FORTUNA:LIGA - preview 16. kola: První proti poslednímu

27.11.2021, 09:15, aktualizováno 28.11.2021, 08:23
Previews
Na první pohled snadnou záležitost před sebou má Slavia, mistr se rozjel a složitou překážku by pro něho neměly představovat poslední Teplice. Drhne to naopak Spartě, které se do cesty postaví Liberec. Hradec Králové je favoritem souboje s Karvinou, Jablonec přivítá Mladou Boleslav...
Slavia Praha - FK Teplice  (neděle 15:00)
Na mezinárodní úrovní sice Slavia pořád zcela nepřesvědčuje, doma už se ale zřejmě dostala do pohody a pomalu začíná unikat konkurentům. Proti Teplicím by sešívaní měli svůj náskok minimálně udržet.

Po zklamání v kvalifikačních fázích Ligy mistrů a Evropské ligy museli Pražané vzít zavděk "až" Evropskou konferenční ligou. Skupina E sice nepatří k těm úplně nejlehčím, přesto slávisté doufali, že uplatní své zkušenosti a jednoduše si zajistí postup. Jenže ouha... sešívaní se v mezinárodních zápoleních pravidelně potí a po čtvrteční remíze s rotterdamským Feyenoordem je se o jejich dalším osudu rozhodne až v závěrečném skupinovém klání.

Nějakou dobu to svěřencům kouče Jindřicha Trpišovského neladilo ani v domácí nejvyšší soutěži, nyní už však v podstatě všichni hrají podle not. Především po důležité výhře nad plzeňskou Viktorii se Slavia chytla. Znovu zavřela krám (čisté konto udržela v posledních čtyřech kolech), své soupeře naopak rozhodně nešetří. Střídání stráží? Nic takového hegemon posledních let nehodlá dopustit.

Ani Teplice nechtějí nic moc měnit na starých pořádcích. V případě "Sklářů" však zachování statu quo znamená prostou záchranu v soutěži. Kdysi nebezpečný klub se totiž již delší dobou trápí a v probíhající sezoně má víc než kdy jindy na kahánku. Za 15 kol zvítězili Severočeši pouze jednou a zaslouženě kotví na posledním místě tabulky.

V Edenu se teplický David postaví proti sešívanému Goliášovi. "I když nás čeká Slavia, budeme proti ní chtít bojovat. Nekoukáme na to, že bodovat proti ní by mělo být nereálné. Takhle to bylo i nedávno na Spartě a ve finále jsme tam hráli do 88. minuty o úspěch. Teď je ta situace podobná, budeme chtít překvapit," věří trenér "Sklářů" Jiří Jarošík.

Na straně Severočechů se trochu zlepšil stav na marodce, na níž v současnosti figurují stopeři Jan Shejbal s Ondřejem Mazuchem a záložníci Tomáš Kučera s Patrikem Žitným. Kvůli nejistému zdravotnímu stavu pak visí otazníky nad starty útočníků Amadoua Dialla a Davida Ledeckého.

Nadále marodící specialisty na defenzivu Slavie Ondřeje Kúdelu, Jana Bořila, Davida Hovorku a Ladislava Takácse dost možná doplní Alexander Bah, jenž se zranil v posledním zápase proti Feyenoordu. Proti Teplicím se neukáží také středopolař Lukáš Provod a útočník Stanislav Tecl.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ousou, Kačaraba, Oscar - Holeš, Ševčík - Lingr, Stanciu, Olayinka - Krmenčík
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Knapík, Chlumecký, Hyčka - Jukl, Mareček - Fortelný, Trubač, Rezek - Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 12.10 - 30.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - FK Mladá Boleslav  (neděle 15:00)
Ve čtvrtek si Jablonec připsal další cenný výsledek z Evropské konferenční ligy, v domácí soutěži se ovšem dál marně pídí po herní pohodě. Jednoduché to Severočeši nebudou mít ani proti Mladé Boleslavi.

Remíza s nizozemským Alkmaarem udržela Jablonec ve hře o postup na evropské scéně. To fanoušky zeleno-bílých jistě těší, ještě lépe by se nicméně cítili, pokud by se jejich oblíbenému mančaftu dařilo také v české lize. Opak je však pravdou. Naposledy Severočeši dokonce schytali debakl od Slavie a v tabulce dál zůstávají na nelichotivém 13. místě.

Boleslav sídlí o šest příček výše se sedmibodovým náskokem na svého nedělního soka. Celek z města automobilů pravidelně boduje především v domácím prostředí, zato venku se mu příliš nedaří a na boje o evropské poháry kvůli nevyrovnaným výkonům zatím ztrácí. "Jsem rád, jak to tady funguje. Jediné, co mě trápí, je bodový zisk," přiznal po posledním vítězném utkání nad Zlínem útočník Milan Škoda, který už v nejvyšší soutěži nasázel za svou kariéru úctyhodných 100 gólů.

S hosty do Jablonce nevyrazí obránce David Šimek a útočník Dominik Mašek, kteří laborují se zraněními. Nejistý je pak start záložníka Davida Pecha. Domácím bude kvůli nemoci scházet středopolař Dominik Pleštil, naopak už se pomalu lepší situace ve středu obrany, která Jablonec po značnou část podzimu limitovala.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Kubista, Zelený, Krob - Považanec - Malínský, Houska, Kratochvíl, Pilař - Doležal
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Suchý, Karafiát, Preisler - Matějovský, Smrž - Skalák, Hlavatý, Ewerton - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.65 - 2.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - MFK Karviná  (neděle 15:00)
Hradec již sice tři zápasy čeká na tříbodový zisk, přesto se nadále drží v první šestici tabulky. To Karviná po dvou nešťastných porážkách dál marně hledá cestu z krize. Najdou Slezané světlo na konci tunelu proti "Votrokům"?

V obou zápasech po reprezentační pauze otevřela Karviná skóre, pokaždé však ztratila body v samotném závěru. Není pro to vyloučeno, že se kouč Bohumil Páník tentokrát odhodlá ke změnám v sestavě. "Pro mě je vždycky zásadní zdravotní stav. Od toho se případné změny v sestavě vždy odvíjí. Takže uvidíme," připustil zkušený lodivod možnou proměnu základní jedenáctky.

Hradec moc důvodů ke změnám nemá, neboť v ročníku se mu zatím daří nadplán. První vítězství po více než měsíci by se každopádně Východočechům hodilo. "Určitě by bylo dobré po dvou remízách a prohře s Boleslaví zabrat za tři body. Hráči se na zápas těší, jsme v dobrém rozpoložení," uvedl asistent hlavního trenéra "Votroků" Adrian Rolko.

Domácí si ve svém mladoboleslavském azylu budou muset poradit bez vykartovaného obránce Jana Krále, zranění pak do hry nepustí gólmana Michala Reichla a dost možná ani záložníka Jiřího Kateřiňáka. Karviná bude v neděli postrádat útočníka Rafaela Tavarese, do konce sezony je mimo hru středopolař Daniel Bartl. Nejisté jsou starty brankáře Vladimíra Neumana a zadáka Soufiana Dramého.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Čech, Klíma, Urma - Mejdr, Kodeš, Rada, Novotný - Dvořák, Vašulín, Vlkanova
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Mikuš, Santos, Buchta, Šehić - Čmelík, Mangabeira, Qose, Túlio, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.70 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Slovan Liberec  (neděle 18:00)
Sparta se po reprezentační pauze zatím trápí. Ve dvou soutěžních zápasech ani jednou neskórovala, její obrana naopak hoří. V neděli letenští přivítají na svém hřišti Liberec, který v posledních letech dokázal v hlavním městě několikrát uspět.

Listopad Spartě zatím moc nevychází. Až na povinné vítězství nad Teplicemi totiž sbírá jen porážky. Na začátku měsíce nestačili Pražané v Evropské lize na favorizovaný Lyon, ještě horší sny se však fanouškům letenských zdají v posledních dnech. Nejprve družina trenéra Pavla Vrby vybuchla v Uherském Hradišti, ve čtvrtek zase nezvládla klíčové utkání na evropské scéně proti glasgowským Rangers.

Najednou sparťané tápou výsledkově i herně, což se odráží též ve výkonech individualit. Adam Hložek přestal sázet góly, v defenzivě vyrábí hrubice snad všichni použitelní stopeři a příliš jistě nepůsobí ani jindy spolehlivý gólman Florin Niţă. I kvůli jmenovaným faktorům se Letenští v tabulce české nejvyšší soutěže propadli na čtvrté místo a na vedoucího městského rivala Slavii ztrácí již pět bodů.

I tak si sparťané na nedělního protivníka věří. "Že jsme ve čtvrtek hráli v Glasgow a už v neděli nás čeká Liberec, problém není. Prohry, které jsme měli, jsme nasbírali po reprezentační pauze. Z tohoto pohledu jsme zápasy po Evropské lize zvládali, i když netvrdím, že to není náročné," věří v lepší zítřky Vrba.

Křivka zobrazující výsledkovou úspěšnost Liberce rozhodně nekopíruje tu sparťanskou. Severočeši se totiž po katastrofálním úvodu sezony zvedají a pod koučem Lubošem Kozlem rychle opouští spodní vody. Díky šňůře čtyř vítězství v řadě již Slovan vystoupal na osmé místo, přičemž jistě doufá v pokračující nahánění soupeřů před sebou.

Liberec sice do nedělního mače nepůjde v roli favorita, pokud mu však forma vydrží, může zadumané sparťany zaskočit. Hráči Slovanu se navíc mohou inspirovat v nedávných úspěších mužstva na Letné. Před necelým rokem uhráli Severočeši v Praze remízu, vloni na jaře pak domů pod Ještěd dokonce odvezli tři body.

Při zmíněných úspěších ještě stál na straně hostů Jakub Pešek, jenž se nyní jistě těšil na utkání proti klubu, v němž si udělal jméno. Rychlého křídelníka nicméně limituje zranění a stejně jako obránci Ondřej Čelůstka s Casperem Höjerem, záložník Matěj Polidar a útočník Lukáš Juliš bude Spartě v neděli chybět.

Severočechům nepomůže útočník Jan Matoušek, který bude pykat za čtyři nasbírané žluté karty v sezoně. Nejistá je účast záložníka Miroslava Stocha, další středopolař Filip Havelka pak stejně jako stoper Dominik Plechatý nezasáhne do zápasu z toho důvodu, že oba fotbalisté hostují v Liberci právě ze Sparty.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Panák, Ladislav Krejčí ml., Hancko - Sáček, Pavelka - Karlsson, Hložek, Haraslín - Pulkrab
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Gebre Selassie, Chaluš, Mikula, Fukala - Tiéhi, Faško - Koscelník, Frýdek, Tupta - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.01 - 7.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Baník Ostrava  (sobota 15:00)
Po dlouhé době si Baník připsal do tabulky tři body, vzhledem ke ztrátám konkurentů tak už nevypadá jeho ztráta na čelo nikterak propastně. Navíc má před sebou nyní vidinu nepříliš těžkého zápasu, míří totiž do Zlína.

Ševci stále ne a ne najít formu ze začátku sezony. V poslední době se jim sice daří získávat solidní porci bodů, co do ofenzivy je to však velká bída. Z posledních čtyř zápasů skórovali jen při výhře s Českými Budějovicemi, jinak se bez branek rozešli s tabulkovými konkurenty Pardubicemi a Jabloncem. Naposledy prohráli v Mladé Boleslavi, kde o úspěchu domácích rozhodl jediným zásahem Škoda.

Od začátku října čekali Ostravští na vítězství. Během tohoto nedobrého období vypadli z poháru a v lize získali ze čtyř zápasů tři body - nutno však podotknout, že všechny tyto duely byly s celky z elitní šestky. Ve středeční dohrávce v Karviné nastoupil slabší soupeř a byť Baník po Santosově gólu prohrával, dokázal zásluhou Sora a Klímy otočit na 1:2 a zvítězit.

Dobrá nálada Slezanům dozajista vydrží i při pohledu na bilanci vzájemných zápasů. Z předchozích deseti totiž prohrál jen jednou, poslední dva navíc vyhrál s devíti vstřelenými brankami celkem. Ve druhém kole této sezóny vedl ve Vítkovicích už o půli 4:0, když se prosadil dvakrát Lischka a další důvody k radosti přidali Sor s Almásim. Po přestávce zvyšoval Buchta a kosmeticky skóre upravil Poznar.

Žluto-modří se v zápase musí obejít bez zdravotně indisponovaných Hrubého, Koláře a Dostála, hostům bude chybět zraněný Laštůvka a vykartovaný Fleišman.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Vraštil, Procházka, Matejov - Conde - Dramé, Janetzký, Tkáč, Čanturišvili - Poznar
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budinský - Juroška, Svozil, Lischka, Ndefe - Buchta, Kuzmanovič, Kaloč, Tetour, De Azevedo - Klíma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.16 - 3.59 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Pardubice - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
Velmi cenné vítězství v záchranářské bitvě si před týdnem připsaly Pardubice. Ty by se nyní rády odpíchly i od barážové příčky, k tomu by ale potřebovaly zabrat se soupeřem ze středu tabulky. Olomouc však rovněž není v dobré formě.

Východočeši přijeli do Teplic s tříbodovým náskokem, který se jim díky výhře 1:2 podařilo zdvojnásobit. V první půli je poslal do vedení Chytil, v té druhé z penalty navyšoval Červ. Chlumeckého vyrovnání v osmé minutě nastavení přišlo už moc pozdě a Pardubice tak přesně po třech měsících v lize konečně zvítězily.

Už od poloviny října čeká na svůj tříbodový zisk Sigma. Ta z dalších pěti utkání vyšla čtyřikrát gólově naprázdno a získala jen dva body. Po nezdarech s Libercem, Slavií a Slováckem jen remizoval v Plzni a doma s Hradcem Králové. V tomto souboji o šesté místo přitom díky Růskovi s Breitem vedla už o dva góly, jenže Radova penalta a Vlkanovův gól přinesly konečný výsledek 2:2.

Pardubičtí budou nyní vedle vykartovaného Kostky a zraněných Čiháka se Slámou postrádat ještě Chytila, jehož na hřiště nepustí dohoda klubů. Na straně Hanáků se nepředstaví indisponovaní Vaněček a Yunis, otazník visí i nad startem Beneše, Hály, Chvátala, Jemelky a Spáčila.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Halász, Jeřábek, Toml, Čelůstka - Červ, Tischler - Lupač, Beran, Cadu - Matějka
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Poulolo, Hubník, Vepřek - Zahradníček, Breite, Daněk, Sedlák, Zmrzlý - Zifčák, Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.23 - 2.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko  (sobota 15:00)
Až na druhé místo dovedla spanilá jízda první polovinou základní části fotbalisty Slovácka. Ti se nyní mohou dočasně dotáhnout dokonce na první Slavii, pokud uspějí v Českých Budějovicích, které potřebují každý bod.

Jihočeši se totiž nachází v nabitém středu tabulky, kde je jen jedna výhra dělí od skupiny o titul, ale stejný náskok mají také na skupinu o záchranu. K té ji přiblížila týden stará porážka právě s největším pronásledovatelem z Ďolíčku, kde prohráli 3:1. Už v první půli do jejich sítě skórovali Keita s Hronkem, po pauze sice Bassey snížil, nicméně Koubek v závěru pečetil vítězství domácích.

Muži z Uherského Hradiště na porážku čekají už dva a půl měsíce, za tu dobu jen docela nečekaně remizovali v Karviné. Pachuť z této ztráty si ale bohatě vykompenzovali minulý víkend, kde doma v souboji tabulkových konkurentů hostili Spartu. Tu roznesli na kopytech poměrem 4:0, když se v prvním poločase prosadili Kalabiška s Jurečkou a ve druhém pak ještě Holzer a Cicilia.

Vzájemné zápasy v poslední době nejsou zrovna pastvou pro oči. V předchozích třech byly k vidění jen dva góly v podání Kohúta a Daníčka., které zajistily Slovácku výhry v posledních dvou zápasech. V tomto listopadovém bude domácím chybět zraněný Novák, hostům pak Vecheta s Marečkem.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Talověrov, Králik, Sladký - Hellebrand, Hora - Van Buren, Mihálik, Mršič - Bassey
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Sadílek, Havlík - Petržela, Kohút, Holzer - Jurečka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.85 - 3.72 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905  (sobota 18:00)
Z relativně bezpečného vedení pád až na třetí místo. Plzni se v posledních týdnech nedaří a svou bilanci si chce vylepšit proti soupeři ze středu tabulky. Bohemians naopak minule prolomili sérii porážek.

Viktoriáni napříč soutěžemi nedokázali zvítězit už čtyřikrát v řadě, hned třikrát navíc vyšli gólově naprázdno. Po pohárovém nezdaru v Mladé Boleslavi odjížděli s prázdnou i v lize z Edenu, jen remízu pak uhráli doma s Olomoucí a minulý víkend v Ostravě. Tam sice díky gólům Mosquery a Beauguela o poločase vedli dokonce o dvě branky, nicméně po pauze dvěma zásahy srovnal Klíma na konečných 2:2.

Klokanům se vůbec nedařilo mezi reprezentačními pauzami, kdy byl její duel s Karvinou odložen a zbylé tři nezvládli. Před týdnem už to ale bylo podstatně lepší, proti Českým Budějovicím prostřednictvím Keity a Hronka udeřili už během první půle, po návratu ze šaten sice snížil Bassey, nicméně vítězství Bohemky pečetil v závěru Koubek.

Bilance vzájemných zápasů z poslední doby hovoří jednoznačně pro Plzeň. Ta prohrála jediný z posledních třinácti střetů, šest z předchozích sedmi dokonce vyhrála a nyní drží šňůru čtyř úspěchů v řadě. V minulé sezoně doma zvítězila přesvědčivě 3:1, když jí vedení dali Kayamba, Bucha a Beauguel. Za hosty v nastavení jen korigoval Pulkrab. Odveta v Ďolíčku byla složitější, neboť po Puškáčově penaltě vedli zelenobílí. Jenže ze stejné standardky srovnal Beauguel a později rozhodnul Káčer.

Západočeši se nadále musí obejít bez potrestaného Řezníka, zranění zase do hry nepustí Míku s Pachlopníkem a v ohrožení je i start Staňka. Pražané dorazí bez zdravotně indisponovaných Hůlky, Chramosty, Krcha a Osmančíka.

Pozor si musí Bílkovi svěřenci dávat na to, že před veledůležitým zápasem na Slovácku je hned šestice pravidelně vytěžovaných hráčů v karetním ohrožení. Jak se s tím popasují, to uvidíme v sobotu večer ve Štruncových sadech, kde o těchto trestech bude rozhodovat sudí Ondřej Berka.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Hejda, Pernica, Sýkora - Bucha, Kalvach - Kopic, Čermák, Mosquera - Beauguel
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Köstl, Bederka, Vondra - Dostál, Ljovin, Květ, Hronek, Kovařík - Keita, Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.93 - 7.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha15122142:1138
2.1. FC Slovácko15112231:1435
3.Viktoria Plzeň15112225:1235
4.Sparta Praha15103236:1933
5.Baník Ostrava1584329:1928
6.FC Hradec Králové1556421:2221
7.FK Mladá Boleslav1562725:2320
8.Slovan Liberec1562715:2120
9.Sigma Olomouc1546524:2318
10.Dynamo České Budějovice1553720:2318
11.Bohemians Praha 19051443721:2915
12.Fastav Zlín1542917:2914
13.FK Jablonec1527611:2813
14.FK Pardubice1525818:3011
15.MFK Karviná1405914:275
16.FK Teplice15121213:325

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (271)

Přidat komentář
thewall

Někdo info, jak to vypadá s hrací plochou ve Zlíně? Vypadá to, že by se mělo hrát?

Reagovat
oli9

Bude se hrát všude

Reagovat
Pablos

všude po Zlíně ? Jedna branka na náměstí, druhá na nádraží ?

Reagovat
oli9

Ne všechny zápasy v lize

Reagovat
Greny

tak kolik zapasu dneska odlozi ?

Reagovat
Kaspar

Snad se zase vsichni nevysrali na vyhrivani?

Reagovat
Greny

nevim vcera odkladali zapas kvalifikace zen v Ostrave na dnesek

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle bych dával tvrdé pokuty, snad vidí ty kluby předpovědi počasí a musí vědět že musí zapnout

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Ve FNL už se odlkládalo dopředu. Ale vůbec nechápu proč ve druhé lize to není postaru. Podzim 15 kol a Jaro 15 kol. Tam není moc kam spěchat.

Reagovat
Greny

vsak se melo predehravat jen jedno kolo :) .. driv se hravala FNL i v repre pauzach ne? ted to tak neni a navic musi skoncit skrz baraz plus minus s ligou a pokud se nepletu FNL zacina pozdeji nez liga

Reagovat
Fodbalysta

Taky nerozumím tomu, proč se druhá liga nehrává v repre pauzách. Těch reprezentantů tam zas tolik není.

Reagovat
Greny

jak se to vezme vem si ze nam by treba chybel Endl a Sevcik .. oba mladici co vetsinu zapasu hraji od zacatku ... Vlasimi by treba chybelo klidne pet hracu .. ty mladeznicke repre tam delaji hodne

Reagovat
eleven11

Nám Muleme alebo ani veľmi nie .

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko další 3 body!

Reagovat
oli9

dnes se to musí potvrdit, pořád mají Slovácko všichni za náhodu...

Reagovat
PlackaSKS

většina mluví o slovácku jako o aspirantovi na titul, ne jako o náhodě. a to už delší dobu.

Reagovat
Mass

Vždyť se ze Slovácka dělá český Leicester.

Reagovat
Kaspar

spina ten klub

Reagovat
Kepy_FCB

zrušit už ten špína klub

Reagovat
smazaný uživatel

OT: to kolik napadlo snehu ze 2.liga odklada zapasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejná sestava jak proti Spartě

Milan, Reinberk a Hoffman si musí dát pozor na karty aby mohli hrát proti Plzni

Reagovat
ratusek

nevím proč nejste od 18 vy, než Plzeň s Bohemkou, kde je naprosto jasné, jak to dopadne

Reagovat
ondrasch77

0:0?

Reagovat
ratusek

to vůbec Božole dá zase minimálně fíka a Klokani jsou venku neškodní

Reagovat
ondrasch77

Třeba to klokani řádně odbrání...jako Sigma. Na Slovácku drželi čistý konto až někde do 92. minuty... Vypadá to jako tutovka, ale já bych to nesázel

Reagovat
ratusek

jako sorry, ale at jde ten Smetana s Potočným už do prdele fakt mě nebude bavit se na něj koukat od první minuty, jak vše kkurví a jako vrchol všeho dostane žlutou za kecy/zbytečný faul a o poločase půjde radši střídat, protože by jinak dostal druhou

Reagovat
Banikovec7

Tak musel to nějak protočit, loni jsme ty zápasy po dvoudenní pauze hrozně nedávali.

Reagovat
ratusek

tomu rozumím, ale to tam radši měl dát Sanneha. Horší než Potočný by fakt nebyl nebo když už hraje Ndefe, tak tam měl dát jeho a pod něj Sanneha. no uvidíme ,třeba Potočný překvapí

Reagovat
braveheart

Nepřekvapí

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

KALABIŠKA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda

Reagovat
Greny

mam strelce : Almasi, Rusek a muzes hadat kdo je ten treti z ceske ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Otočka

Pískej konec!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pico ten Banik to je velkoklub... Uz se tesim az o nich zas Novotny bude mluvit jako o klubu ze spicky ligy.

Reagovat
cubinho

A z jaké části ligy je? Já ho vidím na 5. místě. První šestka je špička, co bude hrát skupinu o titul. Já ti nevím, no.

Reagovat
Kepy_FCB

Jako ty nůžky byly dost z kungfu ale prohrávat bychom si za ty díry v obraně zasloužili a klidně i o dva...

Reagovat
veikko

Juroška, oba stopeři, Kaloč, Kuzma a tradičně Potočný příšerný výkon. Zbytek zatím taky bída, jen trochu méně nápadná. Výsledek zatím neskutečná klika a skvělý Budinský.

Reagovat
Kepy_FCB

tvl ve Zlíně pouštějí v puli Korna

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo to být 0-3 aby nás to nemrzelo

Reagovat
Bruny

Mohlo by.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za krásný stadion na té fotce? To je snad nejkrásnější stadion co jsem kdy viděl.

Reagovat
oli9

Jak někdo může fandit Plzni i Spartě zároveň?

Reagovat
smazaný uživatel

O čem to mluvíš?

Reagovat
oli9

Vždyť si měl v hlavních klubech oba týmy

Reagovat
Bruny

Taky jsem to viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenenenene

Reagovat
Bruny

Že ty jseš Limba? To je stejnej Einstein jako ty.

Reagovat
Kepy_FCB

Velkoklub a lokál klub. Ty to tak máš stejně.

Reagovat
veikko

Mimochodem, Tkáč ze Zlína 5. gól v sezoně. Už se těším, až zase nebude v nominaci do U21 kvůli Červovi nebo podobnému průměrnému hráči.

Reagovat
oli9

Reagovat
Kepy_FCB

Mohli bychom ho koupit...

Reagovat
cubinho

Chudáci Zlíňáci

Reagovat
Greny

hlavne at si zde zase Banikovci nestezuji na sudi

Reagovat
Banikovec7

a co pískl špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

SADILEEEK!!!!

Reagovat
GreatWhite

Poulolo

Reagovat
oli9

Slovácko válec

Reagovat
Djibril6

Když vidím Poznara, tak nechápu jak takovej fešák může mít start za reprezentaci

Reagovat
oli9

Hora zkurveny žebrák už měl být venku za ten humus, prase jedno

Reagovat
Kepy_FCB

Horo, Horo, otevři se pro člověka poctivýho a vydej mu málo z bohatství svýho.

Reagovat
oli9

Naštěstí VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Hora jasná redka

Reagovat
Kepy_FCB

my to udržíme

Reagovat
Pablos

ani né no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Slovacko

Reagovat
smazaný uživatel

KURVAAAAAAA

Reagovat
Pablos

Co vyvádí to Slovácko

Reagovat
FCSL

Slovácko si dělá prdel ne

Reagovat
oli9

Druhá střela za poločas a druhý gól

Reagovat
FCSL

Reagovat
oli9

Kurva, hoši snad zaberou

Reagovat
Greny

no ty kraso .. ti dostanou ceres od Svedika

Reagovat
oli9

Zaslouženě. Ten roh se dá pochopit to trefil pěkně.. Ale ty dva brejky

Reagovat
Pablos

Slovácko A teda resp. Budějovice

Reagovat
smazaný uživatel

DĚLAJÍ SI KURVA PRDEL?

Reagovat
Bruny

Baník a Slovácko, haha.

Reagovat
czechfant

To na Poznara ted nebyl faul?:D

Reagovat
mrtvej ofsajd

Svědík rozkope kabinu

Reagovat
Sasha

Nemel nahovno stridat, hlavne at serve sebe

Reagovat
dextroza_m

To je šílené co Baníček předvádí.

Reagovat
Pablos

Vsadit to 2:0 pro Slovácko po červený kartě u Budějek... slušný by to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík je zničí

Reagovat
FCSL

Bassey si dobře povodil tu jejich důchodcovskou obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Tak 32, 31, 35 a 34 let, to je strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou starší ale kromě dnešního výpadku jinak hrají dobře

Reagovat
Pablos

je to strašný, protože po nich nejspíš potopa.. ten tým šlape (dneska prostě kolaps, stane se no... i když teda nepochopitelně) jenže co příjde třeba už za rok za dva ...těžko odhadovat, máte staré mužstvo prostě.

Reagovat
oli9

Jj povodí. Naštěstí na vás stačí i s prstem v prdeli

Reagovat
Greny

to nechci videt co by tam Vorel delal kdyby do nej fakt poradne zajel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Vorla by byli v pici

Reagovat
REPLIKATOR

Slovácko

Reagovat
Kepy_FCB

Poznar

Reagovat
FCSL

A to hráli v úterý Budějky prodloužení v poháru. Neskutečnej fail od Slovácka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že Slovácko je dobře připraveno na Evropské poháry. Už má tu správnou Českou fotbalovou labilitu.

Reagovat
Pablos

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
KingMaster13

Glory glory David Horejš, glory glory Daaaviiiiid Horejš Pokud někdy odejde Trpišák, tak máme náhradu

Reagovat
Pablos

Najednou Horejš.. .vždycky se právě říkalo Svědík

Reagovat
KingMaster13

Já byl vždycky Horejšovec

Reagovat
oli9

Žádná hitparáda... Zatím mu to střílí ten Bassey, jinak hra od nich pěkná sračka

Reagovat
Bruny

Svědík borec.

Reagovat
dinss

Bassey do Plzně pls

Reagovat
dinss

Mosquera

Reagovat
$dolar$

A Bucha taky

Reagovat
Mass

Máte stream na Plzeň?

Reagovat
dinss

https://tv.compsys.cz/ najdeš tam celý o2

Reagovat
Mass

díky

Reagovat
Pablos

Dobrá nadílka od Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude hodně smutná návštěva stadionu, když tam bude moci být pouze 1000 lidí. Logiku tohoto omezení nepochopím nikdy.

Reagovat
Greny

neboj od pristiho tydne nebude ani ta tisicovka .. v pondeli nas zavrou do lockdownu a bude

Reagovat
ratusek

dnes plošný lockdown vyloučili, takže do 2 dnů bude

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník má neskutečně silnou lavku. Jenom Slavia má silnější. Zdá se mi že Smetana začíná mít problém s volbou sestavy. Ve Zlíně to bylo vidět. Poločas vyhrál Zlín na šance 6:2. Nakonec málem prohrál. Fotbal nemá logiku.

Reagovat
John Obi Mikel

Sestava: Mandous - Masopust, Ousou, Kačaraba, Oscar - Holeš, Hromada - Shcranz, Stanciu, Olayinka - Kuchta

Reagovat
John Obi Mikel

Náhradníci: Kolář - Samek, Traoré, Madsen, Lingr, Plavšič, Krmenčík

Reagovat
John Obi Mikel

Na rozdíl od únorového remízového zápasu jedeme v plné palbě, tak snad se nikdo nezraní a Teplice v klidu porazíme

Reagovat
Coutinho10

ocekavana, neni se na co setrit, v tydnu tentokrat nehrajeme

Reagovat
John Obi Mikel

Já čekal minimálně Krmelce.

Reagovat
Coutinho10

jako na jednu stranu jo, ale jelikoz porad to vnimam tak nebo Trpis a tym kolem jeho, ze Kuchta je utocnik cislo 1, takze kdyz nebyl v zakladu s Feyenoordem, tak se dal ocekavat dnes i vzhledem k tomu, ze v tydnu nehrajeme...o to vic jsem mozna s Feyenoordem cekal jako stridajiciho Krmelce

Reagovat
John Obi Mikel

Vidis. Ja zapomnel, ze proti Feyenoordu Kuchtič střídal.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kilobyte

Tak Krmelec už měl žlutou.

Reagovat
naheCZ

To je strašný zas vidět stadion bez fanoušků

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

Kuchta

Reagovat
ratusek

tak jako správný fajnšmekr naší soutěže jsem prokázal odvahu a pustil Hradec-Karviná

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

Trochu doufám, že Teplice by mohly překonat naší včerejší ostudu

Reagovat
Greny

Grigar vypada rozchytane

Reagovat
Greny

neni zac kluci ze Slavie

Reagovat
naheCZ

Teď ho Stanciu dobře nachytal

Reagovat
Firkraag

Na Livesportu mu ještě za jméno dávaj vysokoškolský titul

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
djiros

Kuchta je hrozný v zakončení

Reagovat
mistr129

Nico

Reagovat
monty25

Grigar chytí tři góly a pak pustí tohle.

Reagovat
Greny

kdyz ti uhne zed

Reagovat
smazaný uživatel

Omg

Reagovat
monty25

Jo, ale ten jeho "zákrok" byl hodně zvláštní.

Reagovat
Losinho

38 let a on jde do takovýho balónu oběma rukama.. hrozný

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaaaaal Nicoooooooooooo z primaku

Reagovat
cubinho

Teplice jsou zralé na sedmičku.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Nico král...a dobře tu zeď náběhem Masopusta rozbili. Moc pěknej moment.

Reagovat
dinss

Rezek nejlepší z tepláků.

Reagovat
mistr129

Tohle přece nemůže skončit jen u žlutý

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Musi ti slavisti pri kazdym skluzu litat za rozhodcim ze to je cervena nebo zluta.. to je fakt silene

Reagovat
mistr129

Měli by si nechat spoluhráč zmrzačit, dokud nebude mít dvakrát zlomenou nohu, není to ani na kartu

Reagovat
dinss

Což s tím nemá vůbec nic společného

Reagovat
Greny

jezis ale vzdyt tam sel kartu hned davat najednou se kolem neho musi potreti v zapase sebehnout tri ctyri slavisti a hucet do nej... je to i pri hre Vondracka rukou atd...

Reagovat
mistr129

Taky ale tahal jen žlutou že jo, kdyby měl červenou tak tam za ním nikdo ze slávistů nepůjde (snad)

Reagovat
Greny

vzdyt to na cervenou ani nebylo

Reagovat
mistr129

Viz červená pro Karvinou, tam to ani nebylo v takový intenzitě

Reagovat
John Obi Mikel

Vondráček měl dostat jasně žlutou ale Nevim, co ho to napadlo.

Reagovat
lichna.

Reagovat
ratusek

tak brečí jak ve Španělsku,tam je tohle normální

Reagovat
Firkraag

Tak jim má dát všem žlutou, jeho problém.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle nedělají jen Slávisti.

Reagovat
dinss

Grigare?

Reagovat
mistr129

Co to bylo

Reagovat
Coutinho10

Kuchtic hezky to tam zapadlo a dulezity gol do satny

Reagovat
Skalda29

Marco Tulio asi přísná červená. Karviná dělá vše pro to, aby nevyhrál v sezoně

Reagovat
ratusek

Čech

Reagovat
ratusek

Rada to slušně trefil

Reagovat
Liquid

do mrtvol se nekope, ale až takhlec nefotbalový tým co fakticky nepřelezl půlku za poločas byl snad u nás naposled Vyšehrad, otázka času kdy jim v tabulce frnkne i Karviná

Reagovat
John Obi Mikel

Zvláštní to zápas. Grigar nejdřív neskutečně čapne 3 tutovky a pak pustí 2 zvláštní góly. Kuchta nejprve nedá 2 nájezdy 1 na 1 a pak trefí takovou hlavičku.

Jinak hrajem dobře, po 1.gólu se to trochu seklo se šancemi, ale Teplice do ničeho nepustíme a kontrolujeme hru.

Hlavně nic nepodcenit, 2:0 je nebezpečný skóre.

Reagovat
Liquid

jako Rosa mu ve studiu taky spílá za ten 1.gól, dle mě jednoznačně chyba zdi, která se rozestoupila, kdyby vyskočili tak to odhlavičkujou

Reagovat
John Obi Mikel

Chyba zdi jednoznačně taky. Ale ten zákrok taky nevypadal moc světově.

Reagovat
djiros

Když od začátku nevěřil, že by to Stanciu zkusil. Tak je za blbce a zeď je jen polehčující okolností.

Reagovat
Greny

Asi bych se po zapase zeptal jestli Rada citi tlak od vedeni klubu na svou pozici a zda nezvazuje rezignaci a hned po odpovedi by prisla druha otazka jak se divate na odsouzeni majitele klubu Pelty .....

Reagovat
John Obi Mikel

A třetí otázka na korona-restrikce.

Reagovat
mistr129

To by to položil sám

Reagovat
Losinho

Rada nebo reportér?

Reagovat
Selänne

Rada reportéra.

Reagovat
John Obi Mikel

Reportér by položil mikrofon a zdrhal by.

Reagovat
cubinho

Reagovat
mistr129

Reagovat
fabec1222

Ve sportu už se ho na to ptali... Tak věk nezmínil, to je zásadní chyba, ale aspoň bylo: "Dneska je jiná doba..."

Reagovat
John Obi Mikel

Teď měl Holeš přihrávat.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
mrtvej ofsajd

Schranz teď napatří do základu...

Reagovat
ondrasch77

Pusťte ho zpátky do Jabka na hostování...., vyhraje korunu střelců ligy

Reagovat
John Obi Mikel

Mareček může být rád za žlutou.

Reagovat
naheCZ

To bude červená ještě

Reagovat
mistr129

A na podzim si už snad nezahraje

Reagovat
Mass

Jasná červená, tohle zavánělo zraněním..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Mareček

Reagovat
mistr129

Jestli ji nedá ani teď, vypínám

Reagovat
cubinho

Červená

Reagovat
monty25

Mareček

Reagovat
smazaný uživatel

O co tem Teplicim jde jezisikriste....

Reagovat
Coutinho10

marecek

Reagovat
John Obi Mikel

Za Boleslav při absenci Škody naskočil do hry Kadlec.

Reagovat
djiros

No nevím, jestli je nejrozumnější dávat ho tam na takový terén.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia potřebuje pomoc rozhodčího i proti Teplicím.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice 0 střel

Reagovat
ratusek

Proč zrovna s posranou Boleslaví tvl

Reagovat
mistr129

?

Reagovat
ratusek

no že Jabka prohrávají proč zrovna s tím paklubem

Reagovat
Banikovec7

vždyť prohrávají skoro s každým

Reagovat
Greny

Bolka se nenapadne dostava do sestky za zada Baniku

Reagovat
ratusek

Reagovat
didosh

Reagovat
mistr129

Hoši

Reagovat
mistr129

Ondřej "Auba" Lingr

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Grigar chytil Hromadovi druhý gól a Lingr taky teď drží prapor Standy Tecla.

Reagovat
John Obi Mikel

Vondrášek taky neskutečně

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou

Reagovat
božský John

Uz bez proboha do pici nebo spadnem, dedku nerudnej

Reagovat
Greny
Reagovat
božský John
Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Greny
Reagovat
božský John

Tvl, snazim se najit neco od Rady, cim bych moh reagovat, ale on jenom fnuka, to je na prd

Reagovat
mistr129

Nebuďte aspoň nelžete

Reagovat
Banikovec7

Naše fantasy jak Budějovice - Slovácko

Reagovat
Greny

pocital jsem s tim po vcerejsku uz ze to nedohraju.. ale me nebavi tam najebat x Slavistu a cekat kdo se z nich trefi

Reagovat
Banikovec7

Jsi celkově 8. v tomto kole v celé fantasy a zrovna hrajem duel spolu, když já jsem 1. ale nemám žádného sparťana, tak mě asi doženou

Reagovat
Greny

noo ... ja bych se nedivil kdyby Spartani moc bodu neziskali

Reagovat
Selänne

Reagovat
ondrasch77

Jsem asi taky pro výměnu..., nevím jestli si to ale můžem v tuhle chvíli dovolit.

Každopádně, že Doli v první půli netrefí 2x prázdnou bránu a Pilka trefí tyč, za to fakt nemůže...

Boleslav oproti nám zahrála akorát +/- 10 minut každýho poločasu, jinak jsme byli lepší.

Reagovat
Mass

Gól stopera ze hry, Ousou

Reagovat
John Obi Mikel

Shejbal se žlurou zakopává balón.

Reagovat
djiros

Stanciu dnes ty střely

Reagovat
HorajzmAmmann

Venca se snaží 3 roky dostat zpátky na trávníky a oni ho tam pošlou zrovna když tam má 5 cm sněhu

Ale jinak Snad vydrží co nejdéle.

Reagovat
djiros

Jarolím

Reagovat
HorajzmAmmann

i když nakonec asi ok, viděl jsem nějaký fotky a vypadalo to, že tam snad chumelí Nakonec to nebylo asi tak špatné s tím terénem

Reagovat
Stannis Baratheon

Ať si počká na oblevu. Na čekání už je zvyklý.

Reagovat
djwenca

On Vrba opravdu udělal z Nity dvojku po jednom zaviněném gólu poté, co je držel X zápasů nad vodou? Tak to klobouček

Reagovat
Firkraag

A co vlastně zavinil?

Reagovat
djwenca

tak mluvilo se o nějakým jednom gólu v posledním zápase se Slováckem, ale fakt nevím

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

A jak víš, že tohle rozhodnutí jde od Vrby a ne od někoho jiného?

Reagovat
ratusek

tak pokud byse mělo jednat o tlak na prodej, tak právě Nita je prodejní artikl. Jednička klubu, jednička repre. Holec je oproti němu "nic" z hlediska prodeje

Reagovat
John Obi Mikel

Je mu 34, ten už se neprodá.

I když on ten Holec taky není úplně mladíček.

Reagovat
Rothbard

Tam bude spíš konflikt. Něco jako Nguyen v Liberci.

Reagovat
John Obi Mikel

Asi bude nějakej problémovej, když už je to pod druhým trenérem.

Reagovat
ratusek

to se mi nezdá, už bylo hodně článků, kde se tvrdilo, že je to profík, který drží hubu a dělá, co se po něm chce a co po něm chce tým/trenér. Leda, že by ty články lhaly

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nebylo tím, že to psali v deníku Sportu, kterej patří Křetinskýmu.

Reagovat
Selänne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Jackmaker1989

Nebude to skôr na predaj Holca v zime?

Reagovat
ACSeRw!n

to ne, ale ma "Stramaccioniho" smlouvu

Reagovat
ratusek

to je pravda, ale jako jediný už ji několikrát splatil a ukázal, že je velmi kvalitní na naši ligu.

Reagovat
kilobyte

Není to kvůli rozehrávce?

Reagovat
Bruny

Toho Nitu fakt nechápu..a hlemýždě Pavelku v základu taky ne.

Reagovat
Kepy_FCB

S retro dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Holec je nástupce Holka

Reagovat
pingla

tyvole, krása

Reagovat
Mass

Co ten starej Frýdek, raduje se ve spartanskym vipku?

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek mrdá

Reagovat
Neon

KOscelsník naskočí do Sáčka a prej faul

Reagovat
ratusek

Pulky

Reagovat
John Obi Mikel

Tupta tvl co to je

Reagovat
Mass

Když deš sám ve fotbale na golmana tak je dobrej nápad dát mu to mezi nohy

Reagovat
Mass

Škoda toho dřeváckýho zakončený, měla bejt remíza.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mass

Toho nechcem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
clinger

haluzaci jedni.další šťastná domácí výhra

Reagovat
Harley111

Tak jak jsem včera psal , že budu rád za jakoukoliv výhru o gol tak se mi splnilo. Hra opět podprůměr. Co mě potěšilo , že hrál od začátku Karabec a patřil k těm lepším, Půlkrab by měl hrát v základu s Hložkem v útoku. V zimní pauze musí přivést posily místo dřeváků Krejčí st., Pavelky, plus kvalitního beka to je šílený, jak každej centr za obranu smrdí šancí soupeře. Dnes to dvakrát liberečáci nakopli a byly z toho dvě tutovky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele