Anglická Premier League - souhrn 38. kola

09.05.2010, 19:00
Komentáře a souhrny
Poslední kolo neznamenalo žádnou změnu na předních příčkách. Chelsea osmi góly deklasovala Wigan a získala titul, Manchesteru United nebyla nic platná ani výhra nad Stoke. Třetí místo udržel Arsenal, dále následují Tottenham, Manchester City, Aston Villa a Liverpool. Hull se s Premier League rozloučil remízou, Burnley dokonce výhrou...

Arsenal FC - Fulham FC 4:0

09.05.2010 17:00

Góly: 21. Andrej Aršavin, 26. Robin van Persie, 38. Chris Baird (vl.), 84. Carlos Vela

Nejenže Tottenham ve snaze dostat se na třetí příčku sám zaváhal, ale ještě mu takový skok neumožnil ani sám Arsenal. Ten si hladce poradil s Fulhamem a nadále mu tak doma nepodlehl. Jinak nevydařenému závěru tedy ke konci Gunners nasadili alespoň trochu usměvavou masku.

Jestli někdo počítal s tím, že Arsenal bude svolný k přepuštění třetí příčky Tottenhamu, musel být hned na startu zápasu s Fulhamem zklamaný. Od samého počátku totiž šli Kanonýři cílevědomě za třemi body. A ty vlastnili vlastně už po první půli, ačkoliv jí načali pár neproměněnými šancemi. Těmi mám na mysli Van Persieho přímý kop, s nímž si stěží poradil Schwarzer, a Nasriho ránu, která prostor mezi třemi tyčemi minula opravdu jen o chlup. Osudovou se Fulhamu stala čtvrthodina mezi 21. a 36. minutou, kdy Gunners udeřili hned třikrát. Nejprve Aršavin využil Schwarzerovy "nahrávky" a i z takřka nulového úhlu, nezaobíraje se variantou přihrávky, otevřel skóre. Hned za pět minut Walcott utekl obráncům i ofsajdové pasti a vyzval ke skórování Van Persieho a matně vzdorující Fulham pak záhy dorazil vlastní gól, který si vstřelil Baird jakožto poslední, kdo zasáhl do mnohokrát tečovaného centru Walcotta. Velkou šanci ještě posléze spálil sám Walcott, když neproměnil samostatný nájezd.

Druhé dějství už spíš než góly nabídlo seriál spálených šancí. Většinu z nich má na svědomí režisér celého představení Robin Van Persie. Ten nejprve nedobře navázal na přihrávku Aršavina, aby se posléze zbavil Kellyho, ale z úhlu vysoko přestřelil. K definitivnímu úderu tak skrz holandského bijce cesta vést nemohla, a taky nevedla. Postarala se o něj dvojice Vela-Nasri, přičemž druhý jmenovaný šikovně nahrával a jeho kolega delikátním lobem překonal Schwarzera počtvrté a naposled.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Blackburn Rovers 0:1

09.05.2010 17:00

Góly: 84. Richard Dunne (vl.)

Aston Villa se sice před domácím publikem s letošní sezónou nerozloučila úplně šťastně, když podlehla Blackburnu 0:1, ale těšit ji může fakt, že i přes to neztratí šestou pozici. Liverpool totiž pouze remizoval. Zato Rovers mohou být nadmíru spokojeni, když končí v první desítce.

Paul Robinson měl hned v šesté minutě plné ruce práce, aby Blackburn zachránil od prvního inkasovaného gólu. Ashley Young poslal do vápna přesný centr a Robinson se musel činit proti hlavičce Collinse. Young znovu zapracoval až o dvacet minut později, to připravil šanci pro Carewa, ale toho na poslední chvíli výtečným obranným zákrokem zastavil Hanley. Přitom už to vypadalo, že norského útočníka ve vstřelení branky nic nezastaví.

V minutě 32. se Hanley objevil na druhé straně hřiště a po Dunnově rohovém kopu byl hlavičkou blízko gólu, ale nakonec neuspěl. Za deset minut likvidoval Robinson Agbonlahora a okamžitě musel zpátky na nohy, aby alespoň na roh vytěsnil dorážku. V závěru první půle kopal trestňák James Milner a vybídl Robinsona k dalšímu povedenému zásahu.

Ani po poločase nepřestali Villans hnát za první brankou. Skvělou akci předvedli Milner s Agbonlahorem, ale první jmenovaný ve finální fázi nedosáhl na míč a už nedokázal zakončit. Aston Villa zápas jasně ovládala, ale Robinsona prostě překonat nedokázala. Nepovedlo se to ani Downingovi, který na něj vyslal další střelu ze standardní situace. Petrov pro změnu pálil do boční sítě. Čtvrthodiny před koncem hodně neopatrně srazil k zemi ve vápně Carewa Samba, ale penalta se nepískala a to byla pro Aston Villu konečná. V 83. minutě totiž prakticky z první velké šance udeřil Blackburn! Olssonův pas našel Hoiletta a ten poslal míč za Friedelova záda. Opakovaný záběr však ukázal, že se to možná povedlo domácímu stoperovi Dunneovi. Villans se sice nechtěli vzdát a Milner ještě stihl znovu dobře vypálit, ale Robinson byl nepřekonatelný.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Birmingham City 2:1

09.05.2010 17:00

Góly: 32. Kevin Davies, 58. Ivan Klasnić - 76. James McFadden

Bolton se s letošní sezónou rozloučil se ctí. Před fanoušky na Reebok Stadium porazil 2:1 Birmingham a skončil celkově na čtrnáctém místě. Brums po prohře zůstávají devátí, což je v nováčkovské sezóně skvělé umístění.

Přitom už ve druhé minutě měl obrovskou šanci Lee Bowyer. Zprava mu výtečnou pozici připravil Cameron Jerome, ale Bowyer branku asi z deseti metrů vůbec netrefil. Tohle měl být gól a vedení Brums. V 16. minutě musel vytáhnout skvělý zákrok Joe Hart. Birminghamskou obranou prošel Wilshere, přihrál Taylorovi, který však ztroskotal na gólmanovi. Za osm minut Birmingham dobře rozehrál standardku, na jejímž konci byl hlavičkující Jerome, ale míč šel na branku.

Ve 33. minutě přišla první změna skóre. Paul Robinson poslal dobrý cent, místo si našel Kevin Davies a hlavičkou přesně zakončil. V prvním poločase pak přišla šance až ve druhé minutě nastavení. Bolton ale nedokázal z několika střel prostřelit shluk těl v pokutovém území. V jednu chvíli to však vypadalo, že Muamba zahrál rukou.

Druhý poločas zahájil lépe Birmingham a jen skvělý zákrok Jaaskelainena drželi Wanderers ve vedení. Nejprve Jussi vychytal Johnsona a vzápětí sledoval, jak Ridgewellova hlavička jen těsně míjí tyč. Po hodině hry opět udeřil Bolton. Weiss připravil šanci pro Klasniče, který pravačkou prostřelil Harta. Brums se sice nechtěli vzdát, ale nakonec dokázali odpovědět jen jedním gólem. Čtvrthodiny před koncem se prosadil po Benitezově střele dorážející McFadden, ale jak už bylo řečeno, více hosté nestihli a odjíždí poraženi.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Tottenham Hotspur 4:2

09.05.2010 17:00

Góly: 42. Wade Elliott, 55. Jack Cork, 71. Martin Paterson, 88. Steven Thompson - 3. Gareth Bale, 32. Luka Modrić

Tottenham jako by s možností přeskočení Arsenalu ani moc nepočítal, za příznivého stavu 2:0 utkání vypustil a nakonec si od Burnley nechal nasázet potupné čtyři branky. Přesto mu takové selhání náladu zkazí jen ztěžka. Předkolo Ligy mistrů mu už nikdo nesebere.

Šanci v brance Tottenhamu dostal Ben Alnwick, který zanedbatelnou část letošní sezony strávil na hostování v Norwichi a další pak na marodce. A neměl to věru jednoduché. Přitom to ze začátku vypadalo na jasnou záležitost. Gólu se Spurs dočkali po pouhých třech minutách, když po pravé straně unikl Lennon a pěknou zpětnou přihrávkou vyzval ke skórování ve formě hrajícího Balea. Tottenham navíc na brzy nabyté vedení zvládl navázat. Po čtvrthodině hry ještě sice Crouch centr Balea nezužitkoval, ovšem za dalších patnáct minut už opravdu zahřmělo. A ve velkém stylu. Perfektního pasu Balea se chopil Modrič, obalamutil Caldwella a nepochopitelnou ranou levačkou vymetl levou šibenici Jensenovy branky. Kohouti byli v pohodě, uklidnění, neměli problém se i pobavit nad Kaboulovým zpackaným přímým kopem.

Jenže jejich úsměvy brzy začaly tuhnout. Trpělivá kombinace Burnley totiž přinesla ovoce, když Thompson využil náhle vytvořené skulinky, uvolnil Elliotta a ten tři minuty před přestávkou uhlazeným finišem snížil. Clarets pak do druhého dějství přišli evidentně nabuzeni klíčovým gólem do šatny a na sebevědomí jim mohla jenom přidat neproměněná šance Lennona, který jenom pár sekund po restartu akorát zalomozil tyčkou Jensenovy klece. Od té chvíle začalo Burnley hrát ve stylu, který byl dokonalým kontrastem k jejich sáhodlouhé sérii bez vítězství. Ještě před tím, než Cork vyrovnal, si tedy domácí vypracovali tři skvělé šance. Jenže Fletcherovi se koncovka nevyvedla dle představ, poté Alnwick vychytal Patersona a zasáhnout zvládl i proti další střele Fletchera.

Clarets se tedy vyrovnání dočkali až po 54 minutách. Tehdy Cork využil lahodného centru Thompsona a vstřelil tak svůj premiérový gól ve vínovém dresu. A jelikož na Spurs rázem dosedla únava, povedlo se Burnley dokonce i obrátit vývoj zápasu. O to se postaral Paterson, když vypálil z dalšího centru Thompsona a po další pěkné akci domácích. Tečku za jedním z nejlepších výkonů sezony pak napsal sám Thompson, když šikovně usměrnil Elliottovu přízemní ránu za záda bezmocného Alnwicka.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Wigan Athletic 8:0

09.05.2010 17:00

Góly: 6. Nicolas Anelka, 32. Frank Lampard (pen.), 54. Nicolas Anelka, 57. Salomon Kalou, 63. Didier Drogba, 68. Didier Drogba (pen.), 80. Didier Drogba, 90. Ashley Cole

Chelsea si dokráčela za ligovým titulem skutečně ve velkém stylu. Wigan na domácí půdě roznesla rozdílem několika tříd 8:0 a zařídila, že se mistrovský titul po třech letech stěhuje zpátky do Londýna! Osmi brankami navíc Blues vytvořili nový rekord Premier League v počtu vstřelených branek, mají jich na kontě úžasných 103.

Vedle toho slaví i Didier Drogba, který vsítil hattrick a stal se anglickým králem střelcům. Dva góly dnes má Anelka a po jednom se trefili Lampard, Kalou a Ashley Cole. Carlo Ancelotti se stal teprve druhým zahraničním manažerem, který ve své premiérové v sezoně dokázat vyhrát titul. Před ním se to povedlo pouze Josému Mourinhovi.

Ale pojďme se také podívat na samotný zápas, který pro Chelsea nemohl začít lépe. V šesté minutě zahrával Didier Drogba standardní situaci. Míč se sice odrazil od zdi, ale vzápětí byl vrácen zpět do vápna, kde číhal Anelka a zblízka prostřelil Pollitta. V tu chvíli propukla v modrém táboře obrovská radost, titul se blížil. Latics byli prakticky neškodní a po půlhodině hry svému soupeři situaci ještě více usnadnili. Lampard si narazil s Drogbou a hrnul se do vápna, ale byl stažen Caldwellem, který po právu viděl červenou kartu. Navíc se kopala penalta. Čekalo se, že jí bude kopat Drogba, což ostatně před zápasem avizoval i sám pravidelný exekutor Lampard, avšak nakonec se tak nestalo a Lampard si činnost, v níž exceluje, nenechal vzít. A proměnil. Drogba to sice chvíli rozdýchával a do konce prvního poločasu už toho moc nepředvedl, ale v tom druhém už to opět byla spanilá jízda celé Chelsea.

Po deseti minutách hry o výhře definitivně rozhodl Salomon Kalou, když zvyšoval na 3:0. Hned dvě minuty nato ale musel Pollitt tahat míč z branky znovu. Lampard našel přesným pasem Anelku a ten z volej parádní ranou podruhé rozvlnil síť. V ten moment se začal zápas přeměňovat do jednostranné exhibice.

V 63. minutě se dočkal vytouženého gólu i Didier Drogba. Celá akce začala jeho parádními nůžkami, které ještě Pollitt vytáhl, ale míče se okamžitě zhostil Lampard a míč přesným centrem posadil na Drogbovu hlavu, který se nemýlil. Na Stamford Bridge panovala za stavu 5:0 skvělá atmosféra. Vždyť titul už byl v kapse, Drogba mohl pomalu slavit cenu pro nejlepšího střelce a Ancelotti si mohl mnout ruce, že dokázal se svým týmem vstřelit více než 100 branek.

Pět minut po pátém gólu vnikl do pokutového území Ashley Cole, zavadil o Melchiota a kopala se druhá penalta. Tentokrát už Lampard nevzdoroval a míč si na bílý puntík postavil kanonýr z Pobřeží slonoviny. A mazácky od tyče poslal míč do brány. Pak dali blues asi na dvanáct minut Wiganu menší oddych, ale deset minut před koncem znovu udeřili. Famózní hattrick dovršil Didier Drogba, jenž do prázdné doklepl Pollittem vyražený míč. A mistrovské oslavy ještě v poslední minutě korunoval další skvělou střelou Ashley Cole. Výsledek 8:0 hovoří za vše, Chelsea je letos vládcem Premier League.

Více informací k zápasu

Everton FC - Portsmouth FC 1:0

09.05.2010 17:00

Góly: 90. Dinijar Biljaletdinov

V Goodison Parku to dlouho vypadalo, že Portsmouth se s nejvyšší anglickou soutěží rozloučí bezbrankovou remízou, ale čtvrtá minuta nastavení byla proti, když přisoudila gól Biljaletdinovi, který znamenal konečnou výhru Evertonu 1:0.

Zápas měl bleskový začátek. Už ve čtvrté minutě posadil přesným centrem míč na hlavu Sahy Osman, ale ačkoliv francouzský útočník vyšplhal nejvýše, hlavičkou přestřelil. Pompey se prakticky ještě ani nestihli dotknout míče a Arteta byl v další obrovské šanci. Jen díky Ashdownovi se Portsmouth stále držel. Po deseti minutách něco už ukázali i hosté, Boateng zkoušel z uctivé vzdálenosti štěstí, ale neuspěl. Ve 24. minutě dobře zakombinoval PIquionne s Boatengem a první jmenovaný už málem přehodil gólmana, ale Howard nakonec dobře zakročil a zneškodnil ho.

O pár chvil později se do útočení opět pustili Toffees. Tentokrát levačkou pálil Mikel Arteta, ale Ashdown mu se radovat znovu nedovolil. Vzápětí Portsmouth zbytečně ztratil míč, Hibbert posunul na Rodwella, ale ten v obrovské šanci zklamal. Pompey si opět mohli oddechnout. Za deset minut pálil na druhé straně Utaka, ale Howard míč našel ve svých rukavicích. Krátce před poločasem dobře zapracoval Baines a připravil šanci pro Anichebeho, který se obtočil kolem Mokoeny, ale míč poslal do boční sítě.

Po hodině hry propukla radost v hostujícím táboře, když míč do sítě dopravil Anthony Vanden Borre, jenže gól nebyl uznán pro ofsajd. Opakovaný záběr však ukázal, že rozhodnutí čárového sudího zřejmě nebylo správné. Nic to ale nezměnilo na tom, že stav byl i nadále 0:0. V 70. minutě byli Pompey opět blízko, O'Harova střela prosvištěla kolem tyče. V závěrečné desetiminutovce už znovu útočil Everton. Z brankové čáry musel vykopávat pokus Yakubua Mullins. V další šanci zklamal Hibbert, když mu míč připravil Biljaletdinov. Nakonec to byl právě ruský záložník, který v poslední minutě šťastně rozhodl o domácí výhře. Parádní ranou se zasloužil o to, že Toffees ukončí sezónu na osmém místě s 61 body.

Více informací k zápasu

Hull City - Liverpool FC 0:0

09.05.2010 17:00

Góly: -

Hull s Liverpoolem společnými silami napsaly rozpačitou tečku za svými nevydařenými sezonami. Bezbranková, nepříliš zajímavá remíza je opravdu poněkud symbolická. Hull sestupuje, navíc jím zmítají finanční problémy. Liverpool se umístil sedmý - tak špatně na tom nebyl od roku 1999.

Reds přitom odstartovali nebývale svěže. Při své letošní premiéře hned po úvodním hvizdu prozkoušel Dukea El Zhar a na něj posléze navázal Kuyt, jehož pokus odhlavičkovávat z čáry Boateng. A také Hull se za svůj vstup do zápasu nemusel úplně stydět, za zmínku stojí třeba nezastavitelný Vennegoor hlavičkující přímo do Reiny. Pochvalu si pak zaslouží i trio mladíků, které zasáhlo do tohoto utkání, Cullen-Atkinson-Cairney. Hlavně prvně jmenovaný byl hodně vidět, když spálil hned dvě slušné příležitosti. Jednou se mu míč zašmodrchal mezi nohami při brejkovém úniku, podruhé hlavičkoval mimo.

Jenže na ostrý start žádný z týmů nedokázal navázat. Obzvlášť Liverpool povážlivě uvadl a jeho příznivce uvrhla do euforie až Aquilaniho rána do břevna krátce před koncem poločasu. Nudný stereotyp druhé půle, kdy se pracovalo zejména ve středu pole, potom narušil vlastně jen seniorský debut hvězdy liverpoolské juniorky Jacka Robinsona. Ten se ve svých 16 letech a osmi měsících stal s notným náskokem nejmladším ligovým hráčem, který kdy oblékl červený dres Liverpoolu. Ani on však své o mnoho starší spoluhráče nevytrhl, snad jen ten z nejzkušenějších, Steven Gerrard, upoutal bombou do tyče. Jinak už vedení domácího i hostujícího celku mohly diskutovat spíše ohledně budoucnosti jejich manažerů než o právě probíhajícím závěrečném kole.

Více informací k zápasu

Manchester United - Stoke City 4:0

09.05.2010 17:00

Góly: 31. Darren Fletcher, 38. Ryan Giggs, 54. Danny Higginbotham (vl.), 84. Ji-Sung Park

Ani výprask Stoku Manchesteru k titulu nestačil. Kruté, ale pravdivé. Chelsea totiž zároveň deklasovala Wigan a svůj jednobodový náskok tak před MU hladce uhájila. Své osobní zklamání si prožil i Wayne Rooney, jehož na poslední chvíli v tabulce střelců předstihl dnes třígólový Drogba.

Zatímco Chelsea vstoupila do svého zápasu gólově, Manchester se musel spokojit s pouhou územní převahou. Ta byla sice na první pohled viditelná, ale kýženou branku dlouho nenesla, jakkoliv ji měl Berbatov na hlavě už ve 12. minutě. Tehdy ho nadýchaným centrem našel Nani, ovšem bulharský forvard ve snadné pozici zacílil nad břevno. Tentýž hráč spálil dobrou příležitost i za chvíli, opět po parádním centru portugalského křídelníka. Tentokrát jeho prudká hlavička břevno alespoň lízala, přesto poté Berbatovova ztrápená grimasa hovořila za vše. United se tedy dočkali až po půl hodině hry, kdy se po sérii biliárových odrazů dostal balon k Fletcherovi a ten ho z pár kroků neměl problém napálit do sítě. V tom samém okamžiku mimochodem Lampard proměnil penaltu po vyloučení Caldwella. Dění na Old Trafford se tak pomalu stávalo zcela nepodstatným.

Manchester ovšem konkurentova výsledku nedbal a šlapal dál. Ve 34. minutě ještě Berbatovovu narážečku Neville poslal jen lehkým obloučkem do Begovičovy náruče, ale o pár chvil později už Bulharův pas našel svého adresáta, byť možná ne úplně zamýšleného, a Giggs z osy hřiště jednoduše propálil soupeřova brankáře. První půle tak vyzněla jednoznačně pro favorizované MU, třebaže v úplném závěru ještě Van der Sara konečně jednou prověřil Fuller.

Jedna vlaštovka ale jaro nedělá, a proto se ve druhém dějství zase pokračovalo dle předem načrtnutého plánu - a sice pod přísnou taktovkou Manchesteru. Ten vnesl ještě více klidu do svých řad v minutě 54., kdy si Rooneyho přihrávku na malé vápno srazil do vlastní sítě Higginbotham. Faktem nicméně zůstává, že za ním stejně číhal Nani, takže by to byl gól tak jako tak. Právě portugalský štírek by si určitě zasloužil korunovat svůj dnešní výkon nějakým tím gólem, ale to se mu nepovedlo ani v 64. minutě, kdy ho v rozběhlého překrásně našel Rooney a on při zemi nenachytal skvělého Begoviče. V tomtéž okamžiku Chelsea zvýšila už na 5:0, přičemž se konečně trefil Drogba a odskočil tak v tabulce střelců Rooneymu. A pak znovu. Rooney mezitím stále mlčel.

A nic moc se nezměnilo ani v poslední dvacetiminutovce. Rooney akorát přihrával do dobré šance Machedovi, tomu ale ve střelbě zabránily dva včasné skluzy protivníků. Navíc ještě mohli korigovat hosté, kdyby se Van der Sar proti Delapově hlavičce nevytasil s dalším reflexivním zákrokem a pak nezlikvidoval i slušný kroucený projektil ex-ďábla Pugha. Manchester už jako by postupem času ztrácel motivaci, vždyť Chelsea doma stále ještě škvařila Wigan - Drogba završil hattrick. Na Old Trafford tak už nebylo o co hrát. Přesto ještě Red Devils zvýšili na 4:0, když Giggsův roh propadl až na zadní tyč k Parkovi, jenž se prosadil netradičně hlavou.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester City 1:1

09.05.2010 17:00

Góly: 17. Luís Boa Morte - 21. Shaun Wright-Phillips

Ve vlažném duelu s West Hamem si Citizens zajistili alespoň tu pátou příčku, která je i tak s přihlédnutím k předsezonním prognózám pouze hořkým zklamáním. Přesto se ambiciózní mužstvo může honosit nejlepším umístěním za celé své působení v Premier League. Naopak pro West Ham je 17. příčka jedním z těch horších, rozhodně.

Celé utkání se neslo hlavně v duchu předváděčky pro Franca Baldiniho, asistenta reprezentačního kouče Capella, sedícího v hledišti a pozorně zkoumajícího výkony Adama Johnsona, Scotta Parkera či Carltona Colea. Faktem je, že Upton Park mohl po 90 minutách opouštět docela vesel. Adam Johnson totiž představoval permanentní hrozbu pro soupeřovy zadáky, spolu s dalším kandidátem nominace, Shaunem Wright-Phillipsem, si umně měnil pozice a společnými silami vlastně i zařídili jediný gól svého mužstva. Ten však padl až poté, co udeřil West Ham a Luis Boa Morte, jenž se na trávníku objevil přesně po roce pauzírování. V 17. minutě tento Portugalec vystartoval na Diamantiho šikovnou patičku a rozjásal londýnské publikem. Ovšem ne nadlouho. Hned za čtyři minuty zprava odcentroval Johnson, malinký Wright-Phillips na zadní tyči vyskočil nejvýše a odrazem od druhé tyčky vsítil.

Někdejší křídelník Middlesbrough nicméně pokračoval ve svém řádění. Neúspěšně orodoval za penaltu poté, co byl obrán o míč Upsonem, a pak ještě přihrál do šance Adebayorovi. Předvedl se ale i pracant Parker. Nejenže byl zase klíčovou součástkou zálohy Kladivářů, ale ke všemu vypracoval excelentní šanci pro Ilana, když nebojácně vnikl do útrob soupeřovy obrany. Brazilský útočník nicméně svůj projektil jenom otřel o vnější část brankové konstrukce a napodruhé jej už vychytal Fulop. I díky Parkerovi pak po celý druhý poločas Hammers svého protivníka přehrávali. A kdyby Carlton Cole či Franco vnesli do svého zakončení více klidu, mohli nakonec i vyhrát. Místo toho se sami strachovali, když Johnson znovu našel hlavu Wright-Phillipse. Ani nevzrostlý křídelník, ani později střídající Tevéz však nezakončili ideálně.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Sunderland AFC 2:1

09.05.2010 17:00

Góly: 10. Kevin Doyle (pen.), 78. Adlène Guédioura - 8. Kenwyne Jones

Přestože už oběma celkům nešlo o nic jiného, než o prestiž a nějaký ten drobák za umístění v soutěži či prémie, o pěknou podívanou a tvrdé souboje nebylo nouzi. Co nakonec z výsledného skóre vyplynulo? Wolves z 16. příčky poskočili přes Wigan na 15., Sunderland zůstal na pozici třinácté.

Zápas začal zostra. Po sedmi minutách se do velké šance dostal Ebans-Blake, Gordon však jeho střelu zlikvidoval, z čehož resultoval brejk Sunderlandu. Fraizer Cambpell vyvezl balón, předal kanonýru Kenwyne Jonesovi a ten se nemýlil - 0:1. O necelých pět minut později ale bylo vyrovnáno. Jarvis si na Huttonovi vykoledoval pokutový kop a nejlepší střelec Wolves Kevin Doyle nedal Gordonovi šanci - 1:1.

Mackems se do vedení mohli vzápětí vrátit. Penaltový hříšník Hutton poslal centr na Malbranquea a ten krásnými nůžkami donutil Hahnemanna k výbornému zákroku. Ani Wolves nepřestali hrát. V 25.minutě se balón po ose Doyle - Jarvis dostal až ke Gordonovi, ten si ovšem poradil. Kevin Doyle mohl rovněž vstřelit svůj druhý gól v zápase. Po nedorozumění mezi brankářem Sunderlandu a stoperem Turnerem se mladý Ir dostal do šance, který ale brankou neskončila.

Rozuzlení utkání přišlo až na úplném konci jinak vyrovnaného duelu. Zubar unikl po lajně, poslal míč na Guediouru a ten rozhodl o třech bodech pro svěřence Micka McCarthyho. Když pak v 83.minutě po druhé žluté opouštěl hřiště Turner, jen málokdo věřil v obrat. Té hrstce optimistů pak zchladil žáhu střídající Jack Colback, jenž za 13 minut na hrací ploše stihl taktéž dvě žluté a pochopitelně červenou kartu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC382756103:3286
2.Manchester United38274786:2885
3.Arsenal FC38236983:4175
4.Tottenham Hotspur382171067:4170
5.Manchester City381813773:4567
6.Aston Villa381713852:3964
7.Liverpool FC381891161:3563
8.Everton FC381613960:4961
9.Birmingham City3813111438:4750
10.Blackburn Rovers3813111441:5550
11.Stoke City3811141334:4847
12.Fulham FC3812101639:4646
13.Sunderland AFC3811111648:5644
14.Bolton Wanderers381091942:6739
15.Wolverhampton Wanderers389111832:5638
16.Wigan Athletic38992037:7936
17.West Ham United388111947:6635
18.Burnley FC38862442:8230
19.Hull City386122034:7530
20.Portsmouth FC38772434:6619
Bodové odečty
Portsmouth FC-9za uvalení konkurzu kvůli finančním problémům

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (477)

Přidat komentář
terry

CHELSEA, CHELSEAA, CHELSEAAA!!

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Carletto

Reagovat
Paddy

Reagovat
honziss

No, ještě že už tahle strašlivá sezona skončila. Teď ji rychle vytlouct z hlavy a začít se těšit na tu příští, která doufejme bude mnohem lepší a zábavnější než tahle.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

absolutely

Reagovat
smazaný uživatel

Joined

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vás nepovažuje nikto okrem toho nad tebou za negatívum tejto sezóny, tak klídek

Reagovat
smazaný uživatel

Skoncila nam i sezona ve FPL, takze gratulace Counterovi k vyhre v Chazy league Ja doufam, ze jsem uhajil pred Getzlafem to 4. misto, je to otazka prestize

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Predsezónny cieľ bol top5, čo som si pslnil, takže spokojnosť, ale menom toho nafúkaného smrada ma nevolaj

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel strasny uvod, byl jsem po pulce ligy 28 Muj cil bylo byt do 10. mista a stejne se mi tehdy Counter vysmal. Nakonec je z toho pekna top5 (doufam)

Reagovat
Counter

No, i za to TOP5 se ti můžu smát, vzhledem k bodovému rozdílu :P

Ale progres jsi měl hezký, to se musí nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi rok te prozenu. Jen nevim, jestli bude chazy chtit zakladat ligu, takze si to kdyztak vezmem na starost

Reagovat
smazaný uživatel

Ja do toho už asi nepôjdem. Svoje som si dokázal a aby som dnes prial Drogbovi hattrick len aby som ťa predbehol, srať na to...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho mam taky jako kapitana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Já mám kapitána Fabregase, ale podívám se, jak jsem skončil

Reagovat
terry

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

co hráte?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, co by te melo zajimat.

Reagovat
Counter

Fantasy PL, za určité množství peněz nakoupíš hráče, kteří ti za své reálné výkony získávají body.

http://fantasy.premierleague.com/

Teď je ale zbytečné tam chodit, dva miliony lidí se snaží zjistit, kolik v posledním kole nahráli.

Reagovat
Counter

nezapomeň, že na příští rok jsme si domluvili recesi - výběr těch největších kopyt. Jestli to tak dopadne, tak mě budeš prohánět, jaksepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten tym si potom zalozime, pamatuju si to

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to asi skúsim z recesie inak, nahádžem si tam proste obľúbencov a meniť ich budem len pre zranenia. Uvidíme, čo to dá Určite menej...

Reagovat
tomasinho

Getzlaf možná je nafoukaný smrad, ale hokejista to je neobyčejný, pro mě nejlepší útočník olympijského turnaje.

Reagovat
Counter

děkuji

Reagovat
tomasinho

Posledních 15 kol nebo 20 jsem na to sral, ale počkej příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Blue is the colour, Chelsea is the name!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulácia, zaslúžene

Reagovat
smazaný uživatel

Uz bolo na case s takym kadrom a po tolkych treneroch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Gratulace Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace na Stand for Bridge

Reagovat
smazaný uživatel

There is only one Johan Terry

Reagovat
smazaný uživatel

We are the Champions!!

Reagovat
Shevchenko

CARLETTO!

Reagovat
Tsigi

přišel, viděl a rekordně zvítězil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní fantazie. Jsem hrdej, že fandím Chelsea Mějte se tu pěkně, na EF končím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdí bude vždycky !

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kovi81

snad zustanes psat aspon pro chelsea-fc.cz... jinak jsem na tom uplne stejne... tak happy jsem dlouho nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester druhý,Baník druhý,Real druhý,Vítkovice druhé....mě asi dělal Ballack

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň jsi fešák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grutulace Chelsea...já jsem hodně ráda, že tahle mizerná sezona konečně skončila...

Reagovat
smazaný uživatel

Už nemůžu vydržet...ten pohled až to Terry zvedne nad sebe. UP THE CHELS!

Reagovat
Tomekcz

hlavne aby objednal naky holky na oslavu

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, na oslavách by neměly chybět manželky spoluhráčů..

Reagovat
Pipo123

takže grupáč ?

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Škoda že zrovna ten spratek Terry. Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dneska Lampard teda spíš

Reagovat
Losinho

Myslel sem to podle osobních sympatií. Dnešní zápas Chelsea sem ani neviděl.

Reagovat
Godwinson

blitky na pokračování ...

Reagovat
off-olda

kde to sleduješ ? já to chci taky vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se z toho nepos*at.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan

Reagovat
smazaný uživatel

Velká gratulace Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Chels... A DD taky .... JEDNOZNAČNĚ ZASLOUŽENÝ TITUL !!! A ještě rekord a před námi finále ve Wembley !

Reagovat
smazaný uživatel

Bude double...formalita.

Reagovat
terry

Po dnešku si prostě nedokážu představit, že by Joey mohl odejít.

Reagovat
Godwinson

to nejsi sám ..

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ani joey

Reagovat
Arbiter

srdíčko, boj do konce Cole patří nám

Reagovat
smazaný uživatel

Cashleyho nechceme, Carlton vám nepatrí, na Cheryl nešahat

Reagovat
Paddy

přesně, to je srdcař, zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea joooooooooooo!!! Drogba nejlepší střelec joooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulácia Chelsea k titulu !

Reagovat
Losinho

Gratulace Chelsea, zasloužený titul

Reagovat
smazaný uživatel

103 vstřelených gólů ... chelsea zaslouženě

Reagovat
Godwinson

parádní představení :)

zaslouženej titul, výborné

Reagovat
Pipo123

po kom sú tie deti Teryho blondavé ? že by Flo ?

Reagovat
vladis271

No a ďaľší rok to už musí prísť

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Arséne sa už chystá

Reagovat
smazaný uživatel

Do peti let ma titul urcite, s tim jak ma talentovane muzstvo!

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Počkať, ale veď od 2005/2006 keď mali najlepší tím posledných rokov, 5ročnica práve nastáva, preto to hovorím

Reagovat
SunFells

O to bude cennější ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to už se říkalo před pěti lety, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Veď práve!

Reagovat
herbage

Jen se smějte, posměváčci, ale Arsenal vám všem příští rok vytře zrak. Getzo, Getzo, do roka a do dne, hyn sa ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj, ale ja som to myslel narozdiel od zvyšku len ako polovtip, ak si si nevšimol

Reagovat
smazaný uživatel

To Kozina taky

Reagovat
SunFells

Já to vidím spíše na sezónu 11/12, ale ty jsi tu ten prorok

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde Fabregas s Aršavinem a opět bude v prdeli, pardon, minimálně deset bodů za titulem.

Reagovat
smazaný uživatel

kam by Fabregas chodil?

Reagovat
herbage

Když myslíš. Ale můžem se vsadit, jeslti chceš

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace chelsea k titulu, za dnesni vykon si ho opravdu zaslouzili

PS: pristi titul je zase nas

Reagovat
smazaný uživatel

Doteď v novodobé éře Chelsea maximum 72 gólů, Carletto řekl NE a nasázel tam 103. Krásná výuka ofenzivy okořeněná titulem .

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

sranda když si vzpomenu na ty jeho stromečky typu Rino, Pirlo, Ambro - Kaka', Seedorf - Gila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sranda, když si vzpomenu na ten jeho diamant

Reagovat
Tsigi

Champions League se pravidelně dohrávala 4-6-0

Reagovat
herbage

To mi připomíná Hřebíkovu taktiku na Thun nebo Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byl během oslav minidrogba, takovej flegmatik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

materska skôlka nastup

Reagovat
Side

Ten malej Drogba je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

jo, je to úplný tintítko

Reagovat
smazaný uživatel

velmi pekny pohlad na Drogbu,Terryho a tych krpcov zasluzeny majster ... nie je co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

8:0 a Wigan nespadnul CHELSEA

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je nejlepší a tak to je a bude

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Už pri Caldwellovej karte som si spomenul...

Reagovat
herbage

Taky je vidět, jakým jsem byl správným prorokem

herbage

04.05.2010 20:52

Po podobných prohlášení následuje většinou přesný opak a ostuda...

Reagovat
Counter

Firkraag

04.05.2010 20:50

ja tipuju 8:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Counter

a teď si představ, že by jim to nechtěli znepříjemnit...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

herbage sem nahodil článek jenom proto, aby si mohl honit triko, jakej je to prorok

Reagovat
herbage

Lepší než když si ty pod preview při pomyšlení na Carrie honíš nejen triko

Reagovat
smazaný uživatel

holt se mi líbí fanynky rivalů. zakázané ovoce

Reagovat
Shevchenko

Firkraag04.05.2010 20:50

ja tipuju 8:0

A nejlepší na tom je, že to psal ironicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Chelsea a Drogbovi k počtu vstřelených gólů. Hlavně že si to nevykopal Shrek penaltama. ynwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulaciu ku titulu a ku vstreleným golom,ktorych bolo až "neuveriteľných" 103.FC Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

*Chelsea FC, odborníku

Reagovat
smazaný uživatel

neboj nic o tyzden oslavuje Inter

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

100.pro Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

a jeho prolomení B4

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea gratulujem, zaslúžili si to.

PS. Weiss dnes 2 asistencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Weissinho kolkáže to bola asistencia?

Reagovat
Arbiter

2.?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nieco

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, ze mel Martinez plnou hubu kecu, ze jsou schopni uhrat prijatelny vysledek..

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak bolo jasné, že ani nezremizujú, len otázka koľko.

Reagovat
hefy

Měl raději říct, že to prohrajou a že nemá ani smysl tam jezdit, že?

Reagovat
smazaný uživatel

mel radeji drzet hubu

Reagovat
hefy

United si ta můžou sami. Nádavat byste měli spíš na SAFa než na Boba.

Reagovat
smazaný uživatel

budem nadavat na hefyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

103. pro chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapu ale, proc se mluvi porad o velke ctyrce, prumernej liverpool odpadl uz davno, arsenal mel co delat, aby udrzel treti misto pred dotirajicim tottenhamem a city, celou sezonu bojovaly o titul jen dva kluby a to united a chelsea, bojovali do posledniho kola a postarali se o to, ze se nikdo nudit nebude. Pres leto ocekavam par posil k nam a snad pristi sezonu budem drzet pohar pro viteze ligy my...

Reagovat
smazaný uživatel

zas nepřeháněj.

Reagovat
smazaný uživatel

prehani tu nekdo snad?? je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

to, že Arsenal odpadl pár zápasů před koncem, nevymaže fakt, že letos taky bojoval o titul.

Reagovat
Arbiter

ve tvých mokrých snech děvče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

holky nemají mokré sny

Reagovat
Arbiter

jak to víš??

Reagovat
smazaný uživatel

no ty seš mi expert

Reagovat
smazaný uživatel

uz mas alespon menstruace?

Reagovat
smazaný uživatel

zeptal se blbeček, který ho má jen na čůrání....

Reagovat
herbage

Maxwell ho nemá jen na čůrání, očividně tam má i mozkové centrum

Reagovat
Arbiter

mozkové centrum

Reagovat
Counter

Jsi idiot, ale vyčítat ti to nebudu (už ses tak narodil). Viníkem je Arbiter

Reagovat
Arbiter

nene, slovy klasika: "Cherchez la femme!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

no jen se nečil, je to tak

Reagovat
Arbiter

omlouvám se, ale nedalo mi to...Arsenal o titul hrál jen teoreticky, prakticky nikoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě. příští sezonu bude praktické předvedení.

Reagovat
Arbiter

pro mě za mě, bod za námi klidně můžete skončit

Reagovat
herbage

Fanoušci Chelsea nemají žádné vychování

Reagovat
Arbiter

ano, přehnal jsem to, ale nedalo mi to, jsem dneska rozverný, navíc mě čeká preview do RPL

Reagovat
herbage

I rozverný gentleman dokáže při konverzaci s dámou držet úroveň

Reagovat
Arbiter

i ten podnapilý?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

člověk by řekl, že arséne láme nohy těm hráčům sám, aby se měl na co na konci vymlouvat

Reagovat
Arbiter

to je ale co by kdyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Znepříjemníme vám to, varuje Chelsea Martinez.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě, ale je to srandovní.

Reagovat
Arbiter

poď na icq

Reagovat
smazaný uživatel

103 gólu to hovoří za vše. Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

my mame zase nejlepsi obranu z letosniho rocniku a je to tak i prokleti...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulacia do Londyna...vyhrat vsetky zapasy BIG4 si ziada umenie...

Reagovat
smazaný uživatel

to hej ... a to ze dostali jeden gol iba ... Carlo je chlap na spravnom mieste ....

Reagovat
mickey mouse

kde byl při oslavování Petr Čech? Viděl sem oslavovat všechny i Hilária ale Čecha ne

Reagovat
smazaný uživatel

točil zrovna reklamní šot pro stavební spořitelnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konecne Ballack

Reagovat
smazaný uživatel

ten chlap si to konecne zasluzil ... este nech Chelsea vyhra FA Cup a uz moze byt Ballack spokojny ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak on uz ma FA Cupy 2 , aj Carling a Superpohar.. takze v Anglicku mu chybala len tato

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu doprajem aj treti po sezone zrejme z Chelsea odchadza ... tak bola by to pekna rozlucka .... a pravdou zas je ze Carlo by to mal omladit ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne, dufam ze vyhra, je to proste borec .. este na MS keby to nevyjde Spanielom ani Anglicku tak by som mu doprial aj to .. aj ked Nemci to budu mat tazke

Reagovat
smazaný uživatel

španielsku by som to doprial,rovnako ako aj nemcom,anglicanom ci pobreziu .... naopak nepotesila by ma vyhra brazilie

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea FC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hura Hura Hura Hura !!!!!!!!!!! Ted jeste ten Fa cup a pristi sezonu i ligu mistru !!!

Reagovat
Losinho

Wigan - Tottenham 1:9

Wigan - Chelsea 0:8

Profíci. A nespadli

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo mi tady dluží flašku, City neskončili do čtvrtého místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Carletto nakonec ligovou sezonu dotáhl do úspěšného konce, výsledné skóre hovoří za vše, doufám, že už si ho nevěřící Tomášové v čele s dolarem nebudou brát do huby.

Teď ještě zvládnout finále ve Wembley..

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhuntere..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, dnes majú Rusáci pekný deň - deň víťazstva, deň víťazstva Chelsea a deň víťazstva nad Slovákmi

Reagovat
herbage

A Aršavin dal vítězný gól Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je už totálne v prdke, congrats Arbiter

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte príde Datsyuk a obhajujete pred Kanadou a Švédmi. Ale aj tak sa na to dnes pozriem rád

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

dobře chelsea

Reagovat
Didier Drogba

a je to tam!Chelsea titul Didier král střelců a Petr zlatá rukavice

Reagovat
smazaný uživatel

A Lampard ma asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ho rád, ale použiju jeho slova (jestli víte o koho jde )

103 vstřelených gólu v Premier League v jedné sezóně:

KDO Z VÁS TO MÁ?

Skvělě Blues, moc gratuluji a příští rok s mladším kádrem obhájit

Reagovat
Emqick

Jirka? Hezký

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon prijde zajimave leto. Tri roky vyhrivani se na sutru skončily, je na case posilovat (v Jizni Americe)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Tak už se těším na budoucnost

Reagovat
herbage

Dodo už je jistej a přijde i jedna posila ze Střední Ameriky, konkrétně z Mexika

Reagovat
smazaný uživatel

No ja to bral i s tim Mexicanem (a nepoucuj me tu prosim o geograficke poloze Mexika ani o tom, kolik uhli rocne vytezi).

Reagovat
herbage

Mexiko má jen zásoby ropy, uhlí téměř žádné, protože je na náhorní plošině. A ložiska ropy mají lokalizovaná hlavně u pobřeží a dále směrem do Mexického zálivu, ale výtěžnost ložisek rok od roku klesá kolem 4% ročně

Reagovat
Tomanatura

Mexico má hlavně Julietu Venegas, to ostatní už nikoho nezajímá.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Arbiter

hele, herbage, zkus si vyhledat každoroční předpověď o stavu zásob ložisek ropy, zjistíš zajímavé věci

Reagovat
herbage

Myslíš souhrnou zprávu IEA? Tu každoročně čtu, ale přednost dávám přesným statistikám British Petrol, které jsou volně ke stažení

Reagovat
Arbiter

tak se podívej na předpovědi v průběhu třiceti uplynulých let

Reagovat
Tomanatura

Který Dodo?

Reagovat
Tomanatura

To mi absolutně uniklo. 5 mega za někoho, kdo ještě ani neodehrál jedinné utkání zá průměrné Corinthians?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

everton má nejvíc sezón v první lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jen přečkat přestupový obdoví a hurá na novou sezónu, BTW. gratulace Chelsea, i když jsem to víc přál United

Reagovat
smazaný uživatel

*období..

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie - Chelsea, Česko - Sparta, Německo - Bayern, Itálie - Inter, Skotsko - Rangers? Může být tahle sezóna hezčí? Ale jo, ještě aby to posrala Barcelona.

Tak nádhernej fotbalovej rok jsem ještě nikdy nezažil, všechno jak má být !

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhernej? Vzdyt je to souhrn nejhorsich moznych kombinaci

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam Sparta..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jediná to zachraňuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo , za týden na Letný budu slavit znova

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš tam? Já jedu taky.

Reagovat
terry

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si piš, dneska mi tam kámoš koupil lístky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to vyjde, tak to bude na trávníku pěknej grupáč.

Reagovat
smazaný uživatel

No já doufám, že nás na hřiště na konci pustí. Jen mě sere, že to beztak budou slavit na tribuně

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Lépe to dopadnout nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kýbl, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ligue One - Marseille tým som to velmi doprial po tolkych rokoch ! a Rangers maju titul isty ... takze otaznik mozes dat nabok

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, původně tam měl být vykřičník

Reagovat
božský John

Prosimtě, je to Ligue 1 když už a francouzsky 1 se píše kdyžtak une

Reagovat
Arbiter

nene, píše se "un", "une" je to až v tom ženském rodě

Reagovat
kubys

Až na to, že to je ženský rod, chytráku...

Reagovat
smazaný uživatel

"Ale jo, ještě aby to posrala Barcelona. ".. presne tak

Reagovat
tomasinho

Jeden horší jak druhý. Už chybí jen Real.

Reagovat
Shevchenko

Tvoje chutě bych chtěl mít.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, jak by jste si to představovali vy

Reagovat
Tomanatura

United, Slavie, Dortmund, ten nejlepší, Celtic, asi Real.

Reagovat
herbage

Anglie - Arsenal, Česko - Plzeň, Německo - Werder, Itálie - Janov, Skotsko - Aberdeen

Reagovat
$dolar$

Plzen Vidim, ze stacilo jednou se mnou zajit na Struncak a hned jsi pochopil

Reagovat
Arbiter

Chelsea a zbytek je mi fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie - Arsenal, Německo - Brémy, Francie - Lille, ČR - Baník, Itálie - kdokoliv kromě Interu, nejlépe AC

Reagovat
smazaný uživatel

United, Sparta, Juventus, Dortmund, Valencie, Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

United, Brémy, Bordeaux, v Itálii nevim, Parma na to nema, Valencia, Slavia, Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

United,Baník,Real a zbytek mi je jedno

Reagovat
hefy

Wigan, Plzeň, Galaxy...

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie - Preston, Německo - Leverkusen, Španělsko - Bilbao, Skotsko - Rangers, Francie - Nantes, Italie - Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Preston ?

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie - Liverpool, Česko - Liberec, Itálie . kdokoliv kromě Interu, třeba AC nebo Juventus, Německo Leverkusen, Francie - Bordeaux, Španělsko - Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

United, Slávia, Celtic, Lille, AS, a hocikto len nie Bayern...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...a Španielsko asi Real, tam je to pekne blbá voľba, prajem iným.

Reagovat
smazaný uživatel

A nechápem, prečo tu ľudia fantazírujú o svojich naj možnostiach, aspoň to mali priblížiť realite, o vzdušných zámkoch sa baviť nemusíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Som si pekne nasral do huby so Sláviou...ale tak to je asi taká voľba ako Primera División

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promin no

Reagovat
smazaný uživatel

A Ajax!

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham, Brno, Celtic, PSG, Inter, Leverkusen

Reagovat
smazaný uživatel

LYON, CFC, Valencia, kdokoli kromě Interu, Dortmund, Sparta (Praha ), Rangers, Ajax.

Snad vyjdou alespoň tři.

Reagovat
mickey mouse

Liverpool, Osasuna, Inter, Ajax,Celtic, Montpellier, postup Opavy do GL

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie - Arsenal, Španělsko - Barcelona, Německo - Bayern, Itálie - Juventus, Francie - PSG, ČR - Baník, Nizozemsko - Feyenoord, Portugalsko - Porto, Řecko - Olympiakos, Skotsko - Rangers, Brazílie - Sao Paulo, Argentina - Boca Juniors, Rusko - Spartak Moskva, Belgie - RSC Anderlecht, Rakousko - Red Bull, Ukrajina - Šachtar

Reagovat
božský John

Blackburn,Jablonec,Marseille(!!!),Německo-asi BVB,jinak mi to je jedno,Itálie-cokoli krom Interu,Skotsko-neřešim,Španělsko-cokoli krom Realu

Reagovat
božský John

Zapomněl jsem na Lokotku :)

Reagovat
Arbiter

ty fandíš Loko?

Reagovat
božský John

No jistě...kolikrát jsem to tu už psal

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie - Arsenal, Česko - Brno, Německo - Schalke, Itálie - AC, Francie - Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham, PSG, Atlético, Milan, HSV, Rangers

Reagovat
honziss

West Ham, Lille, Sevilla, 1860 München, Roma, Celtic.

Reagovat
kubys

WHU, Baník, Betis, AS, Celtic

Reagovat
kubys

Jo a Werder jsem zapomněl.

Reagovat
Shevchenko

Middlesbrough ale s Chelsea spokojenost, Baníček, Dortmund, Lille, Milan, Celtic, Barca

Reagovat
Didier Drogba

až na Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

až na tu zku..... Spartu docela souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Sparty Baník/Jablonec a jsem spokojenej...

Reagovat
fantomas

Anglie - hnus, Česko - tuplovanej hnus, Německo - koncentrovanej hnus, Itálie - nevimjakej hnus, Skotsko - větší zlo...

To teda.

Reagovat
SunFells

Arsenal, Valencia, AS, Dortmund, Lille, SK Kozojídky a bude vymalováno!

Reagovat
božský John

Kozojídky - zřejmě slušnej voddíl

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie - nejhorší možná varianta. Česko - nejhorší možná varianta.

No snad aspon ta Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek United musím uznat,že Chelsea si ten titul letos opravdu zasloužila...gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

to tu bolo kecov Ancelotti ty taliansky pes vypadni ........ vyhral vsetky zapasy s BIG4,dostal jeden jediny gol,vyhral C.Shield ci ako sa to pise titul a o tyzden na 99% vyhra FA Cup ... a zrazu mu budete fans Chelsea lezat pri nohach .... Roman urobil velmi dobre rozhodnutie ked ho ziskal ... a vyzera to tak ze po case ma Chelsea trenera ktory tam vydrzi aspon 2-3 roky ...

Reagovat
vitasrp

Tak nakonec jsme se dočkali naprosto parádního konce.. Po tom bláznivém průběhu celé letošní sezóny jsem měl strach, aby se výsledkově poslední kolo do jisté míry taky nějak nechutně nezbláznilo, ovšem to naštěstí Chelsea svým výkonem nedopustila.. V první půli to ještě bylo takové neslané nemastné, ale červená karta definitivně rozhodla a pak již bylo zcela jasné, že se dnes bude konat parádní kanonáda a oslava titulu po třech dlouhých sezónách bez vítězství v lize..

Na místě je abych se také omluvil Carlovi za všechny mé pochybnosti o jeho kvalitách, trenérských dovednostech atp.. Pamatuji si, že jsem loni touto dobou v nejrůznějších diskuzích o novém trenérovi CFC o Carlettovi nechtěl ani slyšet a snažil jsem se odmítat jakékoli spekulace, které ho spojovali se Stamford Bridge.. Nakonec ale touhle sezónou musel přesvědčit snad všechny své odpůrce, vždyť on má možnost dost výrazně se zapsat do historie CFC, a to hned ve své první sezóně!! Získat double, to se nikomu s Blues ještě nepovedlo, dokonce ani tolik opěvovanému Mourinhovi..

Já osobně měl dvě období, kdy jsem Carletta začal nesmyslně zatracovat - prvním byl prosinec, kdy jsme se dostali do krize a diamantové rozestavení naší zálohy přestalo fungovat, potenciál hráčů se spíše zabíjel a přišla série remíz a zbytečných ztrát, která nás naštěstí nemusela v konečném součtu mrzet.. Naštěstí oproti loňskému Scolarimu ukázal jakousi flexibilitu a dokázal hru Chelsea přizbůsobit okolnostem - přešel na 4-3-3....

Druhé pak přišlo v únoru a březnu, kdy na Chelsea dolehl celý ten tlak ohledně Terryho a Ashleyho nevěry.. A ještě k tomu návrat Drogby zapříčinil, že se nemohlo hrát klasické 4-3-3, protože v něm by vedle sebe nemohli nastupovat Drogba s Anelkou, takže se Carletto rozhodl pro variantu stromečku - to, že to byla chyba, asi není třeba moc rozpitvávat... Každopádně se zase poučil a do poslední fáze sezóny Chelsea přišla s obrovskou formou..

Letos tedy zbývá už jen jediné utkání, snad příští týden rozdrtíme Portsmouth, užijeme si historický úspěch a na pár týdnů budeme mít od nervování se při zápasech Chelsea pokoj.. Na řadu přijde posilování a bude zajímavé sledovat Carlovo počínání si na trhu, protože potřeba omladit kádr je neoddiskutovatelná a je jen na Ancelottim, jak si kádr přebuduje a koho si přivede.. Každopádně pro budoucnost to bude docela důležité rozhodování, snad bude v přestupech oproti Mourinhovi vidět značný posun..

Na závěr tedy jen Thank you very much, Carletto!!

Reagovat
Deywid

Reagovat
herbage

Jéé, musím napsat souhrn sezóny Arsenalu

Reagovat
Tomanatura

Kašli na to, vždyť to všichni už známe

Reagovat
herbage

Nenechám se zahanbit vitaprsem

Reagovat
terry

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
herbage

To zas ne, tolik času nemám a jde hlavně o obsah

Reagovat
Arbiter

tak Ctrl-C, Ctrl-V O moc jinačí to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

To nezajímá snad ani tebe, natož někoho jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že příští sezónu budeš na Carla nadávat znova

Reagovat
vitasrp

To každopádně, protože třeba udělá tah, o kterém si budu myslet, že je totálně špatnej(třeba letos hra s diamantem), takže to zkritizuju, jenže až po čase se ukáže, že to úplná blbost nebyla a ta moje kritika pak bude k smíchu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinými slovy - kritizuj víc. Ve finále se to v dobré obrátí.

Reagovat
Arbiter

souhlas, o sebereflexi jsem strašně pochyboval, nakonec se neukázal jako zkostnatělec

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, je otázka v čem... Střídání mu dělají pořád problém, pokud to není o 3 goly, tak radši nestřídá, ale stylů změnil možná 5 za sezonu...

Reagovat
Arbiter

i s tím střídáním je to lepší, nebojí se vystřídat dřív, ze začátku i když to někdo kurvil, zůstal tam až do 80. minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se hádat nebudu, dnes si Ancelotti zaslouží být oslavován, přece jen nastřílel rekordní počet golů PL, vyhrál titul, má šanci na double. Hádat se budu opět na podzim, pokud koupí Aguera a nebude se mu dařit...

Reagovat
smazaný uživatel

mazec, jak tady do toho vidí každej lépe než on

Reagovat
smazaný uživatel

Nediv se, po utkání je každý generálem. Každopádně svůj účel to splnilo, pokud budou příští sezonu dostávat více minut mladí hráči, budu rád.

Reagovat
Tomanatura

Tak oni jsou tím známí, každý čtvrtrok by nejraději měnili celý personál. Kdyby dnes Chelsea s Wiganem remizovala, tak by tu byl přesný opak

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo kdyby MU neremizoval s Blackburnem, tak ti co tu špagetu vynášeji do nebes by ho teď hnali svinským krokem....

Reagovat
Tomanatura

Mně spíš mrzí zápasy s Aston Villou, v Blackburnu byla špatná konstelace hvězd

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci Chelsea se radujou z titulu ale vítězství v LM jim pořád uniká

Reagovat
smazaný uživatel

noa , CHelsea má titul a ten tvuj posranej MU má jenom League CUp , takže tu neplač

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nekřič na mě

Reagovat
Losinho

Ty si hodně jednoduchej. Chelsea - Inter, Liga Mistrů. Pamatuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sežeňte mi pls někdo fotku toho malýho Drogby. Mamka a ségra byli na větvi

Reagovat
Didier Drogba

jj ten byl dost dobrej

Reagovat
Arbiter

Jinak z tabulky střelců by mohl mít radost Chazy, v první čtveřici tři Angláni

Reagovat
smazaný uživatel

z toho má radost doufám většina..

Reagovat
Arbiter

zmiňuju Chazyho, protože jsem se s ním o tom někde v půli soutěže bavil...

Reagovat
smazaný uživatel

Sami sympataci na cele

Reagovat
Arbiter

já nevěděl, že nemáš rád roneiho

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ne, ale bral jsem to spis obecne a tam neni oblibenej vubec

Reagovat
smazaný uživatel

hm asi tak, jedinej pro mě sympatickej v první desítce je 10. Saha

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska celkem exhibice, celkem jsem se bál toho zápasu a Ancelottiho, přesvědčil mě, řeknu Romanovi, ať mu prodlouží zkušební lhůtu...

Reagovat
Paddy

Reagovat
božský John

Snad se Porcmus vzchopí a vrátí se

Reagovat
smazaný uživatel

To uz mozna budou 4D prenosy

Reagovat
smazaný uživatel

Teba drbne...Máme rovnako Sakra, že som ja vymenil Harta za Hahnemanna...

Reagovat
smazaný uživatel

Podivej se dolu

Reagovat
božský John

a Jamesovi vypadaj vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Ktora televizia bude davat buduci rocnik premiership?

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná sezona. vyhraje Chelsea a co je horší tak snad i "zaslouženě" - což je takový relativní pojem protože Čukotka si samozřejmě nezaslouží vůbec nic ale letos na hřišti byla lepší než MU takže budiž...nasral mě boj o záchranu, kdy po loňské nudě sestoupil ten marnější letos bylo prozměnu hotovo dávno předem......přitom se na ty Westhamské svině krásně vařila voda, ale vyšší moc jim zase přála když jí seslala bezkulčákovi Zolovi do souboje takové kret*ny jako jsou Laws s Dowiem takže mu 35 bodů stačilo úplně s klidem...takže celkově jediné velké plus je vypadnutí Lpoolu z Big 4....To bylo takové blýskání na lepší časy, doufám že s Cshipu posoupí ještě Blackpool nebo Cardiff ať mám komu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, změň si nick, málem sem si tě spletl s vitasrpem

Reagovat
smazaný uživatel

Paja ho ma dele

Reagovat
smazaný uživatel

MAAAME TITUUUL A NAJLEPSEEEEHO STRELCAAAA

MANCHESTER

Reagovat
smazaný uživatel

jenom urážejte atd.... je to prostě naše borci a když vám to pomáhá tak prosím... čest těm kteří umí přijmout to že sou druzí, třetí, čtvrtí atd... I LOVE YOU CHELS!!!

Reagovat
herbage

Letošní sezóna Arsenalu nelze nazvat úspěšnou, ale nebyla ani vyloženě zklamáním. Mnozí a nebudu jmenovat(Tomanatura a spol.) odsouvali před začátkem ročníku Arsenal mimo Big4, ale tyto řeči byly jako vždy liché a Arsenal si účast v LM bez problémů pohlídal, takže hlavní cíl sezóny splnil. Dokonce valnou část sezóny bojoval o titul, jenže v závěru (opět) selhal. Faktorů bylo více, ale tím největším jsou již každoročně zranění klíčových hráčů. To je achillova pata současného Arsenalu, avšak nelze všechno svádět jen na ně. Postupně bych rád zhodnotil klady a zápory tohoto ročníku. Jednoznačným kladem je změna taktiky, větší herní variabilita oproti loňské sezóně a více vstřelených gólů. Úvod sezóny byl zkrátka fantastický a Arsenal válcoval jednoho soupeře za druhým a krom smolných zápasů s MU a MC skoro vše první třetinu ligy vyhrál. Dále je rozhodně kladem více přivezených bodů ze hřišť soupeřům, což dříve nebývalo zvykem. Hlavně Nicklas Bendtner ukázal, jake může být platným hráčem a také hráči jako Ramsey, Song či Diaby si venkovní zápasy vyloženě užívali a byli nesmírně platní. To je také další pozitivum, růst hráčů jako Bendtner, Diaby, Song, Vermaelen či Ramsey. Zároveň tahouni jako RvP či Cesc Fabregas dokázali udržet vysokou laťku a prakticky neměli výpadek formy, nebýt zranění. Ovšem ne všem hráčům se dařilo. Takový Almunia letos potvrdil, že na klub jako Arsenal nemá. Nemyslím to nijak ve zlém, pár zápasů vyloženě podržel, chytil několik penalt, ale měl vy odejít a přijít někdo kvalitnější, prostředky jsou. Clichy měl slabší první půlrok, kdy ho stále trápila bolavá záda, ale závěru jako jeden z mála hrál velmi dobře. Sagna průměr, jenže jeho výkony začínají stagnovat. Přesto patřil k tomu lepšímu. Stopeři Gallas s Vermaelenem zaslouží oba pochvalu, jenže v nejdůležitější fázi sezóny byli oba zranění a kvalitní náhrada nebyla. Gibbse přibrdzilo zranění, to nejde nic dělat a Traoré hrál zle - měl by odejít. Příjemným překvapením byl Eboué, která se po novém roce neskutečně rozehrál a působil velmi fotbalovým dojmem. Jeho nešvarem je ale věčné simulování, zkrátka rád padá, i když nemusí. Samir Nasri a Tomáš Rosický nehráli zle, ale opět v klíčových momentech na ně nebylo spolehnutíé a nedokázali strhnout zbytek týmu. Theo Walcott měl velmi smolou sezónu. Vždy když se začal rozehrávat, přišlo brzké zranění a pak podával vesměs tragické sezóny. Nyní už je ale zdraví a začíná potvrzovat svojí kvalitu. Eduarda snad ani nemá cenu hodnotit, ten toho moc neodehrál a Andrej Aršavin je kapitola sama pro sebe. Na jednu stranu děsně šikovný hráč, který se dá zařadit mezi světovou špičku, ale někdy působí děsně otráveným dojmem a často rád hraje na svoje triko. Měl by se trošku nad sebou zamyslet, ale rozhodně byl platným hráčem a příští rok bude ještě platnějším. Ostatní jsem tak nějak hodnotil nebo příliš nehráli. Negativem byla rozhodně špatná defenzíva, špatné bránění standardnéch situací, málo důrazu v osobních soubojích a špatná koncetrace v závěru utkání, když Arsenal vedl a posléze ztratil během pár minut prohraný zápas. To jsou přesně ty zápasy, které rozhodují o titulu a v tomto směru Arsenal selhal. Občas vinnou prokoučování, občas individuální chybou hráče, občas byla i smůla, případně kombinace všech tří faktorů(např. gól Phillipse v zápase v Birminghamu). Ač Arséne Wenger skutečně několik zápasů prokaučoval nebo udělal jiná chybná rozhodnutí, nesvaloval bych vinu za nevyhrání žádné trofeje na něj, dělal co mohl. Kádr měl dost široký a širší by byl zbytečný. Když mátěe ale permanentně 4-5 hráčů na marodce dlouhodobě zrnaných a 4-5 krátkodobě, to se dá těžko něco dělat. Arsenal si v tomto ohledu vybral smůlu doufám na hodně dlouho dopředu, protože něco podobného se snad už nemůže opakovat. Na závěr bych rád zaspekuloval nad příští sezónou a případnými posilami. Prioritou by jednoznačně měl být nákup kvalitní jedničky a nového stopera. Nový hrotový útočník již přišel a dále už bych jen zapracoval odchovance jako Lansbury, Gibbs a Wilshere. Takže kádr pro příští ročník by mohl vypadat např takto: Lloris(Neuer), Mannone, Szczesny - Sagna, Eboué, Gallas, Cahill, Vermaelen, Djourou, Cambell, Nordtviet, Clichy, Gibbs - Song, Eastmond, Denílson, Diaby, Lansbury, Ramsey, Cesc, Rosa, Nasri, Wilshere - RvP, Chamakh, Bendtner, Walcott, Aršavin, Eduardo, Vela. To by mělo stačit na důstojný boj o titul a zároveň by takovýto kádr byl vyvážený, s hráči vhodnými pro LM i tvrdší PL, s fyzicky vyspělými i technicky vybavenými a zároveň s řadou odchovanců a mladých hráčů. Takže come on Gunners, příští rok je náš

Reagovat
domingo

Odstavce jsou pro tebe veřejný nepřítel č.1? :)

Reagovat
smazaný uživatel

solidní film..., hlavně epilog.

Reagovat
kubys

Reagovat
božský John

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No mile mě překvapili nejvíc Diaby se Songem. Zato Clichy mi často některými lidmi připadá dost přeceňovanej.

Reagovat
Tomanatura

Juchů, jsem v tvoje příspěvku napsaný

Reagovat
smazaný uživatel

Tos to četl nebo jsi dal ctrl+f a zkoušel jsi štěstí?

Reagovat
Tomanatura

Já jsem si ho ze slušnosti přečetl, navíc jsem napsaný hned na začátku.

Reagovat
SunFells

Vždyť nejmenoval

Reagovat
smazaný uživatel

měls tam hodit nějaký odstavce, pak to vypadá líp a možná bych se i dokopal k tomu, abych to přečetl. holt, každej není vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si může přečíst jen absolutní masochista..........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

To se radši nebudu ptát, co si myslíš o autorovi

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí ti tam odstavce, obsah a zdroje...

Reagovat
Godwinson

Lloris/Neuer .. dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když se zraní Persie.. Kdo bude dávat branky?

Reagovat
Godwinson

blbá otázka, Marvan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin, je to top class... Jeden z nejlepších hráčů světa, na co potřebuješ RvP?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten je sice dobrej, ale vypadá to, že už ho to za Arsenal moc nebaví..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak koukam na statistiky tak Fabregas a Arsavin dali vic golu nez von... otazka nejaka neadekvatni ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Do té doby než se zranil tak (nejen) střelecky Arsenal táhnul.. Fabregas sice je gólový, ale z jeho postu by přece neměl být nejlepší střelec mužstva.. Spíš nahravač, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnej počet zápasů a uvidíš... Nehledě na úspěšnost střelby a proměnování šancí, či jejich předfinální příprava...

Reagovat
smazaný uživatel

RvP 0,56 gólu/zápas

Fabregas 0,52 gólu/ zápas

Aršavin 0,32gólu/zápas

Nehledě na to, že dle mého by Fabregas neměl tolik golů, kdyby nemusel nahrazovat absenci útočníka...

Reagovat
Nikikrew

vyborny koment Herbage...vidno ze sa rozumies arsenalu a fubalu zhrnul si vsetko podstatne a to staci Iba by som dodal ze Arsenal pomaly ale iste rastie,minuly rok 4 tentokrat 3 a mohol by byt aj vyssie ale faktory neuspechu pozname.Hold verim ze nabuducu sezonu uz to dokopeme do vitazneho konca...COME ON ARSENAL!

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, herbage je mistni uznavany odbornik...

...Na uhli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Neshazuj jej tak. Ještě ropu má celkem zmáklou.

Reagovat
herbage

Arsenal a ropu, uhlí ještě nemám zmáklý

Reagovat
božský John

A co vlastně študuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Na světě je jen omezená kombinace slov, takže je logické, že jednou se trefit musel...

Reagovat
Arbiter

s ohledem na to, že čistě teoreticky je slov nekonečně mnoho, pak i kombinací je nekonečně mnoho, tudíž to, že se trefí, není v konečném čase jisté

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage, ty věříš, že Gallase uvidíme ještě s kanónem na hrudi?

Reagovat
herbage

Nevím, ale již brzy uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Brzy uvídíme, že ho neuvidíme, nebo ho brrzy uvidíme v tričku Gunners?

Reagovat
smazaný uživatel

čistá koule, co míváš ze slohovek?

Reagovat
smazaný uživatel

No, když tak koukám na tu konečnou tabulku, tak ty týmy a jejich pozice celkem i odpovídaj. Jen čekám, že se zvedne Bolton a příští rok bude výš. Z těch sestupujích mají asi šanci v Championship všichni tři, jelikož ta liga je vždycky aspoň pro mě dost nepředvídatelná, na druhou stranu myslím, že se nevrátí ani Hull, ani Burnley ani Portsmouth. U toho posledního jsem obzvlášť zvědavej jakej bude jeho příští rok.

Reagovat
Liquid

Chelsea !!!! Nejlepší tým v celém vesmíru to dokázal, 8:0 to je paráda!!!!

Reagovat
herbage

Nejlepší tým celých dějin vesmíru, i těch paralerních vesmírů i všech alternativních rovin času

Reagovat
Liquid

jsem rád, že si mě doplnil, já chtěl původně také napsat v dějinách vesmíru, jenže by měl pak třeba nějaký Getzo napadl, že jsem moc arogantní....prostě jak říkáš o je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Homelesi dluzim ti piva Congrats

Reagovat
smazaný uživatel

Getzlafe, mame nejspis stejne bodu ve FPL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nestihl jsem to moc prozkoumat a ted uz to moc nefunguje, je to pretizene. Ale ta remiza me pobavila

Reagovat
smazaný uživatel

Napodobne Tak aspoň je jasné, že maníci držia pospolu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses tady myslim ten nejvetsi manik (nevim, jestli mate to slovo i na Slovensku )

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to nemyslím, ale to slovo máme, keď ho píšem takže kompliment beriem.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul Chelsea? doživotní trauma...vidět Liverpool na 7.místě k nezaplacení :P

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Môžem ťa prísť navštíviť na psychiatriu, keby si sa z toho náhodou nedostal a donesiem ti aj podpísané elastické ponožky od Krystijánka, aby sa ti nelepili bosé nožičky v tej malej miestnosti s tou koženou výplňou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

kraken: "Nejenom že prohráváte s Arsenalem na poli fotbalovém, ale prohráváte i na poli CS. Před časem se konal turnajek mezi fandy Arsenalu a fandy Sp*rs v CS 1.6 a fans Arsenalu vyhrali 35 ku 11. Takže i v tomhle jsme vás rozdrtili a vladneme na všech úrovních."

Reagovat
smazaný uživatel

kraken je hroznej machýrek

Reagovat
Shevchenko

Když nebudu počítat Barcu z minulého roku, tak si nepamatuju, že by měl nějaký tým více než sto gólů, možná Celtic nebo Rangers před 10 roky, no a letos už 3 týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak úplně jsem zapomněl, co jsem chtěl napsat už během zápasu, ale nebyl jsem na internetu...

Fandové MU před Liverpoolem:

Liverpool je porazí a zajistí nám titul

Fandové MU před Wiganem:

Jsme rádi, že Liverpool dostal na prdel, stejně to zlomí Wigan a vyhrajou nám titul.

Fandové MU po sezoně:

Wigan byl předem ztracený, snad nám to ještě nějak daruje FA.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě už máme ten pohár asi v kapse

Reagovat
Tomanatura

Už je mi to fakt trapné, ale můžu se tě znovu zeptat - KDE?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Jak již tady někdo trefně poznamenal, bohudík že tato podivná sezona skončila. Já osobně jsem teda býval zvyklý na jiný standard z předchozích let, tento ročník mě spíš lehce zklamal než uchvátil. Začnu mistrem. Tím byla letos jednoznačně zaslouženě Chelsea, která potvrdila pozici favorita. Měla v týmu nejlepšího střelce (a pro mě i hráče) Drogbu, doplňovaného jako vždy efektivním Lampsem, v životní formě hrajícího Maloudou (hlavně ke konci sezony) s Ivanovičem a opět (až na pár vyjímek) spolehlivého Čecha. Z ostatních zaslouží zmínit ještě konstantně naprůměrně hrající Cashley, zdravotně haprující Alex a překvapivě užitečný Anelka. Nový trenér přinesl nové mravy - experimentování s rozestavením, občas trochu haprující defenzivu a překvapivě efektivní ofenzivu (nutno podotknout že značná část z těch golů padla v rozhodnutých závěrech zápasů, kdy by se ostatní týmy přišetřovali). Mě osobně Ancelotti nějak zvlášťnepřesvědčil, ale vyhrál všechny zápasy s týmy z tzv big 4, a to už o něčem svědčí (hlavně o jeho psychologických schopnostech). Navíc sžití s týmem příští sezonu bude větší, stejně jako doufejme Carlovi language skills :) Kaňkou na jinak relativně úspěšné sezoně modráků je poněkud předčasné a zbytečné vypadnutí z LM a také takřka celosezonní absence jednoho z nejangličtějších neangličanů, jenž na hřišti chyběl snad i těm nejzarytějším odpůrcům Chelsea. Přesto si neodpustím malé rýpnutí, titul Chelsea tak ani nezískala, jako jí byl spíše darován letos neobvykle slabou konkurencí. Otázka je co vymyslí na transfermarktu, potřeba generační i kvalitativní obměny kádru je více než zřejmá…

Druhý MU z řady nejrůznějších důvodů a okolností nakonec titul nezískal, ačkoliv jsem je v půlce i ještě ke konci sezony viděl jako největšího favorita. Přestože si prošel od začátku sezony neskutečnými problémy, viz. brankářský post dlouho okupovaný chybujícím Fosterem, nebo katastrofální marodka defenzivy, dokázal se zcela vážně ucházet o titul, i když si ho v konečném důsledku spíše sám prohrál než Chelsea vyhrála. Čím to, že tým s už ne tolik stoprocentní defenzivou, 40-letým golmanem, s často téměř nefungujícím středem hřiště, s mnohokrát kritizovanými křídly, s impotentním Berbsem a věčně zraněným Owenem dokázal téměř zase obhájit titul? Podle mě se kolem Mu rozprostírá určitá aura dominance a síly, něco co nemá každý tým, něco co dokáže rozhodovat zápasy v posledních minutách i když se nedaří (viz. obě manchesterské derby). Na hřišti se to projevuje třeba hádáním se s rozhodčím a protihráči (viz. Fletcher, Rooney...) či ostrými až prasáckými zákroky (Neville, Schloes, Fletcher...). Mě osobně to moc sympatické není, ale hráči MU dokazují, že umí urvat vítězství za každou cenu a to dělá skutečné vítěze a velké týmy - ne pouze vyhrávat a hrát krásný fotbal když máte den. Tohle spolu s životní sezonou Waynea hrálo rozhodující roli v tom, že MU nevyklidil pozice tolik, jak by se asi dalo po všech těch problémech čekat. Pochvalu ještě rozhodně zaslouží nestárnoucí EvS, skvostně hrající Evra (moderní bek podle mého gusta, jenkdybychom si o sobě tolik nemysleli :/), obranu držící Vidič, motor Fletcher, nakonec výborná posila Valencia a pochválil bych i Naniho, který se zvláště ve druhé půli sezony naznačil svůj nezměrný potenciál trochu víc, než po troškách jako dřív. Přesto je evidentní potřeba na určitých pozicích vyměnit hráče, otázka je nakolik k tomu bude enormně zadlužený Glazer svolný...

Třetí Arsenal, to je never ending story posledních let. Jejich šance a naděje na titul sráží absence potřebných zkušeností a opět enormní marodka, která je již tamějším koloritem. Wenger nejen že svoje manažerskou filozofii nezmění, on ji není schopen upravit ani do nějaké rozumnější podoby. Když už přivede zkušenější posilu, tak ji schází kvalita, vyjímkou byl letos Campbell, ten byl hodně platný, otázkou je co zvládne příští rok...Tým který stojí na 22 letém kapitánovi a skleněném talentu z Holandska asi může na nějaká velká vítězství zapomenout. V brance starší, ale ne tak zkušený ani kvalitní Almunia, na stoperu ideální ale věčně zraněný Gallas s překvapivě výborným Vermalenem, oba krajní beci patří do nadprůměru až špičky, i když od Clichyho sem letos přece jen očekával stabilnější výkony. Středová řada - směs fotbalové kreativity, hravosti a techniky s absencí potřebné bojovnosti a vůle, když se k tomu připočtou časté absence a nemožnost postavit ideální sestavu, nevychází z toho taky úplně nejlépe. V útoku jediný opravdu špičkový ale pořád zraněný RvP, který k sobě potřebuje opravdového špičkového gunnera, kterým on sám při vší úctě není. Jde spíše o tvořivějšího útočníka, který potřebuje někoho jako býval RvN v nejlepší formě. Bendtner je skvělá alternace s velkým potenciálem, přesto je ještě poměrně nevyzrálý a svou pozici často ne úplně zvládá. Eduardo už není co býval a Aršavin je kapitola sama pro sebe - natolik komplikovaný a tak často nepochopený, že bude možná pro obě strany lepší jeho odchod. Je skvělé, že Arsenal dokáže pravidelně porážet týmy ze druhé poloviny tabulky, ale právě ta vůle a větší touha, ta manchesterská aura dominance jim chybí v zápasech s těmi nejtěžšími týmy, prohry ve všech zápasech s Chelsea i MU o tom svědčí...Ještě jedna věc mě mrzí, a to že se stále nedaří 100% zapracovat do týmu Walcotta, což jistě bude z velké části jeho chybou, přesto mě mrzí pohled na domácího hráče mrhajícího svým talentem, snad se podobné věci nedočkáme v budoucnu i u Wilsheira s Ramseym (u něj navíc vyvstává otazník, zda s ním těžké zranění neudělá to co s Eduardem). Za letošek bych pochválil samnozřejmě Cesca, který se směle může řadit k nejlepším dirigentům a CM na světě a zároven přidal až lampardovskou efektivitu, ten kluk je prostě jeden z důvodů proč rád sleduju Arsenal, i když někdy občas opravdu sklouzávají až k házené Bendtner se s tím letos popral taky docela statečně, Vermalen dokonce přidal vedle defenzivní jistoty nevídanou golovost a pochválím i nečekaného navrátilce Cambela, jehož přínos pro tým byl mnohem větší než u dalšího veterána Silvestra...zbytek odehrál průměr až podprůměr toho na co má, což smaozřejmě u řady z nich bylo způsobeno i zraněními...Příští rok očekávám, že se Arsenal pořád bude pohybovat mezi 3.-4. místem, ale seriozní zásah do boje o titul opět neočekávám, zvláště pokud Chelsea s MU vhodně posílí...

Na LM konečně dosáhli kohouti, těm jsem to přál a jejich sympatickému kouči obvzlášt. Letos výborný Gomes, dobře fungující alternativní dvojka Bassong-Dawson, letos ve formě hrající BAE se spolehlivým Corlukou na stranách, záloha vedená kreativním Modričem, bomberem Huddelstonem, ve druhé půlce sezony trochu odpadnuvším Krančjarem, defenzivně zdatným Palaciosem či megatalentem Baleem dokázala způosbit těžké spaní každému soupeři. Útok někdy až příliš trpěl Defouovou nevyrovnaností, Crouchovou menší produktivitou, Keanovou mizernou formu či Pavlyuchenkovým sobečkováním. Přesto se to 4. místo nakonec podařilo ulovit, čemuž sem velmi rád, ptže kohouti mají velmi sympatický kádr hrající pohledný a relativně útočný fotbal a po letech paběrkování snad něco pořádného ukáží i v pohárové Evropě, i když nejspíše nakonec dojedou na nedostatek zkušeností a trochu se obávám toho, že pod tlakem bohatého City a po návratu do big 4 toužícího Poolu nakonec vyklidí i své pracně dobyté pozice v lize. Nicméně bych se rád mýlil....

5. místo přijmuli s pocity zklamání City, přesto si myslím, že tato sezona pro ně přinesla více pozitiv a především vědomí, že cesta kterou zvolili nemusí být úplně marná a může přinést (a nejspíš taky přinese) trvalé zařazení do špičky PL. Rozporuplná výměna manažera se nakonec vyplatila tak napůl...Mancini věren zemi svého původu zpevnil haprující defenzivu, i celkový herní projev byl více přesvědčující než za Hughesem přesto na 4. místoi nedosáhl, což mu doufám vaz nezlomí....Co se MC povedlo jsou posily: De Jong, Bellamy Given, Johnson, Tevéz, Adebayor, Touré, Zabaleta... - ti všichni větší či menší měrou přispěli ke kvalitním výkonům v průběhu celé sezony..Trošku rozpaky asi panují u Bridgea či Barryho, ale i oni si nakonec svoje odvedli. Tým tedy kvalitu má enormní, otázka je nakolik limitujícím faktorem v příštích letech bude absence srdcařů a lídrů týmu se vztahem ke klubu. Jeden z mála odchovanců Richards je příliš mladý, navíc povětšinou nehrává, v tomhle podle mě City odchod Richarda Dunna trošku nedomysleli...Pokud nejlepší hráč letos z pohledu City Tevéz pořád dělá v kabině dusno, ačkoliv pravidelně hraje a daří se mu, asi to není úplně v pořádku a absence někoho, kdo by podobné problémové hráče a primadony dokázal usměrnit se City může krutě vyplatit...

O AV se zmíním jen krátcem, 6. místo je jejich standartem pod O'Neillem, který zde odvádí skvělou manažerskou i trenérskou práci. V bráně skvělý "důchodce" Friedel, v obraně lídr Dunne s letos překvapivě výborným Cuellarem, na záloze tradiční opora Petrov s letos konečně naplno ukazujícím potenciál Milnerem, na křídle letos ne vždy stoprocentní, přesto vysoce kvalitní Young, v útoku věž Carew a rychlík Gabby, v němž podle mě taky dřímá mnohem víc, než nám zatím ukazuje. Navíc má AV parádní dresy, ani to jim ale letos LM nevyneslo....

Co dodat ke kdysi tak sympatickému Poolu? V bráně sice stojí jeden z nejlepších golmanů PL Reina, ale před ním už to teda taková sláva není. Pokud považujete Mourinha za mizerného manažera, pak opravdu nevím jakým slovem zhodnotit manažerské schopnosti Beníteze. Johnson na RB letos docela bída, hrdina Poolu Carra za zenitem, Kyrgiakos nemá potřebnou kvalitu, Agger zraněný, Škrtel z formy, o LB radši ani nemluvit...Záloha to samé - prodat pro tvrdou hru stavěného Xabiho a přivést jako náhradu i v Serii A věčně zraněného Aquilaniho, to je fakt kumšt mezi fotbalovými omyly. Dalším je pro velkoklub nedostačující Lucas. Šíleně nekonstruktivní Masch, lavička je rovněž slabá, Kuytova bojovnost je obdivuhodná, ale přesto nezakryje fakt že se mu letos nedařilo, Gerrard na svoje poměry rovněž bída, Benyoun patřil k těm lepším...Útok stojí a padá s bohužel často zraněným Fernandem, Ngog se může bít maximálně o pozici 3. útočníka, ne alternovat za jednoho z nejlepších kanonýrů vůbec. Ozdravná kůra Poolu zdá se bude během na dlouho trat, a pokud Rafa zůstane, je dost dobře možné, že se do LM nepodívají příštích pár let...

Městský rival Everton naproti tomu letos své fanoušky spíš uspokojoval, než zlobil. Kádr mají velmi sympatický, navíc stejně tak tak i hrají, hluboce smekám před jejich mládežnickou akademií, která poskytuje talenty domácí provenience jako na běžícím pásu. Věčná škoda, že tradičně nechali utéct začátek sezony, Spurs mohli být letos opět bez LM, a pojdme si říct že Evertonu by neslušela o nic mín. Everton je tradiční anglický klub, který v posledních letech často bojuje o pohárovou Evropu. Doufám že tomu tak bude i příští rok a pokud zlepší start do sezony, kdo ví čeho všeho budou schopni...

Z ostatních týmů mě příjemně překvapilo jak výsledky tak i hrou Stoke, to první platí i pro Birmingham, ani jedno pak pro WHU. U kladivářů mě to docela mrzí, měl jsem je vždycky docela rád, tradiční anglický klub, který vychoval řadu anglických hvězd...Nicméně za ty manažerské a přestupové psí kusy Zoly jsem jim ten sestup skoro přál, snad to nové vední dá nějak do kupy...Sestupivší týmy kvituji s povděkem, venku slaboučké Burnley, ničím sympatický Hull a dluhy drcený Portsmouth jdou zaslouženě o level níž. Možná by si to zasloužil i tým s nejhorší obranou v PL Wigan, jehož výsledky byly jako na houpačce a byl strašně nevyzpytatelný a podle mě budou mít příští rok spolu s Boltonem co dělat....

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, Sašo?

Reagovat
Arbiter

moc dlouhé

Reagovat
smazaný uživatel

přečetl sem to celé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné, sic dlouhé jak prase ( )...

V podstatě si shrnul všechny všeobecně známé věci. Málo s čím se dá nesouhlasit (Snad mě jen udivilo, že si u Arsenalu nevytáhl Diabyho).

Reagovat
smazaný uživatel

původně to mělo být ještě o něco těžší

Reagovat
smazaný uživatel

* delší

Reagovat
Arbiter

potěškoště, tobě nestačí bakule?

Reagovat
smazaný uživatel

Příprava na diplomku

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, tak jako když už, tak pořádně, viď...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to MU fakticky nemas rad Pekny souhrn, s necim souhlasim, s necim ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč, vždyt o nich píšu vesměs pozitivně

Reagovat
smazaný uživatel

s Tottenhamem jednou prohráli, ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud myslíš to u Chelsea, tak jsme bral týmy klasické big 4, ze které letos vypdl Pool....

Reagovat
MySch017

Skoro vo všetkom súhlasím...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zajímavě si zhodnotil tuhle sezónu Padre .. ale nemyslím si, že by titul Chelsea "vyhrály" pokažené zápasy jejich konkurentů, spíše je to letošní vyrovnaností(což je jen dobře pro PL) dalších celků krom "osvědčené" Big4

Reagovat
smazaný uživatel

... skvělí Kohouti, AVilla a jejich městský rival(a dost nezvykle úspěšný novic), samozřejmě Citizens s labilním nezvládnutí důležitých zápasů(a dost neskutečná štěstěna MNU v koncovkách obou derby ).. a ty informace o "problémech kabiny versus Tevéz si čerpal Padre kde(nic takového se nikde nepsalo)?.. a Everton(bude hrát příští sezónu Euroligu?) ten taky už dokáže odebírat favoritům body a možná od příští sezóny "přehraje"(pokud nezlepší svou přestupovou politiku) i konkurečního rivala z města

Reagovat
smazaný uživatel

shrň to do jedný věty

Reagovat
smazaný uživatel

tym roka podla goalu :

Hart - Ivanovič, Dunne, Dawson, Evra - Bellamy, Lampard, Fabregas, Malouda - Drogba, Rooney

Reagovat
MySch017

škoda, že tých hráčov Chelsea sa im tam nevmestilo viac...

Reagovat
smazaný uživatel

ved si to zasluzili..

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič - nejlepší bek soutěže...

Lampard - nejlépe střílející záložník soutěže, celkově 4. nejlepší střelec soutěže, nejvíce asistencí v soutěži

Drogba - nejlepší střelec soutěže, nejproduktivnější hráč vůbec (G+A), 4. nejlepší přihrávač

Malouda - nejlepší křídlo soutěže - 12+9 mluví za vše

Tihle 4 jsou tam absolutně po právu...

Reagovat
smazaný uživatel

Čech nejlepší golman.... prý.

Reagovat
SunFells

Zálohu máš trochu moc ofenzivně laděnou, nezdá se ti?

Reagovat
smazaný uživatel

"tym roka podla GOALu" - on tu sestavu nestavil

Navíc v těhdle ideálních jedenáctkách se nehledí, jestli budeš mít v systému 4-4-2 jednoho defenzivního záložníka atd. Prostě se bere post a výkony...

Reagovat
fantomas

Já bych na to teda vždycky hleděl. Tohle je fakt hnus, když si to představim na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych na to taky klidně hleděl, ale prostě se to nedělá...

Reagovat
fantomas

Já to dělám.

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml jsem si Myslel jsem jako že žádnej goal nebo podobný média to nedělaj...

Reagovat
SunFells

Tak to se autorovi příspěvku omlouvám ...Ale rozhodně bych hleděl na vyváženost týmu

Reagovat
smazaný uživatel

viz. reakce fantomase a moje odpověď

Reagovat
Arbiter

http://www.youtube.com/watch?v=-rP9BHe0OV4&NR=1 ten malý je frajer, ví, co se sluší a patří

Reagovat
Arbiter

nemělo být sem

Reagovat
MySch017

No čo už... aj keď mi je to totálne proti "srsti"... Congratulations Chelsea...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele