Rada. Kratochvíl chybí kvůli karetnímu trestu, trio Sýkora, Matoušek, Jugas na základě dohody klubů a zranění nepustí do hry Jovoviće s Kubistou a možná ani Pleštila a Chramostu.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Markovič - Coufal, Frydrych, Zima, Bořil - Takács, Oscar - Hellebrand, Stanciu, Provod - Musa
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jeřábek, Plechatý, Krob - Hübschman - Pilík, Považanec, Hämäläinen, Černák (Acosta) - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.07 - 7.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Baník Ostrava  (sobota 20:00)
Liberec i Baník čeká další klíčový zápas o místenku v evropských pohárech. Ani jeden z celků nemá situaci zcela pod kontrolou, tudíž zaváhání jednoho z nich může mít fatální následky, zejména pak v případě hostů.

Závěr základní části zastihl Slovan ve výborné formě, díky níž se Severočeši probojovali do skupiny o titul. Na začátku nadstavby si pak Liberec dokonce brousil zuby na třetí místo, jenže iluze mu vzala vysoká porážka na hřišti Sparty, ve středu navíc svěřenci trenéra Pavla Hoftycha nezvítězili ani v Podještědském derby proti Jablonci. Borci od Nisy tak zamrzli na pátém místě, přičemž na vylepšení své pozice již nemají kvůli časové tísni i těžkému losu mnoho prostoru.

Po mači v Jablonci se Hoftych hlasitě rozčiloval kvůli výkonu rozhodčího Pechance. "S kolegy Pavlem Medynským a Márou Čechem občas hrajeme prší a myslím si, že pan Pechanec se k nám asi přidá a může být čtvrtým do party, protože jak roztočil karetní show, to se jen tak nevidí. Upozorňovali jsme hráče, že to bude emotivní zápas. První karty ale byly přísné," zhodnotil kouč Liberce, který v derby taktéž viděl žlutou kartu a v sobotu bude na lavičce svého mužstva chybět.

V ještě zapeklitější situaci se nachází Baník. Slezané započali dohrávku ligy jako nejhůře postavený celek ve skupině o titul a už jejich výchozí pozice předurčovala nelehkou fušku. Nyní je jejich stav ještě horší. Ostravané v úvodních dvou kolech podlehli oběma pražským S a zůstávají šestí, tedy mimo pozice zaručující pohárovou Evropu. Na pátý Liberec pak ztrácí tři body, tudíž duel u Nisy musí Baník zvládnout vítězně, jinak pro něj sezona de facto končí.

To ostatně potvrdil i lodivod Slezanů Luboš Kozel. "To utkání je pro nás zrcadlo, na co opravdu máme. Jestliže chceme někam výše, musíme zvládnout zápasy s Libercem a Jabloncem. Minulé zápasy nám ukázaly, že herně nám na ty první tři mužstva určitě ještě něco chybí,” řekl trenér "Chacharů".

Baník se naposledy v Liberci objevil relativně nedávno, přesněji řečeno před necelými dvěma týdny. Lepším celkem byl tehdy domácí Slovan, ovšem z jeho aktivity nic kloudného nevzešlo a zápas skončil bezbrankovou remízou. Mnoho povyku vyvolal také vzájemný duel ze samotného úvodu ročníku. Po střetnutí z poloviny loňského července se dosti diskutovalo o simulaci ostravského Tomáše Smoly, z níž vzešla penalta pro domácí, a následné vítězné brance Severočechů z hlavy Romana Potočného, který již dnes hájí barvy Slezanů.

Liberec se v sobotu bude muset vypořádat s absencí klíčových záložníků Tomáše Malinského a Alexandra Băluţy. Oba si podobně jako Nemanja Kuzmanović na straně Ostravanů musí odpykat trest za žluté karty. Zranění pak do hry nepustí obránce domácích Matěje Chaluše a Matěje Hybše a hostující krajní hráče Martina Filla s Danielem Holzerem. O startech středopolaře Slovanu Achmeda Alibekova a Roberta Hrubého s Dyjanem Carlosem de Azevedem z Baníku se teprve rozhodne.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Mikula - Pešek, Alibekov (Michal), Hromada, Mara, Zeman - Kuchta
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Reiter, Procházka, Svozil, Stronati, Fleišman - Potočný, Jánoš, Jirásek, Lalkovič - Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.37 - 3.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha32246262:1178
2.Viktoria Plzeň32216562:2369
3.Sparta Praha32168862:3856
4.FK Jablonec321481047:4450
5.Slovan Liberec321461252:4348
6.Baník Ostrava321291145:4045
O Evropu - odvety semifinále
Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav  (sobota 15:00), první zápas: 1:2
V Českých Budějovicích se rozhodne o prvním postupujícím v play-off skupiny o Evropskou ligu. Domácí Dynamo bude stahovat jednogólové manko z úvodní seance, kterou v Mladé Boleslavi zvládl lépe středočeský protivník.

Vzhledem k formě na konci základní části vstupovali Jihočeši do play-off v roli mírného favorita. Své postavení v úvodu utkání v Mladé Boleslavi také potvrzovali, když je po čtrnácti minutách hry poslal Pavel Novák svým premiérovým gólem v nejvyšší soutěži do vedení. Jenže poté převzali iniciativu domácí. Jejich aktivita vyvrcholila po změně stran a zásahy Tomáše Ladry a Dominika Maška zajistily výsledkový obrat.

V Budějovicích i přes ztrátu nadějného vedení věří ve zdárný konec, kterým by zužitkovali vydařený nováčkovský ročník. "Do odvety to není špatné, protože jsme vstřelili gól venku, což se hodí. Ale je škoda, že jsme prohráli, protože jsme to měli dobře rozehrané. Myslím si, že i doma nás čeká vyrovnané utkání a uděláme maximum, abychom postoupili dál," sdělil jediný šťastný střelec Jihočechů Novák.

Mladé Boleslavi přišel nedělní úspěch nesmírně vhod. Družina kouče Jozefa Webera na jaře výsledkově strádala, vypadla z bojů o postup do nejlepší šestice ligy a nakonec málem spadla do skupiny o udržení. Stačilo však jedno vydařené utkání a rázem mají Středočeši vcelku solidní šanci na záchranu závěru sezóny.

Tomáš Ladra si nemyslí, že by hosté měli na Střeleckém ostrově hrát vyloženě defenzivně. "Máme náskok jednoho gólu, ale Budějovice jsou doma silné a my tam určitě nepojedeme zalézt. Pokusíme se dát první branku a pak to snad nějak uhrajeme. Úvodní jarní porážka už je nějaký pátek stará. V hlavě jí nemáme a žádnou roli by to hrát nemělo," připomněl hráč Boleslavi tříbrankový výprask, který Středočeši utržili u soutoku Vltavy a Malše v únoru.

Dynamu schází zkušený brankář Jaroslav Drobný, nejisté jsou pak starty lídra obrany Tomáše Sivoka a středopolaře Filipa Havelky. Po karetním trestu by již měl být k dispozici levý bek Jiří Kladrubský. Středočeši zase dlouhodobě pracují bez tria marodů Marka Matějovského, Tomáše Wiesnera a Davida Pecha, o účasti Michala Hubínka se teprve rozhodne.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek — Čolić, Havel, Talovierov, Novák — Čavoš, Javorek — Mészáros, Šulc, Mršić — Schranz
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Túlio - Janošek, Hubínek - Ladra, Budínský, Fulnek - Jiří Klíma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.81 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko  (sobota 17:30), první zápas: 2:1
Bohemians proplouvají závěrem sezony jako lodě španělských conquistadorů v čerstvě objevené Americe. Jejich putování přitom stále nemá konce a je pravděpodobné, že bude pokračovat i po odvetě prvního kola playoff proti Slovácku. Moravané by totiž museli podat vynikající výkon, aby cestu Pražanů ukončili.

Slovácko musí mít z "Klokanů" v poslední době slušnou depresi. Bohemians navštívili východní Moravu v měsíci červnu již dvakrát a pokaždé se do Vršovic vraceli s plným ziskem, shodou okolností vždy po výsledku 2:1 v jejich prospěch. Minulý víkend jim do karet nahrála i technická vymoženost dnešní doby, neboť obě branky Pražanů potvrdil hlavní sudí až po konzultaci s kolegou u videa. Díky těsné výhře si družina kouče Luďka Klusáčka vytvořila dobrou pozici pro to, aby na domácí půdě zdárně dokončila rozdělanou práci.

Mužstvu od Botiče prospívá, že hraje v uvolněné atmosféře. "Cílem bylo vyhnout se tomu, co nás potkalo minulou sezonu. Ve skupině o udržení se vám chtě nechtě sevře žaludek. Neuvolníte se, na hřišti nejste schopný zahrát to, co byste chtěl. Můžeme něco získat, ale předtím jsme mohli ztratit. A hodně. Tlak je pořád, ale je rozdílný, z tohohle pohledu je to příjemnější," prozradil stoper Lukáš Hůlka tajemství úspěchu Bohemky.

Pokud si hosté chtějí prodloužit sezónu, musí v Ďolíčku bezpodmínečně zvítězit jakýmkoliv jiným způsobem než 1:0, výhra 2:1 pak zajistí prodloužení duelu. Slovácko tedy čeká pořádná fuška, jelikož obrana Bohemians patří mezi vyhlášené zdi, zvlášť přímo ve Vršovicích. Vyřazení by pro Moravany bylo celkem velkým zklamáním, neboť v průběhu ročníku dlouho usilovali dokonce o postup do skupiny o titul. Jenže mírný výpadek formy v závěru základní části odsoudil trenéra Martina Svědíka a spol do nevyzpytatelného playoff.

Zkušený stoper Michal Kadlec ale rozhodně nehází flintu do žita. "Kdo fotbal sleduje, tak ví, že se dokázaly otočit i jiné výsledky jak 1:2. Pro nás se nic nemění, musíme vstřelit dvě branky, a i kdybychom inkasovali, tak to pořád nic neznamená. Je to buď a nebo. Dáme do toho všechno a pokusíme se ten nepříznivý vývoj zvrátit," burcuje někdejší reprezentant.

Na druhou stranu dorazí Moravané výrazně oslabeni. Milan Petržela si nadále odpykává disciplinární trest a mimo hru zůstává také gólmanská jednička Matouš Trmal. Fit nejsou ani Jan Kliment s Ondřejem Zahustelem a Filipem Vechetou. U domácích absentuje útočník Matěj Pulkrab a nejisté jsou starty dalšího forvarda Ibrahima Keity s levým bekem Jakubem Podaným.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang — Köstl, Hůlka, Krch — Bartek, Jindřišek, Ljovin, Schumacher — Hronek, Nečas, Vodháněl
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Porcal — Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek — Havlík, Daníček — Navrátil, Dvořák, Kalabiška — Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.15 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
O udržení
SFC Opava - 1. FK Příbram  (neděle 14:30)
Do konce nadstavbové části FORTUNA:LIGY zbývají už jenom tři kola, a tak je každý zápas důležitý. Obzvláště ten, ve kterém se střetnou dva hlavní kandidáti na sestup - Opavu nad Příbramí drží pouze skóre.

Pro Slezany hraje v boji o umístění na barážové pozici jednak domácí prostředí v tomto vzájemném zápase, jednak lepší pozice po základní části. Pokud by tedy s Příbramí vyhráli, byli by ve velmi komfortní pozici, zároveň však v případě porážky by zůstali stále na dostřel.

Oba týmy se po koronavirové přestávce zvedli. Žluto-modří z osmi zápasů prohráli pouze tři, ačkoliv kromě jediného vítězství proti Českým Budějovicím zbytek remizovali. A to včetně posledního utkání v nedaleké Karviné, čímž definitivně promarnili šanci na přímou záchranu. Opavu může utěšovat alespoň aktuální domácí bilance, z posledních pěti zápasů na svém hřišti vytěžila osm bodů.

Vzestup Příbrami se nesl v úplně opačném gardu, než v případě jejího nedělního soupeře. Středočeši totiž už sedm utkání v řadě neremizovali, třikrát však dokázali zvítězit. Dokonce i v závěru května v Olomouci, čímž získali vůbec první venkovní body v sezóně! Proti Příbrami však hraje bilance vzájemných zápasů. V posledních letech se tito dva soupeři potkávají pravidelně, přičemž z osmi utkání nedokázal ani jednou zvítězit tým hostí.

Pavel Horváth si uvědomuje, že jeho tým balancuje nad propastí. "Pořád nad námi visí Damoklův meč, což není příjemné. Ale musíme se s tím tlakem vyrovnat. Pojedeme do Opavy si to rozdat," říká trenér oficiálně uváděný jen jako asistent.

Slezané se musí obejít bez zraněných Schaffartzika, Dediče a Šroma, v ohrožení je i start Rychlého. Na druhé straně chybí vykartovaný Dramé a možná i Nový. Nadále nejsou k dispozici dva turečtí hráči.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Harazim, Hrabina, Hošek, Žídek, Helešic - Souček, Zavadil, Dordič - Texl - Juřena
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Kvída, Kleščík, Kingue, Cmiljanovič - Tregler, Rezek - Škoda, Zorvan, Antwi - Polidar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.17 - 3.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - MFK Karviná  (neděle 14:30)
Karviná má stále alespoň teoretickou šanci na to, aby se vyhnula baráži, už si však nemůže dovolit zaváhání. V neděli vyrazí Slezané do Olomouce, kde už po jaru plném zklamání vyhlíží letní pauzu.

Má cenu na zápasy Sigmy ve zbytku ročníku vůbec koukat? Snad jen z důvodu snažení protivníka Hanáku. Sami hráči Olomouce totiž po přestávce vyvolané koronavirovou pandemií diváky ze sedadel zrovna nevytrhávají. Není divu, že svěřenci trenéra Radoslava Látala kráčí od prohry k prohře a dá se říct, že čekají na Godota, tedy na konec herního utrpení.

Jen jeden celek je po obnovení fotbalových kratochvílí ve větší mizérii, a to právě Karviná. Na to, jak se Slezané v únoru rozjeli, je jejich současné trápení překvapením. Realita je však neúprosná. Družině kouče Juraje Jarábka to skřípe v ofenzivě i defenzivě a v MFK všem pomalu začíná docházet, že ani letos se baráži nevyhne. V nejhorším případě může Karviná stále ještě přímo spadnout do druhé ligy.

To si ale na východě republiky vůbec nepřipouští. "Mužstvu věříme. Troufám si tvrdit, a možná si budou někteří klepat na čelo, že my takhle dolů nepatříme. Věřím, že následující tři duely zvládneme a půjdeme do baráže. Pochopitelně se ještě popereme i o třináctou příčku, ale to už nemáme ve své moci," řekl asistent hlavního trenéra Marek Bielan.

Měření Sigmy a MFK v probíhající sezóně doposud mnoho fotbalové krásy nepřineslo. V Olomouci i Karviné se totiž urodily dvě remízy 1:1. Pokaždé přitom vedli Hanáci, aby v závěrečných minutách nadějný náskok ztratili.

Sigmě schází levý obránce Milan Kerbr, nejisté jsou pak starty stopera Víta Beneše, záložníka Václava Pilaře a útočníka Martina Nešpora. Na straně hostů zase absentují univerzál Jan Moravec s forvardem Michalem Petráněm.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Radek Látal, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Breite - Hála, Zmrzlý, Chytil, Falta - Yunis
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Šindelář, Rundič, Čonka - Smrž, Mangabeira, Janečka - Ba Loua, Lingr, Taiwo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.41 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Fastav Zlín  (neděle 14:30)
Střetnutí tabulkových sousedů bude k vidění v neděli po obědě Na Stínadlech. Domácí Teplice se tam utkají se Zlínem, přičemž minimálně jeden z celků si zajistí záchranu - za příznivých okolností i oba.

"Sklářům" k definitivní jistotě příslušnosti mezi elitou i v příštím roce stačí i remíza nebo jakákoliv ztráta Karviné v souběžně hraném zápase v Olomouci. "Ševci" zase potřebují uhrát alespoň stejný výsledek jako Jarábkova družina. Pokud by však náhodou prohráli a Karvinští zvítězili, rázem se boj o třinácté místo výrazně zdramatizuje - ve vzájemném zápase příští víkend by se totiž mohly týmy dostat na stejný počet bodů.

Severočeši bravurně zvládli vůbec první zápase po dlouhé přestávce a v dohrávce porazili Liberec, následný náročný los jim však dovolil pouze bod z pěti utkání. Se slabšími soupeři ale přišly i vyšší bodové zisky a z posledních tří duelů s Karvinou, Příbramí a v Olomouci vytěžili bodů hned sedm.

Zlínští naopak prožívají pod Bohumilem Páníkem vzestup. Od doby, co se kouč ujal kormidla, Fastav prohrál jen v těžkých zápasech v Jablonci, Plzni a na Slavii, přičemž kromě duelu ve Štruncových sadech nebyl neměl k bodu daleko. Klíčové pro záchranu však mohou být zejména první dvě utkání nadstavbové části, v nichž postupně porazil Opavu i Příbram.

Trenér Stanislav Hejkal bude v nadcházejícím duelu postrádat vykartované Kučeru s Marečkem a zraněné Knapíka a Vyhnala, na druhé straně bude vinou zdravotních problémů chybět Ikaunieks.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Nazarov, Čmovš, Hyčka - Černý, Žitný, Trubač, Moulis - J. Mareš, Řezníček
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Buchta, Simerský, Bartošák - Džafič, Hlinka, Jiráček, Čanturišvili - Poznar, Janetzký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.16 - 3.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
11.Sigma Olomouc328131136:3937
12.FK Teplice328111333:5035
13.Fastav Zlín32961729:4833
14.MFK Karviná325121524:4327
15.SFC Opava32591817:5024
16.1. FK Příbram32662021:5524

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (381)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele