Bundesliga - souhrn 13. kola

18.11.2011, 22:23, aktualizováno 20.11.2011, 19:26
Komentáře a souhrny
Dortmund ve šlágru kola vyhrál na půdě Bayernu a už na něj ztrácí jenom dva body. Gladbach nezpomaluje, ba naopak, doma rozdrtil Werder. Výprask uštědřilo i Schalke Norimberku a s nepořízenou jede i Hannover z Wolfsburgu. Freiburg v závěru urval bod proti Hertě, Leverkusen odvezl z Kaiserslauternu všechny tři, v Kolíně nad Rýnem se nehrálo. V neděli uspěly Stuttgart a Hamburk.

Hamburger SV - TSG Hoffenheim 2:0

20.11.2011 17:30

Góly: 25. José Paolo Guerrero, 65. Marcell Jansen

Hamburk přehrál ambiciózní Hoffenheim a pokračuje tak ve zlepšených výkonech, jež začal ukazovat po příchodu nového kouče Thorstena Finka. Severoněmecký celek bodoval už pět utkání v řadě, což má za následek posun již na čtrnáctou příčku. Zvednout sebevědomí by mu potom měla i premiérová výhra v Imtech Areně.

Přístavní celek chtěl konečně zaknihovat premiérovou domácí výhru v sezóně, a tak od začátku na svého soupeře vlétl pěkně od podlahy. Hodně aktivní byla zejména nově sestavená útočná dvojice Guerrero - Berg, ani jedna z nadějně vyhlížejících akcí se jim však nepodařila dotáhnout do konce. A tak mohlo nečekaně udeřit na opačné straně. Hned dvě dobré možnosti měl Salihović, na Drobného se mu ovšem vyzrát nepodařilo. A tak, jak už to v takovýchto případech bývá, přišel trest. Beck špatně odhadl situaci, k balónu se tak dostal Guerrero, peruánský střelec sice nejprve zamířil do tyče, odražený míč však již poslal nekompromisně do sítě - 1:0.

Ve zbývajícím průběhu prvního dějství to byli hosté, kdo se hnal za vyrovnáním, žádnou stoprocentní šanci si ale dlouho vypracovat nemohli. To se snažil změnit až Rudy, jenž našel v pokutovém území Babela, ten si balón skvěle zpracoval, poté však pálil z úhlu nepřesně. V nastaveném čase mohlo HSV přidat pojistku. Na Töreho rohový kop si naběhl Guerrero, z hranice penalty ale branku přestřelil.

I po obrátce měli lepší začátek domácí. Byl to znovu agilní Guerrero, kdo zaměstnával pozměněnou obranu vesnického celku, tentokrát ovšem vyšla jeho snaha naprázdno. A když to nešlo kombinačně, tak to Hamburk zkusil vzduchem. Na standardku Töreho si naběhl obávaný hlavičkář Westermann, zakončoval ale pouze do středu branky, kde stál připravený Starke. O poznání nebezpečnější potom byla na druhé straně umístěná rána Salihoviče, Drobný si ovšem věděl rady. Kdo to ale nevěděl, byla hostující defenziva, která si vůbec nevšímala Jansena, jenž nabízené volnosti střelou k bližší tyči snadno využil - 2:0.

A pro Hoffenheim mohlo být o pár minutek ještě hůře. Berg nabil do palebné pozice Jansenovi, tomu ovšem znemožnil zaznamenat druhou branku v utkání skvělý reflex Starkeho. HSV bylo v závěru jasně lepší, třetí branku se mu však již zaznamenat nepodařilo, byli to naopak hosté z Kraichgau, kdo mohl alespoň korigovat. Nejprve dostal ve vápně až příliš prostoru Mlapa, na Drobného ale nevyzrál. Ještě efektivnější zákrok poté český brankář předvedl proti hlavičce Babela z bezprostřední blízkosti, čímž si tak zajistil první čisté konto v sezóně.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - FC Augsburg 2:1

20.11.2011 15:30

Góly: 41. Martin Harnik, 51. Martin Harnik - 47. Tobias Werner

Švábi se s houževnatě bránícím Augsburgem dlouho trápili, poté ale přece jen ukázali větší kvalitu v útočné fázi a po zásluze si připisují tři body. Na důležité výhře má lví podíl Harnik, který nejenže zařídil obě branky, ale řadu dalších možností svým spoluhráčům ještě připravil.

V Mercedes-Benz Areně byl od úvodních minut k vidění spíše boj než fotbal, oba celky se sice snažili být aktivní, jejich snahu však často srážela vlastní nedůslednost. Přítomné obecenstvo tak probral až Hajnalův přímý volný kop, který jen těsně minul levou tyč Amsifovi svatyně. To bylo ale na dlouhou dobu to poslední, co stálo za zmínku, a tak není divu, že diváci začali s přicházející půlhodinou hry své miláčky častovat pískotem.

V tom domácím nepomohla ani Wernerova rána z úhlu, po které se musel Ulreich pořádně ohánět. A to nebylo od probuzeného nováčka všechno. O chvíli později se po rohu protlačil do zakončení znovu agilní křídelník, pěknou střelu z voleje ovšem nedokázal nasměrovat mezi tři tyče. Čtyři minuty před odchodem do kabin však přišel pro Bavory šok. Cacau nacentroval do vápna, Pogrebňak sice o balón přišel, ale pohotový Harnik ho poslal nekompromisně pod břevno - 1:0.

A jestliže první půle byla po svou většinu ospalá, tak úvod druhého dějství začal doslova raketově. Byli to hosté, kdo brzy srovnal krok. Baier poslal pas do středu, kde ho v pádu ještě prodloužil Davids až k Wernerovi, a ten nedal skvěle umístěnou střelou Ulreichovi žádnou šanci - 1:1. Radost z vyrovnání však svěřencům Jose Luhukaye dlouho nevydržela. Harnik předvedl parádní individuální akci, na konci které byla přízemní rána ke vzdálenější tyči - 2:1.

VfB bylo najednou na koni. Aktivní by zejména nezastavitelný Harnik, který znamenal pro soupeřovu branku neustálé nebezpečí. Byl to právě rakouský rychlík, kdo připravoval svým spoluhráčům jednu příležitost za druhou, střídající Okazaki s Gebhartem však nedokázali jeho pobídky zužitkovat, a tak stále existovala pro FCA naděje na bodový zisk. Tu mohl definitivně pohřbít šest minut před koncem Hajnal, ani jeho rána se však neujala.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - Borussia Dortmund 0:1

19.11.2011 18:30

Góly: 65. Mario Götze

Borussia Dortmund to znovu dokázala, po více než půl roce si zásluhou Götzeho branky odváží z Allianz Areny opět tři body. BVB tak potvrdilo skvělou formu z posledních zápasů a přiblížilo se společně s Gladbachem vedoucímu Bayernu na rozdíl pouhých dvou bodů.

Utkání začalo ve velkém tempu, o něco aktivnější byla v úvodu hostující Borussie. Přímý volný kop z velké dálky rozehrával Götze, sudí Gagelmann ovšem zapískal ruku ve zdi, a tak se rozehrávalo znovu, tentokrát ale z o poznání kratší vzdálenosti. K balónu se i napodruhé postavil Götze, ani teď se mu ale nepodařilo z celé akce nic vytěžit. O chvíli později pak Schmelzer v pokutovém území fauloval Gómeze, sudí však nechal pokračovat ve hře. A vzápětí mohli navíc Borussen udeřit, to by si ovšem nemohl Götze zpracovávat balón rukou.

Postupem času to byli Bavoři, kdo se chopil dirigentské taktovky. První nebezpečnou akci vymyslel uzdravený Robben, Ribéry ale poté nedokázal z hranice penalty zamířit přesně. Domácí se o chvíli později dožadovali po souboji Santany právě s Ribérym znovu pokutového kopu, píšťalka sudího Gagelmanna však zůstala němá. A když Mnichované zjistili, že to tímto způsobem zřejmě dneska nepůjde, tak se snažili prorazit i herně. Kroos oslovil nabíhajícího Gómeze, před ním ovšem stihl včas zasáhnout spolehlivý Hummels.

Takticky vedený fotbal pokračoval i po obrátce. Z toho se snažil vybruslit Lewandowski, hlavou ale nedokázal zacílit přesně. Potom se na druhé straně konečně ujala spolupráce Kroos - Gómez, ten si dokázal poradit i se Santanou, následně však pálil nepřesně. To na druhé straně zahrozilo o poznání důrazněji, Götze ale nedokázal z hranice vápna zamířit mezi tři tyče. To už ovšem neplatilo po hodině hry. Šikovný štírek si narazil s Kagawou a přes ležícího Boatenga přesně zakončil - 0:1. Srovnat krok mohl po chvíli, ze standardky ale hlavičkoval přesně do náručí Weidenfellera.

Utkání začalo nabírat na intenzitě. Kagawa našel Bendera, ten se s ničím nepáral a z dálky napřáhl, do prostoru ohraničeného třemi tyčemi se mu však zamířit nepovedlo. V sedmdesáté čtvrté minutě již mohlo být rozhodnuto, Lewandowskiho branka ovšem nemohla být pro ofsajdové postavení uznána. Na druhé straně vyslal Gómez do úniku Ribéryho, ten se z úhlu řítil sám na Weidenfellera, překonat ho však nedokázal. Kýženého vyrovnání mohl dosáhnout i Badstuber, jeho pokus ze standardky se ale mezi tři tyče nevešel. V závěru si Dortmund vedení pohlídal.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - 1. FC Norimberk 4:0

19.11.2011 15:30

Góly: 13. Klaas-Jan Huntelaar, 39. Raúl, 66. Klaas-Jan Huntelaar, 84. Lewis Holtby

Průměrný výkon stačil Schalke k tomu, aby bez větších potíží smetlo na vlastním trávníku Norimberk v poměru 4:0. Bavořané tak v Gelsenkirchenu znovu potvrdili, že se v současnosti pyšní opravdu mizernou formou.

Zápas začal sice poměrně nevýrazně, už ve čtvrté minutě si ale Schalke vypracovalo první příležitost. Z pravé strany perfektně odcentroval Baumjohann, v šestnáctce se k míči probojoval Papadopoulos a míč poslal zhruba půl metru nad.

Domácí fotbalisté toho v úvodu příliš nepředvedli, i přesto ale šli ve 13. minutě do vedení. Baumjohannovu střelu sice ještě dokázal gólman Schäfer vyrazit, k dorážce se ovšem hned vzápětí dostal kanonýr Klaas-Jan Huntelaar a pohodlně zakončil do odkryté brány. Tento moment probudil také fotbalisty Norimberku, kteří rázem začali hrát výrazně aktivněji, bohužel ale bez kýženého efektu.

Nechybělo naopak mnoho a okolo 30. minuty mohli znovu inkasovat. V obou případech je podržel výborný Schäfer, který nejprve zlikvidoval Huntelaarovu hlavičku, a následně si bravurně poradil také se střelou Raúla. Legendární Španěl se ale nakonec gólu v první půli přeci jen dočkal. V 39. minutě zakončil z hranice vápna nechytatelně k tyčce.

Po změně stran se hrálo dlouhou dobu hodně opatrně a bez nějakých výrazných šancí. Oba celky se sice dokázaly dostat k vápnu soupeře, tam ale pokaždé narazily na zformovanou obrannou linii, která zabránila výraznějšímu nebezpečí.

V podobném duchu se bohužel pokračovalo až do 66. minuty, kdy z ničeho nic znovu udeřilo Schalke. Draxler vyslal perfektní přihrávkou do dobré palebné pozice Huntelaara, jenž znovu potvrdil pověst ostrostřelce. Gólman Schäfer byl bez šance.

Stoper Wollscheid mohl hned vzápětí snížit, s jeho hlavičkou si ale dokázal Lars Unnerstall bez problémů poradit. Poslední slovo si tak vzalo opět Schalke. V 85. minutě centr Baumjohanna propadl až na volného Holtbyho, který si následně pohrál s Wollscheidem a pečetil na konečných 4:0.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - Hertha BSC 2:2

19.11.2011 15:30

Góly: 61. Stefan Reisinger, 90+5. Stefan Reisinger - 20. Adrián Ramos, 45. Peter Niemeyer

Hertha sice v Bádensku měla sice velmi dlouho a velmi blízko k zisku tří bodů, nakonec ale odjíždí jen s jedním. Hrdinou domácího celku se stal střídající Reisinger.

Domácí kouč Marcus Sorg první nepříjemnost musel řešit již v desáté minutě, kdy pro blíže nespecifikované zranění musel Makiadi nahradit zraněného Rosenthala. Nový muž na trávníku mohl se svými spoluhráči zakrátko slavit, nicméně po Hubníkově nepovedené malé domů stihl Kraft míč zachránit ještě před brankovou čárou.

A tak se radovala Hertha. Raffael obelstil obrannou čtveřici domácích, předal míč Adriánu Ramosovi, jenž se protáhl až k brance a střelou do levého spodního rohu poslal berlínské hosty do vedení. Za čtvrthodiny se domácí pokusili o odpověď, Cissé prošel přes Ottla, nicméně jej na poslední chvíli zastavil Lell.

HBSC na to odpověděla nebezpečným protiútokem, po němž ale Lasogga ze sedmnácti metrů trefil jen boční síť. Těsně před odchodem do šaten se udála dvě vzrušení v pokutových územích. Nejprve sudí Wingenbach neocenil Hubníkův zákrok na Cissého jako penaltový a potom hosté navýšili skóre. Mijatovićova rozehrávka volného kopu prošla až na volného Petera Niemeyera, jenž přidal druhou uklidňující branku.

Sorg se ve druhé půli odhodlal k druhému střídání a tentokrát se mu vyplatilo - Feratiho nahradil Stefan Reisinger, který v jednašedesáté minutě i přes úsilí Ottla s Kobiashvillim dopravil míč do sítě. Freiburg se díky tomu dotáhl na rozdíl jediné branky a bylo tak znovu o co hrát.

Suverenita hostí tak byla tatam a začalo velké dobývání jejich branky. V osmdesáté minutě bylo na Badenova stadionu opět veselo, nicméně po nepřehledné situaci a míči v brance Herthy sudí Wingenbach nařídil jen opakování rohového kopu.

Freiburg se však dočkal, v páté minutě nastavení Krmaš připravil palebnou pozici Reisingerovi a ten vyrovnávajícím gólem spustil vlnu nadšení.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Hannover 96 4:1

19.11.2011 15:30

Góly: 22. Hasan Salihamidžić, 36. Hasan Salihamidžić, 55. Chris, 74. Alexander Madlung - 43. Christian Schulz

Wolfsburg po reprezentační přestávce zabral a čtyřmi góly zničil regionálního rivala z Hannoveru. K vítězství Magathova týmu výrazně přispělo vyloučení útočné hvězdy hostí Ya Konana.

Vlci nastoupili v nové formaci a hned se to projevilo na jejich aktivitě. Jen Mandžukić měl v prvních patnácti minutách dvě po gólu volající příležitosti. Gólovou zodpovědnost tak na sebe vzal až Hasan Salihamidžić ve 22. minutě, jenž se po přihrávce kapitána Träsche dostal na osu hřiště a Zielera i přes jeho zásah propálil.

Hannover se až po inkasované brance donutil k útočné aktivitě. Ovšem góly nepřišly jak po šanci Abdellaoueho, tak ani po ojedinělé standardní situaci, kterou musel jako jedinou závažnější situaci řešit Benaglio. Zato Salihamidžić byl při chuti. Ve 36. minutě si naskočil na Chrisův rohový kop a hlavičkou pod břevno navýšil nečekané vedení domácích.

Hosté však odpověděli stejnou zbrani. Dvě minuty před koncem první půle zahrával roh Pander, našel hlavičku Christiana Schulze a Hannoveru se tak šlo veseleji do šaten.

Jenomže po přestávce to byl opět Wolfsburg, kdo chytil svěží dech. Navíc deset minut po změně stran našel Dejagah Chrisovu hlavu a znovu to bylo o dvě branky. Aby to na trenéra hostí Mirka Slomku nebylo málo, za dvě minuty se nechal za nesportovní chování po zákroku na ležícího Hasebe vyloučit Didier Ya Konan a odsoudil tak svůj tým k porážce.

Tu už jen kosmeticky upravil z volného kopu Alexander Madlung.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - Werder Brémy 5:0

19.11.2011 15:30

Góly: 16. Patrick Herrmann, 23. Marco Reus, 38. Marco Reus, 52. Marco Reus, 53. Juan Arango

Borussia-Park zůstává i nadále nedobytnou tvrzí. Mönchengladbach potvrdil v souboji s Werderem svoji domácí suverenitu a po skvělém ofenzivním představení si na své konto připisuje další tři body, díky kterým se minimálně na pár hodin posouvá již na druhou příčku.

Werder začal v Borussia-Parku obstojně a nic nenasvědčovalo tomu, že by měl postupem času úplně odpadnout. Hodně vidět byl v jeho dresu především Ekici, který měl na starost většinu standardních situací a nejednou ter Stegenovi pořádně zatopil. První vážnější šanci si však vybojovala ve třinácté minutě Hříbata. Reus potáhl balón středem, předal Hankemu, ten ho ještě v obtížné pozici posunul nabíhajícímu Neustädterovi, který ovšem křižnou ranou branku netrefil. Na opačné straně zahrozil z volného přímého kopu právě zmiňovaný Ekici, ter Stegen ale jeho střelu mířící do šibenice skvělým reflexem vytáhl.

Tlak Borussie se však neustále stupňoval a bylo jen otázkou času, kdy hostující obranný val povolí. To se nakonec potvrdilo v šestnácté minutě. Arango si na levé straně narazil s Hankem, ten mu balón po chvilce vrátil, venezuelský středopolař nacentroval na přední tyč, kam si naběhl Herrmann a hlavou otevřel skóre - 1:0. Hosté nevěděli, kde jim hlava stojí. Zvýšit mohli v krátkém časovém sledu znovu Herrmann, Hanke i Daems, ani jeden z nich ovšem mezi tři tyče nezamířil. To se podařilo až Reusovi, jenž si pohrál jak s Wolfem, tak i s Prödlem a poté nezaváhal ani v souboji s Wiesem - 2:0. Ještě do přestávky se navíc skvěle ukázala dvojice Herrmann - Reus a druhý jmenovaný pohodlně zakončil - 3:0.

Rozjetý gólostroj se nezasekl ani během krátkého oddechu, spíše naopak. V padesáté druhé minutě rozehrál Arango standardku na Hankeho, jeho ránu sice ještě Wiese vyrazil, ale pouze k Reusovi, jenž už neměl sebemenší problém balón dopravit potřetí do sítě - 4:0. Hned vzápětí navíc pálil Herrmann, Wiese stihl znovu zakročit, míč se ovšem jako na potvoru odrazil k Arangovi, který neváhal a dělovkou ho poslal k pravé tyči - 5:0. O chvíli později mohl napravit svá předchozí zaváhání Ignjovski, po pasu Bargfredeho však nedokázal propálit hradbu těl před sebou, včetně brankáře ter Stegena.

Po hodině hry byla k vidění obdobná situace i na druhé straně, ani Herrmann nedokázal zformovanou obrannou hráz překonat. V dalším průběhu se hra pochopitelně uklidnila, ani jeden celek už neměl kam pospíchat, a tak se utkání již pouze dohrávalo. Probíhající stereotyp sice ještě rozbila situace ze 76. minuty, kdy Sokratis po zbytečném zákroku na pronikajícího Herrmanna viděl druhou žlutou kartu a sudímu Brychovi tak nezbývalo nic jiného než řeckého beka poslat předčasně do kabin. Gladbach si připsal již pátou domácí výhru v sezóně a patří v tomto ohledu ke špičce.

Více informací k zápasu

1. FC Kaiserslautern - Bayer Leverkusen 0:2

18.11.2011 20:30

Góly: 54. Michael Ballack, 70. Sidney Sam

Leverkusen po několika nepřesvědčivých výkonech konečně zabral a z Betzenbergu si podobně jako v minulé sezóně odváží plný bodový zisk. O utkání rozhodla chyba na začátku druhé půle, po které již Kaiserslautern nedokázal najít recept na zkušenějšího protivníka.

Rudí ďáblové začali, jako je u nich v domácím prostředí zvykem hodně aktivně, ani hosté ovšem nezůstali nastolenému trendu nic dlužni, a tak byl od počátku k vidění hodně svižný fotbal. První nebezpečnou akci si v páté minutě vypracoval Bayer. Castro sklepl balón do nohy Ballackovi, ten ale pálil pouze do místa, kde stál připravený Trapp, jenž míč nadvakrát zkrotil. Ten samý hráč střílel i vzápětí, tentokrát ovšem jeho pokus zablokoval pro změnu Abel.

Mimořádně rušnou desetiminutovku olemovaly dvě šance na opačné straně. Nejprve utekl obraně Kouemaha, zacílit do prostoru branky se mu ovšem nepodařilo. O chviličku později měla stejné vyústění i spolupráce Tifferta s Fortounisem. Poté však tempo hry značně upadlo, hrálo se především ve středu pole, výsledkem čehož bylo velké množství faulů na obou stranách. Něco změnit se snažil aktivní Ballack, z úhlu ovšem branku netrefil.

Po obrátce začal získávat větší jistotu o poznání zkušenější Leverkusen, do žádné stoprocentní šance se však dlouho dostat nemohl, i tak ale nebyla o zajímavé okamžiky nouze. Dalekonosným pokusem se prezentoval Bender, povedenou ránu ale Trapp skvělým reflexem zneškodnil. Varování si domácí k srdci nevzali, a tak přišel zákonitý trest. Tentokrát natáhl zpoza vápna Ballack, Trapp balón špatně odhadl a poté už ho nedokázal ztlumit - 0:1.

A do třetice příležitost Bayeru. Bender vyslal na Trappa další křižnou ránu, ten balón vyrazil pouze k Castrovi, jenž ale nedokázal trefit opuštěnou branku. Poté se začali probouzet rovněž domácí. Po spolupráci se Sahanem ovšem Kouemaha na strážce hostující svatyně nevyzrál. Stejným výsledkem skončil i dalekonosný pokus Fortounise. Hra opět začala nabírat na intenzitě. Na druhé straně musel nepříjemnou střelu Reinartze zachraňovat Trapp.

O pár minut později už to však bylo přece jen o dvě branky. Míč se po ose Kießling - Bender dostal až k Samovi, jenž přízemní ranou nedal Trappovi šanci zasáhnout - 0:2. Bývalá opora Rudých ďáblů tak podobně jako v minulé sezóně poslala svého bývalého zaměstnavatele do kolen. Domácí se sice ve zbývajících minutách snažili s výsledkem ještě něco udělat, vyjma neškodné hlavičky Kouemahy však vyšli naprázdno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Bayern Mnichov1391332:528
2.Borussia Dortmund1382327:926
3.Borussia Mönchengladbach1382320:926
4.Schalke 041381428:1825
5.Werder Brémy1372423:2123
6.VfB Stuttgart1363420:1321
7.Bayer Leverkusen1363417:1621
8.Hannover 961354417:2119
9.TSG Hoffenheim1352615:1517
10.Hertha BSC1345418:1917
11.1. FC Köln1251620:2616
12.VfL Wolfsburg1351719:2616
13.1. FC Kaiserslautern1334610:1713
14.Hamburger SV1334617:2513
15.1. FSV Mainz 051233616:2312
16.1. FC Norimberk1333713:2412
17.SC Freiburg1332818:2911
18.FC Augsburg1315710:248
Zbývající zápasy
19.11. 15:301. FC Köln - 1. FSV Mainz 05

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (231)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Misa Ballack

Reagovat
smazaný uživatel

Klaas si konecne vzal formu z repre!Letošní Huntelaar je uplný opak toho lonského.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt má v 20 zápasech 19 golů

Reagovat
smazaný uživatel

a to je špatný?

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

reus , raul a huntellar

Reagovat
smazaný uživatel

Herrman - Reus

Reagovat
Kepy_FCB

Borussia Mönchengladbach

Reagovat
Kepy_FCB

Borussia Mönchengladbach

Reagovat
smazaný uživatel

Reus pěkně blázní

Reagovat
smazaný uživatel

Teda dneska paráda zatim...doufám že dortmund vyhraje-pak to bude o mnohem vyrovnanější a napínavější boj o čelo

Reagovat
Filip12

Borrusia válec to abychom se báli o 1. místo

Reagovat
smazaný uživatel

no to jo

Reagovat
Arne

Radši nás komentovat nebudu, asi by to byla jen sprška sprostých slov... Jinak Gladbach parádně, to fakt čumím. To by mohl skončit Ligou mistrů, tentokrát už by k tomu Favremu stačilo i čtvrtý místo.

Teď už se těším na spektákl, zvlášť když Robben je zpět a Kroos bude hrát "6 a půlce"... Každopádně BVB neprohraje.

Neuer - Rafinha , Boateng , Badstuber , Lahm - Kroos , Luiz Gustavo - Robben , T. Müller , Ribery - Gomez

Weidenfeller - Piszczek , Felipe Santana , Hummels , Schmelzer - S. Bender , Kehl - M. Götze , Kagawa , Großkreutz - Lewandowski

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád,že Santana hraje přijde mi prostě letos lepší než Neven. Já si tipnu 1:1 Robben - Kagawa.

Reagovat
Arne

Santana hraje výborně a z toho, co jsem mohl na podzim vidět, rozhodně lépe než Neven... Akorát si to mohl posrat tou rukou na Ribéryho rameně, ten kdyby spadl hned, tak se píská.

Reagovat
jv

Jsem rád, že všem, co ho tady kritizovali ukázal, že na to má a je stejně spolehlivej jako Neven a ve dvojce s Matsem to odehraje spolehlivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrál vážně výborně. Ta Nevenova absence do konce podzimu nebude skoro vůbec znát.

Reagovat
Godwinson

Ta sestava Bayernu se mi hrozně líbí.

Reagovat
Mr.Jindros

Kde se můžu rozumně podívat na BVB s Bayernem? Hodí mi sem někdo link kluci?

Reagovat
Arne

http://atdhenet.tv/41345/watch-bayern-munich-vs-borussia-dortmund

Mně to zatím jede... Ale mám to v Mozile, v Chromu mi to třeba nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

arne ty seš stejně borec <3 *-*

Reagovat
slovaňáák

Asi tak zatím, v poslední době mi tam přenos nevydržel třeba ani do poločasu..

Reagovat
smazaný uživatel

mě jede parádně a to jsm na koleji kde mám strašně pomalej net

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 80398 sopcast to jsem zvedavy,jak se predvede BVB pred stredou...

Reagovat
smazaný uživatel

tak npc prenos

Reagovat
Godwinson

114851 je bez problémů

Reagovat
mike.84

najdi si M&M (holandskej sport1)

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, rozhodci je asi fanda Borussie :-) ;-)

Reagovat
Arne

Tak třeba Götzeho rádoby ruku písknul... Ze začátku to bylo od něj takový roztržitý, ale teď to vede bezchybně.

Reagovat
smazaný uživatel

začátek byl z jeho strany hroznej.. + teda ribéryho a kagawovo dive

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pak se to uklidnilo :-), ja jsem napsala na zaklade tri spatnych zakroku, ktere byli v neprospech Bayernu :-). Pak jsem se tu peklovala s prenosem, vubec to neslo, tak jsem nemela cas ho pochvalit ;-).

Reagovat
mike.84

lol ten rozhdočí je zatím solidní traged. nejenže chodí a běhá jak posraný ale už udělal 3 minely, allianz arena dneska asi spadne

Reagovat
Godwinson

Bayern pro mě zklamání, zatím vůbec neví. Snad to bude ve druhé půli lepší.

Reagovat
Arne

Schweini určitě chybí a Robben se zatím nedostal k ničemu, všecko cpe zpátky... Ale spíš bych za tím viděl perfektní výkon Borussie, co se týče defenzivy.

Na top zápas by to ale chtělo přece jen něco jinýho, snad ve druhý půli.

Reagovat
smazaný uživatel

repre pauza

Reagovat
božský John

Zklamani

Reagovat
JozkokozleJ

To mi pride, ako ked mnehi (z mne neznameno dovodu) ocakaval, ze zapasy MS budu vrcholom okulahodiaceho futbalu.

Mne to pride vyborny zapas. Som velmi zvedavy, co Bayern vymysli v druhom polcase. Takto dobre podla mna proti nim este tuto sezonu nik nehral.

Reagovat
božský John

Když já tu výbornou obranu Borussie neocenim. Já mam rád útočnej fotbal a vzhledem k stylu obou týmů jsem ho očekával..a zatim se nedostavil

Reagovat
JozkokozleJ

Rozumiem, ale dalo sa predpokladat, ze teamy prisposobia superovi taktiu, ze to neskonci 5:4.

Reagovat
smazaný uživatel

mel ses divat na Norwich-Arsenal. to byl fotbal

Reagovat
stas87

no to bol..na jednu branku

Reagovat
smazaný uživatel

muselo bavit kazdeho... tolik sanci

Reagovat
tomasinho

Zatím určitě trošku zklamání, snad se to v druhé půli rozjede. Bayern celkem bezzubý, Borussia v defenzivě pozorně.

Reagovat
jv

Ne trošku, ale pořádný. I když něco podobnýho se dalo trošku čekat...

Reagovat
tomasinho

Nechtěl jsem btý až tak ostrý no.

Reagovat
jv

Reagovat
jv

Zatím velký zklamání z obou stran, ještě že na to koukám jenom tak napůl, to bych u toho snad usnul... Jediný, co se dá snad vyzvednout je naše defenziva.

Jinak jsem docela rád, že jsem si spravil chuť aspoň odpoledne.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe sem hledal hod mi tu pak mail. vyuziju te,jako pred casem bozskeho johna

Reagovat
jv

Promiň měl jsem toho moc, dostal jsem se k tomu až teď... vojiji@seznam.cz

Reagovat
smazaný uživatel

ok,poslal sem ti mail

Reagovat
jv

Už jsem odpověděl.

Reagovat
jv

A teď mi to ještě ke všemu spadlo.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
jv

Už jsem si něco našel, ale díky.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/106036

Reagovat
Godwinson

Uff, Neuer.

Reagovat
slovaňáák

Povedená akce.. škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak reus ktovie kde skonči

Reagovat
Godwinson

Myslim, že rozhodčímu to jeho vlastní neschopností začíná slušně přerůstat přes hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

z ničeho nic, Neuer a trošku se nám přiostřuje

Reagovat
Arne

TOOOOOOOOOOOOOOOOOR !!!!!!!!!!

Reagovat
jv

Mario je zlatej, paráda.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
slovaňáák

Mariooooooo

Reagovat
jv

Teď to musíme udržet za každou cenu, nic jinýho nepřipadá v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario

Reagovat
Godwinson

Ach jo, to je smůla. Ale mohlo by to domácí trochu probrat. Jen škoda, že se sudímu tak daří Robbena frustrovat :)

Reagovat
jv

Já bych to na Gagelmanna nesváděl.

Reagovat
Godwinson

Irelevantní. Rozhodně tomu jeho už tak nepříliš oslnivému výkonu těmi vymyšlenými rozhodnutími nepomohl.

Reagovat
jv

Tak je jasný, že vždycky bude jeden poražený, ale nesváděl bych to na sudího, i když tam bylo ze začátku něco kontroverzního, to je fakt. Každopádně Bayern měl dost času na odpověď.

Reagovat
herbage

Götze

Reagovat
tomasinho

Super, teď udržet. Bayern musí máknout, pokdu s tím chce něco udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario

Reagovat
Filip12

chtělo by to oživit Juppe vystřídej teď by se hodil Usami

Reagovat
Filip12

teď zírám kolik lidí fandí dortmundu tady

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Godwinson

Móda, to přejde ,)

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale rad je mam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dubov

Reagovat
jv

Tím některý lidi, který mu fandí dělší dobu docela urážíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Roman teď hodně podržel.

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
smazaný uživatel

problem odpovedet?

Reagovat
stas87

chapem ze su to obrovske emocie ale..ma to boateng ci badstuber za potrebi aby hrali tak nesportovo?

Reagovat
Godwinson

Vždyť Badstuber tam měl jeden ostřejší zákrok, pokud se o tom dá vůbec takhle psát. Ale asi šest minut už to mám vyplé, takže ...

Reagovat
stas87

jo uznavam to bola moja chyba,ale ten boateng na konci...badstuber teraz po konci si stazuje u rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal Boateng?? Götze zdržoval, nechtěl dát míč, on do něj narazí a Götze se hend sesype k zemi a chytí se za ksicht..

Reagovat
stas87

bol to leitner,cely zapas behali hraci bayernu za gagelmannom ako zmyslov zbaveny,jasne,dvakrat im zrovna nepomohol ale moc to dneska nezvladali..hlavne po golu,dortmund hral v klude na rozdiel od domacich

Reagovat
Arne

Götze? GÖTZE?

Reagovat
smazaný uživatel

jen 2 minuty?

Reagovat
Manik...

Reus

Reagovat
jv

Je to doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdo je vládce Německa už víme

Reagovat
godwood

Jistě : Bayern !!!

Reagovat
eibe

pokud vím, tak BVB porazilo 3x Bayern po sobě To že Bayern nasbíral body jinde sem nepatří,když srovnáváš současně tyhle dva týmy.

Reagovat
godwood

Přečti si statistiky za posledních 100 let ,potom zjistíš kdo je v Německu fotbalový vládce ....

Reagovat
Kenneth

Gratulace , tohle Bundesliga potřebovala.

Reagovat
Arne

Reagovat
tomasinho

Reagovat
jv

Reagovat
M11

Bundesliga moc pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí?? Nastavenim 2 minut svuj tragickej výkon korunoval.. Götzeho divadlo alá Barcelona mi zhnusilo celej zápas.. BVB je tak nesympatickej tým.. Nechápu jak stas87 může napsat, že hraje Bayern ensportovně, chtěl spíš napsat Dortmund..

Reagovat
Arne

Co předvedl Götze tak nesportovního? Simulace tam byly na obou stranách - Kagawa (to jsem ale neviděl), Leitner - Ribéry, Robben, Gómez.

Zase prskáte, ale to už je takovej kolorit... A kolik by si chtěl mít nastavení? Dvě minuty naprosto adekvátní tomu, že tam k žádný velký prodlevě nedošlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. níže... U Robbena sem moc simulací neviděl, spíš sem viděl několik prasáren od Schmelzera bez karty... Vůbec ty karty byly rozdaný dost pochybně.. Ještě Gomezovo simulaci sem nepostřehnul. Rozhodčí vážně tomu Dortmundu připísknul docela výrazně. K tomu nastavenýmu času, jen radování se Dortmundu, jejich zdržování + válení se Leitnera a ještě 5 střídání je myslim na víc než 2 minuty. To že je to adekvátní je nesmysl a kdyby to byl kdokoliv jinej než Bayern tak bys to uznal..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale abych nebyl jen u kritizování rozhodčího.. Bayern hrál hrozně nepřesně, obvykle maj přes 90% úspěšnost, teď to bylo 83 a určitě to nebylo zaviněný nějakym skvělim napadánim Dortmundu, kterej měl taky dost štěstí, stejnak ten titul nevyhrajou

Reagovat
stas87

preco nehladas chyby u bayernu ale okamzite argumentujes rozhodcom?bayern by mal taketo zapasy zvladat a dneska to nezvladol,proste nezvladol...po tomto zapase s teba hobori sklamanie a...frustracia ci ako to mam nazvat?bvb ten titul moze obhajit tak preco pises ze aj tak nevyhraju??evidetnne si tuto prehru neuniesol

Reagovat
smazaný uživatel

paradox je, že něco takovýho napíšeš jako reakci na příspěvek, kde kritizuju Bayern . Rozhodčí sou tragický v polovině zápasů, to by se stávat nemělo. A neobhájí ho, taková nesymaptická parta, kde při gólu se polovina hráčů vysmívá soupeři, ho prostě vyhrát nemůže. To už radši Gladbach nebo Werder..

Reagovat
stas87

uz som mal polovicu napisanu a az potom som si vsimol ze kritizujes bayern zachoval by sa niekto z bayernu rovnako keby bayern viedol ako leitner?urcite...to proste k zapasom o prve miesto patri,velke emocie a som zvedavy keby sa valal treba ribbery ci by si ho tiez kritizoval,ani mne nie je bvb boh vieako sympaticke,ale hra za nich moj najoblubenejsi hrac a tak im obcas prajem,bayern je mi ukradnuty,fandim werderu rozhodca chyboval na obi dve strany a nie je jeho problem to ze bayern ten gol proste nedal,poriadnu porciu kritiky si zasluzi boateng pri tom gole

Reagovat
smazaný uživatel

Ribéry mě tim taky docela sere, ale on se pak natáhnul bez kontaktu i Kagawa, tak sem si řek, že sme si kvit, ale to divadlo, to mě dokáže nasrat nejvíc. Prostě když neni absolutně žádnej kontakt a hráč se svalí k zemi a vypadá jako by přišel o nohu. Boateng prostě do Leitnera strčil a ten se z toho nemoch minutu zvednout z trávníku..

Reagovat
CubONE

kto je tvoj najoblubenejsi hrac ?

Reagovat
stas87

robert lewandowski

Reagovat
Godwinson

Götzeho hereckou vložku jsem neviděl, ale neřekl bych, že si můžou něco vyčítat. Konkrétně Ribéryho jasná simulace ve vápně, jedna velmi komická vsuvka Robbena a ten pád Gustava ve vápně jsem v opakovačce bohužel neviděl :)

Reagovat
jv

Nechci se tady pouštět do zbytečný diskuze o ničem, ale i za tohle chování vám to patří. Když se nám na začátku sezóny nedařilo, tak jsme se vysmívali, teď když jsme vás dohnali a ještě porazili v AA, tak si zase stěžujete na rozhodčího, to jsou všechno jenom výmluvy a pěkně se vám to vrátilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Borussia je jednoznacne najsympatickejsi tim celej ligy..

Reagovat
fantomas

Götze.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

za to divadlo?

Reagovat
tomasinho

Jaké divadlo? Pokdu vím, tak na zemi ležel Leitner a ne Götze.

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to je možný, v internetovym přenosu, ješět když se mi to pořád seká, de vážně hovno vidět..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to Leitnera muselo bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš jak se chytnul za ksicht, kam vůbec ránu nedostal?

Reagovat
Arne

Aha, tak to je jediný vysvětlení, že jsi hovno viděl... A to se netýká jen toho Götzeho.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá cenu se tu bavit.. si zaujatej a já jakožto fanda Bayernu taky.. Ovšem to, že i fanda BVB uzná, že rozhodčí poměrně chyboval, něco znamená

Reagovat
Arne

Já neříkám, že nechyboval... Na začátku a ke konci utkání to moc nezvládal, ale ty chyby nebyly nijak zásadní a ani jeden tým nepoškozoval, bylo to na obě strany.

Nezastírám, že jsem dnes BVB přál, ale není to tak, že bych Bayern nesnášel, a jeho zápasy dokážu posuzovat objektivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prohra mi je docela ukradená, ale rozhodčí sou mizerný v každym druhym zápase. Ať poškozujou ten nebo ten klub nebo rovnou oba dva, dokážou tu hru posadit o lvl níž. Když rozhodčí nachá Schmelzera, aby naložil robbenovi 5 faulů bez karty, tak to to docela ovlivní..

Druhá věc je, že je mi Dortmund krajně nesympatickej. To že po vstřelenym gólu polovina hráčů mává na Neuera a spol. a řve to už je pomalu vysmívání se. Nejhorší v tom byl Grosskreutz, kterej je ještě k tomu tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Jen schmelzer měl dostat kartu už v první půlce a to sem viděl i v internetovym přenosu, komentátor to viděl stejně..

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
jv

Reagovat
godwood

Reagovat
fantomas

Já to neviděl, bohužel sem dal přednost nudnýmu MU, ale chválim, že tenhle zápas rozhod zrovna on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

asi by byl lepší volba, než Hazard. Ten naopak poněkud stagnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já to řikám už od konce přestupovýho období.

Reagovat
Godwinson

Ale kdepak, nestagnuje. Götze by se mi ale v Arsenalu líbil více, souhlasim.

Reagovat
jv

Však u vás podle všeho skončí.

Reagovat
herbage

Teď jsem viděl Götzeho s Özilem za Němce a ten třetí gól, to byla fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

ja to rikam furt,ze bych radsi v Arsenalu videl Gotzeho nez Hazarda... je tam trochu spojitost i s Nasrim. muze zahrat oba fleky,tak jako on a proste se mi fotbalove vic libi. sedel by k nam,jako prdel na hrnec

Reagovat
fantomas

První, po kom sem šel ve Fifě. Taky jim to s Jackem klape.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Skvělé, v defenzivě Dortmund vynikající, vyšla jim jedna akce a Bayern bezzubý skoro celý zápas. Šlo vidět, jak jim obrovsky Schweinsteiger chybí, Kroos je výborný, ale není to Schweini.

Reagovat
Filip12

Jak sem avizoval výše MonCh nás ještě prožene

Reagovat
slovaňáák

Rozhodčí nepodal zrovna oslnivý výkon. Předvedená hra nebyla žádná hitparáda, druhá půle byla ale lepší. Potěšila defenziva, i když nebyla tolik prověřena jak se čekalo. Každopádně super, tři body se získali a to je důležitý, Bayern už je na dostřel a jakási jeho "suverenita" je pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund pěkně a hlavně efektivně proti bayernu, to nemění ale nic na tom že za 2,3 roky budou zase průměráci, jakmile jim odejdou klíčoví hráči(které neudrží ani náhodou). Tak ať si užijou tu chvilku slávy

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje máma je průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Kenneth

Neskutečný že za ty tvoje sprostárny ještě nemáš BAN.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
jv

ZÁVIST.

Reagovat
smazaný uživatel

...je naše hrdost

Reagovat
smazaný uživatel

...sakra "sláva" nějak se mi ta věta popletla

Reagovat
jv

Hm. Ale to stejně nebylo myšlený na tebe, ale na ty ostatní fandy Bayernu, co tu furt dokola brečí...

Reagovat
Y.Cabaye

Reuse za chvíli sebere Bayern nebo někdo velkej

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund mi udělal největší radost v téhle sezoně, jen tak dál a hurá za titulem :)

Reagovat
FC Porto FC

Reus v létě do BVB

Reagovat
slovaňáák

Před touhle sezonou to reálné mohlo být, příští léto těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

nepřijde mi reálné, že by BVB zaplatilo 18 mil. €

Reagovat
jv

Bohužel no.

Reagovat
smazaný uživatel

leda teď, kdyby odešel Götze

Reagovat
jv

Jedině. To by byl skvělej tah a trochu by to ten jeho odchod zmírnilo... Ale pořád bych tomu moc nevěřil a byl bych radši, kdyby Mario u nás ještě aspoň rok zůstal, i když to je každým dalším jeho zápasem míň reálný.

Reagovat
smazaný uživatel

Až odejde kam si přeješ aby šel ? Já bych mu přál United,nebo třeba Arsenal,Chelsea,ale určitě ne Real,nebo Bayern.

Reagovat
jv

Osobně bych když by měl už odejít, tak bych mu přál Arsenal a v podobným duchu se snad budou řídit i ve vedení, protože tam by skvěle pasoval. United by ho podle mě tolik nepotřebovali, Cheslea a Real nepřipadá doufám vůbec v úvahu, do Bayernu ho snad neprodáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

aha,už to tady je

Reagovat
smazaný uživatel

dávaj ještě dneska sestřihy kompletního kola? (Arne, jv, případně další...)

mylsim, že to mělo dávat ZDF, ale nějak to nemůžu najít

Reagovat
Arne

Určitě od 23 ve Sportstudiu...

http://ecssport.com/highlights/deutschland/1-bundesliga

- nebo tady je máš všechny, akorát v trochu malým okně.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Víš o tom, že i v Německu mají tlačítka pro fullscreen?

Reagovat
jv

Díky, to se hodí.

Reagovat
CubONE

pekne BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé vyměním Man United za BL, sice za šlágr celého kola v celé evropě ale i tak. No, narážečky hezký, Mario si i z Bayernu udělal trhanku, Lewa a jeho jesle, Robben celkem zklamání. Ribéry taky, ty jeho kličky bych přeetl i já... Hodně se mi líbil Kroos(píšu to dobře?) a Boateng. Ikdyž to byla asi chyba právě Jeroma... ale stane se každýmu. Gól lacinej, nikdo nic nevěděl.Ale lepší než uspávačka United proti Labutím.

Reagovat
smazaný uživatel

u Robbena nebylo co očekávat, vrátil se po dalším zranění - sice obvykle raketově odstartoval, ale to nebylo soupeřem BVB (jinak Kroos je napsán správně )

Reagovat
smazaný uživatel

a teď koukam, že ta gólovka začla už u Robbena, který nezpracoval balon a ztratil ho na jednu z "vos", pak ještě odražený balon nezpracoval Rafinha a Boateng si zahrál na Baroše proti Španělsku

Reagovat
jv

Však jsem říkal, že se vám jeho případný nasazení nevyplatí.

Reagovat
tomasinho

Byl úplně mimo, jak tady bylo zmíněno, míče vracel dozadu, nebo je ztrácel.

Reagovat
jv

Tomu už jenom chybělo, aby se znova zranil...

Reagovat
Bayern +

Rafinha - Boateng, tady neni o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Porad jsme prvni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brazzo (jen škoda, že to vedlo ke 3 bodům VfL )

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě: Reus, Hermann

Reagovat
jv

Ti by spolu mohli hrát snad i poslepu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Bayern, BvB

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke.

Reagovat
M11

Bundesliga moc pekne

a podïvejme se Brazzo

Reagovat
Arne

200. pro vítězství SGD!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Nevím, koho to napadlo dát příští tejden derby na sobotu 15:30...

Reagovat
smazaný uživatel

hokejové dreby mezi Plzní a Varama je zas přesunuto ze čtvrtka 17:30/18:10 přesunuto na středu 16:00, takže tam bude taky tak 3 tisíce lidí...

...lidi, kteří rozhodují o nasazení zápasů nepřemýšlí všue na světě a ve všech sportech

Reagovat
jv

Nejhorší možnej termín, paráda...

Reagovat
smazaný uživatel

v 90. minutě dostat na 1:2, to je zlo. Když si ještě vemu, že SGD vedlo celou dobu 1:0

Reagovat
jv

Zrovna jsem to chtěl napsat, velká škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

za to můžu já vsadil jsem si že další gól dá SGD

Reagovat
Arne

A já jsem znovu vsadil, že Aue prohraje v handicapu, a znova mi to podělalo.

Reagovat
stas87

greuther aspon som si trosku vynahradil sklamanie zo vcerajska skoda tych sracov z frankfurtu alemannia ich o tie body mohla pripravit...kukali ste niekto SGD?ako to vyzeralo?

Reagovat
Arne

Proč sráči z Frankfurtu? Musíš se smířit s tím, že Fürth je prostě "unaufstiegbar".

V Drážďanech celou dobu hra na jednu branku, Hesl toho pochytal neskutečně, ale Brégerie byl špatnej a to se dá říct i o Subašićovi, kterýho radši vystřídal. Na druhý straně mohl Poté přidat na 2:0 a bylo by to hotový, takhle je to velká škoda. Ani tak body nemrzí, furt je to nejlepší druholigová sezóna v historii, ale prostě prohra v derby je špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nadherný vysledok , škoda že to už nebolo finale LM

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.profutbal.sk/clanok130567.htm Koukám, že včera bylo veselo v Rostocku

Reagovat
Arne

Já to viděl včera v televizi a vypadalo to zajímavě... Do sektoru St. Pauli lítala jedna "raketa" za druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapivě dobrý zápas ve Stuttgartu

Reagovat
jv

Koukat se na to dalo až od konce první půle, předtím jsem myslel, že u toho usnu... Ale potom se to hodně zlepšilo, VfB nakonec bere body zaslouženě.

Reagovat
Arne

Já koukal prvních 40 minut a nic horšího jsem dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

No já u toho nejdřív sledoval sestřihy z ostatních zápasů, tak se mi to možná trochu zkreslilo Ale ne fakt mi to přišlo jako slušný zápas. Čekal jsem to mnohem horší

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky se mi ta sekvence od 60. do 70. minuty, kdy jsem se probouzel, líbila.

Škoda, dnes jsem si chtěl udělat pěkné bundesligové odpoledne a nakonec nemám sílu ani na sestřihy.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

ak sme boli na barazi tak ak urobili choreo s tou zakladnou zostavou tak to bolo lepsie nie?

inak:wisla-gornik 0-1 tak to tam novy trener moc dlho nevydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

to už si nějak nepamatuji, co bylo na baráži ale tohle se mi líbí víc. A nový trenér? Ani nevím, že mají nového trenéra pač mi je Wisla ukradená

Reagovat
Arne

Reagovat
Arne

Já věděl, že si ten začátek nemám nechávat ujít... Pak někdy během hry roztáhli takovou tu plachtu přes celej sektor, tu myslím kupovali tak měsíc zpátky ze sbírky.

Reagovat
smazaný uživatel

HSV

Reagovat
jv

HSV jde hodně nahoru, do konce podzimu by z toho měl být minimálně klidnej střed tabulky, možná i víc...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele