FORTUNA:LIGA - preview 27. kola: Sparta a Slovácko napravují nezdary

16.04.2021, 09:22, aktualizováno 18.04.2021, 08:27
Previews
Slavia míří za titulem a další krok může udělat na své "farmě" v Liberci, těžký úkol čeká také na Spartu, ta bude o důležité body bojovat proti Slovácku. Brno hraje s Pardubicemi a potřebuje vyhrát, totéž platí pro Příbram, která se představí ve Zlíně...
Zbrojovka Brno - FK Pardubice  (neděle 14:00)
Zbrojovka se v posledních týdnech nadechla k dobrým výkonům a šanci na přiblížení se záchraně má v souboji nováčků. Pardubice naopak už mají záchranu jistou a soustředí se jen na získání co nejlepší pozice ve středu tabulky.

Brno naposledy prohrálo ještě v první polovině března, poté se smírně rozešlo s Příbramí i Slavií a minulý víkend si dokonce přivezlo všechny tři body z Českých Budějovic. O vítězství 2:0 tam rozhodli svými brankami ve druhé půli Texl a Růsek. Zbrojovka se tak výrazně přiblížila záchraně, svou ztrátu na patnácté Teplice může v případě nedělní výhry redukovat na pouhý bod.

I Východočeši na tom v nedávné době nebyli vůbec špatně. Po remíze s Mladou Boleslaví, úspěchu v Olomouci a nezdaru s Bohemians přišla překvapivá, ba až dokonce senzační výhra. Proti Slovácku sice po Klimentově trefě prohrávali, nicméně díky gólu Ewertona, Hofmannově vlastenci a brance Kostky dokázali otočit na konečných 3:1.

Domácím budou scházet zdravotně indisponovaní Šural, Vaněk a Kryštůfek, hosté se vinou zranění musí obejít bez Boháče a Petráně, možná bude chybět i Surzyn. Disciplinární tresty do hry nepustí Proska a Hlavatého.

První vzájemný prvoligový zápas skončil v prosinci výsledkem 2:1 ve prospěch Pardubic. Góly se o to zasloužili Tischler s Hufem, skóre v závěru jen mírnil Pachlopník.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hlavica, Dreksa, Pernica - Štepanovský, Pachlopník, Čermák, Texl, Moravec - Růsek, Hladík
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Cadu, Čihák, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Kostka, Tischler, Solil, Ewerton - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.36 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - 1. FK Příbram  (neděle 14:00)
Ačkoliv opticky je Zlín již v zóně od sestupu vzdálené, stále nemá nic jistého. Pokud bude pokračovat v bídných výkonech i nadále, mohly by jej ještě čekat trable. Šanci na odraz k lepším zítřkům má nyní proti Příbrami.

Zatímco na přelomu února a března to byla solidní jízda, po reprezentační přestávce se "Ševcům" nedaří. Ze tří utkání nevytěžili ani bod, když postupně prohráli s Karvinou, Jabloncem a naposledy i Plzní, které podlehli 0:2 po brankách Beauguela a Ba Louy.

V podání Příbrami je to však pořád zlaté, neboť ta na tříbodový zisk čeká už patnáct zápasů. Z posledních tří alespoň dokázala dva zremizovat, ne tak ten týden starý proti Olomouci. Dva góly v závěrečné dvacetiminutovce, jeden Zorvanův vlastní a jeden Houskův, přinesly Hanákům zasloužené vítězství.

Jihomoravané se nadále nemohou opřít o Condeho, jehož do Česka nepustí administrativní důvody. Na straně hostí jsou v ohrožení starty Lalkoviče a Laňky.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Fantiš, Simerský, Buchta, Procházka - Vraštil, Hlinka, Janošek - Dramé, Poznar, Potočný
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Šiman - Nový, Kvída, O. Kingue, Cmiljanovič - Tregler - Pilík, Zorvan, Rezek, Antwi - Voltr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.03 - 6.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Slavia Praha  (neděle 16:00)
Liberci se v posledních týdnech nedaří, šanci ukončit sérii bez vítězství má v neděli proti Slavii. Ta naopak může být rozmrzelá z vypadnutí z Evropské ligy na úkor Arsenalu.

Slovan naposledy zvítězil ještě v první polovině března proti Teplicím, od té doby výsledkově strádá, byť proti silným soupeřům. Z poháru vypadl na úkor Plzně, v ligové soutěži remizoval s Baníkem a s prázdnou odjel z Jablonce a naposledy z Uherského Hradiště, kde o úspěchu domácích rozhodl ve druhé půli Jurečka z penalty. Liberečtí navíc aktuálně drží sérii téměř 310 minut bez vstřelené branky.

"My nemůžeme nasadit ze Slavie hostující Jugase a Matouška, takže hlavně v obranné řadě jsme museli připravit nějakou korekci. Jinak jsou ale všichni hráči z aktuálního kádru relativně zdravotně v pořádku, takže bylo z čeho vybírat a uděláme maximum, abychom Slavii o nějaké body u nás doma U Nisy obrali," nabádá asistent libereckého trenéra Pavel Medynský.

Sešívaní za sebou mají vskutku náročný anglický týden. Minulý čtvrtek si přivezli remízu 1:1 z Emirates Stadium, odvetný čtvrtfinálový zápas Evropské ligy proti Arsenalu ale nezvládli a soupeři podlehli jednoznačně 0:4. Mezitím je ještě čekalo derby pražských "S", ze kterého vyšli potřinácté v řadě neporažení. Na výhře 2:0 se podíleli Holeš a Tecl. Slavia tak kromě derby dlouho čeká na přemožitele i v lize, letos je zatím bez porážky a doma ztratila dokonce jen jedinkrát.

"Jako každý rok mají silný tým. Slovan se vždycky opíral o domácí prostředí, kde je trochu specifická hrací plocha. To hřiště je takové opticky menší, je to taková aréna. Slovan má bojovné mužstvo, bojovné hráče, loni hrál finále poháru, na podzim byl v Evropské lize. Má velice dobře složený tým, který vede dobrý trenér, opírá se o bojovnost a kvalitu. V domácím prostředí je velice nepříjemný," upozorňuje někdejší kouč Liberce Jindřich Trpišovský.

Ve vzájemných zápasech se v posledních sezonách červenobílým velmi daří. Poslední čtyři utkání dopadla pokaždé v jejich prospěch, a to v součtu jen s jedním inkasovaným gólem. Prosincový střet v Edenu skončil výsledkem 3:0, na něm se dvěma trefami podílel Sima, tu třetí přidal Olayinka.

Severočeši se v utkání musí obejít bez tria Jugas, Karafiát, Matoušek, které v klubu hostuje právě ze Slavie a nesmí nastoupit na základě dohody klubů. Stejně tak i Tijani, kterého však zároveň trápí zranění. Na straně hostí se nepředstaví Hovorka, v ohrožení je i start dalších stoperů Deliho, Kačaraby a Kúdely.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Chaluš, Purzitidis, Mikula - Mara, Sadílek - Pešek, Faško, Mosquera - Rabušic
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Kačaraba, Zima, Oscar - Hromada - Masopust, Stanciu, Ševčík, Lingr - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.97 - 3.67 - 1.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - 1. FC Slovácko  (neděle 18:30)
Dva ze tří nejžhavějších aspirantů na druhou příčku zajišťující předkolo Ligy mistrů se střetnou na závěr sedmadvacátého kola na Letné. Domácí Sparta tam přivítá Slovácko.

Pražané se pod Pavlem Vrbou zpočátku prezentovali jako polití živou vodou. Dlouho čekali na svého prvního přemožitele, když jej ale před týdnem našli v podobě ústředního rivala Slavie, jako by je to rozhodilo. S Jabloncem, který nedávno v poháru jednoznačně porazili, totiž ve středu prohráli po pozdní trefě Schranze.

Ani Slovácko se na tento šlágr nenaladilo zrovna nejlépe. Minulý víkend totiž i přes Klimentem nabité vedení prohrálo na hřišti Pardubic 1:3, když skóre dokázali otočit Ewerton s Kostkou, mezi jejichž trefy se vklínil i jeden vlastenec. Mužům z Uherského Hradiště tak skončila další solidní série čtyř ligových zápasů, během nichž získali deset bodů.

"Nám se nepovedlo utkání s Pardubicemi. Bylo to však po dlouhé době, takže doufám, že to pro nás bude jen facka, která nám naopak může pomoct. U Sparty těžko říct, prohráli teď dva důležité zápasy. Doma jsou ale silnější než venku, takže určitě nás čeká velmi těžké utkání," říká Stanislav Hofmann. "Budeme chtít od začátku hrát aktivně aby cítili, že to nebudou mít jednoduché. Hlavně se musíme vyvarovat zbytečných chyb," dodal zkušený stoper.

V minulém kalendářním roce byla ve vzájemných duelech úspěšnější Sparta, ačkoliv se oba sehrály na hřišti Slovácka. Ten prosincový v rámci jedenáctého kola přitom lépe rozehráli domácí, které do vedení poslal Jurečka. Bleskově ale srovnal Juliš a v závěru o výsledku 1:2 rozhodl Pavelka.

Letenští pro utkání nemohou počítat se zdravotně indisponovanými Julišem, Kozákem, Štetinou a Plechatým, v ohrožení jsou pak i starty Hancka, Hanouska, Karabce a Lischky. Za hosty se nepředstaví nemocní Daníček s Navrátilem, otazník pak visí i nad Ciciliou.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Vitík, Čelůstka, Polidar - Karlsson, Pavelka, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Ladislav Krejčí I - Hložek
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Sadílek - Petržela, Kohút, Jurečka - Kliment
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.83 - 5.12
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - SFC Opava  (sobota 14:00)
Fotbalisté Mladé Boleslavi začali alespoň po kouscích sbírat body, díky nimž se však pomalu vzdalují hrobě sestupu. Pokud by mančaft z města automobilů porazil po Teplicích také Opavu, už by se poměrně dost přiblížil záchraně.

Trvalo to opravdu dlouhou dobu, ale přece jen se Mladá Boleslav začíná zvedat. Středočeši už alespoň neprohrávají jeden zápas za druhým a sem tam dokonce ukořistí tři body. Ty poslední byly obzvlášť důležité, neboť družina trenéra Karla Jarolíma uspěla v Teplicích, jež rovněž zápasí u dna tabulky.

Zatímco Boleslav už sestupové pozice opustila, Opava na nich pořád setrvává. A ani se nezdá, že by se na neutěšeném postavení SFC mělo něco změnit, neboť Slezanům se dlouhodobě nedaří. "Potřebujeme sbírat body, ale o ně se vlastními chybami připravujeme. Je to pořád stejná písnička," řekl po porážce v derby s ostravským Baníkem defenzivní univerzál Jiří Kulhánek.

Na podzim sehrály Opava a Mladá Boleslav gólově plodné utkání a po remíze 2:2 si oba celky podělily body. Tentokrát se domácí i hosté jistě budou hnát za plným ziskem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Jakub Klíma, Takács, Preisler - Ladra, Dancák, Matějovský, Zmrhal - Škoda, Jiří Klíma
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Kulhánek, Večerka, Didiba - Kania, Tiéhi, Nešický, Řezníček, Helešic - Smola, Holík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.24 - 8.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Dynamo České Budějovice  (sobota 16:00)
České Budějovice sice v tabulce sousedí s Karvinou, ovšem nálada v obou koutech republiky je dost odlišná. Zatímco do Slezska zavál příznivý svěží vítr, na jihu Čech poněkud přešlapují na místě.

K hranicím s Polskem se před časem vrátil starý známý Jozef Weber, jehož obnovenou premiéru lze doposud hodnotit veskrze pozitivně. Nejprve protřelý kouč uspěl s MFK ve Zlíně a následně v domácím prostředí vybojoval cennou remízu proti plzeňské Viktorii. Díky zmíněným ziskům poskočila Karviná v tabulce před Zlín na dvanácté místo a zřejmě definitivně zažehnala obavy z možného sestupu.

Na jihu Čech naopak o budoucnosti teprve dumají. David Horejš sice v Českých Budějovicích odvedl kus práce, nicméně aktuální krize Dynama je již donebevolající. Tým ze Střeleckého ostrova totiž nezvítězil v posledních osmi kolech, přičemž podlehl dokonce jinak se trápícím celkům z Opavy či Brna. Není proto divu, že šňůra neuspokojivých výsledků znepokojuje vedení klubu.

Záložník Filip Havelka tuší, v čem tkví problém Budějovic. "Zlepšit musíme koncovku, chybí nám produktivita, nedáváme góly, nejsme nebezpeční kolem vápna. Na to se musíme teď zaměřit, to musíme zlepšit. A to už v sobotu, kdy hrajeme v Karviné," prohlásil mladý středopolař.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Mikuš, Santos, Šindelář, Bartošák - Mangabeira - Čmelík, Qose, Herc, Ostrák - Papadopulos
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Havel, Králik, Novák - Čavoš, Havelka - Mészáros, Alvir, Mršič - Brandner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.14 - 2.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - FK Teplice  (sobota 16:00)
Olomoucká Sigma předvádí v posledních týdnech průměrné výkony, avšak v uplynulém kole zvítězila a tříbodový zisk bude chtít zúročit také v dalším klání. Na Hanou totiž přijedou Teplice, které se naplno zamotaly do bojů o záchranu.

Jestliže si zapnete zápas Olomouce, stěží můžete očekávat gólové hody. Z nedávných osmi utkání Sigmy totiž padla více než jedna branka pouze při posledním mači v Příbrami. Přitom právě produktivita bude proti Teplicím pravděpodobně klíčem k úspěchu. "Dostávají hodně branek, tudíž vidím jejich slabinu v obraně. Oproti tomu mají kvalitní útočníky, v ofenzivě mají sílu," prohlásil o protivníkovi z lázeňského města trenér Hanáků Radoslav Látal.

Defenziva "Sklářů" je skutečně zoufalá, momentálně dokonce nejhorší v celé lize. A těžko si představit, že zrovna na Andrově stadionu se zadáci Severočechů pochlapí. "Mají rychlou přechodovou fázi, kde se opírají o Yunise, který míč podrží nebo prodlouží. Jejich přímočarost je hodně nebezpečná, takže tu bychom si chtěli pohlídat," doufá kouč Teplic a někdejší obránce Sigmy Radim Kučera.

Jenže právě útočník Jakub Yunis si kvůli poraněnému kolenu od fotbalu na dlouhou dobu odpočine. Dále Olomouc postrádá obránce Martina Hálu s Michalem Vepřekem, středopolaře Lukáše Greššáka, Tomáše Zahradníčka a Kryštofa Daňka a dalšího forvarda Martina Nešpora. Také Severočechy decimuje rozsáhlá marodka. Naposledy proti Mladé Boleslavi nemohli hrát zkušení útočníci Jakub Řezníček s Jakubem Marešem či stoper Ondřej Mazuch.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Radek Látal, Poulolo, Beneš, Zmrzlý - Sladký - González, Breite, Houska, Mihalík - Chytil
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Hyčka, Gabriel, Knapík, Droehnle - Kodad, Jukl, Trubač, Moulis - Žitný - Vukadinović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.62 - 4.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - FK Jablonec  (sobota 18:30)
Jablonec ve středu poněkud nečekaně porazil pražskou Spartu a vyšvihl se na průběžný druhý flek. Je však otázkou, jak dlouho Severočeši vynikající umístění udrží. V sobotu totiž zeleno-bílé čeká další náročný duel na hřišti plzeňské Viktorie.

Před sezonou by si leckdo tipl, že před vzájemným zápolením budou oba celky figurovat na přesně opačných pozicích, než na jakých se drží v současnosti. Jenže Plzeň prospala podzimní část sezony a na jaře horko těžko dohání nabrané manko. Jablonec se zase po celou dobu drží statečně okolo stupňů vítězů a po středeční výhře nad Spartou dokonce poskočil na pomyslný stříbrný stupínek.

Trenér Severočechů Petr Rada po posledním ligovém úspěchu zářil radostí a k pobavení diváků vystřihl po závěrečném hvizdu oslavný kotoul. "Koncentraci a nabuzenost jsem na hráčích viděl už před rozcvičením. Z tohoto pohledu jsem rád, že to hráči splnili. Myslím si, že vítězství si zasloužili. Není to po žádném náhodném výkonu," řekl někdejší řízný obránce.

Také Viktoria hostila ligový zápas netradičně ve středu, když dohrávala odložený duel se Zlínem. Družina kouče Adriána Guľy si s protivníkem z Moravy bez potíží poradila a vyhrála ve čtvrtém z posledních šesti utkání. Západočeši tak v tabulce předběhli Liberec a již figurují na páté příčce, což však stále není umístění, s nímž by mezi Mží a Radbuzou panovala naprostá spokojenost.

Guľa se nicméně v kalendářním roce 2021 usilovně snaží dokázat, že může trénovat elitní český tým. A vzestupnou výsledkovou tendenci si pochvaluje též obránce David Limberský. "Vždycky je co zlepšovat, ale určitě jdeme nahoru. Oproti podzimu totiž dokážeme vítězit i v zápasech proti soupeřům, kteří jsou urputní vzadu. Vytvoříme si šance, které proměníme," prohlásil zkušený bek.

Bude nicméně zajímavé sledovat, jak se Plzeň v závěru sezony posazuje s absencí důležitých záložníků Pavla Buchy a Aleše Čermáka. Jejich ztráty alespoň částečně kompenzuje návrat Jana Kopice z marodky zpět na trávníky. Jablonec má na druhou stranu v poslední době problémy se složením defenzivy, neboť několik posledních zápasů vynechalo trio zadáků Libor Holík, Jakub Martinec a Patrik Haitl.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Kaša, Brabec, Limberský - Káčer, Kalvach, Šulc - Ba Loua, Beauguel, Falta
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Kubista, Zelený, Krob - Pilař, Považanec, Hübschman, Jovovič - Schranz - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.08 - 5.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava  (pátek 18:00)
Souboj dvou slavných značek nabídne páteční předehrávka nejvyšší fotbalové soutěže. Na hřiště ve formě hrajících Bohemians zavítá Baník, kterému už se poháry podstatně vzdálily.

Klokani mají za sebou v lize šest utkání bez porážky, menší kaňkou na této sérii je fakt, že jen dvě z nich skončila výhrou. Jedním z nich byla i týden stará bitva o Ďolíček, kde jakožto venkovní celek zdolali azylanta z Pardubic 0:2. V první půli otevřel skóre Puškáč, po pauze upravil premiérovou ligovou trefou Osmančík.

Slezané v poslední době na venkovních hřištích strádají - na jaře v soutěžních zápasech neuspěli ani jednou ze sedmi pokusů. Vedle proher se zrodily i dvě remízy, například naposledy v Liberci. Alespoň že doma se jim docela daří, minulý víkend zdolali v derby Opavu poměrem 3:0. Dvěma góly a dobrým výkonem se prezentoval Zajíc, třetí zásah přidal Buchta.

"Sílu Bohemky vnímáme, doma je to nebezpečný tým. Bohemka má dost silných stránek, musíme se na ně připravit. Derby jsme zvládli, ale byla tam i spousta chyb. Ukázali jsme si je a musíme udělat vše pro to, aby se neopakovaly. O sestavě mám jasněji, ale některé posty ještě řešíme. Připravujeme kluky, abychom uspěli a hráli dobře," říká trenér Ondřej Smetana.

Vzájemné střety jsou v poslední době jasnou doménou ostravského celku. Ten v nich napříč soutěžemi zvítězil sedmkrát v řadě, přičemž v šesti případech dokázal udržet i čisté konto. V prosincovém jedenáctém kole to bylo výsledkem 1:0, o kterém v úvodní čtvrtině utkání rozhodl Jánoš. Po pauze dodalo domácím klid do kopaček vyloučení Necida.

Zatímco Baník by mohl být v plné síle a jediný otazník visí nad startem Meny, Vršovičtí se potýkají s početnými absencemi. Zdravotní potíže do hry nepustí Bartka, Pokorného, Ugwua, Vacka a Valeše, v ohrožení je i start Hůlky, Jindřiška, Nováka a Pulkraba.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Köstl, Bederka, Vondra - Dostál, Hronek, Ljovin, Květ, Schumacher - Necid, Puškáč
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - De Azevedo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Ndefe - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.14 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha26215072:1568
2.FK Jablonec26164644:2852
3.Sparta Praha25163654:2951
4.1. FC Slovácko26155647:2650
5.Viktoria Plzeň25135744:2844
6.Slovan Liberec26127737:2343
7.FK Pardubice261151027:3438
8.Baník Ostrava26107936:2537
9.Sigma Olomouc26910732:2637
10.Bohemians Praha 19052689928:2833
11.Dynamo České Budějovice26710927:3531
12.MFK Karviná26791028:3930
13.Fastav Zlín26851326:3629
14.FK Mladá Boleslav26591232:4324
15.FK Teplice26651528:5623
16.Zbrojovka Brno26481421:3920
17.SFC Opava26361716:5215
18.1. FK Příbram26281617:5414

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (481)

Přidat komentář
Puskas

0:1

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

V pátek už budou přenosy jen z Ďolíčku ne?

Reagovat
AC Sparta Praha good

když budou dávat hodně Pardubice, tak si nestěžuju

Reagovat
Firkraag

Reagovat
bobis21

Občas ještě z Budějovic, jinak jo

Ale zrovna dnes to i chápu, zápasy S a Plzně sebere O2, takže ČT pak může vybírat ze zbytku, kde je nejzajímavější buď tohle, nebo Karviná - Budějovice (kde teda čekám více gólů, takže by to byla asi lepší volba pro TV ...)

Reagovat
PlackaSKS

TV nevybírá podle toho kolik golů může padnout, ale který zápas bude sledovat víc fanoušků. Logicky z těhle voleb vyhrává zápas baníku s kymkoli z těch tří.

Reagovat
bobis21

Samozřejmě, proto jsem začal tím že chápu výběr zápasu. Ona i Bohemka má asi více fans než Karviná.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
PlackaSKS

píšeš, že by to byla asi lepší volba pro TV, protože tam může padat hodně golů, na to jsem reagoval. pro TV je lepší 0:0 baník-kdokoli než 10:10 karviná, budějovice a bohemka společně. nedivil bych se, kdyby měl baník víc fanoušků než tyhle tři kluby dohromady. a to výrazně.

Reagovat
bobis21

No myšleno to bylo tak, že nezaujatý divák by si asi užil více gólů, samozřejmě více diváků přiláká Baník

Reagovat
PlackaSKS

já si upřímně víc užiju zápasy týmů, které vzbuzují emoce (a je jedno jestli pozitivní nebo negativní) i když je to horší fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pátek je vždycky pro fajnšmekry.

Reagovat
ratusek

Reagovat
TheMally11

Zase tihle nekopové v tv?? Jděte už dohajzlu

Reagovat
inferno08

V tv jsou všechny zápasy kola.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
ratusek

Očekávám klasickou páteční sračku. Takže 0:0 nebo 1:1

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kaspar

Curaci z vedeni Budejovic

Reagovat
Bohemak12

Klasická ofenzivní smršť . Se spoustou fotbalové parády i pro ty největší fotbalové labužníky . Kdo dokopne výš nebo dál , tak vyhrál . Tip 0:0

Reagovat
wikingskrin

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2 čistá konta v řade, to se stoperská dvojice dle mého měnit nebude. A Juroška místo Karla...

Reagovat
Kepy_FCB

Vysledek nebude dulezity ale musi byt davy pred stadionem jako odpor kovidismu

Reagovat
JarousFCB

už máš nachystané štafle?

Reagovat
Kepy_FCB

Snes tam bude pujcovna

Reagovat
FCB1922

Kdes byl? Jo, aha...

Reagovat
frankiefcb

Dneska další gól Zajíce a věřím ve výhru 2:0

Reagovat
Gelu28

Baník dnes výhra 2:1

Reagovat
Realita

To má česká televize nějakou smlouvu s Bohemians nebo co? Pátek co pátek vysílá právě Bohemku

Reagovat
Salfovic

Z úsporných důvodů zaparkovali v Ďolíčku jeden TV štáb.

Reagovat
John Obi Mikel

Nedivil bych se. I z druhé ligy si nejraději berou zápasy z Prahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tam nebude Karoch. Ale byl včera, tak hned druhý den snad ne .....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska na beton Jasánek se Zelím

Reagovat
mayday

Jasánek To jsem ještě neslyšel, dobrý

Reagovat
Banikovec7

S Bohemkou 6 ligových zápasů po sobě výhra, s pohárem 7, tak prodloužit

Reagovat
doocetung

Já už na to nemám nervy.. 20bodu na poháry 20bodu na sestup ale budou hrát 40letí chuji Fillo s flaškou. Fillo ještě k tomu na křídle neříkám že tam máme vyloženě někoho lepšího, ale aspoň za zkoušku by to stalo když o nic nejde.. Minimálně ten Holzer třeba na beku zahrál výborně proti tuším Příbrami, a od té doby se od tam a zase nehnul Fleišman

Reagovat
HorajzmAmmann

Zase breceni do piči ani to nezačalo.

Smetana to řekl jasně - až někdo bude mít kvalitu vytlačit Filla a Fleismana ze základu budou hrát. Nemůžeš hrát v základu jenom proto že jsi mladší.

Naopak jsem rád, že trenér nikoho neodjebal (F+F) plus to platí i v případě Procházky jenom proto, že mají nějaký věk. Chceme vyhrát každý zápas, proto postavil to nejlepší.

Reagovat
HorajzmAmmann

Btw pokud vím tak na poháry je asi 7 bodů. Do konce ligy 8 kol. Proč se ještě nepokusit o zázrak a nějak to nedotahnout?

Reagovat
bobis21

7 bodů, ale Plzeň má o zápas méně. Pokud ho vyhraje, je to 10 bodů v 8 zápasech, což je opravdu velká ztráta.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale ten zápas je se Spartou.

Reagovat
doocetung

Takže si myslíš, že uhrajeme o 8bodu víc jak Plzeň? A i kdyby se stal zázrak tak v Evropě s fillem na křídle tam vydržíme dva zápasy a konkrétně Fillo cca 60min než mu přepne v hlavě ..

A btw po tomhle hejtu od něj dnes čekám 1+1

Reagovat
doocetung

Jenže tímhle stylem se nikam neposuneme , navíc nesouhlasím ani s tím že až bude mít někdo kvalitu je vytlačit tak bude hrát.. Fleišman ok ten si to odehraje vždy , ale jak jsem řekl Holzer tam zahrál výborně a od té doby se zase v základu neukázal.. A Fillo? Opravdu mi chceš říct že má takovou kvalitu aby byl permanentně v základu a ještě k tomu na křídle? Pokud tam třeba Buchta nebo Sor nedostanou šanci tak se ani nedozvíme jestli jsou lepší nebo ne

Reagovat
ratusek

taky mě tohle sere. Bude hrát pořád dokola 11 hráčů? On tam nedal Sanneha ani Sora minulý zápas, když bylo rozhodnuto a nacpe tam např Kuzmu

Reagovat
doocetung

A nebo za stavu 3:0 Pokorný na DZ majstrštyk

Jako jo vypadá to pod ním lépe než pod kozlem ale tohle mě prostě sere.. A to jsem si ještě myslel že když přišel z béčka tak těm mladým dá víc šancí.. V rozhovorech mi přijde fajn a pokorny, ale v kontextu s timhle mi přijde, že prostě nemá koule na to je posadit..

Reagovat
ratusek

Reagovat
mayday

Kdo tam má největší mzdu, není to právě Fillo? To je taky takovej nešvar v českým fotbale, většinou dobře placení hrají, protože přece nebudou sedět na lavičce za ty prachy.

Reagovat
ratusek

Ale pak máš druhý pohled a sice, jak se mají stát lepšími? Díky tréninkům bez zápasové praxe? S pohárama tady už nikdo soudný nepočítá, takže proč neohrávat mladé a zkusit to okysličit?

Reagovat
FCB1922

Haha

Reagovat
Salfovic

Ty vole oni pořád hrají na Bohemce při nástupu tu šílenou dechovku To musí Ndefe se Sannehem celkem čumět

Reagovat
John Obi Mikel

Mně se líbí ta "Arabela" před hlasatelem.

Reagovat
wwwx

To je jak někde na nádraží.

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska zatím ofenzivní klokan.

Reagovat
bobis21

"hraješ co ti soupeř dovolí" - Baník jim zatím dovoluje cokoliv chtějí. Hrozná bída.

Reagovat
Paprika

To je tezke...klokan dostava silene prostoru banik by nejradeji vse odehral ve stylu silvestrovskeho fotbalku “tukec bez souboju”, ale na to nemame celkove velka bida, nejsou schopni dat dve prihravky za sebou a kdyz uz se dostaneme k centru tak buch prvni branici (ty kokot musim se smat... to i na dedine jsem to radeji poslal tak at to radeji proleti vapno a byl za mensiho kokota)

Reagovat
John Obi Mikel

Náhodou z těch brejků docela hrozíte.

Reagovat
Paprika

Ale jo, ty situace jsou fajn....ale ty centry to je silenost

Reagovat
bobis21

Po tom co jsem to napsal jsme přestali Bohemku pouštět tolik do hry, ale i tak zatím zklamání. A Fillo teda není tak nenahraditelný jak tady někdo psal, řekl bych že už celou tuto sezónu to tak je

Reagovat
John Obi Mikel

Taky bych řekl, že jste tak od 35.aktivnější.

Reagovat
Paprika

No ja jsem presvedcen, ze navrat Filla do zalohy je velka chyba... on uz je fakt pomalej a celkove tezkopadny, v obrane to jeste ukopal s prehledem... ale to je dano tim postem, v zaloze mi pripada okamzite zataven a nema cas si odpocinout... jeden na jednoho kdyz nemas kdyz nejsi rychlejsi je taky tezky

Reagovat
bobis21

V obraně je super v podpoře ofenzivy, ale dozadu tam čím dál častěji hořel. V záloze je i dopředu méně nebezpečný než byl z beka. Jako neříkám že na ligu nemá, ale aby se říkalo že není nikdo kdo by mohl hrát místo něj a všichni jsou horší, to mi přijde přehnané

Reagovat
Gelu28

Sorry, ale Fillo je někdy jak pacient...nejdřív zákrok skoro na ČK a ted tam na ně furt řve......

Reagovat
Paprika

Tesim se az Svozil prihraje nekomu jinemu nez Lastuvkovi

Reagovat
bobis21

Nechápu proč hraje on a ne Pokorný, nepřijde mi snad v ničem lepší.

Reagovat
doocetung

A ještě rádoby strašny frajer a tvrďák a při každém kontaktu brečí jak malá kunda a u toho ještě odpichuje trojité ridbergry

Reagovat
Paprika

Tohle sere i fanousky baniku...

Reagovat
doocetung

Neskutečně mi tohle pije krev.. U takových baletek typu Egon Vůch už jsem si zvykl a neřeším to ale u něj je to jak pěst na oko.. Je fakt k smíchu

Reagovat
Gelu28

ty ridbergry máš pravdu.....ale zase Svozil často vyhraje čistě souboj.....sám si kazí tím přehráváním a řvaním image...je to škoda

Reagovat
ratusek

Katastrofa. Bohemka kromě 5 minut nic a my taky. Tradiční páteční sračka fotbal pro fajnšmekry. Fillo hrůza, chodí do rychlostních soubojů se Schumacherem, na kterého v rychlosti nemá a ještě to nepochopil. Nejlepší Sanneh. Přes levou stranu vůbec nehrajeme, jen vyjímečně.

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka má na lavičce mladé a dravé hráče Vaníčka, Osmančíka a Nováka. Podle mne by mohli být klíčem k úspěchu, pokud půjdou jako čerství proti unavenější obraně Baníku.

Reagovat
ZB 07

Páteční předehrávka zatím nezklamala

Reagovat
ratusek

lahůdka

Reagovat
Paprika

No dneska se mnou koukala i mlada, ktera po 10 mon povida: “to je nejaky vesnicky fotbal?” To hovori za vse

Reagovat
ratusek

Aspoň máte čas na šťouch

Reagovat
Paprika

Zkusim navrhnout

Reagovat
John Obi Mikel

A druhý poločas horší než 1.

Reagovat
ratusek

On sundá Sanneha

Reagovat
Paprika

No Fillous mu moc nepomohl

Reagovat
ratusek

no právě že vystřídá Sanneha, kterej hrál o dost lépe než Fillo. Protože Fillo se nestřídá

Reagovat
ratusek

Teda Fillo samozřejmě taky střídanej Ale Sanneha tam měl nechat

Reagovat
Paprika

Tak stridani zatim absolutne nechapu

Reagovat
dave30

Vaníček šlapák a pak se začne svíjet. Jinak hrozná kopaná...

Reagovat
ratusek

Tvl jděte do prdele simulanti zasraní. Svozil, i Šašinka.

Reagovat
Gelu28

nechci jít hrát šašinka za Petřkovice ? prý budou od další sezony hrát městský přebor

Reagovat
Paprika

No Sasinka asi ani nic jineho neukaze

Reagovat
FCB1922

Ty také. Nadávat na vlastní. Další fanoušek internetu na baterky..

Reagovat
ratusek

nadávám na vlastní, protože se mi hnusí simulování. Ještě takhle okaté. Kdyby aspon přihrávali drsnější zákroky, jak se děje běžně. Ale oni přihrávají neexistující zákroky

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlím nad simulanty v Baníku za posledních 15 let. Z poslední doby se mi vybaví Svozil a Smola. Dále možná Strnad byl takové jelito, ale nechci kecat. Vzpomene si někdo na další?

Reagovat
Han střelil první

Baroš ale ten u toho nevypadal tak debilně jak Svozil se Smolou. Jinak pár ochotníků jsme měli, ale asi ne tak odhodlaných jako posily z Opavy.

Reagovat
Puskas

Nejslavnější byl Jirka Časko.

Reagovat
Han střelil první

Haha, kdy ten hrál za Baník, tak jsem ještě nebyl na světě

Reagovat
monty25
Reagovat
Puskas

Přesně toto jsem měl na mysli. ve Sportu pak o něm psávali jako Ochotníkovi z Bazalů.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Bakary3

Reagovat
PlackaSKS

nadávat na vlastní by ti přece nemělo být cizí..?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Po dlouhé době jsem viděl (chvilku včera z Prostějova, 2. půle dnes) kopanou z českých luhů a hájů. 1. - mezi včerejškem a dneškem minimální rozdíl (dnes o něco lepší a větší stadion). 2. - klasická česká přihrávaná (a to ne moc přesná). Individuálních akcí jako šafránu. 3. - asi si tento zážitek opět na nějakou chvíli odpustím.

Reagovat
pingla

Azevedo

Reagovat
John Obi Mikel

Osmančík hrál balón, takže penalta?

Reagovat
dave30

Ten Svozil je neuvěřitelný komediant. Při každém zákroku tam skáče a simuluje jak baletka.

Reagovat
Salfovic

A ještě penaltuje.

Reagovat
bobis21

Jako výhru si nezasloužíme, ale taková penalta je teda hodně přísná.

Reagovat
AjaxFans

Co se stalo?

Reagovat
iamek

Hráč Bohemky odehrál před Svozilem balon a ten ho nakopl. Jasná penalta. Sice Svozil už měl naprah a Osmancik mu to vypíchl, ale blbost Svozila.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
FCB1922

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
veikko

Jedině snad že by Osmančík zahrál Svozilovi stojnou nohu, ale spíš penalta. Každopádně jestli ještě někdy hodlá ČT vysílat ty zelenobílé kopáče, tak ať jim tam ta Lipovská klidně nastraží bombu...

Reagovat
bobis21

Oba hráči kopali do míče, jeden tam byl o pár setin dříve, odkopnul míč a pak tam byl minimální kontakt. Jako obhájí si jí, ale nemám rád tyhle mini kontakty (a že Svozil vypadal že mu upadne noha je kategorie sama pro sebe...)

Reagovat
smazaný uživatel

minimální kontakt prý. Normálně ho nakopnul a ne, nešli tam oba stejně, hráč bohemky mic neodkopaval, ale posouval..

Reagovat
andrew96

Reagovat
Puskas

A nakopl ho tak, že z toho měl sám velké bolení...

Reagovat
dave30

Vypadá to, že Svozil takto vyvádí, i když kolem něho někdo pouze projde. Vždycky si u těchto hráčů říkám, že asi nebudou velcí myslitelé. Ale oni nemají nějakého rozumného kamaráda, nebo někoho z rodiny? Takový mu přece musí vysvětlit, že když je na zápase 10 kamer, tak že bude při těchto divadelních kouscích za idiota. To mu opravdu ještě nikdo neřekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že si to nehlídá sám klub.

Reagovat
braveheart

Reagovat
Puskas

Asi to berou tak, že důležitý je daný zápas, po jeho skončení je to už fuk.

Reagovat
monty25

Co je na ní přísného? Z toho zadního pohledu jasná.

Reagovat
Salfovic

Asi to, že si ten míč ukopl do prdele.

Reagovat
monty25

To je ale úplně jedno.

Reagovat
Salfovic

Podle současného trendu bohužel ano.

Reagovat
dave30

To je podobný argument jako to, že ten obránce ten faul udělat nechtěl...

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak seš asi slepej

Reagovat
ratusek

Jděte do píče kurva takováhle penalta

Reagovat
iamek

Svozile

Reagovat
Salfovic

Co to je za frajírka

Reagovat
John Obi Mikel

Novák V jeho letech v 91. jít na penaltu a proměnit. Tleskám.

Reagovat
Coutinho10

ale malem mu ji chytil

Reagovat
dave30

Jj, málem.

Reagovat
Coutinho10

me to teda z tech opakovacek neprislo uplne tak jednoznacny...asi věc názoru

https://ibb.co/gR85sJH

https://ibb.co/gdVWwRK

Reagovat
dave30

Bylo to kopnuto přesně a razantně. Nemá cenu spekulovat, že to Laštůvka mohl mít, kdyby to šlo o 20cm níž. Ono to totiž nešlo o 20 cm níž. Takto bys mohl uvažovat o každé střele, každém gólu, každé chycené gólovce. Tedy o spoustě...

Reagovat
PlackaSKS

taky jak proměnit. i když tam hydrant šel, tak to prostě mít nemohl. tak se to má kopat.

Reagovat
Paprika

Zaslouzena remiza bohuzel...

Svozile predtan se sebe delat cipa! Jsi fakt kus pice

Reagovat
iamek

A jak se tam klasicky ještě válel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Paprika

To je fakt sasek! Nejdrive koukl na rozhodciho a pak se zacal valet synek si dela jen ostudu

Reagovat
dave30

Viděl jsem poločas. Ale co ten tam předváděl. Něco takového jsem dlouho neviděl. Při každém kontaktu se soupeřem je na zemi a neuvěřitelně křičí bolestí. Opravdu pokaždé...

Reagovat
Coutinho10

no nechybelo moc a Lastuvka chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Jn asi jen metr chyběl..

Reagovat
Coutinho10

me to teda z tech opakovacek neprislo uplne jednoznacny...tohle mi jako metr fakt neprijde, nevim

https://ibb.co/gR85sJH

https://ibb.co/gdVWwRK

Reagovat
smazaný uživatel

no chybelo proste dost, ani si nesahl a to to byla slusna rana, takze i pres dotyk by to byl gol.. za me skvele kopla, lepsi nez treba udelal mahrez ted v lm a tam byly ohlasy, ze to chytat neslo.

Reagovat
Han střelil první

Úplně jasná, Svozil tragédie.

Reagovat
iamek

Reagovat
Puskas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Svozil asi zapomnel, ze je tam VAR, ale jinak peknej hereckej vykon

Reagovat
John Obi Mikel

Tak aspoň ten závěr zápasu byl zajímavý. Zasloužená plichta.

Reagovat
ratusek

Minule Kaloč, ted Svozil. Vy se tam předháníte v tom, kdo v závěru udělá debilnější penaltu? Jděte do prdele

Reagovat
Gelu28

Bohužel penalta úplně jasná....ach jo...ale bod pro oba za tu bídu zasloužený ....tam si nikdo vyhrát nezasloužil

Reagovat
h8_sfatto

tak Gula může trumfnout Vrbu, ale radši bych vsadil na Jablonec než na jeho gule

Reagovat
ZB 07

Dneska potřebujeme nutně moravskou výpomoc od Sigmy. Snad je Látal trochu nahecuje, protože co předváděli na jaře doposud, to je něco hroznýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevyhrají tak ať táhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Helešic.. typičo... to je liga jo? To nemůže být liga. Ani druhá,

Reagovat
Kaspar

To poustel brankari nebo o co se pokousel, se jen dival co z toho bude

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo brutalne ujety proste

Reagovat
andrew96

Fakt marně hledám v probíhající sezoně nějaké světlé momenty, díky nimž by se Helešic měl usadil v základu Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Smarja to nekoho napadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos by jel na Euro, ale šikana Páníka mu zničila kariéru

Reagovat
andrew96

Spíš jen úvahy fans.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
bobis21

V Baníku se s ním dávno nepočítá

Reagovat
JackDaniels.

Na Jablonec kurz 6.51?

Reagovat
Salfovic

Tipáč má je za 6, ale kilčo už jsem tam poslal.

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
JackDaniels.

Z cohp usidilo taky kurz nerozumiem, zranenia?

Reagovat
Igner Farnsworth

Jablonec pustil spartě pohár, ta nutně potřebuje něco vyhrát, na oplátku pustila sparta jablonci 3 těžký body v lize, a dneska jsou domluvený 3 body pro plzen.

Tabulka skončí v pořadí Slavia, sparta, plzen, jablonec.

A teď vážně, plzen je doma proti jablonci jasný favorit. Tam jsou kurzy v pořádku

Reagovat
JackDaniels.

Fuha ale 6.5? Keby je kurz na Jablonec 2.7 nepoviem nic... Ale dobre, ja cesku logi nesledujem, len mi pride z info vo mam Jablonec vo forme..

Reagovat
Oli99

To jsou zase teorie

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JackDaniels.

Aj keby da 02 tak by si mal viac nez 3

Reagovat
ratusek

Sanneh hrál parádně, moc se mi líbil. Vyhrával hlavičkové souboje, uměl potáhnout míč a celkově nezklamal.

Ted dostane víc šancí, když se Juroška zase zranil

A Kopecký má pravdu, jde nám o hovno, tak se mají rozehrávat neokoukané tváře. a ukážoou se v ostrých zápasech, kdy soupeřům o něco jde. Ne v přípravě, která se hraje z obou stran stylem hlavně se nezranit.

Reagovat
KingMaster13

Měli by jste ho koupit, má potenciál a navíc kolik může stát hráč z Estonska?

Reagovat
ratusek

sada rozlišováků a 4 míče, a aby neřekli, přihodíme i kompresor, at je mají čím nafukovat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

bez návodu?

Reagovat
lichna.

Hlavne diky Plackovi ma slusny fanklub.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

Porad mi ne a ne dat podpis..

Reagovat
lichna.

Musíš si pro něj přijet do Ostravy pry.

Reagovat
Salfovic

Lord Zmrdal a MB zachráněna.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Opava ty vole.. jako to musi byt strasny tohle trenovat... ALE zase tam neni videt zadna koncepce... teda koncepce ala: Privedeme par starych odpadliku co maji nejaky starty v lize + par mladiku + jednoho velkyho cernocha ...nejakej podpis na tom Kovac se Skacelem urcite maji a je to i jejich chyba. Specialne Skacel to timhle stylem "namichame vsechno dohromady" vedl vsude.

Reagovat
braveheart

Opava už je podle mě jasná, bohužel. Čekal jsem, že to tam Kováč trochu pozvedne, ale prohráli pár zápasů, i kdy byli lepší a teď už se to jenom veze..

Reagovat
Puskas

Tam to pozvednout nejde. Není s kým.

Reagovat
smazaný uživatel

"Opava je po dvou porážkách blízko čtvrté prohře za sebou..." Ok.

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Tittelbachova škola.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole to počítá Cetto ne?

Reagovat
Kepy_FCB

Lisen budoucnost mesta Brna!

Reagovat
braveheart

Reagovat
Euphael

Reagovat
Liquid

hrají nejlepší fotbal na jižní Moravě už druhý rok v řadě

Reagovat
Salfovic

Takže na Srbské budou hrát příští sezonu dva týmy nebo Zbrojovku vyšoupnou někam na periferii?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2. ligu můžou klidně hrát i někde na poli. Vlastně momentálně i 1., aspoň fanoušci nebudou muset čumět přes plot.

Reagovat
ratusek

Tak Boleslav zachráněná a Opava sestup no

Reagovat
braveheart

Reagovat
slonzacky_lenoch

Karviná dneska válec

Reagovat
monty25

To je dobře, mám na ní vsazeno i postavenou Fantasy.

Reagovat
Kaspar

OT: Musa gol za Union

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Džeko55

My jsme úplně v rozkladu, bychom si zasloužili sestup normálně....

Reagovat
db18

Reagovat
Kaspar

Nechapu co se s tim tymem stalo, sice uz tam neni Buren a Sulc, ale aby sli dolu za tak Kazdopadne po dnesku Horejs konec, pokud neotoci

Reagovat
db18

Snad pak aspoň nahradí Houšteckýho

Reagovat
Salfovic

Jak konec, vždyť měl bejt v ČB dokud nepůjde nahradit Trpiše

Reagovat
ratusek

no hele, jestli zítra Brno vyhraje, tak máte náskok jen už 8 bodů. Celkem bych už trochu bil na poplach

Reagovat
smazaný uživatel

Začali to prodávat moc brzy.

Reagovat
John Obi Mikel

Horejš skončí po dnešku.

Reagovat
ratusek

Aspoň, že Olomouc zatím plní svou roli a zítra Brno vyhrát taky

Reagovat
Kepy_FCB

Antitrener uz dnes konecne zustane na Morave

Reagovat
Gelu28

Antitrenér by měl trénovat fakt maximálně někde v Divizi a i tam by ho měli neradi

Reagovat
Greny

Olmik mu to necha za tri

Reagovat
monty25

Góóól!!! Šťastnej, ale důležitej.

Reagovat
John Obi Mikel

Vukadinovič čekal na gól v lize hodně dlouho.

Reagovat
ratusek

Božolé

Reagovat
pingla

tyvole, jak tohle mohl božola minout

Reagovat
ratusek

Mohl si dát Hanuš s Kubistou po tlamě

Reagovat
vinetou

wtf kdy Jablonec koupit Alissona?

Reagovat
Oli99

Ba Loua

Reagovat
naheCZ

Komentátor zase Však se neřešil ten zákrok Kaši, ale ten zákrok potom

Reagovat
Greny

OT :V 19:45 tisková konference Andreje Babiše a Jana Hamáčka v sídle ministerstva zahraničí

jdou po nas Rusaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhlášení Operace Babišrossa

Reagovat
frankiefcb

Ty vole To jsem nečekal. Vyhostí 18 Rusáků. Rusáci u nás vyhodili do vzduchu muniční sklad.

Reagovat
Selänne

Tomuhle fakt někdo věří?

Reagovat
smazaný uživatel

Příprava na ruskou ofenzivu. Teď už jen čekali na opravení D1 aby byli rychleji v Praze. Naštěstí jsme je prokoukli.

Reagovat
Dayman

rUsOfoBiE

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Špatný koment

Reagovat
db18

Rusko

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
mistr129

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Dayman

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
andrew96

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
Greny

parta Novicok

Reagovat
ratusek

Jasně tvl, po 6,5 letech

Reagovat
naheCZ

Tak víš co, Hamáčkovi se smáli kvůli jeho odůvodnění, proč nejede do Moskvy, tak museli vytáhnout utajovanou zprávu

Reagovat
Greny

Kdyby to Babiš oznámil až by byl Hamáček v Rusku tak by zabil dvě mouchy jednou ranou

Reagovat
RadekVonCZE

Tak ona to není prdel, buď se na to přijde hned a nebo za nějakou dobu, jestli se to zjistilo až teď, tak to bylo kurevsky dobře naplánovaný.

Reagovat
frankiefcb

No ono to vyšetřování trochu trvá. Nicméně nevěřím tomu, že tu informaci mají den. Docela dává smysl proč se agent Zeman snaží diskreditovat Koudelku a dostat k informacím v BIS.

Reagovat
Greny

Jako každopádně si dovolím tvrdit že Zeman přestoupil a kope za jiný dres

Reagovat
smazaný uživatel

Z nich bude za chvíli ilustrační foto

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

To jsou ti turisti ze Salisbury ne?

Reagovat
Greny

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Právě

Reagovat
RadekVonCZE

Čtu na tom twitteru, že si dělají srandu, jaktože mají jediný 2 agenty GRU,

. Ale dává to smysl, teď nevím kdy se stal ten Skripal ale rozpětí těchto dvou akcí je 5 let.

Reagovat
Salfovic

To vyhostí i Zemana ?

Reagovat
RadekVonCZE

Jak to teda je s těma Vrběticema? Všude na facebooku čtu samé blbosti.

Reagovat
JozkokozleJ
Reagovat
Greny

Ono i vyjádření Ovčácká je takové makové...

Reagovat
JozkokozleJ

Tak, aka je sanca, ze v tejto veci nejednal Zeman v prospech cudzieho statu priamo proti zaujmom vlastnej krajiny?

Reagovat
ACSeRw!n

mel si pravdu.. mrdky rusky

Reagovat
John Obi Mikel

Jablonec

Reagovat
ratusek

Konečně. Tolik šancí, už to muselo přijít. Plzeň totálně mizerná. Tohle jim ordinuje Gula?

Schranze už sleduje Slavia?

Reagovat
Kaspar

Toho bych cekal spis ve Sparte, by mi tam sedel misto Kozaka a Julise

Reagovat
ratusek

To ano, Spartě utočník zoufale chybí

Reagovat
Salfovic

A co miliardovej Hložek

Reagovat
naheCZ

Penaltička bude

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Tak tam Kopic možná fauloval první, ale ten Krobův zákrok mi přišel jasně penaltový

Reagovat
naheCZ

Zelený rozhodně nic, to spíš faul Kopice. Ale to, co udělal Krob byla naprostá kravina no.

Reagovat
Greny

nehraje Slavia

Reagovat
naheCZ

Tak kdyby VAR poslal Fraňka k videu, tak jsem si jistej, že penaltu odpíská s tím, jak během zápasu píská vždy každou kravinu

Reagovat
martin1

Reagovat
ratusek

Jablonec

Plzeň druhý poločas uplně v křeči. Nevím, co jim Gula naordinoval

Reagovat
smazaný uživatel

Hořčík.

Reagovat
Salfovic

Třeba odešli fyzicky.

Reagovat
ratusek

To nejde, aby odešli fyzicky po prvním poločase. Jablonec hrál taky v týdnu a navíc se Spartou

Reagovat
martin1

Nemám, co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska odvezeme ze Sparty 3 body, musíme jim vrátit tu smolnou prohru s podzimu!

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska je nutné oklepat se ze čtvrtka a v klidu zvládnout další zápasy. K titulu nám zbývá 10 bodů (prohraje-li Sparta s Plzní tak 7), tak by bylo fajn je získat co nejdřív a ke konci ligy dát minutáž Višinskému, Vágnerovi a spol.

Reagovat
braveheart

Zrovna dneska bych vzhledem k únavě věřil spíš Liberci.

Reagovat
ACSeRw!n

Pro srovnání - v případě trestu od UEFA pro fotbalistu Ondrěje Kúdelu, trvala oficiální reakce Hradu, resp. Vratislava Mynáře cca 18 hodin. V případě teroristického útoku Ruska na území ČR si Zeman vzal týden na vyjádření.

Reagovat
Kostomlat

Strasnej blbec, ostuda,špína, stejně jako Stevie G

Reagovat
braveheart

Čeká, až příjde vyjádření z Moskvy, rusáci ale ten dopis bohužel poslali vlakem.

Reagovat
Blasphemer

Z Moskvy posílají notičky asi poštovním holubem.

Reagovat
meno
Reagovat
kilobyte

Čeká až mu z Moskvy pošlou koho má označit za viníka.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ratusek

TAk dnes Rousek, Bartyš a Pavlica za 3 body

Reagovat
ratusek

Z Brna pro jistotu nejde přenos?

Reagovat
naheCZ

Jsem si říkal, jestli problém není jen má straně Tak třeba se to rozjedu ještě

Reagovat
braveheart

Nemají na VAR a už ani na O2.

Reagovat
naheCZ

Na fortuně to funguje, tak aspoň něco

Reagovat
naheCZ

Dej tam kanál O2 TV Sport 3, tam to funguje, jen to posunuté v programu, tak musíš přímo ten kanál spustit. Na té 7, kde je to v programu správně a tak tě to svádí pustit to tam, to nefunguje.

Reagovat
ratusek

Akorát je to 0:1, tak to asi nechci vidět dál

Reagovat
Radin

To je tak strašná škoda zápasu s Pardubicema. Slovácko mohlo být druhé a Sparta už teď čtvrtá.. No nezbejva nic jiného, než je teď porazit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gelu28

Potočný super malá domů...škoda že z toho nebyl gól.....pak by tě vyhnaly i ve Zlíně

Reagovat
djiros

Zlín vidím na jaře poprvé, ale co předvádějí je příšerné. Pokud jim tohle Pánik ordinuje, tak by měl jít svinskym krokem. Jinak Potočný to je teprve pokoukání...

Reagovat
mayday

Tak trenér může ordinovat, co chce, pokud není kvalita, tak je to jedno. Tady ty mančafty typu Zlína jsou složený prostě víceméně z kopáčů a ne fotbalistů.

Reagovat
djiros

Tak to postavím podle toho jaký mám materiál. Tohle nemá hlavu ani patu. Zbytečné mansafty.

Reagovat
eder

Bijte Rusy na věčné časy!!!

Reagovat
ratusek

A je po záchraně

Reagovat
naheCZ

Strašně lacinej gól

Reagovat
Bagr007

Mám pocit, že poslední dobou ani jiné nedostáváme

Reagovat
naheCZ

Kolář - Holeš, Kúdela, Kačaraba, Oscar - Masopust, Hromada, Stanciu, Beran - Tecl, Yusuf (psáno sice jako 4-1-4-1 s Yusufem na středním záložníkovi, ale to 4-4-2 bude asi víc pravda). No jsem hodně zvědavej, jak to bude fungovat.

Reagovat
Coutinho10

zajimava..Jusuf, Teclik a Beran

Sestava: Kolář – Holeš, Kedel, Kačaraba, Oscar – Hromada – Masopust, Stanciu, Júsuf, Beran – Tecl

Lavička: Kovář, Zima, van Buren, Kuchta, Provod, Ševčík, Traoré

Reagovat
ratusek

Yusuf a Tecl ?

Reagovat
Coutinho10

Yusi bude v Liberci motivovany a Teclik je celkem pri forme

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

To jsem zvědavý, jestli to bude 3-5-2 nebo 4-1-4-1-

Reagovat
ratusek

Filo kurva

Reagovat
naheCZ

Občas nepochopitelný, z jakých situací Zbrojovka neudělá ani zakončení...

Reagovat
Coutinho10

vlastne takova zajimavost, ze oba hraci na hostovani, u nas Kacharaba, u nich Karafiat, tak jsou v zakladu

https://twitter.com/FCSlovanLiberec/status/1383767269163950085?s=19

Reagovat
ManUnited

A Jugas s Matouškem mají zákaz

Reagovat
Coutinho10

tak to uz se resilo posledni, ze ti hraci maji nekdy proti kmenovemu hraci az prehnane agresivni motivaci viz Yusuf, takze na tom se nic nemeni, ale v tomto pripade Karafiat a Kacharaba je to fifty fifty, takze fer ze bud hrajou oba nebo ani jeden....Jugase s Matouskem bych do toho nemotal

Reagovat
ratusek

Konečně!!! Pome ještě jeden

Reagovat
Liquid

Reagovat
naheCZ

Přichystal

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ratusek

Přichystal mohl být hrdina, ted to zase pěkně dokurvil

Reagovat
Banikovec7

Kdyby Příbram tu penaltu nedala, tak se ukázalo, jak je nesmyslné to omezení červených u penalty. Když hráč Příbrami už byl sám před prázdnou a Buchta ho sundal jen za žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Five to six English clubs, three Spanish clubs and three Italian clubs are expected to announce the creation of a European Super League tonight. No French or German teams included #mulive [@LatourBertrand]

#mufc, Liverpool, Arsenal, Chelsea and Tottenham Hotspur have signed up to a European Super League. The Super League is a direct challenge to UEFA #mulive [times]

Reagovat
iHawX

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pojmenovali to Superliga a dají tam Arsenal a Tottenham, zatímco Bayern a PSG nepozvou

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
kilobyte

Takže za dva roky půjde do LM z prvních 4 zemí aspoň 6 klubů rovnou do skupin?

Reagovat
smazaný uživatel

Z top 5 zemí nejlepších 6 + obhájce LM a EL a máme 32

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
ACSeRw!n

doufam ze to je fake

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram zahajuje cestu k záchraně.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Didier Drogba

V lize nemáme absolutně co dělat. Ten kádr je patetickej, jedinej kdo má na ligu nám ani nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je ta mdlá, odevzdaná a apatická atmosféra. Jakoby všem bylo všechno jedno. Jediné co ve Zbrojovce ve fotbale celkem dobře funguje je práce s mládeží, ale vzhledem k suverenímu postavení v regionu by byla ostuda, kdyby to bylo jinak.

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Nguyen

Reagovat
fabec1222

Příbram to teď nakopne, a pojede Bohemku by taky mohli dát.

Reagovat
exse

To je pecka, Slavie nám pošle hráče na hostovačku, ale s podmínkou, že proti ní hrát nemůžou, přitom ale naši hráči na hostování u nich takovou podmínku nemaj. Ne že bych mu to přál, ale bylo by hezký kdyby tam Taras poslal vlastňáka, stejně opci asi nevyužijí.

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť Karafiát normálně hraje

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
exse

No právě, to je ještě větší výsměch.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
monty25

Poznar zklamal, magická stovka ve Fantasy nepadne.

Reagovat
Coutinho10

jinak hodne luxusni kolo od tebe jako 2. v tomto kole a i 2. celkove za jarni cast

Reagovat
monty25

V tom jarním asi ještě dneska půjdu trochu níž, ale v tomhle kole snad budu v Top 4.

Reagovat
Puskas

teda

Reagovat
Firkraag

Barák na: Kačaraba a Karafiát vl.góly

Reagovat
John Obi Mikel

Chalušův účes.

Reagovat
ACSeRw!n

Brnu ta druha liga proste slusi

Reagovat
Kepy_FCB

i historicky tam napůl patří

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

Reagovat
JackDaniels.

Liberec vs Liberec, to bude zaujimavy zapas

Reagovat
Salfovic

Bude to dobrý zápas, oba mají stejného manažera.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Stanciu je úplně mimo dneska.

Reagovat
Harley111

Tvl kdyby sešívaný před týdnem nastoupili s touhle sestavou co dneska a pošetřili hráče na Arsenal, nechápu titul mají jistej i kdyby s náma před týdnem prohráli. Jak je na tom Ärsenal ukazuje dnes , prohrál doma s Fulhamem , který čtyřikrát po sobě prohrál.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdybychom s váma před týdnem prohráli a vy porazili Jablonec a Plzeň, tak je rozdíl 5 bodů. To není moc jistej titul.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Vy budete rádi, když neskončíte 5tí

Reagovat
Harley111

a omluva Arsenal v 97 minutě vyrovnal

Reagovat
Coutinho10

Karafiat vypada celkem premotivovane

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Rabusic taky slusny prase

Reagovat
naheCZ

Nedohraje

Reagovat
wwwx

ten nedohraje

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Banikovec7

Pěkná řezničina, tak to mám rád

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda. Teď to vypadalo nadějně.

Reagovat
Banikovec7

A nedá si pokoj Kúdela, furt po nich jde...

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Rasista

Reagovat
Coutinho10

Kudela sestrelil Oscara....je to rasista

Reagovat
Pablos

Právník Kamary má zase munici

Reagovat
naheCZ

Ten Kedel si prostě nedá pokoj

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl

Reagovat
naheCZ

Kuchta

Reagovat
DieFohlenBMG

jezisi

Reagovat
smetos

Tecl kapitanem

Reagovat
John Obi Mikel

To jsou šance

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná penalta

Reagovat
DieFohlenBMG

penalta

Reagovat
naheCZ

Pískej to

Reagovat
Coutinho10

jasna

Reagovat
ratusek

tak to bude pecka

Reagovat
DieFohlenBMG

a kopat ji bude Kedel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ratusek

Stejně debilní jako ta Svozilova v pátek

Reagovat
John Obi Mikel

Oleeeeeeeeg

Reagovat
naheCZ

Oleg Kedel

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaal Keeedeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Coutinho10

na ostrovech jim praskne cevka

Reagovat
KingMaster13

A já si jdu na naše sítě číst příspěvky těch britských mrdek

Reagovat
dondinho

Ohlasy z Glasgow od Gerrarda: "Opravdu se mi líbili, podle mě byli senzační. Myslím, že to ocenil i Glen (Kamara)"

Reagovat
John Obi Mikel

Co ses dočetl?

Reagovat
KingMaster13

Nic furt honí nad tím že nás sejmul Arsenal a že jsme hovna, že ho bráníme. Jsou roztomilý

Reagovat
Losinho

Snad je vyndáme v létě znova

Reagovat
KingMaster13

Raději nebo uvidíme LM jen z televize

Reagovat
Banikovec7

Mosquera je hrozný klaun

Reagovat
PhilipS

Sakra jak já bych chtěl vidět Slavii proti Arsenalu v plný polní s Kudelou a Simou. Kudela je možná momentálně nejdůležitější hráč Slavie. Fakt budu nasranej, jestli v týhle životní formě nebude na Euru.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedel gól? Doufám, že to aspoň oslavil tím, že si sundal dres a měl pod ním tričko s opicí.

Reagovat
kilobyte

Měl to udělat na Limbu. Doběhnout k Oscarovi a něco mu pošeptat.

Reagovat
dondinho

Reagovat
monty25
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mervin

Reagovat
Liquid

Reagovat
Spalovač šancí

Je pěkné, že v Liberci pustili na stadión slávistické fanoušky

Reagovat
DieFohlenBMG

pěkně v klídku ke konci

Reagovat
CHONG

Vypálit na CD v hodinové smyčce a poslat Kamarovi společně s Antraxem.

Reagovat
DieFohlenBMG

Utahoval šrouby pod kotlem. To asi začnu používat.

Reagovat
Neon

Si to spletl s tympánama, ale u nich jsou šrouby navíc nad kotlem.

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobré, protože utahování šroubů, rozpálených do ruda, je fakt nepříjemné...

Reagovat
kilobyte

Ještě bych dodal "než se ucho utrhne".

Reagovat
Mervin

Nemrava, bože, to je kokot

Reagovat
ACSeRw!n

Lada klasik

Reagovat
Selänne

Čelůstka

Reagovat
naheCZ

Přesně tak, Tomáš Čelůstka nebude dál v zápase působit

Reagovat
John Obi Mikel

Dokonce ani Ondřej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hofi nee

Reagovat
kecipep

Dobrý proplesk

Reagovat
wwwx

To ho naučí padat.

Reagovat
dondinho

Vrba už zase na té lávce zase začíná vypadat zpruzele, jak když je tam za trest...

Reagovat
Bruny

Se mu ani nedivím, když ty hráče něco učí a oni pak hrají takhle..

Reagovat
John Obi Mikel

Za to, jací jsou žáci, odpovídá učitel, ne žáci. Rozhodně by si neměl dávat po obědě viržinko.

Reagovat
dave30

S některých žáků by ani Komenský nic nevydoloval. A Vrba to má podobně...

Reagovat
Bruny

Ve fotbale si ty žáky právě můžeš vybrat..ale Vrba na to ještě neměl úplně prostor a tak tam má pár nekopů.

Reagovat
John Obi Mikel

V létě si přivede svoje koně. Brabec, Hořava, Kovařík, Kopic a Chorý.

Reagovat
Bruny

Ještě Krmenčíka a bude to velká jízda no.

Reagovat
dondinho

+ 6-8 hráčů pošle do Plzně, čímž nastartuje druhý velký třesk startérem z Rosova kanclu na Letné

Reagovat
naheCZ

Krejčí

Reagovat
Selänne

Proč ho neloboval?

Reagovat
off-olda

Já nechápu, proč to ty hráči v téhle situaci nepotáhnou okolo golmana a nedají do prázdné. Fakt to nechápu. Jednoduchej gol tvl..

Reagovat
ACSMan

Já být v jeho situaci tak hodím přes gólmana rainbow a doběhnu si to a dávám do prázdné. Krejčí má fakt slabou techniku

Reagovat
ACSeRw!n

nema na to techniku a fotbalovy mysleni

Reagovat
HalaMadrid_Flx

OT: Oceláři!

Reagovat
smazaný uživatel

Kliment solí.

Reagovat
Selänne

Se Sáčkem a Krejčím to fakt nepůjde.

Reagovat
r.mrazik

Ať už toho starého Krejčího stáhne. Šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Nemrava

Reagovat
off-olda

Ty naše křídla jsou v poslední době víc než tragická..

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Vitík je taky sběratel karet.

Reagovat
off-olda

Wiesneeeeeeer

Reagovat
wwwx

TO to trvalu, kua.

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšič maže hejtry

Reagovat
$$CaptainKokotko

Zaslouženě 1:0 no . Snad ještě něco zkusíme.

Reagovat
ACSeRw!n

Weisner > Karlsson

Reagovat
Neon

DMK je marnej, co nasadil helmu. Bych se nedivil, kdyby formu našel až v letě.

Reagovat
Mervin

Petrželo, kurva

Reagovat
Mass

Ten borec ze Slovácka se snažil přihrát a přitom uklouzl, ale míč ještě udržel, pak uklouzl znovu a to už to nalil sparťanovi do brejku. V ruchovym mikrofonu bylo slyšet: Píča, vole

Reagovat
off-olda

"Tým Martina Hliníka"

Reagovat
Neon

Jaký je věkový průměr hráčů sparty, co jsou teď na trávníku?

Reagovat
Neon

Tak jsem si to z transferktu vytáhl, Sparta dohrávala s jedenáctkou, co měla věkový rpůměr 22:6 let, a stoperská dvojce hrála půl hodiny ve složení Vitík (18) Krejčí (21)

Reagovat
smazaný uživatel

Spočítal jsem to dobře.

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejně masakr, že takový tým je 2. v tabulce :)

Reagovat
Mass

Sparta má v tý kategorii 16-17 let v ČR dobrý skauting a tam když si někoho vyhlídnou a nabídnou klukovi smlouvu, tak mají koho chtějí.

Reagovat
kilobyte

Takže 3,67?

Reagovat
Neon

jsem zdá se málo pustil shift na tu čárku. a spíš bych řekl, že 11:3, není tam rovná se.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to 22,6, po tom co šel v závěru dolů i Dočkal a do hry šel místo něj Karabec. Tři nejstarší Nita 33, Pavelka 29 a Plavšič 25. Tři nejmladší Karabec 17, Hložek 18, Vitík 18.

Reagovat
Mass

Proč si to nespočítáš sám?

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, Sparta je nejlepší.

Reagovat
dondinho

promaž si "Oblíbené kluby - vedlejší"

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle je to v pořádku?

Reagovat
dondinho

ok, fucking guy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele