Češi v zahraničí: Necid se poprvé trefil v lize, Čech se zranil

01.10.2018, 12:56
Aktuality
Útočník Tomáš Necid vstřelil první ligový gól za ADO Den Haag v nizozemské lize a navázal tak na dvě trefy z poháru. O poznání horší víkend zažil brankář Petr Čech, který musel střídat kvůli zranění. Tomáš Vaclík v dresu Sevilly byl zase svědkem zřícení tribuny v Eibaru, kde jen díky štěstí nedošlo k vážným zraněním.

Anglie


Petr Čech nedochytal utkání Arsenalu s Watfordem. V nastaveném čase první půle se musel nechat vystřídat kvůli zranění stehenního svalu. Jeho náhradník Bernd Leno neinkasoval a Kanonýři nakonec rozhodli o vítězství 2:0 v poslední desetiminutovce.

Matěj Vydra hrál v základní sestavě Burnley na hřišti Cardiffu a nakonec na hřišti vydržel 72 minut, než ho vystřídal Wood. Trávník opouštěl za stavu 2:1 pro Burnley, který nakonec vydržel až do závěrečného hvizdu.

Itálie


Záložník Ladislav Krejčí byl opět v základní jedenáctce Bologni, která nastoupila proti Udine. Nakonec střídal v 62. minutě. Bologna zvítězila 2:1. Antonín Barák proseděl celý zápas na lavičce hostů.

Španělsko


U vítězství Sevilly 3:1 v Eibaru nechyběl český brankář Tomáš Vaclík. Ten zažil i hodně nezvyklé chvíle, když po gólu na 2:0 se na stadionu zřítila část tribuny a zraněno bylo několik fanoušků. Naštěstí nešlo o vážná poranění. Zápas byl přerušen na necelých deset minut, ale nakonec se dohrál.

Útočník Tomáš Pekhart odehrál závěrečnou dvacetiminutovku za Las Palmas na půdě Sportingu Gijón. V 69. minutě v honbě za vyrovnáním vystřídal Tanu. Gólově se mu ale prosadit nepodařilo, takže jeho tým prohrál 0:1.

Německo


Hoffenheim doma v bundeslize nestačil na Lipsko. U porážky 1:2 byl v domácím dresu také obránce Pavel Kadeřábek, který odehrál celé utkání.

Také Brémy zůstaly tentokrát bez bodu. Ze Stuttgartu si odvezly porážku 1:2, i proto, že od 36. minuty hrály o deseti. V základní sestavě Werderu byli oba Češi. V brance Jiří Pavlenka a na pravém kraji obrany Theo Gebre Selassie. Oba odehráli celý zápas.

Rovných 90 minut si připsal do statistik také záložník Norimberku Ondřej Petrák, který byl po uplynutí řádného hracího času vystřídán. Svému týmu pomohl k vítězství 3:0 nad Düsseldorfem.

Nizozemsko


Útočník Tomáš Necid pomohl Den Haagu brankou na konci prvního poločasu k remíze 1:1 v Heerenveenu. Necid si krásně naskočil na centr a hlavou uklidil míč k tyči. Šlo o jeho první ligovou branku v klubu. Předtím se v týdnu dvakrát prosadil v poháru.



Záložník Václav Černý, který se vrací po dlouhém zranění kolena, odehrál za rezervu Ajaxu první poločas utkání proti FC Eindhoven ve druhé nejvyšší soutěži. Jeho tým však na domácím hřišti podlehl 0:3.

V nizozemské Eerste Divisie také remizoval Nijmegen s Go Ahead Eagles 1:1. Za domácí odehrál celé utkání obránce Josef Kvída. Za hosty nastoupil v základní sestavě útočník Jaroslav Navrátil, který byl vystřídán v nastaveném čase druhého poločasu. V 71. minutě si připsal asistenci při vyrovnávací brance Van Moorsela. Eagles po sedmi kolech vedou tabulku, Nijmegen je pátý.

Turecko


Trabzonspor narazil v turecké Superlize na Kasimpasu a zvítězil 4:2. V domácí sestavě nastoupil od začátku Filip Novák a odehrál celé utkání. Za hosty hrál záložník David Pavelka, který si připsal asistenci u úvodní branky Eduoka. Hosté pak vedli dokonce 2:0 po brance Trezegueta, jenže o náskok nakonec přišli.

Rizespor šokoval Turecko vítězstvím 3:0 nad slavným Fenerbahce Istanbul. V základní sestavě domácích u toho byl i obránce Jakub Brabec. Ten odehrál hodinu, pak byl vystřídán.

Polsko


Celý zápas proti Arce Gdyně odehrál za Legii Varšava český obránce Adam Hloušek. Favorit ovšem utkání nezvládl a remizoval doma 1:1.

Michal Papadopulos odehrál celý zápas za Piast Gliwice proti Górniku Zabrze a mohl se radovat z vítězství 1:0. Piast se díky němu posunul už na druhé místo tabulky!

Zaglebie Lubin prohrálo doma se Štětínem 0:2. Od 9. minuty byl u toho v domácích barvách i český forvard Jakub Mareš, který brzy po začátku zápasu vystřídal zraněného Tuszynskiho.

Podruhé za sebou prohrála Wisla Krakow, tentokrát doma s Koronou Kielce. Celý zápas za domácí odehrál útočník Zdeněk Ondrášek.

Ve druhé polské lize nastoupil v základní sestavě Olsztyna obránce Lukáš Kubáň. Strávil na trávníku v Glogowě celých 90 minut. Na konci však jen přihlížel radosti domácích, kteří vyhráli 2:0.

Odra Opole porazila doma Garbarniu jasně 3:0. Celý zápas za domácí odehrál záložník Jakub Habusta.

Hned tři Češi zasáhli v dresu Rakówa Czestochowa do duelu proti Bytowu. Celé utkání odehrál Petr Schwarz. Tomáš Petrášek naskočil do hry na posledních pět minut a Daniel Bartl v nastaveném čase, kdy Raków bránil vedení 2:1, což se mu nakonec podařilo.

Izrael


Celý zápas za Maccabi Petah Tikva odehrál obránce Tomáš Sivok. Jeho mužstvo remizovalo s Hapoelem Haifa 1:1. Branku za Maccabi vstřelil bývalý hráč Liverpoolu či Chelsea Yossi Benayoun.

Skotsko


Brankář Zdeněk Zlámal znovu chytal za Heats proti St. Johnstone a pomohl týmu k vítězství 2:1. Jeho tým je i nadále v čele ligové tabulky se solidním pětibodovým náskokem.

Slovensko


Obránce Martin Sus nastoupil za Sereď v základní sestavě proti Nitře a odehrál celý zápas. Radovat se mohl z vítězství 2:1, které domácí vybojovali až v závěru zápasu. Sus dostal v 66. minutě žlutou kartu.

Trnava září v Evropě, ale v domácí soutěži znovu neuspěla. Doma prohrála se Slovanem Bratislava 1:2. Český záložník Jakub Rada odehrál 83 minut a na konci první půle přihrál na vyrovnávací branku Marku Bakošovi. Od 69. minuty hrál za Trnavu také další záložník Jiří Kulhánek.

Ružomberok uhrál v Michalovcích remízu 2:2, příliš spokojený ale nebude, protože vedl 2:0 a ještě neproměnil penaltu. Celé utkání v jeho dresu odehráli jak obránce Filip Twardzik, tak záložník Erik Daniel.

Všechny tři body si ze Senice po výhře 2:1 přivezla Dunajská Streda. Přispěl k tomu i její brankář Martin Jedlička, který odchytal celé utkání.

Obránce Filip Kaša zase pomohl k vítězství Žiliny 2:1 na půdě Zlatách Moravců. Bývalý hráč Baníku Ostrava odehrál celé utkání.

Bulharsko


Levski Sofia vyhrál městské derby na půdě CSKA 1:0 a byl u toho v jeho dresu také obránce David Jablonský, který odehrál celé utkání. Jeho tým vede tabulku bulharské ligy o dva body před Ludogorcem Razgrad a o tři před CSKA.

Chorvatsko


Obránce Jan Lecjaks odehrál celé utkání za Lokomotivu Záhřeb a pomohl jí k vítězství 3:0 v Gorici. Jeho tým je v ligové tabulce druhý za městským rivalem Dinamem, odkud Lecjaks v Lokomotivě hostuje.

Kazachstán


Lukáš Droppa odehrál celý zápas za Šachtar Karagandy proti Akžajiku. Jeho tým zvítězil 1:0 a přiblížil se soupeři, který je v tabulce na první nesestupové pozici, na dva body. Za Šachtar hrál od 53. minuty také Egon Vůch.

Major League Soccer


Záložník Bořek Dočkal nastoupil na posledních osm minut zápasu Philadelphie v Columbusu a přispěl k remíze 0:0. Ta však byla pouze malou náplastí na čtvrteční prohrané finále Amerického poháru proti Houstonu.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (173)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Miluju tuhle rubriku!!!!!!!!! Díky Jirko Fišaro!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat, jakou kvalita má asi tak 2. polská liga?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3. nase.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jako FNL

Reagovat
smazaný uživatel

Polska prvni liga je zhruba na urovni nasi FNL.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, že jo...Ikdyž jejich 2.nejvyšší soutěž se jmenuje 1.liga, tak máš teda pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je slabý i na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná spodek jejich 1. je na úrovni průměru F:NL, jinak např. Legia je určitě lepší než špička F:NL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Extraklassa

1. liga

2. liga

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Losinho

A proto vypadla s Dudelange a hraje tam základ tragickej Hloušek.

Reagovat
Posledni Kovboj

vsak F:NL mysli nasi druhou ligu, to odpovida ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A Jihlava, Hradec nebo Budějky by s Dudelange nevypadly?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bych řekl, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

"odehrál celé utkání za Lokomotivu Záhřeb"

"odkud Lecjaks v Lokomotivě hostuje."

LOL

Reagovat
Mustang™

Co takhle si to přečíst celý?

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce Jan Lecjaks odehrál celé utkání za Lokomotivu Záhřeb a pomohl jí k vítězství 3:0 v Gorici. Jeho tým je v ligové tabulce druhý za městským rivalem Dinamem, odkud Lecjaks v Lokomotivě hostuje.

Co se tim meni? Samozrejme, ze se to takhle nesklonuje.

Reagovat
Mustang™

Češi počešťují úplně všechno, takže o skloňování bych se tady vůbec nebavil. Já v tom problém nevidím.

Reagovat
ttopi

U nás jo. Klub se jmenuje Lokomotiva Záhřeb a tak to skloňujeme podle vzoru žena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Hokaido

wtf

Reagovat
Pablos

však má pravdu přece

Reagovat
Hokaido

Já mu věřím, jen mě to strašně překvapilo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mayday

Jak jsi to chtěl skloňovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lokomotiv Zahreb.

Reagovat
mayday

No jo, ale to je ta Lokomotiva Záhřeb.

Reagovat
Pablos

a Plzni říkáš Viktor Plzeň ?

Reagovat
Riviera Kid

Ne, protože je to ta Viktoria Plzeň.

Reagovat
Pablos

no a tohle není Lokomotiv Záhřeb

Reagovat
Riviera Kid

Ten Lokomotiv Záhřeb. O co se tu jako dohadujem?

Reagovat
Pablos

že to je ta Lokomotiva Záhřeb ...Lokomotiv je třeba Moskva ...ale tohle prostě Lokomotiv není. Tudíž Viktoria je Viktoria a né Viktor... na to jsem narážel.

Reagovat
Riviera Kid

Aha, já myslel, že je to Lokomotiv. Moje chyba.

Reagovat
Pablos

v poho ...tak ten klub moc známej tady v našich končinách není, tak se to lehce splete.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Omluv se!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mayday

To je kurva ta Lokomotiva, ne ten Lokomotiv

Reagovat
Azazelo RD

Lokomotiva je stroj, takže se skloňuje podle vzoru stroj.

Reagovat
mayday

To nemyslíš vážně, že ne.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
pingla

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Wat

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Kucka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
hodjohn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Werkrider

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl na Maltskou ligu

Reagovat
pospech11

Tam máme koho?

Reagovat
Frank Lampard 8
Reagovat
Mr.Mike

tvl není to ten co byl v Interu kdysi?

Reagovat
Frank Lampard 8

v Interu nevím, ale prý byl v Juventusu

Reagovat
Mr.Mike

tak je fakt že z Itošky na Maltu už to není takovej kus

Reagovat
Pablos

Paul Quasten... Waalwijk... o něm jsem v životě neslyšel.

Reagovat
Frank Lampard 8

Podle wikipedie má dvojí občanství a reprezentoval ČR v U19 a U21, ale jinak hraje celou kariéru v Nizozemsku.

Reagovat
Pablos

to občanství jsem pochopil z toho, že má psáno, že se narodil v Holandsku ...nejspíš asi má českou mámu třeba... ale rok narození 1985 tak se docela divím, že jsem o něm nikdy neslyšel, když je brán i za českého hráče.

Reagovat
Pablos

jinak mě taky překvapil ten Patrik Twardzik ..pamatuju si jak v nějákém starém FM jsem ho měl za wonderkida

Reagovat
TheMally11

ten hraje nějakou 4. německou ne?

Reagovat
Pablos

jj přesně tak

Reagovat
Tigerinho

V mládežnické reprezentaci se mihl také nyní třicetiletý levonohý obránce či záložník Paul Quasten, který odehrál dva zápasy v roce 2006.

Pochází z Frenštátu pod Radhoštěm, od mládí však žil v Nizozemsku, kde nastupoval za Volendam, Tillburg a v minulém ročníku dokonce patřil Ajaxu Amsterdam, kde však hrál jen za rezervu.

Na rozdíl od Lenského Quastenovi pokazila kariéru zranění - kvůli pochroumanému koleni musel vynechat tři roky. Nyní hraje v druholigovém Almere City.

Zdroj: https://fotbal.idnes.cz/jacob-lensky-o-problemech-s-alkoholem-a-konci-kariery-pcr-/fot_zahranici.aspx?c=A150403_133236_fot_zahranici_dc

Reagovat
Kucka

tyvole Jeslínek ve 3. italský?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý angažmá

Reagovat
BBystr

Turecko: Jakub Brabec - Genk

Reagovat
Kang & Kodos

Linhart 4. Rakouská

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
ratusek

Tady související stránky necháte, ale u telenovely v Hradci ne

Reagovat
REPLIKATOR

Očekával bych spíš opačný nadpis:

Čech se poprvé trefil v lize, Necid se zranil

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad smutnější rubrika než by byla "Italové v zahraničí"

Reagovat
Pablos

ten Barák hraje tužku letos ? nebo proč bývá tak často jen na lávce ? (něják důkladněji to nesleduju, vím nějáké to zranění menší, ale jinak moc přehled nemám, jen mi příjde, že furt sedí)

Reagovat
mayday

Barák Jankto Krejčí Schick... Sice tam máme papírově tahouny repre a budoucnost, ale všechno to tam paběrkuje, škoda.

Reagovat
Berbatov9

A Schick to ma v AS jak ? Perou se s Underem o flek ?? Ten Under vim ze nejakej ten gol sem tam da, jak jsou na tom herne v porovnani s Paťou?

Reagovat
georgeo

Schickův největší konkurent na jeho místo je Džeko. Když si vezmem, že Džeko je nejlepší hráč AS, tak to Páťa nemá moc dobré vyhlídky.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že je momentálně až pátým útočníkem (Džeko, Under, Perotti a mladej Kluivert)

Reagovat
Berbatov9

A co je tam pravdepodobnej scenar ? Nejaky hostovani zpatky v Sampdorii nebo ho tam vuci tem prachum co je stal furt budou tak nejak protezovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Under a Kluivert jsou křídla. Perroti asi taky. Schick je dvojka za Džekem na hrotu. Bohužel Džeko odehraje skoro vše.

Reagovat
Pablos

taky to vidím takhle spíš

Reagovat
smazaný uživatel

ono je jedno jestli tomu říkáš křídlo nebo útočník, pro něho je blbý, že skrz ně nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

To není jedno. On není křídlo, čili s těmi třemi si nekonkuruje. Jako hrot je dvojka za Džekem.

Reagovat
Kucka

Reagovat
mayday

Asi jak se píše výše, Schick je nejspíš dvojka za Dzekem. Ale tolik času prostě nedostane, teď hrál celej zápas v základu, teď bude zas 5 zápasů střídat po pár minutách... To je na hovno, měl tu loňskou sezonu být v Sampdorii s dnes to mohlo třeba vypadat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

nepaběrkuje...Krejčí začíná hrát základ pravidelně, Barák ještě nemá herní praxi a formu na 100% vytížení po zranění, ale celou dobu patřil mezi to nejlepší co Udinese má...Jankto to má těžké, musí makat, aby se v Sampdorii prosadil...je logické, že nebude hrát ihned, ale věřím, že přesvědčí a ten základ bude v pohodě hrát...Schick je pitomec, chybou byl přestup do AS, když kluk na to prostě nemá.To jsem tu psal mockrát a mockrát jsem dostal od kolegů a odborníků z EF za uši...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že na to nemá.

A to už se ichtyl viděl v Realu a nebo Barceloně

Reagovat
Pablos

já si pamatuju, že si ho, ale spíš shazoval... ale jestli si to byl přímo ty nebo někdo jiný. Resp. na Řím nemá to oká, bych taky připustil... ale nazývat ho kopytem a dřevákem apod. a vysmívat se že je marnej a hroznej to už je věc druhá. Ale jak říkám, nejsem si jistej, že si to byl přímo Ty.. ale nejspíš jo

Reagovat
Pablos

ale možná, že si to Ty nebyl... tak kdyžtak soráč

Reagovat
Berbatov9

Ja jen muzu prihodit do ohne historku o tom jak jsem kouril pred Rodeem na Ječné v den kdy vsechny noviny psali o selhani transferu Schicka do Juve skrz srdecni problemy a kdo se v 5 rano nevypotacel z Rodea totalne na hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele, nevím, zda jsem uvedl kopyto a marný...to podle mě ne, také už nevím přesně...jen tu někdo prohodil, že to je nejtechničtější český hráč a tomu jsem se smáááál hoooodně dlouho ale že bych ho nazýval, jak jsi uvedl, to snad néé

Reagovat
Berbatov9

a tak zas pozooor Páťa je celkem hračička, jeho první dotek s míčem v lize byla snad tehdy zidanovka proti Sigmě

Reagovat
smazaný uživatel

taky si to pamatuju, jak z něj byli komentátoři u vytržení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

oká tak to byl někdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

máš štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

On ale Schick je nejtechničtejší Český hráč. Mezi těmi kopyty to není zas tak těžké. A technika podle mě není jeho problém.

Reagovat
Berbatov9

Já jako svym způsobem s tim tvrzenim souhlsim :-)

Reagovat
Pablos

taky se přidávám. Na českého hráče tu techniku má celkem dost solidní.

Reagovat
mayday

Souhlasím se Schickem 100%, bylo to unáhlený. V Udine se ta sestava obecně dost točí, mi přijde. Jankto přestoupil, asi takovej borec není, aby tam přišel a hned hrál všechno v základu, snad se prosadí. Krejčí teď hrál dvakrát základ, loni nastoupil jen snad do 10-12 zápasů jako náhradník, takže to je furt málo. Jestli zůstane v základu dál, tak jen dobře. Simic je úplně vyřízenej. Takže dobře, paběrkovat je možná silný slovo, ale žádná sláva to teda není.

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš, na Simiče jsem zapomněl...ten pravidelně nehraje že ? co jsem ho ale viděl před delší dobou, byl zodpovědný a hrál velmi dobře...

Jinak naprostý souhlas....

Reagovat
mayday

Simic byl loni v Crotone, takže uplnej spodek série A, na podzim docela hrál, jaro pak už snad jen pár minut. V létě si ho nechalo AC a tam si nekopne ani v poháru. Takže vyhlídky dost mizerný. Ti zbývající čtyři se snad budou prosazovat, protože zrovna od těch by jsme to vzhledem k repre potřebovali nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

jaj, ho mělo AC poslat na hostovačku, on potřebuje hrát...

Reagovat
mayday

Měl by odejít z AC na přestup. Tam se neprosadí a chození po hostovačkách je taky na hovno, ty týmy pak stejně nasadí vlastního hráče, pokud je nějak výrazně hostovač nepřevyšuje. A vzhledem k tomu, že se mu to nepovedlo ani v Crotone...

Reagovat
Posledni Kovboj

zatim to vypada na dalsiho Kalase prinejlepsim

Reagovat
mayday

Kalas je sice taky věčnej hostovač a asi od něj plno lidí čekalo taky víc, ale na druhou stranu kam přijde, tak většinou víceméně hraje. Ale svůj stabilní klub by už potřeboval.

Reagovat
Spalovač šancí

Chyba to byla max. ze strany AS, nikoliv Schickova

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych, ze obou stran. Ale tady do toho bych se nepoustel, presnoi dohody znaji jen oni.

Ale na Schickovi bylo rozhodnuti.

Reagovat
dave30

Samozřejmě. Jestliže má garantováno cca. 90 mega čistého během tří let, tak je to pouze chyba klubu (hráč je do smrti zajištěný, pokud nezřepkovatí... ).

Reagovat
stas87

Mna prekvapuje, ze Jankto sedi a hra stary Baretto. Cez neho sa mal teoreticky dostat do zostavy, kedze Praet je uplnee inde a Ekdal si svoje odohra. Nie je to super hrac cez ktoreho by sa nemal presadit do zostavy, ale vysiel mu Mundial a asi mu trener veri. Je ale zaciatok oktobra, takze casu na to, aby sa dostal do zakladu bude mat dost. Neverim tomu, ze by si nezahral, kedze stal tusim 15 milionov.

Reagovat
Pablos

Ptal jsem se sice na Baráka ... ale pravda s tím Janktem mě to taky docela překvapuje.

Reagovat
stas87

Tak ked si uz nadhodil Seriu A a cechov. Keby za neho dali 5-6 mega, tak kludne ho nechaju sediet 3/4 sezony. Ale stal ich dost a zatial sancu nedostal. Neverim, ze by ho odpalili a on odohral 10-12 zapasov. Mozno ze ten stred v akutallnom zlozeni hra dobre a nie je dovod do toho siahnut. Sampdoriu vidim len v zostrihu, takze snad nam moze niekto kto sleduje ich zapasy napisat, preco Jankto zatial nehrava.

Reagovat
smazaný uživatel

dej mu čas a Jankto, pokud bude makat, určitě základ hrát bude...vždy když přivedeš hráče, nenastupuje hned ze začátku, musí se s týmem a hráči zžít...kór, když se jedná o talentovaného hráče...přece jen, do Ronalda má daleko...takový hráč, se kupuje s tím, že ihned bude rozhodujícím článkem na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno, není prostě 100% připraven po zranění....

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrá rubrika tohle, líbí se mi.

Mám jen otázky - co je letos se Simičem? Je na lavičce AC nebo někde hostuje?

Darida je zas zraněnej?

Reagovat
Berbatov9

Darida se podle me jeste nevratil z toho predchoziho ale nejak BL nemam nasledovanou, Simiče si AC nechalo ale je az asi miliontej stoper v poradi

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info.

U Daridy je to škoda, má na lepší klub než je Hertha a u Simiče se to dalo čekat, když loni věčně vysedával u Crotone.

Reagovat
Berbatov9

Asi bych to s tim Daridou zas tak nepřeháněl, přeci jen ty spekulace o Realu byly asi dost mimo a mne tam kde je pasuje perfektne, hraje kvalitni BL a tu sezonu jak se Herte darilo byl tahoun to bez pochyb ale ted ho tam celkem zastinuje ten slovak jmeno nevim a na nejakej vetsi prestup uz asi neni vekove perspektivni

Reagovat
Pablos

Duda ten Slovák ...ale on asi nehraje Daridovo post né ? nebo ?

Reagovat
Berbatov9

Ja to myslel v nejake pozornosti cz/sk fanousku, je to utocnik a jsem na neho hodne zvedavej

Reagovat
stas87

Arne Maier. A to este cca rovnako kvalitny ako Darida je aj Skjellbred. Maier bol spatny minulu sezonu ked zacinal hravat BL. Od tej doby ale urobil dost vyrazny progres, klubu sa dari a tak nejako sa neocakava, ze Darida pojde automaticky do zakladu.

Reagovat
$$CaptainKokotko

A měl podle tebe Darida na lepší klub? Teď po tom zranění si bude muset vybojovat základ a nebude to mít jednoduché.

Reagovat
Berbatov9

To je tezko rict co je lepsi klub, kdyz bych bral herthu jako zosobneni klubu 1. - 6. Misto v BL tak si proste myslim že to je strašně fajn destinace, ja jsem zastance toho ze všichni co meli na nějakej top klub tak už v něm byli do 20 roku věku, s tím souvisi stale dokola probiranej koncept vychovy mladeze u nas bla bla bla kterej ja zjednodusuju tim ze proste zatim se tu dalsi wonderkid a la Brucknerovska era nenarodil a ani nevzejde pokud se tu budou 25 leti hraci povazovat za talenty

Reagovat
stas87

Hertha sa bez neho nepolozi aj s Maierom mozu vyhravat.. Ale ja v tomto pripade nie som objektivny, pretoze uz ked bol vo Freiburgu a zaujem mala mat Hertha a Werder, tak som ho jednoznacne nechcel. Co je u teba lepsi klub? Pretoze Hertha uz je klub, ktory sa da zaradit za RB, TSG, Bayern, Schalke, Bayer a BVB. Uz pred nimi nie je Gladbach alebo Wolfsburg. A Hertha ma kvalitu na to, aby uchmatla nejaky ten bod aj top timom v BL. Na jeho mieste by som klub nemenil, pretoze poziciu ma vybudovanu, pozna klub dokonale a trenera tiez. Ak by prestupil, vsetko by pre neho bolo nove a uprimne on nema kvalitu na BVB, Bayern, TSG ani RB. Tieto kluby maju na jeho poste lepsich hracov a ked nie lepsich, tak ovela mladsich ako on. Ja ho nechcem podcenovat, ale nepride mi ako hrac, co by sa vo väcsej konkurencii dokazal pobit o miesto v zostave. Takze ten Berlin mu maximalne sedi a nema vela dovodov k tomu, aby prestupoval inam.

Reagovat
Berbatov9

Přesně tak

Reagovat
$$CaptainKokotko

Když byl v top formě, tak věřím, že ho mohli sledovat. Co je na tom. To jen naše média o tom psali jak kdyby tam měl přestupovat.

Reagovat
mayday

Simic je úplně zabitej.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Simić sedí na lávce a skoro si nezahraje.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Mimalu

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

zítra je nominace ?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: neví někdo, proč prostě není Petrák povolaný do repre ?? Hraje pravidelně BUndesligu a je mi to záhadou

Jinak se nám to začíná uzdravovat: Černý, Barák...snad se prosadí Jankto, Schick...pravidelně hrává Vydra, Krejčí...v obraně Kadeřábek, Gebre...takže si myslím, že pokud tito hráči budou hrát a pravidelně nastupovat, naše repre bude mít zase sílu...jen chce stabilizovat stopery, které máme spíše průměrné (Brabec, Kalas,..až jako třetího bych volil Suchého...)

Reagovat
Berbatov9

Petrák pro me taky obrovska zahada, to samo s Celustkou vzhledem k momentalni situaci v obrane, ted nechci kecat jestli nebyl zranenej ale za me i Luftner treba

Reagovat
Losinho

Lüftner vůbec nehraje v Kodani.

Reagovat
smazaný uživatel

přetržený vazy v koleni

Reagovat
stas87

Cez Vavra a Bjellanda by aj tak nenastupoval pravidelne. A to je v time od jula este Papagiannopoulos, takze cakam, ze v lete Lüftner pojde aj tak prec.

Reagovat
TheMally11

Kdo je Vavro?

Reagovat
Kucka

Přes Součka by si v repre stejně moc nezahrál. Ale určitě by v nominaci měl být.

Reagovat
Losinho

Bundesligu hraje od týhle sezóny, minulou často seděl i v druhý lize. A na posledním srazu byl.

Reagovat
Raul07

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
doshcz

jako Šilhavej ho veme ne?

stopery prostě nemáme, navíc Kalas je teď zraněnej s čelistí myslim.. Brabec, Čelustka, Stronati, Lischka? Simič by mohl jet i když nehraje, furt ho nechali v AC v týmu tak to taky má trochu svoji váhu.. jinak je to těžký no

Reagovat
Pablos

já se bojím, že když příjde takhle trenér do rozehraného období, tak to hodí na ty ,,ostřílené" jména... takže za mě pokud bude zdravej tak určitě Suchý bude první volbou apod. Ač to nerad uvidím, tak si myslím, že tohle bude ten reálnější scénář.

Reagovat
Muffi

při zranění Suchého(celý podzim) a Kalase dost možná vezme na první sraz Sivoka.

Reagovat
smazaný uživatel

ten ještě někde Turkuje?

Reagovat
TheMally11

Izrealcuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

neukončil Sivok repre ?

Reagovat
Blasphemer

Ne, reprezentace ukončila Sivoka.

Reagovat
Blasphemer

Povolal na ten post Součka i Pavelku, který oba osobně trénoval a ví, co od nich čekat. Vzhledem k tomu, že okamžitě potřebujeme ukopat výsledek, je to naprosto logický.

Na příští sraz Petráka povolat musí a podle mě i povolá, pokud najednou nevypadne ze sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

OT: Nenašel by se ještě někdo, kdo by s náma chtěl hrát NHL fantu? Fantomas dnes zjistil, že nestíhá draft, který je zítra ve 20:00, tak hledáme náhradníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Co by to obnášelo?

Reagovat
patas92

Repsektive kolik času týdně je třeba tomu věnovat

Reagovat
patas92

*respektive

Reagovat
smazaný uživatel

Antalyaspor vyhrál 1:0 na půdě Ankaragücü a hlavním hrdinou utkání byl Ondřej Čelůstka, český obránce dal v 18. minutě jedinou branku zápasu.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

jaktoze nakonec nikam Trezeguet neprestoupil?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele