13. kolo
19.11.2011 15:30 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Hannover 96 4:1

Wolfsburg po reprezentační přestávce zabral a čtyřmi góly zničil regionálního rivala z Hannoveru. K vítězství Magathova týmu výrazně přispělo vyloučení útočné hvězdy hostí Ya Konana.

Vlci nastoupili v nové formaci a hned se to projevilo na jejich aktivitě. Jen Mandžukić měl v prvních patnácti minutách dvě po gólu volající příležitosti. Gólovou zodpovědnost tak na sebe vzal až Hasan Salihamidžić ve 22. minutě, jenž se po přihrávce kapitána Träsche dostal na osu hřiště a Zielera i přes jeho zásah propálil.

Hannover se až po inkasované brance donutil k útočné aktivitě. Ovšem góly nepřišly jak po šanci Abdellaoueho, tak ani po ojedinělé standardní situaci, kterou musel jako jedinou závažnější situaci řešit Benaglio. Zato Salihamidžić byl při chuti. Ve 36. minutě si naskočil na Chrisův rohový kop a hlavičkou pod břevno navýšil nečekané vedení domácích.

Hosté však odpověděli stejnou zbrani. Dvě minuty před koncem první půle zahrával roh Pander, našel hlavičku Christiana Schulze a Hannoveru se tak šlo veseleji do šaten.

Jenomže po přestávce to byl opět Wolfsburg, kdo chytil svěží dech. Navíc deset minut po změně stran našel Dejagah Chrisovu hlavu a znovu to bylo o dvě branky. Aby to na trenéra hostí Mirka Slomku nebylo málo, za dvě minuty se nechal za nesportovní chování po zákroku na ležícího Hasebe vyloučit Didier Ya Konan a odsoudil tak svůj tým k porážce.

Tu už jen kosmeticky upravil z volného kopu Alexander Madlung.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

proč je na hannover taký velký kurs ?

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

protože ronaldo je král

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele