Informace

  • Celé jméno
    Tomáš Petrášek
  • Číslo dresu
    ?
  • Datum narození
    02.02.1992
  • Výška
    ?
  • Pozice
    obránce
  • Váha
    ?

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu Jeonbuk Hyundai Motors (KOR)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
žádné statistiky nejsou k dispozici

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Česko
3
181
0
0
0
0
0
0
0

Články

Petrášek vymění polskou ligu za angažmá v Koreji

Obránce Tomáš Petrášek má po odchodu z Čenstochové namířeno do Korejské republiky. Novým působištěm trojnásobného českého reprezentanta bude podle polských médií klub Jeonbuk Hyundai Motors. Trenérem devítinásobného korejského šampiona a dvojnásobného vítěze asijské Ligy mistrů je někdejší dlouholetý rumunský reprezentant Dan Petrescu.

Českou reprezentaci před Ligou národů opustil zraněný Petrášek

Od české reprezentace se před čtvrtečním vstupem do třetího ročníku Ligy národů ze zdravotních důvodů odpojil obránce Tomáš Petrášek. Třicetiletý stoper polské Čenstochové se zranil na pondělním úvodním tréninku národního týmu na Strahově. Novináře o tom informoval tiskový mluvčí reprezentace Petr Šedivý.

Češi v zahraničí: Góly v bundeslize i Premier League. Dál pálí také Pekhart

Tomáš Souček se střelecky prosadil proti slavnému Manchesteru United, jeho mužstvu to ale nakonec k bodům nepomohlo. Lépe na tom byl Patrik Schick, který zkompletoval vítězství Leverkusenu. Pozici elitního snajpra si v polské lize upevňuje Tomáš Pekhart. Další důležitou brankou přispěl k vítězství Legie Varšava nad Lechií Gdaňsk. A gól zaznamenal i Michael Lüftner na Kypru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele