34. kolo
14.04.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan Athletic - Portsmouth FC 0:0

Wigan měl velkou šanci vzdálit se sestupovým příčkám, když hrál před domácím publikem s bezradně posledním Portsmouthem, avšak nakonec si odnáší pouhý bod po divácky neatraktivní remíze 0:0.

V úvodní půlhodině se obě mužstva ukázala s jednou šancí. Nejprve měli šanci Pompey, míč vyvezl Vanden Borre, poslal ho na Ritchieho, ale ten hlavičkou nedokázal přesně zamířit. Velkou šanci pak měl Wigan. Rychlý výpad Diameho následovala přihrávka na Scotlanda, který pálil z otočky, ale pouze přímo do Ashdowna. V samotném závěru prvního dějství našel přesným dlouhým pasem Bramble Rodallegu, který se uvolnil přes Rochu a na levé straně si našel místo ke střele, ale míč poslal do horní galerie a byl značně nespokojen.

Další šanci si Latics vytvořili deset minut po změně stran. Figueroa prošel mezi dvěma obránci a v pokutovém území našel Scharnera, který ale v čisté šanci přestřelil. Po hodině hry přišla další šance. U zrodu stál opět Bramble, jenž tentokrát našel N'Zogbiu, ten zapracoval s míčem a poslal míč na hlavičku Scotlanda, jenže ani on branku netrefil. Wigan bezgólový stav nezlomil ani v 81. minutě, kdy se po nepříliš povedeném rohu nakonec dostal k míči McCarthy a donutil Ashdowna k dobrému zákroku. Až ve třetí minutě nastavení se poprvé dostal do akce domácí brankář Chris Kirkland, ale hned musel vytáhnout nebezpečně vyhlížející Smithův centr mířící pod břevno. Poradil si ale dobře, a tak bere Wigan s Portsmouthem po bodu.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Virtuos

Prial by som výhru Pompey nech si na cestu zoberú ešte nejaké body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele