31. kolo
02.04.2011 16:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Newcastle United - Wolverhampton Wanderers 4:1

Newcastle na svém St. James Parku nepovolil překvapení a Wolverhampton jednoznačně porazil 4:1. Co se týče Vlků, ti jsou nadále předposlední. Výhru Strak zařídili Nolan, Ameobi, Lovenkrands a Gutierrez.

Domácí se do svého soupeře poprvé zakousli ve 22. minutě, kdy překonal brankáře Hennesseyho Kevin Nolan. Dobrou práci přitom odvedl Ameobi, který Nolanovi sklepl dlouhý centr Simpsona - 1:0 pro Newcastle. Vlci se osmělili až v závěru prvního poločasu, kdy také paradoxně podruhé inkasovali. Hlavičku Ebankse-Blakea vychytal dobrým zákrokem Harper, a jak už bylo řečeno, na druhé straně udeřilo! Lovenkrands odcentroval na hlavu Ameobiho a Straky vedly už 2:0.

O pohodlné poločasové vedení domácí nepřišli, ba naopak přidali další branky. Hned pět minut po začátku druhého poločasu zvýšil na 3:0 Lovenkrands. Ještě, než se mohl radovat z gólu, obešel brankáře, ale neskóroval. Vše si však vzápětí vynahradil, když usměrnil Bartonův pokus za záda Hennesseyho. Wolves se i přes nepříznivý vývoj nevzdávali a za osm minut vstřelili kontaktní branku, která je vrátila zpět do zápasu. Jarvisovu přihrávku zužitkoval Ebanks-Blake - 3:1.

Hosté přeci jenom více ožili a nebezpečně hlavičkoval Steven Fletcher a na Harpera nevyzráli ani Ebanks-Blake či střídající James Perch. Poslední slovo ale patřilo Strakám, jmenovitě Gutierrezovi, který povedenou střelou překonal Hennesseyho počtvrté.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 1 bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4-0 .

Reagovat
PePiG7

2-0 Nolan,Cech

Reagovat
PePiG7

*Cech hraje vlastně za WBA, tak toho druhýho ho dá Gutierez

Reagovat
Devil

Tak straky,nacase zase vyhrat ne...?....

Tio.-2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele