FORTUNA:LIGA - preview 22. kola

22.02.2019, 08:45, aktualizováno 25.02.2019, 08:55
Previews
Hned dvě dohrávky nabízí pondělí program české ligy. Vedoucí Slavii čeká domácí střetnutí se Slováckem, zatímco Plzeň se představí na půdě nováčka z Opavy...
SFC Opava - Viktoria Plzeň  (pondělí 18:00)
Hráči Viktorie Plzeň prožili týden jako na houpačce. Nejprve se jim povedlo zvítězit ve šlágru kola nad pražskou Slavií, ve čtvrtek poté ale po mdlém výkonu vypadli v Záhřebu z Evropské ligy. Nyní míří do Opavy, která bojuje o desítku.

Domácí SFC nyní prožívá nejlepší období v sezóně, leč rozdělené zimní pauzou. Poprvé drží čtyřzápasovou sérii bez porážky, na jaře zvládl dva přetěžké venkovní zápasy - derby v Karviné i utkání v Jablonci. S domácími střety s Plzní mají navíc Slezané pozitivní zkušenosti, neboť v předminulé sezóně ji dokázali po šestibrankové přestřelce vyřadit z pohárové soutěže. Komplikací pro Opavu je absence střelce z minulého víkendu Janetzkého, který stojí kvůli čtyřem žlutým kartám. Jinak ale disponuje trenér Kopecký kompletní sestavou včetně nejlepšího šestigólového střelce Tomáše Smoly.

Na hřišti se objeví i Pavel Zavadil, který má pro Plzeň samá slova chvály. "Čeká nás těžké utkání. Pro mě je Plzeň nejkvalitnějším týmem ligy. Na zápas se moc těšíme, uhráli jsme dva dobré výsledky na soupeřových hřištích, zvedli jsme si tím sebevědomí," říká matador ve službách celku v modrožlutém.

Plzeň na jaře už také ztratila, a to hned na úvod, když si z Mladé Boleslavi přivezla pouze remízu. Vše ale napravila o týden později, když doma s přehledem porazili sešívané a dotáhli se na ně na rozdíl pouhých tří bodů. Na pondělního soupeře však plzeňští fanoušci moc dobré vzpomínky nemají. V Opavě zvítězila Viktorka jen jednou z pěti zápasů, na podzim ve Štruncových sadech zase rozhodla o vítězství až penaltou v samotném závěru. Jinak ovšem drží Vrbovi svěřenci sérii dvanácti ligových zápasů bez porážky v řadě, s šestnácti góly navíc disponují nejlepší obranou. Obejít se musí úspěšný trenér bez zraněných Hejdy, Koláře, Kopice, Krmenčíka a Pačindy, kvůli karetnímu trestu je navíc mimo hru i Roman Hubník.

Do zápasu ale může naskočit vytěžovaný Joel Kayamba, který ještě nedávno oblékal opavský dres. "Na návrat se moc těším. Na kluky z Opavy, na atmosféru, jaká tam bývá... Nic jednoduchého nás nečeká. S Opavou to bude nepříjemný zápas, je doma dobrá a nebude nám chtít dát nic zadarmo," tvrdí Konžan.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Řezníček - Jurečka, Janetzký, Zapalač - Smola
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Pernica, Brabec, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kayamba, Čermák, Kovařík - Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.23 - 3.66 - 1.94
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - 1. FC Slovácko  (pondělí 18:00)
Slavia má po ztrátě bodů v Plzni co napravovat. Proti Slovácku může využít euforie z postupu v Evropské lize. Ovšem hosté se vezou na vítězné vlně a rozhodně nedají svou kůži lacino.

Pražské mužstvo zažilo ve čtvrtek velkou euforii v Evropské lize, když v odvetném zápase prvního kola play off jasně přehrálo belgický Genk a postoupilo do další fáze vyřazovacích bojů. Po posledním ligovém kole ale neměli sešívaní mnoho důvodů k radosti, jelikož v přímém souboji o titul podlehli Plzni a jejich náskok na rivala ze západu Čech se snížil na tři body. Další ztrátu proti Slovácku si Slavia nemůže dovolit.

Proto se domácí na soupeře z Uherského Hradiště důkladně připravili. "Těžký soupeř to bude každopádně, protože teď mají výborné výsledky. Z posledních šesti zápasů od doby, kdy nastoupil trenér Svědík, jich pět vyhráli. Prohráli jen v Olomouci. Takže mají výbornou aktuální formu. Hrají tak, jak je u trenéra Svědíka zvykem - hodně náročným způsobem. Řekl bych, že i podobným, jakým se snažíme hrát my. Samozřejmě nás nečeká nic jednoduchého," uvedl asistent trenéra Jaroslav Köstl.

Moravané opravdu pod koučem Svědíkem válí. Na jaře porazili v derby Slovácko a následně v domácím prostředí Karvinou a rázem udělali výrazný krok k vytoužené záchraně. Svědíkova družina držela před začátkem kola osmou pozici, ze které ji dočasně sesadila Mladá Boleslav, ovšem Slovácko se na ni může vrátit zpět, pokud dokáže překvapit Slavii.

A hosté si na bodový zisk věří i v Edenu. "Na Slavii to bude složitější zápas než proti Zlínu nebo Karviné, ale ani tam jsem nebyl úplně bez práce. Je potřeba říct, že kluci výborně bránili. Na utkání proti Slavii se těším. Jsme na vítězné vlně, určitě tam nejedeme jenom tak si zápas užít. Chceme přivézt z Prahy nějaké body," řekl před zápasem brankář Moravanů Matouš Trmal.

V dresu Slovácka se určitě neobjeví dvojice mladíků Kubala a Machalík, kteří odešli hostovat do druhé ligy. Hostům bude chybět také záložník Jan Kalabiška, který si odpyká trest za čtyři žluté karty v sezóně. Ze stejného důvodu nebude hrát domácí Peter Olayinka. Trenéru Jindřichu Trpišovskému ale nedělá problém výrazně protočit sestavu, jak ostatně ukázal v Genku.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Frydrych, Kúdela, Ngadeu-Ngadjui, Bořil - Král, Hušbauer - Stoch, Ševčík, Zmrhal - Van Buren
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Daníček, Janošek - Navrátil, Havlík, Diviš - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.57 - 15.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
Nedělní program 22. kola FORTUNA:LIGY nám nabídne jeden jediný zápas, zato pořádně pikantní. Vzhledem k zaváhání Jablonce se odvěcí rivalové Sparta a Baník střetnou v přímém souboji o to, kdo bude třetí a kdo čtvrtý.

Sparta je zatím na jaře stoprocentní díky tomu, že zvládla obě malá pražská derby, výkony už ovšem tak přesvědčivé nebyly. Doma proti Bohemians rozhodli až díky penaltě v samém závěru, na Julisce zase dvakrát prohrávali a otočili ve druhém poločase. Pozitivem pro letenské navíc je fakt, že v domácích ligových zápasech proti nedělnímu soupeři dokázali šestkrát zvítězit, aktuální forma v Generali Aréně už tak lichotivá není, neboť Ščasného svěřenci na závěr podzimu třikrát v řadě ztratili. Spartu netrápí žádná velká marodka a absentovat by měl jen dlouhodobě nedostupný Ben Chaim, spoléhat může Sparta na všechny opory včetně desetigólového kanonýra Tetteha, objevit by se mohla i nová posila Dočkal.

Domácí celek si uvědomuje, že je nečeká vůbec nic lehkého zejména díky houževnatosti Slezanů. "Víme, že má Baník výbornou defenzivu. Na druhou stranu mají i dobré protiútoky, to jim v první polovině podzimu dělalo hodně bodů. Pak měli svoje problémy, ale do otevřené obrany pořád hráli velmi dobře. Určitě to zase bude utkání s velkým nasazením, ale očekávám, že tam bude víc fotbalovosti než v podzimním zápase," vrátil se trenér Zdeněk Ščasný k zářijovému vítězství ve Vítkovicích.

Baník na úvod jara také zamířil na Julisku, kde jej čekalo zklamání v podobě zisku pouze jednoho bodu, náladu si ale spravil o týden později, když v domácím utkání zásluhou branek Diopa a Baroše zdolal Liberec. Celkově dokázali Ostravané od kruté porážky se Slováckem bodovat v pěti utkáních v řadě a zažehnali tak začínající krizi. Páníkova družina se také pyšní výtečnou bilancí mimo své hřiště, kde má s devíti brankami nejpevnější defenzivu, celkově je ve venkovní tabulce na druhém místě za pražskou Slavií. Absentovat bude zotavující se Ondřej Šašinka, zasáhnout do zápasu naopak mohou šestigólový Kuzmanović i pětigóloví Baroš a Diop.

Hosté z Ostravy očekávají náročný zápas, sami nic nevypustí a neočekávají to ani od Sparty. "Síla Sparty se ukázala v obou jarních utkáních, zvrátili nepříznivý stav. Bohemka hryzala, byla obrovsky nepříjemná, ale Sparta to dokázala urvat. To samé na Dukle, kde dvakrát prohrávala, ale zvrátila to na svou stranu. Víra ve vítězství neutuchá po celý zápas, bojuje do poslední minuty. Ale to má naše mužstvo taky," tvrdí trenér Bohumil Páník.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Zahustel, Plechatý, Costa, Hanousek - Sáček, Frýdek - Karlsson, Kanga, Chipciu - Tetteh
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Hrubý, Holzer - Baroš, Kuzmanovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.06 - 6.34
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
Souboj dvou trápících se týmů uvidí diváci na zlínské Letné. Domácí ševci čekají na bodový zisk pět zápasů a ztrácejí těžce budované postavení v první šestce. Hostující Bohemians zasáhla ještě větší krize a jsou po uši namočeni v boji o záchranu.

Ve Zlíně už je tak trochu zvykem, že jarní část sezóny je v podání ševců o dost slabší než ta podzimní. A letošní sezóna zdá se nebude výjimkou. Moravanům se přestalo dařit ještě před zimní pauzou, kdy nezvládli poslední tři ligová klání. Jejich krize zatím pokračuje i v únoru. Svěřenci nového kouče Romana Pivarníka nejprve selhali v regionálním derby proti Slovácku a minulý týden vyšli naprázdno v Příbrami.

Díky dobrému startu do ročníku zůstává Zlín v první polovině tabulky, měl by však zase zabrat, pokud si nechce znepříjemnit zbytek sezóny. "Zápas s Bohemians bude pro mě pikantní, protože jsem v Ďolíčku strávil krásné dva roky a umístil se s týmem uprostřed tabulky. Na to se ale nyní nemohu ohlížet. Čeká nás velmi důležitý duel, který by měl vrátit týmu sebedůvěru a přinést body," uvedl Pivarník, který bude postrádat vykartovaného záložníka Pabla Podia.

Hostující klokani jsou na tom s formou ještě hůř. Pražané se z ligového vítězství radovali naposledy na začátku října. V následujících deseti kláních si ale Bohemians připsali pouze remízy nebo porážky, což se projevilo v tabulce. Před začátkem kola držel vršovický celek čtrnácté místo, které by na konci sezóny znamenalo boj o udržení prvoligové příslušnosti v baráži.

Klokani věří, že mohou nepříznivou sérii zlomit, přestože se jim na zlínské Letné nehraje snadno. "Je před námi těžké utkání. Nehraje se tam lehce. Teď dvakrát po sobě prohráli, takže také nebudou v úplně dobrém rozpoložení. Musíme se o to porvat. Odešel jim útočník Beauguel. Nejsou na tom tak dobře, jako tomu bylo na začátku sezony. Tři body už potřebujeme jako sůl," burcoval záložník Jan Záviška.

Kouč Bohemians Martin Hašek se téměř po celou dobu ročníku musí potýkat s rozsáhlou marodkou. V posledním mači proti Bohemians mu chyběli obránce Lukáš Pokorný, záložníci Michal Švec s Janem Vodhánělem a útočníci Lukáš Juliš a Yusuf Helal.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Bačo, Buchta, Gajić - Matejov, Holík, Hnaníček, Jiráček, Bartošák - Poznar, Vyhnal
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Krch, Bartek - Reiter, Vacek, Ljovin, Záviška - Koubek, Vaníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.20 - 3.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - 1. FK Příbram  (sobota 15:00)
Ve 22. kole Fortuna ligy čeká na fanoušky i souboj třináctého z dvanáctým. Na Andrův stadion zamíří celek Příbrami, který se po povedeném startu do soutěže propadá tabulkou. Obě mužstva jsou však povzbuzena vítězstvím z minulého víkendu.

Výsledky Sigmy i celku od Litavky jsou v posledních pěti kolech jako přes kopírák, oba týmy zvítězily dvakrát i připsaly si k tomu jednu remízu. Olomouc po zimní přestávce nejprve nic nevytěžila z nadějně rozehraného domácího zápasu s Jablonce, minulý týden ale zvládla další "šestibodový" souboj proti Bohemians, a to zásluhou gólu Sladkého. Jílkovi svěřenci budou také chtít zlepšit svou bilanci doma, kde vyhráli jediný z posledních pěti zápasů, celkově jsou na svém hřišti třetí nejhorší v lize. Na soupeře z Příbrami se navíc Sigmě vůbec nedaří. V posledních pěti zápasech získala jeden jediný bod, třikrát vyšla gólově naprázdno. Nejvíce se domácí budou spoléhat na nejlepšího střelce Nešpora, který se vrací po trestu za žluté karty. Ten naopak vyfasoval Jemelka, absentovat bude i zraněný Pilař.

"Po dlouhé době jsme se venku mohli radovat ze tří důležitých bodů. Teď je nejdůležitější to doma potvrdit. Příbram neustupuje z filozofie trenéra Csaplára, hraje hodně aktivně a náročný způsob hry s presinkovým pojetím. Očekávám náročné utkání z pohledu fyzické práce, na druhou stranu máme kvalitu, abychom i my byli nebezpeční. Pokud k tomu přidáme agresivitu ze zápasu na Bohemce, věřím, že to zvládneme," věří olomoucký trenér Václav Jílek, pod kterým se prý minulý týden hodně kývala židle a špatný výkon si jeho mužstvo nemůže dovolit ani teď.

Příbram si na úvod jara vysloužila čtyřku v Liberci, v domácí odvetě s trápícím se Zlínem ovšem zabrala a zvítězila 3:2 po gólech Rezka, Jablonského a Mingazova. Poslední jmenovaný předvedl excelentní výkon a zelenobílí na něj dozajista budou spoléhat i nyní. Krom toho uvítali Středočeši v týmu dvě nové posily, na hostování z pražské Slavie dorazili Matoušek a Chaluš. Právě Matěj Chaluš se bude snažit vyztužit se 49 inkasovanými brankami nejhorší obranu ligy, která jedenáctkrát za sebou inkasovala.

Josef Csaplár je nabuzen optimismem a věří ve světlé zítřky. "Ani po prohře v Liberci jsem nepochyboval o kvalitě týmu. Už několikrát jsme byli odepsaní a pak jsme se zvedli. Proti Zlínu se nám sešel výkon s výsledkem. Povzbuzení to pro nás je a chceme na to navázat. Teď navíc přišlo několik kluků, se kterými si chceme vzájemně pomoci," říká.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Kalvach, Beneš, Vepřek - Zahradníček, Houska, Texl, Plšek, Falta - Nešpor
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Kodr, Tregler, Jablonský - Soldát - Rezek, Mingazov, Květ, Antwi - Fantiš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.35 - 5.99
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - FK Teplice  (sobota 15:00)
Po nadějném, leč bezbodovém výkonu na Slavii to vypadalo z teplickými fotbalisty nadějně, domácí porážka s Mladou Boleslaví však byla studenou sprchou. Nyní tedy klesli na jedenáctou příčku a vrátit se do bojů o evropské poháry se budou snažit v sobotu V Karviné.

Ta neměla v dosavadním průběhu jara žádné nepřekonatelné soupeře, přesto získala pouze jeden bod. Ten ji sice stačil na vyproštění se z posledního místa, na tom předposledním však mají na Duklu náskok pouze ve skóre. Po sympatickém představení a remíze s Opavou chtěli Slezané bodovat i v Uherském Hradišti, dvě penalty je ovšem zlomili a nezachránil je ani jinak skvělý výkon brankáře Berkovce. Příčinou karvinských neúspěchů je obrana a domácí zápasy. Disponují druhou nejhorší ligovou obranou, která je na vlastním hřišti dokonce tou nejpropustnější. Na Městském stadionu navíc získali Hrnčárovi svěřenci pouhé čtyři body v posledních šesti utkáních. Do utkání 22. kola navíc půjdou značně oslabeni. Kromě Panáka, který odešel do Sparty, budou chybět i vykartovaný Smrž, léčící se Dreksa, Puchel, Letić a pravděpodobně i šestigólový střelec Wágner.

"Důležité bude, jak zareagujeme na nevydařený minulý zápas v Uherském Hradišti. Ukázali jsme si věci, které nefungovaly, a pevně věřím, že s Teplicemi to bude výsledkově i herně lepší. Teplice mají tým sehraný, delší dobu pospolu. My se musíme dívat v tuto chvíli na sebe, abychom dobře pracovali," říká lodivod zelenobílých Norbert Hrnčár.

Jak již bylo zmíněno, Teplice podlehli na vlastním stadionu Mladé Boleslavi a propadli se hned o tři místa. Penalta, po které se hosté dostali do dvoubrankového vedení, se sice zahrávat neměla, to ale Severočechy neomlouvá, neboť poté hráli téměř celý poločas proti deseti, což vůbec nezužitkovali. Žlutomodří se mohou opřít alespoň o své venkovní kvality, kde jsou jedním z nejlepších celků mimo "top 5", a také na bilanci proti Karviné. Vzájemných zápasů se v rámci nejvyšší soutěže událo zatím pět, z nichž tepličtí vytěžili třináct bodů a inkasovali pouze třikrát. Absentovat na hostující straně budou zraněný Luts a vykartovaný Kuchta, představit se naopak mohou dva jubilanti. Brankář Grigar může odchytat 250. ligové utkání, pětigólový nejlepší kanonýr Hora zase slaví osmadvacáté narozeniny.

Stanislav Hejkal nebyl vůbec spokojen s posledním utkáním a sestava podle jeho slovo bude nyní odlišná. "V minulém utkání jsme neměli nasazení, bojovnost a vůli vyhrát. Bylo to pode mnou nejhorší utkání tady v Teplicích. S hráči jsem si vše vyříkal, s některými osobně. V kabině jsem i zvýšil hlas. Víme, že Karviná je jiná s Wágnerem a bez Wágnera. S ním je velmi silná, nakopává na něj balony, které vyhrává. Bez něj výkon takový nebyl. Všiml jsem si, že jejich trenér nebyl spokojený s některými hráči. Očekávám proto, že se Karviná vrátí ke stylu hry, kterým se prezentovala doma proti Opavě. Já také udělám změny. Uvidíme, na kolika postech. Budou se odvíjet od taktiky, kterou se chceme v Karviné prezentovat," předesílá hostující kouč.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Krivák, Rundič, Djordjevič - Moravec, Bukata, Dramé, Budínský, Záhumenský - Ba Loua, Guba
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Hošek, Čmovš, Krob - Hora, Žitný, Ljevakovič, Moulis - Trubač - Vošahlík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Mladá Boleslav i Jablonec zatím na jaře posbírali čtyři body a v dobrých výkonech chtějí obě mužstva pokračovat i nadále. Středočeši touží po útoku na pohárové umístění, hosté zase atakují umístění v první trojce.

Domácím se na jaře zatím poměrně daří a dělají vše pro to, aby odčinili nevalné a nevyrovnané podzimní výkony. V únoru Středočeši nejprve zaskočili na vlastním hřišti obhájce titulu z Plzně, se kterým uhráli cennou remízu. Následně se Boleslavi povedlo vyloupit Teplice. V obou utkáních se mezi střelce zapsal Nikolaj Komličenko, jenž tak zaokrouhlil svůj počet přesných zásahů v sezóně na dvacet.

Utkání proti Jablonci bude speciální pro kouče domácích Jozefa Webera, který na severu Čech dlouhou dobu působil. "Proti Jablonci to bude pro mě zvláštní zápas, i když na hráče ten pocit nechci vůbec přenášet, ale třináct let se nedá vytrhnout ze života, navíc v tom klubu působí ještě hodně lidí, kteří tam byli i v době, kdy jsem tam hrál," uvedl. Kapitán Boleslavi Marek Matějovský zase odehraje 300. zápas v české nejvyšší soutěži, shodou okolností proti týmu, za který si před osmnácti lety odbyl ligovou premiéru.

Výjimečné bude utkání i pro útočníka hostů Jana Chramostu, jenž v minulosti dlouho hrál právě v Mladé Boleslavi. Chramosta v posledním kole nastoupil v základní sestavě vedle dalšího útočníka Martina Doležala, ani tento tah ale nedovedl mužstvo trenéra Petra Rady ke třem bodům. Jablonec totiž na domácí Střelnici dvakrát neudržel vedení nad Opavou a se Slezany si nakonec body rozdělil. Severočeši tak opustili třetí místo a propadli se za Spartu a Ostravu až na pátou pozici.

Zbytečnou ztrátu chce Jablonec odčinit v Mladé Boleslavi. "Budě to těžké utkání, Boleslav hrála s Plzní nerozhodně, teď vyhrála v Teplicích, takže je tam určitý klid na práci a stabilizovala se sestava. Jedeme tam s tím, že chceme získat body, které jsme doma ztratili," řekl před zápasem Rada.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Hájek, Šušnjar, Fulnek - Hubínek, Takács - Přikryl, Matějovský, Ladra - Komličenko
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Jovović, Trávník, Kubista, Vatajelu - Chramosta, Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.76 - 2.39
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Dukla Praha  (pátek 18:00)
Liberec chce po nepovedeném zápase v Ostravě opět zabrat a získat tři body. K Nise zavítá Dukla, která v minulém kole také neuspěla a opět si zkomplikovala situaci v boji o záchranu.

Slovan měl v předešlém kole velkou možnost k přiblížení se nejlepší šestici ligy. Svou možnost ale propásl, na hřišti ostravského Baníku prohrál a propast mezi ním a špičkou ligy se zvětšila. Zezadu se navíc Liberci přiblížili nejbližší pronásledovatelé. V pátek by tedy domácí potřebovali zvítězit a uhájit současné sedmé místo. Před kláním proti Dukle posílil Slovan brankář Milan Knobloch, který přišel z druholigových Pardubic.

Severočeši doufají, že se jim povede zopakovat poslední domácí zápas proti Příbrami, který ovládli jasně 4:0. "Chceme navázat na náš minulý domácí výkon a hlavně zvítězit. Situace ve středu tabulky se totiž zamotává, je potřeba každý bod. Máme na dostřel první šestku, kam chceme, ale zároveň jsme i blízko k jedenáctému místu," řekl asistent trenéra Miroslav Holeňák. Liberci bude v zápase chybět stoper Ondřej Karafiát, který již v sezóně nasbíral čtyři žluté karty a odbude si disciplinární trest.

Dukla je naopak nejhorším týmem soutěže. V jednadvaceti utkáních nasbírala pouze šestnáct bodů a na jaře bude mít co dělat, aby odvrátila hrozbu sestupu. Naposledy přitom předvedli Pražané povedený výkon doma proti městskému rivalovi Spartě. Dejvické mužstvo dokonce dvakrát vedlo, letenští ale vždy dokázali odpovědět a nakonec díky Tettehovi uzmuli tři body.

Vážnost situace si uvědomuje i kouč Roman Skuhravý. "Naše situace rozhodně není komfortní, takže nám už musí být jedno, kde a s kým hrajeme. Prostě musíme získávat body. V zimě jsme se rozhodli pro nějakou cestu, té se chceme držet a v obou jarních zápasech to bylo vidět. Že to nestačilo na víc bodů, to je prostě sport. V Liberci se rozhodně chceme prezentovat podobným způsobem hry, ale musíme eliminovat rychlý přechod domácích hráčů do ofenzivy," uvedl lodivod Dukly.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Lehoczki, Hybš - Breite, Oscar - Potočný, Nešický, Pešek - Kozák
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kozma, Ostojić, Raspopović, Milošević - Kovaľ, Krunert, Souček - Podaný, González, Tetour
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.21 - 7.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha21171350:1852
2.Viktoria Plzeň21154232:1649
3.Sparta Praha21115534:1838
4.Baník Ostrava21115528:1738
5.FK Jablonec21114642:2137
6.Fastav Zlín2193927:2630
7.Slovan Liberec2177722:1928
8.1. FC Slovácko21901224:3127
9.FK Mladá Boleslav2175939:3726
10.SFC Opava21741029:3325
11.FK Teplice21741021:2925
12.1. FK Příbram21651027:4923
13.Sigma Olomouc21641119:3422
14.Bohemians Praha 190521471018:2919
15.MFK Karviná21441325:4016
16.Dukla Praha21441318:3816

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1502)

Přidat komentář
ZB 07

Po těch bitvách v Evropě dnes krásná oddychovka v Liberci, tak se mi to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - Dukla 2:1

Zlín - Bohemians 3:1

Olomouc - Příbram 1:1

Karviná - Teplice 1:1

Mladá Boleslav - Jablonec 2:3

Sparta - Ostrava 1:1

Opava - Plzeň 1:2

Slavia - Slovácko 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin nemuze dat 3 goly kdyz je trenuje ten klaun

Reagovat
skat

"Liberci bude v zápase chybět stoper Ondřej Karafiát, který již v sezóně nasbíral čtyři žluté karty a odbude si disciplinární trest." A pravděpodbná sestava Nguyen-Mikula, Kačaraba, KARAFIÁT, Hybš ..... něco tam falíruje Jinak si myslím, že se místo Mikuly vrátí Koscelník na pravýho beka. Náhrada za Karafiáta bude, nejspíš, Lehoczki.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat ACS!

Reagovat
Puskas

Stačí, když je porazíme.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví, zda jarní derby nebude zas na dlouhou dobu poslední. Už se projednává dnes na městu to, co se ví celou dobu...

https://www.denik.cz/fotbal-prvni-liga/on-line-opavske-zastupitelstvo-resi-budoucnost-slezskeho-fc-opava-20190222.html

Reagovat
smazaný uživatel

je to podle očekávání slušná komedie, ale padnout to nenechají

Reagovat
smazaný uživatel

On ten Hájek věděl, proč radši jde pryč, co?

Taky si myslím, že to padnout nenechají, ale dají peníze jen na krátkou dobu s tím, ať vedení co nejrychleji sežene partnera.

Jinak je dost možné, že nastane insolvence atd., ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hájek rezignoval, protože věděl, že by ho nové vedení města odvolalo.

S tou insolvencí a podobně netuším, v tomhle se nevyznám. Musel jsem po první pauze pryč, takže nevím, co se tam v tomhle směru pak přesně řešilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě to dopadlo nejlépe pro všechny strany, dostanete 24 míčů, což by vám mělo stačit do konce sezony na pokrytí všeho možného (i dluhy? , přeci jen audit byl se ztrátou snad 20 míčů).

Ale když my nemůžeme stále najít pořádného generálního partnera, tak to sem zvědav, jak to vyřešíte vůbec vy... A Karvinou ani nepočítám.

Reagovat
smazaný uživatel

My tady žijem ze dne na den už minimálně patnáct let, to není nic nového

Reagovat
frankiefcb

Škoda no. Jste sice rival, ale insolvence a tyhle sračky nepřeju žádnému klubu.

Reagovat
didosh

To je vymrdané...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, kdyz si za cestneho obyvatele vyberes Safarcika

Ale snad to nejak ustoji, umele vyhecovanych derby(ahoj,Miso)neni nikdy dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, karma je svině

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Obávám se, že to je konečná.Prodají co umí kopnout do míče a budou nějak plácat 2.ligu po sestupu

Reagovat
lichna.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lichna.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
didosh

Když vidím ty tři spolu,klidně jsme mohli hrát v zadu na tři...

Reagovat
lichna.

Byl to luxus. Snad se něčeho podobného dočkáme.

Reagovat
didosh

Reagovat
Kepy_FCB

Liberec - Dukla 1:0

Zlín - Bohemians 1:0

Olomouc - Příbram 2:0

Karviná - Teplice 1:1

Mladá Boleslav - Peltonec 2:1

Sparta - Ostrava 1:3

Opava - Plzeň 1:2

Slavia - Slovácko 2:1

Reagovat
Kepy_FCB

2155 chacharů na Letnej

Reagovat
doshcz

v pondělí budu v Sinobo, snad tam moji sparťanskou prdel nepobodaj

tip: Slovácko tam udělá svojí první remízu

Reagovat
HorajzmAmmann

Vrba:

Závidíte Dinamu tak trochu zdejší atmosféru?

Chorvatsko je tím známé, že dokáže vytvořit bouřlivou atmosféru. My to ale dokážeme v Plzni také. Když jsem byl v Ostravě, tak taková kulisa byla na každém zápase.

cenim Vrbič

Reagovat
Losinho

Baráky na Liberec?

Reagovat
Blasphemer

Po tom včerejším failu doufám, že se nebude na nic čekat a Brabec nastoupí hned v pondělí v základu.

Reagovat
db18

No, měl by, když to bude jediný zápas, kdy si zahraje...

Reagovat
Banikovec7

Jugas do Bolky a Sýkora do Liberce

Reagovat
Kang & Kodos

Sýkora

Reagovat
andrew96

Sýkora bude ta náhrada za Ševčíka?

Reagovat
Banikovec7

A do Bolky i Wiesner a Mešanovič

Reagovat
exse

Jen ať posilují a dotáhnou to na 6. místo.

Reagovat
Banikovec7

To by bylo ideální.

Reagovat
KingMaster13

Ideální pro všechny, alespoň by Bolka udělala něco dobrého pro český fotbal

Reagovat
exse

Dneska bychom měli Dukle nechat nějaký body. Byla by škoda, kdyby sestoupili a hlavně potřebujem před sebe pustit Bolku se Slováckem.

Reagovat
FCSL

A víš o tom, že na 11. místo máme náskok jen 3body

Reagovat
ratusek

Reagovat
exse

Bude to těsný no, ale myslím, že ty body pak ještě máme kde nabrat, takže když necháme pár Dukle, tak se nic moc nestane.

Reagovat
Losinho

a neni lepší je nabrat teď a pak vypustit třeba vzájemnej souboj?

Reagovat
exse

Tak zas to nesmí být moc okatý že.

Reagovat
db18

Reagovat
FCSL

https://twitter.com/FCSlovanLiberec/status/1098975720401977349

No čekal jsem Lehoczkiho a Oscara na AM, takže nic moc. Hlavně vyhrát

Reagovat
exse

Posadit Maru poté co byl v Ostravě o parník nejlepší? Když už nemá koule posadit Breiteho, tak měl dát Oscara místo Nešickýho, stejně tak zkusit Lehoczkiho, než dělat nesmysly s Mikulou na stoperu.

Reagovat
exse

Na druhou stranu možná ví co dělá a je to jen součástí plánu jak neskončit 6.

Reagovat
FCSL

Na kalkul je příliš brzo. Pak máme Spartu, venku Sigmu, doma Zlín, venku Slavie, doma Jablonec a venku Bolka. Z toho jsme schopný porazit jenom Zlín a budem rádi, když budem v 10. Dneska to chce vyhrát

Reagovat
PavlíčeQ

Pilík do Jablonce Co to je, k čemu to je

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Taky ty vole Lutonský do Jablonce, Melichárek do Malmo, Krejčí do Plzně a teď dokonce Pilík do Jablonce. Už jenom čekám, kdy nám Mageru vyfoukne Barcelona.

Reagovat
OranžováKarkulka

a to trenoval s Taborskem protoze ho nechtela Pribram

Reagovat
Salfovic

,,Libor Kozák v 58 zápasech za Lazio vstřelil 10 gólů a PÁLILO mu to i v Aston Vile´´. Já z těch ČT blábolistů jednou chcípnu

Reagovat
andrew96

Tam si snad nikdo neumí zpracovat balón. Alespoň se mohou vymluvit na špatný trávník.

Reagovat
PavlíčeQ

To je panečku fotbal

Reagovat
ZB 07

Šílená holomajzna. Pokud to skončí 0:0, tak bude i ten jeden bod pro každýho hodně.

Reagovat
FCSL

Chybí nám kreativita no, což se dalo čekat, když nejsme schopný dovýst desítku. Ale herně jsme jasně lepší, musíme to ukopat na 1:0

Reagovat
FCSL

Chybí nám kreativita no, což se dalo čekat, když nejsme schopný dovýst desítku. Ale herně jsme jasně lepší, musíme to ukopat na 1:0

Reagovat
Losinho

Tak to sečteme a ukopeme na 2:0, ať mi vyjde tiket, ju?

Reagovat
andrew96

Mně jde o Kozáka a Hybše ve fantě, tak když se spojíme, třeba se jim to povede.

Reagovat
andrew96

ok

Reagovat
Coutinho10

taky hezky s Hybsem

Reagovat
Losinho

Potočný

Reagovat
andrew96

Potočný

Reagovat
Coutinho10

Potocnej

Reagovat
ZB 07

Potočný

Reagovat
Spalovač šancí

Technické finesy, skvělé kombinace. To vše v nejlepší lize světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Dobře ho rozhodčí sejmul

Reagovat
Coutinho10

Hybs ve fante ...skoda, ze mi to Monty nechal zadarmo s pulkou sestavy Jablonce

Reagovat
PavlíčeQ

v Boleslavi vyhrajeme a vyhraje Monty

Reagovat
Coutinho10

vyhru bych vam mozna pral, ale bez cistyho konta diky golu Komlichenka

Reagovat
PavlíčeQ

Komlichenka vymaže Hovorka

Reagovat
Blasphemer

Taky ho mám, plus Kozáka co přihrával. Dobrej start.

Reagovat
Coutinho10

tak to jsi slusne naslapnutej po tom minulym kole

Reagovat
lichna.

Vzhledem k tomu že ho mám i já a Miguel, tak hádám, že to má skoro každý.

Reagovat
Blasphemer

Můj soupeř Kazi má taky oba, Kozáka dokonce jako kapitána.

Reagovat
lichna.

Já a Miguel taky. Akorát já mám ještě i Nguyena.

Reagovat
Coutinho10

mně se tam Kozák nevešel, ale jinak jsem ho tam chtěl dát...škoda

Reagovat
PavlíčeQ

Potočného Rabona, ukázková srážka rozhodčího s Breitem, no nemiluj to

Reagovat
andrew96

Reagovat
Spalovač šancí

Copak srážka? To byl kop do hlavy jak z MMA

Reagovat
Salfovic

Vida, jak je na tom Slepičák ?

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hit na rozhodčího po brance

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
ZB 07

To je zas zápas do nějaký kroniky 60 minut úplnej odpad, pak Potočnýho technická finesa, pak se Breite zraní při oslavě gólu o rozhodčího...

Reagovat
andrew96

Ani ne, takový kaprliga standard.

Reagovat
Losinho

běžný páteční večer

Reagovat
exse

Pro mě je spíše do kroniky, když fanoušek Brna říká, že je zápas dvou cizích týmu odpad.

Reagovat
ZB 07

To jako fanoušek Brna nesmím vyjádřit názor na kvalitu ligovýho zápasu? A vůbec, radši fandi Dukle, aby vyrovnala, abyste náhodou neměli moc velkej náskok na týmy od 7.místa dolů.

Reagovat
exse

To samozřejmě můžeš, jen mi to přišlo přehnaně kritický, nepřijde mi to jako ligově podprůměrnej zápas, naopak na to, že to bylo dlouho 0:0 tak to bylo poměrně záživný.

Reagovat
ZB 07

Mně se to nelíbilo, sice jste lepší, ale celková kvalita zápasu je fakt bídná.

Reagovat
andrew96

Takhle by se ale muselo nadávat na většinu ligových zápasů.

Reagovat
ZB 07

Nemyslím si, tohle byl spíš podprůměr. Ale možná jsem až moc kritickej po tom pohárovým týdnu, je fakt, že ty páteční předehrávky takhle většinou vypadaj.

Reagovat
andrew96

Liberec se snažil o celkem slušný kombinační fotbal, byť byli hodně nepřesní. To ti týmy pod ním snad s výjimkou Bolky moc nenabídnou. No a oproti Zlínu hotové baroko.

Reagovat
ZB 07

Tak zrovna Zlín odehrál v Příbrami docela zábavnej zápas Ale jako jo, Liberec se snaží hrát kombinačně, ale dneska tam těch chyb bylo prostě moc. A o Dukle ani nemluvím, ti nepředvedli absolutně nic.

Reagovat
Salfovic

Ale byla to hezká ukázka odolnosti těch fotbalových hoven

Rozhodčí hned vstane a běží, fotbalista se svíjí na trávníku

Reagovat
Losinho

Chtěl penaltu

Reagovat
FCSL

Však Breite mu dal jen hit a rozhodčí v pádu jemu kopačkou do tlamy

Reagovat
Losinho

Šestý střídání dvacet minut před koncem

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi fakt Kozaka lito, oni ho netrefi centrem ani kdyby centrovali 100x. Hrat s takovyma tragedama musi byt pro hrota jeho formatu fakt radost.

Reagovat
FCSL

Chybí kreativní hráč no, navíc Dukla hraje na 3 stopery, takže to všechno čistěj

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to neni zadna omluva toho, ze vsechny centry do vapna litaji 5 metru za Kozaka, nebo tam ani nedoleti.

Reagovat
FCSL

To je naše slabina no, proto jsem taky chtěl třeba Zemana nebo Vatajela. Pešek je rychlej, má dobrý průniky, ale centry nepřesný, Potočný je jen do zakončení, Malinský je Malinský...

Reagovat
db18

Reagovat
FCSL

Oscar je super

Reagovat
smazaný uživatel

Kozak je fakt uplne jnde, nepokazi snad jedinej balon. Jestli odejde Krmencik, tak bych ho bral misto Bozole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

sklepne kazdej balon, i z vesmiru

Reagovat
lichna.

Jo, to byste si pomohli. U nás neměl skoro nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol naopak, byl jedinej nebezpecnej z Liberce.

Reagovat
lichna.

Jj já jsem to totiž vůbec neviděl. Neměl vůbec nic.

Reagovat
Zark

šak se před ním stronati posral a radeji si dal vlastnaka

Reagovat
lichna.

Hohoho

Reagovat
Losinho

Malinský

Reagovat
ZB 07

Malinský

Reagovat
FCSL

Breite 7 žlutejch, Mara 3... Za chvíli zas budem bez středních záložníků

Reagovat
smazaný uživatel

V poháru si můžou odsedět jen červenou, že?

Reagovat
Dru Zeree

Kozák luxus

Reagovat
FCSL

KOZÁÁÁÁÁÁÁK

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák parádní gól...jsem rád, že naplňuje mé očekávání...ligu určitě oživí

Reagovat
REPLIKATOR

Kozááááááááááááák

Reagovat
smazaný uživatel

Kozaaaaaaaaaaaaaaaaaak ten je uplne jinde. Nejlepsi hrot v lize.

Reagovat
Zark

exLazio voe

Reagovat
lichna.

Reagovat
exse

Oršula. Příště už musí být v základu místo Nešickýho.

Reagovat
REPLIKATOR

*místo Potočnýho

Reagovat
exse

Vůbec. Na kraji je ho škoda a Potočný může hrát sebevětší hovno a pořád bude jinde než Nešický.

Reagovat
Zark

tvle, KOzak i v tom bidnem týmu 1+1.. kloboucek

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně vyřešená situace od Oršuly. Takhl to třeba Souček nedal.

Reagovat
Kaspar

a Zlin konecne pryc ze sestky , mimochodem hokejovy zliv vs sparta jeste ze je tam tragicky litvinov, jinak sbohem desitko

Reagovat
REPLIKATOR

https://www.livesport.cz/zapas/WnFi6qX9/#prehled-zapasu

Hokejová Csaplárova past. Nejhorší je vést po polovině zápasu 3:0

Reagovat
ratusek

Zoufalci z Vítkovic. Tam to jde do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

JEABT vítek JEBAT

Reagovat
ratusek

Sem zvěavej kam půjde za rok. Kdo ho podepíše. Vlastně on může podepsat ted už

Reagovat
exse

Nemůže, nebo minimálně tam máme nějakou klauzili na prodloužení.

Reagovat
FCSL

Nemáme právě Půlrok a konec, bez šance že by pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych ho bral k nam, ale bohuzel se obavam, ze pujde nekam ven.

Reagovat
Blasphemer

Půjde stopro. S jeho CV stačí, když tady dá pár gólů a zájem bude hned.

Reagovat
exse

Máme stoprocentně, myslím, že to Kleibl říkal při představení. Ale otázka je, na co přesně ta klauzule je, když bude Kozák chtít jít, tak samozřejmě půjde.

Reagovat
ratusek

Ajo. Já to bral že může podepsat půl roku před koncem, ale to by vlastně mohl podepsat hned

Reagovat
Kang & Kodos

To by bylo vtipný, kdyby ve středu podepsal Liberci a druhej den už se od léta domluvil jinde

Reagovat
Salfovic

V Jablonci

Reagovat
ratusek

tak on už stejně určitě bude během pár týdnů domluvený jinde, proto ta smlouva na půl roku.u nás buď Plzeň nebo Slavia, případně venku, ale tam bych to viděl na Serii B, nebo podprůměr Seria A.

Reagovat
Losinho

I ten Champ by mu mohl vyjít

Reagovat
Zark

S tou serií A nvm nvm kamo .. budou si pamatovat to jak se nedokazal prosadit ani ve spodku serie B v livornu ... ledažeby daval za liberec mrte golu a objevil se v reprezntaci.. ja bych mu to samozdrejme pral..

Reagovat
ratusek

tak v Serii A jsem myslel nějakej tým co se zachranuje, ale to už by bylo lepší Seria B tým co postupuje. Ikdyž první liga je první liga

Reagovat
mayday

Jenže je vůbec výhra hrát v nějakým Spalu nebo v Chievu o záchranu? Jasně, hraješ první ligu, žiješ v Itálii, peníze asi jakž takž solidní. Ale myslím, že, kór v jeho věku, je lepší hrát i tu českou ligu o titul a zahrát si pořádně v Evropě.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Zark

IL GIGANTE

Reagovat
REPLIKATOR

Potočný hráč utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Potocny muz zapasu? Wtf?

Reagovat
Zark

v čt asi fetujou

Reagovat
Zark

to tam šoupl bez zbytečných frází

Reagovat
Kang & Kodos

Než ho poslali domů

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu poprosit odkaz?

Reagovat
Kang & Kodos

OT: https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/358959/eratuv-blikanec-vypnul-exspoluhrace-ma-otres-mozku-spatne-rekl-kouc.html

To musí bejt zkurvenej génius, takhle vypnout vlastního spoluhráče. škoda že ho ten Varák, co k němu jel, nesundal úplně stejně.

Reagovat
db18

Bych měl co dělat, abych ho nezaskluzoval bruslema...

Jo, Hollweg by si nezahrál 10 zápasů, u Erata čekám 2.

Reagovat
C-M@ster

Protože to Hollweg dělal každej týden

Reagovat
Greny

dostane tak 3-4 ...

u Hollwega byl problem ze Erat toto udelal poprve za tri roky... Hollweg to delal jednou za mesic proto ty tresty byli vetsi ze zacatku taky nedostal hned 10

Reagovat
C-M@ster

Mě spíš zaujalo toto:

https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/358962/sparta-po-selhani-ve-zline-pul-hodiny-v-satne-neni-cesty-zpet-rika-kapitan.html

Jinak nevím, jak moc znáš hokej, ale tam u protihráče a v takovejch situacích moc není čas rozpoznávat, kdo to je.

Reagovat
Kang & Kodos

Kokot je to bez ohledu na to, koho sundal

Reagovat
C-M@ster

Hokej není balet. Je to tvrdej sport a občas to holt někdo odnese. Erat za ním určitě zajde. Úmysl v tom nebyl, nepleť si ho se sparťanem.

Reagovat
Kang & Kodos

podle očekávání

Reagovat
C-M@ster

Nevím, proč jsi nedal tenhle odkaz btw, na tom tvym bez premia si to nikdo nepřehraje

https://www.hokej.cz/erat-sel-do-sprch-sestrelil-havranka-ten-ma-tezky-otres-mozku/5037431

Jinak za mě nic hroznýho. Čekám 2 zápasy stopku.

Reagovat
Greny

noo :) pokud prijde o zapasy playoff tak je blbec.. kazdopadne zde bych si nebyl jistej ze to umysl nebyl... on Havránek je sice talent mozna i na urovni Nečase... ale hlavu zatim nema totalne nastavenou na profisport

Reagovat
C-M@ster

Jako že by dostal 6 zápasů stop za toto? Nebyl tam úmysl a není to opakovaně trestanej hráč.

Reagovat
Greny

klidne muze ja cekam teda 3-4 .. nevim jak Ujčík a spol. letos podobne zakroky trestaji ... ale vim ze Holý by si ho vychutnal...

Reagovat
C-M@ster

To bych se musel podívat, co přesně letos dostalo kolik.

Na YT kanál už to nedávají.

Ale čekám dva.

Reagovat
db18
Reagovat
C-M@ster

To jsem viděl.

Oni pak vždycky hodnotí jestli byl v držení puku, mohl ho vidět, je to příbuznej někoho z komise a tyhle faktory sečtou a vzejde z toho nějaký hausnumero zápasů, na který bude stopka.

Reagovat
db18

Počítám s tím, že dostane 5, aby byl na play-off zase k dispozici.

Reagovat
Greny

at mu klidne daji deset ... ale meli by merit vsem stejne ... pod Ujcikem se to trosku zlepsilo .. ale co me sere ze je v disciplinarce furt starej Jelínek... coz me hodne vadi kdyz syn hraje za Liberec

Reagovat
C-M@ster

Asi jo.

Reagovat
Pablos

tak dostal 6

Reagovat
Pablos

jo ty to kousek dole píšeš

Reagovat
djiros

Tvrdit, že tam nebyl úmysl je dost odvážné. Prasarna, kterou bych zrovna u Erata nečekal. Tyhle zakroky mají být tvrdě trestány bez ohledu na to zda už byl trestán nebo ne.

Reagovat
db18

sejmout ho chtěl, i nedovoleně, asi ho nechtěl vypnout, ale je tam vidět aktivní pohyb vůči hráči...

Reagovat
db18

Vůbec... proto ho podebral...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

no byla to prasarna ... otazka jestli neslo o nejake vyrizovani uctu ale i tak

Reagovat
C-M@ster

Každopádně už teď můžu říct, že tento zákrok na hlavu spadá do kategorie 5 až 10 zápasů,“ řekl šéf disciplinární komise Viktor Ujčík.

Proti tomu se snad odvoláme.

Reagovat
Greny

no Okal a Trončinský dostali 3-4 zapasy za hodne podobny zakroky... takze bych cekal ze trest bude stejny ... pokud ne tak je neco spatne

Reagovat
db18

Hodně podobný možná, ale intenzita rozhodně jiná... (zákrok Okála jsem teda ale neviděl)

Reagovat
db18

No, ten už mi přijde dost srovnatelný - a podle mne horší než Trončínského faul...

Reagovat
Greny

a měl to za 3

Reagovat
smazaný uživatel

Erat parří dlouhodobě k největším kryplům v ELH.

Reagovat
smazaný uživatel

*kriplům.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Losinho

Oba stejně

Reagovat
Greny

Havranek to uhral na Zavadila

Reagovat
db18

Tak má stopku na 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se jede na Spartu pro bod/body i skrz Dočkala s Karlsonem. Jaká změna oproti tomu tam jezdit neudělat ostudu a třeba se štěstím ubetonovat bod

Reagovat
ZB 07

Dneska bude hodně zajímavej souboj Zlína s Bohemkou. Buď bude Pivarník navazovat na svou práci z Brna a zachrání tím Haška, nebo Zlín vyhraje, což by klidně mohla bejt pro Haška konečná.

Reagovat
KingMaster13

A nebo remíza a bude to na hovno pro oba

Reagovat
ZB 07

Tak remíza z venku by pro Bohemku ještě nebyla taková hrůza vzhledem k tomu, co předvádí poslední dobou.

Reagovat
andrew96

Očekávám příšerný fotbal, ale snad se Vyhnal jednou ukopne.

Reagovat
Pride

Dneska jednoznačně Sigma - Příbram. Tam padne zase ranec gólů jako v každém zápasu Příbrami.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Ten druhej odstavec

Reagovat
exse

Nevím co je horší, jestli ta absurdita toho celého, nebo to výhružné připomenutí na konci, že to bude trvat ještě 4 roky.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Neon

Senil

Reagovat
smazaný uživatel

nevím čemu se smějete škoda, že ZEMAN už nemůže bejt dýl ještě prezident. Má to stále v halvě v pořádku, že bere něco s nadsázkou a vtipně na další 4 roky klobouček dolů. Co má bejt jako 90% důchopdců a stěžovat si na všechno. Neumím si představit kdo bude další prezident. ZEMAn je za mě nejlepší prezident všech dob. Ne jako ruský agent HAVEL.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

přijď mi to říct do očí buzno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ok, kde tě najdu? Někde u matů v non-stopu?

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem tvůj pedofilní otec ty kundo

Reagovat
C-M@ster

Podle ostravskýho původu, podpory Zemana a zaslepenosti bych řekl, že budeš romský míšenec, co tráví večery v nonstopu s igelitkou, kde piješ radegast a hážeš napůjčovaný love do matů s nadějí, že se ti vrátí dvojnásobek.

Hnědočerný vlasy, hnědočerný oči, chlupatý pracky a v očích věčně zmatenej výraz, co se mění v nasranej jen když chceš nadávat, na ty zasraný uprchlíky.

Trefil jsem se?

Reagovat
smazaný uživatel

netrefil pojď se sejít budeš překvapenej , ale domů se nedostaneš po svých tomu věř

Reagovat
C-M@ster

Kde budeš čekat? V 5 před Edenem? Jestli mě chceš sbalit, máš smůlu, jsem na baby.

Reagovat
smazaný uživatel

tvle

Reagovat
lichna.

Pozor, Radegast v Ostravě pije elita.

Reagovat
C-M@ster

A co tam pije čtvrtá cenová?

Reagovat
smazaný uživatel

Grešlák.

Reagovat
Pride

Plzeň

Reagovat
lichna.

Tak 4.cenova asi ne, ale jinak Ostravar. Je to levné a vypadá to jako pivo.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

Ale chutná to jak prošlé chcanky

Reagovat
Losinho

Reagovat
Posledni Kovboj

no ty si ale kripl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

To vypadá, že Havel byl v službách všech z

Reagovat
andrew96

Sakra

To vypadá, že Havel byl ve službách všech zemí kromě ČR.

Reagovat
C-M@ster

Jj, je známej tím, že měl na hradě ruskýho agenta, kampaň mu sponzorovali lidi kolem Putina, lítal hlavně na východ a na západě po něm nikdy nepojmenovali žádnou ulici... oh wait.

Reagovat
ondrasch77

Tak on Havel zpočátku byl disident, ale v polovině 80. let, kdy to pomalu to začlo jít s komunismem do prdele, ho StBáci udělali na spolupráci a případné převzetí moci (s domluvou, že se komunistům po případaném převratu nic nestane), což se nakonec stalo

Polednová nebo Vaš se smáli demokracii až do své smrti

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, mají v tom zmatek, koblížci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když ti nevadí, že na hradě sedí banda bez špetky cti a morálky a každý patník v čr je ochcaný Číňanem...

Reagovat
Cumel

Že tě mama nepolkla

Reagovat
PlackaSKS

Ach jo.. A já si po volbách vždy říkám, kde se ti retardi berou

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pride

netrpí přehnaným sebevědomím

Reagovat
mistr129

Reagovat
sosna

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PlackaSKS

Ty krávo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

nejdriv

pak

nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra dost možná krom spodku kotle vyprodáno, paráda.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PlackaSKS

Proč ne spodek?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten není vyprodaný prakticky nikdy.

Reagovat
ZB 07

Spíš proč se kotel nevrátí zas dolů? Není lepší bejt blíž hřišti, než na to koukat z horního patra?

Reagovat
smazaný uživatel

Ultras argumentují tím, že nahoře je lepší akustika a při neatraktivních zápasech vypadá zaplněné horní patro lépe. Já si úplně nemyslím, ale to je jedno. Do 3 let bude rekonstrukce a kotel se přesune a mohl by být úplně bez plotů, tak uvidíme.

Reagovat
dinss

Kam se přesune?

Reagovat
smazaný uživatel

Plánuje se přímo za bránu a dost možná komplet bez plotu.

Reagovat
smazaný uživatel

ze bysme se dockali?

Reagovat
didosh

zajímavé...

Reagovat
Greny

OT : tak Krejčí zustava ve Zbrojovce kluby se nedohodli ... a jako bonus z nej Sustr minimalne pro zacatek jara udelal stopera

Reagovat
Cumel

V přípravě hrál až podezřele dobře na svoje standardy, asi ho motivoval ten přestup. Jsem zvědavý, jak se k tomu postaví teď

Reagovat
dinss

Jakto???

Reagovat
doshcz

srdce volí dnes sledovat Teplice ale to bude ta největší holomajzna

Reagovat
Kaspar

olmik vs pribram, jasna volba

Reagovat
smazaný uživatel

To raději Savo do očí.

Reagovat
Bex5

Hm a pak tě přivezou k nám na emery. Pls žádným savo.

Reagovat
ZB 07

Zlín s Bohemkou bude největší holomajzna

Reagovat
doshcz

za Bohemku by mohl nastoupit ten novej bahrajnec takze tam to prepnu asi na druhej polocas

Reagovat
FCSL

Ta sestava Příbrami už nevypadá tak zoufale jako občas na podzim, kor když se k tomu časem ještě přidá ten Egonek

Reagovat
Coutinho10

Matoušek v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Aby ne.

Rovnou tam lupne jednoho, dva fíky

Reagovat
Dru Zeree

Pěkný sólo od Matouška

Reagovat
Coutinho10

jak si tam povodil ty 2 hráče Olomouce

Reagovat
Luc-Luc

ten Nespor je k nicemu, pryc s nim

Reagovat
Luc-Luc

a ten komentator je hroznej, zoufalejsi komentar nepamatuju

Reagovat
Luc-Luc

gooooool

Reagovat
ZB 07

Pivarník

Reagovat
doshcz

Bohemka

Reagovat
Kaspar

prohrat zlin dneska, v patek s banikem, 4 ze 4 to uz by pivarnik mohl koncit ne

Reagovat
Pride

Železník v základu Co si tím Pivarník jako slibuje?

Reagovat
Kaspar

jediny rozdil mezi zeleznikem a poznarem je, ze poznar tu jednu sanci ze sta promeni

Reagovat
Pride

Právě no, ten se párkrát za sezónu ukopne, ale Železník by ten gól nedal ani kdyby hrál soupeř bez gólmana.

Reagovat
db18

Tak Dočkal prý bude 3. nejlépe placený hráč Sparty s 1,5 mil. korun měsíčně, ročně tedy cca. 18 mega. Víc bere Kanga a Ben Chaim, ostatní mají míň.

Reagovat
Kaspar

ben chajim porad patri sparte ? vzdyt si uz pul roku vali prdel v izraeli

Reagovat
C-M@ster

Však Stramu furt platí taky, nebo už ne?

Reagovat
Kaspar

jo, asi i zbytek toho jeho tymu ale u Tala jsem myslel ze uz ma ukncenou smlouvu

Reagovat
Kaspar

stejne to zlinsky jaro to maj fakt v hlave, jak na to uz kazdy ceka ze to zase na jare poserou nebo je tam neco jinyho

Reagovat
Pride

Jestli to náhodou nebylo Bílkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Hypernik

Reagovat
Greny

ten Pivarnik hraje s tim Zlinem snad jeste vetsi holomajznu nez kdyz trenoval nas

Reagovat
ZB 07

Karviná

Reagovat
exse

Matoušek úplně jinde, strašná škoda, že v jeho věku hraje v takový prdeli.

Reagovat
Luc-Luc

vzdyt mel par sol a bylo z toho hovno, hrozne vyhypovanej ten hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je typické no... mladý čech předvede za poločas jen pár sól, a už je vyhypovanej. Zatím co o různých povidérních "fotbalistech" se pějí legendy, ačkoliv nic takovénho nepředvedli celé roky.

Reagovat
Luc-Luc

bude z neho dobry youtube player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jak si povodil ty 2 hráče...škoda toho zakončení

Reagovat
Losinho

když na nic víc než na tu prdel nemá..

Reagovat
monty25

Nechat Wágnera takhle samotnýho...

Reagovat
ondrasch77

Obrana Teplic

Reagovat
Luc-Luc

neni to uplne spatne, byly tam i slusne kombinace, ale porad mi to pripada hrozne pomale...vzadu zatim bez vetsich problemu, tohle bysme meli dotahnout do vitezneho konce, Nespor je kopyto k nicemu, to same Veprek, naopak Zahradnicek dneska zacal trosku behat

Reagovat
Han střelil první

Nechápu toho Želzníka v základu a Vyhnala na lávce.

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Acosta, Trávník, Kubista, Považanec, Vatajelu - Doležal

Acosta po dlouhý době v základu a Pilík už je připraven na lavičce Dneska to ale bude podle mě těžký

Reagovat
monty25

No, měli byste se snažit, protože jsem si zapomněl nastavit Fanligu a zůstala mi tam půlka týmu z Jablonce...

Reagovat
ondrasch77

Zrovna Acosta mě v sobotu moc nepřesvědčil...

Sestava do MB docela dobrá, nicméně do příštího týdne se snad dá do kupy Hübschmann, počítám, že se dnes vyautuje po 4. žk. Na lavici není jedinej obránce...

Reagovat
ondrasch77

°Vojta se vyautuje po 4. žk...

Reagovat
Greny

OT : Peier bronz z MS ve skoku na lyzich Ammann ma zrejme nastupce

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

jeste jednou OT: .. Šural dnes skoroval v Turecke lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

dostal víc jak 2min. na zápas jo ?

Reagovat
Greny

8 a proste je to kanonyr v turecke lize ma bilanci 1 gol na 19 minut

Reagovat
Coutinho10

tak priste si zahraje treba uz 20 minut

Reagovat
HorajzmAmmann

celkově bude mít snad příště 20 minut

Reagovat
Coutinho10

to by cumel

Reagovat
lichna.

No tak prr. Ještě by dal hattrick.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Pak ho za 4 odehraný zápasy vyhlásí hráčem sezóny jak Jardu Kužela

Reagovat
Pablos

zabiják ten kluk

Reagovat
Luc-Luc

hrozna druha pule, Jilek ven

Reagovat
monty25

Góóól!!! Tak aspoň z penalty

Reagovat
Kaspar

vy a zlin jste jediny tym kterymu v sezone o nic nejde, ostatni bud bojuji o udrzeni nebo pohary

Reagovat
monty25

Víš o tom, že teď existuje něco jako nadstavba?

Reagovat
Kaspar

jo, ale stejne i tak jste nejnudnejsi tym, i kdyz se do poharu nedostane, tak je vam to burt

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

Věřím tomu, že aspoň předkolo pohárů si v budoucnu zahrajou a že jsou Teplice nudný v tom, že jsou stabilní tým ligy a nesestupujou? Tak to ať nudný klidně zůstanou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

jenze vy jste stabilni v tom ze stabilne hrajete o hovno prohrajem... nevadi, vyhrajem..hm tak jo no

Reagovat
monty25

Já už teda s Teplicema od sezony 2013/2014 zažil boj o poháry do posledního kola i boj o záchranu do předposledního kola. Takže bych neřek, že stabilně hrajou o hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel je to tak, už aby zase začali tahat talenty z Bosny a Hercegoviny

Reagovat
Losinho

Berkovec

Reagovat
lichna.

Dzafic Jak se zahaknul..

Reagovat
Sir Ravealot

Hroznej tragéd

Reagovat
ManUnited

to jo a komentátor ještě řekně, že se to dalo písknout

Reagovat
Kaspar

zlin 6 ze 6

Reagovat
HorajzmAmmann

snad i 7/7

Reagovat
Kaspar

s tim se pocita

Reagovat
HorajzmAmmann

Falta jak něco takovýho může přestřelit ligový hráč

Reagovat
lichna.

Fantaboy

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
sosna

Reagovat
Kaspar

vacek uz sem videl jak to posere jak jde pomalu

Reagovat
Luc-Luc

Zahradnicek

Reagovat
Sosi

Pivarník, to je kouč

Reagovat
monty25

Bod s předposledním je asi málo, ale na víc to nebylo. V závěru ještě Karviná mohla rozhodnout...

Reagovat
ManUnited

Pěkně Klokani

Reagovat
Coutinho10

uz bylo na case

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Luc-Luc

hrozny vykon ve druhe puli, nastesti ma Pribram podobnou “kvalitu” vepredu jako my, Jilek by mel skoncit, tomu tymu nic uz nedava, verim, ze novy trener by s tema hracema zacal hrat fotbal na urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Skončit musí Minář a musí se přestat se zbytečnými nákupy. Jílkovi bych ještě dal šanci.

Reagovat
Coutinho10

ta sestava a hlavne lavicka Bolky slusne naslapana

https://twitter.com/fkmladaboleslav/status/1099326295845015552?s=19

Reagovat
ManUnited

obrana nic moc, o Křapkovi čtu snad poprvý v životě

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt? Už taky něco odehrál...

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
ManUnited

jo tak Bolku moc nesleduju a to jméno mi prostě nic neříkalo

Reagovat
Kang & Kodos

Bucha se posunul z tribuny na lavičku. Progres tam je

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kaspar

az ho jednou koupime a posleme na petiletou hostovacku do naky prdele

Reagovat
db18

U nás byl během jara taky často na lavičce.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

U nás si dokonce i zahrál

Reagovat
JeséRodriguez

talent

Reagovat
Blasphemer

Bucha

Reagovat
lichna.

Přikryl

Reagovat
ZB 07

Co Jablonec nedá

Reagovat
doshcz

Jablonec je strašně motá. Takže prohraje 1:0. Rusák z penalty.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

Muris jde hrat

Reagovat
ondrasch77

Od 15. minuty jsme válec, musíme dát gól..., Vata a Acosta dnes oba perfetní

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Muris

Reagovat
smazaný uživatel

Mešši

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Koukám, že po sobě docela jdou

Reagovat
db18

Bucha na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou zatím docela dobrý.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Weber na to jde dobře - staví Buchu na křídlo, kde na něj není takový tlak, že něco posere, podobně jako Znojmo nechávalo hrát Hrošáka převážně z kraje.

Reagovat
Bex5

Reagovat
lichna.

Přikryl

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Coutinho10

Prikryl

Reagovat
lichna.

Jinak Matějovsky by se na to už měl vysrat. Hrozna plačka.

Reagovat
mistr129

Reagovat
HorajzmAmmann

Přikryl na Faltu

Reagovat
db18

Zrovna dneska, když je to nahoru dolu, by se tam hodil Ikaunieks.

Reagovat
ondrasch77

Nebyl ani na lavici...

Reagovat
db18

Já vím, ale je podle mne škoda.

Reagovat
lichna.

To by nebyla naše liga aby gól nedal Přikryl.

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Bucha áčko. (i když mu ho asi nepřipíšou).

Reagovat
db18

Ale Hovorka zkušeně...

Reagovat
HorajzmAmmann

Boleslav

Reagovat
Coutinho10

uff...Jablonec nebude mit cisty konto

Reagovat
ZB 07

Aspoň, že mám Přikryla ve fantě...

Reagovat
doshcz

Weber to dobře koučoval

Reagovat
ondrasch77

MB hraje hovno a vyhraje , takže byl původní předpoklad správně...

Reagovat
Ross Geller

Baníčku Baníčku. Nedáš naši Spartičku. Čeká tě chvíle hořká. Máme zpátky Bořka. A to je Sparťan jak má být. Pro balon ten správný cit. Navlíkne zase tričko rudé. A s klukama za Spartu bojovat bude. Takže ostravský Baníčku. Zakončím už básničku. :-) Slavit dnes bude jen jedna parta. S kápem Dočkym naše SPARTAAA.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nase mila Sparticko, hovno hrajes malicko. A za tuhle basnicku, dostanete doufam pres picku

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, žes tam dal to alibistický doufám. Jinak by to bylo dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne by ten rym rytmicky vychazel..

Reagovat
smazaný uživatel

Právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Básnička to byla pěkná, pravda je však jen jedna. Přijede nás patnáctset, doprovázet nás budou muset. Na hřišti i v hledišti, zašlapem vás, jak myši. Milan Baroš hattrick dá, na kapitulaci Zdendy to vypadá. To nás ovšem jenom rozchechtá, tři body si domů poveze OSTRAVSKÁ ŠLECHTA!

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, co to jako má být ta "OSTRAVSKÁ ŠLECHTA"? Na co si to hraješ? Šlechta ve Slezsku byla, ale ve městech, jako třeba Těšín nebo Opava. Z dědiny Polská Ostrava se stalo město, až když dotáhl na šachty ten největší póvl z Haliče, ty šlechto!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
PBLead

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ostravská šlechta. To je vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

I tohle je možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hotentoot je zase zpátky,

to jsou ale hrozné zvratky.

Reagovat
Posledni Kovboj

brrap

Reagovat
Blasphemer

Ahoj já sem motherfucking scumbag Stříha Dejmito

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Greny

No očekávám Dočkala na místě Kangy a toho na střídačce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik dnes zůstane chacharů před stadionem?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrých lidi se vejde... Beru to jako klasické zastrašování.

Reagovat
bobis21

Proč? Málo lístků nebo dementní security?

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje. Netuším kolik vás jede každopádně, ale okolní tribuny vyprodané, takže jak vás nepustí do sektoru přes limit, tak bude asi sranda.

Reagovat
bobis21

Já už naštěstí lístek mimo náš sektor mám, takže pohoda... Ale stejně se mi zdá že ten sektor hostů je větší než těch 1400 co dali k dispozici

Reagovat
smazaný uživatel

Býval, ale není to tak dávno, co se zmenšil. Měli jsme suverénně největší sektor pro hosty a tak se to trochu limitovalo.

Reagovat
bobis21

Jasně, hlavně aby vám na ten florbal nechodili lidi...

Reagovat
bobis21

Fotbal... Nevím kde ten mobil přišel na takovou blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lidi chodí pořád že jo. Na Bohemku necelých 12tis, dnes vyprodáno. A vedení je řekl bych jedno, kolik přijede hostů. No uvidíme, zda pustí i ten zbytek, na derby třeba těch zbylých asi 500 lístků prodávali domácím.

Reagovat
doshcz

dnes zase přijede tým kterej to proti nám bude brát jako zápas století.. bude to kurva těžký, čekám nějakou tu červenou a další po zápasový nadávání na VAR

Reagovat
Salfovic

Století? Tisíciletí, minimálně

Reagovat
Bex5

zápas čtvrtohor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Venny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

Kurva ale takhle jsem se netěšil snad ani na derby. Dneska musíme.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Posledni Kovboj

Tipy na dnesek? Cekam 1:1 a Zdenduv plac.

Reagovat
ZB 07

2:2, 8 žlutých, 2 červený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido
Reagovat
lichna.

UPOZORNĚNÍ pro všechny!

Dnes hraje Sparta proti Baníku. Za Baník nastoupí Milan Baroš. Milan Baroš nastoupí nahecovaný. Milan Baroš se na hřišti ve vyhecovaných zápasech často chová jako magor. Milan Baroš chodí tvrdě do soubojů, fauluje, na druhé straně někdy spadne, ačkoliv nemusí, chodí si pro fauly a často diskutuje jak s rozhodčími tak s protivníky. Při těchto diskusích používá vulgární slovník.

Klidně Milana za tohle odsuzujte, ale doufám, že tu nebude zase dneska 1000 udivených komentárů, co že to ten Baroš na tom hřišti předvádí, protože tohle vše pravděpodobně bude předvádět až do konce své kariéry, obzvláště proti Spartě..

Reagovat
db18

Vytrollit a poplivat. (Dočkal, 2019)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Dneska bych mu odpustil, i kdyby na tom hřišti zabil dítě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Na to stačí Zdenda, až nasadí Hložka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pride

Reagovat
Pablos

taková blbost, ale já se teda pobavil jak dlouho né tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
lichna.

Reagovat
Liquid

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Bex5

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bez Plechateho.

Reagovat
db18

A to důležité: Už bude Vácha?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
db18

to mi pokazilo teorii o novém údolí sviní.

Reagovat
rufus

A Kanga?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jistě, ale pravděpodobně lavička.

Reagovat
rufus

Ten Ščasný je fakt dement..

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nakonec bude v základu, kdo ví. Ale Plechaty pravděpodobně ze základu na tribunu, dobrý sešup.

Reagovat
rufus

Celkem jsem i čekal, že Plechatý hrát nebude. Ale pokud ho odstřelí hned až na tribunu, no musel bych se o Ščasným opakovat.. Takže stoperská dvojice Costa - Štetina?

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem Stetina, Costa základ a Radakovic lavička.

Reagovat
F.Torres

nechce se mi to hledat, ale přesně toto jsem psal před Duklou... udělá chybu a už si nekopne... neskutečný, že je vyvíjen takový tlak na mladíčky, přičemž hrajete o 3. místo

Reagovat
Raylan

achjo... ale nečekal jsem nic jiného.

Reagovat
PBLead

no dalo se to čekat. U Zdendy prostě hráč pod 20 musí hrát 2x líp než ostatní, jinak jde okamžitě na lavičku. Hlavně, že Radakovič nebo Plavšič hráli sračku furt a o místo nepřišli. Taky jsem nepochopil, proč už nehraje Civic.

Reagovat
PlackaSKS

Výsledek bych ani nezkusil tipnout, ale hráči jako holzer, stronati nebo granecny budou vypadat jako by měli na Real. Každopádně Baník musí když Jablonec hloupe zavahal

Reagovat
Pablos

já teda tipuju, že 3:1 pro Spartu

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 18letý Žambůrek včera nastoupil za Brentford v Championship

Reagovat
Venny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Baroš

Reagovat
Kaspar

v pristim kole mame duel, te natru

Reagovat
bobis21

ve dvou z posledních 3 zápasů vám dal gól - je fajn vidět že už se chystáte na další

Reagovat
Kaspar

ale stejne je to curak jako Chory, ja muzu vse, ale jakmile se na me jen krive podivas tak jdu brecet rozhodcimu

Reagovat
bobis21

Jasně, toje přesně on proto má za rok nějaké 3 žluté...

Reagovat
Kaspar

kdyz mel stopky tak tezko bude sbirat karty

Reagovat
bobis21

odehrál v té době 24 zápasů

Reagovat
Ross Geller

Teda když byl v repre a hrál v zahraničí, tak palec nahoru. ALe co se vrátil do Ostravy, tak se na hřišti chová jak kkt.

Reagovat
bobis21

je pořád úplně stejný, jen jsi podlehl té nenávistí médií

Reagovat
smazaný uživatel

Nechces odtahnout zpatky do PL sekce? Tam ti to aspon zerou.

Reagovat
Hokaido

Nebrec zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak mimochodem, nezdá se vám, že se na FB ze stránky český fotbal pro fanoušky začíná docela stávat hlavně slávisticka info stránka? Je to teda jen můj názor, ale poslední dobou je to tam docela masakr, což je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hledáš zbytečně senzace. Admini nemají nic společného s SKS, ba naopak. Ale berou to z Global jako nezaujati a holt Slavie teď úspěchy má.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemám nic proti fotkam ze zápasů atd, ať je toho třeba milion. Ale k čemu tam je zkopírováne info pro fans sks v Genku atd? To mi přijde docela úterý. A dnes nás čeká jeden ze slagru podzimu a není tam vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Hrát vy, tak tam je taky milion videí. To ti vážně trhá žíly?

A že není nic na Fb? Znova, ty jako aktivní, trhá ti to žíly? Mě ne.

Jinak u jediné otevřené pokladny pro nás stovky lidí a kdo ví, kolik fanoušků nemá lístek ve speciálu.

Ale jelikož se velkotovarnik zná dobře s kretou, počítám, že nám uvolnite těch rizikových 2 K.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jestli se náhodou část lístků z těch "uzavřených" sektoru neprodá mezi ACS jak v derby. Byl bych radši, kdyby tam pustili vás, ať je ještě lepší atmosféra, ale moc s tím nepočítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohu se zeptat, jak to nakonec dopadlo? Pustili všechny? Jestli jo, tak kdy se to rozhodlo? Dík Chtěli jsme koupit lístek v ty 2h, ale bylo to bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nikdo před stadionem nezůstal. Ale ruku do ohně za to nedám, sám sem byl rád, že sem našel místo pak na tribuně.

Co se týče předprodeje, když tam přijeli kluci od nás někdy před půl druhou? Tak už tam bylo pár desítek lidí...A kolem 14 hodiny tam měl být dav kolem počtem kolem 4 stovek. Takže se nedivím, žes byl nakonec bez šance, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás, momentálně z okolí Prahy, dost blbá situace. Hlavně když ACS v oznámení zdůrazní, že žádné další lístky neuvolní.

Snad vyjde SKS....nevíš náhodou, jestli se budou lístky prodávat zase už v pátek po Zlínu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, situace to byla blbá, já měl to štěstí, že mi ho přivezla jedna osoba přímo z klubu, jinak bych taky musel jít stepovat do toho nedělního předprodeje.

Co se týče Slavie, tady bude asi nejlepší sledovat web FCB, kde budou určitě dány upřesňující informace.

Nicméně, co si pamatuji, zrovna na Slavii nebyl nikdy moc problém koupit si lístek u stadionu klasicky. A myslím si (doufám), že už nepojede taková masa lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ani nenapadlo, že by moh být problém s lístkama do sektoru hostů. To jsem zažil jen před lety na Dukle.

Taky mi hlavou proběhla ta kacířská myšlenka, že by mohlo jet míň lidí

A vybavil jsem si hostující sektory na většině zápasů, kde sedí třeba 10 lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byl spíš asi problém, že proběhl hned velký předprodej po zápase s Libercem. Jakmile se porazil, čekal sem toto kvantum lidi.

Nicméně, i tak bylo v sektorech prázdné místo, myslím si, že kdybys počkal, vyšlo by ti to. Nicméně, ono si nakonec stejně moc nepřišel.

Větší zábava je na menších vyjezdech, proto už se těším do Plzně /Jablonce.

Reagovat
KingMaster13

Je to stránka pro fanoušky a jelikož Slávie s Plzní měla teď fanoušky za hranicema tak jim to logicky přineslo info. Nějaké info tam bylo myslím i pro Plzeňáky. Jako jo uznávám, že teď se tam píše dost o nás a občas tam jsou zbytečné informace. Třeba výsledky ze zápasů mi tam přijdou zbytečné. Zrovna ale tahle informace byla celkem užitečná když se to týkalo fanoušků z ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Pro oba. Jak píšu, fotky a videa jsou fajn, ať jich je třeba desítky denně, ale vážně mi přijde zbytečný celkem špatný tam kopírovat přesně znění doporučení pro fans přímo se stránek sks atd.

Ve výsledku mi je to celkem jedno, ale radši bych si dnes před odchodem na stadion zkouknul nějaké fotky a info o výjezdu a počtu fans Baníku na dnešek, kolik jich jede přibližně bez lupenu, fotku z nádraží atd. Ale budiž, každý si představuje stránku jinak. Ve výsledku je to pořád v uvozovkach menší zlo než ty debilni komentáře a od buranů pod každým příspěvkem.

Reagovat
smazaný uživatel

*Zbytečný a celkem špatný.

Reagovat
KingMaster13

Jak říkáš mělo by to být hlavně o tom jak píšeš, reporty z výjezdu a tak Nicméně mě to nepřijde nějak špatné, že to okopírovali z nějaké slávistické stránky. Bylo to upozornění pro naše fans v Belgii, což mi přijde aktuální. Občas se tam vyskytují mnohem větší kraviny, třeba i výsledky zápasů, což by se na téhle stránce fakt řešit nemělo

Reagovat
mayday

Pivovarník zatím zdatně navazuje na svou práci ze Zbrojovky...

Reagovat
Liquid

Pýcha slezská jest Opava, Baník iba střevo slepé slezské jest - slova Cyrila s Metudem dneska se ale bude fandit slepému střevu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

jen pro zajimavost zitra bude video na zapase Slavie nebo Plzne?

Reagovat
db18

SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Tak to je zas určitě zaříznou...

Reagovat
Losinho

Praha může

Reagovat
Losinho

Tak to snad hodím na vás

Reagovat
Greny

presne kvuli tomu jsem se ptal

Reagovat
db18

Já bych taky něco hodil, dneska na Baník a zítra na nás... ale v poslední době mam takovou smůlu, že by z toho byl 2x výbuch 3:0

Reagovat
Coutinho10

ale kdyz hrali v Bolce, tak jsem na to dojel

Reagovat
Liquid

Jedna vědomostní otázka: Pokřik "Cikáne" ze sparťanských tribun bude dnes patřit hráči?

A: Baroš B: Holzer C: Hrubý D: Diop

Reagovat
dinss

Poprosil bych diváky...

Reagovat
smazaný uživatel

E: Ščasný

Reagovat
Raylan

Dneska to asi postaví takhle co?

Nita - Zahustel , Štetina, Costa, Hanousek - Frýdek, Sáček - Karlsson, Bořek, Chipciu - Tetteh

Reagovat
Pyroman

Hložek místo Chipciua.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga místo Bořka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No i když… ať tam jde ten Bořeček, já budu fandit Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase někdo chlastá takhle při neděli.

14:45 První menší konflikt s policií. Při zastávce na záchod jedinec neuposlechl pokyny policie a dostal mírně za uši. Ostatni fanoušci mu domluvili a situace se uklidnila.

14:40 Fanoušků je určitě přes tisíc, takový pochod Praha poslední dva roky nepamatuje. Příznivců Baníku hlasitě fandí, kolemjdoucí si je zvěčňují do svých mobilů. Jeden z nich prohodil: "Mámo, tak tohle jsme ještě nezažili."

Reagovat
smazaný uživatel

Mámo, tak tohle jsme ještě nezažili.

Reagovat
db18

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ten kreten nepostavi Kangu, tak u me skoncil

Reagovat
Hokaido

Přitom Kanga zatím na jaře náš možná nejlepší hráč, ale stejně dvakrát střídal. Za to můžou z velky části curaci typu Vízek. Je mi nabití z toho, jakou tady udělali atmosféru kolem zahraničních hráčů těma svejma vidlackejma kecama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nechápu, herně byl a je přínosem, a teď se srovnal i co se týče disciplíny. A zrovna teď ho vyndá

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

dvakrat stridal aby mohl Zdenda nejak zduvodnit ze hned nasadi Dočkala

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
lichna.

Na druhou stranu. My hrajeme dost bojovně a loni na podzim byl Frýdek třeba vaším nejlepším hráčem. A na tvořivost tam máte Dočkala.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to ofiko. Curak zasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda tam v tý kabině spolu se svými rytíři kulatýho stolu musí jet solidní matro... Kanga na lávce, Zahustel v základu... Čtvrtrak na tribuně, Plechatý na tribuně (Zdenda je už zase solidní vrahoun)...

Reagovat
Greny

to bylo uplne jasny ze Kanga bude sedet.. prvni dva zapasy si Zdenda nenapadne pripravil pudu pro Borka. uz tim ze ho vzdy vystridal s tim ze nedrzi pozice.. podle toho by Frýdek mel drzet tak sedacku na tribune

zajimave ze sedi i Chipciu

Reagovat
KingMaster13

Dočkal už tam zase začíná dělat bordel v tý kabině, ještě časem odstřelí Zdendu a najmou někoho kdo do základu vrátí Váchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Zdenda má přece jen pod čepicí

Reagovat
KingMaster13

Toho Kangu časem vyštvou, to je jen otázka času

Reagovat
db18

Tak on už prý v týdnu na IG nahrával videa gólu, který dal Spartě v dresu Zvezdy...

Reagovat
KingMaster13

Fakt? lol

Reagovat
Greny

asi dvacet stories z pusobeni v CZ z toho i ten gol proti Sparte

Reagovat
KingMaster13

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je hodně vytržený z kontextu. V podstatě tam nahrál všechny svoje branky z evropských pohárů a další zajímavý momenty ze svýho působení ze Zvezdy. Koneckonců tyhle nostalgický chvilky dělal už několikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Má tyhle flashbacky často, není to jen že zápasů Zvezdy, ale i ze zápasu za Lrasnodar nebo kde to ještě hrál, dělá to ovšem i s fotkami z osobního života, kdy začne postovat třeba 20 fotek 2 roky starejch.. Netřeba v tom hledat něco víc

Reagovat
db18

Ok. Já už to takhle vytržený z kontextu četl.

Reagovat
Greny

stejne je to paradox .. nezmrdal na podzim Zdenda Kangu ze bude na Baniku chybet?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

To je totálny kretén. Celý jesen nechá hrať spolu Kangu aj Nica a potom posadí Kangu aby mohol hrať Dočkal? Absolútne nepochopiteľné...

Reagovat
Neon

Třetí zápas, třetí stoperská dvojce. Si s nima Zdenda hraje na orloj?

Reagovat
db18

Jinak to důležité: Bořek nastoupí s páskou.

Reagovat
db18

já mam jen za 50, ale v současný formě mi to přijde vhod.

Reagovat
Coutinho10

jj vsechno se pocita

Reagovat
Puskas

přes oči?

Reagovat
rufus

Ščasný ven!!

To je neskutečnej zmrd!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

a diletant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
dinss

Na Baník je zajímavý kurz, jdu ho tam dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina, Costa, to su klidný, že si klidý, já su klidný...

Reagovat
Ross Geller

Prvni zapas Plechaty - Stetina, druhy Plechaty - Costa, treti Stetina - Costa. Jak ma pak obrana hrat dobre, kdyz se furt rotuje... Navíc nehraje Kanga ani Drchal...

Reagovat
lichna.

Hanousek, Hložek vs. Fillo, Pazdera. To jsem fakt zvědav. To aby Procházka byl připravený, že to za ně bude furt hasit.

Reagovat
doshcz

Jsem rád že aspoň ve studiu nejsou dnes voliči SPD a řeknou, že Kanga by spíš neměl sedět. Mě z těch našich "trenérů" mrdne.

Reagovat
Ross Geller

Jsem nerad, že sem do diskuze o fotbalu někdo tahá politiku...

Reagovat
doshcz

jde o to že kolikrát třeba v Tiki Taka jsou gumy co nesnášej cizince v naší lize

Reagovat
FCSL

Nasrat si zrovna Kangu není ideální podle mě Ten to bude těžko kousat. Asi si chtěj zase rozmrdat kabinu... Sice nemohli počítat s příchodem Dočkala, ale jestli tak urputně hodlaj upřednostovat Frýdka se Sáčkem, tak ho mohli rovnou pustit

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo nějaký funknčí stream? Díky moc

Reagovat
KingMaster13

Matušovič ve studiu jakožto expert na Ostravu O2 to docela kotlí

Reagovat
Coutinho10

uz tam parkrat byl

Reagovat
lichna.

Bohužel tam bývá ten dement pravidelně. Kdyby tam radši vzali třeba Pospecha.

Reagovat
KingMaster13

To je jak kdyby derby S tam byl za Slávii Erich Brabec. Taky bych z toho byl hořkej

Reagovat
Venny

Tak až se dneska bude Dočkal stahovat do defenzivy, aby měl vůbec balon, tak čekám od Zdendy pochvalu za neuvěřitelnou fotbalovou inteligenci a čtení hry

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Schválně jak se bude tvářit až ho odstřelí

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Doufám, že tam pustí reklamu "Dočkal! Neválej se v tom vápně!"

Reagovat
lichna.

Dotaz na Sparťany, líbí se vám vaše hymna? Nechci nějak hejtit ale to Hola hej, hola hej mi tam přijde úsměvné..

Reagovat
Puskas

Autorem je bohemák Šíp. Možná naschvál od něj.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ze ne .. je to neco strasnyho, ja ji bojkotuju

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ne, nelíbí, je to takový dětský

Reagovat
Ross Geller

Ano líbí.

Reagovat
lichna.

Tak u tebe mě to nepřekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Uwe háže buly

Na začátku mi přišla hrozná, dneska už jsem s tím celkem ok. Navíc většina těch hymen mi přijde o ničem, takže nijak nevybočujem.

Reagovat
KingMaster13

Jinak jo Plechatý by dnes možná nějakou chybu udělal, možná by prohrál zápas ale Sparta stejně už poztrácela dost bodů a třetí místo nějak ukope. Zase zkušenosti z bránění Baroše by byly k nezaplacení a dalo by mu to dost.

Reagovat
db18

Baroš by ho zabil.

Reagovat
KingMaster13

No jo Ostraváci žerou děti

Reagovat
Puskas

Ale jen pražské, jsou vyžranější.

Reagovat
Ross Geller

To by se pak potkal s Řepkou ve vězení.

Reagovat
lichna.

Tím spíš, když loni Štětina ho absolutně nezvládl.

Reagovat
frankiefcb

Jsou to chuji. Dají tam stetinu který už při bránění Milana selhal a pak Čistí, který má rudo jak vidí Milana. ale jejich boj.

Reagovat
Puskas

„V tomto přestupním období, když byla možnost Jakuba opět získat, jsme již pracovali na příchodu Filipa Panáka a v přípravě náš talentovaný odchovanec Plechatý zaujal trenéry natolik, že si ho chtěli ponechat v kádru,“ dodal Rosický.

Tak ho v rámci důvěry šoupli na tribunu.

Reagovat
KingMaster13

Jako jo na Dukle dělal hrozný kiksy ale jinak než zkušenostma se neposune a tenhle vyhecovanej zápas proti Barošovi mu může dát jen to dobré

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tady by byl rozklepanej asi ještě víc, takže tohle chápu, že nehraje

Reagovat
Puskas

Ok, ale ani na lávku?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tak je asi zraněnej, ne?

Reagovat
Greny

Zdenda na hlavu

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
db18

Reagovat
Venny

Nechápu, že byl okamžitě odstavenej. Stejně tak nechápu, že vůbec nehraje Drchal. Čím dřív se zbaví Zdendy, tím líp. Do tý doby Spartu nikdo nebude brát jako vážnýho kandidáta na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo funkční stream na Sparta - Baník? Díky

Reagovat
F.Torres

Stream někdo?

Reagovat
jiriczeQ
Reagovat
F.Torres

dík moc

Reagovat
Puskas

díky i já

Reagovat
Pablos

díky taky

Reagovat
Thorrin

Díky, cením.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Baroš

Reagovat
doshcz

škoda Bořek

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Bořek kurva, to je škoda

Reagovat
Greny

ted mel Lastuvka dvakrat velky stesti nejdriv tycka a pak ze se mu to neodrazilo od te nohy do branky

Reagovat
AjaxFans

díks

Reagovat
Pablos

Bořkovi jsem to přál ...škoda toho

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

neboj, to ještě přijde

Reagovat
Pablos

dobrá tedy

Reagovat
Puskas

taky jsem mu přál, ať dá tyčku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh se mi moc nelíbí na jaře. Nechat ho hrát bez přípravy asi nebylo nejlepší řešení.

Reagovat
Venny

Zvlášť když měl Drchal z přípravy formu

Reagovat
Pablos

sice zadrbal.. ale šanci z toho ještě udělal tou přihrávkou

Reagovat
PlackaSKS

štětina tam při dlouhym nákopu oběma rukama visí na barošovi, ale když nespadne, tak nikoho ani nenapadne písknout. to mi vadí, jen to ty hráče motivuje skákat

Reagovat
Dru Zeree

Zahustel

Reagovat
Ross Geller

Ta Jankulovskiho kočka v hledišti z toho fotbalu zívá.

Reagovat
Pablos

Zahustel

Reagovat
andrew96

Zahustel je stejně pán.

Reagovat
Pablos

jinak co myslíte... bude nějaká penalta ? za mě storpo dneska padne

Reagovat
F.Torres

bude, dočkal ji nepromění a bude za to střídán Kangou

Reagovat
JeséRodriguez

tak jsme se zasmáli

Reagovat
F.Torres

to je škoda, poslední dobou byla s vámi sranda, ale tak doufám, že jedna vlaštovka jaro neudělá

Bylo ale patrné, že běhavé celky Vám budou dělat problém, takže se ukáže až na Liberci, jak na tom jste

Reagovat
db18

Zahustel a Štetina... to je sen...

Reagovat
Dru Zeree

Sáček a Frýdek, to je sen.

Reagovat
Paprika

Spartani maji nejaky bojkot? Ja jen ze jde slyset jen hostojici kotel...celkem ostuda

Reagovat
diskoschlampe

To mě poser, on to blbě zpracuje a tak krásně mu to dá do běhu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Gooool

Reagovat
ZB 07

Diooooop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Baníík

Reagovat
Ross Geller

Ščasný ven!

Reagovat
lichna.

Barooooos fantazie. A Diop do teď v lese ale je tam.

Reagovat
aither

Sčasný ven

Reagovat
doshcz

bez Kangy nepřelezeme s míčem na noze ani půlku.. geniální!

Reagovat
Coutinho10

Goooooool Banik

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Štětina Jak slon v porcelánu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

kdo to rikal? ja to rikal

Reagovat
Pablos

Sparta byla zrovna na malinách no

Reagovat
PlackaSKS

nádhera.

Reagovat
KingMaster13

Baroš luxusně

Reagovat
Dru Zeree

Milááán

Reagovat
F.Torres

Gooooooooooool

Reagovat
Greny

ty jo Dioop goool

Reagovat
Radar

Díky Bořku!

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PBLead

Dočkal. tyvole, když tak debilně ztratí, tak snad o to víc zamaká, aby to přerušil a ne že si vyklusne zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

je zvyklý z MLS kde vyklusával i směrem dopředu

Reagovat
lajka30

Reagovat
KingMaster13

těží z techniky

Reagovat
KingMaster13

on nebude makat

Reagovat
PlackaSKS

tak to si nepamatuješ jakym stylem dočkal hraje

Reagovat
monty25

Pěkná souhra

Reagovat
Pablos

od Diopa to bylo předkopnutí bych teda řekl ale vypadalo to ve finálně dobře, to zase jo.

Reagovat
Puskas

Joooooo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel je zase ožralej, ne?

Reagovat
F.Torres

Baroš nádherně, ale ten Štětina do jeho prostoru a vůbec netušil

Reagovat
PlackaSKS

s tim úplně nesouhlasim, to byl pro stopera hrozně těžkej míč

Reagovat
F.Torres

nebyl vůbec zorientován, nic extra těžkého dle mého názoru. Prostě neměl přehled o situaci

Reagovat
PlackaSKS

baroš to tam dal skvěle, přehled možná pořádně neměl, ale i tak to byl hrozně těžkej. vracíš se k bráně, bud to tam sklepneš ty nebo hráč za tebou... já bych mu to zas tak šíleně nezazlíval. podle mě to byl prostě skvělej mič mezi obránce a golmana

Reagovat
F.Torres

kdyby si to sklepnul, tak mu nic nevčítám, jelikož by byl alespoň pozičně ok, ale on nemohl ani sklepnout, jelikož byl prostě mimo pozici a to chyba je.

Reagovat
Posledni Kovboj

tvl vsak si nechal utyct Diopa jak zacek

Reagovat
ZB 07

Dočkal hroznej zatím.

Reagovat
F.Torres

tak on nikdy není extratřída, ale má bod na zápas... dneska zatím tyč...

Reagovat
KingMaster13

až na tu střelu a 1 průnikovou přihrávku

Reagovat
PBLead

Jinak ten střed je strašný. Kanga děsně chybí. Ale jasně, hlavně že už hrajou Češi.

Reagovat
Posledni Kovboj

jeste se tam motaj Tetteh se Svedem, tak bych to po zapase nejak svalil na ne

Reagovat
smazaný uživatel

A mezitím bych prohodil nějakou hajlovačku.

Reagovat
Posledni Kovboj

Siegl Hraj!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
PBLead

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

A Nita pustil gól, nýmand.

Reagovat
Posledni Kovboj

jednoznacne

Reagovat
Uwe háže buly

Tak jako slyšel už jsem názor, že druhý gol byl jeho a že Tetteh nemá ani na lavičku.

Reagovat
PBLead

no tak tetteh se taky v posledních zápasech na hřišti dost motá, ještě že dal minule gól.

Reagovat
Posledni Kovboj

stare porekadlo pravi, ze utocnik, kterej za zapas dostane dva a pul mice, s tim zase tolik nezmuze

Reagovat
Blasphemer

Dočkal hraje píču, ale komentátoři stříkaj pokaždý, když se dotkne balónu.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by nestříkali když fandí spartě. pro ně je plechatý na úrovni varaneho

Reagovat
db18

Krásná gólová akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Diop koloběžka jak CR 7 na 100% to tak , ale nechtěl

Jinak díky bořku 4/12 úspěšných přihrávek Dočky vítej doma

Reagovat
andrew96

Dame I Baroš super. Štetina klasik.

Reagovat
lichna.

Štětina

Reagovat
Greny

Bořek už vymyslel prvni gol na Letné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jasná redka.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Netrefil vůbec míč, oběma nohama napřed. Koukněte se za co šel třeba Budinsky na podzim. Podobnej zákrok jako Ďurica.

Reagovat
Ross Geller

TEď měl Baroš dostat červenou. Bylo po zapískání, nehrálo se a on vezme Frýdka za nohy a hodí s nim.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, tohle spolu souvisí. Dík za argument

Reagovat
smazaný uživatel

To si delas prdel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli by bary dostal redku tak štětina už by měl bejt v šatně

Reagovat
C-M@ster

zmeň si radši nickname

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než říct na svatbě jiný jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Zní to strašně vtipně když to čtu, jako z MMA.

Reagovat
Ross Geller

Jsem to myslel ironicky, páč týpek chtěl červenou pro Štětinu, která nebyla (stačila žlutá), tak jsem já chtěl červenou pro Baroše (která taky nebyla, stačila žlutá).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
F.Torres

Reagovat
naheCZ

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Štetina ven ty vole, hovado.

Reagovat
Raylan

Stetina, Zahustel seberte se s Ščasným a táhněte do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle neni cervena tak co

Reagovat
dextroza_m

Musel by to udělat náš hráč...

Reagovat
twerp

Štětina na červenou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasná redka co to je tohle to. Bez zájmu hrát balon ze zadu jasná redka

Reagovat
F.Torres

Štětina zatím válí

Reagovat
Blasphemer

Jasná redka.

Reagovat
Posledni Kovboj

a cetls bezfrazi?

Reagovat
Blasphemer

Ne, dáš odkaz?

Reagovat
Posledni Kovboj

sorry, uz me posilaj domu

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Fer ovesazeni.cz

Reagovat
Greny

klidne mohl jit do kabin

Reagovat
Messy<3

Už proběhla klasika od myslitelů z kotle

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

Štětina ...jak já tyhle typy nemusím ...bránit to pořádně neumí, přihrávat to pořádně neumí ...ale je tvrdej ...tyhle hráče já prostě nikdy neměl rád.

Reagovat
mayday

Jo jo, taky tyhle typy nemusím. Image založena na tvrdosti, ale fotbalově má tak na třetí ligu.

Reagovat
PlackaSKS

nechápu, že mu červenou s varem nedal. hrozná prasárna

Reagovat
Liquid

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
twerp

Hlavně že máme na střídačce stopera na střídání

Reagovat
lichna.

Bary

Reagovat
naheCZ

Komentátor

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
monty25

Vyprcanci z O2

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

komu asi komentátor fandí by mě zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten frydek to je takova kurva a ti komentatori na fortune soudnost nila

Reagovat
KingMaster13

Frýdek je svině. Když tě sestřelí on tak je to ok ale jak někdo naloží jemu tak se válí

Reagovat
mayday

Frýdek je nejlepší při pozápasovych rozhovorech. Tváří se jak dement, jak kdyby se měl každou chvíli rozplakat. Silně nesympatickej hráč. Na hřišti vrchní prase, přitom nahrát taky neumí na pár metrů.

Reagovat
doshcz

pravá strana úplně šílená zase

Reagovat
andrew96

Frýdek wtf

Reagovat
diskoschlampe

Strašnej mentál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazda dobra komedie potrebuje dobre herce.

Reagovat
PlackaSKS

ok, baroš žlutá jasná, byla to píčovina. ale hlavně jí měl dostat taky diop, ten loket byl rozhodně na kartu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooooool Lukáš Štětinaaaaaaaaaaa

Reagovat
dextroza_m

Štetina je u všeho

Reagovat
Greny

Frýdek je strasna kunda

Reagovat
PBLead

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
doshcz

Štětina bůh proč za nás dycky daj gol ty kterejch se chci zbavit

Reagovat
naheCZ

Co to bylo za bránění?

Reagovat
Radin

Tam bude redka v druhém poločase :-D

Reagovat
Blasphemer

Kokot, co měl bejt ve sprše to závěsí. Jak jinak.

Reagovat
Coutinho10

obrana Baniku

Reagovat
db18

Co to bylo za bránění rohu?

Reagovat
lichna.

Co to bylo kurva za bránění?

Reagovat
Greny

jen si teda nejsem vubec jistej ze to mel byt roh

Reagovat
KingMaster13

spíš Štětina měl bejt venku. Jinak roh ok

Reagovat
monty25

Že zrovna Štetina...

Reagovat
Posledni Kovboj

A ted Stetina zachranuje Spartu zaklad na dva roky dopredu predplacenej

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana byla kde tam to mohlo dorážet trojice sparťanů vělká chyba obrany

Reagovat
twerp

Diop - Štětina 1:1

Reagovat
ZB 07

Sparťani poprvé slyšet

Reagovat
F.Torres

a je to tady, dočkal áčko. Z pohledu baníku ale hrozná standardka. NAprostej průser

Reagovat
doshcz

kopal švéd ne?

Reagovat
F.Torres

je to možný, mám strašnej stream, ale myslel jsem, že standardky jsou automaticky dočkala

Reagovat
smazaný uživatel

taky naprd stream nic nevidím jenom poznám když je u balonu dočkal protože komentátorovi z něj stojí

Reagovat
Ross Geller

Jeden myslel, vymyslel kolečko a musel ho tlačit.

Reagovat
F.Torres

měl jsi pravdu

Reagovat
Posledni Kovboj

a vybornou praci na prvni tyci odvedl Zahustel, jasne bez neho by ten gol vlastne neexistoval

Reagovat
Gareth Bale 11

To jsou burani proste ty fans Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavilon letná se opět uakzuje

Reagovat
Greny

proč to te Sparte nezavrou .. jak vyjezd tak doma kdyz jsou v podmince

Reagovat
C-M@ster

Máte někdo zas odkaz na YouTube přenos?

Neviděl jsem ten skluz Štetiny, kde píšete, že mohla bejt redka, tak bych se na to o poločase podíval zpětně.

Koukám na Tipáču a tam to zpětně neposunu.

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
C-M@ster

Dík

Reagovat
Posledni Kovboj

cenis?

Reagovat
andrew96

Musíš ho poslat domů.

Reagovat
C-M@ster

Cením, už jsem dal gif na twitter!

Reagovat
Posledni Kovboj

gratulki

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Díky, kámo

Reagovat
Neon
Reagovat
PBLead
Reagovat
Posledni Kovboj

www.bezfrazi.cz

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek

Reagovat
Posledni Kovboj

jeste ze jsme vyrovnali, jinak bych do polocasu musel poslouchat "bojujte za Spartu"

Reagovat
andrew96

Barošův styl hry opravdu nemám rád, ale dneska bych mu případné rozbití Frýdkovy tlamy odpustil.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Reagovat
Blasphemer

Reprezentant Frýdek je hrozná mrdka.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Ross Geller

Spíš naopak.

Reagovat
Liquid

Reagovat
diskoschlampe

To je mariáš...

Reagovat
Raylan

Frýdek se snaží jít do všeho jak největší drsňák, ale vždycky pak brečí jak malá holka

Reagovat
havrys99

Reagovat
PBLead

Jo, no. Tyhle barošovské móresy mě u hráčů dost serou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Dělá to spousta hráčů. Fakt si říkám, ze jim to není hloupý.

Reagovat
KingMaster13

To si děláte prdel? Vždyť do něj naběhl..... ok už tam vidím ten loket

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci uzkostliva kunda, hlavneze Stetinu nevylil...ale Fillo celkem zbytecne ocas...

Reagovat
dextroza_m

Tohle se dohraje tak 9 na 9

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo kdyz uz ta mu mel rozbit drzku poradne

Reagovat
Gareth Bale 11

Nita do nej vrazi, spadne a banikovec ma zlutou.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Erialdur

Dal mu nesmyslnej loket. Navíc pohyb do brankáře. Uzkostlivej rozhodčí by klidně si obhájil i redku.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Zdechlina

Kluku ty se na to podivej znovu

Reagovat
KingMaster13

Však Nita do něj vůbec jít nemusel, Fillo k němu neudělal ani krok

Reagovat
naheCZ

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
Posledni Kovboj

tohle nemuzou dohrat 11 vs. 11

Reagovat
lichna.

Dobrý poločas, baví mě to.

Reagovat
KingMaster13

rozhodně je to hezčí než ten zápas u vás

Reagovat
ZB 07

Super zápas zatím ale, 1iga jak ji mám rád

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Radin

Nita si naběhne do Filla a žlutá pro Baníkovce :-D Ti šašci co to komentují na youtube, kdo to je? Nějaký fans Sparty?

Reagovat
Posledni Kovboj

soude podle intenzity autismu jeden z nich bude urbis, nebo tak nejak

Reagovat
doshcz

do naky 20. min to vypadalo jako dobrej zapas, pak z toho zacal bejt shitfest ale sranda je to furt

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ale u Sparty je videt posun.. nektery pozitivni veci co sou tam dneska by se na podzim urcite nestaly..

Reagovat
Posledni Kovboj

Co presne? Ze nastoupil Dockal?

Reagovat
smazaný uživatel

Drzeni mice, nektery akce, standartky.

Reagovat
Puskas

Škoda zbytečného gólu, takto bránit roh, to je děs.

Reagovat
smazaný uživatel

ho ani nebránily tam to mohlo dorážet trio sparťanů katastrofa obrana snad dáme gola takhle prohrát nebo brát jenom bod za takovouhle chybu by byla škoda

Reagovat
F.Torres

Nejvím, jestli bych to nazval fotbalem, ale celkem mě to i baví doufám, že v druhé půlce ještě přidají

Reagovat
Posledni Kovboj

takova reality show, fotbal neni dulezitej

Reagovat
F.Torres

zatím ale Costa zklamání Kanga by to ale oživil

Reagovat
Posledni Kovboj

Costa byl dobrej, jak odstrcil nekoho z Banikovcu, to se mi libilo. Kanga pude na plac 20 minut pred koncem, neda penaltu a necha se vylejt.

Reagovat
frankiefcb

Neboj ten se taky projeví. Blbě je u nas nervaci mají žluté no

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale to nasazení rozhodčích nechápu, doteď jsem o nějakým Houdkovi ještě neslyšel. Zrovna na utkání, u kterého bylo předem jasné, že bude vyhecované.

Reagovat
doshcz

jeho statistika vůči Baníku by nám měla pomoct.. Chovanec

Reagovat
Gareth Bale 11

Staci, ze kdyz piskal Banik, tak vzdycky rupli. Celkem nenapadny.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ale zrovna přijde, že to píská s přehledem a že s z hráčů zas tak moc nedělá - prostě padni komu padni.

Reagovat
doshcz

Reagovat
ZB 07

Reagovat
havrys99

Reagovat
Greny

Berbruv kun .. jeho bratr myslim chytal za Plzen v mladezi

Reagovat
havrys99

Yep, teď dlouho v Tachově, dneska je v Rokycanech

Reagovat
Banikovec7

Tuším, že byl u videa, když proti vám vyloučili Baroše. Trošku se bojím, že si to dnes zopakuje.

Reagovat
Puskas

V pohodě. Bez něj v 10 hrát proti pražskému S umíme.

Reagovat
Hokaido

Super zápas. Baroš je strašná kunda, ale mám ho rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme lepší, Štětina měl být venku. Jiskří to pěkně. Vyhrajem.

Reagovat
Liquid

Štětina měl být jednoznačně vyloučen, skočil tam bez snahy hrát míč, jednoznačně surová hra a VIDEO ???? Mlčí !!!

Reagovat
Neon

Dost čumim, že Štětina nedostal redku, sice nešel kolíkama napřed, ale prasárna to byla neskutečná.

Reagovat
frankiefcb

Přijde mi jako by ty emoce nastartoval. Doufám, že poločas ty emoce neztlumi. Na konci to mělo pravé grady.

Reagovat
Puskas

Tak to bývá, hráč, co měl jít ven, dá gól.

Reagovat
stas87

To je uplna prehliadka inteligencie, tie zlte. Zmysel davala akurat tak Karlssonova, inak Baros, Stetina aj Fleisman, to je sbierka titanov. Stetina na polke ako zmyslov zbaveny zbytocne tvrdo zajede do Barosa, potom Baros po odpiskaniu si nemoze dat pokoj a musi sa do toho srat. Fleisman podla mna tiez zbytocne fauluje, ale u neho si niesom isty ci zastavoval brejk.

K comu vlastne hra Sacek? Pohybom sa neponukne, finanlne riesenie ziadne nema, je posraty vystrelit ked by mohol a ked ma prihrat, tak vytlce prveho supera. Keby mal o styri roky viacej, tak by ho clovek povazoval za priemerneho ligoveho kopaca. Hlavne som nepochopil, preco strielal ked mal nalavo volneho Karlssona a mohol mu to krasne prihrat do strany. A on trafi prveho pred sebou...Aspon ze ta lava strana funguje, pretoze Zahustel je k nicomu. Hanousek s Karlssonom si rozumeju a casom to moze byt este lepsie. Mozno je to zbytocne kriticke, ale Sacek si nezasluzi vybehnut do druhej polky. Mal by ho nahradit Kanga, Frydek svoj dovod v zostave ma. Inak Banik nehra vobec zle, su to sice kopaci ale ked dostau loptu na zem a do nabehu, tak su dost nebezpecni. Gol od nich velmi pekny.

Reagovat
Banikovec7

Fleišman zastavoval brejk, to spíš Fillova úplně zbytečná.

Reagovat
stas87

Dik, to som prave nedaval pozor. Inak Stetina uplne mimo, na polke, daleko od vlastnej branky a Fillo este dalej. Chapem emocie ale dat si take zlte, uplne nezmyselne.

Reagovat
db18

Sudí debil, jinak ale dobrý fotbal.

Reagovat
ZB 07

Zvládá to dobře zatím, všechny žlutý správně, ještě měl dostat Diop.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Puskas

až na toho Śtětinu, ten měl jít ven

Reagovat
ZB 07

Taková tmavá žlutá. Podle mě to v takto vyhecovaným zápase nebylo úplně na červenou.

Reagovat
db18

Štetina měl jít ven + kdo ví, jestli měl být ten roh...

Reagovat
doshcz

tak to kdyby třeba udělal v LM Baroš to co tady na Frýdka tak ho taky hned vylijou a šel by s ním i Diop za to jak tam sejmul Hložka, tak prosím trochu objektivity

Reagovat
Ross Geller

Sudí naprosto výborný výkon.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo, obhajuje Baroše je lidskej odpad.

Reagovat
Posledni Kovboj

A kdo, neumi psat carky?

Reagovat
Azazelo RD

Baroš určitě neumí.

Reagovat
Posledni Kovboj

tak to je curak

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Válečník Frýdek ještě nemá kartu?

Reagovat
lichna.

Frýdek

Reagovat
Ross Geller

Diop

Reagovat
Blasphemer

To je fakt buzerant.

Reagovat
db18

Byl tam vůbec kontakt?

Reagovat
PBLead

no nevim, faul možná, ale žlutá fakt ne

Reagovat
Paprika

Frydek je neskutecny odpad...co souboj to breci jak decko

Reagovat
Gareth Bale 11

Frydek. Vsak si do nej ted kopnul sam.

Reagovat
Ross Geller

To je debil ten komentátor. Prej po odchodu Dočkala neměla Sparta nikoho, kdo by přímé kopy kopal s takovou kvalitou. A co Stanciu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale ty zluty pro Banik viz. tohle divadlo Frydka a bez cervene pro Stetinu... Celkem nasere byt fanda Baniku

Reagovat
smazaný uživatel

tak sudí se ani nedívá na pomezní jestli to je aut pro nás nebo pro ně

Reagovat
smazaný uživatel

Sere to, ale góly po našich zbytečných chybách ještě více. Ten roh bych ještě bral, Fleišman to nadzvedl, nechtěl to nechat jen tak za sebe, ale pak dvakrát zdupaná přihrávka, jednou z toho ten přímák a podruhé brejk.

Reagovat
Erialdur

Tak tohle žlutá nebyla.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Frýdek Tak hlavně že u komentátorů je to furt obrovskej bojovník.

Reagovat
ZB 07

Švéd

Reagovat
lichna.

Bohužel. Zase naprosto zbytečná standardka...

Reagovat
Puskas

Reagovat
Banikovec7

Střídej Filla

Reagovat
Gareth Bale 11

nejhorsi na place snad.

Reagovat
doshcz

nadhera

Reagovat
ZB 07

Ščasný

Reagovat
Coutinho10

mi pripomnelo tu fotku cernocha tukajici na celo

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PBLead

weSmart ?

Reagovat
F.Torres

Reagovat
doshcz

Reagovat
db18

Reagovat
Euphael

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hydrant no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

KRÁÁÁÁÁSA

Reagovat
Messy<3

Karlsssssssssooooon

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

KARLOSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooooooooool Karlssoooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Tyyy vole!

Reagovat
Blasphemer

Hydrant

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Alá Stanciu

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako tohle Lastuvka mohl.

Reagovat
monty25

Vyprcanci, co to komentujou, jsou šíleně neprofesionální...

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej přímák, ale prosím O2 dávejte to bez komentátorů komentátoři mají bejt nestranní a ne že si cvrnkají do kalhot ze sparty

Reagovat
monty25

Reagovat
Rarášek

*Z Dočkala.

Reagovat
JarousFCB

Na O2 si je můžeš vypnout a poslouchat jen tribuny

Reagovat
F.Torres

No, Laštůvka nemůže mít čisté svědomí....

Reagovat
smazaný uživatel

stávalo se to i horším chtěl to zariskovat, že to půjde na zadní bohužel je to jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vidím spíš na chybu Laštůvky. Kopnuté to bylo docela do sředu. Tohle měl golman mít.

Reagovat
stas87

Aky gol dal Karlsson? Polcas mi stacil, pozeram BVB-Bayer.

Reagovat
doshcz

z přímáku

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste zes nam to sdelil

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Lašty Lašty

Reagovat
Banikovec7

Nazdar Štetina

Reagovat
Paprika

Viteztvi v hledisti staci

Reagovat
havrys99

dobrý hovado

Reagovat
ZB 07

Štetina Sparťan no

Reagovat
FCSL

Slovák hlavně

Reagovat
ZB 07

Nejlepší kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Ten má fakt v hlavě slámu..

Reagovat
doshcz

kokot no

Reagovat
smazaný uživatel

Tupohlav

Reagovat
aither

Štětina je absolutní kretén tvl

Reagovat
Puskas

2 karty na půlce..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Komentátoři na O2 nějací skleslí

Reagovat
smazaný uživatel

co chceš když si cvrnkají do kalhot ten hlavní nevím jak se jmenuje, ale i na twitteru jsem viděl jak je vyfocenej v dresu sparty. čt není zázrak co se týče komentátorů, ale tam to aspoň dovedli tak nestranně komentovat tady hned víš kdo má pro koho srdíčko

Reagovat
KingMaster13

Nabušenej svalovec no

Reagovat
F.Torres

a ještě k tomu madar

Reagovat
Greny

to je za to jak zabil Plechatyho

Reagovat
Gareth Bale 11

Stetina. Hrozna spina.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda na hrad. Štětina gól, chyba u gólu, redka...

Ale hlavní přeci je, že by to Plechatý nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak hovno platný když štětina už měl bejt venku při té první žluté

Reagovat
F.Torres

Takže příští zápas opět jiné složení stoperů

Reagovat
doshcz

ted uz tomu chybí jen penalta za nakou kokotinu od Radakovice neverim ze bysme to ubranili

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Euphael

Radakovic: Hold my beer..

Reagovat
Neon

Reagovat
Coutinho10

to prijde az v EL predkole

Reagovat
monty25

Štetina magor

Reagovat
Posledni Kovboj

tak cau Lukasi

Reagovat
PBLead

Tak dneska to snad už přežijem. A příště může zas Plechatý.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Štetina tam takhle vlítne se žlutou

Reagovat
Banikovec7

Ať vystřídá Filla, stejně je hrozný a je největší adept na to jít za Štetinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jít ven už před půl hodinou.

Reagovat
doshcz

co to je za stridani kurva mel jit Borek ty vole ten je na brejky stejne pomalej

Reagovat
F.Torres

nebo Hložek

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek umí lépe ze středu než švéd. Takže buď švéd nebo Dočkal.

Reagovat
F.Torres

to i dočkal umí lépe ze středu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak... Hložek je daleko pohyblivější než Dočkal. Snad se tu teď nebudeš chtít hádat o opaku.

Reagovat
F.Torres

tak argument, že někdo umí lépe ze středu není moc argument navíc Hložek už nemůže, zatímco švéd mohl chodit na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem srovnával Hložka s Karlssonem. Jak na tom byly se silami těžko říct. Stejně bylo jasné, že dřív nebo pozděj půjdou dolů oba.

Reagovat
F.Torres

hraješ v 10 a stáhneš nejběhavějšího a nejepšího hráče... to je prostě blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Když jdeš do 10 tak jdou vždycky dolů křídla. Právě proto, že toho nejvíc naběhala.

Reagovat
F.Torres

ne.. ale pokus dobrej.

Reagovat
Posledni Kovboj

Dockal je tam od 10. minuty uplne na hovno, ale dolu jde rychly kridlo. JustDoIt.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že přihrál teď n gól...vy jste banda trotlů sparťanů

Reagovat
Posledni Kovboj

pane rediteli?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, nulo ? díky bohu, že mi vykáš

Reagovat
Posledni Kovboj

pane rediteli, vy jste ale kunda

Reagovat
smazaný uživatel

měl ses více učit, tak snad nebude hmyz z tvých dětí, jako jsi ty

Reagovat
db18

Sebral Dočkymu přímák... příště už nehraje.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Messy<3

Ščasný ven

Reagovat
lichna.

Pazdera

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Sparta, nejdřív se spoléhá na Plechatého, pak ho pošle po pár chybách na tribunu protože by prý nezvládl atmosféru, tak tam dáte Štětinu který dělá chyby a hasí je zákroky na žlutou, takže dostane červenou

Reagovat
stas87

Ze ta serie to, ze Karlsson ma 1+1 a vsetci cesi maju nulu.

Reagovat
Posledni Kovboj

ty ses chudak

Reagovat
stas87

Zaskocil si ma, popravde neviem ako by som na takeho titana mal zareagovat. Tak to radsej necham tak, teba uz zivot fandenim Sparte dostatocne potrestal.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že jako Slovák tyhle životní tresty musíš chápat líp než kdokoliv jinej

Reagovat
stas87

Jj, ale tak stale lepsie fandit Slovensku ako priat zidom. To je uz totalne dno, tak kusuj zide, lebo ti schovam jarmulku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do prdele, pičo

Reagovat
PlackaSKS

si ideální důkaz, že ovcomrdi neni jen přezdívka

Reagovat
stas87

Pre koho to teda nie je len prezyvka?

Reagovat
PlackaSKS

tohle už je hodně zoufalý...

Reagovat
stas87

Presne tak, taky z teba mam cely cias dojem. Ale nenarobim s tym nic, len dufam ze uz na teba nebudem nikdy reagovat. A to je tu zopar zidov, co su v klude. Holt ty a ten ocasek Mamrd to musite vyvazit.

Reagovat
PlackaSKS

prostě čobol no.. některý opice přes dunaj prostě neměly přehodit, ale spíš poslat v pytli po vodě

Reagovat
stas87

Najprv mi pises nieco o zufalosti a potom napises najpouzivanejsi nadavku. Dvihas latku neskutocnym sposobom.

Reagovat
PlackaSKS

"dufam ze uz na teba nebudem nikdy reagovat"... to si nedoufal dlouho. což takhle teda nereagovat a pohladit ovci na dobrou noc, aby ji třeba nebolela hlava až budeš mít zase zájem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Nechces si do nicku konecne pridat hacik? To by ta koniec koncov dokonale vystihovalo. A tak aj hej, doprajem ti ten pocit vitaza, tuto bitku kretenov si vyhral, gratulujem.

Len ta prosim o jedno, neliez do Tatier nikdy, nevyndavaj si ponozky zo sandalov, neodkladaj ladvinku. A hlavne nikdy nestrat jarmulku.

Reagovat
salami

je videt, ze mas i vybornej obecnej prehled Zide=jarmulka, neskutecne bystra asociace, jeste prihod, mohl bys vymyslet i neco se schovanou rejzi a Cinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Super Uros na scenu, misto kridla. Zdenda jde branit.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak s jedním stoperem to nepůjde Zase Zdendu nedémonizujte. Tohle střídání by udělal každý.

Reagovat
Posledni Kovboj

Tohle stridani by udelal kazdej, kdo ma v hlave tak vymrdano, aby postavil Stetinu do zakladu a jako backup mel Urose.

Reagovat
FCSL

Proti nám Plechatý nebo Radakovič

Reagovat
Greny

jako Tetteh bez karty jo ?

Reagovat
F.Torres

nechápu, jasný pochybení

Reagovat
Neon

Bohužel, by jinak musel příští zápas hrát Drchal.

Reagovat
db18

Blbý je, že zatím nic nevyvedl Zio...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle komentatora uz byl Radakovic skoro sam pred Lastuvkou kdyby ho nezastavil Janos

Reagovat
Gareth Bale 11

Vsak ji Tettehovi nedavej no, komedie.

Reagovat
Greny

aha on by nemohl pristi kolo hrat.. tak pak chapu ze ji nedostal

Reagovat
F.Torres

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

konečně jsi na to přišel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

ty vole to sou dycky kecy : myslis jako ze uz zadnou letos nedostane? mozna jeste hur ze muze prijit o zapas se Slavii nebo Plzní

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
db18

Reagovat
Ross Geller

Drchal Zdenda ho chce zabít?

Reagovat
Raylan

Pojď Drchy

Reagovat
lichna.

Pazdera again.

Reagovat
Greny

a jak ho hned stridaji

Reagovat
Posledni Kovboj

ja bych jednom rad pripomnel, ze na hristi je porad Lord Zahustel. Mohli bychom ho vystridat treba Wi....aha, nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

15 525 diváků.

Reagovat
dextroza_m

nebylo tam 15 225?

Reagovat
Euphael

15 255?

Reagovat
smazaný uživatel

55 521

Reagovat
Kepy_FCB

To je vyprodáno jo?

Reagovat
lichna.

Ty voleeee Bary

Reagovat
smazaný uživatel

baroš…

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga by prý vystužil záložní řadu Já asi fakt žiju v jiném světě...

Reagovat
Greny

se prerekl chtel rict vyžlutit

Reagovat
Banikovec7

Jirásek famózní sprint

Reagovat
dondinho

Nita jaký čechínovský zákrok :-)

Reagovat
doshcz

YES

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Scasny ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Proč ten náš poslední vyklusává?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma v pici.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřil svému brankáři.

Reagovat
lichna.

Pico Jirásek na hřišti patnáct minut a on vyklusava? To bez do prdele..

Reagovat
diskoschlampe

A přitom Drchal hodně přibrzdil před brankářem, by ho možná i měl

Reagovat
doshcz

i kdyby ho měl zezadu sestřelit tak je to ted lepsi nez dostat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho Baros zaslape do zeme.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde byl Baroš v druhé půlce? Na hřišti ho nebylo vidět.

Reagovat
Firkraag

Užijte si ho, kreténa

Reagovat
lichna.

Neskutečné, co předváděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Do dnešku mi nevadil. U vás to dělal taky?

Reagovat
Firkraag

Nejlínější hráč (možná krom Tomáše Borka), kterýho jsem kdy viděl.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
ZB 07

Jirásek vyklusával proč?

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Neon

Unavenej. A věřil svému brankáři.

Reagovat
Puskas

Je to Lojza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

LORD ZAHUSTEL ODVRACI NA AUT

Reagovat
smazaný uživatel

Takový zákroky svýho času předváděl snad jen Maldini.

Reagovat
Posledni Kovboj

takovej hrac se rodi jednou za sto let

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

To NENÍ lord…

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooooooool Václav Drchaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Gareth Bale 11

Stronati ted vystoupil jak uplnej debil.

Reagovat
Greny

Tetteha meli v zime prodat a Drchala postavit misto nej ...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

DRCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
AjaxFans

To je v číči

Reagovat
monty25

Tak tohle baníkovci hodně nezvládli...

Reagovat
Kepy_FCB

Taková ostuda

Reagovat
Cumel

Drchal dost na pána zakončení ve svém věku

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ale jen tak tak

Reagovat
Cumel

Spis jsem myslel to pribrzdeni, podivani se...jak nemam Spartu rad, tak tenhle gol jsem si uzil

Reagovat
Posledni Kovboj

tohle byla maturita pro nej.

Reagovat
Cumel

A ted znova, pokud to nebude offside

Reagovat
Posledni Kovboj

podle me bude, ale i tak - tu situaci dohral fantasticky

Reagovat
Cumel

Jestli neni defekt jak Vasek Kadlec, tak mate v utoku diamant. Nepokryte zavidim.

Reagovat
Posledni Kovboj

to se uvidi no doufejme

Reagovat
Blasphemer

Bůh Zdeněk Ščasný

Reagovat
Posledni Kovboj

special one

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tvl Jirásek na hřišti 5 minut a takhle to vypustil Co to sakra bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jirásek 15 minut na place a vyklusává si tvl

V 10 dostat gol to fakt ten pánik není trenér na jaro TVL ten je snad na to jaro zakletej nebo co

Reagovat
Puskas

Pravda, nepamatuji, že by nějaký tým dostal gól v 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Neon
Reagovat
Ross Geller

3 body doma a baníkovcům sklapne huba.

Reagovat
dextroza_m

Nám nic nesklapne, jsme v lize moc moc nadplán umístěni.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

to je pravda

Reagovat
lichna.

Holzer je tam taky naprosto k hovnu dneska.. Nechápu, proč nedostane místo něj sanci Granec

Reagovat
Posledni Kovboj

ted krasne zakoncoval

Reagovat
dondinho

Začíná si to sedat..?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Komentátoři na O2 hrozně vlhcí ze Sparty

Reagovat
andrew96

Kult Bořka no.

Reagovat
diskoschlampe

Co to mele ten komentátor Díky Dočkalovi slaví gól víc jako tým

Reagovat
Posledni Kovboj

to jsou silenty slinty

Reagovat
PBLead

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ty to asi nechápeš, jako že to stmelil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Hrozný komedianti...

Reagovat
Pablos

to je ten americkej styl komentování

Reagovat
C-M@ster

Co?

Reagovat
Pablos

sranda... jen vyjmuto z kontextu, že Svěcený říkal, že to komentujou ve dvou a v minimálních pauzách jako v americkém stylu komentování.

Reagovat
C-M@ster

Ajo, to jsem nečetl/neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

je to pravda, ten radoby odborny projev, plus prestrelene emoce

Reagovat
Pablos

je to děs, nechápu proč si na tom zrovna zakládaj

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Gareth Bale 11

priserny komentatori.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že to nejde vypnout ti komentátoři na O2 TV jako některé zápasy LM kdy tam slyšíš jenom fotbal bez komentátorů. To je fakt otřes a ne jenom tihle dva exoti

Reagovat
JarousFCB

Jde

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

tvl

Reagovat
KingMaster13

Tak ten Dočkal přece udělal alespoň áčko

Reagovat
Posledni Kovboj

Slo by priste nastupovat rovnou v 10? Nez se divat na Radakovice nebo Stetinu, tak tam radsi uvidim Costu/Plechatyho samotny.

Reagovat
Ross Geller

Frýdek dnes výborný výkon.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

bojovník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

V první půli byl společně se Zahustelem o parník nejhorší hráč. Ve druhým už patřil k nejlepším, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sparťánkům začíná narůstat nosánek trošku nahoru tady na fóru to bude za úár zápasů velké vystřízlivění

Jinak Hložkovi v 16letech

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ale hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Od Slávisty to sedí

Reagovat
lichna.

Hráč zápasu Jirásek. Od té doby co přišel tak jsme šli úplně ale úplně do piče.

Reagovat
smazaný uživatel

tam těch hráčů je dost takových snad tam někdo přijde ta lávka naše je nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Co ma ten borec ligovyho ze hraje za Banik? Levacku?

Reagovat
smazaný uživatel

Účes.

Reagovat
Greny

ti komentatori jsou z te Sparty totalne vystrikani ....

Reagovat
smazaný uživatel

něco jako Vlasta Vlášek z Klimenta

Reagovat
smazaný uživatel

to aspon davalo smysl, reprezentcni gol na zaverecnem turnaji

Reagovat
Puskas

A oni zase fandí Spartě. V jednu chvíli se mi zdálo, že při zahozené šanci jeden začal "ššš" - patrně chtěl říct "škoda". Ale možná to byl jen dojem.

Reagovat
Kepy_FCB

Stronati zase září...

Reagovat
KingMaster13

Doma byla Sparta silná i na podzim Uvidíme jak se jim bude dařit venku

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhé půlce podzimu už ani doma.

Reagovat
KingMaster13

Derby ještě odehráli obstojně ale pak jim to šlo do háje

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

kurva Drchal to teď zadrbal ale jinak v jeho věku

Reagovat
Raylan

První dotek má parádní

Reagovat
doshcz

jak má Báník něco tvořit tak je jalovej jak svině

Reagovat
KingMaster13

Já si nemůžu pomoct ale vy máte dobrej tým na boření. Sáček, Frýdek, Costa, Zahustel to jsou všechno hráči co tu hru dobře boří. Proto se jim docela daří na ty týmy nahoře. DO toho nahoře nepříjemnej Tetteh

Reagovat
doshcz

je pravda že my se s nima spíš pereme no než třeba vy nebo Plzeň

Reagovat
KingMaster13

Právě, že my a Plzeň mi přijde, že se je snažíme porazit fotbalově I proto to Baníku jde lépe na nás a Plzeň, protože vy jste stejný typ Vy se s nima prostě perete a vždy je nějak přeperete no

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

boric sacek

Reagovat
Kepy_FCB

Dobře to zdrchal

Reagovat
monty25

Ten Baník hraje proti deseti hůř než Schalke ve středu proti Man. City...

Reagovat
db18

Hůř než Sparta proti devíti.

Reagovat
Blasphemer

Baníku ta červená paradoxně uškodila. Od té doby hrajou úplný hovno.

Reagovat
Posledni Kovboj

taky kdo sel ven od nas, zejo....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
db18

Reagovat
Neon

Reagovat
Rarášek

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Pablos

Sparta válec

Reagovat
Sosi

Ofsajd jak krava a on to ne ha dohrat

Reagovat
Posledni Kovboj

o dva metry

Reagovat
havrys99

jak kráva

Reagovat
Sosi

Tot nebyl tesnej ofsajd, kterej by se mel poustet na video. Tady si jen nekdo pekne hraje s psychikou jedniho tymu...

Reagovat
havrys99

https://imgup.cz/image/LMBP

Máš pravdu, myslel jsem si, že to bylo těsnější. Sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by se to řešilo, kdyby ho třeba Lašty zrakvil a pak se přišlo na to, že to byl ofsajd? Byla by červená?

Reagovat
PlackaSKS

udělovala by se případně karta, ale rozehrával by se offside

Reagovat
smazaný uživatel

Mi už se několikrát zdálo, že když písknul ofsajd, tak nedal kartu ani za tvrdý faul právě po tom zapískání. Naposledy to bylo snad když hrála Dukla v Liberci, nebo Bolka s Jabloncem, jedno z toho. Borec dostal loktem do obličeje, ale rozhodčí předtím písknul ofsajd a kartu nedal. Ale možná už se jen nedíval na hru, každopádně to byla sviňárna.

Reagovat
PlackaSKS

co ti mam říct.. děje se to, ale rozhodčí to zkrátka nedělají správně. běžný faul se už jakkoli trestat nemá, protože se píská předcházející offside. ale cokoli co je na kartu by mělo být potrestáno tak jak jsem psal. taky už jsem viděl co popisuješ, ale je to prostě špatně no.

Reagovat
Posledni Kovboj

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Drchal je úžasný.

Reagovat
C-M@ster

"Takhle to má vypadat"... za mě teda dost zdlouhavý vzhledem k tomu, že ten ofsajd moc těsnej nebyl.

Reagovat
andrew96

Alibisti

Reagovat
ZB 07

Baník tragédi dneska

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ti to tam domrdali teďko

Reagovat
smazaný uživatel

Banik druha liga.

Reagovat
Riviera Kid

Tak teď jsem zvědavý kdo nastoupí na hrotu příští týden.

Reagovat
Neon

Pulkrab.

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky.

Reagovat
Raylan

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Posledni Kovboj

Heca

Reagovat
Greny

a priste Tetteh do zakladu

Reagovat
Gareth Bale 11

Dockal.

Reagovat
Posledni Kovboj

Dockal

Reagovat
doshcz

chtěl nechat gol mladýmu no

Reagovat
Posledni Kovboj

Borek zapomnel, ze neni v MLS, a ze tady se obcas obranci i vracej

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby je Banik aspon vic dokopal ale ani to ne... Trapne.

Reagovat
Kepy_FCB

Ty číčo exhibice

Pískej konec

Reagovat
SuperBanikovec

Tohle jsme asi potřebovali. Pánik by měl konečně říznout do základní sestavy. Bohorovnost některých hráčů je hrozná.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Laštůvka tupec

Reagovat
monty25

Vyprcanci za tím mikrofonem se mi snad zdají...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel ne důkaz, že dneska vysokou má kdejaký kokot

Reagovat
C-M@ster

Teď si myslím, že sudí o takovou minutu nastavení zkrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Podíval jsem se zpětn a zkrátil ho o cca půl minuty.

Reagovat
Greny

tam byl pozde Dočkal ... ale budou z nej cakat

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Dnes zavinil 2 goly ale OK byl fenomenální dle jejich logiky

Reagovat
Posledni Kovboj

a ted jeste budem dohravat s hnedkou v gatich, paneboze

Reagovat
Ross Geller

Tak snad Zdenda vidí, že Drchal musí hrát základ.

Reagovat
Fakt

Příště bude na tribuně

Reagovat
Ross Geller

Fakt?

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kepy_FCB

Hezký pěkně místo 5:1 krásných 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlivá dělba bodů

Reagovat
KingMaster13

Baník může mrzet ten roh..... tam kdyby to udrželi do poločasu tak Sparta by to psychicky druhou půli nedala a nějaký bod by si odvezli

Reagovat
smazaný uživatel

To mrzí ten roh bůh ví jak by to dopadlo to byla hrozná chyby při tom 1:1 tam to ze sparty mohlo dorážet hned trojice hráčů to rozhodlo.

Také i neudělená redka štětiny jde vidět, že u nsá se to píská jinak za tohle dostal pogba redku proti Banter FC

Reagovat
Posledni Kovboj

Komentatory zastrelit, Dockalovi vysvetlit, kterou soutez hraje. Drchala pozlatit.

Reagovat
lichna.

Drchal bude výborný. Otázka, jestli bude takhle zářit, když nebude Sparta hrát do brejků, proti už unavené obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Hlavně bude muset zapracovat na práci s balónem, protože na rozdíl od Hložka mu balón často spíš překáží.

Reagovat
F.Torres

fyzická vybavenost s kvalitním soupeřem se vytratí, ovšem technika je to, co hráče odlišuje viz Schick. Pokud na tom nezapracuje, tak bude rád za příbram a podobné celky

Reagovat
Messy<3

On je v tom zakončení zabiják i od začátku.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Posledni Kovboj

To je jasny, ze dneska to vyniklo hlavne diky tomu, ze uz jste to meli otevreny. Ale to, jak vyresil ty brejky (tri ze ctyr, jeden promrdal), to je na 19 letyho mlicnaka proste frajerina.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Blasphemer

Jako dneska to bylo fakt šílený, takhle šílenej komentář by nedalo ani duo Kozohoský - Karoch.

Reagovat
Posledni Kovboj

ta onanie a la "Dockal pozvedl tym a vsichni ted slavej spolu", to byl extremni cringe.

Reagovat
Wyrda

Baník byl trochu horší, ale rozhodlo to že Baroš nedal gól po rohu a Jirásek je picus co asi nemá koníčku nebo nevím. Vyrovnat zas stavu 3-1 je na psychiku prostě strašně těžký. V pátek porazí mě Zlín a jsme zae v pohodě

Reagovat
Marv

Snad ani po tomto kole nebudeme moc říct, že je Sparta zatím nejlepším jarním týmem.. Tím nechci říct, že bych nějak přál titul Plzni, protože ta stejně prohraje v Opavě

Reagovat
KingMaster13

Jako Drchal fantastickej a Hložek taky. V nich má Sparta prostě klenoty

Reagovat
david_villa7

a pro fanouška českýho fotbalu krása, když konečně nějací mladíci dostávají šanci

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ale nejsou to žádní dvacetiletý kluci, Hložkovi je dokonce 16, to je šílenost Posledního hráče co byl takhle brutální v 16 si vybavuju Vencu Kadlece, tak snad nedopadne podobně

Reagovat
doshcz

snad místo chození na kafička bude chodit do posilky no

Reagovat
smazaný uživatel

Se Štetinou.

Reagovat
david_villa7

s Hložkem jsem ještě pořádně neviděl ani rozhovor, tak nemůžu posoudit jak je na tom co do rozumu, každopádně ale jestli má aspoň tak +10 IQ proti Vencovi tak z něj snad bude hvězda

Reagovat
F.Torres

Hložka jsem viděl poprvé a ničím nenadchnul, Drchal vypadá nadějně.... nicméně nebylo vidět, jak je na tom technicky... To je nejdůležitější aspekt

Reagovat
Blasphemer

Hložek nenadchnul, ale na druhou stranu si svoje odehrál a patřil rozhodně mezi ty lepší. Což je na to, že je mu 16 a hrál vyhecovanej zápas proti Baníku, pořád dost dobrý podle mě.

Reagovat
salami

Ja ho poradne hrat nevidel, ale dulezity je, jestli ma nejaky vlastnosti, ktery z nej udelaj rozdilovyho hrace, protoze jestli ne, a jenom je na tom fyzicky lip nez jeho vrstevnici, tak je to uplne k nicemu, ze hraje od 16, staci si vzpomenout na Svece, pripadne Fantise.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť včera několikrát přešel 1 na 1. Ostraváci ho chytali jen fauly. S míčem si skvěle rozumí. Hlavně ať mu drží zdraví, jinak nemám strach o to, že spartu přeroste velmi rychle.

Reagovat
salami

Taky se vyjadruju obecne, Hlozka jsem videl jenom cast zapasu s Bohemkou a netroufam si podle toho hodnotit. A reaguju na samotny vyjadreni, kdy na 16 dobrej vykon. My jsme ted kvuli nedostatku talentu dost upnuty na vek, coz je taky blbost. Jestli je Hlozek talent, tak je jedine dobre, ze hraje uz ted, pokud je to jenom o veku, tak to nemusi bejt k nicemu a to plati pro vsechny. Kolikrat se proste prosadi hrac az pozdejc. Staci kouknout treba na Kanea, ted patri k top utocnikum v Evrope, ale v 21 mel za sebou akorat nic moc hostovani, tady uz by se zatracoval, protoze nehraje v zakladu od 17.

Reagovat
Losinho

Přijde mi, že těží z tý svý vyspělosti, ale těžko říct, jak na tom bude mezi chlapama. Zrovna u něj bych ten Zdendův argument se zabitím i pochopil.

Naopak Drchal teda nevim, náběhy do rozháraný obrany Baníku OK, ale jednou to zamrdal úplně, jednou si nepohlídal ofsajd a u gólu měl z prdele kliku, přitom na to měl mraky času. Chudák Laštůvka. Každopádně oproti Pulkrabovi nebe a dudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen fyzické vyspělosti ale i herní. Předvídání má neskutečné na svůj věk. Protihráči ho při vedení míče těžce zachytávají. Získal už hodně žlutých faulů. Má i skvělé převzetí míče. Skoro nechybuje. Né náhodou se o něho zajímaly evropské top kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Pánik - charakter za prohru může Fillo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl kromě třetího zlomového gólu (kdy už bylo o jedno prase na hřišti méně) i u toho druhého, kdy to špatně nahrál a byl z toho trestňák?

Reagovat
lichna.

Byl.

Reagovat
Posledni Kovboj

Panik se s tim nesere

Reagovat
Losinho

Fillo si zkurvil statistiky, aby dostal pokutu a pomohl finančně Baníku

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se tady ztrapnujes?

Reagovat
Losinho

<3

Reagovat
Greny

asi bych nechtel byt Fillo a cekat na Panika v kabine

Reagovat
KingMaster13

dostane céres

Reagovat
smazaný uživatel

Velký céres?

Reagovat
Jackmaker1989

Chlapi, po skončení 30 kol sa hrá iba 1x s každým čiže 35 kol? Alebo inak?

Reagovat
Jackmaker1989

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by spíš zajímalo, jak to bude rozděleno ve skupině o titul se zápasy doma - venku. Protože příklad: Slávia bude první, tak bude hrát 3 zápasy doma a 2 venku. Ale kdyby bylo rozlosováno např. Baník, Jablonec a Liberec doma a Plzeň a Sparta venku, tak mi to moc jako výhoda nepřijde. Nevíte někdo, jak to bude?

Reagovat
jackinho10

V tomto pripade by hrala doma zapasy s druhym, tretim a ctvrtym tymem.. a s patym a sestym by hrala venku

Reagovat
Losinho

Dneska každá výhra zlatá, kurzy směšný.

Reagovat
NataženýTříslo

To jo, kurz přes 15 na 9. Slovácko je bláznivej.

Reagovat
Hokaido

Slovácko pod Svědikem je strašně dobrý, to nemůžeš brat jen jako obyčejný devátý tým tabulky...

Reagovat
NataženýTříslo

Já to nemyslel ironicky.

Reagovat
db18

Pačinda už může hrát?

Reagovat
Blasphemer

Už? Já myslel, že první tři jarní zápasy je mimo.

Reagovat
Blasphemer

Tak může.

Reagovat
db18

Je to nějaký divný no...

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak gratulace ACS k výhře. Zasloužené výhře...

A po delší době jsem se na Letné cítil opravdu jako host, od 70. minuty to chachaři myslím dostávali dost sežrat. Atmosfera fajn, užil jsem si to Občas i ty negativní emoce a zklamání k fotbalu patří

Celkově na naší ligu dobrý zápas

Reagovat
Greny

OT : co rikate na vcerejsi penaltu pro Real ve Spanelske lize .. byla nebo ne ? za me teda ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska odvezeme 3 body z Prahy!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dneska očekávám nějakej shit s Hušbym v základu...

Reagovat
Bex5

Nechce nekdo 8 listku na Brazilii? Prej o ne neni moc zajem ...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
DieFohlenBMG

Kolář - Coufal, Kúdela, Deli, Zelený - Souček, Král - Masopust, Hušbauer, Stoch - Škoda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobrá. Možná bych dal šanci Balutovi na AMku místo Hušbyho.

Reagovat
naheCZ

Jen ten Hušbauer tam...mohl tam šoupnout Burena, Stocha na podhrot a byla by to naprostá spokojenost.

Reagovat
Blasphemer

Rest in RIP Aleš Čermák. Ten musel Vrbovi evidentně něco udělat, když zase místo něj nechá hrát naprosto tragickýho Hořavu po několikátý za sebou.

Reagovat
db18

Prý má nějaký osobní problémy (nějaká tragédie v rodině nebo co), tak asi dostává jakoby volno...

Reagovat
Sosi

Nekdo u nich doma jel autem?

Reagovat
smazaný uživatel

Trmal

Juroska, Hofmann, Kadlec, Divíšek

Samiček

Diviš, Janošek, Havlík, Navrátil

Zajíc

Vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Daniček

Reagovat
AjaxFans

a link ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

skoro

Reagovat
STR

Nějaký stream kdyby jste našli jak na spartu bylo by to good.

Reagovat
ZB 07

Kterýmu zápasu dát přednost dnes?

Reagovat
mistr129

Nejlepší podzimní proti nejlepšímu jarnímu celku, jednoznačně

Reagovat
AjaxFans

Slovácku

Reagovat
Cumel

Mam pusteny oba. Zatim me vic bavi SFC-Plzen

Reagovat
dinss

Na lavičce je Kováčik jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Už mu tak řekl asi čtyřikrát a to zápas ještě ani nezačal.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bohužel tahle komoušská lůza sedí v lavici v PS furt

Reagovat
dinss

Komoušká lůza?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kováčik jakože poslanec za KSČ

Reagovat
dinss

Jo táák.

Reagovat
Miguel19

Wtf však první fauloval Smola..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Banikovec7

Smola

Reagovat
dinss

Smola tam jde šlapákem ale pískne se faul na něj.

Reagovat
Papra

tyvole co to bylo za kartu Smola fauluje a brabec zluta

Reagovat
Greny

Smola je dobrej nejdriv slapak, pak ho zatahne rukou a Brabec zluta

Reagovat
smazaný uživatel

Tj. Smola je dobrej píčus, teda větší je rozhodčí. Během několka vteřin dokáže pořetavit dva fauly Smoly (+ odpustí žlutou za simulaci) na žlutou pro Brabnce a nepřímák proti Plzni...

Reagovat
smazaný uživatel

Janošek to tam pálí jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík

Reagovat
havrys99

jasná pecka

Reagovat
Greny

Šrom

Reagovat
mistr129

Ti obránci

Reagovat
Losinho

Daníček

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to byla z prdele klika, to je k nasrani, hrajeme dobře a pak taková šmudla

Reagovat
db18

Paťo Šrom

Reagovat
Komix

"Pražáci si můžou dávat vlastňáky a my ne?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, stejně vyhrajeme

Reagovat
Greny

nechcou ten gol snad pripsat Skodovi ? ze ne ?

Reagovat
C-M@ster

Hele, spekuluje se, že Havránek jako terč toho zákroku nebyl náhoda. Víš o tom něco?

Vysvětlovalo by to i to, proč za ním Erat nezašel do nemocnice.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zelený

Reagovat
Losinho

jeho první povedená věc ve Slavii

Reagovat
mistr129

na jaře už jich má víc než Bořil

Reagovat
Losinho

dneska dobrej výkon, konečně vypadá, že si taky trochu věří

Reagovat
mistr129

já doufám, že se chytne, zaprvý je to sympaťák, zadruhý Bořil je náš nejslabší článek podle mě

Reagovat
Losinho

jo, a fotbalově je úplně někde jinde.. jen se musí srovnat, věřit si a ustálit výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Společně s Hušbauerem snad jediné dva slabší články součastné Slávie.

Reagovat
mistr129

Útok se mi taky moc nelíbí, ale Škoda zatím překvapuje a v létě budou k dispozici Yusuf a Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Buren je kvalitní. Yusuf nevím, jestli má na tak velký klub.

Reagovat
mistr129

Kvalitní spíš jako náhradník, něco jako před pár lety Mešanovič. Ale v Evropě bych na něm útok nestavěl.

Reagovat
andrew96

Vyhovuje mu i to, že Stoch chodí často do středu a navazuje na sebe hráče. Ale Zelený toho využívá šikovně a hraje opravdu výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Škodaaa Vlasta

Reagovat
Losinho

Slovácko hraje dost slušně

Reagovat
AjaxFans

díky

Reagovat
smazaný uživatel

to sů aspoň šance neco tam doklepnite

Reagovat
Venny

Krásná akce

Reagovat
naheCZ

Krásná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto se bude těžko otáčet

Reagovat
smazaný uživatel

vole

Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To byla rychlovka

Reagovat
smazaný uživatel

Snad spadne past

Reagovat
ZB 07

Svědík zkušeně

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hušby opět v lese p

Reagovat
FCSL

Tak on nikdy nebyl herně žádnej zázrak, ale měl velkou produktivitu no, i na podzim 4+7 je slušný. Na jaře zatim nic

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, podzim mimo Evropu měl dobrej, ale na jaře mi přijde hroznej. V Teplicích byl zatavenej už v poločase.

Reagovat
Posledni Kovboj

a ma ho tam

Reagovat
Euphael

Byl penalta Plzne?

Reagovat
db18

Jo, Šrom tam skočil kolíkama napřed, trochu se divím, že nebyla i karta... naopak neměla být karta pro Brabce...

Reagovat
Euphael

Na fb SFC docela picujou na tu penaltu

Reagovat
db18

Mají mít gólmana a ne tu díru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Smoula14

Měli by spíš nadávat na Šroma, protože tam šel jako úplnej blbec

Reagovat
mistr129

Jak to vypadá, měla Opava nějaké šance?

Reagovat
db18

Tak jednu a půl... ale obrana naštěstí drží... (ta půlka šance beru jako docela nebezpečný centr, který ale včas odvrátila obrana a Řezníček to pak přepálil, jinak kdyby centr našel adresáta, tak to na 90% bude gól...)

Reagovat
mistr129

Takže asi s vaší ztrátou počítat nemůžu...

Reagovat
db18

Uz si koledujem

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
C-M@ster

Na YouTube je k tomu video

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já se smeju tomu titulku

Reagovat
Posledni Kovboj

paneboze

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání Slovácka

Reagovat
Posledni Kovboj

Dotaz na slavisty. Coufal zase piluje lajnu jak na piku, nebo je dneska aspon trochu videt unava?

Reagovat
Losinho

Běhá jak magor

Reagovat
Posledni Kovboj

To je fakt ukaz. Nevidim v lize druhyho borce s takovou fyzickou.

Reagovat
PlackaSKS

já si jen myslim, že to "jak" tam máš navíc...

Reagovat
andrew96

Přijde mi nějaký agresivní, podrážděný, když ho někdo dohraje a sám borce ze Slovácka slušně dohrává. Ale nejsem slávista, tak si to ani nečti.

Reagovat
Posledni Kovboj

taky to varovani das az nakonec

Reagovat
Losinho

Tak on nemá úplně dobrý vzpomínky na podzimní zápas u vás.

Reagovat
andrew96

Jako hrála už u nás repre Kuvajtu, ale na Slavii si fakt nevzpomínám.

Reagovat
Losinho

sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Greny

to bych rekl ze muze byt Svozil rad ze nema cervenou

Reagovat
havrys99

Chorý je fakt výmaz...

Reagovat
Greny

to mozna jo ale ten Svozil zbytecne se snazil oplacet

Reagovat
Kaspar

co je se Sevcikem a Borilem ? ze ani lavicka

Reagovat
Venny

Nějaký zdravotní problémy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hušby předplacené místo do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Škodaaa, tohle už nedáme... Teď musíme porazit Boleslav

Reagovat
Banikovec7

To byste mohli.

Reagovat
Losinho

Král výbornej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vyloženě si to přišel do Slavie odsedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Greny

Ardeleanu .. ja nechapu proč to dela za takovyho stavu

Reagovat
db18

Chce to pojistku... a absolutně nechápu, že na lavičce není Bogy...

Reagovat
db18

Chce to pojistku... a absolutně nechápu, že na lavičce není Bogy...

Reagovat
smazaný uživatel

Je prej marodnej.

Reagovat
smazaný uživatel

asi se necitil na to nastoupit...jako na podzim v zapase Zlin - Plzen

Reagovat
Jackmaker1989

Ahoj, nemá niekto stream na plzen?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

co je zac ten borec za Trmalovou branou v te cernomodre teplakovce jak stojim v tom prostoru vymezenym kuzilkama

Reagovat
Greny

ajo uz to vim .. to tam nekdo hlida ten monitor

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ardeleanu

Reagovat
Posledni Kovboj

jasna

Reagovat
andrew96

Rezek zase simulantský ocas.

Reagovat
Posledni Kovboj

to je jinej ale i tak no

Reagovat
andrew96

Právě i tento, komedii předvedl už na podzim v Plzni myslím.

Reagovat
naheCZ

Jasná

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Škodič

Reagovat
Losinho

Škoda

Reagovat
naheCZ

Škoda

Reagovat
Greny

Škoda

Reagovat
Posledni Kovboj

Skocna

Reagovat
Losinho

Bůra

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak se snad Baluta konečně srovnal, fotbalista je to jinak šikovnej.

Reagovat
Blasphemer

Podle výsledku a statistik asi nehrajeme nic moc? Nebo se pletu?

Reagovat
db18

Je to tak...

Reagovat
Losinho

Obrana Opavy

Reagovat
Greny

Hrabina jak tam chtel ofsajd.. kdyz nahraval pod sebe z brankove cary

Reagovat
andrew96

To spíš zkoušel ofsajd Hrošovského.

Reagovat
Greny

ted ten gol Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen rozhodcovska bramboracka

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

V čem teď jako fauloval Škoda?

Reagovat
naheCZ

To by mě taky zajímalo...rozhodčí to prostě klasicky alibisticky zapískal.

Reagovat
Posledni Kovboj

Mne to taky prislo, navic ten borec se tam vali jako polomrtvej, pritom normalne spadnul na ruku. Asi natahuje cas.

Reagovat
smazaný uživatel

zavadil si stezuje na simulovani jaka ironie

Reagovat
Losinho

zrovna týpek, co proválel x měsíců

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

"slovensky rychlik marek bakos, ktery stale patri k rychlostne velmi dobre vybavenym hracum" to jso perly

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Teď jsem si všiml poprvé, že hraje Míša Kadlec

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
mistr129

Slovácko tradičně

Reagovat
Greny

Pacinda hraje za Plzen ? to mu prominuli jeden zapas?

Reagovat
db18

Podle mne se do toho pocital i jeden podzimni zapas juniorky, za kterou mohl jeste 1x nastoupit...

Reagovat
Greny

to jedine

Reagovat
db18

Hrusoune

Reagovat
smazaný uživatel

Poznatky ze zápasu v Opavě:

Nasazení některých hráčů Plzně je katastrofální.

Proč Vrba staví Hořavu?

Smola je simulanskej a ještě k tomu dost často zbytečně tvrdej až zákeřnej píčus.

S takovym výkonem si titul nezasloužíme.

Reagovat
db18

Čermák prý má nějaký osobní problémy a není úplně soustředěný na fotbal...

...ale stejně je škoda, že to nepostavil Kovařík - Kayamba - Pačinda (nebo Pačinda, Kayamba, Petržela)

Reagovat
smazaný uživatel

Pačindu bych zkusil nebo cokoliv místo Hořavi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele