31. kolo
29.04.2017 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

RB Lipsko - FC Ingolstadt 04 0:0

FC Ingolstadt bude nadále patřit mezi neoblíbené soupeře RB Lipsko. První vzájemný zápas die Roten Bullen prohráli, a teď remizovali. Díky tomu není, co řešit - Bayern Mnichov obhájil titul!

V 10. minutě přihrával Brazilec Bernardo spoluhráči Yussufu Poulsenovi, který pořádně protáhnul Martina Hansena. Domácí byli nadále aktivnější a Ingolstadt prakticky k ničemu nepustili. Sami si však rovněž obtížně vytvářeli vyložené příležitosti. Ty dvě v podání Timo Wernera se jistě dali řešit jinak (a lépe).

Úvodní dějství tedy nepřineslo ani góly, ani nějak jó líbivý fotbal. Po rozehrávce dějství druhého se konečně osmělili hosté. Sonny Kittel ale mířil těsně vedle. Na druhé straně dostal výtečný míč za obranu Poulsen, nicméně ani on si nepotykal s přesností. Hrálo se poměrně ostře, o čemž svědčí statistika. Do 60. minuty bylo rozdáno sedm žlutých karet a rozhodčí Daniel Siebert byl nucen odpískat osmnáct faulů.

Jeden takový odnesl v 67. minutě zraněnou nohou Timo Werner. Určitě nepříjemná věc. RB Lipsko však nadále dominovalo. Jenže proměnit šance se ukázalo jako nadlidský úkol pro Poulsena, Forsberga i Davieho Selkeho, který přišel na hřiště právě za Wernera. Poslední nebezpečnou střelu si na konto připsal Marcel Sabitzer.

V závěrečné pětiminutovce ještě zastavil slibně se rozvíjející útok soupeře Alfredo Morales, takže byl po druhé žluté vyloučen. Hasenhüttlův tým ovšem holt neměl svůj den. Snad to bude lepší za týden na Olympiastadionu v Berlíně, kde pochopitelně hraje své domácí zápasy tamní Hertha. A že je tam, panečku, hraje parádně. Ingolstadt bude bojovat o udržení v duelu s Bayerem Leverkusen.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Book z tipáče to vidí na výhru Lipska o 2 a více golu,2. možnost přesně o 2 goly .

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem se bukvám v 1.BL dařílo .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele