FORTUNA:LIGA - preview 3. kola nadstavby

27.06.2020, 08:50, aktualizováno 28.06.2020, 08:41
Previews
Sparta hostí ve skupině o titul Plzeň a bod jí stačí k jistotě třetího místa. Čerstvý mistr Slavia přivítá Jablonec. Zlín si může definitivně zajistit záchranu, pokud by uspěl v Teplicích. Že se mu to nepodaří doufá Karviná, která jede do Olomouce a ještě by se chtěla poprat o to, aby nemusela do baráže. Naprosto zásadní duel se ale hraje v Opavě. Domácí s Příbramí si to rozdají o předposlední místo. Poražený by to měl se záchranou nejspíš už dost složité.
O titul
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (neděle 16:30)
Na druhém místě plzeňské Viktorie v aktuálním ročníku FORTUNA:LIGY se už nic nezmění, přesto Západočeši mají motivaci v posledním červnovém utkání zvítězit. Hostí totiž Spartu.

Plzeňští si od restartu soutěží po koronavirové přestávce připsali šest vítězství z devíti pokusů, ty tři zbylá utkání je ale mohou mrzet. Jediný bod totiž získali ze dvou zápasů proti Slavii, což je stálo všechny zbylé naděje na zisk titulu. Prohráli i proti druhému z pražských "S", v pohárovém semifinále na Letné nestačili poměrem 2:1. Spartu poslali před pauzou do vedení Kanga a Kozák, v závěru skóre korigoval Havel.

"Hrajeme doma proti rivalovi, který nás porazil v semifinále domácího poháru. Máme jednoznačnou a velkou motivaci vyhrát nejbližší domácí zápas," připomíná duel MOL Cupu Adrian Guľa.

Toto vítězství bylo jen jedním z mnoha (přesněji osmi) v řadě, které si rudí připsali. Poslední jejich ztrátou byla porážka ve Štruncových sadech před měsícem, od té doby zvládli i vypjatá utkání a v tabulce se posunuli na třetí místo. Pokud v nedělním utkání vyhrají, z pódiové pozice je už nikdo nesrazí a předkolo evropských pohárů bude jistotou.

Utkání je zajímavé i z pohledu boje o krále střelců. Na čele tabulky kanonýrů totiž momentálně jsou sparťanští Kozák a Kanga se dvanácti přesnými zásahy, plzeňský Bucha je však jen o dva góly zpět. Co se týče absencí, v mnohem lepší pozici je trenér Guľa. Jeho týmu totiž bude chybět pravděpodobně jen Kayamba, kdežto hosté přijedou bez velkého množství zraněných hráčů - Vindheima, Lischky, Kayi, Plavšiće a Graiciara.

Zápas začíná v nedělních 16:30, s lehce lepšími vyhlídkami do něj vstupují červeno-modří. Jednak díky domácímu prostředí, jednak zásluhou pozitivní bilance vzájemných střetů. Z posledních čtrnácti totiž hned deset skončilo úspěchem právě Západočechů.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Hejda, Brabec, Limberský - Hořava, Kalvach, Čermák - Kopic, Beauguel, Kovařík
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Štetina, Costa, Hanousek - Hložek, Krejčí, Trávník, Karabec, Frýdek - Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.63 - 4.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (neděle 19:00)
Jen čtyři dny po zajištění titulu musí hráči Slavie znovu do akce. V dalším utkání v Edenu přivítají Jablonec, proti kterému se jim po dřívějším trápení začalo v poslední době dařit...

Červenobílí čekali na ligové vítězství s Jabloncem pět a půl roku, když ale před Vánoci v roce 2018 konečně přišlo, navazovala na něj hned další. Nyní tak Slavia porazila svého nadcházejícího soupeře čtyřikrát v řadě, přičemž obzvláště poslední výhra 5:0 stála opravdu za to.

Sešívaní v posledních pěti zápasech narazili jen na tři různé soupeře. Jednou se vítězně střetli se Zlínem, po dvou utkáních odehráli s Baníkem a Plzní - z každého dvojzápasu přitom vytěžili čtyři body. Právě středeční vítězství, zajištěné Petrem Ševčíkem, proti nejbližšímu pronásledovateli ze Štruncových sadů dalo družině Jindřicha Trpišovského definitivní jistotu druhého mistrovského poháru v řadě.

Severočeši naopak v poslední době mnoho důvodů k radosti nemají. Nevydařil se jim už vstup do jarní části, kdy vyhráli jediné ze čtyř utkání, a dlouhá přestávka jim také nepomohla. Tři vítězství v osmi zápasech je pro tým bojující o poháry málo, zvlášť když nyní třikrát v řadě nedokázal zvítězit. Naposledy v závěru zachránil alespoň remízu v podještědském derby Hübschman, díky čemuž Jablonec stále drží čtvrtou příčku.

Petr Rada nespoléhá na to, že soupeř nastoupí s "béčkovou" sestavou. "Slavia zaslouženě udělala titul po tom, jak prošla sezonou. Nemyslím si, že to nějak ovlivní náš zápas. Mají kvalitní kádr, 25 vyrovnaných hráčů. Je jedno, kdo nastoupí, mají ty nejlepší hráče. Rozdíl může být jen v herní praxi, že třeba tolik nenastupují, ale kvalita je u všech hráčů podobná," říká zkušený lodivod.

Jindřich Trpišovský nemůže počítat s indisponovanými Hovorkou a Olayinkou, k nim se možná na marodce přidá Holeš. Mnohem hůře je na tom ale trenér Rada. Kratochvíl chybí kvůli karetnímu trestu, trio Sýkora, Matoušek, Jugas na základě dohody klubů a zranění nepustí do hry Jovoviće s Kubistou a možná ani Pleštila a Chramostu.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Markovič - Coufal, Frydrych, Zima, Bořil - Takács, Oscar - Hellebrand, Stanciu, Provod - Musa
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jeřábek, Plechatý, Krob - Hübschman - Pilík, Považanec, Hämäläinen, Černák (Acosta) - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.07 - 7.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Baník Ostrava  (sobota 20:00)
Liberec i Baník čeká další klíčový zápas o místenku v evropských pohárech. Ani jeden z celků nemá situaci zcela pod kontrolou, tudíž zaváhání jednoho z nich může mít fatální následky, zejména pak v případě hostů.

Závěr základní části zastihl Slovan ve výborné formě, díky níž se Severočeši probojovali do skupiny o titul. Na začátku nadstavby si pak Liberec dokonce brousil zuby na třetí místo, jenže iluze mu vzala vysoká porážka na hřišti Sparty, ve středu navíc svěřenci trenéra Pavla Hoftycha nezvítězili ani v Podještědském derby proti Jablonci. Borci od Nisy tak zamrzli na pátém místě, přičemž na vylepšení své pozice již nemají kvůli časové tísni i těžkému losu mnoho prostoru.

Po mači v Jablonci se Hoftych hlasitě rozčiloval kvůli výkonu rozhodčího Pechance. "S kolegy Pavlem Medynským a Márou Čechem občas hrajeme prší a myslím si, že pan Pechanec se k nám asi přidá a může být čtvrtým do party, protože jak roztočil karetní show, to se jen tak nevidí. Upozorňovali jsme hráče, že to bude emotivní zápas. První karty ale byly přísné," zhodnotil kouč Liberce, který v derby taktéž viděl žlutou kartu a v sobotu bude na lavičce svého mužstva chybět.

V ještě zapeklitější situaci se nachází Baník. Slezané započali dohrávku ligy jako nejhůře postavený celek ve skupině o titul a už jejich výchozí pozice předurčovala nelehkou fušku. Nyní je jejich stav ještě horší. Ostravané v úvodních dvou kolech podlehli oběma pražským S a zůstávají šestí, tedy mimo pozice zaručující pohárovou Evropu. Na pátý Liberec pak ztrácí tři body, tudíž duel u Nisy musí Baník zvládnout vítězně, jinak pro něj sezona de facto končí.

To ostatně potvrdil i lodivod Slezanů Luboš Kozel. "To utkání je pro nás zrcadlo, na co opravdu máme. Jestliže chceme někam výše, musíme zvládnout zápasy s Libercem a Jabloncem. Minulé zápasy nám ukázaly, že herně nám na ty první tři mužstva určitě ještě něco chybí,” řekl trenér "Chacharů".

Baník se naposledy v Liberci objevil relativně nedávno, přesněji řečeno před necelými dvěma týdny. Lepším celkem byl tehdy domácí Slovan, ovšem z jeho aktivity nic kloudného nevzešlo a zápas skončil bezbrankovou remízou. Mnoho povyku vyvolal také vzájemný duel ze samotného úvodu ročníku. Po střetnutí z poloviny loňského července se dosti diskutovalo o simulaci ostravského Tomáše Smoly, z níž vzešla penalta pro domácí, a následné vítězné brance Severočechů z hlavy Romana Potočného, který již dnes hájí barvy Slezanů.

Liberec se v sobotu bude muset vypořádat s absencí klíčových záložníků Tomáše Malinského a Alexandra Băluţy. Oba si podobně jako Nemanja Kuzmanović na straně Ostravanů musí odpykat trest za žluté karty. Zranění pak do hry nepustí obránce domácích Matěje Chaluše a Matěje Hybše a hostující krajní hráče Martina Filla s Danielem Holzerem. O startech středopolaře Slovanu Achmeda Alibekova a Roberta Hrubého s Dyjanem Carlosem de Azevedem z Baníku se teprve rozhodne.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Mikula - Pešek, Alibekov (Michal), Hromada, Mara, Zeman - Kuchta
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Reiter, Procházka, Svozil, Stronati, Fleišman - Potočný, Jánoš, Jirásek, Lalkovič - Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.37 - 3.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha32246262:1178
2.Viktoria Plzeň32216562:2369
3.Sparta Praha32168862:3856
4.FK Jablonec321481047:4450
5.Slovan Liberec321461252:4348
6.Baník Ostrava321291145:4045
O Evropu - odvety semifinále
Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav  (sobota 15:00), první zápas: 1:2
V Českých Budějovicích se rozhodne o prvním postupujícím v play-off skupiny o Evropskou ligu. Domácí Dynamo bude stahovat jednogólové manko z úvodní seance, kterou v Mladé Boleslavi zvládl lépe středočeský protivník.

Vzhledem k formě na konci základní části vstupovali Jihočeši do play-off v roli mírného favorita. Své postavení v úvodu utkání v Mladé Boleslavi také potvrzovali, když je po čtrnácti minutách hry poslal Pavel Novák svým premiérovým gólem v nejvyšší soutěži do vedení. Jenže poté převzali iniciativu domácí. Jejich aktivita vyvrcholila po změně stran a zásahy Tomáše Ladry a Dominika Maška zajistily výsledkový obrat.

V Budějovicích i přes ztrátu nadějného vedení věří ve zdárný konec, kterým by zužitkovali vydařený nováčkovský ročník. "Do odvety to není špatné, protože jsme vstřelili gól venku, což se hodí. Ale je škoda, že jsme prohráli, protože jsme to měli dobře rozehrané. Myslím si, že i doma nás čeká vyrovnané utkání a uděláme maximum, abychom postoupili dál," sdělil jediný šťastný střelec Jihočechů Novák.

Mladé Boleslavi přišel nedělní úspěch nesmírně vhod. Družina kouče Jozefa Webera na jaře výsledkově strádala, vypadla z bojů o postup do nejlepší šestice ligy a nakonec málem spadla do skupiny o udržení. Stačilo však jedno vydařené utkání a rázem mají Středočeši vcelku solidní šanci na záchranu závěru sezóny.

Tomáš Ladra si nemyslí, že by hosté měli na Střeleckém ostrově hrát vyloženě defenzivně. "Máme náskok jednoho gólu, ale Budějovice jsou doma silné a my tam určitě nepojedeme zalézt. Pokusíme se dát první branku a pak to snad nějak uhrajeme. Úvodní jarní porážka už je nějaký pátek stará. V hlavě jí nemáme a žádnou roli by to hrát nemělo," připomněl hráč Boleslavi tříbrankový výprask, který Středočeši utržili u soutoku Vltavy a Malše v únoru.

Dynamu schází zkušený brankář Jaroslav Drobný, nejisté jsou pak starty lídra obrany Tomáše Sivoka a středopolaře Filipa Havelky. Po karetním trestu by již měl být k dispozici levý bek Jiří Kladrubský. Středočeši zase dlouhodobě pracují bez tria marodů Marka Matějovského, Tomáše Wiesnera a Davida Pecha, o účasti Michala Hubínka se teprve rozhodne.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek — Čolić, Havel, Talovierov, Novák — Čavoš, Javorek — Mészáros, Šulc, Mršić — Schranz
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Túlio - Janošek, Hubínek - Ladra, Budínský, Fulnek - Jiří Klíma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.81 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko  (sobota 17:30), první zápas: 2:1
Bohemians proplouvají závěrem sezony jako lodě španělských conquistadorů v čerstvě objevené Americe. Jejich putování přitom stále nemá konce a je pravděpodobné, že bude pokračovat i po odvetě prvního kola playoff proti Slovácku. Moravané by totiž museli podat vynikající výkon, aby cestu Pražanů ukončili.

Slovácko musí mít z "Klokanů" v poslední době slušnou depresi. Bohemians navštívili východní Moravu v měsíci červnu již dvakrát a pokaždé se do Vršovic vraceli s plným ziskem, shodou okolností vždy po výsledku 2:1 v jejich prospěch. Minulý víkend jim do karet nahrála i technická vymoženost dnešní doby, neboť obě branky Pražanů potvrdil hlavní sudí až po konzultaci s kolegou u videa. Díky těsné výhře si družina kouče Luďka Klusáčka vytvořila dobrou pozici pro to, aby na domácí půdě zdárně dokončila rozdělanou práci.

Mužstvu od Botiče prospívá, že hraje v uvolněné atmosféře. "Cílem bylo vyhnout se tomu, co nás potkalo minulou sezonu. Ve skupině o udržení se vám chtě nechtě sevře žaludek. Neuvolníte se, na hřišti nejste schopný zahrát to, co byste chtěl. Můžeme něco získat, ale předtím jsme mohli ztratit. A hodně. Tlak je pořád, ale je rozdílný, z tohohle pohledu je to příjemnější," prozradil stoper Lukáš Hůlka tajemství úspěchu Bohemky.

Pokud si hosté chtějí prodloužit sezónu, musí v Ďolíčku bezpodmínečně zvítězit jakýmkoliv jiným způsobem než 1:0, výhra 2:1 pak zajistí prodloužení duelu. Slovácko tedy čeká pořádná fuška, jelikož obrana Bohemians patří mezi vyhlášené zdi, zvlášť přímo ve Vršovicích. Vyřazení by pro Moravany bylo celkem velkým zklamáním, neboť v průběhu ročníku dlouho usilovali dokonce o postup do skupiny o titul. Jenže mírný výpadek formy v závěru základní části odsoudil trenéra Martina Svědíka a spol do nevyzpytatelného playoff.

Zkušený stoper Michal Kadlec ale rozhodně nehází flintu do žita. "Kdo fotbal sleduje, tak ví, že se dokázaly otočit i jiné výsledky jak 1:2. Pro nás se nic nemění, musíme vstřelit dvě branky, a i kdybychom inkasovali, tak to pořád nic neznamená. Je to buď a nebo. Dáme do toho všechno a pokusíme se ten nepříznivý vývoj zvrátit," burcuje někdejší reprezentant.

Na druhou stranu dorazí Moravané výrazně oslabeni. Milan Petržela si nadále odpykává disciplinární trest a mimo hru zůstává také gólmanská jednička Matouš Trmal. Fit nejsou ani Jan Kliment s Ondřejem Zahustelem a Filipem Vechetou. U domácích absentuje útočník Matěj Pulkrab a nejisté jsou starty dalšího forvarda Ibrahima Keity s levým bekem Jakubem Podaným.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang — Köstl, Hůlka, Krch — Bartek, Jindřišek, Ljovin, Schumacher — Hronek, Nečas, Vodháněl
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Porcal — Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek — Havlík, Daníček — Navrátil, Dvořák, Kalabiška — Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.15 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
O udržení
SFC Opava - 1. FK Příbram  (neděle 14:30)
Do konce nadstavbové části FORTUNA:LIGY zbývají už jenom tři kola, a tak je každý zápas důležitý. Obzvláště ten, ve kterém se střetnou dva hlavní kandidáti na sestup - Opavu nad Příbramí drží pouze skóre.

Pro Slezany hraje v boji o umístění na barážové pozici jednak domácí prostředí v tomto vzájemném zápase, jednak lepší pozice po základní části. Pokud by tedy s Příbramí vyhráli, byli by ve velmi komfortní pozici, zároveň však v případě porážky by zůstali stále na dostřel.

Oba týmy se po koronavirové přestávce zvedli. Žluto-modří z osmi zápasů prohráli pouze tři, ačkoliv kromě jediného vítězství proti Českým Budějovicím zbytek remizovali. A to včetně posledního utkání v nedaleké Karviné, čímž definitivně promarnili šanci na přímou záchranu. Opavu může utěšovat alespoň aktuální domácí bilance, z posledních pěti zápasů na svém hřišti vytěžila osm bodů.

Vzestup Příbrami se nesl v úplně opačném gardu, než v případě jejího nedělního soupeře. Středočeši totiž už sedm utkání v řadě neremizovali, třikrát však dokázali zvítězit. Dokonce i v závěru května v Olomouci, čímž získali vůbec první venkovní body v sezóně! Proti Příbrami však hraje bilance vzájemných zápasů. V posledních letech se tito dva soupeři potkávají pravidelně, přičemž z osmi utkání nedokázal ani jednou zvítězit tým hostí.

Pavel Horváth si uvědomuje, že jeho tým balancuje nad propastí. "Pořád nad námi visí Damoklův meč, což není příjemné. Ale musíme se s tím tlakem vyrovnat. Pojedeme do Opavy si to rozdat," říká trenér oficiálně uváděný jen jako asistent.

Slezané se musí obejít bez zraněných Schaffartzika, Dediče a Šroma, v ohrožení je i start Rychlého. Na druhé straně chybí vykartovaný Dramé a možná i Nový. Nadále nejsou k dispozici dva turečtí hráči.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Harazim, Hrabina, Hošek, Žídek, Helešic - Souček, Zavadil, Dordič - Texl - Juřena
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Kvída, Kleščík, Kingue, Cmiljanovič - Tregler, Rezek - Škoda, Zorvan, Antwi - Polidar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.17 - 3.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - MFK Karviná  (neděle 14:30)
Karviná má stále alespoň teoretickou šanci na to, aby se vyhnula baráži, už si však nemůže dovolit zaváhání. V neděli vyrazí Slezané do Olomouce, kde už po jaru plném zklamání vyhlíží letní pauzu.

Má cenu na zápasy Sigmy ve zbytku ročníku vůbec koukat? Snad jen z důvodu snažení protivníka Hanáku. Sami hráči Olomouce totiž po přestávce vyvolané koronavirovou pandemií diváky ze sedadel zrovna nevytrhávají. Není divu, že svěřenci trenéra Radoslava Látala kráčí od prohry k prohře a dá se říct, že čekají na Godota, tedy na konec herního utrpení.

Jen jeden celek je po obnovení fotbalových kratochvílí ve větší mizérii, a to právě Karviná. Na to, jak se Slezané v únoru rozjeli, je jejich současné trápení překvapením. Realita je však neúprosná. Družině kouče Juraje Jarábka to skřípe v ofenzivě i defenzivě a v MFK všem pomalu začíná docházet, že ani letos se baráži nevyhne. V nejhorším případě může Karviná stále ještě přímo spadnout do druhé ligy.

To si ale na východě republiky vůbec nepřipouští. "Mužstvu věříme. Troufám si tvrdit, a možná si budou někteří klepat na čelo, že my takhle dolů nepatříme. Věřím, že následující tři duely zvládneme a půjdeme do baráže. Pochopitelně se ještě popereme i o třináctou příčku, ale to už nemáme ve své moci," řekl asistent hlavního trenéra Marek Bielan.

Měření Sigmy a MFK v probíhající sezóně doposud mnoho fotbalové krásy nepřineslo. V Olomouci i Karviné se totiž urodily dvě remízy 1:1. Pokaždé přitom vedli Hanáci, aby v závěrečných minutách nadějný náskok ztratili.

Sigmě schází levý obránce Milan Kerbr, nejisté jsou pak starty stopera Víta Beneše, záložníka Václava Pilaře a útočníka Martina Nešpora. Na straně hostů zase absentují univerzál Jan Moravec s forvardem Michalem Petráněm.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Radek Látal, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Breite - Hála, Zmrzlý, Chytil, Falta - Yunis
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Šindelář, Rundič, Čonka - Smrž, Mangabeira, Janečka - Ba Loua, Lingr, Taiwo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.41 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Fastav Zlín  (neděle 14:30)
Střetnutí tabulkových sousedů bude k vidění v neděli po obědě Na Stínadlech. Domácí Teplice se tam utkají se Zlínem, přičemž minimálně jeden z celků si zajistí záchranu - za příznivých okolností i oba.

"Sklářům" k definitivní jistotě příslušnosti mezi elitou i v příštím roce stačí i remíza nebo jakákoliv ztráta Karviné v souběžně hraném zápase v Olomouci. "Ševci" zase potřebují uhrát alespoň stejný výsledek jako Jarábkova družina. Pokud by však náhodou prohráli a Karvinští zvítězili, rázem se boj o třinácté místo výrazně zdramatizuje - ve vzájemném zápase příští víkend by se totiž mohly týmy dostat na stejný počet bodů.

Severočeši bravurně zvládli vůbec první zápase po dlouhé přestávce a v dohrávce porazili Liberec, následný náročný los jim však dovolil pouze bod z pěti utkání. Se slabšími soupeři ale přišly i vyšší bodové zisky a z posledních tří duelů s Karvinou, Příbramí a v Olomouci vytěžili bodů hned sedm.

Zlínští naopak prožívají pod Bohumilem Páníkem vzestup. Od doby, co se kouč ujal kormidla, Fastav prohrál jen v těžkých zápasech v Jablonci, Plzni a na Slavii, přičemž kromě duelu ve Štruncových sadech nebyl neměl k bodu daleko. Klíčové pro záchranu však mohou být zejména první dvě utkání nadstavbové části, v nichž postupně porazil Opavu i Příbram.

Trenér Stanislav Hejkal bude v nadcházejícím duelu postrádat vykartované Kučeru s Marečkem a zraněné Knapíka a Vyhnala, na druhé straně bude vinou zdravotních problémů chybět Ikaunieks.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Nazarov, Čmovš, Hyčka - Černý, Žitný, Trubač, Moulis - J. Mareš, Řezníček
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Buchta, Simerský, Bartošák - Džafič, Hlinka, Jiráček, Čanturišvili - Poznar, Janetzký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.16 - 3.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
11.Sigma Olomouc328131136:3937
12.FK Teplice328111333:5035
13.Fastav Zlín32961729:4833
14.MFK Karviná325121524:4327
15.SFC Opava32591817:5024
16.1. FK Příbram32662021:5524

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (381)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V Plzni bych se vůbec nebál protočit celou sestavu, klidně by mohl dostat šanci i nějaký hráč z béčka.

Nita - Vindhaim ( Sáček ), Kaya ( Hušek ), Costa (Lischka ), Hanousek - Karabec, Trávník, Mandjeck, Plavsic ( DMK ) - Drchal, Tetteh

Něco takového, ať se pošetří co nejvíce hráčů na středua následně neděli. Nevím jak jsou na tom všechni zdravotně, tak proto ty závorky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaya podle mě nebude hrát.

Reagovat
srandamač

FORTUNA:LIGY je v titulku schválně kvůli tomu, že je teď nadstavba rozdělena na 3 části nebo to jen chyba? Nerypu, jen se ptám.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni ven!

Reagovat
smazaný uživatel

je tam sluníčko

Reagovat
Losinho

Snad to zítra Příbram zvládne.

Reagovat
oli9

Reagovat
meno

Reagovat
oli9

Můžu se zeptat proč všichni z Prahy přejete zkurvene Příbrami?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli Jardovi Starkovi. Je to sympaťák a jeden z mála poctivých dělníků fotbalu.

Reagovat
Salfovic

Nosič kaprů

Reagovat
Liquid

a kvůli nedalekému vítězdu

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
meno

Zeptat se můžeš, ale miř to na nějakýho Pražáka Jinak já mám rád jejich akademii a byla by škoda, kdyby chyběli v lize.

Reagovat
Losinho

Já nepřeju Opavě, nejnudnějšímu týmu ligy.

Reagovat
Coutinho10

Jsou pro nás blízko....aneb jak se říká Čechy drží spolu, ty a lidi na východě to budete mít zase obráceně, ikdyž osobně mi ta Opava tolik nevadí a bylo to zajímavé oživení, ale už to není úplně ono, ale myslim si, že i tak to zvládnou a zítra si s Příbramí poradí a pošlou jí do 2. ligy

Reagovat
TheMally11

můžu se zeptat proč ji říkáš zkurvená?

Reagovat
oli9

Protože ji nemám rád a chci se dočkat toho ať konečně táhne zigy i s Jardou

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
slonzacky_lenoch

Fakt jsem zvědavý co s náma Olmik vyvede. Buď to bude zázrak, nebo ostuda jak sviň.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas naděje, vítězství by nám dalo šanci bojovat o poháry možná až do posledního kola. Úplně optimistický nejsem, těch ztrát máme hodně i my, ale třeba se hráči Liberce uvidí už ve finále poháru a překvapíme.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ztráty Liberce jsou daleko zásadnější než u Baniku. Máme širší kádr a Liberec od 60. minuty proti Jabku tahal nohy... Dneska je musíme porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že musíme, však jsem to i psal, ale Kuzma je důležitý hráč pro ofenzívu, jsme bez krajních beků, tedy jo, nastoupí Fleišman bez formy...Takže pro nás taky velké ztráty, široký kádr směrem do kvantity i máme, ale nějakou echt kvalitu...To spíš ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
FCSL

Za Malinu Zeman a za Balutu kéž by byl fit Alibekov, ale nevypadá to Takže Michal nebo Beran, ale dneska to asi i díky absencím vemem deffenzivnějš i doma, takže spíš Michal. Ale pořád lepší, než když nám v Příbrami chyběli všichni 3 stopeři.

Nguyen - Koscelník, Kacharaba, Karafiát, Mikula - Pešek, Hromada, Michal, Mara, Zeman - Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta, Kaloč od začátku, ať se projevují - jakkoliv, Drozd aspoň poločas, Lalkovič od začátku, Jirásek sedět (je podepsaný), Budinský do kasy .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Jirásek rozhodně hrát. Chybí Kuzma. Ve středu tam musí být aspoň jeden fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzmu jsem si neuvědomil. Tak pak asi jo. Nemyslel jsem to proti Jiráskovi, jen na poháry nehledím, prohru jako takovou neřeším, pro mě nadstavba pro dnešní Baník = zápasy na maximální míru zkoušení. I když chápu, že Kozel to zas tak jednoduché s pojetím nemá.....

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas v Liberci pojat jako výlet, pač stejně o nic nejde.

V Německu vše v pořádku, v Zittau připravený vlak risskych drah v dobrém stavu, i vagóny připravené.

Dale nějaké německé demonstrace, to vypadá na pěkný, slunickovy den.

KING BANÍK!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Gába, Alvir a Ekpai zas jen za Bčko. Ale je to poslední zápas té jejich ligy, tak snad aspoň proti Baníku a Liberci bude hrát víc "náhradníků" když už ne proti Spartě... hlavně Gába s Alvirem by si myslím tu šanci zasloužili

Reagovat
martin1

Taky jsem si myslel, že by mohli dostat šanci, ale pořád pak zbývají ještě 2 zápasy, tak snad potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alvir je taky případ.

Reagovat
Losinho

na toho jsem úplně zapomněl že existuje

Reagovat
ámoš

Nějak nechápu proč je tu ignorována skupina o EL, na O2TV zápas Budějovice-Boleslav zase nefunguje Nikomu to nevadí?

Reagovat
smazaný uživatel

fungoval, jen byl na nějakém špatném kanálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Janošek dvě asistence Nikdy mě ten hráč nějak nezaujal, ale výsledky má....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka zase chytá dvoutýdenní formu Tak kdo je z pohárů vyřadí letos? Myslím, že na řadě je někdo z Malty.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka nebývá nasazená. Ta těžko dostane soupeře level Subotica.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
oli9

Ten livesport je už vymakany6, nejlepší apka

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je to s Pesirem ve studiu?

Reagovat
smazaný uživatel

Trousil

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ja si rikal, ze ho znam. Vypada hrozne tupe.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád stejně no..

Reagovat
Liquid

Brňák

Reagovat
Alan_Shearer

Verim, ze to Bohemka zvladne a ze nasledne porazi Bolku. Kdybychom nahodou vyhrali pohar, veril bych jim i proti Jablonci. To by byla idealni petka ucastniku poharu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, myslím, že první zapas už Bolka rozhodne. Bohemka jsou strašní urpuťáci a polena, to co dneska nedali... Boleslav je kvalitou jinde.

Reagovat
Banikovec7

To jsem teda čekal, že to Liberec prostřídá více, než jen gólmana

Reagovat
FCSL
Reagovat
smazaný uživatel

Ja se na nej tesim v Plzni.

Reagovat
FCSL

Máte málo středních záložníků? Pár let má ještě čas

Reagovat
smazaný uživatel

Koupil bych ho hned a nechal u vas 2 roky.

Reagovat
ratusek

Těch kreativních kromě Čermáka ano

Reagovat
meno

Slavii*

Reagovat
Alan_Shearer

Hmm, Banik celkem ofenzivni sestava. Vidim pro nas velky spatny.

Reagovat
FCSL

Jinak se tu asi rozjíždí slušná bouře...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bohemka teda neuvěřitelný nevěřil jsem, ani poradne po té první výhře na Slovácku.

Mosquera není žádný technik, ale ta rychlost na cca 20-30min jako tolik,se fakt vyplatí

A docela by mě zajímalo, jaký mají Klusáček a Brabec kompetence..nevíte? Brabec to na asistenta celkem organizoval a měl pořád mužstvu během zápasu co říct. To mě hodně překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

je na tom technicky velmi slusne

Reagovat
Losinho

Dobrej grafík na O2

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses fakt nemocny.

Reagovat
Losinho

Proč? Zajímavý srovnání.

Reagovat
Alan_Shearer

Se z toho Kuchty fakt pojebu

Reagovat
veikko

Všechno dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Beran je fakt dobrej! Kuchta

Reagovat
Alan_Shearer

To je zas smula v zakonceni ... a Banik je klasicky uplne nulovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pod Kozlem tragickej

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutecny rozbor

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to pravda

Reagovat
Losinho

Reagovat
ACSeRw!n

Kozel nema koule a charisma na to bejt hlavni trener v ligovym tymu dospelejch chlapu.

Reagovat
Banikovec7

Nevím jestli má být taktika čekat na druhý poločas, že zase Liberec odpadne, ale nevím teda z čeho by měli být unavení, když jim stačí jen stát na své půlce a nemají koho bránit.

Reagovat
veikko

Hlavně to je už několikátý zápas v pochodovém tempu. Nikdo nenabíhá, Liberec je dobře připravený, brání hluboko a ví, že Baník je na to úplně marný.

Reagovat
smazaný uživatel

Být Brabcem, tak Kozla ženu svinským krokem pryč, dokud je relativně ještě čas

Reagovat
veikko

Ale naštěstí nejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

A tobe se výkony a výsledky FCB jako líbí?

Reagovat
veikko

Nelíbí, ale rychle se zapomnělo, že pod Páníkem to bylo úplně to samé. Jestli ono to nebylo tím, že ti hráči na žádný ťukes nemají a měli by radši jít hrát okres.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, narážečku umí i moje stará.

Reagovat
Banikovec7

Já být adminem EF, tak ženu tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod?

Reagovat
Banikovec7

jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

myšlenka dne

Reagovat
Kiwi-21

I když hraji špatně, výsledky nic moc a si těm mladým až tak velké šance nedává jak se možná čekalo tak má čas alespoň do konce podzimu kdy by měl ukázat zda to k lepšímu půjde či ne.

Já osobně Kozlovy nevěřil ani nevěřím ale směr kterým se chce Baník prezentovat od vedení je správný tak se to snad někdy povede ať z Kozlem a nebo bez něj.

Jsem hlavně zvědavý na podzim kolik šancí ti mladí dostanou jak se nebude hrát v takovém tempu jak teď a nebude to třeba tolik točit

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno dozadu. Bez nápadu. Děs! Zlatý Páník.

Reagovat
lichna.

Laštůvka Bůh ty vole..

Reagovat
veikko

Jo, ale bohužel jediný podává dobrý výkon. Ještě Stronati stabilně hraje dobře. Ten zbytek by si zasloužil zpohlavkovat, ať konečně začnou trochu bojovat, lemry líné.

Reagovat
ratusek

Už at tahle sezona skončí, na tohle nemám nervy a podzim už doufám bude lepší, ale jelikož ta pauza nebude moc dlouhá, tak se máme na co těšit. Kozlíku zaber.

Je sice pravda, že v Liberci je to těžké, ale sakra jim chybí dva nejlepší hráči a my hrajem připosranou sračku ala Bob a opět bez mladejch

Reagovat
veikko

Já bych dal klidně na druhý poločas Drozda místo Lalkoviče, ten se stejně furt jen rozčiluje. Nebo místo Potočného, to je hráč úplně k ničemu. Třetí do party je Reiter, ten snad ty míče ani nechce.

Reagovat
ratusek

Reiter je pozůstatek po,Bobovi k hovnu. Potoka asi chtěl Kozel, ale taky k hovnu. Lalklvič minule vypadal že mu jde o sestavu. Každopádně posily k hovnu. Snad to zlepší hlavně Zajíc směrem dopředu a ten bek ze Slovácka taky. Celkově ale potřebujeme schopného tvůrce hry a křídlo

Reagovat
veikko

Já popravdě Zajícovi nevěřím, Juroškovi jo. Jinak souhlas.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to ve studiu za PR pro Kuchtu? Jako hraje dobře, ale ty góly měl dát, ne že mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi říká, že ho koupí Sparta

Reagovat
Losinho

dostává se do šancí a zahazuje je.. to zvládá dost útočníků

Reagovat
Coutinho10

uz jsem myslel, ze tam Azeveda pusti s nausnicema

Reagovat
Losinho

Beran

Reagovat
lampas

Svozil solidní uplakanek, Kuchta mu absolutně nic neudělal.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kuchta Jak ho můžou top týmy chtít, to nechápu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
veikko

Hele, v něm ten potenciál fakt je, je jen zákeřný a splašený v zakončení. Ale působí fakt jako antifotbalista. Každopádně počkej, až za něj půjde Rondić a pak uvidíš, že na Kuchotvi ten Liberec v podstatě stojí. Horší útočník než Rondić v lize není.

Reagovat
ratusek

A hádej kdo nám.dá gol

Reagovat
veikko

Kdepak, pro jednou jsem se trefil a Rondić zase úplně k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

V nem ten potencial je.. Je jen zakerny, splaseny a pusobi antifotbalove..

Reagovat
veikko

Přesně tak, nenadarmo se dostává do tolika šancí. Který jiný útočník v lize to tak má. A zase takový psychopat jako Chorý to není, spíš provokatér.

Reagovat
Dru Zeree

Vždyť ho Nezmar před půl rokem prodával, proč by ho chtěl teď zpátky. A Sparta má útočníků tři prdele. Nevěřte pořád těm pisálkům tolik

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka, Svozil, Jirásek, Azevedo, Fleišman, Fillo, Šašinka, Smola, Baroš, Potočný, Lalkovič, Reiter. Po sezóně prodat.

Reagovat
ratusek

Svozil, Šáša, Lalkovič ne. Jirásek má novou smlouvu, Fillo jako squad hráč dobrej a nevím co Dyjan. Potok poslední šanci na podzim, zbytek prodat.

Reagovat
TheMally11

rozpustit Ostravu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Svozil?

Reagovat
lampas

Teď jasná redka pro Potočnýho. Řežou nás jako vždy.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Banikovec7

Ty někomu říkej, že je uplakánek

Reagovat
skat

My můžeme hlavně být rádi, že měl koho faulovat. Protože Kostelník měl jít po druhé žluté za tu komedii v našem vápně ven.. a pak ještě jednou po nějakém faulu. A jo ten zákrok Potoka byl taky na červenou. Dneska si na rozhodčího, kromě pencle, která naštěstí už nic neřešila, fakt stěžovat nemůžeme.

Reagovat
Banikovec7

My jsme úplně komický tým

Reagovat
veikko

Mi to teda přijde spíš k pláči. Je to totální zoufalost.

Reagovat
Banikovec7

Pro nás jo, nezaujatého to musí pobavit, záloha absolutně neexistuje, vepředu divizní útočník a jediné co nás zachraňuje je občasný zákrok obránce nebo brankáře z důchodu.

Reagovat
veikko

Jo, do toho Smolu i Jiráska by předběhl i Horváth.

Reagovat
Banikovec7

Tak my nemáme snad jediného rychlostního a obratného hráče jako má Liberec Peška nebo Malinského. Splňoval by to možná tak Reiter, ale ten zase neumí kopnout do míče.

Reagovat
ratusek

radikálně se to musí změnit. Na začátku před koronou to vypadalo výborně až jsem koukal. Po koroně sračka na urovni Boba. Nebýt začátku před koronou, tak bych řekl že hráči na to nemají a je potřeba změnit vše. Ale mají. Tam bude chyba jinde. A Kozlík teda zklamává

Reagovat
Banikovec7

Podle mě je největší chyba neschopnost vedení už několik přestupáků po sobě získat schopného záložníka.

Reagovat
veikko

To je sice pravda, ale dneska v tom středu ani nikdo není. Se podívej, jaká je tam obrovská díra mezi útokem a obranou. Oni hrajou takovou velkou kružnici s trochou nadsázky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven, jediné řešení podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

Z hovna bič neupleteš.Ten tým je velice špatnej, na víc prostě nemá.

Reagovat
HorajzmAmmann

zajímavý, že Pánik byl 5. a dovedl tým k finále MOL cupu. Ten tým prostě sedí Pánikově hře - rychle nahoru, centry do vápna atp... Kozel se s míčem chce víc mazlit, ale zatím to vypadá tak, že si mezi sebou přihrávají 3 stopeři a vepředu se nedostanou k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak MOL Cup, kterej některý týmy pouštěj bych sem netahal.Ale brát si do týmu Smolu, Fleischmana, mít v bráně hydrant |Laštůvku není dobrá cesta.Ale pokud považuješ 5. místo za úspěch, tak pak je to v pořádku

Reagovat
HorajzmAmmann

Osobně beru 5-6 místo za úspěch. Brabec nemá miliardy aby do toho nasypal a Baník začal bojovat o titul. Jak jsem už několikrát psal, nejsem zklamaný z umístění Baníku, ale z toho, že se pod Kozlem začíná zhoršovat forma hráčů a hlavně obrana Baníku. Dlouhodobě jsem spokojený, ale že se mi nelíbí poslední zápasy je už druhá věc. Na druhou stranu Kozlovi bude stačit jeden přestupak a příprava a může to být hned lepší...

Reagovat
Salfovic

Že by se s ním Dukla nějak mazlila s míčem se moc říct nedá.

Reagovat
RadekVonCZE

Ale líbí se mi ten váš optimismus tady na EF

Reagovat
Banikovec7

Smola ten má tak 2 kontakty s míčem a 5 faulů.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Stopeři Baníku úplně nezájem Procházka, zkušenej stoper a on úplně nechá.

Reagovat
KnoxXx

Banik musia byt riadne v ..., ked aj Zeman si po x rokoch proti nim pripise asistenciu.

Reagovat
veikko

Asistence sbírá, góly nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ze standardky to je to posledni, co ma jeste na slusne urovni

Reagovat
Banikovec7

Nechte kopnout penaltu Laštůvku, ať je aspoň sranda

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Beran super

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Marián Čišovský

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska bych to hodně protočil. Třeba Coufal a Bořil říkali po Plzni, že mají volno až do derby. Takže ty dva bych dneska nečekal.

Markovič - Frydrych, Zima, Tijani, Kosek - Oscar, Hellebrand, Stanciu, Takács, Provod - Musa

Možná to je ale trochu moc změn, co jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes všichni povinně zhlédnout veledůležitý zápas Opava - Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam bude? Dvojka?

Reagovat
Bakary3

Nevim, ale VAR asi ne

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Strojmír

Reagovat
ratusek

Opava tehdy říkala, že nebude dělat problémy, tak si myslím, že řezat je uplně nebudou

Reagovat
Losinho

Jelikož to dnes asi nestihnu, tak by klidně mohl chytat maskot.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Proč tam taky dávat mladýho talentovanýho kluka, když tam máš Přému - wannabe Neuera a oblíbence fanoušků, že jo.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Jasně, ale on ten jeden zápas dostane, o tom nepochybuju.

Reagovat
Blasphemer

Dnes to bude asi nejvíc o hovně zápas se Spartou za posledních x let.

Reagovat
Blasphemer

Hraje se o úplné hovno, bez diváků soupeře a ještě má Sparta před finále, kam budou soustředit energii spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás je to jasný, viz rozhovory s Loučkou a hlavně DMK. a

Ale co jsem četl rozhovor s Gulou, tak čekám skoro tu nejlepší možnou sestavu u vás.

Reagovat
Blasphemer

Jo, my se na to asi nevyjebeme, ale naši hráči, hlavně ta záloha, už jsou taky dost unavení. Já bych se vůbec nezlobil, kdyby dneska hrál třeba Herc a Diáz, ale Gula to asi vezme víc seriózně a nedá je tam.

Většinou chci, abychom Spartu porazili a je mi jedno jak, ale dnes budu hlavně rád, pokud to bude z naší strany dobrý fotbal a bude mě to bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, kdybychom dnes uhráli aspoň bod (v případě neprohry sešívek by to pro nás znamenalo jisté 3 místo ), ale jak píšeš, hlavně ať je to dobrý fotbal. Našim náhradníkům by mohlo vyhovovat, že se bude hrát pravděpodobně na brejky, protože dnes čekám směrem dopředu rychlostní hráče, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to víš, že se na to nevyjebete?vy Spartě dlužíte za holou existencu, máte c ovracet, tak předpokládám, že jim k třetímu fleku pomůžete velice ochotně, protože vaše generalita je zmrd vedle zmrda

Reagovat
Blasphemer

Určitě, zlatíčko.

Reagovat
Greny

OT: co Brno - Žižkov dneska zkusit dvojku?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš?

Reagovat
Greny

Nějak se nam to sešlo vykartovani : Fousek, Sedlák, Šural, Eismann, zranenej Přichystal, Vaněk asi víc jak poločas nezvládne .. jsem zvědav jak vůbec postaví sestavu

Reagovat
Greny

Plus pořád zranění by měli být Kotula, Kryštůfek a Pázler

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, zajímavé info. Možná to live zkusím, ale Žižkov nehraje venku nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dám to za bůra, už je tam kurz 40

Reagovat
Greny

fakt jsem měl strach když jsem viděl kolik lidí bude chybět plus ještě bylo jasný že bude hrát tím pádem Šumbera

Reagovat
smazaný uživatel

Sumbera je spatnej? Vsak hral za Zbrojovku i v lize ne?

Reagovat
Greny

Špatnej je dost slabý výraz...

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

je otázkou, proč první zápasy na začátku jarní sezony a před virovým blázněním byli schopni zahrát dost dobře, výhry na Slovácku a Budějovicích mohly dodat nějakou sebedůvěru .... takhle to vypadá, že to byl záchvěv z radosti po změně trenéra ..... ale přišlo uspokojení, majitel netlačí na pilu, výplaty chodí, uvidíme jak s námi zatočí po sezoně ..... Ale byli těch výkonů schopni, tak nevím .....Lubošu, dávej tam ty mládežníky víc a skončete tu předstíranou o boj o poháry ..... Oni třeba pohoří, ale je potřeba vidět v zápasech, jak na tom jsou i v hlavě, co zkousnu v mistráku nebo ne ...... na nic lepšího se ty zápasy dnes použít nedají ...... Jen doufám, že Jankul už si sám se sebou finálně určil, že chce na pozici setrvat (nebo nechce). To je výchozí bod, nelze znovu opakovaně čekat na chtění sporťáka, jestli bude sám chtít nebo ne ......Loni to ještě beru, teď už tahle debata nepadá do úvahy, musí být jasno tak nebo tak....

Reagovat
veikko

Jo, souhlas, ale můžu se zeptat proč vždycky píšeš místo jedné tečky za větou 4 a více teček? Nechceš to přestat dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Čistý zvyk - nebo zlozvyk. Jsem jinak zvyklý víc odstavcovat z korespondence, tady by to byly dost dlouhé odstavce, tak tečkuju, aby nebyla dlouhá a překomplikovaná souvětí. Zkusit můžu, ale efekt nezaručuju , to není jak když si máš odvykat kousat nehty. I tady jsem dvakrát dodatečně korigoval.

Reagovat
veikko

V pohodě, jen to prostě vypadá divně.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Látal dá šanci mladým a tak krom jednoho nikdo jiný nehraje buďto se chce Olomouc ukázat ať fanoušci nejsou úplně nás*ani a nebo je to prostě kecal

Reagovat
Greny

Podle mě má strach o flek tak chce vyhrát

Reagovat
Greny

Tak pojďme Karviná a Opava

Reagovat
Coutinho10

co to je za debilni kameru na Opava - Pribram

Reagovat
Greny

Prý výpadek elektřiny na hlavní tribuně.. Starka přestřihl kabel teď nepojede var a show může zacit

Reagovat
Coutinho10

zacatek nadejny

Reagovat
andrew96

Náhodou ta za bránou byla zajímavou náhradou. Byl bych klidně pro to, aby při normálních přenosech takový záběr alternoval.

Reagovat
Coutinho10

j, me vadila ta z toho prostredka, kde to porad priblizoval a hodne s tim trhal, takze to nebylo tak komfortni....ta za branou byla zajimava a pokud by byla vzdy moznost si vybrat, tak by to bylo super

Reagovat
iamek

To je v Opavě vždy taková stupidní kamera?

Reagovat
Kaspar

Buchta ho tam sejme, misto penalty piskne proti karviny a v zapeti penalta pro Olomouc

Reagovat
Poll Hamm

Tez jsme to viděl stejně jako Taiwo byl u balonu rychleji a on ho sunda v rohu šestnáctky a píska se faul Taiwa ktery o něm vůbec nevěděl. A ta penalta pro olomouc .

Reagovat
Skalda29

když takhle skočí do centru při rohu, to se dá pochopit. Ale tady toto, vždyť mu skočil vší silou do zad a to Taiwo to nečekal

Reagovat
Greny

Každopádně já nechápu proč si moravský a slezský kluby nepomůžou... Sigma hraje na hovno celý jaro a pak to nemůžou té Karviné nechat.. to český kluby si vždy pomůžou když je třeba a moznost

Reagovat
Coutinho10

ale spis to bylo vzdy obracene ne, ale je fakt, ze Pribram je treba doma schopna porazit Liberec/Teplice

Reagovat
Salfovic

Od odchodu Kubíčka to stojí s Moravou za hovno.

Reagovat
Greny

Reagovat
veikko

Nechápu, proč by mělo záležet, kdo je z Moravy a kdo z Čech? A už vůbec nechápu, proč mají pořád Moraváci tendenci brát Slezany jako nějaké spolubojovníky proti Čechům (to je samozřejmě nadsázka). Mi je třeba úplně jedno, který klub je z Moravy a který z Čech. Prostě některé mám raději a některé ne.

Reagovat
Skalda29

Brankář vyběhne na kraj vápna, sejme Taiwa a útočný faul?? a komentátor: ve vápně se má chránit brankář ale Karviná klasický marná no.

Reagovat
veikko

Jo, přitom ten tým není na papíře vůbec špatný. Jen jim evidentně nesvědčí hra na falešného hroťáka Lingra, protože hrajou jen po vápno soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc daleko jsem s tou sestavou nebyl.

Nita - Vindheim, Mandjeck, Costa, Hanousek - Dočkal, Trávník, Karabec, Hložek - Drchal, Tetteh.

lavička: Heča, Kanga, DMK, Sáček, Patrák, Hucek, Horák

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně dát příležitost perspektivnímu Mandjeckovi

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
kilobyte

Zase zkoušet v ostrém zápase na stopera nějakého mladíka, když je celá sestava taková poslepovaná? A je vůbec ve Spartě vhodný kandidát na tenhle post?

Reagovat
smazaný uživatel

Napadá mě ten Hušek.

Reagovat
exse

Tu Karvinou dneska rozhodčí dobře řeže, Starka dělá co může.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim tak

Reagovat
2Forty2

Daněk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Zorvan šikovný, to je ale tak nějak vše. Víceméně na obou stranách.

Reagovat
Greny

Nakonec bude nejlepší střelec Řezníček ne?

Reagovat
czechfant

Kde ten mohl bejt, kdyby nebyl pět let v lihu :D

Reagovat
kilobyte

Ne, kozák sundá Jablonec hattrickem.

Reagovat
FCSL

Příští kolo Opava - Sigma a Příbram - Teplice Karviná si dobře koleduje

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne pro nas nezaujate toto je super...vypada na velky drama az do konce

Reagovat
Salfovic

Ty vole Hořava, proč nezkusí třeba toho svého Diaze

Bucha je zraněn/vykartován ?

Reagovat
czechfant

zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím sympatický výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Tetteh na to mrdá neskutečně

Reagovat
KnoxXx

Karabec

Reagovat
Greny

Costa vs Chorý to slibuje zabavu

Reagovat
Bakary3

Ti dva kreteni by se mohli trosku pocuchat, at ochutnaji vlastni medicinku

Reagovat
veikko

Kayamba to zakončení

Reagovat
salm0n

Za čistej zákrok žlutá

Reagovat
Dru Zeree

To není čistý zákrok, přečti si pořádně pravidla. Nemůžeš do někoho napálit v plné rychlosti

Reagovat
veikko

Karabec krásný pas

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek měl v každém případě zakončit

Reagovat
Greny

OT : Pachlopnik je dneska neskutečnej ....za dvacet minut udělal zapas

Reagovat
veikko

To takhle hraje pravidelně?

Reagovat
Greny

No co se dal do kupy po zraneni a dohnal kondici tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď po pauze nejlepší hráč fnl

Reagovat
ratusek

a my tady vsadili baráky na dvojku

Reagovat
Greny

Tak měl jsem obavu chybí dost hráčů naštěstí to vypadá že Žižkov je docela bez formy... Ta obrana je děsnej průchodak

Reagovat
ratusek

jsem zvědavej, jak s touhle obranou budete hrát v 1.lize doufám, že se tam dostanete. mohli by se v Třinci zase nakazit a hned ukončit soutěž zítra dopoledne

Reagovat
Greny

Myslel jsem Žižkovskou obranu... NASA teda taky žádná sláva ale na to že v ní hraje loni druhej nejlepší střelec Zbrojovky na druhym kraji defenzivni záložník pak Dreksa a Endl ročník 2003 tak to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, to bych neřekl, že Švancara prohlásí něco o sebevědomí průměrný ligový útočník co si myslí že je minimálně druhý Maradona

Reagovat
Kaspar

kdyby aspon prumerny

Reagovat
smazaný uživatel

Horák

Reagovat
KnoxXx

Costa sa uz zacina zahrievat

Reagovat
Salfovic

Plz - Spa dobrej zápas, je vidět že jde o hovno, tak to není tak takticky svázané.

Reagovat
veikko

Tetteh se Drchalovi zkušeně schová za Hejdu, aby mu nešlo přihrát a pak ho zjebe, že nepřihrál.

Reagovat
vestinustarychdubu

Tetteh,,, to je radost pohledět, útočník jak víno

Reagovat
iamek

Tetteh je úplně šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Hanouska bych po sezóně prodal úplně kamkoliv, to je totální dřevák, úplně k hovnu.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Salfovic

By ho mohli vyměnit za Hlouška, ten se Plzni taky moc nepovedl

Reagovat
Selänne

Reagovat
Hokaido

Tetteh mě fakt neuvěřitelně sere, úplně k hovnu hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl řek

Reagovat
Hokaido

Možná jeden zakomplexovanej píčus?

Reagovat
smazaný uživatel

Občas se taky nenávidím, když mám pořád pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tetteh je libovej, běhá jak postřelená srna

Reagovat
Coutinho10

tak neni to az tolik protoceny, ale na Markovice, Oscara a Yusiho se tesim

Sestava: Markovič – Coufal, Kúdela, Takács, Bořil – Stanciu, Ševčík – Oscar, Júsuf, Provod – Musa

Lavička: Kovář, Tecl, Hellebrand, Felipe, Frydrych, Traoré, Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jestli bude Júsuf v záloze, nebo jestli budem hrát na dva útočníky.

Reagovat
Coutinho10

podle me bude podhrot, pripadne se muzou s Musou v nekterych momentech prohodit, ale on ma kvalitu na to dat i finalku, takze by mu tady na teto pozici mohlo sedet i o neco vic nez na hrotu

Reagovat
PavlíčeQ

No mohli jste to pošetřit víc Tak snad alespoň pošetříte nás

Reagovat
Coutinho10

no na sbirani bodu jste meli myslet v jinacich zapasech , ale jinak jeste mate doma Banik v poslednim kole, jak kouk a vypada to, ze at vyhraje pohar Liberec nebo Sparta, tak bude v lize o jedno misto pro pohary navic, takze by vam to nemelo utect

Reagovat
PavlíčeQ

Já dnes s body nepočítám, jde mi jen o to, abychom nedostali takovou nálož jako posledně.

Dnes nám jinak chybí: Jugas, Holík, Považanec, Kratochvíl, Kubista, Matoušek, Sýkora, Pleštil, Jovovič

Reagovat
Coutinho10

ja myslim, ze asi ne ....max. 3 kousky

Reagovat
iamek

Kaša ne Slovák

Reagovat
ratusek

ten Tetteh je neskutečnej, ted jsem čekal, že spadne a o míč si zlomí nohu

Reagovat
PavlíčeQ

Černák v 16 letech poprvý v základu a celkově 5. start dnes

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Na něho jsem zvědavej. Je to talent nebo hraje jenom proto, že je mladej?

Reagovat
veikko

Pod Radou? To se fakt ptáš? Rada by pomalu v 16 nenechal hrát ani Messiho, musí to být supertalent.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rada ale není trenér z pravěku

Reagovat
veikko

Ne, to zase opravdu není. Ale mladým normálně úplně šance nedává.

Reagovat
PavlíčeQ

Nebál bych se říct supertalent. S Jabloncem trénuje snad už přes rok a vypadá peckově. Na Bohemce dokonce nedávno dal gól z voleje z nějakých 25 metrů, ale nakonec to nebylo uznaný kvůli nějakýmu ofsajdu nebo faulu ve vápně, těžko říct co pískal.

Reagovat
Sir Ravealot

Proti Bohemce byl v výbornej. Zvednul celou vaší hru. Na to jak je drobnej, tak vyhrál dost soubojů

Reagovat
PavlíčeQ

I proti Liberci tam třeba měl pár zajímavých průniků. Má hrozně nebezpečný vedení míče.

Reagovat
Firkraag

Je dobrej, na Bohemce byl nejlepší z Jablonce, rozhodčí mu asi i ukradl gól, takovou pěknou trefu z voleje.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kopic redka...

Reagovat
ratusek

Kopic ještě spokojenej výraz když na něj šlápl

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kopic šel pěkně do prdele na jaře. Trochu problém, když jinak celá Plzeň šlapala.

Reagovat
ratusek

myslím, že pod Gulou dohrál. otázka je, kdo ho vezme. zpátky do Jablonce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to by udělal trenérský nýmand.Každý hráč má někdy krizi.podle mě Gila přivede Pzeň do sraček, ten tým je špatnej, což ukázali proti Slavii i dnes.|Proti takhle oslabené Spartě by jindy dal pět gólů.

Reagovat
Salfovic

Janko Nezvladajko.

Reagovat
Salfovic

Hruška

Reagovat
Neon

Už v prvním poločase při tom břevně Dočkala byl dost laxní.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška

Reagovat
Firkraag

tečovaný, to nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč může proti Plzeň proti Spartě hrát ve svých dresech, ale proti Slavii ne?

Nemyslím teď, protože je doma, ale v poháru hrály jak Sparta, tak Plzeň v domácích, ale proti Slavii Plzeň hrát v domácích nemohla.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jako sorry, bylo to tečovaný, ale ten zákrok vypadal, jako kdyby byl hlavou už v strip baru

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Reagovat
Zephyr

Nechápu, jak může Hruška chytat v týmu, jako je Plzeň Jeho kiksy je už stály tolik gólů a nervů...

Reagovat
KingMaster13

Šel dolů až teď ale na to jakej mindfuck mi to přišlo když ho přiváděli tak odvedl neskutečnou práci, několikrát solidně podržel v EL a svoje si odehrál.

Reagovat
Zephyr

Neříkám, že je úplně dřevo, ale asi čekám něco víc od jedničky týmu jako je Plzeň. Chápal bych ho kdekoliv jinde než v těch TOP 3 týmech. Doufám, že ho od příštích zápasů a sezony Adrian posadí. Jako dvojka proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

On má spíš problém s koncentrací, když Plzeň v klidu vede o víc než jednu branku, tak je ten jeho výkon občas dost laxní. Za nerozhodnýho stavu se plně soustředí a těch chyb tolik nedělá.

Reagovat
db18

ale teda nechápu, že jsme ještě nepřivedli Trmala.

Reagovat
Bosko

Ježiš, ta plzeňská hymna to je hrozná odrhovačka. Ještě jí pustěj tak nahlas, že skoro není slyšet rozhovor s Kotalem....

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje o dost těžší zápas, stejně jako my nemá už o co hrát, a stejně tam pošle mladý kluky. My se zmůžeme jen na Felipeho na lavičce, který nastoupí jen v případě, když se bude zápas vyvíjet dobře. V tomhle je bohužel Sparta pár let před námi a ačkoliv jsem rád, jak jsme přes zimu omladili, stále marně čekám na hráče B týmu, který by prorazil v áčku....

Reagovat
Bosko

Slavia už v době čínských majitelů přivedla pár mladých kluků, o kterých se psalo, jak jsou nadějní. V LM se jim celkem dařilo...a přesto nemaj nikoho, komu by mohli dát tu šanci? Mě osobně to dost štve. Spartě tohle závidím

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, kdyby měli, tak tu šanci dostanou.Navíc je to úplně jedno.Co z nich Sparta má, kromě prachů, který pak nesmyslně rozházejí za Křeténovy experimenty?

Reagovat
Bosko

Není to jedno. Schopnost vychovat mladý kluky je ekonomicky výhodnější, navíc je předpoklad, že takovej hráč bude za klub kopat s větším nasazením.

Ale Trpišákovo vysvětlení, který teď říkal, tak nějak chápu...i když ten Felipe mohl klidně dostat šanci.

Reagovat
Zephyr

Dokud bude Slávka přivádět dobré hráče zvenku, tak tím aspoň vykompenzujou absenci vlastního chovu. Ale aspoň už mají titul, tak snad ve všech zbývajících zápasech se objeví ti, kteří nedostávali zatím prostor. A jestli ani teď jim Trpiš ty minuty na hřišti nedá, tak si zadělávají na problém A ještě aby to korunovali nějakými kecy o tom, že "nechceme přece úplně vypustit ty poslední zápasy" a nebo, že "na sehrání s týmem bude dost příležitostí v přípravě"

Reagovat
czechfant

Slavia ted uz tu mladez ma taky pekne silnou. Už to tam vedou dobre a je otazkou casu, kdy se zacnou dostavat do acka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Otázka ale je, jestli na to někteří z béčka mají. Čekal jsem aspoň na lavičce Červa, ten ale hrál včera za béčko a navíc se na něm ještě vykravil Gabriel (ten se fakt potatil). Felipe, kterej je zajímavej, ale měl taky dost zápasů za béčko, kdy byl fakt neviditelnej. Aspoň ten Markovič, fakt jsem čekal Kováře.

Reagovat
czechfant

Přema zase dvojka

Reagovat
Coutinho10

Musaaaaa zabijak

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hm, tohle bych neuznal, Coufal se zapojil až moc. Ale Musa je zabiják

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava Jablonce skoro druholigová Jablonec má strašně úzkej kádr....

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
PavlíčeQ

Když ti chybí tenhle výčet hráčů, tak je to pak těžký.

Jugas, Holík, Považanec, Kratochvíl, Kubista, Matoušek, Sýkora, Pleštil, Jovovič

Reagovat
žrout

co je s Holíkem a Pleštilem? něco vážného?

Reagovat
PavlíčeQ

Pleštil natažený sval, do konce sezóny určitě mimo a Holíka zranil Mikula, kdy ho vzal docela drsně přes párky.

Reagovat
Čivrss

Tohle se neposuzuje jako ofsajd?

Reagovat
czechfant

Jakoby teď to bylo uznaný proto, že Coufal jakože nikoho nemohl ovlivnit? A co golman, toho ovlivnil urcite ne?

Ja tomu ofsajdu uz nerozumim :D

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Za mě jasnej ofsajd. Nevím, jestli tohle VAR posuzuje, ale za mě neregulerni gól.

Reagovat
PavlíčeQ

Hráč co je v ofsajdu se zapojí aktivně do hry a ofsajd to není?

Reagovat
Greny

Noo je ale asi jiná pravidla

Reagovat
PavlíčeQ

Jsem ty opakovačky sledoval s klidem, že tenhle gól bude určitě odvolán a ono nic, škoda slov opravdu By mě zajímalo k čemu ten var je, když nedokáže vyhodnotit ani takhle jasnou situaci.

Reagovat
KingMaster13

Berbr se snaží asi velkého Čápa vyšachovat

Reagovat
ondrasch77

Na Slavii evidentně ne...

Reagovat
PavlíčeQ

Prohráli bychom tak i tak, ale je fakt k nevíře, jak to video v ČR funguje. Ještě, že sleduju v ČR víceméně jen Jablonec, víc zápasů bych asi psychicky nedával

Reagovat
ondrasch77

Tuším, že by Slavie vyhrála..., nicméně mě sere, že přestože je VAR, nás musí načnout neregulérní brankou

Rozhodčí stojí za hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská ostuda ligy tohle. Bohužel.

Reagovat
Greny

Nooo ofsajdicek bych rekl

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

100% ofsajd. Couf se zapojil do hry. Jednoznačně. To že to nedokáže rozhodčí ani komentátoři odhalit je strašlivě smutný.

Reagovat
Čivrss

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
C-M@ster

SlaVARia

Reagovat
ManUnited

Jak vůbec dopadl ten Vantruba?

Reagovat
Greny

Nějaká trojka v Příbrami myslim

Reagovat
ManUnited

to nic moc na to jak ho tady Slováci při příchodu hajpovali

Reagovat
Greny

I když Melichar, Kočí dneska byl na lávce další mladík takže buď je tam zranenej nebo snad teda čtvrtej brankar

Reagovat
ManUnited

Takže po skončení smlouvy do nějaký Senici nebo Sereďi

Reagovat
Coutinho10

Yusi zatim super v te mezihre, jak jsem ocekaval

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hanuš těžká pohoda, klídek, relax vole.

Reagovat
Greny

Kudela koleno? Mě přišlo že předtím "odkopem" se mu ta noha blbě podvrtla

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslím

Reagovat
Coutinho10

Sheeeevaaaaa super dohrane

Reagovat
smazaný uživatel

Zase s chladnou hlavou.

Reagovat
Coutinho10

aneb jak rikal po Plzni....kdyz vystrelim, tak se nemylim

Reagovat
FCSL

Liberečáci pomáhaj

Reagovat
ManUnited

Reagovat
KingMaster13

Musa ale skvěle potahal a pak že je línej na krok

Reagovat
Komix

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ManUnited

Oscar vypadá docela dobře ne?

Reagovat
Komix

super!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Coutinho10

hodne se mi libi, jak se neboji hrat a ma tu kvalitu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vyučuje

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Zephyr

On ten Jusuf je i dobrý, když není na hrotu Hraje s přehledem a hlavou nahoře, asi to holt není snajpr ani běhavá myš jako Tecl

Reagovat
Greny

OT: 44. Min Newcastle - ManCity. Držení míče 14% : 86%

Reagovat
Komix

Oscar s Musou dneska nejlepší na hřišti Plus Nicoušek

Reagovat
Coutinho10

Petaaaar skvele s hlavou nahore

Reagovat
mistr129

Štěpánek jak v okresu

Reagovat
smazaný uživatel

Mussalini ničí

Reagovat
Coutinho10

a mohl byt hattrick...skoda, ale super

Reagovat
Greny

Na lavce do pole Tecl , Masopust a Joao mám pocit že Brazilce dnes neuvidime

Reagovat
Coutinho10

uz je pripraveny

Reagovat
Greny

Tak jde tam to jsem zvedavej

Reagovat
mistr129

Krob

Reagovat
Coutinho10

a sakra Oscar

Reagovat
Riviera Kid

Ten komentátor je dylinak nebo co? Vždyť Oscar jasně spadl.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Až asi na pátej záběr to postřehli

Reagovat
Firkraag

Ultra vyprcanci

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou neskutecne zabrzdeni ti borci.. to je jebat.. aj pri te penalte.. ticho ticho.. davno slo videt ze to bude penalta ze to bylo vevnitr ale ani jeden to nevzal na sebe.. slepci alibisticti.

Reagovat
Coutinho10

Maso to nezazdil

Reagovat
iamek

Kdo to nahrával?

Reagovat
Firkraag

stanciu

Reagovat
Komix

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Stanciu

Reagovat
Coutinho10

zbytecny se ptat ne ?

Reagovat
mistr129

Bylo ve vapne ne?

Reagovat
Greny

Není to penalta?

Reagovat
Coutinho10

Petar

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze.. ne ze by mi to nejak vadilo.. ale to co predvadi Jablonec po korone.. to je k zbliti.. Rady je mi lito.. banda curaku ti hraci.

Reagovat
Firkraag

Ja doufám, že jim to vydrží.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Celý jaro koukám, jak se chytá za hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi ze na to totalne jebou.. ti hraci myslim. Rada by nic nepodcenil imho, nebo neodrbal.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele