FORTUNA:LIGA - preview 12. kola

15.12.2020, 08:34, aktualizováno 16.12.2020, 09:50
Previews
Spartu čeká po vítězství na Slovácku duel s Pardubicemi. Nováček zatím hraje nad očekávání dobře. Podaří se mu senzace i na Letné? Zbrojovka Brno s novým trenérem Richardem Dostálkem bude chtít zapomenout na předchozí nezdary a pokusí se doma porazit Slovácko. Opava navzdory rozsáhlé marodce jede do Liberce, naopak Slavia kvůli pozitivním testům na covid se Zlíně hrát nebude.
Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko  (středa 14:00)
Pouze Buchlovské vrchy stačí Slovácku překonat k tomu, aby se dostavilo k dalšímu střetnutí v nejvyšší soutěži. Mančaft z Uherského Hradiště totiž zajíždí pod Špilberk, kde ho v brněnské části Královo Pole přivítá trápící se Zbrojovka.

Návrat do nejvyšší soutěže si brněnský klub jistě vysnil lépe. "Flinta" se ale od úvodního kola trápí a až na šťastný úspěch Jablonce nedosáhli hráči Zbrojovky na vítězství. S neutěšenou situací se však snaží vedení celku z Králova Pole v posledních dnech přece jen něco dělat. O práci přišel trenér Miloslav Machálek, jehož alespoň na nějaký čas nahrazuje dosavadní asistent a jedna z tváří úspěšných brněnských 90. let Richard Dostálek.

Někdejší šikovný záložník ví, že Zbrojovka v prvé řadě potřebuje nabrat sebevědomí. Program je teď hodně nahuštěný, důležité bude zapracovat zejména na psychice hráčů," uvedl. Alespoň pro začátek své trenérské štace ale nemůže počítat se službami zraněných obránců Lukáše Kryštůfka a Jana Moravce, ze zdravotních důvodů absentuje také krajní záložník Rudolf Reiter.

Slovácko má do starostí Brna daleko, ovšem s výsledkem z posledního zápasu nemůžou být ani v Uherském Hradišti spokojeni. Svěřenci trenéra Martina Svědíka dlouho vzdorovali pražské Spartě, jenže v posledních minutách kapitulovali. V nabité tabulce tak Slovácko zůstává zhruba uprostřed.

Ve středu si pak podle kondičního trenéra Miroslava Mikšíčka, jenž je s Brnem spjat, bude muset celek z Uherského Hradiště dávat pozor na mladé útočné pušky Zbrojovky. "Jsou fotbaloví, dokážou vymýšlet překvapivé věci. Směrem dopředu je Brno rozhodně silnější než směrem dozadu," řekl Mikšíček, který dnes hájí barvy Slovácka.

Do Brna se s hosty nepodívají zranění obránce Josef Divíšek, středopolař Michal Tomić a útočník Regino Cicilia.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Floder - Štepanovský, Dreksa, Gajič, Šural - Pachlopník, Vaněk, Sedlák, Fousek - Růsek, Přichystal
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Navrátil - Kliment
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.35 - 3.49 - 2.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - SFC Opava  (středa 14:00)
Ačkoliv na evropských kolbištích se Liberci nebývale dařilo, v lize to zatím dosud taková sláva není. Aktuálně třikrát v řadě nevyhráli a v tabulce mu patří až dvanácté místo, což může nyní změnit proti poslední Opavě.

Budeme-li počítat utkání napříč soutěžemi, vyhrál Slovan po reprezentační přestávce jen v jednom ze šesti pokusů. Tři body si odvezl z Gentu, v lize přitom nestačil na svého regionálního rivala Jablonec ani Slavii, jen bodem pak skončil jeho zápas se Slováckem. Bylo zmíněno, že Severočechům aktuálně patří až dvanáctá pozice. Zatím to ale s jejich ambicemi tak špatné není, pokud by uspěli nyní i v odloženém utkání proti Baníku, vyšplhali by se rázem na úroveň páté Plzně.

Slezané jsou na tom každopádně postupně hůře a v tabulce okupují až osmnáctou, tedy poslední příčku. Na vině je to, že poslední a taky jediné vítězství si připsali na začátku října s Teplicemi, od té doby nedokázali prohráli s nováčkem z Pardubic, Slováckem, Slavií, Baníkem a naposledy trestuhodně jen remizovali s Mladou Boleslaví. Proč trestuhodně? Za stavu 2:2 totiž dostali v nastavení k dispozici penaltu, kterou ale Tiéhi pohrdnul.

Ačkoliv to může znít překvapivě, jsou vzájemné zápasy po návratu Opavy do ligy vyrovnanou záležitostí. Po dvou remízách a jedné porážce dokázal Liberec uspět až na čtvrtý pokus, v březnu svého soka zdolal 4:0. Brankami se o to zasloužili dvakrát Kuchta, Mara a Malínský.

Zatímco domácí tým by mohl mít k dispozici konkrétní kádr, hosté se nemohou opřít o zraněné Hnaníčka, Pikula, Schaffartzika a Zavadila, v ohrožení je i start Texla.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Tijani, Mikula - Sadílek, Mara - Pešek, Beran, Mosquera - Rabušic
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Hrabina, Didiba, Žídek - Harazim, Tiéhi, Dordič, Holík, Helešic - Juřena, Rataj
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 7.50 - 20.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Pardubice  (středa 16:00)
Po nepovedeném vstupu do posledního měsíce kalendářního roku si Sparta v posledním kole napravila chuť. Zlepšení chtějí Pražané potvrdit též proti Pardubicím, které jsou však ve velkém laufu a rozhodně se o dobrý výsledek na Letné porvou.

Po složitém období, kdy vypadli z Evropské ligy a dostali nařezáno v derby pražských S, dosáhli Letenští o minulém víkendu na psychologicky důležité vítězství, Přitom ani zápas ze Slováckem se pro svěřence trenéra Václava Kotala nevyvíjel zcela podle představ, avšak v závěru si díky trefě Davida Pavelky zajistili přísun tří bodů a pojištění druhého místa v tabulce.

Kotal si pochvaloval, jak si jeho mužstvo na horké moravské půdě vedlo. "Věřím, že nás vítězství na Slovácku nakopne a že dojedeme podzimní část sezony úspěšně. Mužstvo se po porážkách s Lille, Slavií či AC Milán potřebovalo zklidnit. Pardubice hrají velmi dobře. Znám oba jejich trenéry, hrával jsem s nimi v Hradci a vím, že pracují pečlivě a poctivě. Proto sbírají jako nováček body," řekl zkušený lodivod.

Také Pardubice nevedou žádní nazdárci. Jaroslav Novotný s Jiřím Krejčím působí na východě Čech již nějaký pátek a své mužstvo dobře znají. Také díky jejich zkušenostem si nováček nejvyšší soutěže počíná sebevědomě a bez ostychu se pohybuje v horní polovině tabulky. Po vítězství nad Brnem vystoupaly Pardubice dokonce na páté místo, ve středu se navíc mohou dotáhnout na čtvrtou Olomouc.

K tomu by Východočeši museli uspět na pražské Letné, ovšem co není, může být. "Věřím tomu, že kluci se na Spartu těší maximálně. Doufám, že tam podáme takový výkon, který bude důstojný tomu, co zatím v lize předvádíme," prohlásil bez bázně a hany Novotný.

Pardubicím ve středu nepomůže zraněný útočník Pavel Černý, na marodce se vyskytuje též mladý záložník Vojtěch Sychra. Domácí budou muset řešit složení obrany, neboť vedle dlouhodobého maroda Lukáše Štetiny vypadl z Kotalových plánů též Dominik Plechatý. Jeho místo ve středu defenzivy by mohl zaujmout David Lischka, ovšem jeho start není zcela jistý. Letenští postrádají též ofenzivní hráče Adama Hložka, Adama Karabce a Libora Kozáka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Pavelka, O. Čelůstka, Hancko - Vindheim, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Souček, Ladislav Krejčí I - Karlsson, Juliš
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Surzyn, Šejvl, Toml, T. Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Hlavatý, Solil, Ewerton - Huf
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 5.64 - 11.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - FK Jablonec  (úterý 14:00)
Fotbalisté Jablonce se díky víkendovému překvapivému úspěchu v tabulce osamostatnili na třetí příčce, aby si ji udrželi, potřebovali by zvítězit i v Karviné. I ta se ale letos pyšní solidní formou a je na dostřel pohárům.

Slezané po reprezentační přestávce nestačili na Olomouc a Zlín, pak se ovšem vrátili na vlnu úspěchů a ze dvou venkovních klání získali čtyři body. Po vítězství v Plzni jeli do Českých Budějovic, odkud si odvezli remízu 1:1. Po Qoseho brzké trefě tam dokonce nějaký čas vedli, ve druhé půli však srovnal Brandner.

Severočeši se po nepříliš výrazném vstupu rozjeli a z posledních čtyř klání získali stoprocentní počet bodů. Po výjezdech do Liberce a Zlína zvládli i zápasy na domácím hřišti, těsným poměrem zdolali Bohemians i Plzeň. Proti Viktorce přitom o půli prohrávali o dvě branky, po pauze ovšem dokázali otočit Doležal, Zelený a Ladra.

Vzájemné zápasy sice bývají obecně v režii Jablonce, nicméně pokud se hraje v Karviné, nezřídka uspějí i domácí. Ti dokázali vyhrát ve třech z pěti případů, naposledy se ovšem radovali Jablonečtí, kteří zvítězili jedinou trefou Doležala.

Na straně Karviné je v ohrožení start hrdiny minulého klání Qoseho, hosté se budou muset vypořádat s absencí Kratochvíla.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Santos, Dramé, Šindelář, Ndefe - Mangabeira - Herc, Ostrák, Guba, Bartošák - Papadopulos
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Martinec, Zelený, Krob - Považanec - Ladra, R. Hrubý, Kubista, Jovovič - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.38 - 3.26 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava  (úterý 14:00)
Baník v minulém kole po delší době úspěšně prezentoval doma, teď zase míří za hranice Ostravy. Netradičně letadlem se Slezané přemístí do středních Čech, kde je pod taktovkou stále nového trenéra Karla Jarolíma vyzve Mladá Boleslav.

Ani proti Bohemians nehrál Baník po celou dobu utkání vyloženě fantasticky a zejména příchod husté mlhy odvál z Vítkovic fotbalovou radost. Zejména v úvodu duelu s pražskými Klokany se však Ostravané prezentovali aktivní a vcelku pohlednou hrou, díky které nakonec brali tři body. Svůj podíl na vítězství měl v základní sestavě poprvé využitý záložník Pepe Mena, byť se od něj čekají ještě lepší kousky.

Zatímco Baník hledí progresivně směrem vpřed, Mladá Boleslav poněkud ztraceně tápe na místě. Středočeši jsou vskutku zvláštním souborem. Na jednu stranu v sezoně obrali o body silný Jablonec či rozjeté Pardubice, ale na stranu druhou rozdávají radost slabším celkům. Proti mužstvu z automobilového města se tak z bodů v poslední době radovaly Příbram, Teplice a dokonce koronavirem poznamenaná Opava, kterou by Boleslavští díky neproměněné penaltě měli navrch uctívat.

Nový kouč Jarolím má tedy ze Středočechy co dělat, ovšem i tak Ostravané svého soupeře nepodceňují. "Karla Jarolíma dlouho znám, hrál a trénoval jsem pod ním i jako hráč, pak jsme se potkávali jako trenéři. Určitě to mužstvo zvedne, samozřejmě, že po té výměně můžou hrát jinak. Boleslav určitě taky nepatří v tabulce tam, kde se teď nachází. Víme, že to pro nás bude další těžké utkání" sdělil trenér Slezanů Luboš Kozel.

Univerzál Středočechů Jakub Fulnek, který v minulém kole nastoupil v útoku, hledal na výsledku z Opavy i pozitiva. "Výkon nám podle mě pomohl a dodal nám sebedůvěru, že umíme hrát fotbal. Přišel nový trenér, je to pro všechny změna, zároveň ale i nový impuls," uvedl.

V dresu Boleslavi se kvůli zranění nepředstaví obránce Ondřej Mazuch a záložníci Dominik Mašek s Markem Matějovským. Zápas dost možná vynechá také útočník Václav Drchal. Hostům schází pravý bek Jan Juroška, po zdravotních trablích se na trávníky teprve vrací Daniel Holzer.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Jakub Klíma, Tatajev, Křapka, Mazáň - Zahustel, Janošek, Budínský, Kulhánek - Jiří Klíma, Fulnek
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Svozil, Stronati, Fleišman - De Azevedo, Jánoš, Mena, Tetour, Potočný - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.27 - 2.51
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice  (úterý 16:00)
Slavia, Olomouc a České Budějovice. To je výčet týmů, které v posledních pěti kláních nepoznaly přemožitele. Poslední dva z nich na sebe nyní narazí ve vzájemném utkání, Sigma by rovněž ráda ukončila sérii remíz.

V případě Hanáků je zmíněná neporazitelnost ještě delší, poslední (a v sezoně také jediná) prohra přišla koncem srpna na pražské Letné. Po zdařilém vzestupu tabulkou ovšem v posledních týdnech přišlo zadrhnutí a z posledních šesti zápasů hned pět remíz. Ty tři předchozí byly shodné, a sice 1:1, o víkendu v Teplicích sice po brzké Yunisově trefě vedli, nicméně Mareš dokázal srovnat.

Jihočeši v úvodu sezóny strádali, nicméně reprezentační přestávka jim dala nový dech, který ukázali hned v prvním utkání na pražské Letné. Od té doby nenašli přemožitele a naposledy se smírně rozešli s Karvinou po zásahu Brandnera. Mimochodem, Dynamo je spolu se Slavií jediným mužstvem, který na hřištích soupeře ještě neprohrál.

V posledních pěti letech se tito dva soupeři střetli čtyřikrát. Dva zápasy ve druhé lize ovládla Sigma, v první se dařilo Budějovicím. Naposledy doma uspěli po zásazích Čavoše a Kladrubského.

Pozitivem tohoto utkání je to, že by obě strany mohly mít k dispozici kompletní sestavu. Jen nad budějovickými ofenzivními oporami Ledeckým a Šulcem visí otazník.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Hubník, Poulolo, Hála - González, Breite, Houska, Greššák, Falta - Yunis
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Králik, Talověrov, Skovajsa - Čavoš, Havelka - Brandner, Javorek, Mršič - Van Buren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.47 - 3.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram  (úterý 16:00)
Příbram v posledních týdnech udivuje zdařilými výsledky a pro úterý si nabrousila zuby také Bohemians. Středočeši budou mít v Ďolíčku šanci také z důvodu rozsáhlé marodky na straně soupeře.

Koronavirus mocnou silou paralyzoval celý český fotbal, ovšem na Bohemians si asi zasedl. Klokanům vypadlo mnoho hráčů, mezi nimi hned tři brankáři. A na výsledcích je to znát. Pražané čekají na vítězství čtyři zápasy v řadě a ztrácejí půdu pod nohama. Na třináctém místě nabírají manko na protivníky ze středu tabulky, zespodu na ně navíc doráží další celky.

Proti soupeři z podhůří Brd už by měli Klokani zabrat. "Bitva to určitě bude. Zároveň ale i věřím, že pokud k utkání správně přistoupíme a budeme plnit naší taktiku, tak jednoznačně je výhra v našich silách. Tři body chceme získat," uvedl mladý záložník Vojtěch Novák.

Příbrami se naopak poslední čtyři soutěžní duely vyvedly. Středočeši v nich uhráli solidních osm bodů a odlepili se ode dna ligové tabulky. Velkou roli v zlepšených výsledcích hraje zlepšená práce obrany. Jindy děravá defenziva přestala pořádat dny otevřených dveří a o víkendu si gólman Ondřej Kočí dokonce připsal čisté konto.

Podle Kočího se Příbram nově prezentuje jako jeden muž. "Teď hrajeme skutečně týmově, v našem případě to ani jinak nejde. Daří se nám, body získáváme a kéž bychom nějaké přivezli v týdnu také z Ďolíčku. Kdybychom dokázali nad Bohemians vyhrát, přeskočili bychom je v tabulce a to by nám pro závěr podzimu hodně pomohlo," zasnil se pětadvacetiletý brankář nad případným posunem tabulkou.

Do Vršovic s hosty nedorazí Olivier Kingue a Chris Cortez, o nasazení Mihalja Cmiljanoviće a Karla Soldáta se Teprve rozhodne. Rozsáhlou marodku Klokanů vyplňují postupně brankáři Roman Valeš s Janem Bačkovským, obránci David Bartek, Martin Dostál a Lukáš Pokorný, záložníci Jan Vodháněl s Petrem Hronkem a útočníci Matěj Pulkrab s Davidem Puškáčem. Stoper Daniel Köstl s forvardem Tomášem Necidem zase nebudou hrát kvůli karetním trestům.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Schumacher, Bederka, Hůlka, Vondra - Nečas, Ljovin, Květ, Jindřišek, Vaníček - Keita
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Kleščík, Tregler, Svoboda - Pilík, Zorvan, Rezek, Folprecht, Vávra - Voltr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.59 - 5.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - FK Teplice  (úterý 18:00)
Už čtyři zápasy trvá série Plzně bez vítězství. Nyní má Viktoria jedinečnou příležitost vrátit se na vítěznou vlnu, v cestě jí totiž stojí Teplice. Ty se sice po příchodu nového trenéra zvedly, žádný zázrak to ale pořád není.

Viktoriáni po reprezentační přestávce ve třech po sobě jdoucích zápasech nedokázali skórovat a vytěžili z nich jedině bod. O víkendu už to v jejich podání vypadalo podstatně lépe, v Jablonci díky trefám Buchy a Beauguela vedli o poločase 0:2. Jenže druhou půli absolutně nezvládli a nechali soupeře třemi brankami otočit.

"Celkově jsme v poslední době napáchali hodně škody, tak je dobře, že jdou teď zápasy rychle za sebou a nebudeme se v tom moc patlat. Musíme do toho dát všechno" burcuje domácí obránce Milan Havel.

Skláři v říjnu a v listopadu čelili nelichotivé šňůře v podobě čtyř porážek v řadě. Napravit to dostal za úkol nový trenér Radim Kučera, což se mu do jisté míry povedlo. Nejprve si odvezl plný počet bodů z Mladé Boleslavi, následně Severočeši uhráli díky Marešově trefě domácí remízu 1:1 s Olomoucí.

Negativem pro plzeňské fotbalisty je, že ani ve vzájemných zápasech jim to příliš nejde. Už třikrát po sobě nedokázali proti Teplicím zvítězit, naposledy ve Štruncových sadech remizovali 1:1. Skóre otevřel Pernica, brzy ale srovnal Shejbal.

Domácí tým se v zápase musí obejít bez zdravotně indisponovaných Kopice s Hybšem, v ohrožení je i start Mihálika. Početnější marodka trápí Teplice, ty budou postrádat Grigara, Heidenreicha, Hyčku a Plachého. Otazník navíc visí nad Knapíkem, Marečkem, Shejbalem a Žitný.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Ba Loua
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Němeček - Vondrášek, T. Kučera, Hošek, Černý - Jukl, Fortelný - Vukadinovič, Trubač, Moulis - Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.58 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha1192033:329
2.Sparta Praha1180326:1724
3.FK Jablonec1171319:1122
4.Sigma Olomouc1155117:1020
5.FK Pardubice1153313:1318
6.Viktoria Plzeň1152421:1617
7.MFK Karviná1144311:1416
8.1. FC Slovácko1043315:1115
9.Fastav Zlín1150613:1415
10.Baník Ostrava942313:814
11.Slovan Liberec1042414:1414
12.Dynamo České Budějovice1135315:1914
13.Bohemians Praha 19051132613:1511
14.FK Teplice1131712:1910
15.FK Mladá Boleslav1123613:199
16.1. FK Příbram112369:259
17.Zbrojovka Brno1113710:246
18.SFC Opava1113710:256
Zbývající zápasy
16.12. 18:00Fastav Zlín - Slavia Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (399)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
ratusek

Škoda, že Plzeň má Teplice, moc,lehčích soupeřů dostat nemohla, takže to Gulu zachrání

My budem s těma zoufalcema rádi za bod

Reagovat
db18

Naštěstí s nima hrajem doma, venku by to byla hrůza. Ale to vykompenzuje tradiční ztráta na Slovácku.

Reagovat
ratusek

Takže Gulu vyrazíte až po Slovácku? Dle mě nemá smysl prodlužovat agonii. Hledá se akorát vhodná náhrada.

Kdyby aspon byla vidět snaha o změnu, o okysličení sestavy, tak člověk nic neřekne a dá tomu čas. Tohle je prodlužování posmrtné křeče

Reagovat
db18

Prý má ultimátum Teplice... nicméně podle mne nemá smysl vyhodit kouče dva zápasy před koncem podzimu...

Reagovat
Sosi

Ja myslim, ze Paclik nema v covidu moc penez na rozhazovani, jinak by letel davno.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že nemají náhradu, kdyby ji měli, tak změna by už přišla. Teplice už na tom asi jen těžko změní a podzim už dotrénuje.

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes slavnej den! Výhra v Boleslavi po 12ti letech

Bolka -Baník 1:2 Azevedo, Jánoš

Karviná-Peltonec 2:0

Olomouc-Budějky 3:2

Bohemka-Příbram 1:1

Plzeň-Teplice 0:2

Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko 0:0

Slovan Liberec - SFC Opava 3:0

Sparta Praha - FK Pardubice 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0, 1:1, 1:2, 0:1, 2:1, 1:1, 2:0, 2:0

Reagovat
slonzacky_lenoch

No myslím že budeme rádi za remízu Peltonec teď válí

Reagovat
braveheart

Reagovat
bobis21

Od zápasů v Boleslavi nic nečekám, podobně jako v Jablonci. Pokud jsem něco nepřehlédl, vyhráli jsme tam naposledy v roce 2008. Ale kdy jindy to prolomit než v jejich současné formě?

Reagovat
braveheart

Předpokládám nekoukatelný fotbal a ušmudlanou výhru Bolky..

Reagovat
Wyrda

Na druhou stranu co pamatuji tak na to nikdy nebyli az tak na hovno. Ted maji nejhorsi sezonu co sleduju fotbal (cca 12 let)

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy potřebují nutně body. Baník bude chtít navázat na poslední dva zápasy a dovést minimálně bod z MLB, naopak domácí potřebují nutně bodovat naplno. Očekávám vyčkávanou z obou stran.

Tip: 0:0

Reagovat
braveheart

Pokud budou navazovat na to, kde skončili, tak potěš..

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že je to mnohem reálnější obrázek, než ten z první půle. Bohemka to udělala Baníku vážně moc jednoduché, i proto ty dvě střídání ve 43. minutě. Doufejme, že se pletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo sport defakto nesleduje, dřív se bil za Spartu a teď jde za Slavii. Navíc, co kdyby se zranil? Zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Židi klesají čím dál víc...

Reagovat
clinger

chudáčku,ty tu Slávii z hlavy nikdy nedostaneš viď

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč.

Reagovat
rufus

Reagovat
rufus

Reagovat
Losinho

Růžička klasik

Reagovat
Nadržený šimpanz

Dřív asi normál, ale teď když se o nich dobře ví a spousta lidí je zná tak je to blbost tohle absolvovat. Navíc Brichta zápas brzo

Reagovat
mickey mouse

vyhrajou a jsou všem ještě více pro smích

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za zjevy?

Reagovat
kilobyte

Blbci

Reagovat
smazaný uživatel

Baník jasné tři body ,1:3 , to bude válec

Reagovat
smazaný uživatel

Kozelball

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Fabregas@ole

hezky, pěkně

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska budu rád i za bod. Boleslav nemá špatný kádr a trošku se bojím, že je Jarolím nakopne. Sice jim dost hráčů odešlo a Webera to trošku semlelo, ale pořád jim tam pár solidních hráčů zůstalo. Rozhodně nepatří do boje o záchranu. I když bych si přál aby Boleslav spadla pořád na tom nejsou tak špatně jako Příbram, Brno, Opava..

1:1

Budinský - Mena

Reagovat
Banikovec7

Pokud šel Kaloč před Opavou do karantény, tak se teprve včera vrátil do tréninku a hned do základu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Fillo, Svozil, Stronati, Fleišman - Kaloč, Jánoš - Azevedo, Tetour, Potočný - Zajíc

lavička: Budínský, Kuzmanovič, Mena, Buchta, Pokorný, Holzer, Šašinka

Tak snad Kaloč překvapí. Raději bych tam viděl toho Menu a místo Potočného (ač mu hrozně přeju aby se chytnul) Buchtu nebo Holzera.

Reagovat
bobis21

Laštůvka - Fillo, Svozil, Stronati, Fleišman - Jánoš, Kaloč - Azevedo, Tetour, Potočný - Zajíc

Až na Kaloče očekáváná, čekal jsem znovu Španěla, ale jsem rád že si taky zahraje

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli tam bude od toho nehnout se od Budínského tak celkem dobrý tah. Ale stejně bych tam raději viděl Chvěju, Drozda, Menu...

Reagovat
ratusek

Čistě defenzivní a jdeme si pro bod. Snad se zadaří

Reagovat
frankiefcb

no první pul hodinu to na nějakou extra defenzivu vůbec nevypadá, spíše naopak.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PavlíčeQ

Vyhraješ 4 zápasy v řadě a stejně vrátíš do sestavy Hübschmana co zas nebude stíhat

Reagovat
HorajzmAmmann

Bolka zatím moc netuší... to naše napadání je super.

Takže 1:0

Reagovat
ratusek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Losinho

Bolka v základu nemá ani jednoho třicátníka

Reagovat
HorajzmAmmann

A vlastně proč se ten Azevedo vůbec podepisoval?

Dneska je to super

Reagovat
andrew96

Moc pěkné zatím, jen vydržet.

Reagovat
frankiefcb

No jako nemám ho rád, ale od momentálně je prostě skvělý.

Reagovat
HorajzmAmmann

já ho právě mám rád ...

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tatajev ty demente... to je na oranžovou

Reagovat
Stannis Baratheon

nech toho

Reagovat
HorajzmAmmann

?? Vždyť se po něm ohnal ...

Reagovat
Stannis Baratheon

Já se na to nedívám

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
mistr129

Reagovat
Hyrax

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Infi

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
HorajzmAmmann

faul od Potoka, ale potom se po něj Tatajev ohnal... tak nechápu tuhle reakci..

Reagovat
SuperBanikovec

Ten komentátor je dement. Prý: jasný faul od Stronatiho. Joo hlavně že odkopával Baník.

Reagovat
braveheart

Mladá Boleslav se do Boleslavi přesouvala netradičně letadlem

Reagovat
HorajzmAmmann

wooooow tak tahle akce

Potočný

Reagovat
frankiefcb

Ty jo hrajeme fakt dobře, tak doufám, ež nepůjde Bolka do 10.

Reagovat
braveheart

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

Radši bych zavolal Berbrovi, ať je jistota že je nechá na hřišti

Reagovat
HorajzmAmmann

fakt nevím jestli se dívám na Baník v Bolce, ale až na tu jednu akci je celkem přehráváme.

12 let!!!! Ale je to tam, snad, doufejme... ale Boleslav marná. Kozelball slušný Fakt je musím pochválit. Jen tak dál ...

Reagovat
braveheart

Já se ujišťoval, jestli O2 nepustilo nějaký hodně starý zápas

Reagovat
HorajzmAmmann

naposledy výhra ve zlatých dresech Nebyl jsem. Od té doby jsem v Bolce nevynechal ani jeden zápas. Až do teď. Takže tam už jezdit nebudu no...

Reagovat
braveheart

Reagovat
ratusek

Sakra Csaplár

Reagovat
braveheart

Vzhledem k druhým baníkovským poločasům, dost možné

Reagovat
Shevchenko

Konečně pořádný výkon Hlavně to vydržet celý zápas.

Reagovat
Wyrda

Jak kaloc zatim?

Reagovat
HorajzmAmmann

myslím, že dobrý... jediný kdo se mi moc nelíbí je Zajíc.

Reagovat
czechfant

Klíma Jakub, Zahustel, Kulhanek, Krapka

Reagovat
czechfant

Proč sundal Fulneka? Ten aspon běhal

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako teď nevím jaký je taktický záměr, ale proč tam Tetour vyklusával? Vždyť ten střed byl úplně volný...

Reagovat
czechfant

Protože v první půlce tam byl Kulhánek, kterej by vám to nahrál, tak si nato Tetour asi zvyknul

Reagovat
pingla

Laštůvka

Reagovat
John Obi Mikel

Ta Boleslav mi přijde strašně slaboučká.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tetour

Reagovat
thewall

Pokud to nedotáhneme ke 3 bodům, tak místo muže zápasu (1+2) za ním půjde ztráta bodů. Uvidíme ...

Reagovat
cubinho

S Radou to sekne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Jablonec

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

HAŠA HAŠEK TRESTÁ JAK BŮH POMSTY!

Reagovat
Kostomlat

Tak dneska Rada konec

Reagovat
slonzacky_lenoch

Radu asi odveze rychlá

Reagovat
ZB 07

Karviná má neuvěřitelnou sílu letos. Parádní tlak po druhým gólu Jablonce

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf Holzer.

Reagovat
John Obi Mikel

Buchtu berem do Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta > Potočný

Reagovat
braveheart

Reagovat
HorajzmAmmann

Buchta to udělal výborně Jen tak dál.

Konečně 3 body

Reagovat
thewall

Buchta krása!

Reagovat
BaggioRoberto

Penalta a cervena? At jde do pr....

Reagovat
Banikovec7

Naprosto jasná, bez snahy hrát míč.

Reagovat
braveheart

Tenhle dvojtrest by už fakt měli zrušit..

Reagovat
Banikovec7

No taky že zrušili, když je snaha hrát míč, tak se červená nedává i kdyby střílel do prázdné, ale když ho stáhne rukama, tak červená je.

Reagovat
andrew96

Reagovat
mistr129

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
BaggioRoberto

Penalta jo. Ale řeklo se, že červená se dávat nebude, dvojitej trest.

Reagovat
Banikovec7

Je to jak píšu nad tebou

Reagovat
BaggioRoberto

Tak Olomouc je naštěstí marná jak Berbr na dovolený, tak to dobře dopadlo. Asi si každej jinak představujem brutální hru no, za me normalni stazeni za zlutou. A hosi jak my vysvetlite ten faul na hranici 16ky, kterej se nepiskal, protoze hral balon a najednou v Plzni hraje taky nejdriv balon a je to cervena? Ja chci jenom rovny a jasne vysvetleny posuzovani pro vsechny. Tim by mela nova komise zacit. Udelat seminar v primem prenosu s video ukazkami a popisem.

Reagovat
BaggioRoberto

mi

Reagovat
smazaný uživatel

Není to žádnej dvojitej trest. Prostě jen trest odpovídá míře provinění.

Reagovat
HorajzmAmmann

Talovierov

Reagovat
HorajzmAmmann

Folprecht taky slušný

Reagovat
andrew96

Mladý Novák vypadá suprově, v 18 letech a po 4 zápasech tahoun ofenzivy Bohemky.

Reagovat
Sir Ravealot

Hrál dobře pokaždý když nastoupil. Teď konečně začíná dostávat prostor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Hodně se mi líbil proti nám.

Reagovat
cubinho

Sigma

Reagovat
Greny

jedna vec je jasna do konce roku je dulezite aby Plznicka vse vyhrala a Gula zustal u acka

Reagovat
db18

Tři černý mamby místo jedný kobry.

Reagovat
John Obi Mikel

Němeček

Reagovat
$$CaptainKokotko

No Berbr No Party

Reagovat
monty25

To je vtipný, jak Pelnář v Plzni zahlásí gól a skóre 1:0 a za pár vteřin je všechno jinak. Ale ještěže tak, jinak by měl Němeček další chybu...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak chybu má tak jako tak.

Reagovat
ratusek

Kučera bránění jak v okrese

Reagovat
monty25

V takových situacích je znát, že TK27 není stoper.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Žán je k neudržení proto, že ta obrana Teplic je uplně zoufalá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když je trénuje Kučera

Reagovat
Salfovic

Dostávat naloženo od současné Plzně, Teplice na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zkušeně utekla z Csaplárovy pasti

Reagovat
kilobyte

O to větší ostuda to bude, až to Teplice otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

A tohle teď můžu zahodit...

https://abload.de/img/csaplar7zkoo.png

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
martin1

Ještěže je to 3:0, jinak bych se bál

Reagovat
monty25

Před koncem poločasu mi spadnul net. Klidně to tak mohlo zůstat do konce zápasu...

Reagovat
ratusek

nedáš dostaneš no. škoda. je po zápase

Reagovat
monty25

Nedáš-dostaneš

Reagovat
ratusek

Plzeň vede 4:0, ale na hřiště přijdou mladíci Ondrášek a Kovařík

Reagovat
Salfovic

Tak na lavičce pro jistotu ani žádného mladíka nemají.

Reagovat
monty25

Sotva se Hošek vrátí do základu a hned dostane ČK.

Reagovat
monty25

No, to bude ještě krušných 20 minut.

Reagovat
monty25

Němeček Obávám se opakování debaklu 0:8 s Boleslaví.

Reagovat
KnoxXx

plzensky valec

Reagovat
3M

Tak hlavně že Hejkal nepotřeboval stopera, asi je lepší fakt hrát bez něj

Reagovat
Greny
Reagovat
Fakt

nesmí chybět

Reagovat
monty25

Hned jsem věděl, co tam bude.

Reagovat
kilobyte
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spejbl

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mayday

Slávek top

Reagovat
andrew96

Hruška

Reagovat
monty25

Dneska kromě Fortuna ligy taky velký den pro český ženský fotbal.

https://twitter.com/zenyfotbal/status/1339139759701168128

Reagovat
naheCZ

To tam nemají pořádnej záběr?

Reagovat
Greny

Noo řekl bych že to byl gol

Reagovat
naheCZ

Taky spíš, ale z těch záběrů prostě VAR nemůže říct, že si je na 100% jistej, že byl celým objemem za bránou.

Reagovat
HanzBP

Míč za čárou, ale Kliment v ofsajdu ne?

Reagovat
Greny

To je jiná to jsemlm neresil

Reagovat
smazaný uživatel

Budu hodně naivní, když budu doufat, že VAR měl k dispozici lepší záběry, než co byly v TV?

Reagovat
naheCZ

Budeš

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si to

Reagovat
Greny

Ano

Reagovat
Greny

Já zas třeba doufám že teď budou rozhodčí profesionálni a tu situaci nebudou zkoumat....a koukat na ni někde v kabine

Reagovat
vestinustarychdubu

Opava docela překvapuje v jakým tempu hrajou a jak presujou. No a penalta, já bych tohle nepískal... Jako Ramba fauloval, to bez debat, ale zároveň to už bylo v době, kdy Rambo míč dávno odehrál do prdele a nic to už stejně neřešilo.

Reagovat
braveheart

Ta poslepovaná sestava hraje líp, než jejich áčko.

Reagovat
naheCZ

Nehrál náhodou Havlík na levé straně celkem často? Třeba když byl v repre U-21, tak nastupoval jenom tam?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dřív hrával hlavně levého záložníka.

Reagovat
naheCZ

Ta neznalost komentátorů - prej nikdy jsem ho tam neviděl, velice neobvyklé

Reagovat
Greny

Tak to si dělá prdel? Otočí faul a gol

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten klučina v brance Opavy chytá dobře.

Reagovat
braveheart

Jop, zachránil dost

Reagovat
Banikovec7

Ten co dal gól za Slovácko odchovanec Baníku a teprve loni přestoupil

Reagovat
Mervin

Havlík

Reagovat
naheCZ

Kadlec

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Co provedl Kadlec?

Reagovat
naheCZ

Rukou zabránil gólu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mervin

golman vyboxoval centr jak retard a Kadlec zachraňoval rukou jasný gól

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Greny

Ehat a save by kadlec

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec má trošku rudo před očima.

Reagovat
Bruny

Kadlec by mohl dělat dvojku v Chelsea, tohle by Kepa nechytil.

Reagovat
naheCZ

Vaněk jsem čekal, že to pošle 2 metry nad bránu A Fousek pěkně trefil

Reagovat
Mervin

Bajza domrdal vyhraný zápas

Reagovat
Greny

Tak to bylo top v této situaci mít takové koule toto zkusit

Reagovat
andrew96

Lol jak tohle mohlo Slovácko prohrát.

Reagovat
Mervin

kdyby byla uprostřed brány popelnice, tak vyhráli

Reagovat
Gelu28

Michal Kadlec dnes v Brně MOTM jak ten mohl hrát za repre

Reagovat
Mervin

však hrál dobře? co měl jiného dělat?

Reagovat
Gelu28

hrál dobře ? jedině co tak dnes radil furt pomeznímu a řval ofsajd

Reagovat
Mervin

To nijak nesnižuje to, že odehrál dobré utkání. Bohužel, brankář posral celý zápas.

Reagovat
Bruny

Asi tak. Kdyby tu penaltu neproměnili, tak by vlastně zamezil gólu.

Reagovat
naheCZ

Ale nezamezil a ještě díky tomu prohráli. Podle mě to bylo netaktické spoléhat se na to, že tu penaltu nedají...Být to někdy v nastavení, tak tam by to bylo jedno, ale takhle dáš ještě soupeři možnost otočit zápas...

Reagovat
Mervin

Určitě neprohráli díky tomu. Udělal to správně vzhledem ke stavu skóre a zbývajímu času.

Reagovat
Bruny

Věřil svému týmu, že i o deseti to ukopou. Mockrát se přeci stalo, že tým i v 10 lidech hrál solidně...

Reagovat
ACSeRw!n

nikdo neni mladej vecne.. v Leverkusenu na LB hral slusne

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec chtěl být hrdinou...ale nakonec je vyvrhelem.

Reagovat
Gelu28

a dyt ale fakt to otočily pak hlavně kvůli němu....a jinak někdo mi to psal že neocením Vaňka...tak ano u toho druhého gólu to hezky vymyslel...to o tom žádná

Reagovat
Greny

Zde se nadává na Kadlece... Ale nikdo neocení Vaňka kdyby to co udělal nezkusili a nevyšlo to byl za totálního curaka

Reagovat
Mervin

Na Kadlece nadává jenom jeden ocas.

Reagovat
naheCZ

Jako za mě rozhodně Fakt jsem to nečekal (to asi nikdo).

Reagovat
soukup

on už je doživotně za čuráka kvůli tomu koksu, takže ho nějaký riziko pokažené standardky nemůže rozházet

Reagovat
Gelu28

uznám to...Vaněk ten gól na 2:1 vymyslel hezky

Reagovat
Kincl

Tak ono to zabránění rukou se někdy povede :D

https://www.youtube.com/watch?v=8CcPELUFKKU

Reagovat
pingla

zase píská Denev tragédie s těmi rozhodčími

Reagovat
ACSeRw!n

Docky poresil

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jako říkejte si co chcete, ale Juliš je prostě výborný útočník, výběr místa fakt top.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

A Bořek

Reagovat
exse

Nebyl Ládínek při tom prvním nákopu v offsidu?

Reagovat
Serg!o

Taky se mi zdálo

Reagovat
Stannis Baratheon

Byl!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl

Reagovat
Euphael

Reagovat
Liquid

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To je zápas!

Reagovat
RadekVonCZE

To co byl za komickej gól

Reagovat
RadekVonCZE

Tak nakonec ofsajd

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Greny

Na Letné se jede noty

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jako zvláštní, že u gólu Sparty se nic neřešilo.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Serg!o

Máte někdo záběr toho Krejčího? Teď by mě to zajímalo ještě víc.

Reagovat
ACSeRw!n

VAR takhle si tam zpetne vzdycky muze najit, co bude chtit, proste FIFA dokazala nastroj pro korupci dokonale schovat za zasteru spravedlnosti

Reagovat
OTASi

opakovanej záběr asi nebude..

Reagovat
Stannis Baratheon

Takže jasnej ofsajd před gólem Sparty nic, ale před gólem Pardubic si ho tam vymyslí???

To si snad někdo dělá prdel. Normální zášmyk.

Reagovat
Skleepy

Můžeš mi k tomu jasnýmu ofsajdu dát jakýkoli důkaz, když se ten nákop Hancka na Krejčího nevešel ani do jednoho záběru?

Reagovat
Stannis Baratheon

Co to meleš??? Samozřejmě že vešel.

Nebo to je nějakej sparťanskej žargot pro podmázej VAR?

Reagovat
Skleepy

Uklidni se ty pometlo a podívej se radši na to, jak Hanckovi týpek překážel v odkopu balónu z čáry. Jasnej offside.

Reagovat
Stannis Baratheon

Dobrá pohádka

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Mafia Tohle je opravdu výsměch.

Reagovat
mistr129

Tak to ne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Haló, co tam jako bylo????

Reagovat
Pyroman

Hráč Pardubic z ofsajdu clonil Hanckovi, ne? Nic jinýho to být nemůže.

Reagovat
Neon

Kdyby tam ten pardubák nebyl, tak Hancko jde na lajnu do brány a nejspíš by to vyrazil.

Reagovat
jackinho10

A nebo taky by mohl udelat dalsich tisic veci

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jj, asi jo.

Reagovat
Rakoid

Dobrý no, tak tohle ofsajd nebyl, teď ukažte ještě Ládíkův ofsajd a je jasný, že Berbr pořád funguje

Reagovat
exse

Gól Sparty: https://i.ibb.co/t8hmQ13/vyjebanasparta.png s tím hráčem ve středu se to těžko srovnává, ale za mě offside.

Reagovat
ACSeRw!n

tak z tohohle pohledu to jako ofsajd fakt nevypada

Reagovat
Skleepy

1. Ten míč už nemá Hancko na kopačce 2. To spíš jako ofsajd nevypadá

Reagovat
Kily

tam ten ofsajd ruší levý stoper, aspoň mně to tak přijde

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Liquid

vždyť má koleno vpředu ten Krejčí, ofsajd bez debat

Reagovat
Skleepy

Vždyť ta fotka je zastavená ve špatný moment, kdy se míč už ani nedotýká kopačky Hancka, tak jak to z toho chceš soudit.

Reagovat
ACSMan

Jako nezaujatý divák si myslím že nebyl offside.

Reagovat
smazaný uživatel

v momentě přihrávky nebyl ofsajd zcela jednoznačně a i tady na tom tvým snímku je vidět, že obránce je v tom světle zeleném pásu daleko blíž brance než Krejčí

Reagovat
OTASi

to si děláte prdel

Reagovat
hawk

zkoukl jsem to znovu, ofsajd byl akci předtím. Jako vracet se minutu zpět je jako normální? Zajímalo by mě, jak daleko zpět se to může vracet. Každopádně při rozehrání dané akce žádný ofsajd nebyl.

Reagovat
Skleepy

Byly tam dokonce dva ofsajdy. I při gólové střele se hráč v ofsajdu motal Hanckovi v odkopu.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi přišlo jako logický důvod tu branku neuznat no

Reagovat
naheCZ

Bohužel se může vracet do posledního přerušení kamkoliv. Stejně tak nám jednou neuznali gól, protože 2 minuty předtím byl míč v autu...

Reagovat
smazaný uživatel

Berbr tahá za nitky i z vazby a Sparta je tlačena více než během pohárového finále v Liberci. Doufám, že sponzoři vypoví po tomto zápase všechny smlouvy.

Reagovat
Skleepy

No jedna věc je jasná. Spolu s VAR by se měla zavést komunikace mezi rozhodčími pro diváky u televize + bychom měli koukat na stejně záběry, jako kouká sudí. V PL například vidíme přesně jak maluje ofsajd lajny apod. Takhle je z toho akorát brambor.

Reagovat
Rakoid

Přesně tak, za mě obě situace 50-50, obě situace posouzeny proti nám. To samo o sobě není zářez, ale chci sakra důkazy...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně připadá jednoznačně, že to první ofsajd nebyl a to druhý ano. Sice je to smůla pro Pardubice, ale kvůli tomu se přece nedá tvrdit že to byla chyba nebo podraz. Bylo to těsně ve smyslu cm, ale přesto to v obou případech bylo průkazně odpískáno správně...akorát jak ten VAR vrací hru tak to je takový divný no

Reagovat
Rakoid

První situace - máš nějaký průkazný záběr? Žádný není, minimálně pro veřejnost. Jak říkáš, jde o centimetry, tak bych chtěl vidět to, co vidí VAR sudí.

Druhá situace - hráč v ofsajdu stál, ale tam je zase otázka definice "zapojil se do hry". Nepřišlo mi, že by vyloženě překážel nebo bránil ve hře , pouze kdyby tam nebyl, byl by obránce asi jinak postavený. Jenže to můžeš do jistý míry říct vždycky, když je v ofsajdu, i u situaci, které se pouští jakože se nezapojil.

Reagovat
smazaný uživatel

V případně prvního gólu tam byl hráč v ofsajdu v okamžiku gólové střely. Nevím dle čeho posuzoval VAR ale tohle co píšu je vidět ze zastaveného televizního závěru. Stejně tak jsem si zastavil video v případě nahrávky na Krejčího (skutečně v momentu nahrávky) a ten v ofsajdu nebyl. Víc k tomu není co dodat.

Reagovat
Kily

mrtvý ofsajd se na aktivní mění ve chvíli, kdy hráč projeví zájem zapojit se do hry, nebo svým postavením ovlivní počínání bránícího hráče (stíní brankáři, obránce ho musí oběhnout apod.), ta druhá podmínka tady byla splněna

Reagovat
Kily

náš gól neplatil správně, tam zkrátka není o čem

Reagovat
frankiefcb

Asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

jinak pardubice sympatickej ofenzivní tým

Reagovat
ratusek

Nita je prostě fantom. toho jestli pustí, tak jsou blbci. Akorát Sparta v poli klasicky polevila

Reagovat
Radin

Pardubice si zaslouží bod. Nita jasně nejlepší v lize, že seděl je největší kravina Sparty za poslední roky..

Reagovat
ratusek

a že jich bylo

Reagovat
OTASi

na vrcholku je odstavení Karavajeva

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

to bylo dílo Stračately

Reagovat
Selänne

ZAHU ZAHU ZAHU!

Reagovat
OTASi

oni to daj

Reagovat
Banikovec7

Fakt udělal Kotal 2 střídání po jednom hráč po 20 sekundách?

Reagovat
John Obi Mikel

Jžš, dejte z toho góla

Reagovat
Rothbard

Obrana Sparty hoří jak papír. Politý benzínem.

Reagovat
John Obi Mikel

Ta Pardubc teď taky kvalitka.

Reagovat
OTASi

škoda že jsou pardubky tak jakoví v zakončení dneska, už mohli dát 3-4 góly

Reagovat
OTASi

prč tam teď ten Solil šel jak pičus, Hanouskovi by míč vzal i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Na to trio Čelůstka - Pavelka - Dočkal se fakt nedá koukat. Strašně táhnou Spartu dolů

Reagovat
pingla

to, co jsem tady psal někdy před začátkem ligy, se jen potvrzuje. Padrubky hrají přesně to, co hrály v druhé lize, nehrají žádné "druhé housle". Hodně dobrý výkon, snad bod dokážou vybojovat

Reagovat
dinss

Pardubice si nezaslouží prohrát...

Reagovat
dinss

WTF? Za tohle žlutá? Krejčí to je totální zmrd ligy!

Reagovat
Coutinho10

kam se sere Frydek nebo Costa

Reagovat
dinss

Neskutečný co si tahle plačka ligy dovolí. Bořila nemám rád ale doufám, že mu někdy naloží tak jak sliboval.

Reagovat
Coutinho10

mel by si na nej nekdo uz pockat, aby ochutnal vlastni medicinu

Reagovat
dinss

Přitom v těch zápasech vyjma toho proti vám, tak je většinou klidnej protože by ho tam někdo totálně zbrousil. Měl by mu už někdo pořádně naložit. Ubrečený hovado.

Reagovat
OTASi

žlutou? dělá si prdel ten rozhodčí?

Reagovat
Greny

Proč toto není rudá?

Reagovat
Kily

Krejčí si pojistil cenu pro vypatlance roku, no

Reagovat
diskoschlampe

To je čůůůráááák, dyt to je jasna redka a tak 3-5 zapasu stop ty vole

Reagovat
ACSeRw!n

simulant pernikar

Reagovat
ratusek

Reagovat
OTASi

Reagovat
ratusek

dobrej knockout

Reagovat
mistr129

Tohle je tedy tak milionkrát horší než to co udělal Baroš, za tohle by i bez dalších keců mělo být minimálně pět zápasů

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
andrew96

Reagovat
dinss

Souhlas. Tyvole za tohle bys dostal stopku i v hokeji...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
djiros

Žlutou? K čemu je ten pojebaný VAR? Hovado

Reagovat
Skleepy

Uklidni se.

Reagovat
djiros

Já jsem v klidu. Jen tohle k fotbalu nepatří a štěstí, že pardubická dopadl dobře.

Reagovat
Radin

Větší dement než Krejčí v lize není, tohle je na stopku na víc zápasů..

Reagovat
OTASi

tomu dementovi to zas projde, to jsou hrozný sráči ty rozhodčí

Reagovat
OTASi

no proto

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Vasekre

To je takovej blb ten Krejčí. Proč? Proboha proč?

Reagovat
Raylan

Jasná červená. Tohle je extrémní demence Láďo.

Reagovat
smazaný uživatel

mazej ze hriste zmrde

Reagovat
Selänne

Vždyť to nebyl faul. Sám si do něj naběhl. To se nesmí.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

jeste, ze aspon v tomto VAR funguje

Reagovat
OTASi

Reagovat
John Obi Mikel

VAR

Reagovat
OTASi

a trest klidně na 3 zápasy za takovou prasárnu, to by ho odnaučilo

Reagovat
ratusek

Kotal ho vykostí.

Reagovat
djiros

Exemplární trest, bohužel tady se trestá podle následků...

Reagovat
Liquid

Reagovat
dinss

Málo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Oba stejně vstavej

Reagovat
ratusek

přesně. ty dnešní baletky nic nevydrží

Reagovat
Greny

Přesně nejdřív Petráň strčí Krejčího do dalšího Sparťana a ten v reálné mu dá co proto

Reagovat
Witcher

Krejčí je v součastnosti nejvetsi odpad co beha po ligovejch trávnících

Reagovat
exse

Reagovat
David143

Reagovat
OTASi

Reagovat
mistr129

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Wambasen

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradil Chorýho a Frýdka

Reagovat
Bakary3

ale to uz tak rok, srac jeden

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Reagovat
Nuno čomes

Zákeřáci jsou nejhorší.

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Fernando_Torres

Krejčí je naprostej chudák, jestli za tohle dostane míň než tři zápasy, tak nevim

Reagovat
Greny

Nevím.. potom co loni předvedl defenzivní útočník Tecl... Bych Krejčího nekritizoval...tam to sice nebylo tak drsný ale zase tam bylo ohlédnutí na soupeře a následný lokytek

Reagovat
Fernando_Torres

Co to meleš za nesmysly?

Reagovat
Greny

Nic nic jen jsem se vrátil ke konci minulé sezony... Kdy si myslím že tam Tecl prostě taky chtěl loktem trefit toho beka Baníku(Svozil)

Reagovat
Fernando_Torres

To asi ne no Jako sorry, ale jestli máš potřebu tohle obhajovat, tak si ještě větší chudák než ten Krejčí

Reagovat
Greny

Kde vidíš že to obhajují?

Reagovat
Liquid

si to přečti znova, si stejný ubožák z Brna jako ten Krejčí, tohlec je opravdu na flastr na 5 zápasů klidně, zákeřnost největšího kalibru, i v hokeji se to teď trestá distancem když je to útok loktem proti obličeji

Reagovat
Greny

Nahoře píšu už před tím než padla červená že to měla být rudá... To zaprvé...

Pokud teda nectes jen co se ti hodí...

Reagovat
Fernando_Torres

Třeba tím, jak si na ten můj příspěvek reagoval? Očividně nesouhlasíš s tím, že to byla prasárna minimálně na tři zápasy, což logicky znamená, že ten zákrok obhajuješ

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Gimme

Jak mám Krejčího rád, tak tohle byl teda slušnej zkrat

Reagovat
Kily

hlavně to prostě nepochopíš už jenom z principu, kdyby Sparta prohrávala, tak člověk pochopí zkrat z frustrace, ale za stavu 2:0 pár minut před koncem?

Reagovat
Gimme

Jak říkáš. Vůbec to, že to bylo naprosto bezdůvodný je nepochopitelný

Reagovat
Greny

Tak je jasné že tam šlo o tu odvetu za ten souboj dvě vteřiny tři predtim

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu to asi nebyl jeho první zápas, kdy musel něco schytat, takže by to ustát mohl. Tahle "pomsta" je sen soupeřů. Teď už vědí, že je potřeba Ládika srát, až to v něm bouchne a půjde ven. Nejlíp od první minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

On hraje často hloupě a zákeřně, ale tohle byla brutální magořina.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Má tohle zapotřebí ? Doufám, že dostane aspoň 5 zápasů. To bylo hodně zákeřné a nebezpečné.

Reagovat
Witcher

Já nechápu ,že takhle hraje tým z druhýho místa.To už je hodně napováženou

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Bruny

Na pováženou je, že někdo v první lize dostane sedmičku.

Reagovat
Witcher

To je poslední dobou docela běžný

Reagovat
Bruny

No jak pro koho. Ale žádnej hate, na Teplice jezdím docela často. Bylo by fajn, kdyby se tam zase hrálo jako kdysi. Doby, kdy se hrálo proti Celticu atp, byly top.

Reagovat
Remt

Liverpool je považovaný za jeden z top týmů na světě a dostal sedmičku od Aston Villy takže sedmička pro Tepláky od Plzně je úplně v poho

Reagovat
ACSeRw!n

??¿¿¿

Reagovat
Kily

to se zase pochopit dá, Sparta je po náročném programu unavená a navíc to byl přímý souboj o Ligu mistrů, tam se nějaké nahoru-dolu čekat nedá

Reagovat
Witcher

Škoda Pardubice to měli jako na talíři,Stačilo proměnit jednu z těch tří šancí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

a bylo by to 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se jako debatuje o tom jestli by mel dostat ten picusek 5 zapasu? Za zakrok s rozbehem a uderem loktem do hlavy? To bude teda strasne krutej trest.. ale ja vim, omluvil se ( napsal to co mu poradili do storycka na Ig ).

Za me pul roku stopka. A milion pokuta jestli se bude chtit vratit po tom pul roce. Exemplarni pripad, i kdyby to byl treba Boril. Ale takovyho vypatlance ma v tymu opravdu jenom Sparta.

Reagovat
vanGomm

To co "předvedl" Krejčí by se mělo tvrdě trestat a ne aby dostal npř. 2-3 zápasy.Za toto by měl dostat min.10 zápasů.Přece jen by trochu vychladl a také by to bylo velké varování pro případné další abonenty.Navíc po takovém trestu by se hned tak nemusel do sestavy Sparty vrátit.Velké štěstí,že se hráči Pardubic snad nic vážného nestalo.Na podobný zákrok doplatil jeden z našich největších fotbalových talentů svou slibně nastartovanou kariérou.Jde o Rudolfa Kučeru v té době hráče Dukly Praha.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele