Bundesliga - souhrn 21. kola

04.02.2011, 22:24, aktualizováno 06.02.2011, 19:24
Komentáře a souhrny
Borussia Dortmund doma remizovala se Schalke, bod je pro ní ale ziskem, jelikož Leverkusen prohrál v Norimberku a Bayern podlehl na hřišti 1. FC Köln. Doma uspěly i Hannover a Hoffenheim, Werder vydřel bod v Mainzu, Stuttgart otočil zápas v Gladbachu. V neděli remizoval Freiburg s Frankfurtem.

SC Freiburg - Eintracht Frankfurt 0:0

06.02.2011 17:30

Góly: -

Jednadvacáté bundesligové kolo skončilo tak, jak začalo - bezbrankovou remízou. Pro tu si disciplinovaně hrající Frankfurt dojel do Freiburgu a bodoval tak vůbec poprvé na jaře. Domácí zůstávají těsně za pohárovými pozicemi.

Utkání začalo velice pozvolna, postupem času si ale začal Freiburg vytvářet územní převahu a měl také první nadějný útok, ten ovšem zabrzdil v ofsajdu stojící Cissé. Na druhé straně už k přímému ohrožení branky došlo, když Tzavellas nacentroval na Ochse a ten z voleje vypálil, domácí brankář Baumann si ale dokázal poradit.

Jinak se ale oba celky úspěšně neutralizovaly ve středu pole a divákům se tak příliš zajímavá podívaná nenaskytla. Ke konci poločasu začal znovu být efektivnější v útočné fázi Eintracht, po spolupráci s Gekasem se ale nakonec nepodařilo zakončit Caiovi a chvíli nato pálil nad aktivní Ochs.

Do druhého poločasu vstoupili soupeři bez personálních změn a stejný zůstal i obraz hry. Chyby v kombinaci převažovaly, a tak jedinou šancí byla střela z dálky. Tu zkusil po necelé hodině hry domácí Makiadi, jenže přestřelil a totéž se "povedlo" i na druhé straně Gekasovi; řecký střelec byl navíc v mnohem lepší pozici.

Za chvíli málem udeřilo a drtivá většina z fanoušků na Badenova-Stadionu už pomalu slavila, po přímém kopu Bastianse ale z dvou metrů (!!!) dokázal netrefit branku Cissé. Na opačné straně hřiště se dostal k zakončení Franz a trefil břevno, a když pak neuspěli ani elitní střelci obou týmů Cissé a Gekas, skončilo utkání zaslouženou dělbou bodů.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart 2:3

05.02.2011 18:30

Góly: 29. Dante, 31. Igor De Camargo - 51. Pavel Pogrebnjak, 56. Martin Harnik, 87. Timo Gebhart (pen.)

Poločasy jako den a noc. Tak to vypadalo v zápase dvou šestnáctibodových týmů. Stuttgart nejprve totálně propadl v úvodní větě fotbalového představení, když prohrával už 0:2. Jenže poté vstal z mrtvých. I díky sporné penaltě dokázal otočit vývoj utkání a nakonec vyhrál 3:2.

Úvodní okamžiky zápasu dávaly znát, že se utkávají aktuálně nejhorší celky Bundesligy - kombinace výrazně vázla, a tak byla k vidění hra mezi šestnáctkami, bez větší příležitosti nebo střeleckých pokusů.

Až ve dvanácté minutě si postavil míč ke standardní situaci Filip Daems, který se z dvaceti metrů, blíže k pravé tyči hostujícího brankáře, opřel do míče a i díky špatně postavené zdi Stuttgartu pořádně vyděsil brankáře Ulreicha. Ten měl co dělat, aby konečky prstů šanci zlikvidoval.

Také další šance přišla díky Gladbachu, i když po dlouhé odmlce. Igor De Camargo si na hranici šestnáctky parádně připravil míč na střelu a svým pokusem jen o pár centimetrů přestřelil bránu. Tím jakoby zavelel k útočným manévrům - například Stranzl také ukázal, kterak to vypadá, když má člověk v noze výbušninu. Jeho střelu dokázal brankář Ulreich vyrazit alespoň na roh, po kterém už zahřmělo. Pro balón si totiž nejvýše vystoupal Dante, který ve 29.minutě z hranice malého vápna poslal Borussii do důležitého vedení - 1:0.

Obrana Stuttgartu se následně sesypala úplně. Důkazem budiž Funk. Ten prohrál triviální souboj o míč, z čehož resultovala krásná akce. Idrissou s Reusem si parádně přihráli a doslova darovali gól Igoru De Camargovi, který měl zakončení do prázdné branky hodně lehké - 2:0.

Tyto dva góly se vešly do tříminutového intervalu. Tím jen Stuttgart dokázal, jak špatně na tom letos je. To ostatně potvrzovala i ubohá statistika - jediná střela a ještě mimo branku v celém prvním dějství.

To druhé se mu v úvodu vyvedlo o poznání lépe. Šťastný odraz míče po centru Harnika, nereagující hlídač Dante a dobré zakončení. To vše pomohlo Pavlu Pogrebňakovi ke snížení na 1:2.

Jen o pět minut později přišel další mimořádný moment tohoto bundesligového kola. Artur Boka dokázal na hranici vápna poslat vodorovnou přihrávku Martinu Harnikovi, jehož zakončení přineslo překvapivé vyrovnání na 2:2. Tento průběžný výsledek byl tolik nečekaným i díky již zméněné mizérií, kterou předvedl hostující Stuttgart v prvních pětačtyřiceti minutách. Nejvíce to bylo vidět asi ve hře zálohy - zatímco hostující nebyla zprvu vidět, po přestávce na hřišti jednoznačně dominovala.

Otázkou tedy bylo, jestli letos poprvé vyhraje Mönchengladbach doma nebo Stuttgart venku. Čtvrthodiny před koncem to vypadalo spíše na domácí tým. Po rohovém kopu se míč z kopačky Reuse dostal až k Idrissouovi, který ale nedokázal v dobré příležitosti zakončit. Jen o minutu později však přiletěl míč do vápna znovu a tentokrát i s kýženým efektem - gólem. Ten ale neplatil, protože jak jednoznačně ukázaly televizní záběry, ve velké mlýnici byly ve hře ruce zakončujícího Dante. A těmi, jak je známo, útočník branky střílet nemůže.

Velmi spornou situaci přinesla 87. minuta. Do tohoto momentu skvělý Dante totiž v šestnáctce skluzem odebral míč od nohy Pogrebňaka. Nejdříve zasáhl míč, až pak došlo na kontakt s končetinami hostujícího útočníka. Přesto hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop, jehož úspěšné exekuce se ujal Timo Gebhart - 2:3.

Tímto výsledkem i velmi zajímavé utkání skončilo. Stuttgart tak udělal veledůležitý krok za záchranou. Borussia naopak ještě více zabředla do sestupového bahna.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - 1. FC Kaiserslautern 3:2

05.02.2011 15:30

Góly: 28. Gylfi Sigurdsson, 40. Sebastian Rudy, 62. Vedad Ibišević - 58. Erwin Hoffer, 59. Rodnei

Před zápasem se čile spekulovalo o tom, že by se kromě Jana Morávka mohl do základní sestavy Kaiserslauternu dostat také Adam Hloušek. Nová postava ze Slavie Praha ale nakonec v úvodu zůstala s číslem 24 jen na lavičce. Ani jeden z Čechů ale neodvrátil porážku jejich týmu 2:3, kterou si hosté způsobili především nepovedenou první půlí.

Úvodní okamžiky zápasu patřily spíše Hoffenheimu, který se často tlačil na útočnou polovinu hostů, nicméně ze své aktivity nedokázal vytěžit nic extra. Na druhé straně se ke střele těsně před vápnem dostal po přihrávce Lakiće český záložník Jan Morávek, který ale svou střelou minul.

I tak musel být brankář Starke brzy povolán do služby a hned v plné polní. Ve 12. minutě se po chytrém přiťuknutí ze středu hřiště dostal k pěkné střele z levého kraje šestnáctky Leon Jessen. Pak ale přišlo to horší pro hosty. Pravý záložník Oliver Kirch byl totiž v průměrně tvrdém střetu nešťastně zasažen Ibertsbergerovou kopačkou do nohy. Ke smůle K'Lauternu to však bylo přesně v místě, kde se následně Kirchův kotník prohnul do želatinových proporcí, a tak nebylo divu, že byl záložník po chvíli odveden do kabin. Ve 28. minutě tak přišel velký moment pro již zmíněného Adama Hlouška, který na svou premiéru v novém dresu tedy příliš dlouho nečekal.

Jenže mladý český záložník nepobyl na hřišti ani několik desítek vteřin a už se musel koukat, kterak vypadá rychlý protiútok domácích v poměru 4 na 2. Nejdříve vypálil Salihović ostrou střelu, se kterou si brankář Sippel ještě dokázal poradit. Ke smůle hostů však vyrazil míč přímo před kopačky dobíhajícího Sigurdssona, pro nějž nebyl problém dorazit do opuštěné branky - 1:0.

Účet prvního poločasu byl vypsán ještě na jeden gól a znovu v podání Hoffenheimu. Tentokrát to byl Rudy, který centroval do prostoru před bránu, kde však míč netečoval ani obránce Abel, ani útočník Ibišević, a tak se z nahrávky stala překvapivě gólová střela - 2:0.

Ihned po změně stran Sigurdsson ukázal, že mu střelecký apetit a odvaha rozhodně nechybí. Jeho pokus z dobrých třiceti metrů pořádně vystrašil brankáře Sippela.

A byl to právě všudypřítomný Sigurdsson, který předvedl, jak vypadá reklama na přesné centry. Svým milimetrově přesným našel hlavu vyskočivšího Salihoviće. Ten se dostal k důraznému zakončení i přesto, že byl velmi těsně hlídán. Znovu tak musela zasáhnout až poslední instance v podobě bleskových reflexů brankáře Sippela.

Po osmapadesáti minutách přišel prakticky stejný moment, jako při prvním gólu Hoffenheimu. Jen s tím rozdílem, že tentokrát se radovali hosté. Srdjan Lakić svou střelu nejdříve opřel o tyč, od které se míč odrazil přesně do míst, kde stál střídající Erwin Hoffer - 2:1.

A pokud byste nevěděli, jak rychle vyrovnat vývoj zápasu, pak po dnešku určitě navštivte kabinu Kaiserslauternu. Uplynulo jen necelých 60 vteřin a bylo to 2:2. Po centrovaném míči a následné mlýnici v pokutovém území domácích vyrovnal Rodnei.

Jenže ani to nebyl konec bláznivých okamžiků. Vedad Ibišević si parádně narazil se Salihovićem ve středu hřiště, zhruba 15 metrů od branky a zcela osamocen před bezmocným brankářem Sipplem si v klidu poradil - 3:2. Jen pro doplnění a zdůraznění faktu - vyprodaný stadion viděl 3 branky během 4 minut! Nutno však podotknout, že především branky hostů byly poněkud překvapivé a do jisté míry i zaviněné nedůrazem a nepozorností obrany Hoffenheimu. Lauternu totiž dnes v celkovém hledisku kombinace příliš nevycházela.

Hostům i přesto svitla naděje. Střídající Braafheid totiž vydržel na hřišti jen 6 minut, než byl po hloupém a zbytečném souboji s Tiffertem, zcela mimo dění hry, poslán pod studenou vodu do sprch. Už proti deseti tak dostal dobrou možnost právě Tiffert. Ten rozehrával standardní situaci na hranici šestnáctky, zhruba na úrovni levé tyče - svým první pokusem orazítkoval zeď, druhým pak těsně minul.

A protože se už žádná další střela na hřišti neujala, dokázal Hoffenheim ve velmi zájímavém a vypjatém utkání zvítězit těsně 3:2.

Více informací k zápasu

Hannover 96 - VfL Wolfsburg 1:0

05.02.2011 15:30

Góly: 4. Sérgio da Silva Pinto

Hannover i díky zaváhání Diega, jenž zahodil penaltu, ovládl dolnosaské derby a zůstává tak na pohárových příčkách. Naopak Vlci se po druhé porážce v řadě nebezpečně přiblížili sestupovým příčkám.

Hostující trenér Steve McClaren udělal oproti poslednímu zápasu několik změn. Do obrany se vrátil Kjaer a místo Riethera s Mandžukićem nastoupili nové posily Jan Polák a Tuncay Sanli. Další výrazná posila Patrick Helmes zůstala pouze na lavičce náhradníků. Zápas začal ve strhujícím tempu. Do první šance se dostali hostující Vlci. Schäfer utekl po levé straně a nacentroval do pokutového území na Dejagaha, s jeho zakončením si ale Ron-Robert Zieler poradil.

Hned vzápětí ale udeřilo na druhé straně. Standardní situaci rozehrával Rausch, následně se k míči dostal Pinto a z 20 metrů prostřelil Diega Benaglia - 1:0. Po vedoucím gólu byl ještě více vidět rozdíl v aktuálním rozpoložení obou týmů. Ve 21. minutě se ke střele dostal Stindl, hostující brankář si však tentokrát věděl rady. Minutu před koncem prvního poločasu mohlo být vyrovnáno. Opakovala se situace z úvodu zápasu. Schäfer nacentroval z levé strany na Dejagaha, jenže než hostující středopolař stihl vystřelit, tak ho o míč odebral Pogatetz.

O přestávce se rozhodl hostující trenér zareagovat na nepříznivý vývoj a Josuého tak nahradil Patrick Helmes. Ve 48. minutě se dostal ke střele zpoza pokutového území Diego, zamířil ale jen těsně vedle levé tyče domácí svatyně. O chvíli později se dostal na druhé straně k podobné střele Rausch, ale Benaglia z klidu nevyvedl. V 62. minutě se po centru Rausche z levé strany dostal k míči Abdellaoue, ale než stačil zakončit, tak zasáhl bezchybný Haggui.

S postupujícím časem se rozhodl hostující kouč k dalším změnám. Stáhl Tuncaye s Grafitem a na trávník poslal Cícera s Mbokanim. Jedinečnou příležitost na vyrovnání spálil v 80. minutě Diego. Nejprve ho Pogatetz v pokutovém území fauloval, následně si sám Brazilec stoupl k pokutovému kopu, ale trefil pouze břevno Zielerovy branky. Hannover si tak připisuje další domácí vítězství a znovu se tak přiblížil evropským pohárům.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Werder Brémy 1:1

05.02.2011 15:30

Góly: 19. André Schürrle - 90. Claudio Pizarro

Velmi zajímavý zápas se dnes odehrál na půdě Mainzu, i když s poněkud smolným výsledkem pro domácí, kteří byli lepším týmem a sahali po třech bodech.

První šanci si vytvořili hosté, když Marin zamíchal míčem a byl sražen v pokutovém území. Šel však k zemi příliš ochotně a hlavního sudího o odpískání pokutového kopu nepřesvědčil. To na druhé straně přišla v 19. minutě první větší šance a hned z toho byl vedoucí gól. Allagui chytře pobídnul André Schürrleho a ten neméně inteligetně zakončil k bližší tyči - 1:0.

Pěknou kombinační akcí se prezentovali domácí i o chvilku později. Fuchs našel ve vápně Holtbyho, ten prostrčil míč na Ivanschitze, který šajtlí vystřelil těsně nad.

Druhá půle byla na šance bohatší, gól však přinesla jen jeden. Aktivnější byli opět hráči Mainzu, kteří nedali obraně Werderu chvilku oddychu. Po kolmici Holtbyho se Allagui vyhnul vyběhnuvšímu Mielitzovi, ale míč před bránou odkopnul Mertesacker. Caligiuri pro změnu zkusil štěstí dalekonosnou pumelicí, ani on však neuspěl.

Z hráčů Werderu hrozil nejvíce agilní Marin, krerý se po zajímavé narážečce s Pizarrem probil až k zakončení a jeho střela slušně protáhla Heinze Müllera. Zahanbit se nenechal ani Mielitz, když zlikvidoval chytře zatočený přímý volný kop Fuchse a poradil si i s táhlou střelou Schürrleho o něco později.

Jeho nejsvětlejší moment však přišel v nastavení, když vykopnul míč přes celé hřiště, Bargfrede jej prodloužil za sebe na Mertesackera a Pizarro se v rozhozené obraně Mainzu nejrychleji zorientoval, bleskově si míč zpracoval a chladnokrevně zakončil - 1:1. Mainz tak smolně přišel o dva body v samotném závěru zápasu, hosté jsou jistě rádi i za remízu.

Více informací k zápasu

1. FC Norimberk - Bayer Leverkusen 1:0

05.02.2011 15:30

Góly: 60. Christian Eigler

Leverkusen prohrál v Norimberku a nedokázal tak využít zaváhání vedoucí Borussie Dortmund. Naopak domácí si připsali již sedmé vítězství před svými fanoušky a patří v tomto ohledu k nejlepším.

Začátek zápasu se nesl ve znamení velmi agresivní hry od obou týmů. Velmi aktivní byl v tomto ohledu zejména domácí záložník Cohen, který nebezpečně fauloval nejprve Vidala a později i Ballacka. První vážnější šance přišla až ve 23. minutě a byli u toho domácí. Schieber se odhodlal zhruba ze 17 metrů ke střele, Adler ale vyrazil na roh. Z něj domácí nic nevytěžili.

Poté se dlouho hrálo převážně ve středu hřiště, další šance začaly přicházet až s blížícím se koncem prvního poločasu. Konkrétně ve 42. minutě. Vidal dobře zakombinoval na levé straně s Kadlecem, ten přihrál Augustovi, následně se k míči dostal ještě Kießling, dobře se uvolnil a střílel jen těsně mimo tři tyče domácí svatyně. Byla to první vážnější šance Leverkusenu v prvním poločase.

V úvodu druhého poločasu byli přecejen aktivnější hosté. K zajímavé střele se dostal Michal Kadlec, ale mířil metr vedle brány. V 54. minutě se k další nebezpečné střele dostal Schieber, ale mířil vedle levé tyče Adlerovy branky. O šest minut později přišel rozhodující okamžik zápasu. Po kombinaci Simonse s Hegelerem se k míči dostal Eigler a z 20 metrů prostřelil Adlera - 1:0.

Hosté mohli srovnat v 77. minutě. Ke standardní situaci se postavil Kadlec a jeho nebezpečná střela jen těsně minula cíl. V 83. minutě se ke střele dostal ještě Simon Rolfes, ale ani on nedokázal vyrovnat. O tři minuty později viděl druhou žlutou kartu domácí hrdina Christian Eigler. Bayer si s nabídnutou šancí nedokázal poradit. Největší šanci spálil v 90. minutě Reinartz, který se dostal ke střele po rohu Vidala, ale na brankové čáře zachránil Judt. Norimberk si tak po vítězství nad HSV připisuje další cenný skalp.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Bayern Mnichov 3:2

05.02.2011 15:30

Góly: 55. Christian Clemens, 62. Milivoje Novakovič, 73. Milivoje Novakovič - 22. Mario Gómez, 43. Hamit Altintop

Bayernu nestačil ani dvoubrankový náskok a nedokázal tak využít zaváhání svých nejbližších konkurentů v boji o titul. Naopak domácí si díky neuvěřitelnému zlepšení ve druhém poločase připisují veledůležité tři body.

Zápas začal poměrně překvapivě. Do první vážnější šance se dostali domácí. Brečko našel dlouhým autovým vhazováním Novakoviče, ten ještě prodlužoval na Peszka, před ním ale dobře zasáhl Lahm. V 11. minutě přišla první velká šance Bayernu. Pranjičův roh našel na přední tyči Gustava, ten ale nezamířil přesně. O minutu později si vypracovali hosté další možnost. Gómez dobře našel rozběhnutého Altintopa, ten přenesl přes celou šířku hřiště na Müllera, který si poradil s Brečkem a vyslal nebezpečnou střelu, ta ovšem trefila jen dobře postaveného Geromela.

Zajímavou situaci si vybojovali v 19. minutě domácí. Novakovič si zpracovával dlouhý míč, v poslední chvíli se mu ho snažil ukopnout Badstuber, trefil ale jen nohu domácího kanonýra. Hostující obránce viděl žlutou kartu a Kozlové měli možnost rozehrávat standardní situaci. K té se postavil sám faulovaný, nastřelil ale pouze zeď. O tři minuty později už mohl mnichovský celek slavit. Müller našel přesným centrem rozběhnutého Gómeze, ten přetlačil Geromela a střelou mezi nohy padajícího Rensinga poslal míč do sítě - 0:1.

Další nadějnou příležitost si Kozli vybojovali ve 29. minutě. Po kombinaci Peszka s Eichnerem se druhý jmenovaný dostal z levé strany k centru, dobře našel hlavu Podolského, ten ale mířil vysoko nad Kraftovu bránu. Za deset minut se ke střele odhodlal velmi aktivní Peszko, ale ani on nezamířil přesně. Těsně před koncem prvního poločasu přišla další parádní akce Bayernu a rázem to bylo už o dvě branky. Po odvráceném rohovém kopu domácích se míče zmocnil Lahm, dlouhou přihrávkou oslovil Altintopa, který se moc nerozmýšlel a z pravé strany pokutového území prostřelil Rensinga.

Druhý poločas už měl být vzhledem k průběhu zápasu pouze formalitou. Ale s tím se rozhodně nechtěli smířit domácí. Nejprve viděl žlutou kartu Philips Lahm, který fauloval Peszka, poté měli domácí možnost rozehrávat několik rohových kopů, následně střílel těsně vedle levé tyče Kraftovi svatyně Podolski. Ale Bayern se z těchto situací poučit nedokázal a v 55. minutě už bylo sníženo. Eichner vyslal dobrou přihrávku do uličky na rozběhnutého Clemense, pro kterého už nebyl problém poslat míč pod padajícím Kraftem do sítě.

O pět minut později se ke střele dostal Altintop, ale dobře postavený byl znovu Geromel. V této chvíli měl zápas obrovské tempo. Po odvráceném rohovém kopu se k odraženému míči dostal Peszko, přesně našel hlavu Novakoviče a bylo srovnáno. Vzápětí přišlo střídání, Altintopa nahradil Ribéry. Ten se hned po svém nástupu na trávník dostal do první akce. Přihrávkou dobře oslovil Schweinsteigera, ale Rensing na míč viděl, a tak neměl výraznější potíže.

Po prvním poločase naprosto neuvěřitelná věc se stala v 73. minutě. Dlouhý výkop Rensinga hlavou ještě prodloužil Podolski na Novakoviče, který se nenechal odstrčit Geromelem a poté bezpečně prostřelil Krafta. Bayern se snažil vzápětí odpovědět. Gómez dobře prodloužil Lahmův centr, míč skončil jen těsně vedle domácí svatyně. Tlak Mnichovského celku se stupňoval, do hry se dostal i Klose, který vystřídal Gustava. Ale ani to Bayernu nepomohlo, byli to naopak domácí, kdo mohl z brejku definitivně rozhodnout. Kozlové si tak připisují velice důležité body v souboji o záchranu.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Schalke 04 0:0

04.02.2011 20:30

Góly: -

Nádherný zápas plný šancí vítěze nepoznal, 137. vestfálské derby nakonec skončilo dělbou bodů. Leverkusen tak bude mít možnost dotáhnout se na vedoucí BVB na rozdíl devíti bodů. Schalke zůstává i nadále ve středu tabulky.

Začátek zápasu se nesl v jasné režii domácí Borussie Dortmund. První šance na sebe nenechala dlouho čekat. Psala se 3. minuta, Metzelder ztratil míč, Bender přihrál na hranici pokutového území Götzemu, který se nerozmýšlel a vystřelil, Neuer si připsal první výtečný zákrok. Hned po dvou minutách přišla další možnost BVB. Schmelzer nacentroval z levé strany na Lucase, ten dobře zpracoval a ještě přistrčil Kubovi, ten už byl ale ve velké blízkosti Neuera, a tak neměl hostující brankář se střelou problémy.

O další dvě minuty později se hnal do další slibné šance nezastavitelný Götze, ale nakonec nedokázal přesně přihrát. Schalke v tu chvíli vůbec nevědělo, kde mu hlava stojí. Další nadějná možnost přišla v 17. minutě a byli to znovu domácí. Barrios se dostal ke střele, Neuer ale neměl výraznější potíže. Jenže míč zkrotil až v zámezí, a tak se kopal rohový kop, k němu se postavil Sahin, míč se potom dostal až ke Kubovi, jehož střelu zablokovala dobře postavená obrana Schalke.

Za další čtyři minuty přišla další možnost BVB. Metzelder hlavičkoval jen do svého kolegy Höwedese, k míči se dostal Kuba a znovu nastřelil výborně pozičně postaveného Neuera. Ve 22. minutě si vypracovali první šanci i hosté. Jurado rozehrával zajímavou standardní situaci, jeho míč poté proskotačil celým pokutovým územím domácích a skončil vedle pravé tyče Weidenfellerovy branky. Hned v zápětí přišla další možnost domácích. Sahin s Götzem rozehráli rychlý brejk, druhý jmenovaný potom centrem hledal nabíhajícího Barriose, ten na míč těsně nedosáhl.

Ve 29. minutě si vypracovaly šanci oba týmy. Nejprve se po centru Sahina dostával k míči Hummels a nakonec jen těsně neskončil za zády hostujícího gólmana. Na druhé straně se do brejku dostali i hosté, Farfán se rozhodl vystřelit, ale nedokázal zamířit do černého. O dalších šest minut později se dostali do další šance domácí. Sahin vyslal výborný míč na Götzeho, ten přihrál z první na Barriose, kterého ale dobře stíhal Metzelder, a tak domácí kanonýr mířil těsně vedle levé tyče hostující svatyně. Ve 37. minutě se ke střele odhodlal Jurado, mířil ale vysoko nad branku domácích.

Úvod druhého poločasu nezačal v takovém tempu, jako začátek toho prvního. V 51. minutě vytvořil další chybu Christoph Metzelder, ke střele se tak dostal znovu Barrios, ale ani tentokrát branku Neuera netrefil. O tři minuty později se dostal ke střele Raúl a mířil vedle levé tyče domácí branky. Za další minutu už se málem na Westfalenstadionu slavilo. Po centru Piszczeka se k zakončení dostal Barrios, ani tentokrát ale přesně nezamířil, trefil jenom levou tyč. A hned následovala podobná situace na druhé straně, tentokrát centroval Schmitz a nepřesně střílel Farfán.

V 64. minutě měli domácí další možnost. Santana nejprve dobře odhlavičkoval, k míči se poté dostal Kuba, přihrál na Barriose, ten dobře zpracoval pro Bendera, ale jeho střelu chytil bezchybný Neuer. O minutu později vyslalo Schalke první střelu na domácí svatyni. Nebylo to ovšem nic nebezpečného, Weidenfeller si se střelou Schmitze v pohodě poradil. V 73. minutě se na hřiště dostal Lewandowski, nahradil dnes nepříliš výrazného Großkreutze.

O pět minut později mohlo udeřit. Schalke rychle rozehrálo standardní situaci a Jurado se dostal z dobré pozice ke střele, Weidenfeller se ale nenechal v souboji brankářů zahanbit a vytáhl skvělý zákrok. Hned z protiútoku přišel rychlý brejk BVB. Lewandowski se už řítil na vyběhnutého Neuera, ten ale znovu osvědčil výborné čtení hry a poradil si jak se střelou, tak i s následným centrem Lewandowského. Poslední možnost na vstřelení vedoucí branky přišla pět minut před koncem řádné hrací doby. Götze si dobře zpracoval vysoký míč, obešel i Neuera, ale trefil znovu jenom levou tyč hostující branky. Nádherný zápas tak skončil dělbou bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Borussia Dortmund21163246:1251
2.Bayer Leverkusen21116441:3039
3.1. FSV Mainz 0521121832:2237
4.Hannover 9621121829:3037
5.Bayern Mnichov21106542:2636
6.SC Freiburg21104729:2834
7.TSG Hoffenheim2188539:2832
8.Hamburger SV2093829:3030
9.1. FC Norimberk2185826:3029
10.Eintracht Frankfurt21831024:2627
11.Schalke 042175926:2626
12.VfL Wolfsburg2158826:3023
13.Werder Brémy21651027:4323
14.1. FC Kaiserslautern21641131:3722
15.FC St. Pauli20641023:3422
16.1. FC Köln21641125:3922
17.VfB Stuttgart21541237:3919
18.Borussia Mönchengladbach21441331:5316
Zbývající zápasy
06.02. 15:30Hamburger SV - FC St. Pauli

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (238)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dneska mam na zápasy opravdu štěstí Plzeň - Kladno; zásahy brankářů 14:37 a je z toho 1:1 a musí se rozhodovat na nájezdech...

...a pak zapnu BvB - Schalke a taky tolik promrhaných šancí

Reagovat
jv

Tak nejprve k Plzni, snad ten postup do předkola klapne, musí se to povést.

K derby se teď vyjadřovat nebudu, jsem hodně zklamanej... Tohle jsme měli rozhodnout v prvních 15. minutách.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer neuvěřitelný zákroky jak vyběhl proti Roberotvi před to vápno tak to sem byl divák smekám

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer neuvěřitelný zákroky jak vyběhl proti Roberotvi před to vápno tak to sem byl divák smekám

Reagovat
patas92

tu situaci hlavne spatne vyresil Lewandowski...zbytecne to do nej napalil, kdyby mu udelal klicku tak by Neuer nemel narok

Reagovat
smazaný uživatel

jenže pak by to mohlo jít stejně do brankové konstrukce, jako většina střel předtím

Reagovat
Aldeano

Reagovat
jv

Reagovat
Riijkark

Reagovat
Riijkark

dekuju neuere za zkazenej vikend

Reagovat
nani92

on zato nemôže

Reagovat
jv

Za co může Manu?

Reagovat
Riijkark

no ze nas vychytal..ale neberte me vazne, takle nasranej sem byl naposled po seville..

Reagovat
smazaný uživatel

FCB!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlíp zahrál Huntelaar

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vždycky . Z dneška si pamatuju jen jak zrasil Santanu

Reagovat
Rssa

Třeba ho ten Juventus nakonec koupí, zapadal by do jejich koncepce nákupu průměrných útočníků

Reagovat
jv

Reagovat
jv

Dneska nám to prostě nebylo souzený...

Reagovat
off-olda

jenom remizovali? Když Schalke má dobrej tým...nikde není napsáno že první tým tabulky musí vždycky vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riijkark

a koukals na to ?

Reagovat
off-olda

nekoukal...to nic nemění na tom že nechápu proč když to je remíza...tak se z toho dělá katastrofa...titul stejně získají..dneska prostě měli smůlu, příští kolo vyhrají 4:0 a co...

Reagovat
Riijkark

nedela se z toho katastrofa, jenom to melo skoncit asi 6:1 neuera a nasi neschopnosti promenit ty nejvylozenejsi sance..

Reagovat
stas87

nevidel som to tak sa spytam ako prijali fans bvb metzeldera?uz to prekusli ze hra za hlavneho rivala?a inak pustil by klopp v lete lewu spat do lechu na hostovacku?

Reagovat
Riijkark

piskali na nej pri kazdym kontaktu s micem..

Reagovat
jv

Tak Metzemu to pořád neodpustili... A Lewa v létě určitě neodejde, Klopp s ním počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád? Přeci jen tak dlouho to není a na Westfalenstadion ještě nehrál, tak co by si nezapískali. Aspoň je vidět, že jim není ukradený

Reagovat
jv

Jj, vím... Jinak ten Manu je fantastickej, toho nemít, tak jste na tom hodně špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez něj bychom se třepali někde pod Stuttgartem. Ale tak většina týmů má nějakou ústřední postavu

Reagovat
smazaný uživatel

jen ten Stuttgart asi ne

Reagovat
jv

Jj, to určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni pískali i na Lehmanna, když přišel k BvB (tušim, že každý zápas? )

Reagovat
smazaný uživatel

To už mi přijde přehnané. Dost nestrategické znérvózňovat vlastního brankáře

Reagovat
jv

Reagovat
jv

Taky to Jens nezvládal...

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslim, že u Jense to bylo trochu jedno... nějakej ten kiks by udělal tak jako tak - jako v Arsenalu

Reagovat
jv

Hm, to asi jo.

Reagovat
nani92

Neuer do United!

Reagovat
smazaný uživatel

Huš. Vemte Sketelenburga..

Reagovat
smazaný uživatel

Stekelenburga* (to snad nikdy nenapíšu správně)

Reagovat
jv

Manu musí zůstat v S04.

Reagovat
jv

Manu musí zůstat v S04.

Reagovat
ACSMan

Manu do ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar sice góly teďka nedává,ale jeden dva zápasy a bude sypat jeden za druhým A zase bude nejlepším útočníkem v Evropě Počkejte až se rozjede reprezentace a Liga mistrů

Reagovat
Murtago

A já musel tipovat 0:1, jděte k čertu.

Reagovat
smazaný uživatel

A já to kurva neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke

Reagovat
Losinho

To je škody

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že BVB za tu neschopnost,nějakého kusa neslízli ? To měli !!! Ale to by 04 nesmělo mít v útoku stejné hňupy jako včera BVB !!!!! Nu škoda mohlo to být pro nás lepší o 3 body,takhle jen o 2, a to jsme ješťe nevyhrály! Aby z toho nebyl nakonec ješťe mínus 1 bod !!! A Huntelaar nejlepší útočník v Evropě ? No proto je to Schalke tam kde je !! Díky Huntelaarům, Raulům a hlavně Magathům !!!! Ať žije Magath a Bayern !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím,že to není kvůli útočníkům kde teď Schalke je.Podívej se na holandskou reprezentaci.Tam hrajou na Huntelaara a on to tam sype jak u Verdunu Schalke musí přizpůsobit hru na něho a Raula.Uvidíš,že Schalke skončí na konci do pátého místa

Reagovat
smazaný uživatel

...jestli ani po tomhle zápase van Gaal nezmění obsazování postů, tak nemá v Bayernu co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

bez Robbena ste poloviční

Reagovat
JozkokozleJ

Hoc toho Robbena vobec nemam rad, i mne sa zda, ze je tomu tak.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslim, že by robben nezabránil 3 obdrženým gólům od 16tého týmu tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo by to ale vyzeralo asi trochu inak.

Reagovat
smazaný uživatel

s van Gaalem jsem čtvrtinoví

Reagovat
smazaný uživatel

Koho za trénera by si chcel?

Reagovat
smazaný uživatel

napadá mne Sammer, o kterém se diskutovalo, ale jinak bych tam radši než van Gaala bral i Jonkera, pokud by se vrátil k sestavě z minulé sezony nebo klidně i Mehmeta Scholla

Reagovat
smazaný uživatel

...a teď jsem si vzpomněl, že volný je i Martin Jol

Reagovat
smazaný uživatel

Mehmet Scholl nebo Sammer ! JInak půjdem do pěkně hlubokejch koňskejch sraček !? Za to co LvG předvádí se sestavou Ho musí Rummenigge prokopnout jak hadráka až zazvoní ! Omlouvám se za ty úvahy včera , tohle jsem nečekal !! Musí ho srazit jako chromý tele !! Nebo srazí on Bayern tam, kam srazil 04 despotickej Magath ! Mezi LvG a Megathem není vůbec žádný rozdíl ! Jeden se cítí být Bonaparte a druhý Napoleon !

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sem chodíš přispívat napranej, nebo se takhle vyjadřuješ normálně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne napranej , zato pěkně nasranej !!!! Sooorrryyyy !

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než omluva by byla redukce smajlíků (maximálně 1 za větu) a zlepšít projev, aby nevypadal jak od 13ti letého puberťáka

Reagovat
smazaný uživatel

Všechna slova Která tě tak rozhořčila jsem použil z bonmotů našich filmových dabérů ! Myslím ,že byly směšné a proti přepisům policejních odposlechů z českého fotb.prostředí byly slabé jak sedmadvacetkrát vyvařenej piggy čaj ! Tak se na mě opravdu , ale opravdu nezlob, já už budu hodný dě..... !!!

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern hrál první poločas výborně a absence robbena tam nebyla znát... ovšem druhej poločas se z ncih vytratila chuť do hry a naopak začalo bejt znát LVG výborný tvoření sestavy... Tymo tragickej na stoperovi (neni to první zápas)... Gustavo vlevo taky nic moc... Defensivní dvojici záložníků sme prakticky neměli...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bude , poslat LvG dělat trenéra ke konkurenci a nastanou nám zlatý časy !!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastněRobben nehrál ? Nevíte někdo? Snad né trest za toho Mullera ! To by bylo fakt stupidní

Reagovat
smazaný uživatel

nachlazení (v době chřipkové epidemie... např. Nerlinger zůstal v Mnichově)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si tvé odpovědi až dnes ! Díky

Reagovat
JozkokozleJ

... mne sa ani ten Badstuber (ktory hraje na svojom poste) vobec nepacil. Strasne pomaly mi prisiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Na klub, ktorý chce vyhrať titul v lige nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tím, že v úvodu utkání Timo zavařil celému týmu a Badstuber situaci zažehnal faulem, při kterém měl štěstí, protože byl na červenou, dostal pouze žlutou a od té doby se musel držet zpátky...

...Timo pak vesele chyboval dál, hlavičkové souboje za něj vyhrával Lahm a při posledním gólu nevím, proč běžel za hlavičkujícího Ottla a otevřel tak prostor pro Novakoviće

Reagovat
JozkokozleJ

Urcite incident z uvodu mal na jeho vykon vplyv, ale na jeho rychlost urcite nie..

Reagovat
smazaný uživatel

v plný rychlosti badstuber nebyl pomalej. Kolikrát ale musel dobíhat již rozběhnutého soupeře... envim, zda to byla chyba tyma (že to byl jeho hráč) protože mi badstuber připadal jako dal snad špeka před zápasem s jeho reakcema...

Reagovat
smazaný uživatel

když máš žlutou tak se obvykle držíš v soubojích trochu zpátky, protože nechceš poslat tým do početní nevýhody... navíc je těžké ryhclostí pokryt dva posty

Reagovat
JozkokozleJ

Samozrejme, ze v porovnani s Tymom bol na tom o dost lepsie. Cez to vsetko ...

Reagovat
jv

Souhlasím, dneska to bylo hlavně v druhý půli v plný nahotě. Ale Köln byl v druhý půli k nepoznání, hráli dobře, to se musí nechat. Ale fotbal to byl parádní, užil jsem si to.

Reagovat
smazaný uživatel

1.FC Kolín

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lautern v zajímavém zápase prohrál...škoda ho :-(((

Reagovat
jv

Obrovská.

Reagovat
smazaný uživatel

Peszko

Reagovat
One-Real

Neskutečný, co dokáže Bayern prokaučovat, za ten tiket by mi ty prachy měli z vlastní kapsy vrátit.

Reagovat
GEGE

Ja to chtěl taky dat na tiket naštěstí už jsem to nestihl...

Reagovat
JozkokozleJ

Netipuj, ked nevies.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Aha ty si určitě čekal, že po poločase kdy vedou 2:0 prohrajou gratuluju mistře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první poločas zahrál Bayern skvěle no...

Reagovat
JozkokozleJ

V Bundeslige je mozne vsetko

Mne skor vadia tie uplakane komentare v diskusii, ked niekomu nevyjde tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

this is football

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Hloušek s Morávkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sledoval druhý poločas v mizerné kvalitě a s výpadkama, ale co jsem si všiml, tak Hloušek hrál takovou tu svojí klasiku, nabízel se, hodně bojoval, bylo vidět, že se snaží, ale prakticky nic nepředvedl (taky ho spoluhráči často ignorovali), občas vypomohl v obraně. Nevím jakou roli v tom výkonu sehrálo, že hrál napravo, protože v GL jsem ho tam snad neviděl. Morávka neposoudím, protože jsem ho buď přehlédl nebo skoro nebyl u míče

Reagovat
jv

Snad to Adamovi sedne, přeju mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Novakovič

Reagovat
JIMMY-PO

Koln Hannover

Reagovat
smazaný uživatel

mna dnes dostal Gustavo tusim pri tretom gole Kolina len prizeral z blizka a tie ruky co mal za chrbtom ma totalne dorazili...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, take jsem si toho vsimla pri opakovanem zaberu, neverila jsem vlastnim ocim... Clovek by rekl, ze to je zaber z nejakeho mezicasu treba pri stridani, nikoliv z doby, kdy byla vazne ohrozena branka Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát by mě zajímalo, kdy už začnou odpadávat ty průměrné týmy z vrcholu tabulky. Začíná mě to znervózňovat

Reagovat
smazaný uživatel

mně ani ne, vždyť přece stačí, že se v Mnichově bude hrát finále LM, to už pak nepotřebujeme, aby jí Bayern hrál po celou sezonu

Reagovat
jv

Reagovat
JozkokozleJ

Pride mi, ze jediny kto ich tam moze vysupnut je HSV. To Schalke tuto sezonu neviem, neviem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl optimističtější, kdyby víc ztráceli, ale když porážejí takové týmy jako Wolfsbug nebo Brémy a neztrácejí se spodní polovinou tabulky, tak se můžem snažit jak chcem a stejně je nedostihnem. HSV věřím obdobně, pokud nezačnou ztrácet, tak nemají nárok

Reagovat
smazaný uživatel

tak zápas H96 s VfL bych do toho až tolik nepočítal, protože to je pro Hannover něco úplně jinýho...

Reagovat
Bayern +

Hrůza, děs a hanba ...

Toto již není možné, aby mužstvo, které v prvním poločase jasně dominuje, vyhrává 2:0 a navíc i s dobře předvedenou hrou, takto rozesere zápas.

Naše slova s willim před zápasem i po minulém zápase se jasně potvrdily, už jen aby to pochopil i van Gaal. V dnešní sestavě byly totiž opět tři - čtyři chyby, které nás opět připravili o jasné tři body. Jako to, že po odchodu Van Bommela by bylo vhodnější klasické 4-3-3 a stále tak není, neodsuzuji. Ale to dosazení hráčů do stávajícího 4-2-3-1 bylo přímo děsivé. Dnešní sestavu zkusím rozebrat:

Kraft - ani za jeden gól vůbec nemohl, ale při současné obraně bude z něj jedině tak druhý Rensing, možná ani to ne.

Lahm - je známý tím, že si udržuje svůj vysoký standard, ale postupem času si ten standard udržuje, bohužel ne vysoký.

Tymoščuk - doufám, že dnes hrál naposled jinde než na DM a platí, buď uprostřed, nebo na lavičce. Prostě bída. Sice nám, téměř všem, zalepil oči svou výbornou rozehrávku, která byla po Michovi a Van Buytenovi balzámem na duše, ale to je tak všechno. Ve všem jiném oproti ostatním zaostává, i ta hra po zemi není ideální.

Badstuber - uhrál si svoje, ale to už raději vedle sebe Brena než středního záložníka.

Luiz Gustavo - podle mě slabota. Momentálně na kraji nezahrál o nic lépe než Contento, nebo Pranjic. A pokud má Luiz hrát, tak raději na DM (pokud by byl lepší než Tymo).

Ottl - nemá na Bayern, co již platí poměrně dlouho a navíc při přetlaku středových hráčů pouze zabírá místo Bastimu.

Pranjic - doufám, že už kromě LB nikde jinde nenastoupí. Tam je u mě první volbou (případně na křídle třetí volba) jinak věčný průměr.

Altintop - v podstatě nemám výhrady, hrál dlouho, dokud jsme hráli docela obstojně.

Schweinsteiger - po Tymovi a Pranjicovi jeden z největších kamenů úrazu. Je to sice univerzál, ale jeho potenciál je prostě uprostřed zálohy, CM, CDM. Ale coby podhrotový útočník fakt ne! Dnes sice nebyl nejhorší, ale i tak slaboučké.

Müller - dobrý výkon, podle mě s Mariem nejlepší hráči zápasu. Sice by se měl ustálit na AM, ale i tak velmi dobře.

Gomez - také nemám výhrady, akorát k tomu, že v Bayernu pořádně ani nehrál pod tlakem, jinak ale splňuje, to co má.

Po odchodu Van Bommela nám chybí nejen klasický burcovač, ale i klasické DM a rozdávač míčů. A to by se vzhledem k přetlak DM-hráčů v kádru nemělo stávat. Nuž, van Gaal a jeho tvrdohlavost ...

Reagovat
smazaný uživatel

můžu jen souhlasit

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

to LVG nevidel uz v predeslych zapasech ze mu stoperska dvojice a v ni hlavne Tymo hori jako papir ? ja sem videl ted treti zapas bayernu na jare a prislo mne ze stoperska byla katastrofalni ve vsech zapasech jenom to nedoapdlo tak spatne jak dneska... co myslite pristi tyden bude hrat obrana zase ve stejnem slozeni nebo to uz konecne poprehazuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude na lavičce van Gaal tak bych věřil tomu, že hrát budou...

Reagovat
$dolar$

Bayern

Reagovat
Godwinson

Skvělé výsledky! Teda až na Leverkusen. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Peszko !

Reagovat
smazaný uživatel

dost mi připomíná Tosiće, snad se v budoucnu bude ukazovat v kladném světle a to, negativní (co předváděl i Tosić) snad bude vynechávat

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

navíc, těmahle výkony se asi pozmění hostování na trvalý přestup

Reagovat
smazaný uživatel

...pokud nepřijde CSKA Moskva

Reagovat
smazaný uživatel

ještě řekni, že mají o něj zájem?

Reagovat
jv

Jj, to je domluvený. Pokuď se Kozli udrží, tak je to jasný.

Reagovat
jv

Zatím je dobrej, jedna z nejlepších posil Kozlů v poslední době.

Reagovat
smazaný uživatel

tak taky přišel z Kolejorz, že jo.. Von je výbornej ale taky pěknej cholerik, na to hodně doplácel, že dostával zbytečné karty, když hrál za Lech

Reagovat
jv

S tím souhlasím... On i tady má za necelý čtyři zápasy už dvě žlutý, ale v současnosti je to pro Köln velká posila.

Reagovat
smazaný uživatel

je to ďábel , no

Reagovat
jv

Reagovat
Shevchenko

Jak moc je reálný sestup Stuttgartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že hodně... btw. přestoupil ten Hajnal nakonec nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

je na hostování, přestup bude v případě, že se udrží, takže se to doklepne v létě..

Reagovat
smazaný uživatel

ok... no, myslím si, že kdyby se chytil, tak by VfB na záchranu měl, ikdyž nevim, jak by Stuttgart pak měl poskládat zálohu, aby se tam vešli Hajnal, Kuzmanović, Träsch, Gebhart a Gentner

Reagovat
smazaný uživatel

góóól :) no momentálně mám pocit, že vzhledem k výkonům patří do základu maximálně Gebhart..

Reagovat
jv

Je tam na hostování, a tím, že když se VfB udrží, tak v létě tam přijde natrvalo.

Reagovat
Radin

jak vidíš tak momentálně dost,ale pořád tomu nevěřím,i když to se nevěřilo ani u Herthy ..ale Monchengladbach taky není špatnej tým,letos to bude mazec asi až do konce ..

Reagovat
jv

Hodně bude záležet na tom, jak dopadne zápas s Gladbachem, zatím je to 2:2. Kdyby to Gladbach vyhrál, tak by mělo VfB velký potíže, ale pořád věřím že se zachrání, stejně tak Gladbach. Na sestup jsem viděl Norimberk, ale ten teď porazil HSV i Leverkusen... Nejspíš tam bude St. Pauli a toho druhýho si netroufám tipovat, hlavně aby to nebyl Lautern.

Reagovat
smazaný uživatel

nereálný

Reagovat
Shevchenko

Haluzáci.

Reagovat
Radin

Tak už včera mi přišlo přehnané psát v souhrnu o další ztrátě Borusie v boji o titul.Dneska je den,kdy se rozplynuly šance na titul jak Bayernu v Bl,tak Arsenalu v PL ,ta první událost mě těší :-)

Reagovat
jv

Jj, souhlasím... Ale víš jak, kdo to mohl včera vědět. Kdybych tušil, že Bayern prohraje v Kölnu a Leverkusen v Norimberku tak bych to tam nepsal.

Reagovat
Radin

V pohodě, já to ani nemyslel zle :-) Jen sem si upřímně říkal,bylo by celkem fajn,kdyby zrovna Koln s Podolskim vzal body Bayernu a hle stalo se,pro Dortmund jen dobře :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Huraaa :-), ja jsem tak rada za ten Koln. Chce to mit pevne nervy pri fandeni outsiderovi :-). Skoda, ze nedokazou takhle hrat casteji, nemuseli by se takhle klepat o zachranu, ktera navzdory tomuhle vitezstvi neni vubec jista...

Reagovat
jv

Dneska to byl nejlepší Váš zápas v sezóně, hlavně ve druhý půli. Takhle hrát pořád, tak se nemusíte o záchranu vůbec strachovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se libilo i jak hrali proti Bremam, pak ale to St. Pauli... To jsem tedy bohuzel nevidela, protoze jsem zrovna byla lyzovat (a pekne jsem si namlela, byvalo by bylo bezpecnejsi si sice rvat vlasy, ale doma u pocitace a bez vyraznych fyzickych nasledku :-) ), ale to skore naznacuje, ze prubeh byl dost jednoznacny.

Vsimla jsem si na Kickeru, ze i Schaefer uz nejak popustil uzdu emocim a vyjadril se v tom smyslu, ze tymu chybi charakter a vule a ze hrajou vzdycky lip, jen kdyz tece do bot, ale protoze nemecky neumim a spoleham jen na google translator, tak z toho uplne moudra nejsem. Kazdopadne dneska ukazali opravdu lepsi tvar i tim, ze dokazali otocit, celou sezonu jsem mela pocit, ze se zapasem, ktery prohravaji, uz nejsou schopni nic udelat. No uvidime, jak to bude dal :-). Chystam se tam na posledni zapas sezony se Schalke, predpokladam, ze to budou nervy a muze to byt dokonce rozhodujici zapas o byti a nebyti v 1. lize :-)

Reagovat
jv

Tak proti Brémám jsem to sice neviděl, ale psal jsem report a podle onlinu to vypadalo dobře. V St. Pauli to byl asi takovej výpadek no, ale jinak jsou ty jarní výsledky dobrý, hra je oproti podzimu k nepoznání, Poldi zdá se procitl... Po dnešku věřím v záchranu, ale teď vyhrálo i VfB, takže to bude ještě velkej boj.

Jj, souhlasím. Dneska to bylo jasně vidět, v případě prohry by to bylo už hodně nahnutý... Já Schaeferovi taky moc nevěřil, ale teď se to začíná lepšit, tak uvidíme.Jinak jedeš do Kölnu? To musí bejt úžasnej zážitek... My se taky chystáme na Westfalenstadion, ale ještě nevíme, kdy to vyjde, protože je problém s lístkama, je to hned vyprodaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, jedu :-). Uz jsem tam jela jednou v lete, na uplne prvni zapas proti K´lauternu, jenze jsem mela smulu. Letadlo melo zpozdeni, vlak z letiste mel zpozdeni, tak jsem o to prisla. Ja jsem si koupila ten nejlevnejsi listek, za 9 EUR pres nejaky eventim.Tixx (odkaz jsem nasla na strankach Kolnu).

Kazdopadne Kolin ve mne zanechal velice pekny dojem, tak jsem si rekla, ze se musim vratit a tentokrat i na ten stadion a lepe poznat i mesto (preci jen jsem naposledy mela pouze necelou sobotu na vsechno). Jeste nikdy jsem na fotbale nebyla a v Koline mi prislo, ze tim vsichni tak ziji. V barech vsichni v klubovych barvach koukali na telku, ze stadionu jezdily cele rodiny na kolech (vubec jsem si vsimla, ze v Koline se hodne jezdi na kolech :-) ), opet v dresech, salach, cepickach, pripadne jen v cervenobilem obleceni, dokonce i seniori :-). Byla jsem nadsena.

Ted uz mam koupenou letenku a zajisteny hostel. Listek take budu mit. Pomohou mi fanouskove z facebookovske stranky Kolnu :-). Jen jsem tam postla zadost, aby mi rekli, s jakym predstihem se prodavaji listky na zapasy, abych to nahodou neprosvihla a mohla si i vybrat, a prislo mi nekolik odpovedi i s nabidkou, ze mi je zajisti, protoze jako clenove maji pristup k listkum driv. Uznavam, ze to asi je i tim, ze jsem devce a nejsem ani moc oskliva :-), ale presto me to hrozne mile prekvapilo. Kazdopadne na ne uplne nespoleham a budu hlidat radeji tu webovou stranku.

Mozna byste to mohli take zkusit podobnym zpusobem... I kdyz chapu, ze Kolin neni Borussia :-)

Reagovat
smazaný uživatel

něco podobného s fanouškama sem zažil ve Splitu, kdy místní Hajduk hrál Evropskou ligu proti Zenitu, celé město bylo "oblíknuto" v barvách Torcidy. A pak se dá tohle zažít v Ostravě, když se daří tamnímu Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ja verim, ze Koln neni nejaka vyjimka, ale ja jsem zbrusunovy fanousek fotbalu, tak se v tom moc nevyznam a nektere naprosto bezne zvyklosti me prekvapi a pripadne i nadchnou :-).

Reagovat
smazaný uživatel

jen si užívej tu atmosféru, ta stojí za to a taky to dělá fotbal fotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přes fanoušky jsem měl dříve také možnost dostat se na stadion Bayernu (úvodní zápas sezony 07/08) jenže pak strašně vzrostla poptávka a v tom fanclubu, kde mam příbuzné vzrostl počet členů, takže už se dostane pouze na členy

Reagovat
smazaný uživatel

tam je to docela těžké, dostat se do AA na Bayern, ne? Když nejsem členem toho a toho

Reagovat
jv

Třeba na derby BVB - S04 byly pryč lístky hned, ale bylo to podpořený i tím, že se nám letos mimořádně daří.

Reagovat
smazaný uživatel

tak BvB je vyprodanej skoro furt

Reagovat
jv

Jj, je no. A zvlášt letos...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bayern sem to zkoušel tři roky (jako fanoušek Werderu, lístky přes Werder). Až letos se na mě po třech letech dostalo...

Reagovat
jv

Tak jedině se stát členem.

Reagovat
smazaný uživatel

buď - anebo Students Agency, které občas sežené lístky na LM (vzhledem ke vzdálenosti od ČR bývají celkem často - naposled bylo ale tuším AS...) nebo pak pohárová utkání, kde na Greuther Fürth bylo celkem snadné se dostat (+ na 1. utkání s Hoffenheimem se dostalo také více "nových" návštěvníků, protože se nečekalo, že to bude špičkový zápas prvního s druhým...)

Reagovat
jv

Jj, to je taky možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

SA je distributor lístku na LM?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, akorát občas seženou cca. 40 lístků, aby zaplnili autobus a pořádají zájezd

(SA > Cesty za sportem ) teď je tam především Formule 1 a MS v hokeji na Slovensku (škoda, že letos maturuji pár dní po MS )

Reagovat
smazaný uživatel

hokej je nuda ale ten fotbal by se někdy mohl pořešit. Mám v plánu aspoň na den zaject do Zurichu na místní FC

Reagovat
smazaný uživatel

tak nuda - to záleží na klubu já se na Plzni teda nenudím - ikdyž teda nemam rád, když se tam tahá pyro (jako teď posledně, ikdyž ty bengálský ohně jdou - horší je to s dýmovnicí, jelikož v naší čez areně ventilace na dobré úrovni nebude, ale občas mne dost zarazí, když zjistim, jak moc atmosféra zaleží na přitomností Pitralona )

Reagovat
smazaný uživatel

Bengály na hokeji neškodí ale tahat dýmovnice na hokej je demence. Jinak věřím tomu, že v Plzni, v Pardubicích či v Liberci se na hokeji nenudí, to je vidět i na návštěvách ale mě už ten hokej nebere tolik jako dřív, příjde mi to tam takové umělé, hrozně moc slušňácké

Reagovat
smazaný uživatel

jo, na Plzni už to není "smrt celý lize" (ikdyž pár měsíců nazpět to tak bylo, zrovna po odečtu bodů) jinak by ti vyhovoval asi jenom zápas Dukly Jihlava s Rebelem Havlíčkův Brod

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, tam je to vyhrocený jako prase, už se tím zabývala i média Anebo druhá liga s Havířovem

Reagovat
kubys

Liberec, pche. Z Extraligy má (pro zlobivce) úroveň jen Plzeň, Litvínov a Kometa + před přestěhováním do nové haly taky Vary. Pardubice jsou megadivné.

Reagovat
kubys

Jaká nuda vole?!?!?!

Reagovat
jv

Nebyl takhle Arne na S04?

Reagovat
smazaný uživatel

ee, on kupoval lístky po netu přes stránky Schalke a doprava už byla zvlášť.

Reagovat
jv

Aha, tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ja jsem si vedoma, ze na ty spickove tymy se dostat nebude zadna sranda... Kolin je preci jen jinde a mimkolinskych fanousku asi moc mit nebude. Bayern ma fanousky po cele Evrope, staci se podivat na rozdil i na tom FB treba (Koln jemne pres 121 tis., Bayern 704 tis.)... Drzim palce, at se vam podari se tam nekdy dostat!

Reagovat
smazaný uživatel

Na Köln taky neni nejjednodušší se dostat, já sem sehnal lístky na zápas Köln-Werder asi měsíc dopředu, poslední 4 vedle sebe a byly s tim celkem problémy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jedu nastesti sama, takze se nekam vzdycky upichnu :-). Pro vetsi skupiny to asi problem je, no...

Reagovat
jv

Tak to věřím, v Německu je fotbal pro lidi hodně důležitej. Jinak v Kölnu jsou fanoušci výborní, o tom se ví, je to jedna z věcí, která místní Kozli zdobí...

Jinak to je zajímavá možnost, ale raději bych si to ještě nějak pojistil... Ale nevím, jak je to v Kölnu s předprodejem, ale na BVB - S04 byly lístky pryč během chvilky. Většinu totiž skoupili členové fanklubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, jejich trpelivost je opravdu neuveritelna :-), i kdyz take nadavaji jako spacci (na tom FB), ostatne bodejt by ne. Kdyz se dari, to jsou oslavne reci, bohuzel tradicne prijde selhani v dalsim kole, tak se tam zase nadava, jak blbe hrajou. V podzimni casti tam nekteri vyhrozovali i tim, ze se snad vzdaji clenstvi, protoze ta hra uz neni k vydrzeni a ze chteji konecne nejake kolinske odchovance, kteri "ponesou hrde kozla na prsou", nikoliv zoldaky, kterym jde jen o prachy :-). No proste jsou to taky jenom lidi, no :-).

Jinak listku je porad dost k sehnani, akorat ze si uz clovek moc nemuze vybrat. Sleduji prubezne tu stranku, o ktere jsem tu psala, a zpravidla je vetsina nejlepsich i nejlevnejsich mist rozebrana okamzite (hadam clenove), vzdycky ale zbyva tak 5 tisic listku k prodeji. Zde odkaz, jak na tom jsou zrovna treba ted https://www.eventimsports.de/shops/index.php3?shopid=35.

Reagovat
jv

To chápu. Jinak z odchovanců se teď docela prosazujou Clemens s Matuschykem, jinak tam je ještě Yalcin a na hostování v St. Pauli i Kessler, ten je taky dobrej. No a samozřejmě Poldi...

Dík. Jinak koukám, že to mají všechny BL týmy skoro stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Clemens se mi libi :-) (ale nevyznam se v tom, je to jen takovy dojem, nepoznam zatim moc, kdy se delaji chyby a tak... potrebovala bych nejakeho "fotbaloveho ucitele" :-) ). Uvidime, jak si povede dal.

Jo, i kdyz jsem jine stranky nevidela, myslela jsem si, ze ten format maji vsechny kluby stejny :-). Mimochodem velmi dobry, moznost se podivat i z mista, jaky je vyhled, je super :-)

Reagovat
smazaný uživatel

tak dej na sebe kontakt, třeba FB a Willi tě naučí fotbalové pojmy a já pojmy z kuchyně ultras

Reagovat
smazaný uživatel

No, proc ne :-). Ovsem nejsem si jista, jestli takhle pres chat to bude to prave orechove, za zkousku se ale nic neda... http://www.facebook.com/andrea.sretrova

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, v Kolnu,. když jde fanoušek na zápas, taky si musí pořídit takovou kartu fanouška, tam si jakoby uloží libovolnou sumu peněz, ze které pak platí vše, od wurstu po fans shop?

Reagovat
smazaný uživatel

To ja nevim, ja jsem tam nebyla, akorat po zapase jsem se na ten stadion dostala :-). A z jejich stranek toho moc nevyctu, protoze neumim nemecky. Vsechno se mi nechce projizdet pres translator, ale zkusim se zeptat tech dobrych dusi, co mi nabidly pomoc s listky.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle právě totiž bylo na Dynamu, když jsme byly v Drážďanech, lístek se koupil ještě za Eura ale pak se musela pořídit tahle karta

Reagovat
smazaný uživatel

co já vim, tak některé kluby to mají zatím jako "bonus" (právě Bayern - jestli se teda něco nezměnilo a já to nezaregistroval)

Reagovat
smazaný uživatel

no, to je teda "bonus", to je šílený, jak teď každej všude de facto vnucuje fans ty karty, jinak bez nich nemůže skoro nic

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná věc. Mají to na AufSchalke a to se ani víc lidí nemohlo postavit do 2 front najednou a ty fronty jsou docela šílený

Reagovat
smazaný uživatel

v Itálii, na Laziu místní ultras rozpustili třeba svoji skupinu, na protest téhle karty

Reagovat
smazaný uživatel

A pomohlo jim to? Já nějak nechápu výhodu té karty. Jakože se prodavači tolik nezapotí při počítání?

Reagovat
smazaný uživatel

tak když se takhle na protest rozpouští ultras skupiny, tak Lazio pomalinku ztrácí svoji podporu v hledišti. No, je to taky tím, že chtěj mít všechny fans lustrovaný, což je ale někde i proti zákonům

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale to už jsou takové ty radikálnější verze. Na Schalke to mají jen takovou kreditku na jídlo

Reagovat
smazaný uživatel

jako na DD, to je stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

V Německu to bude asi na většině stadiónů

Reagovat
Arne

Já se dneska obešel bez toho... Aspoň někde mají trochu rozumu.

Reagovat
smazaný uživatel

u Kolína byl nejspíš problém i v managementu, s Finkem (jestli jsem to nespletl) jse to vybrali asi dobře, ale ten předchozí dostal do potíží i BvB jinak se mi celkově u Kolína zdá práce trenéra nejsložitější (+ VfB, které střídá trenéra po necelém půlroce)

Reagovat
jv

Jj, Meier nás málem zničil...

Reagovat
smazaný uživatel

V Kölnu sem taky byl - super město, fanoušci, stadión... Na BVB se chystám taky, ale až příští sezónu, letos tam Werder už hrál. Jinak co se týká stadionů a fanoušků, v Německu to je ráj...

Reagovat
smazaný uživatel

Koln mi je sympatickej jak za toho kozlíka ve znaku, tak za ten pěknej stadion, tak za ty fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Hennes VIII. je zlaty :). Ja jsem ke Kolinu prisla vlastne nahodou, a vubec k fotbalu (donedavna jsem ho dost nesnasela), ale neco me navzdory tem jejich mizernym vysledkum k nim tahne :-). Sleduji je kazdy tyden a i kdyz je to loterie, pojedu se na ne podivat i osobne :-).

Reagovat
smazaný uživatel

tak na fotbal se dá jít i kvůli tomu, co dělají ultras na tribuně, fotbal pro někoho může být záležitost až na druhém místě (neplést s chuligánstvím). Takhle sem byl v Dráždanech, hru sem sledoval tak 10 minut ale jinak sem se věnoval tomu, jak se fandí na tribuně a v jejich pověstném K-Blocku.

Oni mají aristokratské kozlíky, že mají taková jména?

Reagovat
smazaný uživatel

No, Hennes se jmenuje podle davneho hrace a pozdeji manazera klubu Hennese Weisweilera, tenhle je osmy v poradi, prvni byl pry darovan z legrace behem masopustu :-).

Reagovat
smazaný uživatel

tak už sem v obraze, díky

Reagovat
smazaný uživatel

...kdyby ten Cohen byl gólovější, tak v něm vidím jenom Panteliće

Reagovat
jv

Reagovat
jv

Dnešní výhra může VfB hodně nakopnout, třeba se odrazí k lepším zítřkům.

Reagovat
JIMMY-PO

Gladbach

Reagovat
Losinho

Peszko, Hloušek

Reagovat
smazaný uživatel

jen Lewa to trochu včera zadrbal

Reagovat
jv

Jj, ale jsem s ním zatím spokojenej, i když hodně šancí spálí... V budoucnu to bude velkej střelec, jen potřebuje trochu času, v sobě to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Když v létě odejde Barrios, bude mít dveře otevřené do základní sestavy

Reagovat
jv

Jestli postoupíme do LM tak by nikdo neměl odejít a naopak je v plánu posílení.

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž si nedovedu představit, v jaké formě by to mělo být, protože Klopp se přecejen dost drží své sestavy, možná někdo na beka a Reuss...

Reagovat
jv

Reus by byl parádní, to by se mi líbilo. No a na beka je tam mladík Koch, kterej teď hostuje v Duisburgu, ale často tam hraje i na DM. Ale nevím, jestli by ta obrana nebyla až moc mladá?

Reagovat
smazaný uživatel

to záleží na tom, jak na tom budou Dedé a Owomoyela - oba jsou dost náchylní ke zraněním...

...celkově máte "až moc mladý" tým už teď

Reagovat
jv

Právě no. Dedého mi je líto, to je symbol BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Jestli by měl Adam někam ze Slávky odejít, tak bych mu přál právě ten Lautern. Teď ještě aby se udrželi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Kdo by to byl po včerejšku řekl, že Borussia po včerejší remíze stejně navýšší náskok na dvojici Bayer, Bayern

Reagovat
jv

Jj, jak jsem psal výš, kdybych to tušil, tak jsem včera do reportu nepsal o ztrátě.

Reagovat
smazaný uživatel

za určitých okolností... Müller to řekl dobře - už to není tak, že by Bayern čekal, až konkurenti ztratí a Bayern nabere - často si sami stojí v cestě k úspěchu

Reagovat
jv

Nedá se než souhlasit.

Reagovat
Kepy_FCB

To berlínské derby po 20 letech nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Union už prý 3 měsíce venku neskŕoval sice je mezitím ta měsíční zimní přestávka, ale přesto je to dost...

...dále Friend neskóroval v 9 předchozích utkáních (teď už tedy asi 10)

Reagovat
Arne

Tak jsme jednou prokázali solidaritu, no...

Ne, zkrátka pokud neproměníme takový šance a v takovém množství, nemůžeme brát body. Začátek byl naprosto parádní, akorát prostě nepřišla druhá branka. Vyrovnaní jako blesk z čistýho nebe, ale koledovali jsme si o to, nepochopím, proč po půl hodině přestaneme úplně hrát a stáhneme se..

Gratulace Unionu, sice docela šťastný, ale ne nezasloužený vítězství... Jejich fanoušci byli fantastičtí, minimálně se nám vyrovnali. Je to paradox, že na Alte Försterei měli o dost navrch naši a tady doma to je naopak. Plus Eisern přidali i nějaký pyros, to se taky cení.

Snad jim tyhle body pomůžou k záchraně a pro nás to poslouží jako facka, která přichází docela včas a mnohem dřív než na podzim. V Karlsruhe za týden vyhrajeme a pak bude extrémně důležitý doma skolit Energii.

Jo, v diskusi jsem tu zahlídl něco jako "chudák Arne, bejt u tohodle naživo"... NE, já FCU neberu jako pravýho rivala a ta prohra tolik nebolí. Naopak výlet zase parádní, to se musí zažít.

Jinak BL super výsledky, prakticky až na výjimku FCK... Už se těším na sestřihy, jestli vůbec nějaký stihnu.

Reagovat
smazaný uživatel

(přinejhorším v neděli večer na sport1 jeslti je ještě dávají ne?)

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, to sem glosoval já, že si chudák, víš co, nás porazit takhle Schalke nebo Opava na Bazalech Baník, tak bych se pos...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si nakonec byl, tak to gratulace (myslim k tomu, že ses tam dostal, ne k výsledku... )

Reagovat
Arne

Reagovat
božský John

Zajímavé kolo. Německo je fakt vyrovnaná soutěž, potěšil Kolín, sympatický mužstvo

Reagovat
smazaný uživatel

To nepotěšil ,ale paradoxně možná pomohl ! Ke konci bludnýho holanďana !!!

Reagovat
vanGomm

Nedávno tady vyšel článek o tom,jak Bayern Mnichov připravuje na Dortmund stíhací jízdu.Můj tip tehdy byl,že Bayern v jarní části ztratí 7-10 bodů a že mu to stačit nebude.Za 4 letošní kola už ztratil bodů 5,byl jsem tedy poměrně optimista.Naopak ztrátu na Dortmund už má 15 bodů a titul je v nedohlednu.Uhrát za 13 kol vlastně o 16 bodů víc než uhraje Dortmund je prakticky už nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš naprostou pravdu ! Také jsem nevěřil, že Bayern by mohl BVB na jaře dohnat ! A včera se potvrdilo v plné nahotě, že pod LvGaalem nemá sebemenší šanci ! Ten Tip mě do Bayernu neseděl od samého začátku a bylo jen otázkou času, kdy se mu jeho koncepce rozsypu pod rukama ! Když byl loni díky jemu odejit Luca Tonni, tak mě bylo hned jasné, že pod ním to bude s Bayernem velmi špatné !!! A ono je to katastrofální ! Po Klinsim dojížděl sezonu Heynkess a přijít o tři kola dříve Bayern by titul ještě stihl . Toho měli udržet za každou cenu ! To byl kouč přesně ušitý na míru Bayernu ! Navíc zde už dříve trénoval a jeho éra byla jedna z nejlepších v historii klubu ! Potom po čase přišel PAN Hitzfeld a další úžasná léta ! A ať se na mě nikdo nezlobí, jeví se mě, že pod jiným než německým trenérem to v Bayernu asi nepůjde ! Vím, Klinssi byl němec a také to bylo špatně ,ale to byla spíše ta vyjímka co potvrzuje ta pravidla ! Proto křičím SAMMER , co jít kus cesty spolu !? No a titul ? TO JE KONEC !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Afinále ligy mistrů ? Takhle jen sen a scifi !!

Reagovat
smazaný uživatel

No a je to tady ! Odkaz Expres zprávy na portálu bundesliga,dále další expres zprávy a článek Toni zavzpomínal na van Gaala ,ze 3.2.2011 !! A já jsem to říkal ,že Průša je ůCHYL !!

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

A tak byla ta německá diskuze klidná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že se SC gólově neprosadil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele