FORTUNA:LIGA - preview 19. kola

06.12.2019, 08:21, aktualizováno 08.12.2019, 08:31
Previews
Sparta je v první šestce a pokud dnes porazí Mladou Boleslav, poskočí už na třetí příčku tabulky. Rozjeté České Budějovice jsou favoritem souboje s Příbramí, poslední Karviná poměří síly s Olomoucí...
MFK Karviná - Sigma Olomouc  (neděle 14:30)
Dva týmy, jež závěr jara nezastihl v dobré kondici, se střetnou při nedělním odpoledni v Karviné. Domácí z posledního místa tabulky narazí na soupeře neoblíbeného, leč rovněž se trápícího - olomouckou Sigmu.

Karviná naposledy vyhrála už před dvěma a půl měsíci v Příbrami, od té doby bodovala jen dvakrát. Překvapivě i dva týdny zpět proti Plzni, další favorit už byl nad její síly, když vinou dvou branek po přestávce nestačila na Slavii. Až neuvěřitelně tristní je navíc domácí bilance Slezanů, kteří na svém stadionu ještě nevyhráli. Svůj podíl na tom má i žalostná ofenziva, o čemž svědčí i to, že nejlepší střelec Michal Petráň zavěsil jen třikrát.

V domácí vítězství doufá Marek Bielan. "Čekání je opravdu dlouhé, vždyť naposledy jsme uspěli proti Jihlavě v baráži a to byl konec května. I s novým trenérským kolegou Jurajem Jarábkem jsme se o tom bavili v tom smyslu, že to asi je rarita. Venku jsme uhráli osm bodů, ale moc nám chybí body z domácích zápasů. Věřím, že Sigmu v neděli zlomíme a zvítězíme," říká člen realizačního týmu Karviné.

Hanáci minulý týden poprvé od poloviny září oslavili ligové vítězství. Povedlo se jim totiž udolat Liberec, o což se jediným gólem postaral Michal Vepřek. V součtu s předchozí bezbrankovou remízou se Slavií tak již dva zápasy neobdrželi branku. Jejich střílení však také vázne, a to zejména proto, že nejlepší střelec sedmigólový Jakub Plšek se v posledních deseti ligových zápasech prosadil jedinkrát.

V posledních pěti letech se oba soupeři potkávají poměrně pravidelně. Karvinští však Sigmu ještě nedokázali porazit, přičemž třikrát prohráli a čtyřikrát remizovali. Naposledy letos v srpnu, kdy na Jemelkovu trefu odpověděl Petráň. Zelenobílí se navíc musí obejít bez vykartovaného Ndefeho a zraněných Kouřila, Moravce a Guby, hosté nemohou počítat se zdravotně indisponovanými Nešporem, Buchtou a Zimou. Start několika dalších hráčů je v ohrožení.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Pastornický - Krivák, Dreksa, Rundič, Čonka - Ba Loua, Janečka, Bukata, Smrž, Lingr - Petráň
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Jemelka, Beneš, Vepřek - Zmrzlý - Zahradníček, Houska, Plšek, Falta - Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.22 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dynamo České Budějovice - 1. FK Příbram  (neděle 14:30)
O Českých Budějovicích i Příbrami se před sezónou mluvilo jako o těch, kdo budou bojovat o záchranu. Zatímco u mužů od Litavky je to téma více než aktuální, Dynamo v posledních týdnech válí a je nedaleko elitní šestky.

Jihočeši si poslední ligovou porážku připsali na konci září při přestřelce U Nisy, od té doby jen jednou ztratili (při remíze na Spartě) a šestkrát zvítězili. Naposledy minulou neděli v Jablonci, kde tři body vystřelil v závěru Čavoš. Budějovičtí se řadí mezi nejlepší venkovní celky, doma to však na první pohled tak slavné není - svůj podíl na tom však má i los, neboť na svém stadionu už čelili čtveřici nejlepších týmů z uplynulé sezóny. Kromě nich ztratili jen s Opavou.

Naopak Příbramští vyhráli naposledy ještě v době, kdy si děti užívaly prázdnin. Od té doby, co smetli Jablonec, se trápí a body získali jen zásluhou tří bezgólových remíz. Hned v osmi z posledních deseti utkání navíc nedokázali vsítit ani jednu branku a jsou tak možná nejžhavějším adeptem na sestup. Body se od nich v tomto utkání nedají očekávat zvláště při pohledu na venkovní tabulku - mimo své hřiště nezískali ani bod.

Oba týmy mají jednoho šestigólového střelce, na jedné straně je jím Škoda, na druhé Schranz. Zatímco za Škodou však zeje propast, Dynamo má i další ofenzivní zbraně v podobě pětigólového Brandnera nebo čtyřgólových Ledeckého s Havlem. Ti tak eliminují ofenzivní ztráty při zranění Rabušice, který za postranní čarou doplňuje Poloma. Hostům kromě indisponovaného Kingueho chybí ještě potrestaný Dramé.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Havel, Sivok, Novák - Čavoš, Javorek - Schranz, Brandner, Mršič - Ledecký
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Tregler, Kodr, Šimek, Nový - Soldát - Zeman, Rezek, Alvir, Polidar - Škoda (Slepička)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.82 - 5.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Hodně vyrovnaný je momentálně boj o třetí místo, na nějž do šesti bodů ztrácí hned šestice celků. Dvěma možná nejžhavějšími aspiranty na něj jsou aktéři posledního nedělního zápasu. Mladá Boleslav se pokusí bodovat na Letné, což se ji v posledních sedmi duelech povedlo jedinkrát.

Sparťané už dlouho čekají na přemožitele, přesto se jejich forma za ideální označit nedá. V posledních šesti zápasech totiž porazili jen tři týmy ze spodních pater tabulky, proti těm silnějším (ať už jimi byly Teplice, Budějovice, nebo Jablonec) vždy ztratili. Na tento důležitý duel se ale dobře naladili minulý týden, kdy z Příbrami zásluhou Haška odvezli všechny body.

Rudým se v poslední době nedaří obranná fáze na svém stadionu. Z posledních pěti zápasů sice dvakrát udrželi čisté konto, avšak ve zbylých duelech vždy inkasovali tři branky, což mělo za následek remízy se Sigmou a Dynamem i jednoznačnou porážku od Slavie. Naopak útočná část se jim poměrně daří, důkazem o tom je i tabulka střelců. Guélor Kanga je s devíti zásahy na druhém místě o trefu za vedoucím Komličenkem, v elitní desítce je i sedmigólový Kozák.

Středočeši nevyužívají zaváhání svých konkurentů a zejména vinou nevynucených ztrát budou mít co dělat, aby se podívali do Evropy. Zejména venku se jim vůbec nedaří, celkově získali jen pět bodů a před dvěma týdny odjeli s prázdnou i ze hřiště poslední Opavy. Namále měli i v předchozím kole, kdy své manko na Teplice otočili třemi zásahy během tří minut. I oni mají hned několik zástupců mezi nejlepšími kanonýry, kromě zmíněného Komličenka tam jsou i Budínský a Mešanović, ti mají shodně po sedmi zásazích.

"Na Spartu se těšíme, do souboje o třetí místo jdeme s odhodláním a chceme uspět. K tomu budeme potřebovat vyvážený výkon ve všech řadách. Rozhodne důraz a přesnost v koncovce," říká kouč Jozef Weber.

Letenští mají dlouhodobě početnou marodku, kterou by ještě mohli rozšířit Kaya s Hanckem. Naopak hostům chybí jen Provazník a Wiesner.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Mandjeck, Lischka, Hanousek - Hložek, Hašek, Krejčí, Kanga, Frýdek - Tetteh
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Túlio - Budínský, Hubínek, Matějovský, Bucha - Mešanovič, Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.67 - 6.59
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Fastav Zlín  (sobota 14:30)
Teplicím se přestalo dařit a z toho důvodu již spadly do skupiny o udržení. V sobotu je čeká důležitý zápas proti sousedovi z tabulky Zlínu, jenž naposledy zvládl krajské derby a na sever Čech tak bude cestovat v dobrém rozpoložení.

Jestliže se o Teplicích často hovoří jako o jednom z nejnudnějších klubů v rámci ligového pelotonu, pak je okolo podkrušnohorského celku v posledních týdnech hodně živo. Ne že by "Skláři" výkonnostně oslňovali, ale právě naopak kvůli poklesu formy často rezonují v mediálním prostoru slova trenéra Stanislava Hejkala, která jsou mnohdy velice záživná. Lodivod Teplic bývá kritický vůči rozhodčím i vlastním svěřenců, naposledy se po kolapsu v Mladé Boleslavi obul do stopera Jana Shejbala.

Co však spojuje Hejkala, hráče i fanoušky, je nespokojenost s výsledky. Severočeši totiž nevyhráli již šest zápasů v řadě a v ligové tabulce se propadli na dvanácté místo. "Utkání se Zlínem dáváme velkou důležitost. Máme jen o bod víc než on. Tři body by byly skvělé. Pak jedeme do Plzně, i tam budeme chtít bodovat," prohlásil obránce Jan Knapík, jenž si v Mladé Boleslavi připsal svůj první start v nejvyšší soutěži.

"Ševci" se k Teplicím přiblížili po posledním zápase, kdy na rozdíl od "Sklářů" naplno bodovali. V derby se Slováckem měli svěřenci kouče Jana Kameníka i kopu štěstí, přesto důležité utkání zvládli. Zlín se tak zase vzdálil sestupovým vodám a na poslední chvíli zlepšuje dojem z jinak nepovedeného podzimu.

Na Stínadlech budou Moravané postrádat záložníka Adnana Džafiće, jenž proti Slovácku viděl čtvrtou žlutou kartu v sezóně. Po disciplinárním trestu se naopak vrací jiný středopolař Pablo Podio. Zranění stále limituje obránce Oleksandra Azackého, Lukáš Vraštil s Dominikem Maškem zůstávají mimo hru do konce sezóny. Teplicím by měl po jednozápasové pauze opět pomoct univerzál Petr Mareš, avšak kapitán Admir Ljevaković stále není fit.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Čmovš, Jeřábek - Vondrášek, Kodeš, Kučera, Žitný, P. Mareš - Řezníček, J. Mareš
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Buchta, Hlinka - Matejov, Podio, Jiráček, Bartošák - Fantiš, Wágner, Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.71 - 4.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - FK Jablonec  (sobota 14:30)
Čtyři body z šesti možných vybojovali hráči Opavy v zápasech pod vedením nového kouče. Díky zlepšení se vyškrábali ze dna tabulky a v rozletu chtějí jistě pokračovat i proti Jablonci. Ten čeká na výhru již tři zápasy, venku se mu navíc tolik nedaří.

Mise Jiřího Balcárka jakožto kormidelníka Opavy začala vcelku úspěšně. Nejprve si jeho mužstvo vyšláplo na silnou Mladou Boleslav, následně Slezané uhráli cenný bod v derby proti Ostravě, byť zde hráči SFC mysleli i na víc. Balcárkovi se každopádně povedlo Opavu vyvést ze samotného dna a Slezany vytáhl dokonce na čtrnácté místo před Příbram a Karvinou.

SFC se výrazně zlepšilo v obraně, brankář Vilém Fendrich aktuálně drží šňůru 350 minut bez inkasované branky. Útok ale zůstává nadále suverénně nejhorším v celé lize. "Nálada je lepší. Poznali jsme, jaké je to dát gól, a jaké je to vyhrát. Na druhou stranu na žádné vyskakování to není, bodů máme pořád málo," řekl poslední autor gólu Opavy Karol Mondek.

Jablonec se sice v ligové tabulce nachází podstatně výš, ovšem dobrou formou se chlubit nemůže. Severočeši vybojovali z posledních tří ligových klání jen dva body a ztratili přímý kontakt s třetí Mladou Boleslaví. Navíc se propadli na pátou pozici, neboť před nimi o skóre figuruje pražská Sparta.

Hráči v zelených dresech tak budou mít na východě republiky co napravovat. "Chceme ukrást body, které jsme doma ztratili. Něco jiného je Opava dnes a jaká byla před měsícem. Teď má nového trenéra, trochu se změnila sestava. V posledních dvou kolech bodovali, takže nás nic lehkého nečeká. Na druhou stranu my musíme odčinit domácí porážku," prohlásil trenér Jablonce Petr Rada.

Zatímco Slezanům nadále chybí kvarteto Pavel Zavadil, Petr Zapalač, Karel Knejzlík a Endy Bernadina, u hostů jsou nejisté starty Jana Matouška, Tomáše Hübschmana a Miloše Kratochvíla, kteří vynechali poslední utkání proti Českým Budějovicím. Mimo hru je stále náhradní gólman Jan Hanuš.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Sus, Řezníček, Souček, Schaffartzik, Mondek - Dedič
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Plechatý, Břečka, Krob - Jovović, Kubista, Považanec, Sýkora - Chramosta, Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.65 - 3.31 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň  (sobota 17:00)
Se třemi body překvapivě odjížděli v polovině srpna fotbalisté Slovácka ze Štruncových sadů. Vítězství tehdy brankami zařídili Šašinka se Zajícem, nyní se však týmu příliš nedaří. To ani Plzni, která by ráda konečně zvítězila venku.

Jihomoravané od začátku zápasu sehráli čtyři ligové zápasy, z nichž vytěžili jen dva body. Naposledy se jim poměrně překvapivě nezadařilo v regionálním derby, když trefa Hofmanna ve Zlíně nepomohla ani k remíze. Na druhou stranu na domácí půdě padlo Slovácko v tomto kalendářním roce jen dvakrát, z toho jednou na jaře právě proti Viktorce.

Ta nyní na venkovní výhru čeká dva a půl měsíce. Od úspěchu v Českých Budějovicích vyjela ke třem ligovým zápasům, přičemž z Mladé Boleslavi odjížděla s prázdnou a proti papírovým outsiderům ve Zlíně a Karviné vydolovala jen po bodu. Ačkoliv minulý víkend získali Západočeši vítězství, s výkonem proti Bohemce rozhodně spokojeni být nemohou.

Pavel Vrba očekává náročný zápas. "Slovácko je jedním z velkých překvapení podzimní části soutěže. Dokáže uhrát výsledky s týmy, které ho dříve porážely. Myslím si, že nás čeká hodně náročné utkání," obává se kouč Viktorie.

Co se týče alespoň pětigólových střelců, mají oba týmy v kádru dva. Zatímco domácí Zajíc se Šašinkou a hostující Kopic jsou přesně na této hranici, Krmenčík se z branky radoval již devětkrát. Plzeňské netrápí velká marodka, chybět budou jen Limberský a možná Kayamba, v ohrožení je však start obou dvou hostujících kanonýrů.

"Dohromady mají na svém kontě deset branek, což je skoro polovina našich vstřelených branek, takže varianta, že nebude ani Šašinka a ani Zajíc samozřejmě pro nás komplikací je. Oba byli sehraní, a když byli stoprocentně zdraví, tak se pod nimi hrálo dobře. Na druhou stranu dostanou šanci jiní," říká k možné absenci Šašinky a Zajíce Vlastimil Daníček.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Hellebrand, Navrátil - Zajíc
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Kovařík - Kalvach, Procházka - Kopic, Čermák, Hloušek - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 3.27 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava  (pátek 17:30)
Od té doby, co vršovický celek převzal jako trenér Luděk Klusáček, není fanoušek Bohemians z výkonů svých oblíbenců zrovna dvakrát nadšen. Pokud klokani dosáhnou na tříbodový zisk, stává se tak po velké dřině, kdy Pražané nakonec berou výhru 1:0. Takový případ ale nastal jen dvakrát. V ostatních zápasech Klusáčkova družina o body přišla, jednou za remízu a třikrát svému soupeři podlehla.

Bohemka má stále na jedenáctém místě jakžtakž slušný náskok na spodní pozice, jestliže však nezačne pravidelněji bodovat, může se brzy propadnout. O obrat kurzu se klokani pokusí již v pátek, kdy by se do sestavy měli vrátit Milan Havel s Janem Vodhánělem, kteří naposledy v Plzni nebyli Klusáčkovi k dispozici. I tak je ale marodka Pražanů hodně pestrá na jména. Zranění totiž nadále limitují brankáře Tomáše Fryštáka, zadáka Martina Dostála, záložníka Vladislava Ljovina a útočníka Davida Puškáče.

Ani hosté se nenachází v herní pohodě, byť je na šestém místě v tabulce netrápí až takové problémy jako Bohemians. Přesto po dvou remízách v řadě, zvláště té poslední v domácím derby s Opavou, stoupá v Ostravě nervozita, a to zejména mezi fanouškovskou obcí. Ti si z velké části přejí vyhazov kouče Bohumila Páníka, a jejich přání se dost možná splní, pokud Baník zase nenajede na vítěznou vlnu.

Páník se však nehodlá vzdát a nebojí se ani vršovického Ďolíčku, kde klokani letos ještě nenašli přemožitele. "Je tam těžké prostředí, ale my musíme odpovědět stejným způsobem hry. Nesmíme prohrávat osobní souboje jako v první půli utkání proti Opavě. Naopak chceme navázat na druhou půli, kdy jsme byli soubojoví a lepší. Věřím, že uspějeme, podřídíme tomu všechno,” uvedl zkušený trenér.

Baníku v Praze nepomůžou záložník Adam Jánoš s Tomášem Smolou, kteří si musí odpykat tresty za karetní prohřešky. Zranění zase limituje středopolaře Rudolfa Reitera, o jehož startu v utkání se teprve rozhodne.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Krch, Hůlka, Köstl - Havel, Jindřišek, Hronek, Podaný - Nečas, Keita, Vodháněl
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Procházka, Stronati, Fleišman - Holzer, Jirásek, Hrubý, Kuzmanović - Diop
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.18 - 3.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Slavia Praha  (pátek 19:30)
Fanoušci Slavie už jistě netrpělivě čekají na poslední zápas Ligy mistrů v Dortmundu, ještě předtím však jejich miláčky čeká ligové klání v Liberci. Mnoho hostujících hráčů prostředí pod Ještědem zná, navíc Slovanu bude chybět značné množství hráčů, přesto sešívaní upozorňují před kvalitou domácích.

V minulém kole prožili fotbalisté Liberce tak trochu zápas blbec. V Olomouci si hosté ze severu Čech vypracovali slušné množství šancí, žádnou však nedokázali zužitkovat, naopak domácí vytěžili z minima maximum a po jediném přesném zásahu brali všechny body. I proto se Slovan určitě těší na další mač doma u Nisy, kde naposledy pěti góly rozstřílel bezmocný Zlín.

Severočeši půjdou do duelu proti Slavii značně oslabeni, neboť kvůli dohodě o hostování nebudou moct proti svému mateřskému klubu nastoupit záložníci Oscar s Alexandruem Balutou a útočníci Petar Musa s Janem Kuchtou. "Máme široký kádr dalších kvalitních, konkurenceschopných a dobře trénovaných hráčů. Šanci tak dostanou jiní, pro které to zase bude naopak velká motivace se ukázat a zrovna proti Slavii," řekl trenér Liberce Pavel Hoftych.

I bez absencí Slovanu by Slavia byla jasným favoritem páteční seance. Sešívaní nejvyšší soutěži jednoznačně dominují a již teď mají jistý titul podzimního mistra. S jedenáctibodovým náskokem mají dobře nakročeno k tomu, aby se z ligového prvenství radovali také na konci sezóny. Do toho je však ještě daleko, nyní se Pražané kromě tuzemské soutěže soustředí také Ligu mistrů, se kterou se rozloučí v úterý v Dortmundu.

Ještě před výletem do Německa se ale slávisté podívají pod Ještěd, kde je nic lehkého nečeká. "Velký tlak na míč, velký tlak obecně na prostor, ve kterých se nachází míč - o tom jsou tyhle zápasy. Liberec je doma o hodně silnější než venku, a navíc má daleko lepší formu než na začátku sezony," upozornil kouč sešívaných Jindřich Trpišovský, který se podobně jako jeho svěřenci Ondřej Kolář, Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela či Petr Ševčík vrátí do známého prostředí.

Další bývalý hráč Slovanu, stoper David Hovorka, zápas U Nisy vynechá kvůli vážnému zranění. Hrát nebudou zraněný záložník Jakub Hromada a další středopolař Josef Hušbauer, jenž si odpyká trest za čtyři žluté karty v sezóně.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Chaluš, Hybš - Mara, Karafiát - Pešek, Breite, Malinský - Potočný
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Holeš, Kúdela, Takács, Bořil - Souček - Masopust,, Ševčík, Stanciu, Olayinka - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.40 - 3.84 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha18153038:348
2.Viktoria Plzeň18114333:1637
3.FK Mladá Boleslav18102635:2432
4.Sparta Praha1885534:2429
5.FK Jablonec1885530:2429
6.Baník Ostrava1883728:2327
7.Dynamo České Budějovice1883730:2927
8.1. FC Slovácko1875622:2426
9.Slovan Liberec1873830:2724
10.Sigma Olomouc1858523:2323
11.Bohemians Praha 19051854919:2919
12.FK Teplice1847715:2719
13.Fastav Zlín18531013:2818
14.SFC Opava1835108:2714
15.1. FK Příbram18341114:3013
16.MFK Karviná18261012:2612

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (861)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Posledni venkovni zapas pro profesora Sikanu na nasi lavicce, tak snad v nem zustal aspon posledni zbytek dustojnosti a ukaze nam na rozloucenou fotbal s mladyma na hristi... Jak moc je naivni?

Trest pro Janose naprosto smesny, v komisi sedi banda nesoudnnych kretenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Páník to stara kurwa, Paník jebaný jest. Páníka trzeba pierdolicz, Páník od tego jest

Ještě dva válečné konfilkty a alou do piče s Páníkem. Symbolicky 30.let od výročí revoluce. Od nás v zimě taky již konečně odejde ta ošklivá a zlá strana Páníkovců.

Snad to pak jen nebude nový realizák dávat dohromady, jako tomu bylo u našeho nově demokratického státu.

Nicméně, pro idioty, kteří se smáli, zase sme měli pravdu. Trevorova klika rulez

Od času 1:08... https://www.youtube.com/watch?v=einERoZ18_k&app=desktop

Reagovat
smazaný uživatel

A na to konto děkuji všem, jenž stáli za mnou. Jako obvykle jsme byli v menšině, jako obvykle sme byli terčem posměchu, ale jako obvykle jsme měli pravdu. Ať už to byla za Šafarčíka, pak za Vrťa, tak teď za Páníka. A to sem možná ještě na něco zapomněl.

Díky !

Reagovat
smazaný uživatel

HAF,HAF !

Reagovat
Hokaido

Ty seš vážně jak nějakej vylízanej člen nějakýho kultu. Nikoho ty tvoje hovna o válce nezajímají.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto reaguješ, díky ! A teď šup Ondřeji běž zas dělat něco smysluplnějšího, svoji nízkou inteligenci už jsi tu dokázal prokázat.

Reagovat
3M

Nech ho dementa, on pak u toho večer onanuje

Reagovat
smazaný uživatel

Internet hrdina zase vylezl, když už má Baník po zápase v Teplicích a jal se urážet...

Reagovat
3M

to víš že jo ty prasečí hlavo

Reagovat
smazaný uživatel

Prasečí hlava, to mi chybělo, sraci, co umí být drsnej jen za klávesnici.

Reagovat
Alan_Shearer

Bubububu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ty jsi vlastně ten z té ochranky, co?

Reagovat
Alan_Shearer

Jestli ja jsem z ochranky, tak ty budes polovicni zid a polovicni cernoch.

Reagovat
Posledni Kovboj

a stoprocentni retard

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
3M

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Reagovat
3M

A co ty uděláš? Přijdeš mě zbít? A zvládneš to sám nebo jen s bandou dalších tupohalvů jako seš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, pár facek bys zasloužil. A není třeba si někoho zvát.

Reagovat
Alan_Shearer

A za co by jako zaslouzil par facek?

Reagovat
3M

Za to že mu někdo napsal, jakej mizernej a ubohej život žije

Oni už ho hejtujou i vlastní baníkovci, ale on si připadá jako king, ale jen si kompenzuje že má malý péro a ženský ho nechtěj

Reagovat
3M

Však pojď ty prasečí hlavo, nejdřív spolu zaběháme a pak pofackujem

Reagovat
smazaný uživatel

Nebud na nej zly nebo to zase pozaluje pcr jak mala devka...

Reagovat
smazaný uživatel

Kult mas pod smazkou z Brna...

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bakary3

Hlásím se do stáda smějících se idiotů a terčem posměchu jste pro mě pořád.

Díky za vás, dělat to na takovýhle úrovni, tak dlouho, a přitom to opravdu myslet vážně, to tu nikdo jiný neumí, kam se hrabou rychlokvašky jako Rolf, Gelimek, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto tohle vše potvrzují i lidé z fotbalu, jenž se v něm pohybují, demente židovskej. Běž už do Malešic, zpytuj svědomí a shoř tam

Reagovat
Bakary3

Tak o to, jestli jste pravdu kdy měli, nebo neměli, jde nejmíň

Tak jsem ti napověděl, to musí stačit.

Reagovat
Losinho

Nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, bakary. Plna klavesnice kecu ale kdyz je utlucen fakty a argumenty tak zacne hlasit, ze mu to je vlastne jedno,nezajima ho to ... a je od nej zase na nejaky cas klid

Reagovat
Bakary3

A ze uz jste me tu takhle kolikrat zmasakrovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Abych si ulevil a potěšil fanoušky ostatních, tak se přidám:"Pánik ven!"

Ten Jánoš zaslouženě, sice mě 3 zápasy taky překvapily, čekal jsem dva, ale může si za to sám. Narozdíl od Baryho ČK byla tohle Jánošova blbost a klidně i na menší pokutu od klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne bych i jeden, nebylo to nic zakerneho a ani mu nijak neublizil. Byly tam horsi zakroky..., ktere dokonce zustaly nepotrestane

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, byly tam horší, ale tohle co udělal je strašlivá blbost, navíc zbytečná - mimo hru.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Puskas

Každopádně bych nechtěl vidět Součka v nějaké rvačce, když se už po obyčejné facce takhle válí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proto hraje za Opavu, není to chachar.

Reagovat
Thorrin

Takhle se válí 99 % fotbalistů po jakémkoli úderu do obličeje. A kolikrát i po minimálním kontaktu.

Reagovat
Puskas

Když si vzpomenu, jak Terry Butcher dohrával s rozbitou hlavou a dresem durch prosáklým krví...

Reagovat
HorajzmAmmann

jsou to ženský

Reagovat
andrew96

To jo, ale 3 zápasy je opravdu dost. Když si vzpomenu, že Zavadil za svůj výlev neměl nic...

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Jánoš si tohle nesmí dovolit, ale já jsem podobný nervák takže bych se asi zachoval stejně... Dokážu ho pochopit. Dal bych stopku 2 zápasy, je to asi jeho 1. prohřešek ne?

Reagovat
Puskas

Po 2. utkání se odvoláme a to 3. mu prominou.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
mistr129

Zrovna tady nervák? Chápal bych, kdyby dostal třeba loktem, nebo na něj Souček šlápnul, plivnul atd. Ale ten udělal úplně obyčejný taktický faul, jaký v každým zápase sám udělám nebo někdo udělá na mě

Reagovat
Banikovec7

No tak visel tam na něm půl minuty, ty fauly tam byly tak 4, když ho několikrát chytl a Jánoš mu z toho utekl.

Reagovat
mistr129

Což je asi to nejlepší, co můžeš udělat, když jde soupeř do otevřený obrany - pokud ho teda nechceš vzít přes kotníky

Reagovat
Banikovec7

Tak z jeho pohledu jo, ale dokážu pochopit, že to toho druhého vytočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

Liberec - Slávie dneska -2,5 branky za ještě velice slušný kurz 1,75. Slávii byť sbírá body v lize trochu dochází dech, Liberec hraje velmi dobře, co se týče obrany Slávie drží, ale dopředu je to horší, navíc hostí se budou podvědomně šetřit v úterý na LM kde si musí dávat pozor aby nepřišel debakl. Tady by Liberec mohl vzít třeba i bod, každopádně golová nadílka nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes čekám válku a vozovou hradbu, kdy budeme hrát na obligátních 0:0. Pokud dá nedej bože Bohemka branku, tak náš herní mód bude ještě více pryč než signál od DVB-T

Tak snad aspoň bude zábava v hledišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians - Baník 0:0

Liberec - Slavia 0:0

Teplice - Zlín 0:0

Opava - Jablonec 0:0

Slovácko - Plzeň 0:1

Karviná - Olomouc 1:0

Budějovice - Příbram 0:1

Sparta - Boleslav 2:2

Reagovat
Blasphemer

#FDF

Reagovat
Losinho

minimálně v Liberci bude každej gól zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, tam to bude pořádná válka, vám zdá se trochu dochází a navíc jste prostě paliči, takže mi ta remíza vychází. Bohemka posledních 6 zápasů, 3 góly, Baník bude hrát opět defenzivně, 8 bodů na 11. místo bude chtít Bob minimálně udržet, pro Bohemku každý bod dobrý s jejich "kvalitou". V Teplicích to válka kryplů, Opava bude betonovat, taky počítají každý bod. Slovácko bez Šašinky a Zajíce mimo formu to bude mít těžké, Plzeň nehraje a nebude hrát dobře, ale Krmenčík tam nějakou šanci dotlačí. Karviná z toho taky udělá pořádnou válku, ale po standardce se prosadí a Olomouc opět i dojede na neproduktivitu. Série Budějovic trvá dlouho, zas tak obrovská kvalita tam opravdu není, mají i dost štěstí, pokud potvrdí Příbram alespoň herně zlepšenou formu venku, tak se po brejku prosadit mohou a se štěstím ke třem bodům dojít. Na Spartě čekám jediný hezký fotbal tohoto kola, Boleslav je v bránění špatná, ale jejich ofenzivní čtyřka má velkou kvalitu, to samé platí vlastně u Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Salfovic

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl. to mám ale odhad Ještě, že nesázím .

Reagovat
fabec1222
Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Losinho

Dneska bych to Bobovi přál

Reagovat
ratusek

Nic jiného než remíza dnes nemůže být. Pro nás to bude ostuda, ale co už

Reagovat
Puskas

0:1 Bary po hrubého přihrávce.

Reagovat
andrew96

To zas ne, v Ďolíčku ještě nikdo nevyhrál, Bolka tam třeba dostala trojku.

Reagovat
Puskas

V Praze teď před Vánocemi řádí prý kapsáři, tak holt vyprázdníme kapsy klokanům.

Reagovat
Han střelil první

Vyhrajeme 2:0, s Bobem se prodlouží smlouva a na jaře postup do EL

Reagovat
Puskas

S Diopem jako kapitánem.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
Stannis Baratheon

A rovnou bych ho dal do baníkovské Síně slávy.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

0:2 (Jirásek, Diop)

Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Kaloč, Jirásek - Kuzmanovič, Hrubý, Azevedo - Diop

Reagovat
HorajzmAmmann

reálně

0:0

Laštůvka - Fillo, Pokorný, Procházka, Stronati, Fleišman - Holzer, Jirásek, Šindelář, Kuzmanovič - Diop

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak poslední výhra Baníku venku 2.08.2019

Reagovat
ratusek

4 měsíce? Já se lekl že to je přes rok' ještě cajk

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo Slezsko je prave vic nez rok - Pribram 2018

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně, nezapomenutelný výjezd

Reagovat
HorajzmAmmann

od té doby jsem měl 2x zápal plic Proč asi Hlavně že tam nějaký ocas rozjel kdo je v triku, ten z Opavy... docela bych měl favorita kdo to rozjel (tak jako vždycky)

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdyby jen 2x Jako zažít sněhovou vánici, bouřku, vichr a do toho famozní výhru Baníku v Příbrami v těch šílených podmínkách. To je přesně ten důvod, kdy jsi v Příbrami třeba 265654818298298x, ale zapamatuješ si ten jeden zápas. Vlastně dva, ještě sestupové jaro a děti, co porazily i s červenou starkovce.

Reagovat
HorajzmAmmann

já si pamatuju ještě prohru 4:0 - od golu na 3:0 se přestalo fandit, všichni skleslý jak svině a 2 branky nám dalo nějaký ucho (odchovanec Baníku) co pak přestoupil do Plzně ale od tý doby jsem o něm už neslyšel...

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec. Možná ještě tu na mafiánský způsob. Ale to bylo možná to sestupové jaro.

Reagovat
Han střelil první

Stráťa tak to je střelec, ten může být se svou životosprávou rád, že se někdy fotbalem živil

Reagovat
HorajzmAmmann

Stratil jop to je on...

Reagovat
KingMaster13

Králové Slezska no My jsme zase vyhráli všude kromě Slezska + Olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom to odtud mate blizko domu...

Reagovat
smazaný uživatel

A to mají leckdy i speciál!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo treba po finale se primo nabizelo aby prokazali povest nejlepsich fanousku

Reagovat
KingMaster13

Možná proto

Reagovat
db18

Hrozně lehký kolo na fantu.

Reagovat
HorajzmAmmann

jsem celkově 10. tak to chci trošku narvat ať mám šanci na top3 a vůbec nevím. Asi to risknu s Teplicema a ČB. Všechny zápasy jsou na remízu

Reagovat
KingMaster13

Mě to kolo naopak přijde hrozně těžký Není tam žádnej jasnej favorit a defakto nikde není jistého. Třeba Sparta vs Bolka je vysloveně psycho. Tam to může skončit 3:4 pro Boleslav a 4 goly Komličenka a nebo taky třeba 1:0 pro Spartu

Reagovat
db18

Tak vynechal jsem své klasiky Komlink+Muris, ale (možná i kvůli tomu) mi po složení týmu zůstalo 15 mega, tak jsem to ještě přeskládával...

Reagovat
KingMaster13

Jako spolehnout se vysloveně na kanonýra v tomhle kole to je o kouli Krmenčík? Když Svědík umí na silný? Doležal? Který je z formy? Bolka? Kde to může dopadnout tak i tak? Sparta? kde nevíš jestli Tetteh nebo Kozák? Je to fakt psycho

Reagovat
HorajzmAmmann

Počkal bych si na Baník - Baroš za 6,1 je zadarmo a můžeš narvat zálohu

Já mám Schranz, Řezníček, Mareš. Jeden z nich se určitě trefí.

Reagovat
KingMaster13

To je hrozný psycho útok Nicméně něco na tom je no

Reagovat
HorajzmAmmann

jako je, ale musíš na to logicky - Pokud dá ČB branku tak v tom má většinou prsty Schranz nebo Brandner (mám ho tam taky) . Když se trefí Teplice tak to je z 90% Řezníček, Mareš nebo Žitný ... Proto když hraje MB doma mám tam většinou 3-4 hráče (Komli, Mešanovič, Bucha, Budínský) a kolik bodů jsem z toho měl..

Reagovat
KingMaster13

Tak Bolka doma to je vždy jistota To je jak obrana ze Slávie

Reagovat
HorajzmAmmann

jenže ta jejich cena Na druhou stranu kdybych dával pravidelně obranu SKS a šel na 115 mega tak se to vždycky vyplatí...

Reagovat
KingMaster13

Jak kdy no, nebo počkat na akce Po zranění Hovorky bylo všem jasné že bude hrát Frýďa který byl 3 kola do 8 milionů, pak třeba Takacs

Reagovat
HorajzmAmmann

Letos se mi celkem daři uhádnou sestavy SKS nebo třeba Baníku. To je vždycky výhoda... Jenom škoda, že se nerozjel víc Stanciu, na začátku byl skoro zadarmo...

Reagovat
KingMaster13

To jo no

Reagovat
HorajzmAmmann

ale on se rozjede... přímáky má výborný a něco mu tam musí spadnout... za 8.8 při vykartování Hušbauera skoro zadarmo. Mám ho tam se Součkem

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Přímáky má výborný?Kolik po jeho přímácích padlo gólů?Ani jeden!!Stanciu je naprosto marnej a nevěřím, že se do jara nějak zázračně zvedne.Styl Slavie mu vyloženě nesedí a bude koukat zase rychle zmizet

Reagovat
HorajzmAmmann

lítá mu to všechno těsně kolem. Něco mu tam spadnout už musí... pak se chytne a pojede...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden? Mmm, co třeba minulý týden?

PS: Zbytek tvého příspěvku je upřímně ještě horší žumpa.

Reagovat
Losinho

A že má Hušbauer se svým jedním gólem vražednej náskok

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Zatím Doležal, Šašinka, Řezníček.

Reagovat
HorajzmAmmann

nestřídal Šašinka minule v 11. minutě kvůli zranění?

Reagovat
db18

Jo, ale co jsem zatím koukal, tak by měl hrát. (když by to vypadalo že ne, tak ho ještě asi vyměním za Mareše... nebo Hložka)

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude hrát, dle toho co dával na IG by to mělo být do konce podzimu určitě.

Reagovat
KingMaster13

Jasně ale je to útok ze kterého fakt nejsem nadšenej Navíc Šašinka asi hrát nebude

Reagovat
db18

Hm, tak je tam Hložek ale stejně sázím na obranu především.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Já mám pod 100.

Reagovat
KingMaster13

Já zatím taky, počkám si i na sestavy před zápasem

Reagovat
lichna.

Doma Sparta s Bolkou vždycky vyhrává ne?

Reagovat
KingMaster13

Jenže u téhle Sparty fakt nevíš, to je soubor labilů. Když doma dokázali dostat 3 goly od Budějovic a Sigmy? Já vím, že Bolka je venku marná ale třeba v Edenu hráli fakt dobře. A teď babo raď

Reagovat
HorajzmAmmann

no rozhodně bych nedával v tomhle zápase žádného obránce. To může skončit klidně 4:4 zase...

Reagovat
KingMaster13

A nebo se Bolka zesere a Sparta vyhraje 3:0 ale na Bolku určitě ne na obranu. Nicméně ten zápas pokud se Bolka neposere tak bude hrozný psycho

Reagovat
lichna.

Dneska 0:0, jestli padne byť jediný gól, tak je něco špatně..

Reagovat
KingMaster13

Dodal bych, že oba zápasy Ačkoli pod Hoftychem ten Liberec nemá tak pevnou obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Mě už ten jeho humor nějak míjí.

Reagovat
HorajzmAmmann

kurva, pozdě

Reagovat
KingMaster13

taky jsem to sem chtěl dát

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Hlavně se nenačernit, aby zas nebyly potíže...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Diop nepotřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Páník ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Bohemians - Baník 1:1

Liberec - Slavia 0:1

Teplice - Zlín 1:0

Opava - Jablonec 1:0

Slovácko - Plzeň 0:1

Karviná - Olomouc 1:0

Budějovice - Příbram 2:1

Sparta - Boleslav 2:0

Reagovat
Han střelil první

https://media.giphy.com/media/7Q1wLNtFRUWsw/giphy.gif

Trevor s Cukroušem, když dopíšou komenty.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Hokaido

LICHNO NELAJKUJ TO NEBO BUDEŠ MÍT VELKEJ PROBLÉM!!!

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si uvedomi na ci strane ma stat a kde je pravda

Reagovat
lichna.

Stojím na svojí straně, snad to ty pochopíš, když jiní ne.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Zark

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Drogy ničí člověka, jsi zářný příklad

Reagovat
Zark

ty pseudopolská kurvičko

Reagovat
Losinho

Ty jeden židovskej.. oh wait

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Konfidente? To by sedelo

Reagovat
db18

Jude Baníček!

Reagovat
Kepy_FCB

na srazu se jim pokloníš zase

Reagovat
Han střelil první

Ty mlč, ty jsi taky dobrá lopata

Reagovat
Kepy_FCB

a ty smeták

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Puskas

Tak to můžete dát dohromady, lopata a smeták - to jde k sobě.

Reagovat
Zark

a ty budeš koš.. hahaha

Reagovat
Posledni Kovboj

ufff, ten byl

Reagovat
Puskas

Adekvátní k pátečnímu fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, Kepy ví. Taky dobrý informator.

Reagovat
ondrasch77

Ty vole..., málem jsem si nablil do compu...

Reagovat
Alan_Shearer

Jestli se na nejakej zapas netesim, tak to je ten dnesni se Slavii. Debilni cas, impotentni sestava a bojovnej antifotbal. Pokud Malinak nevykouzli penaltu, tak ocekavam 0:2.

Reagovat
ratusek

tam bude tak 2000 lidí

Reagovat
KingMaster13

tam bude 2000 lidí jen z Prahy, nemyslím si že tam bude tak prázdno

Reagovat
Kang & Kodos

Půl osmý v prosinci je výborný

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Máš dost času se v tý tmě rozkoukat

Reagovat
Banikovec7

0:2 Holzer, Diop.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Bořil - Souček, Ševčík - Masopust, Stanciu, Olayinka - Tecl

Reagovat
KingMaster13

Já bych možná místo Tecla zkusil Škoďáka. V Liberci by nám mohla zápas vyhrát nějaká standartka a tam by se hodil. Jinak herně si myslím že to bude bída

Reagovat
smazaný uživatel

Přísahám, že jsem neopisoval!

Reagovat
KingMaster13

Ještě že jsem byl rychlejší Evidentně si to ale myslí všichni Slávisti Sheldon..... hold my beer

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ne, no.

Moc gólů dneska asi nepadne, ale tipuju, že zase 1:0 vyhrajeme.

Reagovat
KingMaster13

Já to vidím taky tak. Buď 0:0 a nebo 0:1 pro nás Dneska ať je to klidně hnus ale ať to uplácáme

Reagovat
Losinho

Já bych zas pohonil nad koncovkou a chladnou hlavou van Burena, ale Teclovo zabijáctví a fintičky taky dobrý.

Reagovat
KingMaster13

Dneska to bude válka Rychlé brejky skoro nebudou, takže Tecl a Buren budou asi k ničemu

Reagovat
Losinho

Já čekám Škodu. Ale vlastně už asi ani nedokážu říct, koho bych chtěl. Asi převlíknout Musu..

Reagovat
KingMaster13

Když vidím ty ostatní tak tam toho Škodu uvidím asi nejraději. Jinak Musa musí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čekej, bude hrát Mick a pak ho vystřídá Felipe.Škoda už si hledá angažmá jinde, Zaplaťpánbůh.Už aby vypadl a nezabíral místo fotbalistům.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se vzal ten mýtus, že João je hrot?

Reagovat
Losinho

Chudák Felipe, první zápas v totální zimě, v Liberci a ještě mimo svůj post.

Reagovat
KingMaster13

Navíc Škoda je hladovej a proti Liberci nasázel snad nejvíc golů takže já bych mu dneska věřil

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda je hlavně totálně marnej.Já se vůbec nechci na zápas s ním dívat.Zase se tam bude motat a všechno vepředu oddřou jiní.Potřebujeme tři body a Škoda tam nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

✔️

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tak se třeba nebudeš koukat a psát nesmysly. Už to je důvod Škodu nasadit.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Tak a mluv

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ses nekoukal.

Reagovat
mistr129

je tam

Reagovat
KingMaster13

To bylo úplně jasný, skvělý tah ode mě a Jindra jsem rád že si to přečetl

Reagovat
smazaný uživatel

Škodu šetřím na Dortmund, ale rozehrát ho je druhá možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bych zkusil Škodu od začátku.

Reagovat
lichna.

Sestava dobrá. Granec v základu, Holzer na lavčice..

Reagovat
Kepy_FCB

dbes se na toho Granečného obzvlášť zaměřím...

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer neměl být ani na lavičce, měl tam být Kaloč nebo Lalkovič, pokud nejsou zranění.

(Tip na střídání: poločas Holzer za Grance, 70.minuta Azevedo za Kuzmu a 88. Procházka za Jiráska.)

Reagovat
Wyrda

Holzer půjde az kolem 60 jinak souhlas

Reagovat
Salfovic

Mareše berou do televize

Reagovat
Kepy_FCB

co to má Bob za pohřebáckou kšiltovku

Reagovat
Wyrda

tvl toje zas studio... Baroš je fakt breakový hrač, priprava reportera asi tak deset minut pred rozhovorem....

Reagovat
smazaný uživatel

Asi vygooglil 10 let staré články.

Reagovat
Mirek na tenisu

Podle Pešíra není Reiter často v základní sestavě Odborník na slovo vzatý.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Stannis Baratheon

As cancerous as Baník?

Reagovat
Kepy_FCB

Jude z Pardubic velkododavatelé suvenýrů...

Reagovat
Kaspar

Co je to tam s Capkem za gestapo?

Reagovat
Greny

to fakt Bohemka letos doma neprohrala? Banik venku spatnej = 1:3

Reagovat
Mirek na tenisu

Vlášek a Pěšír dva chytráci kteří mi vždycky spolehlivě zkazí sledování zápasu. Pešírovo "za mě kvalitní..." je na vyfackání...

Reagovat
Greny

Baroš v kulichu, bunde a botaskach .. Vlasek a Pesir z toho poznali ze nenastoupi kloboucek

Reagovat
Puskas

Ti jsou přece jasné indicie.

Reagovat
Mirek na tenisu

Idiocie...?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Pešír za kariéru 3,5 branek a bude radit Jiráskovi co má dělat. ..

Reagovat
Greny

Banik muze dvakrat vystrelit z hranice sestnactky a oni to vykombinuji tak ze Bohemka haze aut u rohoveho praporku smekam

Reagovat
db18

Divím se, že ty přímáky nekope Nečas... ten má luxusní techniku střely...

Reagovat
Greny

ze by tam vzdycky vlitl z lavicky?

Reagovat
db18

Jsem přišel pozdě, a když jsem viděl Vodháněla, tak jsem myslel že to je on.

Reagovat
db18

jo, to bude tim že nehraje

Reagovat
ratusek

To je grc ty vole. Bohemka zoufalá, my ještě zoufalejší. Uroveň okresu, utočící tým se po chvíli dostane přihrávkama ke svému brankáři, rozhodčí neumí postavit zeď.

není nad páteční předehrávky

Reagovat
HorajzmAmmann

Poslední dva zápasy Baníku to je dobra lobotomie

Reagovat
Salfovic

Odkdy má Baník Havla u prdele ?

Reagovat
Greny

asi by se dala pisknout penalticka

Reagovat
HorajzmAmmann

Granecnyyyy ty vole střílej. ..

Reagovat
ratusek

on tomu Hronkovi teď nedá žlutou za kecy? Ti rozhodčí si fakt nechají všechno líbit, šašci

Reagovat
Banikovec7

Ať tam dá konečně toho Azeveda, Holzer a Granečný oba úplně stejné nic A video nebylo proč?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jediný slušný Kuzma

Reagovat
SuperBanikovec

Na středu mu to sedí prostě.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Banikovec7

Výstižné hodnocení poločasu.

Reagovat
ratusek

i tak toho sdělil moc

Reagovat
Puskas

A má tam hned i druhý.

Reagovat
SuperBanikovec

Díví se nám někdo ještě, že furt dokola vykřikujeme Páník ven?

Reagovat
ratusek

místní dementi nás budou kritizovat pořád. nepouštěj se do téhle diskuze

Reagovat
Greny

jako ale ja si furt myslim ze proste ten tym neni tak dobrej jak si myslite, celkem vam funguje obrana.. ale dopredu? vem si ze to jsou vsechno hraci kteri se ve vsi ucte k nim prosazovali kde? v klubech jako Opava(Kuzmanovic, Smola), Bohemka(Jirasek a to si nejsem jistej jak moc tam hral), Teplice(Hruby), Zlin (Diop) takze to zadna extra kvalita asi nebude.. co by mela hrat v pohode te top 5 dejme tomu

Reagovat
ratusek

však jo, já vím, že hru dopředu máme strašně statickou a zoufalou. ale i tak si myslím, že s jiným trenérem by to bylo dynamičtější

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nějaký příspěvěk na téma Pánik, který není mimo. Možná máš pravdu, že máme tendence nadhonocovat tým, ale Páník s tím týmem neumí pracovat a (po 186x) nenasazuje mladé ani za rozhodnutých stavů, cpe tam starochy, střídá pozdě, nebo divně (hráči mimo své posty a nebo dnes 4 stopery). Všechny naše posily (možná až na Jánoše a třeba i Diopa), se po příchodu k nám postupně ztrácely, až zapadly do toho těžkého průměru. A skoro všichni co přišli, byli lepší, než ti naši, kteří u nás byli delší dobu. Na to jakým stylem Pánik hraje, tak máme bodů lehce nad to, co bych pod Pánikem (po tom co jsem ho začal vnímat jak nejvíce umím) čekal, ale stejně hrajeme starodávný fotbal, na který se nedá těšit.

První 3 místa jsou jasné, ale společně s fanoušky máme na to, abychom si to druhé místo (čili celkově 4.-5.) v minitabulce s Bolkou, Jabloncem a Libercem urvali. Jasně, sice jsme právě čtvrtí, ale měli jsme štěstí na los a na to, že ty týmy mají nepochopitelně časté výpadky, skoro jako my. Letos to jasně vede Slavia, Plzeň nic moc a zbytek týmů se předhání v tom, kdo ztratí s větším outsiderem - a my fanoušci nechceme být mezi nimi, jenže se o to náš tým ani nesnaží a místo na způsob hry a vtisknutí atraktivní tváře týmu se asi trenér dívá jen na tabulku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Šel do diskuze, ale reagovali na něj lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze proč ne. Ale když tu hrstka lidi píše, proč ho nechceme, týden co týden, někteří slušnou formou, jiní už nemají tolik respektu a dávají to najevo jinak, dále je to vše podpořené i fakty od lidi, jenž jsou vyloženě z fotbalového prostředí, co do toho vidí ještě více než my někteří a stejně se tu najde stádo komunity, kteří i pod tíhou faktu jebou do lidi "antipanikovcu", že nemáme pokoru, nevazime si ho bla, bla, bla, tak se pak ale nediv, že kolegové mají tyto reakce.

To už není ani o diskuzi.

Reagovat
andrew96

Řekl bych, že ani jedna strana sporu si nemá moc co vyčítat. A vůbec, zaprvé nechápu potřebu na diskuzním fóru potřebu publikovat urážky, nadávky, vulgarismy a jiné zbytečné výlevy, které si přitom můžu v klidu broukat pod vousy, a zadruhé, pokud takové výlevy přijdou, tak není třeba je vzhledem k internetovému prostředí brát vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, máš pravdu. Za svoji osobu, ber to tak, že je to i známka mé frustrace. Abych byl i k sobě sebekriticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Granečný za Krautem

Reagovat
Mirek na tenisu

Krautwurstem?

Reagovat
Kepy_FCB

jo, do Hlučína a ještě níž

Reagovat
iamek

Ten Granecny

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrklý, první dotek odskok pět metrů, zralý na hostovačku aby hrál pravidelně a taky se zklidnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neslyšíme

Reagovat
Coutinho10

Škodak v zakladu ale on bude mit chut

Sestava: Kolář – Coufal, Takács, Kúdela, Bořil – Souček – Ševčík, Traoré, Stanciu, Olayinka – Škoda

Náhradníci: Kovář – van Buren, Provod, Frydrych, Masopust, Júsuf, Hora

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší možná.

Reagovat
Rothbard

Alternativa k Livesport.cz, který mi blbne na starším prohlížeči? Něco, kde rozkliknu zápas a uvidím statistiky? Díky.

Reagovat
Kepy_FCB

ten to má v hlavě srovnaný ten potetovanej suchar

Reagovat
Coutinho10

ty #krive nohy to je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně na sebe plácne všechno co ho napadne. Tady sestry, tady kamaráda, kapelu, text písničky, rockyho, oblíbené číslo, Rosického, Pepka námořníka, mozek, balón, křivé nohy

Reagovat
Kepy_FCB

Bary se půjde zranit

Reagovat
pingla

to je taková sračka z obou stran, no třeba ta branka změní

Reagovat
Greny

jooo a piskej konec

Reagovat
Kepy_FCB

Granečný šel do piče - tým se odháčkoval

Reagovat
Shevchenko

Diop

Reagovat
HorajzmAmmann

Postavte mu černou sochu kurva

Reagovat
Kepy_FCB

vedle Boba který ho bude držet za ruku

Reagovat
Greny

tak jeste ze jen za ruku a ne za neco jineho

Reagovat
Salfovic

Coby šikanátor pochopitelně pod krkem.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

V náručí.

Reagovat
lichna.

Reagovat
JessePinkman

Takhle to Diop vyloženě trefit chtěl.

Reagovat
Coutinho10

vic stesti nez rozumu

Reagovat
JessePinkman

Chce to narvat na zadní, trefí to Mírou Holeňákem.

Reagovat
JessePinkman

Ty vole, ten druhej dal snad taky Diop ne?

Reagovat
Coutinho10

nejaka tec tam myslim byla, ale nevim, koho

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to tak.

Reagovat
Wyrda

Hrubas spadnul a připravil lepsi poziici damemu nez kdyby mu to prihral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wyrda

prochy tyvole, bob nezklamal

Reagovat
HorajzmAmmann

Stridaní

Paniku ty jsi posranej ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trpiš mě dnes velice zklamal, myslel jsem, že má větší koule.In tam narve tragéda, kterej sebere pásku kapitánu Součkovi a Felipe není ani na lávce.Takovej talemt a kope třetí ligu.

Reagovat
ratusek

talent podle jednoho zápasu v mládežnické LM? ono naše liga je něco jiného než ta malá LM

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ti je? 12? Felipe má problémy v ČFL. Musí si zvyknout na český fotbal.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

A zase jsi za čůráka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Poll Hamm

Já nevěděl že roberto carlos chodí do kotle baníku

Reagovat
Kepy_FCB

Ugwu dobrej tragéd

Reagovat
HorajzmAmmann

Jasna penalta....

Reagovat
Banikovec7

Srovnáno teda

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Prochy to už fakt bude na dohrání v Rokycanech...

Reagovat
Greny

tak na neodpiskane 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tato se tím VARem vysmívají celé republice? Co může bejt jasnější penalta než tohle??

Reagovat
JessePinkman

VAR zas jednou k hovnu.

Reagovat
ratusek

sedí tam Pičeleanu, tak se není čemu divit

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

U videa sedí nějakej slepec?

Reagovat
Greny

Ardeleanu

Reagovat
Kang & Kodos

Stačilo napsat že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

takže slepec a k tomu ještě kokot

Reagovat
didosh

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

co video....i ten out jak odmaval nekde na pulce proti Bohemce

Reagovat
HorajzmAmmann

Si z nás dělají regulerne prdel s tím varem

Reagovat
Greny

no jo u videa je ten curak .. tak to se nedivim ze uz se nepiskli tri penalticky

Reagovat
BaggioRoberto

Možná tam ani neni. Je s děvkama a hlavnímu to spadlo do hlasovky, proto ukazobal hrajte dál.

Reagovat
didosh

Kurwa já dnes viděl 3 penalty a nekopese ani jedna,nevím jestli už na ten fotbal nejsu starý nebo neznám pravidla...zlaté 80.-90.léta...

Reagovat
Zdechlina

VAR opet potvrzuje jak je k hovnu... zmrdi

Reagovat
Banikovec7

Diopek druhý

Reagovat
20DollarsInMyPocket

VAR Ještěže je už pryč to polské neštěstí.

Reagovat
mistr129

Ten co nás mával proti Interu je syn?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
Shevchenko

Azevedo Flaška Kuzma krása a gól dal zase Diop

Reagovat
Banikovec7

Borci si toho za 15 záběru nevšimnou

Reagovat
didosh

Reagovat
Wyrda

Ty vole konecne fakt pekna akce

Reagovat
Kang & Kodos

Liga, kde Kozygól a Diop patří mezi top 10 střelců

Reagovat
mistr129

A co teprve Potočný, který ve třiadvaceti kopal divizi

Reagovat
Salfovic

Pche, kam se to hrabe na časy, kdy se koruna střelců brala za 11, 12 gólů

Reagovat
JessePinkman

Ivana

Reagovat
didosh

Kowalik

Reagovat
Mirek na tenisu

Jirka. Střelec to byl ale dobrý. S jeho tátou Standou jsem kdysi hrával.

Reagovat
ondrasch77

Dodneška nechápu, co se tenkrát stalo

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzmanovic Tomu ten gól přeju. Jirka letos 2+5

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Diop

Reagovat
Greny

ted jsem cekal ze jeste neco najde u videa

Reagovat
Banikovec7

No trošku jsem se bál, že to tečoval Diop rukou.

Reagovat
Greny

to by nebyl problem, rukou se dneska hrat muze

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Wyrda

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Tragičtí rozhodčí, včetně bodu varu. Sice na obě strany, ale to neni omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wyrda

cekam jeste holziho za kuzmu

Reagovat
ratusek

Bohemka že doma ještě neprohrála?

Reagovat
Banikovec7

Ještě rychle koupit Svozila a vystřídat Kuzmu.

Reagovat
Wyrda

šindelář na hrotu...uz jsem videl vsechno

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale tohle jsem třeba od Smoly neviděl ani jednou... Ronaldinho hadr

Reagovat
Wyrda

ne asi :D

Reagovat
Kepy_FCB

jooooooooooooooo 3b z venku

Reagovat
BaggioRoberto

Bohemky je mi líto, hlavně jejich fanoušků. To je utrpení, oni se snaží, ale vůbec neumí dávat góly.

Reagovat
Greny

tak jdeme na to aspon dve cerveny

Reagovat
doshcz

Páník

Reagovat
Stannis Baratheon

Pánik opět dokázal, že je pro Baník muž na svém místě.

Reagovat
Greny

kazdopadne je skoda ze se nenahrava komunikace rozhodci - videorozhodci a po zapase to neni k dispozici ... protoze by me dost zajimalo co tam dneska tomu hlavnimu rikal

Reagovat
Banikovec7

Jak píše jeden novinář na twittru, beztak jim nefungovalo komunikační zařízení U té první ruky v prvním poločase s nima ani nemluvil, si toho beztak nevšim a oni se mu nedovolali.

Reagovat
mistr129

Diop gól, Baník výhra venku. Teď ještě Škoďák hattrick a všichni tři moji favoriti v anketě o nejdebilnějšího uživatele se zadusí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké tipy na zimní posily do Baníku?

Reagovat
Greny

Pilař

Reagovat
Wyrda

po tom co byl na minulem zapase tak me to taky napadlo

Reagovat
Puskas

Havlík?

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám tak trochu strach, aby se nepřivedli hráči typu Hořava

Reagovat
Banikovec7

Moc drahý

Reagovat
Kepy_FCB

odchod Granečnýho

Reagovat
Puskas

Holzera.

Reagovat
Kepy_FCB

taky ale ten dnes nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Tijani, Lingr, Vlkanova.

Reagovat
ondrasch77

Lingra si představuju i k nám... Zatím nemá čísla, ale je hodně zajímavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase to bude bitva mezi námi, vámi a Boleslaví o hráče, tak tipuji. Lingr dle svého TW účtu vypadá nastavený "probaníkovsky", tak snad. Už potřebujeme z té Karviné taky někoho koupit...

Reagovat
ondrasch77

Jeho TW nesleduju, tak nevím..., ale jinak souhlas.

Jinak teď koukám na ČB - Příbram a myslím, že horký zboží v zimě/létě bude dvojice Schranz, Čolič...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ten odvážný a koukám na Karvinou s Olomoucí Ale co tak vidím Budějky, tak Schranz s Čoličsm určitě, Havel, Brandner udělal progres...

Reagovat
ondrasch77

Tak koukáš na Karvinou, protože tíhneš k regionu a chceš vidět Lingra...

Já čekal od Dynama vraždění neviňátek, po tom, co si vytřeli prdel s náma i Spartou a nakonec měli herní převahu, ale gólů bylo málo. Každopádně Havel dobrý, Mršič taky. Ledecký je taky fajn, ale dle mého to není útočník pro top6 (měli jsme ho snad dva roky v juniorce a góly dával, ale strašně se nadřel v přechodu na dospělý fotbal)

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, ale kluby z našeho regionu hrají snad nejméně atraktivní fotbal ligy Takže mě to docela ubíjí . V Karviné vidím třeba ještě zajímavého stopera v Rundičovi, myslím, že by to takové Boleslavi mohlo dávat smysl přivést ho, Ndefe pravý bek, dnes nehrál, ale taky vypadá dobře. Olomouc je pro mě dost zklamání, ti hráči jsou tam strašně dlouho, někteří tak trochu ztrácejí motivaci, Látal je učí něco na co nejsou zvyklí a ani na to nemají dispozice...Budějovice dost jedou na vlně euforie, mají super brejky, ale já si raději počkám, jak to bude s jejich týmem vypadat přes zimu a následně přes léto, jak skončí (asi) Drobný a Sivok, Opava měla taky první půlrok v lize velmi dobrý a to ještě polovinu podzimu hráli v azylu, ale přeju jim, že jsou v lize, ten region si to zaslouží, i když by radši viděli Motor v ELH...

Reagovat
ondrasch77

Že kluby ve vašem regionu hrají bídu není až tak překvapující, protože je vás v regionu moc a když už se najde sponzor, tak to nasype tomu nejsilnějšámu (Baník), pokud není patriot daného města...

U nás je to to samé, ale ještě máme tu smůlu, že jsme druhý nejmenší kraj v republice...

Jinak Rundič mě úplně nezaujal, ale Ndefe je

Sigma je kapitola sama o sobě - pokud o jejich hráče někdo projeví zájem, tak si řeknou o nesoudnou částku, přitom jejich síla je především v tom, že hrají spoustu let spolu... Když je vyndáš, tak funční zas tolik nejsou (Kalvach vyjímkou). Když si vzpomenu, že jsme chtěli koupit Yunise

Reagovat
Mirek na tenisu

Slepička.

Reagovat
Spalovač šancí

Pánik prodlužuje smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Konec Pánika

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Teď ještě jestli Olej nebyl v ofsajdu

Reagovat
Coutinho10

udelal to famozne ale

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Stanciu a Škoda

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooooaaaaaaaaaaaal Skooooodooovkaaaaa

Reagovat
Banikovec7

Ale dávejte Diopovi ten gól už, ať mám body do fantasy.

Reagovat
HorajzmAmmann

fakt to tečoval? Neviděl jsem pořádně...

Reagovat
Banikovec7

Ja bych rekl, ze jo.

Reagovat
KingMaster13

Škoďáček

Reagovat
KingMaster13

Tak a máme to i s ohňostrojem

Reagovat
HorajzmAmmann

to tam slaví už titul?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Nový rok

Reagovat
KingMaster13

Bude za to pokuta od Fačru?

Reagovat
mistr129

No bude za to pyro v hledišti

Reagovat
KingMaster13

Jo to jo ale zajímalo by mě kdyby tam byl jen ten ohňostroj jestli by to taky naúčtovali samostatně Jako byli by toho schopní dle mě

Reagovat
mistr129

Ten ohňostroj pouštěl někdo zvenčí, do toho jim nic není

Reagovat
KingMaster13

Já vím si dělám srandu ale je to Fačr

Reagovat
naheCZ

Ohňostroj na fotbale nechceme

Reagovat
naheCZ

Kolář

Reagovat
HorajzmAmmann

golman za 800 mega

Reagovat
Coutinho10

Koli

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda Nechápu proč celou sezonu sedí na lavičce, však je to jediný jejich normální hroťák

Reagovat
KingMaster13

Tak on je dobrej akorát do těhle válka zápasů ale souhlasím že z těch polen je nejlepší furt

Reagovat
Coutinho10

wooow exklizivno goooliiiiik

Reagovat
KingMaster13

Škoďáček řádí, dejte mu smlouvu do konce kariéry

Reagovat
Alan_Shearer

Svetlice s ohnostrojem

Reagovat
mistr129

Sheldon právě teď: https://gph.is/1WQm9yT

Reagovat
KingMaster13

Čím méně bude koukat na Slávii tím lépe Jen ať Škoda hraje co nejčastěji

Reagovat
Coutinho10

konecne mame utocnika Milan 1+1

Reagovat
mistr129

Konečně Kolář, tak jak ho známe

Reagovat
mistr129

Hybše bych nechal hrát max ČFL

Reagovat
ondrasch77

To jsem navrhoval už před 5-ti lety

Reagovat
naheCZ

Hybš

Reagovat
Komix

Cuf dneska dozadu špatnej... Kolář

Reagovat
KingMaster13

Hybš hraje hrozně

Reagovat
HorajzmAmmann

to je pecka

Reagovat
HorajzmAmmann

tak není

Reagovat
HorajzmAmmann

tak je no...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mistr129

jasná

Reagovat
doshcz

Zelinka jeden z mála co umí používat VAR

Reagovat
pingla

proč to takhle kurva nefunguje všude? mrkne na jeden, dva záběry a prostě vidí hnedka.... vím, že všechny případy takto rychle nejde rozhodnout, ale někdy je to fakt ke zblití

Reagovat
mistr129

mel kopat kapitán

Reagovat
HorajzmAmmann

Souček kapitán

Díky, ty šašku... to mi zacvakáš

Reagovat
Komix

ta byla hrozna

Reagovat
Coutinho10

mel to nechat Skodovi

Reagovat
KingMaster13

Měl no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Souček nechápu proč těch několik posledních penalt kope jako idiot. Před tím to dával naprosto s přehledem

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

On to nikdy nekopal suveréně ale předtím ho golmani neznali. Teď už ví jak to kope

Reagovat
PlackaSKS

podle mě spíš nikdy sám neví jak a kam to kopne

Reagovat
KingMaster13

Já zase si myslím, že to rád kope do středu, kde to golmani nečekají ale už ho mají načteného no Suk byl příjemný oživení na ty první penalty ale už to není nic moc

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Nuno čomes

Tak asi chybí technika ne. Jde vidět z rozběhu. Spis se divim ostatním ofenzivnim hráčům jako

Reagovat
Greny

Souček

Reagovat
db18

Možná, ale fakt je možná, kdyby Trpíšovský na ty penalty koukal, tak tam nepošle Součka...

..nehledě na to, že mi přijde necitlivý tam nepustit Škodu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

tohle taky nechapu a zvlast za stavu 0:2...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Losinho

Škoda nechtěl jít ani minule, proč by to teď bylo jinak?

Reagovat
db18

Protože se ukázal jako spolehlivý střelec?

Reagovat
Losinho

Ty dvě penalty byly těžce o prsa a Souček do tý doby nedal jednu (z deseti třeba?).. takže jestli se na to necítil, tak to chápu.

Ale jestli měl 1+1, stav 2:0 a necítil se, tak to nechápu

Reagovat
Losinho

Respektive nedal dvě. Ale asi to nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a zase ta penalta kopnuta debilne jak s Interem

Reagovat
Nuno čomes

Tak co bys čekal.

Reagovat
Coutinho10

prave opak, kdyz asi musel zaznamenat, ze tan Nguyenovi radi trener brankaru, ze at zustane ve prostred a posledne ty goly byly se stestim, tak ze to kopne na jistotu nekam do siby nebo klidne k tyci prudce a byl by to jasny gol....v dnesni dobe kopat penalty na jedno misto je velke riziko

Reagovat
Nuno čomes

To by to musel umět.

Reagovat
Coutinho10

tak až na ty poslední penalty je kopal suprově i pod břevno (např. se Sevillou) a i v lize do strany, akorát od toho Baníku nebo kdy to bylo to začal kopat pořád stejně a když byl gól, tak se štěstím a brankáři to už přečetli..

Reagovat
Greny

Asi po šesti kolech jsem si vzpomněl na fantasy tak jsem ji postavil... Kapitán - Soucek

Reagovat
doshcz

jako doufal sem, že to dnes zase vypustíš

Reagovat
Greny

Po dlouhé době jsem si haluzove vzpomněl asi 6minut před zacatkem Baníku

Reagovat
NataženýTříslo

Tohle jsem přesně tušil. Že ten brankář trenérů zašeptá Nguyenovi, že to Suk bude kopat pro diváky do prostřed, kort když je to 2:0, a také že ano.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Brankář trenérů

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
NataženýTříslo

konečně si toho někdo všiml

Reagovat
Greny

Tam mají na primaky Karafiáta a Potocnyho a Mara se tam předtím ještě s Potocnym pohádá že to to kope on a pak to tak zazdi

Reagovat
ManUnited

Hoftycha okamžitě odvolat, dát Mikulu do středu zálohy je na odebrání licence

Reagovat
Kang & Kodos

Jednou si dám to kopyto do sestavy...

Reagovat
Nuno čomes

Mooc kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Když už je ten prosinec, tak se zeptám... Budou letos hlášky?

Reagovat
Mirek na tenisu

Jen trochu odbočka...Vary - Vítkovice 9:1 Magistr Petr si podepsal ortel.

Reagovat
Greny

Beztak ho tam nechají jeste

Reagovat
mrtvej ofsajd

Sks zatím parádní výkon, aktivní fotbal, šance...když to srovnám s tím, co šlo v tv před chvilkou, tak mi to přijde jako jiná liga - zvlášť ze strany Bohemky.

Pencle jasná

Coufal golovej kiks v Olomouci, to samý dnes...

Oba golmani si pěkně počkali. Kolář v nájezdu, Nguen při penaltě.

Reagovat
Komix

Pešek kdyby nepadal, je sám před brankářem

Reagovat
Coutinho10

nechapu, ze nedostane zlutou za simulovani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Ševčík parádně

Reagovat
Coutinho10

Woooooow Sheeeeeeeeeva a i Nico

Reagovat
KingMaster13

Konečně začíná mít Nico čísla A Šéva

Reagovat
mistr129

Ježiš co za dementy to tam zas huci

Reagovat
Coutinho10

to bylo na toho Korejce

Reagovat
Fernando_Torres

Tohle byla ale neskutečná tukačka, Slavia ty lize začíná šíleně utíkat

Reagovat
Coutinho10

jak tam nekdo rval Yu Yu na uvitani novyho hrace

Reagovat
Pyroman

jj, rozhodně to nebylo huhuhu na Maru

Reagovat
Coutinho10

ted zase u ty strely od Yu, takze zadny Mara

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebylo

Reagovat
HorajzmAmmann

jo jo dobrej debil, místo toho aby přihrál tak si tam lehne na zem..

Reagovat
KingMaster13

Kangu ty vole od kdy hraješ v Liberci?

Reagovat
vanGomm

Slavia vyhrála a dostala Plzeň pod tlak

Reagovat
KingMaster13

Je to tam 51 bodů v 19. kole přitom loni po konci ZČ jsme měli 72

Reagovat
Coutinho10

neuveritelny a porad jenom 3 inkasovane goly

aneb dostali jsme za vic jak pulku sezony stejne golu, kolik jsme dali v jednom zapase v Liberci

Reagovat
KingMaster13

A kolik Sparta dostává v 1 zápase

Reagovat
Losinho

domácím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád máte ztrátu

Reagovat
KingMaster13

Loni touhle dobou jsme měli méně bodů

Reagovat
montaigne33

SKS naprosto s přehledem... Ještě by si zasloužili bodovat na BVB...

Reagovat
Kaspar

Hejkal nejdriv zjebe tym, ze na to serou a bude stavet mlady, ze je mu to jedno, at jsou ostatni urazeny klidne, nic z toho neudela, po kazdym zapase zjebe Shejbala a pak ho stejne postavi znova a znova

Reagovat
monty25

Taky už mu přezdívám pan Výhrůžka.

Reagovat
andrew96

Klidně i kolega, na kterého reaguješ, by mu mohl propůjčit nick.

Reagovat
Kaspar

takova skryta urazka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
monty25

To měl Řezníček dát.

Reagovat
Coutinho10

do fanty bych od nej potreboval body

Reagovat
monty25

Tak to já zrovna ne, protože ho má KingMaster.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Mareš to stejný, ale ten to slušně loboval, 99% dřeváků by to rvala do golmana

Reagovat
monty25

Už třetí tutovka a nic.

Reagovat
monty25

To ani tohle není ruka na penaltu?

Reagovat
Kaspar

nemaji vas radi

Reagovat
monty25

Zrovna toho Deneva po minulým kole ve Sportu chválili.

Reagovat
HorajzmAmmann

Běžte s těma rozhodčíma už do prdele! Vždyť tohle snad musí vidět i bez VARu!

Je mi z toho regulerně na . Na to se nedá koukat. Je mi Teplic líto. Druhá naprosto fatální chyba rozhodnčího.... normálně bych se jim na to vysral a šel hrát 2. ligu v Německu...

Reagovat
Coutinho10

stejne byla vcera poskozena i Bohemka, ale je fakt, ze herne jste byli lepsi, ale stejne...

Reagovat
HorajzmAmmann

je mi to jedno, já jsem rád za 3 body, ale rozhodně nechci, aby byl soupeř Baníku vyloženě poškozen tak jako třeba v Teplicích minule. Opravdu nemám chuť tuhle ligu sledovat...

Reagovat
Banikovec7

Mi přijde že se na to díváš furt nějak pohledem proti Baníku Vždyť jsme tam byli poškozeni úplně stejně, ne-li více jak Teplice.

Reagovat
monty25

Souhlas, tam to Královec zkurvil na obě strany a Teplice z toho nakonec vyšly líp.

Reagovat
Banikovec7

Tak ten váš gól nebyl vinou Královce. I u té penalty bych čekal větší pomoc pomezního, přece jen to viděl zezadu.

Reagovat
monty25

Máš pravdu, Královec a pomezní.

Reagovat
HorajzmAmmann

Úplně bych nesrovnával faul ve vápně a faul 4 metry před vápnem... neřeším jestli to je Baník, Sparta, Plzeň. Vadí mi ta chyba...

Reagovat
Banikovec7

Teď moc nevím o čem píšeš, já myslel to, že pak Teplice vyrovnaly z ofsajdu. Mě to teda taky štve, byl jsem pak tady rád, že Teplicím taky uznal neregulérní a nevyhráli jsme podvodem.

Reagovat
HorajzmAmmann

no jasně, ten faul byl včera...

Ale i tak, ten ofsajd zas tak velký nebyl. To už jsme zase u toho, že ten VAR není všude... Ten faul snad musí vidět i bez VARU

Reagovat
Banikovec7

No jak jsme se naučili za poslední roky v naší lize, tak se dá i s VARem nevidět dost věcí.

Reagovat
Coutinho10

jj snad se to casem zlepsi a tezko odhadovat, jestli kdyz bude VAR na vsech zapasech, tak ze to uplne jiste pomuze, kdyz rozhodci a videorozhodci maji rozdilne nazory a hlavni to pak ignoruje

Reagovat
Banikovec7

Zase ten faul byl z otočeného autu.

Reagovat
Coutinho10

jeden hodne evidentni out proti Bohemce odmaval, kdy tam sel hrac Bohemky do skluzu a zastavil ten mic pod sebou na care a pomezni hned odmaval out aniz by se presvedcil, kde je mic

jinak jestli byl pred tou penaltovou situaci otoceny out (to si nevybavuju), tak tim padem ok a jestli i to brali v potaz a podle toho to neodpiskali, tak kloboucek, ale to by to asi museli vratit k outu pro vas

Reagovat
Banikovec7

Jo bylo tam více šíleností, i ten Fillův aut co pustil. Nemyslím si, že by to brali v potaz, spíš potom brali v potaz tu neodpískanou penaltu Bohemky a nepískli ani tu pro nás o pár minut později.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

jasná pecka...

Reagovat
monty25

Góóól!!! Tak to bylo rychlý.

Reagovat
HorajzmAmmann

Už to mělo být 4:0 ale...

Reagovat
monty25

Zlín měl taky dvě slušný šance, i když asi od 25. minuty nehrajou nic.

Reagovat
Coutinho10

konecne Reznicek

Reagovat
Komix

OT: Schick podruhý za sebou v základu a ve 12. minutě už má asistenci

Reagovat
Coutinho10

wow, fakt jak vymenenej uplne s lehkosti

https://streamja.com/n4vM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Opava doma prohrává o gol, a stejně je zalezlá v deseti před svým vápnem...

Reagovat
ondrasch77

Nemáš odkaz na sledování?

Reagovat
Banikovec7

Vždyť se hraje většinu času na půlce Jablonce

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, pak už jo, ale těch prvních cca 12 minut po tom co jsem to zapnul je Jablonec mlel. Pak se to obrátilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Predevcirem jsem si procital Denik Sport z patku 30.9.2016. Psalo se tam o Zlinu, jako o ceskem Leicesteru. Pravda, byli v te dobe na prvním miste, vse slapalo. Panik kraloval v kabine, Vukadinovic na hristi. Ta příloha byla cela o nich, a bylo tam popsano, jaka jsou stika ligy. Strih. Za tri roky je ten tym v naprostem rozkladu. Driv se psalo o Grygerovi ody, ze je to druhy Sadek, Nezmar atd. Pravda je taková, ze to on, stejne jako vsichni v managementu, nezvladli. Ale hlavne on, protoze to je ze sportovního hlediska prvni muz Zlina. Cervenka majitel je furt majitel samozrejme, ale zkratka fotbalu jako takovému oproti Grygerovi nerozumi (v uvozovkach). Ty peníze, ktere dostali z EL je meli nastartovat, aby se stali standardnimi ucastniky rekneme prvni sestky. Misto toho to všechno skoncilo takhle. Docela smutne a na zamysleni. Dostali tou vyhrou v poháru velkou sanci. Treba takova Plzen to vyuzila. Zlin ne. Skoda.

Reagovat
monty25

Nevím, ale Zlín bude asi vždycky spíš hokejové město. V Plzni se parádně udělal stadion, to snad ve Zlíně kvůli pozemkům ani nejde...

Reagovat
andrew96

Třeba v posledních letech, když fotbalisté postoupili do ligy a následně hráli nahoře v lize i v Evropě, se popularita obou sportů vyrovnala, možná byl v určitých chvílích populárnější fotbal, protože hokej šel od roku 2015 rapidně dolů. V dlouhodobém horizontu je ale hokej přece jen jedničkou. Od fotbalu lidi ve Zlíně prchnou rychle, což je vidět i teď, u hokeje se přece jen drží déle. Navíc mně přijde, že lidi už se smířili s pádem hokejek, nebo alespoň se oddělilo zrno od plev a věrní, kteří u hokeje zůstali, tvoří stabilní jádro, které jen tak nezdrhne. To u fotbalu se může rychle stát, že se budou počítat sotva dvoutisícové návštěvy.

A ano, stadion tak jak v Plzni (a vlastně jakkoliv jinak) nepůjde jen tak vyřešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ze Stitne, jo? V lete jsem tam pil na zahradce v te vasi hospode Dobra knajpa i s celkem dobrym pivem

Reagovat
andrew96

Na hospodu nedáme dopustit, na pivo jak kdy.

Reagovat
repkajebuh

Chodíš k Vám na fotbal?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Kde člivěk vezme Sport z roku 2016??

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem mel predplatne na delsi dobu v jejich aplikaci, a tam je k dispozici archiv. Ale ted uz to nenabizeji. Pristi rok to skonci.

Reagovat
Salfovic

Kdekoliv, když neuklízíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když byl nějaký větší úspěch, tak se Sporty i Stadiony (od taty) schovávaly Ale neumím to skladovat, takže se bojím je nějak radikálně přehýbat a zabírají moc místa. Uvažoval jsem, že si je nafotím a zbavím se jich, jenže papíru pořád věřím více než PC.

Spíše než kde ho vezme, tak co ho donutí si pročítat Sport z roku 2016?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Já to dobře chápu, doma mám spousty časáku v archivu cca od roku 96 :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně pocákaný, co?

Reagovat
lichna.

Ja mám doma staré výtisky sportu které se zabývaly nějak více Baníkem. Jednou za čas si jich třeba 10 vezmu na hajzl a články o Baníku si procitam.

Reagovat
db18

to je jenom o tom, že nemáš 15 minut tlačit jak debil...

Reagovat
Kepy_FCB

Fakt jo? panejo...

Reagovat
lichna.

Tak ono já tam sedím jen tak dlouho, dokud to ze mě leze. Rozhodně tam nesedím jen proto, že nemám dočtený článek.

Reagovat
monty25

Ty vole, zrovna Fantiš.

Reagovat
db18

https://pbs.twimg.com/media/ELMOpcGWwAoX69-?format=png&name=900x900

Je fajn, že se nechystáme být tak defenzivní proti Slovácku, když nehraje Procházka vedle Kalvacha... ale sakra, proti týmu, který vede Svědík, bude Hořava hotový za 20 minut... Kdy jindy tam poslat Janoška, než proti bývalému klubu?

Reagovat
Blasphemer

Hořava minule top výkon, už se na něj moc těším dneska.

Reagovat
db18
Reagovat
Blasphemer

Nepotřebujem. Máme zkušené harcovníky Hořavu, Procházku, Kovaříka atd.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Knapík

Reagovat
Blasphemer

Hořava

Reagovat
Banikovec7

Ty vole co ta Opava nedá

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Kang & Kodos

3,4 na Slovácko, to mi přijde jako velice sympatickej kurz. Tak trochu za barák, jak by řeklo posledních pár držitelů nemovitosti v Ostravě

Reagovat
db18

remíza

Reagovat
ondrasch77

anebo spíš 2, když Franěk při/zavře obě oči...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Greny

Horava je nesmrtelnej .. ten by hral i se zlomenou nohou

Reagovat
monty25

Ještěže tak. Nevyhrát dneska, to už by bylo hodně blbý...

Reagovat
Zdechlina

Bud v klidu. Uz to mate v kapse. Jede se podle noticek

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Hloušek na párek

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

"Hloušek už si letos připsal tři úspěšné aisstence."

A to počítá jenom ty pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to právě dobře rozdělený, to co namazal soupeřům jsou asistence neúspěšné

Reagovat
fabec1222

Takže Gula?

Reagovat
FCSL

Svědík. Jako když Trpiš s náma vyučil Slavii u nich a po podzimu šel k nim

Reagovat
db18

A Reinberk za 50 milionů do Plzně.

Reagovat
Salfovic

Měli by si rovnou odvézt Svědíka.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

Ještě že je Milan v zakončení furt stejnej dřevák jako u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte kdo asistoval na ten Krmelcův gól? Kvůli Fantě :)

Reagovat
smazaný uživatel

už to řekli, Kopic, tak nic

Reagovat
Zdechlina

Se zachcanou plisni prijel 12ty hrac. Kdyby jim aspon nepripiskaval tak okate. Ale ono je to vlastne jedno. zmrdi....

Reagovat
andrew96

Reinberk má repre formu jako kdysi Bartošák.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli stejné pohyby?

https://youtu.be/ytMLOfqiodI?t=139

Reagovat
db18

Janošek Za Čermáka a ještě zůstane na AM

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je hrozná kopaná, co minuta, to faul.

Reagovat
andrew96

Heloš

Reagovat
Greny

to bude rozhovor :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a timto jsou Vrbovi dny v Plzni secteny. Zitra, nejpozdeji v pondeli, zpráva o jeho vyhození.

Reagovat
Blasphemer

Teplice doma mu snad ještě nechaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozne to je, ale oni tam vidi, ze se to nijak nezlepsuje. Pokud tam zustane, tak jedine kvuli vysokemu odstupnemu, protoze Vrba v zadnem pripade nebude chtít domluvu.

Reagovat
Greny

Vrbovi konci smlouva v cervnu takze tam odstupne velke nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Tak to se omlouvám. On ma tak 300 000, ne? Takze 1 500 000 odstupne, pro Plzen asi nic velkého.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak on bere dvojnasobek. 600 000. Takze 3 000 000 by mu museli doplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

A hned by to mohl darovat Baníku jako Bary Nejsem si jistý jestli bych ho chtěl, pokud bychom měli normálního trenéra, ale jestli u nás sleví z platu minimálně o 50-65%, tak ok (vím, je to brutální, ale táhne ho to domů), zkusil bych ho.

Reagovat
db18

Do Teplic podle mne vydrží... leda by vybouchnul na tiskovce.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tutovka

Reagovat
Blasphemer

Zaslouženě.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Teď ho vyndej, no. Ideální načasování.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hm, nějak to nezvladaj.

Reagovat
Blasphemer

To bylo asi i na červenou.

Reagovat
db18

Kalvach 4. karta... barák na Teplice.

Reagovat
Blasphemer

Střed Hořava-Procházka. Jestli teda bude Pavel ještě u válu.

Reagovat
Greny

aby si Vrba nevzpomel na sve prvni pusobeni a nedal tam Hejdu jak ho tam vzdy posilal na par minut

Reagovat
martin1

Už se těším ...

Reagovat
dinss

Hořava už musí do prdele. Ten u nás nemá už dva roky co dělat a on ještě hraje v základu.

Reagovat
ondrasch77

Ty jsou bohužel tak nemohoucí, že to zůstane v Plzni...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vrbič klasik. Už ani ta káča ho neuklidní

Reagovat
Greny

mě prijde ze uz to trolli snad naschval .. protoze skonci rozhovor on se na ni smeje ruku ji poda popreji ji hezkej den

Reagovat
Spejbl

ani nepamatuju, kdy jsme v jedné sezoně zvládli porazit top tým doma i venku.. ještě by to chtělo smazat Příbram a pak už jen zbývá neposrat ten dobrý rozjezd na jaře, ve "zlínském stylu"..

Měl jsem nás na tiketu, škoda, že jsem nakonec vysrabil a vyndal ho z tama..

Reagovat
montaigne33

Před několika měsíci jsem psal, že Viktorka bude spíš bojovat "jen" o 2.místo- nikoli o titul (a pravděpodobně s jiným trenérem...). Po dnešku jsem o tom přesvědčen.

Reagovat
smazaný uživatel

Je krásně vidět, že Plzeň není Vrba, že to bylo tou partou, kterou tak dal dohromady podnikatel Kříž.( Šádku a Paclku, nevíte, kde je??) kolem Horvátha.¨Jak ti hráči z této generace postupně končí, Plzeň jde do kopru.A to je teprve začátek.Vrba žádný génius není.

Reagovat
bartes

ten systém před 10 lety, ty narážečky se naučili hráči jen tak? Bez Vrby? Vždyť podobný styl hrál i s repre v kvaldě. Spíš už toho má plné zuby, hráči jsou z formy, není tam žádná osobnost typu Horváth, který by je seřval a srovnal přímo na hřišti. Na druhou stranu pořád hrají na cca 65b, které jim často stačily na 1.-2. místo. Takže jsou na svém. Dále, koho místo něj? Moc nevěřím, že to kdokoliv jiný zvedne. V nejlepším případě to nový trenér dohraje se setrvačností na 2.místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty kdykoliv něco napíšeš, tak to je úplná píčovina.

Reagovat
smazaný uživatel

A co na tom není pravda??Mysllš, že bez Horváítja, Limby, Koláře, Rajtyho by se někam dostali?A hlavně mebýt megapodvodu na Letné, kde proběhla ta slavná klauániáda s udržením Plísně v lize, tak by dopadlo vše jinak.To jim nikdy neodpustím a to, co tam dokáží dělat za prasárny Berbr se Šádkem, to už vůbec ne.Bych se styděl něčemu takovýmu fandit, tady ti ještě ty chudáci nadávají

Reagovat
dinss

Ty jsi ale kus kreténa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt podvodu na Spartě, jste vy kurvy feťácký ve třetí lize.Už je nejvyšší čas, aby vám spadl hřebínek:Neznám větší kretény, než jsou fans Plzně.To mi potvrdí každej, kdo byl kdy na výjezdu.

Reagovat
Blasphemer

Jak se maj rodiče?

Reagovat
dinss

Reagovat
pingla

Yunis už ani na lavce?

Reagovat
sosna

Má natržený sval z posledního zápasu.

Reagovat
pingla

ve livesportu o tom není nic....

Reagovat
djwenca

levá strana Příbrami (Antwi) byla lepší než pravá, proto jde Antwi o poločase dolů ach jo

Reagovat
Hokaido

Cože? Jsem snad za celou sezónu neviděl horší výkon, než ten od Amtwiho v první půli. Měl tam jeden dobrý centr na konci poločasu, jinak úplně k hovnu.

Reagovat
djwenca

no ale na rozdíl od pravé strany byl alespoň aktivní a šlo tam přes jeho stranu většina akcí

Reagovat
JessePinkman

Antwi? To je parodie na fotbalistu.

Reagovat
Kang & Kodos

Zajímalo by mě, co ví Nádvorník na Starku, že se tam ještě drží

Reagovat
Blasphemer

Zrovna Starka nikdy žádný slitování neměl, když se delší nedařilo. Fakt nechápu, že Nádvorníka ještě nevyhodil, za to co předvádí.

Reagovat
Coutinho10

aaa Sivok dostal 4. zlutou, aby nemusel do Edenu

Reagovat
JessePinkman

Úplně za nic, mrdka Královec zas akorát.

Reagovat
Coutinho10

ruku mel prilozenou na jeho hlave, tak otazka, jestli tohle spis nebyla blbost od nej, ale zadnou ranu mu nedal, takze asi prisnejsi jo, ale svoji chybou mu dal moznost tu kartu dat

Reagovat
JessePinkman

Přísná byla. Tak Kladrubský je za něj adekvátní náhrada.

Reagovat
Coutinho10

dalsi bejvalej rudej, takze to naboj neztrati

Reagovat
JessePinkman

https://www.facebook.com/JihoceskyFotbal/posts/2588186597929821 a Slavia jedním ze zájemců o Havla, to se dalo čekat. Snad vydrží v Budějcích aspoň do léta.

Reagovat
Coutinho10

jo ten je super...včera jsem si ho dal i jako střelce a měl ho i ve fantasy

jinak klidně bych vám ho na jaro nechal, protože stejně budeme hrát jenom ligu, takže to nějak doklepeme a pak uvidíme, jaká bude situace, ale do budoucna určitě zajímavý hráč a bral bych ho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude docela zajímavý zápas. Když si to Boleslav nepokazí, tak je v přímém boji o druhé místo s Plzní

Reagovat
JessePinkman

Dynamo do Ligy Majstrov, Dynamo do Ligy Majstrov, do Ligy Masjtrooov, Dynamo do Ligy Majstrov!!

Příbram bezzubá, nejhorší tým, co tu hrál. Úkol splněn, teď si jen dojet užít zápas do Vršovic! SK DYNAMO!

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne jedete luxusne, ale verim ze vas doma nepodcenime, ani nemuzeme, kdyz mate takovou formu, takze z toho pohledu to je dobre a taky se tesim na posledni domaci zapas v tomto roce

Reagovat
JessePinkman

Mohl by to bejt pěknej zápas na konec. Každopádně výjezd to bude parádní tak či tak.

Reagovat
Coutinho10

jsem zvedavej, kolik vas bude...v tv bylo videt i choreo od vas, ze vsichni do Vrsovic, tak uvidime....tohle by mel byt super zapas a hezka tecka tohoto podzimu v nasi lize

Reagovat
JessePinkman

Jako když bude stovka, tak to bude skvělý, si myslím.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se David už rozstřílel.

Reagovat
naheCZ

Sáček

Reagovat
PBLead

Sáček neumí střílet z dálky btw.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Raylan

Moc peknej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček, nejlepší hráč ligy

Reagovat
Kang & Kodos

Rarášek právě umřel, když se mu všechna krev nahromadila mezi nohy

Reagovat
doshcz

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Raylan

Plavsic je fakt simulant, to je strašný.

Reagovat
naheCZ

Plavšič klasik

Reagovat
Selänne

ty kráso

Reagovat
Neon

Pískej konec!

Reagovat
doshcz

BANGER

Reagovat
Rarášek

1+1

Reagovat
Kang & Kodos

8.12.2019, 17:10 - právě si to sedlo, čuráci

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme reagovat až za chvilku. Počkej prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě chvilku...

Reagovat
smazaný uživatel

už.

Reagovat
Kang & Kodos

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prece jenom rozhodla ta neodpiskana penalta...

Reagovat
Stannis Baratheon

O týden později - Jílek ven, debílci.

Reagovat
Salfovic

O týden? O hodinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

ok, tak jsme se přece jen unáhlili. Den, kdy si to sedlo, přesouváme na rok 2020.

Reagovat
Kepy_FCB

Sparta v 8.minutě 2:0 to nemůže skončit jinak než 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Že by zase komenty o Csaplárovi?

Reagovat
Salfovic

Reagovat
naheCZ

Prej vidíme ty důvody, proč Boleslav venku nevyhrává...vždyť do toho Sparta akorát 2x práskla z dálky a dala 2 góly

Reagovat
doshcz

jn

Reagovat
Kepy_FCB

pěkné choreo že by už i spartani mezi milionem fandů našli krelíře?

Reagovat
Kepy_FCB

kreslíře

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůže skončit jinak než gólem Bolky na 2:2 v poslední minutě.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

*3:3

Reagovat
smazaný uživatel

*4:4

Reagovat
Coutinho10

2 dela z dalky a 2 goly...jak je to jednoduchy

Reagovat
Rarášek

Nicméně, koukněte se na Sáčkův pohyb a vedení balónu před tou střelou, to je přesně to proč je tak vyjímečnej hráč na poměry naší ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče Sáček dal góla, to zas bude těžký s tebou.. on to výjimečnej hráč být může, ale nesmí hrát výjimečně dobře jednou za 10 kol bro

Reagovat
Rarášek

Neříkej mi bro, díky.

A nikde netvrdím, že hraje pořád dobře přece . Prostě je to jeden z nejzajímavějších hráčů v lizu. Typově hráč, kterej tu v lize prostě není žádnej další a myslím, že se to hodí zmínit v momentě, kdy zrovna ukázal, proč tomu tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Seš na něj ujetej, dobrý vedení míče by měl být v lize základ. Navíc jak jsi sám uznal, ani tohle nedokáže dalších pár kol zopakovat.

Reagovat
Rarášek

Ujetej, to říkáš ty.

Měl, proto je smutný, že spoustu hráčů ho absolutně nemá, jen kopne a běží. Nicméně, Sáček je pořád v tomhle ohledu výš než zbytek těch hráčů, který to vedení míče mají. On má úplně nadstandartní cit.

Jo, souhlas. Nevyrovnanost výkonů ho hrozně sráží, ale to je v hlavě, ne na jeho talentu.

Reagovat
Selänne

To je sice všechno krásný, ale jeho finálka je tak kvalitní, že musí hrát beka.

Reagovat
Rarášek

Zapřísáhnul jsem se, že na tebe nebudu reagovat, ale ty si strašná otravný hmyz, který navíc evidentně netuší o čem mluví. Drž se prosím dál od mých komentářů, opravdu je to zbytečný.

Reagovat
Selänne

Kdo by na tebe potom reagoval...

Reagovat
Rarášek

Někdo, kdo si bude chtít normálně povídat o něčem, čemu rozumí. A ikdyby nikdo, tak je to furt lepší než takovej ňouma jako ty, díky .

Reagovat
Selänne

To je od tebe hnusný...

Reagovat
Rarášek

Vidíš a to to říkám slušně. Buď normálně komunikuj, nebo neotravuj .

Reagovat
Selänne

Pokusím se naladit na tvoje myšlenkový pochody. Snad budeme zase kamarádi.

Reagovat
Rarášek

Jak zase?

Reagovat
Selänne

Reagovat
Rarášek

To říkám, komunikace žádná zase ..

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrej, k nám bych ho bral.

Reagovat
Rarášek

Už máte Čermáka, to už by bylo moc .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co si budem. Další kouč ho z pravyho beka sundá a na střed zálohy tam je hráči dost. Takže bych se vůbec nedivil, kdyby u nás skoncil. A Řezník je traged, tak by se hodil.

Reagovat
Rarášek

Jestli ho chceš hrát na beku, tak si ho nezasloužíš .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v záloze by si u nás přes Horavu s Procházkou neskrtnul.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Když máš tak hroznou obranu, že tě ve vzduchu ohrožuje midget Plavšič

Reagovat
naheCZ

Ta obranná hra Boleslavi je fakt příšerná.

Reagovat
andrew96

Co to je za Spartu?

Reagovat
andrew96

Ok, už je to lepší.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kang & Kodos

Heča a jeho "neuerovský" výběhy je něco podobnýho, jako když se 40letá máma zkusí přiblížit životu svýho pubertálního syna

Reagovat
Kang & Kodos

Kanga <3 bude chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico to je tak strasne debilni tyhle pozdni offsidy.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic do pice uplne jasnej.. za trest bych to uznal a rozhodciho predhodil fans Boleslavi. Jestli nejaci nekde jsou.

Reagovat
naheCZ

Hlavně, když je to takhle jasný. Tady pomezní prostě musí bez váhání mávnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

kdyby to ofsajd nebyl a čárovej to mávnul tak je to uplně na piču že jo, takhle je to lepší

Reagovat
smazaný uživatel

lepší nechat dojít akci, než je připravit o gól

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě alibismus rozhodcich. Protože tohle byl.jasnej ofsajd z prvního pohledu. Vážne nebylo třeba to nechat dohravat.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou nějaký nový pokyny...? Vždyť to na tý půlce nebylo nic hraničního. Plavšič byl v ofsajdu naprosto jasně... Nebo možná nějaký neotřelý smysl pro humor pana rozhodčího s praporkem

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda přišlo, že zrovna Plavšič v ofsajdu nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pockej az vystrizlivis.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu si pro pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to trefil Hašek.

Reagovat
Selänne

Tetteha v zimní pauze vyměnit za pytel oříšků.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo banánů pro Kangu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to byl ofsajd toho hráče, co stínil ve výhledu brankáře Komentátoři úplně mimo

Reagovat
Selänne

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Selänne

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ano

Reagovat
Riviera Kid

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Kang & Kodos

Mohla ta kokotí hlava na lajně počkat třeba do úterý, než to zvedne

Reagovat
Kang & Kodos

Vlastně podle očekávání. Prvních 15 minut to vypadalo, jak kdyby sem přijel tým z divize, za dalších 20 minut jsme byli rádi, že vůbec ještě vedeme.

Reagovat
Selänne

Mohl by někdo Frýdkovi vysvětli, že fakt není Andrea Pirlo, proto by se na ty pasy za obranu mohl konečně vysrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ochotný hledat na každém něco dobrého a tak nějak ho hájit, ale u Tetteha fakt nevím co...

Reagovat
Kang & Kodos

Má pěknou mezeru mezi zubama

Reagovat
smazaný uživatel

Není rasista.

Reagovat
Blasphemer

Fluše na slávisty. To bych jednoznačně uznal jako pozitivní věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gól

Reagovat
Spalovač šancí

Ničím jiným než fotbalem by se neuživil

Reagovat
Salfovic

Klasické nedáš dostaneš

Reagovat
naheCZ

Bucha Krejčí

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 - Já chci být nezaujatý divák Takhle si to prostě neužiju.

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 - užiju

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne nerozumim tomu proc je Hlozek porad sam a kolem nej dvacet metru pri kazde akci Sparty nikdo Asi nejaka nova brozura pro profitrenery.

Reagovat
smazaný uživatel

Typico jasna pecka

Reagovat
Coutinho10

to je pak tezky no

Reagovat
smazaný uživatel

To jak se prozkoumava jasnej penaltovej zakrok a rozhodci se ani nejde podivat a nic nepiskne je nejvyssi forma trollingu.

Reagovat
Coutinho10

j, klasika....preci nebude ze sebe delat vola, kdyz to ma par metru od sebe a pak menit rozhodnuti jako na Bohemce proti Baniku, kdy i videorozhodci priznal, ze byla penalta, ale hlavni to ignoroval

Reagovat
Coutinho10

ha

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, Sparticka vyhraje trema strelama z dalky a nefounkutou penaltou, budou si myslet ze jsou v pohode a pak zase pujdou do sracek, proc ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo diky.

Reagovat
Kang & Kodos

Benji Tetteh kill the game

Reagovat
naheCZ

Matějovský skvělá přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Jan Stejskal se nepotatil, to je strašná díra.Jak tohle může chytat v lize

Reagovat
doshcz

jak můžeš existovat

Reagovat
smazaný uživatel

Sklapni

Reagovat
Greny

a kdo je jeho otec?

Reagovat
djwenca

Jan Stejskal

Reagovat
Greny

jo pokud mysli toho byvaleho reprezentanta co taky chytal tak je to shoda jmen

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně?Tak proč komentátor říkal, že to je jeho syn?Ale i kdyby, tak je to díra, nebo byl zaplacenej, protože si nesáhl ani na balon.Otřesný výkon.nechat si dát bůra od žebráků z Letné je ostuda jak hrom.

Reagovat
Greny

ano vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Rikali ze to je syn byvaleho !!futsaloveho!! reprezentacniho golmana, brol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

Sak ja su cely tata.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jako mohl chytit?

Reagovat
Greny

rymu je docela zima

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jak mohl chytat v 90. letech za QPR v Anglii

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jojo,nejůepší když se poví, že týpek je mladej, že má odehráno pět záúasu a zároveň v jedný vetě, že chytal v Anglii před 25 lety

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Tatajev by se podle stylu hry měl živit spíš vymáháním dluhů

Reagovat
andrew96
Reagovat
Greny

ty vole Hubinek si da vlastnaka .... a komentator : gol jde z velke casti za Tatajevem

Reagovat
montaigne33

Komentátoři na O2= většinou katastrofa...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Karochovi s Bosákem je to extratřída.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Ta střídání MB nic moc- a Murise nechá sedět... Obrana Bolky neexistuje...

Reagovat
Greny

jako Rejzek je taky frajer cervena jasna .. ale on ji dat nechce... a pak pribehnou Spartani neco na nej rvou tak se otoci a vytahne ji

Reagovat
naheCZ

Reagovat
pingla

no jasná... zas tak ho nedojel, Mandžek tomu moc přidal

Reagovat
Coutinho10

spíš dostal nakopáno Komli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi řekli "prosím"

Reagovat
Coutinho10

naše liga no

Reagovat
andrew96

Blbec

Reagovat
Riviera Kid

Komlicenko je přesně ten typ hráče co nenávidím. Hraje jako prase a přitom při každým kontaktu padá a umírá.

Reagovat
KoryVCF

to samý je frýdek

Reagovat
smazaný uživatel

ještě frýdek má ukřivděný ksicht

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom já myslel, že když mu to tak střílí, že to bude hráč v pohodě. No není,no.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mel jit jinam, v Bolce obcas vypada otravene, vi ze na titul to nebude, o nic velkyho mu vlastne nejde, spoluhrace tam lepsi nez ma mit nebude..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

jsem zvědavej, jestli vydrží i pro jaro...teď už dohrál, takže aby to nebyl jeho poslední zápas u nás

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
naheCZ

Boleslavi by stejně ta neodpísknutá penalta nijak nepomohla. S takovou obranu prostě neměli šanci na úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

S psychikou Sparty jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele