Bundesliga - souhrn 31. kola

28.04.2017, 22:23, aktualizováno 30.04.2017, 19:23
Komentáře a souhrny
Bayern smetl Wolfsburg šesti góly a znovu získal německý titul. Pomohla mu k tomu i ztráta Lipska, které nenašlo recept na defenzívu Ingolstadtu, totéž platí o Dortmundu v souboji s 1. FC Köln, skvělou formu potvrdily Werder, Hoffenheim a Darmstadt. Augsburg porazil Hamburk, který tak klesl na barážovou pozici. Schalke dalo Leverkusenu na jeho hřišti lekci z produktivity.

TSG Hoffenheim - Eintracht Frankfurt 1:0

30.04.2017 17:30

Góly: 90. Benjamin Hübner

Hoffenheim v boji o přímou účast v příštím ročníku Ligy mistrů zvládl na poslední chvíli souboj s Frankfurtem a díky brance v závěrečné minutě zápasu zvítězil nejtěsnějším poměrem 1:0. Díky tomu se v tabulce udržel na toužebné třetí pozici s osmapadesáti body a před největším rivalem z Dortmundu má stále jednobodový náskok. Hosté ještě nemají jistou záchranu a jsou jedenáctí s jednačtyřiceti body, navíc se jim vzdálila Evropská liga.

Duel nebyl od samého začátku nijak bohatý na vyložené příležitosti, více si jich přeci jen vypracoval TSG. Do první možnosti se dostal v 7. minutě, kdy Amiri šikovně vysunul Kramariče a ten vystřelil z levé strany pokutového území, ovšem jeho pokus dokázala na poslední chvíli odvrátit hostující defenzíva. V polovině úvodního dějství se z úhlu řítil na brankáře Hradeckého aktivní Kramarič, ale svou přihrávkou nikoho ze spoluhráčů nenašel.

Ve 26. minutě po nahrávce do volného prostoru převzal balón český krajánek Pavel Kadeřábek, který následně z pravé strany přihrával před branku, kde nejprve Wagner promáchl a od nohy za ním stojícího Amiriho skončil balón na bližší tyči. Po změně stran Eintracht přeci jen zvýšil aktivitu a v 54. minutě rozvlnil síť, jenže po střílené přihrávce Fabiána a teči Abrahama nemohla být branka uznána kvůli ofsajdovému postavení.

V 82. minutě svedl sprinterský souboj hostující útočník Seferovič a domácí obránce Vogt. Útočník Frankfurtu nakonec zakončoval v pádu a na gólmana Baumanna si nepřišel. Vzápětí se dožadoval odpískání pokutového kopu, nicméně rozhodčí jasně naznačil, že k porušení pravidel nedošlo. Když už se zdálo, že se oba celky rozejdou smírně bez branek, tak v 90. minutě zčista jasna udeřil sedmadvacetiletý obránce Benjamin Hübner.

Ten si naskočil na rohový kop Rudyho a hlavou usměrnil balón do horního rohu, Hradecky neměl nejmenší šanci zasáhnout. Hoffenheim v příštím kole zavítá na půdu úhlavního konkurenta z Borussie Dortmund a při případném vítězství se může výrazně přiblížit k milionářské soutěži, Frankfurt přivítá zachraňující se Wolfsburg.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - Hamburger SV 4:0

30.04.2017 15:30

Góly: 28. Halil Altintop, 43. Halil Altintop, 76. Philipp Max, 85. Raúl Bobadilla

V důležitém souboji o záchranu byl jasně úspěšnější domácí Augsburg, který v domácím prostředí přehrál rivala z Hamburku vysoko 4:0, a opustil sestupové pozice. Díky cennému tříbodovému zisku se prozatím posunul na třináctou pozici s pětatřiceti body, ovšem v závěru sezóny ho i tak čeká tuhý boj. Hostující výběr naopak prohrál potřetí za sebou a je na šestnáctém barážovém místě s třiatřiceti body, za čtrnáctým Mainzem je však jen o skóre.

FC měl od začátku herně navrch a do první větší možnosti se dostal v 7. minutě, kdy si Kohr navedl balón blíže do středu a poté vypálil z osmnácti metrů, brankář Mickel vyrazil balón do strany. O sedm minut později vypálil z přímého volného kopu z dobrých třiceti metrů Stafylidis a pravý horní roh minul zhruba o půl metru. Augsburg pokračoval v aktivním pojetí hry i v dalším průběhu a dvě obrovské možnosti si vypracoval v polovině první půle.

Po tvrdé ráně Schmida z dvaceti metrů dokázal Mickel konečky prstů vytěsnit míč na tyč, vzápětí strážce Hamburku brilantně zlikvidoval i dorážku z mírného úhlu od Halila Altintopa. Sejný hráč přeci jen otevřel skóre nedělního duelu ve 28. minutě, kdy si naběhl na zpětnou nahrávku Schmida z pravého křídla a z první ze čtrnácti metrů umístil míč přímo ke vzdálenější konstrukci. O čtyři minuty později pálil těsně vedle levé tyče Stafylidis.

Altintop přidal svou druhou trefu v tomto zápase tři minuty před přestávkou, tentokráte si po rychlém přečíslení a křižné nahrávce Philippa Maxe naběhl k zadní tyči a snadno rozvlnil síť. V 56. minutě z další standardní situace napálil Baier pravou tyč, o tři góly to bylo zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Nyní se prosadil Max, jenž využil nádherného přenesení Finnbogasona z pravé strany a poté z mírného úhlu mířil přesně k vzdálenější tyči.

Hamburk hrál v celém průběhu druhé housle a alespoň čestný úspěch mohl zaznamenat Lasogga, nicméně jeho pohotovou ránu z pětadvaceti metrů vyrazil před sebe pozorný gólman Hitz. Gólový účet uzavřel v 85. minutě střídající Raúl Bobadilla. Ten po necelých pěti minutách strávených na hřišti obdržel skvostnou kolmici za obranu od Maxe a svůj únik chladnokrevně zakončil kolem bezmocného Mickela.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Bayern Mnichov 0:6

29.04.2017 18:30

Góly: 19. David Alaba, 36. Robert Lewandowski, 45. Robert Lewandowski, 66. Arjen Robben, 80. Thomas Müller, 85. Joshua Kimmich

Jelikož v souběžně hraném utkání Lipsko pouze remizovalo bez branek s Ingolstadtem, slavil by Bayern pátý mistrovský titul v řadě v případě jakékoliv výhry. Mnichovští však ve Wolfsburgu domácím nadělili rovnou šestku a s velkou parádou tak oslavili zisk Meisterschale.

Skóre otevřel v devatenácté minutě David Alaba, jenž se ujal exekuce přímého volného kopu a parádní ranou do šibenice nedal Casteelsovi šanci - hosté vedli 1:0.

Dvoubrankové vedení přišlo ve třicáté šesté minutě. Akci rozjel na levém křídle Kingsley Coman, který dostal v základní sestavě přednost před Franckem Ribérym, našel parádním pasem Müllera, a německý Raumdeuter naslepo geniální přihrávkou na hranici šestnáctky oslovil Roberta Lewandowského. Nejlepší bundesligový střelec nabídkou svého spoluhráče nepohrdl a svým dalším gólem zvýšil vedení Bayernu na 2:0.

Ještě do poločasu přidal polský kanonýr třetí branku Bayernu. Znovu u toho byl Kingsley Coman, jenž poslal do šestnáctky parádní balon a jasně tak ukázal, že uplatnění opce na tohoto hráče z Juventusu byl od vedení mnichovského mužstva dobrý tah.

Po návratu z kabin na druhý poločas viděli diváci ve Volkswagen Areně ještě tři branky a k nelibosti domácích fanoušků, všechny do sítě Casteelse. Šedesátá šestá minuta přinesl čtvrtou brankou, kterou vstřelil Arjen Robben.

V osmdesáté minutě se své branky dočkal i předtím nahrávající Thomas Müller a domácí debakl Vlků šestou brankou završil v osmdesáté páté minutě Joshua Kimmich. Bayern slaví Meisterschale a ve Wolfsburgu vyhrál drtivě 6:0.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - 1. FC Köln 0:0

29.04.2017 15:30

Góly: -

Přestože Borussia Dortmund přestřílela Kozli v poměru 23:5, branku nedala. Velkou zásluhu na tom má výtečný Timo Horn, jehož prostě nebylo možné překonat.

Už v 15. minutě se radoval z gólu Pierre-Emerick Aubameyang, jenže poněkud předčasně, protože praporek pomezního rozhodčího byl nahoře. Krátce poté musel zachraňovat Frederik Sorensen. Děkovat mu pak musel Neven Subotić, jelikož právě on by si býval vsítil vlastní gól. Ve 27. minutě se bezúspěšně zkoušel prosadit Marco Reus.

Po něm následovaly dvě dobré šance hostující celku, nicméně ani Miloš Jojić, ani Leonardo Bittencourt nakonec balon za Bürkiho záda nedopravili. Druhý poločas začali Reus a Schmelzer, nicméně Timo Horn je vychytal. Po hodině hry v poměrně rychlém sledu stříleli Kagawa, Dembéle, Castro a Sokratis. Nic z toho ale taky nebylo.

Ve druhé minutě nastavenho času dostal míč do vápna Raphaël Guerreiro a přinutil Horna k poslednímu vynikajícímu zákroku. Teprve podruhé se stalo, že by Černožlutí hráli bez branek. První takový duel se uskutečnil na den přesně před šesti měsíci, kdy protivníkem skvadry Thomase Tuchela byli rivalové ze Schalke.

Borussia může být předstižena Hoffenheimem, který doma ve Wirsol Rhein-Neckar-Areně přivítá Eintracht Frankfurt. Právě tým Juliana Nagelsmanna bude za týden soupeřem Borussie Dortmund. A není vyloučeno, že půjde o klání, které rozhodne, který z celků půjde do Ligy mistrů přímo a který bude muset do předkola. Na Köln čeká rozjetý Werder Brémy.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Borussia Mönchengladbach 1:2

29.04.2017 15:30

Góly: 89. Yoshinori Muto - 31. Lars Stindl, 46. Nico Schulz

Je jisté, že Mohuč čekají tři náročné zápasy. Gladbach už v podstatě může být v klidu, ačkoliv je zřejmé, že před začátkem sezony pomýšleli v Borussia-Parku výš.

O něco lépe začali domácí. Už ve 4. minutě se k hlavičce dostal Japonec Yoshinori Muto. Yann Sommer však stál přesně tam, kde měl, a jeho pokus vcelku s přehledem zneškodnil. Na druhé straně dvakrát zkoušel Huthovu pozornost Lars Stindl. Hříbata byla dále aktivní, a proto nebude velkým překvapením, že šla po třiceti minutách do vedení.

Niko Schulz pelášil s balonem, seč mu nohy stačily, aby ho v pokutovém území naservíroval Larsi Stindlovi rovnou před odkrytou klec - 1:0. Pěkná fotbalová akce, jaké jsme byli od Gladbachu zvyklí vídat ještě za dob Luciena Favreho. Brosinski potom sice poslal Sommerovi dva dalekonosné pozdravy, ale pak už zase hráli především Heckingovi svěřenci.

Z dálky to zkoušel Mahmoud Dahoud. Pak po Bénesově rohu hlavičkoval těsně vedle levé tyče Andreas Christensen. Poločas tedy skončil lépe pro hosty. V tom druhém stačilo Karimu Onisiwovi pouhých čtyřicet sekund na to, aby nechtíc posunul míč k Niko Schulzovi, jenž takovou žabkou cílil přesně k pravé tyči - 0:2.

Další šance patřila Stindlovi, nicméně ten - podobně jako patnáct minut poté André Hahn - našel akorát připraveného Jannika Hutha. Pak se toužil zase z dálky prosadit Brosinski. Martin Schmidt reagoval tím, že na hřiště poslal čerstvé síly, včetně Jhona Córdoby, kterému chybělo v 74. minutě ke gólu opravdu málo.

Následovala další Brosinskiho pumelice, která Sommerovi pořádně vyprášila rukavice, stejně jako ta z přímého kopu z 87. minuty, jíž musel posouvat nad břevno. Švýcarský gólman však čisté konto neudržel. Těsně před vypršením řádné hrací doby zahrávali die Nullfünfer rohový kop. Kulatý předmět se odrazil k Pablovi de Blasisovi, jehož střela by dost možná doputovala do sítě, nicméně Yoshinori Muto nechtěl ponechat nic náhodě a zblízka zaznamenal svůj čtvrtý zářez v sezoně - 1:2.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - Hertha BSC 2:0

29.04.2017 15:30

Góly: 9. Fin Bartels, 15. Max Kruse

Rozjetý Werder Brémy se vydrápal až na účast zaručující pozici v Evropské lize. Samozřejmě, vzhledem k vyrovnanosti soutěže ještě není nic jistého, ale i kdyby to snad náhodou nakonec nevyšlo, jarní jízda svěrenců Alexandra Nouriho rozhodně zaslouží uznání.

Kdyby se snad náhodou dostal někdo do hlediště Weserstadionu až v 15:48 středoevropského času, neviděl by obě dvě branky. Tak nejprve k té první. Zrodila se po rychlém protiútoku. Kruseho přihrávka na soupeřovu polovinu nevypadala, že by měla mít nějakou naději na úspěch, jelikož k balonu měli blíže hned dva obránci Herthy.

Jenže evidentně podcenili rychlost Fina Bartelse, který tak mohl postupovat sám na bránu. Runemu Jarsteinovi nejprve chytře naznačil, aby mohl v zápětí po zemi nasměrovat balon za čáru - 1:0. Pro druhou trefu si oba aktéři své role vyměnili. A nutno dodat, že brankář celku z hlavního města Neměcka rozhodně neměl čisté svědomí.

Pod tlakem, do kterého se sám uvrtal, rozehrál přímo na kopačku Bartelse, který doběhnul do vápna, aby mohl posunout na Kruseho, jenž doklepával do prázdné - 2:0. Pro devětadvacetiletého záložníka to byl šestý gól v posledních třech zápasech! Jistě vzpomínáte na jeho čtyřgólové představení proti Ingolstadtu. Celkově má zatím na kontě senzačních čtrnáct branek.

Co se prvního poločasu týče, za zmínku stál akorát pokus Vladimíra Daridy z přímého kopu, který ovšem rozhodně zdaleka nevyšel podle představ. Po změně strany vyslal Allan na zteč Kaloua, jenomže ani z tohoto mráčku nezapršelo. V 66. minutě mohl z výborné práce Essweina těžit český reprezentant, ale bohužel pro Starou dámu nic nevytěžil.

Po menším závaru před brankou se ke střele dostal i Theodor Gebre Selassie. Jenomže ke škodě Werderu mířil nad. Na druhé straně hlavičkoval mimo Kalou. Svou příležitost zazdil i brémský Robert Bauer. Rodák z Pobřeží slonoviny ve službách berlínského celku se neprosadil ani v 80. minutě. Svůj den neměl ani Vedad Ibišević, ačkoliv po faulu na jeho osobu se měla kopat penalta. I když kdo ví, jak by to dopadlo.

Tečku za zápasem udělal svým nepřesným volejem střídající Serge Gnabry. Nic to však nezměnilo na tom, že Werder připisuje čtrnáctou výhru a je jisté, že po jednatřiceti kolech mu bude patřit skvělá šestá příčka, o bod za pátou Herthou. Za týden pocestuje do Kolína nad Rýnem, zatímco Pál Dárdai už teď spřádá plány na RB Lipsko.

Více informací k zápasu

SV Darmstadt - SC Freiburg 3:0

29.04.2017 15:30

Góly: 22. Felix Platte, 45. Jérôme Gondorf, 65. Sven Schipplock

Teoretická naděje Darmstadtu na záchranu po vítězství 3:0 nad Freiburgem stále existuje. Oproti tomu tým Christiana Streich má možnou účast v evropských pohárech stále ve svých rukou.

Die Lilien chtěli začít aktivně, nicméně úvodní dvacetiminutovka byla z obou stran spíše opatrnější. Až v jejím závěru se dvakrát pokoušel prosadit Mario Vrančić, leč neúspěšně. O minutu později už se ale mohl radovat, jelikož se prosadil jeho spoluhráč. Marcel Heller centroval z pravé strany na bližší tyč, kam si naběhnul Felix Platte. A protože Caglar Söyüncü nestačil, přinesla jeho hlavička zasloužené vedení - 1:0.

To se pokoušel ve 30. minutě zdvojnásobit Heller, ale povedlo se to až Jérome Gondorfovi v samotném závěru prvního dějství. Vrančić se ujal rozehrávky přímého kopu a naservíroval nádherný balon na hlavu osmadvacetiletého rodáka z Karlsruhe, který měl trochu štěstí v tom, že míč skočil těsně před Alexandrem Schwolowem - 2:0.

Na rozdíl tří branek mohl v 56. minutě zvýšit Sandro Sirigu, ale - jak napovídá pohled na listinu střelců - nepodařilo se mu to. Neuspěl ani Gondorf o nějakých 120 sekund později, protože by bývalo bylo zapotřebí, aby ve vyložené pozici mířil o něco níž. Tohle se mělo proměnit! Ale neproměnilo, takže konečnou podobu dostal výsledek v 65. minutě.

Markus Steinhofer přišel na hřiště, dlouho se nerozhlížel a už našel ve velkém čtverci Svena Schipplocka, který si nedělal vůbec žádné problémy. Prostě se otočil, prásknul do balonu a bylo to 3:0. Snížit mohl z protiakce Maximilian Philipp, avšak Hamit Altintop na brankové čáře výborně zakročil. Naprázdno vyšel i Florian Niederlechner. Freiburg toho tedy opravdu mnoho nepředvedl. Naopak mohl ještě inkasovat, kdyby si ovšem Sulu počínal lépe.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - FC Ingolstadt 04 0:0

29.04.2017 15:30

Góly: -

FC Ingolstadt bude nadále patřit mezi neoblíbené soupeře RB Lipsko. První vzájemný zápas die Roten Bullen prohráli, a teď remizovali. Díky tomu není, co řešit - Bayern Mnichov obhájil titul!

V 10. minutě přihrával Brazilec Bernardo spoluhráči Yussufu Poulsenovi, který pořádně protáhnul Martina Hansena. Domácí byli nadále aktivnější a Ingolstadt prakticky k ničemu nepustili. Sami si však rovněž obtížně vytvářeli vyložené příležitosti. Ty dvě v podání Timo Wernera se jistě dali řešit jinak (a lépe).

Úvodní dějství tedy nepřineslo ani góly, ani nějak jó líbivý fotbal. Po rozehrávce dějství druhého se konečně osmělili hosté. Sonny Kittel ale mířil těsně vedle. Na druhé straně dostal výtečný míč za obranu Poulsen, nicméně ani on si nepotykal s přesností. Hrálo se poměrně ostře, o čemž svědčí statistika. Do 60. minuty bylo rozdáno sedm žlutých karet a rozhodčí Daniel Siebert byl nucen odpískat osmnáct faulů.

Jeden takový odnesl v 67. minutě zraněnou nohou Timo Werner. Určitě nepříjemná věc. RB Lipsko však nadále dominovalo. Jenže proměnit šance se ukázalo jako nadlidský úkol pro Poulsena, Forsberga i Davieho Selkeho, který přišel na hřiště právě za Wernera. Poslední nebezpečnou střelu si na konto připsal Marcel Sabitzer.

V závěrečné pětiminutovce ještě zastavil slibně se rozvíjející útok soupeře Alfredo Morales, takže byl po druhé žluté vyloučen. Hasenhüttlův tým ovšem holt neměl svůj den. Snad to bude lepší za týden na Olympiastadionu v Berlíně, kde pochopitelně hraje své domácí zápasy tamní Hertha. A že je tam, panečku, hraje parádně. Ingolstadt bude bojovat o udržení v duelu s Bayerem Leverkusen.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - Schalke 04 1:4

28.04.2017 20:30

Góly: 69. Stefan Kießling - 6. Guido Burgstaller, 10. Benedikt Höwedes, 18. Alessandro Schöpf, 50. Guido Burgstaller

Schalke v předehrávce 31. kola Bundesligy naprosto deklasovalo domácí Leverkusen, když mu již v úvodních 18. minutách hry nadělilo tři branky. Hosté se tak posunuli na průběžné osmé místo tabulky, zatímco Leverkusen zůstává dvanáctý.

Na začátku se nekonalo žádné vzájemné oťukávání, ba naopak - oba týmy do utkání vlétly ve velkém tempu a na první branku se čekalo pouze do šesté minuty. Bentaleb famózní kolmicí oslovil Goretzku, který se ve vápně neukvapil, počkal, až proti němu vyběhne brankář, načež našel přesnou přihrávkou Burgstallera, před kterým už zívala prázdná branka a Schalke tak šlo do vedení. O čtyři minuty později byl náskok hostujícího celku už dvoubrankový - na roh Schöpfa si naskočil nikým nehlídaný Höwedes, který hlavou trknul míč za záda bezmocného Lena.

A aby toho pro domácí fanoušky nebylo málo, než odbila první dvacetiminutovka, svítil na světelné tabuli stav 0:3. To se Leon Goretzka dostal do samostatného úniku, jeho první pokus zlikvidoval Leno, druhý obránci Leverkusenu již dokázali zblokovat, jenže k jejich smůle pouze k úplně volnému Schöpfovi, který už dopravil míč do sítě.

Pokud někdo doufal, že domácí v druhé půli zabojují a průběh utkání ještě zdramatizují, musel být zklamán. Po necelých pěti minutách totiž hosté přidali čtvrtý gól - po další standardní situaci se dostal k zakončení Burgstaller, který z voleje prostřelil Lena počtvrté.

Dvacet minut před koncem se Leverkusenu podařilo zápas alespoň zkorigovat, když se po centru Bellarabiho na malém vápně hlavou prosadil Kiessling. Ovšem na tom, že si všechny tři body odvezou hosté, to již neměnilo vůbec nic.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov31227279:1773
2.RB Lipsko31196656:3163
3.TSG Hoffenheim311513358:3258
4.Borussia Dortmund31169665:3557
5.Hertha BSC311441338:3746
6.Werder Brémy311361252:5145
7.SC Freiburg311351338:5544
8.1. FC Köln311012943:3742
9.Borussia Mönchengladbach311261341:4542
10.Schalke 04311181243:3641
11.Eintracht Frankfurt311181232:3541
12.Bayer Leverkusen311061544:5036
13.FC Augsburg31981433:4935
14.1. FSV Mainz 0531961640:5133
15.VfL Wolfsburg31961630:4933
16.Hamburger SV31961630:5933
17.FC Ingolstadt 0431851833:5429
18.SV Darmstadt31732126:5824

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (115)

Přidat komentář
db18

Bayer nakonec ještě sestoupí, ne?

Reagovat
Spalovač šancí

Mají poměrně štěstí na los, protože HSV se střetne ještě Augsburgem, Mainzem a Wolfsburgem, takže tam si navzájem pokradou body (zvlášť pokud to skončí remízami). Hodně bude podle mě záležet na tomto kole. Jestli Ingolstadt porazí Lipsko, tak v příštím kole hraje právě proti Bayeru a to by mohlo být ještě zajímavé.

Reagovat
db18

Škoda, že je v předposledním kole derby, kde může být všechno úplně jinak, než ve zbytku sezony... ale formu na to mají teda oslnivou a když do konce ligy nevyhrají, tak tomu pravděpodobně neutečou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tabletkari uz fakt tragikomedia no, som zvedavy koho v lete privedu na lavicku a hlavne ako sa to muzstvo po psychickej stranke spamata, predsa po takom silnom tajfune...

Reagovat
vrabejka

No vypadá to že kompletní kostra týmu odejde takže to bude fakt těžké.

Na odchodu jsou minimálně Chicharito, Brandt, Toprah, Tah + spoustu hráčů bude chtít odejít kvůli nejisté budoucnosti klubu.

Reagovat
stas87

Co je na buducnosti Bayeru nejiste? Kriste pane, sak teraz mali dost casu na to vybrat noveho trenera a ta kvalita v tom time stale je vyssia minimalne u polovice BL. Ich jedine dva problemy su individualne chyby a chybajuci system. To prve sa da odburat tym, ze zacnu vyhravat a verit si, to druhe tiez moze zmiznuzt, pokial podpisu trenera co da do poriadku branenie, pretoze tam ich asi najviac tlaci topanka. Takze tu zasa pises bludy o buducnosti klubu.

Hernandez nech si ide, pokial nedokaze akceptovat to, ze sa nebudu hrat pohare buducu sezonu a on zacne tarat nieco o tom ze bez nich bude chciet odist. Dostanu za nej slusne zaplatene a nahradu si Völler obstara sam. Takze jeho odchodu by som sa nebal. U koho ale moze tato neuspesna sezona znamenat odchod, tak to je Karim a to byl podstatne väcsi problem ako predaj Hernandeza. A uz pustili Topraka, takze cakam maximalne jeden dalsi odchod doleziteho hraca, pretoze tazko cakat ze pusti napriklad styroch hracov zakladu.

O Brandta sa nebojim, to je rozumny chalan a nemyslim si, ze by teraz utekal hned prec. A urcite nie po takej sezone, aku ma. Na Tahovi to mozu uplne v klude postavit a aj mu to mozu slubit. A stale mozu vytiahnut z vlastnej liahne Nesselera alebo Abu-Hannu ci niekoho dalsieho. Tito dvaja ma hned napadli, pretoze spolu hrali euro do sedemnastich rokov.

Reagovat
vrabejka

Bayer není Bayern aby ho odchod 4 klíčových hráčů nepoznamenal.

A nemůže se to zalepit jen talenty ale opravdovou kvalitou.

A není vůbec jisté jestli se nebude hrát baráž.

Pokud vedení okamžitě nenajde kvalitního trenéra aby přišli potřebné náhrady a vyřešila se defenziva tak může příští sezona skončit ostudou jako tato.

Reagovat
Spalovač šancí

Stejná ostuda jako letos? Tj. že příští rok spadnou z 2. bundesligy? Za mě v pořádku ...

Reagovat
stas87

Praveze talentov maju v kadri dost a Völler nie je hlupak, aby priviedol dalsich mladikov ale pojde po hotovych hracoch. No, tu baraz podla mna hrat nebudu, pretoze ten spodok si moze zobrat body navzajom a im v podstate bude stacit jedna vyhra a na tu jednu vyhru maju aj s Korkutom.

Ja ale nerozumiem tebe, ze vsetko vidis tak cierne. Toto je po dlhej dobe prva taka sezona v ich podani a ty uz tu vypisujes katastroficke scenare pomaly Ale je asi moj problem, ze v piatok vecer po robote diskutujem prave s tebou.

Reagovat
vrabejka

Bez systému, bez trenéra, hráči hrajou hluboko pod možnosti a půlka jich klidně v létě může odejít.

Sorry ale nevidím tak fakt nic nad čím bych měl jasat.

Reagovat
stas87

No, nemoze...klub ich nepusti a hotovo. Jediny hrac, ktory ich v tuto chvilu opusta je Toprak. Naopak, vracia sa Papadopoulos a Ramalho, obom konci hostovacka.

Ja nepisem, ze by si mal jasat, takze si nevymyslaj kraviny. Len mi pride tvoja reakcia uplne zbytocna a aj pomerne hlupa. Bayer ma dost dobre vedenie a ludi na svojom mieste, preto su stabilnym ucastnikom poharov a drzaju sa za BVB a Bayernom. To taky Gladbach je oproti nim jo-jo tim. Raz hraju pohare, potom maju pauzu a potom zasa sa do nich dostanu. Pre mna je Bayer symbolom konstatne dobre hrajuceho timu bez velkych vykyvov vykonnosti.

Reagovat
vrabejka

Když přijde lákavá nabídka z Anglie tak si buď jistý že ten klub nic nezmůže a bude li vědět že víc za toho hráče nedostane tak toho hráče prostě pustí.

Musel jsem se zasmát že nemáme výkyvy výkonnosti :D

Fandím Leverkusenu asi 7 let a není sezony kdy by nepřišlo pár zbytečných proher s týmy jako Stuttgart, Ingolstadt, Hannover, Norimberk. Dokázali jsme uhrát bod na Bayernu ale pak hned o týden později prohrát s posledním. A tak je to každou sezónu.

Tohle fakt není vyrovnaná výkonnost. A to sem před sezónou čekal že budeme útočit na 2.misto.

Reagovat
stas87

2009/2010 - 4. miesto

2010/2011 - 2. miesto

2011/2012 - 5. miesto

2012/2013 - 3. miesto

2013/2014 - 4. miesto

2014/2015 - 4. miesto

2015/2016 - 3. miesto

Kde za tych sedem rokov vidis vykonnostne vykyvy? Ktory iny tim okrem BVB a Bayernu ma taku vyrovnanost vykonov ako Bayer? Dobre si rozmysli, co odpovies, pretoze s tebou akurat stracam cas.

Nech kludne pride aj milion ponuk, klub moze vsetky odmietnut. A Bayer nepreda za jedno okno viacero hracov v sucasnej situacii. To by musela dorazit ponuka na 40+ aby o tom vobec zacali premyslat. A to pochybujem ze pride, to by ti hraci museli mat za sebou inu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

"není sezony kdy by nepřišlo pár zbytečných proher s týmy jako Stuttgart, Ingolstadt, Hannover, Norimberk."

Aka prehra je zbytočná? Za to, že tím hra na spodku tabuľky este prehra s ním nemusí znamenať to, ze to je zbytocna strata..co by teda podľa teba teda nebolo výkyvom výkonnosti? Prehrať s bvb a bayernom a potom všetkých ostatných poraziť, lebo prehrať s klubom podomnou znamená zbytočnú prehru? Ak by to tak fungovalo, tak by futbal bol riadne nudným športom..stabilita neznamená, ze nemozes prehrať s predposledným tímom, stabilita znamená, že dokazes pravidelne zbierať body, pravidelne vyhrávať počas celej sezóny a to, ze ti tam počas toho prídu zakopnutia nie ue nestabilita, to je proste futbal..

A az na túto sezónu bayer tie vyrovnané výkony vcelku mal- ved koľko rokov po sebe hrali v pohárovej europe?

A tie tvoje obavy sú tiež neopodstatnené, možno odídu dvaja, max traja hráči, ale to bude vsetko, žiadny normálny šéf by si viac hracov za jedno obdobie preč nepustil..a ak vybojujete poháre hned v ďalšej sezóne, tak potom sa to vráti do starých koľají..problém by mohol byť, ak by ste tie pohare nedali ani v ďalšej sezóne, tam by už možno uvažovali viacerí hráči..Ale kvôli jednoročné pauze c pohároch..blbosť

A ked píšeš, ze klub nič nezmôže proti ponuke z anglicka- v bayeri majú stále tí hráči aj napriek ročnej pauze vidinu toho, že sa europa hrať bude, cize sa v podstate nic nemení..ti čo odídu by odišli aj keby v europe ste

Reagovat
vrabejka

Když se nám dařilo a fakt jsme proháněli Bayern tak ty prohry prostě dost mrzeli a byli fatální. No ale snad se z této sezóny ponaucime a zase se vrátíme do top 5 kam patříme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema vyznam na neho vobec reagovat. Inak uplne suhlasim s tym co pises.

Reagovat
smazaný uživatel

naco na neho reagujes?

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslim, že půjdou nyní trochu dolu po letech slušných umístění, kádr potřebuje nějaké fajn hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Asi takhle. Prvni vec je ta, ze sazeni je mor. A druha? To, co se deje v Leverkusenu je normalne na bliti. Kdo privedl Korkuta by mel rezignovat a zahrabat se do tunelu. Hraci prohravaji 0:3 a misto, aby se snazili o ofenzivu, a co nejrychlejsi odpoved, tak se zatahnou jakoby by vedli oni 3:0 a nechaji 04 kombinovat. A pressing? Asi tak aktivni, jako kdyz hraje Ingolstadt na Bayernu. Neuveritelne. Ti hraci museji mit mezi sebou nejakou dohodu o tom, ze Korkuta odstreli jeste pred koncem. Tak ci tak posledni vec.. V kazde lize je nejaky mancaft, ktery predvede podobne traparny. Takze gratulace. Leverkusen se zaradil po bok Sunderlandu a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen na sestup! Strašně nesympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

na sesup to nebude, ale staci mne, ze se takhle placaj u dna

Reagovat
smazaný uživatel

VW a HSV detto

Reagovat
smazaný uživatel

Korkut , sním by sestoupil i Bayern...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tvrdil při nástupu, že neudělají ani těch pár bodů, co jim zbývalo k záchraně a ona to bude možná realita... Asi nejhorší trenérská výměna jakou pamatuji.

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Werkrider

Komentátor 1: "Fanoušci Bayeru už jsou na prášky."

Komentátor 2: "S tím by farmaceutický tým neměl mít problém."

Zaujímalo by ma, či je na světě horší tréner jak Korkut, vážně.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Pulpit zachránil Baník v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom Karol Marko

Reagovat
Spalovač šancí

A Příbram taky, ne?

Reagovat
db18

Ta se zachraňuje sama...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Zase nikdo nechce do Evropy...

Reagovat
smazaný uživatel

Darmstadt skoda, ze zacali zbierat body az tak neskoro,keby ze zacnu skor tak sa zapoja do toho boja o zachranu...celkom mi to pripomina minulorocny Hannover

Werder vyzera to ze ta EL skutocne klapne, fans Werderu na EF pisali ze druhy polcas bol slaby ale 3 body su 3 body. Im to aj celkom prajem.

S nasim vykonom som spokojny, defenzivne a takticky vyborne zvladnute stretnutie, ked uz sa domaci do niecoho dostali, krasne nas podrzal Timo

Mainz v neskutocnych srackach, som zvedavy ci po dnesku nevyhodia trenera alebo ci ho podrzia az do konca. Audinka uhrala remizu, Wolfsburg ma Bayern a FCA HSV hraju spolu, to ich prozatim este udrzi nad vodou. Buduci tyzden maju HSV, ked tam Mainz prehra zostup bude na spadnutie

Reagovat
Rudnevs

Aj keď Darmstadt vyhráva, tak paradoxne sa im ten zostup predraží, lebo hráči začínajú dostávať prémie za body.

"Útočník" Schipplock dnes dal prvý gól po

- dvoch rokoch

- dvoch prestupoch

- 41 zápasoch

- takmer 2000 minútach

- viac než 33 hodinách

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne od dal gol este pred tym nez isiel do Hamburgu

Reagovat
andrew96

Opravdu chce Werder EL? Je to dobrý nápad?

Reagovat
Kang & Kodos

Markus

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Mu naložili kúsok

Reagovat
smazaný uživatel

Ak som dobre rozumel z rozhovoru po zápase s Baumannom na Sky Sports tak plány na EL v hlavách vedenia ešte nerezonujú, všetko sa podriaďuje Bundeslige, čo je podľa správny krok. " Ideme od zápasu k zápasu " doslovne povedal Frank.

Čo sa zápasu týka, dva rýchle góly sen každého mužstva, aktívne sme dohrali polčas, druhý sme im odovzdali, i keď tam paradoxne mohol padnúť do ich brány tretí definitívny gól, ale to by Gebre musel lepšie mieriť v 100% šanci. O výsledok som sa ale nebál do poslednej chvíle, zápas sme kontrolovali, ďalší gól mohol padnúť po spolupráci Delaney - Gnabry, po akrobatickom zakončení druhého menovaného lopta tesne minula bránu. Na druhej strane troška krivda na úkor Herthy, nešikovný zákrok Saného v jedenástke, to kľudne mohol písknuť, ale Dardai pri otázke tohoto sporného momentu ostal kľudný, vedel že vývoj zápasu sa načrtol v prvom polčase, veľmi do televízie neprotestoval proti sudcom, naopak bol pomerne pozitívny, čo mi prišlo sympatické.

Grilitsch dnes až do zranenia veľmi solídny výkon, 100% v osobných súbojoch, Eggestein, bol vždy na správnom mieste keď si niekto z hráčov pred ním potreboval vymeniť loptu, nevypúšťal súboj, na tak mladý vek veľmi skúsený výkon, stopérske trio nemám väčšie výhrady, Sané napriek spornému momentu veľmi dobre, Moinsander sa chytil o čosi neskoršie, ale potom to bol jeho klasický výkon, Veljkovič do tej obrannej trojice dobre pasuje, čoho dôkazom je čistý štít dnes spoľahlivého Wiedwalda.

Bartels s Krusem ako by sa pre seba stvorili, to čo dokážu predviesť v posledných zápasoch je neskutočne pohľadné a efektívne, momentálne asi najlepšia útočná dvojica v Bundeslige. Zlatko popri nich kus neviditeľný, ale o čo sa oni postarali v prvých minútach, on už nemal smerom dopredu pri našej hre v druhom polčase čo povedať. Za jeden z najlepších výkonov na ihrisku považujem výkon Bauera, vracia sa do svojej hry, ono bolo predsa len vidieť že mu minulý zápas zavadzali na jeho strane Kainz s Moinsanderom. Veľmi dobrý zápas zo strany hostí odohral Alan, po Bartelsovi asi najlepší hráč v zápase.

Reagovat
stas87

Ked Nouri ani dnes neda sancu Aronovi, tak uz je vsetko jasne. Hertha bola o nieco malo nebezpecnejsia ako prvych 45.minut. Jedina vylozena sanca ale bola hlavicka Vedada do stredu branky, inak Wiedwakd snad ani zasahovat nemusel.

My sme mali totalne hluchy usek od 47.minuty do 70. Tam nebolo nic, neudrzali sme loptu na polovici Herthy a len sme posuvali blok na vlastnej polke. Taky Bartels toho mal dost a mal ist dole o 10 minut skorej. A kto sa mi nepacil, tak to bol Gnabry. Tazkopadny, lenivy na krok, v niekolko situaciach neurobil rychlejsi krok..Strasne sa uspokojil, mi pride.

S Bauerom suhlasim, prijemne prekvapuje. Ked sa nedarilo na jesen timu, tak on este viac vycnieval v negativnom zmysle slova. Som si chvilami myslel, ze sme zasa vyhodili tri miliony a o rok budeme hladat znova krajneho obrancu. Mozno by mohol byt este viav ofenzivnejsi, obcas si neveri a nejde do prieniku a radsej prihra spät ci najblizsiemu spoluhraci.

Reagovat
smazaný uživatel

"Aron má právo/požiadavku viac hrať. Preto musíme zanalyzovať čo s ním ďalej." - Baumann -

Aron sa radí k našim najdrahším prestupom, v prípade prestupu by sme mali vyvinúť snahu získať za neho čo najviac peňazí späť, i keď Baumannovi môže čisté svedomie robiť skutočnosť, že to nebol jeho nákup. Posledne mal oňho záujem Colorado Rapids, sám má isto iné ciele, ale na prelome rokov sa hovorilo v spojitosti s ním hovorilo aj o Bordeaux, s ktorým máme obchodné styky otvorené. Navyše z ich trojlístka Rolán, Ménez, Laborde, nikto neprekročil túto sezónu métu 10 gólov, Jóhansson by iste nestratil odchodom k nim, pravdepodobne si zahrajú európske poháre a Bordeaux by sme ho v rámci dobrých vzťahov a budúcej spolupráce mohli pustiť pod nižšiu cenu.

Pri Gnabrym neviem. Ono už aj samotný Nouri musí vidieť a očakávať ako bude hrať, mne to príde že ho držia relatívne v hre kvôli jeho cene, aby proste nespadla príliš, keď sa teraz drží v príjemných dvojciferných číslach. Proste nech má za čo Hoffenheim zaplatiť.

Jemu ( Bauerovi ) fakt sedí keď má ten kraj iba pre seba a nikto sa mu tam zbytočne nemontuje. A je mladý, kľudne z neho môže nakoniec byť defenzívny záložník, alebo univerzál, ide o to ktorým smerom sa bude vyvíjať. Koniec koncov sám má na ramene vytetované : "You have to fight through some bad days to earn the best days of your life." Dosť by mi to sedelo s jeho vývojom a určite aj potešilo...

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale humus ta tabulka.

Reagovat
smazaný uživatel

preco ako?

Reagovat
smazaný uživatel

bayern prvni hofnhajm nahore... schalke hamburg leverkusen dole... za herthu sem rad kvuli daridovi a kalouovi. jinak fakt sileny co se v tom nemecku deje.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern je prvy kazdy rok a Hamburg sa tiez placa na spodku kazdy rok s Hoffenheimom suhlasim, k tomu este pridam aj paklub s Lipska. Skor by som cakal v TOP4 Schalke a Leverkusen miesto tychto dvoch.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ja vim. strasne nesnasim mnichov... zbytek tymu se ale uplne zblaznil. schalke mi je lito. vzdycky zanechavali v poharech dobrej dojem. hele a proc je lipsko paklub?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze Lipsko zalozil Red Bull na to aby mal reklamu. A uz mal ako reklamu Salzburg a New York. Mne osobne Bayern nevadi, radsej mam ale druholigovy MNichov 1860

Reagovat
REPLIKATOR

Tabulka posledních 10 zápasů:

1. Brémy 26

2. Bayern 21

Reagovat
Liquid

Darmstadt se ještě zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern snad Wolfsburg skonci v barazi a spadne. Dostanu gol od Bayernu a hned sa zosypu. Aspon vidiet ze tam hraje samy zoldak...

Reagovat
smazaný uživatel

László Bénes 77 minut. Ako sa mu darilo ?

Reagovat
Logan

radši se neptej

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ?

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobre. Jednu jednoduchú prihrávku pokazil... Inak v rozohrávke super, super pohyb. Nebojí sa pod tlakom na lopte, takže fajn. V druhom polčase aj niekoľko pasov za obranu. A jedna asistencia z rohu, kde ale gól neuznali.

Reagovat
smazaný uživatel

Potesi.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

s prehladom si zastal miesto. Taký spolahlivý výkon aký očakávaš od CM, ale ja od neho očakávam smerom dopredu viac.Ale v zápase mal iné úlohy hral dost stiahnuto. Treba byt náročný aj ked má 19 Ale evidetne s ním počítajú po odchode Dahouda takže som fakt zvedavý na dalšiu sezonu. Snád to dopadne dobre klop klop klop.

Reagovat
stas87

Len nesmie casto hrat so Stroblom, pretoze ten je pomaly, neohrabany a pozicne obcas mimo. Chcelo by to k Benesovi hraca typu Xhaky. Agresivneho, behaveho a zodpovedneho zaloznika, potom moze Benes tu hru tvorit ci zacinat akcie, so Stroblom to nepojde. Ten je malo kreativny a malo agresivny. Je tam vlastne Kramer a s nim by to mohlo byt dobre, ale musi byt zdravy. Aj tak by som na mieste Eberla este jedneho zaloznika zobral a Strobla predal.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

suhlasím. Hlavne neviem akú predstavu o Benesovi oni maju. Samozrejme pri Dahoudovi bude hrat on nižšie ale po jeho odchode... S Kramerom by ofenzívnejšie mohol hrat.

Reagovat
stas87

Uz sa objavila spekulacia, ze ma do Gladbachu namierene Luiz Gustavo. A cena bude strasne nizka, kedze sa vlkom nedari a ani on nehra dobre. Len je velka sanca, ze kvoli redkam neodohra cca 5 zapasov v sezone.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

no tak ale to by bola posila! Gustavo je psych. mimo ale myslím že je to z prostredia. Pre mna je to hodne nedocenený záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, Xhaka zodpovědný záložník..

Reagovat
20fredy20

Buducu sezonu treble

Reagovat
blackhawk88

Kimmich ten chalanisko ma paradny prehlad a to co spravil pri 6. gole..nadherna prihravka na robbena a potom sprint od polky ihriska a golovo zakoncil, jeho bude skoda na RB

Reagovat
smazaný uživatel

Nie väčšia ako keby bol na lavičke len

Reagovat
bayern987

Reagovat
SpartaOvenka

Paráda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sa dalo tak ten titul vymením v momente za účasť v semifinále LM. Škoda...som zvedavý na leto

Reagovat
Werkrider

Brémy to je neuveriteľné...

Reagovat
Rudnevs

Bayern je už po 27.krát Deutsche Meister, piatykrát po sebe a tretíkrát vo Wolfsburgu (ešte v rokoch 2002 a 2008). Pomohol im k tomu Ingolstadt, ktorý remízoval proti RB Leipzig v zápase, kde sa odohralo viac faulov ako striel. V gratulačnom Tweete Schanzer nezabudli dodať, kam treba poslať Weißwürsty.

Pre Vlkov zápas, na ktorý by chceli čo najrýchlejšie zabudnúť. Obdržali najväčšiu prehru v bundesligovej histórii (od roku 1997) klubu. Navyše ich hráč Gustavo vyrovnal negatívny rekord Jensa Nowotnyho v počte vylúčení (8).

Druhá definitíva je zostup Karlsruher SC z 2.BL. Podporu im vyjadrili aj spriateľené kluby Hertha BSC a Sturm Graz, druhý menovaný mal počas zápasu s Wolfsbergerom aj choreo na podporu KSC. Hráč Karlsruheru Stoppelkamp už zažil tretí zostup za posledné tri sezóny (predošlé dva s Paderbornom).

Inak som ale futbal dnes veľmi nesledoval, skôr sa teším na zajtrajšok, lebo hrá Hamburg a Hannover.

Reagovat
smazaný uživatel

Gustavo si už možná v BL nezahraje, podle mě dostane několik zápasů.

Reagovat
Bastaron

Ve Španělsku by za to měl minimálně 5 zápasů

Reagovat
Spalovač šancí

Haluzáci jedni z Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

FC Hlinsko

Reagovat
smazaný uživatel

Henan Jianye

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra FCA : HSV duel o sest bodov, ocakavam dost tvrdy a bojovny futbal bez nejakych presnejsich kombinacii. A remizu 0:0 ale vyhecovany zapas

Reagovat
db18

Joshua (ale samozřejmě jenom Kimmich)

Jak to jinak vypadalo?

Reagovat
Bastaron

Joo paráda. Dobře se na to dívalo

Reagovat
smazaný uživatel

Demolícia oponenta vo velkom style.

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas už pomalu dohání Forsberga v asistencích, při vší té kritice a vysmívání bude mít zase pravděpodobně přes 20 bodů v BL. Kdyby měl možnost hrát celou sezonu na svém postu, tak je minimálně na svém standartu. A ty nejlepší zápasy odehrál Bayern právě s ním. Tak dík Carlo za zhnusení většiny sezony. Za titul ti nepoděkuji, ten by udělal každý kromě Korkuta.

Reagovat
smazaný uživatel

*právě s ním na jeho postu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vcera na nasom zapase v Signal Iduna Parku bolo pritomnych cca 8 tisic kolinskych fanusikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HSV dneska uplna katastrofa vole, vsak takto sa nehraje v BL o zachranu

Reagovat
JozkokozleJ

Bild dal vsetkym hracom HSV zo zakladu znamku 6 (okrem golmana - ten zachytal slusne). To som este nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Brankar za tie goly pochopitelne nemohol. Aj keby chytal Adler tak by to skoncilo rovnako...

Reagovat
Rudnevs

Mickel vychytal tri alebo štyri gólovky a ani za jeden inkasovaný gól nemohol. Na to že je to trojka, tak parádny výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

BILD je v tomhle dost náladový, ten je schopný po výpadku dát šestku fakt všem...

Reagovat
db18

Pěkně FCA Škoda, že mají ke konci tak zabijácký los a asi jim ta výhra ani tak moc nepomůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Werder valecek

Zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem docela rád, že Hoffe zvítězilo a je zase před náma - takhle ten zápas v sobotu bude mít ještě většá grády

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NTIwNjI5MDgwMToOEPQ4ut4GhTTYZ%2Bg%3D&kind=MAIN

Omg, este ze Hübnerovi nezapiskal Perl faul. Spatny zapas od Hoffe.. mi pride, ze ked su favoritom a maju vyhrat, tak nezvladaju a nejde im to. Zle hrali aj v Hamburgu, kde zasluzene prehrali. No, keby ho nedali, tak som za tento vikend -2000, kedze vcera klempaci z RB neporazili FCI.

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund - Hoffe o tyzden bude krasny zapas s nabojom. Len verim ze bude na ES2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

HSV

Reagovat
smazaný uživatel

Březová - Františkovy lázně 1:0 (0:0)

Reagovat
HSV1887

Ten HSV si dela prdel ne??? Takovou sracku, co zahrali..to jsem dlouho nevidel.. No jo, navrat do starych koleji. Jsou trapni.. Je mi lito Mickela, skvelej vykon, ale stejne musel 4x lovit balon ze site :(

Reagovat
stas87

OT:

Som sa nudil a nasiel som naprosto skvely mancaft so super vysledkami...

http://www.evysledky.com/tim/spvgg-burgbrohl/Mioo2ubJ/

Reagovat
db18

Skore 8:230

Reagovat
stas87

Sezonu pred tym mali skore 49-61. To ich na zapas chodi sedem ci osem? Ci tu sutaz bojkotuju?

Reagovat
db18

Vypadá to tak, že se jim asi rozpadl tým, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele