21. kolo
06.02.2011 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Freiburg - Eintracht Frankfurt 0:0

Jednadvacáté bundesligové kolo skončilo tak, jak začalo - bezbrankovou remízou. Pro tu si disciplinovaně hrající Frankfurt dojel do Freiburgu a bodoval tak vůbec poprvé na jaře. Domácí zůstávají těsně za pohárovými pozicemi.

Utkání začalo velice pozvolna, postupem času si ale začal Freiburg vytvářet územní převahu a měl také první nadějný útok, ten ovšem zabrzdil v ofsajdu stojící Cissé. Na druhé straně už k přímému ohrožení branky došlo, když Tzavellas nacentroval na Ochse a ten z voleje vypálil, domácí brankář Baumann si ale dokázal poradit.

Jinak se ale oba celky úspěšně neutralizovaly ve středu pole a divákům se tak příliš zajímavá podívaná nenaskytla. Ke konci poločasu začal znovu být efektivnější v útočné fázi Eintracht, po spolupráci s Gekasem se ale nakonec nepodařilo zakončit Caiovi a chvíli nato pálil nad aktivní Ochs.

Do druhého poločasu vstoupili soupeři bez personálních změn a stejný zůstal i obraz hry. Chyby v kombinaci převažovaly, a tak jedinou šancí byla střela z dálky. Tu zkusil po necelé hodině hry domácí Makiadi, jenže přestřelil a totéž se "povedlo" i na druhé straně Gekasovi; řecký střelec byl navíc v mnohem lepší pozici.

Za chvíli málem udeřilo a drtivá většina z fanoušků na Badenova-Stadionu už pomalu slavila, po přímém kopu Bastianse ale z dvou metrů (!!!) dokázal netrefit branku Cissé. Na opačné straně hřiště se dostal k zakončení Franz a trefil břevno, a když pak neuspěli ani elitní střelci obou týmů Cissé a Gekas, skončilo utkání zaslouženou dělbou bodů.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

... nahovno match, posranej tiket :X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele