FORTUNA:LIGA - preview 14. kola: Slavia může do čela

06.11.2021, 08:47, aktualizováno 07.11.2021, 08:24
Previews
Slavia se představí v Ďolíčku s Pardubicemi, a jestliže zvítězí, posune se do čela FORTUNA:LIGY. Sparta bude plnit roli favorita proti Teplicím, zatímco Jablonec si bude chtít vylepšit postavení ve Zlíně. Karviná po karanténě pokusí zbrzdit ve formě hrající Slovácko...
MFK Karviná - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
V naprosto odlišném rozpoložení se nachází soupeři, kteří se střetnou v neděli odpoledne v Karviné. Domácí se po karanténě pokusí zabojovat o první výhru, Slovácko naopak chce udržet skvostnou formu.

Slezané měli vinou výskytu nákazy koronaviru odložené předchozí dva duely, naposledy tak sehráli zápas v polovině října v Olomouci, kde po gólech Růska a Gonzáleze prohráli 0:2. Šlo už o jejich třetí prohru v řadě a ani v jedenáctém ligovém kole si tak nedokázal připsat premiérové vítězství.

Naopak Slovácko v dlouhodobé soutěži vyhrálo už šestkrát za sebou, a to navíc s průměrem téměř tří gólů vstřelených na zápas. Na tuto metu dosáhlo před týdnem na Andrově stadionu, kde Sigmu díky skvělé koncovce porazilo 3:0. Spoušť odstartoval po sedmdesáti minutách Reinberk, na něj ještě navázali Cicilia a Holzer.

Rovněž vzájemné zápasy hrají jednoznačně pro Jihomoravany, kteří uspěli šestkrát za sebou. Úsměvně se může jevit fakt, že ve všech těchto duelech vyhráli poměrem 2:0. V minulé sezoně se o to doma zasadili Daníček s Klimentem, odvetu v Karviné rozhodl spolu s Daníčkem Petržela.

Karvinští se nyní nemohou opřít o zraněné Čmelíka, Dramého a Tavarese, otazník visí ještě nad Neumanem. Hostům nepomohou zdravotně indisponovaní Mareček a Jurečka.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Křapka, Stropek, Šindelář, Buchta, Šehič - Sinjavskij, Mangabeira, Qose, Bartošák - Papadopulos
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Navrátil - Cicilia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.44 - 4.59 - 1.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - FK Jablonec  (neděle 15:00)
Málokdo by si před sezonou vsadil na to, že do vzájemného zápasu půjde s vyšším bodovým ziskem Zlín. Jablonec se však v lize trápí, a tak nyní potřebuje zvítězit, aby reprezentační pauzu přečkal na jedenácté příčce.

"Ševci" se na konci října zvedli a po pěti ligových porážkách v řadě dvakrát bodovali. Nejprve si přivezli remízu ze hřiště Pardubic, před týdnem doma zaskočili České Budějovice a vyhráli 2:0. Brankami se o to zasadili Tkáč s Hrubým, radost žluto-modrým nezkazilo ani vyloučení Reitera v závěru.

To Severočeši na úspěch čekají už osm soutěžních utkání v řadě. Během té doby si připsali jen dvě remízy v Evropské lize a další tři v tuzemsku, když se mimo jiné před týdnem rozešli smírně s Pardubicemi. Po Čvančarově zásahu vedli, poté ale srovnal Tischler. Ve čtvrtek v Randers naopak museli dotahovat, krátce po pauze soupeř vedl o dva góly díky trefě Mistratiho a Kubistově vlastenci, o výsledek 2:2 se nakonec zasloužili Čvančara s Kratochvílem.

Vzájemné střety dlouhodobě sedí Jablonci. Ten pětkrát v řadě vyhrál, na porážku od Zlína čeká už čtrnáct zápasů od roku 2008. V minulé sezoně na jihu Moravy uspěl 2:0 díky gólům Pilaře a Schranze, doma zvítězil 3:1, když se prosadili Kubista, Jovović a Považanec.

Vedle minule vyloučeného Reitera budou ševci postrádat zraněné Koláře s Dostálem, Petr Rada se musí obejít bez vykartovaného Čvančary a zdravotně indisponovaných Housky, Hrubého a Martince.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Vraštil, Procházka, Matejov - Conde - Fillo, R. Hrubý, Tkáč, Čanturišvili - Poznar
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Kubista, Zelený, Krob - Hübschman - Pleštil, Považanec, Kratochvíl, Pilař - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.46 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Pardubice - Slavia Praha  (neděle 15:00)
Po nějaké době se může Slavia dostat na první místo tabulky. Potřebuje k tomu jediné - porazit Pardubice, které sice čekání na výhru stále neukončily, avšak v posledních týdnech dokázaly alespoň remizovat.

Východočeši si jediné soutěžní výhry připsali ve druhé polovině srpna, od té doby na úspěch čekají už devět zápasů. Před dvěma týdny alespoň dokázali prolomit šňůru pěti porážek v řadě, po bezbrankové remíze se Zlínem si před týdnem se štěstím odvezli bod i z Jablonce. Tam prohrávali po brzké Čvančarově trefě, ještě před koncem první půle však na konečných 1:1 srovnal Tischler.

V případě sešívaných to vypadá, že překonali tu nejhorší krizi a aktuálně se jim povedlo třikrát po sobě vyhrát s čistým kontem. Po Sigmě si minulý víkend vyšlápli v bitvě o čelo na Plzeň, kterou i díky třem červeným kartám pro soupeře zdolali 2:0 trefami Lingra a Krmenčíka. Ve čtvrtek si připsali cennou výhru v Konferenční lize, kde Kuchtův zásah rozhodl o vítězství nad Maccabi Haifa.

"Měli jsme dlouhou sérii bez nuly. Pro psychiku celého týmu a obzvlášť pro trojúhelník Kačaraba - Ousou - Mandous je to povzbudivé. Nějakým způsobem se o tom debatuje. Jsme za kluky rádi. Situace vzadu řeší fakt dobře a zvedají se každým zápasem. Není to ale jen o těchto hráčích, pomáhá jim celý tým. V poslední době si soupeři nevypracovávají tolik příležitostí. Je to o tom, jak na hřišti působí celý tým," komentuje Jaroslav Köstl, asistent trenéra Trpišovského.

Vzájemné zápasy v minulé sezoně vynesly Slavii čtyři body. V azylu Pardubic v Ďolíčku remizovala 1:1, na tomto výsledku měly zásluhu góly Tischlera a Musy. Odveta v Edenu jí vyšla výrazně lépe, díky Kuchtovým brankám v první půli a Stanciuově pojistce ve druhé uspěla poměrem 3:0.

Pardubičtí budou v utkání vedle zraněných Čiháka, Slámy a Solila postrádat také trio Beran, Červ, Markovič, které v týmu hostuje ze Slavie a dohoda klubů mu start neumožní. Otazník navíc visí i nad Matějkou a Vítem. Vršovičtí dorazí bez zdravotně indisponovaných Bořila, Kúdely, Takácse, Hovorky, Provoda a Tecla, nejistý jsou starty v případě Schranze a Stanciua.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Kostka, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Chytil, Tischler, Šimek, Cadu - Černý
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ousou, Kačaraba, Oscar - Samek, Ševčík - Ekpai, Lingr, Olayinka - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.60 - 5.38 - 1.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - FK Teplice  (neděle 18:00)
Až na čtvrté místo srazila Spartu týden stará remíza v Ostravě. Nyní má jedinečnou šanci na reparát, neboť ji čeká soupeř z úplně opačných pater tabulky - předposlední Teplice.

Letenští před týdnem ve Slezsku dvakrát vedli díky trefám Peška a Hancka. Za Baník dokázali srovnávat Buchta s Tetourem, Pražany tak mohla mrzet za stavu 1:1 Dočkalem neproměněná penalta. Vrbova družina si náladu nespravila ani ve čtvrtek v Lyonu. Hodinu tam sice dokázala držet bezbrankový stav, nicméně poté dvakrát během chvíle udeřil Slimani a v závěru na konečných 3:0 upravil Toko Ekambi.

Takovéto starosti by ovšem chtěli "Skláři" mít. Ti se po pěti soutěžních porážkách v řadě nadále potácí v nejnižších patrech tabulky. Sice mají poslední Karvinou o bod za sebou, ta však má dvě utkání k dobru. Před týdnem proti Liberci to přitom vypadalo, že žluto-modří konečně nějaký ten bod získají. Na Matouškův gól totiž dokázal odpovědět Mazuch, jenže v posledních minutách se nechal vyloučit Knapík, což v nastavení potrestal Rondić gólem na 2:1.

Poslední vzájemný střet nemusíme hledat v historii daleko. Udál se uprostřed minulého týdne v MOL Cupu a stal se brzy hotovou záležitostí. V osmnácté minutě Švanda svým zákrokem způsobil penaltu i přesilovku pro Spartu. Pokutový kop proměnil Karlsson, přesilovky ještě poté využil Dočkal. Stále to však byl pro Teplice milostivější výsledek než jejich poslední výlet na Letnou. Tam v dubnu schytaly debakl 2:7, vyhrát tam od roku 2011 dokázaly jen jednou.

Obě mužstva trápí početné absence. Sparta se musí obejít bez zraněných Čelůstky, Höjera, Juliše, Polidara a Součka, otazník navíc visí nad Karlssonem, Hložkem a Štetinou. Hosté přijedou bez vykartovaných Knapíka s Chlumeckým, zdravotně indisponovaných Kučery, Ledeckého, Mazucha, Shejbala a Žitého a také Čtvrtečky s Fortelným, které do hry nepustí dohoda klubů o hostování. Aby toho nebylo málo, jsou v ohrožení i starty Černého, Dialla, Radosty a Vondráška.  
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Panák, Hancko, Vindheim - Pavelka, Sáček - Pešek, Dočkal, Haraslín - Minčev
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Mareček, Hasil, Hyčka - Jukl, Krunert - Kodad, Trubač, Moulis - Rezek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 9.60 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
Liberec učinil v posledních dvou měsících značný progres a už se nemusí tolik bát záchrany. Bohemians naopak v poslední době sbírali spíše porážky, avšak poté, co minulý víkend odpočívali, se hodlají znovu nastartovat.

Původně měli Pražané tak jako ostatní před týdnem normálně hrát, avšak jejich duel s Karvinou byl kvůli vysokému počtu hráčů Slezanů nakažených koronavirem odložen. "Klokani" tak alespoň mohli pečlivě studovat aspekty vlastní hry, které potřebují vylepšit. Z posledních pěti ligových zápasů totiž prohráli hned čtyři a v tabulce se propadli na nepříliš lichotivou 12. příčku.

Propad chtějí Bohemians jednoznačně ukončit. "Musíme být od samého začátku koncentrovaní, odvážní v útočné fázi a prokazovat kvalitu před brankou soupeře. Když se zpětně podíváme na naše venkovní zápasy, téměř ve všech jsme mohli zvítězit. Bohužel jsme často doplatili na to, že se nám nepodařilo vstřelit druhý gól. Navíc soupeři skórovali z první ošemetné situace, což nás srazilo dolů," připomněl asistent hlavního kouče Pražanů Erich Brabec důvody nedévných neúspěchů zeleno-bílých.

Také liberecký Slovan má rozhodně pořád co zlepšovat, avšak ve srovnání s bídou, která mužstvo od řeky Nisy provázela zkraje ročníku, si pořád mohou pískat. Aktuálně drží Severočeši šňůru dvou utkání bez ztráty kytičky a už pošilhávají po první polovině ligového pelotonu.

Pro další postup ale musí Liberec porazit často nečitelného protivníka. "Bohemians mají takové herní výkyvy. Někdy dokážou překvapit a porazit kohokoliv, ale také jsou schopni s kýmkoliv prohrát. V sezoně zatím mají gólově divočejší výsledky a dostávají dost branek. Prostě nás čeká nevyzpytatelný soupeř. Celkově je to ale kompaktní a dobře poskládaný tým poměrně kvalitních hráčů, jehož jádro je už delší dobu pospolu. Navíc jsou vedeni vynikajícími trenéry," uvedl asistent trenéra Slovanu Miroslav Holeňák.

Realizační tým domácích se až těsně před úvodním hvizdem rozhodne, zda využije služeb krajního beka Michala Fukaly, záložníků Miroslava Stocha s Karolem Mészárosem a útočníka Ľubomíra Tupty. Všichni totiž v nedávné době řešili zdravotní potíže. U Bohemians panuje nejistota nad trojicí útočníků Janem Chramostou, Davidem Puškáčem a Tomášem Necidem. Zranění do hry nepustí stipera Lukáše Hůlku a záložníky Davida Bartka s Janem Kovaříkem.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Gebre Selassie, Chaluš, Plechatý, Mikula - Tiéhi, Havelka - Koscelník, Frýdek, Matoušek - Júsuf
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Köstl, Krch, Bederka - Dostál, Ljovin, Hronek, Květ, Vondra - Keita, Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.53 - 3.92
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav  (sobota 15:00)
Souboj dvou tabulkových konkurentů bude k vidění v sobotu odpoledne v Českých Budějovicích. Domácí mužstvo tam přivítá Mladou Boleslav, která na něj má k dobru dva body a stejný počet míst.

Jihočeši nyní už tři zápasy v řadě čekají za vítězství. Po remízách v Jablonci a doma se Slavií, které se dají označit za úspěch, přišlo minulý víkend trápení ve Zlíně. Tam Dynamo prohrálo 2:0, když se v domácím dresu prosadili Tkáč a Hrubý.

Naopak Mladoboleslavští se v posledních týdnech těší dobré formy, během října uspěli ve čtyřech z pěti utkání. Nabitý předchozí týden zvládli rovněž na jedničku, když nejprve vyřadili z poháru Plzeň a poté s i v lize vyšlápli na Hradec Králové. O úspěchu 3:2 svými brankami rozhodli Dancák, Ewerton a Douděra, za hosty mezitím srovnávali Rada a Vlkanova.

Dynamo kvůli trestu za červenou kartu postrádá Skovajsu, kvůli žlutým zase chybí Novák. Na druhé straně vyloučení nepustí do hry Matějovského, vykartování Douděru a zdravotní obtíže Šimka s Maškem.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Talověrov, Králik, Sladký - Čavoš, Hellebrand - Van Buren, Hora, Mršič - Bassey
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Karafiát, Suchý, Preisler - Skalák, Hlavatý, Dancák, Jurásek - Ladra, Milan Škoda, Ewerton
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.71 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Hradec Králové - Baník Ostrava  (sobota 15:00)
Ačkoliv mají fotbalisté Baníku na pátém místě stále relativně slušný náskok, ten se může výrazně ztenčit po čtrnáctém kole. V něm se totiž utkají s Hradcem Králové, který je slezskému celku aktuálně nejblíže.

Východočeši mohli být svému soku ještě blíže, kdyby neprohráli před týdnem v přestřelce na půdě svého azylanta Mladé Boleslavi. Dvakrát sice dokázali srovnat, na Dancákovu trefu odpověděl Rada a na Ewertonovu Vlkanova, ta Douděrova už však zůstala bez odezvy. Skončila tak pěkná série čtyř soutěžních utkání bez porážky, jež Hradec vynesla takto vysoko v tabulce.

Kromě ligy ji ale tvořil i jeden pohárový zápas, a to právě na půdě Baníku. Tam Harazim otevřel skóre ve prospěch hostí, pak sice Buchta srovnal, ale díky Prekopově gólu se mezi nejlepší osmičku probojoval Hradec. Ačkoliv v lize se tito dva soupeři nepotkali už přes šest let, v poháru jim bylo přáno i na podzim 2019. Tehdy o výhře Ostravy 2:0 rozhodli Pokorný a vlastňákem Martinec.

Slezané naopak i kvůli zmíněnému pohárovém střetu nejsou v nejlepším rozpoložení. Kromě tohoto duelu nezvládli i domácí střet se Slováckem, naposledy proti Spartě (rovněž ve Vítkovicích) remizovali 2:2. Hosty poslali dvakrát do vedení Pešek a Hancko, Buchta a Tetour se však postarali o radosti i v domácím táboře.

Nyní bude Miroslav Koubek postrádat zraněného Reichla, otazník visí nad startem Kateřiňáka s Kodešem. Na druhé straně nemůže pro čtyři žluté karty nastoupit Sor, zdravotní indispozice zase trápí Laštůvka s Kukučkou a Budinským.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Čech, Král, Leibl - Mejdr, Soukeník, Rada, Novotný - Dvořák, Vašulín, Vlkanova
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budinský - Juroška, Svozil, Lischka, Fleišman - Ndefe, Tetour, Kaloč, Kuzmanovič, Buchta - Almási
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.47 - 2.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc  (sobota 18:00)
Hodně nepovedené utkání za sebou mají fotbalisté Plzně. Jako by nestačil samotný fakt, že na Slavii prohráli a nechali ji k sobě přiblížit, nýbrž navíc v tomto duelu přišli o tři hráče. Ti budou proti Sigmě určitě chybět.

Viktoriáni hráli v Edenu v oslabení už od jedenácté minuty, kdy po zásahu VAR musel ze hry Řezník. Skóre otevřel v pětašedesáté minutě Lingr, po vyloučení Pernicy a Mosquery upravil na konečných 2:0 Krmenčík. Pro Západočechy navíc šlo už o druhou porážku v řadě, neboť předtím v Mladé Boleslavi vypadli v poháru. Po sérii sedmi po sobě jdoucích výher tak jde o nemilý návrat na zem.

Hanáci však po dobrém úvodu sezony začali ztrácet ještě více. Z posledních osmi ligových utkání vyhráli jediné, tři předchozí navíc prohráli bez jediné vstřelené branky. Minulý víkend se bez bodu poroučeli z domácího střetu se Slováckem. Přestože ještě v sedmdesáté minutě byl stav bezgólový, poté Reinberk, Cicilia a Holzer rozhodli o výhře mužů z Uherského Hradiště 0:3.

Vzájemné střety jsou v poslední době doménou Plzně. Ta už šestnáct utkání v řadě, tedy více než devět a půl roku, neprohrála. V minulé sezoně si z Androva stadionu odvezla bod za remízu 2:2, když po Hálově trefě otočili Ondrášek s Čermákem, načež znovu srovnal Falta. Právě Falta, už ale v dresu Viktorky, asistoval na jedinou branku v jarní odvetě, kterou vsítil Beauguel.

Domácí mužstvo se v zápase musí obejít bez výše zmíněného vykartovaného tria Mosquera, Pernica, Řezník, zranění zase nepustí do hry Míku s Pachlopníkem. V dresu Sigmy kvůli čtyřem žlutým kartám stojí Breite s Gonzálezem, zdravotní potíže trápí Vaněčka s Yunisem a v ohrožení je i start Chvátal s Greššákem.

Zápas v plzeňských Štruncových sadech má naplánovaný výkop na sobotní osmnáctou hodinu, jeho hlavním sudím bude Ondřej Ginzel.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Kaša, Hejda, Hybš - Kalvach, Bucha - Kopic, Sýkora, Šulc - Beauguel
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Látal, Hubník, Jemelka, Zmrzlý - Sedlák - Zahradníček, Růsek, Daněk, Hála - Zifčák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.80 - 7.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň13110223:1033
2.Slavia Praha13102132:1132
3.1. FC Slovácko13101225:1231
4.Sparta Praha1393132:1330
5.Baník Ostrava1272324:1523
6.FC Hradec Králové1354418:1919
7.FK Mladá Boleslav1352623:2117
8.Sigma Olomouc1344522:2116
9.Dynamo České Budějovice1343617:1915
10.Slovan Liberec1342711:1914
11.Fastav Zlín1341817:2813
12.Bohemians Praha 19051233617:2612
13.FK Jablonec1326511:2312
14.FK Pardubice1315716:248
15.FK Teplice13121010:265
16.MFK Karviná1104710:214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (541)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně nuly. Dvanáct soutěžních zápasů v řadě trvalo, než Slavia začala sbírat čistá konta, kterými byla v minulých sezonách proslulá. Zadní řada se ustálila sice ve výhradně cizineckém složení, ale postupně je pevnější a pevnější.

Už teď se ale chystá obhájce titulu svou obranu v zimě trochu předělat, přičemž je zároveň téměř jisté, že čtveřici, jakou jsou fanoušci zvyklí vídat v posledních utkáních, vedení klubu zachová. To znamená zprava Alexander Bah, Aiham Ousou, Taras Kačaraba, Oscar Dorley.

Zatím není v plánu prodej nikoho z nich, ani dosud neběží zákulisím informace o zájmu některých klubů. Nejblíže tomu měl být v létě Bah, který měl mít nabídku z ruské ligy, tu však Slavia odmítla.

Přesto se může složení defenzivy proměnit, a třeba i výrazně. Chystá se totiž návrat Davida Hovorky, někdejší opory, jejíž kariéru už potřetí zabrzdilo vážné zranění kolen. Hovorkův stav se ale výrazně zlepšil, dokonce tak, že 28letý stoper plánuje, že by šel s týmem do plné zátěže už během podzimní části. Nasazení do zápasů je ale pravděpodobné spíš až na jaře.

Komplikovanější je to s Ondřejem Kúdelou a Janem Bořilem. Prvního jmenovaného zkoušel realizační tým připravit už na derby, které se hrálo před více než měsícem, jenže i s velkým časovým odstupem cítí Kúdela v místě zranění bolest a mluví se o tom, že nemusí stihnout ani zimní soustředění.

Totéž v případě Bořila a jeho chrupavky, tady je ale situace podle některých informací ještě vážnější a není jisté, jestli levý obránce stihne aspoň nějaký zápas do konce této sezony.

Ve hře je však posílení defenzivy. Sportovní úsek má podle zjištění iSport Premium na seznamu případných nových hráčů středního obránce z Dynama České Budějovice Maksyma Talovierova. Ukrajinský stoper hostoval na podzim 2019 ve Spartě, která měla možnost ho později odkoupit, tuto možnost ale nevyužila a teď o něm uvažují na Slavii.

Podmínky přestupu jsou smluvně stanovené, Talovierov má v kontraktu výstupní klauzuli, která se pohybuje někde mezi šestnácti a osmnácti miliony korun. Jestli se ji „sešívaní“ rozhodnou uplatnit, záleží na dalších debatách uvnitř sportovního úseku.

Klub naopak řeší definitivní uvolnění Ondřeje Karafiáta, který nyní hostuje v Mladé Boleslavi a právě na zeleném koberci v blízkosti automobilového závodu by měl zůstat natrvalo. A taky Ladislava Takácse, jehož opakovaně trápí drobná zranění a v mužstvu Jindřicha Trpišovského se dosud výrazněji neprosadil.

Reagovat
John Obi Mikel

Díky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Talovierov jen 18 mega výkupku? Se divím, že ji ještě někdo neuplatnil

Reagovat
Losinho

Tak tuhle sezónu mi nepřijde nic moc.

Reagovat
andrew96

Reagovat
PavlíčeQ

Koukl jsem na čísla Čvančary a luxus za 687 minut 8 gólů (z toho polovina v evropských pohárech), tj. zhruba 86 minut na 1 gól Pro srovnání třeba Hložek má za 1680 minut 4 góly, tj. 420 minut na 1 gól

Reagovat
Fodbalysta

tyhle porovnání vždycky

Aniž bych fandil Spartě, tak Hložek má ve Spartě na sebe úplně, ale úplně jiný tlak. Nehledě na to, že se na něj každý soupeř speciálně připravuje. Což se o Čvančarovi říct nedá.

Reagovat
PavlíčeQ

Tlak na něj samozřejmě větší je. Na druhou stranu má maximální důvěru trenéra a hraje v týmu, kterýmu se relativně daří. Čvančara stoprocentní důvěru trenéra nemá a ještě hraje v týmu, který hraje od začátku sezóny hovno.

Reagovat
Nx

Hložek má furt lepší čísla,nejak se u něj tady na eurofotbalu zapomína na ty asistence co má a že s Ewertonem ma v lize nejvíc bodů

Reagovat
exse

Ok, u toho Alijagiče už to asi fakt nebude náhoda. Snad Slavii nenapadne kupovat Čvančaru nebo prodlužovat Krmelec a dají mu od léta prostor.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Losinho

Na jaře by mohl hostovat nejde v Pardubicích, tam je ten útok zoufalej.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě čvančara super hráč. Útok kuchta, alijagič čvančara by byl zajímavej. Určitě krmencik pryč. Toho neprodlouží snad. A ta cesta jak říkal Tvrdík (nákup a výchova mladých hráčů a následný prodej) je za mě pro české kluby asi jedna z nejlepších variant jak fungovat. Plus samozřejmě u těch našich nejlepších klubů (S+S) to doplňovat o pár zkušených kvalitních hráčů kteří ti tvoří osu týmu.

Reagovat
exse

Nic proti Čvančarovi, přijde mi hodně zajímavej, ale prostě pokud mají Kuchtu, Schranze a Alijagiče, tak mi přijde nesmysl ho kupovat, leda že by střelili Kuchtu.

Reagovat
KingMaster13

Já bych raději z ligy vzal Ewertona takovej hráč by byl sakra potřeba. Navíc ten útok by nebyl až tak špatný tudíž bych raději posílil křídla

Reagovat
exse

O tom žádná, křídla jsou aktuálně vaše největší slabina.

Reagovat
Losinho

ten musí bejt priorita

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

máte přece Masopusta

Reagovat
KingMaster13

To už je bek

Reagovat
meno

Chci Maxe Talovierova, Tkáče a Ewertona. Alijagiče stáhnout a po přípravě ho poslat do Pardubic k Červovi a Markovičovi s Beranem

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

ten by byl super, kdyz uz nemame zadneho Brazilce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla tri minuty u rohovyho praporku, ctyry rohy za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je to hnus, ale když máš proti sobě odevzdaného, profesorský hrajícího soupeře bez špetky bojovnosti a náznaku alespoň průměrné inteligence tak proč ne.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara nedostal dnes dobrý dárek k narozeninám

Reagovat
Liquid

Brno opět ukázalo, že v 1.lize nemá co dělat, snad to Dukla na jaře nevzdá

Reagovat
ratusek

a proto má pohodlný náskok na nepostupovou příčku

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z druhy ligy nema ve Fortuna lize co delat. Dokonce ani ctyry tymy z prvni ligy tam nemaji co delat.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Letos je na sestupových příčkách Karviná, o které se před sezónou říkalo, že to není špatný tým, a která dokázala dost potrápit Slavii.

Čtrnáctý jsou Pardubice, které loni hráli o Evropu.

Třináctý je Jablonec, který dokonce Evropu hraje. A docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. A 6. je Hradec, který se loni trápil ve FNL s Líšní a podle výše zmíněné logiky by jako loňský druholigista v lize neměl co dělat. Stejně jako loni Pardubice.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Je smesny, aby ceska liga mela prakticka stejne muzstev jako nove francouzska liga. Ty si tady tolikrat protirecis ze to az neni mozny, viz ty Pardubice. Ale asi je to nad tve chapani.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky je to u francouzské ligy chyba.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam bylo jen 12 týmů, taky by se o posledních 3 - 4 tvrdilo, že tam nemají co dělat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
exse

Ano, ale to je ten point, protože by overall kvalita šla nahoru.

Reagovat
Liquid

to nemusí být pravda, máš ligy a byla to i premier league kdy sestupující třeba Blackpool hrál parádně, Teplice v lize několik let nemají co dělat, Zlín spíše také ne, u Karviné je to na vážkách

Reagovat
Aldeano

Kvalita by šla nahoru.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ja si dovolim tvrdit, ze hlavni duvod proc sla od cca prelomu tisicileti ceska liga tak dolu je ten, ze vymizela hracska kvalita. V devadesatych letech tu kvalitu drzeli hraci co jeste hrali ceskoslovenskou ligu, ktera mela taky 16 tymu, ale pri 15 milionech obyvatel.

Reagovat
vanGomm

Vždy by byl někdo 9.10.11.12.,ale ta situace by byla určitě jiná,že když jich tam je 16.Také zastávám názor,že 12 týmů by v našich poměrech bylo tak akorát.Navíc by to kvalitě ligy prospělo a samozřejmě tím i našim zástupcům v pohárové Evropě.Copak my se může počtem a kvalitou rovnat npř.s bunseligou ,která má 18 týmů,tedy pouze o 2 více?Těch 12 by měla mít i naše II.liga.I tak by 24 profitýmů bylo v našich končinách ještě docela dost.My vůbec na počet obyvatel máme i ostatního poměrově hodně. U nás je 18 ministerstev ve Švýcarsku 7.Senátorů 80 v USA na 330 milionů 100.Takže v přepočtu na obyvatele by tady stačili 3 a těch ministerstev tak max.8 !!Také jsme npř. velice "dobří" i co se týká počtu psů na počet obyvatel.V tomto žebříčku stojíme opravdu hodně vysoko a je docela možné,že úplně nejvýše.Jenže žádný pes toho do důchodového a jiného systému mnoho nepřinese spíše vůbec nic.Když vidím "rodinu" tak je to v mnoha případech on-ona a pes,někdy i dva Ale vrátím se k fotbalu.Takže naše fotbalová liga max.12 týmů.Systém každý s každým tj.22.kol a potom 1-6 o mistra a 7.-12 o 2 sestupující.Každý tým by ve skupinách odehrál 10 zápasů.Celkem by měla liga tedy 32 kol.

Reagovat
Liquid

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

na to ze hrajeme celou sezonu bez trenera je to pohodovej prvni flek

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla bude mít ztěží na baráž. Ten tým kromě bojovnost nic nenabízí. Dnes vyhrála, protože Zbrojovka neměla ani tu bojovnost. V posledních zápasech jsme začali hrát profesorsky. Pokud začneme zase hýbat nohama, bude postup jistý. Ale na ligu to je to slabý.

Reagovat
Greny

musi hned v zime dojit 4 posily co maji na ligu uz ted v zime

Reagovat
Hlahart

OT: Nemáte prosím někdo zmapování fungování slávistického fanshopu, před tím než se obrátím přímo na ně? Chtěl bych dědovi pořídit dres a u té loňské verze mají poznámku - Doba vyhotovení podpisů může být až 8 týdnů od přijetí platby na účet.

Chápu, že jde nějak požádat o doručení s podpisy hráčů? U toho letošního to není + máte s ním někdo nějakou zkušenost? Moc díky

Reagovat
bobis21

Kuzma zatím bez míče, dneska bych dal více prostoru Budinskému (klidně celý poločas)

Reagovat
lichna.

Nebo klidně Chveja.

Reagovat
FCSL

S Bohemkou to nejsou nikdy hezký zápasy, ale dneska teda hrajem zoufale. Za to bych se styděl i za Hoftycha, šílený

Reagovat
Firkraag

Vole si to pleteš, to my hrajem úplně zoufale.

Reagovat
Banikovec7

Na co zase čeká s tím střídáním?

Reagovat
bobis21

Už v poločase bylo vidět že to nefunguje

Reagovat
Banikovec7

Nechápu to, ze začátku sezóny byl chválen za střídání a střídající často rozhodovali, střídal klidně o půli nebo pár minut po ní a teď furt na něco čeká.

Reagovat
KingMaster13

A fantu můžu jít spláchnout

Reagovat
Firkraag

Ruka, možná i faul. Tak ať si něco z toho vybere

Reagovat
Firkraag

To si dělá prdel

Reagovat
bobis21

Ještě jeden Kuzma i Budinský skvěle

Reagovat
Firkraag

Tyvole to je takovej zmrd ten rozhodčí

Reagovat
AjaxFans

Co bylo?

Reagovat
Imos

Ruka u těla a doklepnutí do brány Chalušem a naběhli do sebe s golmanem

Reagovat
ratusek

pěkně. jsem zvědavej na alibistické zhodnocení Příhody, opět

Reagovat
smazaný uživatel

Musí říct, že to byla jasná penalta, když tak bojuje proti nebezpečným zákrokům, tak loket do držky je jasná věc. Ale VAR rozhodčí by neměl moc kritizovat, protože za mnohé nezásahy VAR může sám. Před Ligou přece řekl, že chce, aby VAR zasahoval co nejméně jako na ME. A celkově jeho prohlášení ohledně toho bylo dost zmatené. Tak se nemůže moc divit, že VAR rozhodčí teď často neopravují ani jasné věci.

Reagovat
Mass

Tohle je penalta.

Reagovat
Firkraag

Neregulérní gól Liberce - ruka a nohou napřed do golmana. Ale hlavně nepísknutá 100% penalta. V podstatě ukradený tři body. I přes mizernej výkon (asi obou týmů).

Reagovat
ratusek

Kozel třetí výhra, tvl

Reagovat
bobis21

Vůbec se nebudu divit když s Libercem ještě skončí na podobné pozici jako my ...

Reagovat
Fakt

Kozel za chvíli před Baníkem

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Selänne

Plzeň má letos fakt kurva štěstí, to není možný

Reagovat
Skalda29

Nevím no, klidně mohla být žlutá. Vždyť ho zastavil normálně zepředu a žádná vyložená šance

Reagovat
mistr129

To je asi stejně nesoudný jako byli Plzeňáci před týdnem, vždyť šel sám, jasná červená

Reagovat
FCB1922

Smetana jest Panik junior.

Reagovat
Banikovec7

Už mělo být na červené srovnáno

Reagovat
mistr129

taky že je

Reagovat
Banikovec7

moc nechápu, jak se k tomu nakonec rozhodl

Reagovat
ratusek

dostal nenápadně echo od VARu

Reagovat
veikko

Spíš to vypadalo na konzultaci s asistentem.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Firkraag

Ech tak Plzni teď hrozila penalta a ted cervena

Reagovat
ratusek

Zase nakloněná rovina, nepřekvapuje mě to

Reagovat
ratusek

tak to čumím. dobře sudí

Reagovat
martin1

Reagovat
Selänne

Reagovat
mistr129

Zase je rozhodčí řeže

Reagovat
Firkraag

Měla to být ale červená rovnou

Reagovat
Firkraag

10 na 10 se jeví jako dobrá podívaná

Reagovat
Kixi Syhimour

Kaša

Reagovat
John Obi Mikel

Reprezentant

Reagovat
smazaný uživatel

Jim ty karty minule nestačily, jo? Ještě jednu pro Chorého

Reagovat
mistr129

Deset

Reagovat
ratusek

Zifčák tvl

Reagovat
Selänne

Žifčák je hrozný kopyto

Reagovat
pingla

tohle není penalta? však ho dojel na kotník

Reagovat
ACSeRw!n

nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

ale zákrok byl až po odkopnutí míče

Reagovat
Banikovec7

To snad nehraje roli ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No nemělo by, ale mám pocit, že tyhle situace se obecně nepískají. Asi proto, že míč je v době zákroku už mimo hřiště, takže technicky byla vlastně už přerušená hra

Reagovat
Banikovec7

No v době dojetí ještě mimo ani nebyl ne?

Reagovat
pingla

si představ takový zákrok na půlce hřiště, hráč odehraje balón a pak ho někdo přejede přes párky, taky to není faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to pískal, nemá tam jít jak prase. Jenom se snažím vžít do hlav za VARem

Reagovat
John Obi Mikel

To se nezohledňuje myslim.

Reagovat
mistr129

To bys pak mohl zakončujícímu hráči beztrestně lámat nohy

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Reagovat
C-M@ster

Za ToHlE Si ChOrY MuZe SaM

Fakt katastrofální komentátor

Reagovat
Selänne

Reagovat
djiros

Zahradníček to celé zabil. 3 na 1 # vzít to na sebe

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se to libilo.

Reagovat
C-M@ster

Se tu brečelo, že se nehraje fotbal a jen válčí, přitom toto je super.

Reagovat
Firkraag

Zahradníček - král volů

Reagovat
smazaný uživatel

Šíp to jsou kopyta tvl

Reagovat
oli9

Plíseň udělala radost

Reagovat
smazaný uživatel

Takový zápas by v lize na úrovni musel skončit 4:4, ale představení kopytníků se rovná tomuhle.

Reagovat
ACSeRw!n

sileny no, tam proste jedinej hrac neumi nejak normalne vystrelit

Reagovat
Selänne

Pak to má v repre nějak vypdat, no.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ať je to dnes po dlouhý době koukatelný

Reagovat
Losinho

Tyhle přehnaný nároky..

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes výhra Slovácka a remíza Slavie a jsme přes repre pauzu první

Reagovat
John Obi Mikel

Pánik vás přejede

Reagovat
Tromas

Ne nejste byli byste 2., protože byste měli stejně bodů s Plzní a v takovém případě rozhoduje vzájemný zápas, který má Plzeň lepší, ale jinak kdyby Slavia jakýmkoliv způsobem ztratila vy byste vyhráli, tak jste bodově na čele s Plzní.

Reagovat
Mimalu

Nemáš pravdu, v průběhu sezóny rozhoduje při sestavování tabulky skóre, nikoliv vzájemné zápasy viz Liberec na 10. místě který má lepší vzájemný zápas s MB i s Olomoucí...

Reagovat
Tromas

Díky to jsem nevěděl nevíš náhodou, jak je to i na konci sezóny. Jestli dál rozhoduje skóre, nebo se to už mění na vzájemný zápas. Takhle chápu, že skóre v průběhu sezóny je, kvůli tomu, aby byla tabulka přehlednější a jasnější, než by to bylo, kdyby rozhodoval vzájemný zápas.

Reagovat
kilobyte

Když bude shoda po nadstavbě, tak rozhoduje, kdo byl lépe postavený po základní části.

Reagovat
Tromas

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si Krmencik zpretrha vsechny vazy v koleni.

Reagovat
smazaný uživatel

Být Vrbou a Rosickým, tak bych pro dnes v rámci motivace dal všem útočným hráčům podmínku, že kdo nedá Teplicím gól, bude platit pokutu.

Ale ne vážně, tohle je jeden z těch zápasů, kde musíme soupeře rozstřílet a nespokojit se s obyčejnou výhrou.

Reagovat
kilobyte

Uznal bych i asistanci a Nitovi bych dal výjimku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proto píšu útočícím.

Reagovat
kilobyte

Sorry, já četl jen hráčům, takže my to přišlo dost přísné vůči Nitovi.

Reagovat
kilobyte

No, nějakou motivaci by asi potřebovali. I když to spíše jebala obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw: Kteří hráči z ligy by podle vás reálně mohli posílit Spartu? Za mě asi jen 2 jména: Bassey a Ewerton. Ještě bych zvažoval Condeho, ale ten teď trošku stagnuje ( aspoň můj pocit ) a teoreticky Sadílka ze Slovácka.

Reagovat
smazaný uživatel

Sadílka a Havlíka prodáme jediné ven

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vás by to samozřejmě bylo nejlepší řešení, jenže jelikož nahrajete poháry a ani jeden z obou zmíněných hráčů zatím nedostal šanci ani v repre, tak je otázka, zda je vůbec momentálně slušný prodej do zahraničí reálný.

Reagovat
Selänne

Momentálně leda někam do Polska.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

prestup z asie do evropy ti prijde malo ven?

Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič

Reagovat
Jolly Roger

Zahustel

Reagovat
Greny

Čvančara

Reagovat
Imos

Koscelník

Reagovat
Selänne

Bassey, Ewerton, Čvančara, Holík nebo Sadílek. Výhledově potom Daněk .

Ale letos mi ta kvalita u těch slabších týmů přijde fakt žalostná.

Reagovat
meno

A chceš mladý s potenciálem anebo rovnou posily do základu? U prvního by se určitě pár hráčů našlo u druhého... asi nikoho nevidím.

Nita - Wiesner, Hancko, Panák, Hojer - Sáček, Krejčí 2 - Pešek, Karabec, Haraslín - Hložek

Tohle je prostě papírově hrozně silný, jenom chybí zkušenosti. Napadá mě max Holík na OP, protože Wiesner je dozadu slabej.

Reagovat
John Obi Mikel

Holíka bych chtěl k nám.

Reagovat
meno

Pro nás nemá smysl. Bah, Maso, Bořil, Holeš to úplně stačí

Reagovat
kilobyte

Musíte počítat, že 5 z nich bude zraněných.

Reagovat
meno

To je fakt! Holík na scénu a běda ti, jestli to bude jako s Andrlechtem

Reagovat
exse

No vy hlavně potřebujete střed zálohy, takže bych šel po Condem a Hrošovským.

Reagovat
ACSeRw!n

Ewertona bych bral urcite.. misto Peska by se mozna prosadil

Reagovat
ACSeRw!n

a pak ten Masek z Bolky je zajimavej.. ale to by bylo na lavici nebo do becka

Reagovat
ratusek

kreativní střední záložník, ale tam máte Karabce, který asi moc čuchnout nedostane. Jinak z ligy nikoho moc nevidím.

Reagovat
pingla

Pavel Černý

Reagovat
Spalovač šancí

starší

Reagovat
Jolly Roger

Bílkův antifotbal - 4 červené, 0 gólů.

Reagovat
Gelu28

Sparta dnes porazí Teplice.

Ale měli by si letenský uvědomit že už dávno žádnej velkoklub nejsou: Co nastoupil v roce 2004 Křetínský ...tak za skoro 18 let jen 4 tituly a jednou účast v lize mistrů v roce 2005, navíc měli kliku že šli přímo bez předkol. Prostě žalostná bilance, ale podle některých nesoudných lidí je to furt velký klub možná historicky, ale v nové době určo ne

Reagovat
Selänne

Reagovat
Losinho

Kdo je pro tebe na český poměry velkej klub?

Reagovat
ACSeRw!n

na krale z Polska nemame

Reagovat
PlackaSKS

opava?

Reagovat
kilobyte

V roce 2004 Sparta postoupila do LM z předkol.

Někteří lidé dokonce nazývají Baník "králem".

Reagovat
Gelu28

No dobře no,ale to se tam Křetínský rozkoukával. Všude čtu jak je sparta velký klub...ale možná jen hubou.....jo a k tomu baníku.....dokud tam budou hráči jako Roman Potočný tak to na poháry nikdy nebude. A pokud jo....tak rychlý konec v předkole.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnota klubu se ale nebere jen podle vysledku, se podivej na to jake ma zazemi, financni stabilitu.

Proc s tebou vlastne ztracim cas

Reagovat
bobis21

Děláš nám jen odstudu.

V rámci ČR sparta velkoklub určitě je. Historií, zázemím, mládeží,... Nějaká plzeň se na ně fakt nechytá a pár titulů a postupů do lm na tom nic nemění.

Reagovat
Gelu28

ostudu dělají max ty...kteří obahujují nesmyslené nasazovaní protěžovaných hráčů v baníku....a dívají se na vše růžovýma brýlema

Reagovat
Tromas

I tak, je ale trochu vtipný (pro sparťany smutný), že sportovně je předběhla Plzeň od intervalu doby, co je koupil Křeťínský, jak tituly o 1 víc Plzeň 5 a Sparta od koupi jejich klubu Křeťínským jenom 4 Plzeň, byla dokonce i úspěšnější v Evropě od sezóny 10/11 (1. plzeňský titul) hlavní úspěch v Evropě beru 3x skupinu LM a schopnost z ní vždy postoupit do EL. to Plzeň byla klub, od kterého se vůbec nic nečekalo. Ještě k tomu je i Slavie titulově úspěšnější než Sparta od éry Křetínského ta má 6 titulů a 2 postupy do LM a pár dalších evropských pohárových úspěchů od éry Křeťínského. Pro Spartu prostě ne příliš úspěšná éra od toho, co se od nich čekalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna historicky mozna prave historie rozhoduje o tom, jestli je klub velky nebo ne

Reagovat
Gelu28

ale jen z historie se žít nedá

Reagovat
Salfovic

Takže Duklu bys teď označil jako velký klub ?

Reagovat
Gelu28

já Duklu neoznačoval nikde ...jen pro info

Reagovat
slonzacky_lenoch

Fakt jsem na ten náš výběr dnes zvědavej...

Reagovat
naheCZ

OT: Hraju nové FMko, po dlouhé době hraji za Slavii, zápas s Plzní a hned tohle:

https://imgur.com/a/ruJDOvA

Realismus trpí

Reagovat
EAG le grand amour

Jaký jsou zatím pocity z hraní? Jak je to letos s češtinou?

Reagovat
naheCZ

Přecházel jsem z 19, nehraji každý ročník. Skok je to celkem velkej. Ale z toho mála, co jsem odehrál, tak musím vyzdvihnout Match Engine, fakt to letos vypadá jako fotbal. Mám trošku problém s orientací, ale to už na tento způsob bylo tuším překopáno loni či předloni. To ale není nic na co si po pár dnech hraní nezvyknu...ale moc mi nesedí ten barevnej styl, asi pak šáhnu po nějakém skinu.

S češtinou je to takhle: Oficiálně ve hře není, na překladu se pracuje. Překlad je tuším hotovej, jen probíhá korektura. Zítra hra oficiálně vychází (je to beta verze zatím) a to by zároveň měla být vypuštěna alpha verze češtiny. Pouze však pro lidi, co mají na stránkách překladatelů (f-mko.cz) zaplacenej členskej účet. Ten stojí 500 či si koupíš hru přímo z jejich eshopu za 1800...což je levnější koupit jinde + si doplatit těch 500 za dřívější češtinu. Mělo by to postupně vydávat tak, že přeložené bude jen to, co prošlo korekturou.

Reagovat
Coutinho10

Krmelec v zakladu...tesim se

Sestava: Mandous – Bah, Ousou, Kačaraba, Oscar – Holeš, Hromada – Masopust, Stanciu, Plavšić – Krmenčík

Lavička: Kolář, Olayinka, Kuchta, Ekpai, Madsen, Traoré, Lingr

Reagovat
naheCZ

Holeš

Reagovat
KingMaster13

Z něj mám taky radost ještě aby nabral tu super formu co měl loni

Reagovat
KingMaster13

Hromada To bych raději zkusil Madsena jinak asi ok. Krmelec ukázal nějakou jiskru tak je třeba zkusit jestli se chytí, pokud ne tak je na čase ho poslat domů

Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič Hromada

Krmelec už se konečně potřebuje prosadit od začátku. Hraje o místo v repre, takže by se měl sakra snažit.

Reagovat
KingMaster13

Pokud se nechytí dejme tomu následující 3 zápasy a bude k ničemu tak poslat domů

Reagovat
John Obi Mikel

Hostuje do konce sezóny, nebo jak je to?

Reagovat
KingMaster13

Hostuje do konce sezony ale určitě by se dalo to hostování ukončit dřív pokud bude marnej

Reagovat
naheCZ

Nemá smysl na něm stavět, pokud by se fakt extra nerozstřílel. Pochybuji, že by jsme tu opci uplatnili.

Reagovat
KingMaster13

To právě myslím, když dá dnes třeba další gol, příští zápas další 2, pak zase tam práskne něco tak to je ta právě jediná situace za které by se dalo zvažovat jestli zůstane.

Reagovat
kilobyte

To "domů" nebylo myšleno do Plzně?

Reagovat
KingMaster13

Ano, chtěl jsem být vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsič Krmelec

Dnes Pardubice dostanou pořádný kotel.

Reagovat
Kaspar

Co komu udelal Traore, ze porad hraje Hromada?

Reagovat
KingMaster13

Už je starší a nedá se na něm tolik stavět, spíš bych zkoušel Madsena. Ten vypadá dobře celkem

Reagovat
djwenca

a proto ještě nedostal pořádně čuchnout

Reagovat
KingMaster13

Tak na ten střed je tam přetlak a on se musí adaptovat. Ten první půlrok se chytilo jen pár posil a to většinou byl někdo výjmečnej (Král, Coufal, Bah)

Reagovat
John Obi Mikel

Kde jsi ho viděl, že vypadá dobře?

Reagovat
KingMaster13

V lize hrál párkrát Neboj ty Velvary kde hrál na stoperu fakt nepočítám

Reagovat
Fakt

Však v lize odehrál celkem 41 minut

Reagovat
KingMaster13

To musí být víc, určitě hrál jednou nebo dvakrát v základu.

Reagovat
Fakt

Podle Livesportu nikoliv. v základu hrál pouze ve Velvarech, kde byl o poločase střídán.

Reagovat
KingMaster13

Jo já ti věřím ale přijde mi to divný protože dal bych ruku do ohně že v lize někde nastoupil. A zrovna v těch Teplicích protože mám pocit že jsem ho viděl naživo ale třeba to byl někdo mu podobnej. Fakt ale mám pocit že tam hrál.

Reagovat
John Obi Mikel

Hrál jen s Bolkou, Karvinou a Libercem.

Reagovat
John Obi Mikel

V Teplicích to byl Ševčík

Reagovat
KingMaster13

Tak v Bolce to bylo. Venku jsem se byl podívat akorát v Teplicích a v Boleslavi letos A v Teplicích jsem si ho teda spletl. Ale věděl jsem že jsem ho viděl živě

Reagovat
kilobyte

To sis ho asi spletl. S Traorém asi ne, ale se Ševčíkem a nebo Samkem by to možné asi bylo.

Reagovat
KingMaster13

100% se Ševčíkem A já se divil že hrál nějak dobře

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

ne... tři zápasy, pokaždý +- 15 minut a pak základ proti velvarům na stoperu, kde vydržel poločas...

Reagovat
KingMaster13

Velvary nejdou zapomenout no Ale tak hrál na stoperu no

Reagovat
John Obi Mikel

Ty jsem naštěstí neviděl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Madsen na to dost prcá. Ten dlouho nevydrží.

Reagovat
John Obi Mikel

Hromada je mladší a pohyblivější a reprezentant, ale má teda teď příšernou formu.

S Traorém se snad ani moc před sezónou nepočítalo (přeci jen už mu je dost přes 30), s tím že tam byl Holeš, Hromada, Ševčík a Madsen + mladý Samek a nakonec docela letos hraje. A narozdíl od Hromady a Madsena se dostal na soupisku pro Evropu.

Reagovat
Coutinho10

Traore posledne mel zbytecny ztraty napr. s Maccabi v zaveru, ale Hromada taky neni zadna slava no

Reagovat
KingMaster13

Jinak co je se Ševčíkem? Na livesportu ani nikde jinde jsem nenašel že by mu něco bylo a není ani na lávce

Reagovat
John Obi Mikel

Ševčík, Samek zranění

Reagovat
KingMaster13

kurva Snad nic vážného jinak u toho Ševčíka se mi to přestává líbit ten je zraněnej nějak moc

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
KingMaster13

díky

Reagovat
oli9

Tak podme Slovácko 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

dneska se na vás podívám. Mělo by to být na jednu bránu, takže to bude klasicky 0:0 nuda a pak dáte gol na konci

Reagovat
oli9

zapni až druhý poločas... První se jede na údržbu a kolem 70. minuty to začne padat

Reagovat
naheCZ

Maso

Reagovat
Mass

Jako ty si čekal, že to dá?

Reagovat
naheCZ

Nečekal Ale mohl mě překvapit

Reagovat
Mass

On to ale úplně vždycky mrdne do brankáře, někdy ani to ne...

Reagovat
Coutinho10

hodne neprijemmej dopad nemel by chodit ani do vyskoku

Reagovat
Mass

S tou jeho konstitucí ho odfoukne i dorostenec

Reagovat
Coutinho10

j kdyby nebyl malej, tak odleti vpohode, ale takto, kdyz to neni souboj rameno na rameno, tak to je hodne nebezpecny a to se dnes bohuzel potvrdilo

Reagovat
ratusek

Papa takovej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Do piceee

Reagovat
fabec1222

Jo, jasně, jednou dám SLovácko a příjde tohle...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Firkraag

Karviná musí fyzicky odpadnout, byl bych klidnej.

Reagovat
bobis21

To je ta slibovaná slezská výpomoc

Reagovat
bobis21

Nebo jak tady někteří nazývali tu teorii že to Baník Karviné pustí. Nebo naopak, já už ani nevím

Reagovat
Banikovec7

Ne někteří, ale jeden.

Reagovat
Salfovic

Ten nejrespektovanější

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
lichna.

Reagovat
Selänne

Já mám neprohru, no

Reagovat
martin1

Karviná

Reagovat
oli9

Reagovat
martin1

Reagovat
oli9

Neboj Plíseň už půjde jen dole

Reagovat
martin1

U tebe už zřejmě dosáhla svého.

Reagovat
oli9

Tvůj komentář nedává smysl

Reagovat
ACSeRw!n

Plavsic simulant klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím že Karviná ve druhém poločase odejde fyzicky po covidu a dlouhé pauze a otočíme to

Reagovat
John Obi Mikel

Vysvětlete tomu Krmelcovi, co je ofsajd, proboha.

Reagovat
naheCZ

Bah

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to ofsajd? Zdálo se mě z hlavní kamery že jeden černoch Karviné byl blíž bráně než Jurečka

Reagovat
jiriczeQ

byl

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt Jablonec, který hraje evropské poháry? Tam vypadají fajn, v lize jsou strašní, což zatím potvrzují i dnes. Pokud tohle neuděláme za 3 body, budu zklamaný. To bych před sezonou nečekal.

Reagovat
John Obi Mikel

Krmenčík tak osmej ofsajd

Reagovat
Firkraag

Pískli byste za tohle pencli? (Par-Sla)

Reagovat
Banikovec7

Úplně to stejné, za co se pískala ta druhá proti Baníku minulý týden. Za mě jo.

Reagovat
John Obi Mikel

Ne

Reagovat
ACSeRw!n

zmenil smer letu balonu ve vapne.. jasna penalta

Reagovat
ZB 07

Tohle penalta jo?

Reagovat
Firkraag

No jako není ani vidět, jestli se dotknul. A i kdyby jo, tak ten míč ani neztlumil, ani nezměnil jeho směr. Tohle bych teda nepískal

Reagovat
ZB 07

trochu se míče dotknul, ale je to výsméch, když vezmu, za co všechno se penalty nepískají.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Firkraag

Reagovat
db18

Není? Však je vidět, že pak míč po doteku ruky neletí rovně na zem, ale odrazil se lehce do boku...

Reagovat
ACSeRw!n

tady sou vsichni pidlovoky.. ja koukam na tipaci v blby kvalite, ale i tak to bylo videt.. jeste to asi 5x opakovali

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť ten míč ani nezměnil směr

Reagovat
hrundy

To je strašně směšný, že tohle je penalta...

Reagovat
Coutinho10

twl lizne mu to prst a ruka

Reagovat
Selänne

Reagovat
naheCZ

Mandous

Reagovat
Coutinho10

Mandous

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous

Reagovat
Selänne

Reagovat
martin1

Pardubice

Reagovat
Mass

Mandous chytil i tu dorážku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Danicek nebyl dobrý nápad na základ

Reagovat
Mass

Doufám že sem dá někdo gif, já sem tu ruku (prst) neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

HOFIIIIII!!!

Reagovat
jiriczeQ

Hofi gól ze hry, to jsem snad ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Akce ale výborná

Reagovat
guzman

Posílení Slavie

Reagovat
Bruny

Reagovat
Mass

Ještě bych vystřídal Hromadu, společně s Holešem nemá na hřišti co dělat.

Reagovat
CzechLukas

To už je asi 888. zápas v řadě co hrajem úplnou tužku. Naprostým zázrakem ta sezóna ještě není odpískaná

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda. Boháč je zachránil.

Reagovat
Mass

To je hodně dobrej brankář, se divim, že po něm ještě nešáhl nějakej bohatší klub.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak my jsme ho chtěli.

Reagovat
KingMaster13

Sice jako dvojku s tím aby v Pardubicích chytal Markovič ale to nevadí

Reagovat
Mass

Maso zařval, že to bylo slyšet až do Edenu

Reagovat
John Obi Mikel

Šance jsou, stejně to ale chce zlepšit a dostat víc do hry Stanciua. Chtěl jsem střídat marného Plavšiče, ale ten se nakonec zranil. Podle mně teda už další změna o půli nepřijde a vystřídá se až tak za 10-15 minut.

Reagovat
Mass

Traorého za Hromadu bych dal.

Reagovat
oli9

Slovácko má druhé poločasy lepší, teď to chce otočit

Reagovat
Bruny

Reagovat
naheCZ

Neměl za to Oscar dostat kartu?

Reagovat
Coutinho10

mel stesti no

Reagovat
Coutinho10

lol what ten out

Reagovat
John Obi Mikel

Halász

Reagovat
db18

Reagovat
Mass

Reagovat
pingla

kalabíí

Reagovat
KingMaster13

V tenhle moment je Slovácko první

Reagovat
smazaný uživatel

KALABISKAAAAAA

Reagovat
Mass

Tohle buď měla bejt žlutá pro Hromadu nebo pro Tishlera.

Reagovat
John Obi Mikel

Teď zase pro Haláse. Celkově se mu nechce rozdávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím tabulku tak bych klidně teď ukončil ligu pro covid a předal titul

Reagovat
Coutinho10

zatazeni Lingra a bez karty

Reagovat
John Obi Mikel

Teď zatažení Lingra a bez faulu

Reagovat
meno

PCE:SLA Jakej byl první poločas ze strany sudího? Koukám deset minut na druhej a je to bída

Reagovat
John Obi Mikel

Tam se prakticky nefaulovalo, tak to měl jednoduché.

Reagovat
John Obi Mikel

Krmelec

Reagovat
John Obi Mikel

A dokonce nebyl v ofsajdu

Bah

Reagovat
Coutinho10

Baaah krasne a Krmelec to dobre zavrel

Reagovat
naheCZ

Bah

Reagovat
ratusek

tvl on dá gol ten pičus zrovna

Reagovat
John Obi Mikel

A teď ani neslavil

Reagovat
naheCZ

Bál se ofsajdu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

K Pardubicím má totiž respekt

Reagovat
ratusek

protože chudák neví, jestli teda může nebo nemůže slavit. musíte mu to vysvětlit

Reagovat
John Obi Mikel

To počká, první bych dal postavení mimo hru.

Reagovat
KingMaster13

Bah Zatím pro mě hráč sezony a Krmelec to tam dobře doťukal

Reagovat
DieFohlenBMG

Neslavil z respektu k Pardubkam

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mass

Už sem se lekl, že to do tý prázdný nedá, jak to blbě kopl

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Pardubice, snad aspoň bod dají

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda Karviná, snad aspoň bod dají.

Reagovat
Losinho

Asi bych nehejtil, že chce vidět Slovácko na prvním fleku. Jim bych to i přál, kdyby to neznamenalo ztrátu Slavie.

Reagovat
John Obi Mikel

Nic proti nim, ale už by mohli zabrzdit.

Reagovat
Losinho

Já je rád uvidím před Spartou i Plzní

Reagovat
kilobyte

Takže Slovácko, Sparta, Plzeň, Slavia?

Reagovat
Losinho

Sejdem se v EKL a Slovácko si zkusí LM

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
John Obi Mikel

Dejte nám náskok a pak se zase rozjeďte.

Reagovat
oli9

Příští zápas doma Sparta.. Není důvod brzdit

Reagovat
John Obi Mikel

Tak až potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec

V létě určitě přivést na přestup. Jeho forma půjde jen výš a výš. A pak v lize nebude mít žádnou konkurenci.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Krmelec snad se chytne

Reagovat
DieFohlenBMG

To je gólostroj

Reagovat
Bruny

Spíš dement.

Reagovat
KingMaster13

Vypustili jsme Krakena co se krásně rozmlsal na Plzni

Reagovat
monty25

Tak to má Krmenčík repre jistou.

Reagovat
Salfovic

Tak když dal víc gólů než Hložek, tak je to logické.

Reagovat
John Obi Mikel

Krmelecfata

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec

Trpišovský z něho udělal dělo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaal krasny 2 goly do prazdny od Krmelce

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec maže hejtry na chleba

Reagovat
Mass

No nevim, dal dva góly do prázdný , který by dal i Standa Tecl.

Reagovat
Firkraag

To zas bacha.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Losinho

Jak se chtěl pochlubit, že nikdy neviděl Standu Tecla.

Reagovat
kilobyte

Dej si facku. Takhle urážet legendu promarněných šancí.

Reagovat
Losinho

Ať žijou druhý poločasy.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaal Lingrrr

Reagovat
KingMaster13

Pičo demoliceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrdiiinho

Reagovat
Firkraag

Druhý poločas v Ďolíčku proti Slavii je prokletý

Reagovat
John Obi Mikel

Letos to tak vypadá

Reagovat
meno

Lingr hráč zápasu?

Reagovat
Mass

Teď už jo

Reagovat
meno

Lingr hráč zápasu!

Reagovat
smazaný uživatel

Wau. To je koncert. Ode dneška se Slavii opět bude každý dívat jen na záda. Forma jde nahoru a nůžky mezi ní a zbytkem ligy se rozevírají

Reagovat
ACSeRw!n

nemas neco navic na prodej ?

Reagovat
Bruny

Asi tak no. Hlavně ať si vyčistí trenky, když si do nich z tý Slávky tak cvrnknul.

Reagovat
frankiefcb

nepodceňoval bych Slovácko

Reagovat
Neon

Reagovat
KingMaster13

Tak přesně Krmenčík potvrdil moje slova kdy jindy se probrat než teď. Sice mu to kluci naservírovali dost ale tak počítá se. Nicméně musí to potvrzovat

Reagovat
Losinho

Kuchta taky nedá jinej gól než že mu ho někdo naservíruje.

Reagovat
KingMaster13

Kuchta si ho umí i vybojovat a dává ho i z těžších pozic. Furt je to pro mě 100% útočník číslo 1 ale jako pokud to Krmelcovi bude lepit tak super i ty goly do prázdný jsou třeba ale furt to musí dokazovat. Přeci jen přišel jako "hvězda".

Reagovat
Losinho

Moc si nepamatuju, kdy dal Kuchta gól z nějaký extra těžký pozice teda.. typickej doklepávač. Není náhoda, že o něj ten zájem prostě není.

Reagovat
KingMaster13

Já si goly moc nevybavuju ale z fleku ti řeknu třeba ten proti Nice jak tam vymotal 3 hráče Sice nevěděl jak ale vymotal

Reagovat
Kaspar

Koukam nekdo vubec na Zlin - Jablonec,

Reagovat
Firkraag

Ale je to tam samá tyčka

Reagovat
oli9

Slovácko ještě jeden přidat

Reagovat
naheCZ

Lingr

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrrrrrrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

O titulu je jasno. Hegemon je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

KURVAAAAAAA koledovali jsme si

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

To už nedáme sakra, to bude zbytečná úplně zbytečná ztráta

Reagovat
KingMaster13

V karviný ztrácí i šampioni jestli tě to utěší

Reagovat
John Obi Mikel

Ekpai Stanciu dobrý pas.

Reagovat
Mass

Oscar byl dnes vynikající.

Reagovat
djwenca

to už je u něj docela standard pořád si ale myslím, že s jeho technikou je ho na tom beku škoda

Reagovat
naheCZ

Mě se zas na křídle nikdy moc nelíbil a ve středu ho Trpiš prej hrát moc nechce, protože neumí hrát pravou nohou...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

tuli tuli Túlio

Reagovat
slonzacky_lenoch

Chytá se. První zápasy nic moc ale teď je dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo druhého místa nás ještě večer přeskočí Sparta

Reagovat
KingMaster13

Před kterou se hned následující kolo vrátíte

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem že Karviná fyzicky zdechne po 70 minutě a ještě přidáme góly

Reagovat
Banikovec7

Tak přecejen trénovali o dost déle, než jste to měli loni vy. A těch nakažených hráčů taky nebylo tolik.

Reagovat
ACSeRw!n

sohajove se vraci kam patri

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej za 14 dní

Reagovat
ACSeRw!n

chapu, ze tecou nerviky.. neporazit covidem zdecimovany tym, to je tezkej pruser,, ale je fakt, ze du druhy ligy porad daleko

Reagovat
bunnovv

jojo tak momentálně to má do druhé ligy blíž třeba Sparta, které si jde pro titul

Reagovat
lichna.

Nezapomeň, co za genia je trénuje.

Reagovat
oli9

Reagovat
Zdechlina

Na 3. místo? I ty lichotníku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Ekpaaaaai Mnohem lepší jak Plavšič

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ofsajd. Ale Madsen hezky

Reagovat
naheCZ

Madsen se mi dnes líbí, snad bude dál dostávat víc šancí

Reagovat
Kily

šest, ještě že díky hokeji moc dobře znám kanalizační cesty a nehrozí mi, že bych v následujících dvou týdnech někde zabloudil

Reagovat
John Obi Mikel

Ofsajd.

Reagovat
Salfovic

Ostuda, do Pardubic pěšky

Reagovat
Mass

Paráda, teď ještě bůra Atléticu

Reagovat
John Obi Mikel

Jablonec Karviná

Teď ještě ať zaberou Teplice, ale jejich bodový zisk je na Spartě bohužel trochu sci-fi.

Reagovat
monty25

To teda. Já se na to radši ani nechci dívat...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/1457377820922064899

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je za sestavu?

Reagovat
monty25

Tomu se říká personální krize.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale na lávce máte některé ligové hráče. Chaloupek je co za post?

Reagovat
monty25

Stoper

Reagovat
John Obi Mikel

Takže Ljevakovič bude v záloze?

Reagovat
monty25

Asi určitě bude hrát DZ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukradeno z twitteru: Slavia dala letos v Ďolíčku více gólů (10) než Bohemka (9) a stejně gólů jako Pardubice (10) #excelplatinum

Reagovat
Mass

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Selänne

Hložek do konce podzimu mimo. Ach, jo

Reagovat
John Obi Mikel

Rychle ho prodejte, než ho zdravotně zničíte úplně.

Reagovat
Selänne

Po sezoně snad půjde pryč. Nemá cenu ho tady dál držet.

Reagovat
smazaný uživatel

A kam by šel? Vždyť reálně na žádnou zahraniční top ligu nemá a pouštět ho třeba do takového Polska? To by nemělo pro Spartu smysl.

Reagovat
Selänne

Nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ho zničila, gratuluju

Reagovat
Salfovic

Ten už neskončí ani na tribuně vedle Simy

Reagovat
djwenca

Ljevakovič

Reagovat
veikko

Asi už mu došly ty dobroty z Tesca, co posledně na fotbale dostal.

Reagovat
lichna.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Ljeva klasik

Reagovat
ratusek

za co chce dávat žlutou_?

Reagovat
ACSeRw!n

prvnich 5 minut se nedavaj karty ani za vrazdu

Reagovat
John Obi Mikel

Haraslín klička pádem

Reagovat
dondinho

Krejčí po zápase: Škoda že s Teplicema nehrajeme častěji...

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta

Reagovat
ACSeRw!n

kopyta

Reagovat
C-M@ster

"piče vole, to je čurák"

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

ve druhé půli z ojedinělé akce 1:1

Reagovat
wwwx

Sparta není Hradec.

Reagovat
djwenca

proč nekope ty penalty pořád Hancko, když je proměnuje? Minule Dočkal, teď Krejčí....

Reagovat
Selänne

My ve Spartě děláme všechno opačně.

Reagovat
ACSeRw!n

Krejci chtel dat Teplicim b2b hattrick

Reagovat
kilobyte

Rohů bude mít dost, tak proč se sere do penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Peruánec

Reagovat
veikko

Takhle pohotově to dával už za Municipal. Jen houšť Jenže taky když dostane tak tři přihrávky za zápas v nějakém nebezpečném prostoru, tak je to těžké.

Reagovat
John Obi Mikel

Už mohl mít 2, kdyby si u první situace pohlídal ofsajd.

Reagovat
veikko

To jsem úplně nepochopil, kam běžel, no. Ale to musel vidět i Vondrášek, že tam nemá přihrávat, že to byl dvoumetrový ofsajd.

Reagovat
ACSeRw!n

udelal to luxusne, hlavne jak si to pripravil tim prvnim dotekem hned na zakonceni.. neco v nem je

Reagovat
veikko

Já jsem ho sledoval před rokem a něco, když měl tu 11gólovou sezónu v Deportivu Municipal. Tohle je jeho síla, že si rychle připraví míč a pohotově zakončí. Zase jasná slabina je zatím výběr místa. V peruánské lize je ta taktická vyspělost stoperů mnohem nižší než u nás. Na druhou stranu zase v peruánské lize nenajdeš tým jako Teplice, které místo jakéhokoliv konstruktivního řešení narvou míč při první příležitosti do autu. To pak jako hroťák těžko můžeš něco pořádného předvést.

Reagovat
ratusek

chtěl jsem napsat, že na Teplice je zoufalý pohled, nemají nic, sotva přelezou půlku, dají si 2 přihrávky. Ale dají gol

Reagovat
John Obi Mikel

Jsou naprosto zoufalí, nepohlídaj ani Csaplára

Reagovat
kilobyte

Chtěl jsem napsat to samé. Že už se můžou připravovat na druhou ligu.

Reagovat
veikko

Rezek ta přihrávka

Reagovat
ACSeRw!n

to je zase blitka.. sice dva goly, penalta a dve tyce, ale hrozne chybi v zaloze ktreativita.. nejvic me desi to prohlaseni Vrby, ze Sacek umi tvorit hru

Reagovat
dondinho

Bez Hložka tam není náběh nebo 1x1...většinu přihrávek si házejí jak psovi kost... Zatím z toho zase bolí oči

Reagovat
Selänne

To je těžký když jenom sám Hložek dělá půlku našeho útoku. Druhá půlka je Pešek + Haraslín.

Nemáme útok, nemáme kvalitní střed... Hlavně že je Rosa spokojenej

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne ze maji kluci vychovani a charakter.. na tom si zaklada.. snad nas Kreta proda Kostalovi a misto Rosickyho pride Pelta

Reagovat
John Obi Mikel

Trubač

Reagovat
John Obi Mikel

Nedáš - dostaneš

Reagovat
Bruny

Karabec za pět minut udělal víc jak Bořek za celej zápas...

Reagovat
ratusek

Pulky

Trubač

Reagovat
exse

Pulkrab Snad ho v zimě uděláme, je šílený že místo něho hraje divizní Minchev.

Reagovat
Selänne

Minčev divizní je, ale Pulkrab není nic lepšího než MSFL.

Reagovat
exse

MSFL šlo asi hodně nahoru neznám ale moc útočníků, kteří by v lize měli 150 minut na gól.

Reagovat
Selänne

To je hezký, ale 2/3 těch gólů dal 3 roky zpátky. Herně je to od něj vždycky naprostá bída. Velká škoda, protože vypadal fakt dobře pár let zpátky.

Reagovat
exse

Škoda je zranění, herně ne pořád super.

Reagovat
Selänne

Super v čem? Neumí s balonem, natož ještě v rychlosti. Sparta hraje většinu zápasů do zatažený obrany a tam je Phulky vyloženě k smíchu. Strašně bych mu přál větší minutáž v našem dresu, ale jsem realista. Těch zranění je samozřejmě velká škoda, to máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

kde vzal Pulkrab takovou rychlost

Reagovat
Selänne

Reagovat
ratusek

Krejčí zkušeně. Penaltu zkurví a pak ji vyrobí

Reagovat
John Obi Mikel

Tzv.na Dočkala

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
dondinho

To bude brzy terminus technicus - něco jako dvojitý Nelson: dvojitý Dočkal

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neon

Reagovat
John Obi Mikel

Mareš

Reagovat
PavlíčeQ

Tak už máme oficiálně nejhorší útok ligy

Reagovat
John Obi Mikel

A to tam máte 2 reprezentanty (Doležal, Malina) a další 2 hráče, kteří tam podle místních diskutujících pod Šilhavým taky měli být (Čvančara, Pilař)

Reagovat
Selänne

Zrovna Čvančara dal poměrně dost branek.

Reagovat
PavlíčeQ

Bohužel to nelepí no. Trefujeme tyčky, břevna, z gólmanů soupeře děláme hráče zápasu. Nebýt toho Čvančary, tak by to byla daleko větší mizérie a to těch gólů už taky mohl mít klidně jednou tolik, protože pomalu v každým zápase má šancí na hattrick.

Reagovat
AnthonyR

Krejčí mi připomíná Alda Baeze.

Reagovat
John Obi Mikel

To byla pasáž teď

Reagovat
guzman

Z prdele klika

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně máte kliku, že máte dneska Teplice a ne Slovácko.

Reagovat
guzman

To sice ano, ale těžko si myslet že nám repre pauza nějak pomůže

Reagovat
kilobyte

Budeme mít na přípravu 2 týdny. Dost chyb bylo taktických, takže by se na tom dalo zapracovat. Plus by se mohl někdo uzdravit.

Podle mě to Vrba dokáže připravit, abychom dokázali bránit lépe.

Reagovat
ratusek

tak kdo dá gol na 4:3?

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby dal Krejčí vlastence, tak má za zápas snad všechno

Reagovat
John Obi Mikel

Ale na to už nebyl čas.

Reagovat
kilobyte

Ještě by ho musel oslavit bez trička a pak seřvat rozhodčího a dostat druhou žlutou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Petr325

Ljevakovič mluví líp česky, jak ta reportérka...

Reagovat
kilobyte

Ale třeba je taky z ciziny.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

Už bych jen čekal kdy nastoupí Vachoušek

Reagovat
JackDaniels.

Aky mate pocit z Hancka? Ako dlho este vydrzi vo FL. Popripade aka prestupova ciasta by v jeho pripade bola adekvatna?

Reagovat
meno

Dohraje tu.

Reagovat
JackDaniels.

Ako povieš

Reagovat
meno

Ligu nijak zvlášť nepřevyšuje.

Reagovat
meno

Jsem rychle projel statistiky a nejlepší je jenom v počtu driblinků a přihrávek, ale procentuální úspěšnost mají lepší jiní. Patří mezi TOP10 stoperů v lize určitě, ale jsou lepší.

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Mass

Technicky asi nejlepší stoper v lize (dokud se nevrátí Kúdela), v obraně by se našli lepší.

Reagovat
PBLead

2-3 eur. Podle me by mohl zůstat ve Spartě dýl, ale pokud bude chtít do zahraničí, tak mu agent nějaký Turecko, Belgii, Rusko a spol sežene snadno…

Reagovat
JackDaniels.

No dobre no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele