Anglická Premier League - souhrn 34. kola

10.04.2010, 17:59, aktualizováno 14.04.2010, 22:59
Komentáře a souhrny
Arsenal možná definitivně přišel o šanci na titul. V londýnském derby podlehl Tottenhamu 1:2 a na Chelsea ztrácí šest bodů. Wigan remizoval s Portsmouthem bez branek a Everton plichtil na Aston Ville . Ztratil také Manchester United v Blackburnu. Liverpool doma remizoval s Fulhamem a Ligu mistrů si zřejmě v příští sezoně nezahraje.

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 2:1

14.04.2010 21:00

Góly: 10. Danny Rose, 47. Gareth Bale - 85. Nicklas Bendtner

Tottenham se konečně zbavil toho otravného závaží, které za sebou vláčel celé desetiletí! Na 21. pokus svého úhlavního rivala už přeci jen přemohl, i když se nakonec o výsledek musel strachovat až do posledních minut. Hrdiny zápasu jsou určitě navrátilec Van Persie a brankář Spurs Gomes, jejichž pozdní variace na souboj titánů notně okořenila jinak ne úplně atraktivní derby.

Když Sol Campbell vstupoval na trávník starého známého White Hart Lane, nemohl čekat jinačí uvítání než jednohlasné bučení. Také možná proto si z něj poté nic moc nedělal a naopak se hned ve druhé minutě snažil pod kotlem ještě přitopit. Jeho krkolomné zakončení po rohovém kopu Nasriho totiž musel až na brankové čáře v kleče blokovat Assou-Ekotto. Taky na druhé straně však brzy musel odvracet blížící se pohromu obránce Vermaelen, když byl včas na zemi, aby zblokoval Pavljučenkovu gólovou střelu. To nicméně vedlo tak akorát ke dvěma rohům, přičemž ten pozdější vyústil v senzační branku domácího debutanta Dannyho Rose. Ten si na hraně šestnáctky počkal na Almuniův box a plachtící ranou pak bez přípravy zaskočil podklouznuvšího brankáře Arsenalu. Všechen klid, který Gunners provázel úvodními pasážemi utkání, se rázem poděl někam hodně daleko. A na jistotě hostům rozhodně nepřidalo ani zranění Vermaelena, kvůli němuž musel belgický stoper opustit scénu už v 17. minutě.

Naštěstí pro Kanonýry jim pozici, kdy se potřebovali vracet do zápasu, soupeř notně ulehčil. A zároveň i ztížil. Nějakou protislužbu mu totiž nenabízel, maximálně tu pasivní, a v obranném bloku nechával hrát Arsenal. Celý zbytek prvního poločasu se tak nesl už jen v duchu marného dobývání Gomesovy svatyně. To bylo opravdu marné, neboť se Kohouti jakékoliv ofenzivní zteče báli jako čert kříže a přeci jen jejich defenzíva nepatří k nejpropustnějším. S poločasem se i tak rozloučili šancí zrovna Spurs, když Modričovi nedovolil skórovat jen Almunia svým včasným vyběhnutím.

Druhý poločas začal pro Arsenal tragicky s tím rozdílem, že tentokrát se té rány dočkal opravdu hned po úvodním hvizdu rozhodčího. Jermain Defoe ve 47. minutě využil katastrofálního selhání Silvestreho, který za sebou nechal pobíhat úplně volného Balea, velšského záložníka našel naprosto dokonalou přihrávkou a ten se mu odvděčil zkušeným finišem podél bližší tyče - 2:0. Nabuzení Kohouti pak dělali problémy nejen rivalově útočné vozbě, ale i jeho obrannému valu. Takový stav sice nebyl trvalý a vytrvalý, nicméně Arsenalu zase ubral něco na sebedůvěře. Ten tak na první slušnou šanci druhého dějství čekal až do 65. minuty, kdy dostal míč do běhu Bendtner a křižnou ranou jen těsně minul.

Až s příchodem Van Persieho, který se na trávníky vrátil po pětiměsíční pauze, se hře skomírajícího Arsenalu dostalo oživení. Sám Holanďan měl v 81. minutě na své kopačce velkou šanci, když z akrobatické polohy po centru Diabyho nepříjemně protáhl Gomese. Zanedlouho pak do Rosického rány nešikovně sáhl jeden z hráčů v bílém a brazilský brankář musel být rád, že mu nakonec stačilo jen míč kontrolovat, jak směřuje vedle branky. Zachytal si však hned po chvíli, a to dvakrát v krátkém sledu. Nejprve vytáhl krásnou Persieho pumelici z přímého kopu, posléze se přemohl podruhé a vytěsnil Campbellovu hlavičku na břevno. Gólu Gunners nicméně přesto nezabránil. Van Persie opět rozjel slibnou akci, na jejímž konci tentokráte už stál Bendtnerův skluz do brány s míčem takřka přilepeným na kopačce. Ačkoliv však ani tato příležitost nebyla posledním slovem hostí, zajímavě ještě pálil Van Persie, zázrak v podobě vyrovnávacího gólu se už tak jako tak nekonal.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Everton FC 2:2

14.04.2010 20:45

Góly: 72. Gabriel Agbonlahor, 90. Phil Jagielka (vl.) - 23. Tim Cahill, 74. Tim Cahill

Everton sahal po dvou Cahillových hlavičkách ve Villa Parku po důležitém vítězství, jenže v nastaveném čase si dal vlastní gól Phil Jagielka a rozesmutnil fanoušky Toffees. Těm se totiž podobně jako celému Evertonu vzdálily pro příští rok Evropské poháry.

Jako první se do análů dnešního zápasu zapsal Steven Pienaar, respektive Collins, který statečně zablokoval jeho střelu. Z hranice šestnáctky pak nebezpečně střílel Biljaletdinov. Vzápětí se hra přenesla na druhou stranu, byl to Downing kdo nepříjemnou střelou donutil k dobrému zákroku Howarda. Americký gólman se musel činit i po další akci Villans. Tentokrát palebnou pozici připravoval Petrov, ale James Milner vyzrát na Howarda nedokázal, leč nestřílel špatně.

Slovo poté převzal Everton. Friedel nejprve vyrazil Osmanovu střelu levačkou a z výsledného rohu zastavil další pokus Biljaletdinova. O deset minut později se poprvé měnilo skóre. Skvělý trestňák z pravé strany zahrál Baines, posadil míč na hlavičku Cahilla a ten zkušeně zakončil. Pro australského záložníka to byla už neuvěřitelná 24. branka hlavou v Premier League, čímž vyrovnal rekord Petera Crouche.

Za dalších deset minut mohlo být srovnáno. Po oklamání Jagielky měl parádní pozici John Carew, ale míč napálil pouze do boční sítě. Pár minut před poločasem musel předvést skvělý zákrok Tim Howard, když Cuellarovi posadil míč na hlavičku Milner. Naštěstí pro hosty ale domácí obránce střelu příliš neumístil.

Ve druhém dějství se dlouho nic nedělo, až v 72. minutě udeřil Agbonlahor. Další výtečný pas poslal před branku Milner a Agbonlahor hlavou vyrovnal. Útok na to mohl vrátit hostům vedení Neil Osman, ale na poslední chvíli skvěle zasáhl Richard Dunne. Nebýt jeho, Osman by pravděpodobně střílel gól. Toffees ale nenechali druhý gól čekat příliš dlouho, když dvě minuty po inkasované brance opět vedli. Centr Pienaara opět uklidil za Friedelova záda hlavičkou skvělý Cahill.

Ve Villa Parku už se pomalu všichni smiřovali s tím, že Aston Villa odejde s prázdnou, když v tom přišla druhá minuta nastaveného času a obrovská smůla Phila Jagielky, který si hlavičkou srazil Youngův centr do vlastní sítě. Howard byl bezmocný. Everton se sice ještě dostal do jedné velké příležitosti, ale Phil Neville poslal míč vedle branky, a tak Toffees "pouze" remizovali s Aston Villou 2:2.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Portsmouth FC 0:0

14.04.2010 20:45

Góly: -

Wigan měl velkou šanci vzdálit se sestupovým příčkám, když hrál před domácím publikem s bezradně posledním Portsmouthem, avšak nakonec si odnáší pouhý bod po divácky neatraktivní remíze 0:0.

V úvodní půlhodině se obě mužstva ukázala s jednou šancí. Nejprve měli šanci Pompey, míč vyvezl Vanden Borre, poslal ho na Ritchieho, ale ten hlavičkou nedokázal přesně zamířit. Velkou šanci pak měl Wigan. Rychlý výpad Diameho následovala přihrávka na Scotlanda, který pálil z otočky, ale pouze přímo do Ashdowna. V samotném závěru prvního dějství našel přesným dlouhým pasem Bramble Rodallegu, který se uvolnil přes Rochu a na levé straně si našel místo ke střele, ale míč poslal do horní galerie a byl značně nespokojen.

Další šanci si Latics vytvořili deset minut po změně stran. Figueroa prošel mezi dvěma obránci a v pokutovém území našel Scharnera, který ale v čisté šanci přestřelil. Po hodině hry přišla další šance. U zrodu stál opět Bramble, jenž tentokrát našel N'Zogbiu, ten zapracoval s míčem a poslal míč na hlavičku Scotlanda, jenže ani on branku netrefil. Wigan bezgólový stav nezlomil ani v 81. minutě, kdy se po nepříliš povedeném rohu nakonec dostal k míči McCarthy a donutil Ashdowna k dobrému zákroku. Až ve třetí minutě nastavení se poprvé dostal do akce domácí brankář Chris Kirkland, ale hned musel vytáhnout nebezpečně vyhlížející Smithův centr mířící pod břevno. Poradil si ale dobře, a tak bere Wigan s Portsmouthem po bodu.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Bolton Wanderers 1:0

13.04.2010 21:00

Góly: 43. Nicolas Anelka

Chelsea sice nepředvedla žádný úžasný výkon, ale proti Boltonu hrála přesně to, co potřebovala a i přes závěrečné horké minuty si těsnou výhru pohlídala. Čtyři kola před koncem tak mají Blues na čele tabulky čtyřbodový náskok a míří za titulem.

Nevyšly tak předpovědi, že pro Chelsea nebude zápas s Wanderers větším problémem. Hlásal to zejména manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson. Jelikož ale Blues vyhráli, je to pro United prašť jako uhoď. Bolton však nepodal v západním Londýně špatný výkon a při troše štěstí mohl klidně kopat dvě penalty. Nicméně nakonec si stejně připisuje už čtvrtou porážku v řadě a v závěru se bude ještě hodně strachovat o záchranu. Nicméně manažer Owen Coyle má na čem stavět.

V útoku Trotters se ukázal tvrďák a kapitán Kevin Davies, jenž svou hru dal pořádně pocítit Juriji Žirkovovi, se kterým se srazil v hlavičkovém souboji, ze kterého si ruský obránce odnesl pořádnou tržnou ránu. Krátké ošetření nepomohlo, ze Žirkova stále tekly proudy krve, a tak musel těsně před poločasem do kabin k sešití. Vrátil se však ve stejné formě a nadále byl nejlepším hráčem domácích. Zpět ale na začátek. Jako první vážnou šanci bychom mohli označit trestný kop Didiera Drogby, jehož střelu neudržel Jussi Jaaskelainen a poslal ho přímo na dobíhajícího Kaloua, ale od něj se míč odrazil těsně mimo branku.

Bolton byl svému velkému soupeři dlouho vyrovnaným protivníkem. Jediné, co mu chybělo, byly šance. Drogba měl podobnou příležitost z trestného kopu znovu, ale tentokrát branku vůbec netrefil. To už na tribunách pomalu začala vrcholit nervozita. Tomu ani příliš nepřidal fakt, když se hosté vehementně dožadovali penalty za Drogbovo hraní rukou. Neuspěli. Tři minuty před koncem prvního poločasu ale Chelsea uklidnil Nicolas Anelka. Celou akci začal Žirkov, poslal nalevo stojícího Drogbu, jenž levačkou okamžitě parádně odcentroval a Anelka už jen jednoduše prostřelil Jaaskelainena.

Zatímco v prvním poločase se Drogba dlouho rozehříval, v tom druhém na sebe hned v úvodu upozornil dobrou přihrávkou na Kaloua, ale jeho krajan ztroskotal na gólmanovi. Do pokutového území pak drze pronikl skvěle hrající Žirkov, ale ani nedokázal Jaaskelainena prostřelit. Bolton si sice na druhé straně nedokázal vytvořit jedinou šanci, ale pak znovu neměl štěstí, když Leeho centr se odrazil od Terryho paže, avšak penalta se ani teď nekopala. Coyle se u lajny pořádně čertil a opakovaný záběr mu dal za pravdu.

Chelsea vše přežila a okamžitě se snažila vstřelit druhou uklidňující branku. Jenže Lampard z dálky trefil tyč a Terry prostor mezi třemi tyčemi netrefil vůbec. Nakonec mohli domácí za tyto promarněné šance zaplatit, když v samém závěru hlavičkoval Elmander a pálil Klasnič, ale ani jeden nezacílil přesně, a tak si Bolton odváží porážku 1:0.

Více informací k zápasu

Manchester City - Birmingham City 5:1

11.04.2010 17:00

Góly: 38. Carlos Tévez (pen.), 40. Nedum Onuoha, 43. Emmanuel Adebayor, 74. Nedum Onuoha, 88. Emmanuel Adebayor - 42. Cameron Jerome

Až Manchester City konečně narušil nudnou bezgólovou neděli na stadionech Premier League. A to rovnou ukázkovou "nakládačkou", kterou uštědřil bojácnému Birminghamu. Dvěma góly se blýskl starý dobrý Adebayor, jemuž se navíc dočkalo dvojnásobné podpory svátečního střelce Onuohy a osvědčeného snajpra Tevéze.

Možná až příliš opatrně vstoupili do utkání na City of Manchester Stadium hosté z Birminghamu. V první dvacetiminutovce jsme u nich nemohli pozorovat prakticky žádnou ofenzivní snahu, zatímco vířivý pohyb Citizens dělal Brums alespoň nějaké, byť nevelké problémy. Zejména Tevézova běhavost opět fungovala. Prvně ještě po narážečce s Adebayorem pálil hodně mimo, později zase svůj průnik zakončil pěkným pasem na svého tožského parťáka, který se sice dokázal uvolnit, ale ne už zakončit. Právě ex-gunner představoval spolu s Tevézem pro soupeřovu obranu takřka permanentní hrozbu. Ještě před touto nezakončenou šancí střílel těsně vedle, když mu do milimetrového ofsajdu hlavou přiťukl míč Barry.

Jak nečekané, že zrovna tohle duo se pak koncem poločasu zasadilo o první gól zápasu. Tentokrát tedy nešlo o jejich přímou kombinaci, abychom si rozuměli. Johnson totiž nastartoval Adebayora, ten ve vápně udělal kličku Johnsonovi a poněkud dobrovolně podlehl buď gravitaci, nebo lehkému postrčení Danna. Nicméně Phil Dowd po tomto střetu ukázal na penaltový puntík a z něj se následně nemýlil Carlos Tevéz, skórující už po 21. v této ligové sezoně. Birminghamu se touto, možná mírně přísnou cestou vymstila přehnaná pasivita a druhý trest přišel hned vzápětí. Opět za to mohla standardní situace a znovu na jejím začátku stál křídelník Johnson. Protentokrát přesně nacentroval od rohového praporku a do míče se ideálně opřel Nedum Onuoha - 2:0.

To vše se událo v rozmezí 38. a 40. minuty. Přesto ještě do konce přestávky diváci v Manchesteru uviděli dvě branky! O tu první se postaral nejlepší střelec hostí Cameron Jerome, když využil perfektně odvedené práce McFaddena a jeho dokonalého centru. Druhý úder jde zase na vrub domácího mužstva, konkrétně Adebayora, jemuž bylo umožněno vsítit jednu z nejjednodušších branek v kariéře. To proto, že Barryho dlouhý míč za obranu nemohl mít lepší parametry a že Bellamy pak situaci víceméně dva na golmana vyřešil rovněž nejlépe, jak mohl - přihrávkou Adebayorovi před prázdnou bránu.

V druhém dějství se zpočátku především upalovalo za třígólovým vedením Citizens. Jinými slovy Birmingham hrát zrovna nezačal, takže si domácí i nadále mohli užívat zřetelné převahy. Tu navíc pravidelně zvládali přetavovat v šance. Jednu takovou nedal Johnson, když zleva prošel přes dva protihráče a slabší pravačkou vystřelil jen těsně nad břevno. O chvíli předtím pro změnu Tevéz z přímého kopu překrásnou ranou protáhl Taylora, aby na Johnsona v 71. minutě navázal i svým slalomem, který zakončil přízemní ranou po brankářově pravé ruce. Tu však Hartův záskok zvládl včas vymrštit a uchránil tak zatím svůj klub od debaklu. Ale opravdu jen zatím. Okamžitě za tři minuty se středem hřiště jakoby nic prohnal zadák Onuoha a prvotřídním finišem zvýšil na 4:1.

Třígólový náskok už pak ManCity neformálně označilo za dostačující a v poslední desetiminutovce nechalo hrát i soupeře. Zatímco ten se ale zdráhal nějakým způsobem ohrozit Givena, domácí vyslali akorát jediný dlouhý míč dopředu na Adebayora a bylo zle. Tožskému dlouhánovi jako by stoper Dann ještě odemkl bránu do sólového úniku, v němž pak ostrostřelec v bleděmodrém nepochybil a upravil na konečných 5:1. Až pak se konečně osmělil i někdo z hostující skvadry a konkrétně Larsson povedenou střelou ze střední vzdálenosti poděsil domácí fandy. To bylo ale stejně poněkud málo.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Fulham FC 0:0

11.04.2010 16:00

Góly: -

Taky třetí zápas v řadě skončil nepopulární bezbrankovou remízou. Postarali se o ní dva semifinalisté Evropské ligy, Liverpool a Fulham. Drtivý dopad bude mít toto zaváhání zejména na Liverpool, který se takto vlastně připravil o účast v příštím ročníku Champions League. Fulham už se takovými nicotnostmi trápit nemusí - klidný střed tabulky má pod palcem, jeho prioritou je rozhodně Evropa.

Reds bylo úplně k ničemu, že po celý zápas měli míč na kopačkách téměř výhradně právě oni. O Fulhamu je moc dobře známo, že mu hraní na nulu nečiní příliš potíží, a s podobnou vizí nastoupil i k dnešnímu zápasu. Svou první a taky poslední pořádnou šanci si Cottagers vypracovali vlastně až v nastavení druhého poločasu, kdy nerozchytaného Reinu slušnou ranou konečně prověřil Duff. Jinak se ale můžeme věnovat jen a pouze výčtu příležitostí domácího celku. Jeho největší šanci prvního dějství datujeme už do páté minuty. Tehdy si porozuměl N’Gog s Gerrardem, takže prvně jmenovaný spoluhráčův dlouhý balon z voleje napálil jen těsně vedle. Další prvopoločasové pokusy už tak výrazné nebyly. Ani zdaleka. Aquilaniho nepřesná hlavička či Aggerův dalekonosný atentát na Bohovy artefakty mohou být rádi i jen za to, že je vůbec zmiňuji.

Druhá půle už byla na gólové příležitosti Liverpoolu o něco bohatší, přesto to ale stále žádná sláva nebyla. Na první šanci domácí příznivci museli čekat až do 62. minuty, ale hned to stálo za to. Skvělé uvolnění z pravé strany do středu hřiště přecházelo Babelově nadějné ráně, která nakonec za nepatrného přispění Schwarzera orazítkovala bližší tyč hostující svatyně. Další dvě možnosti Liverpoolu chopit se vedení už přišly jen ze vzduchu. Nejdříve si spolupráci z prvního dějství zopakovalo duo Gerrard-N’Gog, ale ani tentokrát francouzský forvard nemířil přesně. A když 14 minut před koncem Kyrgiakos trestuhodně přehlavičkoval branku po centru Kuyta, bylo zřejmé, že ani dnes Reds nevyhrají.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Manchester United 0:0

11.04.2010 14:30

Góly: -

Manchester United promarnil obrovskou příležitost jak se dostat do čela tabulky a po bezbrankové remíze v Blackburnu se mu vzdaluje ligový titul. Rovers sice příliš odporu nekladli, jenže v největší nouzi skvěle zakročil Robinson a rozhodl o tom, že United ztrácí na Chelsea jeden bod, přičemž Blues mají ještě zápas k dobru.

Blackburn znovu ukázal, proč letos doma prohrál jen dvakrát. Soupeř na něj sice zejména v závěru vyvinul velký tlak, jenže svěřenci Sama Allardyce situaci relativně v pohodě ustáli a berou bod za bezbrankovou remízu, která je pro Manchester vůbec první v sezóně. Rudým Ďáblům v koncovce očividně chyběl Wayne Rooney, kterého nedokázal nahradit ani Berbatov, ani Valencia.

První poločas dlouho nenesl žádnou loženku, až těsně před přestávkou se do šance dostal Valencia. Berbatovovi připravil míč špatným odkopem Robinson, který však vzápětí vše napravil, když nohama zlikvidoval střelu Valencii. Bývalý křídelník Wiganu měl i druhou vážnější šanci United, tentokrát mu míč přichystal Macheda, ale ani tentokrát Valencia neuspěl.

Střílet se pak snažil Nani, ale podobně jako po zbytek zápasu byl vysoce neefektivní. Nedařilo se ani Berbatovovi, který hrál hodně hluboko v poli a více času než hraním fotbalu trávil rozhazováním rukou a debatou se spoluhráči. To vše podtrhovalo hostující frustraci. Bulharský útočník si chtěl vymodlit penaltu po zákroku Nelsena, ale neuspěl. Domácí začali vpředu s osamoceným Nikolou Kaliničem a bylo to znát. Jediná šance, která stojí za to zmínit, přišla se Sambovou hlavičkou v první desetiminutovce, ale postrádala dostatečnou razanci.

Rovers po poločase nasadili Davida Dunna, který měl za úkol podporovat právě osamoceného Kaliniče, ale to se příliš nedařilo a i druhá půle měla podobný průběh jako ta první. V úvodu potkalo nepříjemné zranění Ferdinanda, jenž si vykloubil prst, ale po zranění byl opět schopen pokračovat. Šance ale ani nadále nepřicházely a zoufalý Sir Alex Ferguson na hřiště poslal Darrona Gibsona za zkušeného Giggse, aby se snad ujala některá střela ze střední vzdálenosti, na které je Gibson specialista. A když nepomohlo ani to, přišel ještě místo neviditelného Machedy Park. Velkou příležitost měl nakonec na zlomení zápasu Berbatov, jenže svojí ránu nedokázal dobře umístit a trefil Robinsona. Nic víc již United vyprodukovat nedokázali, a tak odjíždí se svěšenými hlavami.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Stoke City 0:0

11.04.2010 13:00

Góly: -

Wolves jsou opět o něco blíže záchraně, ačkoliv dnes pouze remizovali se Stoke City 0:0. Wolves však mají 33 bodů a na sestupové pozice mají náskok šesti bodů, přičemž do konce zbývají už jen čtyři kola, což dává nováčky dobré výhledy.

Hra v prvním poločase byla dost rozkouskovaná, míč sice většinu času drželi na svých kopačkách domácí, jenže příliš z toho nevytěžili. Jen potvrdili, že na Molineux Stadium střílet góly neumí. Vždyť Wolves před svým publikem nedali gól v šesti z posledních sedmi ligových klání. Stoke hrozil zejména ze standardních situací, jak se očekávalo. Po dlouhém autu Roryho Delapa hlavičkoval Faye, ale netrefil. Huthova hlavička zas zamířila přímo do Hahnemannovy náruče. První vpád Wolves do pokutového území skončil rovněž neúspěchem, protože David Jones nedosáhl na Foleyho centr.

Na druhé straně však znovu úřadoval Faye, ale opět neúspěšně. Nejprve se netrefil hlavičkou po Whelanově asistenci a ani další Delapův aut nedokázal dostatečně dobře využít. Pravděpodobně největší šanci zápasu měli Wolves po Jonesově rohu, který na první tyči trefil Edwards, ale hlavičkou připraveného Sorensena nepřekonal.

Pro Stoke mohl po přestávce vystřelit vedení Sidibe, když se ocitl úplně sám na zadní tyči, jenže Whelanovu přihrávku poslal nad branku. Dobrá individuální akce na druhé straně dovolila zakončit Edwardsovi, pouze přímo do Sorensena. Šancí ale celkově příliš nebylo a nic s tím neudělali ani Iwelumo s Tuncay, které oba trenéři poslali na hřiště za účelem vstřelení gólu. Zubar další hlavičkou trefil Sorensena, Whelanova střela zas branku netrefila. Sorensen byl trefen i v nastaveném čase standardkou Milijase, a proto se oba týmy rozešly bez branek.

Více informací k zápasu

Hull City - Burnley FC 1:4

10.04.2010 16:00

Góly: 3. Kevin Kilbane - 35. Martin Paterson, 64. Graham Alexander (pen.), 70. Graham Alexander (pen.), 90. Wade Elliott

Tigers sice vedli už od třetí minuty nad Burnley, ale nakonec se museli před svým soupeřem v boji o udržení sklonit a po prohře 1:4 odcházejí s prázdnou. Přestože mají ještě zápas k dobru, boj o záchranu se jim notně komplikuje. Clarets sice svého soupeře o skóre předskočili, ale jelikož vyhrál i West Ham, nadále se nacházejí v pásmu sestupu.

Přestože se Clarets před zápasem notně povzbuzovali, do zápasu vstoupili nejhůře jak mohli. Na pravé straně totiž dostal prostor Craig Fagan, vyslal Altidoreho a ten poslal přesný pas na Kilbanea, jenž na zadní tyči zblízka zavěsil. Nepovedený úvod klíčového duelu domácími borci očividně otřásl, a tak prvním minutám dominoval Hull. Tigers sice měli výrazně větší držení míče, avšak šance nepřicházely. Až po necelé půlhodině se dostal do akce gólman Jensen, jenž si skvěle poradil s Altidoreho pokusem. Hostující gólman soupeři zmenšil úhel a pak míč obličejem zastavil. Míč se sice odrazil k Bullardovi, ale ten z vápna přestřelil. Proto bylo trochu s podivem, když Burnley ve 35. minutě vyrovnalo. Celou akci vymyslel Tyrone Mears, poslal zprava centr, se kterým si poradil Paterson a poslal míč za Myhillova záda.

Druhý poločas začal rozpačitě, když hru na několik minut přerušilo ošetřování zraněného Andyho Dawsona. Ten si v souboji s Mearsem poranil holeň a místo něho naskočil Barmby. Chvilku nato měli Clarets obrovskou šanci ke vstřelení druhé branky, ale Duff zblízka branku přestřelil. Právě Burnley celý druhý poločas tlačilo a dychtilo po brance. Ta nakonec přišla, avšak za dost kontroverzních okolností. Trestný kop hostů byl totiž opakován, když Fagan nestál ve zdi v předepsané vzdálenosti. Na druhý pokus se míč dostal k Duffovi, který ale ve vápně nestihl vypálit, protože ho fauloval Boateng. Sudí Martin Atkinson tak ukázal na značku pokutového kopu. Penaltu nemohl zahrávat nikdy jiný než kapitán Graham Alexander a proměnil. O šest minut později kopal Alexander další penaltu, když Nugenta fauloval Mouyokolo a ani tentokrát se nemýlil. To už to bylo 1:3 a Clarets mohli slavit první letošní výhru venku. Tu nakonec ještě korunoval v šesté minutě nastavení svou brankou při 200. startu Elliott.

Více informací k zápasu

West Ham United - Sunderland AFC 1:0

10.04.2010 16:00

Góly: 51. Ilan

West Ham na domácí půdě zvládl veledůležitý zápas se Sunderlandem a zásluhou jediné branky Ilana z 51. minuty si připsal tři body. Ty mu zajišťují únik sestupovým pozicím, avšak záchrana je ještě stále daleko.

Black Cats ale mohli začít na Boleyn Ground úplně jinak, po deseti minutách se po Malbranqueově rohu dostal míč ke Campbellovi, ale tomu kulatý nesmysl přeskočil nohu, a tak mladý útočník nedokázal zakončit. Za šest minut se za zády Spectora zjevil Bent, ale šanci mu ještě stihl zhatit Upson. Vzápětí se hra přesunula na druhou stranu, Behrami tvrdě vypálil a Gordon neudržel míč v rukavicích, ale před dorážejícím Stanislasem zasáhl Richardson. Za další minutu udělali hosté obrovskou chybu v rozehrávce a mohli děkovat Gordonovi, jenž se štěstím zlikvidoval Colea. Do poločasu měl po dalším vyraženém míči Cole, ale místo střely se rozhodl nahrávat Ilanovi, kterého ale zablokoval Ferdinand.

Druhý poločas začal svižněji a už po šesti minutách padla první branka zápasu. Dlouhý trestný kop přistál v pokutovém území u Carltona Colea, který míč sklepl Illanovi a ten ve skluzu přesně zakončil. Zanedlouho mohl srovnat stav po povedené kombinaci s Malbranquem a Bentem Cattermole, ale míč poslal těsně vedle Greenovi branky. Čtvrthodiny před koncem Hammers výtečným zákrokem podržel Green, když zastavil Hendersonovu střelu, kterou už spousta přihlížejících viděla v síti. Ve třetí minutě nastavení dal sice definitivu domácímu vítězství Franco, ale vzápětí musel své oslavy odložit, když musí pro hraní rukou míč neuznal. Nicméně chvilku nato se již mohl radovat, protože sudí odpískal konec a pečetil důležité tři body pro West Ham.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC34245585:3077
2.Manchester United34234777:2773
3.Arsenal FC34225776:3671
4.Manchester City331711569:4162
5.Tottenham Hotspur33187860:3361
6.Liverpool FC341681054:3356
7.Aston Villa331413646:3455
8.Everton FC341312954:4651
9.Birmingham City3412101235:4346
10.Stoke City3310131032:3543
11.Blackburn Rovers3411101335:5043
12.Fulham FC331191335:3742
13.Sunderland AFC349111444:5238
14.Wolverhampton Wanderers34891728:5133
15.Bolton Wanderers34881836:6232
16.Wigan Athletic34881830:6432
17.West Ham United347101741:5731
18.Burnley FC34762136:7227
19.Hull City33691832:7027
20.Portsmouth FC34662228:6015
Bodové odečty
Portsmouth FC-9za uvalení konkurzu kvůli finančním problémům

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1003)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skvele.Burnley prajem záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Irons

Clarets

Kováč, Noble, Stanislas

Reagovat
supervizor

Franco

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň to tam trochu rozhýbal

Reagovat
supervizor

Ten rozhýbaval leda tak sebe a to k zemi kdykoli to bylo možné

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kováč sa mi vôbec nepáči ..

Reagovat
kubys

Reagovat
soukup

to by si zasloužila půlka sestavy Hammers...

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajuco West Ham Videl som len poslednych 20 minut, nevie niekto povedat ako hrali dovtedy? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Příšerně, nicméně Sunderland v poslední době hraje hrozně, takže to stačilo

Reagovat
hawk

no prvních 25 min zhruba vyrovnanejch, pak až do gólu převaha WHU, pak se to vyrovnalo ze strany na stranu, s tím, že bezprostředně po gólu měly kočky drobnou převahu

Reagovat
hawk

s tím, že ta převaha byla spíše v tom, že se hrálo víc na půli koček než nějakej stálej tlak

Reagovat
hawk

Hammers

Reagovat
Godwinson

dneska je všechno naruby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Hull dneska potvrdil tu velkou vůli po záchraně, kterou si zcela zajistí zajistí na úkor West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexander 7 gólů, z toho šest z penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

ta druha bola kopnuta paradne :)

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že Alexander má nějakej rekord v penaltách... Buď celkový počet, nebo úspěšnost. Prostě borec

Reagovat
Virtuos

zo 78 dal 73

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Virtuos

má výbornú techniku dosť nevídanú + má i na to dosť skúseností a asi to na tréninkoch poriadne drel

Reagovat
smazaný uživatel

prostě borec... úctyhodná bilance

Reagovat
Virtuos

je to frajer + hrajúci asistent trénera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska měl Hull vyhrát

Reagovat
papos182

Kovac MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Dowie to hecnul parádně, dostat 1:4 od týmu, který doteď venku uhrál 1 (slovy jeden) bod, to je masterpiece.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Byl to luck

Reagovat
smazaný uživatel

W.H.U - jedním slovem KATASTROFA! V PL nemaj co dělat! ... i když sem na ně vsadil...

Reagovat
smazaný uživatel

same here

Reagovat
terry

Asi penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm.... nepísk´ takže nebyla.

Reagovat
Tomekcz

Web

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zajímavé, že mnozí tu kritizovali příchod Ilana, a přitom má prozatím suvereně nejlepší průměr gólů na minuty v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

zelenáč zůstane zelenáčem

Reagovat
smazaný uživatel

Howarde....

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley bojovat! Wigan důle!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

nine one, we beat the....

Reagovat
Chazy

Aspon se nezapomene ze u nas pusobil Edman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

důle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley,Hull a W.H.U pryč... Porthsmouthu je mi líto.

Reagovat
Virtuos

Burnley 1. polčas v obrane neuveriteľné chyby spolu s brankárom, mali šťastie, že dali ten gól inak by bol stratený zápas, 2. polčas lepšia hra, ale asi iba kvôli tomu, že Hull hral dnes dokopy prvých 15. min. Myhill dnes dosť tragický, jediný hráč čo jak tak zahral v celom týme Hullu bo ten francúzsky stopér. Po tomto zápase si myslím, že je rozhodnuté o 2. zostupujúcom .

Reagovat
Chazy

Druhem i tretim, Burnley bude do konce roku rado za dva body.

Reagovat
Virtuos

no možno aj hej, keď Burnley ide teraz vonku do Sunderlandu, potom má doma tuším Liverpool, porom vonku ide k Brums, a posledný zápas ma doma Kohútov

Reagovat
Chazy

dneska se nerozhodlo o tom, ze burnley ma sanci bojovat, ale jen o tom, ze hull je pravdepodobne doplni v pristim rocniku champ.

Reagovat
Virtuos

môže to byť ešte dosť zaujímavé lebo Hull má ešte zápas k dobru (to nie je žiadna výhra, ale kto vie), teraz nesmú zakopnúť týmy, ako Wigan, WHU, Bolton, otvorene si povedzme Hull i Burnley môžu iba prekvapiť a určite budu chcieť zabojovať a zakopnutie mnou spomenutých týmov ich môže iba motivovať, ne jedna sezóna sa rozhodovala v posledných 2, 1 zápase

Reagovat
soukup

jinak komentátoři říkali, že je Kováč mezi fandy WHU velmi populární, neví někdo jestli je to pravda a jestli jo, tak čím si to vysloužil?

Reagovat
smazaný uživatel

mě příjde, že pokud není prima cool jedna velká fanouškovská základna WHU, tak to je pěkný kec..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Nejvic me cool bavili zrovna u Spurs nemate moc penez, stadion vypada jak nejaka stara tovarna.. Huddlestona pletli s Corlukou.

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky nechápu jak nějaký cool může koupit PL...

Reagovat
kubys

Najdu sotva dva.

Reagovat
soukup

už sem zažil i to, že si spletli Sidibeho s Delapem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"White Hart Lane vypadá spíš jak olejárna než jako fotbalový stadion.."

Reagovat
smazaný uživatel

a né snad?

Reagovat
smazaný uživatel

viděls někdy olejárnu?

Reagovat
smazaný uživatel

city of manchester stadium...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, viděl... stačilo si všimnout toho zelenýho smajlíka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Kdo to říkal?

Reagovat
soukup

co já vím kdo to komentuje...

Reagovat
honziss

Pravda to samozřejmě není, fakt by mě zajímalo kde ty informace ti jejich komentátoři berou.

Reagovat
soukup

tak mě to bylo hned nějaký podezřelý, průměrnějšího hráče by člověk těžko našel

Reagovat
honziss

by rossmundo on Wed Mar 24, 2010 12:07 pm

Why the hell does this absolute waste of f***ing space, keep getting picked.

He cant Tackle

He cant Pass

Does not shut anything Down.......... Which is his Main purpose

No awareness of whats going on around him

He just runs around chasing Shadows

Absolute donkey

Tady máš ukázku jeho popularity.

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Virtuos

OT: West Bromwich se v příští sezoně vrátí mezi anglickou elitu.

Za Komunistov boli 5 ročnice. U WBA sú to asi 1 ročnice . To bude, ale srandy ak opäť vypadnú

Reagovat
smazaný uživatel

me uz ten klub strasne nudi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Virtuos

ale mohol do PL postúpiť nejaký iný tým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Virtuos

pr. Nottingham, Leicester, Blackpool - neuveriteľne teraz hrajú, hl. potom ako sa im nedarilo minulú sezónu a skončili 16 a sú blízko play off .

Reagovat
smazaný uživatel

nejradši bych tam viděl Leicester, i kvůli Nobbymu, legenda Magpies opět v PL, bral bych Jinak Forest, nebo Welšani asi.. k Blackpoolu mam naprosto neutrální postoj

Reagovat
Virtuos

ja to prajem Forest, ale ak postúpi Leicester tak mi to vadiť nebude a z Waleskych týmov jedine Cardiff, nie Swansea príliš veľa španielov atď. ešte tuším je tam 4 kôl takže ešte má šancu asi na play off ďalších 5 - 6 týmov no uvidí sa

Reagovat
smazaný uživatel

v prespristi sezone je vystrida Millwall

Reagovat
Virtuos

to by boli zápasy proti Londýnskym klubom, hl. pred zápasmi medzi fanúšikmi

Reagovat
smazaný uživatel

skoda dnesniho dne, mohlo zase byt poradne žraso uz na podzim

Reagovat
Virtuos

no to je možné

Reagovat
Virtuos

+ viac prajem k postupu samozrejme Norwichu, Leedsu a potom možno Charltonu, Southamptonu než Milwallu

Reagovat
smazaný uživatel

Addicks

Reagovat
Virtuos

Scam , The Canaries , The Peacocks

Reagovat
smazaný uživatel

neska west ham ine prekvapenie hehe http://gunners-portal.webnode.cz/ to bola paradicka len mi nevysiel tip do prdele...ale nevadi...burnley vyslo

Reagovat
Virtuos

WHU nemá tak či tak nič isté ešte sú 4 kolá do konca

Reagovat
Tomekcz

Milner

Reagovat
terry

Drogba je stejně borec.

Reagovat
SunFells

Ale stejně musí sedět na schodech

Reagovat
smazaný uživatel

Terry

Reagovat
Godwinson

co proved?

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusně sestřelil Milnera a začal se dohadovat s rozhodčím, kterej mu za to dával žlutou, přitom za ni mohl být rád, mohla za to být i červená.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
mithro

terry

Reagovat
smazaný uživatel

To sú mi teda výsledky, to som z domu odchádzal za stavu 1:1 na KC...

Reagovat
Tomekcz

Takhle to asi Villa neda centrama, maj to zkusit po zemi

Reagovat
smazaný uživatel

výborně Johne, seš velkej chlap...

Reagovat
terry

A je to tam. Ty Ballackovi centry jsou dneska úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

*Ballackovy

gratuluju.

Reagovat
terry

Samozřejmě. Díky.

Reagovat
Tomekcz

tak to zas rozhodl rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

tak když Villans hrajou nakopávanou...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Exhibiční závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

A jsme ve finále, Chelsea Nakonec s přehledem

Reagovat
terry

Ale byla to hrůza teda.

Reagovat
smazaný uživatel

No, výsledek neodpovídá Ale jsme tam!!!

Reagovat
smazaný uživatel

těšte se

Reagovat
smazaný uživatel

vy tam ještě nejste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Virtuos

Villa škoda

Reagovat
mithro

veru

Reagovat
smazaný uživatel

CFC neska vynikající výkon celého týmu! A "můj" Didier opět nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadnúť Wigan a Burnley

Pompey mi je ľúto

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme WHU a Hull 14. a 15. miesto

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Kam spadne portsmouth? do championship? oni nemají majitele, a na soustředění těžko seženou sponzory....

Reagovat
fantomas

Wade.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že Burnley mohou ted litovat zápasu na Wiganu,kde měli urvat bod...ale kdyby

Reagovat
smazaný uživatel

nojo Salgado se opravdu adaptoval

Reagovat
Biozdenda

Ha, v kratkych zpravach, ve vysledcich anglicke Premier League je: Výsledky nedělních zápasů Gambrinus ligy: Wolverhampton - Stoke 0:0.

Reagovat
mike.84

rovers nesnaším ale ted mi dělají zatím velkou radost :) .. bože ten gary neville zpracovává míč jako nějakej patnactiletej skejtak

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím,že to Rovers vydrží a pak... CHELSEA

Reagovat
mike.84

tak první krok je hotov :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý výsledek, United. My možná to druhý místo nakonec i ukopem. Každopádně Spurs musíme dát...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

Macheda vždycky se může posrat když dá gól a od začátku nulový

Reagovat
mike.84

tu golovou radost chytl od senilního fergusona

Reagovat
Amos

Blackburn se perfektně takticky připravil na Man.Utd , udělali mi radost..

Reagovat
Tomanatura

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Macheda ..........Radši by měl hrát Diouf

Reagovat
mike.84

bez ronalda tragičtí, a bez rooneyho naprosto impotentní. ale ten jones z blakcburnu to je mega příslib do budoucna jak cip

Reagovat
smazaný uživatel

Byl Bentley taky

Reagovat
herbage

Chelsea i MU na Blackburnu ztratili, co Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

jak nás znám, tak nebudeme trhat partu.

Reagovat
Amos

my na ně můžeme platit leda Theem ..

Reagovat
fantomas

A kýmkoliv zleva...Salgado bude jako tradičně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

sem si myslel, že jen Chelsea a City na Blacburnu vyhrali

Reagovat
Virtuos

Manchester United slabota, Blackburn nechcem byť zlý zvestovateľ, ale titul je už asi nedohľadne

Reagovat
smazaný uživatel

Macheda, Berbatov...to je opravdu hnus !

Reagovat
Virtuos

proste Macheda iba potvrdil, že zatiaľ je to hráč iba na naskakovanie do zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, pravda. Mě ale spíš mrzí ten Berbs. Mě přijde, že hraje strašně ležérně

Reagovat
Virtuos

jj celú sezónu, ale prečo ho SAF stavia, on bude vedieť prečo, ale na 100% to diváci nechápu mohol tam dať niekoho iného a určite by sa viac posnažil, ak sa nezlepší myslím si že cez leto pôjde preč proste zbytočne zaberá miesto iným

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych tam viděl toho Dioufa a Berbse střelit někam pryč..bohužel

Reagovat
vodka

to ani ne, ale hlavně hraje v záloze.... to je trapas... útočník par excellance a hraje někde v hajzlu... SAF ho prostě kurví...

Reagovat
smazaný uživatel

To mě sere nejvíc. Že prostě nehraje úplně nahrotu...komu to pak mají ty křídla centrovat.

Reagovat
Virtuos

no, skôr to vyzerá, že sa tam iba moce a keď je útok príde neskoro, radšej by mal ostať vpredu stáť a potom v 16 niečo urobiť, proste nie je bežecký typ

Reagovat
smazaný uživatel

Tímútočníkem myslíš Berbatova a že ho SAF kurví???nebo tě špatně chápu???

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam absolutně prokaučoval zápas, který mohl snadno vyhrát...

Reagovat
Virtuos

to u neho nie nič výnimočné

Reagovat
smazaný uživatel

V závěru sezony nám dochází dech...nelze se divit, když jsou v kádru hráči jako Macheda a brazilská dvojčata, kteří na to nemají a Giggs, Scholes, Neville, kteří na to přestávají mít, po sezoně by to chtělo nějaký změny.

Reagovat
Tomekcz

Chelsea aby 2x prohrala to je snad nemozny, s Liverpoolem a Kohoutama oba zapasy neprohrajou, takze je to konec navic za tyden na City muzem dostat dalsi naloz s touhle hrou a Tevezovou formou.

Ted uz muzu byt jen prijemne prekvapen

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou dostanem příští týden nakládačku od City a já můžu začít fandit Barceloně

Reagovat
vodka

už abys zmizl ze sekce PL...

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

tos mel udelat davno

Reagovat
smazaný uživatel

Další dobrá šance pro Chelsea pojistit si vedení. (kolik takových šancí už letos bylo?)

Reagovat
smazaný uživatel

No právě

Reagovat
SunFells

Chelsea to bude chtít udělat napínavým a Elmander je potopí hattrickem

Reagovat
smazaný uživatel

Elmander

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si ze srandy naházel do Predictoru zbylé zápasy PL a vyšlo mi:

1. Chelsea 84

2. Arsenal 84

3. ManUtd 83

Reagovat
smazaný uživatel

Mně AFC 84, CFC 83, MU 82

Reagovat
SunFells

To by bylo ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ty tam máš plichtu s LFC, já vaši prohru. Vamos LFC! (nebojím se, že by tam tomu nerozuměli)

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, lišíme se zřejmě na WHL, tam já remizuju... Na Anfieldu mám naší prohru...

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
terry

Na Anfieldu neprohrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu za to jenom rád

Reagovat
fantomas

Ale jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pool na vás sice umí, ale nevěřím že tam chelsea rupne, zvláště vezmu li do úvahy, že budou stále bojovat na 2 frontách...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
terry

Mě predictor nefunguje.

Reagovat
Tomekcz

dobry jak fanouskum Chlesea vzdy vyjde 1. Chelsea, u fans Arsenalu Arsenal a me zas vysel Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Protože dáváš výhru na Eastlands, což je v současné situaci dost nepravděpodobny. Ale je to derby a to může dopadnout jakkoli, třeba tak, jako na podzim

Reagovat
Tomekcz

tak ja to naposled delal pred dvema kolama, ted na to ani nemam naladu

Reagovat
SunFells

Mě vychází Chelsea a to se ani nesnažím být objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky, a to ani nepoužívám žádný predictor...

Reagovat
herbage

Nevěřím, že Arsenal ztratí jen dva body a i kdyby všechna zbylá utkání vyhrál, tak ani 86 bodů na titul dle mě stačit nebude.

Reagovat
SunFells

Já myslím, že bude stačit 84 ..ale nevěřím, že Arsenal se vyhoupne až na tuhle hranici

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Alberto Aquilani

ako hral 1.polocas Aquilani ?

Reagovat
fantomas

Tak schválně, kdo dá dneska první gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
Liquid

Carlitos !

Reagovat
fantomas

Zatim to tak vypadá no..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Liquid

olé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

V prvním poločase sobotního divizního utkání mezi fotbalisty Čelákovic a Viktorie Jirny (0:2) zkolaboval devatenáctiletý domácí hráč Lukáš Kejmar. Ve středovém kruhu se v 37. minutě skácel na trávník pravděpodobně vinou krátké zástavy srdce. S přispěním členů obou realizačních týmů a spoluhráčů se podařilo včasnou první pomocí dostat mladíka z bezprostředního ohrožení života. Lékař záchranné služby po vyšetření elektrokardiogramem konstatoval, že hráč by se mohl brzy dostat z nejhoršího.

Toho kluka znám, v Čelákovicích bydlím a hraju.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomněl jsem si na tebe, když jsem to četl... Snad bude v pohodě

Reagovat
fantomas

Teda ale taková profesionální pomoc na divizním utkání. Všechna čest.

Reagovat
kubys

Neznáš náhodou i Martina Hrubého?

Reagovat
terry

Nic mi to neříká.

Reagovat
smazaný uživatel

Murphymu pri striedaní viac zatlieskali ako Aquovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Už by dneska konečně mohl v Anglii padnout gól

Reagovat
smazaný uživatel

Už padl...

Reagovat
Sosi

kurnik, to jsem to přivolal, už 3

Reagovat
Tomekcz

Uz sem chtel napsat ze je skoda ze nehraje dneska Chelsea, protoze by to skoncilo 0:0 a City daj gol

Reagovat
fantomas

Zase je u toho tragéd Dann... i když Adebayor spíš podlehl gravitaci než jemu.

Reagovat
Virtuos

Portsmouth sa zatiaľ drží i mal veľkú šancu keď Piquionen nedal sám pred brankárom

Reagovat
Tomekcz

Ale ta penalta no nevim jestli se tohle piska v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

zajimave v serii A zatím 33 golu v tomto kole což je prumer 3,666 v anglii zatim 10.. prumer 1,66... ale vypada to ze city to jeste spravi

Reagovat
smazaný uživatel

pruměr na zapas nejak mi to vypadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal jsem si menší statistiku...

PL 2.8/zápas s tím, že nejméně golů padá v zápasech Stoke City (2/zápas), nejvíce v zápasech CFC(3.75).

PD 2.67, nejméně Espanyol 1.96, nejvíce Real 3.58

SA 2.42, nejméně Chievo - 1.91 ,nejvíce Janov - 3.25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Neskutečnej konec poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Dneska i Ade zatím zaslouží pochvalu, páč skoro nekazí, bojuje a v soubojích na jeho poměry dobrý+gól a pencle

Reagovat
smazaný uživatel

LFC je totálně v řiti!

Reagovat
Tomekcz

Co tam budem za tyden delat, Rooneymu tam prejedou pres nohy a pude ven, SAF si bude stezovat ze se mu nedostalo ochrany

Liverpool ten boj o 4. flek uz zabalil?

Reagovat
Arbiter

vypadá to tak...Navíc Rafa žádá prachy na posily

Reagovat
Virtuos

to budu posily typu Alberta atď...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pool si dělá srandu nebo co? Uvědomuje si Benitez, že vyhrát EL rozhodně není lepší výsledek než připravit tým o CL v příští sezoně?? Pitomci. A já jim toho 4. fleka tak přála.

Reagovat
terry

Za co?

Reagovat
smazaný uživatel

osobní sympatie.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 4. místo už stejně nemají, to že nedokázali využít převahy nad FFC už je jejich problém, dobře jim tak

Reagovat
Virtuos

ale treba pochváliť i hru Fulhamu, ktorý dokázal priviesť aspoň bod zvonku

Reagovat
tomasinho

Už po minulé remíze s Brums to bylo skoro jisté, teď se můžeme soustředit na EL a udržení 6. místa.

Reagovat
Virtuos

Reagovat
terry

Nebojím se, že bychom na Anfieldu prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

moje řeč,sou v řiti i s Rooneym.

Reagovat
smazaný uživatel

s Torresem...

Reagovat
supervizor

aby ses nedivil, pool je doma dost silný

Reagovat
Virtuos

dnes tu ukázal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro ně poslední ligový zápas na Anfieldu v téhle sezoně, budou se chtít důstojně rozloučit s fanoušky, takže zase bych tak nejásala...

Reagovat
smazaný uživatel

Zopakujeme ligu mistrů, vyhrajeme tam 3:1

Reagovat
Didier Drogba

Blackburn

Reagovat
Chazy

Haze jak naprostej idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Piquionne Chudák Grant, dokáže s nima hrát víc než vyrovnanou partii, a Dindane mu pak brzdí útoky a Piquionne zahazuje sólo úniky..

Reagovat
Virtuos

ale tú šancu čo nedal škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak Looseři odpadly, takže to bude souboj mezi náma a Kohoutama

Reagovat
papos182

Po odchodu Aquilaniho a Babela sla utocna hra do sracek

Reagovat
tomasinho

Takže právě jsme přišli o poslední naděje na 4. místo, poslední dvě remízy nás pohřbily. Příští rok jenom Evropská liga, takže méně peněz, snad to povede alespoň ke změnám ve vedení a ač v to nevěřím, i na lavičce. 6. místo bychom si už ale uhíjit měli doufám.

Reagovat
Chazy

Hlavne ocekavej zmeny ktery povedou k tomu, ze LFC bude prumerny tym EPL

Reagovat
tomasinho

Proto jsem tak chtěl, abychom tu CHL uhráli. Nešlo mi o tu soutěž, ale o ty důsledky.

Reagovat
Arbiter

pokud vyhrajete EL, jdete do LM, ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tak je tam eventuelní šance, nebo už se to nedělá? Já se v těch nových pravidlech propojeností EL a LM moc neorientuju

Reagovat
afc

si dost mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

ted si zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

nestačí normálně odpovědět?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nesměju tobě, já myslel, že je to narážka na výjimku pro LFC, kterou dostali v LM, když skončili pátí v lize

Reagovat
Chazy

Tak tak, skoda toho, mohla to bejt skvela narazka

Reagovat
Arbiter

no šak, na to narážím...

Reagovat
Arbiter

dyť stejně je na tom Zenit, který vyhrál UEFA, v lize skončil třetí a přesto postoupil do LM...

Reagovat
tomasinho

V Rusku jdou do Ligy mistrů 3 týmy ne?

Reagovat
Arbiter

ne

Reagovat
tomasinho

Aha, já myslel, že tři, to jdou fakt jenom 2? Trochu málo, když to přirovnám ke kvalitě soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

2+1, Arbiter je asi ještě v narkóze

Reagovat
Arbiter

asi jsem mimo

Reagovat
tomasinho

Hned se mi zdálo divné.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt Zenit byl třetí v lize a šel tak do předkola

Reagovat
Shevchenko

Ale vy jste úplně mimo, vždyť oni vyhráli ligu a pak šli přímo do LM, Arbiter něco plácl a všichni se toho chytli.

Reagovat
smazaný uživatel

No vlastně Zenit hrál LM v sezoně 08/09, takže se tam dostal díky umístění v RPL z roku 2007 že? A tam Zenit vyhrál. Arbitře Arbitře...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
tomasinho

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
fantomas

Škoda že to nebyl fór, zasmál bych se.

Reagovat
papos182

O nadeji na 4. misto jsme prisli uz minule kolo, dnes zadny stres

Reagovat
domingo

Ty vole, co je to dneska za den? Mezinárodní den bez gólů?

Reagovat
smazaný uživatel

Livescore blbne, aspoň Citizens vedou 3:1...

Reagovat
fantomas

Tak z té první šestky zatim chce stabilně vyhrávat snad jen ManCity. Aspoň mám takovej pocit. Naopak Birmingham jak nemá o co hrát, tak je opravdu otřesnej. To McLeishovo přizdisráčství už mi začíná lízt opravdu na nervy. Jinak se mi úplně nepáčí Johnson výjimečně, ale tak svůj standard furt odehraje. Navíc se prakticky sám zasloužil o dva góly, takže tím tu průměrnější "vatu" přehlušuje. Příjemně překvapuje Barry, u Tevéze ani nelze hovořit o překvapení a já můžu totéž říct i o Adem, protože poslední dobou sem City nesledoval a přesně takovýho ho znám z Arsenalu, dá se říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Ade náhodou dneska ujde, je to jeho nej výkon od APN. Jinak Bellamy,Tevez,Barry Akorát De Jong mě už celkem sere tím, jak furt nahrává jenom dozadu, jak kdyby to dopředu neuměl.

Reagovat
fantomas

Však já neřek, že neujde. Jen že mě jeho výkon nijak nepřekvapuje..

Reagovat
Liquid

najdou se i vyjímky, viz. vybojovaná plichta v nastavení proti gunners, i nadále je Birmingham největším překvapením tohoto ročníku, aktuálně 9.místo jim těžko někdo před sezónou přisuzoval

Reagovat
fantomas

I proti nám sotva vytáhli paty za půlku, takže žádná výjimka. Ty bys našel možná v první půlce sezony, a i tak sotva, na jaře hraje Birmingham už jenom zezadu.

Reagovat
Arbiter

tak zatím plodný den na góly

Reagovat
fantomas

Jinak tady přesně vidíte to "očekávané" anglické finále EL. Fakt ne tohleto..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Já to taky říkal.

Reagovat
fantomas

Já chci Atlético a klidně pak Fulham, ale ve finále aby se radoval Reyes.

Reagovat
terry

Tě ještě nepustil? Já chtěl Werder nebo Valencii, ale teď mám jasno. Určitě tam nechci vidět HSV nebo LFC, takže to zbývá na Fulham s Atlétikem.

Reagovat
fantomas

Jistěže nepustil, svýho času to byl krom stálice Henryho muj nejoblíbenější gunner.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Pravda, Fulham by tam byl omylem.

Reagovat
Liquid

Dnes se definitivně rozhodlo o konci nadějí Liverpoolu na LM.

Reagovat
Arbiter

vítězství v EL nic

Reagovat
Liquid

Benfica byla podstatnou část zápasu i lepší, LIV 2x vystřelil v 1.půli a dal 2 góly... Rafu by měli kopnout do halleluyah.

Reagovat
tomasinho

Kdybys aspoň věděl, co tím myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa si už dělá z normálních scousers regulérní prdel, jinak se jeho dnešní tragikomické počínání nedá vysvětlit

Reagovat
papos182

Prdel musi byt i kdyby na LM nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by odchod Torrese znamenal i odchod toho obézního hispánce, jsem pro

Reagovat
fantomas

Given fakt ztrácí na jistotě a klidu...

Reagovat
smazaný uživatel

Srdce nechal jinde a bez něj se holt chytá těžko

Reagovat
fantomas

Na začátku sezony to očividně moc neřešil..

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu se na něj podívat.. určitě tu jenom blafuješ.

Reagovat
fantomas

Tak v akci ho moc nenajdeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?..Jednou blbě odhadl centr, jinak to byl Shay tak, jak ho celou sezónu známe

Reagovat
Mircu5

Oni vůbec neví, Given je jednička

Reagovat
fantomas

Na jaře, nebo spíš od přelomu roku, je fakt obecně o něco slabší. Ale tak to se po tom famozním úvodu dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a to jako soudíš podle čeho? To by mě fakt zajímalo. Ono když jsme hráli pdo Sparkym, měli jsme děravou obranu a Given tak měl o hodně víc práce a předváděl parádní zákroky. Pod Mancinim se nám rapidně zvedla obrana a tak Given skoro nemá co chytat, a když dostane gól, tak tomu většinou nejde jinak zabránit viz dnešek, kdy na něho šli snad dvě nebezpečný střely, jednu vyrazil, a to co dal Jerome do prádné by nechytil nikdo. Shay nás držel nehorázně proti Chelsea, proti Kočkám taky držel a gĺ by nechytil nikdo, porti Evertonu atky párkrát podrežel a za gĺy nemohl, s Fulhamem pencle, s Wiganem čistý konto a s Burnley to šlo do šibenice. Abych to zhrnul, tak Shay je stejne dobrej furt, akorát už nemá moc příležitostí na ty svoje parádní zákroky, pač na jeho branku už skoro nic nejde a když jde, tak to většinou pochytá a když dostane gĺ, tak by to nechytl žádnej golman. Takže tvoje tvrzení fakt nechápu

Reagovat
C0br

To byl zas jednou "dabelsky" vykon. Skoda nepromenenych sanci, nemuezem mit stesti porad (viz Wolves). Pochybuji, že Chelsea nekde ztrati 4 body (skore nemame kde nahnat). Berba at tahne uz nekam, to paleni sanci je silene. SAF jakoby tuhle sezonu zestarl o 10 let a zacal senilnet, bohuzel

Reagovat
tomasinho

4 body ztráta Chelsea jsou stále reálné, zápasy s LFC a Spurs budiž příkladem.

Reagovat
C0br

Ze bych Liverpoolu nejak zvlast veril to ne, ale snad se budou chtit dustojne rozloucit se sezonou na Anfieldu, u Kohoutu si nikdy nejsem jisty tim, co predvedou. Dokazou zahrat na urovni Big4 a pak uplne vyhoret. Kazdopadne jestli na Liverpool pomuze s titulem bude to ironie.

Reagovat
fantomas

Parádně Carlito...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nechytá Hart? Má to ve smlouvě nebo zranění?

Reagovat
terry

Nemůže chytat proti kmenovému klubu.

Reagovat
fantomas

Ve smlouvě pochopitelně.

Reagovat
smazaný uživatel

dík, myslel sem si to...

Reagovat
fantomas

Onuoha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nebyla od Onuohy neskutečná haluzt...

Reagovat
smazaný uživatel

*byla

Reagovat
Sosi

btw-Baroš dnes už 2 góly, konečně se zase snad chytl

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo hrajou Citizens totálně bez pressingu? Asi za to může stav zápasu...

Reagovat
fantomas

No to si piš, že může. Skoro celej první poločas napadali a taky měli permanentní převahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to teda teď ani nepotřebujou. Brums se rozkládaj samy.

Reagovat
fantomas

Už sou hlavně taky rozložený...

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Kdo dával goly za City?

Reagovat
terry

To je fakt tak těžký to zjistit?

Reagovat
fantomas

Tak i toho Harta si mohl koneckonců zjistit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt tak těžký normálně odpovědět?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tevéz, Adebayor a dva Onuoha.

Reagovat
smazaný uživatel

Onuoha

Reagovat
fantomas

Tak to první byl roh no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těžko od CB čekat 2 goly z individuálních akcí...

Reagovat
fantomas

No právě. Jakože jen ten druhej gól byl výjimečnej, ten první obyčejnej stoperskej, když to tak řeknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna u Onouhy není žádný gol obyčejný (ale chápu jak to myslíš)

Reagovat
kubys

Onuoha prostě chce za tu Nigérii mermomocí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson ovace ve stoje Jsem rád, že ten kluk vypadnul z Boro.

Reagovat
Rssa

Johnson je pro mě spolu s Tevezem nejlepší nákup City letos

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna jeste s Tourem

Reagovat
fantomas

To spíš De Jong teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně se zdá, že přestupová politika Citiziens se stále zlepšuje..Uvidíme s čím přijdou v létě...

Reagovat
fantomas

Já bych s ničim moc nepřicházel, teď by se už měl kádr začít stabilizovat..

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky, ale šejkové asi budou mít jiný názor...

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem zase dneska četl, tak že za Cesca nabídnou 50mil liber, pak že chcou Oliče, Torrese a Ibrahimoviče

Reagovat
Mindas

Raději už nic nečti...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat, to jako, že jsem špatnej, že sem hodím něco, co jsem někde čet?Zajímavý.

Reagovat
fantomas

Ne, spíš seš tak trochu trouba, že si nedokážeš vytřídit, co jsou jen holé výmysly a co alespoň z části pravdivé spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha Psal jsem něco v tom smyslu, že tomu věřím, že je to pravdivý nebo ne?..Nepsal. Nevim ,co řešíš a proč říkáš, že jsem truba. Fakt nechápu. Prostě tu někdo napsal, že šejkové budou mít jiný názor, tak jsem na to napsal co jsem četl. Co je na tom? To že si někde něco přečtu a pak to někam napíšu jako zajímavost je špatný?..Hochu, nemám slov..

Reagovat
fantomas

Hochu, já taky ne..

Reagovat
Mindas

Ale o to jde. Mluví se zde o zájmu šejků a né "zájmu" novin. Kapiš? Tohle jsou prostě výmysly, spekulace, kecy, kydy, sračky. Říkej si tomu, jak chceš, ale pořád to sem dokolečka nepiš, protože to níkoho nezajímá a níkdo tomu nevěří. Zde se řeší fakta a je zde místo zase na názor pouze o faktech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, však já to beru jako sračky. Však jsem to tak taky myslel, a tím, že jsem to tady napsal jsem chtěl jenom říct, že už mě to sere (ty kecy), proto ten smajl.TEČKA!..Jinak třeba přece jen boulevard někoho zajímá. Jinak třeba o Torresovi už se mluví docela dlouho, i když jeho přestup k nám je určitě nereálný, ale zájem o něho ze strany šejků mi docela reálný přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak stejně nikoho nepotřebujem, možná levýho beka za Garrida, aby jsme měli obra kraje obrany kvalitnbě zdvojený. No a pak pokud by odešel Santa, tak bych nikoho nekupoval, ale přál bych si stánutí Caiceda z hostování, no a nakonec bych si přál odchod Robinha a Adebayora, za kterýho bych možná uvítal nějakou normální náhradu do útoku.

Reagovat
Mindas

Garrido, jako alternativa za Bridge dostačujicí. Hráč, který nekecá a je spokojený se svojí pozicí. Pod Mancinim hraje zatím vesměs velice dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale zatím letos proti nikomu dobrýmu nenastoupil a pokud postoupime do LM a Bridge bude zraněný, tak nevím nevím no, ale docela bych se bál ho tam strčit. Já bych byl pro koupit někoho jinýho. Jinak s ostatním souhlasíš?

Reagovat
Mindas

Garrido na to má, aby zaskočil. Nebojím se toho. Můj názor na Adeho znáš, ale třeba dnes se mi moc líbil. Když bude makat a hrát pro tým, tak je to rozdílovej hráč, protože jeho zakončení je výjimečný. Pokud to bude vojebávat, tak... Robinho je jasnej, Caiceda bych taky ještě zkusil, ale ta konkurence je obrovská. U Santy se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

u Adeho nevim no, páč ve vzduchu je na jeho paramtry podprumernej třeba o proti Kenwynovi Jonesovi, jinak zakončení a rychlost má, ale zase je línej jak prase a tak je mi čím dál víc nesympatickej. Jinak Santu bych pustil, on má na to hrát základ někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Bridge je ročník 80 a je čím dál víc skleněnější, takže by to asi někoho mladšího a kvalitnějšího než Garrida chtělo, ale stejně mě zajímá, jestli bys souhlasil s ostatním co sjem napsal .

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Mindas

Dyť jsem ti to napsal. Robinho ven, Caiceda zkusit, Santa asi zůstane nebo pujde za Hughesem, Ade podle výkonů, jenže takového hráče ti nikdo v City stejně neprodá. Zvlášť, když dává góly a je to obrovský reklamní artikl. O něm se ani bavit nemusíme. Beka bych nekupoval, počkal bych si až ještě více vyroste Bale u Spurs a pak ho v budoucnu koupit. Tohoto hráče miluju už ze Saints. Srdeční záležitost. No, a to pujde Bridge akorát do penze.

Reagovat
smazaný uživatel

sry,ja to psal jeste predtim nez sem cet tvuj prispevek...bale se mi taky libi no.pro tebe je srdecni zalezitost bale,pro me cissokho,kteryho mam uplne nehorazne,jinak ale stejne by jeden z nich mohl dojit uz ted na ukor garrida,aby se do tymu zapracoval co nejdriv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mircu5

Kolik takových keců bulvár udělal a polovina z toho nebyla pravda, tak nevěř všemu, co se píše. Nedávno se psalo, že je Manicni domluvený, že bude kormidlovat Juventus a na druhý den se tomu vysmál, že je to hovadina. Takové kecy se City budou pořád spojovány, to je snad jasné. ne?

Reagovat
Mindas

Nevysvětlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, ale docela mě tyto kecy serou, to je všechno. Navíc je jasný, že z těchto hráčů ani jeden nedojde , což je dobře, ale zase na druhou stranu se stejne bojim, co bude v létě Mancini vymýšlet, když má neomezený finance.

Reagovat
Mindas

Napsal si to přesně: "kecy". To mluví samo za sebe, proto sem nic o tom nepiš a nemusí tě nic srát.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mindas

Tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong přišel s Bellamym minulou zimu. Jinak Tevez s Johnsonem jsou jasní, Kolo se mi taky líbí a vzadu to celkem drží, od Lescotta jsem čekal víc, Taylor chytal snad jednou, Ade dává góly, ale jinak celou sezonu bída, Barry ze začátku bída a to velká, ale postupně se zlepšil a hraje celkem v pohodě, Santa zatím velká bída, ale zase nedostává moc šancí no a k Vieirovi se vyjadřovat nebudu Takže z toho vychází Johnson,Tevez a Toure..

Reagovat
Mindas

Touré na začátku sezóny dobrý, teď slabší. Kompany nyní hraje líp, než on, a to i před zraněním Lescott. Z trojice stoperů je nyní nejslabší, co se týče aktuální formy. Jak se opět vrátí Lescott je otázka, ale po předchozím zraněním se vrátil ve slušné formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřek bych, že je Toure nejslabsi. On jeden zápas zahraje perfekt, další nic moc a to stejný Lescott. Z těch tří asi fakt momentálně vyčnívá Kompany Ale zase můžeme být pyšní, že máme tři tak kvalitní obránce a že když má jeden slabší chvilku, může hrát další zápas druhej a obráceně.

Reagovat
Mindas

Na začátku sezóny byl Lescott mizernej. Po zranění hrál perfektně, měl vyrovnané výkony. Jinak se dá říct, že souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale zase když hrál Lescott ze začátku sezony tužku, dostávaly jsme kvůli němu kupu gólů, teďka když Toure hraje tak nějak ani ne mizerně, ale prostě ty jeho výkony občas nejsou přesvědčivý, tak si svoje odvede, nedostáváme kvůli němu góly, sice párkrát zahoří, ale někdy zahoří, ale nic z toho většinou není.

Reagovat
Mindas

Hrát má hráč, který má aktuálně nejlepší formu. Pokud jí bude mít společně s Kompanym už uzdravený Lescott, tak nemám žádný problém. Za nějaké zásluhy na začátku sezóny se nehraje. Touré si odkope své, ale to díky Kompanymu, který celou obranu drží. Kdyby to měl Touré držet stejně, jako na začátku sezóny, tak obrana padne, protože tehdy vynikal. Nyní je ve stínu Kompanyho.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nemůžeš vědet. Ono když měl obranu držet Toure (pod Sparkym) ,tak ta obrana hořela celá. Teďka pod Mancinim se celá obrana zlepšila, ale zas bych neřek, že je to jen díky dobré formě Kompanyho. Kdyby obrana měla stát na Kolovi, věřím, že by to nijak špatný nebylo, ale kdyby měla stát na Lescottovi, to bych se teprv bál. Možná jsem to napsal trochu divně, ale snad mě pochopíš.

Reagovat
Mindas

Napsal si to fakt divně. Touré nemá na to aktuálně formu, aby držel obranu, to snad zase chápeš ty. Jinak Lescott není žádný nazdárek, který by nedokázal tmelit stoperskou dvojici.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu. Ono je to divný, třeba to, že za Toureho (kterej byl na to zvyklej) drží obranu někdo jinej "vadí" a kdyby hrál po jeho boku Lescott, třeba by tu potřebnou formu nabral. Jinak stejně všechny tyto tři beky mám rád a kdyby hrál na úkor Kola Lescott, nebyl bych proti.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

Adebayor dnes dost bojoval, nevypustil žádný souboj. Velice milé překvapení. Barry hraje, přesně jak říkáš, ve veliké pohodě. Hlavně je to vidět na pohybu, už nemá ten těžkopádný, nekoordinovaný pohyb. Hráče s úsměvem v koutku posílá na zadek, rozehrávka výborná, a co dnes vymyslel tím pasem na Bellamyho před třetím gólem, tak to klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Az je mi lito, ze jsem to nevidel, kdyz se to libilo tobe, urcite by se to libilo i mne. Misto toho jsem sledoval ve Wembley souboj neschopnyho tymu s impotentnim...

Reagovat
Mindas

Nikdy mě nenapadlo, že budu tak nadšenej výkonem City pod Mancinim. A když už si pochvalu zaslouží i Adebayor, tak tam prostě bude něco špatně. Teda vlastně dobře.

Reagovat
fantomas

Dann. Fakt nejhorší stoper ligy.

A Adeho oslava.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku to neodhadl, no Co s tou oslavou? Jsem si ničeho neobvyklého nevšiml...

Reagovat
fantomas

Začal tam uplně zvláštně tancovat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Není to nejhorší stoper ligy

Reagovat
fantomas

Řekni mi jednu jeho silnou stránku, to sem fakt zvědavej..

Reagovat
smazaný uživatel

Je docela slusnej ve vzduchu a hodne zapasu zvladal i pozicne, navic je mladej. Vim ze to neni zadnej zazrak a ze jeho stoperskej kolega je 10x lepsi, ale v lize jsou i horsi stoperi

Reagovat
tomasinho

Třeba Carra.

Reagovat
fantomas

Pozičně je to největší tragéd. Neni možný, abych na něj měl pokaždý v nákých šesti, sedmi zápasech smůlu. Pokaždý udělal jednu až dvě velký a dalších několik menších chyb, takže no way. Je špatnej, neni to talent, leda je mladej a proto se v něm McLeish zhlédl. Ve vzduchu mi taky nepřijde bůhvíjakej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že je to talent, jen že je mladej a může vyzrát, což by u stopera bylo naprosto normalni. Já ho považuju za podprůměr, ale Rochu nebo Duffa strčí do kapsy

Reagovat
fantomas

"Strčí do kapsy" je kór u Duffa dost nadsazený.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Carlisla ale jo!

Reagovat
fantomas

To spíš Duffa teda!

Reagovat
smazaný uživatel

Si neviděl chudáka Carlisla už dlouho co?

Reagovat
fantomas

Ne no, ale tak vedle něj se ti parťáci točej a to sou taky všichni průměrní beci jako Edgar nebo Cort..

Reagovat
smazaný uživatel

Caldwell

Reagovat
Mindas

Co na to říct? Nejlepší letošní výkon City. Výborný fotbal nahoru, dolu. Perfektní přechod do útoku a nádherné góly. Ať se to někomu líbí nebo ne, tak hra pod Mancinim dostává čim dál lepší patinu. Z nudného profesorského fotbalu se stal znovu atraktivní, rychlý fotbal, co za Hughese.

Reagovat
fantomas

Jak kdyby to z lajny dirigoval Hughes, fakt že jo. Že by se Mancini konečně naučil trénovat?

Reagovat
Mindas

Taky jsem měl ten pocit. Ale jako ta zvyšující se úroveň hry tam je viditelná a lepší se zápas od zápasu. Tohle bylo zatím vrchol a ideální chvíle před derby.

Reagovat
fantomas

Hlavně ho koukejte vyhrát a vyčerpat se na nás..

Reagovat
smazaný uživatel

No, zdá se že poprvé v historii budete v derby favoriti...

Reagovat
smazaný uživatel

No jen podle toho, jestli bude Rooney 100%ní, ale věřím, že vyhrajem, stejne jako na Emirates..

Reagovat
Mindas

Poprvé v historii? Tak to rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím v historii novodobé PL

Reagovat
Mindas

No proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi pro jeho setrvání?

Reagovat
Mindas

Jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Sakra, špatně jsem si to přečetl. Byl jsem pro setrvání Hughese, takhle jsem to myslel. Ale Manciniho bych tam nechal už jen z jediného důvodu, a to že další změna manažera by byla vražda.

Reagovat
smazaný uživatel

i Ade dneska zahrál dobře(a to neberu jen kvůli gólum)..Dneska nikomu nešlo nic vyčíst, až na jedno zaváhání Givena a chybu Garrida

Reagovat
Mircu5

přesně tak, ať si každý říká co chce, je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tak koukám na Citizens... van Persie se vrací v pravý čas.

Reagovat
Mircu5

Arsenal doma shoří si myslím, o 2 góly aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

tak my jím máme co vracet... navíc Adeho čeká na Emirates peklo...

Reagovat
Mircu5

Motivace je na naší straně, Kolo, Ade, Vieira

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal wannabes...

Reagovat
smazaný uživatel

třeba naskočí i Sylvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Prodloužení ve Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má Calamity James za dres?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To nemá zdaleka poprvé!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale poprvé co ho v tom vidím..

Reagovat
fantomas

Jdu koukat..

Reagovat
Pipo123

Pompey goolll

Reagovat
smazaný uživatel

Pikolík Dawson jako kdyby se potácel z hospody...

Reagovat
smazaný uživatel

Pikujóóóóóóóóóón

Reagovat
fantomas

Tak po Pikujónovi nakonec sáhne nákej velkoklub určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool prej shání útočníka

Reagovat
fantomas

AC Milán taky.

Reagovat
fantomas

(mluvil sem o velkoklubu!)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo počkej velkoklub....

Reagovat
fantomas

Reagovat
domingo

Lyon

Reagovat
afc

pekne Pompey,dnes sliepky nacnete a v stredu si ich uvarime

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A my je v sobotu sežereme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol Spurs byl snad regulérní, ne?

Reagovat
fantomas

Ti golmani sou fakt chráněni, až to neni pěkný.

Reagovat
Pipo123

fans Pompey si zaslúžia pochvalu za to ako celú sezónu podporujú klub a aj ked je zostup istý tak stále zaplnia štadion

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Harry, už má tiky...

Reagovat
Rssa

OT: Baroš hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boateeeeeeeeeeng !!! Pompey

Reagovat
fantomas

Ale stáhl ho, tak bez keců..

Reagovat
smazaný uživatel

Porcmus

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí Spurs moc rád nemá..neuznaný gol, sporná pentle...

Reagovat
Arbiter

0:2

Reagovat
Arbiter

dneska jsem měl dvě přání, obě se mi splnily, mám dneska šťastný den

Reagovat
smazaný uživatel

Velká gratulace Pompey!

Reagovat
smazaný uživatel

Pompey, Avram Grant Tottenham a jeho velkohubí, postupem si jistí fanoušci

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

je zvláštní, že zrovna fanda Chelsea povídá něco o velkohubosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm a kde se moje velkohubost projevuje, prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

já to myslím tak všeobecně. kdo jsi bez viny... znáš to.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi tu jen tak něco bezmyšlenkovitě plácla do větru, chápu...

Reagovat
smazaný uživatel

o tři řádky níže

Reagovat
terry

Myslíš mě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v tu chvíli to byly tři řádky :)

terry

11.04.2010 19:36

Dobře Porcmus. FA Cup je náš!

Reagovat
smazaný uživatel

Já se zeptám, kde se MOJE velkohubost projevuje a ty odkážeš na příspěvek terryho?

Reagovat
smazaný uživatel

V době, kdy jsem se přidal do tohoto diskuzního vlákna, ti Carrie už na tvůj dotaz odpověděla. Já pak reagoval na to, že to její všeobecně není jen bezmyšlenkovité plácnutí do větru, ale podložené fakty.

Reagovat
terry

Tohle bych ale určitě nebral jako velkohubost. A tohle jsem napsal hlavně z hecu. Moc dobře vím, že to nemáme jisté, ale prostě všechno hraje pro nás a přiznejme si, kdo teď nepředpokládá, že je přejedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

proč bezmyšlenkovitě? mně přijde jenom úsměvné, když fanda Chelsea obviňuje fanoušky Tottenhamu ze siláckých řečí, když z mnoha diskuzí na EF je patrné, že mnoho "vašich" si s velkohubost taky rádo potyká...

Reagovat
smazaný uživatel

*velkohubostí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A proč mě soudíš podle "našich"? Ale to je fuk, nechme toho a společně si užívejme vypadnutí Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, že jsi ve svém původním příspěvku napsal "Tottenham a jeho velkohubí, postupem si jistí fanoušci", nahrál jsi mi tím zobecněním na smeč a já toho jenom využila. To nebylo nic proti tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Avramovi a Portsmouthu to přeju i ve finále, doufám že Chelsea vyklepou

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mi to vadit míň, než kdyby nás porazili Spurs... Grant je fakt v mých očích dělá sympatickým týmem

Reagovat
terry

Dobře Porcmus. FA Cup je náš!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

výborně Pompey snad nedáte svou kůži v zápase s CFC lacino.

Reagovat
smazaný uživatel

můj život právě ztrati svůjl význam, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Měl si počkat až do středy..

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem se z toho vyspal

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra ten Avram je sympaťák....Moc bych mu to přál, snad se to pompey podaří dotáhnout do vítěznyho konce...Avram Grant

Reagovat
smazaný uživatel

navíc jsem dvojnásobně potěšen, Sp*rs vypadli a ještě k tomu hráli prodloužení, tenhle zápas se pak ve středu v jejich nohách projeví!

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

Avram si to zaslouzi, jedinej manazer Pompey od vyhazovu Ranieriho, kteryho jsem mel v CFC rad. Spurs holt provahali letos sanci na svou oblibenou trofej a FA Cup jim asi neprisel dost zajimavej

Reagovat
smazaný uživatel

Super Havran, Pompeys potěšili

Reagovat
Higi

Hej, chtěl sem se zeptat, do EL se dostane 5-6 tým nebo aji 7?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vyhraje čukotka CC, tak i sedmej.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda FA

Reagovat
smazaný uživatel

A když vyhraje FA Portsmouth, tak jde do "Evropy" ?

Reagovat
Boban

nepodali si prihlasku, takze ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Prej si nepodali přihlášku do Evropy, takže asi ne. V tom případě by nejspíš taky šel sedmej tým ligy. Takže dobré zprávy do Liverpoolu i do Villa Parku.

Reagovat
terry

To máš za tu čukotku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je krycí název místo mnohem horších názvů pro ten srandaklub

Reagovat
terry

Jaké jsou ty horší?

Reagovat
smazaný uživatel

To bys chtěl vědět co

Reagovat
terry

Jojo, páč fakt nevím, jak se nám ještě říká.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vám říkám obvykle normálně, jen výjimečně používám čukotka

Reagovat
terry

Taky jsem se tomu teď u tebe divil.

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad povedenou provokaci A přestaň se do mě navážet, nebo použiju getzo style a začnu tě oslovovat jménem, abych rozhovoru dodal na vážnosti

Reagovat
terry

No jo, kde on vlastně vězí?

Reagovat
Arbiter

po několika sériích útoků na jeho osobu zanevřel na EF (beztak se šrotí)

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo je ve vlaku...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si vedel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Protože když ty nejsi na EF, jsi ve vlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš spoustu zápasů a podobných blbostí videí... nemáš náhodou Newcastle-Celtic 3:2 rozlucku Shearera?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám, ale možno dokážem nájsť

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych ti zavázán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Navíc on ještě jak píše slovensky, to vždycky vypadá vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

ked vyhrá Pompey pohár tak bude hrať EL na budúci rok ?

Reagovat
Arbiter

ne, nemají prachy na přihlášku

Reagovat
Virtuos

Portsmouth boli tam šance dá sa povedať, že využili z minima maximu, za to Spurs Crouch by mohol mať ešte 10 šanci aj tak by nedal, centre pokryte od Pompey, Gudjonsen po vystriedaní nič moc, Pavluycenko sa snažil občas mohol prihrať, ale čo už. Pompey ak by zahrali nejak podobne proti Chelsea a ešte niečo pridajú no, no. Ale po tom čo dosiahli zaslužili by si nejakého majiteľa čo im pomôže

Reagovat
Virtuos

*to nemala byť reakcia ups

Reagovat
Pipo123

hej lidi nevíte kde by som si mohol pozriet zápas NHL, Phi vs NYR ? pls

Reagovat
Alberto Aquilani

skus SOLOLALAZIO , alebo oficialnu stranku di Canio - IO SONO FASCISTA .

Reagovat
Pipo123

no počkaj zajac jak tu odrazu machrujú fans AS bojujú o titul a už ich je odrazu 100 000

Reagovat
Alberto Aquilani

No jasne , ja odvčera fandim AS .

Reagovat
smazaný uživatel

ROJADIRECTA.com

najlepšie cez SopCast, justin ti bude padať, Yahoo v SR nepôjde.

Reagovat
Virtuos

Portsmouth boli tam šance dá sa povedať, že využili z minima maximu, za to Spurs Crouch by mohol mať ešte 10 šanci aj tak by nedal, centre pokryte od Pompey, Gudjonsen po vystriedaní nič moc, Pavluycenko sa snažil občas mohol prihrať, ale čo už. Pompey ak by zahrali nejak podobne proti Chelsea a ešte niečo pridajú no, no. Ale po tom čo dosiahli zaslužili by si nejakého majiteľa čo im pomôže

Reagovat
terry

Ancelotti má našlápnuto k historickému úspěchu. Pokud se nemýlím, můžeme získat první double (PL + FA Cup) v historii a já bych si ho letos nesmírně užil.

Reagovat
vitasrp

Jestli mu to doopravdy vyjde, tak vlastně ve své první sezoně získá trofeje hned 3, což je věc, která se Mourinhovi nepovedla za celé působení v CFC ani jednou.. Byl by to pro něj velice slušný odrazový můstek, snad by po takové sezoně konečně získal důvěru fanoušků a zavřel hubu lidem, co ho během sezony už několikrát odvolávali..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si udrží herní styl, tak mi vadit nebude. Dokud mu zase nerupne v bedně a nepohřbí Lamparda někde u lajny a nebude nasazovat Deca na podhrot...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

vitasrp 27.02.2010 15:33

... Jenže ten Italskej dědek, co mám mimochodem parodovat trenéra, ho tam furt bude stavět.. Jak mně už leze na nervy...

vitasrp 27.02.2010 15:36

Sack him in the morning!!!!!

Bring back Mourinho, bring back Mourinho, bring back Mourinho!!!!

Reagovat
vitasrp

Já na něj taky nadával a jsem rád, že mi zavírá hubu.. Nikde neříkám, že já jsem ten, kterej se nikdy nenasral a nechtěl ho v návalu emocí odstřelit.. Stejně tak jsem napsal nějakou oslavnou ódu na něj po zápase se Sunderlandem, celkově je letošek strašně zvláštní, Ancelotti sřídal geniální období se strašnýma a já nevěděl a doteď nevím, co si o tom vlastně myslet.. Každopádně jestli tuhle sezonu dotáhne do vítězství v PL i FA Cupu, bude za hrdinu a ukáže se, že všechny tyhle kecy, ať už ode mě, či od jiných, byly zbytečné a ukvapené..

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby nevyhrál nic, tak narozdíl od Scolariho by měl zůstat, protože v jeho práci vidím hodně velká pluska. Stačí jen více či méně provětrat kádr.

Reagovat
vitasrp

Taky to tak mám, když se na jeho práci podívám s určitým odstupem, jasně vidím, že Ancelotti se nebojí změnit systém, styl hry, když se nedaří, vždyť za sezonu vlastně vystřídal tři typy rozestavení - od diamantu, přes stromeček až ke křídelnímu 4-3-3.. Za Scolariho se neustále hrálo jen 4-3-3 popřípadě 4-5-1 s totální absencí křídel, navíc na hráčích bylo vidět, že jeho vizi fotbalu docela nechápou, pak nechápali ani vlastní pozici na hřišti a ještě to vyvrcholilo v podobě problému v osobní rovině.. Oproti tomu Ancelotti zkoušel něco nového, neohraného, což mu pro mě docela překvapivě v začátcích přinášelo dost slušné výsledky, no a jakmile zjistil, že ten systém jde do háje a naše výkonnost upadá, byl klidně schopnej na leden přejít na křídelní klasiku.. Sice pak únor a březen celkem dodělával stromečkem a Anelkou na křídle, ovšem v poslední době to zase naopak dokonale vynahrazuje a pokud tuhle laťku udrží i na posledních 6 zápasů, bude to veleúspěšný rok.. Sice má své chyby, ostatně jako každý, třeba ta střídání až někdy v 70. minutě i za nepříznivého stavu mi děsně vadí, ale úspěchy i tak sbíral s AC a zdá se, že u nás v tom bude pokračovat..:)

A těším se dost na léto, až Ancelotti ukáže, nakolik je i schopným manažerem.. Jeho výběr hráčů bude pro další vývin klubu dost směrodatný a já doufám, že nezklame, tedy přinejmenším ať má aspoň vyšší efektivitu přestupů jak Jose.. A vlastně ani nevíme, do jakého systému si bude vybírat posily, co s námi příští rok má v plánu vůbec hrát, no každopádně to dle mě bude celkem zajímavé léto..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže se nebojí měnit i styly, kdy se daří... Což může být problém.

Ohledně manažerských schopností uvidíme, jak bude reagovat na vývoj na trhu, při veleúspěšné sezoně bych se nedivil, kdyby byl jedinou změnou odchod Joeyho...

Reagovat
terry

Tak to se samozřejmě nesmí stát. Pokud nepřijde obměna kádru, dojede na to hodně rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosti. Jak neposílení, tak odchod Joeyho...

Reagovat
vitasrp

Takhle to provedl holt na přelomu ledna a února, no a zadělal tím na docela slušné problémy a pěknou krizi.. Nicméně v tehdejší formě Anelky a evidentního gólového potenciálu Drogby jsem chápal, že se je snažil cpát k sobě, ovšem na můj vkus trvalo až moc dlouho, než od toho upustil a usoudil, že Anelka na staženém podhrotu/křídle nebude to pravé ořechové.. Teď už má rozhodování značně ulehčené, když Nicolas formu vůbec nemá, zatímco Drogba obrovskou a ukázalo se, že 4-3-3 funguje parádně.. Chybama se člověk učí, doufejme, že Ancelotti se poučil a podobné ne zrovna šťastné rozhodnutí zase dlouhou dobu neudělá..

Reagovat
vitasrp

Jo a to je z komentářů po zápase s Citizenama ne?? Dobře si pamatuju, že tehdy jsem byl vytočenej jak dlouho ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Double CFC, Sparta titul, maturita...a pak už si můžu jen honit buka....

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio da Silva příliš nehraje v Manchesteru United a v létě by mohl odejít. Zájem o mladého obránce má lisabonský Sporting a sám hráč by se nebránil možnosti odejít do Portugalska na hostování.

Jak jako na hostování? Bez opce ho nikam nepustíme

Reagovat
smazaný uživatel

no ještě k němu přibalit toho druhýho...

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli ta neni opce, tak dobře, ale stejně to nerad vidim. Co když se mu ta zalíbí a Sporting ho pak koupí!

Reagovat
Boban

bouchnu sampano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ropáci tu CHL asi ukopou, tohle je na zvraceni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mircu5

Ty jsi na zvracení

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi jeden z těch debilnich gloryhunterů?

Reagovat
Mindas

Alespoň, že si to napsal správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Ty jseš kašpárek.

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunter????

Reagovat
fantomas

Ty si přišel z říše snů zase, co? Akorát opět dokazuješ svou jednoduchost tim, že si neuvědomuješ, že Citizens neměli před příchodem šejků 0 fanoušků...a to se týká jak Anglie, tak ČR. Tak ze sebe přestaň dělat vola laskavě..

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduchý jsi ty, by měl zajímalo, co za joudu nepochopi tuhle menši provokaci...

Reagovat
fantomas

Menší provokace se vyznačuje čtyřmi otazníky nebo co? S podobnýma řečma tu prudíš už nejmíň století, takže se nevymlouvej na provokace..

Reagovat
smazaný uživatel

to své dlouhé vedení neokecáš... každopádně tu nepíšu tyhle věcitak dlouho a ani nijak často...

Reagovat
fantomas

Ne, nepíšeš je sem století?! Věru? Wow...oh my!

Mně nic o dlouhém vedení nepovídej každopádně, sám pak vypadáš jako ještě větší moula. Řeči o umělotině z Manchesteru tu od tebe čtu až nezdravě často a popírej si to, jak chceš..

Reagovat
Mindas

Já?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ten vedle tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Mindas fandil MCFC ještě když Torres tahal kačery v žáčcích Atlétika

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim, já jsem se ptal

Reagovat
Mindas

Reagovat
hefy

Kurva, to snad, to jako vážně pojedu ve vlaku na sraz se samýma dědkama?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Čekej překvápko.

Reagovat
tomasinho

Možná tam budu taky

Reagovat
Mindas

Ten vedle mě, nevím, ale neříkal nic, že by fandil City.

Reagovat
mike.84

liverpool fulham 0 ... ja sem tak rád že mi ty typy na poslední zapasy reds tak krasně vycházejí .. opět se musím smát tomu znalci (už nevim jaky má nick) kterej psal že není možne aby reds remizovali s b´hamem i s fulhamem když bojují o 4. příčku nebo hrají doma a musí vyhrát tzn že vyhrají

fulham dobrá práce !

Reagovat
mike.84

cristiano.K.

29.03.2010 15:58

domácí zápasy vyhraje všechny ani chelsea se nějak nebojím.Jestliže tipuješ,že liverpool nedokáže vyhrát ani jeden zápas venku,když potřebuje nutně body,tak ti tvé tipy nemohu pochválit. Nejtěžší zápas bude hned ten první na birmighamu

Reagovat
smazaný uživatel

Z dnešní sestavy City je Garrido jediný, který je tam déle jak 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

noa?..To nic nemění na tom, že je nakoupená minimálně za stejný prachy jako United nebo Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

mrzkej klub se chce rovnat těm nejlepšim?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Ještě, že se nemusíme rovnat s Liverpoolem. Uff.

Reagovat
smazaný uživatel

to byste museli ještě hodně papkat, tak dlouho ale ropa na světě nebude...

Reagovat
Mindas

No, aby tak dlouho na Světě ještě byl Liverpool FC.

Reagovat
smazaný uživatel

to se nebojim

Reagovat
Mindas

V pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na tom nic nemění? Když se podívám na Chelsea, zůstali tam hráči jako Terry, Lampard, Cole, srdcaři. V City není nikdo takový ...

Reagovat
Chazy

Richards, Ireland, SWP, Onuoha?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ti si fakt zahrají ...

Reagovat
Chazy

Presne tak, vsichni hraji dost, jeste je otazka kolik prostoru bude mit Johnson.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ne, určitě přijde zvučnější jméno jak je znám ...

Reagovat
Chazy

Je sranda ale, ze to srovnavas s CFC, kde od doby Abramoviche hraje jedinej odchovanec a ani zadnej poradne nedostal prostor..

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo tady nemluví o odchovancích ...

Reagovat
Chazy

To neni podstatny, jde o to, ze co se tyce srdcaru, je na tom Man City urcite lip.

Reagovat
terry

Tak zase tezko charakterizovat, kdo je srdcar.

Reagovat
Chazy

Ja vim no, ale u vas to vetsinou ti co klubem dychali odnesli, jako napr Eidur. City zas to samy s Dunnem, jedno horsi jak druhy. Ale City mi v tomhle smeru furt vychazi lip.

Reagovat
terry

Tak jmenuj z obou vyberu, celkem me to zajima.

Reagovat
Chazy

Co co?

Reagovat
terry

No kdo si myslis, ze je tam podle tebe srdcar.

Reagovat
Mindas

Richards, Ireland jednoznačně. Pokud se nebavíme pouze o odchovancích, tak třeba osobně pro mě to je i Zabaleta. U ostatních to je otázka, může to být klidně i M. Johnson, de Jong. Nevidím do nich, jak moc mají klub v srdci.

Reagovat
terry

Tak jestli si vyjmenoval dva, to jich ma Chelsea stejne, mozna vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, jenže v Chelsea máš hráče už nějakou dobu a u Citizens za tak krátkou dobubje to těžký posuzovat. Pro mě to je určitě RIchards,Zaba,Onuoha,Given,Ireland,Toure,Bellamy,De Jong,SWP i Bridge..Třeba u Teveze se mi to nejak nezda mám ho rád, ale přijde mi, že hraje tak nějak pro sebe místo pro tým.,Ade a Lescott sli za cashem

Reagovat
terry

Toure, Bellamy

Reagovat
smazaný uživatel

nevim cemu se smejes,pac kolo je srdcar(uz v arsenalu to dokazoval,jezne wenger to nedokazal ocenit) a stejnej mi pride i u nas a pokud sledujes zapasy citizens,nemuzes se smat tomu,ze jsem napsal belamyho,pac ten na hristi necha pro tym taky vsechno,a treba oproti tevezovi,kterej se mi zda zacina cim dal vic hrat na sebe mi pride tymovej

Reagovat
smazaný uživatel

Toure je srdcař za prachy, takový "srdcař-žoldák"

Reagovat
fantomas

Ale nemel, když pořádně nevíš, co za tim přestupem stálo..

Reagovat
smazaný uživatel

Další vůl, co vůbec neví . Zjisti si o tomto přestupu nějaký podrobnosti a pokud si je zjistíš, pak bys nemoh říct co říkáš! Toure je jeden z mála těch jmen, co do City nešli kvůli prachům! Kvůli prachům došel Lescott, Robinho, a Adebayor (z těch největších jmen), ale Kolo ne! Kolo je srdcař!

Reagovat
Mindas

Dva jednoznačně! U ostatních nevím. Jak to mám poznat? To jim mám kontrolovat pyžamo, zda na něm mají znak City? Jsou hráči, na kteřích to prostě vidět je, viz. Ireland, dříve Dunne. Každopádně nesrovnávej City s Čukotkou, kde ti hráči hrají už nějakou dobu, protože jsem si jistý, že v budoucnu přiroste klub k srdci hodně i Givenovi, Bridgemu, Kompanymu a dalším.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřim, že má Shay místo v srdci pro další klub Ale třeba oba Johnsonové. Proč ne.

Reagovat
Mindas

Já čekal, kdo to napíše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Richards 27 zápasů, Onuoha 18 zápasů, Ireland 35 zápasů, SWP 43 zápasů. Jo, ti si fakt zahrají.

Reagovat
Mindas

Nejdříve si prohlédni soupisku a pak něco plácej. Proč se tady snaží být někteří, tak strašně chytří a důležití. To je jak, když vyučený zedník se snaží vyrábět vlastní cihly. Dělám to, co umím a mluvím o tom, kde mám nějaký přehled. A i kdyby tam nehrál ani jeden hráč, co je tam déle 2 roky, tak co to mění?! Nic! Pokud buduješ nějaký projekt, který chceš ať je úspěšný, tak se snažíš pracovat pouze s kvalitním "materiálem", a to nemusí být jenom fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Onuoha?

Reagovat
smazaný uživatel

je šance, že se do B4 dostane jak Spurs, tak City?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, měl jsem se nejdřív pořádně kouknout na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

tos měl...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro malorcu v LM

Reagovat
Liquid

Reagovat
Azza

Reagovat
Didier Drogba

City jen výhru nebo aspon remizu s UTD jim preju,jinak to sou

Reagovat
terry

Reagovat
Mircu5

Někteří lidi tady jsou na Ale fakt jako...

Reagovat
smazaný uživatel

Phil Mickelson

Reagovat
smazaný uživatel

ach boze, spurs zabudli davat v poslednych zapasoch goly. Preco ? Prave teraz na konci sezony, ako vravim stale maju najlepsi kader v celej PL, len to nedokazuju na ihrisku. Skoda, skoda a este raz skoda. Vzchopte sa a v stredu chcem vidiet potupu Arsenalu a hlavne treba osobku na to drevo Bendtnera !

Reagovat
fantomas

Osobku na dřevo, to je docela pocta.

Reagovat
Tomanatura

Skoda no. Idealni scenar by byl, kdyby odesel po sezone Mancini do Italie a dosel britsky manager pro City, takze bych je konecne zase mohl mit jakztakz rad.

Reagovat
M0rb1D4S

Dneska to byl výkon nemastný, neslaný. Důležité jsou ovšem tři body. Od začátku nehráli Malouda ani Joe Cole, což by se dalo považovat za určitý typ handicapu, hlavně v případě Maloudy. V sobotu musíme proti Spurs přidat na obrátkách a pokud vyhrajeme, titul by nám neměl utéct

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem si přečetl pěknej vtip, nevím, možná už je dost starej ale já ho viděl poprvé:

Proč NASA vyslala svoje kosmonauty na zápas na Stamford Bridge?

- Protože je to jediné místo na zemi bez atmosféry!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

uhadol si, hodne starej...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už jsem si před nedávnem přečetl o Emirátech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uf tři body jsou doma, ale řekněte mi jak můžou být profesionální fotbalisté tak křehcí, nemyslím Žirkova to byla rána, ale Terry a Čech tam na začátku oba kulhali po jednom blbém souboji o míč, já hraju celý život, nikdy jsem netrénoval, nemám žádné fyzioterapeuty a může mě zkosnout kdo chce, ale zranění to opravdu nebude. Naštěstí to oba rozchodili

Reagovat
smazaný uživatel

No, i přes nějaký ty kotrmelce se mi asi vyplní tip, že bude letošní rok v Anglii "modrým". Nejásám, ale asi zaslouženě.

Reagovat
Arbiter

stejně si myslím, že to bude otevřené až do konce

Reagovat
tomasinho

Když jsem si to naházel do Predictoru vyšlo mi CFC,AFC 86, MU 82. O skóre vyhrála Chelsea, čtvrté místo Citizens.

Reagovat
Arbiter

citizens mají celkem těžký los, je klidně možné, že to čtvrtý flek nebude...

Reagovat
tomasinho

Tottenham ho má ještě těžší, já v tomhle věřím spíš Citizens, čtvrté místo bude letos jejich podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, koukám na rozlosování a je to zajímavé - všichni tři hrajete s Kohoutama, což je úlet .

No, MU má dva mače proti týmům, kterým o nic nejde (ikdyž Stoke bude bojovat určitě, jak kdyby jim šlo o život - jako vždy), ale i tak je to 6 bodů. Spurs si United asi taky dají a v derby prohrají ze City, takže u mě maj 82 bodů.

Arsík vyhraje derby se Spurs, ztratí ve Wiganu (možná i prohra, ale čítám s plichtou), se City jsou opravdu na rozpacích. Skoro bych tam viděl plichtu. poslední dva mače vyhrají. Takže u mě mají 82 bodíků.

Chelsea prohraje na Tottenhamu, vyhraje s Wiganem i Stoke, takže už takhle má 83 bodů a titul. Zápas na Liverpoolu nehodlám tipovat. Ale stejně myslím,ž e tam Chelsea vyhraje (86 bodů)

Reagovat
hefy

Nevim jestli existuje tým na který Wigan neumí víc než na Arsenal.

Reagovat
terry

Tak jsem včera u toho fotbalu usnul a probudil se až v půl jedný. Ale co, výhra je doma a to je důležitý. Jdu psát report.

Reagovat
fantomas

Podle všeho statečnej výkon.

Reagovat
Arbiter

z čí strany?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ze strany rozhodčího Tohle uz si chlsea s tema papalasama cernyma musi pohlidat...

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

nevim cemu se smejes to je spis smutny jaky jasny situace rozhodci ve prospech chelsea prehlizeji..at uz to byl offsidovej gol drogby tak ted evidentni penalta sice chelsea mohla byt lepsi jak chtela ale takovyhle blbosti rozhoduji o titulu a to je proste hnus

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam ze rozhodci nemuze udelat chybu ale toto sou proste uplne jasny situace ktery by videl aji slepej

Reagovat
M0rb1D4S

Když se tady mluvilo o těch srdcařích Chelsea tak bych přihodil i svá jména do konverzace... Čech, Terry, Lampard a Cole jsou jasní, o tom diskutovat nehodlám... ale pro mě jsou to třeba i takový Ivanovic, který pro tým odevzdává první a poslední. Další je Ferreira, který neremcá na lavičce a vždycky si odehraje svoje, když se dostane na hřiště. Essien, pro klub dýchá, ten je kapitola sama o sobě. A ač se to může všem zdát pro smích, já do téhle skupinky beru i Drogbu. Ano, měl sice pár odporných prohlášení proti klubu, ale v týmu už je 6 let a zatím podává každý rok vynikající výkony.. navíc když přišel Guus a teď i Ancelotti, tak se zklidnil a dýchá pro klub. Vím že mnozí mohou namítat, že jeho klub je Marseille, ale nedávno řekl, že tam se nejspíše nevrátí a ani se vracet nechce.

Reagovat
Arbiter

Taaak, pomalu. To, že hráč odevzdá na hřišti 100% neznamená, že je srdcář, to je totální zaměňování pojmů...Ivanoviće mám sice rád, ale za srdcaře bych ho neoznačil, vždyť když nehrál, říkalo se, že chce odejít (aspoň jeho manažér říkal, že chce do Fiore). Ferreira neremcá, protože má pohádkový plat, na to, že je jen náhradník. Essi taky nevím, bojuje, ale kdo ví, zda by tak bojoval i za jiný klub a já si myslím, že bojoval. A Drogba a srdcař? Nenech se vysmát. Sice jsem ho bránil, když byl ten "skandál", ale srdcaře si představuju trochu jinak. No a Čecha bych považoval za srdcaře jen s přimhouřenýma očima...

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba

Reagovat
terry

To si pleteš pojmy z dojmy. Bojovník se rozhodně nerovná srdcař, alespoň teda ne v mé terminologii. Nechci tu ale dál psát to stejné co Arbiter.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba 6 let podává stabilní výkony? 18 měsíců stávkoval a hrál pod možnosti Kaloua, natož svoje. Ferreirovi se lavička s 80 000leští dobře, to by neodešel nikdo. Ivanovič je tu krátce, ale doufám, že vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastlu United stačí získat 1 bod ze zbývajících 3 zápasů, aby vyhrál ligu. Při zisku 5 bodů dosáhne na 100bodovou hranici. Rekord championshipu (106 Reading) už bohužel nemá šanci ani vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera žádnej přenos co?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem byl na volejbale večer, tak nevím. Asi to běželo na bet365 řekl bych, protože je záznam gólů na TVGOLO.com. Každopádně Kevin je blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Na 365 to nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

v další sezoně nás to už trápit nebude. přenosy konečně budou a všeho!

Reagovat
smazaný uživatel

Titul je náš

Reagovat
vitasrp

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už toho moc nenakecáš?

Reagovat
fantomas

Jaká to proměna!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

gratuluji Chelsea k titulu , alespon ho nebudou mít United.

Reagovat
fantomas

No co k tomu říct? Nemůžeme chtít body, když začneme bojovat až s úderem 80. minuty. Takže - zklamání, velký zklamání. Nebude se mi usínat lehko. Potěšil mě jenom Van Persie, protože to je fakt PAN HRÁČ!

Reagovat
smazaný uživatel

Persie je neuvěřitelnej, už se "těším", až bude zase ve formě

Reagovat
fantomas

No, mně přijde, že je ve formě už teď. Co on udělal s tim zápasem, to nedokáže jen tak někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel hlavně v kondici, v herním zatížení a tak..

Reagovat
fantomas

Ale vždyť jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezkej zápas, fantastickej Gomes a Dawson

Reagovat
smazaný uživatel

a Sol a Persie. Trošku jsem nechápal, jak Sol vydržel padesátimetrový sprint po boku Balea ke konci utkání :)

Reagovat
fantomas

A ještě z toho byl výkop od brány. Vybičoval se fakt k nadstandardnímu výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, i tihle dva. Nakonec se doufám všichni shodnem v tom, že to byl koukatelnej zápas, i když se tady panu fantomasovi nelíbil herní projev Spurs, ale na dnešní AFC to holt platilo.

Reagovat
fantomas

Pana Fantomase už si Spurs trošku udobřili tim výkonem v druhý půli. Tu první už nekomentuju, ale zároveň pořád neakceptuju.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to tvoje věc, přegetzovávat tě nehodlám

Reagovat
fantomas

Jde o to, že ty si neuvědomuješ, že to je derby. Kdyby to byl nákej zápas s Manchesterem nebo Chelsea, neřeknu ani popel a hlavně by mě to nezklamalo. Ale kdybys byl v mý pozici a byl bys zvyklej na docela jiný NLD, nechoval by ses podle mě moc jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

zvlášť ta neskutečná cca šestiminutovka Arsenalu musela pořádně vylekat :)

Reagovat
smazaný uživatel

já viděl jen ten závěr a připadalo mi to jako kdybych to sledoval 90 minut.

Reagovat
fantomas

Nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

co nechápeš?

Reagovat
fantomas

Proč ti to tak jako připadalo?

Reagovat
SunFells

Protože čas utíká pomaleji, když počítáš každou sekundu ke konci.

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem to nepochopil, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Za celý zápas Arsenal snad ani netrefil bránu, pak během okamžiku obrátil, trefil břevno, nechal 4x Gomese zazářit a vstřelil gól. V mých očích se jednalo o neskutečný časový úsek, kamerové záběry do hlediště taky vypovídaly své.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zaregistroval první pořádanou střelu na Gomese v 80. min. Takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Však nepíšu nic jiného :) Jako šanci před "supertlakem" beru jen tu střelu Bendtnera půlmetr vedle, ale nevím, která byla minuta.

Reagovat
fantomas

No vždyť jo, ale pak sme vystřelil snad čtyřikrát, pětkrát během pár minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy? Kdeže...Persie

Reagovat
fantomas

Rosický, Campbell..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Toma se ještě dlouho budou bát všechny praporky na WHL

Reagovat
fantomas

Spíš tyčka, ta se musela při tý tečovaný střele docela třást...

Reagovat
smazaný uživatel

trefil ho krásně

Reagovat
smazaný uživatel

ta měla oči

Reagovat
SunFells

Chtělo to praporek i za brankou no

Reagovat
fantomas

Sem na vážkách, jestli si Gomes zasloužil čistý konto víc než Robin gól.

Reagovat
smazaný uživatel

***** Robin van Persie *****

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham si zasloužil vyhrát, hrát skvěle deset minut je málo. Nick si asi ještě chvíli nechám, abych si mohl vychutnat gratulace

P.S. Chtěl bych vidět Messiho první zápas po pětiměsíční absenci, Robin byl absolutně famózní

Reagovat
supervizor

Bohužél Arsene s tímhle materialem to prostě nepůjde. Silvestre,Almunia,Denilson

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bendtner je jeden z nejtragičtějších útočníků PL . Jak přišel Persie, tak bylo vidět, co Arsenalu chybělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z čím nesouhlasíš?

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Bendtnerem. On když hraje na hrotu tak je dobrý. Dokazuje to už dlouho v dánské reprezentaci. V Arsenalu se ale míče nedočká, tak se začíná stahovat a pak je pro smích.. podobně je na tom Berbatov v MU, který kdyby se držel na hrotu, tak je na tom taky úplně jinak (líp).

Reagovat
smazaný uživatel

Presne preto si Arséne privedie Chamakha...

Reagovat
smazaný uživatel

přesné

Reagovat
Liquid

Na tu tabulku se dobře dívá.

Reagovat
Amos

Robin Van Persie ! kde bychom s tebou byli chlape... titul by byl skoro jistej

Reagovat
Kokesh

Ha ha ha.

Reagovat
Liquid

kdyby kdyby...

Reagovat
Amos

No kdyby vyhrál titul Man.Utd , tak si asi hodim mašli , zaplatpánbůh za vás..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Že to přeješ víc nám, než MU nechápu.

Reagovat
Amos

viz. dole

Reagovat
Liquid

Divím se ale, pro Arsenal je Chelsea městský rival, to MANU je pro vás ještě neakceptovatelnější?

Reagovat
Amos

Man.Utd je pro mě mnohem větší zlo , než Chelsea , navíc oni si ten titul zaslouží ještě mín , než my.. Vy jste z nás všech nejméně tragičtí , navíc Rudí čertíci mají už titulů dost,k tomu děsně nesympatického trenéra , Naniho , Brazilský dvojčata a Scholese.... Pro mě jsou největší hnus hned po Slepicích...vy jste až po Man.City,Man.Utd,Slepicím..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, co špatnýho je na Rafaelovi a Fabiovi, mě se oba líbí a oba jesou celkem sympaťáci, jinak souhlas s Nanim,SAFem,Scholes mě neva, to spíš Berba a Ferdinand (kterýho já osobně totálně nesnáším)

Reagovat
Amos

ty máš nesnášet celej Manchester United , jako fanda City..Ferdinand,Macheda , ty take nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj, jak já tenhle názor nemám rád. Nesnáší se přece, proto že to cítíš ne? Ne proto, že musíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je pro AFC městský rival asi jako WHU. To jen vy berete zápas s nima jako něco extra, protože nemáte nikoho vhodnějšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku přeháňka. Vás bereme jako rivala bojujícího o titul, i když ta městská rivalita tam je. Největší nenávist je samozřejmě s Millwallem a židama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vidíš ty (a správně). Ale drtivá většina vaších scummies považuje zápas s Arsenalem jako derby roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je ještě horší, tak většina těch blbečků považuje za zápas roku ten proti MU, protože si myslí, že to je náš největší rival.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

eště není konec...tak bacha at si ji fakt nehodíš. I když jdem zápas od zápasu,na nikoho se neohlížíme,balon je kulatý...

Reagovat
Amos

nestraš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to až skoro neuvěřitelné, ale pro mě je prostě Arsenal poslední roky skoro jen o dvou hráčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo by na tom bolo neuveriteľné, veď to je pravda. Rovnako, ako je túto sezónu MU od 1/3 o jednom a Chelsea o dvoch, od 2/3 o troch...

Takto to môžeš aplikovať na každý tím. Momentálne to jednoducho nie je ako pred 10 rokmi, že najšpićkovejším tímom tvorili káder minimálne 6-7 hráči a každý z nich utváral rozdiel. Dnes ten rozdiel vytvoria dvaja a zvyšok sa "vezie". Ale tak to nie je, akurát tie rozdiely sú markantnejšie, si myslím.

Reagovat
Liquid

Fabregas, Van Persie ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
SunFells

To se musíš ptát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes, Bale, Assou-Ekotto, Dawson

Absolutne neuveritelna defenzivni prace pod taktovkou KINGA

Rose za ten gol

Genialni prace Defoa pri druhem golu, pro mne nejhezci okamzik utkani

Bentley, Modric, Tommy vyborny prechod nahoru

Jen skoda, ze jsme nedali vic golu a nechali to zdramatizovat, meli sme asi 3 nepromenene golovky a dost dalsich prilezitosti.

Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně King dneska zářil... To jak hrál... Neskutečny přehled, poziční hra, nebál vse vyvyst balon, žadna chyba... Snad mu aspon to zdraví vydrží do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

"...meli sme asi 3 nepromenene golovky a dost dalsich prilezitosti."

Fakt? To je nějak moc, ne?

Reagovat
JIMMY-PO

uff to boli nervy ku koncu... inak dôležité víťazstvo pre nás Spurs ROSE

Reagovat
fantomas

Jinak k Van Persiemu ještě - do statistik se teda sice nezapsal ( ), takže je furt pod Adebayorem, ale sem si jistej, že o takovym prvním dotyku s balonem, jakej dneska předvedl RvP (určitě si každej vzpomene), si může božský Ade nechat jenom zdát...

Reagovat
Amos

Ale i ADE by stacil k titulu.

Reagovat
fantomas

Ale prdlačky...

Reagovat
Amos

stačil,množství šancí Nicka by proměnil

Reagovat
fantomas

Ten loňskej Ade toho spálil ještě víc jak letos Nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

To je pravda,otázkou je , jestli by makal jako v City,nebo se plazil,jako minulou sezonu.

Reagovat
fantomas

Spíš plazil, u nás totiž už asi neměl motivaci nebo nevim. Ale podle mě by se to těžko zlepšilo.

Reagovat
Amos

u nás měl "málo" peněz .. navíc Wilshere ho prý ohrožoval svou délkou leguána...

Reagovat
Godwinson

ale přesto dal dvakrát víc gólů, ne? tušim ..

Reagovat
fantomas

No to fakt ne. Dohromady jich dal Bendtner 12 (a neni ani zdaleka konec sezony), kdežto Ade 15. Zanedbatelnej rozdíl.

Reagovat
fantomas

A letos Ade jen 13 mimochodem, ale tady má zase deficit, že nehrál v Evropě...

Reagovat
Godwinson

myslel jsem samozřejmě pouze ligu ... Adebayor 10+7, Bendtner 5+4 ... ale jasně, do konce ještě něco zbývá ....

Reagovat
fantomas

Bendtner šest...

Reagovat
Godwinson

všude je psáno 5, dneska dal Walcott, ne? :)))

Reagovat
Godwinson

už to vidim, sorko

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Neee

Reagovat
Godwinson

když jsem koukal na livesport, měli tam Walcotta jako střelce, už to mají opravený ..

Reagovat
Godwinson

k titulu by stačilo, kdyby neměl Arsenal věčně zraněnou půlku týmu :))

Reagovat
Godwinson

jsem zvědavej, co bude s Vermaelenem, jestli dohraje Arsenal ligu s dvojkou Campbell - Silvestre :))

Reagovat
fantomas

Už si ani neškrtne, až se vrátí, to je přece jasný..

Reagovat
Godwinson

až se vrátí kdo? Vermaelen? to nevim, kdy bude, proto jsem to tak postavil, teda, nevim jak je to se Songem .. pravda ..

Reagovat
fantomas

Ode mě to byl ale fór...

Reagovat
Godwinson

já nepochopil příspěvek jako celek, natož fór ukrytý v něm, sorry

Reagovat
fantomas

No já myslel, že to tvoje byla ironická narážka, že teď určitě ke konci sezony oba veteráni vyletěj a pak to bude mít Vermaelen s návratem těžký...

Reagovat
Godwinson

nene, narážka ne, jen jsem tim chtěl říct, že s touhle stoperskou dvojicí jít na City, tak by to byl ještě horší výsledek než s nima uhrála na Stamford Bridge Chelsea :)

Reagovat
fantomas

My víme no...ale Djourou už prej trénuje, takže jak znám Wengera, co nejdřív to jen pujde a při takový krizi ho tam šoupne hned, jak to jen bude možný...

Reagovat
Godwinson

když už jsme tam, zajímalo by mě, co v Arsenalu s těma hráčema dělaj, fakt ... kde mohli být nemít tam takovej lazaret ... nechápu to a docela je mi jich i líto :)

Reagovat
smazaný uživatel

Huge OT: Udivují mě naprostou nesoudní (samozřejmě ne na tomto webu) fans Capitals, který Habs berou jen jako formalitu. Mám takový dojem, že se hodně zapotí..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mám takový pocit, že Spurs mají poslední dobou patent na krásné (a trochu i šťastné) góly proti nám?

Reagovat
smazaný uživatel

almunia?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné derby a konečně výhra, výborný týmový výkon SPURS, skvělý Gomes a parádní návrat Van Persieho!!!Jsem neskutečně šťastný!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal NAVŽDY !!!!...Dneska parádní derby, jen škoda toho výsledku..RvP klobouk dolů, musel bych oopakovat to co tu už bylo řečeno, ale "odkdybyováno" , s ním by tabulka vypadala jinak, bohužel nevypadá...z 12 možnejch bodů Čelski alespoň 6 neztratí, takže titul snad zase za rok

Reagovat
Liquid

no na vás by musela ztratit 7, protože pro Chelsea hraje velmi kladné skóre a to už prostě neztratí, jinak Portsmouth nedostal branku 210 minut

Reagovat
miezto

2 zápasy, co natom

Reagovat
Kokesh

Zas se z něho neposerte. Každou sezónu byl rád za pár gólů, kromě minulé. To, že je furt zraněnej je druhá věc, ale s ním nebo bez něj hraje Arsenal furt jen to co může, na titul to není a dlouho nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

jediný co uměj agličani na konci zápas,u je se modlit ,nebo kousat nehty místo toho aby pořádně bouřili

Reagovat
smazaný uživatel

Andy, nič proti, ale ešte raz skús brániť nejakého blbečka, byť sa ti zdá, že "frajerujem" a byť má so sebou pekný book so štatistikami, tak ťa niekam pošlem. A nemyslím to nijak zle

Reagovat
smazaný uživatel

prej "derby", vždyt se to snad k těm hráčům na obou stranach ani nedoneslo... slipky zvolily taktiku a la chelsea ci Manchester a vyšlo to, Arsenal ma s kvalitnim mančaftem, co začne betonovat vždycky problemy...

Reagovat
smazaný uživatel

Z tebe mi je fakt na blití.

Reagovat
fantomas

Táhni..

Reagovat
smazaný uživatel

chcipni

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu vravím návratka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez, scume

Reagovat
smazaný uživatel

naučil ses použivat anglickou nadavku? bravo, potlesk

Reagovat
Sarlin

Táhni si sledovat ty svoje Hvězdný vrata a neopruzuj tady....

Reagovat
smazaný uživatel

Hvězdný vrata jj, až vyjde novej dil, tak hned pujdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to jsou názory, kdyby tvoje máma věděla co z tebe bude tak by tě radši polkla.

Reagovat
smazaný uživatel

co je na nich špatného?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu tě poučovat, příjdeš na to snad časem sám.

Reagovat
smazaný uživatel

dělej srabe

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen to, že někomu napíšeš chcípni pro mě znamená, že i kdyby tvý příspěvky byly sebelepší, tak moje reakace bude na tebe stejná.

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce

Reagovat
smazaný uživatel

to nemůžeš pochopit, to jsem napsal jenom fantomasovi a getzovi,protože to jsou nejarogantnějši lidi tady a potřebovali by oba proplesknout...takoví místní brouci pytlíci

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jestli si nepleteš sebevědomí s arogancí. Já tu chodím delší dobu a oba dva jsou úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by jsi je měl začít sledovat pozorněji, u nich dvou speciálně - pokud máš jiný názor než oni, tak se ti začnou vysmívat, to tě většinou naštve..a už se hádáš s nějakym chudákem, co se zjevně nad diskusemi tady ukájí....

Reagovat
Arbiter

mám občas jiné názory, než Getzo i fantík, ovšem ničeho takového, co popisuješ, jsem nezaregistroval...

Reagovat
smazaný uživatel

dukazy dodám až na ně natrefim..každopádně to bude pod nějakym souhrnem epl

Reagovat
Arbiter

jediné vysvětlení může být, že jsi totálně mimo a proto takové reakce...

Reagovat
$dolar$

Nycholas je naprosto v pohode

Reagovat
$dolar$

°i

Reagovat
Arbiter

to samé můžu říct o fantovi a getzovi

Reagovat
smazaný uživatel

už ti to začíná docházet

Reagovat
$dolar$

Getza moc neznam, fandu trochu, ve skutecnosti je v pohode, ale tady pusobi arogantne... Getzo tady pusobi jako naprostej namyslenej k°eten...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak povedané, rozdiel robí len to, že ho poznáš, inak by si tvrdil to isté i o mne. To je smutné...

Reagovat
Arbiter

já nevím, proč máš za potřebí to řešit, prostě to nech tak, jak to je, ať si to myslí, dyť ti to může být jedno, no ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Majstrom sveta, čo pojedli múdrosť sveta, ako si naivne myslí eštestáledieťa dolar možno. To ale ja nie som. Ale žily mi to netrhá, o to sa neboj.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

takže ten, kdo má na něco jiný názor než tihle dva šašci, musí být 100% mimo, protože jejich názory jsou dogma a přes to nejede vlak... tohle je strašně smutné, navíc mě baví všichni ti anální horolezci v čele s tomasinhem... to je někdy komedie, aby se neupalcovali k smrti

Reagovat
$dolar$

Nema to cenu, ja uz sem radsi ani nechodim, zjistis casem ze to nema cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

nemá, znám spoustu lidí, co na ef kašle právě kvůli tomu, že tu není možné psát nemainstreamove názory, aniž by se člověk neocitl pod sprškou provokací a úšklebků...

Reagovat
$dolar$

ja jsem jednim z nich

Reagovat
Arbiter

chudinka můžeš si za to sám

Reagovat
$dolar$

ale ja jsem vklidu, ja sem chodit nemusim Mne to nechybi

Reagovat
Arbiter

ale no tak... teď chodíš do sekce PD?

Reagovat
$dolar$

nemam duvod, ta liga me moc nezajima, krom Athletica ktery mam s Villarrealem celkem rad...

Na EF chodim do SA, kde te hned neodsoudi za neco co nevis a nehraji si na machry, kdyz neco vi... jako tady na PL, kde si kazdy mysli, ze spolknul vsechnu moudrost sveta (getzo, chazy, fantom posledni dobou ) a maji nutkani to davat stale najevo...

Reagovat
Arbiter

bereš to všechno moc vážně

Reagovat
$dolar$

beru to tak, jak to na me pusobi

Reagovat
Arbiter

já si myslím, že by ses měl naučit nad takovými věcmi povznést...

Reagovat
$dolar$

Uz naucil, jen jsem v Nyholasovi videl sebe, tak jsem ho chtel podporit A jdi uz spat Saso Bukanyre dobrou

Reagovat
Arbiter

dobrou kuřbuřte

Reagovat
smazaný uživatel

vystihl to celkem slušně

Reagovat
Arbiter

fakta a názory jsou dvě rozdílné věci

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, nicméně já psal o názorech..."o faktech se nediskutuje"

Reagovat
smazaný uživatel

To sa akože čuduješ, že sa ti niekto vysmeje keď povieš, že na WHL nebola atmosféra? Alebo, že Gerrard je diver? To, že si z teba niekto preto uťahuje je normálne, lebo to, čo ty nazývaš názorom, o ktorom sa diskutuje a nielen sa odmietne, to je bohužiaľ faktom, ktorý nevidíš. Ja neviem všetko, o milióne vecí sa nediskutuje, tam, kde mám rezervy (už dávnejšie) neleziem, ale takéto veci jednoducho nemôžeš mať nikomu za zlé.

To nie je žiaden mainstream, to je o tom, že niekto vie a niekto nie. Problém by to nebol, keby si to ten druhý nechal vysvetliť, ale to je márna snaha v 90% prípadov. Pre tých 10% to robím, nie preto, že by som si potreboval namastiť ego sám, na to mi pokojne stačia slová uznania kdekoľvek a kedykoľvek, nie na EF. Pokiaľ sa ti to nepáči, tak sem naozaj jednoducho nechoď. Nikto (teda až na občasne nevhodné výrazové prostriedky) ti nikdy nerobí nič viac, len to, čo sa dá ako reakcia očakávať. Tak to bolo, je a bude, to je normálne. Nemysli si, že patríš k nejakej mase utláčaných. Sú tu stovky užívateľov a skutočný problém majú dvaja, ďalší štyria si o mne myslia zle (aj to preto, že som im rečičkami neulahodil) a zbytok je úplne vporiadku. Prečo? Lebo tomu rozumejú, nepíšu ch*joviny, žiaden "mainstream". Tak to pochop a ak ti to vadí, tak sem skutočne neprispievaj. Svet bude častokrát šťastnejší pre obe strany.

Reagovat
Arbiter

si celkem fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ty kecale, zase tam, kde nemáš čo hľadať...

Reagovat
Arbiter

jak o mě jednou prohlásili mí spolužáci: "Saša je všude."

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, som neraz počul na kázni to isté o Bohu...

Reagovat
Arbiter

já se nechtěl chlubit, že jo

Reagovat
fantomas

Hlavně si uvědom, že takhle rozhodně nereagujem na všechny, ale na vybraný jedince, kteří si to dle našeho mínění zasloužíš. A ty si byl z jistých důvodů vybrán...

Reagovat
smazaný uživatel

Jop.

Reagovat
Arbiter

kteří si to dle našeho mínění zasloužíŠ

Reagovat
fantomas

Shit.

Reagovat
Arbiter

je to vtipnější s tím "š"

Reagovat
fantomas

*zaslouží samozřejmě

Reagovat
$dolar$

Mas pravdu

Reagovat
Arbiter

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

nejhorší na tom je, že ten chlapec má částečně pravdu :))

( i když fantomase bych do tý kategorie až tak necpal )

Reagovat
Arbiter

tahle funguje každá skupina, spirála je holt spirálou

Reagovat
Godwinson

nic neřikám, jen jsem napsal, že ač měl blbý kecy, v té pointě má samozřejmě pravdu :)

Reagovat
Arbiter

jasně, ale znáš pohádku o neúspěšném manažérovi, že jo

Reagovat
Godwinson

nejspíš neznám, ale čekám podobnou blbost, jako spirála :))))

Reagovat
Arbiter

tak já ti ji trochu nastíním- jaký vliv ve firmě na lidí má manažér, který toho hodně posere nebo nedokáže obhájit svou vizi? Takový krásný příklad je Julínek, jen kvůli tomu, že nedokázal vysvětlit, proč zavedl 30,-, nakonec nedokázal protlačit sněmovnou žádný návrh, byť byl sebelepší. A proč? Protože si to posral jedním velkým neúspěchem ve své manažerské funkci

Reagovat
fantomas

Ale tak já nevim, přece nemůžete čekat, že tady budeme příjemný úplně na každýho. Myslim, že to tady koneckonců nezvládá nikdo, a zas to rozhodně neni tak, že bysme byli nepříjemný na každýho (jak se snad Nicholas snaží naznačit nebo co). Holt asi nejsem nejtrpělivější člověk, když mě po chvíli vytočí taková natvrdlost jednoho statistika, kterej furt mluví o (obvčas dost irelevantnim) A a neni ochotnej přiznat si B, ale proto snad nemusim bejt nutně arogantní, povýšenej a já nevim jakej ještě. Nebo jo? To samý s Nicholasem. Už dlouho tu prezentuje názory, s kterýma se v celý diskuzi stěží ztotožní jeden, dva lidi. No budiž, když ho baví jít proti proudu, tak ať, ale ať potom aspoň neprská, jak sou na něj všichni zlí. Protože i jemu přece musí být jasný, že prohlášením o mizernosti NLD (z globálního hlediska snad divácky nejatraktivnějšího derby v celé PL) tu zvedne mandle nejednomu uživateli a to nemálo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

máš samozřejmě pravdu .. ale ono je být příjemný a reagovat arogantně na každýho uživatele, v tom já osobně vidim rozdíl a občas se mi to dost nelíbí ... jasně, někteří si o to přímo koledujou, ale někde, často, je to dost zbytečný .. na druhou stranu, proti gustu

Reagovat
smazaný uživatel

Niekde je, uznávam i sám, ale tam som sa vždy ospravedlnil...Navyše, nikdy to nebolo nič vážne.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřel

Reagovat
smazaný uživatel

aa, gloryhunter se ukázal jj, vystřelim, už mě to tu stejně nebavi

Reagovat
fantomas

Nech si kecy na koledu a už konej...

Reagovat
Mindas

Jednomu tu vykládáš něco o tom, že se naučil anglickou nadávku(scum) a sám tu pořád rozhazuješ nějaké gloryhuntery apod. Ty jseš opravdu kašpárek.

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunter Pindas se připojil...a zase blbě pindá

Reagovat
Mindas

Ou, tak teď si to Pindasovi, tomu největšímu gloryhunterovi, neskutečně natřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Divaky jsi neslysel?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Tottenham

Reagovat
fantomas

Fakt si morálně zklamal...

Reagovat
smazaný uživatel

Oboum. Zápas jsem neviděl, ale po příchodu z hospody mě výsledek potěšil... Samozřejmě je jinak nesnáším, kurvy židovský...

Reagovat
smazaný uživatel

o víkendu je vyrabujem...

Reagovat
fantomas

No to doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

at víte jak na ně příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak loni?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Musim uznat, ze Wenger mel pravdu, Van Persie, kdyby byl zdrav, hraje opravdu na top urovni, dnes sme se vsichni mohli presvedcit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo jasné aj bez "presvedčenia sa"...

Reagovat
Sarlin

Takže City zničí United a následně i Arsenal, načež Wenger podcení jednoho z trojice Wigan, Fulham, Blackburn....

Reagovat
smazaný uživatel

Jupí, členové BNP už začínají vylejzat...

Reagovat
fantomas

BNP? Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

British national party?

Reagovat
fantomas

Jo, už chápu..

Reagovat
smazaný uživatel

Takoví hodní lidé...

Reagovat
smazaný uživatel

Banka national Paris? Taky nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

*nationale

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě porazit o víkendu Čukotku a zkomplikovat těm šaškům fotbalový život

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dneska naposled... Ale určitě je to pro tebe fajn pocit mít takový nick při tomhle zápase zrovna s takovým výsledkem

Reagovat
smazaný uživatel

:) Zažil jsem krásné momenty, povedená sázka. Repete?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemanja

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsei porazí.. To je jasný, ale hlavně doufám, že to bude k něčemu platný..

Reagovat
Godwinson

jako, že jí porazí Tottenham?

Reagovat
Arbiter

jsem rád, že máš věšteckou kouli

Reagovat
smazaný uživatel

No nic idu si lehnout..... tak Chelsea vítěz PL letos. Dobrou noc zatím.

Reagovat
mike.84

nezakřikni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se dívám na termín zápasu v Liverpoolu a spadl mi balvan ze srdce. Nekryje se to se zápasem Ostrava - Sparta nesmí to změnit.

Reagovat
$dolar$

Tottenham A Arsenal spadne jeste na 4. misto

Reagovat
smazaný uživatel

CFC, MU, AFC, MC, LFC, THFC, AV - tutovka.

Reagovat
Arbiter

nevěřím, že LFC přeskočí slepice...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Me prani - Chelsea, MU, Tottenham, City, Arsenal, LFC, AV...

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
SunFells

tak to skutečně zůstane jen u toho přání

Reagovat
Mircu5

Reagovat
Didier Drogba

Arsenal mám sice rád,ale aspon Tottenham ve hře o 4.flek.Ted jen prohraji s Chelsea a pak samý výhry,kdežto **** City( ) porazí jen Utd a pak samý prohry

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Mindas

Reagovat
vodka

Dawson jinak je tuto sezonu s přehledem nejlepší stoper THFC... V průběhu posledních 2 sezon neskutečně vyzrál a konečně potvrzuje potenciál....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skutečně pravda, k dokonalosti mu chybí jen jedna věc - dneska hrál skvělě jako vždy, ale stejně udělal chybu, musel to na poslední chvíli hasit Kaboul. Nepočítám sklouznutí ve Wembley, to je osud, ale on má prostě letos co zápas, to menší zaváhání, ze kterého se vyklube problém, který za něj musí řešit spoluhráči. Nevím, jestli sem slepej, ale tohle jsem třeba u Bassonga nikdy nezaregistroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Bassong postupně úplně přestal hrát ne? Aspoň ze začátku nastoupil myslím do 6utkání v řadě a teď jsem o něm dlouho neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak ted naposledy hrál semifinále FA s Portsmouthem...

Reagovat
smazaný uživatel

hraje pořád, ale na derby se vrátil King

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Takze tleskam Bruceovi, ze nedotahl prichod Balea.

Reagovat
mike.84

rose gtakovej góól to jsou ty momenty které dělají fotbal fotbalem a které hračovi jednou za čas udělají na 10 vteřin ráj na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

je neuvěřitelné, že ta sebranka padavek v červených dresech vůbec mohla hrát letos o titul......

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nechápu... když prodali Ronalda a Teveze... kdo by to čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vladis271

Reagovat
afc

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O víkendu se rozhodne o titulu, pokud rozdíl bude stále 4 body po víkendu, tak jde titul do Londýna. Pokud ne, tak to může být ještě zajímavé. Vše závisí na Carlovi, aby udělal správné kroky a neriskoval nějakou slepovanou sestavu...

Reagovat
smazaný uživatel

trochu zavrtám: už zase fandíš Chelsea?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja: bojkot neznamená koniec

Reagovat
Arbiter

jeho prohlášení bylo jednoznačné

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak Nějaký překvapení se sestavou nečekám

Reagovat
Deywid

teoreticky stačí, keď prehrá United s City...Chelsea si potom može dovoliť "luxus" dvoch prehier na White Hart Line i Anfielde (samozrejme za predpokladu že doma porazí Stoke i Wigan)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Poolu už stejně o nic nejde...

Reagovat
Arbiter

šak píše- rozdíl 4 bodů

Reagovat
Deywid

no tak som to len parafrázoval akože

Reagovat
smazaný uživatel

Gomés má neskutečný reflex, škoda že jsem to secerolonýdnské derby nemohl sledovat živě, podle sestřihů to vypadalo na hodně zajímavý zápas...RvP škoda, mohl to být návrat se vším všudy

Reagovat
smazaný uživatel

Zostrihy klamú...Ale tak nie, proste to zas tak dobré nebolo. Arsenal mal loptu, ale hovno vymyslel, alebo Rosický ohrozoval obe rohové zástavky, Spurs perfektne vykrývali priestor, boli dôrazní, vyrážali do nebezpečných kontier. Gól dali rýchlo, zlomili AFC druhým. V druhom polčase to bolo zlepšenie z oboch strán len mierne, AFC opäť nič, nezmenilo sa to ani príchodom Walcotta, ktorému nebol nik schopný dať poriadnu kolmicu /Rosického pľuvátka, ktoré zachytil prvý obranca Spurs ) a zmena prišla až nasadením Persieho. Ten nárast všetkého bol neskutočný, sám si mohol vidieť tie šance nehovoriac o tom, že herné sebavedomi im stúplo o triedu nahor. Tottenham záver ale vďaka Gomesovi ubránil.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dík za upřesnění

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. RvP, hned jeden z prvních kontaktů s míčem, kdy se patou zbavil obránce Spurs naznačil, že se k něčemu velkému schyluje...škoda těch šancí, nedá se říct že by to řešil špatně, akorát to na Gomése nestačilo (nejlepší byl stejně ten zákrok proti Sollově hlavičce)...

Reagovat
SunFells

Vzhledem k tomu, že Gomes při každé standartce u které se dala ohrozit brána stál téměř uprostřed branky a Peršanův přímák se krásně točil ke vzdálenější šibenici, tak bych vyzvihnul především tento zákrok

Reagovat
anonym

V záložní řadě byl jediný záložník, který se snažil vymyslet něco dopředu a vzít to občas i na sebe. S Bendtnerem v útoku a Sylvestrem v obraně nemůže vyhrát nikdo. Arsenal doplatil na zranění stejně jako několik posledních let.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa ráta, avšak to, koľko toho laxnosťou pokazil ten výkon zráža o dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

přeju totenhamu 4.místo,místo toho arabskýho manchasteru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

přesně tak ! no a že sou lodnýňští... pořád sympatičtější než city nebo legrační pool

Reagovat
smazaný uživatel

Capello: Johnson mi padl do oka

Adam Johnson podává solidní výkony v Manchesteru City a je možné, že bude reprezentovat Anglii na světovém šampionátu. "Padl mi do oka. Teď je důležité, aby získal nějaké zkušenosti na mezinárodní scéně," přiznal trenér Fabio Capello, že zvažuje povolání Johnsona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
vladis271

Je normálne aby chalan z dalekého Slovenska videl a hlavne vedel, že ten chalan nato má, a malo by sa onho zabojovat, namiesto Maxiho a podobných polovičatých riešení? Preboha, kolko stál? Neviem niečo sa mi marí, že 7 mega /ak sa mýlim, tak sorry/, ale ropáci získali za smiešny peniaz anglického reprezentanta, ktorý ak bude pokračovat v nastavenom trende, stane sa v budúcnosti hviezdou albionu. Namiesto toho nám po krídlach behajú netechnický Kuyt, slabý Maxi, a do stredu vycentrovaný Yossi. Ani jedno špičkové krídlo. Rafa už vypadni!

Reagovat
mike.84

jen ho tam pleskni !

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to hovoril, ten chlapec to v sebe mal od začiatku!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to taky říkal už když přestupoval, že je to budoucí hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

Až pri prestupe?

Reagovat
fantomas

Ježiš, Getzo si zase na někom dokazuje, jakej je to skvělej vizionář.

Reagovat
r.mrazik

jenom machruje...Adam hral dobre samozrejme uz v Boro...

Reagovat
fantomas

To víme my všichni tady..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, zase nevyšlo... A zas to pochopili len dvaja zo 4.

K Adamovi - no veď

Reagovat
smazaný uživatel

Viac smajlov už dať neviem

Reagovat
Arbiter

nejlepší je kombinace " "

Reagovat
fantomas

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kráľovská prihrávka Defoea...

Reagovat
smazaný uživatel

...a Ebouého blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje

Reagovat
fantomas

Spíš Silvestreho..

Reagovat
smazaný uživatel

Eboué stál 2 metry za posledním obráncem, jinak by to byl jasný ofsajd...

Reagovat
fantomas

I tak je to Silvestreho selhání naprosto neomluvitelné. Nevšímat si takového hráče, mít ho za zády, ještě dobré 3 metry odstup, to chce fakt kumšt.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak je to pochopitelné v případě, že celá obranná linie vybíhala dopředu a snažila se vystavit Balea do ofsajdu, jen nekalkulovali s "líným" Ebouém...

Reagovat
fantomas

No to bude možná tim, že sem Arsenal ofsajdovou past neviděl zahrát už hoodně dlouho..

Reagovat
smazaný uživatel

dvojka Gallas - Vermaelen s tím problém neměla, se Solem a ještě víc se Silvestrem už sehranost není na takové úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

byl to Sagna

Reagovat
Tomanatura

Spurs Ku*va poperte se jeste o tu LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Spurs v LM

Reagovat
Devil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele