34. kolo
11.04.2010 13:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Wolves se přibližují záchraně, remizovali se Stoke

Wolves jsou opět o něco blíže záchraně, ačkoliv dnes pouze remizovali se Stoke City 0:0. Wolves však mají 33 bodů a na sestupové pozice mají náskok šesti bodů, přičemž do konce zbývají už jen čtyři kola, což dává nováčky dobré výhledy.

Hra v prvním poločase byla dost rozkouskovaná, míč sice většinu času drželi na svých kopačkách domácí, jenže příliš z toho nevytěžili. Jen potvrdili, že na Molineux Stadium střílet góly neumí. Vždyť Wolves před svým publikem nedali gól v šesti z posledních sedmi ligových klání. Stoke hrozil zejména ze standardních situací, jak se očekávalo. Po dlouhém autu Roryho Delapa hlavičkoval Faye, ale netrefil. Huthova hlavička zas zamířila přímo do Hahnemannovy náruče. První vpád Wolves do pokutového území skončil rovněž neúspěchem, protože David Jones nedosáhl na Foleyho centr.

Na druhé straně však znovu úřadoval Faye, ale opět neúspěšně. Nejprve se netrefil hlavičkou po Whelanově asistenci a ani další Delapův aut nedokázal dostatečně dobře využít. Pravděpodobně největší šanci zápasu měli Wolves po Jonesově rohu, který na první tyči trefil Edwards, ale hlavičkou připraveného Sorensena nepřekonal.

Pro Stoke mohl po přestávce vystřelit vedení Sidibe, když se ocitl úplně sám na zadní tyči, jenže Whelanovu přihrávku poslal nad branku. Dobrá individuální akce na druhé straně dovolila zakončit Edwardsovi, pouze přímo do Sorensena. Šancí ale celkově příliš nebylo a nic s tím neudělali ani Iwelumo s Tuncay, které oba trenéři poslali na hřiště za účelem vstřelení gólu. Zubar další hlavičkou trefil Sorensena, Whelanova střela zas branku netrefila. Sorensen byl trefen i v nastaveném čase standardkou Milijase, a proto se oba týmy rozešly bez branek.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Virtuos

Wolves to doma moc nešlo, remíza bude spravodlivá

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra stoke

Reagovat
Legolas John

Jasná remíza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele