FORTUNA:LIGA - preview 29. kola

21.04.2019, 08:31, aktualizováno 21.04.2019, 08:31
Previews
Slezské derby mezi Baníkem Ostrava a Opavou, to je jeden z taháků předposledního kola základní části. Vedoucí Slavia se představí ve Zlíně. Plzeň, která by ji ještě ráda prohnala, hraje v Příbrami. Třetí Sparta hostí Karvinou. Napínavý je boj o šesté i desáté místo, které jsou klíčové z hlediska bojů v nadstavbě. Liberec hostí Slovácko, přímý souboj čeká Olomouc a Teplice. Stejně dramatické je to i na chvostu tabulky. Bohemians hostí Jablonec a poslední Dukla Mladou Boleslav...
Fastav Zlín - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Zlín ve svátečním utkání přivítá vedoucí Slavii, která si chce po remíze v derby se Spartou napravit chuť. Domácí budou jasným outsiderem, i tak ale zabojují o cenné body.

Ačkoliv se zlínský klub nenachází v ideálním rozpoložení, bude mít v sobotu důvod ke slávě. U řeky Dřevnice si totiž připomenou sto let od založení fotbalového oddílu. Ševci nastoupí v netradičních bíločervených dresech, v nichž zlínský fotbal reprezentovali hráči prvorepublikového SK Baťa. Moravané jistě doufají, že nádech starých dobrých časů jim konečně přinese i štěstí na hřišti.

Ševci totiž na jaře opět hrají mizerně a pod koučem Romanem Pivarníkem nasbírali v devíti zápasech jen šest bodů. Trpí především zlínská ofenzíva, jež se v posledních čtyřech duelech vůbec gólově neprosadila. Moravané se tak rázem propadli ze skupiny o titul až na deváté místo, navíc jim reálně hrozí, že spadnou ještě níž, a to až do tuhého boje o záchranu.

Teď navíc na Zlín čeká nejsilnější soupeř, jelikož na Letnou dorazí vedoucí celek ligy. "Mají hodně široký kádr a dokáží velmi dobře rotovat hráče. Je to pro ně konkurenční prostředí, a ti hráči, kteří se dostanou na plochu, odvádí maximum. Slavia dokázala v posledním období poskládat kvalitní mužstvo, které splňuje evropské parametry. Mají hráče, kteří jsou dynamičtí, urostlí a hrají náročný fotbal. Jsou silní na míči, navíc si dokáží vypomoci standardními situacemi, ve kterých jsou velmi silní," uvědomuje si trenér Pivarník.

Slavia na východ republiky dorazí po čtvrtečním výletu do Londýna, kde ve čtvrtfinále Evropské ligy změřila síly s Chelsea. Ačkoliv bylo anglické mužstvo v dvojzápase jasným favoritem, reprezentant českého klubového fotbalu podal v obou kláních heroický výkon. Přestože nakonec sešívaní vypadli, nemusí se za své představení vůbec stydět. Tuzemskému fotbalu naopak udělali tu nejlepší reklamu.

Teď se však vrací na ligovou půdu, kde se v posledních kolech ztenčil luxusní náskok Pražanů na čele tabulky. Zatímco druhá Viktoria Plzeň sbírá výhry, Slavia se nevyhnula remízovým klopýtnutím doma s Libercem a naposledy v kontroverzním derby se Spartou. Sešívaní sice stále mají vcelku pohodlný pětibodový polštář, ovšem v případě dalšího zaváhání může být komfortní situace ta tam.

I přes poslední zaváhání je kouč Jindřich Trpišovský s počínáním svých svěřenců naprosto spokojený. "Kdyby nám někdo řekl na začátku ligy, že budeme mít v téhle fázi pět bodů náskok, tak bychom to brali a byli bychom nadšeni. Máme všechno ve svých rukách. Když budeme hrát dál takhle a podávat takovéhle výkony, tak uhrajeme body, které budeme potřebovat, a nemusíme se na nic jiného koukat," řekl.

Zlínu bude po jednozápasové pauze k dispozici univerzál Josef Hnaníček, jenž si v minulém kole odpykal trest za čtyři žluté karty v sezóně. Za stejný prohřešek si naopak na Letné nezahraje obránce hostů Michal Frydrych.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Matejov, Buchta, Gajić, Bartošák - Holík, Hnaníček, Hlinka, Jiráček, Čanturišvili - Poznar
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Deli, Zelený - Souček, Hušbauer - Stoch, Ševčík, Olayinka - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.89 - 4.66 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - MFK Karviná  (neděle 17:00)
Sparta, povzbuzená remízou z derby se Slavii, jde vstříc tříbodovému zisku proti Karviné. Hosté bojují o holé přežití, avšak pod novým koučem se zvedli a hodlají potrápit také Pražany.

Ani jedna ligová porážka v derby se Slavií v jedné sezóně. Pro Spartu v posledních letech poněkud neznámá situace, jež však dokazuje, že aktuální nálada v kabině letenských je na zcela jiné úrovni než na podzim, kdy se slavný klub trápil v téměř každém utkání. A jak vypadá jarní bilance Pražanů? V devíti ligových kláních si připsali sedm výher, jen jednou prohráli v Mladé Boleslavi a o minulém víkendu remizovali v již zmíněném souboji rivalů se Slavií. Vskutku zásadní proměna.

Derby pražských S se navíc bude opakovat příští týden, kdy na sebe nejslavnější české kluby narazí v semifinále MOL Cupu. Ještě předtím ale sparťany čeká domácí duel s Karvinou. V něm si Letenští budou chtít pojistit třetí místo v tabulce, které drží s náskokem šesti bodů na čtvrtý Jablonec. Pražany zároveň dělí desetibodová propast od druhé Plzně, takže na změnu jejich umístění to zatím nevypadá.

I přes výrazný náskok na nedělního soupeře si je trenér Zdeněk Ščasný vědom, kde vězí síla Slezanů. "Karviná se od příchodu Franty Straky proměnila, hrají hodně náročný, pracovitý fotbal a jsou i překvapivě dobří na balonu. Zápas nesmíme podcenit z hlediska, že jsou v tabulce tam, kde jsou," řekl zkušený stratég.

V Karviné podobný klid jako na Letné rozhodně nesdílí. Slezané aktuálně okupují předposlední patnáctou příčku a dělají vše pro to, aby se vyhnuli alespoň přímému sestupu do druhé ligy. Impuls má hráčům dodat nový kouč a specialista na záchranářské boje František Straka. Tomu se u MFK daří zatím obstojně. Především se mu vede v domácím prostředí, kde zdolal Ostravu a v minulém kole také Zlín.

Straka moc dobře ví, jaký aspekt je v boji o záchranu nejdůležitější. "Hlava, určitě hlava. Je důležité se mentálně připravit na to, co nás čeká. Všechno začíná a končí v hlavě. Doufám, že hráči budou nejen po mentální stránce dobře připraveni," řekl trenér Slezanů, jenž se vrací do známého prostředí. Na Spartě totiž dlouhá léta působil jako hráč a posléze také jako lodivod mužstva.

Domácím nepomůžou ofenzivní záložníci Bořek Dočkal a Guélor Kanga. Prvně jmenovaný zůstává zrněný, Kanga si zase kvůli žlutým kartám v základní části již nezahraje. Zdravotní stav limituje také Filipa Panáka, Matěje Pulkraba a Václava Kadlece.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Zahustel, Štetina, Costa, Hanousek - Sáček, Frýdek - Chipciu, Hašek, Hložek - Tetteh
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Budínský - Krivák, Dreksa, Rundić, Záhumenský - Smrž, Budínský - Ba Loua, Lingr, Guba - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.39 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Poslední Dukle se vůbec nedaří, přesto stále živí naději na záchranu. Jejím dalším soupeřem bude Mladá Boleslav, která naopak dělá vše proto, aby si v příští sezóně zahrála Evropskou ligu. Naposledy však Středočeši doma zaváhali a v Praze tak budou mít co napravovat.

Hodně temná mračna se stahují nad Juliskou. Tamní Dukla si v boji o záchranu nevede vůbec dobře. Je poslední a na patnáctou Karvinou ztrácí již čtyři body. Pražanům stále hraje do karet fakt, že letos se oproti předchozím sezónám hraje nadstavbová část, ve které ještě budou mít šanci na zvrácení osudu. V takovém případě se ale budou muset výrazně zlepšit.

Duklu trápí především útočná fáze. Dvaadvacet vstřelených branek znamená, že má suverénně nejhorší ofenzívu v lize. Ani v obraně nepřipomínají Pražané pevný val, přes který neprojde žádný míč. Naopak, šestapadesát obdržených gólů je taktéž trestní bilancí a děravější defenzívou se mohou "pochlubit" jen v Příbrami.

Trenér Roman Skuhravý je rád, že díky novému hernímu modelu může jeho mužstvo stále pomýšlet na záchranu. "Pokud v životě dostanete druhou šanci, máte tři možnosti, jak s ní naložit. Buď jste jelito a promarníte ji, nebo ji využijete naplno, nebo vás druhá šance alespoň zkoncentruje a na něco upozorní. My to bereme tak, že máme druhou šanci. Víme, že to nebude jednoduché, ale je to příležitost, a když na ni budeme připraveni, zvládneme to," uvedl.

Ačkoliv byl rozjezd do sezóny v podání Mladé Boleslavi pomalejší, zimní změny v mužstvu vyvolaly pozitivní efekt a Středočeši na jaře živí naději na místenku do Evropské ligy. V minulém kole dokonce mohli poskočit na šesté místo a tím pádem do skupiny o titul, avšak doma podlehli Liberci, který se právě na úkor Boleslavi vyškrábal na kýženou pozici. Svěřenci kouče Jozefa Webera však ztrácejí na Slovan pouhý bod a v posledních dvou kolech základní části tak mají stále o co hrát.

Po nich se definitivně rozhodne, zda budou Středočeši hrát ve skupině s nejlepšími týmy ligy, nebo budou bojovat ve skupině mezi sedmým a desátým místem. "Máme dvě kola do konce. Když je zvládneme vždy se ziskem tří bodů, tak věřím, že ještě v první šestce můžeme být," sdělil záložník Boleslavi Petr Mareš.

Kvůli trestu za udělení červené karty budou Dukle chybět středopolař Mohamed Doumbia a útočník Jan Holenda. Na straně hostů zase do zápasu nenastoupí špílmachr Marek Matějovský, jenž si kvůli počtu osmi žlutých karet v sezóně v následujících dvou duelech nezahraje.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Ostojić, Ďurica, Souček - Douděra, Krunert, Hanousek, Podaný - Hadaščok, Djuranović, Holík
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Fulnek, Hájek, Jugas, Túlio - Hubínek, Takács - Ladra, Bucha, Přikryl - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.26 - 3.69 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - SFC Opava  (neděle 17:00)
Pikantní utkání, které se dá označit za šlágr kola, se odehraje v neděli odpoledne ve Vítkovicích. Domácí Ostrava si bude chtít vítězstvím zajistit skupinu o titul a vyhnout se dalšímu derby, Opavané se budou snažit o pravý opak a vyhnutí se tuhým bojům o záchranu.

Fotbalisté Baníku na tom na jaře nejsou vůbec dobře a jejich poměrně jistá pozice v horních patrech tabulky se stala vratkou, neboť z posledních sedmi zápasů nastřádali pouhopouhé čtyři body za remízu s Mladou Boleslaví a dva týdny starou výhru nad Teplicemi, o niž se dvěma trefami postaral Kuzmanović a jednou Diop. Blízko bodu byli Ostravané i minulý víkend, na Plzeň však nakonec těsně nestačili. Co se týče vzájemných zápasů, jsou na tom domácí lépe než jejich soupeř. Ačkoliv na podzim se museli protivníkovi poklonit, před dvěma lety ve druhé lize jej dokázali dvakrát udolat. Pro zmiňovaného Nemanju Kuzmanoviće bude toto utkání obzvláště pikantní, neboť ještě na podzim sbíral trefy v dresu Opavy, nyní je celkově na devíti vstřelených gólech.

Hosté pochopitelně Kuzmanoviće znají a pořádně se na něj přichystají. "Baník věděl koho kupuje. Kuzmanovićova síla je hlavně na poslední třetině hřiště, ale musíme se připravit nejen na něj," tvrdí kouč Opavy Ivan Kopecký. Dalším nejlepším střelcem Ostravy Dame Diop se trefil sedmkrát. Vrásky na čele můžou trenéru Páníkovi dělat absence vykartovaného Filla a zraněného Šinděláře, nejistý je i start Baroše a Pazdery.

Důležitost utkání si uvědomují i obě lavičky. "Opava hraje o hodně, my taky, o to je to zajímavější. Hráči to vědí. Věřím, že uvidíme dobrý fotbal a samozřejmě věřím, že nás diváci doženou k vítězství. Atmosféra bude výborná," říká trenér Bohumil Páník.

Opava v poslední době zvládla několik důležitých zápasů a z posledních pěti má pouze jednu porážku. Po remízách s tabulkovými konkurenty Slováckem a Bohemkou si připsala povinné vítězství nad Duklou a překvapivé s Olomoucí, kaňkou na její formě je pouze nedávná porážka v Příbrami. Co se však žlutomodrým nedaří, to jsou venkovní utkání. Mimo svůj stánek vyhráli naposledy na podzim, po zimní pauze si tam připsali pouze tři remízy a dvě porážky. Hlavní ofenzivní oporou je devítigólový kanonýr Tomáš Smola, nejblíže je mu se čtyřmi trefami Juřena. Chybět budou hostům potrestaný Žídek a pravděpodobně i zdravotně indisponovaní Hrabina a Jurečka.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman - Holzer, Jánoš, Jirásek, Granečný - Kuzmanovič, Diop
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Schaffartzik, Svozil, Simerský, Helebrand - Zavadil, Jursa - Stáňa, Janetzký, Zapalač - Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.77 - 4.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Bohemians doma tápou, v neděli se ovšem po vyloupení Teplic pokusí své prokletí zlomit proti Jablonci. Severočeši zase budou usilovat o další body, aby si pojistili své postavení na čtvrtém místě.

Již čtrnáctý pokus mají klokani na to, aby v lize konečně zvítězili v domácím Ďolíčku. Ze tří bodů se Bohemians ve Vršovicích radovali naposledy v prvním kole právě probíhající sezóny. Od té doby se Pražané nikdy nešli se svými příznivci rozloučit po výhře. I proto se svěřenci trenéra Martina Haška trápí a pravděpodobně až do konce ročníku budou bojovat o to, aby si ligovou příslušnost udrželi i pro následující roky.

Naposledy ale Klokani zabrali v Teplicích a vytáhli se alespoň na třinácté místo. Nyní se již připravují na další bitvu proti Jablonci. "Budou hrát ve skupině o titul, ale uvidíme, jak to bude bodově vycházet. Jedná se o nepříjemnějšího soupeře, než byly Teplice. Nečeká nás nic jednoduchého," sdělil kapitán Bohemians Josef Jindřišek.

Také Severočechům se v uplynulém kole dařilo. Proti poslední Dukle sice prohrávali, ale nakonec výsledek otočili a po výhře 2:1 si pojistili čtvrtou příčku. Jablonec už má jistou účast ve skupině o titul, kde mu půjde především o to, aby v poklidu uhájil své aktuální postavení. Na pátou Ostravu totiž mají svěřenci kouče Petra Rady šestibodový náskok a stejný počet bodů ztrácí na třetí Spartu.

Přestože se Bohemians doma nedaří, varuje Rada před specifickou vršovickou atmosférou. "V Ďolíčku je prostředí bouřlivější, fandové za týmem stojí v každé situaci. Hrají nátlakovou hru, navíc teď přecházejí na systém 3-4-3, takže víc ofenzivní. I když doma tolik výher neměli, tak si vytvářeli hodně šancí, ale nedokázali je proměňovat. Například s Mladou Boleslaví. Musíme se připravit na náročné utkání," uvedl.

Klokanům v minulém utkání chyběl obránce Daniel Krch a je otázkou, jestli bude v neděli k dispozici. Zranění sužuje také dalšího obránce Michala Švece a útočníka Lukáše Juliše. Hosté se celé jaro musí obejít bez tria defenzorů Davida Lischky, Nikoly Jankoviče a Davida Štěpánka.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Šmíd, Pokorný - Dostál, Vacek, Jindřišek, Bartek - Reiter, Koubek, Vaníček
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Hübschman - Jovović, Trávník, Považanec, Vatajelu - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.48 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Hodně náročná šichta čeká ve zbytku ligy na fotbalisty Příbrami, pokud se chtějí vyhnout barážovým starostem. Nyní se pokusí zaskočit favorita z Plzně, který už tři zápasy v řadě zvítězil a je stále reálně ve hře o titul.

Středočeši před dvěma týdny výhrou nad Opavou narušili vlnu tří porážek v řadě bez vstřelené branky, v posledním kole se na ni však znovu vrátili, když nestačili na Slovácko a podlehli mu 0:2. Mimochodem, pokud Příbramští na jaře prohráli, vždy to bylo s nulou vepředu. Doma se jim ale zatím daří, neboť tři ze čtyř utkání u Litavky zvládli, když podlehli jen Slavii. Hodně těžká zkouška čeká defenzivu, jež je se dvaašedesáti inkasovanými brankami nejhorší v lize. I proto bude muset zřejmě zazářit někdo ze střelců, mezi nimiž vynikají šestigólový Fantiš a pětibrankový Matoušek. Další kanonýr Slepička je dlouhodobě zdravotně indisponován.

Viktoriáni po relativně úspěšném začátku jara nezvládli období před reprezentační pauzou, po ní jsou však již zase stoprocentní, ačkoliv všechna připsaná vítězství byla jen o jedinou branku. Naposledy zvládli atraktivní a zároveň kontroverzní utkání s ostravským Baníkem, když na Stronatiho gól zareagovali kanonýři Chorý a Beauguel. Právě druhý jmenovaný je i zásluhou podzimních tref ve Zlíně druhým nejlepším střelcem ligy se čtrnácti brankami, v plzeňském dresu jich vstřelil polovinu již od raných fází sezóny zraněný Krmenčík. Ani jeden z tohoto dua šutérů ovšem k dispozici nebude, Francouz má trest za červenou kartu, útočná zátěž tak bude na bedrech Chorého.

Plzeňští jsou si vědomi toho, že i v souboji s papírovým outsiderem nesmí nic podcenit. "Příbram bude spoléhat hodně na brejky a standardky, na to si musíme dát pozor. Doufám, že po většinu zápasu budeme držet balon a vytvoříme si co nejvíce příležitostí," říká zimní posila Jakub Brabec.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Chaluš, Tregler, Jablonský - Mingazov, Kingue, Květ, Rezek - Matoušek - Fantiš
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hubník, Brabec, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kayamba, Čermák, Kopic - Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.93 - 4.06 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - FK Teplice  (neděle 17:00)
Olomouc v minulém kole padla v Opavě a před vlastními fanoušky tak bude mít co napravovat. Totéž platí i o Teplicích, kterým po dvou porážkách v řadě hrozí sestup do skupiny o udržení. Na Andrově stadionu se tak schyluje k zajímavému souboji.

Skvělá jarní jízda Olomouce se zastavila až v minulém kole, kdy Hanáci prohráli v Opavě. Utkání bylo překvapivě hodně nervózní a vášně vyvolala především slovní přestřelka mezi záložníkem Slezanů Pavlem Zavadilem a trenérem Sigmy Václavem Jílkem. Ani tento konflikt však nezměnil fakt, že si hosté připsali teprve třetí porážku po zimní přestávce.

Olomouc již byla blízko poskočení do skupiny o titul, nakonec ale stále zůstává ve středu tabulky na osmém místě. Právě účast v prostřední skupině zůstává pro kouče Hanáků prioritou, a podle toho si nedělního soupeře prověřil. "Teplice jsou v hodně podobné situaci jako my, pořád se pohybují na pomezí skupiny o záchranu a skupiny o Evropu. Poslední dvě utkání bodově nezvládly a co jsem registroval, tak ani výkonem. Myslím si, že jejich odhodlání v nedělním zápase bude velké," řekl Jílek.

Sklářům se opravdu dvě poslední klání nevyvedla. Prohra na hřišti ostravského Baníku by se ještě dala omluvit, avšak mdlý až trapný výkon doma proti Bohemians vysvětlovali Severočeši svým příznivcům jen těžko. Teplice se kvůli těmto nezdarům propadly na desáté místo a hrozí jim, že místo bojů o pohárovou Evropu si zahrají pouze o záchranu.

Trenér sklářů Stanislav Hejkal se domnívá, že úskalí špatných výsledků z poslední doby se skrývá v útoku. "Přestali jsme dávat góly a já se ptám, kde jsou Jindráčkové, Žitní, Trubačové, tedy ofenzivní hráči. Na tom budeme muset zapracovat. Víme, že dostřídáváme Kuchtou, dal nám tři góly, ale potřebujeme rozložit produktivitu na více lidí, zvlášť když jsou někteří hráči zranění," uvedl kouč Teplic.

Severočechům chybí zejména záložník Pavel Moulis, kterého sužují zdravotní patálie. Do pořádku se již naopak dal obránce Jan Krob, otazník pak visí nad starty Martina Jindráčka a Jana Kuchty. Na straně Olomouce jsou na marodce kromě dlouhodobě indisponovaného Martina Hály také stoper Vít Beneš a středopolař David Houska, jejichž účast v nedělním mači je taktéž nejistá.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Kalvach, Plšek, Texl - Dvořák, Yunis
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, Krob - Ljevaković, Kučera - Hora, Trubač, Hyčka - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.58 - 4.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Liberec bude v posledních dvou kolech základní části hájit postavení v první šestce. První test čeká na Slovan v neděli proti Slovácku. Hosté jsou sice až na dvanáctém místě, ale i tak sní o útoku na Evropskou ligu.

Severočechům se po minulém kole konečně podařilo poskočit do skupiny o titul. Po předchozích dvou utkáních, kdy Slovan remizoval na Slavii a s Jabloncem, si družina trenéra Zsolta Hornyáka vyšlápla na Mladou Boleslav, kterou na jejím hřišti porazila po výsledku 2:1 ve prospěch hostí. Liberec tak bude proti Slovácku hájit šestou pozici, na kterou si však zezadu stále brousí zuby několik týmů.

Záložník Tomáš Malinský si dobře uvědomuje, že společně se svými spoluhráči bude muset v neděli předvést podobně dobrý výkon jako v Boleslavi. "Ve hře je ještě šest bodů. Když doma nezvládneme zápas se Slováckem, tak nám ty body jsou k ničemu. Teď máme před sebou zápas se Slováckem a budeme se na něj soustředit a doma ho určitě budeme chtít zvládnout," řekl autor vítězné branky z posledního mače.

Také Slovácko si teoreticky stále může zahrát o evropské poháry. Nachází se ale v nepříliš komfortní pozici, jelikož před výjezdem do Liberce drží čtrnácté místo. Aktuálně je tak celek z Uherského Hradiště blíž realitě bojů o záchranu nežli myšlenkám na výlety po Evropě. Naposledy se ale Moravanům zadařilo, když v klíčovém utkání zdolali Příbram. Na sever Čech tak pocestují v dobrém rozmaru.

To potvrzují i slova Tomáše Zajíce, jenž připouští, že stále myslí na první desítku. "Cesta je uhrát něco v Liberci. To je pro nás nyní klíčové. O to více nás mrzí tři remízy, které jsme uhráli doma s Mladou Boleslaví, Jabloncem a v Opavě. Byly to zápasy, ve kterých jsme byli vítězství blíže. Hlavně v Liberci nesmíme zopakovat náš výkon, který jsme předvedli v Teplicích," uvedl nejlepší střelec Slovácka.

Slovan řeší jedinou možnou ztrátu, a sice zdravotní stav Filipa Oršuly, jenž kouči Hornyákovi chyběl v posledních dvou střetnutích. Moravanům se po trestu za žluté karty vrací Marek Havlík, otázkou je však start obránce Michala Kadlece, jenž kvůli zranění vynechal zápas proti Příbrami.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite, Mara - Potočný, Oscar, Malinský - Kozák
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Franić, Divíšek - Daníček, Janošek - Navrátil, Havlík, Kalabiška - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.68 - 4.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha28223370:2169
2.Viktoria Plzeň28204442:2664
3.Sparta Praha28166648:2454
4.FK Jablonec28146849:2548
5.Baník Ostrava281261036:3242
6.Slovan Liberec28109929:2439
7.FK Mladá Boleslav281081047:4238
8.Sigma Olomouc281141334:4137
9.Fastav Zlín281131431:3736
10.FK Teplice281051332:4035
11.SFC Opava28961339:4433
12.1. FC Slovácko281031529:4133
13.Bohemians Praha 190528791227:3630
14.1. FK Příbram28851532:6229
15.MFK Karviná28651734:5123
16.Dukla Praha28541923:5619

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (515)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Baník-Opava 4:0

Sparta-Karviná 3:0

Zlín-Slavia 0:2

Příbram-Plzeň 0:3

Liberec-Slovacko 2:1

Olomouc-Teplice 2:2

Dukla-Bolka 1:3

Bohemians-Peltonec 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Banik - Opava 2:1

Sparta - Karvina 1:1

Zlin - Slavie 2:1

Přibram - Plzenicka 0:2

Liberec - Slovacko 3:1

Olomouc - Teplice 2:1

Dukla - Bolka 1:2

Bohemians - Jablonec 2:2

O kilo, pocita se pouze spravne tiplej vitez/remiza, nezohlednuje se spravne tiple skore. Kazdej spravnej vysledek za bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jeste k tomu dame, ze sprvne tiplej vysledek vcetne skore bude za tri body. Takova lite verze EF tipovacky.

Reagovat
ZB 07

Baník-Opava 1:1

Sparta-Karviná 2:1

Zlín-Slavia 0:2

Příbram-Plzeň 0:1

Liberec-Slovácko 2:0

Olomouc-Teplice 2:2

Dukla-Boleslav 1:1

Bohemians-Jablonec 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ziska nejvic bodu, ostatni mu posilaj kilo. Pri pripadny rovnosti bodu rozhoduje zisk bodu ze zapasu Olomouce a Dukly.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm to by vlastně nemuselo stačit k rozhodnutí při rovnosti bodů rozhodně počet bodů ze zápasu mimo velkou trojku (SSP)

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme dělat, že žádná soutěž nebyla, Kepy na to asi stejně zapomněl.

Reagovat
ZB 07

taky mu to zrovna nevyšlo hele

Reagovat
Džeko55

OT: Vyplňte prosím dotazníček na cca tři minutky o partnerech českého hokeje (klubů, soutěží i repre) pro jednu marketingovou společnost. Děkuji moc

https://bit.ly/2KZ86dc

Reagovat
Kepy_FCB

jokej

Reagovat
db18

Reagovat
semiš

Ne- Pokud ne, je pro Vás tento dotazník bezvýznamný a v jeho vyplňování prosím nepokračujte

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
lichna.

Dneska se bude jebat ve velkém. Po podzimním trapasu je pro nás cokoliv než výhra nepřijatelné. Jsem zvědav, jak k tomu hraci přistoupí.

Reagovat
ratusek

už těch trapasů v derby je moc. až si člověk myslí, že body rozdáváme.

Reagovat
frankiefcb

Dneska musíme Opavu zničit, aby odčinili tu ostudu z Opavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Dnes projekt Můj fotbal hned dvakrát, v 10 a 17, krásná neděle.

Reagovat
smazaný uživatel

Velké derby Slezska!!

Reagovat
Coutinho10

dneska to tady bude slusna bramboracka, kdyz se hraje vse ve stejny cas

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně teda úplně nechápu ten smysl jednotnýho začátku, když je pak ještě nadstavba

Reagovat
Coutinho10

j asi chtej eliminovat jakoukoliv moznost nekterych tymu taktizovat o jednotlivym umisteni (hlavne ten boj neboj o 6. misto) , ale jako osobne bych to taky nejak nehrotil a kdyz uz, tak ty casy vykopu treba nejak rozdelit podle tymu, kterym o co jde, ze by treba tymy 6. do 8. tymu hrali ve stejny cas a jiny tymy zase v jinym case, protoze i jinde v zahranici byvaj ty posledni kola ruzne rozdelene...myslim, ze v Italii nebo Spanelsku

Reagovat
Pokahontas

1.)Komu v tomhle kole o nic nejde?Vždycky minimálně jednomu soupeři ano,jistého co se týče nadstavby nemá zatím nikdo nic.

2.)Myslím,že to v principu jde posunout dopředu,pokud se na tom dohodnou oba kluby-alespoň si pamatuju,že před nějakými 10(?) lety se to v podobný situaci řešilo.Možná to byla 2.liga,nejsem si jistej,ale nakonec jim to povolili,neboť takový posun zúčastněným žádnou nezaslouženou výhodu nedává.

Reagovat
Coutinho10

myslel jsem třeba v jeden čas: Liberec - Slovácko, Dukla - Boleslav, Olomouc - Teplice (hrajou o 6. místo), a pak třeba zvlášť Baník s Opavou, Slávii ve Zlíně nebo Plzeň v Příbrami (jako bývá v ostatních kolech), protože tyhle zápasy by měly být se studiem zvlášť a nehrozí tam, že by někdo na základě výsledku něco vypouštěl, takže neni nutné to hrát ve stejný čas

Reagovat
lampas

Zápas Banku s Opavou taky dost souvisí s bojem o 6. místo

Reagovat
Coutinho10

tohle je typ zápasu, kde si nemyslím, že by mělo dojít na nějaký vypouštění, ale samozřejmě teoreticky z toho ještě můžou vypadnout, takže asi tady máš pravdu

Reagovat
mistr129

V nadstavbě rozhoduje vyšší počet bodů ze základní části, tzn každý zapas o umístění je důležitý, i o 12. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by Baník vyhrál , jinak se moc těším.

Reagovat
Kang & Kodos

Bez Kangy i Dočkala to dneska bude lahoda. Proti Karviný je to zároveň ideální zápas, aby se zkusil nějakej tvořivej záložník z juniorky/dorostu, ale to si nedělám iluze.

Reagovat
KingMaster13

Dneska Franz bude opět na Letné slavit

Reagovat
smazaný uživatel

win win

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

takze cekam zalohu Frydek - Hasek - Sacek

Reagovat
Kang & Kodos

Já taky. Ale věděl jsem, že mě rozbolí oči, když to uvidím napsaný, tak jsem to nedělal. Dík

Reagovat
Posledni Kovboj

Nz, az budu chtit, aby mi prasknul curak, napisu si takhle obranu.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ratusek

doufám, že to Franzovi dáte sežrat. Aby pak zase brečel do médií

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím, že tam dostane ještě daleko větší sodu jak od nás. Přeci jen je zradil, kdežto nám nic neudělal.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Takze na uvod kratke shrnuti udalosti pred zapasem jara. Banik vyhovel zadosti SFC a poskytl vyssi pocet vstupunek nez je povinnych 5% kapacity. Vse probehlo v tichosti bez nejakeho cirkusu kolem, za coz patri vsem velka pochvala. Bohuzel vedeni Opavy podlehlo momentalni hystericke nalade ve spolecnosti a v reakci na incident(y) ze zapasu se Sigmou vyzadane vstupenky nad ramec vratilo!!!! Jestli se tim chtelo zalibit nejakym Plackam na gauci... Po delsi dobe se na verejnosti opet pripomnela kauza "vlajky". Bylo k tomu napsano az moc takze jen - drzte se,Chachara nezlomite!

Nejlepsi pravy obrance se do konce ligy vykartoval, takze nejspis zase na scenu nastoupi stary znamy Pazdera. Verim, ze to zvladne a dobrymi vykony se tak nejak dustojne rozlouci s nasim dresem. Co se tyce Kuzmy: o Opave mluvil s respektem a rozumne, tak snad nebude po golu delat psi kusy. Tim by si akorat nasral do huby... a to nechceme. Posledni otazka je ucast Baryho. Myslim, ze poslednich 25 minut bude pro nej idealni, uspesna sestava se nemeni.

Ted uz jen staci vydzet par hodin nez to vsechno zacne... SK Slezska vladci Slezska

PS: Absence videa na tomhe zapase je mi tezce jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

To je elaborat

Reagovat
smazaný uživatel

Napsáno hezky, souhlasím, až na ten konec. Kyklop v útoku Opavy bude padat i když zafouká mírný vítr, co když to zkusí v pokutovém území a oni ze simulace dají gól? Nevím, nevím, já bych tam ten VAR raději viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to naopak muze byt vyhoda pro nas. Kdyz nam minule fotbal vzal tak nam dnes treba da.

Reagovat
smazaný uživatel

"Derby se nezadržitelně blíží a není před ním od věci pootevřít historické okénko, takže to bychom teda měli:

- úctyhodných 74 prvoligových sezon v československé a samostatné české soutěži, 3x mistr Československa, 6x vicemistr Československa, 3x mistr Československého poháru, 1x mistr Středoevropského poháru, 1x čtvrtfinalista Poháru Uefa, 1x semifinalista Poháru vítězů poháru, 1x čtvrtfinalista PMEZ a 1x mistr české ligy a 5x vítěz českého poháru v bohaté, téměř stoleté historii nejslavnějšího klubu slezských a moravských zemí, Baníku Ostrava....

Vs.

- neuvěřitelných 9 prvoligových sezon, 1x vicemistr českého poháru a jediná nezískáná trofej v podání Slezského FC Opava :( :(...více toho bohužel 112letá historie klubu světu nenabídla :(

O tom, který klub tak tady celé 20. století a dosavadní 21. století byl, je a bude nr. 1 není absolutně žádný pochyb a v neděli to jen potvrdit třemi body. Soupeře na hřišti zesměšnit, poplivat, zadupat do země a do kabin vyprovodit s roztrhnutým znakem na jeho hrudi!!!

DERBY BUDE MODROBÍLÉ!!! "

Reagovat
smazaný uživatel

a dost

Reagovat
db18

Bez videa? Tak to si už Bary brousí zuby na opavský děti.

Reagovat
Nišimura

Nevite,prosim nekdo z Banikovcu,jestli se da dostat se vstupenkou do sektoru B1 na D do kotle?

Reagovat
smazaný uživatel

U Teplic je napsáno Středočechům místo Severečechům.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Teplice podle mě budou těžce-horko-těžce bojovat o sestupování

Reagovat
rufus

Pokud už může hrát Hašek, chtěl bych tuhle sestavu, i když mi je jasný, že to tak náš génius nesloží:

Nita - Chipciu, Plechatý, Costa, Hanousek - Sáček, Hašek - Karlsson, Hložek, V. Kadlec - Drchal.

Reagovat
Raylan

Vašek je zdravej?

Reagovat
rufus

No, to pořádně nevím jestli je odepsanej nebo zraněnej. Od nás se moc informace o zraněných ven nedostávají. Ale letos je to pokrok, čas od času Sparta něco zveřejní.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
podnebný

Taky by se mi líbila. Géniové postaví vpravo Zahustela, na stoperu Štetinu, místo Kadlece Frýdka a dopředu Tetteha. Výsledek bude žalostný - plichta 0:0. Nepomůže ani odpísknutá penalta, Frýdek jí zahodí.

Reagovat
podnebný

A pokud není Hašek zdravej, tak si zahraje vlevo Plavšič.

Reagovat
Losinho

Pivarník snad nebude dělat potíže

Reagovat
Kepy_FCB

Po dlouhé době si koupím Sport kvůli Velkému derby malého Slezska a tam je jen pidičlanek že Bob varuje před Smolou. Zato je tam samej hokej a dvoustrana o Strakovi

Reagovat
ZB 07

Tak dnešek bude sakra zajímavej, asi kouknu na slezský derby, ale fakt nechápu ten smysl toho, proč se hraje všechno ve stejnej čas.

Reagovat
andrew96

Asi přežitek z minulých let.

Reagovat
Alan_Shearer

Banik dneska plichta a my je stahneme na jeden bod. Pristi kolo nam Pelta pomuze a vzhuru na paty misto.

Reagovat
FCSL

No my taky budem mít co dělat. Na Slovácko nám to doma nejde, 1 výhra z posl. 5 zápasů a i ta na podzim v poháru byla jen tak tak. A poslední kolo venku s Karvinou bude taky těžký

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, rozebral jsem zápas mezi Chelsea a Slavií, tak si můžete přečíst: https://bielsistablog.blogspot.com/2019/04/chelsea-slavia-43-rozbor-zapasu.html

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

FC Viktoria Plzeň

včera v 12:59

Kolda je zpět

Daniel Kolář dnes nastoupil v první půli utkání juniorky na hřišti Mladé Boleslavi, které však tým trenéra Horvátha prohrál 0:2.

Symbolické.

Reagovat
Blasphemer

Ale zase alespoň nebude mít Čermák nic jistýho. Už zase hraje hovno a prakticky tam kromě Hořavy () nemá na svůj post konkurenci. V tom by mu mohl návrat Koláře prospět.

Reagovat
Pride

Kolář a Hořava, to je konkurence teda.

Reagovat
Blasphemer

Tady jde vyloženě jen o to, aby neměl každej zápas jistotu základu, i když bude hrát hovno. Stačí, aby ten Kolář byl zdravej a byl připravenej na lavičce. Protože Hořava se tam letos fakt neosvědčil, takže už ani nečekám, že by ho tam Vrba ještě zkoušel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář bude rozhodně lepší, než současnej Horava.

Reagovat
Blasphemer

Možný to je.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
db18
Reagovat
Rarášek

Jako na fotbal mladou nevytáhnu no .

Reagovat
fabec1222

Máte taky někdo problém s tím, že se vám linky od abload nezobrazují? Mě samotnýmu tam link náhrat jde, ale když chci zobrazit cizí, tak se chvíli načítá, a pak mi to napšíe, že web není dostupný. Zažil to taky někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Obrovsky zajem o Soucka ma postupujici do bundesligy 1Fc Koln...byl by to zajimavy prestup, kde by si mel v podstate v pohode zahrat...cca 10mega eur...za mene ho nechceme pustit, snad se to upece...zatim spise jen zajem...

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Kolín? Jako kádr nemají špatnej, před 2 roky s ním uhráli EL ale loni s ním dokázali spadnout Jako určitě by to nebyla špatná varianta ale raději bych kdyby šel někam do stabilnějšího klubu, kterej se nemusí bát o padáka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja predpokladam, ze maji finance a chteji ten kadr posilit, aby ty pohary opet hrali...

Reagovat
db18

Tam byl i trochu problém, že tam trenéra nechali za zásluhy až moc dlouho - i když je taky x-krát zařízl VAR (přitom je VAR z Kolína ) + měli velkou smůlu v zakončení. Jinak ale opory zůstali (Hector, Horn...)

Navíc se spekulovalo o tom, že Höger nyní odejde, tak by tam pro Součka i bylo místo. Podle mne ideální klub na přechod do lepší ligy + i kdyby spadli, tak může jít jinam, jako Darida.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne zustal strelec Terrode (nevim, zda se nepise jinak, nechce se mi to hledat)

Reagovat
Losinho

Jde o to, že třeba z bundesligy za něj těch 10 moc týmů nedá.

Reagovat
Blasphemer

Koln je super adresa.

Reagovat
Posledni Kovboj

*Adresse

Reagovat
andrew96
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Z Dukly do Kolína docela dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Banik - Opava. 1:1 opet tragedie Baniku

Sparta - Karvina 2:1 penalticka bude opet vice, nez Frantovo srdicko

Zlin - Slavia 0:3. My potvrdime formu a lehkost, Zlin opet svoji mizernou formu - kufry si sbali Pivarnik

Priibram- Plzen 0:1. Vyrovnane utkani, opet tesne vitezstvi Plzne...opet gol z offsidu? :)

Liberec - Slovacko 2:0. Pro me velke prekvapenim je hra Liberce

Olomouc - Teplice 1:0. Bojovne utkani, rozhodne forma z pislednich utkani

Dukla - Boleslav 0:0. Nudne utkani, neprosadi se zadny strelec

Klokani - Jablonec 2:1 Bohemka konecne prolomi sve domaci prokleti

Reagovat
Coutinho10

Sestava: Kolář - Bořil, Kúdela, Ngadeu, Zelený - Souček, Traoré - Baluta, Hušbauer, Stoch - Škoda

Náhradníci: Kovář - Olayinka, van Buren, Deli, Masopust, Vlček, Král

Reagovat
andrew96

Coufal ve fantě.

Reagovat
Coutinho10

jeste ho muzes vyndat...jedina vyhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ocekavana, snad to vyjde. Zeleneho se bojim.

Reagovat
Coutinho10

Zelenýho jsem se dřív bál víc...měl zápasy, kdy ukázal, že kvalitu má

Reagovat
PlackaSKS

podle mě tu kvalitu moc neukázal.. spíš "jo, šlo by to, kdyby měl herní praxi"... a tu nemá

Reagovat
Coutinho10

směrem dopředu tam dával dobrý centry, ale samozřejmě, že kdyby hrál víc, tak bude lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Me teda nepresvedcil

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Koukej co tam dělá

Reagovat
Blasphemer

Pačinda Hořava

Reagovat
db18

Tohle složení ofenzivní trojky by mu mohlo sedět, Kopic si tam může lítat kde chce a Pačinda se může stahovat na levý kraj, odkud je v ofenzivě nejplatnější.

Reagovat
Blasphemer

Jo, proti Pačindovi nic nemám, jen mě překvapuje, že hraje od začátku.

Reagovat
db18

To se taky divím, na druhou stranu - kdy jindy? I když je fakt, že bych od Vrby spíš čekal Bakoše a hru na dva hroty.

Reagovat
db18

Hruška - Řezník, Brabec, Hubník, Limberský - , Hrošovský - Kayamba, Pačinda, Kopic - Chorý

Kozáčik, Hejda, Kovařík, Bakoš, Havel, Pernica, Ekpai

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Pačinda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vrbův kůň.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
Rarášek

Ta útočná trojika je super .. Kdyby byl zdravej Krmelec, tak je to hodně slušný.

Reagovat
db18

Takhle bude Chorý 60 minut umírat, ale dá dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, kde jinde by se meli ti hraci rozehrat pred nadstavbou nez v Pribrami.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
exse

Moc nechápu, co je na tom vtipný? Nikoho lepšího než Hořavu na CM nemáte, stejně tak Pačinka je jasná volba při absenci Čermáka

Reagovat
Blasphemer

Dal bych tam Daridu, kdybychom ho ještě měli... ale ten na to vlastně nemá.

Reagovat
exse

Zas ho nepodceňuj, aktuálního Hořavu by asi o fous předčil.

Reagovat
db18

Hořava je vtipný sám o sobě.

A nesouhlasím, myslím, že jakýkoli junior by byl na míči jistější a nenechal by se větrem odstavit od balonu.

Reagovat
PavlíčeQ

Diop, Fleišman, Jánoš, Pazdera a Procházka dnes žlutá karta prosím

Reagovat
PavlíčeQ

Fleišman ✓

Reagovat
FCSL

Nguyen - Koscelník, Kacharaba, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Malinský, Potočný, Pešek - Kozák

Pěkná a snad vítězná

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Baluta

Reagovat
Kang & Kodos

Hložek uprostřed Pár lidí se šetří před pohárem, což je dobře, protože Slavie je kondičně trochu jinde.

Reagovat
Posledni Kovboj

Leva strana Ubrousek - Honda, nazdar

Reagovat
Kang & Kodos

Když máš napravo dvě křídla, tak to musíš vyvážit a dát nalevo dva beky. You must learn, debílku

Reagovat
Posledni Kovboj

blizi se leto, kolik si za nej vydelas?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Budete se prát aspoň před Edenem, debílci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Holky, se kterými se stýkám by mohly být tvoje babičky, ty debílku

Reagovat
PlackaSKS

na starym kole...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to chvili trvalo

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Koukám, že Zdenda šetří Zahustela na derby

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zrovna Kotal nějak v tejdnu psal, že na podhrotu by byl Hložek ještě lepší.

Reagovat
bobis21

sestava předpokládaná. Jen jsem zvědavý jak budou vypadat sestavy v těch příštích dvou zápasech. Máme 3 zápasy v 7 dnech - všechny poměrně důležité - a úzký kádr. Jsem zvědavý jaká bude ta rotace.

dneska 3:0 (Holzer, Kuzma 2x )

Reagovat
andrew96

O2 má taky o atraktivitě dnešních zápasů jasno.

Reagovat
fabec1222

Slepička se ještě plánuje vracet, nebo už ukončil kariéru? A co Skácel, v poslední době moc nehraje, počítá ještě on s příští sezonou?

Reagovat
PlackaSKS

když se ptáš ty, tak je to v prdeli..

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvedav jestli budou dnes zase fanousci Baniku provolavat slavu muslimskym reznikum jako to delali po 11.9. 2001

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je nekde Pribram na ytb? Diky

Reagovat
db18

https://www.youtube.com/watch?v=WR_wh8VtVR0 možná? (já budu koukat přes tipspport, ale tohle na mne "vybaflo")

Reagovat
db18

jo počkat, tohle nepobšží na YT, ale přes ten přiložený link - tak to nic.

Reagovat
Blasphemer

Co ten Egon? Zatím čuchnout skoro nedostal, proti nám ani na lávce... docela smutný, že už nemá ani na klub jako je Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nema, on prej 4 mesice nedelal vubec nic. Zadnej beh proste nic. Jenom chlastal.

Reagovat
Blasphemer

No, takže nemá. Když už není schopnej alespoň na to alespoň úplně okatě nesrat.

Reagovat
Salfovic

Chlast, slast

Reagovat
db18

Od novýho roku chodil pravidelně do Collosea... akorát pak šel ještě na pivo, no.

Reagovat
db18

Zlín má luxusní dresy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně se docela líbí i ty naše černý, který to dost tady schytaly.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

*Ale ten okousanej pumáckej font čísel je furt hnusnej.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel radeji tmave modrou

Reagovat
mistr129

Reagovat
monty25

Jestli myslíš tyhle, tak ty se mi líbí hodně. Teda taky až na ta čísla...

https://www.instagram.com/p/BwSVmJ6gxsl/

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín bílej

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin ma hodne dobrou sestavu.

Reagovat
andrew96

Z Pivarníkem složených se mi líbí nejvíc. Akorát na to přišel až proti Slavii, no.

Reagovat
db18

A Ngadeu v tom slávistickym vypadá jak Black Panther

Reagovat
smazaný uživatel

Ty slavisty v tom stinu nevidim

Reagovat
fabec1222

Sice nechápu proč tam tu hymnu zpívala, ale sát musí určitě dobře

Reagovat
fabec1222

Straka už vrací úder

Reagovat
smazaný uživatel

tpč

Reagovat
KingMaster13

hashtag ZachraňměFranze

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
naheCZ

Karviná

Reagovat
KingMaster13

Historie se opakuje.......takže Karviná do 5 let mistr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Jestlipak bude dnes kotel slavit po zápase s Františkem.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

+ do základní skupiny LM

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel to tentokrat Sparta nepousti vedome.

Reagovat
Blasphemer

Vědomě to pouští už jenom tím, že je Zdenál (pořád) na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Straka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

Nita šel jako kam?

Reagovat
naheCZ

Baluta

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Se mu tam nasral Škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Baluta

Reagovat
Losinho

Baluta tyvole jak může tohle nedat

Reagovat
ZB 07

Karviná tohle je ale hrozný trápení, 4 zajímavý zápasy najednou a k tomu ještě nervy u onlajnu z Varnsdorfu

Reagovat
smazaný uživatel

Brno uz prohrava

Reagovat
ZB 07

Vím, cením ty, co vyjeli v 11 ráno vlakem, aby od nás viděli tu očekávanou sračku.

Reagovat
mistr129

Kolář zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

ČT ofsajd caru ma

Reagovat
db18

Ty "přímáky" na krátko?

Reagovat
Blasphemer

největší sračka

Reagovat
Salfovic

Ty majī smysl jen u Barcelony.

Reagovat
fabec1222

Z tý 2. ligy fakt nikdo nechce do té baráže, což? To jako fakt tam skončí třeba Varnsdorf nebo Pardubice? Stejně by o postup neměli zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je něco špatně, když je Dukla nebo Karviná fotbalovější než my. Zdendo, vzdej to...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Královec zřejmě zapomněl karty

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář

Reagovat
mistr129

Bring Čontofalský back pls

Reagovat
Losinho

Kolář

Reagovat
Posledni Kovboj

co dela?

Reagovat
smazaný uživatel

To on ani nevi

Reagovat
mistr129

nejdřív vybíhal někam na roh vápna proti centrujícímu hráči, teď mu vypadnul míč z rukou

Reagovat
Losinho

Koláře

Reagovat
andrew96

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

Brankářskou modernu

Reagovat
Fernando_Torres

Kolář šílenej sněhulák...

Reagovat
Salfovic

Nechápu, proč se zápasy hrají ve stejnou dobu, když se pak hraje ještě ta nadstavba.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se co nejvice zabranilo ruznym machinacim pred rozdelenim do skupin.

Reagovat
db18

Já se ještě divím, že se ve stejný čas hraje druhá liga.

Reagovat
Blasphemer

Limba

Reagovat
C-M@ster

Kde sledujete derby?

Reagovat
ZB 07

Já přes O2, každopádně zatím hroznej fotbal, ani ten stream nehledej.

Reagovat
Spalovač šancí

Jsou úplně vyšťavení

Reagovat
Posledni Kovboj

Kluci se zkusene prokombinovali na vlastni vapno prehrava nas Karvina, a to na Letny. To chces.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hušbauer začíná bejt na hovno i v lize. Strašně nedurazny, pomalý.

Reagovat
Losinho

Dneska to bude hodně těžký, hra je otřesná.

Reagovat
naheCZ

A taky mu vše odskakuje 5 metrů od nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlenivel

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na nějaký zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná Škoda, že nekoukám

Reagovat
ZB 07

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

slušný cliche na Spartě

Reagovat
Blasphemer

Fraaaaaaaaaaaaaanz

Reagovat
Posledni Kovboj

nadhera

Reagovat
db18

Pačís zatím super. Chybí tomu jen důraz v koncovce.

Reagovat
Blasphemer

koncovka zatím hrozná, no. už tam měl minimálně dvě situace, který měl vyřešit daleko líp

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

Sparta

Reagovat
C-M@ster

Ok tak jinak.

Kde sledujete Spartu?

Reagovat
Bruny
Reagovat
C-M@ster

Dík

Reagovat
monty25

Vypadá to, že lampasáci to mají spočítaný. Takže sraz EF bude asi na 2. lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Angazovani Drska a pote Skuhravyho nebylo stastne

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Skuhravy zustane, tak jsou do roka zpatky v prvni lize.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim hele

Reagovat
smazaný uživatel

Džafič fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Spartaaa spartaaaaa, ta si zahraje tak evropskou ligu na playstationu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale porad si budou brat fandove do rypacku konkurenci debilita nezna mezi..tolik smichu kvuli jednomu polocasu...vyliskat vsechny spartany

Reagovat
db18

Pači sa!

Reagovat
andrew96

Fíha, zatím fajný výkon. Slavia celkem mimo.

Reagovat
Blasphemer

eeeeeeeeej

Reagovat
monty25

Olomouc už tyč i břevno

Reagovat
C-M@ster

Pačinda!

Reagovat
monty25

Ten mě skoro pořád lajkuje na Instagramu, nevím proč...

Reagovat
C-M@ster

Asi ho zajímá ženskej fotbal.

Reagovat
db18

Podle mne lajkuje všechno, kde je #zenyfotbal, ne?

Reagovat
monty25

To taky, ale mně lajkoval třeba i USK nebo hokej v Letňanech.

Reagovat
Losinho

Takže #zeny

Reagovat
monty25

Letci Letňany nejsou ženy.

Reagovat
Rarášek

Ale můžeš to k tomu napsat .

Reagovat
Salfovic

Jede po tobě jako blázen.

Reagovat
ZB 07

Aby se ten boj o titul ještě nezamotal...

Reagovat
smazaný uživatel

Cim,vsak Plzen jeste prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tu podradnou rasu snad zacnu mit rad...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Teď jsi ukázal že podřadný jsi tu ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolar neco chytil

Reagovat
oli9

Sparta válec a to je chcete v evropě vole ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tataracek valec karvine zachranu preji

Reagovat
smazaný uživatel

Pacinda ty vole

Reagovat
Losinho

Matoušek

Reagovat
Coutinho10

Matooouuuušeeeeeeek

Reagovat
db18

4 na Mingazova, který má balon... to je jak koukat na mladší žáky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Pačinda 1+1 teda skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram Matoušku bojuj

Reagovat
smazaný uživatel

Němec a slunce

Reagovat
monty25

Teplice chtějí tu desítku ještě ztratit...

Reagovat
PBLead

Tak ten první gól Karviné byl pro nás celkem smolný. Jinak zase u toho byl Radakovič. Ten chlap snad je u každého průseru. Druhý gól už moc omlouvat nelze. Zatím teda ostuda, že nás přehrává sestupem ohrožená Karviná.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol tohle ze ma bejt faul na Mingazova?

Reagovat
db18

Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Slavie zatim nejlepsi Jan Matoušek

Reagovat
dondinho

Zdenda asi chce mít před nadstavbou jistotu, že nahoru už to nepůjde

Reagovat
fabec1222

Žižkovu ten návrat asi bude trvat dost dlouho, což?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, jen 2 roky a uz budou zpet v ČFL

Reagovat
monty25

Už pár týdnů to není o tom, jestli se Viktorka zachrání ve 2. lize (sestup je nevyhnutelný), ale co s ní bude dál...

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-domaci-souteze-druha-liga/361968/zizkov-v-ohrozeni-unikatni-stadion-celi-zajmum-developeru.html

Reagovat
Losinho

Co si budem, koukat se na to nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Co si budem, cekal jsi neco jineho?

Reagovat
Losinho

Jo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně poslední dobou přijde, že s Hušbym a Škodou v základu hrajem na hovno. Ale pochvala pro Zlín, hraje dobrej fotbal, žádný polehávání nebo zdržovačky.

Reagovat
Losinho

Doufám, že to nepřijde zachránit Olayinka

Reagovat
Coutinho10

zatim slabota

Reagovat
monty25

Ještěže Liberec a Baník vedou...

Reagovat
oli9

vole dovede si někdo představit Spartu někdo např v 2 předkole EL ??? By přijel někdo z Norska nebo balkánu a namazal si je

Reagovat
Coutinho10

ještě, že je konec poločasu, protože tohle je zadim bída...asi to bude chtít protočit a zkvalitnit

Reagovat
Pride

Pokud tohle Karviná ukope, tak to je snad definitivní konec pro Duklu a Romču "určitě nesestoupíme" Skuhravýho.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Haha přej držení míče pro nás 67%, to je dobrá píčovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Drchal a Hložek hrají skvěle, jinak Sparta totální tragédie.

Reagovat
Blasphemer

Slavia i Sparta tohle kolo nakonec ještě ztratí s úplnýma kriplama... no, a my samozřejmě taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Tak my jsme vyždímaný po Chelsea a Sparta se asi připravuje na mol cup

Reagovat
Blasphemer

A u nás chtějí bejt asi čerstvý na zítřejší velikonoční chlastačku.

Reagovat
KingMaster13

Ale jak vás znám ta v 92. minutě centr a Hořava to tam uklidí

Reagovat
Losinho

Klidně se můžeme domluvit, že ztratíme všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Karlsson je zatím docela mastné zklamání, ne? Už jsem s ním viděl hodně zápasů a působí na mě hodně marně, kromě pár centrů absolutní průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

A co má jako dělat? Buď mu na straně "pomáhá" Lord, nebo těžkopádnej Alex. Nemáme žádnej systém, nikdo si nechodí pro balony, nikdo nemá zájem hrát. Teď si vem, že on víceméně pořád hraje proti 2 hráčům. A hlavně jde vidět, že ani jeho samotnýho prostě nemůže bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě ty centry to je tragédie. Kličky mu jdou ale bez kvalitní finální fáze je to stejně jen zakopnutý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono centrovat na jedinýho hráče ve vápně je tak trochu o ničem, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na nic je to pro toho hráče Hložek s Drchalem vyhráli spousty soubojů tak věřím, že by si poradili, ale musí to na ně letět.

Reagovat
7kaka7

Já myslim, že zatim působí mnohem líp než TBCh i když teď nemá zrovna formu...nasbíral nějaký asistence + ten gól z přímáku. 1 na 1 určitě na ligu nadprůměr. Jakmile bude zdravý Dočkal a celkové bude hra za něco stát, může být oporou.

Reagovat
Kang & Kodos

To je tak, když tvůj jedinej plán je hrát všechno přes Kangu, a on ti najednou chybí. Taková ostuda ty vole...Ještě že Jablonec teď taky nehraje nic moc, jinak bysme se báli i o třetí flek.

Reagovat
rufus

Už konečně Ščasný ven!

Reagovat
Pride

nechcete s tím počkat aspoň do konce zápasu?

Reagovat
rufus

Ne. Už teď je pozdě..

Reagovat
oli9

ono je to stejně jedno, odejde jako trenér a dají mu místo ředitele, manažera nebo nevim co...a za rok a půl je znovu trenér a to jeste to ze kdyz tam bude kdokoli jiný trenér tak mu do toho zdenda bude kecat jako všem

Reagovat
oli9

hele ta pencle v Liberci co ? Četl jsem zase že to bylo z říše zázraků ..ale sleduju liverpool tak nevim a ptám se

Reagovat
oli9

tak sem to viděl na čt.... tam to ukážou ale jedou vesele dál...vole tohle jestli se píska tak at jdou do piče s tou ligou naší ...chcát na nějaké nadstavby

Reagovat
Losinho

Radakovič

Reagovat
Coutinho10

zkušeně pouštěl

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel, Frýdek, Chipciu a Radakovič tady snad po sezoně už nebudou. Hlavně poslední jmenovanej je fakt fatální zklamání.

Reagovat
oli9

frýdek bude kapitán kokot divizní

Reagovat
Pride

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale zrovna Frýdek bude asi tvoje zbožné přání, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jenom zbožné přání. Ten nám tady bude smrdět x let, stejně jako Vácha.

Reagovat
Liquid

Zahustel a Frýdek si myslím, že určitě budou nadále Sparťani a v základu

Reagovat
Liquid

Nepočítal někdo bilanci Sparty když byl v základu ? Dostal jí z pohárů, vstřelil si vlastní gól v Plzni což fakticky Spartu stojí předkolo LM... to byl nejlepší kauf ever

Reagovat
Liquid

nestává se moc často abych přepnul z fotbalu na komedii, ale musel sem Slavia -> Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Kolář dobrej výkop

Reagovat
db18

Potřebuji gól Hložka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeleny

Reagovat
Coutinho10

Zelený tref to

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hušbauer

Reagovat
naheCZ

Bylo úplně jasný, že to tak dopadne...

Reagovat
andrew96

Rakovan vs. Kolář, to je sen.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Poznar

Reagovat
Blasphemer

O2 Nedá se na to dívat až takovým způsobem, že tam pustili na minutu zápas Slávije.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To si pomohli.

Reagovat
Losinho

Chtěli ukázat úplný dno, aby si lidi nestěžovali

Reagovat
andrew96

Pozny zase ve formě.

Reagovat
andrew96

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Sparta

Reagovat
Blasphemer

Císař Franz

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle tragický kolo dlouho nepamatuju

Reagovat
KingMaster13

Kurvaaaaaaaaaaaaaa já toho Wágnera vyndal z fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Wágner

Reagovat
Losinho

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem ještě neviděl, že by ztráceli všichni tři vepředu

I když u tý Sparty to bude cíleně

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nedokazala vyuzit Csaplarovu past

Reagovat
ZB 07

Spartaaaa

Reagovat
Salfovic

No do prdele

Reagovat
Kang & Kodos

Snad se Franz ukáže jako srdcař a Karviná se trochu stáhne, přeci jenom nás nemusí ponížit ještě víc

Reagovat
KingMaster13

Naopak za ten vyhazov vás musí co nejvíc vyjebat do zadku

Reagovat
db18

By měl právě přitlačit, aby se Impuls pakoval.

Reagovat
KingMaster13

Rosa ho podrží

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, 0:3 je ještě přijatelný, za 0:4 by už šel

Reagovat
KingMaster13

A za 1:3 má smlouvu na další sezonu

Reagovat
db18

Nita

Reagovat
PBLead

Reagovat
Liquid

Když byl snad Franz na Spartě naposled jako soupeř, zachránila se tam s ním Plzeň po výsledku 0:3 a slavili s ním celé sparťanské ochozy, je dnes také domluvena společná oslava letenských tribun při záchraně Karviný ?

Reagovat
Blasphemer

0:3 to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Traoré pryč, Buren na plac a 4-4-2

Reagovat
Losinho

Střídej už do háje

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek za Frýdka, to nevím co tím chce Ščasný vyřešit

Reagovat
db18

Džafić!!!

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by ten golman neco chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný na hrad

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín > Chelsea

Reagovat
Coutinho10

twl hmm super

Reagovat
C-M@ster

Tak ale teď už by Plzeň měla dopiče vyhrát, ať to má nějakou cenu

Reagovat
Blasphemer

jestli tutoho nevyužijem, tak mě normálně jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt uz jsme Slavii o bod stahli

Reagovat
taws

Reagovat
Losinho

Baluta může v létě do Příbrami

Reagovat
oli9

my ho vemem

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Měli by jim pustit výsledek z Letný, aby zase začli hrát.

Reagovat
Kang & Kodos

To by všichni odpadli

Reagovat
db18

Z druhý Letný.

Reagovat
Salfovic

Asi myslel ze Zlínské.

Reagovat
Wambasen

Však obě pražské S hrají teď na Letný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

ty vole a to ste se tu po každím kole smáli taliánovi ...ale to co předvádí Zdenda se spartou... to je úplné dno....

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam toho Burena

Reagovat
Kang & Kodos

Zahustel Poslední hřebík

Reagovat
Posledni Kovboj

to je smrtelnej gif

Reagovat
C-M@ster

ŠKODA!

Pokud někdo fandí United a Spartě, čtvrtej gól by byl pomalu na zpolykání prášků...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bruny

Hraješ/hráls za Brozany, jo? Proti těm jsem měl tu čest párkrát hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale detaily prozrazovat nebudu.

P.s. Roman Potočný nejsem

Reagovat
Bruny

Reagovat
smazaný uživatel

Málem 0-4...

Ale je fakt vtipný, jak je každej jejich útok v podstatě gól.

Reagovat
db18

Chorý a Hořava co nejdřív dolů!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdo misto Horavy?

Reagovat
db18

Hejdu... ten střed je teď hrozně průchozí a Hořava klasicky už nemá sílu...

Reagovat
Losinho

Tak moc je chválili za prohru, že si to kluci chtěj zopakovat

Reagovat
Blasphemer

Bakygól

Reagovat
Blasphemer

Hořava je vlastně nejlepší CM, co máme

Reagovat
ZB 07

Dukla sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Frantaaa Strakaaa

Reagovat
oli9

liberec zase penaltička

Reagovat
FCSL

Když ani nechcem vyhrát, taky dobrý

Reagovat
FCSL

2:2!!

Reagovat
oli9

druhou jsem neviděl ale ta první nebyla..... no ale stejně nemáme co dělat v té nadstavbě o evropu

Reagovat
FCSL

Legendární kolo Sparta nenápadně 0:3 doma s Franzem, Slavia vyteče na jaře ve Zlíně a Plzen ztratí v Příbrami, kde jim dá gol hráč Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

A Liberec penaltičky

Reagovat
smazaný uživatel

hodně psycho dneska

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Holíka berem

Reagovat
Rarášek

To chce Váchu .

Reagovat
smazaný uživatel

Zeleny dnes spatnej, ale neni sam

Reagovat
Wambasen

Stalo se někdy, že obě pražské S hrály ve stejný čas na Letné a obě prohrály?

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo legendární

Reagovat
Rarášek

Viděl si, co vyváděli v Osters při tom střídání?

https://www.bbc.com/sport/av/football/47984315

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem přišel z venku a koukám - ještě že nekoukám To je Sparta tak marná, nebo je to jen nějaká hrozná smůla?

Reagovat
KingMaster13

Jako takhle mohli jste úplně v pohodě 3 goly dát ale zároveň další 3 dostat. Jako máte i smůlu ale na to, že to je Karviná tak ten výkon je hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím, jak ti poděkovat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
FCSL

Dukla gol a jsme zase 6. kurva

Reagovat
FCSL

A ještě s -5b na Baník, geniální

Reagovat
KingMaster13

A je to tady. Boleslav to pouští Dukle protože nechce do 6, Liberec taky nechce porazit Slovácko..... komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze mame tento format

Reagovat
fabec1222

Počkej v příštím kole, Liberec to pustí Karviné, ale pak se hraje Boleslav - Zlín, tam to bude souboj o to, kdo bude chtít víc prohrát

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

remíza to jistí, nechceš si vsadit?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta evidentne taky nechce..

Reagovat
KingMaster13

Jenže neumí počítat a už jim to nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na livescore a - je to jen náhoda, že v Příbrami je odehráno nejmíň?

Reagovat
Blasphemer

Hořava svojí hrou ohýbá časoprostor.

Reagovat
KingMaster13

Hořava zpomaluje čas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
lichna.

Reagovat
negrles

Reagovat
smazaný uživatel

Resil se VAR

Reagovat
smazaný uživatel

aha, jen sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak mě napadá, jak se dá VAR ještě využít!

Reagovat
KingMaster13

Tenkrát s Plzní to skončilo taky 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta alespon dala gol

Reagovat
Bosko

Sparta to zase pousti Franzovi nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

To už je tady taková tradice

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta otaci, pozor

Reagovat
FCSL

3. penalta

Reagovat
KingMaster13

Liberec se ukopnul......chudák ten kdo dal gol, ho tam zajebou

Reagovat
fabec1222

lol Liberec wtf? Však takhle jim stačila v příštím kole jen prohrát s Karvinou a nemuseli nic řešit

Reagovat
FCSL

Rozhoduje skore? V případě remízy Bolky a Zlína by měli 4 týmy 40b a my nejlepší skore no

Reagovat
smazaný uživatel

Kozak 3 penalt...to je mazec vse promenit

Reagovat
monty25

Liberec tři góly z penalty?

Reagovat
bobis21

hattrick ze tří penalt je top

Reagovat
KingMaster13

Tady je vidět, že Kozák je jen individualista a nemyslí na tým

Reagovat
REPLIKATOR

Kozááááááááááák hattrick neuvěřiteln góly

Reagovat
cubinho

3 penalty? Vážně?

Reagovat
oli9

ta první byla komedie ale totální....vůbec nebyla ostatní dvě jsem ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Detedohaje

Reagovat
Wyrda

Lol Liberec a prý že do sestky nechce

Reagovat
KingMaster13

Gratulace Ostravě k top 6 Chudák Vízek....tohle není jeho sezona, ještě visí Barošovi prase

Reagovat
negrles

?

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick z penalty

Reagovat
Wyrda

Nepochopím že za stavz 2-0 kdy Opava snad za celý zápas nevystrelila na branu tam zas Panik jebne Artjoma a ne nějakého mladase

Reagovat
ZB 07

My jsme fakt tragédi.

Reagovat
oli9

gratuluju upičenému Liberci 3x pencle vole

Reagovat
andrew96

Všechny jasné.

Reagovat
oli9

1 ani náhodou , 2. a 3. jo

Reagovat
andrew96

Mně přišlo, že tam Potočného jasně nakopl, ale ještě na to radši kouknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin > Chelsea

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to před půl hodinou napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Banik jediny z prvni 5 co vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti zkurveny zasrany picusove. Takovej vykon na bliti. To jsem jeste nevidel. Naprosto nulovy, vsichni do jednoho, snaha zadna. Fakt jdete do pici. Takhle vyhodit titul do hajzlu.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Stejnej názor

Reagovat
Fakt

Reagovat
KingMaster13

Příbram obrala věčného rivala

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to sance, jak se na nastebe.dotahnout...nastesti vas obral mas Matousek ( i kdyz za vykon jste se obrali sami).

My jsme zahrali dobre, ale nedat z 15strel gola, nic.jineho jsme si nezaslouzili...

Reagovat
smazaný uživatel

O co jde, vzdyt jsme Slavii zase stahli.

Reagovat
KingMaster13

Yeeeeeeeeees, miluju Příbram. Nám nekladou odpor a naše soupeře obírají

Reagovat
Coutinho10

tak aspoň, že i ta Plzeň ztratila, ale pořád tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Bez nadstavby bychom meli titul

Reagovat
REPLIKATOR

nadstavba

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Jako vážně mi z celýho tiketu nevyjdou žlutý v Ostravě?

Reagovat
KingMaster13

Olomouc věřím, že dáme. A pak nadstavba bude o tom porazit Plzeň, pokud to dáme tak titul věřím, že nám neuteče. Důležité je, že je máme doma a vyhráli jsme ZČ. Dneska výkon ale hrozně na piču

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas ..urcite jsme meli ale dnes vyhrat,.Zlin je desne ve srackach..holt jsme nedali sance, to je vse...

Reagovat
KingMaster13

No to sice nedali ale vytvořili jsme si jich i relativně málo. Kdybychom je víc přimáčkli tak se teď nemuselo nadávat na Balutu apod

Reagovat
smazaný uživatel

Proc na Balutu, kdyz neda jeden, musi dat druhy. Cele to nebylo idealni, ale jsme tym a to, ze neda jeden, nic nemuze znamenat. Bylo plno standartek...takze souhlasim, ze vykon nebyl idealni...

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák hattrick z penalty

Reagovat
Losinho

to musela bejt teprve komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Slavis byla ale neskutecna bolest..snad se tady uz nenajde zadnej hlupak co by si dovolil tvrdit neco o tom ze na chelsea zahrali dobre, to ze nekdo neco vypusti nebo hraje blbe neznamena ze ten druhej tym hraje dobre..celej zapas slavie sem sledoval po dlouhe dobe a nebyli schopni vypotit proti pivarnikove zlinu ani prd,kazdej regulerni tym pl by je smetl bud po technicke nebo fyzicke strance vy experti co si tady dovolili tvrdit nesmysly ze by hrali v pl stred

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zoufalče, sice fandim Sparte a ted trpim, ale Slavia Chelsea ve druhem polocase prehrala a celkove to byl super dvojzapas.

Mel by sis vyndat svoji prazdnou hlavu z prdele a uvedomit si, ze to je na fotbale to krasny.

Zapasy Plzen - Kodan, Plzen - Neapol, Plzen - CSKA, Sparta - Lazio, Sparta - Pool, Sparta - CFC, Slavia - Sevilla, Slavia - CFC.

Reagovat
KingMaster13

Kozáka mám ve fantě A teď ta představa, kdybych místo Škody tam nechal Wágnera a ještě mu dal pásku

Reagovat
Blasphemer

Super, no. Šance vrátit se do hry o titul a oni pojebou v Příbrami. V nastavení radši ani nepřihrávají dopředu, co se to kurva děje...

Reagovat
Blasphemer

Hoď to na Ekpaie!

Reagovat
db18

Co řekl? Mne už vypadl přenos.

Reagovat
Blasphemer

Sobišek se ptal, proč jsme nedali gól, co chybělo... A Vrba: "No, já nevím, takovej Ekpai si odejde osm minut před koncem ze hřiště, nevim co mu je..."

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ten černoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, Sobišek je ta bílá pleška.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
exse

První 4 týmy 1 bod. Ještě to všechno bude hodně zajímavý. Z našeho pohledu doufám, že Karvinou porazíme a půjdem do šestky a urvem ještě 4. místo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele