Anglická Premier League - souhrn 31. kola

02.04.2011, 15:42, aktualizováno 03.04.2011, 18:54
Komentáře a souhrny
Manchester United měl na hřišti West Hamu co dělat, po změně stran ale otočil z 0:2 na 4:2 a pojistil si vedení v tabulce. Dalším týmům z popředí tabulky se nedařilo - Tottenham remizoval ve Wiganu, stejně dopadla Chelsea ve Stoke, Liverpool prohrál na půdě WBA a Arsenal jen remizoval s Blackburnem. Manchester City rozdrtil Sunderland...

Manchester City - Sunderland AFC 5:0

03.04.2011 17:00

Góly: 9. Adam Johnson, 15. Carlos Tévez (pen.), 63. David Silva, 67. Patrick Vieira, 73. Yaya Touré

Manchester City rozstřílel doma Sunderland 5:0 a posunul se zpět na třetí místo ligové tabulky před Chelsea, ta však má jeden zápas k dobru. Dvě branky nasázeli domácí ještě v první půli, další tři přidali v dějství druhém a byl z toho pětigólový debakl. Sunderland pokračuje v obrovském trápení a čím dál více se blíží sestupovým vodám.

První vážnější šanci si vypracovali domácí, konkrétně se pěknou střelou prezentoval Balotelli, Mignolet byl na místě. Co se však nepovedlo Balotellimu, napravil v deváté minutě Adam Johnson, který si narazil míč s Yayou Tourém a tváří v tvář gólmanovi Sunderlandu zavěsil.

Ve čtrnácté minutě dostal perfektní míč za obranu Tevez, jehož na hranici pokutového území fauloval Bardsley a sudí Webb se nerozpakoval, žlutá karta a penalta!. Nařízený pokutový kop s obrovskou dávkou štěstí proměnil sám faulovaný Tevez, Mignolet si na míč sáhl, vytěsnit mimo svou svatyni ho však již nedokázal. Hned o pár minut později se do velké šance probojoval na levé straně Kolarov. jenže nedal.

Snad jedinou větší šanci hostů v zápase měl pět minut před přestávkou ghanský útočník Asamoah Gyan, jeho chytrý oblouček překonal Harta, ale zamířil těsně vedle domácí brány. Do šance se těsně po pauze dostal i Balotelli, ten však neměl svůj den. Na třetí gól v síti Sunderlandu se na City of Manchester Stadium čekalo do třiašedesáté minuty, kdy do pokutového území pronikl Tevez, servíroval přihrávku Tourému, míč se nakonec však odrazil Silvovi a ten podél Mignoleta pohodlně skóroval.

Trvalo to jen čtyři minuty a domácí již vedli o čtyři branky. Rohový kop z levé strany se vrátil k jeho exekutorovi, Kolarovovi, který prudkým centrem vrátil balón do vápna a Vieira ve skluzu zavěsil. Dvacet minut před koncem pálil z velké dálky Balotelli, Mignolet nevypadal při tomto zákroku zrovna jistě, tentokráte však jeho branka zůstala nedobyta. Ne tak o minutu později, kdy pod nátlakem zazmatkoval mladíček Colback, našel nechtěně přesně Yayu Tourého, který neměl problém uzavřít svým gólem atraktivní utkání. V samotném závěru to ještě z volného přímého kopu zkoušel Balotelli, tomu však dnes nebylo přáno, balón skončil na břevně.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Blackpool FC 3:0

03.04.2011 14:30

Góly: 23. Bobby Zamora, 28. Bobby Zamora, 72. Dickson Etuhu

Fulham na domácím stadionu Craven Cottage s přehledem zdolal Blackpool a posunul se na desáté místo ligové tabulky, v úplném klidu však stále býti nemůže, náskok na osmnáctý West Ham čítá jen šest bodů. O pohodlné výhře rozhodl dvěma góly kanonýr Bobby Zamora, definitivní pojistku pak přidal záložník Etuhu. Blackpool se drží pouhý bod nad sestupovým pásmem a vzhledem k nejhorší formě z ligy se sestup jeví jako reálná varianta.

Na začátek by bylo záhodno podotknout, že domácí byli po celý průběh zápasu jednoznačně lepším týmem a zvítězili tak naprosto zaslouženě. Koneckonců, hosté přímo ohrozili branku Marka Schwarzera jen čtyřikrát. O jakýs takýs rozruch před domácí brankou se starali snad jen James Beattie a Charlie Adam, nejlepší letošní střelec i nahrávač týmu. Právě druhý jmenovaný kapitán mužstva se dostal ke střele v deváté minutě, jenže dobře ve skluzu zasáhl Hangeland a ránu zblokoval.

První velkou příležitost si domácí vypracovali v šestnácté minutě, kdy se do zakončení dostal Damien Duff, proti však stála pravá tyč hostující branky, na kterou balón skvěle vyškrábl brankář Kingson. Na vedoucí branku se přesto nečekalo dlouho, ve třiadvacáté minutě se snažil Beattie narazit míč svým obráncům, místo toho ho však poslal přesně mezi ně na nabíhajícího Zamoru, který tváří v tvář Kingsonovi nezpanikařil a tvrdou ranou do šibenice otevřel skóre utkání.

A už o čtyři minuty poté to bylo o dvě branky. Na Duffův perfektní centr z pravé strany si naskočil vytáhlý forvard Zamora a hlavou se trefil přesně na zadní tyč. Těsně před přestávkou mohli hosté korigovat stav utkání, na skvělý Adamův pas za obranu si naběhl Beattie, předskočil vybíhajícího Schwarzera a hlavou poslal míč podél australského gólmana do branky, tam se však stihl na poslední chvíli vrátit Chris Baird a odhlavičkoval míč z brankové čáry.

V padesáté osmé minutě se dostal do další šance Beattie, jeho rána z těžkého úhlu ale orazítkovala jen levou tyč domácí brány. Cottagers mohli definitivně pojistit své vedení v šedesáté minutě, Dempseyho rána byla nepříjemná, ale Kingson i přes problémy s rovnováhou špičkou kopačky vyrazil. Dobrou možnost měl na druhé straně střídající Puncheon, ten však trefil pouze střed branky.

A tak potřetí udeřili domácí. Na Murphyho skvělý centr z volného přímého kopu si naskočil Etuhu, Kingson jeho hlavičku skvěle vyrazil, na jeho následnou dorážku po přihrávce Hangelanda ale již neměl nárok. Třináct minut před koncem mohl ještě více ponížit Blackpool Dempsey, jeho levačka z malého vápna ale skončila na tyči. V nastaveném čase mohl alespoň snížit Gary Taylor-Fletcher, jeho hlavička z bezprostřední blízkosti ovšem zamířila nad.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Blackburn Rovers 0:0

02.04.2011 18:30

Góly: -

Londýnský Arsenal ztratil další důležité body v boji o titul v anglické Barclays Premier League! Na Emirates Stadium nedokázal v dnešním podvečerním zápasu s Blackburnem vstřelit ani gól a připsal si do tabulky jediný bod.

Skoro po celý zápas drželi domácí míč na svých kopačkách. Nedokázali si však vytvořit žádné brankové příležitosti před hostujícím gólmanem Paulem Robinsonem. Hned na začátku celého utkání se domácí do svého soupeře zakousli a v několika slibných příležitostech se objevili Walcott nebo Song. Přibližně po pětadvaceti minutách se pak do hry začali dostávat i hosté. Neujala se však ani standartní situace Bretta Emertona, ani hlavička Christophera Samby.

V dalším průběhu hry se do tlaku opět dostávali domácí. Za zmínku stojí například útočná snaha Wilshera, Van Persieho nebo Nasriho. Ani tento zámek ale domácí nedokázali využít. V 76. minutě si vysloužil červenou kartu hostující Nzonzi, který fauloval Koscielnyho a oslabil tak svůj tým. Tlak domácích na sebe nenechal příliš dlouho čekat. Ke skórování vybídl Chamakha Wilshere, jeho střela byla ale v pokutovém území zblokována Olssonem. Frustraci domácích neukončil ani Fabregasův pokus a snaha Van Persieho.

Gunners se tak rozešli se svým soupeřem bez branek a vidina titulu se jim pomalu ale jistě rozplývá. Ve hře je však stále boj o druhé místo s Chelsea, ta dnes také pouze remízovala a očekává se, že po dohrávaném utkání bude o bod za Arsenalem.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Tottenham Hotspur 0:0

02.04.2011 16:00

Góly: -

Wigan získal bod ve své cestě za záchranou v Premier League. Zároveň zasadil ránu snaze Spurs probojovat se mezi nejlepší čtyři celky soutěže.

Aktuálně pátý celek nejvyšší anglické soutěže nedokázal zvítězit v posledních čtyřech zápasech. Po pouhých pěti minutách Tom Cleverley poslal centr pouze do náruče brankáře Gomese, který byl o něco rychlejší, než dotírající Rodallega.

Tottenham si s útočnými choutkami dal načas a až v 15. minutě vzal věci do svých rukou Luka Modrić. Chorvatský playmaker se prodral dopředu, vyslal střelu a jen přihlížel, jak ji blokuje James McCarthy. Wigan se dostal zpět do hry ve 20. minutě, kdy se pěkným pasem prezentoval Maynor Figueroa. Rodallega ale nedokázal pořádně zpracovat míč. O minutu později se Roman Pavljučenko neúspěšně dožadoval penalty poté, co ho zfauloval McCarthy. Ke kontaktu však došlo vně pokutového území. Lépe se předvedl Jermaine Jenas, jehož střelu nakonec vychytal brankář Lactics, Ali Al Habsi.

Wigan přidal na obrátkách a Victor Moses se v dvakrát za sebou dostal do slibné střelecké pozice. Překonat Gomese se mu však nepovedlo. Ve 29. minutě Charles N'Zogbia poslal pas opět Mosesovi, ovšem ani tentokrát hráč Wiganu neskóroval. Moses pak zbytečně Andreho Marrinera žádal o penaltu, i když se zdálo, že jej Assou-Ekotto fauloval. Na druhé straně Lactics v jejích snaze vybojovat body podržel Al Habsi. Brankář Wiganu se předvedl při van der Vaartově střele.

Do druhé půle vkročili domácí správnou nohou. Gomes udělal dobře, když nechal proletět centr Mosese ve 49. minutě. Míč se dostal k Rodallegovi, ale jeho úsilí zhatil Michael Dawson. O šest minut později musel být Gomes opět ve střehu, aby odvrátil Cleverleyho střelu z ostrého úhlu. V 57. minutě se Redknapp rozhodl pro střídání. Do hry poslal Petera Crouche, který nahradil Jermaina Defoa, jenž marně čeká na svůj 100. gól v Premier League. Hosté stále představovali hrozbu pro domácí tým a Redknapp vypadal velice zamyšleně. Crouch se nedlouho po příchodu na hřiště předvedl, když v 65. minutě střílel nad. V 66. minutě byl Moses nahrazen Kilmarnock Sammonem.

Hráči Tottenhamu přidali na tempu. V 75. minutě Crouch orazítkoval tyč. Po příchodu Aarona Lennona vypadali hosté mnohem živěji a byl to opravdu těžký test pro Wigan. Nakonec domácí mohli brát všechny tři body. Tři minuty před koncem zápasu Diame poslal pas Sammonovi, ale ten střílel přímo do Gomese.

Více informací k zápasu

Stoke City - Chelsea FC 1:1

02.04.2011 16:00

Góly: 8. Jonathan Walters - 33. Didier Drogba

Chelsea zřejmě definitivně ztratila šanci na titul, když pouze remízovala na půdě Stoke City a na vedoucí Manchester United tak ztrácí již jedenáct bodů, má však jeden zápas k dobru. Hosté z Londýna prohrávali již od osmé minuty, kdy se trefil Walters, ještě do poločasu ale vyrovnal Drogba a vypadalo to, že Chelsea dokáže svůj tlak korunovat v rozhodující branku, ve druhé půli ale domácí Potters zabrali a vytvořili si několik obrovských příležitostí, v utkání však již další gól nepadl, domácí tak získali cenný bod v bitvě s obhájcem titulu.

Utkání řídil hlavní arbitr Peter Walton a hned po dvou minutách mohl odpískat penaltu, zřejmě správně však usoudil, že se Drogba skácel v pokutovém území k zemi bez cizího zavinění. V osmé minutě se dostali domácí Potters do vedení. Po levé straně utekl do rozvrácené obrany Chelsea, kde úplně chyběl Bosingwa, Jonathan Walters, který pak na rohu šestnáctky místo očekávaného centru na Jonese předvedl rychlou kličku Essienovi a přesnou ránu na přední tyč Čechovy branky.

Ve dvaadvacáté minutě se domácí ubránili rohovému kopu Maloudy, míč se však odrazil k Lampardovi, jehož jedovatou ránu z voleje vyrazil Begovič jen k Anelkovi, ten si však nedokázal srovnat míč na střelu. O jedenáct minut později se již Chelsea dočkala zaslouženého vyrovnání, Anelka hezkým nadýchaným centrem vysunul Drogbu, jehož prudká hlavička skončila v síti bezmocného Begoviče.

Na Britannia Stadium pak byla k vidění šance Lamparda, tentokrát ovšem zasáhl bosenský brankář bezchybně. Ve čtyřicáté minutě se do šance doslova prokousal domácí útočník Kenwyne Jones, jeho tečovaná střela však Čecha nepřekvapila.

Do druhé půle vstoupila obrovské šance hostující Chelsea, z času vymezeného pro druhé dějství uběhly jen čtyři minuty, když Ramires uvolnil Drogbu, jehož střílený centr skončil na tyči domácí branky. V šedesáté šesté minutě dostal Stoke možnost rozehrávky volného přímého kopu zhruba z pětadvaceti metrů. Whelan přiťukl míč Wilsonovi a jeho dělovka skončila na břevně! Od brankové konstrukce s kulatý nesmysl odrazil k Terrymu, který odehrál míč na roh. Ten rozehrál Etherington a Huth, bývalý hráč Chelsea, hlavičkoval přesně pod břevno, fantastický reflexivní zákrok ale vytáhl Čech a míč skončil znovu jen na brankové konstrukci.

Stokies se tlačili za gólem i nadále, v sedmdesáté minutě pálil z dobré pozice Jones, ale vedle. Deset minut před koncem zjistili, jaké to je dát břevno, také Blues. Od rohového praporku odcentroval Malouda a míč se odrazil až k na hranici penalty čekajícímu Drogbovi, jehož prudká rána orazítkovala brankovou konstrukci domácí brány. Do té samé akce se vešla ještě dalekonosná střela skončila těsně mimo tři tyče.

Ve třetí nastavené minutě z celkových šesti se ještě do obrovské šance dostal střídající Fuller, jeho hlavička z metru ale nakonec skončila mimo. Chelsea tak zřejmě přišla o poslední naděje co se týče boje o titul, Stoke je na velice slušném desátém místě.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Liverpool FC 2:1

02.04.2011 16:00

Góly: 62. Chris Brunt (pen.), 89. Chris Brunt (pen.) - 50. Martin Škrtel

West Bromwich doma porazili díky dvěma penaltám Liverpool a má důležité tři body. Svěřenci trenéra Dalglishe sice vedli, ale celkově předvedli bídný výkon. Obě penalty proměnil Brunt, ovšem obě byly po faulu na Petera Odemwingieho.

První poločas příliš šancí nepřinesl. Domácí West Bromwich byl lepším a aktivnějším týmem, ale střely, které měl, pochytal Pepe Reina. Liverpool se musel od začátku vyrovnávat s několika nepříjemnostmi a vlastně během pár minut přišel o polovinu obrany. Nejprve nahradil zraněného Johnsona Řek Kyrgiakos a po něm Aggera nahradil Wilson. Jak už ale bylo řečeno, nebylo se na co dívat, a tak pojďme rovnou na druhý poločas.

Liverpool se v něm dostal překvapivě do vedení, na přesně zahraný rohový kop si naskočil Martin Škrtěl a Liverpool vedl 1:0. Ještě předtím musel Reina zasahovat proti střele Coxe a Carson po ráně Carrolla. West Bromwich si takovýto průběh utkání nezasluhoval, nicméně jeho snaha nebyla marná. Kyrgiakos se vrhl pod nohy Petera Odemwingieho a nařízenou penaltu proměnil Brunt - 1:1.

Za pár minut Odemwingie opět hrozil, ale Reina tentokrát neinkasoval. Neškodný Liverpool toho moc nepředvedl, Meireles v tutovce přestřelil a pak opět úřadovali domácí. O osudu utkání nakonec rozhodl sám rozhodčí, neboť daroval domácímu týmu penaltu. Peter Odemwingie ochotně přepadl přes Reinu a rozhodčí mu to zbaštil i s navijákem. Brunt proměnil i druhou penaltu a West Bromwich vyhrál 2:1. Nutno podotknout, že zaslouženě, byť z penalty, která neměla být.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Wolverhampton Wanderers 4:1

02.04.2011 16:00

Góly: 22. Kevin Nolan, 45. Shola Ameobi, 50. Peter Løvenkrands, 90. Jonás Gutiérrez - 58. Sylvan Ebanks-Blake

Newcastle na svém St. James Parku nepovolil překvapení a Wolverhampton jednoznačně porazil 4:1. Co se týče Vlků, ti jsou nadále předposlední. Výhru Strak zařídili Nolan, Ameobi, Lovenkrands a Gutierrez.

Domácí se do svého soupeře poprvé zakousli ve 22. minutě, kdy překonal brankáře Hennesseyho Kevin Nolan. Dobrou práci přitom odvedl Ameobi, který Nolanovi sklepl dlouhý centr Simpsona - 1:0 pro Newcastle. Vlci se osmělili až v závěru prvního poločasu, kdy také paradoxně podruhé inkasovali. Hlavičku Ebankse-Blakea vychytal dobrým zákrokem Harper, a jak už bylo řečeno, na druhé straně udeřilo! Lovenkrands odcentroval na hlavu Ameobiho a Straky vedly už 2:0.

O pohodlné poločasové vedení domácí nepřišli, ba naopak přidali další branky. Hned pět minut po začátku druhého poločasu zvýšil na 3:0 Lovenkrands. Ještě, než se mohl radovat z gólu, obešel brankáře, ale neskóroval. Vše si však vzápětí vynahradil, když usměrnil Bartonův pokus za záda Hennesseyho. Wolves se i přes nepříznivý vývoj nevzdávali a za osm minut vstřelili kontaktní branku, která je vrátila zpět do zápasu. Jarvisovu přihrávku zužitkoval Ebanks-Blake - 3:1.

Hosté přeci jenom více ožili a nebezpečně hlavičkoval Steven Fletcher a na Harpera nevyzráli ani Ebanks-Blake či střídající James Perch. Poslední slovo ale patřilo Strakám, jmenovitě Gutierrezovi, který povedenou střelou překonal Hennesseyho počtvrté.

Více informací k zápasu

Everton FC - Aston Villa 2:2

02.04.2011 16:00

Góly: 38. Leon Osman, 83. Leighton Baines (pen.) - 47. Darren Bent, 68. Darren Bent

Everton pouze remizoval a domácí půdě s Aston Villou 2:2 a evropské poháry se mu tak pět o něco vzdálily, Villans získali nečekaný, a o to důležitější bod, který může v konečném účtování hrát obrovskou roli.

První obrovskou šanci měl již v desáté minutě Leon Osman, fantastický zákrok nohou ovšem předvedl Brad Friedel. Co se však nepovedlo tehdy, srovnalo se sedm minut před přestávkou, kdy si Osman poradil s Bilyaletdinovovou přihrávkou a bránícím Collinsem a se štěstím propálil Friedela.

Vyrovnání přišlo hned dvě minuty po přestávce. Po pravé straně potáhl míč Stewart Downing, naservíroval míč Bentovi, který už neměl problém ranou pod břevno skórovat. Velmi kuriózní situace nastala v šedesáté sedmé minutě, kdy z ofsajdového postavení těžil Beckford, rozhodčí ho však přehlédl, stejně tak, jako regulérnost branky, míč se od břevna očividně odrazil za čáru. A tak hned v zápětí Bent dokonce sám utkání otočil, když po Youngově kolmici překonal přízemní ranou Friedela.

Domácí se však nevzdali a sedm minut před koncem se dočkali zaslouženého vyrovnání. V pokutovém území se po souboji s Lukem Youngem sesunul k zemi Jagielka a Everton dostal výhodu pokutového kopu. Ten tvrdou střelou o středu brány proměnil Leighton Baines a určil tak definitivní podobu skóre.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Bolton Wanderers 2:1

02.04.2011 16:00

Góly: 4. Kevin Phillips, 59. Craig Gardner - 71. Johan Elmander

Birmingham zdolal na svém hřišti Bolton 2:1 a po dlouhé době se odlepil ze sestupových vod, kam opět spadl West Ham. Rozhodující branku vstřelil nejlepší střelec Brums v sezoně, Craig Gardner. Bolton je osmý a po prohře zřejmě definitivně může zapomenout na boj o evropské poháry.

Domácí začali skvěle, již ve čtvrté minutě se po rohovém kopu Larssona dostal míč na zadní tyči k úplně volnému Kevinu Phillipsovi, který tvrdou ranou na přední tyč propálil vše, co mu stálo v cestě a otevřel skóre utkání. Skvělá zpráva pro domácí, protože Brums v této sezoně neprohráli, jestliže se dostali do vedení 1:0.

Asi největší příležitost hostů v první půli měl po půlhodině hry Johan Elmander, skvělý zákrok ovšem předvedl Foster v bráně Birminghamu. Poté to zkoušel také Sturridge, ten však pro změnu minul. Domácí odpověděli v samotném závěru prvního dějství hlavičkou Rogera Johnsona, která mírně olízla břevno branky Bostonu.

Ten samý hráč se ocitl i v první šanci druhého poločasu, ale ani při této příležitosti se z gólu radovat nemohl. Diváci na St Andrews si podruhé přišli na své po hodině hry, kdy si Gardner narazil s Herojem a prudkou přízemní ranou zvýšil vedení svého týmu a 2:0. Hosté z Boltonu reagovali pouze Elmanderovou trefou dvacet minut před koncem. Švédský útočník se dostal k odraženému míči a z hranice pokutového území ho uklidil přesně k tyči.

Bolton se tlačil za vyrovnáním, hned dvě šance Kevina Daviese ale skončily v rukavicích připraveného Fostera, a tak si domácí připsali veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester United 2:4

02.04.2011 13:45

Góly: 11. Mark Noble (pen.), 25. Mark Noble (pen.) - 65. Wayne Rooney, 73. Wayne Rooney, 79. Wayne Rooney (pen.), 84. Javier Hernández

Kladiváři z Londýna měli úspěch na dosah, nad favorizovaným Manchesterem United vedli už o dvě branky, nakonec ale nemají vůbec nic. Rudí ďáblové předvedli ve druhém poločase obrat a nakonec v boji o titul nezaváhali, v Londýně vyhráli 4:2. Hattrick vsítil Wayne Rooney.

Skóre se poprvé změnilo velmi brzy, rukou v pokutovém území zahrál Patrice Evra a nařízenou penaltu v poklidu proměnil Noble a West Ham vedl 1:0. Hosté byli ale lepším týmem, o čemž svědčí o počet zahrávaných rohových kopů. Během prvního poločasu jich Manchester United zahrával jedenáct, ale k vyrovnání to nevedlo. Největší šanci hostů spálil Park Ji-Sung, který z dobré pozice trefil jen střed branky a dobře postaveného brankáře. Za chvíli se kopala penalta číslo dvě, Noble opět nezaváhal a Manchester United se dostal do hodně svízelné situace. Velké problémy měl především Vidič, jenž si několikrát koledoval o červenou kartu, utkání nakonec dohrál. V samotném závěru první půle ještě minul branku Hitzlsperger.

Kladiváři na první poločas navázali a favorit měl problémy dostat se do nějakého lepšího zakončení. Vysvobození přišlo až ze standardní situace, Wayne Rooney trefil volný přímý kop naprosto ideálně a snížil na 1:2. Vzápětí bylo před brankou Greena pořádně horko. Gibson pálil vedle, stejně jako Carrick.

V 73. minutě bylo vyrovnáno. Rooney se z hranice vápna trefil přesně k tyči a Green se natahoval marně - 2:2. Otřesený West Ham inkasoval ještě jednou, obránce Fabio odvedl skvělou práci a v pokutovém území nastřelil ruku Upsona. Rozhodčí to posoudil jako přestupek a nařídil poměrně dost přísnou penaltu. Wayne Rooney nabídkou nepohrdl a otočil skóre ve prospěch Manchesteru United - 3:2. Definitivní pojistku vstřelil po krásné akci a zaváhání obrany Hammers Javier Hernandez.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United31199368:3266
2.Arsenal FC30178559:2959
3.Manchester City31168750:2756
4.Chelsea FC30167754:2555
5.Tottenham Hotspur301311641:3450
6.Liverpool FC311361242:3845
7.Everton FC31914842:4141
8.Bolton Wanderers3110101143:4340
9.Newcastle United311091248:4639
10.Fulham FC31814936:3338
11.Stoke City311151537:3938
12.Sunderland AFC319111133:4238
13.West Bromwich Albion31991343:5736
14.Blackburn Rovers31971539:5134
15.Birmingham City307131030:4234
16.Aston Villa318101339:5334
17.Blackpool FC31961645:6333
18.West Ham United317111338:5332
19.Wolverhampton Wanderers31951736:5332
20.Wigan Athletic316131229:5131

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (766)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele