Eredivisie - souhrn 9. kola

17.10.2015, 20:26, aktualizováno 18.10.2015, 18:36
Komentáře a souhrny
PSV v závěru senzačně ztratilo vedení nad Excelsiorem a remíza 1:1 se narodila také mezi Utrechtem a Rodou. Ajax po reprezentační pauze nezahálel a poradil si s Heraclesem Almelo díky dvěma brzkým brankám. Feyenoord vyplenil Heerenveen...

PEC Zwolle - SBV Vitesse 1:5

18.10.2015 16:45

Góly: 15. Thomas Lam - 7. Lewis Baker, 21. Dominic Solanke (pen.), 44. Valeri Kazaišvili, 52. Denys Olijnyk (pen.), 78. Milot Rashica

Asi nejhorší výkon v sezóně předvedli fotbalisté Zwolle. Ti měli svému soupeři co vracet, loni s ním totiž neuspěli v dodatečném play-off o Evropskou ligu. Vitesse ovšem znovu potvrdilo, že právě na tohoto soka se mu dlouhodobě daří, a podobně jako před reprezentační pauzou proti Groningenu i tentokráte skórovalo hned pětkrát.

Je pravda, že utkání hodně ovlivnilo správné vyloučení Ouasima Bouyeho z 50. minuty utkání. Olijnyka totiž ve vápně fauloval, jakmile byl ukrajinský záložník sám před brankářem van der Hartem, takže červená karta za zmaření vyložené brankové příležitosti byla na místě. Díky proměněné penaltě pak hosté vedli už o tři branky.

Takovou ztrátu už domácí v deseti dohnat nemohli, jakkoli by se mohlo zdát ještě všechno hratelné po prvním poločase. Ten daleko lépe vyšel právě Vitesse. Už v 7. minutě se ke standardce postavil Baker, zvolil přímé zakončení a jeho technická střela zaplula přesně k van der Hartově tyčce.

PEC ale o osm minut později srovnal, a to rovněž po přímém volném kopu. Lam se v šestnáctce nejlépe zorientoval, odrazil se k němu míč a z blízkosti v klidu překonal gólmana Rooma. Jenže autor tohoto gólu zavinil ve 21. minutě penaltu, do Rashicovy střely totiž ve skluzu položil ruku, a to v pokutovém území.

Nebylo co řešit, sudí van Boekel musel jednoduše ukázat na bílý puntík poprvé v zápase. I když van der Hart dokázal vystihnout směr Solankeho přízemního pokusu, na míč u tyčky prostě nedosáhl. Minutu před obrátkou se ještě trefil Kazaišvili, jenž potrestal obrovskou hrubici v rozehrávce od Beckera.

Když Olijnyk skóroval v 52. minutě z penalty, byl odpor domácího celku ze strany Vitesse definitivně zlomen. Hosté už si naprosto pohodlný náskok pohlídali. V 78. minutě pak uštědřil soupeři neoblíbeného búra ještě Rashica, který se na pravé straně objevil sám, vzal zakončení na sebe a poslal míč přesně na bližší tyčku.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - Feyenoord Rotterdam 2:5

18.10.2015 14:30

Góly: 60. Henk Veerman, 81. Henk Veerman - 7. Dirk Kuijt, 16. Michiel Kramer, 28. Simon Gustafson, 32. Dirk Kuijt, 39. Dirk Kuijt

Feyenoord v Heerenveenu předvedl jeden z nejlepších výkonů sezóny a zaslouženě si domů odvezl všechny body. Hattrickem se přitom prezentoval Dirk Kuijt, který je nyní spolu s de Jongem druhým nejlepším střelcem Eredivisie. Domácí mohl potěšit alespoň výkon Henka Veermana, ani jehož dvě branky ovšem na úspěch nestačily.

Vypadalo to na pořádný debakl pro fríský celek. Hosté totiž už v poločase vedli o pět gólů. Po přestávce se pak svěřencům Dwighta Lodewegese podařilo ostudu alespoň trošku zmírnit. Velké mezery v defenzívě, skvělá produktivita Feyenoordu, matné představení gólmana Muldera, tyhle všechny faktory rozhodly o konečném výsledku.

Parta kolem Giovanniho van Bronckhorsta vstoupila do zápasu náramně, už v 7. minutě se totiž bez větších problémů poprvé v zápase trefil Kuijt, o pár chvil později Gustafson sklepl Vejinovičův centr hlavou pro Kramera a ten navýšil vedení. Ve 28. minutě skóroval také Gustafson, který se na zadní tyči objevil sám a z voleje zacílil.

Výkon mladého Švéda, který do Rotterdamu přišel tohle léto z Häckenu, stojí rovněž za zmínku, podobně jako hattrick feyenoordské modly Kuijta. Nejenže po půlhodině hry dopomohl k pohodlnému vedení 3:0, ale celkově si připsal ještě další tři asistence. A to se v základu objevil teprve potřetí v sezóně.

Kuijt dále rozvlnil síť ve 32. minutě, když ve vápně míč chytře tečoval za Muldera, a pět minut po přestávce se prosadil z blízkosti po rohovém kopu Gustafsona. Byl to pro něj už 129. zásah v Eredivisie, díky němuž vyrovnal v historických tabulkách Oveho Kindvalla, právě jednu z legend feyenoordského fotbalu.

Hosté po přestávce malinko polevili, avšak v pohodě drželi luxusní náskok. Domácí slabší koncentrace soupeře využili. Po hodině hry Larsson vyslal kolmici na Veermana, jenže překonal vyběhnuvšího gólmana Vermeera. Devět minut před koncem pak heerenveenský forvard zprava zamířil ke vzdálenější tyčce.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - BV De Graafschap 1:1

18.10.2015 14:30

Góly: 41. Mike Havenaar - 45. Gianni Zuiverloon (vl.)

De Graafschap získal svůj druhý bod v sezóně, vůbec poprvé navíc neprohrál venku. Na půdě Den Haagu dokázal uhrát remízu 1:1. Obě branky padly už v prvním poločase, ve druhém pak žádný z týmů své další šance nevyužil. Domácí poslal do vedení Mike Havenaar, ale srovnáno bylo záhy po vlastní trefě Gianniho Zuiverloona.

ADO poprvé zazlobil už v 1. minutě, nicméně brankář Jurjus si s takovou pološancí Havenaara poradit dokázal. Následně v šestnáctce nováčka ligy došlo k několika osobním soubojům, domácí se proto několikrát dožadovali nařízení pokutového kopu, ale zkušený arbitr Kuipers ani na jednu z těchto výzev nereagoval.

Po půlhodině hry měl na druhé straně gól na kopačce Quekel. Ocitl se tváří v tvář Hansenovi poté, co ho do dobré střelecké pozice vyslal Cicek, domácí gólman ovšem dokázal zasáhnout nohama. Až poslední pětiminutovka utkání nabídla vše podstatné. Meijersův centr z rohového kopu prodloužil Zuiverloon na zadní tyč, kde pohodlně skóroval Havenaar.

O čtyři minuty později Den Haag inkasoval dost nešťastně. El Jebli poslal z pravé strany ostrý centr do vápna, kde se ho snažil odvrátit Zuiverloon, jenže ho místo toho poslal přesně k vlastní tyčce. Po obrátce musel řešit De Graafschap nepříjemnou záležitost, neboť po srážce s Havenaarem musel střídat s poraněním hlavy Lammers.

Ve druhém poločase byli o něco aktivnější opět favorité utkání z Den Haagu, v zakončení jim však štěstí jednoduše nepřálo. Jurjus musel nejprve likvidovat možnost Alberga, z přímého kopu se nedokázal prosadit ani Duplan. Zuiverloon mohl následně odčinit vlastence, jenže ani on před Jurjusem neuspěl.

Více informací k zápasu

FC Twente - NEC Nijmegen 1:0

18.10.2015 12:30

Góly: 68. Peet Bijen

Fotbalisté Twente zvládli vyrovnaný souboj s konkurenčním Nijmegenem a po nejtěsnějším vítězství 1:0 zaznamenali svůj druhý tříbodový zisk v novém ročníku. V tabulce se tak nyní posunuli na třinácté místo s devíti body. Hosté z NEC nepředvedli vůbec špatný výkon, jenže nakonec jim k bodovému zisku chyběl krůček a v Eredivisii jsou sedmí se třinácti body. O jedinou branku utkání se postaral v polovině druhé půle teprve dvacetiletý obránce Peet Bijen.

Enschede zahrozilo již ve třetí minutě, kdy to na levé straně skvěle udělal Ziyech a přihrával před branku na volného Edeho, který z první těsně minul levou tyčku. Ziyech byl nejaktivnějším mužem na hřišti i v dalším průběhu a po půl hodině hry vypálil ze střední vzdálenosti, brankář Kirsten dokázal jeho přízemní střelu vyrazit. Zhruba tři minuty před přestávkou spálilo Enschede další obrovskou možnost.

Centr z pravé strany propadl až k volnému Edemu, který levačkou zakroutil balón zhruba o půl metru vedle. V nastaveném čase se dostal do stoprocentní možnosti opět Ziyech, jenže trefil vracejícího se protihráče. Marocký záložník hrozil také po změně stran, ve 48. minutě vypálil ze střední vzdálenosti po zemi a levou tyč minul o pár decimetrů. Další možnosti byly k vidění až v druhé polovině závěrečného dějství.

Nejprve v 67. minutě nepřekonal skvělého Kirstena hlavou střídající Agyepong, o minutu později vsítil jediný gól utkání již zmiňovaný Bijen. Po rohovém kopu z pravé stany byl zablokován pokus Agyeponga, nicméně balón se odrazil ke zcela volnému domácímu bekovi a ten neměl problém se zakončením do prázdné branky. Hosté byli velmi blízko vyrovnání v 82. minutě, kdy střídající Rayhi zakroutil svou technickou ránu na tyč.

Ve druhé nastavené minutě zpracoval dlouhý nákop z pravé strany Foor, elegantně se obtočil kolem obránce a vystřelil z dvanácti metrů, mladičký gólman Drommel odvrátil míč brilantním zákrokem do bezpečí. Enschede v příštím kole přivítá mistrovské PSV a čeká ho pravděpodobně o poznání těžší duel, Nijmegen se pokusí zabojovat o další body doma proti Groningenu.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - Roda JC 1:1

17.10.2015 20:45

Góly: 11. Sébastien Haller - 36. Tomi Jurić

Předzápasové prognózy tohoto sobotního střetnutí se nakonec vyplnily a nerozhodný výsledek v poměru 1:1 je toho důkazem. Domácí Utrecht se rozhodně chtěl posunut do horní poloviny tabulky, jenže nakonec je s deseti body až jedenáctý. Naopak nováček z Rody dosáhl na velmi cenný bod a stále pokračuje ve velmi solidních výkonech, které mu prozatím přinášejí slušné osmé místo se třinácti body.

Utrecht se dostal do vedení velmi brzy, a to už v 11. minutě. Svou pátou ligovou trefu vsítil jednadvacetiletý francouzský útočník Sébastien Haller, který je letos ústřední postavou svého výběru. Ten se po rohovém kopu z levé strany uvolnil na hranici pokutového území, dovoleně se opřel o protihráče a hlavou zamířil kolem brankáře van Leera. Nicméně Kerkrade se jako obvykle nevzdalo a ještě deset minut před přestávkou dokázalo srovnat stav.

Po chybě domácí defenzívy vypálil velmi tvrdě z dobrých pětadvaceti metrů nabíhající Griffiths a brankář Ruiter vyrazil dobrým zákrokem balón do strany. Ten se ale odrazil přímo na nohu Tomiho Juriče, který excelentním lobem ke vzdálenější tyči rozhodně oživil tento duel. V 38. minutě mohl stejný hráč dokonce otočit vývoj, jenže tentokráte ve slušné pozici trestuhodně přestřelil domácí svatyni.

Po změně stran měla více ze hry Roda a další obrovskou možnost spálila po necelé hodině. Skvěle to udělal van Hyfte, který efektivně prošel skrz dva protihráče a stanul sám před Ruiterem, ovšem poté orazítkoval jen vzdálenější tyč. V 64. minutě mohl naopak podruhé v zápase skórovat domácí štírek Haller, který vypálil z hranice šestnáctky a gólman van Leer výborným zákrokem odvracel balón na rohový kop.

O čtyři minuty později zahrozil střídající Peterson, který vystřelil z rohu pokutového území a jeho slušný pokus minul hostující břevno zhruba o půl metru. Do poslední větší možnosti sobotního střetnutí se probojoval domácí Letschert, jež povedenou kroucenou ranou podruhé v zápase rozechvěl konstrukci branky. Utrecht sice až do závěrečného hvizdu režíroval hru, jenomže nakonec se kýžené vítězné branky nedočkal.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - SBV Excelsior 1:1

17.10.2015 20:45

Góly: 62. Davy Pröpper - 90+2. Nigel Hasselbaink

Fotbalisté PSV Eindhoven nedokázali v domácím prostředí porazit outsidera z Excelsioru a po inkasované trefě ve druhé nastavené minutě se s ním rozešli smírně v poměru 1:1. Domácí byli téměř v celém průběhu utkání lepším výběrem, vytvořili si mnoho gólových příležitostí, ale prosadili se pouze jednou. Jejich manko na vedoucí Ajax se prozatím vyšplhalo na čtyři body a nacházejí se na třetím místě tabulky.

SBV vybojovalo nesmírně cenný bod a navázalo na zlepšené výkony před reprezentační pauzou, v tabulce je dvanácté s devíti body. Eindhoven poprvé zahrozil v 8. minutě, kdy se po rohovém kopu dostal ke střele Bruma a nasměroval míč zhruba metr vedle bližší tyče. Po dvaceti odehraných minutách se dostal na hranici pokutového území k hlavičkovému pokusu Locadia, ovšem z dobré pozice mířil příliš vysoko.

Excelsior se poprvé ozval přesně v polovině úvodního dějství, kdy se odražený balón dostal na kopačku van Mieghema, jenže ten svůj prudký pokus mezi tři tyče neusměrnil. Zhruba deset minut před přestávkou se na levé straně pokutového území dostal do zakončení rozběhnutý van Weert, nicméně jeho střelu z ostrého úhlu dokázal vyrazit nad břevno brankář Zoet. PSV po změně stran přidalo a necelých pět minut po přestávce zahrozil Davy Pröpper.

Ten vypálil z hranice pokutového území a dobrý zákrok u levé tyče předvedl gólman Muyters. Eindhoven se radoval z vedoucí trefy krátce po hodině hry. Po chybě hostů ve středu hřiště dostal v pokutovém území přihrávku pod sebe nabíhající Pröpper a z první z deseti metrů usměrnil míč přímo ke vzdálenější tyči. Hru domácího výběru výrazně oživil střídající kanonýr de Jong, který se dostal na hřiště v 64. minutě.

Ten se poprvé ukázal zhruba čtvrthodinu před koncem, kdy jeho jedovatou ránu z hranice šestnáctky chytil Muyters. V 80. minutě se k přímému volnému kopu z osmnácti metrů postavil Bruma a hostující strážce odvrátil balón brilantním zákrokem nad horní tyčku. O osm minut později byl opět vidět de Jong, jehož dobrá rána minula o decimetry vzdálenější tyčku.

PSV sice v dalším průběhu kontrolovalo svůj hubený náskok, nakonec bylo potrestáno za svou malou produktivitu. V nastaveném čase se po přihrávce z pravé strany natlačil před obránce Nigel Hasselbaink a jemnou tečí obstřelil brankáře Zoeta, zajistil tak svému týmu velmi důležitou remízu.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - AFC Ajax 0:2

17.10.2015 19:45

Góly: 14. Anwar El Ghazi, 22. Nemanja Gudelj

Ve šlágru kola nakonec uspěl favorit z amsterdamského Ajaxu, který si po dalším tříbodovém zisku prozatím vytvořil na čele tabulky tříbodový náskok před druhým Feyenoordem a od svého sobotního konkurenta se prozatím oddálil na čtyři body. Almelo nedokázalo zachytit úvodní polovinu první půle a hned dvakrát inkasovalo, na dobře organizovanou obranu soupeře recept nenašlo. S osmnácti body je v tuto chvíli na čtvrtém místě.

Mnohem zajímavější byl první poločas, kdy hosté dirigovali hru a vytvořili si několik gólových možností, po změně stran spíše hlídali těsný náskok a brankář Boer nemusel řešit mnoho složitých situací. Ajax se mohl dostat do vedení již v 10. minutě, kdy v obrovské možnosti selhal Fischer. Ten obdržel nádherný pas do středu hřiště za obranu a řítil se sám na brankáře Castra, jenže s razantní střelou po zemi úspěšný nebyl.

Nicméně o čtyři minuty později se svěřenci kouče Franka de Boera mohli radovat z vedoucí branky, poosmé se v novém ligovém ročníku trefil ostrostřelec Anwar El Ghazi. Ten předvedl krásnou individuální akci, doslova přetlačil jednoho z bránících hráčů a nádherně vypálil z dvaadvaceti metrů přímo pod břevno, gólman Castro byl naprosto bez šance. Nutno dodat, že tento gól rozhodně může kandidovat na nejlepší trefu sezóny.

Po dvaceti odehraných minutách dokázali domácí rozvlnit síť, jenže branka nemohla být uznána kvůli předchozímu ofsajdovému postavení. Ajax pojistil svůj náskok ve 22. minutě, když se prosadil srbský špílmachr Nemanja Gudelj. Ten skóroval tradičním způsobem ze střední vzdálenosti. Po přihrávce z levé strany vypálil nikým nehlídán z dobrých pětadvaceti metrů a náramně se trefil do bližšího horního rohu, ani tentokráte nemohl Castro nic dělat.

Ještě do poločasu mohl přidat svou druhou trefu v tomto střetnutí El Ghazi, který ale po prudké přízemní přihrávce Fischera z levé strany trestuhodně neusměrnil míč mezi tři tyče. Po změně stran působil favorit velmi zkušeným dojmem a naprosto kontroloval průběh, dostal se ještě do jedné obrovské možnosti. V 70. minutě vypálil z přímého volného kopu Schöne a z dvaceti metrů trefil horní tyčku, výsledek utkání se tedy již nezměnil.

Více informací k zápasu

Cambuur Leeuwarden - AZ Alkmaar 1:1

17.10.2015 18:30

Góly: 72. Bartholomew Ogbeche - 26. Vincent Janssen

Fotbalisté Alkmaaru nedokázali navázat na zlepšené výkony těsně před reprezentační pauzou a tentokráte se rozešli smírně s předposledním Cambuurem na jeho půdě v poměru 1:1. Domácí celek i po devíti kolech stále čeká na své první vítězství, počtvrté v řadě uhrál nerozhodný výsledek a s pěti body je sedmnáctý. AZ má na kontě dvanáct bodů a je desáté. Hosté se dostali do vedení v polovině první půle, za domácí skóroval Bartholomew Ogbeche.

Hosté poprvé zahrozili již ve 12. minutě, kdy po chybné rozehrávce Cambuuru vypálil z osmnácti metrů Henriksen a brankář Nienhuis dokázal jeho prudkou přízemní ránu vyrazit. Po pětadvaceti odehraných minutách vypálil Henriksen nezištně z deseti metrů na levé straně pokutového území a jeho střelu mířící do levého horního rohu odvrátil famózním zákrokem na rohový kop opět domácí strážce. O minutu později se už Alkmaar dokázal prosadit.

Po dlouhém pasu za obranu sklepl Henriksen akrobaticky balón pro Vincenta Janssena a ten před prázdnou brankou nezaváhal. Hosté mohli navýšit svůj náskok dvě minuty před přestávkou, jenže střela Tankoviče byla zablokována a následný pokus Janssena prolétl nad horní tyčkou. Ihned na to přeloboval van den Streek na druhé straně brankáře Coutinha, kterého však famózně zastoupil na brankové čáře van der Linden a odhlavičkoval míč do bezpečí.

Po změně stran pokračovali hosté v mírném tlaku a po zhruba deseti minutách hlavičkoval příliš vysoko Gouweleeuw. Po necelé hodině hry se znovu zaskvěl Nienhuis, který vytáhl jednoruč kroucenou ránu dos Santose na rohový kop. Ihned na to pálil příliš vysoko ze stoprocentní možnosti Hupperts, horní tyčku těsně přestřelil také aktivní dos Santos. Cambuur zvýšil svou aktivitu v závěrečné dvacetiminutovce a dočkal se kýženého vyrovnání.

V 70. minutě sice hlavičkoval nepřesně Overgoor, nicméně o dvě minuty později skóroval Ogbeche, který zaznamenal svůj pátý ligový gól v novém ročníku. Po rohovém kopu z pravé strany hlavičkoval na hranici brankového území Peersman a na brankové čáře usměrnil míč akrobaticky přímo pod břevno právě zkušený nigerijský útočník. Cambuur byl velmi blízko vedení v 78. minutě po dalším rohovém kopu tentokráte z opačné strany.

Do zakončení se dostal Peersman a Gouweleeuw fantasticky vykopl míč z brankové čáry. Poté gólman Coutinho vychytal hned dvakrát dorážejícího Barta. Od 85. minuty dohrávali domácí v deseti, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Wessel Dammers. Hosté zahrozili pouze jednou a to v poslední minutě, kdy hlavičkoval příliš vysoko van der Laan.

Více informací k zápasu

FC Groningen - Willem II 2:1

17.10.2015 18:30

Góly: 24. Mimoun Mahi, 86. Danny Hoesen - 85. Etiënne Reijnen (vl.)

Hráči Groningenu dokázali potvrdit úlohu favorita na domácí půdě proti konkurenčnímu Tilburgu, ovšem jejich tříbodový zisk se nerodil lehce. Domácí se dostali do vedení krátce po polovině prvního poločasu, nicméně Willem srovnat zhruba pět minut před koncem. Ani to mu nakonec nepomohlo, vítězství účastníka základní skupiny Evropské ligy zajistil z následného útoku Danny Hoesen, který se v letošním ročníku Eredivisie trefil podruhé.

Domácí se v tabulce prozatím posunuli na deváté místo s třinácti body a přiblížili se pohárovým příčkám, Tilburg má na kontě stále jen jedno vítězství a se šesti body je až čtrnáctý, s čímž rozhodně spokojen být nemůže. Groningen se dostal do vedení ze své první vážnější akce ve 24. minutě, kdy Rusnák našel famózní nahrávkou rozeběhnutého Mimouna Mahiho a ten se brilantně vyhnul ofsajdové pasti.

Poté si to namířil blíže do středu do pokutového území a ze třinácti metrů pohotově vypálil přímo ke vzdálenější tyčce, brankář Lamprou byl bezmocný. Ještě do přestávky mohl vyrovnat Falkenburg, který využil souboje Andersena s Hateboerem a vyslal na zadní tyč kroucenou přízemní ránu, mířil zhruba o půl metru vedle. Po změně stran se domácí snažili držet míč a soupeře téměř do ničeho nepouštěli.

Svůj náskok mohli navýšit v 72. minutě, kdy se Linssen zjevil v tváří tvář proti Lamprouovi, jenže zblízka nedokázal hostujícího strážce propálit. Tilburg se dočkal vyrovnávací branky v 85. minutě a měl velkou porci štěstí, když do vlastní sítě zamířil Etiënne Reijnen. Ten po rohovém kopu z pravé strany lehce tečoval balón a gólman Padt předvedl skvělý zákrok, nicméně už předtím balón celým svým objemem přesáhl brankovou čáru.

Nicméně Groningen se z tohoto velmi nečekaného gólu dokázal rychle oklepat, o minutu později mu totiž vrátil vedení právě Hoesen. Po dlouhém centu z levé strany hlavičkoval zpětně předchozí smolař Reijnen a do míče se poté akrobaticky z otočky opřel čtyřiadvacetiletý útočník, který povedeně přehodil bezmocného Lamproua. Tilburg v příštím kole přivítá Heerenveen, Groningen bude bojovat o další body v Nijmegenu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax971121:422
2.Feyenoord Rotterdam971119:922
3.PSV Eindhoven953120:918
4.Heracles Almelo960318:1018
5.SBV Vitesse952222:717
6.PEC Zwolle952215:1217
7.Roda JC93429:913
 NEC Nijmegen94149:913
9.FC Groningen941410:1413
10.AZ Alkmaar933312:1212
11.FC Utrecht924313:1410
12.SBV Excelsior923410:149
13.FC Twente92349:159
14.ADO Den Haag914413:197
15.SC Heerenveen91449:167
16.Willem II91357:126
17.Cambuur Leeuwarden90549:255
18.BV De Graafschap90276:212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
AjaxFans

Díky Az, lístek v prrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

ze se prave na nas chytne Cambuur me vubec neprekvapilo, bohuzel

Reagovat
afc ajax

DIKY PSV ZA POSRATÝ tiket!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ser na tiket

Reagovat
Stiksxx

Ostuda. Kdyz neporazime doma Excelsior tak nemůžeme pomyslet na titul. Excelsior kdyz se dostal před bránu tak byl mnohem nebezpečnější než my. Takze jsem neco takového cekal,ze prijde. Remiza zaslouzena. Locadia kromě te asistence vůbec nic. Je dobre ze sedí. Dostal šanci se ukázat a promrdal ji. Doufam ze Luuk bude porad fit.

Reagovat
fantomas

Tomi

Reagovat
Seydou Doumbia

Dirk hetrik venku za 39. min...šéf

Reagovat
bayern987

Reagovat
Elliasson

Dirkááázo!!!

Reagovat
fabec1222

Kuyt , největší sympaťák současného fotbalu

Reagovat
minoLFC

Klopp sing him

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele