31. kolo
02.04.2011 16:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Everton FC - Aston Villa 2:2

Everton pouze remizoval a domácí půdě s Aston Villou 2:2 a evropské poháry se mu tak pět o něco vzdálily, Villans získali nečekaný, a o to důležitější bod, který může v konečném účtování hrát obrovskou roli.

První obrovskou šanci měl již v desáté minutě Leon Osman, fantastický zákrok nohou ovšem předvedl Brad Friedel. Co se však nepovedlo tehdy, srovnalo se sedm minut před přestávkou, kdy si Osman poradil s Bilyaletdinovovou přihrávkou a bránícím Collinsem a se štěstím propálil Friedela.

Vyrovnání přišlo hned dvě minuty po přestávce. Po pravé straně potáhl míč Stewart Downing, naservíroval míč Bentovi, který už neměl problém ranou pod břevno skórovat. Velmi kuriózní situace nastala v šedesáté sedmé minutě, kdy z ofsajdového postavení těžil Beckford, rozhodčí ho však přehlédl, stejně tak, jako regulérnost branky, míč se od břevna očividně odrazil za čáru. A tak hned v zápětí Bent dokonce sám utkání otočil, když po Youngově kolmici překonal přízemní ranou Friedela.

Domácí se však nevzdali a sedm minut před koncem se dočkali zaslouženého vyrovnání. V pokutovém území se po souboji s Lukem Youngem sesunul k zemi Jagielka a Everton dostal výhodu pokutového kopu. Ten tvrdou střelou o středu brány proměnil Leighton Baines a určil tak definitivní podobu skóre.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 snad toho gola daji

Reagovat
PePiG7

1-2 Osman-Bent,Agbonlahor

Reagovat
Legolas John

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele