31. kolo
02.04.2011 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Arsenal FC - Blackburn Rovers 0:0

Londýnský Arsenal ztratil další důležité body v boji o titul v anglické Barclays Premier League! Na Emirates Stadium nedokázal v dnešním podvečerním zápasu s Blackburnem vstřelit ani gól a připsal si do tabulky jediný bod.

Skoro po celý zápas drželi domácí míč na svých kopačkách. Nedokázali si však vytvořit žádné brankové příležitosti před hostujícím gólmanem Paulem Robinsonem. Hned na začátku celého utkání se domácí do svého soupeře zakousli a v několika slibných příležitostech se objevili Walcott nebo Song. Přibližně po pětadvaceti minutách se pak do hry začali dostávat i hosté. Neujala se však ani standartní situace Bretta Emertona, ani hlavička Christophera Samby.

V dalším průběhu hry se do tlaku opět dostávali domácí. Za zmínku stojí například útočná snaha Wilshera, Van Persieho nebo Nasriho. Ani tento zámek ale domácí nedokázali využít. V 76. minutě si vysloužil červenou kartu hostující Nzonzi, který fauloval Koscielnyho a oslabil tak svůj tým. Tlak domácích na sebe nenechal příliš dlouho čekat. Ke skórování vybídl Chamakha Wilshere, jeho střela byla ale v pokutovém území zblokována Olssonem. Frustraci domácích neukončil ani Fabregasův pokus a snaha Van Persieho.

Gunners se tak rozešli se svým soupeřem bez branek a vidina titulu se jim pomalu ale jistě rozplývá. Ve hře je však stále boj o druhé místo s Chelsea, ta dnes také pouze remízovala a očekává se, že po dohrávaném utkání bude o bod za Arsenalem.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Opravuju 6:1

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2 0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

lehman = 2:2 :)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
PePiG7

1-1 RvP-Diouf

Reagovat
Devil

Za plichtu budu moc rad,ale........

Reagovat
mithro

jasna jednotka, ak by to zajtra arsenal domrvil tak uz mozu aj ligu zabalit

Reagovat
smazaný uživatel

No tak co máme do***** jsou zpátky a hrát zřejmě budou Fabregas,Song,Walcott a pod něma hraje RvP výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Lehmann do brany!!

Reagovat
smazaný uživatel

přesně ať dají leehmana do brány

Reagovat
Xaver

Není se však co divit – Arsenal sice drží míč, hraje ale se soupeřem „házenou“, brankové příležitosti si tak nevytváří. Co je to vystřelit zpoza šestnáctky nebo zahrát dobře trestmý kop, o tom snad hráči ještě neslyšeli. Pokud se k tomu přidá ledabylé zahrávání rohových kopů, centrů hlavně z pravé strany (Sagna ), nemohoucnost útočníků a obvyklá zatvrzelost pana Arzéna - nemůže to jinak dopadnout - i když B´burn dobře bránil s cílem získat bod. Nejhorši je, že to zase spadne do klína ManU.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele