31. kolo
03.04.2011 17:00 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

Manchester City - Sunderland AFC 5:0

Manchester City rozstřílel doma Sunderland 5:0 a posunul se zpět na třetí místo ligové tabulky před Chelsea, ta však má jeden zápas k dobru. Dvě branky nasázeli domácí ještě v první půli, další tři přidali v dějství druhém a byl z toho pětigólový debakl. Sunderland pokračuje v obrovském trápení a čím dál více se blíží sestupovým vodám.

První vážnější šanci si vypracovali domácí, konkrétně se pěknou střelou prezentoval Balotelli, Mignolet byl na místě. Co se však nepovedlo Balotellimu, napravil v deváté minutě Adam Johnson, který si narazil míč s Yayou Tourém a tváří v tvář gólmanovi Sunderlandu zavěsil.

Ve čtrnácté minutě dostal perfektní míč za obranu Tevez, jehož na hranici pokutového území fauloval Bardsley a sudí Webb se nerozpakoval, žlutá karta a penalta!. Nařízený pokutový kop s obrovskou dávkou štěstí proměnil sám faulovaný Tevez, Mignolet si na míč sáhl, vytěsnit mimo svou svatyni ho však již nedokázal. Hned o pár minut později se do velké šance probojoval na levé straně Kolarov. jenže nedal.

Snad jedinou větší šanci hostů v zápase měl pět minut před přestávkou ghanský útočník Asamoah Gyan, jeho chytrý oblouček překonal Harta, ale zamířil těsně vedle domácí brány. Do šance se těsně po pauze dostal i Balotelli, ten však neměl svůj den. Na třetí gól v síti Sunderlandu se na City of Manchester Stadium čekalo do třiašedesáté minuty, kdy do pokutového území pronikl Tevez, servíroval přihrávku Tourému, míč se nakonec však odrazil Silvovi a ten podél Mignoleta pohodlně skóroval.

Trvalo to jen čtyři minuty a domácí již vedli o čtyři branky. Rohový kop z levé strany se vrátil k jeho exekutorovi, Kolarovovi, který prudkým centrem vrátil balón do vápna a Vieira ve skluzu zavěsil. Dvacet minut před koncem pálil z velké dálky Balotelli, Mignolet nevypadal při tomto zákroku zrovna jistě, tentokráte však jeho branka zůstala nedobyta. Ne tak o minutu později, kdy pod nátlakem zazmatkoval mladíček Colback, našel nechtěně přesně Yayu Tourého, který neměl problém uzavřít svým gólem atraktivní utkání. V samotném závěru to ještě z volného přímého kopu zkoušel Balotelli, tomu však dnes nebylo přáno, balón skončil na břevně.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vidim na plichtu -1 1

Reagovat
smazaný uživatel

City musí prohrát LFC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

musíme vyhrát-je jedno kolik

a snad se chytí Edin a začne mu to tam konečně padat

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 a nebo 2:2

Reagovat
PePiG7

1-1 Silva-Welbeck

Reagovat
Devil

2:2 Welbeck Go Go!

Reagovat
smazaný uživatel

Tady vyhrajeme 2:0 Go City Go ..

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 Silva,Edin GO CITY GO...

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 Sunderland GO

Reagovat
t0mmy33MCFC

Takže zpátky tam kde nám to patří? na 3. fleka?!

Reagovat
smazaný uživatel

super zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhý době spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Balloteli dnes

Reagovat
smazaný uživatel

skvelej vykon :) ale mrzi me ze nedraal edin :(

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele