23. kolo
19.02.2011 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - 1. FC Köln 1:1

1. FC Köln konečně potvrdil formu také na soupeřově hřišti, i když mu k tomu dnes výrazně pomohlo štěstí. Hoffenheim zápasu jasně dominoval a zcela po zásluze vedl, jenže další šance zahodil, třikrát mu stála v cestě branková konstrukce a hosté nakonec vyrovnali na 1:1.

Utkání začalo z obou stran velice aktivně, na obou mančaftech bylo vidět velké nasazení, jen herní kvalita trošku chyběla. Úvodní střelu zaznamenal hostující Podolski, na druhé straně jako první zahrozil Ibišević a byl to právě tým bosenského reprezentanta, kdo začal diktovat tempo hry. V 28. minutě už byl gól blízko, když sudí Schmidt přehlédl faul Ibertsbergera na Brečka, prve jmenovaný tak centroval na Ibiševiće, který ztroskotal nejprve na připraveném Rensingovi a poté na levé tyči.

Prakticky z protiútoku Ibertsbergera vycvičil Peszko a předkládal do šestnáctky, tam ale míč o vlásek minuli Novaković s Clemensem. Do půle se pak nic neudálo, bezbrankový stav ale po změně stran vydržel jen tři minuty; to se po přímém kopu Rudyho míč odrazil od ramena nešťastného Novakoviće do hostující sítě - 1:0.

Kozlové nato otevřeli obranu a mohli litovat, Ibišević ale znovu neproměnil dvojšanci, když jej opět vychytal nejprve Rensing a poté tyčka. V 67. minutě ho napodobil Babel, ten napřáhl z dálky a také rozezvučel brankovou konstrukci. Dvě minuty nato tak přišel trest, po standardní situaci se k míči dostal Mohamad a hlavičkou z bezprostřední blízkosti srovnal na 1:1. Zbytek utkání byl vyrovnaný, a když pak vítězný gól odmítl Salihović na jedné a Novaković na druhé straně, došlo v Sinsheimu na dělbu bodů.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bude plichta a velmi zajímavej mač !

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra domacich

Reagovat
klokan.paul

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 !!! Tak jest !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele