FORTUNA:LIGA - preview 13. kola

19.10.2019, 08:22, aktualizováno 20.10.2019, 08:28
Previews
Slavia v sobotu otočila duel proti Příbrami a nyní bude čekat na plzeňskou odpověď - Viktoria doma hostí Baník Ostrava. Sparta bude bojovat v Teplicích, Bohemians budou měřit síly s Opavou a Karviná si to rozdá se Slováckem...
Bohemians Praha 1905 - SFC Opava  (neděle 15:30)
Dlouhé angažmá Martina Haška na lavičce Bohemians je u konce, nahradil ho Luděk Klusáček. Ten si svůj debut odbude proti nejslabšímu možnému soupeři, v Ďolíčku jeho tým přivítá poslední Opavu.

Poslední výhra Klokanů se datuje ještě do srpna, poté jen dvakrát remizoval a v posledních třech (venkovních) zápasech vždy prohráli, ať už v Teplicích, Českých Budějovicích nebo v poháru v Chlumci nad Cidlinou. Proti Opavě však prohráli naposledy před jedenácti lety, od té doby v pěti ligových duelech třikrát zvítězili a dvakrát remizovali.

Erich Brabec tuší, že jeho tým nečeká nic lehkého. "Opava momentálně zažívá nepovedené období, stejně jako my. Pro nás to bude důležité utkání. Mají nepříjemné standardní situace, chtějí hrát odzadu kombinačně. V týmu je výborný Pavel Zavadil, který dokáže měnit tempo hry a hrozit ze zmíněných standardních situací. Rozhodně nás nečeká nic jednoduchého," varuje asistent trenéra Klusáčka.

Opava je od třetího kola jednoznačně nejslabším ligovým celkem. Po šesti bodech z úvodních dvou zápasů desetkrát v řadě nezvítězila, připsala si jen remízy proti Slavii, Liberci a Karviné. Ani jednou v této sezóně navíc nevstřelila více než jednu branku a se sedmi góly je její ofenziva nejhorší v lize.

Přesto si z tohoto utkání vede v tabulce střelců nejlépe právě hráč Slezanů. Dedič má na kontě tři branky, Klokani mají hned sedm hráčů, kteří zapsali po dvou trefách. Chybět jim nyní bude vykartovaný Ugwu a zranění Ljovin, Vacek a Dostál, hostům nepomůže potrestaný Mondek a zdravotně indisponovaní Knejzlík, Opoku, Juřena a Rychlý.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Havel, Hůlka, Pokorný, Bartek - Záviška, Jindřišek, Rada, Vodháněl - Keita, Vaníček
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Jursa - Manzia, Šulc, Zapalač - Dedič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 3.91 - 6.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - 1. FC Slovácko  (neděle 15:30)
Dlouhá série Karviné bez porážky skončila její jednoznačnou porážkou na Letné, proti Slovácku však mohou načít novou. Hosté jsou na tom v této sezóně zatím nad očekávání dobře a rádi by si upevnili pozici v první šestce.

Slezané získali během úvodních šesti kol pouhopouhé dva body, od té doby se ale zvedli a další šestice zápasů jim přinesla bodů devět. Před týdnem na Spartě to však tak růžové zdaleka nebylo, branka Kangy a hattrick Kozáka znamenaly jednoznačnou porážku 4:0.

Co musí Karvinští nutně zlepšit, to jsou výsledky na svém hřišti. Tam v šesti soutěžních zápasech vstřelili pouhé dvě branky, získali jen tři body za tři remízy a k tomu vypadli se Žižkovem z poháru. Nyní se navíc musí obejít bez dvou klíčových hráčů. Petráň stojí kvůli trestu za červenou kartu, Guba je zraněný.

Pro Jihomoravany probíhá sezóna jako na houpačce. V jejím samotném úvodu porazili Spartu, aby další dva zápasy prohráli, na což zareagovali sérií tří výher. Dalších pět zápasů bez vítězství plynule přešlo ve tři utkání bez porážky, naposledy zásluhou branek Šašinky, Kalabišky a jedné vlastní udolali Liberec.

Jakou hrou se bude Slovácko přesvědčovat, to naznačuje Ondřej Šašinka. "Karviná nedostává v domácím prostředí moc branek a snaží se to hrát jednoduše. My bychom chtěli být aktivní a myslím, že by na ně mohlo platit již napadání v rozehrávce. Samozřejmě pak bude záležet i na naší produktivitě. Každopádně to na ně chce vlítnout, jako se nám to podařilo v některých zápasech venku," říká útočník, pro nějž je toto utkání pikantní hlavně z důvodu, že za Karvinou nastupuje jeho bratr Jakub.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Kouřil, Rundič, Čonka - Lingr, Smrž, Hanousek, Bukata, Ba Loua - Petkov
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, O. Šašinka, Navrátil - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.24 - 3.22
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Baník Ostrava  (neděle 15:30)
Již na devět bodů vyrostla kvůli vítězství Slavie nad Příbramí ztráta Plzně na první místo. Ta ji může před vzájemným zápasem snížit, čeká ji však velmi silný soupeř. Baník se před reprezentační pauzou dostal do skvělé formy.

Viktoriáni se po srpnové krizi vrátili k výborným výsledků, když šestkrát v řadě zvítězili včetně duelů proti Jablonci a Spartě. Jejich neomylnost se však zasekla v posledním kole, v němž nestačili na Mladou Boleslav. O poločase sice vedli zásluhou Kopice, poté však otočili Budínský s Komličenkem.

Na domácí půdě si v tomto kalendářním roce připsali Plzeňští připsali v sedmnácti zápasech pouze tři ztráty. Kromě porážky se Slováckem a remízy s Olympiakosem to byl ještě nerozhodný výsledek právě s Baníkem v úplně posledním kole minulé sezóny.

Po úvodních čtyřech kolech, v nichž Slezané vždy vyhráli venku a prohráli doma, se karta otočila a v ligových duelech Ostravy jsou vždy úspěšnější domácí celky. To se potvrdilo i před přestávkou, po porážce od Mladé Boleslavi totiž Baníkovci hladce přejeli ve Vítkovicích Příbram i Zlín.

Nutno také podotknout, že ty neuspokojivé výsledky venku jsou dány zejména náročností soupeřů. Po vítězných duelech se slezskými konkurenty totiž přišly na řadu zápase na Spartě, v Jablonci a Mladé Boleslavi.

Bohumil Páník říká, že herní styl soupeře bude jeho týmu vyhovovat. "Plzeň je herní, chce hrát fotbal, což nám vyhovuje, my taky máme dobré fotbalisty. Věřím, že to bude hezké utkání, tak jako v Plzni vždycky. Musíme využít situace, které budeme mít, to je cesta k úspěchu," je přesvědčen ostravský trenér.

Zatímco domácí se na útočné polovině budou spoléhat na pětibrankové Krmenčíka s Kopicem, hosty táhne třígólové útočné trio Smola, Diop, Kuzmanović. Hosty však musí děsit bilance s Viktorií, neboť v posledních deseti letech s ní osmnáctkrát v řadě nevyhráli, navíc jim nyní budou chybět nejlepší asistent Azevedo, útočník Baroš a pilíř zálohy Jánoš.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Kalvach, Procházka - Kopic, Hořava, Kovařík - Krmenčík
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budinský - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Reiter, Jirásek, Hrubý, Kuzmanovič - Diop, Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.55 - 7.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Sparta Praha  (neděle 18:00)
Po nepodařeném startu do ligy se fotbalisté Teplic rozehráli ke skvělým výkonům a potvrdit to chtějí i proti Spartě. Ta sice v posledním zápase přejela Karvinou, obecně ale ztrácí častěji, než je zdrávo.

Skláři zvítězili v jediném z první šesti zápasů a v tabulce byli nějaký čas na posledním místě, od konce srpna se jim ale daří a spolu s pohárem už osmkrát v řadě neprohráli. V dohrávce dokázali porazit Mladou Boleslav, poté i doma Klokany a tři body naposledy přivezli i z Opavy.

Doma Severočeši prohráli jen jediné utkání v dosavadním průběhu sezóny, a sice hned to první proti Slavii, od níž schytali pět branek. Zapomenout tak dávají na nepovedený závěr sezóny, kdy museli tepličtí fanoušci sledovat několik nezdarů včetně osmigólového debaklu od Boleslavi.

Velmi těžký zápas očekává Stanislav Hejkal. "I když je na tom bodově jako my, tak je to pořád Sparta Praha, má pořád top hráče. Shlížím k ní s velkým respektem a pokorou, nejen proto, že jsem v ní působil. Vím, že to bude strašně těžké utkání," říká teplický trenér.

V případě sparťanů nelze hovořit o dobrém či špatném období, neboť od začátku sezóny je jejich forma konstantně podprůměrná. Vyhrála jen pět ze dvanácti utkání, což udělalo její ztrátu na vedoucí Slavii momentálně již osmnáctibodovou.

Venku navíc Letenští vyhráli v této sezóně jediné ligové utkání, a sice to ve Zlíně. Předtím ještě remizovali v Českých Budějovicích, z Mladé Boleslavi, Liberce a Plzně ale odjížděli úplně s prázdnou. Pomoci by jim mohlo probuzení naposledy třígólového kanonýra Kozáka.

Tepličtí budou postrádat hned několik stěžejních hráčů. Vedle vykartovaného Petra Mareše bude chybět Ljevaković, v ohrožení je i start Žitného nebo Jakuba Mareše. Marodka hostí je nadále velmi početná.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Čmovš, Shejbal - Vondrášek, Kodeš, Kučera, Trubač, Hyčka - J. Mareš, Řezníček
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Hancko, Lischka, Frýdek - Graiciar, Trávník, Kanga, Hašek, Hložek - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.54 - 3.66 - 1.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - FK Jablonec  (sobota 14:30)
Nad nejvyšším vrcholem Ještědsko-kozákovského hřbetu se v sobotu po obědě stáhnou mračna. Zda poté slunce dříve vysvitne v Liberci či Jablonci, se rozhodne v derby mezi libereckým Slovanem a jabloneckým FK.

Výhodu domácího prostředí bude mít Liberec, o jak velkou podporu příznivců se však bude moct u Nisy opřít, zůstává ve hvězdách. Místo konání alespoň částečně maže současnou propast mezi severočeskými týmy. Slovan se totiž od začátku sezóny pohybuje ve spodní polovině tabulky, kdežto Jablonec se vepředu přetahuje o pohárové příčky.

Kvůli nepřesvědčivému startu se v Liberci dokonce hovoří o možné změně na trenérském postu. Pod Pavlem Hoftychem to zkrátka nefunguje bez zádrhelů. Slovan má velké problémy s ustálením výsledků. Většinou je to střídání bodových zisků ze ztrátami, jen jednou dokázali Hoftychovi svěřenci obhájit výhru. Pak se o lepší postavení v tabulce bojuje těžko.

Na rozdíl od minulé sezóny dostává Liberec spoustu branek, na čemž nese vinu také brankář Filip Nguyen. Zjevení loňské sezóny neoplývá oslnivou formou, což si uvědomuje i sám hráč. "Jsem na sebe kritický, pokaždé si pouštím v televize akce soupeře několikrát. Pokaždé najdu něco, co bych mohl udělat líp. Každý gól mě dost štve," nešetří výtkami nejlepší gólman uplynulého ročníku nejvyšší soutěže.

Výkony Jablonce jsou v poslední době také jako na houpačce, ovšem pořád lepší než ty liberecké. Zejména v úvodu těžili hráči v zelených dresech z formy na domácí Střelnici, na které však v posledních dvou případech klopýtli. Mezitím si už ale družina kouče Petra Rady přivezla první výhru ze hřiště soupeře, konkrétně ze Zlína. Sečteno podtrženo, Jablonec před derby sídlí na páté pozici v závěsu za čtvrtým Baníkem Ostrava.

V těsném boji se každá ztráta počítá, proto by se měl Jablonec v Liberci vyvarovat větší ztráty. "Jako kabina se na střetnutí hodně těšíme. Poctivě jsme trénovali s tím, že minulý týden jsme se trochu zaměřili na kondici. Věřím, že přípravu zúročíme v zápase," uvedl brankář Vlastimil Hrubý.

Domácí se musí vyrovnat s absencí útočníka Petara Musy, jenž nebude hrát kvůli trestu za žluté karty. Hostům schází zraněný záložník Rafael Acosta, tahoun týmu Jan Matoušek si zase ze srazu reprezentační jednadvacítky přivezl svalové zranění a jeho start je nejistý.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Fukala, Kačaraba, Mikula, Hybš - Karafiát, Breite - Malinský, Baluta, Potočný - Kuchta
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Plechatý, Břečka, Krob - Jovović, Hübschman, Považanec, Sýkora - Matoušek, Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.30 - 3.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice  (sobota 16:30)
Více než měsíční čekání na vítězství českobudějovický fotbalistů skončilo a ti teď mají možnost na něj navázat na Andrově stadinou. Domácí však již osm soutěžních zápasů neprohráli.

Sigma po rozpačitém vstupu zabrala a v posledních dvou měsících pravidelně boduje, ačkoliv často sbírá body po jednom. Tak tomu bylo ve všech posledních třech kolech, doma proti Slovácku, v Jablonci i před reprezentační přestávkou v Příbrami. Mezitím však dokázala uspět v poháru proti druholigové Líšni a postoupit do osmifinále.

Doma čeká Olomouc na přemožitele již více než osm měsíců. Od únorové porážky s Jabloncem totiž na Hané osmkrát zvítězila a dvakrát remizovala. S Jihočechy se tam navíc utkala již sedmnáctkrát, nikdy však neodešla bez bodu. Více než jeden gól vstřelilo na Andrově stadionu Dynamo naposledy před šestnácti lety.

Radoslav Látal před silou soupeře varuje. "Jejich výkony nejsou špatné, i když body jim chybí. Především v útočné fázi jsou nebezpeční. Typologicky mají dobré hráče na brejky, hráče do presinku. Viděl jsem jejich utkání v Liberci nebo doma se Spartou, kde podali velice kvalitní výkon," říká olomoucký kouč.

Českobudějovičtí vstoupili do ligy dobře a z prvních čtyř kol vytěžili pět bodů, to vše navíc při dobrém fotbalu Poté se však poměrně zasekli a kromě vítězství se Zlínem a Bohemians už v lize nebodovali, což je sráží na třinácté místo s dvoubodovým náskokem na poslední Opavu.

Reputaci si vylepšují v poháru, kde úspěchy s Vltavínem a Ústí nad Orlicí znamenají osmifinálovou účast. Zároveň to byly také jediné dvě venkovní neprohry od druhého kola na Slovácku, což je pro ve druhé lize venku veleúspěšné Dynamo zajisté nezvyk.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Radek Látal, Beneš, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Houska, Plšek, González, Texl - Yunis
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Čolič, Sivok, Havel, Novák - Čavoš, Kladrubský - Brandner, Schranz, Mršič - Ledecký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.78 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav  (sobota 16:30)
Jak bude mést nové koště? Ve Zlíně věří, že kvalitně. Nový kouč Ševců Jan Kameník má mužstvu dodat nový impuls a vyvést jej ze dna tabulky. Nabuzení Moravané v sobotu přivítají silnou Mladou Boleslav, které se však venku moc nevede. Pro Zlín tak dost možná ideální šance chytit šanci na výsledkový vzestup za pačesy.

Tak dlouho zneužíval ochranné ruky majitele, až to přehnal. Řeč je o Josefu Csaplárovi, dnes již bývalém kouči Fastavu Zlín. Ten po posledním debaklu v Ostravě odmítl spekulace o svém odvolání svedením problémů ze své osoby na klub. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. V součtu s nepovedeným startem do soutěže to bylo až příliš a hned dva dny po odvážné řeči přišel Csaplár o práci.

Experiment se svérázným trenérem tak musí u Dřevnice zhodnotit jako nepovedený. Alespoň pro nejbližší budoucnost se zdá, že se Ševci vrátí ke strategii budovat mužstvo pod vedením domácích struktur. Do funkce hlavního trenéra byl povýšen Jan Kameník, jenž si tuto pozici již krátce vyzkoušel v závěru předešlého ročníku. Jeho asistentem se navíc vedle Davida Hubáčka stane další známá tvář. Ačkoli měl Petr Slončík u divizního Slavičína dobře rozdělanou práci, angažmá v prvoligovém klubu, jehož barvy jako hráč hájil, bylo přece jen příliš silným lákadlem.

Přes reprezentační pauzu se realizační tým snažil sžít s hráči. "Hodnocení může přijít až s prvním ostrým mistrovským utkáním, tam si myslím, že nám to napoví a tam se ukáže, do jaké míry jsme v té práci pokročili, nebo nepokročili. To srovnání pro nás bude důležité. Musím říct, že se mi líbí, jak k tomu hráči přistupují a jakým způsobem ta spolupráce probíhá, vyslovil Kameník naděje, které do svých svěřenců vkládá.

Mladá Boleslav už na Letné proti Zlínu, který Kameník vedl, hrála. Stalo se tak letos v květnové nadstavbě a pro Středočechy to první setkání nebylo příjemné. Na Moravě totiž prohráli 1:3 a v domácí odvetě museli pracně otáčet skóre, aby přece jen postoupili do dalších bojů, v nichž si nakonec přece jen vybojovali účast v předkole Evropské ligy.

O pohárovou Evropu tentokrát bojuje Boleslav od úplného začátku sezóny, který Středočechům po delším čase neutekl. Naopak, mužstvo trenéra Jozefa Webera předvádí od prvního kola solidní výkony a soupeří s těmi nejlepšími celky soutěže. Naposledy si Mladá Boleslav dokonce vyšlápla na Viktorii Plzeň, kterou dokonce porazila. Před třináctým kolem se Středočeši drží na třetím místě, které chtějí jistě udržet.

Před Boleslaví však nestojí výzva pouze v "obrozeném" Zlínu, ale také strašák jménem venkovní utkání. "Kromě druhé půle na Slavii a v Jablonci, kde jsme paradoxně prohráli, jsme venku nepodali dobré výkony. Musíme začít bodovat ve venkovních utkáních a hlavně se musíme zlepšit v herní stránce, kde to nemá takovou šťávu jako doma. Věřím, že zlepšení prokážeme už ve Zlíně," uvedl Weber.

K dlouhodobě zraněnému stoperu Lukáši Vraštilovi přibyli na straně Zlína další marodi, konkrétně zadák Marek Hlinka a záložník Jakub Janetzký. To hosté mají listinu zraněných v podstatě prázdnou, do tréninků se totiž pomalu zapojuje také Tomáš Wiesner.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Buchta, Cedidla, Bartošák - Fantiš, Mašek, Podio, Jiráček, Čanturišvili - Poznar
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Klíma, Tatajev, Pudill, Túlio - Budínský, Hubínek, Matějovský, Bucha - Mešanović, Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.48 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FK Příbram  (sobota 19:00)
Již ve středu se pražská Slavia utká v rámci Ligy mistrů se slavnou Barcelonou, předtím se však musí plně zkoncentrovat na ligový zápas. V něm přivítá jednoho ze svých nejoblíbenějších soupeřů, trápící se Příbram.

Sešívaným se v této sezóně nadmíru daří. V lize ztratili zatím jen dvakrát proti Karviné a Opavě, ve dvanácti zápasech nasázeli dohromady pětadvacet branek a jen dvě obdrželi. Dobrými výkony se prezentují i na evropské scéně, kde po dvou úspěších v předkole proti Kluži remizovali na San Siru a i přes prohru zanechali dobrý dojem v utkání proti Dortmundu.

V lize se navíc body z Edenu nevozí. Alespoň ne v devíti zápasech od poloviny dubna, z nichž v posledních šesti červenobílí udrželi čisté konto. A chceme-li najít poslední úspěch Příbrami na půdě Slavie, musíme pátrat ještě do časů na Strahově, bez bodu totiž Středočeši odjíždí už téměř třináct let.

I přes solidní bodový polštář si vršovičtí uvědomují, že nic vypustit nesmí. "Náskok šesti bodů vůbec neřeším, je odehráno 12 z 35 kol. V minulé sezoně jsme vedli o šest bodů před koncem základní části a pak se hrálo prakticky do posledního kola o titul. Soutěž je hrozně dlouhá," varuje trenér Jindřich Trpišovský.

Příbramští sice před reprezentační pauzou remizovali s Olomoucí, se svou současnou situací ale spokojeni rozhodně být nemohou. V předchozích pěti po sobě jdoucích utkáních nevyhráli, včetně toho pohárového na půdě třetiligového Chlumce nad Labem. Na gól čekají od Alvirovi trefy proti Plzni již více než devět poločasů.

Naprostá bída je to v podání celku od Litavky mimo svůj stadion. Tam letos hrál šestkrát, pokaždé odjel poražen a jedinou trefu si připsal právě v Chlumci. Z pěti venkovních ligových zápasů má skóre 0:15. Dost tak navazuje na jaro, do kterého vstoupil rovněž pěti zápasy bez bodu i gólu.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Zelený - Souček - Masopust, Hušbauer, Stanciu, Olayinka - Mil. Škoda
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Nový, Kodr, Šimek, Cmiljanovič - Zeman, Dramé, Kingue, Voltr - Polidar - Mich. Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 14.20 - 33.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha12102025:232
2.Viktoria Plzeň1282223:1226
3.FK Mladá Boleslav1271425:1622
4.Baník Ostrava1270522:1321
5.FK Jablonec1262420:1720
6.1. FC Slovácko1253414:1918
7.Sparta Praha1252522:1817
8.Sigma Olomouc1245317:1517
9.FK Teplice1245310:1217
10.Slovan Liberec1242616:1714
11.Bohemians Praha 19051233616:2212
12.MFK Karviná1225511:1411
13.Dynamo České Budějovice1232715:2411
14.1. FK Příbram1232711:2211
15.Fastav Zlín123189:1910
16.SFC Opava122377:219

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (610)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SHE’S BACK

Reagovat
Kepy_FCB

Plzeň-Baník 2:0

Teplice-Sparta 1:2

Bohemians-Opava 1:1

Karviná-Slovácko 1:0

Slavia-Příbram 3:0

Zlín-Boleslav 0:2

Olomouc-Budějky 2:0

Liberec-Peltonec 2:1

Reagovat
PlackaSKS

něco mi tu chybí...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kepy_FCB

kuš žide! kšá kšá..

Reagovat
Blasphemer

Fišara zapomněl.

Reagovat
lichna.

On zase jezdí tramvajkou přes celou Prahu beztak.

Reagovat
KingMaster13

A leze přes ploty uličník

Reagovat
Han střelil první

Já ani nic jiného nečekal. To je přesně ten typ jako já, co toho hafo nakecá, a pak udělá úplné hovno

Reagovat
meno

Už jsem tady

Reagovat
Kepy_FCB

Do Plzne s nafukovacim zviretem

Kdo sleduje alespoň malinko naší fanouškovskou scénu, nemohl si nevšimnout, jakým způsobem se přes letní přestávku proměnil sektor pro hostující fandy v Plzni. Z klasického sektoru se nyní stalo spíše prosklené terárium, než běžný sektor hostí, kdy plexiskla dosahují až skoro střechy stadionů. I tímto počinem bychom chtěli upozornit na tuto neutěšenou situaci a předesla

Pripada mi to jako by nasi chteli pekonat zlinske tragedy ve stupiditach...

Reagovat
HorajzmAmmann

na fotbal se nejezdí jenom kvůli fotbalu, ale kvůli srandě.

Takže já jsem spokojen - tohle bude fakt prdel. Vlastně se tím bavím už teď

Reagovat
Kepy_FCB

až vám to tam nepustí to bude zas brekot a vztekot

Reagovat
HorajzmAmmann

občas vystrč hlavu z prdele a vyraž na zápas taky...

Reagovat
Kepy_FCB

tentokrát jsem chtěl ale tahle hovadina mě odradila, opravdu nevím jaká s tím může být sranda, fakt ne

Reagovat
Han střelil první

Taky mi to přijde zbytečné. Taková snaha furt proti něčemu bojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, ale tady docela i rozumím kepymu. Chápu, proč se dela ta akce, jsou k tomu padne důvody, ale když chci pravou zábavu, nenucenou, proto v poslední době chodíme na naše ženské (btw dnes vyhrály 1:0 nad Teplicemi a drží stále první místo).

To je naprostá oáza klidu, bez buzeraci, "exotické" stadionky a demence zápas co zápas.

Reagovat
HorajzmAmmann

mi to nevadí, já to beru jako součást chorea takže to naopak beru. Nemusíme tam s tím mávat 90 minut, vytáhneme to na chvilku a pak čus, budeme fandit... takže já tohle v tomto případě podporuji

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví, jak to celé bude. Jen sem napsal svůj pohled, že chápu Kepyho. A ano, již v prvním příspěvku jsem ti řekl, že vím, proč se to dělá, leč mám na to taky svůj názor.

Až budu chtít pravou zábavu, tak ta bude zanedlouho a zápase holek.

Reagovat
Kepy_FCB

Ultras Baníku opravdu nemají zapotřebí překonávat nějakej Zlín, na protest by byl idealní transparent, vizuálně ty barevný zvirata v kotli budou spíše připomínat gaypride krneval a za mě prostě

Reagovat
FCSL

No jestli dá po Slovácku i tuhle sestavu, tak at už fakt vypadne. Žádnej Mikula na stoperu, žádnej Karafiát v záloze Nevim kdy jindy tam poslat plnou palbu. Mara a Oscar sice po repre, ale snad bude připravený. Taky už bych chtěl vidět Oscara společně s Balutou, od tý doby co podepsal Slavii, tak na něj celkem kašlem...

Nguyen - Fukala, Kacharaba, Mara, Hybš - Breite, Oscar - Malinský, Baluta, Potočný - Kuchta

Reagovat
Fabregas@ole

Nikdo lepší, než Kuchta v záloze není? Musa treba?

Reagovat
ratusek

Jihlava

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečná ztráta, pokud příště neporazíme Pardubice, tak už to bude špatný

Reagovat
ratusek

O to nejde. Doma jste skvělí, ale body venku vám chybí a bude vás to stát postup. Přitom kádr špatnej vůbec není, je tsm i fotbalovost, ale venku hrajete o víc než polovinu hůře

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta proti nám byla ale (prý) vymyšlená, tak aspoň na něco se můžeme vymlouvat.

Reagovat
ratusek

Už jsem četl vyjádření Staňka. Takže vás říznou znovu

Ale je to hnus, Chovanec, Rogiz a sudí dohromady

Ale Vyšehradu byste měli namrdat 4 fíky a jet dom, škoda

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejradši bych do sestavy narval 7 Slávistů a hrál do 115 mega. Ale fakt nevím kdo nastoupí.

Zelený, Hušbauer, Škoda by snad mohl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, jak moc to Trpiš protočí.

Reagovat
mistr129

Felipe a Marković nehrají za béčko...

Reagovat
mistr129

Jinak je jistota Frydrych a Hora trofuám si tvrdit

Reagovat
HorajzmAmmann

kdo ze stoperů nehraje?

Reagovat
db18

Hovorka je zraněný, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

skvělé

Na druhou stranu s Barcelonou hrají až na 4 dny. Nedivil bych se kdyby to neprotočil vůbec. Narval jsem tam Zelenýho, Kůdelu, Hušbauera, Součka, Škodu i Stancia a uvidím.

Reagovat
db18

Já mam Zelený, Frydrych, Jusuf

Reagovat
HorajzmAmmann

Jusuf si tam už v základu nekopne...

Reagovat
db18

Proč? (základ nečekam, ale nějak od 60. minuty)

Reagovat
HorajzmAmmann

protože na SKS nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka. A budeme rádi, jestli stihne Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
Coutinho10

začínám mít taky dilema a to už jsem to chtěl nechat

Reagovat
ondrasch77

Podle mě to bude "generálka" na Barcu, pořádně si zastřílet a znovu obnovit automatismy, takže očekávám sestavu, co nejsilnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič - Holeš, Frydrych, Takács, Zelený - Traoré, Hušbauer - Hora, Ševčík, Olayinka - Škoda

Reagovat
HorajzmAmmann

takhle to vzhledem k repre pauze neprotočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky očekávám, že bude hrát dost hráčů širšího kádru. Stejně bych ale čekal, že vedle Frydrycha bude hrát Kúdela, nebo Hovorka. Taky si myslím, že bude hrát Stanciu. Úplně bych se nedivil, kdyby chytal Markovič, ale čekám spíš Koláře. V útoku souhlas se Škodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka nemůže, proto čekám, že radši pošetří i Kúdelu, aby se nezranil i on.

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu by Kudela 2 týdny nehrál... a lepší je vždycky hrát než trénovat. Takže ho tam prostě narve. Doufám... ::cool:

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář - Holeš, Kúdela, Frydrych, Zelený - Souček, Traoré/Takács - Hora, Ševčík, Provod - Škoda

Reagovat
lampas

Prej když prohrajeme, tak jde Hoftych doprdele a přijde Hašek. Takže je to zlý a ubohý, ale nebudu se zlobit, když nám Jablonec tentokrát pořádně naloží

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
doshcz

Reagovat
Salfovic

To je blbost, to už by tam šel před repre pauzou.

Reagovat
meno

Není nad komunitu!

Říjnová reprezentační přestávka byla ve znamení dvou olbřímích událostí. Jednak česká repre v Edenu udolala reprezentaci Anglie, ale především proběhl první oficiální sraz české sekce Eurofotbalu. Celý sraz organizoval chachar Lichna s pomocným přicmrdáváním od Mena.

,,Sraz jsme dělali, protože jsem chtěl a myslím, že i všichni tady přítomní chtěli, poznat autory plodných komentářů, které se na Eurofotbalu objevují. Zároveň mě těší, že se zúčastnilo tolik lidí a přestože se neobjevili prominenti jako Hokaido, Kang, Rarášek nebo Poslední kovboj, tak jsme si to užili“ uvedl organizátor lichna. Kdo tedy byli ti účastníci a kolik jich bylo? Radost na sportovní areál pražského Proseka přišli rozdávat Lichna, Meno, KingMaster13, Blasphemer, Han střelil první, PlackaSKS, Logan, Spalovač šancí, Seydou Doumbia, FrenkieFCB, Melda, Coutinho10, Bobis21 a jablonečák Lembju. Někteří dorazili později než jiní, někteří nehráli, ale všichni se báli Seydou Doumbii, protože ten lámal nohy. Po vyčerpávajícím fotbálku, který skončil drtivým vítězstvím 10:8 Rudo-zeleno- sešitých nad Baníkovci a ke kterému se autor dvou gólů a jedné asistence, KingMaster13 vyjádřil slovy:,, S chachary bychom mohli hrát každý den.“, jsme se přesnuli do nedaleké Radegastovny, kde na nás čekal Trevor s věrným pejskem Cukrouškem a později dorazil i mistr129. Tam až na malý zádrhel, Lichna do své polévky nedostal nudle, probíhalo vše standardně a po dvou hodinách čilého seznamování, postupného opíjení se a po gelování si hlavy jsme se vydali do Standard Café. Tam nás nepustili, protože jsme přišli o 50 minut pozdě. Nicméně místa měli a pro piva bychom si chodili sami, jejich blbost. Vydali jsme se směrem na Kampus Café, kde byla obsluha mnohem milejší, pivo levnější a záchody hezčejší. Nutno podotknout, že jsme zvažovali gaybar Friends, ale protože nešli ani Cukrouš a ani Trevor, tak jsme tam nešli. V Kampus Café jsme vydrželi až do zavíračky. Nakonec jsme zakotvili ve Vagónu. Cestou do něj jsme ještě navštívili oblíbený kebab/pizzerku, kde se návštěva nesla ve znamení blbého rozhodnutí dát si pálivou pizzu. Ve Vagónu jsme zahráli fotbálek, zatancovali si a jeden z nás asi hodinu vykřikoval, že odchází, aby pak zůstal déle, než většina ostatních. Sraz to byl povedený, dobře organizovaný a velice zábavný. Těšíme se na další, který se bude konat v Ostravě.

Díky Lichno! Díky ostatní! Pardon za Standard.

A fotečky tady: https://www.deviantart.com/meno000

+ mě doplňte o to, co si nepamatuju/nebyl jsem jejich součástí (např. debata o koncentráku přes plot)

Reagovat
Hokaido

Parádní souhrn hoši, pořád mě sere, že jsem se taky nezúčastnil. Slibuju, že na příští sraz už určitě dorazím.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Han střelil první

V Kampus Café byla top obsluha, zamiloval jsem se. Jinak skončilo to, myslím, 11:10

Reagovat
KingMaster13

Krásně shrnuto

Reagovat
Banikovec7

Popisky k fotkám kdo je kdo by nebyly?

Reagovat
Seydou Doumbia

Nenadarmo si mě pojmenoval, že jsem hrál jako Eric Cantona. Jinak ty feferonky si mi mohl dát když si je nechtěl a ne je zbaběle házet do kruhu mezi nás. V tom Standart Café jsme se jím fakt měli vysrat do květináče nebo alespon rozbít okno.

Jinak tady tvé legendární hašení problému (podtácků tam nakonec bylo tak 10)

https://scontent.fprg3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/72940297_949759348738116_8503256697358254080_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_oc=AQnmA0MBpqHb_O2S27V1UxgpG2m8HERFcIjw1Yfzadlx3GXyx58qkV_jkOWD35XJMqE&_nc_ht=scontent.fprg3-1.fna&oh=24f799b01895fb8246f941a5ddc7ce7f&oe=5E60E6CF

+ Moje noha po zápase...druhý den to bylo horší

https://scontent.fprg3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/72084474_717658722054656_8259272434339807232_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_oc=AQmLuT0hGb50_feFqvBu27_unQpblW31MXw2z1xdTGl7JwOsPlYPFA9Sej1ikQxZEP8&_nc_ht=scontent.fprg3-1.fna&oh=d756ca92bc7c30ee0762d0c97f947c5c&oe=5E30EF8E

Reagovat
meno

Zbaběle, zbaběle, jaký furt zbaběle? Jestli myslíš to, jak mi samovolně spadly na zem, potom, co jsem do nich strčil prstem, tak to možná

Reagovat
Seydou Doumbia

At hlas lidu rozhodne.

Reagovat
lichna.

Hlasují pro zbaběle shození.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
PlackaSKS

ta pofotbalová fotka hrozně klame. dokonce i logan je tam nějakej menší než ve skutečnosti

Reagovat
Han střelil první

ani já tam nevypadám úplně špatně, což je divné

Reagovat
PlackaSKS

stojíš mezi kingmasterem a menem, tam by vypadal dobře každy

Reagovat
KingMaster13

Tak si tak říkám co jsem ti vlastně udělal?

Reagovat
PlackaSKS

starýmu fotrovi, řikáš?

Reagovat
KingMaster13

No jo no Ale tak ty už jsi mi to vrátil tak desetkrát

Reagovat
PlackaSKS

zrovna v tomhle případě máš jenom smůlu, že tam stojíš. napsal bych to o komkoli.. krom doumbii, to by mi strach nedovolil

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Jinak na tu naší stranu bacha, tam stojí nejlepší hráči turnaje

Reagovat
PlackaSKS

rarášku?

Reagovat
KingMaster13

Z jaké perspektivy je to myšleno už jsem zamlžil

Reagovat
PlackaSKS

tak je pravda, že si byl v prvnim poločase nečekaně produktivní. v druhym do toho baníkovci docela šlápli a už si nebyl moc vidět.. ale výkony jinak stoupaly každou minutou téměř u všech, to se mi líbilo.

Reagovat
KingMaster13

My Slávisti to přehnali ten první poločas a pak už nám nezbyla energie Trénovat nás Jindra tak by nás po zápase zabil jednoho po druhým za tu kondičku U mě třeba si myslím, že výkon měl sestupnou tendenci.

Reagovat
PlackaSKS

jo, u tebe spíš sestupnou... a ještě u meldy -od tý doby co nemohl došlápnout na pravou nohu

Reagovat
KingMaster13

A ještě nás zachránil dost Lichna, ten kdyby dal každou šanci co měl tak bychom možná se dostali i do 3. desítky co se týče obdržených golů

Reagovat
PlackaSKS

lichna má až překvapivě dobrou fyzičku.. ale to je jak řikal frankie, ten neostravskej vzduch jim prostě svědčí

Reagovat
Seydou Doumbia

Bylo to dobře rozdělené. Lichna bránil a vyvážel míče, já zase jako nadrogovaný presoval. Škoda že se nehrálo ještě o hodinu déle to by bylo po vás.

Reagovat
KingMaster13

Na fyzičku jste nás přejeli jednoznačně Na fotbalovost to bylo vyrovnaný

Reagovat
Seydou Doumbia

První poločas pro mě tragický, ale nehrál jsem takhle žádný zápas tak pět let. Ve druhém už to bylo lepší, ale mohlo se hrát déle.

Reagovat
KingMaster13

Mohli jsme hrát déle, kdyby jsi dorazil včas Takže jsi vlastně svůj tým stál nejspíš vítězství

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Seydou Doumbia

Pokud to takhle jezdí pořád, tak z Plzně to nepodcením a pojedu do Ostravy den předem.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Kdybychom hráli ještě hodinu, tak už nebudou mít s kým hrát bo bys je všechny složil.

Reagovat
Seydou Doumbia

To není náš problém. Měli v týmu o jednoho více tak by závěr dohrávali s tím co by zbylo.

Reagovat
Han střelil první

Nadrogovaný jsem byl já, ale nějak to nešlo poznat.

Reagovat
lichna.

Jsem se vysilil při kličkách na tebe.

Reagovat
KingMaster13

Jako mě sis tam dobře loupal

Reagovat
Rarášek

O nás bez nás?!

Reagovat
PlackaSKS

Žes byl terčem i přes neúčast už sem říkal..

Reagovat
lichna.

To si piš. Nejlepšího hráče ligy Sáčka jsme zmínili několikrát. Tak samo Hokaidovy rybářské závody nebo Dolarovu neúčast protože se něco chystalo.

Reagovat
Hokaido

Já jsem nakonec změnil plán, protože se jednomu z nejlepších kamarádů narodil prcek, tak jsem mu pomáhal s oslavou pro asi 60+ lidí. Celý se to tam vožralo, všichni se pohádali, jeden skončil v nemocnici... Když jsem asi v 5 ráno odcházel, tak jsem si na vás vzpomněl a napadlo mě, že já kokot jsem radši nešel s váma.

Reagovat
Han střelil první

My jsme ještě v 5 nekončili.

Reagovat
Rarášek

Já vám příště ukážu!

Reagovat
Han střelil první

Jako, to je pravda, no ty očička už mám dobré

Reagovat
meno
Reagovat
Pablos

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rarášek

A teď mi řekni, kdo je ten slávista úplně napravo, protože mi příjde hrozně povědomej .

Reagovat
Seydou Doumbia

King

Reagovat
Rarášek

To by možná sedělo, když je odsud kousek ..

Reagovat
KingMaster13

No jsem to já no a je to možný, že jsi mě v Ústí třeba někdy viděl

Reagovat
Rarášek

Jako ten ksicht mi příjde hrozně povědomej, ale bůhví odkud . Uvidíme na dalším srazu, to si snad už nic neudělám .

Reagovat
KingMaster13

No rozhodně by jsi měl přijet

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Stannis Baratheon

Do teď si vyčítám, že jsem se na to nakonec vysral.

Reagovat
lichna.

No mohl jsi dát aspoň vědět. Počítali jsme s tebou.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, za to se omlouvám, já se tu teď zhruba dva týdny neukázal. Měl jsem nějaké potíže a neměl jsem na fotbal ani moc pomyšlení, a tak jsem nějak zapomněl ti napsat. Ale jsem ád, že jste si na mě vzpomenuli.

Každopádně to vypadá, že to bylo fajn a příště už bych snad opravdu dorazil. Na Stodolní jsem ještě nelemtal. Už máte alespoň nějaký obrys toho, kdy zhruba by měl sraz být?

Reagovat
lichna.

No záleží kdy to s frankiem uspořádáme. Buď třeba v lednu ať není liga nebo pak někdy na jaře jak zase bude repre. Určitě dáme včas vědět.

Reagovat
Kang & Kodos

Zima

Reagovat
ondrasch77

Prosinec nebo leden, jinak to zas nedám

Reagovat
Rarášek

Ledeeeeen, ten mam celej free

Reagovat
Han střelil první

Konec ledna a donesu bečku Bakaláře, pokud to dám

Reagovat
Shevchenko

Jestli se tam nikdo nepobil, nepoblil nebo nepochcal tak je to hovno sraz.

btw ten sraz v Ostravě fakt bude nebo to je jen takový výkřik?

Reagovat
lichna.

Bude určitě. Loganova kočička (žena) chce poznat Frankieho kočičku (zvíře).

Reagovat
Han střelil první

U toho baru už vůbec nevím, jaká diskuze probíhala

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
lichna.

Působil jsi tak trochu zasněně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by to chtělo popisky, kdo je kdo

Reagovat
meno

Tuším, že jsme se domlouvali na tom, že kdo bude chtít vystoupit z anonymity, tak vystoupí. Já jsem třeba třetí zprava.

Reagovat
lichna.

Já jsem dole a jediný nesvitim.. Ale v reálu vypadám líp.

Reagovat
Pablos

Tebe jsem si normálně tipnul dobře, plus ještě Kinga Jinak ještě bych troufnul, že třeba Blasphemer druhej zleva, Placka tipuju toho holohlavýho s brýlema, Doumbia bude ten řízek vedle Tebe dole možná.

Reagovat
Blasphemer

Špatnej tip.

Reagovat
Pablos

A sakra...

Reagovat
Bakary3

Prostredek nahore, cernej svetr i kalhoty.

Reagovat
lichna.

Víceméně vše špatně

Reagovat
Pablos

tak to není tak špatný, když je tam to víceméně

Reagovat
lichna.

To jsem ti započítal mě a Kinga

Reagovat
Pablos

dík

Reagovat
Pablos

ještě jsem mohl dát další... ale to už bych podváděl, ty se tady přiznali

Reagovat
PlackaSKS

pche, úplně vedle

Reagovat
KingMaster13

Já jsem ten nejvíc vpravo

Reagovat
ondrasch77

Ten blonďák, co dělá Václava Havla?

Reagovat
KingMaster13

Já ti nevím ale já tam úplně vpravo blonďáka fakt nevidím Mám slávistickej dres a v ruce držím půllitr

Reagovat
ondrasch77

o.k

já myslel foto z knajpy

Reagovat
KingMaster13

Jo takhle tak já mluvil o tý fotbalový

Reagovat
mistr129

Já ani z anonymity vystupovat nemusím, jelikož jsem v červeném triku jen na fotce z hospody a otočený hlavou na druhou stranu

Reagovat
Han střelil první

Já z anonymity vystupovat nebudu, měli jste přijít, blbečci.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Pablos

však ty už si tu prozrazen stejnak

Reagovat
Han střelil první

Vlastně jo

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

dole vpravo.

Reagovat
PlackaSKS

všechno nejlepší

Reagovat
frankiefcb

Tobě taktéž

Reagovat
Fabregas@ole

Ten hubenej, pokérovanej sparťan je kdo?

Reagovat
Han střelil první

Pulkrab

Reagovat
lichna.

Reagovat
Fabregas@ole

Spalovač šancí, že?

Reagovat
PlackaSKS

ee

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kang & Kodos

Kozák vypadá jinak

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ondrasch77

Kdo je ta šťáva v tričku "NESER"?

Reagovat
Blasphemer

Já do toho gaybaru chtěl jít taky.

Reagovat
meno

Kdyby nebyl tak předraženej, taky bych se nebránil... mají tam karaoke a lesby si mě pletou s ženskou.

Reagovat
Blasphemer

Mě zase už několikrát nabalovali chlapci, co si mysleli, že taky kopu za jejich tým. Takže já bych to drahý ve finále možná taky neměl.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

S kým jsem to chlastal..

Reagovat
Hokaido

Já tam na vás čekal.

Reagovat
mickey mouse

Ten úplně vlevo je Jiří Kalemba ne?

Reagovat
PlackaSKS

Ty vole..

Reagovat
mickey mouse

nemyšleno zle, ale podoba tam je

Reagovat
PlackaSKS

musel sem si teda nejdřív vyhledat jak vypadá kalemba a i když máš pravdu tak mě to samozřejmě urazilo

Reagovat
Banikovec7

Ja celou dobu myslel, ze jsi ten syn Boba Panika.

Reagovat
PlackaSKS

hmm, tam nějaká přízeň vážně může být.. ale já mam blíž k tomu kalembovi

Reagovat
Fabregas@ole

Úplně

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ACSeRw!n

proc tam u tech fotek neni napsano kdo je kdo ?

Reagovat
bobis21

Protože jsme se tak domluvili...

Reagovat
ACSeRw!n

nechutne to naplanovat na termin, kdy nemuzu a pak jeste tohle... ale dojde na vas

Reagovat
PlackaSKS

já sem si třeba ani nevšiml, že taková domluva byla, takže takovýho hana sem prásknul

Reagovat
bobis21

Jak jsme se fotili po fotbale tak jsme se o tom bavili

Reagovat
PlackaSKS

já ti to věřim.. a byl tam vůbec někdo proti zveřejnění?

Reagovat
bobis21

to myslím ne

Reagovat
PlackaSKS

sem si řikal.. vyloženě chtít zůstat v anonymitě, tak nejdu na sraz

Reagovat
lichna.

Víceméně všichni jsme totiž měli být už po smrti. Jednu dávku plynu měli dostat všichni Slávisti už z principu a pak my chachari za to že jsme prohráli ve fotbale se Slavisty. Takže vlastně jediný Melda a Lembju měli přežít.

Reagovat
KingMaster13

To mě hrozně pobavilo jak nás tam Cukrouš plynoval a hned jak jsme mu vyklopili že jste s náma rupli tak se na tebe kouknul a ty se nesměj půjdeš s nima

Reagovat
lichna.

Reagovat
Han střelil první

Jinak asi před 30 vteřinami jsem založil discord server pro českou sekci na takové obyč kecání. https://discord.gg/R5PtFj

Reagovat
mistr129

Na to je eurofotbal ne?

Reagovat
Han střelil první

No jak kdy a jak v čem. Discord je fajn na sdílení fotek, videí, můžeš pokecat přes voice. Navíc když se bude řešit něco mimofotbalové, tak se prostě vytvoří místnost a nebude nikdo píčovat. Když to bude mrtvé, tak není problém server zrušit.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
PlackaSKS

funguje to pořád?

Reagovat
Han střelil první

Ano. Ještě to párkrát zaspamuju, tak doufám, že se to nakonec rozjede.

Reagovat
PlackaSKS

mně tenhle odkaz nešel.. pak mi rarach poslal jinej

Reagovat
smazaný uživatel

https://pasteboard.co/ICGUe39.png

Sterba a jeho komentar ve vcerejsim sportu.

Reagovat
KingMaster13

Tak jo fanta nastavena, čeká mě opravdu těžký protivník (Kanginho). Dlouho jsem vymýšlel strategii tak snad to přinese ovoce

Reagovat
Kaspar

mohlo by se spis udelat, ze Couts by byl vzdy pred sezonou jmenovan.cestnym vitezem a my ostatni by jsme hrali.o 1-3 misto at mame sanci

Reagovat
KingMaster13

Coutinho by mohl být konzultant co by radil a dával tipy

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

zrovna proti tobe doufam, ze jen tak hrat zase nebudu...snad az v dalsi sezone tam mi to moc nejde....bylo by zajimavy udelat statistiku nasich vzajemnych duelu na Sazkafantasy, ale myslim, ze horsi s nikym jinym nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

No já jsem čurák a nevymyslel jsem nic, takže gratulace ke třem bodům

Reagovat
KingMaster13

No já postavil úspěch na Liberci Takže.....

Reagovat
doshcz

to je zas fotbal, hlavně ten Liberec

Reagovat
Han střelil první

Hoftychův antifotbal, no

Reagovat
doshcz

když si uvědomíš že takový lidi trénujou naše U19, U20 atd tak se nemůžeme divit že máme samí kopyta

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Prostě úroveň českých trenérů je žalostná

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Salfovic

Tam už je to jedno.

Reagovat
Han střelil první

Dobjej pane Kjob - super centr.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Sýkora hlavou To já být Hoftychem tak Maru zabiju za tohle

Reagovat
ratusek

To je příšernej fotbal. I přes ten gol. Pěknej grc

Reagovat
REPLIKATOR

Hoftych ven!

Reagovat
FCSL

Hoftych ven a může si za to sám. Stavět místo Oscara toho chodce Karafiáta, kterej si hraje na Pirla a všechno nakopává, může fakt jen amatér. Otřesnej fotbal, v podstatě si nenahrajem přes střed, to se pak hraje blbě. Jedinej kdo snese měřítko je Kacharaba, ostatní bída

Reagovat
Selänne

Reagovat
lampas

Reagovat
FCSL

Brutální rozdíl. Asi bych od trenéra čekal, že mu to dojde dřív jak o poločase 3. zápasu

Reagovat
doshcz

dobrá minuta

Reagovat
smazaný uživatel

60. minuta a Hubschman se vrací rychlostí pomalejší než chůze Fakt nechápu, proč to má pořád zapotřebí.

Reagovat
doshcz

teď dal dobrou piruetu

Reagovat
smazaný uživatel

A teď měl dostat druhou žlutou. Ze začátku hrál dobře, ale od nějaké té šedesáté minuty je totálně mimo.

Reagovat
djwenca

Oscar to hodně pozvednul nechápu, že ho nechal na lavičce

Reagovat
FCSL

Korejčík rozhodne jak Ondrášek, pod mi

Reagovat
Salfovic

Nejsem si jistý, ale mám pocit, že tohle derby většinou končí plichtou.

Reagovat
djwenca

Drobný chytá za Budějovice

Reagovat
Fakt

Reagovat
GreatWhite

Ty vole, tak ten sudí, co píská dnes v Olomouci, to je hustej materiál. Na toho tam za chvíli vletí fanoušci s takovou. Neskutečně tendenční vedení zápasu.

Reagovat
Banikovec7

Podle komentátora a některých fanoušků má připito

Reagovat
GreatWhite

Podle pohybu a vedení zápasu to tak vypadá, no.

Reagovat
doshcz

tak to musím na 2.poločas změnit výběr zápasu

Reagovat
Banikovec7

To mi zase nepřijde, že by vás nějak moc řezal, ale vypadá fakt divně, hlavně ten zvuk při pískání nějaký podezřelý.

Reagovat
Banikovec7

Teď jak na konci doběhl k tomu faulu před vápnem tak minutu později

Reagovat
GreatWhite

No lidi, co jsou na stadionu, mají jasno. Z televize to taky vypadá všelijak. Dal bych mu o přestávce dychnout. Ale tak co, fotbal hrajeme na hovno, tak bude aspoň ještě sranda.

Reagovat
doshcz

tak lidi mají vždy jasno ale dejchnutí by určitě neuškodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta česká liga, je otřesná, dívat se na holomajznu na prázdným stadionu je očistec.Jestli je ten rozhodčí nalitej, nedivím se mu,kdyby mě na takový zápas delegovali,, taky bych se ožral.

Reagovat
fabec1222

Nesmrtelnej Kroupa

Reagovat
Banikovec7

Dobře to tam pověsil Brandner

Reagovat
Kang & Kodos

Reichl

Reagovat
doshcz

Železník ligovej fotbalista

Reagovat
Wambasen

To nejde ani komentovat. Upřímně bych i více věřil kdejakému útočníkovi z poloprofi soutěží.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty uřvaný děcka u mikrofonu

Reagovat
Kang & Kodos

A David Horejší

Reagovat
Banikovec7

K tomu ještě šílený zvuk Houdkovy píšťalky

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda zase na hrotu.Trpiš se rozhodl Micka Van Burena zničit.,

Reagovat
doshcz

třeba ho šetří na ty chodce z Barcelony

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hlavně konečně bez Tecla.

Reagovat
GreatWhite

Ovšem teda rozhodčí nerozhodčí, prohrát doma s nějakýma Budějovicema, navíc po takovém výkonu, to je fakt dno. Látal brzo půjde. A Sigma letos zase boj o záchranu.

Reagovat
Kang & Kodos

Jemelka teď tomu bránění moc nedal

Reagovat
Banikovec7

Taky se vám tak debilně otvírají někdy tabulky na livesportu? Že tam není těch 5 posledních zápasů?

Reagovat
djwenca

jo

Reagovat
Tigerinho

U Live tabulky se to nezobrazuje no.

Reagovat
djwenca

Yusuf už si asi nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Škodu si nikdo nekopne.Prej je to"legenda"

Reagovat
GreatWhite

Takže fotbal na hovno, rozhodčí ožralej a aby toho nebylo málo, tak komentátor, podle kterého za nás hraje celý zápas v záloze Pešek a ve druhém zápase dál proti Beranům ze Zlína druhý gól Buchta. A to jsem dneska nechtěl jít chlastat...

Reagovat
Banikovec7

Taky jsem si říkal, jestli se mi to zdá nebo fakt říká Pešek

Reagovat
andrew96

Berani

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to někoho zajímalo, tak Král dnes odehrál za Spartak 90 minut proti Rubinu Kazaň, a nevedl si vůbec špatně, určitě byl jeden z nejlepších domácích...https://www.eurofotbal.cz/premier-liga/2019-2020/reportaz/spartak-moskva-rubin-kazan-566825/

Reagovat
Kaspar

on je dobry a ma hodne prostoru jeste rust, ale jde o to jestli pro to zvolil spravnou ligu a tym

Reagovat
Salfovic

Nezajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda a Škoda

Reagovat
mistr129

Marek Kodr, legenda Slavie

Reagovat
doshcz

co se stalo vubec s Antwim?

Reagovat
doshcz

Škoda > Škoda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

GENIÁLNÍ SIGNÁL

Reagovat
djiros

Kolář

Reagovat
KingMaster13

Byla to dělovka jako kráva to podle mě chytil docela ještě dobře, ale ta obrana se úplně vysrala na možnost dorážky

Reagovat
doshcz

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

A bylo to sakra daleko a on to celou dobu viděl. Jasná chyba golmana.

Reagovat
KingMaster13

No ale s velkou intenzitou a zakroucený do toho nejméně příjemného místa přesně dolů k tyčce. To se hrozně blbě chytá. To když jsem viděl jak to kopl tak jsem v hlavě si řekl že to je jasnej gol. O to víc mě překvapilo že to ještě vytáhl ale pak už tam člověk viděl jen toho Škodu bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z takovyhle dalky to musi chytit lepe nez takto

Reagovat
KingMaster13

Jako alespoň to vyrazit do strany víc a ne defakto před sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tyč nebyla před ním

Reagovat
mrtvej ofsajd

měl si dát do zdi aspoň dva hráče

Reagovat
Pablos

chyba by to byla kdyby tam nedošáhl ...ale on to vyrazil s tou smůlou (či drobnou chybou) že zrovna ještě do tyče no

Reagovat
Losinho

Reagovat
djiros

Za mě to taky podcenil. Byl si až moc jistý centrem. Obrana taky spoléhala, že to musí chytit. Smutnější je, že Příbram hraje s náhradníky.

Reagovat
KingMaster13

Taky v tom má svůj podíl ale víc bych zjebal obranu za tu laxnost.

Reagovat
djiros

Už Kudela udělal hloupost, úplně nesmyslný faul navíc se žlutou. Mě to štve jen kvůli fantasy jinak nemám obavy, že otočíte

Reagovat
KingMaster13

To jo no Do tý doby ale v obraně celkem dobrý, tam akorát ten Zelený jak se tam rozmázl tak mi zatrnulo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ach jo další zápas kterej máme úplně na salámu

Reagovat
Pablos

zatím je to fakt slabota

Reagovat
KingMaster13

Prostě ty situace vepředu řeší hrozně lajdácky. Si myslí, že se Příbram porazí sama

Reagovat
Pablos

chtělo by to rozběhat Olayinkou

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář

Reagovat
martin1

Super Příbram, jen vydržet

Reagovat
Pablos

kdyby to dali tak 87min. tak bych tomu i věřil ...ale takhle to určitě neudrží

Reagovat
martin1

Bude záležet na Slavii, jak přistoupí k 2. poločasu. Ale Příbram by mohla využít takovou šanci, 4 zápasy nedají gól a teď vedou v Edenu po půli.

Reagovat
KingMaster13

Já doufám, že je v kabině Jindra zmrdá protože přístup k zápasům jako je Karviná, Opava, Příbram je fakt k zblití

Reagovat
doshcz

třeba vám Jarda po katarskej letadlech domluví i místo v Bundeslize

Reagovat
KingMaster13

Jako oni by to potřebovali aby museli hrát furt naplno.

Reagovat
PlackaSKS

taky bych se nebál sundat provoda a dát tam stancia.. nebo hrát na tři obránce, stejně jsou zalezlí a budou i dál

Reagovat
KingMaster13

Ona by bohatě stačila tahle sestava ale aby nehráli jak chcíplý ryby Opět hrozně laxní přístup

Reagovat
PlackaSKS

to samozřejmě, ale špatně se to změní když tam zároven nepošleš někoho novýho.. a stanciu by mohl dát nějakou překvapivou přihrávku, střelu.. a to je proti prešovskýmu betonu celkem nutný. jinak souhlasim,že by tahle sestava fakt neměla mít problém dát jim trojku

Reagovat
KingMaster13

Věřím, že kdyby hráli naplno tak vedou 2:0 minimálně. Jinak chce to impuls.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeho chyba, nemá to takhle debilně točit.Podpora krajních beků nulová, Provod Stancia asi nenahradí a Škoda je vepředu jen do počtu, abychom nehráli v deseti.Jedinej, kdo by potřeboval zmrdat je Trpišovský.Je to dobře, alespoň se vrátěj hráči aby hlavně fanoušsci, kteří se vyrojili nevím odkud zpátky na zem

Reagovat
KingMaster13

Taky to posral ale tohle je hrozně o přístupu hráčů. Nemyslím si, že by vybral špatnou sestavu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
meno

Bude 4:1 v suchým

Reagovat
KingMaster13

Věřím že to otočíme ale chce to teď pořádnej fén na ně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Golik chyběl

Reagovat
meno

Mohly mi vyjít 2 tikety

Reagovat
KingMaster13

Hlavně mě štvalo, že jak tam Buren centroval, že to tam nepadlo. Takhle je moje fanta jeden velkej průser

Reagovat
meno

Teclovi bych už dal pár facek aby se probral není možný co všechno spálí

Reagovat
KingMaster13

No všichni naši útočníci by zasloužili Škoda ve 3. minutě v pozici, že si řekneš jasnej gol a on to pošle vedle Pak Buren co jde sám na brána a zažene se k rohovýmu praporku No je s nima sranda

Reagovat
meno

Ještě že máme Suka a Pepíčka

Reagovat
KingMaster13

To každopádně a celkem produktivní obránce + Nico a Olejník

Reagovat
KingMaster13

1 střela na bránu za poločas proti Příbrami která všude dostává dardy Ach jo, stačilo 10 minut aby hráli fakt na 100% dali 2 goly a pak ať si tam klidně dělají parádičky. Škoda to tam v obr šanci pošle do prdele. Kupte sakra toho útočníka!! Být tam třeba například Haland tak vedeme a Příbram by to otevřela

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajou nám křídla, ani jedno. A krajní obranci taky špatný. A od gólmana chyba jak kdysi Laštůvka.

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že když nastoupí Holeš tak je to většinou průser. Dnešek, Opava. Zelený toho Bořila ještě jakž takž umí zastoupit, ačkoli dnes tam dozadu taky udělal 1 hrubku

Reagovat
mrtvej ofsajd

Holeš zatím ve Slavii nic moc neukázal...věřím ale že to přijde. Jak píšeš ale výš, chybí útočník. Je to do očí bijicí

Reagovat
KingMaster13

Prostě jak to tam Škoda suveréně poslal v takové pozici vedle byla pro mě poslední kapka

Reagovat
Banikovec7

Když vzpomenu, jakým stylem bránili u nás, tak to, že za celý poločas nepustili Slavii snad do jediné šance je zajímavé

Reagovat
PlackaSKS

neuděláš nic, vy jste ted v prvních 30 minutách válec

Reagovat
Banikovec7

To je pravda, kdyžtak přes zimu přihlaste Trpiše k Bobovi na stáž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Každej zápas je jinej a v tom je fotbal krásnej

Reagovat
martin1

Příbram má teda zajímavou sestavu, hodně hráčů, kteří toho v lize moc neodehráli. Jestli to udrží, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí nám Olayinka.

Reagovat
djwenca

na kterýho se tu věčně nadávalo, jak na SLavii nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho tu celou dobu hájím.

Reagovat
KingMaster13

Mick.... ty vole další palič

Reagovat
Greny

Byla?

Reagovat
mistr129

jo

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Mockrát to neukázali ale přišlo mi to jako jasná ruka

Reagovat
Firkraag

jo, bez diskusí

Reagovat
Banikovec7

Kočí

Reagovat
Riviera Kid

Stanciu ve Spartě > Stanciu ve Slavii.

Reagovat
meno

Úplně jinej styl hry

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Riviera Kid

To já nepopírám. Jen že ve Spartě mne přišlo, že se snažil tvořit. Tady má taky občas skvělou přihrávku, ale většinou když má balón, tak se snaží střílet i když to má pramalou šanci na úspěch.

Reagovat
Rarášek

Hraje si na Kangu a neumí to.

Reagovat
Kang & Kodos

Vždycky když ho teď vidim hrát, tak si vzpomenu na první půlrok Kangy u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ani ve Spartě nebyl herně úplně TOP, ale vždy mu tam padl nějaký přímák, střela, nebo pěkně někomu nahrál.

Reagovat
Kang & Kodos

U nás to ale bylo proto, že ho génius Ščasný buď cpal na křídlo v 4-4-2, nebo mu uprostřed většinu balonu vyžral Kanga, kterej hrál pod nim. Ve Slavii má o dost lepší podmínky. A jako takovej nepodstatnej detail i normální tým.

Reagovat
Kocour Klapuška

A jako takovej nepodstatnej detail i normální tým.

Reagovat
KingMaster13

Super ale divnej gol, dlouho člověk nevěděl jestli se radovat nebo ne, ačkoli nechápu co tam vůbec zkoumali. Teď hlavně neusnout a furt jet do nich

Reagovat
Banikovec7

Něco na zkoumání tam viděl asi jen Kočí, ubrečenější gólman v lize asi není.

Reagovat
KingMaster13

Další golman který bude díky nám v sestavě kola

Reagovat
Greny

Podle mě ofsajd Součka byl tam a podle mě i Kodrá ovlivnil

Reagovat
KingMaster13

Hele vůbec právě To přistrčení no..... jako nebylo to nic hrozného za co by se neměl uznat gol dle mě ale offside vůbec.

Reagovat
Banikovec7

Tak pokud by to ofsajd byl, tak tohle podle mě určitě ovlivnění je, ale taky bych spíš řekl, že nebyl.

Reagovat
KingMaster13

Hele takhle já ani na vteřinu nepřemýšlel že by to offside vůbec mohl bejt. A to na ně mám celkem odhady kdy si řeknu kurva to nám neuznaj po Varu atd.

Reagovat
Banikovec7

Mě to taky nenapadlo no, ale jak to greny napsal, tak jsem se podíval a je to fakt dost těsné, skoro bych řekl, že neurčitelné z toho záběru co ukazovali.

Reagovat
KingMaster13

Jo taky jsem se podíval a bylo to těsnější než jsem myslel ale čistý A to přistrčení se mi taky nezdálo jako něco hrozného. Kdyby ho fakt nějak stáhnul ale tohle bych pouštěl

Reagovat
Banikovec7

Jo já to nemyslel tak, že by to měl být faul. Jen, že když by byl v ofsajdu, tak je tohle podle mě zásah do hry. Tam stačí i drobné ovlivnění.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Já říkám jediné co jsem tam viděl tak tesnej ofsajd Součka ale sleduju to na mobilu pak je jedno jestli tam někoho strčil nebo ne faul tam nebyl určitě

Reagovat
KingMaster13

Hele a funguje to dobře na tom mobilu? To se musí hrozně sekat ne?

Reagovat
Greny

Mě bez problémů a nestěžuju si.. Akorát penaltu jsem neviděl pac jsem řešil něco na Facebooku

Reagovat
KingMaster13

Jasný chápu Mě se to O2 seká trochu i na noťasu tak si to neumím představit na mobilu

Reagovat
doshcz

ty vole nikdy sem si nemyslel že mi Zelinka přijde už delší dobu jako nejlepší rozhodčí v lize.. nepíská každou kokotinu, umí používat VAR, vypadá že si umí sjednat respekt a je střízlivej

Reagovat
Losinho

Suk je jinde prostě

Reagovat
KingMaster13

Super, dodělali jsme je, takže žádná blamáž ale snad jim to za to stálo. Místo aby zabrali a v 15. minutě bylo hotovo tak dlouho hrozilo, že tam třeba nic nepadne Hoši příště je zničte hned sakra.

Reagovat
PlackaSKS

tohle je prostě bolestivý sledovat.. ještě v porovnání s interem, dortmundem... ale ta rotace musí bejt taky znát no. naštěstí to dnes stačilo, ztráta s příbramí doma by byla hrozně zbytečná

Reagovat
KingMaster13

Hlavně že body jsou, sice teď před Barcelonou to vypadá špatně, zvlášť když vidíš jak se dnes vypořádali s Eibarem ale tak co

Reagovat
KingMaster13

Tak díky bohu, že to nedopadlo jak v Opavě. Výkon hroznej ale body důležitý a hlavně jedeme do Plzně s 6 bodovým náskokem, což je hodně důležité protože se nám tam nedaří. Takhle nám ani porážka tolik neublíží. Uvidíme jak se to teď vyvine ale zápasy s lepšími týmy nám nyní jdou lépe než ty týmy ze spodku

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad s osmi nebo devítibodovým Ale to je jedno, porazit se můžete jen sami, takovým přístupem jak třeba v prvním poločase dneska. Boj o titul je pro Plzeň spíš sci-fi, oni budou hodně rádi i za 2. místo.

Reagovat
Banikovec7

Když tě tu vidím, byl jsem se podívat na ten dorost a U17 fakt super, sice prohráli, ale většinu zápasu jasně lepší, po prvním poločase klidně mohli vést o 3 góly a nikdo se nemohl divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je důležité a to hlavní, trochu jsem si to myslel. Na druhou stranu, u U19 to bylo přesně naopak prý, Sparta úplně jinde technicky, kombinačně, i silově, myslel jsem si, že máme trochu lepší ty kluky, dělali na mě celkem dojem, je ale fakt, že U19 Sparty má ve svém kádru hodně talentované kluky, ale přesto...

Sledoval jsem dnes béčko přes stream, aspoň druhý poločas a fakt utrpení, Russmann, což je Granecovo dvojče, jen "opálenější", stejná pozice, stejná vizáž, tak dostal takovou 2. ŽK že by si zasloužil nakopat Trochu potěšil jen Dominik Smékal, snad mu vydrží zdraví a Murin, ten zachytal jako bůh, bez přehánění...Celkově to byla ale děsná holomajzna a tři body totálně nezasloužené, ale strašně důležité...

Reagovat
Banikovec7

Já jsem tu U19 tak jasně neviděl, Sparta zasloužené vítězství, ale rozdíl dělaly dle mého hlavně standardky, ve kterých byli jasně lepší a snad z každé měli šanci. Celkově byli fyzicky úplně jinde než naši, většina z nich velcí nabušení chlapi. A důležitou roli hráli gólmani, jejich tam měl několik skvělých zákroků, z našeho jsem byl docela zklamaný.

Béčko jsem viděl v pár zápasech na začátku sezóny a tam vždy doplatili na neproměněné šance a nechali si dát gól v závěru, ale celkově mě ten fotbal taky nikdy moc nezaujal no.

Reagovat
smazaný uživatel

Netolička se mi taky úplně nelíbil proti Zlínu, dostal se do top 50 talentů v Česku loni, s Vítkami má profi smlouvu, tak jsem čekal něco jiného, ale Baránek mladší se po zranění už vrátil, tak ho třeba v bráně nahradí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz chodíš na dorost, někdy přijď i na Baňky, valcuji 2.ligu, všechno amatérky a váží si dresu FCB

Reagovat
Banikovec7

Tam nejdu, četl jsem, že se to tam minule málem popralo

Reagovat
smazaný uživatel

Cože, kde?

Reagovat
HorajzmAmmann

tam by se to popralo jenom v případě, že by cukroušek někomu přebral buchtu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se s nima jen fotim

Reagovat
smazaný uživatel

No, je pravda, že když holky hrály s Olomouci nedávno, tak tam bylo ACAB auto, pac 20 minut od nás Opava.

Reagovat
Salfovic

Připomnělo mi to Slavnosti sněženek a vyprávění učitelky Šafránkové, jak se ženský z nesvářených vesnic mlátí na poli motyčkami.

Reagovat
vanGomm

Tím,že Slavia vyhrála,tak dostala Plzeň pod tlak

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
vanGomm

Když hraje dříve Plzen a vyhraje tak také zde napišou,že Plzeň dostala Slavii pod tlak.No tak ted to bylo v opačném gardu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si myslitel

Reagovat
Strojmír

On si myslitel?

Reagovat
AjaxFans

spíš kokoti,než fans

Reagovat
Banikovec7

Tak dnes asi zase bez Jánoš, tak čekám v základu Kaloče.

Reagovat
Banikovec7

Aha, tak ten je prý nemocný, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, je tu nejaka diskuze k NHL?

Reagovat
Coutinho10

za Bohemku chyta ten Le Giang

Reagovat
smazaný uživatel

A mají jen 6 hráčů na lavičce

Reagovat
Coutinho10

no jo

Reagovat
Greny

Vsak tam je od začátku sezony... Akorát byl zranenej

Reagovat
Coutinho10

ale jeste nechytal, co vim, takze prekvapeni, ze Klusacek protocil brankare

Reagovat
Banikovec7

No v Plzni se středem zálohy Hrubý - Jirásek, to bude hodně zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Kopic, Kalvach, Kayamba, Procházka, Hloušek - Krmenčík

Budínský - Fillo, Stronati, Pokorný, Fleišman - Reiter, Jirásek, Hrubý, Kuzmanovič - Diop, Smola

Reagovat
smazaný uživatel

Lavičky:

Kozáčik - Herc, Hubník, Chorý, Janošek, Mihálik, Pernica

Laštůvka - Granečný, Holzer, Lalkovič, Pazdera, Procházka, Šindelář

Reagovat
AjaxFans

Nějaký link na Slovácko?

Reagovat
mrtvej ofsajd
Reagovat
AjaxFans

díkes

Reagovat
Banikovec7

To má být co? Hlavně že se hrál přátelák v pauze, protože se nám nedaří začátky po repre pauzách.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva... udelal Krmencik za pohyb v tom brejku ted..

Reagovat
Salfovic

Ruka u těla rozhodně nebyla, nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

ZAJAA.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Greny

Sestava Bohemky... Jako tam fakt nevím kdo by měl dát gól to je silene defenzivní a to hraju doma s Opavou

Reagovat
Seydou Doumbia

Zatím teda nic moc. Chtělo by to více napadat, faulovat a tím znepříjemnit Plzni přechod do útoku.

Reagovat
Kaspar

Jankul nejak vypapany

Reagovat
smazaný uživatel

Panecku to je špíl Tohle sledovat par hodin v kuse, tak si jdu vypichnout dobrovolne oci

Reagovat
Greny

Vidíš a já ten stejný pocit budu mít zítra vecer

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Sheffield nebude snazit, jako na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík a Smola

Kdo je dnes horší?

Reagovat
Greny

Pěkné ten Škola Krmencika drzel

Reagovat
Greny

Smola

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ta Šádkova gorila To je hroznej šašek.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Sasek brání saska. Nechapu, jak tohle muze FACR tolerovat. Absolutni nonsens.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Fantastický výkon

Reagovat
Salfovic

Tedy to jsou ti Plzeňáci pěkní dřeváci, že takhle tragickému Baníku nedali za poločas ani gól.

Reagovat
bobis21

Pokorný zatím skvělý, na začátku to zachraňoval Ale ta taktika balonů do běhu Smolovi asi moc gólů nepřinese

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Taky dobrej rozhovor, že prý Plzeň až na tyčku nic jinýho neměla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sadek zaleti ted o puli s gorilou v zadech do kabiny rozhodcich a v druhe puli se neco piskne. Jak za starých časů.

Reagovat
Greny

Kdybych chtěl už tam penalta byla

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co?

Reagovat
Greny

To jak Krmencika Škola objímal? Před téma nuzkama?

Reagovat
Greny

Smola .. oprava zajebana

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi stávalo, nakonec jsem si tu funkci vypnul

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdálo se mi, komentátoři každopádně také nic neříkali a ve studiu se k tomu také nikdo nevrátil.

Stejně jako ta "ruka" Procházky. Nepiskal bych ani jedno.

Reagovat
Salfovic

To je tedy argument s těmi komentátory a studiem

Ale když ani Krmenčík nebrečel, tak to asi nic nebylo.

Reagovat
Greny

Někteří jste mnohem menší držení loni obhajovali že je to jedno

Reagovat
Banikovec7

Škoda že nemáme dalšího záložníka, ti dva vepředu tam jsou stejně zbyteční.

Reagovat
Skalda29

Karviná zatím bída. Krom nějakého náznaku Ndefeho nicmoc. Chtěl bych vidět ty trénované rohy, kromě jednoho vše do náruče brankáře. Ani Ba Loua se zatím nemůže chytnout, nejlepsi možná tak Smrž

Reagovat
Skalda29

* možná tak Bukata

Reagovat
Salfovic

Hejda je odchovanec Baníku já ho měl vždycky za sparťana.

Reagovat
doshcz

Flaška to bránění Kayamby

Reagovat
Frank Lampard 8

Hloušek dvě asistence, co se to děje?

Reagovat
Riviera Kid

Krmencik a jeho oslava

Reagovat
andrew96

retard no

Reagovat
Salfovic

Spálí a posral co mohl, ale pohaluzovém gólu nezapomene udělat Ronalda

Reagovat
doocetung

Že takové kopyto jako Krmenčík slaví jako Ronaldo je hodně směšné dokonce i na té technice oslavy to jde poznat komické

Reagovat
Riviera Kid

Přesně.

Reagovat
oli9

V karviné vyloučen KAdlec po faulu který svět neviděl

Reagovat
oli9

tak Divíšek...

Reagovat
PlackaSKS

kadlece sem dal do fanty, takže bych se nedivil kdyby stihl vlastnák a červenou taky

Reagovat
doshcz

Kalabiška

Reagovat
AjaxFans

To je žolík

Reagovat
oli9

Kalabiška na pána

Reagovat
KingMaster13

Super tak alespoň sázka na Krmenčíka jako kapitána se vyplatila. Teď je otázka jestli Kanga neudělá víc bodů, protože mezi nima jsem se rozhodoval

Reagovat
djiros

Včera Suk a spokojenost i přes tu obranu

Reagovat
KingMaster13

Jako obrana tragédie, vsadil jsem na Olomouc, Slávii a Liberec a ani jeden neudělal čistý konto

Reagovat
djiros

Z Olomouce a Liberce už jsem vylečen. Ti mi neuhráli body nikdy tak jsem to korunoval brankářem Karviné

Reagovat
KingMaster13

Reichl, Zelený, Kačaraba a Havel Tak snad ať alespoň ta Bohemka tam udrží čisté konto a Sparta dostane pár fíků Ještě furt žije malá naděje, že bych mohl Kanga porazit i s tou bídou

Reagovat
djiros

Havel nám něco uhrál + áčko Máš štěstí, že Kang nenastavil podle všeho

Reagovat
KingMaster13

Navíc Kang má obranu z Baníku který stihl dostat ještě gol No ale ještě mu hrají Kanga kapitán, Heča, Kája a Mareš. Mě už jen Kanga. Zase ale mám náskok asi 15 bodů což by mohlo stačit i nemuselo Snad Sparta předvede nějakou mentalitu v obraně a dostane gol. Když Sparta inkasuje tak si myslím, že to dám Pak už jedině, že by Kanga tam nasázel třeba hattrick

Reagovat
Banikovec7

Jak jsem psal po Jablonci a Bolce, že mi to tak hrozné nepřišlo, tak dnes ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda... Spíše realita. Zas dochází na má slova. Baník porazil mrzaky typu Zlín a Příbram, jenž byli naprosto odevzdání, zas se začal glorifikovat Panik a hle, teď je zas v prdeli jak Baťa s cvickami.

Proto Panik ven stále a pořád. I když on tam stejně nejspíše bude až do konce jara a u nás to bude jak na houpačce (a dva zajebane roky s ním).

Reagovat
Banikovec7

No že je Plzeň lepší než my je realita, ale za celý zápas neohrozit bránu je ostuda a zdaleka ne jen Páníkova.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Docela jsem se na Vás těšil, že jste ve formě a potrápíte Plz a velký hovno. Dopředu nulový a bez nápadu. Snad jen střela Kuzmanoviče. Plz lepší, běhavější, kreativnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Panik dělá taktiku.

A zajímalo by mě jakou, když jede na Spartu, Plzeň atd..

Hráči jen plní jeho rozkazy.

Reagovat
Banikovec7

Tak pokud říká Jiráskovi s Hrubým ať jsou pomalí, ztratí každý druhý balón, Smolovi s Pokorným ať u každého centru neuhlídají soupeře. Útočníkům ať vepředu prohrávají každý balón a celkově celému týmu ať si nepřihrajou na 3 metry, tak ať ho odvolají ještě dnes no.

Reagovat
bobis21

všechny týmy, které hrají horní polovinu mají ve středu více hráčů než my (kromě MB asi), takže pak středoví hráči nemají moc možností na rozehrávku, protože jsou vždy přečísleni - z toho pramení ty ztráty obou zmíněných. To je prostě nevýhoda toho 4-4-2, kterého se Pánik z nějakého důvodu drží.

Reagovat
Banikovec7

Jo to souhlasím, ale je to taky vina vedení, které ten post nepochopitelně neřeší již několik sezón. Podle toho zápasů s Vítkama minulý týden si myslím, že dnes i chtěl hrát na 3 ve středu, ale nebylo koho tam dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je přesně to, co říkám já nevím už jak dlouho.

Konzerva má snad jen jednu šablonu na taktiku a nic.

Doma ve stylu "hrrr na ně" a když se začátek nezadari, protože to není třeba Příbram, je zle.

A venkovní zápasy na Spartě, v Plzni, tam snad jen řekne, ať drží co nejdéle 0:0 nebo já nevím.

Tohle se opakuje stále a pořád a tím i brzdí následný rozvoj a vývoj Baníku do budoucna.

Je samozřejmě hezké dát 4:0 za poločas Zlínu, ale tyhle zápasy se soupeřem z TOP 5 (pokud se teda s nimi chceme měřit, já si stojím za tím, že současné naše umístění je falešné) by měli být pro nás pořádnou zkouškou...

Reagovat
Banikovec7

Já taky nikde nevidím, že bych Páníka bránil, ale přijde mi směšně po výhře chválit hráče a psát že hráli proti slabým a pak po takovém výkonu kritizovat jen Páníka, přitom většina hráčů předvedla výkon jak z divize.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, hráči hráli tužku až na Kuzmu, to nepopírám. Ale proč tomu tak asi je píši výše.

Hráči plní pokyny. A ty pokyny sem vypsal nahoře.

Reagovat
Banikovec7

A jak já píšu výše, to že si nepřihrajou na 3 metry není taktický pokyn.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba chtějí už konecne odstřelit starého senila

Reagovat
Banikovec7

Tak to neměli vyhrávat tu domácí sérii, tím mu zajistili místo minimálně do konce podzimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám, přijel naprosto odevzdany soupeř (což neradi někteří slyší)..

Hele nevím, to sem jen placnul s tím odstrelem. Sám nevím, proč to i od nich bylo tak špatne.

Nevím, laicky to prisuzuji k nastolene taktice, pač stejně posrane hráli na Spartě, v Jablonci atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

No zrovna Kuzma toho na něj dneska taky pěkně hodně zkazil. Vrcholem byl asi ten zakopnuty primak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bata s drevakama*

Reagovat
Salfovic

Do kdy ma Panik smlouvu ?

Reagovat
HorajzmAmmann

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
ACSeRw!n

kdo to je v tom studiu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněný stoper Teplic Jeřábek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
doshcz

Slovácko už víc bodů než loni Dukla

Reagovat
ACSeRw!n

Standa

Reagovat
smazaný uživatel

A aby si zahrál Plavšic, tak Hložka opět na pravou stranu

Reagovat
Kang & Kodos

Hložek s Frýdkem si poslední zápas perfektně rozuměli, tak ho Jílek vrátí na druhou stranu, aby uvolnil místo Plavšičovi

Reagovat
ratusek

Reagovat
Raylan

To je dobra sracka. A frýdkovy nákopy po lajně, to je eňo ňůňo. Snad tam Kangovi padne něco z dálky.

Reagovat
Rothbard

Jak hrají Teplice? Stream? Díky.

Reagovat
monty25

Přepnul jsem to z hokeje a jednoho vyprcance (Basíka) střídá druhej (Homolka).

Reagovat
Raylan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Ale joo, nechte si Jílka co nejdýl dokud bude stavět pseudofotbalisty typu Frýdka, pořád bude o zábavu postaráno

Reagovat
Stannis Baratheon

Pan komentátor se snad při každé šanci Sparty téměř odbaví...

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle ale huláká furt, nevim čim všichni posloucháte

Reagovat
Selänne

A kvůli tomuhle dřevákovi musí hrát Hložek zprava...

Reagovat
Raylan

Plavsic

Reagovat
ACSeRw!n

co to zase bylo? misto penalty zluta

Reagovat
Raylan

Penalty?

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako fakt?

Reagovat
Kang & Kodos

Sice do něj fotbalista roku trochu strčil, ale tohle je dobrá žlutá. Aspoň ho za tejden vystřídá kdokoli jinej

Reagovat
Selänne

Juliš, to je jasný

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě mu napovídej

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zranit se při simulování to už chce vážně kumšt

Reagovat
Kang & Kodos

Docela sračka, ale Teplice jsou ve formě a u nich je to vždycky hroznej zápas. Snad se jednou někdo ukopne

Reagovat
Raylan

Tvl Kakuuuu, tohle se musí dat.

Reagovat
Raylan

Dopředu to jde těžko, ale to se dalo trochu čekat. Z výkonů bych vypíchl asi Travnika a Lischku.

Reagovat
Kang & Kodos

Kozák taky dobrej, konečně ty balony sklepává pro ostatní

Reagovat
monty25

Jasná penalta, tady není o čem.

Reagovat
monty25

VAR

Reagovat
Kang & Kodos

Hložek si jí tam poslal sám, i když těsně

Reagovat
monty25

To by si ji ale musel nastřelit při odkopu. Nevím, za jakou jinou ruku než tuhle by měla být penalta...

Reagovat
Selänne

Však to šlo od jeho stehna, ne?

Reagovat
PlackaSKS

kdyby se snažil míč odkopnout, tak by se pískat neměla. v případě, že se snaží míč zpracovat a sám si trefí ruku, tak se to pískat má. pokud to teda zase nezměnili

Reagovat
monty25

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

Jak moc musíš bejt pomalej, když ti Kozák uteče po lajně?

Reagovat
Selänne

lol

Reagovat
Kang & Kodos

Co Jílek odstřihl Kangu od toho vyvážení balonů z obrany, protože takhle u nás hrát nemůže, aby to za něj bůhvíproč dělal Trávník, tak je Kanga sotva poloviční

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25

To měl bejt gól. Takhle už se Kodeš v životě netrefí...

Reagovat
Raylan

Mě to teda nepřišla lzas tak super střela , heca to měl chytit lip

Reagovat
Wambasen

Souhlas, takovou střelu by měl schopen chytit každý ligový gólman.

Reagovat
monty25

Kdyby to střílel někdo jinej, tak ne. Ale na Kodeše to super střela byla.

Reagovat
KingMaster13

Kurva proč Kája? Toho má Kang ve fantě

Reagovat
Kang & Kodos

Můžu vyhrát?

Reagovat
KingMaster13

No právě že teď můžeš Snad Teplice dají gol ať tam není čistý konto

Reagovat
KingMaster13

Teď už spíš ne

Reagovat
monty25

Jasnej faul na Grigara

Reagovat
Kang & Kodos

*na Frýdka

Reagovat
monty25

Co mu má co dávat ruku do ksichtu?

Reagovat
Hokaido

Shejbal To je král.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tohle byl roh? Tak to jo.

Reagovat
Selänne

my můžem, mrdky

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim no. Frýdek určitě Grigara hodně rozhodil, ale toho zase objímal Mareš tak, že by z toho asi měla bejt pecka

Reagovat
ratusek

Kaya určitě tučný bonus za gol

Reagovat
KingMaster13

Ať je alespoň vysaje pořádně když mi kurví fantu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

Teď už si nekopne vůbec

Reagovat
andrew96

Reagovat
Coutinho10

jeste vetsi fail je, ze to ten obrance neodkopne

Reagovat
Jackmaker1989

Toto je pre mňa absolútne nepochopiteľné. Jasný faul Frydka, pre toto nikdy nebude video prínos a to hovorím ako Sparťan.

Reagovat
Stannis Baratheon

Trávník si vůbec nevšímá pumlíče a drží Žitného, a nic....

Reagovat
Rothbard

Prohrát doma od letošní Sparty, to je nalezení fotbalového dna.

Reagovat
monty25

Dneska to vypadá spíš na prohru s VARem...

Reagovat
Posledni Kovboj

Hlozek udela dva hrace a da mic na nohu Tettehovi, kterej si neumi zpracovat, tak aspon sklepne Frydkovi, kterej nevidi v daleko lepsi pozici stojiciho Kangu a mrdne mic do obrance.

Komentatori? Pochvala pro Tetteha a Frydka.

Reagovat
božský John

Bude zas memorandum nebo dneska ty chyby nevadej?

Reagovat
monty25

Vždyť ho jasně držel.

Reagovat
Posledni Kovboj

to ty u zenskyho fotbalu taky, a nikdo ti to nepripomina

Reagovat
monty25

Nemám náladu na fóry a už vůbec ne na tvoje.

Reagovat
Posledni Kovboj

to me mrzi

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle drzeni Reznicka se jako penalta nepiskne, jo?

Reagovat
Posledni Kovboj

nepiskne

Reagovat
Liquid

za mě taky faul, VAR zase zklamal

Reagovat
Agnar

Ten Frýdek to je strašnej zmrd

Reagovat
Hokaido

Frýdek Tohle je teda za mě penalta, protože ho určitě trochu rozhodil.

Reagovat
KingMaster13

To je fakt kripl ten Frýdek

Reagovat
monty25

Góóóól!!!

Reagovat
Raylan

To bylo tak jasný

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

spravedlnost asi existuje

Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

Yes, nebude čistý konto A navíc nedal gol Mareš

Reagovat
Posledni Kovboj

Frydek diky

Reagovat
Posledni Kovboj

Tetteh diky

Reagovat
Coutinho10

Teplice to malem zase podelali

Reagovat
smazaný uživatel

Frydek kapitan .. neustaly protezovani Plavsice.. dobre ti tak Jilku, tak jak tem pred tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Cely den mam zkurvenou naladu, ale diky Frydkovi se koencne zlepsila Tento clovek musi mit iq tak 80 max. Krypl a jeste s paskou

Reagovat
ratusek

Tetteh je naprostej zoufalec

Reagovat
smazaný uživatel

Moc

Reagovat
Posledni Kovboj

ty dva debilkove na O2 si mohli ustriknout z Grigara, ale ze to Tetteh mrdne z metru do brankare (a jeste ten mic zvedne, aby to brankarovi nahodou neproslo mezi nohama)...normalne uz bych mu nepucoval balon, curak jeden

Reagovat
ACSeRw!n

obecne vychvalovani golmana v tehle situacich fakt nechapu.. tohle kdyby nechytil, tak je za klauna.. takhle je za nej jasne Tetteh, strela presne doprostred, bez napadu

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Sir Ravealot

Jde o to, že ten míč udržel. Mohl ho taky vyrazit před sebe a nechat Tetteha dorážet

Reagovat
ACSeRw!n

ok

Reagovat
PlackaSKS

se podivej na heču, nevyrážet tu hlavičku, tak nebyl roh a sparta měla tři body

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Už od Subotice

Reagovat
Raylan

hrozná skoda, že se minulou zimu neprodal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
OTASi

Ještě že jsem dal cashout

Reagovat
Jackmaker1989

Tetteh, totálny tragéd, ktorý zajebe úplne všetko. Kozak a Tetteh, mala Sparta niekedy horšiu dvojicu? Ak áno, koho?

Reagovat
Ross Geller

Libor Došek a Mauro Lustrinelli.

Reagovat
Posledni Kovboj

To je tezky. Libor je proste vysoky atleticky kopyto, kteryho to obcas trefi, po nem nemuzes chtit nic jinyho. Ale Tetteh kdyby nebyl uplnej curak a trochu chtel, tak tam sazi jeden gol za druhym, akorat ze curak bohuzel je a chtit nechce.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně za "chtít nechce"

Reagovat
ACSeRw!n

bod z venku se souperem o stejny pozice, spokojenost

Reagovat
KingMaster13

Ty vole potěší mě PL, ačkoli trochu zklamání že jsme nevyhráli, pak to přepnu na Spartu, kde vidím Frýdka a hned zase vylepšení nálady. Ještě teď nemůžu zastavit smích To je geniální prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

PL me potesila maximalne v tom, ze to nebyla prohra, ale Teplice mi aspon zvedli trochu naladu...to jo

Reagovat
KingMaster13

Na OT se nevyhrává Dokonce ani my tam nevyhráváme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Liquid

Reagovat
PlackaSKS

co udělal frýdek? a kdy? at se k tomu můžu vrátit... teda jestli nemyslíš to bránění řezníčka

Reagovat
KingMaster13

No to právě myslím Jak to tam neodkopl

Reagovat
PlackaSKS

škoda, já doufal, že pak třeba ještě brečel a za nim stál vysmátej hašek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

ten Hašek jo boží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele