2. kolo
15.08.2009 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Hannover 96 - 1. FSV Mainz 05 1:1

V utkání plném zajímavých situací se zrodila remíza, Hannover a Mainz se rozešly po výsledku 1:1 smírně a oba týmy tak nadále čekají na první výhru v sezóně. Za domácí se trefil Jiří Štajner, jenž proměněnou penaltou rychle odpověděl na hostující vedení.

Hannover chtěl od prvních minut jasně ukázat, kdože je v AWD-Areně pánem, a Mainz se musel bránit. První příležitost měl již v 5. minutě Ya Konan, který ale ztroskotal na brakáři Müllerovi. Stejný hráč byl v zakončení i v 24. minutě, kdy ho opět vychytal skvělý Müller a následnou pomalou dorážku Forssella v pohodě zneškodnil obránce Bungert.

Chvíli nato zakroutil Bruggink míč těsně vedle, poté si vzal slovo Štajner, jeho ráně z dálky ovšem scházela přesnost více než cokoliv jiného. Hosté měli jedinou příležitost na konci poločasu, ale zcela volný Peković nedokázal zblízka hlavičkovat přesně.

Co hostům nevyšlo krátce přes změnou stranou, provedli hráči Mainzu v 53. minutě. Ivanschitz skvělou přihrávkou nastartoval Bancého, jenž přesprintoval Schulze a střelou o tyč překonal bezmocného Enkeho - 0:1. Hned vzápětí mohl domácí poslat na úplné dno sám Ivanschitz, jeho ránu ale zneškodnil Enke. A v 56. minutě bylo vyrovnáno, když Müller fauloval Konana a s následným pokutovým kopem si v pohodě poradil Štajner - 1:1.

Poté se hra trochu otevřela a následovaly příležitosti na obou stranách. V domácím týmu se činil hlavně Bruggink se svými standardkami, na druhé straně se z dvaceti metrů opřel do míče Gunkel a jeho neuvěřitelná bomba skončila na břevně. Oba brankáři však už další gól nepřipustili a utkání nakonec skončilo 1:1.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele