základní část, 9. kolo
18.10.2015 14:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

ADO Den Haag - BV De Graafschap 1:1

De Graafschap získal svůj druhý bod v sezóně, vůbec poprvé navíc neprohrál venku. Na půdě Den Haagu dokázal uhrát remízu 1:1. Obě branky padly už v prvním poločase, ve druhém pak žádný z týmů své další šance nevyužil. Domácí poslal do vedení Mike Havenaar, ale srovnáno bylo záhy po vlastní trefě Gianniho Zuiverloona.

ADO poprvé zazlobil už v 1. minutě, nicméně brankář Jurjus si s takovou pološancí Havenaara poradit dokázal. Následně v šestnáctce nováčka ligy došlo k několika osobním soubojům, domácí se proto několikrát dožadovali nařízení pokutového kopu, ale zkušený arbitr Kuipers ani na jednu z těchto výzev nereagoval.

Po půlhodině hry měl na druhé straně gól na kopačce Quekel. Ocitl se tváří v tvář Hansenovi poté, co ho do dobré střelecké pozice vyslal Cicek, domácí gólman ovšem dokázal zasáhnout nohama. Až poslední pětiminutovka utkání nabídla vše podstatné. Meijersův centr z rohového kopu prodloužil Zuiverloon na zadní tyč, kde pohodlně skóroval Havenaar.

O čtyři minuty později Den Haag inkasoval dost nešťastně. El Jebli poslal z pravé strany ostrý centr do vápna, kde se ho snažil odvrátit Zuiverloon, jenže ho místo toho poslal přesně k vlastní tyčce. Po obrátce musel řešit De Graafschap nepříjemnou záležitost, neboť po srážce s Havenaarem musel střídat s poraněním hlavy Lammers.

Ve druhém poločase byli o něco aktivnější opět favorité utkání z Den Haagu, v zakončení jim však štěstí jednoduše nepřálo. Jurjus musel nejprve likvidovat možnost Alberga, z přímého kopu se nedokázal prosadit ani Duplan. Zuiverloon mohl následně odčinit vlastence, jenže ani on před Jurjusem neuspěl.

Autor: Patrik Sandev / degraafschap.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele