FORTUNA:LIGA - preview 27. kola: Plzeň - Slavia

02.04.2022, 10:16, aktualizováno 03.04.2022, 09:29
Previews
Doosan Arena (© FC Viktoria Plzeň)
Česká veřejnost už vyhlíží nedělní večer, od 19 hodin si to o průběžné vedení v tabulce rozdají Plzeň se Slavií. Předkrm představují další tři zápasy, v záchranářských duelech hrají Karviná s Bohemians a Pardubice s Jabloncem, Hradec bude pro změnu potvrzovat postavení v elitní šestce...
MFK Karviná - Bohemians Praha 1905  (neděle 16:00)
Souboj dvou týmů zabředlých do záchranářských soubojů bude k vidění v neděli v Karviné. Domácí jsou sice beznadějně poslední, naposledy ale slavili. Zato Bohemians na vítězství čekají už pěkně dlouho.

Slezané si na jaře připsali jediná dvě vítězství v sezoně, obě přitom venku a obě velmi nečekaná. Po únorovém úspěchu na Slavii před dvěma týdny uspěli v Ostravě, kde díky skvostné první půlhodině vedli 0:3 po brankách Zorvana, Durosinmiho a Bartošáka. Po pauze sice snížil Almási, na body ovšem Pánikově družině domácí nesáhli.

Klokani zvítězili v prvním jarním domácím zápase, od té doby se ale napříč soutěžemi šestkrát za sebou neradovali. V poslední době mají potíže zejména s defenzivou, když po nešťastné remíze s Mladou Boleslaví na svém hřišti nestačili ani na Slovácko. Po Puškáčově penaltě sice vedli, otočit chod zápasu však dokázali Šašinka se Sadílkem.

Vzájemné zápasy se dlouhodobě více daří Vršovickým. Ti z posledních osmi zápasů čtyřikrát vyhráli a jen jednou prohráli, úspěch slavili i v obou loňských duelech. Na začátku prosince doma zvítězili 3:0 po zásazích Puškáče, Köstla a Necida.

Domácí se v zápase musí obejít bez zraněných Bartla, Čmelíka, Mangabeiry a Tavarese, otazník navíc visí i nad Kobourim, Látalem a Zychem. Hostům nepomohou Bederka, Hůlka, Chramosta, Kovařík, Necid a možná ani Hronek s Puškáčem.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bajza - Mikuš, Buchta, Dramé, Šehič - Túlio, Ndiaye - Zorvan, Papadopulos, Bartošák - Durosinmi
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Köstl, Krch, Křapka - Dostál, Jindřišek, Petrák, Hašek - Květ, Vaníček - Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.11 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav  (neděle 16:00)
Zklamání ze semifinále MOL Cupu chce Hradec Králové co nejrychleji hodit za hlavu. V dalším ligovém klání se Východočeši střetnou ve svém azylu v Mladé Boleslavi s... Mladou Boleslaví. Netradiční zápas mezi dvěma de facto domácími celky bude též zajímavou bitvou o střed tabulky.

Lépe si v nejvyšší soutěži momentálně vedou hradečtí "Votroci", kteří již tři kola čekají na svého přemožitele. Díky dobré sérii se Východočeši vyšvihli na šesté místo. Kaňku na výbornou formu ovšem učinila porážka těsně před branami finále národního poháru, do něhož se na úkor Hradce probojovalo šťastnější Slovácko.

Obránce Votroků Jan Král však soudí, že zpětně má být černo-bílý soubor na co hrdý. "Po zápase jsem určitě neměl žádné veselé pocity, to je jasné. Postupem času mi začalo docházet, že naše cesta v poháru byla dlouhá a nikdo ji nečekal. Řekl bych, že se nemáme za co stydět," uvedl stoper Východočechů.

V současnosti "hradeckou" šestou příčku okupovala svého času také Boleslav, podprůměrná jarní fazóna ovšem srazila tým z města škodovek dolů až na aktuální desátou pozici. Středočechům tak místo boje o evropské poháry hrozí záchranářské starosti. Proti Hradci by se tak měli pokusit o teprve druhé vítězství v kalendářním roce 2022.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Klíma, Král, Leibl - Mejdr, Kodeš, Rada, Harazim - Kubala, Vašulín, Vlkanova
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Sladký, Šimek, Preisler - Matějovský, Dancák - Skalák, Hlavatý, Ewerton - Ladra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.71 - 3.61 - 2.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - FK Jablonec  (neděle 16:00)
Pardubice čeká klíčová záchranářská bitva. Mužstvo z města dostihů či perníků se na jaře dál trápí, přesto živí naději na udržení se v nejvyšší soutěži. Pokud by však nestačilo ani na Jablonec, hrozba pádu do druhé ligy by se opět přiblížila.

Zatímco na podzim posbíraly Pardubice alespoň čtyři výhry, v druhé polovině sezony ještě na plný bodový zisk nedosáhly. Výrazně se především zhoršila obrana Východočechů, která v posledních pěti kolech inkasovala hrozivých 18 branek. Celkově pak mužstvo koučů Jiřího Krejčího a Jaroslava Novotného obdrželo za 26 zápasů 59 gólů. Žádná jiná ligová defenziva není víc propustná.

Jablonec má zase zcela opačné problémy. Severočeši moc branek nestřílí a pokud ano, střílí jich málo. I proto trenér Petr Rada se svými svěřenci dál nebezpečně přešlapuje ve druhé polovině tabulky. Očekávaní jarní progres se nekonal a Jablonec po únorovém skalpu Olomouce vícekrát nezvítězil. Místo toho rozjel velkou remízovou show, která nicméně jen podporuje zeleno-bílé trápení.

Severočeši trpí na mizernou ofenzivu i kvůli četným absencím. Ostatně proti Pardubicím se dost možná nepředstaví útočníci Martin Nešpor s Dāvisem Ikaunieksem ani ofenzivně ladění křídelníci Tomáš Malínský s Václavem Pilařem. Nejistý je rovněž start zadáků Jana Kroba a Jakuba Martince.

Východočeši postrádají obránce Karla Pojezného a trio středopolařů Lukáše Červa, Samuela Samka a Matěje Víta. Všichni jmenovaní mladíci zůstávají zranění.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Kostka, Hranáč, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Cadu, Vacek, Solil, Rezek - Černý
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Štěpánek, Kubista, Zelený - Hübschman - Kratochvíl, Považanec, Houska, Černák - Silný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.35 - 3.27 - 2.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Poprvé po pěti zápasech se Plzeň pokusí neprohrát se Slavií a udržet se tak v čele tabulky. To může být vzhledem k blížícímu se konci základní části velmi důležité, neboť první místo zaručuje do nadstavby řadu výhod.

Vedle jistoty úspěchu v případě shody bodů to je zejména domácí prostředí ve vzájemném zápase. Nutno podotknout, že ani to viktoriánům v nedávné minulosti příliš nepomáhalo. Se sešívanými z posledních osmi zápasů vytěžili jediný bod a vstřelili dva góly, oba přitom v Edenu. Ve Štruncových sadech soupeři podlehli před necelým rokem, kdy Havlovo vyloučení potrestal Sima. Červené karty hrály velkou roli i v říjnovém utkání ve Vršovicích. Po brzké Řezníkově červené kartě otevřel ve druhé půli skóre Lingr, další dvě vyloučení v podání Pernicy a Mosquery potrestal Krmenčík.

Nyní se v součtu s podzimem Západočeši pyšní sérií třinácti zápasů bez porážky, která se datuje právě od nezdaru v Edenu. Během této šňůry čtyřikrát remizovali, jedno z těchto klopýtnutí přišlo před reprezentační pauzou v Jablonci, kde branka k vidění nepadla. Doma jsou v této sezoně naprosto suverénní, ze třinácti duelů na svém hřišti ztratili jen při jedné remíze.

Slavii v polovině března rázně skončila slušná série výher. Nejprve senzačně prohráli v Liberci, následně v Konferenční lize nestačili na Linz - to jim ale v postupu nezabránilo a následující zápas tak zároveň bude generálkou na čtvrtfinále této soutěže v Rotterdamu. Vršovičtí budou chtít navázat na dva týdny starý domácí úspěch s Českými Budějovicemi, který jim vystřelil Lingr.

"Bude to opravdu těžký a nepříjemný zápas. Tuhle sezonu hrají dobře. Potřebujeme získat tři body, protože tohle utkání určuje pořadí v lize. Chápeme, že to bude opravdu těžký zápas. Jim stačí jeden bod, ale my potřebujeme tři body. Musí nám do sebe všechno zapadnout, musíme se soustředit. Vím, že to nebude lehké, ale myslím, že vyhrajeme," doufá Yira Sor.

"Plzeň hraje velice kompaktně, mají vysoké hráče, kteří hrají hodně fyzicky. Patnáct jejich vítězství bylo jen o gól, takže myslím, že měli i trochu štěstí. Ale vím, že to je dobrý tým, musíme je respektovat. Věřím, že se nám tam podaří něco vybojovat. Jsou silní, jsou na prvním místě tabulky a udělají všechno pro zisk titulu, ale my jsme Slavia a zvládneme to," dodává nigerijský rychlík.

Utkání je také soubojem dvou žhavých aspirantů na korunku krále střelců. Jean-David Beauguel i Ondřej Lingr mají na kontě dvanáct gólů, slávistický záložník by mohl mít práci o něco snazší, pokud by chyběli Havel a Staněk. Na straně Pražanů bude absentovat potrestaný Talovjerov, spolu s ním týmu nepomohou zranění Bořil, Krmenčík, Masopust a Oscar. Otazník navíc visí nad Juráskem, Kačarabou, Samkem a Ševčíkem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Pernica, Hejda, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Sýkora, Mosquera - Beauguel
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Ousou, Hovorka, Plavšič - Holeš, Traoré - Lingr, Provod, Olayinka - Sor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.60 - 3.21 - 2.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Slovácko se v březnu podařilo téměř vše, na co sáhlo. V ligové tabulce se odpoutalo od ostravského Baníku a zároveň se probojovalo do finále národního poháru. Dobrou formu chtějí hráči z Uherského Hradiště zužitkovat také v souboji dvou moravských celků proti olomoucké Sigmě.

Bylo by dost troufalé, až drzé, ale především nepřesné pojmenovat sobotní seanci v Uherském Hradišti za regionální derby. Přesto bude mít střetnutí zvláštní nádech. Z Olomouce se totiž do města ležícího v Dolnomoravském úvalu dostanete vlakem za méně než hodinu. A nejen geografická blízkost spojuje oba týmy.

Na podzim hráč Slovácka, nyní už zase křídelník Olomouce. Jan Navrátil patřil v Uherském Hradišti několik sezon do základní sestavy, postupem času ovšem o své místo přišel. V zimě se tak rozhodl pro návrat do mateřské Sigmy a zpětně svého kroku rozhodně nelituje. Navrátil po změně dresu opět nastupuje od úvodní minuty, navíc se rychle stal klíčovým plejerem. Poslední dvě výhry Hanáků nad Karvinou a Libercem zařídil přesnými zásahy právě 31letý záložník.

Úspěch přejí Navrátilovi i jeho bývalí spoluhráči z Hradiště. "Na Navrce se všichni těšíme. On tady nechal obrovskou stopu, nejen jako fotbalista, ale i jako člověk. Je to super kluk a těch příběhů a zážitků s ním je tady strašně moc. A že mu to tam teď padá? Už jsme ho popichovali v SMSkách... Že mu to tady nepadalo, to bylo zase tím, že tady odvedl obrovský kus práce pro ten tým. Že se mu teď v Olomouci daří je pro něj dobře a přeji mu to," řekl kapitán Slovácka Vlastimil Daníček.

I díky příspěvku Navrátila se Olomouc dere tabulkou vzhůru. Hanáci bodovali ve čtyřech posledních ligových zápasech, díky čemuž v tabulce aktuálně okupují sedmé místo. Minimálně bojům o záchranu by se tak Sigma měla vyhnout.

Navzdory slušné formě však nebudou Olomoučtí v sobotu favoritem. Domácí Slovácko totiž sídlí na brilantní čtvrté pozici a míří do pohárové Evropy. Stejně tak pošilhávají svěřenci trenéra Martina Svědíka i po historickém zisku národního poháru. Sigma to tak v Uherském Hradišti rozhodně nebude mít lehké.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hofmann, Daníček, Kadlec - Reinberk, Havlík, Ljovin, Sadílek, Jurečka - Petržela, Cicilia
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Poulolo, Jemelka, Zmrzlý - Breite, Spáčil - Matoušek, Daněk, Navrátil - Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.32 - 4.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FK Teplice  (sobota 16:00)
Po nadějném období zase Teplice spadly do šedého podprůměru a šanci na oživení nejen svých výkonů, ale i nadějí na záchranu budou mít v Liberci. I ten však chce napravit své zaváhání zpřed reprezentační přestávky.

Slovan po dlouhé sérii bez porážky, během níž zdolal i pražskou Slavii, nestačil v posledním březnovém zápase na Olomouc. Na Hané prohrál jediným gólem, který v první půli vstřelil Navrátil. Doma každopádně na svého přemožitele čeká už od začátku října, kdy podlehl Baníku, od té doby získal pět výher a dvě remízy.

Rovněž skláři vstoupili do jara nadějně, když z úvodní tří zápasů vytěžili plný počet bodů. Jenže pak se znovu začali trápit a v následujících čtyřech utkání získali jediný bod a vstřelili jediný gól. Před dvěma týdny proti Hradci Králové díky Ledeckého trefě dokonce vedli, jenže Rada z penalty bleskově srovnal a v závěru dokonal obrat Král.

Vzájemné střety v poslední době výrazně lépe vychází mužům z Podještědí. Ti uspěli už třikrát po sobě shodným výsledkem 2:1. V úvodním duelu této sezony Na Stínadlech je poslal do vedení bleskurychle Matoušek, načež před pauzou srovnal Mazuch. Ve třetí minutě nastavení ovšem poslal tři body na stranu hostí Rondić.

Liberečtí se v utkání musí obejít bez potrestaných Štetiny s Pourzitidisem, zdravotní potíže pak nepustí do hry Plechatého a možná ani Alijagiće. Žluto-modří dorazí bez zraněných Fortelného, Mazucha, Moulise a Shejbala, otazník visí nad Nsunzuem a Succarem.

Zápas U Nisy začíná v sobotu v 16 hodin, jeho hlavním rozhodčím bude Zbyněk Proske.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Gebre Selassie, Mikula, Fukala - Tiéhi, Havelka - Matoušek, Frýdek, Tupta - Rabušic
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kučera, Tijani, Vondrášek - Hyčka, Mareček, Trubač, Jukl, Prošek - Žák, Ledecký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.22 - 5.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Fastav Zlín  (sobota 16:00)
Dvě pozice v tabulce a čtyři body dělí České Budějovice a Zlín. Jihočeši mají kromě výhody na kontě bodů i tu v podobě domácího prostředí, které budou chtít využít k definitivnímu vzdálení se od skupiny o záchranu.

Dynamo na jaře prohrálo ze sedmi duelů jen dvakrát, zrovna velkým sběratelem bodů ovšem není. Jen jednou totiž zvítězilo, další čtyři zápas skončily remízou. Ta nebyla daleko ani v posledním duelu před reprezentační přestávkou, kdy v Edenu rozhodnul o vítězství Slavie až po necelé hodině hry Lingr.

To Fastav přerušil před dvěma týdny svou sérii porážek, když díky skvostnému úvodu přejel Pardubice 4:1. Dvakrát se prosadil Vukadinović, další trefy přidali Janetzký a Dramé, za hosty vsítil kontaktní branku Rezek. Daří se mu rovněž ve vzájemných duelech s Budějovicemi, které zvládl už tři v řadě.

Domácí budou v utkání možná i v kompletním složení, hosté se musí obejít bez zraněných Hlinky s Jawem a možná i Fantiše s Tkáčem.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Havel, Králik, Skovajsa - Hora, Valenta - Van Buren, Škoda, Mršič - Mihálik
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Vraštil, Procházka, Hloušek - Conde - Fillo, Hrubý, Janetzký, Dramé - Vukadinovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.69 - 4.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Baník Ostrava  (sobota 19:00)
Zpěv chorálů, sprchy vulgarit z hlediště, tvrdá bitva na hřišti. Něco takového lze v sobotu večer očekávat na letenské pláni, kam zamíří horda slezských nájezdníků známých jako chachaři. Uvedené indicie již museli fotbalovému fanouškovi prozradit, o čem bude na následujících řádcích řeč. Ano, o souboji mezi pražskou Spartou a ostravským Baníkem.

Mohlo by se zdát, že Ostravané mají v poslední době pifku spíš na jiné pražské "S". Také střetnutí s pražskou Slavií totiž přinesla řadu vypjatých momentů, po nichž především Slezané cítili křivdu. A ve většině případů ochutnali také hořkost porážky. Řada příznivců Baníků tím pádem začala nenávidět sešívané na úkor zloby vůči sparťanům.

Navzdory zápolení se slávisty však rivalita mezi Baníkem a Spartou zůstává silná. Ono totiž ani v jejich vzájemných duelech stále není nouze o zajímavé momenty. Stačí vzpomenout na poslední souboj z konce října plný kontroverzních rozhodnutí sudího, jenž nakonec skončil smírčím rezultátem. Anebo na více než rok staré osmifinále MOL Cupu, kdy o výhře Pražanů rozhodla až penalta ze samotného závěru utkání.

Dva uvedené příklady zároveň ukazují výsledkový trend, který Ostravanům rozhodně nevoní. Od podzimu roku 2018 končí společné sezení buď dělbou bodů, nebo se z výhry raduje výhradně Sparta. Baník naposledy uspěl během své honby za záchranou v nejvyšší soutěži před čtyři lety. Od té doby sice klub jako takový učinil velký kus práce, na Pražany ovšem recept marně hledá.

Bude tomu tentokrát jinak? Těžko říct. Slezanům poslední týdny moc nevychází a v tabulce ztratili čtvrté místo na úkor konkurenčního Slovácka. Moc se ovšem nedaří ani Letenským, kteří de facto vypadli z boje o ligový titul. Poslední dva zápasy sice Sparta zvládla a drží se na třetí pozici, celkově ale zřejmě opět nesplní hlavní cíl.

A nebo ještě není konec? Samotní Pražané stále uchovávají víru. "Jestli pořád chceme pomýšlet na boj o titul, naše cesta je jasná, a tou je domácí výhra. Do konce základní části zbývají čtyři zápasy, cílem je stoprocentní přísun bodů. Musíme vyhrávat. Boj o titul nemáme ve svých rukách," uvedl asistent trenéra Sparty Luboš Loučka.

Sebevědomá prohlášení nicméně zní také z tábora Baníku. "Věřím, že jsme během pauzy vyčistili hlavu a potrénovali na určitých věcech, které nám nejdou. V tréninku to všechno začíná: dobrou přípravou, přístupem v trénincích a jen tvrdou prací se musíme vrátit k tomu, co nás zdobilo v úspěšných zápasech. Motivace musí být velká: hrajeme na Spartě a proti týmu, který je před námi v tabulce. Můžeme překvapit, uděláme vše pro to, abychom uhráli dobrý výsledek," prohlásil asistent kouče Ostravanů Tomáš Galásek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Wiesner, Vitík, Hancko, Höjer - Krejčí ml., Sáček - Haraslín, Dočkal, Hložek - Čvančara
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman - Ekpai, Kaloč, Tetour, Boula, Falta - J. Klíma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.34 - 6.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň26204247:1664
2.Slavia Praha26203361:1763
3.Sparta Praha26176357:2857
4.1. FC Slovácko26155643:2650
5.Baník Ostrava26138551:3547
6.FC Hradec Králové26810832:3734
7.Sigma Olomouc2689936:3233
8.Slovan Liberec26961127:3433
9.Dynamo České Budějovice26881035:3932
10.FK Mladá Boleslav26941339:4331
11.Fastav Zlín26841432:4528
12.FK Jablonec264121019:4024
13.Bohemians Praha 190526651531:5223
14.FK Teplice26631726:4321
15.FK Pardubice26481430:5920
16.MFK Karviná26271724:4413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (558)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

Here we go! Tenhle víkend bude výživný

Reagovat
ratusek

Snad nedostanem výprask a neuděláme ostudu

Reagovat
thewall

Doma jsem u oběda vyzval rodinu, jestli mají nějaké špatné zprávy nebo chtějí jakkoliv jinak prudit, tak ať s tím dnes přijdou nejpozději do 19 hodiny. Vzhledem k tomu, jak poslední roky vypadají naše zápasy na Spartě, tak během zápasu a nejpozději po zápase už pravděpodobně budu mít nervy v kýblu.

Reagovat
ratusek

a navíc vzhledem k našim posledním výkonům celkově

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska výprask nedostanete, ale rozdáte

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

Teplice bez dvou nejtvořivějších hráčů (Fortelný, Trubač)...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/1510241149369434118

Reagovat
John Obi Mikel

Proč Moulis jen v B?

Reagovat
monty25

Asi proto, že je po zranění.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Teplice už s ním nepočítají. V zimě si měl najít nového zaměstnavatele.

Reagovat
monty25

Je fakt, že Jarošíkův kůň to asi úplně není.

Reagovat
ondrasch77

Mám pocit, že to bylo dokonce v nějakém oficiálním prohlášení....

Tak co s ním? Má super kopací techniku a dobrou střelu, ale jinak je na úrovni ČFL... On sám rád ještě vydrží v Teplicích, dokud mu platí... Teď jsem koukal, že má smlouvu až do léta 2023. Tak to by byl hodně blbej, kdyby něco vymýšlel, počítám, že tak 80-100 měsíčně u vás mít bude.

Reagovat
monty25

To netuším... On už tuhle sezonu stagnuje, ale předtím měl v Teplicích pár docela solidních období. Pamatuju si, jak na Letné sestřelil Spartu nebo doma Plzeň. Jednu dobu pod Hejkalem to táhnul společně s Kubou Horou.

Reagovat
ondrasch77

Když k nám před lety přišel, tak jsem byl docela rád, myslel jsem, že svoje "nedostatky" doladí a bude z něj stabilní člen základní 11. Ale jemu to asi stačí takhle...

Reagovat
oli9

Slovácko za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Levin není ani na lavičce snad to neznamená že mu byly odebrané víza

Reagovat
oli9

Nemyslím si ale kdyby jo tak jen dobře, každý rusak posílány domu je dobře

Reagovat
Firkraag

Reagovat
meno

Demence

Reagovat
Zdechlina

Proč jako?

Reagovat
oli9

Proč by měl brát západní peníze? Vždyť vše západní je zlé...

Reagovat
Zdechlina

Taky názor....

Reagovat
andrew96

Říká Ljovin?

Reagovat
smazaný uživatel

A co Rusové, kteří tady žijí třeba 20 let a z ruska utekli? Vypni si tu televizi

Reagovat
oli9

Tak nechápu proč sem tahas lidi co tu žijí 20 let.... evidentně utíkají i teď a ihned žádají o cizi občanství. Ten kdo viděl dnešní fotky s vide z Buci tak musí uznat že Rusko je potřeba izolovat, odstrihnout

Reagovat
smazaný uživatel

"každý rusak posílány domu je dobře"-asi proto

Reagovat
Pablos

Pěkný počásko mají v Budějkách ...to jdu schválně mrknout na Liberec

Reagovat
Pablos

Tak Liberec taková PL oproti Budějovicím

Reagovat
thewall

Jak tam lítá kolem vápna s hrablem

Reagovat
John Obi Mikel

Souček Ten musí hrát ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že si ho ještě nikdo nevytáhl.. Pořád relativně mladý, slavné jméno

Reagovat
monty25

Sakra, jsem si měl ve Fantasy toho Mihálika nechat. Mě odradilo, že už nedal góla takovou dobu...

Reagovat
Pablos

Liberec pojal domácí zápas, že bude hlavně bránit s Teplicemi... no to jsem čekal trošku lepší pojetí od Kozla.

Reagovat
Pablos

Škoda Sejk

Reagovat
monty25

Knobloch Škoda, že to Sejkovi obránce vykopnul.

Reagovat
monty25

Co se stalo Fryštákovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi natažený sval, snad už bude brzo zpět Nguyen

Reagovat
$$CaptainKokotko

Borek to zvládne, v béčku chytá dobře

Reagovat
monty25

To je dost možný, ale mě to štve kvůli Fantasy.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Aha

Reagovat
ratusek

Který druhý poločas si mám pustit? Dostal jsem se domů až teď

Reagovat
$$CaptainKokotko

Asi je to jedno

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

ok díky

Reagovat
thewall

Určitě Budějky. Dýchne na tebe vánoční nálada.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Džeko55

"V dubnu by se liga v zemi jako je Česko hrát neměla, pojďme zúžit soutěž na dva týmy co budou hrát jednou doma-venku s osmiměsíční přestávkou"

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
Spalovač šancí

Myslíte, že v Budějovicích mají certifikovanou offside lajnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Havlík nádherně

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
monty25

Góóól!!! Sejk - hráč jako bejk!

Reagovat
ratusek

Havlík luxusně

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Pablos

Měla být asi redka... já bych jí dal teda. Sejk vletěl tam jak bejk!

Reagovat
monty25

Vletěl tam dost, ale ŽK je adekvátní.

Reagovat
Firkraag

Ten by potřeboval vyžlutit...jinak spadnem...

Reagovat
monty25

Reagovat
ratusek

nechápu, co Cicilia vymýšlel

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mě přišlo, že tam běžel úplně pomalu, ale stejně mohl v klidu zakončovat

Reagovat
monty25

Co tam ty ČB vyvádějí?

Reagovat
John Obi Mikel

Fantomas na Horejše vytvořil tlak

Reagovat
$$CaptainKokotko

To je jasné. Horejš tu má určitě registraci. Jeden článek a už nezvládá.

Reagovat
monty25

No jo, neporazí doma Zlín o deseti, ale měl by trénovat repre...

Reagovat
kilobyte
Reagovat
monty25

Tak tam ale o deseti byla Slavia...

Reagovat
monty25

Ale ani jednou to nebylo doma.

Reagovat
John Obi Mikel

Proti deseti neumíme. To je známá věc

Reagovat
monty25

Přiznám se, že Vobeckýho vůbec neznám.

Reagovat
ACSeRw!n

Sejk jede

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
John Obi Mikel

"V libereckém kraji bychom mohli hrát častěji."

Reagovat
ondrasch77

To snad ale platí pouze letos.., aspoň u nás...

https://www.fortunaliga.cz/statistiky-head-to-head?id_team1=4&id_team2=17

Reagovat
ACSeRw!n

kdyz sem tady psal, ze ste dobre posilili, tak sem tady vyfasoval akorat vysmech.. Bohemku a Pardubice pod sebe jeste date

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Baník by mohl dát remízu!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

tomu nevěřím... 3:1 a bude vymalováno

Reagovat
Pablos

zatím to vychází skoro do puntíku

Reagovat
Shevchenko

Dneska to bude asi poslední šance jak zabojovat o čtvrté místo

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já chci výhru Baníku. Aspoň by to bylo zajímavější. Navíc by se Sparta mohla strachovat o třetí místo.

Reagovat
Salfovic

Jak je to vůbec s tou baráží? Když na třetím místě druhé ligy skončí tým bez postupových ambicí nebo Sparta, tak jde do baráže čtvrtý tým, případně pátý atd ?

Reagovat
Shevchenko

Ne, do baráže půjde jen jeden a bude hrát proti patnáctému.

Reagovat
Shevchenko

Ale baráž by kromě Sparty hráli snad všichni.

Reagovat
Pablos

no nebylo něco, že kdyby byla ta barážová Sparta, tak právě vymysleli zase takovou tu zkurvenou kulišárnu, že by teda baráž nebyla vůbec a nic by se na další tým v druhé lize nepřesouvalo. Určitě bych řekl, že tu něco takového za info kolovalo.

Reagovat
ratusek

Přesně tak to je, respektive Sparta B uzobne jedno místo v baráži a tým z první ligy by si oddechl

Reagovat
Pablos

tak pardon, myslel jsem, že baráž hraje jen 15. celek ...a to je vlastně už za toho předpokladu Sparty B do třetího. Kdyby nebyla hrál by baráž i 14.celek.

Reagovat
ratusek

Sestava celkem dobrá. Až na Svozila, zase nesmyslně odstavíme Pokorného a Ekpai mohl hrát místo Koncevoje, ale ono je to asi jedno, kdo to tam na těch obou křídlech kurví

Reagovat
monty25

Reagovat
John Obi Mikel

Zkušeně Teď ještě Koncevoj

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ratusek

Reagovat
Paprika

Body necekam, hlavne at to zase neni ostuda…

Reagovat
ratusek

Reagovat
jsemdement

Ja > Vrba

Reagovat
John Obi Mikel

Baník

Reagovat
Martin9719

Koho brání Hancko?

Reagovat
smazaný uživatel

král severu trošku zaspal

Reagovat
ratusek

brání hrozně, nejen dnes

Reagovat
ratusek

Zrovna Svozil Hojer brání katastrofálně, jako vždy.

Ale jinak luxus, tak snad se jako tradičně neposereme z vedení

Reagovat
Paprika

Zatim me to vedeni nechava chladnym

Reagovat
ratusek

pokud to ztratíme, budu nasranej víc než kdybysme tekli od začátku

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím nejsi chilli paprika, ale v chillu paprika

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkný

Reagovat
John Obi Mikel

Flajšman málem gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tocvan

Reagovat
ratusek

Klasika, po gole přestanem hrát

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrá haluz

Reagovat
Paprika

Tak a zacina jiz tradicni folklor… vedeme na letne tak se z toho prece musime posrat… ted uz chybi jen ten debakl

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Hráli jste hovno už před gólem.

Reagovat
Paprika

Prosim te, ja nekde psal ze jsme pred golem hrali dobre

Reagovat
kilobyte

Psal jsi, že se poserete z toho, že vedete. Přitom jste nehráli nic už před gólem.

Reagovat
ACSeRw!n

Hlozan dneska diktuje

Reagovat
C-M@ster

Super zápas zatím a přitom tak málo komentů...

Reagovat
ACSeRw!n

konecne ty rohy nerozehravame kokotsky na kratko a hned to nejak vypada

Reagovat
kilobyte

Jak padnul první gól?

Reagovat
ACSeRw!n

taky centr, pak tri vyhrany hlavy ve vapne a gol

Reagovat
kilobyte

Po rohu na krátko.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

mam dojem, ze to byla standartka po faulu

Reagovat
kilobyte

Ne byl to roh, rozehraný na krátko.

Reagovat
ACSeRw!n

dobre

Reagovat
John Obi Mikel

Laštůvka tak jak ho znám ze Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Laštůvka

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka solí

Reagovat
ratusek

Lašty ty vole

ale tak nasranej nejsem. Dáme gol, a pak uplně jako vždy přestanem hrát, posereme se a byla otázka času, kdy dostanem, ve druhém poločase ještě další 3 a další bezkrevný výkon. Smetano, děkuji, ale je třeba hledat náhradu

Reagovat
Selänne

Potřebujete kvalitu na hřišti, tam musíte začít.

Reagovat
Martin9719

Já bych řekl, že dopředu je to celkem zajímavý výkon, problém je obrana, která připosraně zůstává na malým vápně zatímco Sparta rozehrává roh někam na prostředek obranný poloviny hřiště - 1. gól - tam musí všichni ven, a Čvančara by zůstal v offsidu. 2. gól zase standartka, tady měl zůstat na čáře, tak tak by to měl i kdyby nenarazil.

Reagovat
ratusek

celkem zajimavý výkon? Jako ty nákopy dopředu ala "snad to tam někdo podrží", které Vitík v pohodě přes Almasiho vrací zpátky?

Reagovat
Martin9719

Nákopy na něj jsou kolikrát dost přesný, to že nevyhrál jako dobrý hlavičkář zatím nic, je jeho chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně žádná mezihra, nedá se na to poslední zápasy koukat.

Reagovat
kilobyte

Nebyl Čvancara za míčem?

Reagovat
Martin9719

To si nemyslím

Reagovat
kilobyte

Řekl bych, že byl. Vždyť to bylo skoro na lajně.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně bych se zaměřil na obranné standardky.

Reagovat
ondrasch77

Bob?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad, lepší trenér momentálně v Moravskoslezském kraji není.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

hajzle já jsem zvědavej, koho přivedete vy. abychom se nesmáli my

Reagovat
ondrasch77

Nikoho...., dokud bude Mirek (jednou / oběma) nohou v kriminále, tak zůstane status quo...

Pokud by se spadlo nebo by to Plukovníka přestalo bavit, tak někdo z domácích zdrojů, tzn. Vodička, Roman Skuhravý nebo Číža, příp. někdo typu Jožka Weber...

Reagovat
Puskas

Bral bys Jarošíka?

Reagovat
ondrasch77

Otázka je, zda by Jarošík bral Jablonec. Přijde mi, že je nastavenej spíš na práci s mladšími hráči než jsou ti u nás v Jablonci, ale já bych ho bral.

Teď s Teplicema udělal docela progres, je z regionu.

Pochybuju, že by odcházel defacto do klubu s nejistou budoucností za podobných podmínek jaké má v Teplicích. Navíc od dobře rozdělané práce.

Za mě , měl jsem ho rád už jako hráče, je nedoceněnej.

Reagovat
monty25

Přesně tak. Navíc vedení Teplic deklarovalo, že Jarošík zůstane i v případě sestupu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Puskas

Jo, ale když bude mít nabídku třeba z Jablonce, tak...

Reagovat
ondrasch77

Tak Teplice už asi nespadnou, v současnosti mají z poslední skupiny nejlepší formu.

A jak píšu, v Teplicích má alespoň nějakou jistotu, u nás je to zatím dost na vodě i v příští sezóně.

Reagovat
KnoxXx

Borek spasitel

Reagovat
ratusek

Koncevoj ve 45.minutě poprvé u míče, luxus

Reagovat
Pablos

Není Koncevoj jako Vozihnoj

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už nesmí hrát. Mě pak strašně drtí jak jeho nevýkony, tak komentátor na o2(Koncevý)

Reagovat
Pablos

Tak a teď ještě to samé druhou půli, ať je na co koukat

Reagovat
Mirek na tenisu

Laštůvka oba góly jdou za ním. Obratnost nikdy nebyla jeho předností.

Reagovat
Martin9719

1. gól není Laštůvky, možná teda kdyby seřval obranu která spíš ještě zacouvala před centrem na Čvančaru.

Reagovat
Mirek na tenisu

Zachrapal a nemotorně couval zpátky místo aby míči lehce pomohl na roh

Reagovat
Martin9719

Tak ještě jednou, je to chyba celé obrany, nemuselo k tomu vůbec dojít.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to jeho chyba, mohl to hodit za branu a byl by klid a ten druhy gol, zpackany vybeh,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

jako kvituji snahu nevyužívat VAR často, ale to povalení ala judo či MMA od Krejčího ve vápně se přecijen zkoumat asi mohlo

Reagovat
KoryVCF

Taky mi přišlo ze to na přezkoumání mohlo být

Reagovat
kilobyte

Když se oba drží stejně?

Reagovat
Martin9719

Za mě jasná, argument že ho držel i Almási je ptákovina.

Reagovat
kilobyte

Takže jeden faul měl písknout a druhý přehlédnout?

Reagovat
Martin9719

Faul? To že máš ruce kolem těla soupeře je u standartky celkem normální, to že někoho svalíš oběma rukama na zem, je věc druhá.

Reagovat
kilobyte

Když máš ruce kolem těla, tak to faul není. Ale když protihráče držím oběma rukama, tak by to faul být měl.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
$$CaptainKokotko

Souhlas

Reagovat
Mirek na tenisu

Na penaltu to bylo slabé.

Reagovat
clinger

jasná pecka.šílený co letos Spartě všechno prochází.červenou nedostanou ani za vraždu snad, penalty se proti ní taky kopat nemůžou...

Reagovat
ACSeRw!n

rika nekdo, kdo kupoval u Tatky tituly

Reagovat
ratusek

a navíc za ně nechtěl pak zaplatit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
clinger

který? opravdu by mě zajímalo v kterým roce potřebovala pomoci? v tom ročníku o kterým se spekulovalo, se kopala proti Slavii tenkrát ve dvou zápasech při vedení o jeden gól vždy na konci zápasu penalta (tuším s Bolkou a Olomoucí), nebo se hrálo třeba to derby kdy Slavii nepískli 2 jasný pecky a skončilo to 1:1 fakt nevím při kterém titulu se jí pomáhalo...

Reagovat
ACSeRw!n

Sparta taky v devadesatkach nepotrebovala pomoc, ale jistota je jistota

Reagovat
Selänne

Nezmar by to vědět mohl, ne?

Reagovat
clinger

nic nemáš viď

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, proč psal Berbr, že pracovat pro Slavii je šílený?

Reagovat
kilobyte

Když nezaplatíš, tak se to prý nepočítá.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Puskas

Nějaký stream na Baník, prosím?

Reagovat
Puskas

Díky moc.

Reagovat
ratusek

ty si chceš zkazit zbytek soboty a neděli?

Reagovat
Kepy_FCB

taky myslím že 2. půle už bude vykoukaná ukrajincama které tam pustili zadarmo

Reagovat
ratusek

On tam Koncevoje fakt nechá, tvl

Reagovat
Selänne

Dočkal je příšernej. Všechny přihrávky do špeku nebo pozdě. Ať už je po sezoně pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam myslíš, že se uklidí?

Reagovat
Selänne

Dostane roční smlouvu. Nedělám si iluze, že by to mělo být jinak. Ale pokud by odešel, tak bych to viděl na návrat do Liberce.

Reagovat
John Obi Mikel

Fleišman

Reagovat
Paprika

Dnes o 100% lepsi nez Lasty

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Lischka taky

Reagovat
Paprika

Mozna jsme dneska meli zkusit power play

Reagovat
ACSeRw!n

jezis co tam zas dela ten nas klaun v brane

Reagovat
John Obi Mikel

Ten komentátor si něco střelil?

Reagovat
Mass

To bolí, to bolí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Možná si vzpomněl, jak ráno šlápl na lego

Reagovat
monty25

Hrozný vyprcanci na tom O2

Reagovat
Mass

A ještě si spletl Ekpaie s Ndefem, rasista

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Paprika

Svozil… ty voe, postavme tam kuzel

Reagovat
Mass

Přitom defenzivní statistiky má druhý nejlepší v lize. Spíš při rozehrávce mi přijde dost nekreativní.

Reagovat
bobis21

U nás po obráncích nikdo kreativitu evidentně nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Ekpai rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

3:1?

Reagovat
Puskas

Slyšel jsem dobře, že Hložek ve Švédsku odešel před koncem hrací plochy?

Reagovat
John Obi Mikel

Ano

Reagovat
John Obi Mikel

Viz můj komentář výše.

Reagovat
Mass

Přeřeknout se může každý.

Reagovat
John Obi Mikel

To bolí, to bolí

Reagovat
monty25

Mě bolí hlavně poslouchat Homolku...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Určitě ano.

Reagovat
kilobyte

Zvlášť když při komentování masturbuje.

Reagovat
Mass

Ale ne

Reagovat
ratusek

sakra, škoda že se fotbalové lahůdky Karviná-Klokani a Parbubice-Jablonec překrývají

Reagovat
slonzacky_lenoch

Kdo ví jestli se vůbec bude hrát. Za noc tak 10 cm napadlo, nevím jak na tom bude trávník

Reagovat
slonzacky_lenoch

Tak je to ofiko, hrát se bude

Reagovat
ondrasch77

Tak to je snad jasný, ne...

Reagovat
ratusek

Asi dám přednost Karviné

Reagovat
ondrasch77

Tak tu Karvinou (i s ohledem na předchozí kolo) i trochu chápu, ale koukat na Bohemku je čirý masochismus...

Reagovat
mistr129

Suchý záchod + Nezmarova oranžová + Chřestýš = zajímavý boj o postup do FNL

https://twitter.com/LudekMadl/status/1510525333996544001

Reagovat
mistr129

A ještě k tomuhle, jak to je vůbec s českými pravidly ohledně stadionů? Mohli by třeba 2 prvoligové týmy sdílet jeden (teď myslím dlouhodobě, ne jako když byla Bohemka v Edenu), alespoň pokud jsou z jednoho města? Jde mi o to, jestli by Líšeň mohla říct - my máme v Brně Srbskou, jsme dohodnuti se Zbrojovkou že tam budeme hrát oba.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-fotbal-jina-liga-noticky-kouzlo-fotbalovych-radu-umoznuje-ze-z-ligy-nikdo-nespadne-196524

Reagovat
John Obi Mikel

Ti v tom taky mají zmatek

Reagovat
Greny

No kdyby šli do baraze a postoupili tak jsou domluvení s městem že by se hrálo na Srbské..

Proč by nemohli? Ten stadion není Zbrojovky ale mesta

Reagovat
John Obi Mikel

No jsem na to dnes zvědav, jak to bude dnes vypadat. Jestli to bude stejný humus jako podzimní utkání, nebo se to aspoň trochu zvedne. Čekat fotbal nahoru dolů je asi zbytečné, za tím se nepožene ani Bílek, ani Trpiš. Je tedy otázka, jestli vypustit do zavřené obrany Sora, zkusit se trápit na hrotu s Teclátorem, dát tam nevyzkoušeného Filu (který nejvíc připomíná útočníka do vápna), či ze zálohy Schranze/Lingra/Olayinku. Krmenčík je prý zraněný. Pak ještě otázka brankáře, mám tušení, že dostane přednost Kolář a nevím, jestli je to dobře.

Očekávám: Kolář - Bah, Hovorka, Ousou, Plavšič/(Jurásek?) - Holeš, Hromada - Schranz, Lingr, Olayinka - Sor

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně ať se nikdo z našich expertů zase nenechá vylít. V posledních dvou zápasech tři červené.

Reagovat
Mass

Naposledy spíš měli problém s disciplínou Plzeňáci.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

Divil bych se hodně kdyby se někdo nechal nějak hloupě vyloučit po minulým zápase.

Reagovat
wyqinac

no v poslednim vzajemnem zapase byly taky 3 cerveny karty, ale od jinejch expertu

Reagovat
Tromas

Já jsem četl, že Trpišovský nás bude chtít překvapit a pravděpodobně pošle do základu stoperskou dvojici Kedel a Hovorka (což já považuji za škodu, protože bych tam radši viděl Ousoua s jeho občasnými zkraty směrem dozadu) . Na post brankáře díky tomu, že klátí Tvrdíkovo dceru pošlou Koláře, což je podle mě pro Slavii horší variant Záminkou pro nasazení Koláře před Mandousem budou jeho chyby v Linzi.

Reagovat
Freedo

Jurásek bude určitě základ. Typologicky se do tohohle zápasu fakt hodí.

Reagovat
John Obi Mikel

Je tam s otazníkem, protože nevím, jak je na tom se zdravím.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám odborník

Reagovat
Mass

Provod už je fit, ne?

Mandous - Bah, Ousou, Hovorka, Jurásek - Holeš, Provod - Schranz, Lingr, Olie - Sor

Reagovat
Freedo

To je určitě možnost, ale nemyslím si, že by ho dal na DM. Vedle Holeše tipuji Traorého.

Reagovat
Mass

Provod nejlíp hraje na zataženym tvůrci hry tzv. a Pirla, má dobrý takový ty dloubáčky za obranu. Traoré je zase běhavec a je všude, tzv. box-to-box. Takže otázka, co chceš. Aby tam nebyl nakonec třeba Samek

Reagovat
KingMaster13

Za sebe říkám že bylo lepší duo Kúdela a Ousou ale nevím jak na tom Kúdela je na LB určitě Jurásek a pokud by šel Provod tak rozhodně lepší varianta než Hromada a do útoku...no ten Fila by nemusel být špatný nápad

Reagovat
Mass

Kúdela a Ousou oba hrajou rozehrávajícího stopera z prava, takže bys musel jednoho z nich předělat.

Reagovat
kilobyte

Ousou dostane redku a místo Tecla přijde Hovorka.

Reagovat
KingMaster13

To by byla nádherná oběť

Reagovat
KingMaster13

A jo máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

S tolika hraci by Jablonec mohl vyhrat

Reagovat
John Obi Mikel

Tím autor naznačuje, že mužstvo bude makat na 600%

Reagovat
Greny

Tzv na Bayern?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Si tam budou překážet víc než normálně.

Reagovat
ondrasch77

Za barák na 2...

Reagovat
Puskas

Aby si tam nazacláněli...

Reagovat
smazaný uživatel

hodně krutá sestava

Reagovat
Hiko

Reagovat
Mass

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dantetomas

Reagovat
ratusek

Za ten kurz vsázím barák

Reagovat
db18

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kily

Reagovat
ACSeRw!n

tu inspiraci Bayernem trosku prepocitali

Reagovat
wyqinac

Reagovat
KingMaster13

Dneska naprosto klíčové, protože pokud nevyhrajeme tak Plzeň půjde do nadstavby 1. a to by pak byl celkem oser Když budeme 1. po ZČ tak si troufám říci že na 95% je titul náš, v opačném případě bych to viděl ale spíš na Plzeň

Reagovat
Losinho

https://tinyurl.com/2p84494z

Dneska to bude krušný, ale snad za 3 body

Reagovat
Salfovic

Hradec v titulové skupině, to by museli Koubka vyhlásit trenérem sezóny

Reagovat
Greny

Ten Doudera pod Hoftychem neskutečně jede ..na druhou stranu Ewerton po příchodu Hoftycha bez cisel

Reagovat
monty25

Blbý je, že Boleslav málokdy udrží čistý konto, jinak by byl Douděra ve Fantasy jasná volba (vedou ho tam jako obránce).

Reagovat
ratusek

tak Pardubice chtějí hrát na novém stadionu ve 2.lize?

Reagovat
Greny

Možná pro ně líp... Tam můžou v klidu zapracovat ty hráče z U19 kterou mají výbornou a případně se vrátit do ligy... Loni těžili hodně z těch hostovacek

Reagovat
ratusek

co z toho, když jim hráče, který trochu vyčnívá a potahá je, hned o zimní pauze koupí někdo o soutěž výše?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil, kdyby šly dolů přímo. Pokud to teda Karviná dnes udrží.

Reagovat
Martin9719

S herním projevem Bohemky mají pořád velkou šanci i Pardubice.

Reagovat
Kily

což je co říct, když nejčastější myšlenkou honící se hlavou při sledování našich letošních výkonů je to, že tohle nemá s první ligou vůbec nic společného

Reagovat
Martin9719

Tak ono polovina zápasů v lize týmů od středu tabulky dolů nemá s prvoligovým fotbalem nic společnýho, párkrát se stane že se jim zápas povede, oberou favorita, ale pak hrají s rovným nebo slabším soupeřem a je to jen překopávaná nebo míče v autu a na tribuně. V takových zápasech musí první polovina týmů z 2. ligy v klidu stíhat.

Reagovat
Kily

před reprepauzou jsme s jedním takovým týmem hráli a jen díky gólmanovi to nezavánělo pomalu desítkou letos je to tragédie - ofenzíva zoufalá, defenzíva vlastně nic, organizace hry nula, taktická příprava žádná, po bojovnosti pomalu ani stopa

Reagovat
Martin9719

Když si to tak vezmu, tak třeba zápas Brna s Prostějovem byl podle mě kvalitnější než třeba Jablonec - Teplice na konci podzimu.

Reagovat
Kiwi-21

Kloubouk dolů že to nezabalily a jsou pořád ve hře o záchranu (tady spíše baráž) já už je neodepsal

Reagovat
Martin9719

Fotbal hrají min. na střed tabulky na jaře.

Reagovat
Kiwi-21

Ono i konec podzimu nebyl tak zlý jak ukazovaly výsledky ono snad z tech 5 porážek v řadě prohrály vše o gól a to tak 3 krát pustily v 90 + jako z Baníkem doma a z Libercem

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Salfovic

Jak pak ten stadion asi momentálně vypadá.

Reagovat
Cotton
Reagovat
kilobyte

Soutěž uzavřít a vzít jen kluby, co mají vyřešený stadion.

Reagovat
Igner Farnsworth

8 týmu v první a 8 v druhý by bohatě stačilo

Reagovat
ondrasch77

Kubista

Reagovat
monty25

To bude zase výživná tiskovka...

Reagovat
ondrasch77

Tam spíš bude žehrat, jak se hrálo..., nějakej ukřičenej mámomrd už ho na tiskovce asi vážně trápit nebude.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Martin9719

bohemácký dementi na tribuně, místo těch provokativních oslav laviček si na ně konečně někdo otevřel hubu

Reagovat
kilobyte

Bohemáci chodí na Pardubice?

Reagovat
Greny

Nedivil bych se kdyby ano .. na Bohemku se nedá dívat vůbec .. Pardubice jsou na tom o trošku lépe

Reagovat
Igner Farnsworth

Ano stejně jako Slavisti, Spartani nebo kdokoliv kdo má rád fotbal tak se jde podívat, stejný to je na Žižkově, Dukle atd..

Reagovat
kilobyte

V čase kdy Bohemka hraje v Karviné?

Reagovat
Igner Farnsworth

Těžko říct, někoho víc baví fotbal na živo než v TV, když nemá možnost výjezdu.

Reagovat
Salfovic

Ďolíček > Bohemka.

Reagovat
Martin9719

Nemyslím si že z Pardubic budou jezdit lidi do Prahy, pokud nepůjde o hokej

Reagovat
kilobyte

A Bohemáci budou mrznout v Ďolíčku, aby viděli úchvatný zápas Pardubic s Jabloncem v čase, kdy hraje i Bohemka?

Reagovat
Martin9719

Lidi mrznou i na zápase Karviné s Bohemkou.

Reagovat
kilobyte

Když koukají v TV, tak ne.

Reagovat
Martin9719

Ale neříkej!

Reagovat
monty25

Já tam byl v srpnu na Pardubicích proti Boleslavi a kolem mě seděli Pardubáci.

Reagovat
Martin9719

Tak jasně že budou, ale nepoženou se na fotbal tak jako na hokej.

Reagovat
monty25

Tak hokej tam hrajou dvakrát za rok, pokud teda nedostanou Spartu v play-off.

Reagovat
Salfovic

Mazlík

Reagovat
ondrasch77

V pořádku

Reagovat
Salfovic

Tohle je pro Karvinou asi konečná. Během prvních dvaceti minut druhého poločasu měli několik šancí na druhej gól a takhle to proserou.

Reagovat
Martin9719

Ono i na konci něco měli ale to i Bohemka.

Reagovat
Salfovic

To jo, třeba v 1/1 měla Bohemka víc šancí, ale v těch dvaceti minutách Bohemku celkem jasně přehrávali a měli jí zatlačit oči.

Reagovat
Kiwi-21

Začátek 2 poločasu byl na to rozhodnout a bohužel se nepovedlo

Pořád myslím že to nedají když nejsou schopni doma zvítězit v sezóně ale jiskrička naděje je pořád a to hlavně kvůli tomu že herně to zlé není q hraji 2 krát z Pardubicemi

Reagovat
Coutinho10

zapas jara je tu, tak pojme borci

Sestava: Kolář – Bah, Ousou, Hovorka, Oscar – Traoré, Holeš – Lingr, Provod, Olayinka – Sor

Lavička: Mandous, Plavšić, Fila, Hromada, Schranz, Kačaraba, Jurásek

Reagovat
Greny

Ten Kudela je zase out? Nebo ho setrite na EL?

Reagovat
John Obi Mikel

Ze zdravotních důvodů chybí Bořil, Masopust, Tecl, Ševčík, Samek a Krmenčík, kvůli červené kartě Talovjerov.

Reagovat
Greny

Tak předpokládám že setrite .. protože na EL co počítám máte tak 12 hráčů do pole ... Pokud se nedá do kupy někdo ze čtveřice Samek, Tecl, Ševčík, Krmencik

Reagovat
John Obi Mikel

Úzký kádr je úzký kádr

Reagovat
Coutinho10

minule hrál pouze za béčko, takže nevim, jestli vyloženě šetříme na EL, ale asi ho nechce hodit zatím do tak klíčovýho, těžkýho venkovního zápasu

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Hovorku jsme hodili do derby

Reagovat
Coutinho10

ale domácího

Reagovat
Spalovač šancí

Derby asi nebylo těžký

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
mrtvej ofsajd

Dobrá sestava! Vyhrajem!

Reagovat
smazaný uživatel

Funguji nejaky streamy na O2? Pred mesicem sem to v nasrani zrusil a nechci obnovovat kvuli jednomu spielu.

Reagovat
Martin9719

tipsport 5Kč vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Super. Diky

Reagovat
C-M@ster

Proč ses nasral?

Reagovat
Martin9719

O Řezníkovi nikde ani slovo, jinak jsme v plný sestavě i když se zásahem v obraně. Havel už chvilku vpravo nehrál.

Reagovat
Salfovic

Proč hraje Kaša místo Pernici ?

Reagovat
Martin9719

Protože tam hrál většinu jara a celkem spolehlivě, ale radši bych tam taky viděl Pernicu.

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel, že Havel je zraněný?

Reagovat
Kixi Syhimour

Mind games

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mistr129

Plzeňáci tradičně radši už předem brečeli

Reagovat
adoxx

To vy naštěstí neděláte

Reagovat
mistr129

správně

Reagovat
$dolar$

Proč kurva hraje ten Havel.

Reagovat
Martin9719

A kdo má teda kurva hrát?

Reagovat
ondrasch77

$dolar$ is back

Reagovat
smazaný uživatel

To je kočka myš ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude ve stylu Tom a Jerry

Reagovat
ratusek

To ten Bílek doma chce hrát tohle?

Reagovat
Greny

Já se mu nedivím.. on nemá jediný důvod proč to zatím otevrit

Reagovat
ratusek

jasně, ale neříkám otevřít, ale tohle je otázka času, než dostanou gol. Hrajou taktiku jako my, máš balon, kydni to dopředu na utočníka

Reagovat
Greny

Tak co si budeme Slavia mě přijde že právě ztrácí nejvíce v takových zápasech...

Jo možná by mohli být aktivnejsi

Reagovat
John Obi Mikel

Byl by blázen, kdyby to otevřel, když tam máme Sora.

Reagovat
KingMaster13

Plzeň hraje chytře co musí. Jako udělali z toho typ zápasu který většinou nevyhráváme.

Reagovat
ratusek

takže jinak než 0:0 to neskončí

Reagovat
KingMaster13

Buď a nebo si dáme ještě vlastňáka Každopádně víc jak 1 gol nepadne....to je za barák

Reagovat
Salfovic

Si říkám, jestli by při téhle taktice nebyl Chorý lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu se seká obraz?

Reagovat
Greny

Eduardo na Gabriela ... Jsem zvědav zda to Kasa rozchodi

Reagovat
mistr129

Santos

Reagovat
John Obi Mikel

Santos červená Nebezpečná hra vůči spoluhráči.

Reagovat
dantetomas

Cervena nic?

Reagovat
16Dave

Bezvadný,,,Platim si O2 na netu, ale na fotbal se stejně nepodívám, páč tam maj čůráci nějakou chybu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Remt

Já zatím v pořádku na O2 TV dnes

Reagovat
Mirek na tenisu

Obraz není 100procentni. Občas se seká stejně hapruje zvuk. Kvalita a la stream. Že by Myškin a Čepiga?

Reagovat
ondrasch77

Zkus snížit kvalitu, pak se to sekat nebude.

Reagovat
KingMaster13

Wat iz díz? Sabotejš?

Reagovat
Freedo

To No war please na dresech Plzně díky fontu až moc často vypadá jako Do war please. Vidí to v tom ještě někdo?

Reagovat
John Obi Mikel

Já v tom vidim No VAR please

Reagovat
OTASi

Reagovat
Mass

Reagovat
ratusek

Reagovat
Selänne

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
lichna.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Komix

Reagovat
Neon

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Cotton

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Remt

Do teď ne, teď když jsi to řekl tak už taky :D

Reagovat
Mirek na tenisu

Kaša to vypadá na zlomeninu holeně. Od spoluhráče Santose. Myslel jsem si že jsem ve fotbale už viděl všechno

Reagovat
Salfovic

Takže fakt černej Gabriel.

Reagovat
ondrasch77

Tak to jsi toho zatím asi fakt moc neviděl... Co Gabriel?

Reagovat
Puskas

Reagovat
Mirek na tenisu

Od roku 1960? To víš že jo, Lojzo.

Reagovat
ondrasch77

To že hovno pamatuješ, není moje chyba, Mirku

Doplň si znalosti, když chceš chytračit....

Reagovat
Martin9719

Kdyby měl zlomenou holeň, tak se na to podle mě ještě 2x nepostaví, ba dokonce nepoběží.

Reagovat
OTASi

tohle je přesně ten rozdíl kdy by cz rozhodčí pískal.. a v evropě se pak divíme že proti nám prochází tvrdší hra.. jen houšť

Reagovat
John Obi Mikel

Dej mu kartu

Reagovat
mistr129

To si asi už dělá prdel, ať tam ještě v poločase pošlou toho co pískal derby

Reagovat
mistr129

Chrzestysz zařídil Buchovi imunitu vůči faulům?

Reagovat
Salfovic

Pěknej bodycheck Lingrovi

Reagovat
lichna.

Reagovat
Remt

Plzenaci se s tím ale docela neserou, to je samej faul

Reagovat
smazaný uživatel

V cem je dobrej ten Bucha? Ofenzivne mi prijde maximalne lehkej nadprumer, v soubojich slabej, standartky nekope buhvijak.. vypada jak curak a chova se stejne...

Reagovat
Mass

Odchovanec Slavie

Reagovat
mistr129

To vysvětluje ten ofenzivně lehkej nadprůměr, zbytek získal jinde

Reagovat
Mass

Minulou sezonu měl 7+6, tuhle se nějak zasekl, jen 2+3.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim bro

Reagovat
Salfovic

Škoda, že nechytá Mandous, mohla mít Slavie na hřišti více odchovanců Viktorky než Viktorka

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, kdyby SKS měla v sestavě alespoň jednoho svého odchovance

Reagovat
ondrasch77

Stačí když jsou v sestavě soupeře...

Reagovat
Mirek na tenisu

V obraně Slavie dominuje břitký Hovorka. Nebo brzidki?

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím žádný šlágr teda.

Reagovat
Coutinho10

kontrola hry sice fajn, ale ne se dostat do nejaky sance

Reagovat
ratusek

bude to tam muset Lingr poslat z 20 metrů pod víko, jinak to bude 0:0 nebo dostanete fíka z brejku. Ale jelikož na ně Bílek rezignoval a brání zbaběle doma vápno, tak to fakt bude 0:0

Reagovat
KingMaster13

Druhý poločas tak od 70. minuty dostanou rozkaz aby nechodili přes půlku a v ten moment si myslím že Slavia napne všechny síly aby to urvala protože v zadu už nebude nic hrozit. Buď to tam padne nebo ne

Reagovat
Coutinho10

jde to i bliz

Reagovat
John Obi Mikel

81% držení a žádná střela na bránu

Reagovat
jsemdement

to snad nemela ani Barcelona proti poslednimu

Reagovat
Coutinho10

celkem to odpovida

Reagovat
ondrasch77

Chelsea takhle nějak vyhrála Ligu mistrů proti Barce

Reagovat
John Obi Mikel

Však nic proti tomu

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ježiš, Bílek brání v devíti doma vápno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ladyboy arsenal

Bílkova tvrz

Reagovat
ondrasch77

Tak možná není úplnej debil, aby to úplně otevřel, když nebyl schopnej vyhrát ani u nás...

Reagovat
mistr129

Tak ale nemuselo by to zas vypadat, jako když přijede Zlín do Edenu

Reagovat
ondrasch77

A splnilo to účel?

A to fakt nejsem zastánce týhleumrdaný taktiky...

Reagovat
Martin9719

Slávisti hrajou dokola jen to samý pořád, kombinace na půlce, pak kolmice krajem hřiště na což jsme už přišli, jediný kde nás zatím předčili jsou odražený míče, a někdy souboje. Zpracováváme si míč, a necháváme se predskočit, tady nedostaneme tolik času co ve Zlíně nebo s Pardubicemi. Protiútoky katastrofa, kombinace typicky pomalá, když se nedostanu k brance kombinací tak si aspoň připravím nákopy a to lítá ke Kolářovi. Do defenzivy výborně Santos - Olayinka je vymazán, Bucha je důrazný až moc, oba stopeři zatím dobře. Kreativita nikde, Sýkora na vystřídání. Jsme pomalí po zisku míče, říkám to furt.

Reagovat
Kixi Syhimour

81%

Reagovat
Mass

Střely na branku 0:0

Reagovat
Martin9719

Asi vidíme důvod proč hraje na jaře Kaša, s Pernicou něco není zdravotně uplně ok, i když zatím s přehledem.

Reagovat
Greny

Sýkora musí dolů nebo se nechá vylít.. klidně bych sundal i Kopice

Reagovat
Mass

Sor asi dnes žádnej balon do běhu nedostane, tak bych místo něj dal Filu, a od Traorého sem neviděl žádnej kloudnej míč, tak Samek na plac.

Reagovat
John Obi Mikel

Samek zraněný.

Reagovat
ladyboy arsenal

Sor je posila na evropské poháry, ale v lize, kde všici proti Slavii betonujou je nepoužitelnej

Reagovat
Remt

Holt ho případně musí využívat jinak trochu. Ale tyto míče které dostával to byla tragédie v prvním poločasu

Reagovat
Mass

Teď ten beton plzeňáci vytáhli a to udělali chybu

Reagovat
ladyboy arsenal

dobře jim tak, chci vidět co teď ten jejich plesatej mág vymyslí za strategii

Reagovat
Remt

Vůbec se mi nelíbí ty míče který dostává Sor. Chápu že brání v hodně lidech ale i ve chvíli kdy by mohl dostat lepší míč tak přijde dlouhatansky nadychany balón který lehce seberou soupeři. Tolik nesmyslnych ztrát tam bylo v první poločase několik. Tyhle míče prostě Sor uhrát nedokáže

Reagovat
smazaný uživatel

Klid. Jeden brejk vyjde. Radši Sor na vozíku než Tecl.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tady se ukazuje, že jsou k smíchu ty řeči o tom, že Sor půjde někam do velký ligy. Nepoužitelný proti dobrý obraně, rychlost využije tak maximálně proti tragedum v konferenčce

Reagovat
Remt

S tím ale nesouhlasím. Já jen říkám že pokud bude dostávat takové míče na které bude hrozně dlouho čekat a stoper ho mezitím odstaví tak je to o ničem. Viz Werner v Lipsku a Chelsea. Prostě pokud dostává dobré míče tak dokáže rozhodovat zápasy. Ale asi to nebude hráč kterej by ti hrál zády k bráně se stoperem na zadech

Reagovat
Mass

Tady sis nevšiml, s kym se pokoušíš debatovat

Reagovat
Mass

Jinak on může bejt i dobrej podhrot z lajny.

Reagovat
Remt

Já bych si dokázal představit že při rozích Plzně půjde první odvrácený míč někam na lajnu a pak na Sora za obranu, jakmile jde ten první míč na Sora, tak je to bohužel bez šance. Možná by bylo lepší nechat si v tomhle zápase tohohle hráče až na konec zápasu. Ale tak podařilo se dát gól a teď už to Plzeň trochu otevřít musí

Reagovat
smazaný uživatel

Neho hňupa.

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrrrrrr

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Linngzzzzi

Reagovat
mistr129

Lingr

Reagovat
ladyboy arsenal

Lingr odšpuntoval! Snad se začne hrát fotbal konečně.

Reagovat
John Obi Mikel

Teď nás teda zmáčkli.

Reagovat
Mass

Plzeň sice ještě nevystřelila na bránu, ale zato už chce podruhý ruku

Reagovat
Greny

Tak co si budeme vždy to na tu ruku spadlo i ten při těch nůžkách JDB to vypadalo že to tam zas ruku lizlo

Reagovat
John Obi Mikel

A ty nůžky byly jasný faul mimochodem

Reagovat
Coutinho10

jasna redka snad ne ?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Igner Farnsworth

Taky jsem se divil

Reagovat
Coutinho10

tady moc ta komunikace s VAR nefunguje

Reagovat
Greny

Žlutá jasná ale proč ten faul otočil nechapu

Reagovat
mistr129

( alert) Za tři žluté a červený zákrok 1 žlutá

Reagovat
Remt

No nevím, tenhle faul Lingra za který dostal žlutou.. podobné zákroky předváděla Plzeň v prvním poločase a nepiskalo se to

Reagovat
Mass

Prakticky stejnej byl na něj , nepísknutej.

Reagovat
Mass

Podle mě to chtěl sudí trochu pustit, ale když viděl, že se začlo prasit, tak teď všechno píská.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Tohle mi zrovna nevadí, beru že nechtěl hrát míč a stoprocentně konzistentní v tom zápase rozhodčí nikdy nebude. Ale jak může být Bucha stále na hřišti, to mi hlava nebere a tahle rezignace na zdraví hráčů očividně není jen doménou českých rozhodčích

Reagovat
Remt

Faul to byl určitě a jak říkáš chtěl hrát jen tělo takže i žlutá se dá. Ale toto Plzenaci v prvním poločase dělali pořád a rozhodčí to ani neodpiskal.

Reagovat
Greny

Oscar taky rudá...

Reagovat
Coutinho10

Oscar twl

Reagovat
monty25

Ty vole, co to je dneska za móresy takhle ohrožovat svoje spoluhráče?

Reagovat
John Obi Mikel

Naši taky umí

Reagovat
kilobyte

Rvačka kriplů.

Reagovat
smazaný uživatel

To rikas jako spartan do pici? Vy jste uplne mimo vy kokoti.

Reagovat
kilobyte

Tak aby se v jednom zápase zranili spoluhráči v souboji na obou stranách, se jen tak nevidí.

Reagovat
diskoschlampe

opět, že to říka zrovna sparťan

Reagovat
kilobyte

Důvod údivu? Tohle jsem snad v žádném zápase ještě neviděl.

Reagovat
adoxx

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smetos

Proc radsi plavsice nez juraska?

Reagovat
Mass

Někdo tu psal, že Jurásek taky neni fit, holt zlatá repre.

Reagovat
smetos

Repre bych nevinil, clovek se muze zranit i na treningu. Me spis dlouhodobe udivuje, ze tymy hrajici na vice frontach nevystaci s kadrem o 25 fotbalistech. A v tehle mancaftech casto vidim za sezonu protocit i trojky golmany, nebo juniory. Jestli tohle je budoucnost fotbalu tak zrusme pravidla o homegrown hracich a dalsi podobne regule

Reagovat
Artii96

Zrovna reklama na český fotbal to teda není

Reagovat
Greny

Chory

Reagovat
mistr129

Reagovat
PISTOLERO

Pískej konec!

Reagovat
KingMaster13

Proč jsme se do háje po golu tak zatáhli? Úplně zbytečný

Reagovat
smazaný uživatel

To clovek nepochopi, uplne prestali hrat…

Reagovat
KingMaster13

Přitom do toho golu to bylo naprosto perfektně zvládnutý utkání. Pak to podělali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Protože Plzeň v první řadě začala hrát.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

No právě ideální čas je vycvičit z brejků.

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý mrdá z ničeho

Reagovat
Greny

Hejda hodně důrazně ale super obranný zakrok

Reagovat
naheCZ

To bránění standartních situacích by jsme už měli nějak řešit, dostáváme z nich strašně moc gólů

Reagovat
PhilipS

Tohle ale od Hejdy faul. Hrozně nebezpečný, i když trefil balon. Tohle se musí trestat jinak je to pak fotbal na piču

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo ho bránil toho Chorýho

Reagovat
jsemdement

Ale hlava to byla libova ... je videt, ze cim vic duta, tim lip to pak pada nebo tak no .

Reagovat
John Obi Mikel

Beauguel jasná karta

Reagovat
mistr129

Bez karty

Reagovat
John Obi Mikel

Hejda jasná karta

Reagovat
Coutinho10

bez karty

Reagovat
mrtvej ofsajd

Polák vůbec nezvládá karty...je to guláš.

Reagovat
PhilipS

Směšný ti rozhodčí. Opět z toho je souboj o to kdo hraje tvrdějc a ne kdo je fotbalovější. Takhle se neposunem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wwwx

V čen jsou ti polští patlalové lepší?

Reagovat
ondrasch77

V tom že jim nenasype ani Šádek, ani Nezmar....

Reagovat
kilobyte

Tak Slavia stejně neplatí.

Reagovat
John Obi Mikel

Už tam nemusek půl hodiny být.

Reagovat
monty25

Bucha pěkný čuně

Reagovat
Igner Farnsworth

Rozhodčí tragickej, tak to zase vraťte cechum

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasne zkontrolujte to VARem jeste

Reagovat
naheCZ

Bude se řešit, jestli to nebude rovnou červená

Reagovat
kilobyte

Tak bylo to rovnou na červenou.

Reagovat
ondrasch77

Ale takhle super, redka rovnou by mi domrdala tiket

Reagovat
mistr129

No to je fakt zkurvenej dobytek

Reagovat
Salfovic

Slávistickej

Reagovat
mistr129

ne že bych třeba Matouška nebo Sýkoru měl nějak v lásce, ale jestli je jeden hráč za kterýho jsem rád že je pryč, tak to je tenhle

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Rozhodčí si může pogratulovat, tři červený zákroky a u toho třetího se milostivě uráčí dát mu druhou žlutou kartu, dement

Reagovat
adoxx

Ale tak přece nebudete brečet, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bychom nebrečeli? Když už nás z toho furt všichni obviňujete, tak si to aspoň pořádně užijeme ne?

Reagovat
PISTOLERO

Tohle měla být redka hned no

Reagovat
mrtvej ofsajd

jasná červená s fleku

Reagovat
smazaný uživatel

Prase

Reagovat
DieFohlenBMG

To je mrdkos ten Pavlík bucha

Reagovat
exse

Bucha se dneska úplně posral ne? Tam měl tak 4 žlutý a 2 redky.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

to je prase a kokot uz v rpvni puli mel dostat minimalne kartu

Reagovat
lada.sp

prase, čuně dobytek jsme říkali na základce

Reagovat
Mass

Jak si řikáte teď?

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Mass

Bucha už mohl odejít dřív. Snad neni Olie zraněnej, když teď střídal. Jinak rozhodčí kokot, první poločas pustil a teď se prasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bucha udělal čest svému jménu

Reagovat
smazaný uživatel

Ousou ty pico nech centry prosimte na nekom jinym. Takovy svice zpiceny z pulky omfg...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Je škoda, ze Plzeň vždy přistoupí k těm klíčovým zápasům jako k válce...

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě dobrý

Reagovat
$$CaptainKokotko

Remíza pro vás dobrá, jen je škoda, že jste nebyli první poločas víc aktivní.

Reagovat
Martin9719

Za druhou půli ale jen, to co jsme předvedli v první tak to není fotbal hodnej Evropy ani boje o titul.

Reagovat
dondinho

rozhodně

Reagovat
ratusek

Jedinej kdo je dnes spokojen s těmi výsledky z celého dne jsou čeští rozhodčí, protože toho zoufalce už sem pískat nepouštějte

Reagovat
kilobyte

Jestli Nezmar Slavii v Polsku nepomluvil.

Reagovat
adoxx

Já jsem taky docela spokojenej

Reagovat
Mass

Vrba řikal, že chtěl remízu.

Reagovat
ratusek

Jo pravda. Na Vrbu jsem zapomněl

Reagovat
Martin9719

Taková škoda. Když se Slavii dá ochutnat vlastní medicína, tak je v píči. Presing, nasazení, aktivita, rychlost a jsou v prdeli, nevědí kudy kam. Jenom kdyby jsme začali takhle od začátku. Kdyby to Bucha neposral tak se klepou do poslední vteřiny.

Reagovat
Mass

Tak to sme asi koukali na jinej zápas. Plzeň v první půli neměla ani jednu věc, kterou zmiňuješ. Jen dobře postavenej autobus o 9 hráčích. Ok, hodně dobře postavenej. Když pak ve druhý půli Plzeň vytáhla a zkusila presovat, tak dostala gól.

Ale vrátila to a po roho vyrovnala, kdy z nějakýho důvodu Bah bránil o 20 cm a 30 kg většího Chorýho. Mimo gólu Plzeň neměla větší šanci, maximálně tam jednou byl nehlídanej Santos, ale ten nevim jak by to musel trefit.

Reagovat
kilobyte

O 30 kg? Bych řekl, že budou tak max o deset.

Reagovat
Mass

Bah je hubeňour.

Reagovat
kilobyte

A Chorý je co? Kdyby byli stejně vysoký, tak váží stejně.

Reagovat
Freedo
Reagovat
Martin9719

Do vyloučení Buchy jste od našeho vyrovnání neměli ani hovínko. Už před gólem jsme stupňovali tlak, vyhrávali odražené míče, byli přesnější v kombinaci a napadali - o tom se tady bavím. Naše hra před vaším gólem se nedala nazvat hrou, já tady oceňuji změnu v herním pojetí a to jak se proti vám musí hrát. A pokud jde o Chorého, tak nevím koho si představuješ na bránění 1 na 1..

Reagovat
adoxx

Plzeeeň

Reagovat
smazaný uživatel

Ocenil bych cestu Bílka před zápasem do Polska. Neodpiskal ruku Hovorky ani Olayinky v pokutovém území, dal na konci vyloučením možnost Slavii rozhodnout utkání. Za mě , opět se ukázalo, že má SKS nejlepší práci s rozhodčími

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele