34. kolo
10.04.2010 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Hammers po výhře nad Sunderlandem unikají sestupu

West Ham na domácí půdě zvládl veledůležitý zápas se Sunderlandem a zásluhou jediné branky Ilana z 51. minuty si připsal tři body. Ty mu zajišťují únik sestupovým pozicím, avšak záchrana je ještě stále daleko.

Black Cats ale mohli začít na Boleyn Ground úplně jinak, po deseti minutách se po Malbranqueově rohu dostal míč ke Campbellovi, ale tomu kulatý nesmysl přeskočil nohu, a tak mladý útočník nedokázal zakončit. Za šest minut se za zády Spectora zjevil Bent, ale šanci mu ještě stihl zhatit Upson. Vzápětí se hra přesunula na druhou stranu, Behrami tvrdě vypálil a Gordon neudržel míč v rukavicích, ale před dorážejícím Stanislasem zasáhl Richardson. Za další minutu udělali hosté obrovskou chybu v rozehrávce a mohli děkovat Gordonovi, jenž se štěstím zlikvidoval Colea. Do poločasu měl po dalším vyraženém míči Cole, ale místo střely se rozhodl nahrávat Ilanovi, kterého ale zablokoval Ferdinand.

Druhý poločas začal svižněji a už po šesti minutách padla první branka zápasu. Dlouhý trestný kop přistál v pokutovém území u Carltona Colea, který míč sklepl Illanovi a ten ve skluzu přesně zakončil. Zanedlouho mohl srovnat stav po povedené kombinaci s Malbranquem a Bentem Cattermole, ale míč poslal těsně vedle Greenovi branky. Čtvrthodiny před koncem Hammers výtečným zákrokem podržel Green, když zastavil Hendersonovu střelu, kterou už spousta přihlížejících viděla v síti. Ve třetí minutě nastavení dal sice definitivu domácímu vítězství Franco, ale vzápětí musel své oslavy odložit, když musí pro hraní rukou míč neuznal. Nicméně chvilku nato se již mohl radovat, protože sudí odpískal konec a pečetil důležité tři body pro West Ham.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

West Ham je v krizi a už musí vyhrát-2:1

Reagovat
Virtuos

Možná remíza, ale po zápase proti Kohútom, kde Black Kats zahrali veľmi pekne(škoda penalt Benta), by mali vyhrať hostia, uvidí sa

Reagovat
smazaný uživatel

west ham dnes musí vyhrát!

Reagovat
Devil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele