FORTUNA:LIGA - preview 24. kola: Slavia - Sparta

05.03.2022, 11:52, aktualizováno 06.03.2022, 09:28
Previews
Čtyřiadvacáté kolo české ligy má jasný šlágr a ten je na programu dnes od 18 hodin, v dalším vydání proti sobě nastoupí Slavia a Sparta. V duelech hraných o tři hodiny dříve se bude hrát o záchranu, do akce půjdou Jablonec, Teplice a Karviná...
FK Mladá Boleslav - MFK Karviná  (neděle 15:00)
Ani Pavel Hoftych zatím neodčaroval trápení Mladé Boleslavi po zimní pauze. Další šanci na uzmutí první jarní výhry budou mít Středočeši proti poslední Karviné. Slezané během února prohráli jen jednou, bodů nicméně mají pořád málo.

Pod novým koučem Hoftychem odehráli Boleslavští doposud jeden ligový duel. Dlouho se přitom zdálo, že na půdě Slovácka se konečně budou radovat. Středočeši ale v Uherském Hradišti ztratili jednogólový náskok a domů se vraceli s prázdnou. V tabulce se navíc propadli na sedmé místo za České Budějovice.

Karviná posbírala ve čtyřech únorových zápasů pět bodů, avšak na kontě jich mohla mít víc. Především v domácím zápase ovšem MFK sráží na kolena neschopnost dotáhnout utkání do zdárného konce. I proto Slezané zůstávají v pořadí poslední a na nejbližší celek ztrácí devět bodů.

V Boleslavi budou Karvinští trochu hůř skládat sestavu. Vedle dlouhodobě zraněných Daniela Bartla, Jeana Mangabeiry a Rafaela Tavarese chybí také Lukáš Čmelík, kvůli trestu za žluté karty nebude hrát ani levý bek Eldar Šehić. Aby toho nebylo málo, otazníky visí nad starty Adama Jánoše s Kacperem Zychem. Středočeši postrádají obránce Ondřeje Karafiáta, středopolaře Lukáše Maška a zkušeného útočníka Milana Škodu.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Sladký, Šimek, Suchý, Preisler - Douděra, Hlavatý, Smrž, Rolinek - Ladra, Ewerton
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bajza - Dramé, Buchta, Kobouri - Látal, Túlio, Ndiaye, Zorvan, Bartošák - Papadopulos, Durosinmi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.13 - 9.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
Už žádný otloukánek. Teplice se během čtyř týdnů obdivuhodně zvedly a aktuálně se nebojí žádného protivníka. Slovácko, které bojuje o postup do evropských pohárů, tak může mít na Stínadlech značné potíže.

Pouze plzeňská Viktoria získala během února stejný počet bodů jako severočeští "Skláří". Brilantní výsledková šňůra katapultovala družstvo kouče Jiřího Jarošíka ze sestupových bažin mnohem blíž vyrovnanému středu tabulky. Před začátkem kola se za žluto-modrými v tabulce nacházely nejen Karviná, ale též Pardubice, Bohemians a papírově silnější Jablonec.

Naposledy Skláři trochu slevili ze svých standardů, neboť v Olomouci rozhodně nepředvedli ideální výkon. Přesto si z Hané odvezli bod za bezbrankovou remízu. "V neděli se chceme před našimi fanoušky prezentovat tím naším dobrým jarním fotbalem,” prohlásil Jarošík.

Slovácko se na rozdíl od Severočechů rozjíždělo pozvolna, avšak zdá se, že se přece jen dostává do formy. Po porážkách se Spartou a Zlínem bodovali Moravané proti Pardubicím, v posledním kole pak po velkém dramatu udolali Mladou Boleslav. Klub z Uherského Hradiště dál zůstává v tabulce na pátém místě.

Podzimní vzájemné střetnutí těsně ovládlo Slovácko a i tentokrát lze očekávat vyrovnanou bitvu. "Určitě to bude nebezpečný soupeř a uvidíme, jaké tam bude hřiště. My chceme potvrdit to, co jsme načali s Mladou Boleslaví a chceme najet na podzimní vlnu, kdy se nám dařilo vozit body z venku," řekl útočník Moravanů Václav Jurečka.

Na Stínadlech se za hosty neobjeví vykartovaný stoper Stanislav Hofmann ani jeho zraněný kolega ze středu obrany Michal Kadlec. Hrát nebudou ani záložník Michal Kohút a absenci si zřejmě protáhne také brankář Filip Nguyen. Domácí se kvůli karetnímu trestu budou muset obejít bez klíčového špílmachra Jana Fortelného. Na marodce figurují zadák Ondřej Mazuch a středopolaři Ladislav Kodad s Pavlem Moulisem.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kučera, Tijani, Vondrášek - Hyčka, Mareček, Jukl, Trubač, Boljević - Sejk, Žák
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Reinberk, Šimko, Daníček, Kalabiška - Havlík, Ljovin - Petržela, Sadílek, Holzer - Jurečka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.87 - 3.37 - 2.06
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - FC Hradec Králové  (neděle 15:00)
Držitelé poněkud zvláštního primátu se utkají na jablonecké Střelnici. Domácí Severočeši i hostující Hradec Králové posbírali v probíhajícím ročníku shodně devět nerozhodných výsledků, čehož žádný jiný účastník soutěže nedosáhl. Skončí plichtou také vzájemné střetnutí?

Jablonec na jaře remizoval již dvakrát, vždy 1:1. Zisky jednoho bodu však situaci zeleno-bílých v ligové tabulce příliš neprospívají, neboť svěřenci trenéra Petra Rady dál zůstávají ve spodní polovině tabulky. Nálada v kabině Severočechů se příliš nezlepšila ani po středečním semifinále národního poháru, v němž Jablonečtí nestačili na pražskou Spartu a s MOL Cupem se pro tuto sezonu rozloučili.

Hradec má své semifinále poháru teprve před sebou, do té doby se snaží naladit formu. Zatím mu to ale moc nejde. Podobně jako Jablonec sice nasbíral za únor dvě plichty, k nim ovšem přidal také stejný počet porážek. Nováček soutěže tak dál čeká na první jarní vítězství.

Na Střelnici budou Východočeši postrádat dlouhodobě absentujícího obránce Otto Urmu, nejistý je pak start útočníka Pavla Dvořáka. Jablonec nemůže využít služeb levého beka Jana Kroba, krajních záložníků Václava Pilaře s Dominikem Pleštilem a forvardů Václava Kadlece s Martinem Nešporem. O nasazení univerzála Vojtěcha Kubisty, jehož trenéři mohou využít v obranné řadě i mezi záložníky, se teprve rozhodne.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Martinec, Štěpánek, Zelený - Hübschman - Kratochvíl, Považanec, Houska, Malínský - Silný
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Vízek - Klíma, Král, Leibl - Mejdr, Kodeš, Rada, Novotný - Kubala, Vašulín, Vlkanova
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.25 - 3.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (neděle 18:00)
Necelý měsíc po posledním měření sil může Slavia oplatit svému rivalovi porážku. V letošní sezoně vychází derby Spartě, poslední týdny nicméně ukazují, že v lepší formě se nachází spíše sešívaní. Zvednou se Letenští právě ve vyhroceném souboji?

Únorové čtvrtfinále MOL Cupu vyvolalo ve sparťanském táboře velkou radost. Hráči v rudých dresech vyloupili díky dvěma gólům Eden a zdálo se, že by na jaře mohli nad nenáviděným protivníkem po dlouhé době dominovat. Jenže ani ne o měsíc později převládá na Letné stará známá skepse.

Stačilo přitom málo, aby sparťané do derby vstupovali v ještě horší náladě. Ve středečním semifinále národního poháru totiž Letenské dělily jen minuty od vypadnutí. Svěřenci trenéra Pavla Vrby nakonec utkání proti Jablonci šťastně otočili a zahrají si finále MOL Cupu, další rozpačitý výkon nicméně přidělal fanouškům vrásky na čele.

Zvlášť nepříjemně vyznívá pro Spartu srovnání se sešívanými, neboť až na domácí pohár si pořád vede lépe Slavia. Mužstvo z Edenu vévodí domácí soutěži, navíc dál pokračuje v Evropské konferenční lize (EKL). Letenští naopak sídlí v ligové tabulce až na třetím místě s již značným odstupem na čelo, s mezinárodními poháry se pak po nevyvedeném měření sil s bělehradským Partizanem rozloučili.

Pouze s finále MOL Cupu se však na levém břehu Vltavy nechtějí spokojit. Sparta proto dál doufá, že se zapojí do boje o titul. "Kdybychom ztratili jakékoli body, tak při dnešní formě Slavie a Plzně by to už bylo hodně těžké. Slavii hodně respektujeme. Je to tým, který je hodně úspěšný, prokazuje to i v pohárových zápasech. Určitě tam ale nepojedeme s tím, že bychom to vzdali," prohlásil Vrba.

Forma sešívaných je skutečně výborná. Po rozpačitém rozjezdu po zimní pauze ovládli slávisté posledních pět soutěžních utkání včetně dvou bitev v EKL proti tureckému Fenerbahçe. Na derby se soubor kouče Jindřicha Trpišovského naladil před týdnem pohodlnou výhrou 5:1 nad Hradcem Králové.

Slavia tak doufá, že herní pohodu využije a poprvé v sezoně ovládne derby. "Jsme v lepším rozpoložení než před pohárovým derby na začátku jarní sezony, kdy jsme se trochu hledali. Teď jsme vyhráli zápasy, máme postup v evropských pohárech, v lize se nám to podařilo zlomit. Nálada je mnohem lepší," uvedl Trpišovský.

Již tradičně se sešívaní budou muset obejít bez levého beka Jana Bořila, stopera Davida Hovorky a záložníka Lukáše Provoda. Na marodce zůstává též středopolař Petr Ševčík, o startech brankáře Ondřeje Koláře, obránců Alexandra Baha s Tarasem Kačarabou a záložníků Jakuba Hromady se Srdjanem Plavšićem se teprve rozhodne.

Spartě nepomohou zranění stoper Ondřej Čelůstka a útočníci Matěj Pulkrab s Lukášem Julišem. Otazníky se vznáší nad tím, zda do derby zasáhnou obránce Filip Panák a středopolař Adam Karabec.

Letenští, jak již bylo avizováno, sice nedávno ve Vršovicích uspěli, v nejvyšší soutěži však na výhru v Edenu čekají více než sedm let. Poslední ligové vítězství na hřišti Slavie si z dnešního kádru Sparty pamatují pouze Bořek Dočkal s Ladislavem Krejčím starším. Tří výhry v derby za sebou pak fotbalisté v rudých dresech posbírali naposledy v letech 2010 a 2011, tedy v době hlubokého sešívaného temna.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Bah, Ousou, Talovjerov, Oscar - Traoré, Holeš - Masopust, Lingr, Olayinka - Schranz
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Holec - Wiesner, Vitík, Hancko, Krejčí st. - Pešek, Krejčí ml., Dočkal, Hložek, Haraslín - Čvančara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.87 - 5.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
Olomoucká Sigma se podruhé v řadě představí na domácí půdě. Hanáci před týdnem pouze remizovali s Teplicemi, proti Bohemians, kterým bude chybět několik hráčů, tak mají co napravovat.

Sigma neodehrála proti Teplicím špatný zápas, dokonce i trenéři si úsilí svých svěřenců pochvalovali. Avšak co naplat, body se na Andrově stadionu po bezbrankové plichtě dělily. "Náš výkon byl v obranné i útočné fázi velmi pracovitý a konsolidovaný. I podle statistik jsme nepustili soupeře do žádné šance. My jsme si je vypracovali, ale neproměnili jsme je a to nás stálo vítězství," konstatoval asistent hlavního trenéra Olomouce Jiří Saňák.

Hanáci čekají na gól již téměř 200 minut a především v útoku se tedy musí zlepšit. "Myslím, že to bude velmi podobný zápas jako s Teplicemi. Potřebují body, ale to my samozřejmě taky. Soustředíme se především na sebe a na náš výkon. Hrajeme doma a budeme to chtít potvrdit góly a především body," prohlásil před sobotním střetnutím s vršovickými "Klokany" pravý bek Sigmy Juraj Chvátal.

Bohemka vyrazila na Hanou neobvykle s denním předstihem. Pražané tak mohou lépe prozkoumat nejen krásy Olomouce, ale též nástrahy Androva stadionu. Lze očekávat, že řešit budou především to druhé. Klokani totiž v tabulce sídlí až na 14. pozici a zahrávají si s rizikem sestupu.

Zatímco Olomouc patří mezi nejslušnější mančafty mužstva, v dresu Bohemians se o víkendu nepředstaví vykartovaný záložník Petr Hronek s brankářem Hugem Bačkovským. Další gólman Marek Kouba navíc nenastoupí kvůli zranění. "Na Sigmu s námi pojede jako dvojka Matyáš Kořének, ale velkou komplikaci bych v tom nehledal. Pravidelně chytá za B-tým, takže má zápasovou praxi," osvětlil situaci mezi třemi tyčemi kouč brankářů Bohemky Miroslav Miller. Na marodce jsou vedle Kouby také stoper Lukáš Hůlka a útočnici Jan Chramosta s Tomášem Necidem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Beneš, Jemelka, Zmrzlý - Greššák, Breite - Navrátil, Daněk, González - Chytil
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Bederka, Vondra - Dostál, Petrák, Květ, Bartek - Beran, Vaníček - Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 3.72 - 6.01
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - Dynamo České Budějovice  (sobota 15:00)
Během února ani jednou nezvítězili, přesto se fotbalistům Českých Budějovic daří ze všech mužstev z nabitého středu tabulky nejlépe. V sobotu se hráči Dynama pokusí ukončit čekání na výhru v zápase s Pardubicemi, u nichž poslední týdny rovněž neproběhly podle přestav.

Jihočeši se pomalu stávají remízovým králem. Na jaře doposud odehráli čtyři ligová klání a hned ve třech z nich si připsali bod za plichtu, v tom čtvrtém pak podlehli plzeňské Viktorii. Přesto se Budějovice po 23 kolech drží mezi nejlepší šestkou tabulky. Zároveň by ale svěřenci kouče Davida Horejše měli co nejdříve začít vítězit, neboť až jedenáctý Zlín ztrácí na Dynamo pouhé tři body.

Ani Pardubice nemají na Jihočechy až tak velkou ztrátu. Celek využívající azylu ve vršovickém Ďolíčku je sice v tabulce předposlední, avšak devítibodový odstup od Budějovic nepředstavuje žádný propastný rozdíl. Východočeši navíc mají oproti většině účastníků nejvyšší soutěže ještě jeden zápas k dobru.

Navzdory nepříliš lichotivému postavení se tak v Pardubicích nepanikaří. "Víme, že do konce základní části zbývá odehrát ještě dost utkání. Chceme brzy opustit pásmo sestupu a i v nadstavbové části předvádět co nejlepší fotbal. Zůstáváme tedy v klidu a soustředíme se na další zápas," řekl útočník Východočechů Pavel Černý.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Kostka, Hranáč, Toml, Cadu - Jeřábek - Lupač, Vacek, Solil, Tischler - Černý
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolić, Havel, Králik, Novák - Čavoš, Hora - Van Buren, Škoda, Mršić - Mihálik
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.18 - 3.27 - 2.37
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - Viktoria Plzeň  (sobota 15:00)
Plzeň si v minulém kole s chutí zastřílela proti Pardubicím, ve Zlíně ji ale zřejmě čeká těžší šichta. Moravané totiž za sebou mají vcelku povedený únor a také před týdnem na půdě Sparty ukázali, že dokáží aspiranty na titul potrápit.

"Ševci" sice na Letné uplynulou neděli nakonec padli, avšak sparťané se museli hodně snažit, aby outsidera od řeky Dřevnice přemohli. "Bude to jiný zápas než se Spartou. Čeká nás další těžký soupeř, který zaslouženě bojuje o první místo, o titul. Máme před sebou náročný úkol, ale rozhodně ne nemožný. Věřím, že máme na to, abychom s Plzní nějaké body urvali," prohlásil před duelem s Plzní zlínský kouč Jan Jelínek.

Moravané mohou navázat na výsledek z minulého ročníku, v němž Viktorii na domácí půdě udolali výsledkem 1:0. Jediným střelcem utkání se tehdy stal útočník Tomáš Poznar, jenž už nicméně zlínský dres neobléká. Před několika dny totiž přestoupil do polské Termalicy Nieciecza.

Zatímco "Ševci" svého střelce ztratili, Západočechům se vrátil. Jean-David Beauguel nastoupil proti Pardubicím poprvé od konce podzimní části sezony v základní sestavě. Gól sice nedal, i tak ale svým výkonem přispěl k pohodlnému vítězství. Viktoria se tak dál drží na vrchu tabulky a nespouští vedoucí Slavii z očí.

V Baťově městě udělají Plzeň jistě vše pro to, aby její ztráta na sešívané zůstala minimální. V případě zaváhání slávistů mohou Západočeši dokonce poskočit do čela. "Samozřejmě bychom chtěli pokračovat v úspěšné sérii sbírání bodů. Zlín je doma většinou hodně nepříjemný a historicky s tím máme zkušenosti," uvedl asistent hlavního trenéra Viktorie Pavel Horváth.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Vraštil, Procházka, Matejov - Conde - Dramé, Hrubý, Tkáč, Hloušek - Vukadinović
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Kaša, Hejda, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Sýkora, Mosquera - Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.61 - 3.55 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - Slovan Liberec  (sobota 18:00)
Podruhé v sezoně může ostravský Baník nasbírat tři výhry v řadě. Stačí, aby na domácí půdě přemohl Liberec, který naopak naposledy zvítězil v prosinci. Favoritem duelu ve Vítkovicích tak budou Slezané.

Bez gólů se sice těžko něco zadaří, v poslední době však musí Ostravany těšit zejména stav defenzivy. Proti Olomouci i Bohemians totiž Baník udržel čisté konto. Ostatně bylo načase. Z pěti mužstev, která tvoří nejlepší pětici ligy, má nejděravější obranu právě celek z východního cípu republiky. Brankář Jan Laštůvka se mezi tři tyče vrátil v ideální čas.

Vedle zlepšení v defenzivní činnosti lze Baník pochválit též za to, jak zvládá koncovky zápasů. Vítězství proti olomoucké Sigmě vystřelil nádhernými nůžkami Jakub Pokorný až deset minut před koncem, na půdě Bohemians pak Slezané uspěli díky příspěvku střídajících hráčů, kteří zařídily trefy do černého v poslední patnáctiminutovce. Zejména ve druhé půli se tak liberecký Slovan bude muset mít na pozoru.

Dobrou formu si pochvaluje též realizační tým Ostravanů. "Pro naše sebevědomí je pochopitelně dobře, že jsme se po nedávné domácí facce od Teplic dvakrát nakopli. Dvakrát nula vzadu, zodpovědná defenziva, nahoře si vytvoříme šance a dokážeme nějakou proměnit," těší asistenta hlavního trenéra Baníku Tomáše Galáska.

Liberec má naopak problémy jak s obranou, tak s druhými polovinami duelů. Oba faktory stály Severočechy body proti Mladé Boleslavi i v lokálním derby s Jabloncem. Místo sběru tří bodů a postupu tabulkou vzhůru se tak Slovan plácá na desátém místě, s nímž mohou být fanoušci jen těžko spokojeni.

Na hřišti Baníku by však Liberec mohl využít znalostí kouče Luboše Kozla, který před angažmá u Nisy vedl právě Slezany. Baník cítí šanci na evropské poháry. Mužstvu pomáhá i podpora domácích fanoušků. Očekávám bouřlivou kulisu a agresivního soupeře," uvedl lodivod Slovanu.

Ve Vítkovicích budou Severočeši postrádat jen zraněného útočníka Júsufa Hilála. Na straně domácích budou ze zdravotních důvodů absentovat zniverzál Ladislav Takács se záložníkem Lukášem Budínským. "Už víme, jak nastoupíme, tentokrát žádné otazníky nemáme.," řekl Galásek.

Rozdělení rolí na favorita a outsidera nahrávají též výsledky z posledních vzájemných střetnutí. V loňské sezoně nepodlehli Slezané Liberci ani jednou, letos na podzim pak na severu Čech zvítězili.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Pokorný, Lischka, Fleišman - Ekpai, Kaloč, Kuzmanović, Boula, Falta - Almási
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Plechatý, Purzitidis, Mikula - Tiéhi, Gebre Selassie - Tupta, Frýdek, Matoušek - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.48 - 4.29
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha23183258:1657
2.Viktoria Plzeň23183244:1557
3.Sparta Praha22155250:2450
4.Baník Ostrava23136449:3145
5.1. FC Slovácko23134640:2543
6.Dynamo České Budějovice2377930:3528
7.FK Mladá Boleslav23831236:3827
8.FC Hradec Králové2369827:3427
9.Sigma Olomouc2368933:3126
10.Slovan Liberec22751021:3126
11.Fastav Zlín23741226:4025
12.FK Teplice23631425:3921
13.FK Jablonec2249917:3621
14.Bohemians Praha 190523631428:4821
15.FK Pardubice22471124:4519
16.MFK Karviná23171520:4010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (463)

Přidat komentář
Nadržený šimpanz

Zítra spadne Židům hřebínek, začínají si zase moc vyskakovat

Reagovat
Martin9719

Pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

po kolika letech jste vylezli z kanálů?

Reagovat
ACSMan

Pokud vím, tak my fandíme pořád vesměs stejně ať jsou výsledky lepší nebo horší. Narozdíl od jiných týmů

Reagovat
oli9

Čest vyjímkám ale jako všude půlka lidí přichází s úspěchem nebo odchází s nezdarem ale to je logické

Reagovat
Nadržený šimpanz

Spartě se fandí v dobrým i ve zlým. To Slávisti začali přibývat až v posledních letech

Reagovat
Martin9719

Však samozřejmě, fanoušci úspěchu, vždycky když mě tohle někdo řekne tak mu pošlu účast na zápase v Edenu s Boleslaví 0:4, kam v roce 2013 myslím přišlo 3200 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

No půlku přidej a budeš zhruba na tom správným čísle. I v týhle naprosto nemožný sezóně, kde se Slavia třepala o udržení a nedalo se na ni koukat, chodilo obvykle 5-6 tisíc. Ale samozřejmě tím nepopírám, že ve Slávce není náplava gloryhunterů - to je všude.

Reagovat
Bex5

Ve srovnani s SKS nebo bohuzel i nama jo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

OT: Karlovarský kraj, nařídil hokejovému týmu, ať neprodleně odejde a přenechá arénu uprchlíkům z Ukrajiny... ať si extraligu dohrají kde chtěj ... taky zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zimak vlastni mesto?

Reagovat
Pablos

Jo no, tam nikdo pořádně prachy do hokeje nemá než Holoubek

Reagovat
db18

Plechárna nestačí? Nebo Hotel Thermal? (i když plech arena bude asi v lepším stavu)

Reagovat
Pablos

Plechárna je už dávno plná vietnamců. Hotel Thermal by byl lepší formou, rovnou je mohli zaměstnat na opravu bazénu

Reagovat
SuperBanikovec

Hokej už nikoho nezajímá

Reagovat
Kepy_FCB

Vůbec bych se nedivil kdyby zase začali zavírat školy....

Reagovat
Pablos

proč školy ?

Reagovat
Kepy_FCB

udělají z nich ubytovny pro ukrajince

Reagovat
Pablos

to už by politické body nenahnalo ale

Reagovat
smazaný uživatel

Když das Ukrajincum volební právo, ještě korespondenčně..

Reagovat
Wyrda

Twle cpát uprchlíky do KV plné Rusáků? to nevymslíš

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kepy_FCB

Zůstalo tam velmi málo rusů

Reagovat
Pablos

ten odliv je delší dobu už velký ...ale i tak bych to asi neoznačil velmi málo, spíš ...jen méně.

Reagovat
Wyrda

V klidu byl to spis for. Ale stejne tech baraku v ruskym stylu v okoli KV je slusna darda

Reagovat
Stannis Baratheon

THmmm, podobnou architektoniku na Ukrajině určitě nikdy neviděli, snad jin to nespustí PTSD

Reagovat
smetos

No chudacci. Miliony lidi utikaji kvuli valce a strachu o svuj zivot, ale Pablose nejvic trapi ze Vary si musi dat zapas nekde jinde jestli tohle pisou stejni flastenci jako na fejsbucku, novinkach ci idnesu, a je takhle smyslejicich lidi daleko vic nez si myslim, tak ten tvrdej naraz doopravdy potrebujem

Reagovat
Pablos

Já jsem finančně přispěl... a jediné co mě trápí budu ventilovat v tomhle příspěvku na EF jo a nic víc neřeším ? Ty si taky dobrej hele A ano pozastavil jsem se nad tím, ptž to rozhodl kraj nikoliv město... příjde mi to docela zvlášní prostě, že v celém kraji se najde místo jen v hokejové aréně v nedohrané sezóně.

Reagovat
smetos

Taky jsme prispeli a neprispivame jen na valku. Matky samozivitelky, deti ktere potrebuji narocnou operaci a dalsi. Nasral sem se, ze clovek jen cte, ze drahne benzin, plyn, elektrina, Fialova drahota atd atd. Nasral sem se a odinstaloval socky, zpravy max 2x denne a vlezu do diskuze na ligu a hned fnuk fnuk na zapas musime jinam.

A kde jinde chces kontrolovat tok tisicu lidi denne, na namku je asi trochu kosa. Ale chapu te, vypada to ze jeste o neco hrajou a muze je to rozhodit. Rozhodne to fer neni, jen bych ocekaval ze se k tomu postavi lide vic celem

Reagovat
Pablos

Jenže já to nemyslím jako fňuk fňuk, já tam na hokej nechodím... bydlím dlouhodobě jinde a i kdybych tam bydlel, tak se neposeru z toho, že bych jel na zápas do Sokolova třeba. Spíš je to prostě rarita trošku, kolik máme krajů a kolik jich šlo touhle cestou ? Navíc hokejovej klub se angažoval autobusy se svými řidiči co pro ně jezdí a vyjeli né na hranice, ale přímo do Ukrajiny pro lidi postižené boji v době kdy tu nebyl nouzový stav a nakonec se hned vyhlášením nouzového stavu jim to vrátí tak, že je v nejdůležitější hokejové situaci dá se říct vyhostí pryč. Jako ano z pohledu válka hokej, je to nepoměřitelné ...ale proč bych na vše měl koukat jen touto optikou... takhle se taky nežije. Já se nebouřím, já na nikoho nenadávám, já jen to vnímám trošku jako poděl a přišlo mi to divný. Víc to neřeším.

Reagovat
smetos

Reagovat
Firkraag

Tývole dnes 7-2-1. Dnes nepřelezeme půlku a nejvyšší dosažitelný výsledek je 0:0.

Reagovat
FCB1922

Král Uherský, Laco I. ❤️

Reagovat
pingla

Drameeeee šťastný, ale pěkný

Reagovat
John Obi Mikel

Zlín

Reagovat
John Obi Mikel

Hrubý

Reagovat
monty25

Kaša ve Fantasy, to to hezky začíná...

Reagovat
FCSL

Teprv po 2. za posledních 15 zápasů dostali první gol a prohrávaj... A ten 1 zápas byl na Slavii, to jsem na ně zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Vstup do jara se dá zatím hodnotit až nečekaně optimisticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Kašabauer

Reagovat
Martin9719

No nebýt Beaugela tak ani nevystřelíme na bránu, jediný kdo dnes hraje trochu kreativně a nekazí.

Reagovat
pingla

kurva však to je ale jasný faul

Reagovat
clinger

však co chceš tradiční zku.ená plzeň.hraje sračku tak potřebuje pomoc

Reagovat
db18

Jo, Kaša na hřišti nám fakt pomůže...

Reagovat
monty25

Vždyť už má dneska 1+1.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Martin9719

Nebreč, a radši se soustřeď na to co předvedete vy, jinak se z osiny v zadku stane ujíždějící vlak

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
Pablos

Dobře jim to ty Budějky vždycky vyrovnaj

Reagovat
ratusek

Luxusní lavička. Konečně máme hodně možností jak oživit hru. Snad mě nenaserou jak s Teplicema

Reagovat
FCB1922

Tak už neknuc jak nějaká kurva furt.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
C.1922

Reagovat
ratusek

tvl vzpamatuj se

Reagovat
FCB1922

Vzpamatuj se ty. Stále knucis, nespokojený a jako třešnička na dortu, za to samé se ty smějes Kozlovi. Efff...

Reagovat
ratusek

Ty mě bavíš

Reagovat
FCB1922

Na nic jiného ee nemůžeš. Hlavně pico, že tady stále brečís. Kdybys radši někdy zvedl zadek a jel aspoň na ten Banik. Ubrecena lopato.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
JarousFCB

Do Hradiště jedeš?

Reagovat
FCB1922

Jasne. Už sem dostal info, dáme sraz :-)

Reagovat
oli9

Reagovat
Bex5

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/FNGKfpPXIAclH6B?format=jpg&name=4096x4096

Příšerná tvl Nevim kolik toho Knobloch ještě musí posrat, aby dostal šanci Vliegen 3 deffenzivní záložníci Kozel se posral, to mohl zůstat Hoftych... Dostanem tak 3:0

Reagovat
bobis21

Super zakončení. To je na žlutou za zesměšnění soupeře

Reagovat
Frank Lampard 8

Ten půjde v létě asi za ranec pryč, co? Na naši ligu hodně nadstandardní útočník.

Reagovat
bobis21

Myslím že by na to měl, TOP útočník

No pokud půjde tak doufám přímo do zahraničí, ne někam do S.

Reagovat
kbtk23

Je to tak, Laco je v rámci ligy neprodejný. Ten půjde přímo ven.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ladyboy arsenal

Lech Poznaň nebo tak něco

Reagovat
Mass

Ferencváros

Reagovat
Radek Voltr

jasná slávie hostování s opcí

Reagovat
kbtk23

Reagovat
C.1922

Janošek se mi zatím hodně líbí. Kdyby Plzeň nebyla první tak bych si myslel, že to tam vedou amatéři...

Reagovat
smazaný uživatel

Kontsevoi dneska taky solidní

Reagovat
John Obi Mikel

Mikula

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
pingla

Frýdek je druhý poločas jako vyměněný

Reagovat
ratusek

výborně tvl

Reagovat
Paprika

To uz je fakt banikovsky folklor nejsme schopni hrat cely zapas na nejake konzistentni urovni druhy polocas katastrofa a vyrovnani bylo otazkou casu

Reagovat
ratusek

doma s Teplicema a Libercem 5 bodů v prdeli

třetí místo v lize pro nás nebylo nikdy tak blízko a my se ho sami vzdáváme když Sparta je v krizi

Reagovat
John Obi Mikel

Ty si tady koleduješ

Reagovat
ratusek

jo čekám kdy se na mě jeden uživatel zase sletí

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo ten kriz na zadech nest musi

Reagovat
ratusek

Bohužel

Reagovat
Kepy_FCB

Dva

- Trevorek FCB1922

- Cukroušek C.1922

Reagovat
ratusek

Jo vlastně

Reagovat
C.1922

Hm. Pěkná investigativní práce... Ale lepší bylo když si odhaloval spiknutí co se týče covidu btw co Voloďa P. ? Už ste spolu virtuálně oslavili vybombardované nemocnice apod?

Reagovat
JarousFCB

no už jsem to třetí místo zažil i blíž. Třeba když jsme skončili třetí. Btw. chápu jak to myslíš, ale chce to i trochu pokory.

Reagovat
ratusek

tak jasně, ale to není o pokoře, akorát jsme mohli být v klidu už třetí ted. člověka to sere, že to jsou dva zápasy doma s takovýma týmama. navíc ty jarní výkony jsou všechny defakto stejné, akorát to vycházelo silou vůle a už to pomale vycházet přestává. přitom ten kádr i ta dost silná lavička má na to, abychom hráli naplno víc času než jen do prvního golu

Reagovat
John Obi Mikel

Kozel jde bránit plichtu, nebo co teď dělá?

Reagovat
Kepy_FCB

nasadil svou kozlomajznu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ciao, někdo z Brna? Nějaký zajimavý tipy kam pozvat holku v Brně na rande? Dík

Reagovat
John Obi Mikel

Z Brna nejsem, ale zkus Brněnský orloj

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že budeme pár hodin stát v mrazu uprostřed náměstí před tím dickem?

Reagovat
ladyboy arsenal

přesně tak

Reagovat
JarousFCB

Počkej až bude hezky a vem ji parníkem na Veveří. Nebo někam do Moravského krasu. Hlavně pryč z té hnusné díry.

Reagovat
ratusek

V pátek si ji měl vzít na Srbskou od 17:00

Reagovat
ZB 07

to by byla solidní zkouška případného vztahu

Reagovat
ACSeRw!n

do bordelu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepozvu holku na první rande hned k sobě domu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Prahy

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Pablos

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Bex5

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Hyrax

Reagovat
romeo351

Reagovat
Largo

Reagovat
Cotton

Co je to holka?

Reagovat
Han střelil první

Zdar, vezmi jí do kina do Scaly, tam jí načneš pivečkama. Po pěkném filmu techno ve Vhs a nějaké rozjížděcí dirty džusy a o pár hodin později v Perpetuum už jí to foukáš rovnou do zadku.

Reagovat
PlackaSKS

myslíš, že bude mít zájem i podruhý?

Reagovat
Han střelil první

Snad ne.

Reagovat
PlackaSKS

Tak to v Brně už těžko nějakou najde.

Reagovat
Coutinho10

tak sice ještě dost zápasů + nadstavba, ale dnes si troufám říct, že toto bude zásadní výsledek pro zbytek ligy, protože když vyhrajem, tak Spartu odřízneme na 7 bodů, když vyhraje pak v Jablonci a když zaváháme, tak Plzeň to má ve svojí moci + domácí zápas s náma, takže dnes nutně musíme to derby zvládnout, abysme nedovolili Plzeň nechat odskočenou, protože ona si to vždycky v těch zápasech nějak ohlídá, takže se nedá moc spolíhat na její zaváhání

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti klidně můžu říct, jak to dopadne, protože vidím do budoucnosti. Plzeň ani Sparta do konce základní části neztratí ani bod a Plzeň půjde do nadstavby s náskokem 4 bodů, který ale v zápasech se silnými týmy neudrží.

Reagovat
Coutinho10

zajímavá prognóza...nezkoumal jsem los jednotlivých týmů, ale Plzeň se bude těžko sesazovat a právě jediná možnost, jak jí obrat je ve vzájemným zápase a pokud skončí po základní části 1., tak má oba šlágry doma

Reagovat
ACSeRw!n

po dnesku bude Sparta ztracet jen bod na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi zapomněl na nulu za jedničkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko a Slavia 3 body

Reagovat
Losinho

Dneska asi klasická derby patlanina, ale hlavně zúžení boje o titul na dva týmy.

2:0

Reagovat
Freedo

Dneska už bude konečně hrát Hložek? Ještě jsem ho v derby proti nám neviděl nastoupit, a to jsem vždy byl tak zvědav.

Reagovat
Greny

Však poslední dvě derby jste byli tak špatní ze Hložek ani nemusel nic ukazovat a stačilo to na vas

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych neřekl, že dnes hrajeme o titul, ale spíš o dílčí úspěch a hlavně prodloužení pozitivní bilance s SKS v této sezoně. Na titul kádr nemáme, ale to je už dlouhodobě známý fakt.

Reagovat
FCSL

Však máte lepší kádr než Plzen a s momentální Slavií srovnatelnej Váš problém je pravidelná marodka a hlavně velký výkyvy formy hráčů, což nechápu, co tam s těma hráčema děláte. Třeba Haraslín a Pešek na podzim výborný a najednou poloviční

Reagovat
lampas

Reagovat
Selänne

Lepší tým než Plzeň? To bych se teda hodně hádal. Máme možná víc individualit, ale celkově má Plzeň daleko líp vyvážený tým. A třeba jejich střední záloha je o třídu jinde, než ta naše.

Reagovat
Fodbalysta

Nevim, kdy si v Olomouci priznaj, ze je realne ceka barazova skupina s tou hruzou co predvadi. Jilkovi kecy o tom, jak je vsechno smolny jsou sice fajn, ale nedat doma gola za 180 minut Teplicim a Bohemce je spis silena ostuda.

Reagovat
John Obi Mikel

Od Trpiše čekám dnes něco takového:

Mandous - Masopust, Ousou, Holeš, Oscar - Talovjerov, Madsen - Schranz, Lingr, Olayinka - Tecl

Kdyby nedal Tecl 2 góly Hradci, tak bych myslel, že tam pošle Sora, ale takhle z něj podle mne bude dělat žolíka.

Koho čekáte v základu vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Koláře. Od té doby, co chytá Mandous, prohráváte jedno derby za druhým, Trpiš si toho určitě všiml a zareaguje na to.

Reagovat
John Obi Mikel

Fakt že jo

Reagovat
KingMaster13

Ty máš věšteckou kouli ne?

Reagovat
Mass

Reagovat
Greny

To je fakt jako reálné že by postavil Holese a Talovjerova takhle mimo pozice?

Reagovat
Mass

Ano, protože si myslí, že z Talovierova udělá druhýho Součka.

Reagovat
mistr129

Takhle už hráli

Reagovat
John Obi Mikel

Dohrával takhle zápas s Hradcem, ale nakonec tam dal Hovorku.

Reagovat
Pablos

Podle mě si nenechá utéct šanci na červenou kartu Sparty a nasadí Plavšiče do základu.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Madsen v základu? Po odchodu Nica je to na tomto postu strašnej výkonostní sešup...Místo Talovjerova čekám Traorého. Tip 1:0 (Lingr)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CICILIAAAA!!!

Reagovat
AjaxFans

Dobrá práce

Reagovat
monty25

Sotva začaly Teplice trochu hrát, tak dostanou gól...

Reagovat
Selänne

To Jablonec fakt prohraje doma s Hradcem?

Reagovat
monty25

Koukáte někdo na Boleslav? Co se tam dělo při té penaltě, že nejdřív svítil na livesportu gól a pak to opravili, že ji Ewerton neproměnil?

Reagovat
smazaný uživatel

musel opakovat

Reagovat
Coutinho10

o koment nize

Reagovat
Coutinho10

Preisler Ewerton dal penaltu o tyc, ale Preisler tam jeste pred kopnutim vbehnul, takze se opakovala a pak uz to Ewerton trefil od tyce ven

Reagovat
monty25

Aha, díky. Teoreticky by mi to mohlo zachránit duel ve Fantasy...

Reagovat
Coutinho10

j me to nejak vic nevadi..sice ho mam jako kapitana, ale o 3 body se obavat diky neaktivite Batistuty24 nemusim

Reagovat
Coutinho10

Grigar jak ve stary fife

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
ratusek

Tvl Sejk jak v rugby

Reagovat
monty25

Možná měl zkusit podstřelit zeď, jako se mu to povedlo za Spartu B v Příbrami...

Reagovat
monty25

No, dneska to od Teplic bylo na body málo. První půle byla pokračováním zápasu v Olomouci, druhá už sice vypadala líp, ale nic z toho...

Reagovat
Coutinho10

dnes opět Koli do akce a Hovorka v základu

Sestava: Kolář – Bah, Ousou, Hovorka, Jurásek – Traoré, Holeš – Schranz, Lingr, Olayinka – Sor

Lavička: Mandous, Talovjerov, Plavšić, Tecl, Fila, Madsen, Hromada

Reagovat
John Obi Mikel

Hovorka Kolář

Reagovat
Mass

Koukám že si toho moc netrefil

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou, Schranz, Lingr a Olayinka. A Holeš na jiný pozici

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu Koli bez tý helmy posledně byl jistej, takže třeba je zpět

Reagovat
Losinho

Kolář je otazník.. Hovorka je otazník.. Jurásek je otazník..

Klidně to může dopadnout, ale za mě trochu moc najednou

Reagovat
Coutinho10

Kolář mě nezklamal, Jurásek spíš překvapil směrem k dobrýmu, Hovorka u mě otazník

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář u nás vždycky byl takovej otazník. On umí špičkově zachytat a rozhodnout tak zápas, nebo nás neuvěřitelně potopit a rozhodnout tak zápas.

Reagovat
Coutinho10

ja vim, ale podle me ten nejvetsi sesup prisel po ty rozkopnuty hlave....ted uz je z toho venku, bez helmy s moznosti dobre videt periferne, coz diky helme uplne neslo....verim mu ted vic

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

ale co jsem maximálně rád je, že Bah je zpět....to je základ

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to asi bude pusobit na Mandouse? Trpis pred tydnem reknem, ze je pro nej jednicka a pak ho nepostavi do derby.

Reagovat
Coutinho10

je to hlavne kvuli hrozbe 2. zluty karty v EKL, kterou kdyby Mandous dostal, tak nebude moct dalsi zapas chytat, takze Kolar musi bejt pripravenej, 2. sanci si zaslouzi a i to muze pomoct k tomu, aby v lete odesel, protoze bez zapasu ho nikdo asi neveme

Reagovat
Mass

Každej věděl, že Koláře dřív nebo pozdějí vrátí.

Reagovat
Mass

Hovorka

Reagovat
Greny

Hovorka v sestave to je velky prekvapeni... naopak Kudela ani na lavce

Reagovat
John Obi Mikel

Kúdelovi se to prý nějak zkomplikovalo. O Hovorkovi se šuškalo celý týden, ale moc jsem tomu nevěřil. Za mne docela risk (ať už zdravotní, či výkonnostní).

Reagovat
Greny

jeste je to zajimave i v kombinaci s Kolarem.. pokud to nejak zeserou tak to bude Trpis blbe vysvetlovat kdyz mel jistejsi varianty

Reagovat
ondrasch77

Hovorka je podle mě v plném tréninku už nějakou dobu, jen to mělo být pro Spartu překvápko v sestavě.

Reagovat
Salfovic

Po třináctiměsíční absenci postavit hráče hned do derby, Trpišovi zase hrabe.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia už nemá na jeho výplatu, tak začal tajně pracovat pro Spartu.

Reagovat
fabec1222

KJVCD vibes

Reagovat
smazaný uživatel

I jednonohy Hovorka je lepší stoper než Ousou

Reagovat
mario23

Sestava :

Holec - Krejčí, Hancko, Vitík, Wiesner - Krejčí II, Pavelka - Haraslín, Hložek, Pešek - Čvančara

Za mě očekávaná, Vrba už neví, co s tím. Měl tam konečně už dát Nitu.

Záloha bez formy, snad překvapíme i když tomu nevěřím.

Reagovat
John Obi Mikel

Nám chytá Kolář, na stoperu po víc jak roce Hovorka a Ousou, který proti vám odehrál 2 strašné zápasy, v záloze Traoré, o kterém se už přes rok říká, že je za zenitem (přesto jsme z něj proti Fenerbachce vyždímali 2 velmi slušné výkony) a v útoku záložník Sor (fakt doufám, že bude dostávat pasy do běhu a ne centry ze strany). Vy máte až na Krejčího a Holce s Pavelkou skoro to nejsilnější možné.

Reagovat
Martin9719

Sáček nebo Pavelka to už je snad jedno, takhle je tam aspoň zkušenost. Spíš ten Vitík na to podle mě nemá dost zkušeností a projevovalo se to i s Jabloncem.

Reagovat
mario23

To nejsilnější asi jo, ale bez herni tváře a s problémama v obraně.

Reagovat
Coutinho10

Marciniak...to by mohla bejt kvalita

https://ibb.co/FqtS0pc

Reagovat
Pan.Antonin

Snad s nasazením Hovorky ví, co dělá. Risk je to pořádný. Koláře se docela bojim, ale zase posledně s Bohemkou chytal dobře. Tip 1:0 (Sor)

Reagovat
Pablos

Když jsem viděl výkon Ikauniekse v poháru se Spartou, tak jsem už nečekal, že si kdy někdy za Jablonec zahraje... a on jim dnes zachránil bod aspoň.

Reagovat
Pablos

chtěl jsem to napsat do souhrnu

Reagovat
Cotton

Hovorka s Ousou ještě nehrál, tak to bude zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Stream pls? Nechce se mi těm židum z O2 už platit.

Reagovat
Afrokrecek

Máte nějaký stream na Spartu?

Reagovat
C-M@ster

Minuta potlesku.

Reagovat
F.Torres

máte někdo stream? nic se mi nepovedlo najít. Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Love you

Reagovat
F.Torres

super, díky!

Reagovat
kecipep

Co to je za rádoby uměleckou režii na O2? Záběry na fanoušky, rozmazaný záběr zpoza rameno... zase novoty tvl

Reagovat
pingla

teď jsem to chtěl napsat, je to divný

Reagovat
wyqinac

a pak grafiky vysledku jinych zapasu pres celej obraz, taky zajimava novota

Reagovat
smazaný uživatel

To sem se malem posral.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Greny

nevim ale serou me jak to tam kazdou chvili davaji

Reagovat
smazaný uživatel

Pico ty Olayinkovi speky.

Reagovat
Coutinho10

twl fuuuuuj redka ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to rozjíždí! <3

Reagovat
Gareth Bale 11

Mel ho vylejt, to je fakt totalni guma.

Reagovat
Mass

Krejčí zase oranžová

Reagovat
smazaný uživatel

Dat na 1;0 a pak toho picusa zmrzacit.

Reagovat
Greny

15.minuta a tak 10 faulu ne ?

Reagovat
Salfovic

Klasická derbymajzna.

Reagovat
bobis21

To bylo klidně na červenou no ... takový klasický Krejčí, jdu vsadit že bude červená

Reagovat
C-M@ster

Taky očekávám redku.

Reagovat
Coutinho10

zatim to vypada, ze se mu moc karty davat nechce...

Reagovat
bobis21

Krejčí zas do někoho zbytečně vletí a bude to

Reagovat
ondrasch77

Mě stačí i ta žlutá, důležitý je, že nebude tenhle zmrdeček hrát ve středu u nás.

Reagovat
ratusek

tvl tam furt někomu chodí zprávy. vypněte ten messenger

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou hrozni curaci amatersti

Reagovat
fabec1222

Tak jim napiš, ať si vypnou zvuky

Reagovat
C-M@ster

Nemůžou si komentátoři vypnout ten zvuk na messengeru?

Reagovat
Mass

Product placement

Reagovat
ratusek

jedno z pozitivum zahraničního sudího je, že se po faulu na něj neseběhne 10 hráčů a neposílají ho do piče. Pískne a je klid. Tak aspon něco

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

doufam ze pripadne jim za to zacne hned sazet karty

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Kundy z O2 jdete s tim QRkodem do pici laskave. Prispel sem a prispeju ale urcite si nebudu skenovat nejaky vase kody kteryma kurvite derby.

Reagovat
dave30

Opět ty úžasné pohledy, kdy hráč spadne a rozhodčí nepískne. Něco jako v pohárech...

Reagovat
Kiwi-21

Tvl Slavia lepší tým ale na hřišti mi to přijde jak by samy tomu nevěřily a nebo tomu věřily méně jak Sparta z tím rozdílem že ta má kvalitu opravdu menší

Reagovat
Squinty

Hancko

Reagovat
Greny

Holec

Reagovat
Coutinho10

ouuuu ty kks to je skodaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

"Mozna tam byla lehoulinka, lehoulinky tec brankare Holce." Ne, bylo to zcela evidentni.

Reagovat
C-M@ster

To jsou fakt klauni. To jim nemůže říct někdo z režie, že to je slyšet?

Reagovat
Greny

mame messenger na komentatory? ze by jsme je hromadne zaspamovali ?

Reagovat
C-M@ster

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001859782390

Ale kamarádi nejsme, tak mu to asi nevyskočí.

Reagovat
db18

"vymrdanci z O2..."

Reagovat
Salfovic

vyprcanci

Reagovat
C-M@ster

serou se kam nemaj a ještě za to chcou love

Reagovat
smazaný uživatel

Holec 2x

Reagovat
Manau

Dobrá holomajzna

Reagovat
ratusek

No a je po zápase a Sparta má po titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Ojojoj

Reagovat
Greny

to bych rekl ze byl teda faul na Haraslina

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakyho pohledu si to videl? Ty klaune.

Reagovat
Greny

mě teda prislo ze mu brnkl pres nohy

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Lingr

Reagovat
STR

Ty vole může si tam někdo z těch komentátorů vypnout to upozornění na fb?

Reagovat
C-M@ster

Mně přijde, že to jen ztlumil a vyřešeno.

Reagovat
dave30

Zajímalo by mě, kdy jim Vrba vysvětlí, že nemají po každém kontaktu padat, protože to rozhodčí nepíská?

Reagovat
PhilipS

Lingr musí hrát už všechno. Neskutečný statistiky.

Reagovat
Kiwi-21

Když jsem psal že Stancia alespoň gólové nahradí si myslely někteří že jsem se zbláznil

Reagovat
r.mrazik

wtf? vsak tam brnkl o nohy Haraslinovi a pak mohl centrovat...komicky VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Lingr do repre

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Firkraag

Dvě rybička, jedna směšná, jedna gólová

Reagovat
Firkraag

*rybičky

Reagovat
smazaný uživatel

Bahu uz se zklidni do pice.

Reagovat
dave30

Ta reakce na dotyk v obličeji. Jako by mu chtěl utrhnout hlavu...

Reagovat
Mass

deadly facebrush

Reagovat
Igner Farnsworth

Haraslin si koleduje o kartu za tohle simulovani

Reagovat
Greny

Krejčí pohodicka klidecek cigarko

Reagovat
smazaný uživatel

Krajskej prebor.

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu Jarmilku, nespechej

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si říkal, že bude snad jen jedna žlutá za poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně si asi oddychnul ten týpek, co má na tipáči analýzu, že víc žk padne v 1. poločase.

Reagovat
John Obi Mikel

Lingr Zasloužené vedení, byť Sparta taky měla šance, tak my jsme jich měli víc a dokázali jsme z nich vystřelit na bránu.

Reagovat
oli9

Sparta zatím směšná

Reagovat
ratusek

Reagovat
dave30

Rozhodčí super. Jsem jen zvědavý, jestli na to hráči zareagují a přestanou se povalovat. Především ti ze Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

za to choreo se ale stydim .. mohli jsme si tohle odpustit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Jsem myslel, že TV přenosy urážlivá chorea schválně neukazují a tady ho ukázali při každé příležitosti.

Reagovat
Blasphemer

No mě celkově ani tyhle "urážlivý" chorea moc nebaví. I když to vidím v Plzni, tak z toho nejsem nikdy nadšenej a většinou je to spíš trapný než vtipný.

Reagovat
AjaxFans

Taky se mi to nezamlouvá

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lichna.

Reagovat
AjaxFans

Co tam bylo?

Reagovat
bobis21

Švejk jak poslušně hlásí "smrt spartě"

Reagovat
AjaxFans

Švejk byl spartan?

Reagovat
ondrasch77

Švejk (Hašek) byl hlavně komunistickej zmrd, kterej se spolčoval s bolševikama proti Čechům

Nicméně jeho knihy jsou skvělé a filmy s Hrušinským doslova miluju.

Reagovat
Han střelil první

Však Hašek se přestal angažovat ještě před založením KSČ. To ti trochu hapruje.

Reagovat
ondrasch77

Nehapruje..., píšu o jeho minulosti v Rusku! Což je snad z té věty zřejmé.

Reagovat
Han střelil první

No tak to popisuj přesně. Bylo by to důvěryhodnější. Jinak osobnost a osud Haška je výrazně komplikovanější, než jak to popisuješ.

Reagovat
ondrasch77

Možná by stačilo si to pořádně přečíst....

Nicméně on zas tak komplikovaný, jak píšeš nebyl... Byl to ochlasta a prospěchář, jeho táta i brácha se uchlastali k smrti a on pravděpodobně taky. Názory se na to různí.

Co si pamatuju, tak se před válkou angažoval u anarchistů a po návratu do ČSR se nějak angažoval coby komunistický agent. Vždy jen pro vlastní prospěch, národovec to nebyl ani omylem!!!

Reagovat
Han střelil první

Ok, tak až zase něco budu chtít zjistit o Haškovi, tak si místo Jankoviče přečtu ondraschovy komentáře na efku.

Reagovat
ondrasch77

Jestli myslíš, že tu budu o Haškovi spisovat nějaký referáty, tak jsi na omylu. Jankovič ti ho možná vykreslil více romanticky, ale to, co jsem napsal já, je holý fakt.

Komunista, který škodil v Rusku Čechům, ochlasta a prospěchář. Nicméně skvělý literát.

Reagovat
Han střelil první

Ne, to jsem si fakt nemyslel. Na to, abys tady sepsal referát o Haškovi očividně nemáš. Stejně tak nemáš na to vyjadřovat se k Jankovičovi, když jsi schopen jeho odborné publikace označit jako "více romantické vykreslení".

Reagovat
lichna.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Tak obecně se ví, že fanoušci Slavie je jeden dement vedle druhého. To vidíš i tady na fóru

Reagovat
Salfovic

Čekal bych spíš něco jako: Smrt Putinovi a Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce na Cmaster

Reagovat
bobis21

Reagovat
Blasphemer

Stydět byste se měli pořád, ale tohle je dobrý začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
db18

Reagovat
Martin9719

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ten faul Krejčího. Kdybysme to byli my, tak dostanem červenou.

Reagovat
John Obi Mikel

Praha může kopat a Morava ne.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Greny

to jak ted trefil Kolare do hlavy tak by schytal druhou o tu tycku

Reagovat
AjaxFans

Pěkná šupa

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

hele Hlozek

Reagovat
Greny

Traore uz je dost na hrane

Reagovat
smazaný uživatel

Dohral Hancko uz nejakej vetsi zapas? Jako pro nas dobre, ale dost by me s tim odchazenim kdyz se na nej spoliha sral. Hlozek na hrot? Jeste lepsi.

Reagovat
Martin9719

Jasná červená pro Holeše

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Aj dve.

Reagovat
smazaný uživatel

Defacto celý zápas Polák priprcává Slavii. Evidentně byl v týdnu Bílek na výletě v Polsku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Neponižuj se na jejich úroveň a nebreč.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
dave30

Měl je oba vyhodit...

Reagovat
Mass

Běž se koukat na krasobruslení, tohle je kontaktní sport..

Reagovat
Martin9719

ty se jdi koukat na octagon vole, kolenem málem zezadu do týla a pak loket na hrudníku, hezky pěkně, co bude příště?

Reagovat
Mass

Do jakýho týla? Co to kecáš?

Reagovat
Martin9719

tys neviděl jak do toho šel? tak si pust znovu, prasata slávistický

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš dement

Reagovat
db18

Holeš dva zákroky na žlutou (možná ten druhý rovnou rudá...) ale karty každý po jedný...

Reagovat
Martin9719

Reagovat
smazaný uživatel

Chytate se stebla. Zelezna Sparta my ass.

Reagovat
Mass

Dneska budou za sparťany brečet plzeňáci?

Reagovat
smazaný uživatel

Zda se

Reagovat
Martin9719

to máme už asi tak všichni, radši Sparta než vy, moc lidí to opačně mít nebude

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
Salfovic

Koukám, že tu moc sparťanů není.

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Mada

On dlouho fandil spartě...

Reagovat
Front hell

Reagovat
PhilipS

Sor bude skvělej. Ten odpich má neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej sprinter maximálně. Fotbalove nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Stanley uz jde na to. Takze se jdeme dobrovolne zavrit k nasi 16.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dave30

Vrba se lekl, že ta žlutá je pro něho...

Reagovat
smazaný uživatel

Typico on sunda Sora za Tecla. Vedeme 4:0?!

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzivní útočník

Reagovat
PhilipS

Chce to už dohrát vepředu na nulu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Jurasek, Tecl se zesral.

Reagovat
Mass

I kdyby netrefil Holce, tak by to šlo stejně vedle..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, protoze se zesral

Reagovat
Mass

Jurásek do repre!

Reagovat
dave30

A hele, Hložek hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Panak

Reagovat
Greny

Jo borec od vás zrání Panáka od toho souboje je out a ty se tlem

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Greny

To by člověk rekl ze z Polska je zvyklej na horsi veci tak to necha hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví co rozuměl.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Konspirator

Reagovat
wyqinac

duty hlavy rudy

Reagovat
Salfovic

Vždyť si jen udělali ohínek.

Reagovat
Mass

Bych to uhasil slzákem

Reagovat
Igner Farnsworth

Nastav 2 minuty, nedá se na to koukat

Reagovat
John Obi Mikel

Co tam dělaj?

Reagovat
Mass

Rudý hovada pálí sedačky

Reagovat
John Obi Mikel

To jo, ale proc to neuhasej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi hraj vole sak nehori brana.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
John Obi Mikel

Si zařizují delší nastavení asi Škoda, že nás netrénuje Rada.

Reagovat
KingMaster13

TO zase bude nastavení 15 minut. Pokračuj, však hoří jen sedačky

Reagovat
dondinho

tvl to tam nemaj jeden hasičák ?

Reagovat
Konspirator

Standa Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsic, cítim vyrovnání.

Reagovat
John Obi Mikel

Gooooool

Reagovat
John Obi Mikel

Schraaaanz

Reagovat
smazaný uživatel

A je to.

Reagovat
Greny

Holec

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal pojistka

Reagovat
Konspirator

Teď zapalej tramvaj cestou domů.. chudáci pražské služby

Reagovat
PhilipS

Teclík poslal lahůdku

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl do repre

Reagovat
Konspirator

místo Patrika jasná volba..

Reagovat
Mass

Ale někam na osmičku a nesmí střílet

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

Dávám parádu

Reagovat
Front hell

To je ta Sparta co jede na double

Reagovat
wyqinac

Panak krasne na chvili vypustil ten sprint, kdyz si myslel, ze to ma Holec

Reagovat
wyqinac

jo to byl Krejci ml. tak o to je to sladsi

Reagovat
Jackmaker1989

Vrba do piče, okamžite. Ten tréner mám pocit, že má podobnú cestu ako Mourinho. Nedokáže spraviť žiadny, ale žiadny progres a ešte tam drží Holca, keď na lavičke sedí Nita, ktorý môže kľudne konkurovať trom najlepším brankárom ligy.

Reagovat
Martin9719

Nemyslím si že hlavní problém je Holec.

Reagovat
Jackmaker1989

Problém je Vrba a Nita je proste lepší ako Holec.

Reagovat
Martin9719

Tak možná trochu trefně to poznamenal ten redaktor ve Sportu, Vrba hraje fotbal který pobláznil svět před 10ti lety, dnes už je ale na vrcholu všechno rychlejší a jinde. Ale problém je hlavně v několika postech a kvalitě kádru, to je první věc.

Reagovat
Melda

20ti, před deseti to hrál s Plzní

Reagovat
Martin9719

Prosimtě před 20ti lety se v lize hrálo ještě na předstopera, to nikdo nehrál snad ani 4-2-3-1

Reagovat
ondrasch77

A kdo místo Vrby?

Reagovat
Greny

Horejš

Reagovat
KingMaster13

Ale ten doufám že půjde trénovat někam do týmu s ambicema a jednou nahradí Trpišáka.

Reagovat
ondrasch77

Bude mít na Spartu? Neposerese z toho tlaku?

Nicméně by mě více zajímal názor místních Sparťanů...

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezóně rošáda, Vrba do Plzně a Bílek do Sparty.

Reagovat
ondrasch77

Pochybuju, že se bude Bílkovi chtít...

Reagovat
John Obi Mikel

Ščasný

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kiwi-21

Napadlo někdy zkusit Tecla na podhrota ?

Jako útočník je hrozný ale tohle už je opravdu poněkolikáté kdy takhle dostal skvělou přihrávkou někoho do šance

Reagovat
KingMaster13

Možná i jo ale útočníka rozhodně hrát nemůže

Reagovat
meno

Já to tu píšu už minimálně rok, byl by tam výbornej.

Reagovat
Bakary3

Mate Hložka?

A mohla bych ho vidět?

Reagovat
Blasphemer

Nehraje proti Opavě nebo proti Brnu, no.

Reagovat
kakinho

Tobe lezi hodne v zaludku, co?

Reagovat
Bakary3

Hrozne

Naopak bych mu jako nasemu hraci pral, at roste, ale to jeho nesmyslny adorovani a uplny opomijeni jeho úplně nulovejch zapasu se mi nelíbi, mel by pridat, a to dost.

Reagovat
Blasphemer

Já si spíš celkově myslím, že s ním pracujou úplně blbě. Hraje naprosto všechny zápasy, plnou minutáž (což asi odsral tou únavovou zlomeninou) a místo toho, aby to tak nějak stavěli kolem něj, tak ho staví všude možně, jen aby hrál. Jednou hraje na kraji, pak pod hrotem, pak na hrotu... to je podle mě úplně špatně.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kakinho

chapu tvuj pohled, ale podle me i presto, ze je casto neviditelnej, tak stejne ve vetsine zapasu patri k nejlepsim na hristi - udrzi mic, tvori, je v pohybu. Bohuzel, nefuknci Sparta a hraci kolem nej ty jeho vykony dost srazi, to je podle me realita a Hlozek s tim sam tezko neco zmuze, kdyz ho kazdy lepsi tym zdvoji. Podivej se na Slavii, ti hraci tam nejsou zadni nadprumerni fotbalisti (to je muj nazor), ale jsou ve vyborne fungujicim systemu a proto to proste valcuji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Teclík je fakt traktůrek oproti Sorovi, ale stejně mu člověk tak nějak drží palce

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne vole prohrali nedelni derby protoze se ve stredu placali s Jabloncem ty picoooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden soupeř ze hry o titul venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsic herne hruza a nema u nas co delat, ale aspon si kopl.

Reagovat
Coutinho10

a konecne vyhral derby

Reagovat
smazaný uživatel

No proto ho tam imho Jindra dal, nastesti to vyslo

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Je to zlomený, teď už bude jen vyhrávat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Před gólem to udělal dobře.

Reagovat
ondrasch77

Nebyl náhodou poměrně klíčovou postavou při druhém gólu?

Reagovat
jsemdement

Hele lidi prosi vas, co by se delo, kdyby rozhodci nepiskl konec zapasu? Jak by se to resilo ?

Reagovat
ACSMan

Hrálo by se dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti oslavujou v kabině a Sparťani jim tam nasázeli už dvanáct kousků, rozehrávku Slavie obstarává rozhodčí jako míč rozhodčího pro nečinnost slávistických hráčů. (Hložek se ještě netrefil)

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
dondinho

proč Vrba toho kulhajícího Panáka nevystřídá ? ještě jednou může ne?

Reagovat
Jackmaker1989

Nechápem tomu, iba 4 sú povolené?

Reagovat
Kiwi-21

5 střídání ale může se jen během 3 přerušení v zápase

Z tím že poločas nepočítám

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Nemůže, střídal jen 4x , ale nemá už okno

Reagovat
Firkraag

jen 3 okénka na střídání

Reagovat
Mass

Tak jak nás v poháru trápili Haraslín s Peškem, tak dneska nic, Sparta neměla ani jednu gólovku. Ousou dneska perfektní, myslim že se vykoupil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele