31. kolo
29.04.2017 18:30 CET
0 : 6
(0:3)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Bayern Mnichov 0:6

Jelikož v souběžně hraném utkání Lipsko pouze remizovalo bez branek s Ingolstadtem, slavil by Bayern pátý mistrovský titul v řadě v případě jakékoliv výhry. Mnichovští však ve Wolfsburgu domácím nadělili rovnou šestku a s velkou parádou tak oslavili zisk Meisterschale.

Skóre otevřel v devatenácté minutě David Alaba, jenž se ujal exekuce přímého volného kopu a parádní ranou do šibenice nedal Casteelsovi šanci - hosté vedli 1:0.

Dvoubrankové vedení přišlo ve třicáté šesté minutě. Akci rozjel na levém křídle Kingsley Coman, který dostal v základní sestavě přednost před Franckem Ribérym, našel parádním pasem Müllera, a německý Raumdeuter naslepo geniální přihrávkou na hranici šestnáctky oslovil Roberta Lewandowského. Nejlepší bundesligový střelec nabídkou svého spoluhráče nepohrdl a svým dalším gólem zvýšil vedení Bayernu na 2:0.

Ještě do poločasu přidal polský kanonýr třetí branku Bayernu. Znovu u toho byl Kingsley Coman, jenž poslal do šestnáctky parádní balon a jasně tak ukázal, že uplatnění opce na tohoto hráče z Juventusu byl od vedení mnichovského mužstva dobrý tah.

Po návratu z kabin na druhý poločas viděli diváci ve Volkswagen Areně ještě tři branky a k nelibosti domácích fanoušků, všechny do sítě Casteelse. Šedesátá šestá minuta přinesl čtvrtou brankou, kterou vstřelil Arjen Robben.

V osmdesáté minutě se své branky dočkal i předtím nahrávající Thomas Müller a domácí debakl Vlků šestou brankou završil v osmdesáté páté minutě Joshua Kimmich. Bayern slaví Meisterschale a ve Wolfsburgu vyhrál drtivě 6:0.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A je to ! Pohled na Lahma byl smutný,těžko se mi s ním bude loučit.Ale Mia San Mia!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele