FORTUNA:LIGA - preview 19. kola: Šlágr Baník - Slavia uzavře podzim

18.12.2021, 08:45, aktualizováno 19.12.2021, 08:32
Previews
Tři duely české nejvyšší soutěže jsou naplánovány na 15. hodinu. Olomouc nastoupí v přímém souboji o nejlepší desítku doma proti Zlínu. Liberec hostí České Budějovice a Teplice hrají s Mladou Boleslaví. Šlágrem neděle je ale bitva Baníku Ostrava se Slavií. Hosté jsou pátí rádi by se udrželi na dostřel čtvrtému Slovácku.
FK Teplice - FK Mladá Boleslav  (neděle 15:00)
Ještě na konci listopadu vypadala situace Teplic poměrně beznadějně. Předešlé dvě výhry ale můžou mít hodně povzbuzující účinek, a byť pořadí platí, že v jarní části budou muset zabrat, přece už z předposlední příčky nevypadá ztráta na celky před nimi tak hrozivě. V závěrečném klání roku 2021 budou chtít potvrzovat zlepšující se formu proti výběru z Mladé Boleslavi.

Když severočeský klub získal naposledy třikrát v řadě tříbodový výsledek, psal se rok 2018. Teď přitom má o motivaci postaráno, aby tuhle zašlou historii oprášil. Pokud by se mu zdařilo znovu naplno uspět, čtrnáctému Jablonci by se přiblížil na rozdíl pouhých dvou bodů. "Na hráče jsem hlavně apeloval, aby ještě nemysleli na Vánoce," uvedl domácí stratég Jiří Jarošík.

Středočechům naopak uplynulá dvě kola nevyšla podle představ. Padli jak s Pardubicemi, tak před týdnem na půdě Slavie. Vesměs nicméně nemůžou hodnotit své vystoupení v podzimní fázi sezóny nějak negativně, pořád se drží v blízkosti pořadí první šestky. "Výhru jsme Slavii darovali," hodnotil hostující kouč Karel Jarolím duel v Praze. "Vlastně jsme se porazili sami."
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chlumecký, Shejbal - Hyčka, Fortelný, Jukl, Trubač, Vondrášek - Mareš, Ledecký
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Suchý, Preisler, Jurásek - Dancák, Smrž - Ladra, Hlavatý, Ewerton - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.63 - 3.60 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sigma Olomouc - Fastav Zlín  (neděle 15:00)
Olomouc i Zlín k sobě nemají geograficky vyloženě daleko a žádnou výraznou vzdálenost nevykazují ani v průběžném pořadí české nejvyšší soutěže. Domácí se nacházejí na příčce desáté a mají jen o tři body více než hosté, kteří jsou jedenáctí. Oba celky by se rády vyhnuly nadstavbové skupině o udržení a zatím balancují právě přesně na hraně splnění tohoto cíle.

Takovou skutečnost jim zaručí právě umístění do desátého místa, čili o něco spokojenější musejí být v současné době Hanáci, kteří v závěrečném klání tohoto kalendářního roku budou hledat cestu za odpoutáním se od svého soupeře na rozdíl šesti bodů. Pokud naopak neuspějí, jejich rival se jim přiblíží na dostřel, a pranice o desátou pozici tak bude o dost vyhrocenější.

Vlastně se na jaře dá očekávat, že obě družiny budou o tuhle metu usilovat až do posledních kol, kdy se ligový peloton rozdělí do tří částí. Tenhle mač určitě nebude tím klíčovým, který by měl Olomouc nebo Zlín dostat do velkých malérů. Času na manévrování je zkrátka ještě dostatek. "Chceme tři body. Nemáme jich na rozdávání, stejně jako Zlín," říkal Václav Jílek.

Olomoucký stratég se svým mužstvem padl už dvakrát v řadě, Sigma o gól nestačila na Slavii a také na České Budějovice. "Zbývá do prázdnin poslední duel. Není na co se šetřit," uvedl hostující brankář Matej Rakovan. Svěřenci trenéra Jana Jelínka se budou muset především co nejrychleji oklepat z křivd po vypadnutí z MOL Cupu, porážku zaznamenali na půdě Slavie.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Hubník, Vepřek, Zrmrzlý - Greššák, Spáčil - Zahradníček, Daněk, Matoušek - Růsek
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Fantiš, Vraštil, Simerský, Procházka - Conde - Dramé, Hrubý, Tkáč, Vakho - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.50 - 3.29
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice  (neděle 15:00)
Liberec a České Budějovice momentálně okupují prostor mezi sedmou a desátou pozicí, který je jaksi strategický pro následnou nadstavbu. A před vánočními svátky dokonce mohou zaútočit i na první šestici, k takovému počinu ovšem budou muset uspět ve vzájemném střetnutí. Slovan doma nijak nezáří, Dynamo venku také ne.

Už v pěti případech z devíti Severočeši před vlastními fanoušky prohráli. Bilanci na vlastním stadionu budou muset na jaře zlepšit, jestli opravdu chtějí usilovat o přední příčky, na cizích hřištích urvali jen o bod méně než doma. Liberec v uplynulých třech kolech podstoupil velmi těžký los. A zatímco se Spartou a Plzní padl, před dvěma týdny nad Hradcem Králové vyhrál.

Ani České Budějovice rozhodně nepatří mezi papírově nejslabší protivníky, i ony se průběžně nacházejí v pořadí výše. "Když jsme tehdy hráli na Spartě, hned začátek zápasu se nám vůbec nepovedl," hodnotil minulá vystoupení libereckého týmu obránce Dominik Plechatý. "Takže v Plzni jsme chtěli vše zlomit. Nabídli jsme však soupeři tři šance a on dvě z nich zužitkoval."

Jihočeši si doma počínají vážně moc dobře, z deseti utkání hned sedmkrát vyhráli. Je pro ně ve finále velká škoda, že jinde svůj potenciál nenaplňují. Zatím venku získali chabé dva body. "Vím, že se nám prostě mimo domov nedaří, ale chceme zvítězit," burcoval hostující forvard Michal Škoda. "Už tuhle sérii bez výhry musíme ukončit. A věřím, že tomu bude právě teď."

U Nisy mimochodem bílo bude, i kdyby sníh nepadal. Tohle střetnutí totiž bude sloužit jako symbolické poděkování zdravotníkům, kteří se v nemocnicích musejí vypořádávat s velkým náporem pacientů kvůli nemoci COVID-19. Liberečtí hráči si tak na podporu boje s pandemií oblečou cíleně bílé dresy, na nichž navíc budou mít nalepené náplasti s červeným srdíčkem.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Gebre Selassie, Chaluš, Plechatý, Mikula - Tiéhi, Havelka - Koscelník, Frýdek, Tupta - Rabušic
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Havel, Talovierov, Králik - Čolič, Valenta, Hora, Mršič - van Buren, Škoda, Bassey
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.57 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Slavia Praha  (neděle 18:00)
FORTUNA:LIGA nabídne na závěr tohoto kalendářního roku rozhodně zajímavé měření sil, které definitivně ukončí podzimní dění české nejvyšší soutěže. Baník a Slavia bojují o přední pozice, domácí se mohou ještě před vánočními svátky přiblížit příčce čtvrté, museli by však bezpodmínečně uspět proti klubu, který si nehodlá komplikovat své postavení na samém čele.

Měsíc prosinec představoval pro pražský celek náročné období. V Konferenční lize ho čekal klíčový zápas o postup do další fáze na půdě berlínského Unionu, na ligové scéně podstoupil duely proti Olomouci a Mladé Boleslavi a před pár dny sehrál poměrně kontroverzní a markantně propírané osmifinálové klání MOL Cupu proti Zlínu. I to Slávisté nakonec zvládli a prošli dál.

Je ale pravda, že herně fotbalovou veřejnost nepřesvědčili. Více se hovořilo o výkonu sudích v popředí s hlavním arbitrem Janem Petříkem, který svým rozhodováním chyboval a několik sporných momentů vyhodnotil v jejich prospěch. "Určitě jsme nepředvedli takové vystoupení, které jsme si představovali. Nebyli jsme spokojení," komentoval finální zdar Jaroslav Köstl.

Asistent trenéra Pražanů prozradil, že únava se v kabině tolik neprojevuje, ačkoli program pro hosty nebyl pochopitelně nejjednodušší. "Nabereme všechny síly. A řekl bych, že jich máme ještě dost, abychom v Ostravě uspěli," podotýkal. "Sám o sobě je ten duel velmi prestižní, a to nejen v rámci celé republiky, avšak i díky postavení obou mužstev v tabulce," uvědomoval si.

Domácí na svého nynějšího soupeře nemají úplně nejlepší vzpomínky. Prohráli s ním čtyřikrát za sebou, v posledních deseti utkáních je skolili v jediném případě, a to v pohárovém střetnutí z roku 2019. Svěřenci trenéra Jindřicha Tripišovského tak i kvůli této skutečnosti budou ve Slezsku plnit roli favorita. Doposud na ligové frontě uzmuli o dvanáct bodů více než Baník.

Je vážně velká škoda, že zrovna tenhle mač uvidí jen tisícovka vyvolených diváků. Opatření kvůli zabránění šíření pandemie jsou jednoduše v tomto ohledu nekompromisní. V minulosti totiž bitvy těchto dvou družstev vždy provázela rovněž solidní atmosféra na tribunách. "Moc nás mrzí, že fanoušků tu nebude více. Velké mínus především pro nás," hlesl pro změnu ostravský asistent Tomáš Galásek.

Když se oba týmy potkaly v srpnu, vyhrála Slavia jasným čtyřbrankovým rozdílem. "Alespoň teď víme, na čem je třeba zapracovat. V Edenu jsme byli bojácní, chyběla nám větší odvaha," povídal Galásek. "Náš protivník hraje i nadále velmi dobře. Problémy, které měl na začátku sezóny, vyřešil. Vydáme se ze všech sil, míníme uspět. Vždyť tohle je poslední souboj roku."
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budinský - Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman - Tetour, Kaloč - Azevedo, Kuzmanovič, Buchta - Klíma
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Bah, Ousou, Kačaraba, Oscar - Holeš, Hromada - Schranz, Stanciu, Masopust - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.64 - 3.87 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - FK Jablonec  (sobota 15:00)
Nedávná tři ligová kola Slovácku hodně pošramotila celkovou reputaci. Jako by porážka na půdě Českých Budějovic, jež se urodila za zcela nečekaných a pro něj zbytečných okolností, s mužstvem prostě zamávala. V závěrečném klání tohoto kalendářního roku 2021 vyzve doma Jablonec, jenž obecně nemůže být s celým svým působením v podzimní fázi vůbec spokojený.

Měsíc prosinec odstartovali Severočeši moc dobře, na půdě Bohemians urvali tři body. Jenže pak se nepopasovali v klíčovém souboji Konferenční ligy s utkáním v Kluži a poté padli též doma s Teplicemi. "Z minulé prohry jsme byli zklamaní," hlesl hostující kouč Petr Rada. "Tři body z kola číslo sedmnáct jsou nám najednou k ničemu. Dohromady jich máme děsně málo."

Hosté se po osmnácti odehraných zápasech nacházeli pouze ve spodních patrech průběžného pořadí FORTUNA:LIGY. A je otázkou, jestli si vedení klubu nevyhodnotí práci Rady jako tu aktuálně pro tým již nepřínosnou. "Vím, že když jako trenér body nesbíráte, je vaše angažmá na hraně," přiznával. "Já sám nad celou situací přemýšlím. Avšak ujišťuji, že se nevzdávám."

Současná čtvrtá příčka není pro moravský výběr rozhodně žádnou ostudnou záležitostí. Spíše naopak. Je každopádně třeba připomenout, že po drtivém vítězství nad Spartou se čekalo, že by svěřenci trenéra Martina Svědíka mohli útočit výše. Jako by tenhle výsledek domácí příliš uchlácholil. A od té doby z možných devíti bodů urvali jen jeden za remízu v Hradci Králové.

Velmi rádi by se zpátky přiblížili natěsno vedoucí trojici ve složení Slavia, Plzeň a Sparta. Ale pokud by jejich horší série pokračovala, v dalších kolech by zřejmě pouze usilovali o udržení svého postavení před dotírajícím Baníkem. "Jablonec je celkem, který má sice slabší podzim, ovšem pořád má kvalitní mužstvo," uvedl před duelem domácí asistent trenéra Jan Palinek.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Ngyuen - Tomič, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Sadílek, Havlík - Petržela, Kohút, Holzer - Jurečka
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Martinec, Zelený, Krob - Považanec - Vaníček, Houska, Kratochvíl, Surzyn - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.02 - 6.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice  (sobota 15:00)
Na závěr roku se ve Vršovicích potkají dva kluby, které mají jako svůj domácí stadion nahlášený populární Ďolíček. V případě Bohemians 1905 se jedná o samozřejmou věc, druhým rokem zde pak o prvoligové body bojují pronajímatelé z Pardubic.

Domácí se stále nemohou vzdálit pásmu sestupu a od toho je nekatapultovaly ani výhry nad Českými Budějovicemi a Karvinou. Naposledy přišel mizerný výkon a vysoká prohra v derby se Spartou, Klokani jsou dvanáctí a na předposlední Teplice mají k dobru jen sedm bodů.

"Čeká nás zápas s Pardubicemi o to, abychom měli klidnější jaro. Jsem přesvědčený, že jsme během týdne po porážce na Spartě dali hlavy dohromady a že budeme vypadat líp. V domácích zápasech jsme silnější. Náš výkon musí být diametrálně odlišný od toho na Spartě," řekl domácí kouč Luděk Klusáček.

Východočeši jsou na tom ještě hůře a posbírali ještě o čtyři body méně. Nedaří se jim především ve vršovickém azylu, kde letos vyhráli jenom jednou a shodou okolností právě nad sobotním soupeřem.

"Jdeme do utkání, v němž jde o hodně. Bohemka má velmi dobrou ofenzivu, navíc Květ dokáže zlobit střelbou ze střední vzdálenosti. Chystáme nějaké změny v sestavě. Věříme, že hráči nechají na hřišti všechno, co v nich je," uvedl pardubický asistent trenéra Jiří Krejčí.

Problémem obou týmů je defenzivní činnost a v Ďolíčku na sebe narazí kluby s nejhoršími obranami v lize. Domácím nepomohou zranění Bederka, Hůlka a Osmančík a nejisté jsou starty Ljovina a Kovaříka. V Pardubické sestavě bude absentovat Solil, otazníky se vznášejí nad trojicí Beran, Sláma, Šimek.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Köstl, Jindřišek, Vondra - Dostál, Květ, Nový, Kovařík - Hronek - Puškáč, Chramosta
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Kostka, Jeřábek, Toml, Čelůstka - Tischler, Čihák - Chytil, Matějka, Cadu - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 4.05 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Viktoria Plzeň  (sobota 15:00)
Jasného favorita bude mít sobotní odpolední klání v Karviné, kam dorazí Viktoria Plzeň. Domácí jsou na posledním místě tabulky a na tom se před koncem roku už nic nezmění, Západočeši naopak zůstávají ve hře o titul a pronásledují Slavii.

Karviná je v krizi, na ligové scéně ještě ani jednou nevyhrála a získala pouhých pět bodů. Aktuálně padla šestkrát v řadě a nic platné ji není ani to, že hned pětkrát podlehla o jedinou branku. Před soubojem s Plzní se domácí mohou alespoň trochu opřít o vzájemnou bilanci, z posledních čtyř měření sil odcházeli s prázdnou jenom jednou.

"Plzeň vychází z výborné obrany, což ukázala třeba na Slovácku. Ten zápas jsem viděl na stadionu. Plzeňští odolávali velkému tlaku domácích a byli maximálně efektivní. Mají rychlé a šikovné hráče při práci s míčem. Krajní hráči umí jeden na jednoho, navíc středová trojice neustále rotuje a snaží se něco vymyslet. V tom jsou obrovsky silní a nebezpeční. Myslím, že místo vykartovaného Beauguela nastoupí Tomáš Chorý, který bude natěšený. My však budeme chtít uspět, jdeme do zápasu s cílem zvítězit," řekl jasně domácí kouč Bohumil Páník.

Plzeň už dala zapomenout na nepovedený přelom října a listopadu a porazila Bohemians 1905, Slovácko i Liberec. Se 44 body jsou svěřenci Michala Bílka na druhém místě tabulky, manko na vedoucí Slavii činí pouze tři body.

"Samozřejmě papírově to vypadá jednoznačně, ale čeká nás 90 minut. Víme, že Karviná má svoje problémy, nedaří se jim výsledkově. Některé zápasy odehrála líp, některé hůř. Konkrétní hráči nejsou individuálně vůbec špatní, ale týmově jim to teď drhne. Povinnost velí, abychom tam vyhráli. S tímhle cílem do Karviné určitě pojedeme. Chceme si připsat další body do tabulky, abychom uzavřeli podzim úspěšně," nechal se slyšet asistenta kouče Bílka Pavel Horváth.

Plzeň před zápasem hlásí čtyři absence - kvůli žlutým kartám nebude hrát Beauguel, zdravotní problémy na trávník nepustí trio Kopic, Míka, Pachlopnik. Kompletní nebude ani Karviná, trest za červenou kartu si musí odpykat Santos, zranění jsou Bartl s Tavaresem a otazníky se vznášejí nad starty pětice Bolek, Dramé, Mangabeira, Neuman, Zych.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Křapka, Šindelář, Buchta, Šehič - Čmelík, Qose, Nešický, Túlio, Bartošák - Papadopulos
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Pernica, Hejda, Havel - Bucha, Kalvach - Sýkora, Čermák, Mosquera - Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.60 - 4.05 - 1.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Hradec Králové - Sparta Praha  (sobota 18:00)
Oba celky dělí v tabulce jen tři příčky, což je dáno zejména nečekaně vysokým postavením Hradce Králové. Ten se v posledním předvánočním duelu střetne se Spartou, na kterou to však neumí.

Východočeši z posledních šesti zápasů vyhráli jediný, přesto se nadále drží v první šestce. A to hlavně díky tomu, že týmy, které se na ně v daném kole mohou dotáhnout, vždy prohrají. "Votroci" od konce října uspěli jen proti Karviné, poté ještě získali tři remízy. S tou poslední mohou být relativně spokojeni, neboť přišla proti favoritovi ze Slovácka. Za toho otevřel skóre Jurečka, nicméně po Reinberkově vyloučení otočili Vlkanova s Radou. Jurečka svým druhým zásahem stanovil v závěru konečné skóre 2:2.

Letenští naopak během posledních týdnů zlepšili své výsledky a zvítězili čtyřikrát v řadě. Po nepříliš přesvědčivých výhrách nad Libercem, Karvinou a Bröndby naposledy jasně přejeli v malém pražském derby Bohemians. Už v první půli nasázel Pulkrab hattrick, jednou brankou jej podpořil Pavelka. "Bůra" završil Hancko, v závěru skóre jen korigoval Květ.

Aktuální formy rudých si je vědoma i domácí lavička. "Poslední zápasy vyhrává. Lehkou krizičku měla před třemi týdny, kdy prohrála s Rangers a na Slovácku. Teď už tři zápasy nezaváhala, postoupila do jarní části Evropské konferenční ligy," varuje asistent trenéra Stanislav Hejkal.

Ve vzájemných zápasech Pražané naposledy ztratili v roce 2012, od té doby sedmkrát v řadě zvítězili. První střet v této sezoně sice přinesl bezgólovou první půli, po návratu ze šaten ovšem pálil Hložek, Polidar a dvakrát Pešek, výsledek tak zněl 4:0.

Královehradečtí se v posledním kole roku 2021 musí obejít bez zraněných Donáta s Dvořákem a možná i Reichla, na straně hostí chybí zdravotně indisponovaní Čelůstka, Höjer, Juliš a Polidar. Otazník navíc visí nad startem Karlssona a Sáčka.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Klíma, Čech, Leibl - Mejdr, Rada, Soukeník, Novotný - Prekop, Vašulín, Vlkanova
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Holec - Wiesner, Panák, Ladislav Krejčí II, Hancko - Pešek, Pavelka, Dočkal, Hložek, Haraslín - Pulkrab
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.61 - 3.91 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha18152148:1147
2.Viktoria Plzeň18142235:1344
3.Sparta Praha18133245:2242
4.1. FC Slovácko18113436:2136
5.Baník Ostrava18105338:2235
6.FC Hradec Králové1867524:2525
7.Dynamo České Budějovice1873826:3024
8.FK Mladá Boleslav1872928:2823
9.Slovan Liberec1872917:2523
10.Sigma Olomouc1856730:2721
11.Fastav Zlín18531022:3618
12.Bohemians Praha 190518531026:4218
13.FK Jablonec1837813:3216
14.FK Pardubice18351022:4014
15.FK Teplice18321319:3611
16.MFK Karviná18051316:355

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (699)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Jestliže se Slávie omlouvá Zlínu tak jako důkaz upřímnosti by mohla zítřejší zápas nechat po

velmi dlouhé době bez nakloněné roviny...

Reagovat
Dru Zeree

Vy máte co povídat. Vám to prase Ginzel pískal i penalty, kdy se ve vápně srazili dva baníkovci

Reagovat
ACSeRw!n

dneska se v Hradci bude piskat rovina

Reagovat
Gelu28

nakloněná

Reagovat
Neon

tohle už ten falešnej Ovčáček trochu přehnal.

Reagovat
Greny

Nepoblijes taxíka sveho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

klasickej pátek no

Reagovat
Salfovic

Musel ten nástup nové vlády řádně oslavit

Reagovat
ACSeRw!n

lod se potopila a nekdo nam to neunes

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Losinho

Zapíjel Havla

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že dnes poslední kolo, na druhou stranu potřebujeme pauzu jako sůl, Jablonec musíme doma porazit

Reagovat
ondrasch77

Buď rád..., ti vaši staříci jsou už nejspíš dost rádi, že je konec. Marně jsem dnes hledal frajery, co přejeli Spartu 4:0

Reagovat
Salfovic

No co, až to na mě přijde, tak si taky půjdu zalézt někam do parku do křoví a tam umřu, to je snad úplně normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že ti je aspoň 32, kdybys byl mladší, tak by to mohlo vypadat podezřele.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ACSeRw!n

proste se jim to nechtelo resit.. prece slo jen o nakou cesku... mrdky

Reagovat
Mass

Britská policie nemá čas, musí řešit rasistické nadávky..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník - Slavia, průběh utkání

7.Sor, 21. Sor, 33.Sor, 34.ČK Almási (napadení Sora), 41.Krmenčík

50.Sor, 51. přerušení utkání (fanoušek na hřišti, napadení Sora)

Konečný výsledek: 0:3 kontumace, nezvládnutí pořadatelské služby

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Dva dny poté - Vedení Baníku ukončilo spolupráci s hráčem Sorem pro neshody se spoluhráči a fanoušky.

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

A od nás rasistů jako Sora nikdo nenapadne?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Sor napadne po zápase Kúdelu poté co přeslechne pochvalu: "You´re fucking good".

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela nehraje, tak možná Řeháka ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Vlastně proč ne

Reagovat
ratusek

Reagovat
thewall

Reagovat
ondrasch77

Hej Trevore, máš novej nick s kterým trošku trolíš?

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle buď nebude Trevor, nebo to má Trevor tak promyšlený, že se v minulé diskuzi hádal sám se sebou.

Reagovat
ondrasch77

Já jsem tady posledních pár "týdnů" moc nebyl..., takže nevím, když tak pošli odkaz na diskuzi, ať se něco doyvím

Nicméně mě to napadlo jako docela dobrej trolling, navíc nick (v názvu 1922, což je rok vzniku Baníku) a "sympatizace" se Slávii, kterou nesnáší je docela bizár. Na toho koštěte by to sedlo, jak prdel na hrnec

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem Ondřej Forejt. V roce 1922 se narodil můj praděd, bývalý hráč Slavie. Vyrůstal jsem v Havířově, takže mám k FCB vztah, ale v žilách mi koluje slávistická krev. Trevora neznám.

Reagovat
KingMaster13

Máš něco společnýho s Přemkem Forejtem?

Reagovat
smazaný uživatel

Starou.

Reagovat
KingMaster13

Evička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Můžeš prosím napsat něco víc o svém pradědovi, hráči Slavie.., díky.

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
ondrasch77

twl Johny...

Trochu prvoplánový, mrknout nejdřív na wiki..., mě je úplně jasný, že to má nějaký reálný základ...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Říkali jsme mu děda Pepík. Čest jeho památce.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem zapomněl na žluté karty pro Potočného a Krmenčíka (nesportovní chování).

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
adalbertus

fotka

Reagovat
Neon

OT: Myslíte, že Pešán zůstane do olympiády u repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Nechtěl bych vidět jeho výraz, kdyby ho odvolali

Reagovat
Greny

Že by odvolal sám sebe?

Reagovat
čolo

Jestli to chápu správně, Nedvěd je nad ním.

Reagovat
Greny

Když už jsme u toho U18 na olympijské festivalu mládeže nebo co to bylo nezískala medailu v konkurenci týmu Ruska, Finska, Běloruska, Lotyšska a Česka jsme skončili na krásném čtvrtém míste

Trener Petr řekl že je to klasika individuální chyby a neproměňování šanci... Tak nějak ale zapomel zminit že Slavíček na turnaji 4+2 , asi největší talent Eda Šalé vyhrál kanadské bodování celého turnaje za 2+6 a třetí z té lajny měl 1+1 .. hadejte kdo to byl? Synator trenéra Petra

Reagovat
Neon
Reagovat
Losinho

oni ten bronz fakt nedali? Komedie

Reagovat
veikko

Zcela vážně, Bělorusku se konečně začíná vyplácet Lukašenkova záliba v hokeji a konečně se projevují velké investice. Na tom turnaji porazili nás i Rusko, přitom taky nevzali ještě tak 5 špičkových hráčů z toho ročníku. Loni jejich U18 hrála na pohled možná nejkrásnější hokej na MS, ale samozřejmě hlavně kvalita v defenzivě oproti špičce tam chyběla. Možná by na svazu mohli čumět i jinam než do Finska a Švédska, kde jsou úplně jiné podmínky, a mohli by se zaměřit na zlepšení kvality mládeže v zemi, která je na tom ekonomicky mnohem hůř a přesto dokázala svou mládež výrazně zlepšit. Já jsem viděl třetí třetinu toho zápasu a loňské MS U18 a můžu s klidem konstatovat, že až na úplné výjimky se nedaří vychovávat rozdílové hráče. Šalé, Jiříček a pár těchto jmen jsou zkrátka jen extrémně talentovaní borci, ze kterých by Kanaďani udělali pomalu nového Prongera a Crosbyho. Bělorusové těch rozdílových útočníků mají jen v jednom ročníku nově třeba 5.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Harley111

tvl řešit na fotbalovým prachbídnou repre

Reagovat
Kepy_FCB

v našich médiích masírka jaké je v Rusku kovidové inferno a oni tam narvanou halu a náhubek nikdo

Reagovat
Neon

Asi jak kde v rusku.

Ale ty jejich retro dresy s CCCP to je hrůza. jak kdyby si němci vzali dresy s hakenkrojcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě. Například němečtí skokani na lyžích měli cca před 15 lety skoro náckovské helmy.

Reagovat
Kepy_FCB

Mě by víc zajímalo zda tam bude Jágr

Reagovat
Greny

Horší by to nebylo

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nedokážu si představit tu ostudu na MS 20 a na OH v nejsilnějších sestavách

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, kolik se v NHL odkládá zápasů, myslím, že OH budou bez hráčů z NHL. Takže dvouciferné debakly nám snad hrozit nebudou.

Reagovat
Harley111

Jsem dnes zase zvědavý jak moc bude nakloněná rovina v Karviný když se Pzni nebude dařit

Reagovat
monty25

Jurečka kapitán ve Fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

Venca JUREČKAAAAAAAA! Životní sezóna!! 10 gól v lize po podzimu

Reagovat
Kepy_FCB

Pelta už se veze

Reagovat
smazaný uživatel

Proti sestupujícím jabloneckým tragédům to musí být aspoň o tři góly.

Reagovat
smazaný uživatel

BOŽE BOŽE zas z úplného hovna a z ničeho je necháme vrátit se do zápasu

Reagovat
mistr129

Jablonec Pardubky

Reagovat
monty25

Slovácko Celou dobu hrajou dobře a pak z ničeho nic dostanou gól. To mě bude stát hodně bodů...

Reagovat
Greny

Tak to je mnohem lepší zápas než Karviná - Plzeň tam nehraje nikdo a taky gol padnul

Reagovat
monty25

Já koukám kvůli Fantasy na oba. Karviná když už se k něčemu dostane, tak to kopnou do háje. Plzeň nic moc, ale nakonec ten gól dali. Bohužel Havla ani Sýkoru ve Fantasy nemám, protože pro mě byli moc drahý.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já tušil, že se proti nejslabšímu týmu Havel nebo Řezník trefí. Postavil jsem na tom celou fantasy. Takže nasazení Doležala,Chramosty a gólmana Bohemky nese ovoce.

Akorát jsem čekal, že Plzen už bude mít tak 3 branky...

Reagovat
monty25

No, já tam mám zrovna Řezníka, protože byl levnější.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Tomic mohl mít gól roku

Reagovat
monty25

To teda, nebo předtím Navrátil o kousek minul šibenici. Nechápu, že Slovácko po 1. půli nevede...

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.youtube.com/watch?v=UDz1vG4bkmM

Finále Arab cupu Tunis-Alžír živě, také zde narvaný obří stadion a všichni bez dusítek

Reagovat
HorajzmAmmann

A proč nenapíšeš 2 stranu mince?? To se ti nehodí do krámu, že??

Reagovat
HorajzmAmmann

A přečetl sis to aspoň?

Reagovat
Kepy_FCB

Zima tam začíná později ...

Reagovat
exse

Cením, že si tentokrát vybral článek z tohoto roku, přístě snad vytáhneš i článek, který si přečteš.

Reagovat
HorajzmAmmann

Proč by to dělal? Radsi bude neustále psát sracky ohledně covidu na EF. Tím totiž hodně změní...

Možná by víc udělal, kdyby držel hubu...

Reagovat
iamek

Reagovat
kecipep

Reagovat
mistr129

Nejvíc úmrtí od března je taky čtvrtina počtu co máme tady, což si každý kdo není naprostý dement spočítá

Reagovat
Cotton

Však je logické, že budou mít v prosinci víc úmrtí než celé léto, to není chyba očkování.

Reagovat
fabec1222

Proč na něj reaguješ? Takhle mu jen potvrzuješ, jakej je mistr, že dokáže rozesrat každou diskuzi. U těhlech lidí pomáhá jen to,že na ně nikdo neraguje, pač mít co nejvíc reakcí v diskuzích je jejich životní smysl a bez něj jsou úplně v háji.

Reagovat
HorajzmAmmann

Chci vědět jak bude argumentovat...

Reagovat
Kepy_FCB

ok , kovidismus si rozvracet nedáte , vyhovuje vám

Ale rozesírání Ovčáčkem nevadí,že

Reagovat
Shevchenko

Ovčáček tu byl na pobavení narozdíl od těch tvojích sraček.

Reagovat
lichna.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Shevchenko

Odkdy obdivuješ Araby ty trapáku?

Reagovat
monty25

Ta Bohemka je vážně tak špatná?

Reagovat
smazaný uživatel

PETRŽELA!!!

Zelený

Reagovat
smazaný uživatel

Proč dostáváme góly z úplných hoven?

Reagovat
monty25

Tenhle neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to co to VAR nám někdy pomohl

Reagovat
lada.sp

VAR je zabiják fotbalu, podvody se dělají stejně a akorát to kurví spád utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vážně mrdam už poslední zápasy stojí obrana za velké hovno

Reagovat
monty25

Podle mě ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, nicméně tím nesnižuje to že poslední zápasy dostáváme strašně laciné góly

Reagovat
monty25

Jako taky mě úplně netěší, že jsem od vás dal do Fantasy brankáře a dva obránce.

Reagovat
Mervin

Jasný ofsajd tady

Reagovat
pingla

Peltonec rupne

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Je vidět, že Čáp sedí no

Reagovat
Selänne

"Rado, pojď se podívat"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2x jsme měli štěstí ale snad už budíček, obrana by se měla vzpamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

Korupčníci mají dnes kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy hrajete až v 6

Reagovat
pingla

Reagovat
mistr129

Korupčníci hrajou dneska ve 3, dneska v 6, zítra ve 3 i zítra v 6

Reagovat
Cotton

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

Ježiš tohle kdyby se stalo nám nebo Plzni tak se ještě týden nepíše o nicem jiným

Reagovat
John Obi Mikel

A kdyby se tohle stalo obráceně, tak je tady potok slz, jak se jim ubližuje.

Reagovat
Mervin

co to meleš? se podívej na to, kolikrát letos bylo Slovácko zařezané...

Reagovat
John Obi Mikel

Akorát ty poslední 2 "zářezy" byly pravidlově správně vyřešené situace

Jinak to byla samozřejmě nadsázka.

Reagovat
Mervin

A kde já zmiňuju ty dva údajné proti Plzni? Stačilo to na začátku sezony...

Reagovat
mistr129

Myslíš jak vaši hráči hráli jako dobytci a nechali se třikrát během pěti zápasů vyhodit, protože šli do souboje podrážkou napřed?

Reagovat
Greny

Třeba mysli tu penaltu a červenou pro Bořila v Edenu

Reagovat
John Obi Mikel

To máš jeden zápas, druhý byl proti Jablonci.

Slovácko není jediný tým, proti kterým se dvakrát špatně rozhodlo.

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Já neříkám, že něco zmiňuješ. Já jen zmiňuju zápasy proti Hradci a Plzni, kde bylo vše pravidlově v pořádku.

Reagovat
John Obi Mikel

A TO na začátku sezóny jsou 2 zápasy, kdy se proti vám rozhodlo špatně.

Reagovat
oli9

Vždyť vám se to děje celou sezonu

Reagovat
lichna.

Reagovat
oli9

Bože z těh místních sesivek se stalo stádo ubrecencu

Reagovat
John Obi Mikel

Jak jako stalo? Nám se to tu vytýká konstantně

Reagovat
oli9

Tak dřív jste nebyli tak ubreceni

Reagovat
mistr129

Poslední dobou se tu tedy spíš brečí pokaždý když Slavie kope penaltu, soupeř dostane červenou nebo nedejbůh mu gól sebere VAR

Reagovat
clinger

vždyť někteří baníkovci už brečí několik dní před zápasem s námi

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle rikaj fanousci ostatnich tymu na Slavii pokazdy kdyz uz nevi co dalsiho rict

Reagovat
Greny

Když vidím sestavu Sparty tak jsem zvedavej kdo bude branit

Reagovat
Neon

Nikdo, 5:3 to bude. A Polidar se zraní.

Reagovat
John Obi Mikel

Nejlepší obrana je útok a kdo brání, nevěří brankáři.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl někdo bránit proti Hradci? V nejhorším to místo 0:7 skončí 3:7.

Reagovat
oli9

Má někdo video z toho Slovácka?

Reagovat
smazaný uživatel

Havel stylově. Slavil gól véčkem?

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

Dost oranžová ... A ještě Polidar ten bude mít problém dohrat

Reagovat
John Obi Mikel

Polidar wtf co to bylo

Reagovat
John Obi Mikel

Vlkanova

Reagovat
Dru Zeree

Pavelka to tam dobře rozdává

Reagovat
Selänne

To je tak, když je tvoje první myšlenka automaticky přihrávka dozadu, že jo Pavelko...

Reagovat
Selänne

Ať jde Hradec s takovou hrou fakt do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejci porad stejny mental

Reagovat
John Obi Mikel

Krejčí zařídí zranění soupeře a fanoušci ho za to začnou skandovat. Sparta, no.

Reagovat
Liquid

Reagovat
ACSeRw!n

dobre Lada

Reagovat
John Obi Mikel

Krejčí

Reagovat
Dru Zeree

ten dauňák je fakt vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí bez červené?

Reagovat
monty25

Hradec zatím hraje dobře. Jsem zvědav, jestli to vydrží, nebo to dopadne jako minule...

https://www.livesport.cz/zapas/rFA40nSj/#prehled-zapasu/prehled-zapasu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Takhle když by to dneska Hradec nezvládl a Sparta přidala a vyhrála ... Vyjimecne se zlobit nebudu

Reagovat
John Obi Mikel

Nemáš rád Hradec?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím sračka. Snad prokáže Hocek v 2. půli větší respekt, nejsme Benevento.

Reagovat
John Obi Mikel

Hradec dobrý výkon. Bohužel čekám, že ve 2.půli odpadnou stejně jako v prvním zápase nebo v zápase s námi.

Reagovat
Liquid

ten Krejčí to je tak strašný výmaz, že má normálně i Chorý konkurenci, nebýt sudí posraný novic, tak by mu za ty vulgarity 2.žlutou už dal

Reagovat
John Obi Mikel

Krejčí si o ní hlasitě říká, 2 ostré fauly a ještě na něj nadává.

Reagovat
Liquid

ale ten kokot sudí naopak ukázal Vašulínovi, že ještě 1 faul a že ho pošle do sprch, místo aby toto ukázal Krejčímu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí drží Spartu opět nad vodou. Být to na opačné straně, tak už jde Hradečák ven.

Reagovat
John Obi Mikel

Oba týmy mají na lávce několik zajímavých hráčů, jsem na to zvědav, jestli někdo utkání rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hocek

Reagovat
Gareth Bale 11

Haraslin je neuveritelna placka. Presne ten typ, co i rozda, ale prijmout absolutne neumi.

Reagovat
Greny

Vrba posiluje defenzivu nebo co?

Reagovat
John Obi Mikel

Taky je tam trochu větraj

Reagovat
Gareth Bale 11

Co to Hlozkovi ted vsechno sezrali?

Reagovat
monty25

Hložek

Reagovat
ACSeRw!n

to je vono kurva Adame. je potreba to vzit na sebe

Reagovat
John Obi Mikel

Ani jsem si nevšiml v kolikáté Hložek nastoupil Hezký gól i když gólman má trochu máslo na hlavě.

Reagovat
clinger

to je humus.kolikáta letošní už haluzácká výhra buzen

Reagovat
Selänne

Hrajete až zítra

Reagovat
clinger

haha

Reagovat
r.mrazik

vyhry slavie v lize o jeden gol: 4

vyhry sparty v lize o jeden gol: 6 vcetne dnesniho

vyhry plzne v lize o jeden gol:11

kdyby si ten trouba na ty haluzacky vyhry vybral aspon nejaky jiny tym

Reagovat
Neon

Reagovat
clinger

já ti dám troubu.furt čekám že Plzeň odpadne takže se soustředím spíš na ty vaše haluze.ikdyž ta Plzeň furt neodpadává no

Reagovat
r.mrazik

no vidis,to ja zas cekam,kdy vam prestanou jit rozhodci na ruku,aby mela vubec smysl na tu ligu koukat

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Dyt si Sparta se Slavii nemaji co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se dnes na Baníku rozhodčí zachová férově a zařízne Slavii, čímž sníží její počet neprávem nabytých bodů z 15 na 12.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Kepy_FCB

Naopak, vysněná rovina s tímto soupeřem se vzhledem k výhrám Sparty a Plzně ani dnes konat nebude...

Reagovat
Greny

A po zápase se jim Brabec omluví

Reagovat
Blasphemer

Každý slušný člověk dnes fandí Baníčku.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Už od rána tady sedím v dresu (kecám, jen jsem si vzal špinavé oblečení, abych vypadal trochu jako horník)

Reagovat
lichna.

Konečně něco rozumného z tebe vypadlo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím dobrému fotbalu. Gambrinus

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gelu28

Kdy jindy by je měl Baník porazit než ted ? Ten Mynářův čínský klub a zastřešuje to tunelář Luftjarda

Reagovat
Bakary3

Banik hraje zase se Slovackem?

Reagovat
Liquid

ideální scénář rozdrtit Baník 0:1 ideálně nějakým sporným gólem, například by ho tam sám mohl vstřelit hlavní sudí a následně jim vyloučit nějakýho šaška třeba Fleischmana a následně spadne na 3x EF pod tíhou polských IP adres a na Odře, Ostravici i Opavě vyhlásí 3.povodňový stupeň pod tíhou polských slz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Chudák Tomáš, 5 let po ukončení kariéry a ty bys ho ještě vylučoval.

Reagovat
lichna.

Reagovat
monty25

To byl ale Fleischmann.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Fleišmanem ti to možná vyjde. Druhý adept je Almási.

Reagovat
HorajzmAmmann

naprosto souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Mass

Ty už seš ve dvě odpoledne ožralej?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gelu28

jediný kdo fňuká jsou slávisti už od 90.let když byly pokaždý druhý za spartou

Reagovat
Kepy_FCB

♥♥♥

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, co ten novic .... Neberu to předem jako problém, víme, jak si zkušení psi umějí zápas režírovat, když jsou noty. Mladý by nemusel být ještě zparchantělý a pokud se nepodělá, třeba z toho vyjde se ctí. Rozhodně lepší, než kdyby to pískal zase třeba zm*d Berka.

Že si slávisti už ani neuvědomují ochranu od sudích není překvapivé. I když Plzeň pořád o trochu vede v tomto směru....

Reagovat
pingla

taková rozborka, ale naprosto zaslouženě, zatím nehrajeme vůbec nic

Reagovat
ratusek

Teplice pome

Reagovat
smazaný uživatel

Je v Baníku ještě někdo, kdo zatím proti Slavii nedostal červenou? Že by byl dnes na řadě...

Reagovat
ratusek

ta banda dementů si nechá prostřelit zeď

Reagovat
Liquid

To už tu bylo se Slavií ne? Jak se Stanciuvi zeď rozestoupila.

Reagovat
Dru Zeree

ale tam to strhl Maso

Reagovat
monty25

Teplice Ani ve zdi stát neumí...

Reagovat
Coutinho10

ani me to u nich neprekvapuje , ale jinak pomerne koukatelny match

Reagovat
monty25

Ofsajd jako kráva a trvá to minutu a půl, než to VAR potvrdí.

Reagovat
monty25

Za mě penalta.

Reagovat
monty25

Fortelný

Reagovat
ratusek

běžte do piče. navíc proti tomu paklubu

Reagovat
smazaný uživatel

Super kopnuty Teplice.

Reagovat
monty25

To aby se nastavovalo aspoň 8 minut...

Reagovat
Coutinho10

2 penalty pro Teplice by byly uz moc..chapu

Reagovat
monty25

Tak tohle by byl nesmysl. VAR zatím posoudil všechno správně, i když to strašně trvá...

Reagovat
Coutinho10

no prislo mi, ze Doudera tam tou nohou sel trochu proti Rezovi z toho posledniho zaberu...ten o nem nevedel

Reagovat
monty25

Podle mě si spíš Rezek naběhl do Douděry. Nevím, ale sám za sebe říkám, že z takový penalty bych radost neměl... Ta první penalta byla určitě a buď ji měl Fortelný kopnout líp, nebo si to měl vzít někdo jiný.

Reagovat
Coutinho10

j, koupnout to mel lip a obdrzenej gol taky lacinej jako Juve v LM ve zdi s Ronaldem

Reagovat
Firkraag

Tohle snad penalta je, ne?

Reagovat
monty25

Jenom 5 minut, to si dělá prdel.

Reagovat
Mass

Za víc si musíš připlatit

Reagovat
ratusek

Reagovat
monty25

Ve světle současných událostí bych o takových věcech radši nežertoval...

Reagovat
Pablos

Reagovat
monty25

Zbytečná prohra, fakt zbytečná.

Reagovat
Kepy_FCB

bez motiv.filmů to nepůjde no

Reagovat
oli9

Letos půjdete, to je šílenost co hrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Nepůjdou, Karviná není schopná vyhrát a baráž Teplice zvládnou.

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

Ivan na hrotu

Sestava: Mandous – Bah, Ousou, Kačaraba, Oscar – Holeš, Samek - Masopust, Stanciu, Olayinka - Schranz

Lavička: Kovář, Plavšić, Horský, Kuchta, Ekpai, Traoré, Lingr

Reagovat
Mass

Madsen s Hromadou nejsou fit nebo se nevešli?

Reagovat
Coutinho10

pry zdravotni duvody

Kromě dlouhodobě zraněných Davida Hovorky a Lukáše Provoda chybí ze zdravotních důvodů i Mads Madsen, Ondřej Kúdela, Stanislav Tecl, Ladislav Takács, Petr Ševčík, Jakub Hromada, Michael Krmenčík, Ondřej Kolář a Jan Bořil.

Reagovat
Kepy_FCB

Almy začne na lávce ...

Reagovat
Pablos

aspoň bude mít šanci dohrát zápas

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Paprika

Za me velice rozumne a logicke… na dva hrat Smetana nechce, Klima ma formu a Almasi naopak nema…

Reagovat
smazaný uživatel

Treba to zrovna dneska zlomí jako žolík

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jen na půl. Mohl mit hattrick a skalp mistra, mohl byt slavný

Reagovat
O.Giroud

skoda, penaltu dojebal no

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby před ní neposral ten faul, ze kterého slavia vyrovnala, tak by neproměněná penalta ani tak nevadila

Reagovat
Pablos

Dnes Slavia vyhraje.. bude sice jedna vymyšlená penalta, ale Houštecký si zakřičí ,,Bůh existuje." , takže to je neprůstřelný...

Reagovat
PlackaSKS

tohle je v piči, vítkovice konečně odepsaly svýho nejhoršího hráče, takže potočný jim to nebude kurvit. nečekám nic snadnýho a sor nebo azevedo budou dělat problémy. škoda, že smetana neni rasistický prase, bylo by to snažší.

Reagovat
Kepy_FCB

Stokočný není ani na lávce snad už niky více u nás

Koukám ale že tam není ani Jany...

Reagovat
PlackaSKS

nekončí mu smlouva?

Reagovat
SuperBanikovec

Končí, podle mě je jasné že v zimě půjde za symbolickou částku. Náhradou bude Boula z Taborska.

Reagovat
bobis21

Tak Boula je střední záložník ne? To není moc náhrada. Spíš se snad v áčku usadí Jaroň

Reagovat
bobis21

Jo to bylo na Jánoše ok, už mlčím

Reagovat
PlackaSKS

adekvátní náhrada?

Reagovat
monty25

Tak otázka je, kolik minut Sor dostane. Z toho komentáře bych si myslel, že je v základu...

Reagovat
PlackaSKS

kvalitnímu hráči stačí i 20 minut

Reagovat
monty25

To nepochybně, on je dobrej žolík.

Reagovat
PlackaSKS

jo no, když vynechám moji snahu buzerovat místní rasisty, tak jako žolík je super

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mönchengladbach

Koukám, že k VARu poslal LuftJarda Twitterdick sešívaného Pechance, to zas bude komedie.

Reagovat
Coutinho10

chtelo to cerny dresy

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

po tom co rekl Nezmar?

Reagovat
mistr129

I červenobílý by snad byly lepší

Reagovat
mistr129

Nemluvě o tom, že kromě kontrastu tyhle dresy s bílýma trenkama vypadají jako pyžamo

Reagovat
Kepy_FCB

nebo i vaše tradiční, tenhle kontrast je dost na hovno

Reagovat
ratusek

dnešní výběr dresů řídil nějakej barvoslepej čurák

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Mass

Reagovat
Cotton

Reagovat
Firkraag

proč ty mentálové hrajou v modrejch

Reagovat
Mass

Baník nebo Slavia?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Cotton

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Maso skoda

Reagovat
Mass

Bílo-modrý proti modro-bílým?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Ousou na prochazce

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo stream?

Reagovat
Coutinho10

Ivan....vystrel poradne jako v Berline

Reagovat
mistr129

Ten vzadu to vyrušil ne?

Reagovat
Coutinho10

vybihal z vlastni pulky, takze ok

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaaaaaal Ivaaaaaaaaan to je ono

Reagovat
bobis21

No nevím, vypadalo to že to byl jediný hráč za půlkou ne?

Reagovat
mistr129

Pravý bek váš tam byl

Reagovat
bobis21

OK, Ndefe byl taky za půlkou, no záběr stejně pořád na hovno ...

Reagovat
andrew96

Komentátorům těch 50 metrů kdesi z rohu očividně stačí.

Reagovat
John Obi Mikel

Hrozné záběry

Reagovat
mistr129

Jako tady mi to přišlo docela jasný, ale nevím co by dělali při nějaké milimetrové situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Vzadu byl Ndefe

Reagovat
John Obi Mikel

Pravý bek tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Svozil hrajes ligu pico za Banik ale vypustis to, protoze cekas az to mavne..

Reagovat
andrew96

Opět fantastické opakovačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Svozil to i Sor by tam šel s větším nasazením

Reagovat
Paprika

Okamzite zrusit VAR, bez ofsajd lajny je stejne k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Pravej bek kamo. Neni o cem.

Reagovat
John Obi Mikel

Bez kalibrované čáry nevím přesně, ale podle mně vybíhal z vlastní půlky.

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, tak nevybíhal, ale Ndefe to vyrušil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Gól z úplného hovna. Fakt zbytečný... Škoda.

Reagovat
Greny

Asi nemá cenu mít var když máme takové záběry

Reagovat
Greny

Jo tak asi cajk ale i tak

Reagovat
John Obi Mikel

Přesně Co to je sakra za záběr.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Už jsem řešil minule, nevím o tom že by u nás VAR změnil nějaký ofsajd, vždy řeknou že to nejde posoudit, takže bych se klidně na celou kontrolu ofsajdů vysral, ztráta času.

Reagovat
icka

Svozil je komedie na obrance.

Reagovat
mistr129

Holeš

Reagovat
Coutinho10

woooooow Holeeeeeeeeees Samek skvele pripravil

Reagovat
John Obi Mikel

Holeeeeeeeš

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Baniku bychom mohli hrat casteji.

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Souhlasím, takových gólů, obrany neexistující, dobře to dělají

Reagovat
smazaný uživatel

český fotbal=pro fanoušky

Reagovat
Mass

Tohle byl taky ofsajd?

Reagovat
mistr129

Jen se provalila špína na rozhodčí a už tu ligu s přehledem válcujem

Reagovat
Kepy_FCB

ty volééé

Reagovat
oli9

aspoň chachari můžou v klidu můžou přepnout na Jak vycvičit draka 2

Reagovat
Paprika

Uz jsem prepnul a venuju se detem

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tam měl Hitšarádu s Šípem a Uhlířem, zajímá mě bizarní svět 80. let. Sotva jsem přepnul, dali Berbrovci 2 góly, takže za to zřejmě můžu já.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo jo... hlavně, že Janoš lyzovacky, píčoviny... střed hřiště přitom úplně v hajzlu.

Reagovat
bobis21

Jánoš byl úplně v hajzlu i v MSFL když jsem tam viděl 2 zápasy

Reagovat
HorajzmAmmann

Protože celou sezónu nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

bránění Baníku vypusťte psa!

Reagovat
mrtvej ofsajd

Samek! Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Svozil jak teče

Reagovat
mistr129

Co to bylo, to fakt nevím jestli bránil hůř Leeds včera v 1. půli nebo Baník posledních 10 minut

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně to nezakřikni. Ta naše dvojka taky není kdovíjaká jistota.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Pat a Mat ve 2. poločase něco vyvedou

Reagovat
Cumel

Baník chytá Slavii do pasti mistra Csaplára?

Reagovat
HorajzmAmmann

Plzeň se chytla

Reagovat
John Obi Mikel

Holeš střílej

Reagovat
Paprika

Na body to dneska uz nebude… tak aspon dat nejakeho smudlu a sebrat Mandousovi serii

Reagovat
Paprika

A mas to zmrde

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

i když zrovna Mandous mi nepříjde jako nějákej nesympaťák mu nepřát vyloženě

Reagovat
Paprika

Hele vubec ne! Ale bohuzel spatny klub (jinak jsem fakt rad, ze posadil nesympatickeho Kolare)

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kepy_FCB

to bránění připomína Budějky nedávno u nás v 1.půli

dopředu to jde,tím více škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Svozil a Kaloč ven. Simulant a magor.

Reagovat
bobis21

Jako největší magor tam byl jednoznačně Stanciu

Reagovat
mistr129

Stanciu se vztekal, že mu byl písknutý faul poté, co obouruč stáhnul soupeře jo?

Reagovat
HorajzmAmmann

A držel se přitom za kotníky. Když chceš simulovat tak aspoň chytře... (

Reagovat
mistr129

To ale simuloval Oscar, ne Stanciu

Reagovat
HorajzmAmmann

To sem neřekl... Svozil přirozená reakce, když někoho stáhneš za ramena a on se chytne za kotník tak bych ho potom sjel taky... A že se do toho zapojí Stanciu za mě taky v pořádku

Reagovat
mistr129

Že by řekl něco o simulování Oscarovi, to klidně, mně vadí to nesmyslný bouchnutí míče po odpískání jasného faulu

Reagovat
bobis21

Stanciu tam vyletěl do Svozila jak magor, vždyť ho pak drželi i slávisti ve dvou

Reagovat
mistr129

No to jo, ale spouštěčem byla Svozilova reakce. Já jsem teda na hřišti klidný, ale tohle divení se v podání soupeře mě dokáže vytočit taky. U nás je na to specialistou Olayinka.

Reagovat
bobis21

Tak Svozil za reakci jasná žlutá, o tom nikdo nediskutuje. Ale Stanciu je prostě naprostý magor. Místo Masopusta podle mě žlutá měla jít pro něj. Masopust netuším za co měl ...

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Ale jako máš pravdu, absolutně nechápu proč dostal kartu Masopust a ne Stanciu, když už teda chtěl jít 1:1

Reagovat
John Obi Mikel

Sudí vzal náhodnýho slávistu a Maso měl peška.

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo má papírek se jmény slávistů, kteří za žádnou cenu kartu dostat nesmí.

Reagovat
Bakary3

Kaloc se ukazal uz za U21, ten to tam bude mit radne pocuchany

Reagovat
mistr129

Ježiš Svozil

Reagovat
Pablos

dostal zaplaceno, něják potřebuje stihnout i červenou, ať Jarda není zklamanej

Reagovat
John Obi Mikel

Proč se tam perou tvl

Reagovat
exse

Ok, kdo je největší dement ligy, Chorý nebo Svozil?

Reagovat
Cumel

Ten Svozil je slušný mentál sám řve jak rodička při každým kontaktu a pak toto

Reagovat
Mass

Reagovat
HorajzmAmmann

Jen jim dejte takhle se na ně musí. Nejste v Liberci, ale v Ostravě

Olejník taky slušně přihrál

Reagovat
Kepy_FCB

proč se ten černoušek držel za nohu když ho Svozil chytl jen lehce za ramena

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně že dostane ceres Svozil

Reagovat
John Obi Mikel

Dívej se kam přihráváš Ty vaše patičky

Reagovat
Coutinho10

to Samek hodne prestrelil a jeste z toho pak meli roh

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem myslel, že je před plotem vyřídili.

Reagovat
Kepy_FCB

co to je za kanonádu??:

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Už sem si řikal, že bude pokuta za pyro

Reagovat
Kepy_FCB

a já že nebude...

Reagovat
HorajzmAmmann

Trevor super Pyro, diky

Reagovat
monty25

Co to je teď za módu s tím ohňostrojem? To bylo myslím i ve středu při poháru na Slavii a včera na Slovácku...

Reagovat
meno

Tak jsou toho plný obchody

Reagovat
smazaný uživatel

jedeme bomby

Reagovat
mistr129

To odpískal poločas při rohu jo?

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

na 2. uz nebyl bohuzel cas no

Reagovat
bobis21

Přece si nenecháme posrat připraveného Csaplára

Reagovat
Cechino

dal jsem 250 na vyhru baniku live csaplar pls

Reagovat
Pablos

v jakým kurzu ?

Reagovat
Cechino

kurz 70.. super

Reagovat
ratusek

fakt si to vsadil?

Reagovat
REPLIKATOR

15 litrů to nasere

Reagovat
ratusek

tak poděkuj Almasimu

Reagovat
REPLIKATOR

nasere

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

To je skoro na úrovni takového zářezu jako je OTOČENÝ ROH.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze neni aspon 0:3, ale jinak slusny polocas

Reagovat
mrtvej ofsajd

Nico se snaží opět ztrapnit golmana baníku. Super poločas.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bez ohňostroje a trošku emocí u faulu na Oscara by to bylo úplně o hovně... pár šancí tam je, ale stejně to není úplně ono, koukat tam na reklamu MOL místo chorea.... jak kdybych koukal na přátelák.

Akorát škoda, že jsme nějaký citlivý na každý seřvání, plácnutí do balonu... podle mého to k fotbalu patří.

Reagovat
Mirek na tenisu

Slavia si hraje svou ligu. S takovým fofrem se obrana Baníku celý podzim nepotkala. Pokud chce hrát evropské poháry musí posílit zálohu.

Reagovat
Coutinho10

Mikolanda nejakej vostrej

Reagovat
Mirek na tenisu

Cepuje obranu Baníku. Logicky. Lischka, Fleišman i Svozil s nasazením které stačí na Teplice nebo Karvinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár se blíží...

Reagovat
Mirek na tenisu

Nic není nemožné. Baník je dopředu silný.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Selänne

Kačaraba ♥

Reagovat
bobis21

Laco

Smetana

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

Smetana kdyby Almyho dal od začátku mohlo to být těch gólů víc

Reagovat
HorajzmAmmann

Laco výborně

Reagovat
Kepy_FCB

Almy

Reagovat
Kepy_FCB

už zdržují zbabělci

Reagovat
Pablos

Csaplárek už jede

Reagovat
monty25

Prošvihnu první tři minuty 2. půle a hned je z toho zápletka...

Reagovat
HorajzmAmmann

dle mého teda moc přisná....

Reagovat
HorajzmAmmann

jo aha, on se tam prý po něm ohnal... ak tím pádem asi ok.

Reagovat
ratusek

to je pičus. měl dostart hned rudou

Reagovat
ratusek

a jé VAR. tak to je jasný

Reagovat
monty25

Je jasný, že ji dostal.

Reagovat
HorajzmAmmann

bál jsem se, ne že ne

Reagovat
Stannis Baratheon

Pan Brabec zkušeně

Reagovat
bobis21

Jakože to nebylo na kartu jo?

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale na to se tu přece nehraje

Reagovat
Greny

Si děláš picu ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

Jeho zákulisní přezdívku si bohužel nepamatuju, ale bude to asi něco jako Asiat nebo tak něco

Reagovat
Coutinho10

twl

Reagovat
bobis21

To vážně na zemi oplácel zvednutými kolíky? Já bych teda řekl že to je i na přímou červenou

Reagovat
HorajzmAmmann

Pozdravuj pana Brabce

Reagovat
Greny

Oscar ty seš hovado zakerny

Reagovat
Stannis Baratheon

Hrozný že si chtěl nohama krýt tělo, aby na něj hráč Baníku nespadl...

Reagovat
Greny

Reagovat
Stannis Baratheon

My vedeme

Reagovat
Greny

Kolik?

Reagovat
icka

To nemyslíš vážně, že ne

Reagovat
Stannis Baratheon

kdo ví

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

tak pome kluci, aspon na remízu

Reagovat
Greny

Otočit

Reagovat
Kepy_FCB

na 5:2 jako před léty s Mostem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

na seznamu dostal Oskar 2 červený

Reagovat
Pablos

už to opravili

Reagovat
exse

Hodně přísná, když tě někdo takhle na zádech přeskakuje, tak je přirozený, že napneš nohu abys ho trochu odstrčil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Paprika

Mozna prisna redka, ale oranzova urcite, takze to nic stejne nemeni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si dobrej dement

Reagovat
icka

Reagovat
bobis21

Masopust ji chce taky jo?

Reagovat
smazaný uživatel

dvojitá červená CSAPLÁR IS HERE

Reagovat
ratusek

jo zezaadu jasně bez balonu, ale žlutou už nedostane.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hej, to byla další žlutá!!!!!

Reagovat
ratusek

notičky no. druhej už ven jít nesmí, nedejbože abychom vyrovnali

Reagovat
HorajzmAmmann

Ta byla ale jasná...

Reagovat
ratusek

naprosto. může se luftjarda zase omlouvat

Reagovat
clinger

ty si hrozná plačka

Reagovat
ratusek

zato vy máte pokřivené vnímání reality ale nedivím se, pak se zase můžete za ty zářezy omlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

co bych chtel, Brabec je teprve v zacviku, jarda uz je mistr

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Proto dostal Masopust první žlutou za nic

Reagovat
ratusek

jo proto je lepší udělat dvě chyby než jednu

chápu, že vy slávisti to máte pokřivené tu realitu

Reagovat
mistr129

To někde píšu? Jen říkám, že co do “notiček” a férovosti měl očividně mít jednu kartu, ale jestli chceš aby tvůj tým vyhraval na základě nezaslouženého vyloučeni, tak teda prosím

Reagovat
bobis21

sice to vypadá že udělal 2 chyby, ale v součtu má tu 1 žlutou kterou má mít, takže menší ovlivnění než případné vyloučení.

Pokud ovšem byla ta první zasloužená (třeba za nějaké nadávky nebo něco co mi ušlo), pak by ven jít měl. To se ale asi nikdy nedozvíme ...

Reagovat
mistr129

Ještěže už to nevidím

Reagovat
Greny

Masopust jasna.... Zluta

Reagovat
Fakt

Masopust měl být taky venku

Reagovat
bobis21

Ale zase nevím za co měl tu první, takže řekněme že je to ok

Reagovat
Paprika

Jake ok? Ty voe ta byla jasna… Masopust silenec

Reagovat
clinger

Reagovat
HorajzmAmmann

Ježíši Klima...taky skoro na redku

Reagovat
Stannis Baratheon

trochu těma redkama šetři, není to balet

Reagovat
smazaný uživatel

to měla být žlutá, pěkně na kotníky

Reagovat
Greny

Rozhodčí vyloučí Slávistů a zároveň jim dokáže dal pomáhat

Reagovat
clinger

Reagovat
John Obi Mikel

Csaplár už začíná řádit. Budem rádi, pokud udržíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme Ostrava-Vítkovice!!!

Reagovat
AjaxFans

Komu vlastně fandis?

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě

Reagovat
Cumel

Agent provokatér na scéně

Reagovat
Mass

Ten měl bejt na záčatku na Svozila. Sice by sme měli asi o gól míň ale v 10 by hrál Baník.

Reagovat
icka

Reagovat
Cumel

Pro mě jako nestranného diváka může Kuchta být záruka divočiny na konci

Reagovat
Mass

myslim že si se strefil

Reagovat
cr7sux

Někde video té redky?

Reagovat
bobis21
Reagovat
cr7sux

Díky

Reagovat
Pablos

jasný vyloučení

Reagovat
Pablos

Jinak zápas nevidím, mám tu zaplej seznam sport... vypadá to takhle i atraktivně, ale od té červené je to samé nedorozumění Baníku v popiskách ...má to vůbec nějákou fotbalovou úroveň ?

Reagovat
Pablos

tak asi jo, když je 2:2 už

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Filipe promiň! Bestie z Dubiny!!!!!!

Reagovat
Mass

Twl Csaplár je tu.

Reagovat
Paprika

Kaloc! Zivotni

Reagovat
monty25

Kaloč

Reagovat
Greny

Kalooooooc

Reagovat
icka

Ještě, že Svozil neviděl tu ulici

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

1 nestačí, ještě aspoň 5, jsou na ručník

Reagovat
AjaxFans

Díval ses na Dr klasiker?

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooo !!! Csaplárovka zacvakává !

Škoda pokakanosti po 20. minutě, nic nového ..... Ale žijeme. Jen aby nezaúřadoval piskoč .....

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaloč super

Reagovat
icka

Kdo to ze slavistu sazel na Banik po polocase?

Reagovat
bobis21

Oscar?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
icka

Reagovat
icka

asi s Kuchtou

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
havrys99

Reagovat
Jackmaker1989

Mimochodom, aké máte vy opatrenia teraz keď niekde nie sú fanúšikovia vôbec a niekde ano?

Reagovat
ratusek

1000 lidí max na jakékoliv akci

Reagovat
Jackmaker1989

Bez ohľadu aký ma kto na to pohľad, tak sú to piče. Oni proste chcú obmedziť stretávanie ľudí, tak najebú 1000 ľudí do jedného max dvoch sektorov. Miesto toho aby dali % obmedzenie. Fakt kokoti. Mohlo byť 3000-4000 a po celom štadione roztrusení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Logiku v tom nehledej, žádnou to nemá

Reagovat
Jackmaker1989

Stále ste na tom lepšie, u nás je to 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Logiku nehledej dávno. Jde čistě o nastolení pocitu zákazu, moci, obavy, udržet nasranost a rozhádanost lidí. 1000 lidí při kapacitě třeba 5000 a oproti tomu 1000 lidí při kapacitě 15 a vice tisíc ...... To nemá smysl řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

1000 otečkovaných .... pro doplnění. Nebo už je to zas jinak ? Cocoty nesleduju, tak nejsem aktuálně v obraze.

Reagovat
ratusek

Reagovat
bobis21

Moc to nesleduji, ale myslím že může být 1000. Jen Zlínský kraj si navíc vyhlásil opatření, že není povolena žádná akce nad 100 lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Klímovi to dnes moc nejde, dal bych tam Budku

Reagovat
Pablos

*mu na

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchto

Reagovat
SIRBRANIKE

úplná debilita

Reagovat
smazaný uživatel

redka a pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Kuchta pěknej zákrok...

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta na Suáreze

Reagovat
Pablos

někoho pokousal jo ?

Reagovat
Mass

Možná potom někoho v tunelu

Reagovat
Fakt

Kuchta

Reagovat
Petr325

Jakto, že Krmenčík není ani na lávce? Nekoukam na zápas, jen nevidím jméno na livesport mezi náhradníky ani absencemi.

Reagovat
Pablos

zraněnej

Reagovat
salm0n

Český Suarez

Reagovat
Greny

Já bych dal jen žlutou co myslíte?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mass

No to je Kuchta

Reagovat
$dolar$

Reagovat
bobis21

To je debil ten Kuchta

Začínám fakt věřit že to prodali

Reagovat
icka

Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár vykurvy

Reagovat
martin1

Baník Kuchta

Reagovat
Stannis Baratheon

Penaltička byla pane Brabče?

Reagovat
Greny

Nebrec tragédie

Reagovat
Fakt

Reagovat
icka

Vyhráváte ne ?

Reagovat
Pablos

Reagovat
Stannis Baratheon

Už bohužel ne

Reagovat
Stannis Baratheon

Ono občas ve fotbale bývá, že se skóre změní.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Selänne

Neprohra Slavie na tiketu jako poslední zápas

Vidět Slavii na kolenou

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ti komentátoři tak tlačí Baník? Neměli by být komentátoři nestranní?

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou fandí pražákům, jednou to taky může být naopak, ne?

Reagovat
iamek

Bílek neodvadi moc dobrou práci

Reagovat
$dolar$

Ale odvadi.

Reagovat
Blasphemer

Pravda a láska vítězí nad lží a nenávistí.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Kuchta chce v zimně přestup...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pičooo

Reagovat
hrundy

Každopádně Oscara bych bez pardonu vyhodil.

Reagovat
Mass

Odkud?

Reagovat
Mass

Olayinka a Oscar už na hřišti nejsou, ale ještě je tam Traoré, co to uhrát tzv. na Rangers?

Reagovat
Fakt

Lingr vyrovná

Reagovat
John Obi Mikel

Ruka

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Přímák

Reagovat
inferno08

Jakto, že se ta Kuchtovou ruka nekontrolovala přes VAR?

Reagovat
bobis21

Kontrolovala, ale zabralo to asi tak 1 vteřinu

Reagovat
ratusek

to je ale vidět, že Kuchta je prostě kokot no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Je hrozně těžký to odnaučit odchovance Sparty, si pamatuju že i s Hušbaurem byly velký problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

holeeeeeeeeeeeeeeeeeeeš

Reagovat
John Obi Mikel

Holeeeeeeeeeeeš

Reagovat
AnthonyR

No.... je dobře, že tenhle podzim už končí. Přes zimu se vyprázdní lazaret a pár lidí snad odejde (Plavsič, Kuchta, Ševčík, Kolář...).

Reagovat
Mönchengladbach

Naopak, na jaře ten tým postavit kolem Plavšiće.

Reagovat
Pablos

Reagovat
AnthonyR

nestraš!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Plavšičovi se nebude chtít, má velkej plat a smlouvu na tři roky.

Reagovat
AnthonyR

Nerad to řikám, bohužel Plavšič už je asi v top nejhorších posilách za éry Číňanů a Tvrdíka na Van Kessela s Altintopem sice nemá, ale vnímám ho na stejnym levelu se Sýkorou a Malinským.

Reagovat
Mass

Já ho beru jako trest za namyšlenost, už si asi Trpiš a spol. řikali, že z každýho udělají dělo, i když Plavšič měl ve Spartě jen 2+2. Když ho porovnám teď proti Zlínu třeba s Horskym, je to zhruba výkonem nastejno, on ten Plavšič taky vypadá jak dorostenec.

Fakt nevim co si od toho slibovali, asi že bude srovnatelnej se Stanciu nebo Olayinkou, který sou fakt ty zahraniční hvězdy, co tomu týmu něco přidávají. Plavšič má jen srovnatelnej plat.

Reagovat
monty25

Baníkovci mají pevnou zeď asi jako Teplice...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mrtvej ofsajd

gooooooooooooooll

Reagovat
ratusek

piča oni si nechají dát gol od devíti

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta pozdravuje.

Reagovat
monty25

Sice neholduju live sázkám, ale dal jsem kilo na Baník za stavu 2:2 (kurz 3,7). Když dali tu penaltu a ještě šla Slavia do devíti, tak jsem si říkal, že už je hotovo...

Reagovat
Pablos

A je po Csaplárovi

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Jackmaker1989

zeď Baniku, skvelé

Reagovat
martin1

Proti 9

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole...Tak to jsem nasranej. Úplně zbytečný o 9 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jebne ... Laco král i psanec během 5 minut ......

Reagovat
ratusek

naběhl do něj jak kokot no

Reagovat
zrzek999

A hlavne pozdě

Reagovat
andrew96

Bůh existuje!

Reagovat
$dolar$

Oni se nechaji přehrávat od 9 hráčů.

Reagovat
Liquid

Reagovat
iamek

To je ostuda

Reagovat
monty25

Sor Jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

jasnáááááááááááá

Reagovat
Sosi

"pětka"

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Ousou je debil

Reagovat
smazaný uživatel

SOR MRDÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

To je debil ten Almási.

Reagovat
John Obi Mikel

Mandoooooous

Reagovat
Pablos

Reagovat
martin1

Almási

Reagovat
Jackmaker1989

Prečo sa ten kokot nerozbehol ako predtým?

Reagovat
smazaný uživatel

Almási, to je vůůl

Reagovat
Fakt

Baník

Nestrani komentátoři

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
icka

reklama na naší ligu fakt

Reagovat
ratusek

Almasi běž do piče tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle se mělo vyhrát ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Ztracené body

Reagovat
icka

Kdyby pískl i toho Svozila

Reagovat
DieFohlenBMG

neskutečný

Reagovat
Mass

No spíš měla bejt penalta teď

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
bobis21

První byl faul Baníku (Almási držel za dres), takže neměla. Ale obě předtím teda byly úplně jasné

Reagovat
Mass

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, to byla jasná penalta, ne? prošlápl ho jak psa

Reagovat
Firkraag

ale bohužel už písknul faul předtim, jinak by byla stopro no

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zapískal ten souboj předtím na Holeše, jinak jasná.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Nejnapínavější zápas podzimu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, video na co v posledních, sekundách

Reagovat
KingMaster13

Super bod beru

Reagovat
smazaný uživatel

Na pohodu bodik v deviti. Diky borci.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
montaigne33

Reagovat
ratusek

měla Slavia ještě otočit

Reagovat
Greny

Brankář klobouček ale nebyla tam ještě třetí pentle?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byl to svozil, ten si rád lehne, ale vypadalo to na šlapák

Reagovat
clinger

ne.nejdřív byl faul baníkovce

Reagovat
smazaný uživatel

faul, nefaul spíš.

Reagovat
Selänne

vždyť ho málem svléknul z dresu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bobis21

Almási držel soupeře za dres před tím soubojem, takže nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Faul jak kunda, ale predtim nastesti faul FCB.

Reagovat
KingMaster13

Dát gol v 9 to je pecka

Reagovat
Kuba94

To měla být pentle rozhodně.

Reagovat
Selänne

Prvně byl hloupej faul na Kačarabu, jinak by byla odpískaná určitě.

Reagovat
Kuba94

A jo, máš pravdu.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě na ni neměl jít. Byl přemotivovaný po tom faulu, chtěl to až moc odčinit. Měl jít zkušenější Flaška, jen můj názor....

Reagovat
Greny

Almasi proč takhle? Ale nebyla tam ještě jedna penalta potom?

Reagovat
Mass

On snad pískl tu srážku předtim.

Reagovat
clinger

kriste pane.tak ještě jednou.nejdřív byl faul baníkovce který pískl asi vteřinu před tímto

Reagovat
Greny

Ten ti nepomůže ani v tomto období

Reagovat
Mass

První poločas jasně lepší Slavia, druhej jasně lepší Baník, remíza spravedlivá. V 11 nás nikdo neporazí, tak to chce nedělat kraviny.

Reagovat
DieFohlenBMG

byl faulovaný fousem?

Reagovat
clinger

jinak zápas parádní.rozhodčí taky skvěle,ale měli jsme vyhrát. Holeš v první půlce jak šel sám nepochopitelně nestřílel, tam to mělo být 3:0 a hotovo

Reagovat
Mass

Ale já sem si myslel, že to Baník doma nevzdá. Holt to dneska posral Oscar, taková klukovina v nepodstatnym souboji. A dál se mi taky moc nelíbil Kačaraba, myslel sem si že Almásiho v pohodě zvládne. Kaloč si ten svůj gól sezony (taky jedinej) mohl nechat pro někoho jinýho

Celkově tyhle situace moc neumíme, pokud nedržíme míč, nebo nezískáme rychle po presingu, tak je znát, že hráči nejsou zvyklý bránit v bloku jako jiný týmy. Jedinej snad na koho je spoleh je Holeš. Ti co byli dnes po tom vyloučení na krajnim beku - Olayinka a Plavšič, se divim,že tam přes ně nechodili víc a furt to rvali přes prostředek vzduchem.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
montaigne33

Reagovat
montaigne33

FCB vs. SKS pro milovníka fotbalu SUPER ZÁPAS- opravdu zábavný= úplně se vším! Výborní rozhozdčí i s VARem PĚKNÉ VÁNOCE VŠEM:

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobré vyvrcholení podzimu. S ohledem na průběh bod nutno brát. Otočit 0-2 a proti Slavii je výborný počin, žákovská chyba proti devíti náš tradiční počin. Pochvala sudím. Novocian se nepodělal a myslím, že vyšel se ctí. Odpískat dvě pentle proti Číně není běžná věc. Smetanu chválím za odvahu na trojí střídání o půli a vytýkám, že měl podle mého názoru víc vstoupit do exekuce druhé penalty, mluvit aspoň krátce s hráči, stačilo víc citu na vidění, že Almasi je přemotivovaný vzhledem k uplynulým 10 minutám ...... Pěkné vánoce !

Reagovat
HorajzmAmmann

naopak, kdo tam má jít než hráč, který ti dá branku na 1:2 a pecku na 3:2.

Bohužel to že jí nedal se stane... ale stojím si za tím, že Almásí byl správná volba i na 2. penaltu.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby tu druhou neproměnil někdo jiný, tak se kritizuje, že tam nešel Almasi.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyby nedal Budínský tak se kritizuje, že tam šel někdo kdo skoro ani nebyl v zápase. Ale Almásí má hlavu i odvahu tam jít, dle mého dobrá volba. Ale prostě to posral, stane se....

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Budinský "hrozil", že nebyl dost v zápase, ale za mě měl jít Fleišman. Posrat to může každý, a já nevytýkám Smetanovi, že Almasiho nechal jít. Jen to, že se do toho měl vložit a ptát - cítíš se na druhou ? Měls tam faul, jsi v pohodě ? Pokud hráč řekne OK jdu, tak jo, ať jde.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jirka byl jediná varianta... ale on v Baníku penalty stejně moc nekope ne?

Většinou to je Azevedo/Tetour poslední dobou. Ani jeden už nebyl na hřišti. Asi si Jirka na pecky nevěří...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomínám, že nedal proti Plzni doma Hruškovi. pak už pentli nekopal. Předtím asi dvě dal, nevím už přesně.....Carlos byl dole. Ale Fleišman má kopací techniku, má víc zkušeností a nebyl v takovém transu. Nikomu to nenutím, ale já z Laca úplně cítil, jak chce odčinit ten faul a vyrovnání. Kdyby to byl Venca Daněk v časech slávy, neřeknu půl slova. Ale Laco má nesrovnatelně méně zkušeností, hraje takové zápasy půlsezony, předtím se události seběhly od euforie do pekla během 5 minut. To dá emocím záhul. Navíc se začal přetahovat s Klímou o základ, chtěl to moc urvat, ale chtělo to aspoň pár slov ...... prostě strašně moc chtěl. Zkušenější trenér by si to aspoň zkusil osondovat.....Nebo mu aspoň houknout u lajny - Laco klid ! Hlavně nechtěj odčinit ten faul, pokud chceš kopat, tak jdi prostě na pentli a zapomeň na minulých 10 minut.....Nic takového jsem ale nepostřehl....

Reagovat
HorajzmAmmann

jako jo, ve výsledku máš asi pravdu. Kdyby šel v nastavení Jirka, co má odkopáno daleko více než Laco tak by to byla třeba lepší varianta... určitě máš pravdu.

Ale kdyby jí dal tak je zase za hrdinu no... těžko říct. Prostě nedal, máme bod. Musíme to brát.

Reagovat
frankiefcb

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

To plný souhlas, ale ten faul před vyrovnáním krátce po otočení zápasu mu nepomohl. Ještě tak, kdyby to byl zkušenější hráč, než je on. Za mě po tom faulu u penalty přemotivace. na mě to tak působilo, cítil jsem to tak. I za cenu toho, že kdyby ji nedal někdo jiný, tak se bude říkat, že tam měl jít Almasi. Věc názoru.

Reagovat
Mass

Na penaltu většinou chodí ten co už má dva góly.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele