Bundesliga - souhrn 2. kola

15.08.2009, 17:24, aktualizováno 16.08.2009, 19:24
Komentáře a souhrny
Wolfsburg vyhrál v Kolíně nad Rýnem a jako jediný má šest bodů. Bayern si na své první letošní ligové vítězství bude muset počkat, ve druhém kole doma jenom remizoval s Werderem. Hamburk rozstřílel Dortmund, hodně branek dal při své výhře i Stuttgart. Leverkusen jediným gólem porazil Hoffenheim, Schalke nemělo problémy s Bochumí...

Eintracht Frankfurt - 1. FC Norimberk 1:1

15.08.2009 15:30

Góly: 17. Caio - 64. Albert Bunjaku

Ve Frankfurtu se hrál dnes velmi dobrý fotbal ve velkém tempu s kupou šancí na obou stranách. Domácí se sice dostali v první půli do vedení, druhou ale Norimberk srovnal a utkání tak skončilo dělbou bodů.

První šanci zápasu přinesla individuální akce pravého obránce hostí Diekmeiera, který ji zakončil povedenou střelou, nicméně Nikolov byl pozorný. Na druhé straně se dostal do velké šance kapitán Amanatidis, ale z dobré pozice vystřelil pánu Bohu do oken. Poté Mintál pěknou časovanou kolmicí nachytal obranu Eintrachtu v nedbalkách, ale Eigler si míč špatně zpracoval a stihl již jen upadnout v souboji s jedním z obránců.

První gólová akce zápasu přišla v 17. minutě po rychlé kombinaci domácích. Amanatidis z křídla nacetroval do vápna hostů, Meier míč hlavou sklepl pro nabíhajícího Brazilce Caia, který přízemní ranou dokázal překonat Schäfera - 1:0. V závěru poločasu ještě Marek Mintál pěknou ranou z 25 metrů prověřil Nikolova, ale to bylo z první půle vše.

Do druhé půle vešli aktivněji domácí, když Caio překrásnou kolmicí vyslal na zteč Amanatidise, ten všas svojí příležitost zahodil. Diekmeier na druhé straně po krásné kličce přihrál Eiglerovi, který v zakončení rovněž selhal. Selim Teber z rychlého brejku pak krásně přenesl míč na Amanatidise, který ale pouze nastřlil Schäfera.

A tak platilo staré známe nedáš-dostaneš. V 64. minutě střídající Bunjaku vyslal do gólové šance rovněž střídajícího Charistease. Ten pouze nastřelil Nikolova, ale Bunjaku se z dorážky již nemýlil - 1:1.

Norimberk pak v závěru ještě udeřil podruhé, když Bunjaku vstřelil svůj druhý gól, ten však správně nebyl uznán pro jeho postavení mimo hru. Oba kluby si tak zaslouženě podělily o bodový zisk.

Více informací k zápasu

Hannover 96 - 1. FSV Mainz 05 1:1

15.08.2009 15:30

Góly: 56. Jiří Štajner (pen.) - 53. Aristide Bancé

V utkání plném zajímavých situací se zrodila remíza, Hannover a Mainz se rozešly po výsledku 1:1 smírně a oba týmy tak nadále čekají na první výhru v sezóně. Za domácí se trefil Jiří Štajner, jenž proměněnou penaltou rychle odpověděl na hostující vedení.

Hannover chtěl od prvních minut jasně ukázat, kdože je v AWD-Areně pánem, a Mainz se musel bránit. První příležitost měl již v 5. minutě Ya Konan, který ale ztroskotal na brakáři Müllerovi. Stejný hráč byl v zakončení i v 24. minutě, kdy ho opět vychytal skvělý Müller a následnou pomalou dorážku Forssella v pohodě zneškodnil obránce Bungert.

Chvíli nato zakroutil Bruggink míč těsně vedle, poté si vzal slovo Štajner, jeho ráně z dálky ovšem scházela přesnost více než cokoliv jiného. Hosté měli jedinou příležitost na konci poločasu, ale zcela volný Peković nedokázal zblízka hlavičkovat přesně.

Co hostům nevyšlo krátce přes změnou stranou, provedli hráči Mainzu v 53. minutě. Ivanschitz skvělou přihrávkou nastartoval Bancého, jenž přesprintoval Schulze a střelou o tyč překonal bezmocného Enkeho - 0:1. Hned vzápětí mohl domácí poslat na úplné dno sám Ivanschitz, jeho ránu ale zneškodnil Enke. A v 56. minutě bylo vyrovnáno, když Müller fauloval Konana a s následným pokutovým kopem si v pohodě poradil Štajner - 1:1.

Poté se hra trochu otevřela a následovaly příležitosti na obou stranách. V domácím týmu se činil hlavně Bruggink se svými standardkami, na druhé straně se z dvaceti metrů opřel do míče Gunkel a jeho neuvěřitelná bomba skončila na břevně. Oba brankáři však už další gól nepřipustili a utkání nakonec skončilo 1:1.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - TSG Hoffenheim 1:0

15.08.2009 15:30

Góly: 67. Stefan Kießling

Premiéra v zrekonstruované BayAreně vyšla domácímu Leverkusenu na výbornou, Bayer totiž herně přehrál Hoffenheim a nakonec bere i všechny tři body za vítězství 1:0. Jedinou branku vstřelil v průběhu druhé půle Stefan Kießling.

Domácí vzali taktovku utkání do svých rukou hned na začátku, hosté z Kraichgau byli zatlačeni do defenzivy. Poprvé ale byla k vidění šance až v 17. minutě, kdy z druhé vlny pálil Barnetta a brankář TSG Hildebrand se musel činit. Hoffenheim nepředvedl za prvních dvacet minut prakticky nic, o to překvapivější by bylo jeho vedení, kdyby v 21. minutě nevychytal Adler Ibiševiće.

Tařka jednostranný fotbal se hrál i nadále, v 36. minutě si Bayer04 vypracoval šanci k vedoucí brance. Po rohu Barnetty se k hlavičce dostal veterán Hyypiä, Hildebrand se proti němu ovšem vytasil se skvělým reflexem. Hosté měli poté i trochu štěstí, když rozhodčí Gagelmann nepostřehl jasnou ruku Carlose Eduarda, do přestávky ještě pálil nad Kießling.

Po změně stran se dlouho neudálo takřka nic, až po hodině hry znovu domácí tým začal šlapat na plyn. V 66. minutě se Kießling rozhodl nepřihrát lépe postavenému Vidalovi a Hildebrand tak dostal šanci zachránit situaci, o pouhou minutu později ovšem již Leverkusen vedl. Augusto našel Derdiyoka, jenž patičkou přihrál Kießlingovi a ten byl se svou špičkou kopačky o něco rychlejší než bránící Šimunić - 1:0.

Hostující kouč Rangnick pak pochopitelně vsadil na útok a Hoffenheim měl i šanci. Nejprve ale přečkal příležitost Augusta, jenž mohl rozhodnout, a poté mohl vyrovnat, jenže v souboji Adlera s Dembou Ba zvítězil domácí brankář. Druhý gól Bayeru pak měl na hlavě Kießling, proti němuž zasáhl znovu Hildebrand. Z bodového hlediska mu to však nebylo nic platné, Leverkusen zaslouženě vyhrál.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - SC Freiburg 4:2

15.08.2009 15:30

Góly: 53. Pavel Pogrebnjak, 65. Élson (pen.), 76. Élson, 89. Julian Schieber - 70. Mohammadou Idrissou, 86. Mohammadou Idrissou

V malém bádensko-württemberském derby padaly branky, favorizovaný Stuttgart přehrál nováčka z Freiburgu 4:2. Všechny góly byly k vidění až po změně stran, rozdílové dvě trefy má na svědomí záložník VfB Élson.

Zejména začátek utkání ovšem na žádnou střelnici rozhodně nenasvědčoval, oba týmy hrály hodně zezadu a snažily se o rychlé kontry. Mírnou převahu měli domácí, až po čtvrthodině hry jí ale dokázali vyjádřil brankovou příležitostí. Po kombinaci Pogrebňaka, Khediry a Cacaua střílel posledně jmenovaný, projektil z jeho kopačky ovšem mířil těsně vedle pravé tyče.

Stuttgartu chyběla přesnost ve finální fázi, to Freiburg se dlouho k šestnáctce soupeře ani nemohl dostat. Až pět minut před koncem poločasu se hostujícímu týmu naskytla první šance, volej z úhlu v podání Idrissoua měl ovšem beztak ke gólu daleko.

Po nepříliš záživné první půli se v té druhé ale začaly dít věci. V 53. minutě nedokázal Élsonův rohový kop odvrátit Bastian, míč se následně přes Hleba a Boku dostal až k Pogrebňakovi, který ze do prázdné branky vsítil svůj první bundeslgový gól - 1:0. Hned z protiútoku mohl vyrovnat Jäger, ale svoji příležitost nevyužil.

V 65. minutě to mohlo freiburského útočníka mrzet dvojnásob, Salz totiž fauloval Porgrebňaka a s následnou penaltou si suveréně poradil Élson - 2:0. Pět minut nato ale byl mezi soupeři opět jednobrankový rozdíl, když Tasci neuhlídal Idrissoua a ten hlavičkou zužitkoval vybídnutí Abdessadkiho - 2:1.

Freiburg převzal otěže utkání a chtěl vyrovnat, v 76. minutě mu ale přestřihl křídla znovu Élson, jenž přišel na hřiště teprve do druhé půle s stal se mužem zápasu. Brazilský záložník tentokrát napálil míč parádně z pětadvaceti metrů a Salz byl bezmocný - 3:1. Přesně za deset minut hosté znovu snížili a znovu to byl Idrissou, kdo se trefil a snížil na 3:2 z pohledu domácích, ale tečku za utkáním udělal v 89. minutě Schieber, jenž se stejně jako Élson prosadil střelou z větší vzdálenosti a uzavřel na konečných 4:2.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Borussia Dortmund 4:1

15.08.2009 15:30

Góly: 3. Guy Demel, 10. Zé Roberto, 12. José Paolo Guerrero, 72. Marcus Berg - 5. Nelson Valdez

Hamburg napravil týden staré trapné vystoupení ve Freiburgu a Dortmund doma zejména zásluhou parádního startu přejel 4:1. Hostující Borussia sice dokázala ještě bleskověji odpovědět na rychlý první gól, ale pak už nestačila. HSV je tak po šesti sobotních zápasech první.

Pokud někdo z diváků nestihl úvodní minuty, musel hořce litovat. Už ve 3. minutě nevyřešila dobře situaci po Trochowského rohovém kopu dvojice Weidenfeller - Owomoyela, díky čemuž snadno skóroval Demel - 1:0. Hned dvě minuty nato ale domácí vytrhl z euforie Valdéz, který zužitkoval Blasczykowského přistrčení a hlavičkou překonal Rosta - 1:1.

Zběsilé tempo ovšem pokračovalo, HSV se rychle oklepalo, převzalo iniciativu a v 10. minutě opět vedlo. Zé Robertovu pumelici sice zastavila tyč, brazilský záložník si ale našel odražený míč a napodruhé už byl neomylný - 2:1. Borussia měla enormní problémy ve středu hřiště a na pravé strany obrany, což vyústilo hned v další branku. Probíhala 12. minuta, když Elia vyškolil Owomoyelu, předložil míč Guerrerovi a ten se ke skórování nenechal dvakrát pobízet - 3:1.

Po fantastickém úvodu poté oba týmy zřejmě usoudily, že je čas na odpočinek a tempo utkání šlo hodně dolů. Navrch měli ale i nadále domácí, hlavně středové trio Jarolím, Trochowski, Zé Roberto hrálo prim při dlouhém držení míče. Dortmund se sice do přestávky zmohl na dva pokusy, ale Hajnalova umístěná střela ani rána Sahina ke snížení nevedly.

Po změně stran bylo opět o něco živěji, Trochowski střílel vedle, na druhé straně zase neuspěl dvakrát Blaszczykowski a jednou v obrovské šanci bek Santana, který hlavičkou ze tří metrů Rosta nepřekonal. Hostující brankář Weidenfeller se musel znovu činit v 68. minutě, Petrić ale svou šanci neproměnil.

Chorvatský útočník vzápětí vystřídal a na hřiště se dostal novic Marcus Berg, jenž se hned uvedl brankou. V 72. minutě stál na správném místě a dorazil Weidenfellerem vyraženou Zé Robertovu střelu - 4:1. Dortmund poté mohl výsledek kosmeticky upravit, ale Rangelovova branka nebyla správně uznána pro ofsajd a konečné skóre tak zní 4:1.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - Werder Brémy 1:1

15.08.2009 15:30

Góly: 72. Mario Gómez - 39. Mesut Özil

Bayern doma pouze remizoval s Werderem Brémy a ani napodruhé tak nevyhrál. Domácí byli celý zápas lepším týmem, ale nedokázali své šance využít a tak zápas skončil dělbou bodů.

První půlhodinku se oba týmy jen tak oťukávaly a kromě střel z dálky Schweinsteigera a Fritze po individuelních akcích se to moc šancemi nehemžilo. Větší vzrušení přišlo až v 29. minutě a to před brankou Bayernu. Po faulu Pranjiće zahrával Mesut Özil standardní situaci, kterou posadil na hlavu jednomu ze svých spoluhráčů a míč k údivu všech se donesl až na zadní tyč, od které se odrazil zpátky do hřiště.

O deset minut později, konkrétně v 39. minutě se ale hosté mohli již naplno radovat. Po pěkné kombinační akci středem hřiště se míč dostal až k Aaronu Huntovi na křídlo a ten je poslal pod sebe do vápna na Özila. Ten si ho jedním dotykem zpracoval a druhým jej poslal umístěnou ranou na zadní tyč - 0:1. To bylo z první půle vše.

Do druhé trenér Bayernu Luis van Gaal poslal místo první půli nevýrazného Kloseho chorvatského útočníka Ivicu Oliće, který dokázal hru Bayernu více rozproudit. V 50. minutě po rohovém kopu Wiese promáchl míč, avšak ve velké tlačenici jej hráči Bayernu nedokázali usměrnit do branky. Hned z protiútoku zahrozili Brémy, ale Sanogo mířil nepřesně.

V 61. minutě Olić dobrým presinkem nenechal Mertesackera napokoji, ten ztratil míč, ale Olić zblízka Wieseho nedokázal překonat. O čtyři minuty později, to už byl na hřišti Franck Ribéry, se právě tento francouzský štírek prosmýkl po levé straně hřiště kolem Fritze a nacetroval míč do vápna. Olić si dokázal míč zpracovat hrudí, ale následná střela mířila jen do míst, kde stál právě Wiese.

V 69. minutě z ojedinělé akce Brém zahrozil ranou z dálky Boenisch, ale střela postrádala větší přesnost. V 72. minutě se ale slavilo na druhé straně. SuperMario Gómez se poprvé v lize gólově prosadil v jiném dresu, než v tom stuttgartském. Lahm na pravé straně hřiště zacvičil s Boeinischem, poslal prudký centr na přední tyč, kde již číhal za bukem Gómez a zblízka nedal Wiesemu šanci - 1:1. Trenér Brém Schaaf následně Boenische stáhnul ze hřiště a nahradil jej Duško Tosićem.

Bayernu bylo v těchto minutách plné hřiště. Klub z Mnichova to zkoušel středem i po stranách, ale defenzíva Brém byla dobře konsolidovaná. O převaze domácích svědčí i držení míče v procentuálním poměru 69:31. Hráči Bayernu zkoušeli často obranu Brém překonat pomocí vtipné přihrávky za obranu, ale tyto akce domácích zpravidla zastavoval praporek pomezního sudího. Jedenáct odpískaných ofsajdů na straně Bayernu je vážně moc, zatímco hráči Brém se v postavení mimo hru neocitli ani jednou za zápas.

Utkání se chýlilo ke konci a žádná výraznější šance nepřicházela na jedné či druhé straně. V 90. minutě se sice Sanogo dostal po centru Tosiće k hlavičce, ta ale rozhodně neměla gólové paramatry. A tak utkání skončilo 1:1, přičemž to budou hlavně domácí, kteří mohou tohoto výsledku litovat.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - VfL Wolfsburg 1:3

15.08.2009 18:30

Góly: 49. Fabrice Ehret - 73. Edin Džeko, 74. Pierre Womé (vl.), 87. Obafemi Martins

Kolín nad Rýnem nedokázal zužitkovat převahu na hřišti, která byla znát především v prvním poločase, a po dvou kolech tak zůstává jako jediný bez bodu. Wolfsburg dokázal otočit skóre a udržet si tak první příčku.

Domácí vycházeli ze zabezpečené obrany a snažili se o rychlé přechody do útoku. V desáté minutě tak vybídl k první šanci svým centrem Brečko Ehreta, ten ale hlavičkou z malého vápna rozvlnil síť ze špatné strany. Díky důslednému bránění byl ze hřiště naprosto vymazán loňský nejlepší střelec Grafite a o moc lépe na tom nebyl ani Džeko, který se dostal jen k pár nezdařilým pokusům.

Další šanci zahodil Mohamad, který z hloubi vápna nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. V poslední desetiminutovce se už rozehráli také hostující favorité. Ve 38. minutě pálil z velké dálky Misimovič, proti jehož střele musel zasahovat Modragon. Dobře si domácí brankář vedl i proti střele Grafiteho, který neuspěl z prakticky stejné pozice jako Mohamad. Tři minuty před koncem ještě hlavičkoval nad Gentner, do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Do druhého poločasu vstoupili skvěle domácí. Po čtyřech minutách napřáhl z vápna Ehret, jehož střelu vyrazil brankář Benaglio pouze před sebe, na malé vápno si seběhl sám Francouz a dorážkou své střely otevřel skóre. Branka okamžitě nadzvedla hosty a hned po pěti minutách mohl vyrovnat Grafite, ale z blízkosti malého vápna branku přestřelil.

Vlci dostávali domácí pod větší a větší tlak, přesto mohl vedení pojistit Podolski. Ten svůj návrat na kolínský stadion gólem nekorunoval a z deseti metrů nedokázal z levé strany zamířit přesně. Bylo jen otázkou času, kdy se hostům podaří vyrovnat. Stalo se tak sedmnáct minut před koncem, když Riether našel na zadní tyči Džeka, který již lehce střelou ze dvou kroků vyrovnal.

Pohroma pro Kolín přišla hned v další minutě. Womé sice uhlídal Schäfera, pouze však díky vlastní teči, po které míč doputoval do jeho vlastní sítě. To domácím zlomilo vaz a jejich zoufalá snaha o vyrovnání přinesla akorát pojišťující gól hostů. Grafite ještě v obrovské šanci ze sedmi metrů nedokázal brankáře překonat, tři minuty před koncem se ale již prosadila nová akvizice - Obafemi Martins. Ten se prosadil právě po příhře brazilského kanonýra střelou z pravého rohu malého vápna. Poslední minuty se již dohrávaly pouze z povinnosti, pro skleslé domácí byl vysvobozením finální hvizd.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - Hertha BSC 2:1

16.08.2009 15:30

Góly: 23. Roel Brouwers, 52. Karim Matmour - 53. Gojko Kačar

Víceméně vyrovnané utkání mezi Mönchengladbachem a Herthou BSC pro sebe rozhodl domácí tým, který vyhrál 2:1. Utkání nabídlo plno šancí a branek mohlo být ještě více, Borussia si po remíze z prvního kola připsala první výhru v sezóně.

Do zápasu ale vstoupili lépe Berlíňané, jenž poprvé ohrozili domácí branku po deseti minutách. To vypálil Raffael, Heimeroth ovšem projektil z jeho kopačky s obtížemi zneškodnil. Hned o dvě minuty později to zkusil pro změnu Kačar, ale ten mířil mimo. Hertě scházela přesnost jak v rozehrávce tak i v zakončení, což jen dokumentoval svou šancí Nicu.

Borussia si vzala slovo zhruba po čtvrt hodině a mnohem důsledněji vedené útoky měly brzy za následek vedoucí branku. V 23. minutě nedokázala hostující obrana odklidit míč do bezpečí, čehož využil Levels, jenž nacentroval a jeho parťák z obrany Brouwers hlavičkou zády k brance rozvlnil síť za Drobným - 1:0.

Brzy vyrovnat mohl Nicu, stejně jako při své první šanci ale branku minul. Na druhé straně pak vypálil Arango a Drobnému muselo pomáhat břevno. Domácí i přesto šli do kabin z jednobrankovým vedením.

O něj je mohl brzy po změně stran připravit Cícero s Wichniarkem, jejich akce ovšem brankou neskončila a za pár minut udeřilo na druhé straně. Nejprve ještě Bobadilla trefil břevno, v 52. minutě pak zakombinoval právě Bobadilla s Neuvillem a střílejícímu Matmourovi stačilo jen nastavit kopačku - 2:0.

Brzy však byl rozdíl mezi týmy znovu jednogólový, to když hned v 53. minutě vystoupal po rohovém kopu nejvýše Kačar a hlavičou snížil - 2:1. Za dalších pět minut mohlo být vyrovnáno, když se Kačar tentokrát zhostil role nahrávače a jeho pobídku jen o chloupek minul Wichniarek. Poté domácí Arango otestoval z dálky Drobného, na druhé straně zastavil Domovčijského ofsajd.

Gladbach měl poté ještě několik náznaků šancí ke gólové pojistce, jenže nedal a poté musel trnout. V 79. minutě parádně vypálil Raffael, proti jeho pokusu ale "zasáhla" tyčka. V minutě s pořadovým číslem 87 pak Raffael našel Kačara, ten ovšem vyrovnání odmítl. Drobného ještě musela potřetí v zápase zachránit branková konstrukce, když pálil Arango, na třech bodech pro domácí to už ale nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - VfL Bochum 3:0

16.08.2009 17:30

Góly: 38. Christoph Moritz, 45. Heiko Westermann, 76. Jefferson Farfán

Schalke se první domácí zápas sezony vydařil, ve Veltins Areně slavilo nad rivalem z Bochumi jasnou výhru 3:0. Felix Magath se tak po několika týdnech opět dostal se svým týmem na úplný vrchol tabulky.

Na první gól si museli diváci počkat až do 38. minuty. To totiž svou první ligovou branku vstřelil mladičký záložník Christoph Moritz. Vedení ještě do konce poločasu stihl navýšit bek Heiko Westermann, poslední gól pak padl 12 minut před koncem. Svůj desátý zásah za Schalke si připsal Jefferson Farfán.

Přestože tým z Gelsenkirchenu v minulém kole porazil Norimberk 2:1, kouč Magath byl s výkonem svého týmu, především ve druhém poločase, hrubě nespokojen. S dnešním zápasem mohl být zkušený kouč daleko spokojenější, Schalke se totiž po dlouhých 18 měsících podívalo na první místo Bundesligy.

Domácí si byli vědomi špatného výkonu z Norimberku, na ten ale dali rychle zapomenout. Během první půlhodiny se do šancí postupně dostal Kevin Kuranyi, Jefferson Farfán i Carlos Zambrano, ani jeden ale na Philippa Heerwagena v brance hostů nevyzrál. První gól zápasu tak přišel až o osm minut později, ve 38. minutě. Šťastným střelcem se stal teprve devatenáctiletý talentovaný záložník Christoph Moritz, který využil skvělé práce Ivana Rakitiče na levé straně. Pro nadějného záložníka to znamenalo vůbec první branku v profesionálním fotbalu - 1:0.

Na druhý gól už nemuseli příznivci domácích dlouho čekat, konkrétně do 45. minuty. Krásnou akci Rakitiče a Farfána korunoval pojišťovací brankou na 2:0 krásnou střelou k pravé tyči německý reprezentační obránce Heiko Westermann. Heerwagen neměl ani podruhé šanci gól odvrátit.

Necelou čtvrthodinku před koncem se mezi střelce zaslouženě zapsal také Farfán. Holandský útočník si několikrát vyměnil míč se svým útočným kolegou Kuranyim, a poté napálil míč za opět bezmocného gólmana Heerwagena. Gelsenkirchenský tým se tak po dvou kolech dotáhl na Wolfsburg, se kterým po úvodních dvou kolech vévodí německé Bundeslize.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.VfL Wolfsburg22005:16
Schalke 0422005:16
3.Hamburger SV21105:24
4.Borussia Mönchengladbach21105:44
5.Eintracht Frankfurt21104:34
6.Bayer Leverkusen21103:24
7.VfB Stuttgart21014:43
8.Hertha BSC21012:23
9.Borussia Dortmund21012:43
10.1. FSV Mainz 0520203:32
11.Bayern Mnichov20202:22
12.Werder Brémy20113:41
13.1. FC Norimberk20112:31
14.Hannover 9620111:21
TSG Hoffenheim20111:21
16.SC Freiburg20113:51
17.VfL Bochum20113:61
18.1. FC Köln20021:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jak je tam Ribéry hned po nastoupení na hřiště vymotal ve vápně jinak Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery kromě toho krásnýho manévru ve vápně hrál uplný hovno!!!!Olič??neskutečný co nedá!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu neskytečný, 2 stoprocentní góly...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak!!první poločas sem sice neviděl ale nevim proč Klose šel dolu po 45 minutách!!

Reagovat
smazaný uživatel

a už vo půlce tam měl dát Riberyho místo toho debilního Pranjiče!!nevim co ho tam pořád sere!!!větší dřevo sem neviděl ten v Bayernu nemá co dělat!

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem viděl jen první...jinak Gomez taky nic moc, Pranjič, Van Buyten tragickej...myslel jsem že na stoperu budou Breno a Demichelis, ty mi příjdou o třídu lepší než Van Buyten a ten Badstuber

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych tam Demichelise místo van Buytena, Badstubera bych nechal, Breno je největší omyl posledních let!!!!btw, Demichelis je mimo na 6 tejdnů..a to radši preferuju van Buytena než Brena

Reagovat
smazaný uživatel

zase tolik je nesleduju, ale v přípravě se mi dvojice Demichelis-Breno líbila...Van Buytena nesnáším dlouhodobě, to je podle mě kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

při srovnánim s Brenem to kopyto neni...až se uzdraví Demichelis tak doufám že bude hrát místo van Buytena...a ještě doufám že Bayern přivede Bosingwu a van der Vaarta

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa podle mě určitě nepříjde, je to první volba pro Chelsea na pravýho beka...pořád se mluví o výměně Vaart + Robben + cash za Ribéryho, tak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

nn teď sem slyšel že by van der Vaart moh přijít za prachy do Bayernu...že by ho Real pustil aniž by ćhtěl na oplátku Raffaela

Reagovat
Pipo123

Bosingwa by asi bol trocha zbytoční ne ? to radšej nejaké stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis neni momentálně na stoperu o třídu lepší ani v porovnání s Klosem

Reagovat
domingo

Breno, Demichelis, Van Buyten, to jsou stopeři

Reagovat
smazaný uživatel

njn a co s tim uděláš když vedení je přesvědčeno že tydle 4 sou lepší než Lúcio

Reagovat
Arne

Kromě HSV-BVB solidní výsledky.

Reagovat
$dolar$

vsechny vysledky jsou paradni

Reagovat
$dolar$

HSV nadherne

Reagovat
Pipo123

zápas nám moc nevišiel ale sklamal ma hlavne olič a ribery

Reagovat
Pipo123

pardon ne Ribery ale Pranjič

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Berg 1. start v Bundeslize = 1. gól v Bundeslize.

Reagovat
$dolar$

No gol to byl sice jednoduchej, ale mohl pridat i dalsi a to hral jenom nejakych 15 minut

Reagovat
M11

Müller ma neco v sobe

Reagovat
smazaný uživatel

nalitej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Wolfsburg

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo jestli bude někdo po 2. kole se 6 bodama.

Reagovat
JarousFCB

Wolfsburg ... teda zatím to tak vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, dobře oni.

Reagovat
Lorcan

stačili 2.kola a Wolfsburg už má před bayernem 4. bodovej náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern má za sebou ale poměrně dost silné soupeře - Hoffenheim,Brémy. V příštím kole by Bayern měl brát na 100% 3 body.V dalším kole proti Wolfsburgu se náskok může buď ztenčit,nebo už bude Bayern před Wolfsburgem,protože ve 3. kole se utká Wolfsburg s Hamburkem

Reagovat
smazaný uživatel

proč tam Favre pořád cpe toho Piszczeka?

Reagovat
smazaný uživatel

Bayer

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Bayern nevyhraje ligu. Fandím Wolfsburgu a Frankfurtu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele