FORTUNA:LIGA - preview 16. kola

22.01.2021, 08:44, aktualizováno 24.01.2021, 08:26
Previews
Jablonec bude plnit úlohu favorita proti Příbrami, načež má o motivaci postaráno, neboť chce udržet průběžnou druhou příčku před Spartou, která v podvečer vyzve Mladou Boleslav. Plzeň chce konečně zvítězit proti Pardubicím, zatímco České Budějovice hodlají potvrdit formu v duelu s Teplicemi...
Dynamo České Budějovice - FK Teplice  (neděle 14:00)
České Budějovice navázaly na úspěšný podzim i na jaře a s dvěma výhrami v zádech přivítají na Střeleckém ostrově FK Teplice. Severočeši museli naopak po dvou výhrách spolknout hodně hořkou pilulku v podobě domácího debaklu od Jablonce.

Domácí tým nastoupí ke třetímu zápasu během jednoho týdne a i proti Teplicím bude chtít zvítězit. "Je to dost náročný program, takže jsme rádi, jak jsme zvládli předchozí dvě utkání. Budeme na to chtít navázat," řekl na úvod trenér Horejš. Budějovice nejprve vyhrály v pražském azylu Pardubic 2:0 a poté doma těsně přehrály Příbram 2:1. Díky šesti bodům se posunuly v tabulce na desáté místo, v bezpečné vzdálenosti od sestupového pásma. Aktuální postavení si mohou ještě vylepšit, pokud doma porazí Teplice.

"Ačkoliv letos nezačali dobře, tak to bude úplně jiné utkání než to poslední. Jak pro ně, tak pro nás. I když máme krátkou pauzu na přípravu, tak chceme být nachystaní," dodal kouč Horejš a zároveň před soupeřem varoval. Teplice sice prohrály 0:5 s Jabloncem, ale závěr loňského roku naznačil, že by se mohlo blýskat na lepší časy. Severočeši porazili Brno i Zlín a na sestupové pozice mají šestibodový náskok.

Teplicím se na jihu Čech nikdy moc nedařilo. Dosvědčuje to vzájemná bilance, podle které přivezly z Budějovic tři body naposledy v roce 2007! O tři roky později tam sice vyhrály také, ale to bylo v rámci tehdejší soutěže zvané "Ondrášovka Cup". V minulé sezoně byly úspěšnější České Budějovice, které vyhrály oba zápasy.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Králik, Talovierov, Novák - Čavoš, Havelka - Brandner, Javorek, Mršič - Alvir.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Černý, Gabriel, Mazuch, Vondrášek - Mareš, T. Kučera, Mareček, Žitný, Moulis - Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.60 - 3.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - 1. FK Příbram  (neděle 14:00)
Jablonec od konce listopadu řádí jako vítr. Správný severočeský, pořádně mrazivý, který se jeho sokům dostává pod kůži a zůstává tam dlouhou dobu. Jeho formu naposledy pocítily Teplice, v pokračování své režie nemíní svěřenci trenéra Petra Rady polevovat ani proti Příbrami. Ta tradičně usiluje o ligovou záchranu a nebude mít na Střelnici vůbec co ztratit.

Osm zápasů, sedm ligových výher, jedna remíza s Karvinou, to je aktuální bilance Jablonce, který si výrazně říká o přední pozice. Od první Slavie ho sice dělí šest bodů, přičemž soupeř má ještě jedno utkání k dobru, nicméně okupování současného druhého místa je nyní v jeho případě zcela zaslouženou záležitostí. Bodově je mimochodem na stejné úrovni jako Sparta.

A jestli chce být v průběžném pořadí i nadále před ní, nesmí jednoduše proti středočeskému výběru zaváhat. "Budeme na sobě dál pracovat. Rád bych viděl lepší počasí, jenže čemu se divíme, když je půlka ledna," povídal prostořeký Rada. "I když týden před startem soutěže všude padal sníh a my jsme trénovali na umělce, mí hráči byli sebevědomí," velmi ho těšilo.

Že se s jeho týmem musí počítat na nejvyšší příčky, ukázal jednoznačně duel v Teplicích. I přes nepříjemné přírodní podmínky nasázel protivníkovi pět branek! "Byl jsem spokojený, jenže stejně ty zápasy nejsou ono, když chybějí diváci. Doufám, že se aspoň fanoušci u televize dobře bavili," říkal domácí stratég. "Odvedli jsme opravdu velmi kvalitní výkon."

Ivan Schranz a Vojtěch Kubista, to jsou jediné dvě možné absence na straně Jablonce, byť jejich start není vyloučený. "Minulé vysoké vítězství nepřeceňujeme. Nekoukáme na skóre, pouze na to, že jsme předvedli dobré vystoupení," pokračoval Rada. "Proti Plzni hrála Příbram velmi slušně z obrany. Já očekávám těžké utkání," nechtěl nynějšího soka podcenit.

Naposledy mužstvo kouče Pavla Horvátha prohrálo v Českých Budějovicích, vyloučený byl přitom Olivier Kingue, který tak pro tento duel vyfasoval disciplinární trest. Na marodce Příbrami jsou jinak Chris Cortez a Jan Rezek, otazník visí nad startem Emmanuela Antwiho. "Uzdravili se nám někteří hráči. Nebudeme slabší než na podzim," ujišťoval hostující stratég.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Martinec, Zelený, Krob - Hübschman - Pleštil, Považanec, Kratochvíl, Pilař - Doležal
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Laňka, Tregler, Soldát, Cmiljanovič - Vais, Zorvan, Pilík, Hájek, Nový - Voltr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.20 - 10.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - FK Pardubice  (neděle 16:00)
Ambiciózní Plzni se nedaří a nedaří. V posledních osmi ligových kolech urvala jenom jedno hubené vítězství, vstup do nového roku se jí přitom šeredně nevydařil, neboť tři body nevydolovala ani na půdě předposlední Příbrami. Teď přivítá svého souseda v průběžném pořadí, který jakožto nováček celé Fortuna:Ligy získal paradoxně dosud o jeden bod více.

Viktoria se jednoduše zmítá v krizi, evidentně nepomohl ani klid a odpočinek během nedávných vánočních svátků, které měly dopomoci k nabrání čerstvých sil. Konečná bezgólová plichta ze středu Čech byla možná až šokující záležitostí. "To utkání jsme si podrobně analyzovali. Řekli jsme si, co dělat lépe," prozrazoval domácí záložník Jan Kovařík.

Pokud by výběr trenéra Adriána Guly pokračoval ve sbírání nevalných rezultátů, velmi záhy by mohl přijít definitivně o možnost usilovat o příčky zaručující evropské poháry pro další sezónu. Taková skutečnost je, s ohledem na úspěšné ročníky minulé, pro Západočechy těžko uvěřitelná. Ovšem v aktuálních chvílích vykazuje realita právě přesně tato nepříjemná fakta.

Produktivita, to je možná ten problém, který domácí v současné chvíli nejvíce trápí. Vždyť gól už nevsítili ve třech po sobě jdoucích duelech. "Musíme být daleko agresivnější ve vápně, musíme do něj nabíhat s jednoznačným cílem skórovat. Míče se pak začnou odrážet k nám," uvědomoval si Kovařík. "Věřím, že už vše přeneseme na hřiště a konečně urveme tři body."

Pardubice by každopádně neměly pro Plzeň představovat snadno překonatelného protivníka. Ten si vede nadmíru slušně, je daleko vzdálený od sestupového pásma, přičemž právě ligová záchrana je pro něj prvořadou prioritou. Je ovšem pravda, že minulé utkání se mu hodně nepovedlo, doma podlehl Českým Budějovicím. "Soupeř má svou kvalitu," povídal Gula.

Domácím chybí vykartovaný Aleš Čermák, zranění jsou David Limberský, Jan Kopic, Lukáš Hejda, Miroslav Káčer a Jean-David Beauguel, nezahraje si ani Matěj Hybš. Hostující kouč Jiří Krejčí postrádá disciplinárně potrestaného Emila Tischlera, po dohodě mu nenastoupí ani Lukáš Pfeifer, Michal Hlavatý i Filip Čihák, jež jsou v klubu na hostování právě z Plzně.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Kaša, Brabec, Kovařík - Šulc, Kalvach, Bucha - Ba Loua, Ondrášek, Falta
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Cadu, Surzyn, Solil, Ewerton - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.35 - 14.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Mladá Boleslav  (neděle 18:30)
Sparta už není pro Mladou Boleslav takovým strašákem, jako tomu bylo ještě před pár lety, přesto výlety na Letnou nejsou pro Středočechy ničím oblíbeným. Nyní je navíc mezi těmito soupeři propastný rozdíl v tabulce.

Pražané už za sebou mají dvě jarní utkání, během nichž ještě neinkasovali. Na druhou stranu výkony nebyly ideální ani v případě remízy v Ostravě, ani při třígólovém vítězstvím v nedaleké Opavě. Důležité však je, že na hřišti žluto-modrého celku si připsali výhru, teprve čtvrtou v posledních devíti zápasech. Pokud by nyní Sparta nedokázala zvítězit, nejenže se jí může utrhnout Jablonec, ale na dostřel za ní by bylo i Slovácko.

Co by však za starosti rudých dali v Mladé Boleslavi. Muži z města automobilky na vítězství čekají od toho listopadového s Pardubicemi, tedy už sedm utkání. Nepomohla jim ani změna trenéra, pod Karlem Jarolímem získali jen dva body v pěti zápasech. Ten poslední minulý víkend proti Zbrojovce, kdy dokonce po Pernicově trefě prohrávali, remízu zajistil po hodině hry navrátilec po zranění Matějovský.

Na jaře roku 2016 si Sparta připsala sedmé po sobě jdoucí vítězství ve vzájemném zápase, jenže od té doby se poměrně zadrhla. Z osmi střetů nechala Mladou Boleslav hned třikrát získat plný počet bodů, jedno utkání skončilo smírně.

Co se ale Letenským nadále daří, to jsou domácí utkání. Středočeši si z chrámu Sparty odvezli výhru naposledy v roce 2013 v pohárovém klání. Fanoušci se každopádně můžou těšit na ofenzivní utkání - v posledních dvou zápasech padlo dohromady čtrnáct branek. Naposledy v prosinci 2019 uspěli Pražané 5:2.

Domácí budou postrádat potrestaného Krejčího mladšího, kvůli zranění zůstane za postranní čarou i jeho starší jmenovec spolu s Fortelným, Hložkem, Štetinou a Wiesnerem. V ohrožení je navíc i start Čelůstky a Polidara.

Hosté nemohou počítat s vykartovaným Dancákem a zdravotně indisponovanými Maškem, Jiráskem a Mikulcem. Dohoda klubů nepustí do hry Drchala, otazník visí i nad Mazáněm, Tatajevem, Fulnekem a Šimkem.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Vitík, Plechatý, Hancko - Vindheim, Sáček, Pavelka, Dočkal, Hanousek - Juliš, Karlsson
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Jakub Klíma, Křapka, Preisler - Túlio, Matějovský - Ladra, Budínský, Graiciar - Jiří Klíma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.30 - 8.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - SFC Opava  (sobota 14:00)
Už sedm zápasů trvá čekání Olomouce na vítězství v ligové soutěži. Šanci má proti Opavě, jejíž šňůra trvá dokonce ještě o zápas déle, což ji přivedlo na poslední místo tabulky.

Hanáci naposledy uspěli 21. listopadu proti Karviné, poté následovala série pěti remíz 1:1. Jenže poslední utkání před zimní pauzou i návrat z ní týmu nevyšly, proti Jablonci i Slavii z toho byly porážky 1:3. V Edenu Sigma po trefě Breiteho vedla, avšak jen chvilku. Pak totiž srovnal Kúdela a dvěma góly zpečetil výhru Kuchta.

Slezanům vůbec nevyšel návrat po koronavirové přestávce. Zatímco do ní vstupovala s bilancí pěti bodů ve čtyřech posledních zápasech, od té doby z osmi pokusů bodovala jen dvakrát při remízách s Mladou Boleslaví a Zlínem. Ve středeční dohrávce to proti Spartě nebyl vůbec špatný výkon, nicméně výsledek 0:3 hovořil jednoznačně v neprospěch Opavy.

Pravidelněji na sebe tato dvě mužstva naráží od roku 2014, přičemž ligová bilance hovoří trochu překvapivě ve prospěch žluto-modrých. Ti v druhé lize získali ve čtyřech utkáních jedno vítězství a tři remízy, v nejvyšší soutěži pak zvítězili dvakrát a jednou se se Sigmou rozešli smírně.

Sigma bude zřejmě postrádat Romana Hubníka se Zahradníčkem, na straně hostí visí otazník nad Smolou a Harazimem. Ti by za postranní čarou mohli doplnil Hnaníčka, Pikula a Rychlého.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Beneš, Poulolo, Vepřek - Hála, Breite, Houska, Greššák, González - Nešpor
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Březina, Didiba, Žídek - Mondek, Tiéhi, Hellebrand, Nešický, Helešic - Holík, Čvančara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.68 - 5.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko  (sobota 16:00)
V prvních dvou lednových utkáních vybojovalo Slovácko plných šest bodů a ve vítězné šňůře chtějí Moravané pokračovat i nadále. V sobotu se představí v Praze, kde vyzvou zatím spíše kulhající "Klokany" z vršovického Ďolíčku.

Výkony zeleno-bílých v podzimní části sezony byly spíše průměrné, proto se Klokani chtějí na jaře určitě zlepšit. Nadějný vklad přinesli Pražané již do úvodního lednového střetnutí, v němž o body obrali pohárového aspiranta z Liberce. Přesto zatím Bohemians zůstávají v tabulce až 14., což je pořád dost za očekáváními.

Asistent hlavního kouče Erich Brabec prozradil možný recept na sobotního soupeře. Jednou z cest, jak překonat obranu Slovácka, jsou určitě standardní situace. Nicméně se chceme prezentovat i jinak, než abychom spoléhali na standardní situace nebo na penalty. Doufám, že v domácím utkání navážeme na poslední zápasy proti Slovácku, ve kterých jsme ho porazili a postoupili v nadstavbě," připomněl bývalý ligový obránce nedávné úspěchy Bohemky proti mužstvu z Uherského Hradiště.

Slovácko je naopak v ráži. Poprvé ve své historii zvítězilo ve čtyřech ligových utkáních za sebou a v tabulce si na čtvrtém místě vybudovalo slušný náskok před pronásledovateli. Moravané vstoupili do kalendářního roku 2021 domácí výhrou nad Karvinou a ve středu si pak poradili svěřenci trenéra Martina Svědíka též s ostravským Baníkem.

Na uspokojení však není v Uherském Hradišti čas. "Čeká nás ještě velké množství zápasů. Jsme samozřejmě rádi, že jsme chytli vítěznou vlnu, a od toho se odvíjí i atmosféra na tréninku a v kabině. Na druhou stranu nás trenér drží nohama na zemi a ve videích si ukazujeme i ty špatné věci, takže stále na tom pracujeme a jsme si vědomí toho, že liga je velmi vyrovnaná a každý může vyhrát s každým, takže to platí i naopak," pronesl útočník Moravanů Václav Jurečka.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Bederka, Hůlka, Vondra - Vaníček, Ljovin, Hronek, Novák - Necid, Pulkrab
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Šimko, Kadlec, Kalabiška - Kubala, Havlík, Kohút, Sadílek, Navrátil - Kliment
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.07 - 2.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - Baník Ostrava  (sobota 16:00)
Dvě malátná představení srazila ostravský Baník zpět z hrušky. Ve Zlíně chtějí Ostravané zase po nějakém čase okusit chuť vítězství, nicméně podobně hladový nastoupí k vzájemnému zápasu též domácí soubor.

Hosté budou mít u řeky Dřevnice hodně co napravovat. Slezané mají v novém roce za sebou již dvě soutěžní klání a ani z jednoho nevyšli jako vítězové. Remíza se Spartou lze ještě označit alespoň za částečný úspěch, ovšem následná porážka se Slováckem byla jednoznačně zklamáním. Po úspěšném závěru podzimu tak musí Baník znovu hledat formu.

Trenér Luboš Kozel doufá, že na zlínské Letné se jeho svěřenci představí v lepším světle. "Není moc čas se v tom posledním utkání hodně pitvat, všichni včetně hráčů víme, že ten výkon nebyl dobrý a musíme se zlepšit. Museli jsme rychle přepnout na Zlín, jenž je konsolidované mužstvo, má nepříjemné hráče vpředu, kteří jsou na tom pohybově dobře. Ten tým je i trochu nevyzpytatelný - umí sebrat body silným týmům jako Plzni, ale zaváhat i s papírově slabším soupeřem," prozradil lodivod Slezanů.

Zlínští "Ševci" mají též na čem pracovat. V nejvyšší soutěži čekají na vítězství již pět zápasů a po nadějném listopadu se propadli do druhé poloviny tabulky. Příliš Moravané nezazářili ani na úvod jarní části ročníku, když na hřišti poslední Opavy remizovali bez branek. Žluto-modré navíc odsunuly lepšící se České Budějovice o jednu příčku níže na dvanácté místo.

Zlínští se koncentrují především na zlepšení v útoku. "Zaměřujeme se na to i v tréninku, protože v posledních zápasech jsme si nějaké příležitosti vypracovali, kdy jsme třeba šli v přesile na obranu soupeře a nedokázali jsme to dotáhnout do vyložené šance, nebo ke gólu. Na to jsme teď v týdnu dost pracovali, a to je to, co musíme zlepšit," řekl obránce Václav Procházka, ještě donedávna hráč Baníku.

Mezi Zlínem a Ostravou pendlovalo v posledních letech poměrně dost hráčského i trenérského materiálu. Nejvýraznější stopu v Baníku učinil samozřejmě současný kouč Ševců Bohumil Páník, avšak zkušenosti s dresem Slezanů mají vedle Procházky také záložník Marek Hlinka či útočník Tomáš Poznar. Naopak na druhé straně barikády pamatuje na působení v Baťově městě středopolař Daniel Holzer.

Start Poznara je nicméně v ohrožení, neboť kanonýr Ševců vynechal kvůli zranění již duel v Opavě. Hostům bude scházet vykartovaný stoper Jakub Pokorný, po zdravotních trablech zase není stále fit pravý bek Jan Juroška.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Vraštil, P. Buchta, Kolář - Cedidla, Conde, Hlinka, Procházka - Janetzký, Jawo, Dramé
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Svozil, Stronati, Fleišman - De Azevedo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Potočný - Kuzmanovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.95 - 3.10 - 2.61
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Slavia Praha  (sobota 18:30)
Slavia v prvním lednovém kole předvedla spíše průměrný výkon, proti Karviné tak sešívaní hodlají svůj výkon zlepšit. Domácím za poslední dobu poněkud zvlhl střelecký prach, i proto tak zůstávají favority duelu hosté z pražských Vršovic.

Proti Slovácku si Slezané tak trochu vybrali zápas blbec. Nejprve po nešťastné ruce Christiána Herce darovali soupeři penaltu, načež rychle prohrávali o dvě branky. Když pak v závěru měli sami hráči Karviné výhodu pokutového kopu, tak ji Michal Papadopulos zahodil. Naštěstí pro MFK zaváhali i další konkurenti, takže ztráta na protivníky zůstala víceméně totožná jako po podzimu.

V sobotu však již Slezané mohou nabrat větší manko. "Toto utkání je pro nás všechny velká výzva. My nemáme co ztratit, a každý vstřelený gól by nám mohl aktuálně pomoct. Doufám, že podáme co nejlepší výkon," uvedl kouč MFK Juraj Jarábek.

Na rozdíl od Karviné vstoupili Pražané do nového roku vítězně, byť jejich výkon proti Olomouci měl k dokonalosti daleko. Proti Hanákům si sešívaní nakonec pomohli dvěma penaltami, byť především o té první se kvůli předcházející hře rukou od Jana Kuchty dost vášnivě diskutovalo. Díky výhře 3:1 si však Slavia pojistila náskok na druhý Jablonec i třetí Spartu, oproti nimž navíc mají svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského jeden zápas k dobru.

I když v duelu s MFK budou hosté favority, Trpišovský rozhodně nehodlá protivníka podcenit. "Karviná má velice zajímavé mužstvo se spoustou cizinců. Vepředu mají na českou ligu nadstandardní dvojici Ostrák, Papadopulos. V soubojových statistikách jim patří první místo v lize," prokázal talentovaný lodivod svou znalost o mužstvu ze Slezska.

Sešívaným v Karviné nepomůže záložník Jakub Hromada, jenž si po čtyřech žlutých kartách v sezoně musí odpykat disciplinární trest. Zranění zase nepustí do hry dalšího středopolaře Petra Ševčíka s Júsufem Hilálem, zbytek kádru by už ale měl mít Trpišovský k dispozici, byť stoper David Zima se ještě potýká s dozvuky koronaviru. Domácí by ještě měli postrádat brankáře Petra Bolka s forvardem Romanem Hašou.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Neuman - Santos, Dramé, Šindelář, Twardzik - Herc, Ostrák, Mangabeira, Qose, Bartošák - Papadopulos
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Kúdela, Hovorka, Bořil - Holeš, Oscar - Sima, Stanciu, Provod - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.99 - 5.04 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Zbrojovka Brno - Slovan Liberec  (pátek 18:00)
Brno i Liberec se o minulém víkendu rozešly se svými protivníky smírně, nyní již oba celky pomýšlí na plný bodový zisk. Domácí Zbrojovka potřebuje výhru do bojů o záchranu, hosté z úpatí Ještědu zase pro bitvy o pohárovou Evropu.

Jindy by hráči Brna brali jakýkoliv bodový zisk z Mladé Boleslavi všema deseti, v sobotu je však remíza mohla vcelku mrzet. Zbrojovka totiž proti podobně tápajícímu sokovi vedla, a přestože se Středočechům podařilo vyrovnat, měli hosté v samotném závěru na kopačkách tříbodový skalp. Body se ale nakonec dělily, "Flinta" tudíž stále tone v sestupovém pásmu, konkrétně na šestnácté příčce v tabulce.

V pátek již budou Moravané moci využít znalosti domácího prostředí, ovšem na druhou stranu se v Králově Poli utkají s kvalitnějším protivníkem. "Čeká nás rozhodně těžší utkání, než bylo to sobotní. Liberec je silový, dobře organizovaný soupeř, může se opřít o vysoké, důrazné hráče. Víme, že před námi není rozhodně nijak jednoduchý úkol, ale půjdeme do utkání opět s maximálním odhodláním a s cílem bodovat," prohlásil kouč Zbrojovky Richard Dostálek.

Také Severočeši chtěli z prvního lednového klání vytěžit víc. Podobně jako Brno i Slovan remizoval 1:1, a to doma u Nisy s pražskými Bohemians. Svěřenci trenéra Pavla Hoftycha tak nevyužili zaváhání Baníku, Sigmy, Pardubic či Plzně a konkurentům v boji o evropské poháry nepláchli. Před výletem na Moravu drží Liberec v tabulce šesté místo, přičemž má však jeden odložený duel z podzimu k dobru.

Další body do sbírky by Slovan rád přidal též v pátek. "S Bohemkou jsme na úvod jara mohli vyhrát, ale ve finále jsme taky mohli i prohrát. Máme bod a teď jedeme do Brna. Zbrojovka má kvalitní kádr. Víme, že tam mají i zkušené hráče, teď v zimě třeba přivedli stopera Pernicu. Jedeme tam s cílem snažit se získat body," sdělil Hoftych.

Na straně Brna se lehce zlepšuje situace u zraněných hráčů, přesto útočníci Antonín Růsek s Jakubem Přichystalem i záložník Rudolf Reiter zůstávají mimo hru. Dostálkovi schází též obránci Zoran Gajić s Lukášem Kryštůfkem, naopak stoper Pavel Dreksa se středopolařem Adriánem Čermákem již dost možná budou k dispozici. Kvůli trestu za žluté karty se proti Liberci nepředstaví jiný záložník Adam Fousek.

Marodku Severočechů vyplňuje ofenzivně laděný Jan Matoušek, nejistý zůstává start středopolaře Kamsa Mary. Po stopce kvůli kartám by se ale měl do základní sestavy vrátit Michal Sadílek. Útočník Slovanu a někdejší hráč Brna Michael Rabušic si může připsat 200. start v české nejvyšší soutěži.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Šustr - Moravec, Dreksa, Pernica, Šural - Štepanovský, Vaněk, Sedlák, Pachlopník, Šumbera - Hladík
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Chalus, Jugas, Mikula - Pešek, Sadílek, Karafiát, Mara, Mosquera - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.76 - 3.23 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha14122039:538
2.FK Jablonec15102331:1532
3.Sparta Praha15102332:1832
4.1. FC Slovácko1583427:1627
5.Baník Ostrava1464419:1222
6.Slovan Liberec1464421:1622
7.Sigma Olomouc1557321:1822
8.FK Pardubice1564515:1722
9.Viktoria Plzeň1563628:2121
10.Dynamo České Budějovice1556421:2321
11.MFK Karviná1555514:2020
12.Fastav Zlín1452715:1717
13.FK Teplice1551916:3316
14.Bohemians Praha 19051443717:1915
15.FK Mladá Boleslav1524917:2910
16.Zbrojovka Brno1524913:2810
17.1. FK Příbram1524911:3010
18.SFC Opava1414910:307

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1077)

Přidat komentář
ZB 07

Bezpodmínečně za 3 body

Reagovat
db18

Reagovat
ManUnited

to je jasná remíza dneska

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bourbon

po hodně soustředěném výkonu by Brno bod vyválčit mohlo 1:1.

Reagovat
ondrasch77

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 1:1

Sigma Olomouc - SFC Opava 1:2

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 1:2

Fastav Zlín - Baník Ostrava 0:1

MFK Karviná - Slavia Praha 2:2

Dynamo České Budějovice - FK Teplice 3:1

FK Jablonec - 1. FK Příbram 5:0

Viktoria Plzeň - FK Pardubice 1:1

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 2:0

Reagovat
ratusek

ty nám teda věříš, ale díky

u vás bych si tím burem nebyl tak jist, Příbram jsou kámoši a potřebují body, ale zase vám jde o druhé místo, dilema

Reagovat
ondrasch77

Spíš moc nevěřím tragickýmu Zlínu, když už tam vyhráli i zoufalci z Teplic.

Očekávám "oku lahodící" bitvu směřující k výsledku 0:0, nakonec se trefí nějaký (Svozil) obránce ze standartky

Souboje s Příbramí bývají hodně gólové (až na tu kdysi dohodnutou plichtu 0:0)

https://www.fortunaliga.cz/statistiky-head-to-head?id_team1=4&id_team2=15

Reagovat
smazaný uživatel

Ten scénář by mohl docela odpovídat, ale třeba Kozel chlapce trošku srovná a vrátí se aspoň k té trošku koukatelné hře, a pak by neměl být problém. Alias Panikovo jaro

Reagovat
ondrasch77

Moc si nedovedu představit, že Kozel někoho "srovná", spíš si vzpomínám, že s náma byl kdysi na podzim pomalu na padáka Kabina byla tenkrát totálně rozesraná...

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 0:1

Sigma Olomouc - SFC Opava 0:0

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 0:0

Fastav Zlín - Baník Ostrava 0:0

MFK Karviná - Slavia Praha 1:0

Dynamo České Budějovice - FK Teplice 2:0

FK Jablonec - 1. FK Příbram 0:0

Viktoria Plzeň - FK Pardubice 0:0

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 5:1

Reagovat
slonzacky_lenoch

Prekvapuje mě to očekávání u Karviné, myslím že budeme rádi když to nebude ostuda ve stylu Tepláky - Plzeň

Reagovat
ondrasch77

Čekám nějaký překvápko

Koukal jsem chvíli na SLA - SIG a Slavie mi nepřišla tak úderná jako na podzim, další otázka je, jakou vůbec postaví sestavu... Navíc když jste dokázali zremizovat během 5 minut s náma na 2:2

Včera prohrál Liverpool doma s dřevákama z Burnley , takže nic není nemožné

Reagovat
slonzacky_lenoch

Tak ta remíza byla haluz jak sviň, bylo to jenom v tom že Haša nahodou stal tam kde stál. Jako překvapilo by mě zítra i kdyby jsme uhráli 0:0, mno možná by tu neprohru domácích stalo za to zkusit

Reagovat
ondrasch77

však jsem psal, že pro Hašu životní zápas

Reagovat
Kiwi-21

Já očekávám remízu 0:0

Přece jenom ztráty Slavie jsou jenom z Pardubicemi a Brnem

Reagovat
slonzacky_lenoch

0:0 by bylo fajn, doufám že se dá už Bolek dohromady

Reagovat
ondrasch77

OT - Liberec přece jen přivedl posilu, bude za ně hrát Ovidijus

https://www.transfermarkt.com/ovidijus-verbickas/profil/spieler/190520

Reagovat
smazaný uživatel

C.Ovidijus - Liberec má odvahu

Reagovat
ManUnited

to bude ten samej případ jako Cancola tipuju

Reagovat
Kepy_FCB

Publius Ovidius Naso

Reagovat
Liquid

taky mě napadl, historicky nejlepší střelec španělské Primera Division

Reagovat
Kepy_FCB

Nene to byl nej gladiator z Hispanie

Reagovat
Alan_Shearer

Nebude.

Reagovat
ondrasch77

Jakto?

Reagovat
Imos

stihl už podepsat v Žalgirisu, posral se z tý zimy tady

Reagovat
ondrasch77

To jakože v Litvě taková kosa není?

Reagovat
Imos

v Litvě nefouká horský vítr

Reagovat
ondrasch77

Nekopali náhodou pecku proti Příbrami? To by mnohé vysvětlovalo...

Reagovat
ratusek

tak s hřištěm bude na konci ledna problém uplně všude.

Reagovat
Pablos

Neměly by být znázorněny v tabulce jen 3 týmy do ev. pohárů ? Ten 4. je jen na základě toho jak dopadne pohár... v tom případě se to místo většinou nezobrazuje né ?

Reagovat
lichna.

4 jdou přímo a až 5. na základě toho, kdo vyhraje pohár.

Reagovat
Pablos

oká já už myslel, že příští sezonu už jsou jen ty 4 týmy, moje chyba

Reagovat
martin1

Příští sezonu jde do pohárů ještě 5 týmů(4+1), až v sezoně 22-23 4 týmy(3+1).

Reagovat
Pablos

jo moje chyba, spletl jsem to

Reagovat
bourbon

Reagovat
žrout

Už 21/22 ne?

Reagovat
žrout

jo už chápu, já myslel, že píšeš o místech do pohárů v příští sezoně

Reagovat
HorajzmAmmann

Tímhle kolem nastal čas, aby hrál Mena v základu. Vzhledem k výkonům Holzera by měl hrát nejspíš i Buchta. Hře by to mohlo pomoct.

A je otázkou, zda podržet v základu Zajíce nebo zkusit Potoka, který se třeba chytnul brankou proti Slovácku. Osobně bych podržel Zajíce...

Reagovat
Pablos

u nás v lize většinou je větším rozhodovacím faktorem většinou: Hrál si za ně, tak víš jak na ně než nějaká výkonost v zápasech

Reagovat
remeslnik

Jenže ONI zas ví, jak na něj ( třeba, čím ho rozhodit, co nemá rád).

Na to, aby díky němu věděli, jak na ně, tak stačí poradit v kabině nebo z lavičky.

Reagovat
Pablos

však to právě spíš zesměšňuji ...že pak většinou slyšíš, dali jsme ho tam, protože za ně hrál

Reagovat
FCB1922

Pepinho dle všeho nehraje v základu kvůli tomu, že nemá mít (ještě) fyzičku na to, když se hraje bez míče.

Nicméně minimálně na míči je na trénincích silný jako prase. Tudíž dohnat tu fyzičku, no.

A co hodil Homor ty statistiky s porovnáním s Ttetourem a Azevedem, tak si vede celkem dost slušně.

Místo Zajdy dost možná nastoupí znova Kuzma.

Reagovat
bobis21

Tak není snad problém ho tam nasadit a pokud nemá fyzičku na 90 minut tak odehraje co půjde. Je 5 střádaní, takže když bude jedno z nich třeba po 65 minutách on, nic se podle mě neděje. I tak to znamená že si někdo další z té zálohy odpočine a on dostane šanci se ukázat.

Reagovat
FCB1922

Jo, nerozporuji, jen, jak se věci mají.

Otázkou je, zda on se cítí.

To máš jako se sestavou na Slovácko. Ony ty změny by možná i byli, ale trenér se měl zeptat hráčů, jak na tom jsou, zda se cítí a bylo mu odpovězeno, že v pohodě. Než je násilím držet na lávce, tak nasadil to, co nasadil.

Ale taky už se těším, až nastoupí a bude ve formě, myslím, že to bude dost slušný ďábel a hráč jako kráva.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já si teda myslím, že zrovna Jánoš nebo Tetour by ten zápasový rytmus měli zvládat v pohodě. Nechci se nějak vymlouvat, ale jako by je ten covid pár kluků odjebal kondičně a od té doby tým neměl pořádnou kondiční přípravu, kde by se ta kondička nabrala zpátky. Měsíc doma pak 4 zápasy za 2 týdny. Pak zase chvilku doma přes Vánoce a zase 4 zápasy za 2 týdny.

Prostě se mi ten problém zdá hlavně ve stránce kondiční a to je potom těžké hodnotit nějakou hru a hodnotit Kozla. Spíš bych hodnotil kondičního trenéra a kritizoval jeho :-) Ale jak Olomouc tak Slovácko soupeř živější, u míče všude 1. ... Ale ještě jednou, nechci se jich nějak zastávat, covidem si prošel u nás snad každý tým, jen u nás to je více vidět, což je náš problém.

Reagovat
FCB1922

Však máš pravdu a na to někteří... Zapomínají. Covid, pak nahaneni fyzicky, do toho zápasy. Miniaturní přestávka, kdy právě v zimě nejvíce nabírás kondici.

Jinak středa byla ultra strašná, od všech a je jedno, zda hráči nebo realizak. Taky si ale myslím, že se poučili z těchto chyb.

Co se týče kondičního trenéra našeho... No, to je jedno...

Jinak, Pokec vykartovany, v sobotu nebude. Hodně se mluví, zda bude hrát Pepinho, nebo Buchtic, avšak bych se nedivil, kdyby se "smál" ten třetí vzadu. Kukucka! ❤️

Reagovat
braveheart

Potok dal sice gól, jinak akorát rozhazoval rukama, jako vždy.. Mena, Buchta základ, když to nepůjde, holt v půlce vystřídat

Reagovat
HorajzmAmmann

ať tam klidně stojí a rozhazuje rukama... pokud dá 2 goly.

Reagovat
John Obi Mikel

"dal sice gól, jinak akorát rozhazoval rukama, jako vždy"

Co mi to jako fanouškovi Chelsea připomíná?

Reagovat
braveheart

Reagovat
žrout

Všechny tři bych tam dal od začátku, zvlášť mě zaráží ten Buchta, že je tak ostentativně přehlíženej

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych taky podržel Zajíce. Na kraj zálohy stoprocentně Buchta a místo Kaloče bych dal jendoho z dvojice Mena Kuzmanovic. Na kraj obrany zpět Fillo a možná bych se nebál dát Svozila namísto Pokorného.

Reagovat
Kepy_FCB

Fastav Zlín - Baník Ostrava 1:2

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 0:1

Sigma Olomouc - SFC Opava 2:0

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 1:1

MFK Karviná - Slavia Praha 1:2

Dynamo České Budějovice - FK Teplice 4:1

FK Peltonec - 1. FK Příbram 3:0

Viktoria Plzeň - FK Pardubice 1:0

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 2:0

Reagovat
frankiefcb

Moc ho nemusím, ale zajímavá polemika.

Reagovat
Pablos

ty si dal OT... cením, gratuluji

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
fabec1222

Žes tam dal OT, tak si to možná i přečtu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejzajímavější fenomén za posledních 80 let. Možná to ale v historii lidstva nemá obdoby vůbec: Aby se ukázalo, že celá planeta se může zbláznit. Kompletně.

Na jednu stranu to člověka může vytáčet, na druhou je zajímavý to sledovat. I tady v diskuzích. Jak strach vypíná lidem zdravý úsudek a bohužel i lidskost.

Dneska přijede kámoška, kterou jsem léta neviděl. Bylo by tak fajn si jít sednout někam na kafe... Bylo by to přirozené.

Asi jsem holt beznaděný bezmozek, který nechápe jak je ten lockdown důležitý pro záchranu lidstva. Co s tím nadělám? Ať jde tahle část lidstva klidně do prdele. Chybět mi nebudou.

Reagovat
Kepy_FCB

Je to pouze rouška.

Je to jen 2m

Je to jen na dva týdny.

To je jen do doby, než budeme mít dostatek dýchacích přístrojů.

To jsou jen zbytečné obchody.

To jsou jen zbyteční pracovníci.

To jsou jen hospody a restaurace.

To jsou jen zábavy, svatby a diskotéky.

To je jen do doby, než poklesne počet infikovaných.

Jde jen o snížení náporu na nemocnice.

Zbývá už jen pár týdnů.

To jsou jen kostely.

To je jen modlitba.

To jsou jen fitka, čajovny a centra jógy.

To jsou jen sportovní akce.

To jsou jen jarmarky, festivaly, koncerty a kulturní akce.

To jsou jen divadla a kina.

To je jen do doby, než ochráníme seniory od nebezpečí dovolených.

To je jen do doby, než budeme mít vakcínu. Určitě nebude povinná.

Zbývá už jen pár měsíců.

To je jen aplikace.

To je jen systém na měření teploty, nikoliv rozpoznávání obličeje.

To je jen proto, aby se lidé vedle vás cítili bezpečně.

To jen abychom věděli dohledat nákazu.

To byl jen příspěvek, který byl odstraněn.

To byl jen e-mail.

To byl jen film ...

Není to moc velká cenzura.

To jsou jen oponenti Corony.

To jsou jen fašisté.

Ten vědec byl podvodník a neměl dostatečné atestace.

To byli anarchisté.

To je jen pro lékařské informace.

To je jen proto, abyste mohli cestovat.

To je jen proto, abyste mohli získat řidičský průkaz.

To je jen proto, abyste mohli bezpečně hlasovat.

To je jen proto, abyste mohli jít nakupovat.

Ti vojáci jsou tu pro vaši ochranu a bezpečnost.

To jen respirátor pouze do obchodu a dopravy

To je jen na pár let.

To jsou jen vesničky pro neočkované

To je jen skafandr s kyslíkovou bombou

Reagovat
db18

Hrachovina pls...

Reagovat
lichna.

Reagovat
mistr129

Reagovat
shawntee9

Reagovat
Sosi

jsou to sráči

Reagovat
Pablos

dobře napsaný

Reagovat
Kiwi-21

Výstižné

Reagovat
PrebihatResslovku

Reagovat
Greny

No nic Dostálek se úplně zbláznil.. podle hráčů v sestavě nedokážu ani odhadnout zda budeme hrát 4-4-2, 4-5-1, 3-5-2...

Ale úplně přesně dokážu odhadnou že to ve středu zálohu bude neskutečnej průchodak....

Reagovat
soukup

podle sestavy by člověk tipl 3-5-2 se Záhumenským a Moravcem jako wingbacky, ale kdo ví.

Reagovat
soukup

spíš nechápu, proč nehraje Sedlák. Kdo to v té záloze za Vaňka odběhá, když ne on?

Reagovat
smazaný uživatel

máš pocit že neběhá?

Reagovat
soukup

ale tak jo, když jde třeba o to, aby seběhl dozadu a rozehrál, tak ok a do pětičlenné zálohy se Sedlákem za zády je to v pohodě, ale ve 4-4-2 bez Sedláka, z toho mám teda obavy

Reagovat
smazaný uživatel

:)) ... mě právě kolikrát přišlo že byl jedinej, kterýho to sere v jaké situaci Zbrojovka je a že se fakt snaží pomoct

Reagovat
Kiwi-21

Zahumenský byl strašný už v Karviné se divím že je u vás

Reagovat
Coutinho10

důležitá informace...dnešní zápas je na ČT2 a ne ČT Sport

https://twitter.com/sportCT/status/1352647218294099970

Reagovat
ratusek

tvl to at jdou do prdele. sem se chtěl dívat přes O2 a podívám se leda tak do prdele . tak to jde naštěstí přes web čt2, takže cajk

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč Brna, Honza Sedlák jen na lavičce. Achjo Ríšo, ty jsi blázen. Tip 0:2

Reagovat
fabec1222

OT: Co ta olympiáda? Takže asi fakt nebude? A nešlo by udělat, aby prostě v těch jednotlivých sportech bylo vybráno vždy nějaké kolo světového poháru, které by získalo status olympijského? Což by šlo teda v individuálních sportech, kolektivní asi nemají žádné řešení

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
soukup

a to má být jako překvapení, že nebude olympiáda? Nebude vůbec nic ještě roky. Teď je to britská mutace, pak přijdou další a časem budeme závidět těm, kteří stihli umřít před Covidem a prožili většinu života v normálním světě

Reagovat
ratusek

Reagovat
fabec1222

Tak mohla být bez diváků.

Reagovat
smazaný uživatel

A bez sportovců. Buď odvážnej

Reagovat
Kepy_FCB

Proč bys chtěl závidět mrtvým když existuje pornhub, netflix, pc hry a O2tv to 95% zdejsich diskutujicich bohatě stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

Muzes chodit do prace, chodit behat, navstevovat rodinu a doma pichat hezkou manzelku/pritelkyni, pak cumet na Netflix a O2Sport.. what a time to be alive.

Reagovat
mayday

Mám už pomalu začít přibíjet okenice, budovat podzemní bunkr a shánět kvér?

Reagovat
Shevchenko

Nepřeháněj

Reagovat
Losinho

Vakcína teda nic?

Reagovat
inferno08

Řekni mi prosím, kdo před námi prožil většinu života v normálním světě... Můj děda byl v Buchenwaldu, po roce 68 skončil u lisu na odpadky, můj táta nemohl jít studovat.... Ty řešíš olympiádu a covid.

Reagovat
smazaný uživatel

Správnej přístup Proč bychom konečně mohli žít v normálním světě?

Reagovat
Freedo

Reagovat
Nihilister

Ty jsi už regulérně rezignoval

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Kejvala jsou to fake news. Ale já si teda neumím představit, že by se takhle velká globální akce mohla v současnosti uskutečnit, podle mě je nereálná i zimní olympiáda příští rok (zvlášť v Číně), takže nejbližší Hry budou možná v Paříži 2024 (ale možná i ty třeba o 2 roky odloží).

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ani ta za rok nemusí být, zvlášť, když je v Číně.

Reagovat
fabec1222

NO je fakt, že čas letí, a o ZOH se vůbec nemluví, jakože ale ani o sportovištích a tak, nejen covid. Přitom už je to za rok, a za současné situace by měli mít určitě nějaké náhradní varianty. A pro mě je ZOH teda mnohem významnější, lež letní, kde z těch sportů pravidelně sleduju jen fotbal, ale to je na OH spíš parodie.

Reagovat
ratusek

čoveče mě ještě nějak nadchla střelba. nevím proč, ale v té TV to sleduju a ještě mě baví plavání.

Je pravda, že u zimní mě baví snad všechny sporty

Reagovat
ACSeRw!n

mozna pristi rok, nebo ten dalsi a nebo ten potom..

Reagovat
smazaný uživatel

měli to rovnou odložit o dva roky

Reagovat
ratusek

sestava Liberce není špatná, až na Maru hrajou v plné palbě

Reagovat
ratusek

ta tráva dostává zabrat hned od první minuty. za čtvrt hodiny to bude oraniště

Reagovat
Greny

Pachlopnik

Reagovat
ratusek

teď to měl dávat Vaněk doprava

Reagovat
Greny

To je penalta ne?

Reagovat
ZB 07

Záhumenský

Reagovat
pingla

dle pravidel z PL jasná pentle...

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš koukat i na jiné zápasy než na United, pak máš ta penaltová pravidla zkreslená.

Reagovat
Greny

Třeba na zápasy Slavie... Tam se píská taky vše co jde

Reagovat
pingla

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

1. "dle pravidel z PL jasná pentle" - Slavia PL nehraje.

2. Však já jsem mu doporučoval něco jiného než Man. United, takže něco, kde "se píská taky vše co jde", by mu nepomohlo, protože to už přece vidí.

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
db18

Reagovat
Banikovec7

Penalta a červená a nezavolají ho ani na jedno z toho

Reagovat
Greny

Jaká červená??.. jasná penalta... Tudíž se zákrok nestal a odkázat zlutou

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Greny

Odmazat*

Reagovat
Greny

Ten Mosquera je silenej simulant a přihrávac těch kontaktu

Reagovat
Kepy_FCB

Hezky pekne Moskytiera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

Tak to byla raketa

Reagovat
smazaný uživatel

Typico tak to jako stopera a golmana nasere oba dobra pozice, aby ho udrzeli co nejdal od brany a borec to trefi do sibenice z 20 metru

Reagovat
ZB 07

Doufám, že Moravec tady tím výklusem pošetřil síly na druhej poločas aspoň.

Reagovat
ratusek

Pernica taky se moc nepředřel při řešení té akce

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle proste necekas, asi bys mel ale.. Pernica je dobrej 1 na 1, kousek si couvnul ze si ho vyresi sam, ale on to picus tak vymetl no

Reagovat
Imos

Parádní rána!!! Ale co tam dělal Moravec fakt nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim no.... ale ze by zrovna Hladik mel ze vsech tymu pusobicich v Brne a okoli na to hrat ligu. Prijde mi ze ho Brno vyskautovalo na zaklade fyzicky, a neni tam jedinej kdo obeha klidne dva zapasy za sebou ale ani v jednom z nich nedokaze prihrat nebo byt nejak prospesnej pro tym.

Reagovat
ZB 07

"vyskautovalo"

Reagovat
smazaný uživatel

No asi ho dotahl Machalek odnekud ze?

Reagovat
ZB 07

No konkrétně z Líšně stejně jako všechny posily za poslední dobu

Reagovat
soukup

z Lišně samozřejmě... on ve druhé lize v Líšni i u nás střílel góly, protože jsme tam dominovali a měli situace ve vápně, kde je platnej, ale v první lize, kde on musí přispět k tomu, abychom se do vápna dostali je k ničemu.

Reagovat
soukup

Hladík je úplně k ničemu míč mu překáží, není rychlý a situace řeší hloupě.

Reagovat
mayday

Tak to není problém jen Brna, ale velká část ligy jede v módu nemusíš umět ani tak nacentrovat nebo přihrát na pár metrů, ale hlavně musíš běhat a odmakat to.

Když se člověk podívá občas na i výrazně nižší soutěže, tak tam jsou technicky mnohem lepší hráči než v té lize.

Reagovat
soukup

ono je důležité oboje. Pachlopník umí s míčem dobře, ale kolikrát to dnes ukázal? Odpadá ze soubojů a když ho soupeř dostoupí a nemá prostor, tak nestihne tu techniku ukázat.

Reagovat
Liquid

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Pachlopník je pro mě velký zklamání od začátku ligy. Jakoby spolíhal, že ho někdo koupí kvůli pověsti talentu.. za výkony teda rozhodně na víc nemá.

Reagovat
soukup

Těžko říct, možná kdyby hrál v nějakým týmu, kde by si kopal klidnej střed, měl by kolem sebe lepší hráče a funkční systém, tak by mu to sedělo víc než tady ten boj o záchranu v týmu, který nemá žádný systém hry.

Kdyby hrál nevím, třeba za Olomouc, tak by podle mě byl takovej ten typ hráče, co jeden zápas je nejlepší na place a vymyslí 5 gólových šancí a pak je dva tři zápasy hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Tak jasný, důležitý je oboje. Jen že na té lize, jakožto nejvyšší úrovni, je prostě hodně vidět, že průměrnej fotbalista, kterej je na tom skvělej fyzicky, se dokáže do té ligy treba dostat, zatímco technik se slabší fyzickou ne. Pak bohužel kolikrát vidíme mančafty/zápasy, kde "kopáči" výrazně převyšují "fotbalisty". Mně třeba v naší lize fotbalovost a technika hodně chybí, protože tady je roky trend nasazovat radši ty kopáče než fotbalisty s byť jen o něco horší fyzičkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Reagovat
Kepy_FCB

Brno hoď tam ručník

Reagovat
Liquid

přesně to samé jsem říkal, ať tam ze Špilasu hodí kastelán utěrák

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda.. v lize uz rozhodujou o sestupu minimalni detaily a u Brna to bude rozhodne i golman, pisu to pod kazdym zapasem... ale Sustr byl problem i ve treti lize.

Reagovat
soukup

to ale v jiných zápasech, dneska to není o golmanovi

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak ano, ale neni to proste jistota. Na kazdym postu krom stoperu dela brno nejaky ustupky... moc mladej, moc starej, moc pomalej, moc chlasta a totalne vylizanej, moc beha, malo beha.. a proc to dojebavat i na postu, kterej by se dal celkem jednoduse posilit? Kvalitnich zkusenych golmanu co delaji nekde dvojky je dost..

Reagovat
Imos

Berkovec je volnej, za mě dobrý řešení

Reagovat
ZB 07

To je zas otřesný

Reagovat
ratusek

tvl oni na něj čumí jak špatně vyhonění vocasi

Reagovat
Greny

No nic aspoň můžu v klidu koukát na Kometu se Spartou...a přiznám se kurz 2.14 na Liberec se hrát musel

Reagovat
ratusek

připomínáte mi nás v době temna. hra celkem dobrá na začátku, hráči měli chuť, pak chyba, gol, a začne se to sypat, pak druhej a je po zápase. Hráči totálně psychicky v prdeli a zápas berou jako prohraný

Reagovat
soukup

tak především má Liberec na každým postu o level lepšího hráče

Reagovat
ratusek

o tom to uplně není. to měly týmy tehdy taky. je to o psychice. udělá se jedna chyba, gol, pak se tým veze a je uplně jedno jeslti je nadruhé straně Opava, Liberec nebo třeba Sparta.

Reagovat
soukup

no teď už jo, ale i prvních 20 minut při 0:0 to bylo neustále vidět. Lepší pohyb, umí zpracovat i těžší míč, lepší přihrávky, všude byla vidět lepší kvalita. Teď se do toho přidala i ta psychická deka a je to už úplně v prdeli

Reagovat
mayday

Taky jsem to dal

Reagovat
Coutinho10

stejna tutovka jako minule doma s Bohemkou

Reagovat
Alan_Shearer

S Bohemkou to fakt tutovka nebyla.

Reagovat
Coutinho10

no, pokud chcete hrat pohary, tak doma s tymy jako Bohemka by to melo bejt za 3 body

Reagovat
Alan_Shearer

Vsak se podivej jakou jsme meli sestavu. Neprohra Bohemky za 1,9 byl ze sazkarskyho hlediska zlaty dul.

Reagovat
Coutinho10

ja vim, ale i tak, ale rozumim, ze jsi kritictejsi ke svymu tymu...btw. vcera jste ale taky nemeli o moc jinou sestavu ne ? max. brankar a Brno v tom je jeste vic namoceny a navic zapas venku, takze to vidim na podobny urovni, ale jsem rad, ze jste vyhrali, protoze je potreba, aby nahore v tabulce byl nekdo, kdo ty pohary dokaze nejak taky hrat

Reagovat
Losinho

Zas Bohemka o dost lepší kádr než Brno.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale mel by bejt videt rozdil doma x venku, kazddopadne Brno nas doma obralo, minule obralo Boleslav u nich uz s Matejovskym, tak mozna jim spis vyhovuje hrat venku, doma jsou slabsi

Reagovat
ondrasch77

Možná, kdybyste podali podobný výkon jako dneska, tak to tutovka byla...

Přišlo mi, že jste s Bohemkou tahali za kratší konec.

Reagovat
Imos

Ramboooo nazdaar, ale jako ten šustr fakt slabej

Reagovat
Liquid

Šustr nešustr, 3 brněnští obránci zamrznou a nechají Rabušice doběhnout balon

Reagovat
Imos

Reagovat
Kaspar

Liberec skvele a ten Sadilkuv pomaly beh/sprint je skvely, jako Giroud v tech videich

Reagovat
ZB 07

Prostě dokud za nás v základu budou nastupovat hráči jako Šustr, Moravec, Záhumenský nebo Hladík, tak nemůžeme reálně uvažovat o záchraně. Kdybychom aspoň měli trenéra, kterej poskládá normální sestavu, a ne takovej paskvil...

Reagovat
slonzacky_lenoch

Co se s Moravcem stalo? Když hrál u nás předváděl celkem slušně výkony. Teda na poměry.....

Reagovat
ZB 07

Podle mě je docela kvalitní hráč na FNL, ale v lize prostě nestíhá, nic víc.

Reagovat
Liquid

ne ne, toto Brno opravdu do 1.ligy nepatří, ostatně si jí znovu ani nevykopalo, vždyť ty hovada si neuměj ani nahrát, Hradec by se je podal i bez stadionu

Reagovat
soukup

Tak měl Hradec hrát ve druhé lize loni líp a byli by v lize oni. Měli o 13 bodů míň a nevyhráli nad námi ani jeden zápas

Reagovat
Liquid

myslel jsem jako, že teď by si je podal, postoupit dle regulí měli jen Pardubice

Reagovat
Coutinho10

Mosquera luxusne vyresil tu 1. golovou situaci...proc se hnat 1 na 1, kdyz staci vystrelit a nazdar

Reagovat
Bakary3

Zelenka jeste Mosqueru zkritizuje, ze nesel jeden na jednoho

Aspon Vlasek premysli, a vsiml si tak nejak, ze byl jeden na dva.

Jinak chyba Moravce, stoper couval spravne, byl tam sam, nemohl vyrazit, ale proc nesel do souboje Moravec, to je nepochopitelny.

Reagovat
John Obi Mikel

Jako vypadalo to penaltově. Přihrál to dost, ale KONTAKT TAM BYL. Minimálně se měl Marek mrknout na televizi, pustit si záznam a posoudit to sám. Od té doby Libe lepší a zaslouženě vede 2:0.

Reagovat
czechfant

Tyjo ted jsem se o polocase podival znova. A za mě teda penalta.. Sice to nebyla nejaka velka intenzita, ale byl to takový ten háček,co tě ovlivní.

Reagovat
Liquid

pouští to na obě strany, je to o metru rozhodčího, Mosq asi 3x taky nepískl faul, když ho Brňák mírně zahákl, nebo zatáhl

Reagovat
czechfant

Rozumím, ale za mě, tohle už je za hranou toho co si rozhodčí může dovolit poustet. Možná bohužel

Reagovat
Liquid

jako jo škobrtl tam, pískat se to dalo, ale byla by přísná, ten zákrok Zahumenského by zrovna tak spousta rozhodčích ohodnotila červenou

Reagovat
Imos

jako asi to pencle byla no, docela pech

Reagovat
ManUnited

Snad má Pepa dneska volno

Reagovat
ZB 07

Super, takže ještě dostaneme pokutu za pyro na zapase bez diváků

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej kdo z toho tymu mohl nakonec neco vytahnout byl imho stejne Machalek, sice prase a hrubian ale hodnej Risa ani nikdo podobnej kdo se ted kolem Brna mota to nevytahne o nic vys, spis niz.

Reagovat
mayday

Mě nepřesvědčil ani Machálek na podzim. Druhá liga s prstem v prdeli, ale jak bylo potřeba v lize už něco vymyslet, sestavu, systém, taktiku, tak byl špatnej. Jasně, kádr je jedna věc, ale stejně jsem od něj čekal víc.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale druhou ligu celkem valcovali, nejsem si jistej ze by to se stejnym kadrem valcoval Dostalek nebo napr Sustr.

Reagovat
soukup

mně z toho vycházelo, že uměl nastavit systém, když měl top kádr na druhou ligu a mohl hrát útočnej fotbal, ale jakmile měl kádr podprůměrný v první, tak už pak nevěděl co s tím. Ale až sestoupíme, tak by ho mohli do druhé ligy zase vzít zpátky

Reagovat
mayday

Tak jsem to přesně myslel, souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

no tak si náš nejdůležitější záložník zahraje aspoň 15 minut

Reagovat
DieFohlenBMG

Rondič zpět do Slavie

Reagovat
John Obi Mikel

To fakt ne, hele.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm po jedne dobre prihravce. Jeho produktivita je asi na urovni Tecla.

Reagovat
ZB 07

My jsme si snad za posledních 20 minut nedali přesnou přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
Kepy_FCB

5 z našich 6 výher jsme dosáhli pouze klubům které jsou teď krásně srovnány od 14. po poslední místo! Jediná výhra nad někým lépe postaveným v tabulce je nad tehdy až podezřele odevzdaným nováčkem z Pardubic to je opravdu velmi tristní bilance na víc i ty výhry nad spodkem byli převážně s velkými problémy a dávkou štěstěny.

Kozel prostě musí odejít!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl. Existuje nějaké vlákno v historii preview EF, kde by se nezmínil vyhazov trenéra Baníku?

Reagovat
ratusek

hele já taky nejsem z naší hry nějak odvařenej. pozitivum vnímám akorát to, že jsme ty zoufalce ze spodku tabulky porazili. dříve bysme s něma i prohráli a byli bychom ted třeba 13., takhle jsme pátí, i když to realitě neodpovídá no. narazíme na trochu lepší tým s organizací hry a jsme v prdeli. navíc doma

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že jsem nadšený, ale to fakt na světě existuje jen jediné řešení? Vyhazov trenéra? Mě už to přijde tak únavné...Raději si přečtu něco takového a vím, že v Baníku nyní jsou lidé, kteří to s ním myslí dobře a ví co dělají. https://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal-prvni-liga/fotbal-banik-ostrava-majitel-sef-vaclav-brabec-pet-let-bazaly.html

Reagovat
FCB1922

Tady krásně popisuje to o čem sem mluvil. Dusanko a kurvy z Karviné, jak se na něj nalepili :-)

Jinak pan velkotovarnik je naprostý démon. Pamatuji, jak nám hrstce lidi bez aktivních přišel poděkovat aspoň za to málo, co jsme předvedli v Liberci za plotem, když se ultrasce porouchal cestou bus ❤️

Reagovat
3M

Velkotovárník pan trenér Kozel

Ty seš neskutečnej šašek

Reagovat
FCB1922

Drž si šálu, konfidente :-)

Reagovat
3M

Tu ti narvu s Cukroušem do prdele, tak jak to máš rád sparťane

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kepy_FCB

Kdy dříve by jsme s nima prohráli? Za dob likvidátora Šafyho když se po hřišti ploužil Kraut apod., to nepochybně.

Navíc 3 z těch 6 jsou proti klubům co jsou v 1.lize omylem a jak vypadal obraz hry proti nim snad nemusím připomínat.

Vydržovat přeplaceného Kozla je hazard z budoucnost í

Reagovat
Kepy_FCB

s budoucností

Reagovat
bobis21

Není. Momentálně nejvíc toxický uživatel místních diskuzí. Ta potřeba spamovat dokola ty samé sračky je fakt otravná.

Reagovat
Kepy_FCB

Zato tvoje rádoby rozumy tady všichni hltají ty nějaká nadbytečná ficko z kanclu největší a nejhorší tuzemské banky. Tam ti nesvěří ani zkartaci papírů tak se realizuješ tady

Reagovat
FCB1922

Je úsměvné, že taková lopata, jako jsi ty, si tu kompenzuje svoje buranstvi na člověku jenž je studovaný.

Nehledě na to že již od rána zase děláš ostudu Chebu a Baníku na internetu. :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

Díky. Vím že si to neuvědomuješ, ale od tebe je tohle lichotka. Jsem radši za tohle než abys se mnou ty souhlasil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já jsem zase nadbytečná filcka z kanclu v nejhorším nábytku u nás Vyhrál jsi..

Reagovat
thewall

Otravné. Jak malé děcko, které se po sté ptá kdy už tam budem. On i ten Kozel jednou v Baníku skončí. Stačí?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten jenom čeká, až Baník a Teplice prohranou aby mohl napsat já to říkal

Reagovat
Kepy_FCB

Co lzes vzdyt jsem kritizoval i po výhrách

Reagovat
HorajzmAmmann

to je fakt bod pro tebe

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud dnes prohrajete ve Zlíně tak myslím že by mohl jít, zvlášť když je volný Vrba

Reagovat
HorajzmAmmann

Ani náhodnou...

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale pana trenéra Vrbu bych bral

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba už dlouho volný nebude.

Reagovat
ACSeRw!n

ste paty.. nevim, co by sis predstavoval ? Ligu Mistru ?? Na ten kadr je to vic nez slusny.. na Top3 + Jablonec to jeste neni, ale zbytku uz zdatne konkurujete.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jsme už 3 sezony přesně tam, kde máme být... Nehledě na to, že by Baník přeskočil i Liberec a možná víc konkuroval Jablonci, ale když pak Liberec sežene 5 hráčů ze Slavie. Jablonec a Slovácko tam mají momentálně velkou formu, ale příští sezonu to může být zase jinak...

Reagovat
HorajzmAmmann

Já teda nevím jestli si to lidi uvědomují, ale aby se Baník nějak posunul, musel by Brabec hrát nějaký finanční války se Spartou a Slavii nebo začít brát hráče na hostování.

Ani jedna varianta se mi fakt nelíbí. To raději klidně 5-7 místo a pomalé začleňování hráčů z akademie - což už se pomalu děje víc a víc (Kaloč, Drozd, Buchta, Kukucka časem určitě dostane šanci Smiga a možná Barkov.

Reagovat
Losinho

Myslím, že i bez finančních válek se to 3.-4. místo uhrát dá a dlouhodobě by to asi měl bejt cíl Baníku. Hostovačky ve stylu Liberce jsou samozřejmě nesmysl.

Imho by příští sezónu měl bejt Baník pevně v top 4.

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta, Slavia, Plzeň tam je to ale o parník. + 1 tým který vždycky vyletí nahoru, jako třeba teď Jablonec. Klidně se spokojím znovu s tím 5. místem. Vůbec mi to nevadí.

Příští sezonu bych to do top4 asi i chtěl, ale vzhledem k tomu covid šílenství, kdy Kozel koupi Menu a pak ho stejně na 2 měsíce musí zavřít doma... Nějaký větší akce čekám od sezony 22/23

Reagovat
Losinho

Plzeň není o parník a nebude. Respektive nedává rakety za přestupy, takže jí časem můžete (měli byste) konkurovat. 22/23.. to už mi přijde jako až moc velká doba hájení

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale pořád tam hráči budou chodit víc než k nám. Viz třeba Kačer... Ve sportu nejde nic hned. A jestli chceš pracovat koncepčně jde to kurva pomalu...

Reagovat
Losinho

Až budou další rok bez pohárů a Baník v předkole, tak se to rychle otočí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já čekám, že se nahoru ještě dostanou...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Jenže oproti Baníku to rakety furt jsou. Pištu jsme koupili za 23 mega ( ) a teď po Baníku chtěli 10 ( ) a jim to bylo moc (tomu už se nedivím, jediná rozumná strana v tomhle nevydařeném přestupu )

Reagovat
Losinho

Budete mít další rok bez pohárů a 23 mega nebude ani součet za celej přestupák

Reagovat
bobis21

Sparta a Slavia by díky financím měly mít první 2 místa obsazené. Plzeň je na tom zatím finančně taky lépe než my a v. Tom souboji a odlasi místa s Libercem, Jabloncem + někým kdo aktuálně vyletí už jsme. A to že tam jsme bez hostovaček beru taky jako pozitivum. Samozřejmě že třeba nejsem spokojený s výkonem a výsledkem každého zápasu, ale to směřování klubu je pro mě důležitější než aktuální forma.

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně, já byl třeba ty první zápasy fakt nasraný.. hlavně z toho jak se rozjebala defenziva. Ale ted už se to v tomhle směru dost zlepšilo a jsme zpátky ve "skupině o titul" A když budeme aspoň tam a nebudeme prohrávat v Teplicíchc budu spokojený

Reagovat
andrew96

Plzeň ukázala, že dobrým nastavením lze nejvyšší mety okupovat i bez "válek".

Reagovat
HorajzmAmmann

To sice jo, ale taky se jim prvni sezony povedlo dostat do LM. Těží z toho snad do teď.... A to co se tenkrát povedlo Plzni považuji za menší zázrak.

Reagovat
andrew96

Dobrý point. Nicméně i tak věřím, že Baník může postupně zesílil a pravidelně postupovat do Evropy. Kdo jiný taky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Postupně určitě...

Reagovat
Bakary3

Mne prijde, ze si tímhle hrozne lzete do kapsy.

Zadarmo rozhodne nebyli (at uz na prestupu, nebo výši platu) Fillo, Fleisman, Svozil, Janos, Holzer (dokonce za víc, nez za kolik odchazel), Kuzma... treba zadara Potocny, kde se ale zrejme financni valka hrala, aby prisel, to.i fillo, mozna Zajic..

Jaky hraje finanční valky Jablonec, Liberec, Slovacko, treba i Sigma, ktera je sem tam nahore?

Jo , Liberec si ted pomaha hostovackama, Jablonec treba letos ani ne.

Je ocekavany, ze Banik nebude moc konkurovat s,s a plzni, ale zatim treba ty srovnatelny tymy hrajou slusne, mozna i lip.

Rikam zatim, treba se to otoci, ale zatim treba svedik, hoftych i rada (a ze jabka a libe skladaji tym pred kazdou sezonou skoro) s tim kadrem zrejme pracuji lip.

Mne tohle prijde hrozne alibisticky, jako s covidem, se kterym se potykaji všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

potýkají se s covidem všichni, ale kdo všechno v covid době chce změnit hru týmu úplně od základu??

Baník a Plzeň... Kozel přišel v prosinci 2019 a v únoru 2020 měl zastavenou soutěž. A od té doby to je takový všeljaký...i tohle prostě může ten posun týmu dost ovlivnit.

Reagovat
Bakary3

V LBC treba meli taky covid pomalu vsichni, taky meli pauzy jako vsichni.

Presto Hoftych dal hned tymu nějakou tvar, ktera zustava, ikdyz mu před sezonou zase x hracu odeslo. A to jeste hrali EL.

Rada zalepil stopery martincem a zelenym, do zalohy zabudoval 3 novice - pilar, hruby a ladra, nez se zas vratil... v utoku novej schranz.

Banik pritom ten kadr ma relativne pohromade, nikdo je nebrakuje jako tyhle severaky... a nekdy to podavate, jak kdyz to Kozel rozkopal a nezustal tam na kameni kamen.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodí se to do krámu. Rok zpět Slavie budovala nový kádr po odchodu tří opor, byla covid pauza a stejně jim to pomohlo. Covid postihl všechny kluby, ale tak někteří nevidí nic jiného.

Jasně určitě to byla komplikace, dělal se nový herní model, ale mělo by to být o kus dál než to v současné době je. Ale tady je zbytečný diskutovat.

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Bakary3

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Však tady taky Ondrasch ještě nedávno brečel jakou tužku hrajou... O Liberci se můžeme bavit až třeba po vzájemném zápase.

Reagovat
Bakary3

To nedavno je rekl bych docela dlouho

A co řekne vzajemny zapas?

Ten neni podstatnej, spis to, jak jiny kluby v podobných podminkach pracuji s kadrem i stylem hry, aniz by si delaly zbytecny alibi.

Reagovat
bobis21

No právě práce s kadrem se mi u nás líbí mnohem více než v Liberci.

Reagovat
braveheart

Zase v Liberci s tím kádrem moc pracovat nemůžou

Reagovat
Bakary3

To jo, myslel jsem to trosku jinak - ze proste z tech hracu dokazou vymacknout vic - ted neresim, jestli se soustredi na kmenovy hráče nebo 15 hostovacek

Reagovat
bobis21

Ano, ale u nich jsou vždy jen krátkodobé cíle, u nás jde naopak jen o ty dlouhodobé. Já neříkám že to nedělají dobře, je neskutečné s jakou rotací v kádru jsou schopni se držet nahoře. V tom se jim u nás nevyrovná nikdo. Ale u nás bych tohle nechtěl a to že třeba skončí pár bodů nad námi jako vloni na tom nic nezmění.

Reagovat
Bakary3

Jo, s tím souhlasím.

Reagovat
ondrasch77

To byla frustrace z našeho šíleného jara a přenesení "formy" do další sezóny vrcholící šíleným domácím výkonem s Brnem

Od té doby spokojenost

Reagovat
HorajzmAmmann

vidíš a ty by jsi už vyhodil Radu

Reagovat
Losinho

Viz ta Slavie.. obměna kádru, začátek jara tragickej (1 výhra ze 4 zápasů) a během covidu se uklidnili a pak se to zase rozjelo, v rámci možností. A to byla myslím Slavie jeden z mála týmů, kde byl covid i v tý první vlně..

Samozřejmě u Baníku jsou změny razantnější, ne personálně, ale stylem. I tak mi to ale přijde podobný, když si vzpomenu třeba na experimenty se Zimou na defenzivním štítu atd.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel když nějaký post nemáš, teď konkrétně útočníka, tak musíš otevřít kasu a koupit ho a naopak musíš vychovat někoho, koho umíš a prodat ho tomu, kdo třeba ne. Bohužel za posledních 5 let se tohle neděje. Baník nevychovává, neprodává, takže nemůže ani nějak bezmezně nakupovat.

Ono níže si hezky uvedl mladé kluky z áćka, ale spíš z pomezí. Kaloč jediný vcelku nastupuje a co si budeme nalhávat, to není hráč, kterého by si za rok dva prodal s nějakým výdělkem. Obdobně je na tom Granečný, který nikde nehraje. Buchta sbírá pouze minuty až nepochopitelně a zbytek nedostává ani čuchnout.

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník nevychovává, neprodává, takže nemůže ani nějak bezmezně nakupovat.

Však ano, když Brabec přišel do Baníku tak prý nefungovalo na Bazalech ani topení a měl v kádru jediného vlastního kvalitního hráče Azeveda. O mládeži se tím pádem nemusíme bavit.

Ta práce Brabce v mládeži se začíná pomalu projevovat až teď. A pořádně se projeví třeba za dalších 5 sezon až půjde Drozd, Buchta,... třeba za nějaký pořádný prachy pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem v tomhle trošku pesimista. Buchta má 21 let a pořád je to hráč, který se na hřiště dostává spíš jen díky pěti střídání. Uznávat, že Šmiga a Kukučka jsou mladí a mají čas, ale klidně bych se je tam nebál dávat aspoň po minutách. Ale Drozd by měl být už v nějaké rotaci. Pokud ten kluk na to opravdu má, tak ať hraje. Horší než Kaloč asi nebude. Chápu, že se mluví o tom, že ještě neni fyzicky vyspělý, ale to není třeba ani Karabec a šance dostává.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak nemusí to být zrovna Buchta nebo Drozd, klidně ať to je Kaloč nebo někdo kdo je momentálně v U17 ... Kaloč je na tom velmi dobře defenzivně, ale do ofenzivy nic moc. Klidně bych ho viděl jako super stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jako já sem se ho dlouho zastával, ale když sem ho viděl poslední dva zápasy, tak on má tu rozehrávku vážně špatnou. Jako neříkám, že se nemůže zvednout. Konec konců takových hráčů už bylo, co dozrálo později.

Reagovat
FCB1922

Každý si myslí, že máme kapitál jak žid, na půjčku od Číny.

Přitom Brabec musel zaplatit desítky, ne-li stovky milionů za pohledávky.

Pak začal postupně budovat klub, od základu.

A kdejake koště na netu si hned mysli, ze můžeme rozhazovat.

Mi se líbí naše politika. Žádné hostovani, finanční dostihy, vše pomalu. Pan majitel veřejne podpořil pana trenéra, že má čas udělat Baník Baníkem, aby hrál o nejvyšší příčky.

Nicméně je už ale otravné to psát týden co týden.

Možná by lopaty meli začít číst clanky rozhovoru s majitelem a pak by nepsali "moudra"...

Reagovat
3M

Lopata seš tady jen ty. Bez auta, bez ženský, tlustej zoufalec co ze Sparty přešel na Baník a hraje si na insidera práci si sehnal až v Praze kde berou každý béčko, jinak by ses musel nechal šukat od sasáků do prdele ty tlustá vepřová hlavo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
FCB1922

Reagovat
braveheart

Jsem jen zvědav, kde budem po dalších třech domácích zápasech. Libe, Plzeň, Jablonec.

Reagovat
HorajzmAmmann

4.

Reagovat
braveheart

Nezapomněl jsi na smajlíky? Jo, bylo by to fajn a Kozel by tímhle asi musel většině pochybovačů zavřít pusy, ale moc tomu nevěřím. Každopádně dneska musí za 3 body..

Reagovat
HorajzmAmmann

Zbytečný, stejně to nikdo nepochopí...

Reagovat
braveheart

Jestli budem po tom domácím kombu 4., pošlu ti láhev dobrého rumu

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou o poháry a stejně si furt stěžujou

Reagovat
FCB1922

Kdo si stěžuje?

Myslíš ty neandrtalce a židovskou divizi FCB? No, to je teda prvek, který je bernou mincí (ne) spokojenosti fanoušků Baníku...

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo je židovská divize FCB?

Reagovat
Losinho

Ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky.

Reagovat
John Obi Mikel

Čím jsem se o to zasloužil

Reagovat
Kaspar

Zeman si vymyslel kavarnu, tady pan nacista si vymyslel zidovskou obec

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale jako jediný neandrtálec se tu chováš prostě zas jenom ty. Když s tebou někdo nesdílí názor, tak je automaticky špatný. To že si dovolím kritiku přece neznamená, že nejsem spokojený s výsledky svého klubu. Ba naopak kdyby si četl názory druhých a nejel si pořád jen to svoje, tak sem už několikrát napsal, že bych klidně bral o pár bodů méně, ale za předpokladu, že aspoň doma uhrajeme body s papírově silnějším týmem a proti slabším budeme dominantní.

Reagovat
FCB1922

Jasne Tome, ohledně tebe už sem ti něco psal před pár dny, na Bazalech čekají.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase to svoje. Můj názor ti nejde pod nos, tak začneš svoji ohranou písničku, jak to zase jen ty vidíš správně.

No nezbývá ti než popřát hezký výhled od plotu, pak si přečti názor pana trenéra a pana Brabce a svůj obrázek si nedělej.

Reagovat
FCB1922

Jasne Tome, je to jen o mě, nikdo jiný tento názor nesdílí, ani lidé, kteří k FCB mají blíže než my dva dohromady :-)

Tak si bez zase podrazdit svoji zluc, Banik potřebuje také fanoušky.

A ano, za plotem dnes budu. Někdo plive špínu na "svůj" klub, jiní ho podporují i za cenu těch podmínek, jaké jsou.

Tak šup na Bazaly, ahoj!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pablos

Ale zase hnusnější fotbal už hrajou snad jen v Přibrami a Brně. S Olomoucí jsou tak něják nastejno. Samozřejmě z mého pohledu jen.

Reagovat
Pablos

i když docela křivdím... oni Teplice, MB, Zlín a už zase i Bohemka... není taky moc žádný pošušňáníčko

Reagovat
smazaný uživatel

Chci vidět slibovaný kombinační, atraktivní fotbal. Vidím zatím jen kozlomajznu.

Reagovat
ACSeRw!n

v soucasnejch podminkach to o fotbale moc neni, spis boj no, to neni jenom u vas

Reagovat
db18

Reagovat
exse

To co dokázal s tak špatným kádrem je až neskutečný. Ale taky bych mu přál nějaký sympatičtější tým, takže souhlas, Kozel ven a Baník návrat tam kam patří (boj o záchranu).

Reagovat
smazaný uživatel

Další náročný zápas venku, snad aspoň bod přivezeme! Slovácko!!

Reagovat
Losinho

Tenhle trojboj Karviná venku, Zlín venku, Jablonec doma bude hodně nepříjemnej. 7 bodů by bylo super.

Reagovat
remeslnik

nejmíň 7 bude, možná přejedete i plukovníka.

Reagovat
Losinho

Ono zrovna na Jablonec se nám začalo dařit snad až právě po příchodu plukovníka čekám spíš ztrátu venku

Reagovat
braveheart

Ale bacha na Poznara

Reagovat
Losinho

Snad bude ready Zima

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hovorka se vrátil ke splašenosti, no a Kačaraba se k němu na Dukle přidal Kúdela a Zima zatím spolu až nějaké výjimky perfekt.

Reagovat
Losinho

Hlavně se Zimou jsme letos pořád bez prohry ne?

Reagovat
Losinho

Tak ne, hrál v Leverkusenu. Jeho jediná prohra od března

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo jo, tam byl jak v lese. Ale na druhou stranu, tam taky hrál stopera Bořil, kterej to hrál jak beka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Tam byli v lese tak nějak všichni.

Reagovat
Losinho

Na druhou stranu - chyběl při prohře v Dánsku, v Izraeli a při remízách s Brnem a Pardubkama.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Kačaraba by právě Poznara mohl uskákat. I když rozehrával jak hanspaulkář.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky myslím, že nás nečeká nic jednoduchého. Karvinou jsem minule při prohře na Slovácku neviděl, ale ty venkovní zápasy ve Slezsku nám obvykle moc nejdou, proti Pánikovi venku je to pro nás skoro vždy složité a Jablonec má formu jako prase.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Prohráli jsme si to sami. Penalta kvůli Hercovi co hraje nepochopitelně rukou sám a druhý gól protože si mladej brankář neumí zařvat.

Reagovat
John Obi Mikel

Uvidíme večer.

Reagovat
Gelu28

Dnes budu velmi mile překvapen, když to v tom Zlíně za 3 body bude,ale dle mně Páník připraví svoji tradiční válku a anti-hru a kozel bude zase v prdeli.....Jo někteří snad už dnes sundají ty růžové brýle....není náhoda že Baník hrál poháry naposledy v roce 2010 za Miroslava Koubka, který z hráčů uměl vyždímat maximum

Reagovat
HorajzmAmmann

Jsi se probudil z komatu po 10 letech?

Reagovat
Kepy_FCB

Žehlíš si to i trevorků co?

Reagovat
Wambasen

Já už ani nevím, kdo je v které sektě, protože se to nějak často mění.

Reagovat
HorajzmAmmann

trevora jsem asi rok neviděl, vůbec nevím o čem to mluvíš...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Ani když ti dal přes píču, tak si ho neviděl?

Reagovat
PlackaSKS

Tak ted trošku lzeme, co? Nebo facky byly jen zezadu?

Reagovat
HorajzmAmmann

dobře, tak to není rok, ale půl roku

Reagovat
PlackaSKS

Takže lzeme..

Reagovat
HorajzmAmmann

to ne, spíš jsem myslel, že ten zápas byl dávno a že jsem byl na fotbale naposledy asi před rokem. Spletl jsem se...

Reagovat
Blasphemer

A bolí to furt?

Reagovat
HorajzmAmmann

co to meleš?

A proč tady vůbec kurva řešíme trevora a jakou to má souvislost s Baníkem?

Reagovat
Blasphemer

Takže si nedostal facky?

Reagovat
HorajzmAmmann

dostal... ale proč se mě ptáš jestli to furt bolelo?? Co to je za zkurenou trapnou otázku?

Reagovat
Blasphemer

V pořádku.

Reagovat
didosh

Si dostal po pysku?Proč?

Reagovat
PlackaSKS

Protoze k tomu jak dlouho si ho neviděl ses vyjadřoval sám v reakci na kepyho. Nevim jestli ses z nich takhle posral, protože chces chodit na zapasy, ale je to celjem smutny.

Reagovat
HorajzmAmmann

ptal se, jestli si něco žehlím.. já si u něj nežehlím nic. Veškerá komunikace mezi mnou a trevorem je na EF.

A jestli podle toho, že nejsem vyloženě proti Kozlovi a nejebu ho a možná se po delší době na něčem shodnem usuzujete, že lezu trevorovi do prdele jste smutný vy...

Reagovat
PlackaSKS

V kontextu toho co si rikal je tohle smutny. Ale uzij si to za plotem

Reagovat
HorajzmAmmann

já za plot chodit nebudu... nerozumím ti. Co je jako smutný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

On ti diktuje, co máš psát, že? Jestli jsi v nebezpečí, tak nám dej signál.

Reagovat
HorajzmAmmann

diktuje nám všem co máme psát...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gelu28

baník sleduju od roku 1998 ..ty kómate...na to kolik mi je...tak je to větší část mého života....ty roky co sleduji...tak si mudrcuj jinde....tobě se jako ta hra na náhodu za těch 10 let líbí ? mně teda ne

Reagovat
HorajzmAmmann

já teda nevim jestli jsi sledoval co se v Baníku za posledních 10 let dělo, ale... možná si o tom někde přečti.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Dneska bych se naprosto spokojil s antifotbalem a ušmudlaným výsledkem 0:0. Ale mám takové tušení že to bude průšvih až na půdu.

Reagovat
andrew96

Daněk v základu

Reagovat
Kaspar

uz mu muzou ostatni rikat Danku?

Reagovat
pingla

vidím dobře? Nešpor má na hlavě cibuli?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

To je humus borec.

Reagovat
didosh

Reagovat
doNny

Nejen že my nikdy už nevyhrajeme, ale ani gól nedáme...čekám na dobu, kdy ani nevystrelime

Reagovat
veikko

Ten Tiéhi je hrozně nešikovné kopyto...

Reagovat
Kaspar

Nejaky web kde jsou streamy z cesky ligy? dekuju

Reagovat
db18

tipsport, fortuna

Reagovat
Kaspar

krome sazkovek

Reagovat
iamek

Od Březiny jsem teda v Opavě čekal trosku více.

Reagovat
veikko

Taky, ale popravdě mi i tak přijde z těch stoperů nejlepší. On ani nebyl zvyklý hrát na 3 stopery, ne? Možná i to trochu snižuje ty výkony.

Reagovat
braveheart

Tak hraje třetí zápas..

Reagovat
braveheart

Opava škoda.. Proti Spartě dobrý výkon, dneska už je to zase opavská klasika. Lerch si zapsal blbě čísla, že nevěděl, že dává druhou žlutou?

Reagovat
veikko

Možná spíš řešil, jestli to bylo na červenou nebo ne? Úmysl dupnout Gonzálezovi na nohu tam nebyl, jenom je Tiéhi neohrabané jelito.

Reagovat
braveheart

Žlutou tasil hned a pak mu volal VAR, že je druhá?

Reagovat
veikko

Myslel jsem to tak, že možná řešil, jestli nemá dostat rovnou červenou.

Reagovat
braveheart

Pustil jsem si to znova a dal mu druhou a pak volal VAR. Tohle asi na rovnou červenou nebylo.

Reagovat
John Obi Mikel

Nebylo by to poprvé.

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Fillo, Svozil, Stronati, Fleišman - Kaloč, Tetour - Buchta, Mena, Potočný - Kuzmanovič

Budínský,Tijany,Jánoš, Kukučka,Zajíc, Ndefe,Azevedo

Dobře prostřídaný

Reagovat
veikko

Dejme tomu, ale Kuzma na hrotu néé.

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska se trefí

Reagovat
veikko

Třeba jo, ale moc tomu nevěřím.

Reagovat
bobis21

Buchta i Mena v základu dnes z toho sice bude válka, ale snad se aspoň protrhne to střelecké trápení. Kukučka na lávce taky potěšil, i když do hry se asi nedostane.

Reagovat
braveheart

Buchta, Mena

Potok v základu, harejeme v desíti.

Reagovat
ratusek

Až na Potoka dobrý a Kuzma na hrotu taky bída. Takže nic moc, ale zbytek parádní

Reagovat
Kepy_FCB

Potocny v zakladu

Reagovat
HorajzmAmmann

ten se taky dneska trefí

Reagovat
ratusek

Reagovat
Gelu28

nechápu co tam dělá.....

Reagovat
Frank Lampard 8

Hubník

Reagovat
HorajzmAmmann

Granečný

o2, prodejte to prosím někomu, kdo tomu rozumí. A komentátor se nechal nachytat

Reagovat
braveheart

To už radši Nova s Poulíčkem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Nenavideny Potocny v zakladu, zapas ve Zline prot Bobovi.. bude to sice k zbliti ale zapinam a na druhou obrazovku otviram tuto diskuze drzic cerstve udelany popcorn.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Zluta v pate minute oujeee.

Reagovat
ratusek

Ten jestli dostane rudou, tak aby se do Ostravy ani nevracel

Reagovat
smazaný uživatel

SLOVÁCKO!! Podme na ně!

Reagovat
ratusek

Klokany dáte

Reagovat
braveheart

Potočný už svůj "úkol" splnil.

Reagovat
Gelu28

Potočný už tradiční žlutka a navíc ted při běhu si navedl balón do autu....kvalitní plejer to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal že mu to skočí a neskočilo.

Reagovat
braveheart

Zajíc do hry, než ten magor dostane druhou

Reagovat
pingla

zatím je slušně přehráváme, ale chce to branku

Reagovat
Wambasen

Reagovat
žrout

Conde to moc hezky udělal před chvilkou

Reagovat
John Obi Mikel

Tak co, dostane červenou Poznar nebo Potočný?

Reagovat
KingMaster13

Poznar poté co dá branku a sundá si dres

Reagovat
Greny

Oba .. před zahráním rohu se trošku chytí rozhodčí si je zavolá a vylije je

Reagovat
Banikovec7

Zaslouženě

Reagovat
bobis21

Snad nikomu z našich se dnes nedaří (nepřesnosti, odskakování míčů při zpracování,...), vedení je zlaté. Pepík

Reagovat
smazaný uživatel

KALAABISKAAAA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Opět skvělý výkon, Kalabiška

Reagovat
smazaný uživatel

KLIMENT KLIMENT KLIMENT!

Ten půjde do Slavie po sezoně s takovou

Reagovat
HorajzmAmmann

já bych řekl, že penalta...

Reagovat
bobis21

Vždyť ho začal držet asi 2 metry před vápnem

Reagovat
HorajzmAmmann

já nevim jak se tohle posuzuje. Zdálo se mi, že ho pořádně zatáhnul až ve vápně...

Reagovat
mistr129

Neviděl jsem, jestli faul začal mimo a pokračoval do vápna, tak penalta. Jestli ho před vápnem rozhodil tak, že spadnul až ve vápně, tak ne.

Reagovat
bobis21

No už před vápnem měl stáhnuté trenky, ale pád přišel ve vápně.

Reagovat
Greny

Chtěl jsi penaltu máš ji mit

Reagovat
Mimalu

proč má vlastně Sadílek jako jediný žluté číslo se jmenovkou?

Reagovat
John Obi Mikel

Řekl bych, že to mají "králové asistencí" nebo jak se tomu říká.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

11-15 kolo měl nejvíc asistencí, takže teď 5 kol bude mít žluté číslo

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Gelu28

Proti Bohemce už druhá penalta...jo aha on píská Orel

Reagovat
kecipep

viděl jsi je aspoň? Nebo soudíš dle teletextu?

Reagovat
smazaný uživatel

2 penalty pro nás a ještě venku to ani nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

válec

Reagovat
smazaný uživatel

KLIMENT, KLIMENT!!!

Reagovat
Greny

Kliment půjde ... Ani jeden z týmů jako Slavia, Sparta a Plzeň nemají spolehlivého exekutora penalt

Reagovat
KingMaster13

Ten zase půjde někam do Bundesligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na druhou stranu kdyby hrál Daníček tak je nekope, ale on hraje opravdu výborně, takže když po něm Slavia, Sparta nebo Plzeň půjde tak se divit nebudu, on sám to tady bere jen jako restart, uvidíme po sezoně

Reagovat
Banikovec7

Takový skok

Reagovat
John Obi Mikel

Z těch záběrů je taky prd vidět.

Reagovat
žrout

Slovácko válec tvl

Reagovat
HorajzmAmmann

A ted žlutá za simulaci pro Fantiše a jedeme dál...

Reagovat
HorajzmAmmann

Poznypenalta pojd nad tribunu

Reagovat
Spoorty

KLUSÁČEK VEN !!!

Reagovat
KingMaster13

Kdyby se méně staral o Slávii a více o Bohemku tak jste na tom mohli být lépe

Reagovat
braveheart

Ok, kompenzace za tu první 'penaltu'

Reagovat
bobis21

Penalta z kategorie "kontakt tam byl". A i tak ten kontakt víc chtěl Fantis než Fillo...

Reagovat
iamek

Proč Fillo a Potocny tolik jebou do Meny? Fillo 2x ho serval a Potocny minimálně jednou taky.

Reagovat
John Obi Mikel

Řvou na něj aspoň tak, aby jim rozuměl?

Reagovat
braveheart

Potočný dneska hraje? Jo aha, karty..

Reagovat
iamek

Bohužel jo. Pro mě největší zklamání spolu s Reiterem.

Reagovat
ratusek

Totální fiasko. Jsem.na něj alergickej a doufám, že v létě potáhne. Akorát nevím, kdo by ho s jeho platem chtěl

Reagovat
iamek

Do kdy má smlouvu? Já teda nemám víc rád Tijaniho, ale ten asi hraje za pár korun

Reagovat
ratusek

Tijani je taky flop.

Reagovat
ACSeRw!n

to je to specificke ceske prostredi..

Reagovat
iamek

Taky mám strach, aby po sezóne nešel o dům dál.

Reagovat
Banikovec7

Penalta směšná, ale výkon opět šílený.

Reagovat
KingMaster13

Tak ve Zlíně kde se hraje válka to trenérovi asi nikdo vyčítat nebude

Reagovat
Banikovec7

No ale Zlín je lepší fotbalově, ne že by nás nějak válcovali fyzicky

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
braveheart

Sorry, tohle žádná válka není

Reagovat
braveheart

Spíš ta první po faulu od Buchty asi měla být. Ta písknutá ala letec Lafata ne. Výkon, hra

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzmanovič nejlepší na hřišti. Jinak velká bída. Zlín lepší.

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Salfovic

Slovácko tedy jede

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

Bylo jasný, že u klokana vyhrajete. Jízda na 2.místo

Reagovat
AjaxFans

Díky,ale já jsem to tak neviděl

Reagovat
ratusek

nesmíš vás tak podcenovat, hrajete spolu se Slavii a Jabloncem nejhezčí fotbal

Reagovat
AjaxFans

Tak ono já už su zvyklý,že si to stejnak dojebem sami Snad se letos pletu, rozjeté je to pěkně

Reagovat
John Obi Mikel

Jako kdyby měli Zlínští stejně dobrou techniku jako nasazení, tak by vedli o 1-2 góly. Ale ta jejich finálka to je dneska něco.

Reagovat
Gelu28

Zlín je pohyblivější a lépe přechází přes hráče...to je prostě fakt no....bolí mně z toho oči jak hraje Baník......ale já to pod kozlem doslova přežívám....to je styl alá ofenzivní smršt petr frňka skoro....nebo jako antifotbal kučery co se tu hrál

Reagovat
braveheart

Nesuďme den před večerem, teď tam Potok nasází 2 góly

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně tak

Reagovat
Kepy_FCB

taky tušim haluz výhru ale je to kozlomajzna na entou

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko a i Kliment už teď se nákup vyplácí

Reagovat
iamek

Mena dole ?

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba nemá fyzičku. Nebo se Kozlovi nelíbil jeho výkon stejně jako Fillovi a Potočnému.

Reagovat
db18

Reagovat
braveheart

Reagovat
ACSeRw!n

Svedik je kral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
bobis21

Jeho vyhození byla od Šafarčíka hrozná pičovina

Reagovat
ratusek

Takhle se akorát plácáme

Reagovat
db18

Reagovat
didosh

Protože on pica je

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Pyroman

3. jarní zápas a Slovácko už kopalo 4 penalty, slušný.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Byli všechny.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Y

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
kecipep

protože poměrně slušně válcujeme soupeře a jsme u něj ve vápně cca 8 krát častěji, než on u nás. Btw. proti nám se už za stejný počet zápasů kopaly 2!

Reagovat
Coutinho10

tak dneska Bah lavicka...

Sestava: Kolář - Masopust, Kúdela, Hovorka, Bořil - Holeš, Provod - Sima, Stanciu, Oscar - Kuchta

Lavička: Kovář, Bah, Olayinka, Traoré, Kačaraba, Lingr, Musa

Reagovat
John Obi Mikel

Doufám, že Provod a Oscar budou obráceně.

Reagovat
KingMaster13

Provod ve středu To zase budou bolet oči a Oscar hraje na křídle?

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba to bude obráceně.

Reagovat
Coutinho10

tam se to muze i prolinat mezi nema

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nic.

Reagovat
Coutinho10

j, startovaci pozice je podle infa ze sestavy, ale pokud to nebude slapat, tak se klidne muzou protocit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kaspar

s Oscarem tam pekne zametaj, jeden zapas bek, pak stred zalohy, ted kridlo

Reagovat
Coutinho10

univerzal

Reagovat
Kaspar

cerny Frydek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kaspar

omlouvam se za svou slabou koreknost

Reagovat
John Obi Mikel

Problémem není slovo černý.

Reagovat
Kaspar

tak ok, v dnesni dobe jeden nevi ale vzdyt byl taky takova zaplata na misto kde bylo zrovna treba

Reagovat
John Obi Mikel

Ale Oscar není takový *****.

Reagovat
Kaspar

to neni, ale taky hraje zrovna kde je treba

Reagovat
ACSeRw!n

to si zaklad Maso pohlidal hodne brzo

Reagovat
Igner Farnsworth

Provod

Reagovat
Greny

Vysněná posílá Bah na lavce... Hlavně aby byl flek pro Masopusta

Reagovat
smazaný uživatel

Picaaaaai to ještě skončí 3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff tak to je štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík by tam mohl na poslední minuty poslat toho mladého Rusa Timura

Reagovat
Mirek na tenisu

Zlin-banik ...

Sudí Machálek nemá žádnou autoritu. Hráči Baníku i Kozel ho jebou za každý druhý výrok.

Reagovat
bobis21

Taky píská jak kokot. První půlhodinu piskal každý kontakt, od penalty naopak nesmyslně pouští jasné fauly.

Reagovat
braveheart

Ok, takže nás herně přehrál i Zlín. A už je jedno, jak to skončí..

Reagovat
Kepy_FCB

aneb předchozí trenér přehrál toho současného paňácu

Reagovat
braveheart

Trenér nehraje na hřišti.. a dneska kupodivu i docela reagoval na průběh, i když Menu tam ještě chvílí nechat mohl

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kaspar

Chtel jsem dat na vyhru Sevilly, pak jsem se toho bal, tak jsem radsi tiket doplnil neprohrou Leverkusenu a Lipska

Reagovat
db18

Já mam Zlín - Baník 6,5+ žlutých karet a ten šmejd udělil 6. a přestal trestat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bobis21

A to k tomu příležitostní měl dost, poslal bych mu tiket k propacení být tebou

Reagovat
Kaspar

musis to rozhodcimu priste rict pred zapasemm aby vedel, ze mate stejny zajem

Reagovat
ondrasch77

z Reichu se mi dnes nelíbilo nic (ale taky jsem nad těmito dvěma váhal), Sevilla byla tutovka

Reagovat
db18

Tam jsem se namlsal, měl jsem jedničku na Dynamo a klepal se až do konce.

Reagovat
ondrasch77

Při tom kurzu i pohledu na tabulku je to docela zvláštní...

Tam muselo mít Dynamo fůru absencí.

Reagovat
Kaspar

byla, ale pro me sevilla porad neni ten tym u kteryho bych se nebal ze to posere

Reagovat
ondrasch77

Tak záleží za kolik sázíš..., já v současnosti sázím 2-4 zápasy za 150/200,- v akovce, tak aby byl zisk cca 500-700,-.

Ale ta Sevilla mi i přesto přišla fakt dobrá, skoro jsem si říkal jestli to nedat sólo za víc...

Naproti tomu jsem z tiketu vyndal Aston Villu, která se taky tváří jako tutovka, ale smrdí mi to plichtou...

Reagovat
Kaspar

o vikendu udelam na tipaci plachtu za kilo abych se mohl divat, ale stejne mi vadi kdyz to nekdo posere

Reagovat
ondrasch77

Tohle už jsem kdysi zkoušel taky..., to vždycky někdo posere.

Přijde to jednomu z milionu

Už jsem taky zkoušel po litru na 1 zápas(samozřejmě s kurzem kolem 2) , a to je takový 50/50...

Reagovat
smazaný uživatel

V Reichu se dnes dalo krásně vsadit na Frankfurt, Freiburg a klidně i Wolfsburg

Reagovat
ondrasch77

Asi jo..., já tu ligu nijak extra nesleduju, sázím jí pouze v případě favorita s dobrou formou při kurzu cca 1,5.

Když už, tak sázím především PL, občas LL a naši skvělou ligu (ale až si to sedne, ne druhé kolo, bohužel jsem se nechal strhnout Libercem s Bohemkou (samozřejmě jedinej fail) )

Reagovat
Freedo

To může napsat každej, když už se dohrálo. Příště hoď takový tipy před zápasy.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Necid vyhasl jak svíčka... Škoda...

A Zlín s Baníkem strašně utkání, tím si to Baník zariznul.. Na poháry už malá šance.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
braveheart

Že zrovna vy vytahujete nějaké ostudy..

Reagovat
Liquid

tak koriguj domácíma selháníma, i ten Tiraspol hrává skupiny EL, kdežto tihlec žabaři jako Mogilev či WIT Tbilisi jsou na naprostým dně Evropy

Reagovat
Shevchenko

Proč by to měla s Georgii být ostuda, když jsme první zápas vyhráli 6:0? S Mogilevem souhlas, tam to byla strašná ostuda.

Reagovat
Kepy_FCB

Protoze od te odvety to slo od 5 k 0

Reagovat
braveheart

Zas koriguj to, že po každém i malinkém úspěchu byl v Baníku okamžitý výprodej. Někdo se ukázal byť jen na podzim, v zimě okamžitě prodej. Když Baník vybojoval v lize poháry, nejlepší hráči okamžitě prodej a pak dostali bůra v Německu a ještě někde. Na to jsem si tehda chtěl i vsadit, že to bude 0:5, jenom jsem to nestihl.

Reagovat
Kiwi-21

V Heerenvenu

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

S tim Mogilevem takova top sestava Hušby, Lukeš, Neves, Řezník, Bolf, Greguš... to si ani nepamatuju že byly takhle našláplí když k tomuto trapasu došlo.

Reagovat
lichna.

Tu sezonu nám strasne chyběli útočníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo málo a byli by 2 měsíce předtím mistři ligy.

Sparta 62 b

Jablonec 61

Baník 60

Teplice 55

Plzeň 48

V té sezóně spadlo o patro dolů Střížkov a Kladno.

Reagovat
John Obi Mikel

A Kladno skončilo v divizi a Střížkov úplně.

Reagovat
ondrasch77

Stačilo, aby dal Pekhart góla do prazdný brány Spartě místo tyčky a byli jsme mistři my bez ohledu na Spartu i Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomenutelná situace.

Horší moment už byl snad jen japonský hokejista oslavující vlastní gól v prodloužení baráže MS v 2004.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

Frejlach tuším asi 3x do tyče... A za Baník byl Hušbauer dost špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně masakr, že s takovou sestavou, to takhle banik podělal.

Ale když vidím utok: Varadi, Fantiš, Vrťo.. To je fakt k smíchu...nikdy nikdo z nich žádný střelec a jdou s tím do evropy i když prodali, tak že toto dokáže sportovní úsek dopustit, aby nikojo neprivedl...

Reagovat
Mass

Twl pět hráčů z tý sestavy pak hrálo ve Slavii

Reagovat
HorajzmAmmann

5?

Reagovat
Mirek na tenisu

Zlín šťastný za remízu. V první půli byl o fous lepší po přestávce neexistoval. Pentle hodně přísná. Zdá se že Kozel nemá cit pro výběr sestavy. Čím širší lavička tím víc tápe. Výborný je Tetour.z

Reagovat
braveheart

Po přestávce neexistoval ani Baník.

Reagovat
Kepy_FCB

pouze srovnal držení míče, toť vše ale některým to stačí a budou dál živit plané naděje

Reagovat
Mirek na tenisu

Ve Zlíně byly 3 body povinnost. Proč tyhle průměráky neporážeji by si měli vyříkat na Bazalech.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

V první půli Zlín lepší, Baník gól z hovna, penalta podle mě nebyla, spíš bych odpískal jako pecku ten faul Kaloče (nebo kdo to byl).

Druhá půlka , Baník lepší, jedna střela mimo branku...

Za mě čistá remíza...

Reagovat
John Obi Mikel

A i přestu neexistenci měl Zlín víc střel a vícekrát trefil branku. Máte směrem dopředu co zlepšovat.

Reagovat
ratusek

jedinej výkon byl s Boleslaví. jinak je to ve všech zápasech marnost nad marnost aspon se nějak uhaluzili ty výhry, jinak bychom se plácali v boji ozáchranu

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole Matusovic dobrej houmlesak

Reagovat
Jolly Roger

Matušovič vypadá jako člen tlupy loupežníků z filmu Mrazík.

Reagovat
Greny

Co tam zkoumaji

Reagovat
John Obi Mikel

Maji 2 podezřele situace, proto to zabralo dvojnásobek času.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha hlavne z toho neudelejte penaltu.

Reagovat
Greny

Vysvětlí mi někdo proč se teď nehrálo nebo co tam hledali?

Reagovat
John Obi Mikel

Koukáš na ten fotbal vůbec.

Reagovat
Greny

Jojo a teda na penaltu tam teda nic nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkopli se tam ve vapne Oscar s nekym od nich + pry jeste mozna ruka nejaka ale za tohle bych se stydel i ja, kterej mam velky pochopeni pro pomahani top tymum proti outsiderum.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti se strašně válí.

Reagovat
Pyroman

Tak je to těžkej zápas, je potřeba si pro tu penaltu jít hned od 1. minuty.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

píše velký fanda nejuválenějšího týmu na světě

Reagovat
Mass

Tak technicky to na věci nic nemění Vypadá to, že je hodně měkkej terén, možná to je i záměr a ještě to víc namočili.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pod Kuchtem je ten terén měkký opravdu hodně, hotová bažina.

Reagovat
John Obi Mikel

*Kuchtou

Reagovat
Mass

To je možný, ale ten na zemi nebyl..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Program je náročný, odpočinek nutný

Reagovat
slonzacky_lenoch

Vzhledem k tomu shitu co hrajem zatím pecka Ostrák půjde hodně vysoko.

Reagovat
Coutinho10

vsechno zblokovany...bude to jeste tezky

Reagovat
John Obi Mikel

Jak jsem psal před zápasem, není to nic jednoduchého.

Reagovat
Coutinho10

Olie s Bahem by to ted mohli rozbehat vic

Reagovat
Coutinho10

Bah a Olie na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Olej to tam protlaci.

Reagovat
John Obi Mikel

Goooooooool.

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooo Simmaaaaaaaaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Takovéhle haluzáky mám nejradši.

Reagovat
Coutinho10

jako bylo to vtipny, jak od Hovorky, tak od Simy

Reagovat
Registrujisejenproto

panebože co to zase bylo na té přední tyči demence fakt

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchtaaaa

Reagovat
Coutinho10

Kuchttiiiic

Reagovat
John Obi Mikel

OT: Citizens tečou s nějakým týmem, co zní jak spojenectví Chelsea a Tottenhamu.

Reagovat
John Obi Mikel

Sorry, nemela byt reakce.

Reagovat
Coutinho10

nekoukam...tesim se na sestrih

Reagovat
John Obi Mikel

Tak otočeno.

Reagovat
Coutinho10

skoda, kdyby tech 10 minut vydrzeli, tak mohla platit tato rovnice

Chelsea + Tottenham = Cheltenham > Man City

Reagovat
smazaný uživatel

Za Čeltnhem sem vždycky pařil fifu.

Reagovat
Mass

Sem čekal že to Kuchta zateclí ale příjemně mě překvapil

Reagovat
John Obi Mikel

Hola hola, repre volá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl by to chráničem sklepl levýmu bekovi Karviné a vyběhl by si megaoblouk za obranu do offsidu, ze kterýho by šel pomalou chůzí 5 minut.

Reagovat
KingMaster13

O dost lepší jak Tecl sice je to takovej "zmrdeček" ale Tecl je fakt k ničemu, Kuchty přínos je fakt o dost větší.

Reagovat
ondrasch77

Tak doufám, že Tecla co nevidět zavrhnte a pustíte zadarmo k nám...

U nás byl jednoznačně famózní...

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli byste oživili i současného Tecla, tak jste kouzelníci.

Reagovat
ondrasch77

Tak mrkni, jak je na tom u vás...

U nás dával každej druhej zápas gól

https://www.fortunaliga.cz/hrac/2017-stanislav-tecl

Reagovat
KingMaster13

Ale po sezoně až Rivala v boji o titul posilovat nebudeme Zatím by bylo dobré mu najít hostovačku někde kde shání útočníka aby alespoň hrál a pak ho pustit

Reagovat
ondrasch77

My pro vás nejsme rivalem o titul

Reagovat
KingMaster13

Jen to kamufluješ ale jste Na tyhle řeči musíme být opatrní

Reagovat
ondrasch77

Tak možnostma jsme úplně někde jinde než vy...,že dokážeme využívat své hráče na limit už je o Jablonci známo..., asi hodně napoví poslední lednová neděle

Reagovat
KingMaster13

A té se právě bojím

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Spalovač šancí

Do Plzně

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Do riti tady ty mice pod sebe hrajeme jak totalni kokoti, uz pet takovych situaci tam bylo a nikdo nevystreli. Boze.

Reagovat
Coutinho10

no nevim

Reagovat
PhilipS

Co to je zas za penaltu

Reagovat
KingMaster13

Ty vole co to je za pecku?

Reagovat
Mass

Aspoň má Karviná jednu střelu na bránu, v druhym poločase by jinak vůbec nevystřelili...

Reagovat
KingMaster13

A alespoň je to trochu flusnutí na hatery co hledají každý minidotek u našich golů

Reagovat
mistr129

Pustili Berbra a už nás řežou

Reagovat
KingMaster13

Už to jede

Reagovat
Mass

Ti může bejt jedno když máš v týmu Simu

Reagovat
andrew96

Reagovat
Fernando_Torres

Co to tam vymyslel ten šašek v červeným?

Reagovat
Greny

Kontakt tam byl..

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň už vidíš, co zkoumali v první půli. Tam byl kontakt taky.

Reagovat
Greny

Tam si stojím za tím že to piskl dobře a stejně mě přišlo že tam byl Bořil v ofsajdu

Reagovat
John Obi Mikel

Já si taky myslim, že tam penalta být neměla.

Reagovat
Greny

Navíc teď byla jasná..a nehádej se se mnou .. Coutinho nebude mít čisté konto za Kudelu

Reagovat
KingMaster13

Jako promiň ale to penalta být pro Karvinou neměla ani náhodou První půli to pískl dobře

Reagovat
Greny

Byla Coutinho nesmí vyhrát...

Reagovat
KingMaster13

Jo takhle Stejně vyhraje protože tipuju že měl kapitána Simu

Reagovat
Greny

Nene myslím Julise má... Já proti němu nasadil jinej kalibr kapitán Doležal

Reagovat
KingMaster13

Ale jo to ti vyjít může proti Příbrami čekám že Jablonec bude suverénní

Reagovat
Coutinho10

Dočkala tam nemáš, kapitána u tebe vidím Doležala..to já mám Dočkala v sestavě a páska pro Juliše taky nic moc ale i tak proti tobě výhra v suchým triku

Reagovat
Coutinho10

blbě čtu vidim D a čtu automaticky Dočkal

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
KingMaster13

Přesně alespoň vidíš že se píská pomalu každá mrtka

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinkaaaaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaaal Olieeee pojistka

Reagovat
KingMaster13

Sima je prostě zvíře To jsou 3/4 našich golů

Reagovat
meno

Démon! Škoda, že se přestupové okno zavírá s prvním únorem, kdyby to bylo o měsíc a Simovi se povedlo sestřelit Lišky, šel by za nesmyslný peníze

Reagovat
KingMaster13

Jaká škoda, dát mu doživotní smlouvu Ten týpek až odejde tak budeme prostě v prdeli

Reagovat
meno

Toho bych se nebál Ale i přesto, že dál budeme dominantní, tak přijdeme o hráče s potenciálem worldclassu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak snad ten West Ham aspoň trochu podojíme s tím Simou

Reagovat
KingMaster13

Jestli byli schopní dát 50 míčů za takovou sračku jako byl Haller tak to by chtělo

Reagovat
mario23

Haller dobrej tragéd.

Reagovat
dave30

Kolik by sis představoval za devatenáctiletého kluka, který má za sebou 16 zápasů vrcholové kopané (těch 10 zápasů v kaprlize tam počítám také, i když pro kupující z top lig to až tak vrcholové nebude)? Pokus se vcítit do pozice manažera nějakého top klubu a řekni si, kolik bys za takového kluka mohl dát. A musíš přitom myslet na to, kolik podobných mladíků jsi již takto koupil (kteří měli možná ještě lepší statistiky) a kolik se jich prosadilo. Věř tomu, že takový člověk to vidí jinak, než fanoušek Slavie.

Reagovat
braveheart

Spíš se divím, že i fanoušci ho tady chtějí hned prodávat. Oni z toho žádné prachy neuvidí a Slávka bude zase bez střelce a na hrotu bude běhat zmatený Tecl.

Reagovat
KingMaster13

Jenže kdyby dostali pěknou sumu tak to je zdravé pro chod klubu a mohou koupit za ty peníze další třeba 2 podobné hráče

Reagovat
braveheart

Tak zrovna vy teď nemusíte prodávat za každou cenu, ne? A dost pochybuju, že by se teď Sima prodal za Tvrdíkovo vysněných půl miliardy, jak už přede mnou napsal dave. Já bych byl naopak rád, že okamžitě zapadl do systému, Slavia z toho jako celek těží a ven může jít za rok, dva a za raketu. A nebo se taky může stát, že za rok po něm neštěkne ani pes.

Reagovat
KingMaster13

Hele reálně je teď kolem něj fakt dost hype a v téhle době kdy je mladý tak prostě musíš vyždímat co to jde těm velkoklubům to taky bude vrtat v hlavě jestli třeba neudělají chybu a nebude z něj další třeba já nevím když to přeženu Henry Nicméně až mu bude třeba 22/23 tak už ta cena bude reálná kolem jeho tržní hodnoty ale teď když je mu 19 a ty kluci se prodávají za trojnásobek ceny je nesmysl jít pod 30 třeba

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrdinho

Reagovat
Mass

Nevim, nějaký kurwy tam hodily dýmovnici

Reagovat
Mass

Kolář zase

Reagovat
Coutinho10

Koli

Reagovat
mistr129

Kolářinho

Reagovat
John Obi Mikel

WTF Lolek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

To je pitomec.

Reagovat
Mass

Twl takhle do toho nemůže jít, ani když je brankář...

Reagovat
Mass

Uf už dostal redku...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak hlavně že se klucí poplácali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Bolek

Reagovat
smazaný uživatel

Bolek dobra pica no, ale ono skoro vsichni golmani jsou v tomhle vyjebani. Tohle vubec neni nuty, mit v rozbehu a vyskoku vystrceny koleno v urovni borcovy hlavy. Peta Cech by mohl vypravet.

Reagovat
HorajzmAmmann

škoda, že jí nedostal třeba v 75. minutě, mohla bejt sranda...

Reagovat
Greny

To ještě mohli stridat

Reagovat
John Obi Mikel

Karviná na Teplice bez Papadopulose a Bolka.

Reagovat
mistr129

Tyvole na ten přímák ho mohli nechat chytat v tílku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Co tam s tim dresem vymýšleli. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle pravidel musí mít na dresu číslo a nesmí být stejné jako někoho jiného v týmu.

Reagovat
Mass

Reagovat
mistr129

To je úprava

Reagovat
Mass

muselo to bejt všechno podle pravidel

Reagovat
Greny

Janečka nula v suchým triku

Reagovat
Greny

Kdyby vzali Janečkovi z kabiny dres z hostující sady tak to bylo rychlejší a nemuseli tam tak dlouho saskovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kuš.

Reagovat
Mass

První poločas byl boj bez velkých šancí, ale druhý Slavia jasně dominovala, Karviná bez té penalty ani jedna střela

Reagovat
Igner Farnsworth

Rozhodčí dneska super, obě pecky piskl jak měl a i červenou na konci zápasu se nebal dát, tohle je podle mně to, co teď český fotbal nejvíc potrebuje, dodržování pravidel

Reagovat
Komix

Vážně ti penalta Karviné přišla v pohodě?

Reagovat
Igner Farnsworth

Z jednoho záběru bylo jasné vidět, že ho fauloval, proto taky žádné protesty od slavistu

Reagovat
žrout

obě pecky pískl? kdy byla ta druhá?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Igner Farnsworth

36 minuta, var posuzoval možný pokutový kop pro Slavii, nevím ale tenhle vtipek dost slabouckej

Reagovat
žrout

To nebyl pokus o v tip, jen asi nevíš, co znamená "písknout penaltu"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fernando_Torres

Lolek dal vzpomenout na legendárního Rüştü Reçbera

Reagovat
mario23

Ten Matušovič je hrozně nudnej.

Reagovat
ondrasch77

Já ho hlavně vůbec nepoznal...

Reagovat
ACSeRw!n

strasny.. nejenom, ze mu chybi IQ, coz sme vedeli, ale chybi mu i koule, ani nerekne svuj nazor

Reagovat
JessePinkman

Tak snad znova za tři body.

Reagovat
db18
Reagovat
pingla

střelí to Mirek Jardovi? dneska je vhodná příležitost

Reagovat
ratusek

OT: Viděli ste toho Bolšunova? celkem masakr

Reagovat
Znalec

Klasika... Z Ruska kromě vodky nikdy nic dobrýho nepřiteklo...

Reagovat
Neon

Ještě pár spisovatelů a hudebních skladatelů, ale to je tak všechno.

Reagovat
Znalec

Alexandr Solženicyn

Reagovat
Znalec

A ještě teda pár pornohereček, třeba Sasha Rose, Angel Rivas, Crystal Greenvelle, Evelina Darling a asi nejlepší z nich Nicole Black

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou i o dost lepší rusky...ale Angel Rivas je hodně kvalitní

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

musím to pro vědecké učely zkontrolovat

Reagovat
Znalec

Vždycky jsem rád, když můžu dobře poradit, ale představa, že jsem nějakýmu borci pomohl k dobrýmu vyhonění mi na sebevědomí moc nepřidá

Reagovat
ratusek

Reagovat
Han střelil první

Jde poznat, že jsi znalec.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
frankiefcb

samozřejmě i Gogol, Čechov a Dostojevskij.

Reagovat
andrew96

Finové bez postihu? Celkem výsměch (potrestání Bolšunova samozřejmě v pořádku).

Reagovat
Mimalu

První může volit stopu, ne?

Reagovat
andrew96

To už volil celkem pozdě. O Bolšunovovi dobře věděl.

Reagovat
Mimalu

Zas tak to nesleduju, ale mně teda přišlo že se při vyjíždění z té zatáčky docela plynule sunul k pravé dráze. A z těch záběru v TV mi nepřišlo, že by přejel přes ty modré blbosti co oddělují dráhy, ale stihl v čas si vybrat tu krajní dráhu.

Reagovat
Pablos

jako zmrdstvo no

Reagovat
ratusek

za co Finové? že mu vjel do stopy? viděl sem akorá ten gif na onlajnech

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
braveheart

Kočí připravoval v Jablonci trávník?

Reagovat
Znalec

Takže dneska:

- přání:

Kotek - Vitík, Panák, Hancko - Wiesner, Souček, Karabec, Pavelka, Plavšič - Juliš, DMK

10:0 (Karabec 3x, Wiesner 2x, Juliš 2x, DMK 1x, Plavšič 1x, Panák 1x)

- realita:

Nita - Vitík, Čelůstka (Plechatý), Hancko - Vindheim, Sáček, Dočkal, Pavelka (Souček), Hanousek - Juliš, DMK

4:1 (2x Juliš, 1x DMK, 1x Hancko)

Reagovat
monty25

Řezníček je kopyto a ještě k tomu dělá kapitána.

Reagovat
ondrasch77

Twl... My zas jedem v tom našem systému "centry ze strany" i když je to hřiště úplně v píči a nabízí se, rvát to tam z vápna z každý pozice

Takhle ty zoufalce fakt neporazíme...

Reagovat
martin1

Staněk v základu Míka, Koželuh, Hranáč poprvé v nominaci

Reagovat
Oli99

Hranáč příjemný překvapení

Reagovat
monty25

Radosta je taky vůl. ČB dostaly dva góly úplně zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Horvi jede bomby

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ZB 07

V zápasech Jablonce s Příbramí vše při starém koukám

Reagovat
ratusek

To, co se v Jablonci odehrává, není nic jiného než pravý očistec. Fotbalisté se viditelně trápí, a na naprosto tristním terénu dokonce jde i o zdraví. Asi málokoho pak překvapí, že po úvodní půli je skóre bezbrankové.

to je fakt taková hrůza?

Reagovat
ratusek

aha., ted sem ti to pustil. klasika. to hřiště už nikdy nikdo nedá dohromady

Reagovat
ondrasch77

Já absolutně nechápu, že to nezrušili...

Od noci chcalo asi do 11 hodin, a od tý doby padá...

Fakt ideální pro technický tým...

Reagovat
HorajzmAmmann

teď to je akorát na výměnu trávníku.

Reagovat
ondrasch77

fakt kreténi

Teď ještě čekám, kdo se zkurví s těma vachrlatejma kolenama... Jestli Pilař nebo i Kratochvíl

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

chudáci z Příbrami.

Reagovat
vestinustarychdubu

Já nikdy nechápal to volání proto, aby se tu hrálo v zimě, protože v Anglii se taky přece hraje. Tady na to prostě většina klubů nemá podmínky a zázemí, a i kdyby lidi mohli na stadion, tak kolik by jich zrovna dneska v tomhle přišlo?

Reagovat
ondrasch77

Počítám, že u vás chčije celej den, ne?

Dneska to bylo úplně na píču pro fotbal..., kdyby aspoň mrzlo a pak to zapli, ale tohle je na hovno.

Budou rádi, když to dají za 14 dní dohromady, tohle se mělo odložit.

Reagovat
vestinustarychdubu

Tady sněžilo většinu dne, chcalo včera dopoledne a pak opět sněžení, ale trávník by asi taky nebyl žádná hitparáda, i když na liberecký poměry (a díky tomu, že zprůhlednili část střechy hlavní tribuny) je tu plocha celkem ucházející, dělají s tim, co můžou, ale i v zápase s Bohemkou bylo vidět, že to bylo prostě na hovno.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Firkraag

Hlavně tady je uplně ale uplně jiný podnebí než v Anglii.

Reagovat
PavlíčeQ

Od noci do 11 hodin chcalo? To by mě teda zajímalo kde, během noci a rána nespadla snad ani vločka a ani kapka.

Reagovat
ondrasch77

Na Proseči...

Nevím od kolika, ale probudil jsem se kolem 8. a pršelo, kolem 11. hodiny déšť se sněhem, pak už jen sníh...

Stává se to běžně, že na druhém konci Jablonce je jiné počasí než u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Horvi zachrání Příbram v lize tak jde místo Guly do Plzně

Reagovat
andrew96

Obrana Plzně vypadá na první pohled celkem strašně. Pro Pardubice škoda, že vedle Hlavatého nemohou využít ani Tischlera.

Reagovat
Salfovic

Pěkná chumelenice v Jablonci

Reagovat
Salfovic

Kterej kretén příbramskej tam takhle zahrál rukou

Reagovat
Greny

Teď přijdu zapnu to a to je paráda ten Jablonec

Reagovat
ratusek

Kočí ani nemusel rozhrabovat ten puntík ne?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

Pauza je třeba odhrabat lajny

Reagovat
Neon

Kočí nestačil rozkopat puntík, že dostal gól z penalty?

Reagovat
Mirek na tenisu

Chtěl tam uhladit ze sněhu led, ale sudí mu ho posypal solí.

Reagovat
monty25

Řezníček je fakt debil.

Reagovat
Greny

Si pri těch odkopech od branky můžou ze sněhu udelat hromádku a postavit míč na to

Reagovat
ratusek

jako v baseballu, kdy je nadhazovač výše

Reagovat
monty25

Tři nejlepší hráči ČB v dnešním zápase: 1. Řezníček, 2. Radosta, 3. Grigar.

Reagovat
dinss

Hruška přestával dodávat kurvy do kabiny nebo proč nechytá?

Reagovat
ondrasch77

Protože je dřevák?

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeden z Pardubic, tuším Černý solidně žral přes Vánoce cukroví

Reagovat
Mirek na tenisu

Černý má slušnou cíchu...pravda. Na rozdíl od řady hubených a fyzicky nadupaných borců mu ale nepřekáží míč. Raději jeden fotbalista s pupkem než sestava složená z Moulisů, Voltrů, Janetzkých, Březinů, Juřenů, Šustrů, Šumberů a jiných nekopů. Omlouvám se klukům, které jsem jmenoval, ale jedná se o náhodný výběr hráčů vesměs z týmů které by nejvyšší soutěž hrát neměly.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kaspar

stream na plzen? dekuju. pripadne nejaky web kde davaj ceskou ligu krome sazkovek? nemuzu najit

Reagovat
Coutinho10

kup si SportPack za 2 kila od O2TV...a nemusis resit streamy

Reagovat
Kaspar

vzdyt na 02 se tu vecne nadava, jak jim to pres net nefunguje nebo uz to vychytali?

Reagovat
Coutinho10

to je minimalne nebo aspon za me urcite se to vyplati a nejenom kvuli nasi lize

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Imos
Reagovat
Kaspar

Reagovat
vestinustarychdubu

Se registruj na tipáči a pak si přes prohlížeč najdi web cestu k souboru se streamem a hoď do VLC playeru. Nebo streambible.org.

Reagovat
Greny

Stanek

Reagovat
Coutinho10

a je po zapase....

Reagovat
ratusek

Reagovat
braveheart

Zrovna dneska jsem Pardubicím i docela věřil, že neodjedou s prázdnou

Reagovat
Coutinho10

jako po tech 10-15 minutach uz se tam obcas dostavali...skoda, mohlo to bejt zajimavej match

Reagovat
braveheart

Tak ještě není konec, že?

Reagovat
Coutinho10

neni, ale obraz zapasu bude stejny...

Reagovat
Riviera Kid

Ty vole proč? Vždyť to bylo úplně zbytečný. Celý zápas před nima.

Reagovat
ratusek

takhle ten hráč nepřemýšlí v té hře. Ale většinou je to tak jak říkáš, kdyby se na to vysral, tak udělá pro tým lépe

Reagovat
ratusek

Offside, paráda

Reagovat
dinss

Tyvole...On je opravdu Kaša naše nejlepší posila z léta....

Reagovat
ratusek

hele on nikdy nebyl tak zoufalej jak z něj děláte. I v Žilině hrál dobře. nevím proč z něj děláte takovýho dřeváka

Reagovat
db18

Slováci psali něco jinýho... a v Bčku vypadal Quasimodo taky zoufale...

Reagovat
dinss

Právě

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Ale my tam potřebujeme posílit snad nejvíc.

Reagovat
dinss

Na konci vápna měl někdo z Pardubic nohu ve stejný linii jako Ondrášek. Napřed měl jen tělo.

Reagovat
Coutinho10

Ondrasek tam byl jasne ramenem vpred...to neokecas

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
dinss

Viděl jsem to pár vteřin. Nemusím nic okecávat.

Reagovat
ACSeRw!n

telem nemuzes dat gol nebo co ?

Reagovat
db18

No nic... Matějka, Koželuh a Hranáč nástup... a přestat ignorovat Šulcsteigera.

Reagovat
ratusek

OT: celkem masakr. čekal jsem dost, ale 5 míčů minimálně, to je dost

https://www.garaz.cz/clanek/snite-o-dakaru-podivejte-se-jestli-mate-dost-nasetreno-21005530

Reagovat
Greny

Guluv poslední poločas?

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze nie! Lebo tohto chuja si neprajem platit aj zo svojch dani, keby nahodou nejakemu magorovi v SFZ skrsne v hlave ho u nas zamestnat.

Reagovat
Sosi

Jaky je limit pro vyhozeni Guly? Prexe ho nemuze Sadek drzet treba 5 proher v rade...

Reagovat
db18

Vypadá to, že uhrajem druhý čistý konto v řadě...

Reagovat
Sosi

Prave prpto se ptam, kde je ten limit, co bude Sadek jeste branit a vyzdvihovat a co naopadk mu bude vadit. Jinymi slovy jestli je sklenice poloprazdna nebo poloplna...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejsou peníze na vyplacení odstupného, jinak by šel už před Vánoci

Reagovat
ratusek

Reagovat
Sosi

Ale pokud timto stylem neudela pohary, tak nebudou penize uz nikdy...

Reagovat
fabec1222

Reagovat
db18

To je sračka, jinak by se v létě nekupoval Pišta za 23 mega... (odstupné za Gulu a jeho tým je celkem 5 mega)

Reagovat
Pyroman

I kdyby Ba Loua byl na 30% úrovni toho, jak hrál za Karvinou, tak pořád musí oproti Faltovi a Kayambovi být úplnej Robben, ne? Křídla má Plzeň šílený.

Reagovat
Greny

Normálně bych dal Kašu na hrot

Reagovat
ACSeRw!n

Everton pekne prilepenej balon na noze

Reagovat
mario23

Všichni vyhazujete Gulu, ale ty křídelní hráči hrajou hroznou tužku.

Reagovat
Sosi

Vsak on je trener

Reagovat
ratusek

ta Plzeň je fakt hrozná

Reagovat
Mates_Matesović

Dočkal sedí

Reagovat
Sosi

To zas bude picovat v kabine...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mario23

Až na Hanouska dobrý.

Reagovat
ratusek

co na tom zkoumá hodinu

Reagovat
ratusek

ježiš proč se jde podívat na video, dyt je to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam resite do pici zas

Reagovat
djiros

Znají vůbec pravidla? K čemu jsou u toho videa, když na to musí Berka čumět i na hřišti. Diletanti.

Reagovat
Rakoid

Berbr je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Mrtvej ofsajd.

Reagovat
iamek

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Mrtvej ofsajd.

Reagovat
djiros

Opravdu?

Reagovat
ratusek

jak to může uznat, panebože

Reagovat
iamek
Reagovat
ratusek

to chápu, ale až tak okatě?

Reagovat
smazaný uživatel

Mrtvej ofsajd.

Reagovat
Greny

Noo to nevim teda

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Mrtvej ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je teč umyslná muže Havel stát klidně 10 metrů v ofsidu

Reagovat
djiros

Úmyslná teč?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on toho offside postaveni vyuzil hned dvakrat, byl v offsidu celou dobu. Ani se z nej nesnazil vylizt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

To je úplně jedno.

Reagovat
frankiefcb

Za mě teda ani omylem přihrávka od toho Pardubičáka.

Reagovat
smazaný uživatel

To nee, ze nee? Ty vole... to je vrazda v primym prenosu. Sebevrazda rozhodciho zaroven. Hosi to bezte do pice..

Reagovat
smazaný uživatel

Mrtvej ofsajd.

Reagovat
iamek

Kvůli takové kravine se registrovat dolare?

Reagovat
smazaný uživatel

Já som Adrian Gula.

Reagovat
smazaný uživatel

zářez

Reagovat
smazaný uživatel

Správně uznaný mrtvej ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to správně uznaný volové. Ta přihrávka první nešla na Havla, takže nebyl v ofsajdovym postavení. Stejněj případ jako druhej gol Nizemců na Euro 2004 proti nám. Mrtvej ofsajd,

Reagovat
ratusek

tvl těžil z offsidové pozice

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno ta přihrávka na něj pak šla od Pardubičáka zase nikdo nezná pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

úplně jiná situace. Nizozemci se vrátili pod balon. Tohle je klasická plzeňská vražda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, naprosto stejná dle pravidel. Mrtvej ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

ne no

Reagovat
žrout

Uznali to správně, nevím, co řešíš

Reagovat
havrys99

Hoši, šel se podívat, protože konečný rozhodnutí je na hlavním. Řešil vědomý hraní obránce, který pak zrušilo ofsajdové postavení Havla. Jestli je to správně, těžko říct - docela hraniční.

Reagovat
ratusek

vždyt je to jako teč obránce a ta ti taky nenuluje předešlý offside. přemýšlíte tady někteří?

Reagovat
smazaný uživatel

Přeměnuje když ta první přihrávka nešla na toho hráče v ofsajdu.

Reagovat
havrys99

Je rozdíl mezi tečí a vědomým hraním. To už existuje v pravidlech od roku 2016, jen se to v praxi moc nestává

Reagovat
mistr129

Navíc podle nového výkladu není útočník v ofsajdu ani tehdy, kdy se obránce vědomě zapojí do

hry a tečuje míč směrem k soupeři v ofsajdové pozici.

Reagovat
mistr129

tohle je z roku 2013, myslím že se to od té doby neměnilo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, hodně hraniční situace, v principu by neudělal chybu ani jedním rozhodnutím. Nechtěl bych posuzovat, jak moc vědomý hraní to bylo od bránícího hráče.

Reagovat
havrys99

Reagovat
mistr129

Tohle bych teda jednoznačně uznal

Reagovat
Greny

https://youtu.be/okV8wNWHv6M čas 1:50 uznat se dá vše ...koukeejte

Reagovat
ratusek

Reagovat
žrout

Tvl jak to že to není ofsajd jenom proto, že si obránce míč bez souboje zpracoval a až pak se zapojil do hry útočník City?

Reagovat
ratusek

neměl ho 100% pod kontrolou, takže normální soubor s hráčem co byl v offsidu. jak to nemůžeš chápat

Reagovat
Pablos

ale vždyť hráč který se vrací z ofsajdu se může hned zapojit né ? Jako nejsem úplně pravidlovej expert... ale tohle bylo úplně v pohodě přece.. nebo teda né ?

Reagovat
Pablos

Nechápu To je úplně v pohodě, vždyť mu ten míč vzal, když už v offside zase nebyl

Reagovat
Coutinho10

sice prihravka na Havla od hrace Pardubic, takze si to asi obhaji, ale jako tohle pravidlo se mi nelibi, protoze pokud je hrac v ofsajdu a zapoji se do hry a dokonce da gol, tak by to nemelo platit, ale mam Havla ve fantasy, takze aspon mam sanci porazit Puskase

Reagovat
djiros

Nechtěně tečovany balón přece není přihrávka. Tečovat to plzeňský hráč, tak to neuzná.

Reagovat
Salfovic

Tečovat to plzeňský hráč tak je to jasný ofsajd.

Reagovat
djiros

Který byl celou dobu. Jsem zvědav jak nám vysvětlí, proč to uznal.

Reagovat
Coutinho10

nevysvetli...videorozhodci odmitl rozhovor, rikal Sveceny

Reagovat
dave30

Nechtěně tečované? Kdyby to nezahrál, tak míč převezme Matějka (který v ofsajdu nebyl) a bude z toho gólovka. Toml zahrál zcela jasně úmyslně. Nevím, o co vám všem jde?

Reagovat
chytrejkluk

co řešíte, vždy to šlo od hráče Pardubic

Reagovat
žrout

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

AHVEL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já bych byl radši, kdyby to neuznali, ale tohle je defakto stejný případ jako gól City proti AV. Bohužel správně podle pravidel.

Reagovat
ratusek

právěže vůbec. Ten gol City v životě nemůže platit, protože se hráč zapojil z offsidové pozice do hry a obral obránce. nechápu, jak to někdo mohl uznat. Ten váš gol dle kolegů nademnou asi tak nějak regulerní, i když se mi to moc nezdá a neuznal bch to

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel i ten gól City je správně podle pravidel.

Reagovat
havrys99

Taky bych neuznal ani jeden, jsou to hrozně nefotbalový věci (vzdálenost útočníka od obránce nebo vědomé hraní míče v souboji). Tyhle změny pravidel pak v praxi vypadají dost nešťastně.

Reagovat
ratusek

Pardubic je mi líto

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ne, měli zůstat u produkce perníku.

Reagovat
Rakoid

Nebyl náhodou tohle další ofsajd?

Reagovat
iamek

Vypadalo to, ze gólman reagoval na Ondraska no

Reagovat
ratusek

Reagovat
braveheart

Vypadalo to tak, ale opakování už radši nenabídli.

Reagovat
djiros

A tady byl taky sporný Ondráškův pohyb. Ovlivnil brankáře? Kdo ví.

Reagovat
Rakoid

No ovlivnil ho právě stoprocentně, vždyť Boháč vybíhal proti němu....ale popravdě teď nevím, jak je toto v pravidlech

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě ovlivnil, druhý gól byl podle mě neregulérní.

Reagovat
dave30

Reagovat
žrout

Tohle byl podle mě ofsajd, i když Ondrášek míč nezasáhl, tak ovlivnil hru. Jde vidět, jak Boháč reagoval na Ondráška a vlastně byl překvapený, že nezakončuje, protože se soustředil a taky přesouval s tím, že bude zakončovat.

První gól v pořádku, teč bránícího hráče, takže to ofsajd nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je věc brankáře na koho reaguje. Prostě to neměl dělat.

Reagovat
žrout

Věc brankáře to je, ale tím pádem Ondrášek v ofsajdovém postavení toho brankáře ovlivnil a tím pádem se zapojil do hry, takže to uznat neměli.

Reagovat
db18

Ale první gól podle mne taky ofsajd, teč ofsajd neruší

Reagovat
žrout

Jistě že ruší v tomto případě, ten Pardubičák zahrál vědomě míč, který (nechtěně) popostrčil na Havla. V tom případě mohl být Havel klidně 10m v "ofsajdu" a je to úplně jedno.

Reagovat
Salfovic

Chtěná jo. Těžko říct, jestli to byl tenhle případ.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těžká situace, ale mnohem víc to připomínalo vědomý (a nepovedený) vypíchnutí míče než pouhou nechtěnou teč.

Reagovat
Pyroman

Reagovat
dave30

Reagovat
dave30

Samozřejmě hrál Toml vědomě. Toto nemá s nechtěnou tečí nic společného. Kdyby Toml nezasáhl, tak míč převezme Matějka a je z toho gólová situace.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
žrout

Teď čtu diskuzi výše a tady plno lidí nezná pravidla tvl vyserte se na ty ignorantský komenty a raději se vzdělejte v tom, kdy ofsajd je a kdy ne. Bránící hráč Pardubic ve snaze zabránit přihrávce aktivně tečoval míč, který se dostal k Havlovi. Je úplně jedno v tu chvíli, jak daleko v ofsajdu Havel byl, protože nikdy nemůžeš být v ofsajdu, když na tebe jde míč od protihráče To je zase úroveň tady

Reagovat
martin1

Reagovat
Rakoid

Oukej, tak mi teď vysvětli ten druhý gól pls

Reagovat
žrout

Viz můj koment o kousek výše, očividně neměl být uznaný, Ondrášek se v ofsajdovém postavení zapojil do hry a ovlivnil brankáře, byť sám nezakončoval

Reagovat
Rakoid

Oukej, beru Nicméně tohle jsou přesně momenty, kdy by to chtělo komunikaci mezi rozhodčím a lidmi. Ty pravidla každej takhle do detailu nezná, a pak vznikají zbytečné spekulace. Navíc k tomu druhému gólu snad nebyla ani opakovačka.

Reagovat
žrout

Reagovat
braveheart

Reagovat
czechfant

To není pravda. Jsou situace, kdy mužes byt v ofsajdu pokud na tebe jde míč od protihráče.

Reagovat
žrout

Myslel jsem když ho ten protihráč hraje, ne když se to od něho pasivně odrazí, nebo viz níže v případě konkrétního "obranného zákroku", o který v tomto případě nešlo.

Reagovat
czechfant

Ok

Reagovat
db18

Když aktivně hlavou prodloužíš míč na protihráče, tak to taky furt ofsajd je...

Reagovat
žrout

Proč myslíš?

Reagovat
db18

Je to v pravidlech + v Evropě se to tak i posuzuje.

Reagovat
žrout

Můžeš mi citovat ta pravidla, kde se to píše?

Reagovat
žrout

Tam se o hlavě nic nepíše + z jakého roku to je?

Reagovat
dave30

https://drive.google.com/file/d/1A4BWmjlgRkiNnZeOhxepS6kkeIM89xKQ/view

Které pravidlo toto hlásá? Ofsajd je řešen na stranách 92-98.

Reagovat
db18

strana 105, obrázek co jsem dával hore

Reagovat
dave30

To myslíš vážně, že toto jsou identické situace? Toml tečoval nějakou střelu?

Reagovat
dave30

Od Tomla to nebyla teč, ale normální obranný zákrok. Nikoliv však obranný zákrok v duchu pravidla 11.9.c). V tomto případě tento zákrok musí zabránit míči v cestě do branky.

Reagovat
dave30

Není

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mirek na tenisu

Jenomže za bukem stál Matějka, který šel do souboje s Pardubičákem. Takže offside

Reagovat
žrout

Jedině pokud byl Matějka v ofsajdu, což jsem si nevšiml, že by byl

Reagovat
Mirek na tenisu

Byli v rovině. Museli by tam mít čáru

Reagovat
dave30

Matějka v ofsajdu nebyl, stál tam ještě Čelůstka.

Reagovat
ratusek

tvl ty děláš jak kdyby ten pardubičák se normálně otočil a nahrál mu to do šance

Reagovat
andrew96

Nic takového právě ani náhodou nedělá, naopak to jednoduše vysvětlil.

Reagovat
žrout

A kde přesně to dělám

Reagovat
dave30

Je rozdíl mezi neúmyslnou tečí a mezi úmyslným zákrokem, který neúmyslně skončí jinde, než si hráč představuje.

Reagovat
ratusek

No aleto je potom dřeváctví

Reagovat
dave30

Jj,

Reagovat
žrout

Ale to není omluva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rakoid

Jako takhle...nechci soudit, takhle podrobně aktuálně platná pravidla neznám. ALE právě proto, že jsou ty momentální pravidla takhle složitá, to prostě musí být jako v NFL a rozhodčí by měl říct skrz mikrofon, co zkoumal a proč to nebyl ofsajd.

1. gól- vlastně netuším, co zkoumal tak dlouho. Buď to pravidla berou jako ofsajd, nebo ne. Fakta byla jasně daná, v podstatě nebylo co zkoumat videem...takhle to pak vypadá, že ani rozhodčí si není jistej, co na to pravidla.

2. gól - pro jistotu ani není zkoumáno, že Ondrášek v ofsajdu ovlivnil Boháče.

Já nevím, možná oba góly správně uznány, ale u obou gólů je právě kvůli složitosti pravidel nutná komunikace s fanoušky. Jinak se vždy budou hádat dva tábory...včetně mě, přitom pravidla neznám.

Reagovat
dave30

První gól v pořádku, druhý ne. Podle mě.

Reagovat
czechfant

První gol:

"c) získává ze svého postavení výhodu tím, že v ofsajdové pozici zahraje

míčem,

● který se odrazil od tyče nebo od břevna, nebo

● který se odrazil od hráče soupeře, nebo

● který byl tečován případně zahrán hráčem soupeře při obraném zákroku.

„Obranným zákrokem“ se přitom míní situace, kdy bránící hráč se pokusí

zabránit tomu, aby míč skončil v brance jeho družstva."

Tohle podle mě nebyl odraz od obránce, ani obranný zákrok jak ho tam popisují. Pardubičák chtěl normálně hrát. Takže za mě správně posouzeno.

Druhý gol:

"je v hratelné vzdálenosti a přitom svádí nebo má možnost svést se soupe-

řem souboj o míč; „hratelnou vzdáleností“ se rozumí taková vzdálenost

k míči, která umožňuje hráči dotknout se míče natažením nohy nebo

poskočením nebo brankáři skočením s nataženými pažemi. Tato vzdále-

nost závisí na fyzické velikosti hráče,"

Tady podle mě hodně sporný.

Reagovat
Mirek na tenisu

Druhý gól neměl platit. Ondrášek mohl svým pohybem zmást golmana. VAR a la ČR je k ničemu. První gól sporný. Matějka v souboji se stoperem, který míč posunul k Havlovi, byl na hraně ofsajdu. Podle rozmazaného obrazu O2 těžko měřit. Holt nejsme v Anglii. Suma sumárum Pardubice poškozeny.

Reagovat
czechfant

https://ctrlv.cz/4cWM

Bylo to na hraně, bez té čáry to nejde určit. To se pak ale dává na první rozhodnutí rozhodčího ne?

Ten druhý gol

b) ovlivňuje soupeře tím, že

● vezme nebo omezí jeho možnost hrát míčem, protože mu brání ve výhle-

du nebo ho omezuje v pohybu,

● je v hratelné vzdálenosti a přitom svádí nebo má možnost svést se soupe-

řem souboj o míč; „hratelnou vzdáleností“ se rozumí taková vzdálenost

k míči, která umožňuje hráči dotknout se míče natažením nohy nebo

poskočením nebo brankáři skočením s nataženými pažemi. Tato vzdále-

nost závisí na fyzické velikosti hráče,

● v hratelné vzdálenosti učiní jasnou akci, která má zjevný vliv na možnost

soupeře hrát míč; v tomto případě není přesně specifikovaná „hratelná“

vzdálenost.

Nevím no.

Reagovat
smazaný uživatel

tak evidentně třetí bod

Reagovat
Coutinho10

videorozhodci odmitl rozhovor

Reagovat
žrout

Protože ten druhý (který stejně nic neřešil) by si neobhájil. Se divím, že to měl zapotřebí, protože pochybuju, že za vylepšené statistiky pro "náš" tým dostane něco navíc i když možná za snahu jo

Reagovat
Mirek na tenisu

Doufám, že ho Melo Pereira už k videu nepustí...který výtečník tam seděl?

Reagovat
Greny

Hele škoda že nemáme var jak v Anglii kde kreslí ty čáry.... Bylo by zajímavé ještě kdyby rozkreslili to postavení Matejky

Reagovat
žrout

Já jsem popravdě spíš radši, protože jak vidím, že tam řeší doslova milimetry, tak mi to přijde na hlavu.

Reagovat
Rakoid

Takže je lepší, když jednou centimetr pustí a podruhé ne, a ty jako divák nemáš šanci to poznat?

Reagovat
Mirek na tenisu

Jasně. Zatímco v PL si hrajou s cm a mají na to jednotnou metodiku, čeští sudí to hrají jak ruskou ruletu. Navíc nekvalita záběrů je šílená. Asi to pouštějí sudím není o moc lepší.

Reagovat
žrout

Já ti nevím, prostě mi přijde, že fotbal by měl být posuzovaný "lidským okem" a mělo by to být jakoby jasně rozpoznatelný, ne že to je otázka 2 cm na hřišti, které má desítky metrů. Pokud to je tak moc sporný, tak bych ty situace pouštěl ve jménu atraktivity. Druhá věc je, pokud VAR nechce vidět, to je pak problém...

Reagovat
Rakoid

Jenže o to právě jde, tady v Česku můžou jet černoty dál, protože ti ten záběr do televize buď vůbec nepustí, nebo z něj stejně prd poznáš. Takže naklápění zápasů na jednu stranu může jet tímto stylem dál, VAR neVAR.

Reagovat
dave30

Centimetrové ofsajdy, kdy se zkoumá, kde končí rukáv dresu (tam dnes podle pravidel začíná ta část těla, kterou gól dát nesmíš), geometricky se spouští kolmice k zemi, to tady opravdu nechci. Jestliže rozhodčí u videa není schopen ze zastaveného záběru 100% rozeznat ofsajd bez ofsajdlajny, tak to prostě ofsajd není a hotovo...

Reagovat
žrout

Vidím to podobně.

Reagovat
Pyroman

Taky jsme mu my všichni, kdo měli vsazený handicap na Plzeň, patřičně vděční.

Reagovat
ondrasch77

Berbr is back...

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Trand

Reagovat
ACSeRw!n

takze Kotal ma evidentne koule a nechal kapitana na lavicce.. ted je otazka, kdo ma u majitele vetsi slovo, ale nedivil bych se, kdyby to byl Dockal

Reagovat
Jackmaker1989

Niekto stream?

Reagovat
ratusek

Klíma

Reagovat
czechfant

Tvl, z tohodle nezakončit

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně slabý začátek.

Reagovat
mario23

Klasická dominance soupeře. Dejavu.

Reagovat
Greny

V týdnu se zas spekulovalo že má Dočkal s Kotalem pořád nějaké problémy ne?...

Reagovat
ACSeRw!n

spekulace uz neni to spravny slovo

Reagovat
Greny

Tak Kotal zkušene ... Nemůže té odstřelit hráč když ho nepostavis

https://media.tenor.com/images/0850d89e7967a51f798a4e9791e5d565/tenor.gif

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Budínský je z formy.

Reagovat
ratusek

Hanousek je tak strašně čitelnej

Reagovat
ACSeRw!n

ted co tam zase vymejslel od ty lajny.. to ze nikoho neobejde bych mu prominul, kdyby dal aspon jeden centr z peti pokusu

Reagovat
Selänne

Klička do středu nebo přihrávka zpátky. Nic jiného fakt čekat nemůžeš.

Reagovat
Greny

Klima nespletl si je Jarolím a nedal na hrot toho stopera?

Reagovat
John Obi Mikel

Kde vzal ty 4 góly v předchozích 5 zápasech?

Reagovat
Kaspar

OT: prave mi to u online platby ukazalo, ze maji od ledna nejaky dalsi overeni, tak ze zvedavosti, pouzivate Epin nebo otisk prstu ci scan obliceje?

Reagovat
mistr129

Jelikož platby v eshopech dělám většinou přes pc, tak epin

Reagovat
Coutinho10

je to celkem otrava, ale taky ten Epin

Reagovat
Selänne

Totálně chaotický a bez nápadu. Přiveďte už toho trenéra.

Reagovat
John Obi Mikel

Tam jsou zase hrozné technické nedostatky ve finálce u té Boleslavi. Jako s Brnem.

Reagovat
Pyroman

Proti nám vypadá i Ladra jako fotbalista, neuvěřitelný.

Reagovat
Selänne

Buďme soudní. Z Ladry už se pomalu stává slušnej ligovej fotbalista. Otázka tak zní: kdo dostane nálepku nejhoršího ligového fotbalisty?

Reagovat
czechfant

Hanousek :D

Reagovat
didosh

Reagovat
Pyroman

Aktuálně bych řekl Hanouska, s čistou hlavou asi někoho z trojice Soldát, Voltr, Knapík.

Reagovat
Mirek na tenisu

Zlatý citron získává.....někdo z Flinty nebo od Jardy.

Reagovat
Mirek na tenisu

...a taky v Teplicích a Opavě je plno adeptů.

Reagovat
Cumel

Když je v sestavě Záhumenský, hraje se až o druhý místo

Reagovat
Sir Ravealot

Železník

Reagovat
andrew96

Už není ligový.

Reagovat
iamek

Tijani

Reagovat
John Obi Mikel

Diviš.

Reagovat
ACSMan

Hanousek dneska korunujue svůj výkon touto hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal to dobře. Bohužel gólman líp.

Reagovat
ACSMan

To jo, nemyslím to tak že by to udělal špatně spíš že i ty zdánlivě jednoduché věci mu nevyjdou. Třeba zpracovat míč.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no. Na straně druhý je to prostě snaživec, který na tom place maká. Že na to kvalitou nemá, je jiná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

to měl dávat na přední tyč, bohužel že rozhodl pro tu složitější variantu

Reagovat
ACSMan

Je to ten typ, co má rád výzvy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zkouším prvně HBO go, nějaký tip na seriál/film? Spíše minisérie. Viděl jsem samozřejmě Chernobyl, melas to vědět a True detective a zvazuju The wire. Dik

Reagovat
Selänne

The Wire...na všechno ostatní ser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Neon

Reagovat
Greny

Bez karty pro Hanouska

Reagovat
John Obi Mikel

Ty útoky Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně slabej výkon. Už zase nefunguje mraky věcí.

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav hodně podobně jako v Brně. Herně docela dobrý, ale koncovka katastrofální.

Reagovat
ACSeRw!n

zase sme neskutece impotentni, DMK se snazi, ale to je tak vsechno

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To je hrozný, to je bez nápadu, bez myšlenky. Přesně, jak říkal komentátor: chybí ,,architekt hry,, což Boleslav má v podobě matadora Matějky, klobouk dolů před ním.....

Reagovat
ACSeRw!n

architekt odesel do Belehradu

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ta kvalita tady v česku na tenhle post zkrátka není. Musej se holt brát žoldáci typu Kangy, ať jsou jací jsou....

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta se pomalu ale jiste vraci k hernimu projevu za Stramy. Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si poslední mače říkám, že se ta hra rozpadá. Dneska tam prostě nesedí na sebe vůbec nic. A není to dobrým výkonem Bolky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka to jenom proste zkousi a vychazi ji to, oni rozhodne nemaji dobrou formu nebo kvalitu na prehravani Sparty, ale ta dneska vubec nema system, to je strasna bida. Kolik je to let a zapasu a treneru a slibu po Stramovi a je tam nejakej progres? Jako jsou druzi.. ok.. ale aby to spis nebylo jen neschopnosti ostatnich.

Reagovat
Jackmaker1989

Podstatný rozdiel je, že zbierajú body a to nielen naproti Stramovi ale aj Jilkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

body jsou pěkný, ale pokud nefunguje hra, tak to dlouhodobě body neponese.

Reagovat
Jackmaker1989

Plzen podobnou hrou už 3-4 roky urobila poháry, takže to je jedno.

Reagovat
exse

Reagovat
Raylan

Z toho zas bolí voči.

Reagovat
didosh

Reagovat
ACSeRw!n

konecne sme to rozhejbali a zpresnili prihravky

Reagovat
mario23

Utrpěli jsme gól do branky soupeře.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooooooooooooooooooool uffffffff

Reagovat
Selänne

Vitík je ale opravdu fakt boží.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý

Reagovat
didosh

Je dobrý

Reagovat
Greny

Na Euro

Reagovat
Selänne

Zima - Vitík

Reagovat
didosh

To stříleli oba?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná akce.

Reagovat
exse

Dočkal odmítl pásku?

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt?

Reagovat
exse

Běžel kolem Pavelky kterej si ji už sundával z ruky a ukázal mu že ji nechce.

Reagovat
Greny

By byla prdel kdyby ho trenér hned sundal

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ať táhne do prdele.

Reagovat
Firkraag

Tak na tom nic špatnýho nevidim. Mně to spíš přijde jako respekt. Pavelka byl pro zápas kapitánem, tak je jím celej zápas, mě by sralo, kdyby přišel někdo z lavičky a sebral mi ji

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
smazaný uživatel

Potom ten mančaft má herně šlapat, když se hráči jako on pokouší odstřelit trenéra.

Neodstřelil on tenkrát i Holoubka?

Reagovat
exse

Jojo.

Reagovat
didosh

Reagovat
Greny

Tady ti stačí odstřelit trenéra a dělat že nic... Kdyby si aspoň vzali příklad z Vaňka kterej to v podstatě přizná do medii

Reagovat
smazaný uživatel

Jako neumím si představit, že podávám 100% výkon, kdyby mi můj nejlepší kámoš (kapitán, zvolenej vůdce mančaftu) furt bulíkoval do hlavy, že je to všechno na hovno, že musíme udělat rebelii, že ho to pod tím trenérem nebaví.

Reagovat
Melda

Hlavně, že ve Spartě potřebují charakter

Reagovat
didosh

Taky jsem si všiml...blbecek arogantní

Reagovat
RadekVonCZE

To víš, musí běhat

Reagovat
didosh

Vandrak líný

Reagovat
Greny

Piskl bych u gólů ofsajd... Beztak byl Juliš nejakou časti těla v ofsajdu v momentě střely a Diviše ovlivnil při zákroku nemohl pořádně reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

docela křeč

Reagovat
dave30

Mně se to jeví tak, že v ofsajdu nebyl ani Juliš.

Reagovat
didosh

Matějovský jak dělal že mu nic neudělal...strašný zmrd...

Reagovat
John Obi Mikel

Janošek

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Florin

Reagovat
ACSeRw!n

byl spis jenom nastrelenej, ale Heca by uhnul no

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To je jasný, ale Rumun je mnohem lepší gólman

Reagovat
Greny

Nita Bolka v zakonceni

Reagovat
Jackmaker1989

Pičo Florine!!!!! Ty si king!

Reagovat
andrew96

Wau, Ladrovi půlrok v Jablonci dost prospěl.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Nita: nejlepší gólman ligy

Reagovat
didosh

Určitě do top 3 patří...nechápu proč jste ho tak dlouho nechávali na lavici. Umí aspoň trochu česky?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli v lize, ale ve Spartě o parník.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ale Minčev mi připadá nějakýho chlapíka z okresu. On neumí nic.

Reagovat
Mirek na tenisu

Má 19..talent?.asi se někomu líbil, ale je fakt, že je jak leklá ryba.

Reagovat
John Obi Mikel

Kolik to stál?

Reagovat
RadekVonCZE

30 mega?

Reagovat
Mass

Jakej mutant tam nonstop řve?

Reagovat
didosh

Kozak jak chtěl balón do brejku

Reagovat
smazaný uživatel

3 body, Vitík, Nita ... DMK dá se říct. Zbytek těžkej průměr.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak Boleslav si dneska zasloužila aspoň bod. Hrála výborně. Překvapila mě. Mr. Yoda asi umí trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se u gólu dotknul Juliš, nebyl v offsidu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mslím v momentě doteku Karlssona, ne v momentu přihrávky Pavelky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Nooo už se v tom nešťourej

Reagovat
db18

Včera se ofsajdy pouštěly všude...

Reagovat
frankiefcb

taky jsem si říkal

Reagovat
Raylan

Já bych se na to 3-5-2 vykašlal. Bez Hložka to stojí za prd, DMK tam není tak dobrej, jak by mohl být. A hlavně Hanousek ani Vindheim nejsou dost kvalitní, aby to fungovalo + pomalejší střed a je to bída.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele