Eredivisie - souhrn 28. kola: Ajax si upevnil pozici na čele tabulky

03.04.2021, 20:47, aktualizováno 04.04.2021, 18:43
Komentáře a souhrny
Sebastian Haller (© AFP)
Ajax otočil zápas v Heerenveenu a upevnil si první místo. PSV Eindhoven si poradil s Heraclesem a posunul se zpátky na druhou příčku před Alkmaar, jenž v sobotu zvítězil v Tilburgu. Vitesse zvítězilo na půdě Twente a tři body oslavil rovněž Feyenoord. Nezaváhali ani další pohároví aspiranti Groningen a Utrecht...

SC Heerenveen - AFC Ajax 1:2

04.04.2021 16:45

Góly: 27. Mitchell van Bergen - 36. Dušan Tadić (pen.), 61. Sébastien Haller

Tohle měření sil nabídlo vyrovnanější podívanou než to zkraje března, v němž se obě mužstva prala o finále Nizozemského poháru. I tentokráte každopádně uzmul vítězství Ajax, který si po reprezentační přestávce pouze upevnil vedení v tabulce. Heerenveen se sice dostal do vedení, jenomže těsný náskok neudržel a po přestávce rozhodl o výhře hostů Sébastien Haller.

Přitom u útočníka amsterdamského výběru se úplně nevědělo, zda bude naplno k dispozici, neboť nedávno prodělal onemocnění koronavirem. Nakonec byl právě on klíčovým mužem pro trenéra Erika ten Haga, jehož tým tak prožil výsledkově povedenou generálku před utkáním s AS Řím v rámci čtvrtfinále Evropské ligy, byť se mu domácí snažili statečně vzdorovat.

Třeba v úvodní třetině klání svého soupeře do vyloženějších příležitostí nepouštěli, ba naopak se oni mohli dostat do sedla v 9. minutě, avšak Henk Veerman trefil z úhlu pouze boční síť. Ve 21. minutě se pokoušel hostující gólmana Scherpena překonat Schöne, avšak jeho zakončení, tečované bránícím Klaassenem, skončilo v zámezí. "Srdíčka" se ale přece následně prosadila.

Psala se sedmadvacátá minuta, Joey Veerman zachytil na své polovině u vlastního vápna míč, poslal ho ihned dopředu na pravou stranu k Van Bergenovi, který až příliš lehce přelstil beka Edsona Álvareze, vnikl do šestnáctky a odtud z ne úplně snadné pozice zacílil na vzdálenější tyčku. Tenhle moment přece Ajax probudil a už ve 33. minutě hrozil Tadić, leč neúspěšně.

Svěřenci kouče Johnnyho Jansena kapitulovali o tři minuty později. Sudí Kamphuis původně nenařizoval pokutový kop, po upozornění VAR a shlédnutí videa však přece ukázal na bílý puntík poté, co viděl, že stoper Van Hecke v pokutovém území zahrál rukou, k penaltě se postavil Tadić, který jí proměnil, ačkoli brankář Mulder směr jeho střely dokázal vystihnout.

Ve 39. minutě spálil velkou možnost Henk Veerman, jenž odmítl nahodit Heerenveen zase do velké pohody, a de Godenzonen ve finále tohle neproměnění šance ztrestali v 61. minutě. Ne už tolik zajímavý druhý poločas rozsekl obratný Haller, který chytře nasměroval Martínezovu střelu do protipohybu Muldera, přičemž opakované záběry potvrdily, že o ofsajd se nejednalo.

Více informací k zápasu

FC Emmen - RKC Waalwijk 3:1

04.04.2021 16:45

Góly: 10. Nick Bakker, 17. Luka Adžić, 32. Sergio Peña - 90+2. Cyril Ngonge

Emmen předvádí v závěrečné fázi základní části Eredivisie nevídané znovuzrození a šest kol před koncem se vrátil do hry o vytouženou záchranu. V posledních šesti ligových zápasech ani jednou neprohrál a vybojoval famózních dvanáct bodů. V tabulce se tak nachází na sedmnáctém místě s osmnácti body a za dvojicí Willem - Venlo zaostává už jen o čtyři body. Nyní si poradil s Waalwijkem, když všechny tři góly vsítil během úvodních dvaatřiceti minut.

Hosté se pouze zmohli na snížení v samém závěru a domů proto odjíždějí s prázdnou. RKC si tak lehce zkomplikovali situaci v boji o zachování prvoligové licence, v tabulce mu stále patří čtrnácté místo se šestadvaceti body. Povzbuzený domácí celek začal s velkým odhodláním a první větší možnost si vypracoval již ve 3. minutě, kdy nebezpečně hlavičkoval kanonýr Michael de Leeuw a výborný zákrok musel předvést připravený brankář Lamprou.

Neuběhlo ale ani dalších sedm minut a Emmen přeci jen vedl. Po exkluzivním přímém volném kopu Cavlana přelstil ofsajdovou past Nick Bakker a u vzdálenější konstrukce bez problémů usměrnil balón do sítě kolem bezmocného Lamproua.

Domácí byli při chuti i v následujícím průběhu a v 17. minutě si dokonce vytvořili dvoubrankový náskok, jelikož po brejku dva na dva vymyslel naprosto skvostnou kolmici Sergio Peña. Na ni si naběhl Luka Adžić a sám před hostujícím strážcem nezaváhal, neboť ho z deseti metrů chladnokrevně překonal. Ani to však nebylo z dílny Emmenu všechno. Přesně po odehrané půlhodině se totiž ve vlastní šestnáctce dopustil nedovoleného zákroku Anita, jenž povalil k zemi De Leeuwa a rozhodčí Makkelie nařídil pokutový kop po přezkoumání videozáznamu.

K němu se postavil peruánský záložník Sergio Peña a napoprvé selhal, nicméně po pohotovém zákroku Lamproua se dostal k bleskové dorážce a ze šesti metrů již trefil poloprázdnou branku. Pak se po vyložených možnostech doslova slehla zem a vypadalo to, že se výsledek měnit nebude, jenomže ve druhé nastavené minutě se hosté dočkali čestného úspěchu. Střídající Cyril Ngonge ukázal své umění na pravé straně pokutového území a svůj přízemní pokus usměrnil přesně ke vzdálenější tyči.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - Heracles Almelo 3:0

04.04.2021 14:30

Góly: 9. Donyell Malen, 21. Denzel Dumfries, 90+2. Mohammed Ihattaren

PSV před čtrnácti dny nezvládlo důležitý duel s Alkmaarem (0:2) a před tímto nedělním zápasem kleslo na třetí místo tabulky, ovšem nyní dokázalo přehrát Heracles hladce o tři branky a je opět druhé s osmapadesáti body, před svým úhlavním rivalem se nachází díky lepšímu skóre. O svém úspěchu nad týmem z Almela rozhodlo již krátce po dvaceti odehraných minutách, jelikož vsítilo hned dva branky a tu třetí přidalo v samém závěru.

Svěřenci trenéra Franka Wormutha naopak přišli o svou čtyřzápasovou šňůru bez porážky a patří jim devátá pozice se šestatřiceti body. Jasný favorit vstoupil do tohoto utkání naprosto skvěle a již po necelých devíti minutách vsítil vedoucí gól. Donyell Malen převzal balón po nadýchaném centru od Boscagliho, pak se na levé straně snadno prosmýkl kolem bránícího Renteho a z mírného úhlu nekompromisně zavěsil k bližší tyči kolem brankáře Blaswiche.

Domácí pokračovali v aktivní hře i nadále a svůj náskok pojistili o dvanáct minut později. Aktivní Boscagli poslal vynikající pas do předbrankového prostoru a našel hlavičkujícího Denzela Dumfriese, jehož prudký pokus ze sedmi metrů zapadl s pomocí země přímo do vzdálenější šibenice. Následně tempo hry přeci jen lehce opadlo, eindhovenský výběr nikam nespěchal a především se soustředil na pozornou práci v defenzívě.

Nicméně necelých pět minut před přestávkou mohli hosté vykřesat naději na bodový zisk, neboť ze střední distance napřáhl Burgzorg a gólman Mvogo jeho nepříjemný projektil brilantně zneškodnil. V polovině druhého dějství se na opačné straně blýskl Blaswich, příliš prostoru totiž dostal Gakpo a hostující strážce jeho hlavičkový pokus skvěle odvrátil do zámezí. Heracles si však až do závěrečného hvizdu další slibnou příležitost nevypracovalo.

Naopak s přibývajícím časem hrálo na stále větší riziko a v nastaveném čase inkasovalo potřetí. Střídající Mohammed Ihattaren zhruba po čtvrthodině hry strávené na trávníku zkusil vystřelit z levého rohu pokutového území a jeho kroucená střela se náramně snesla do protějšího horního růžku, bezmocný Blaswich se jen naprázdno proletěl vzduchem. PSV v příštím kole zavítá na půdu trápícího se Venla, Heracles se střetne s Willemem.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - FC Utrecht 1:4

04.04.2021 14:30

Góly: 72. Jonas Arweiler - 10. Gyrano Kerk, 16. Joris van Overeem, 43. Othman Boussaid, 74. Adam Maher

Den Haag se nezlepšil ani po reprezentační přestávce a tentokráte jasně nestačil na favorizovaný Utrecht, kterému po hodně nepovedeném prvním poločase podlehl o tři branky v poměru 1:4. V nejvyšší nizozemské soutěži tak nevyhrál již potřinácté za sebou a počtvrté v řadě navíc prohrál. V tabulce nizozemské nejvyšší soutěže je proto úplně poslední osmnáctý a za sedmnáctým Emmenem zaostává o tři body, na šestnácté Venlo má manko sedmi bodů.

Naopak Utrecht zvítězil v předchozích čtyřech utkáních již třikrát a má našlápnuto k tomu, aby vybojoval dodatečné play-off o Evropskou ligu. Momentálně mu patří sedmá pozice se třiačtyřiceti body a na šestý Groningen stále ztrácí tři body, před osmým Twente si vytvořil celkem pohodlný šestibodový odstup. Do tohoto nedělního duelu vstoupil tím nejlepším možným způsobem a přesně po deseti odehraných minutách vedl.

Gyrano Kerk se po dlouhém nákopu z vlastní poloviny od Adama Mahera zjevil za defenzívou soupeře a stoprocentní příležitostí nepohrdl, jelikož z deseti metrů zamířil zcela osamocen mezi nohy brankáře Fraisla. Neuběhlo ani dalších šest minut a rozdíl ve skóre byl dvoubrankový. To totiž skóroval šestadvacetiletý Joris van Overeem, který po nahrávce Ter Avesta vystřelil i v obležení několika protihráčů přímo do levého spodního růžku.

Hosté byli lepší i v následujícím průběhu a po necelé půlhodině hry dokonce mohli přidat svou třetí trefu, jenomže Ramselaar z bezprostřední blízkosti pouze orazítkoval břevno. Utrecht se definitivně uklidnil ve 43. minutě. Po akci na levém křídle se opřel do odraženého balónu Othman Boussaid a jeho parádní projektil z patnácti metrů vymetl všechny pavučiny v pravé šibenici - 0:3.

Hosté po změně stran přeci jen trochu polevili. I přesto byli na trávníku aktivnější, v 57. minutě vypálil z dvanácti metrů Kerk a horní tyčku přestřelil asi o půl metrů. ADO se dočkalo čestného úspěchu v 72. minutě, kdy si zády k brance výtečně zpracoval balón Jonas Arweiler a poté ho z otočky umístil přímo k protější konstrukci. Jenomže neuběhly ani další dvě minuty a Utrecht definitivně odrazil nápor Den Haagu, neboť neuvěřitelnou střelu z více jak třiceti metrů vyprodukoval Maher a naprosto úchvatným způsobem zavěsil pod břevno.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - Fortuna Sittard 2:0

04.04.2021 12:15

Góly: 50. Bryan Linssen, 83. Steven Berghuis

Fotbalistům Feyenoordu se v poslední době příliš nedařilo a lehce ztráceli v boji o vytouženou druhou příčku, ovšem nyní předvedli konstantní výkon proti nevyzpytatelné Fortuně a nakonec ji zdolali po výsledku 2:0. V tabulce Eredivisie zůstávají na páté pozici s jednapadesáti body a na čtvrté Vitesse stále mají manko čtyř bodů. Hosté prohráli podruhé za sebou a patří jím dvanáctá pozice se čtyřiatřiceti body.

Rotterdamský celek nevyhrál před reprezentační přestávkou dvakrát za sebou, ale teď hrál zodpovědně od samého začátku a tentokráte neinkasoval. Úvodní pětadvacetiminutovka tohoto nedělního střetnutí nic zajímavého nepřinesla, poté promarnil obrovskou možnost slovenský krajánek Boženík. Ten převzal parádní pas od kapitána Stevena Berghuise, jenomže zakončení mu vůbec nesedlo a z ideální pozice poslal míč jen vedle levé tyče.

Stejný hráč vzápětí napravil své předchozí selhání a dokázal rozvlnit síť, avšak jeho branka nakonec neplatila vinou těsného ofsajdu. Pak se až do konce úvodního dějství nic zásadního nestalo, čtyři minuty po přestávce mohli z ničeho nic udeřit hosté. Po hezké přízemní kombinaci nebezpečně vystřelil Flemming, nicméně levou tyč přeci jen o kousek minul. Domácí favorit se dostal do zaslouženého vedení v 50. minutě zásluhou Bryana Linssena.

Zkušený třicetiletý záložník si naběhl za defenzívu protivníka na vynikající centr z levého křídla od Berghuise a u vzdálenější konstrukce překonal bezmocného brankáře Van Osche prudkou hlavičkou. Celek ze Sittardu od tohoto momentu přidal a tlačil se za vyrovnáním, ovšem tvrdou ránu Tekieho nejprve zlikvidoval famózní gólman Bijlow a následně neuspěl ani Polter, jenž pálil zhruba o dva metry vedle levé tyče.

Necelých dvacet minut před závěrečným hvozdem chtěl pojistit náskok Feyenoordu střídající Balde, který orazítkoval levou konstrukci, následně se vytáhl Van Osch proti dělovce Toornstry z hranice šestnáctky. Domácí přeci jen přidali druhou uklidňující trefu v 83. minutě. Krásnou přihrávku do volného prostoru vymyslel Balde a do dlouhého úniku vyslal rozběhnutého Berghuise, jehož závěrečná skákavá střela ze čtrnácti metrů zapadla přímo do protějšího spodního růžku.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - PEC Zwolle 3:2

03.04.2021 21:00

Góly: 7. Mica Pinto, 75. Lennart Thy (pen.), 90+3. Lennart Thy - 52. Bram van Polen, 63. Slobodan Tedić

Zwolle rozhodně není v tom nejlepším rozpoložení. Spíše se začíná připravovat na sezónu další, několika hráčům oznámilo, že jim nebude prodloužený kontrakt, kormidla se přitom v nevábném stavu chopil kouč Bert Konterman, pod jehož vedením prohrálo mužstvo už potřetí z posledních čtyř utkání. Tentokráte po přestřelce nesebral žádné body na hřišti Sparty.

Přitom ani aktuální lodivod PEC se příští ročník rovněž neobjeví ve výběru, v klubu je pouze dočasně a nahradí ho jistě staronový Art Langeler. Že by nicméně mohli hosté vyloženě již teď přemýšlet o měsících následujících, to se říci nedá, neboť ligová záchrana není definitivně vyřešenou záležitostí. K té se naopak zásluhou nynějšího výsledku přiblížili právě domácí.

Družstvo trenéra Henka Frasera vstoupilo do střetnutí aktivně a po třech minutách hry se po zakončení Burgera třásla branková konstrukce. O pár chvil později však byla Sparta přece jen produktivnější, a byť ještě Harroui nestřílel dobře, od jeho nohou se míč dostal k Pintovi, jenž z blízkosti snadno překonal brankáře Mouse. Zwolle poprvé skórovalo až ve druhém dějství.

Centr Misidjana z rohového čtvrtkruhu v 52. minutě vyhledal na bližší tyčce van Polena a po teči bránícího Beugelsdijka se balón ocitl za brankovou čárou. O jedenáct minut později bylo na hostující straně ještě veseleji, protože Tedič, jenž kvůli zdravotním problémům zasáhl letos do hry jen sporadicky, poslal svůj tým do vedení po přesně umístěné střele zpoza vápna.

V poslední čtvrthodince však patřilo klání domácím, a to především zásluhou jednoho muže. O vyrovnání se postaral v 75. minutě Thy, který zužitkoval pokutový kop, nařízený za hru rukou Huibertse ve vlastním pokutovém území, a své dílo poté proti svému ještě loňskému zaměstnavateli dokončil v samotném nastavení, to když hlavou využil pasu zleva od Meijerse.

Více informací k zápasu

Willem II - AZ Alkmaar 0:1

03.04.2021 20:00

Góly: 72. Albert Gudmundsson

Alkmaar se v Tilburgu musel vypořádat s hodně nepříjemnou situaci, neboť se od samého začátku musel obejít bez svého vyloučeného kapitána Teuna Koopmeinerse, i přesto nakonec vsítil rozdílovou trefu zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem a do tabulky si tak připsal nesmírně důležité tři body. V Eredivisii se prozatím posunul na druhé místo s osmapadesáti body a minimálně do neděle si vytvořil tříbodový odstup před třetím PSV.

Domácí se poslední dobou zvedli a neprohráli pětkrát po sobě, jenomže ani proti deseti statečným skórovat nedokázali a po prohře 0:1 se stále nacházejí na patnácté pozici jen o skóre před šestnáctou barážovou příčkou Venla. Jeden z důležitých okamžiků se zrodil již po necelých pěti odehraných minutách, kdy Koopmeiners ztratil míč a poté naprosto zbytečně přišlápl Pavlidise, rozhodčí Blom mu tak bez váhání udělil přímou červenou kartu.

Domácí si od tohoto momentu více věřili a krátce po odehrané půlhodině mohli jít do vedení, jenomže rána obránce Köhna z obrovské vzdálenosti proletěla těsně na břevnem. Willem se nemohl prosadit ani po změně stran a naopak v 58. minutě se na opačné straně podařilo rozvlnit síť Boaduovi, jehož branka ale nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení. Neuběhlo ani dalších sedm minut a AZ opět dopravilo balón mezi tři tyče.

Tentokráte se trefil do černého pozdější hrdina Albert Gudmundsson, jenž po zpětné nahrávce od Svenssona zamířil z deseti metrů přímo do levého spodního růžku. Ani tento gól však nebyl uznán, neboť Svensson se při finální nahrávce dostal za brankovou čáru o několik málo centimetrů. Nicméně hosté v žádném případě nepolevovali a o svém úspěchu rozhodli v 72. minutě zásluhou aktivního Gudmundssona.

Třiadvacetiletý islandský záložník se po křižné střele z mírného úhlu v podání Karlssona a zákroku brankáře Muriče dostal k dorážce u protější konstrukce a zcela odkrytou branku nemohl minout. O osm minut později chtěl pojistit náskok favorita De Wit, jenže jeho dělovku z dobrých třiceti metrů zlikvidoval pozorný Murič. Willem si až do závěrečného hvizdu nic nebezpečného nevypracoval a s konečným výsledkem nemůže být spokojen.

Více informací k zápasu

FC Twente - SBV Vitesse 1:2

03.04.2021 20:00

Góly: 20. Danilo (pen.) - 44. Oussama Tannane (pen.), 90+5. Oussama Tannane (pen.)

Klub z Arnhemu se stále více přibližuje ke svému cíli a šest kol před koncem není daleko od vytoužené Ligy mistrů. Nyní doslova ubojoval tři body v Enschede, jelikož rozdílovou trefu vsítil až v páté minutě nastavení. V tomto sobotním utkání se zrodily hned tři pokutové kopy a všechny byly proměněny. Hostujícím hrdinou se stal marocký reprezentant Oussama Tannane, jenž u obou penalt zachoval pevně nervy.

Twente tak nevyhrálo v nejvyšší nizozemské soutěži již pošesté za sebou a v tabulce mu patří osmá pozice se sedmatřiceti body. SBV naopak zvítězilo v Eredivisii počtvrté z předchozích pěti případů a nachází se na solidním čtvrtém místě s pětapadesáti body, za třetím PSV zaostává jen vinou horšího skóre a na druhý Alkmaar ztrácí tři body. První nebezpečnější moment tohoto utkání byl k vidění krátce po odehrané čtvrthodině.

Po přímém volném kopu se propracoval k hlavičce z bezprostřední blízkosti Tronstad a naprosto fantastický zákrok předvedl brankář Drommel, který reflexivně vyrazil balón do bezpečí. Krátce na to šel do vedení domácí celek. Po standardní situaci z pravé strany a následné hlavičce Dumiče zahrál nešťastně rukou Doekhi a rozhodčí Van Boekel poprvé ukázal na penaltový puntík, ke kterému se postavil tradiční brazilský exekutor Danilo.

Ten nabídnutou možností nepohrdl a bez větších potíží poslal brankáře Houwena na opačnou stranu. Hosté od tohoto okamžiku zabrali a ve 33. minutě byli blízko k vyrovnání, jenomže Tannane svou dělovkou z přímého volného kopu pouze orazítkoval břevno. Minutu před vypršením základní hrací doby první půle bylo srovnáno. Tentokráte po ráně z dvaceti metrů zahrál rukou Pierie a Van Boekel po konzultaci s VAR nařídil další penaltu.

K balónu se vzápětí odhodlal Tannane a nekompromisně ho usměrnil do pravého spodního růžku. Stejný hráč mohl dokonce otočit vývoj ještě do přestávky, ale jeho nepříliš razantní pokus zneškodnil pozorný Drommel. Po změně stran byl k vidění vyrovnaný průběh. Hosté zahrozili v 54. minutě střelou Opendy těsně vedle pravé konstrukce, zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem pálil na opačné straně o kousek vedle levé konstrukce střídající Van Leeuwen.

Vitesse se nakonec mohlo radovat z vítězství po sporném momentu v samém závěru. Bosch totiž v souboji dvou dvaatřicítek povalil k zemi Witteka a Van Boekel znovu signalizoval pokutový kop. Celou situaci opět ustál Tannane a chytře rozvlnil sít přízemním pokusem doprostřed branky.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - FC Groningen 0:1

03.04.2021 18:45

Góly: 87. Mo El Hankouri

Hráči Venla nezvládli ani svůj další zápas v nejvyšší nizozemské soutěži a tentokráte podlehli ambicióznímu Groningenu nejtěsnějším poměrem 0:1 i přesto, že od 20. minuty měli na trávníku početní výhodu. V Eredivisii tak nebodovali podeváté za sebou a v tabulce zůstávají na šestnácté barážové pozici s dvaadvaceti body. Naopak FC přerušilo svou sérii tří duelů bez vítězství a upevnilo si šestou příčku se šestačtyřiceti body.

Tento sobotní zápas příliš gólových možnosti nenabídl a hodně ho ovlivnil moment přesně po dvaceti odehraných minutách, kdy byl vyloučen Azor Matusiwa. Hosté vsítili rozdílovou trefu necelých deset minut před závěrečným hvizdem, a i když domácí rozvlnili síť v nastaveném čase, tak jejich vyrovnávací trefa nakonec neplatila. Úvodní poločas spíše probíhal v opatrnějším duchu a nebýt vyloučení, tak se v něm v podstatě nic nestalo.

Teprve dvaadvacetiletý záložník s angolskými kořeny Matusiwa uviděl svou první žlutou kartu po sedmi minutách hry, o třináct minut později velmi nevybíravě došlápl Van Crooije a zkušený rozhodčí Nijhuis mu po udělení druhé žluté karty zaslouženě ukázal také kartu červenou. Hosté se však rozhodně nevzdali a ještě v prvním poločase mohli jít do vedení, nicméně střela slovenského krajánka Suslova proletěla těsně vedle pravé konstrukce.

Po změně stran se obrázek hry příliš neměnil, domácí častěji měli balón ve svém držení a protivníka téměř k ničemu nepouštěli, avšak sami byli směrem dopředu téměř bezzubí. Rozhodující okamžik se zrodil v 87. minutě. Důrazný Mo El Hankouri čistě odzbrojil bránícího protihráče a poté se řítil sám směrem k brankáři Kirschbaumovi. Nakonec se postaral o krásnou střelu pravačkou z dobrých pětadvaceti metrů a náramně se trefil do protějšího spodního růžku.

Outsider tohoto střetnutí se poté tlačil za vyrovnáním a síť se mu povedlo rozvlnit ve třetí nastavené minutě. Na krásný pas z vlastní poloviny si naběhl střídající Yahcuroo Roemer, využil krásného zpracování od Giakoumakise a zblízka překonal bezmocného gólmana Padta. Jenomže jeho radost byla předčasná, neboť video odhalilo jeho velmi těsný ofsajd a následně se už nic nestalo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax27223285:2069
2.PSV Eindhoven28177462:3058
3.AZ Alkmaar28177464:3858
4.SBV Vitesse28174746:2855
5.Feyenoord Rotterdam28149556:2851
6.FC Groningen28137835:3146
7.FC Utrecht271110644:3443
8.FC Twente28910942:3937
9.Heracles Almelo281061231:4336
10.SC Heerenveen288101037:4034
11.Sparta Rotterdam28971240:4434
12.Fortuna Sittard281041439:4934
13.PEC Zwolle286111137:4629
14.RKC Waalwijk28681427:4326
15.Willem II28571631:5722
16.VVV Venlo28641839:7322
17.FC Emmen28391627:5718
18.ADO Den Haag28291722:6415

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
afc ajax

Utrápený výsledok ale... už sa to blíži! Titul je blízko

Reagovat
dave30

Celou sezónu tragický Emmen nasadil záchranářské turbo? Posledních 6 zápasů 3 výhry a 12 bodů, do té doby 22 zápasů bez výhry a 6 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

ako chytal Scherpen ?

Reagovat
AjaxFans

Zápas jsem dnes neviděli,byl jsem kalit Ale zlaté 3 b

Reagovat
afc ajax

Veľa práce nemal, ako nováčik zopár chýb ale ináč v pohode.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele